Souhrn zápasů Ligy národů - pondělí 19.11.

19.11.2018, 19:56, aktualizováno 19.11.2018, 22:39
Komentáře a souhrny
Češi si nejtěsnějším možným rozdílem poradili se Slovenskem a Ligu B budou hrát i nadále, naopak druhý jmenovaný sestupuje. Německo neudrželo vedení nad Nizozemskem, které si remízou 2:2 zajistilo postup do dalších bojů. Ze třetího výkonnostního koše postupují Dánsko a Norsko...
Liga A - skupina 1

Německo - Nizozemsko 2:2

19.11.2018 20:45

Góly: 9. Timo Werner, 20. Leroy Sané - 85. Quincy Promes, 90+1. Virgil van Dijk

Svěřenci Ronalda Koemana přijel do VELTINS Arény s jasnou vizí. Porazit trápící se výběr domácích a zajistit si tak postup z prvního místa.

Tento plán byl však narušen už v 9. minutě. Gnabry lehce posunul vzduchem míč za sebe na Wernera. Ten si ho hlavou elegantně sklepnul a pohotově vypálil k tyči. Domácí se ujali vední 1:0.

Již o deset minut později se stav změnil na 2:0. Sané dostal od Kroose parádní míč za obranu. Zpracoval si jej, jednoduchým hozením míče do strany se uvolnil od vracejících obránců a vystřelil na bránu. Ne příliš povedená střela byla ztečována a propadla přes Cillessenovy rukavice do sítě. Gól i přes mírnou teč lze připsat na vrub brankáře Barcelony, jelikož nestihl zareagovat dostatečně rychle.

Němci kontrolovali průběh hry a nic nenaznačovalo tomu, že by neměli dokráčet pro tři body. Nepodařilo se jim ale bohužel vsítit třetí branku a tím zasadit hřebíček do rakve hostí. Nejblíže třetímu gólu byl v prvním poločase Gnabry, ale se svojí hlavičkou neuspěl. Ve druhé půli pak Timo Werner nemířil přesně. Ani nasazení Thomase Müllera, pro kterého to byl stý zápas v dresu reprezentace, nepřineslo ovoce.

V posledních minutách povstali Nizozemci z popela. Nejprve snížili zásluhou Promese. Ten vyslal zpoza vápna povedenou střelu k Neureově levé tyči. A rázem bylo vše otevřené. V závěrečném tlaku Nizozemců se vysunul až na samotný hrot Van Dijk. V 90. minutě k němu přilétl míč a stoper Liverpoolu zakončil jako čistokrevný útočník. Němci tak nedokázali ani jednou v nové soutěži zvítězit a sestupují. To Nizozemce čeká boj o nejvyšší příčky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Nizozemsko42118:47
2.Francie42114:47
3.Německo40223:72
Liga B - skupina 1

Česko - Slovensko 1:0

19.11.2018 20:45

Góly: 32. Patrik Schick

Čeští reprezentanti v závěrečném utkání Ligy národů porazili v Praze Slovensko 1:0. Zajistili si tak druhé místo ve skupině B1 za Ukrajinou a udrželi druhou výkonnostní ligu i zařazení do druhého koše pro prosincové losování kvalifikace mistrovství Evropy 2020. Svěřencům trenéra Jaroslava Šilhavého stačila k uhájení druhého místa i remíza, ale ve 32. minutě utekl slovenské obraně Patrik Schick a lobem poslal domácí tým do vedení.

Češi pak dobře bránili a uhájili třetí vítězství ve čtyřech zápasech pod Šilhavým. Udrželi rovněž druhou nulu po sobě, když 1:0 vyhráli i ve čtvrteční přípravě v Polsku.

Slovensko potřebovalo utkání vyhrát, a tak si hned na začátku vytvořilo územní převahu. Češi se spíše jen bránili, ale úspěšně. Zahrozil jen dvěma střelami z dálky Hamšík, ale brankář Vaclík si s nimi bez větších problémů poradil.

Až od 20. minuty Češi vyrovnali obraz hry a začali zlobit směrem dopředu. Nejprve Souček získal míč v nebezpečném prostoru, ale Jankto brejk pokazil špatnou přihrávkou.

Záložník Sampdorie Janov si však vše vynahradil ve 32. minutě. Po dlouhém nákopu vybojoval Schick míč pro Pavelku, ten ho posunul na Jankta, který hned z první poslal pas za obranu na Schicka a útočník AS Řím běžel sám na brankáře. I když mu míč skákal, poradil si a přeloboval Dúbravku.

Poté zkoušel štěstí Pavelka, ale mířil vedle. V 41. minutě po rohu vrátil míč do ohně Kalas, ale Souček hlavou branku minul. Vzápětí se do šance dostal Dočkal, branku i kvůli jemné teči brankáře Dúbravky těsně netrefil.

Do druhé půle nastoupili Češi se zabezpečenou obranou, ze které vyráželi do rychlých brejků. Ty ale často neřešili dobře a většinou se ani nedostali do zakončení. Obrana ale fungovala a Slovensko se těžko dostávalo i k náznakům šancí.

Až čtyři minuty před koncem měl možnost Duda, ale branku netrefil. Český trenér Pavel Hapal tak ve druhém utkání na lavičce Slovenska zažil první porážku a s týmem sestupuje do třetí ligy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Ukrajina43015:59
2.Česko42024:46
3.Slovensko41035:53
Liga B - skupina 4

Dánsko - Irsko 0:0

19.11.2018 20:45

Góly: -

Dánové se na domácí půdě rozešli smírně s Irskem. Utkání již nemohlo změnit osud obou mužstev, jelikož už před výkopem bylo jasné, že domácí ovládnou skupinu a hosté sestupují o patro níž.

Domácí s vidinou jistoty vítězství ve skupině nastoupili z poměrně značně obměněnou sestavou. V bráně dostal šanci gólman Rönnow, obranu vedle stabilního Mathiase Jörgensena posílili Knudsen s Bjellandem a Arkensenem. Odpočívajícího Delayneyho zastoupil Höjbjerg, naopak útok zůstal beze změny, tedy s Braithwaitem, Nicolaiem Jörgensenem a Poulsenem.

Boys in Green ve čtvrtek odehráli přátelské utkání se svým ostrovním sousedem a menším bratrem Severním Irskem. Oproti derby se proti Dánům ukázali obránci Keogh, Long a Stevens, záložník Christie a útočník O'Brien.

V šesté minutě se k prvnímu střeleckému pokusu odhodlal Poulsen a pouze těsně minul svatyni, již hájil brankář Randoplh. Za dalších devět minut napodobil spoluhráče Schöne, jenž taktéž pálil mimo tři tyče. Domácí v úvodu drželi míč častěji na svých kopačkách, avšak Irové nepouštěli protivníka do velkých šancí. Ve 24. minutě se hosté ukázali i vepředu, když Christie zakončil akci nepřesným pokusem.

O deset minut později se zaměstnání konečně dočkal Rönnow, jenž musel vyrazit střelu z přímého kopu. Pět minut před koncem pálil z ostrého úhlu Ankersen, Randoplh byl však připraven. Za další dvě minuty se k přímému kopu z dobré pozice postavila hvězda domácích Eriksen a slušným pokusem jen těsně přestřelil bránu. Také Irové se ke konci první půle dostávali více do hry, skóre však stále zůstávalo bezbrankové.

Po změně stran si jako první vzal slovo opět Poulsen, avšak těsně před bránou nenasměroval balón do sítě. Další spoluhráči se nechali inspirovat Poulsenem a zkoušeli pálit z různých pozic, jenže Irové většinu z nich zblokovali. V 68. minutě vybojoval Nicolai Jörgensen míč na Keoghovi a dostal se do obrovské šance, ze které ale trefil pouze tyč. Následnou dorážku poslal střídající Lerager ze záklonu na atletickou dráhu.

Posledních dvacet minut se dohrávalo v poklidném tempu. Dánové byli nadále častěji na míči, avšak Irové je do velkých šancí nepouštěli. Po závěrečném hvizdu rozhodčího si tedy oba celky připsali po bodu do tabulky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Dánsko42204:18
2.Wales42026:56
3.Irsko40221:52
Liga C - skupina 3

Bulharsko - Slovinsko 1:1

19.11.2018 20:45

Góly: 68. Galin Ivanov - 75. Miha Zajc

Bulhaři nakonec přetahovanou na dálku s Norskem nezvládli a po domácí remíze 1:1 se Slovinskem skončili na nepostupovém druhém místě. O první branku zápasu se postaral až v 68.minutě Ivanov, ale Slovinci o sedm minut později srovnali zásluhou Zajce.

Slovinsko už před tímto zápasem vědělo, že ho sestup nemine, na druhou stranu se chtělo pod novým trenérem Igorem Benedejčičem vytáhnout. Ve 12.minutě měli hosté první příležitost, ale Petkov přestřelil branku. Na druhé straně Bulhaři rovněž netrefili cíl, vedle pálil Kostov. Poslední šanci jinak nevýrazného prvního poločasu měl Dimitorov, ale ani u něj nemusel Beleć zasahovat. Slovinci hráli v Sofii vyrovnanou partii a diváci si museli na úvodní gól poměrně dlouho počkat.

Bulhaři věděli výsledek souběžně hraného utkání s Norskem a Slovince potřebovali zatlačit. Na začátku druhého poločasu se to sice podařilo, ale Belec proti pokusu Popova spolehlivě zasáhl. Bulharská snaha přinesla ovoce až v 68.minutě, kdy po centru Popova v pádu hlavičkoval Galin Ivanov a rozpoutal v hledišti velkou radost. V tu chvíli ale ještě Bulhaři nepostupovali.

Jejich šance znovu klesly o chvíli později, přesně o sedm minut, když Miha Zajc obdržel přihrávku a z šestnáctky přesně vystřelil. Bulhaři se nehodlali vzdát a v závěru mohli strhnout vedení na svojí stranu, jenomže Kostadinov Beleće na přední tyči nenachytal. Beleć pak předvedl ještě jeden zákrok a to byla poslední možnost Bulharů. Ve druhé minutě nastavení utekl domácí obraně Bezljak a když ho Petkov fantasticky vychytal, skončilo utkání spravedlivým smírem 1:1.

Více informací k zápasu

Kypr - Norsko 0:2

19.11.2018 20:45

Góly: 36. Ola Kamara, 48. Ola Kamara

Norové zvítězili na Kypru 2:0 a zahrají si vyšší soutěž. Seveřané měli situaci ve svých rukou a případného zaváhání mohli využít Bulhaři, jenže Norsko nic takového nedopustilo, dvěma brankami o tom rozhodl Ola Kamara. V utkání ještě padly dvě červené karty, nejprve byl vyloučen domácí Sielis a po něm i Elyonouss.

Norsko mělo vše ve svých rukou a do zápasu vstupovalo s vědomím, že výhra ho pošle do vyšší divize. Hosté nezačali na Kypru nijak aktivně, hráli opatrně a vyčkávali, co jim soupeř dovolí. Ani Kypřané nehýřili aktivitou a první šanci měli Norové až ve 33.minutě, kdy z velmi dobré pozice zamířil trestuhodně vedle Henriksen. I když Norové žádnou drtivou převahu neměli, šli jen o tři minuty později do vedení. Krásný pas za obranu sklepl hlavou Elabdellaoui na Olu Kamaru, který před prázdnou brankou neměl žádný problém.

Hosté odcházeli do šaten jako spokojenější z týmů a po změně stran svoje vedení rychle navýšili. Hned ve 48.minutě rozehrál Selnaes rohový kop na zadní tyč, kde Ola Kamara v krkolomné pozici podruhé překonal gólmana Panayie.

Dvoubrankové manko si hosté pečlivě hlídali a čtvrthodinu před koncem mohli definitivně rozhodnout. Kamara ve stoprocentní šanci tentokrát nezakončil a ještě hledal lépe postaveného spoluhráče Sorlotha, který však Panayie špatnou koncovkou nepřekonal. Krátce na to fatálně fauloval před vlastní šestnáctkou Sielis a Kypřané museli dohrávat v početní nevýhodě. Norové pak spálili další příležitosti a po faulu Mohameda Elyounoussiho se počet sil na hrací ploše vyrovnal. Po uplynutí tříminutového nastaveného času se mohlo Norsko oprávněně radovat z vítězství a postupu do vyšší divize.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Norsko64117:213
2.Bulharsko63217:511
3.Kypr61235:95
4.Slovinsko60335:83
Liga D - skupina 1

Andorra - Lotyšsko 0:0

19.11.2018 18:00

Góly: -

Lotyšsko ještě mohlo ve skupině 1 zabojovat o konečné druhé místo, a to v případě vysoké výhry nad Andorrou, zároveň by Kazachstán musel prohrát v Gruzii. Druhý úkol byl splněn, ovšem ten první ne. Hosté tak zakončili své účinkování na třetí pozici se čtyřmi body a zůstali bez jediné výhry. Domácí výběr je na tom úplně stejně se čtyřmi nerozhodnými výsledky a dvěma porážkami, poslední čtvrté místo obsadil jen vinou horšího skóre.

Celek z východu Evropy byl považován za mírného favorita, jenomže více jak padesát minut hrál v oslabení a ani ve druhém vzájemném duelu nenašel na defenzívu protivníka recept. Utkání nebylo z diváckého pohledu příliš atraktivní, oba soupeři měli problém s přechodovou fázi a do koncovky se prakticky nedostávali. Andorra dokázala se svým protivníkem držet krok po herní stránce a dokonce ho i překvapivě předčila v počtu střel.

První větší příležitost se zrodila krátce po odehrané čtvrthodině. Martínez poslal do pokutového území rivala prudký centr z levého křídla, na který si u zadní tyče nabíhal Llovera. Ten mohl z mírného úhlu skórovat do odkryté branky, ale k zakončení mu přeci jen chybělo několik decimetrů. Asi nejdiskutovanější moment byl k vidění ve 38. minutě, kdy byl v jinak velmi slušném utkání vyloučen hostující Valērijs Šabala.

Čtyřiadvacetiletý útočník polského klubu Bielsko-Biała si při odkopu domácího brankáře Gómese neodpustil směrem k tureckému rozhodčímu Melerovi nevhodné komentáře a ten ho okamžitě po přímé červené kartě poslal předčasně do sprch. Od tohoto momentu začal mírný outsider tlačit, jenomže v ofenzívě mu to příliš nefungovalo. Obrázek hry se v podstatě nezměnil ani po přestávce, došlo pouze k jednomu zajímavějšímu okamžiku.

V 69. minutě mohli jit z ničeho nic do vedení hosté, když si po nádherném pasu Rakelse z levé strany seběhl do středu šestnáctky střídající Tarasovs a nebezpečně hlavičkoval, balón nakonec proletěl jen o centimetry nad horní tyčkou. V dalším průběhu bylo na obou týmech vidět, že se nikam netlačí a s remízou jsou spokojeni, ke změně výsledku tedy nedošlo.

Více informací k zápasu

Gruzie - Kazachstán 2:1

19.11.2018 18:00

Góly: 59. Giorgi Merebašvili, 84. Giorgi Čakvetadze - 90. Oralkhan Omirtajev

Gruzie potvrdila dominanci ve skupině 1 a i přes jistotu prvního místa již po čtyřech odehraných zápasech získala v závěrečných dvou duelech solidní čtyři body. Tabulku tak ovládla se šestnácti body a právě druhý Kazachstán za sebou nechala o propastných deset bodů, snadno tak postoupila do závěrečného play-off o EURO 2020. Nyní zvítězila nejtěsnějším poměrem 2:1, branky začaly padat až po přestávce.

Hosté obsadili konečnou druhou pozici se šesti body a na Lotyšsko s Andorrou nakonec mají dvoubodový odstup. Úvodní půlhodina byla z obou stran opatrná, pondělní soupeři se spíše oťukávali. Pak z ničeho nic zahrozili hosté, krásnou individuální akci předvedl Murtazajev. Ten se uvolnil přes dva protihráče a prudce vypálil, brankář Loria se vytasil s parádním zákrokem a výrazně podržel svůj celek.

První poločas nic dalšího nepřinesl, po změně stran oplývali aktivitou domácí. Poprvé mohli otevřít gólový účet v 50. minutě. Po několika soubojích se nakonec propracoval k nebezpečné hlavičce ze stoprocentní pozice obránce Kašia, ale v zakončení selhal a mířil příliš vysoko. Gruzínci se přeci jen dočkali vedoucí trefy po necelé hodině hry, kdy svou druhou reprezentační branku v kariéře vstřelil záložník polské Wisly Plock Giorgi Merebašvili.

Dvaatřicetiletý zkušený špílmachr obdržel krásný zpětný pas z levého křídla od Giorgiho Čakvetadzeho a u zadní tyče se položil do rybičky, prudkou hlavičkou překonal bezmocného brankáře Nepogodova. Vedení svého celku pojistil v 84. minutě Čakvetadze. Teprve devatenáctiletý talent ve službách belgického Gentu si po nahrávce od Kazaišviliho navedl míč blíže do středu hrací plochy a tím obelstil bránícího Bejsebekova.

Vzápětí se opřel do míče z patnácti metrů a jeho ukázkový projektil zapadl přesně do vzdálenějšího horního rohu, Nepogodov se v podstatě stačil jen ohlédnout. Hosté ještě zdramatizovali duel v poslední minutě základní hrací doby. Střídající Oralkhan Omirtajev si ani ne po dvou minutách strávených na trávníku elegantně sklepl na prsa dlouhý pas od Mužikova a volejem obstřelil Loriu, ovšem Kazachstánu na vyrovnání už nezbyl žádný čas.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Gruzie651012:216
2.Kazachstán61328:76
3.Lotyšsko60422:64
4.Andorra60422:94
Liga D - skupina 4

Lichtenštejnsko - Arménie 2:2

19.11.2018 20:45

Góly: 44. Marcel Büchel, 47. Nicolas Hasler - 9. Sargis Adamjan, 85. Alexander Karapetjan

Lichtenštejnsko na závěr Ligy národů předvedlo skvělou produktivitu proti favorizované Arménii a i přes velký rozdíl v počtu střel ukořistilo remízu 2:2. Přitom dokázalo otočit nepříznivý vývoj, o senzační tříbodový zisk přišlo brankou pět minut před koncem. V tabulce čtvrté skupiny i přesto skončilo poslední s pouhými čtyřmi body a o dva body zaostalo i za Gibraltarem. Hosté budou zklamaní, s deseti body obsadili druhé místo.

Na vedoucí Makedonii nakonec ztratili bodů pět a do závěrečné baráže o evropský šampionát v roce 2020 nepostoupili. Do pondělního utkání vstoupili lépe domácí, nicméně po zpětné přihrávce od Marcela Büchela pálil z hranice pokutového území Salanovič a horní tyčku přestřelil o několik decimetrů. Mírný favorit udeřil z následného protiútoku, do vedení ho v 9. minutě dostal Sargis Adamjan.

Ten po krásné souhře na levém křídle a následném centru Dagbašjana vyskočil nejvýše do vzduchu na hranici brankového území a zády k brance hlavičkoval do protipohybu gólmana Benjamina Büchela. Poté se po vyložených možnostech slehla zem, domácí reprezentace srovnala ve Vaduzu minutu před poločasovou přestávkou. Marcel Büchel po narážečce od Quintanse vypálil z pětadvaceti metrů a jeho náramná střela zapadla do levé šibenice.

Lichtenštejnsko tato trefa nabudila a dvě minuty po přestávce dokonce otočila vývoj zásluhou Nicolase Haslera. Sedmadvacetiletý záložník hájící barvy amerického klubu Chicago Fire využil obrovské hrubky při rozehrávce od Harojana a své sólo zakončil přízemní střelou k pravé konstrukci kolem naprosto bezmocného brankáře Hambardzumjana. Od této chvíle hosté přepnuli na vyšší obrátky a snažili se za každou cenu vyrovnat.

Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem byl blízko k naplnění tohoto úkolu devětadvacetiletý záložník anglického Arsenalu Mchitarjan, ale jeho hlavička z dvanácti metrů proletěla těsně nad břevnem. V 79. minutě mohl napravit svou předchozí minelu hlavičkující Harojan, jenomže pravou konstrukci těsně minul. Alespoň remízu zajistil Arménii o šest minut později střídající Alexander Karapetjan, když hlavou chytře usměrnil míč k zadní tyči.

Více informací k zápasu

Makedonie - Gibraltar 4:0

19.11.2018 20:45

Góly: 27. Enis Bardhi, 67. Ilija Nestorovski, 80. Ilija Nestorovski, 90+2. Aleksandar Trajkovski

Makedonie potvrdila úlohu jasného favorita proti Gibraltaru a nakonec mu uštědřila vysokou porážku v poměru 4:0, i když ještě v polovině druhého dějství vedla o jediný gól. Vzhledem k remíze 2:2 v souběžně hraném duelu mezi Lichtenštejnskem a Arménií by si mohla dovolit i prohrát, nicméně neponechala nic náhodě a s patnácti body ovládla skupinu 4 o pět bodů právě před největším konkurentem z Arménie.

Díky tomu si zajistila postup do třetí výkonnostní kategorie a k tomu si zahraje i závěrečné play-off o EURO 2020, což je asi vůbec největší motivace. Makedonci měli od samého začátku jasně navrch a trpaslíka evropské zóny přehrávali ve všech ohledech. Ten však se svým celkovým působením nespokojen nebude, neboť překvapivě obsadil třetí místo se skvělými šesti body a poslední čtvrté Lichtenštejnsko za sebou nechal o body dva.

Domácí se ve Skopje poprvé ozvali po necelých deseti minutách hry, kdy gólman Cafer vyrážel tvrdou střelu do bezpečí. Ihned na to se hostující strážce blýskl proti ráně Alioskiho a vyrazil ji do strany. Po necelé čtvrthodině hry rozvlnila Makedonie síť zásluhou Iliji Nestorovskiho, ale branka nebyla uznána kvůli ofsajdovému postavení. Regulérní gól přišel až ve 27. minutě, kdy se trefil do černého Enis Bardhi.

Třiadvacetiletý záložník hájící barvy španělského Levante se na levém křídle zbavil bránícího Casciara a pak z šestnácti metrů parádně zamířil do vzdálenějšího horního rohu. Hosté si vytvořili svou největší možnost dvě minuty před přestávkou, jenže hned dvakrát netrefili prázdnou branku a odmítli tak vyrovnání. Krátce po hodině hry olízl tyč Nestorovski, stejný hráč dal svému výběru klid v 67. minutě, když po pasu Ristevskiho hlavičkoval z hranice brankového území k levé tyči.

Nestorovski byl nejnebezpečnějším domácím mužem i v dalším průběhu, čtvrthodiny před koncem neusměrnil balón ve skluzu mezi tři tyče. Poté Cafer zářil proti bombě Aleksandara Trajkovskiho, následně se podruhé v pondělím střetnutí trefil Nestorovski povedeným pokusem z hranice šestnáctky do levé šibenice - 3:0. Gólový účet uzavřel v nastaveném čase Trajkovski další výstavní střelou ze střední distance.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Makedonie650114:515
2.Arménie631214:810
3.Gibraltar62045:156
4.Lichtenštejnsko61147:124

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gruzie, tým bohů

Reagovat
andycek1

Co to Slovinsko pekne padlo za posledné roky

Reagovat
smazaný uživatel

Německo

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Nizozemsko

Reagovat
Kixi Syhimour

Francouzi

Reagovat
Kixi Syhimour

A van Dijk správný kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Cesko nas vymazalo a bez namahy Miestami som mal pocit, ze to oni hraju o postup a nie my Hrali sme ako keby to bol pripravak, hanba! Skriniar zas a znova dalsie chyby, nechapem ten cirkus okolo neho. Stale sa vie posrat zo Schicka, ktory si z neho zas urobil dobry den Cesko zasluzene z oboch zapasov vyslo s vyhrou a postupilo, gratulujem

Reagovat
20fredy20

kde postupilo?

Reagovat
Kixi Syhimour

Na 2. místo

Reagovat
smazaný uživatel

ok, bude hrat dalej Ligu B a Slovensko zostupuje.

Reagovat
celeb

Skriniar ziavne nemal najlepsi zapas, ale to, ze si komentator na :1 pomylil Skrtela so Skriniarom je vec 2. Stary ficofil tam vybehol ako magor, stratil loptu a vzadu boli dvaja cesi na Skriniara. Gol jednoznacne pada na hlavu Skrtela.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvalujem vsetky goly na neho. Len ma serie, ze nedokaze preniest tu dobru hru z Interu do repre. Je podla mna precenovany. Ano je to talent a je to kvalitny obranca ale nie az tak ako sa patri na spekulacie do Barcelony atd. Tam by vyhorel, spanielska liga je ovela rychlejsia.

Reagovat
twelwer

Teraz ale srandujes vsak ?

Reagovat
smazaný uživatel

nie nesrandujem

Reagovat
twelwer

Zle citas, s tebou suhlasim. Len hodnotenie od Celeb-a mi pride dost mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
celeb

v com? Ze nemal dobry zapas, ci ze gol pada na hlavu Skrtela, ktory vybehol prec, stratil loptu a Skriniar bol sam na dvoch?

Reagovat
twelwer

Tym napriklad ze to chce hrat konstruktivne na Skrtela hlavou ked ich napadaju traja Cesi? A nakoniec mu to da do speku kde to Skrtel nema sancu chytit ? .... Jedine co mohol spravit ist do sklzu a to by asi dostal tiez zltu kartu keby zobral loptu aj s ceskym hracom, ale asi by nepadol gol. Takto im nahral Skriniar tri razy za zapas. Proste tu ho slepo obhajujes. Je super ked je aj konstruktivny ale musi vediet kedy to uz je proste moc.

Reagovat
kilobyte

V té naší skupině brutální skóre: 5:5, 4:4 a 5:5

Dva nejlepší střelci v Lize B (zatím) Schick a Džeko.

Nevíte jak je to s postupem a sestupem? Je to ze skupiny 1 (A, B, C, D) do skupiny 1 (A, B, C, D), nebo se to losuje?

Reagovat
Shevchenko

Losuje

Reagovat
Stiksxx

Joop Oranžáda!

Reagovat
Malresi

VVD

Reagovat
smazaný uživatel

Skopčáci jsou fakt za zenitem...No name tým doplněný o dva borce z poolu s nima udělá plichtu a skončí 5 bodů před nima.

Reagovat
Bandita_Harry

trosku prehnane ale

Reagovat
Rudnevs

Tak Holandsko po posledných rokoch, keď sa im nedarilo, sa začína zdvíhať. Pod novým trénerom Koemanom a športovým riaditeľom Hoogmom prišli zmeny v rôznych oddeleniach. Trebárs i v maličkostiach, zakázané sú trebárs svojky z kabíny... A vyzerá, že zatiaľ sa pomaly zdvíhajú, v momentálnej situácii to teda nie su nejaki extra tragédi.

Naopak Nemecko... Obávam sa, že bez výmeny trénera to lepšie nebude, nevyzerá to však tak, že by mal Jogi končiť.

Reagovat
Kixi Syhimour

Čo je svojka po česky?

Reagovat
Rudnevs

Selfie

Reagovat
Kixi Syhimour

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Lotyši strašně upadli, jednu generaci zpátky se dostali na šestnáctičlenné Euro a dneska jsou téměř nejhorším týmem Evropy

Reagovat
mayday

Tak je to skoro 15 let, to už bych řekl spíš dvě generace. No byla to jejich jediná haluz v historii a jinak jsou víceméně v suterénu.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím že v tom období hráli i nějakou další baráž a úplná haluz to nebyla, měli slušný tým. Ale rozhodně na tom nebývali takhle zle, aby byli nejhorší z pobaltských zemí a neporazili ani ty nejhorší trpaslíky v Evropě.

Reagovat
Shevchenko

Nejhorší nebyli, ale pochybuju, že si ještě někdy zahráli nějakou baráž. Většinou se ve skupině umísťovali kolem toho pátého místa.

Reagovat
mayday

To zas ne no. Z toho Pobaltí byli nejlepší.

Reagovat
DrQQ

Taký Verpakovskis nebol zlý futbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Maris

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele