Serie A - preview 7. kola

16.10.2010, 10:17, aktualizováno 17.10.2010, 08:26
Previews
Lazio dohrává kolo v Bari a v případě výhry se vrátí na první místo před AC Milán. Na Rossoneri se mohou dotáhnout Inter, který hraje v Cagliari a také Neapol, ta cestuje do Catanie. Juventus přivítá Lecce, v duelu trápících se celků změří síly Sampdoria a Fiorentina...
Cagliari Calcio - Inter Milán  (neděle 12:45)
Interu Milán chybí zranění Esteban Cambiasso a Diego Milito a v neděli ho čeká náročná cesta do Cagliari, které je zatím mistrem v bezbrankových remízách. Žádný gól diváci v duelech Cagliari neviděli letos už čtyřikrát.

Nerazzurri mají jednoznačný cíl vyhrát. Poslední dva zápasy jim totiž nevyšly podle představ, pouhý bod je pro obhájce titulu málo. Ačkoliv se hrálo s AS Řím a Juventusem. Dobrý výsledek přišel jen v Lize mistrů, výhra 4:0 nad Werderem Brémy.

Rafa Benítez navíc postrádá klíčového muže zálohy Estebana Cambiassa a útočníka Diega Milito, jenž se však zatím hledá. Oba se zranili při plnění reprezentačních povinností s Argentinou. Nicméně zranění Milita dovolí Eto'ovi posunout se na jeho oblíbený post ve středu útoku.

Nepříjemné věci zažívají v Sardinii. Před reprezentační pauzou totiž došlo k roztržce mezi kapitánem Danielem Contim a jeho zástupcem Agostinim. Klub tvrdí, že nyní je již vše vyřešeno a oba dva by se měli v neděli posadit na lavičku. Nicméně pro kouče Bisoliho to je to poslední, co potřeboval, protože se mluví o tom, že hráči nejsou spokojeni s jeho metodami.

Dobrá je pro Cagliari alespoň prázdná marodka. Interu vedle již zmíněné dvojice chybí ještě Thiago Motta, Ivan Cordoba, Goran Panděv a David Suazo. Na křídlech by se po boku Eto'a měli objevit mladíci Biabiany a Coutinho.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Ariaudo - Biondini, Nainggolan, Lazzari - Cossu - Acquafresca, Matri
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - Zanetti, Stankovič - Biabiany, Sneijder, Coutinho - Eto'o
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.75 - 3.15 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brescia Calcio - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Na Stadio Mario Rigamonti se střetnou Brescia Calcio a Udinese Calcio. Domácí Brescia překvapivě zaujímá šestou pozici, naopak Udinese je poslední. Bianconeri v minulém kole zvítězili a zisk tří bodů bude úkolem i tohoto utkání.

Po dvou venkovních zápasech se Brescia zase představí doma a očekávání jsou velká. Svěřenci trenéra Iachiniho totiž v domácí pevnosti ještě neztratili ani bod. Touha po vítězství je o to větší, že ve zmiňovaných venkovních zápasech se nepodařilo získat ani bod. Do cesty se nováčkovi postaví Udinese, to je sice poslední, ovšem naposledy vyhrálo a dá se také očekávat, že dojde z jeho strany k výraznému zlepšení.

Udinese čekalo na první vítězství v sezoně šest kol a až právě v šestém kole se podařilo zvítězit. První tříbodový zisk se ale nerodil snadno. Udinese sice bylo jasně lepší, ale defenzíva Ceseny ne a ne inkasovat, rozhodující vítěznou trefu zařídil až těsně před koncem Benatia. Trenér Guidolin nyní věří, že se vše obrací k lepšímu, a že odteď bude Udinese jen sbírat body. O další zisk se Bianconeri pokusí na půdě Brescie.

"Je to pro nás velmi důležitý výsledek. Konečně jsme vyhráli, je to odměna za naše úsilí. Teď se musíme dívat dopředu s optimismem a doufat, že výhra inspiruje tým k pozitivním výsledkům. Začíná pro nás nová soutěž," poukazoval na důležitost vítězství nad Cesenou kouč Francesco Guidolin.

Domácí se nebudou moci spolehnout na Zoboliho, Berardiho, Daprela a Diamantiho. Posledně jmenovaný je v trestu a Brescii bude scházet ještě tři zápasy. Na druhé straně budou absentovat jen Domizzi a Ferronetti.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Sereni - Zambelli, Bega, Zebina, Martinez - Hetemaj, Cordova, Baiocco - Kone - Eder, Caracciolo
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Benatia, Coda, Zapata - Isla, Pinzi, Inler, Pasquale - Sanchez - Di Natale, Floro Flores
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.20 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Calcio Catania - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Neapoli se daří a za jistých okolností by mohla jít po sedmém kola do čela ligy. Jenže k tomu musí předně vyhrát v Catanii, kde to není snadné. Catania doma ještě neprohrála a rovněž má slušnou formu.

Úvod Serie A je hodně vyrovnaný a jelikož každý ztrácí, znamenají výhry skutečně hodně, obzvlášť pokud jich je více v řadě. Své o tom ví právě Neapol, která sice sezónu nezačala podle představ, ale před reprezentační pauzou dvakrát vyhrála a posunula se na přední příčky. Na vedoucí Lazio ztrácí dva body.

Svěřenci Waltera Mazzarriho navíc v posledních zápasech venku neprohrávají, už pětkrát po sobě přivezli domů alespoň bod, a tak Catania musí být na pozoru. Paradoxně by se mohla bát jako první vstřelit branku, protože právě pak je Neapol nejnebezpečnější. Prohrávala se Sampdorií i s Cesenou a vždy skóre otočila. A vzpomeňme si také na Evropskou ligu, kde prohrávala v Bukurešti už 3:0 a nakonec remizovala.

A co čekat od domácích? To těžko soudit. Catania letos dokázala porazit Parmu, remizovat s AC Milán, ale také naposledy prohrát s Lecce, takže stát se může cokoliv. Doma ale zatím ještě Catania neprohrála a nerada by o neporazitelnost přišla.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Silvestre, Spolli, Capuano - Izco, Biagianti, Del Vecchio - Ricchiutti - Lopez, Mascara
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Grava, Cannavaro, Campagnaro - Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.05 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Cesena - Parma FC  (neděle 15:00)
Ligové kolo také nabídne bitvu celků, které se pohybují na konci tabulky. Cesena, která je před tímto kolem šestnáctá, hostí osmnáctou Parmu. Oba týmy také v minulém kole prohrály.

Cesena v minulém kole sahala po bodech, ale v 90. minutě rozhodl o vítězství domácího Udinese Benatia. Nováčkovi letošního ročníku Serie A nezbývá nic jiného, než na porážku zapomenout a maximálně se soustředit na další vystoupení, tentokráte doma proti Parmě.

"Musíme se vrátit, být jednotní a agresivní. Proti Udinese jsme udělali chyby a z výsledku jsem hořce zklamán," vracel se k nešťastnému utkání s Udinese trenér Ficcadenti.

Také Parma v rámci šestého kola prohrála, nad její síly byl AC Milán. Favorit si z Parmy odnesl všechny tři body zásluhou fantastické trefy Pirla. Parma se v současnosti nachází na nelichotivé osmnácté pozici, která znamená sestup do nižší soutěže. I proto by měl severoitalský celek na stadionu Dina Manuzziho bodovat.

"V Ceseně to bude obtížné, ale jsme hladoví po vítězství. Naším cílem je získat alespoň čtyřicet bodů, to by měl být dostatek. Máme skvělého trenéra a všechny ingredience k tomu, abychom sezonu zvládli," nechal se slyšet obránce Parmy Massimo Paci.

Útočník Igor Budan má zdravotní potíže a jeho start v utkání je nepravděpodobný. Do utkání nezasáhne Colucci, jenž je v trestu. Trenér Pasquale Marino má více starostí, nemůže počítat s Galloppou, Paloschim, Giovincem a Lucarellim.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Benalouane, Von Bergen, Nagatomo - Appiah, Parolo - Schelotto, Jimenez, Giaccherini - Bogdani
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Paci, Antonelli - Valiani, Morrone, Gobbi - Candreva, Bojinov, Marques
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.00 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - US Lecce  (neděle 15:00)
Juventus přivítá na domácí půdě fotbalisty Lecce. Nováček si před reprezentační přestávkou připsal tři body a i v Turíně si dělá zálusk na slibný výsledek. Stará dáma je favoritem a s Lecce by si měla poradit.

Těžká utkání sehrál Juventus před reprezentační přestávkou. Turínský celek nejprve cestoval do Anglie k zápasu s Manchesterem City a získal bod, o pár dní později se pak představil ve slavném derby D’Italia na půdě mistrovského Interu Milán a opět remizoval. Nyní se může na první pohled zdát, že do Turína přijede lehčí soupeř, ovšem opak je pravdou. Lecce už dokázalo, že i proti zvučnějším soupeřům může uspět a Juventusu nehodlá dát nic zadarmo.

"Bude to pro nás velmi důležitý zápas. Náš rytmus byl sice kvůli reprezentační přestávce narušen, ovšem sehráli jsme dobrý zápas proti Interu a teď musíme s tímto výkonem držet krok," prohlásil Claudio Marchisio.

Lecce v minulém kole porazilo jedinou brankou Corvii Catanii 1:0 a v tabulce se dostalo na pohodlné dvanácté místo. Lecce zatím doma neprohrálo, ovšem venku zase nevyhrálo. Úspěchem je určitě remíza 2:2 z horské sicilské půdy proti Palermu. Se stejným výsledkem by byl trenér De Canio spokojen i teď, jeho tým ale nebude v Turíně v žádném případě favoritem.

"Jdeme na tým, který je velmi silný po fyzické stránce a má mnoho kvalitních hráčů. Klíčem k úspěchu bude hrát beze strachu, musíme omezit naše chyby," nechal se slyšet záložník Lecce Guillermo Giacomazzi.

Slavnějšímu Juventusu bude chybět brankářská opora Buffon, spolu s ním jsou na marodce Traorè, Rinaudo a Lanzafame. Také Lecce nebude kompletní, hrát by neměli útočník Chevanton a Reginiussen.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Grygera, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Krasic, Felipe Melo, Aquilani, Marchisio - Del Piero, Quagliarella
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Rispoli, Ferrario, Fabiano, Mesbah - Vives, Giacomazzi, Grossmuller - Piatti, Olivera - Corvia
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.33 - 4.50 - 9.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - Bologna FC  (neděle 15:00)
Palermo má letos hodně zajímavý start. Úvod sezóny Palermu vůbec nevyšel, pak zase přišly výhry na Juventusu a Fiorentině, jenže mezitím domácí remíza s Lecce. Zkrátka výkony jako na houpačce a Rosanero doufají, že proti Bologně vyhrají a pokročí za ustálením výkonů.

Palermo stále čeká na první domácí vítězství a dobrou zprávou je návrat útočníka Fabrizia Miccoliho, jenž by se již mohl objevit na lavičce. A jestli nastoupí, mohl by oživit vzpomínky na loňské střetnutí s Catanií, v němž nastřílel hattrick. V útoku by se v neděli měl objevit namísto Maccaroneho Pinilla, kterého budou podporovat Pastore s Iličičem. Abel Hernandez si z reprezentačního srazu přivezl zranění a je mimo.

Pro Bolognu začala sezóna nečekaným odvoláním kouče Colomby a pod Albertem Malesanim se pomalu stává remízovým králem. V šesti zápasech remizovala Bologna hned čtyřikrát. Nejcennější remíza je z Říma, kde Rossoblu prohrávali už 2:0, ale nakonec AS o dva body obrali.

Od druhého kola Bologna neprohrála a opět se spoléhá na veterána Marca Di Vaia, jenž v šesti zápasech nastřílel čtyři góly. Velký podíl na výsledcích mají také nové posily Luca Siligardi a Diego Perez.

Při pohledu na tabulku by se mohlo zdát, že je mezi týmy značný rozdíl, jenže zdání klame. Rozdíl mezi osmým místem Palerma a patnáctým Bologně je totiž jediný bod. A nebýt dosavadní velké smůly Bologně s vlastními góly, možná mohla být ještě výš. Už třikrát si totiž hráči Rossoblu dali vlastní gól.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Munoz, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Bacinovič, Nocerino - Pastore, Iličič - Pinilla
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Garics, Portanova, Britos, Rubin - Perez, Mudingayi, Casarini - Ramirez, Di Vaio, Gimenez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.50 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Šlágrem kola bude souboj dvou týmů, které v minulé a předminulé sezoně skončily v první čtyřce. Jenže jak Sampdorii, tak i Fiorentině se zatím nedaří podle představ, utkání proto nemá favorita.

Sampdoria skončila v minulé sezoně na čtvrté místě, ale letos to na kvalifikaci Ligy mistrů zrovna nevypadá. V domácí soutěži se hráči Blucerchiatti poměrně trápí, ze šesti kol vyhráli jeden jediný zápas a na kontě mají pouhých sedm bodů. Di Carlovi svěřenci naposledy remizovali s Boloňou 1:1 a připsali si už čtvrtou remízu.

"Musíme udělat vše, co je v našich silách a vyhrát nedělní zápas proti Fiorentině. Je to důležitý zápas a musíme se na něj zaměřit, po posledních zápasech je totiž potřeba dostat se zase na vítěznou vlnu," nabádal svůj tým útočník Giampaolo Pazzini.

Ještě hůře než Sampdoria je na tom Fiorentina. Ambiciózní celek také vyhrál pouze jednou a v tabulce je dokonce o tři příčky níže. Cílem Fiorentiny jsou evropské poháry, nikoliv boj o záchranu.

"Tohle není fyzický problém, ale psychický. Přiznávám, že sem očekával lepší start, ale nepřestávám ztrácet víru. Jsme hodně dlužni fanouškům," netajil zklamání trenér Siniša Mihajlovič, jehož Viola se značně trápí.

Domenico Di Carlo se musí obejít bez Tissoneho, je to ale jediná ztráta Sampdorie. Zato Viola je na tom o poznání hůře, hrát nebude hned několik výrazných opor. Zranění jsou Jovetič, D’Agostino, Zanetti a Bolatti. Hrát nebude rovněž klíčový záložník Montolivo, který si odpykává karetní trest. Již delší dobu nemůže hrát Adrian Mutu.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Lucchini, Gastaldello, Ziegler - Semioli, Palombo, Dessena, Koman - Pazzini, Cassano
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - De Silvestri, Gamberini, Kroldrup, Felipe - Santana, Donadel, Vargas - Cerci, Ljajic - Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Bari - SS Lazio  (neděle 20:45)
Rozjeté Lazio čeká po reprezentační pauze zápas v Bari a Římanům nepůjde o nic jiného než o udržení vítězné série a pojištění první příčky. Bari naopak během volna dobíjelo energii a rádo po prohře v Janově bodovalo.

Janov hrál proti Bari téměř celý druhý poločas o desíti, ale Galletti pohrdli několika velkými šancemi, a tak v poslední minutě nastaveného času rozhodl o výhře Grifů hlavičkující Toni. Největší problém Bari je v útoku, kde vedle Barreta není žádný další střelec. Kouč Giampiero Ventura prohlásil, že v Janově jeho tým 70 minut nehrál špatný zápas. Mimochodem právě v té chvíli opustil hřiště zraněný Barreto.

Andrea Raggi bojuje s bolestí zad, a tak není jisté, zda domácím v neděli večer pomůže. Massimo Donati zase má chřipku, problémy sužují i Vitalije Kutuzova.

Lazio jede na Stadio San Nicola z první pozice, což je přesně to, co si v Římě po loňské zpackané sezóně přáli. Během reprezentační pauzy oslavil 65. narozeniny Edy Reja a rád by si nadělil dodatečný dárek v podobě vítězství.

Reprezentační přestávka přinesla do řad Lazia řadu pozitiv. Nominaci si totiž svými vysloužili Stefano Mauri a Sergio Floccari, pozornost od italského národního týmu měl i Cristian Ledesma.

Reja pravděpodobně nasadí rozestavení 4-2-3-1 s tím, že Floccariho na hrotu budou podporovat Hernanes, Mauri a jeden z dvojice Zarate, Bresciano. Reja chce proti Bari útočit ze stran a přečíslovat soupeřovu obranu ve více mužích. Obrannou práci by měli ve středu hřiště obstarávat Ledesma s Matuzalemem.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Belmonte, A. Masiello, Parisi, S. Masiello - Rivas, Gazzi, Almiron, Ghezzal - Barreto, Kutuzov
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu - Matuzalem, Ledesma - Mauri, Hernanes, Zarate - Floccari
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.10 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Chievo Verona  (sobota 18:00)
Na San Siru se proti AC Milán představí Chievo Verona. Hráčům Rossoneri se proti veronskému celku dlouhodobě daří a případné vítězství by v generálce na Real Madrid bodlo.

0ba celky od sebe v tabulce dělí jeden jediný bod. Lépe je na tom AC Milán, který je čtvrtý, Chievo je páté. Rossoneri před reprezentační přestávkou porazili Parmu 1:0 a na bodový úspěch zvenku by radí navázali doma proti Chievu. Milánský gigant se pomalu rozjíždí, a to platí jak o domácí soutěži, tak i o Lize mistrů. Mimochodem už v úterý AC změří síly s Realem Madrid, hrát se bude v Madridu na stadionu Santiaga Bernabeu.

Chievo v minulém kole jen remizovalo 0:0 s Cagliari, přesto však může být trenér Pioli s úvodem sezony spokojen. Zarážející je ale fakt, že Chievu se příliš nedaří na domácím stadionu Bentegodi. The Fly Donkeys tu vyhráli jen v prvním kole, ostatní výhry přivezli ze hřiště soupeře. Trenér Pioli by byl pochopitelně naprosto spokojen, kdyby se povedlo bodovat i na San Siru, ovšem zde se jeho svěřencům vůbec nedaří.

Trenér Massimiliano Allegri stále postrádá kapitána mužstva Massima Ambrosiniho, k němu se na marodku také připojil český zadák Marek Jankulovski. Otázkou je, zdali nastoupí útočník Zlatan Ibrahimovič, ten měl jisté zdravotní potíže a je i možné, že jej Allegri bude šetřit na zápas s Realem. V táboře hostí je situace s absencemi podobná, chybět budou Luciano, Sardo a De Paula.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Gattuso, Pirlo, Seedorf - Pato, Ibrahimovic, Ronaldinho
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Andreolli, Cesar, Mantovani - Bentivoglio, Rigoni, Marcolini - Bogliacino, Pellissier, Moscardelli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 8.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Janov CFC  (sobota 20:45)
AS Řím se sice po reprezentační pauze představí před vlastním publikem, jenže o roli favorita můžeme jen stěží mluvit. Ačkoliv se proti němu postaví Janov, jenž také ještě nechytil optimální rytmus, šance jsou vyrovnané.

Důvodem jsou rozsáhlé absence Římanů. Začněme od brány. Tam Claudio Ranieri postrádá Julia Sergia, stabilní jedničku. Rána číslo jedna. V záloze chybí tahoun celého týmu Daniele De Rossi a v útoku nebude k dispozici Adriano a nejspíš ani Mirko Vučinič. To jsou zásadní postavy základní sestavy Giallorossi.

Claudio Ranieri má tak plno starostí, ačkoliv doufal, že reprezentační pauza spíše jeho týmu přilepší. Jenže se stal opak, na reprezentačních srazech si zranění přivodili právě De Rossi s Vučiničem. Situace AS je přitom kritická. Po šesti kolech jsou Římané předposlední, mají na kontě jediné vítězství a jak vidno, světlé zítřky je zatím asi nečekají. Paradoxem je, že jediná výhra přišla v duelu s obhájcem titulu Interem.

Do věčného města míří janovští Grifové. Ti zatím stále ještě nechytili formu, ale všichni čekají, že to je jen otázka času, než začne vše klapat. Přeci jen, prezident Enrico Preziosi přes léto přivedl několik velkých jmen. Jedno z nich však o víkendu nenastoupí, Miguel Veloso je zraněn. Portugalský záložník ale zatím nepodával dobré výkony.

Největším problémem Janova je obrana, respektive celá obranná hra. Svěřenci kouče Gasperiniho zatím dokázali jen jednou udržet čisté konto a po šesti kolech jsou desátí, se stejným počtem výher, remíz i proher. Reprezentační pauza by však mohla být pro Grify zásadní ve smyslu stmelování mužstva, a tak třeba v sobotu konečně uvidíme pořádný výkon.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Lobont - Cassetti, Burdisso, Juan, Riise - Taddei, Perrotta, Brighi, Menez - Borriello, Totti
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Chico, Dainelli, Ranocchia - Mesto, Rafinha, Kharja, Criscito - Palacio, Toni, Sculli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.25 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SS Lazio64118:513
2.Inter Milán63218:311
3.SSC Neapol632112:811
4.AC Milán63218:411
5.Chievo Verona63128:510
6.Brescia Calcio63037:89
7.Juventus FC622212:98
8.Città di Palermo622210:98
9.Calcio Catania62227:68
10.Janov CFC62226:78
11.AS Bari62226:98
12.US Lecce62225:88
13.Cagliari Calcio61417:57
14.UC Sampdoria61417:67
15.Bologna FC61417:87
16.AC Cesena62134:77
17.ACF Fiorentina61236:75
18.Parma FC61235:75
19.AS Řím61235:115
20.Udinese Calcio61143:94

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (537)

Přidat komentář
homeles8

kašlu na Chelsea, stejně vyhrajou Dneska jestli mi to vyjde, skouknu oba italský zápasy a zejtra Inter, Juve a Lazio Mě ta Itálie baví čím dál víc, navíc teď jak byla repre přestávka, tak o to víc jsem na calcio natěšenej. Forza Juve, Forza Calcio

btw jak se daří Tonimu v Janovu?

Reagovat
smazaný uživatel

moc nedaři zatím jeden gol myslím..

Reagovat
smazaný uživatel

ooo, Pippo . na dnešní zápas se nám nebývale vyprázdnila marodka..., z důležitých hráčů chybí jen Ambro (mimochodem už taky zdravý), který je letos nahraditelný..., nebo není ? tahle série zápasů by měla pomalu napovědět, jakým směrem se můžem letos ubírat..., není už se moc na co vymlouvat, Allegri sám tvrdí, že kondice týmu je dobrá a to je pro něj prvotní bod..., zbytek je na čistě na něm. mám z nás dobrý pocit, kvalitní výkon před Realem by nám připravil půdu na CLASH. Pato snad konečně najde kontinuitu, v repre zatím řádí..., škoda, že na ni je zdravý vždycky, zatímco u nás se akorát léčí. Amelia má trochu peška, ale to mi žíly netrhá.

Ibra by hrát měl..., na EF se z toho dělá trochu víc, než je..., nastoupí na takových 90%.

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

z repre by to mohl přenest do klubu

Reagovat
smazaný uživatel

3 pro AC!!!

Reagovat
Francesco Totti AS

achjo já myslel že hrajem až zitra takže to dneska asi neuvidim ale doufám že sem na diskusi někdo napíše nějaký slušný shrnutí abych si pak mohl udělat obrázek.....FORZA ROMA!

Reagovat
Alberto Aquilani

Sakra , a to dnes idú aj Piráti z Karibiku . Dal by som : Lobont -Cassetti,Burdisso , Juan , Riise-Pizarro , Perrotta-Taddei , Totti , Ménez-Borriello .

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Gazzetty 4-4-2 Lobont - Cassetti, Burdisso, Juan, Riise - Taddei, Pizarro, Brighi, Perrotta - Totti, Borriello

Záloha v téhle podobě mě celkem děsí

Reagovat
Alberto Aquilani

našťastie tam je Pizarro , Brighi alebo Perrotta v defenzíve dokážu nahradiť De Rossiho , snad to pojde Tottimu . Na Janov doma posledne vieme .

Reagovat
smazaný uživatel

Do zadu by to být problém neměl, ale dopředu to bude zase na náhodu...

Reagovat
Mihal

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo mioooooooo.

na dnešní zápasy se těším.... oba dost problémové pro favority, ale hlavně bude Ibra a Totti show!

Reagovat
Pinturicchio

Luis Fabiano by podle slov svého agenta Joseho Fuentese přivítal přestup do Juventusu, stejně tak by se ale nebránil ani jinému italkskému velkoklubu. Fuentes zopakoval, že prioritou hráče je pravidelná zápasová zátěž.

Jen si zůstan tam, kde jsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nezájem, k nám nepasuje.

Reagovat
Pipo123

proč to AC hraje stále v sobotu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože v neděli sou diskoteky zavřeny.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez by mato zaujimalo............................mozno LM,mozno aby bola sledovanost a tie atraktivne muzstva ako AC,Juve,Inter nesli v spolocnom case.........hmmm

Reagovat
Shevchenko

taky už mě to sere. Aspoň že dneska hrajem už v 6.

Reagovat
panca

prave proto to nestihnu ty sobotni zapasy jsou uplne k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

je to děs..., nejspíš to zas prošvihnu.

Reagovat
terry

Dneska Genoa musí!

Reagovat
homeles8

jo, dneska jo

Reagovat
smazaný uživatel

sezona zacina az po reprezentačnej prestavke lazio scudetto neziska takže strata je prakticky len 6 bodov.... ....dnes 3 body musia zostat v Rimskom Koloseum ......DAJE ROMA !

Reagovat
smazaný uživatel

1, 0

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
homeles8

Reagovat
Slejdy

AC v klidu, AS hodne tezke 3 body

Reagovat
Shevchenko

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké nové veci som sa tu cez pracovný týždeň dozvedel? Ževraj Bayern, Dortmund a Werder či jaký nemecký tým sú na tej istej úrovni ako v Taliansku Inter,AC, Juventus Toto má fakt neskutočne dostalo A odkaz pre 10: Kámo, ja na toluéne nefičím Nie som nejaký Róm alebo tak A pre Interistu: Na tom tvojej príspevku pod článkom o AS a Tottim, som sa pobavil ako väčšina užívateľov

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bolo to vedľa ako jedľa

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím ten príspevok, čo napísal Interista s tým chľastom, nie teraz ten môj

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte niečo na dneska: FORZA GENOA Pome chlapi

Reagovat
smazaný uživatel

I ked netvrdím, že jako všetci Rómovia na tom fičia samozrejme, nechcel som sa dotknúť martyho, a už ak sa tak stalo, tak sorry

Reagovat
smazaný uživatel

A k Fabianovi, píšem to sem, aby som nezaložil nové vlákenko: Ja by som ho možno do Interu v prípade dobrej ceny aj zobral, však snád nebudeme neviem ako dlho čakať na to, kým Milito sa naučí dávať góly z jasných tutoviek, keby mal Milito formu jak minulý rok, tak by sme možno mali aj plný bodový zisk, ale takto je ešte pred nami aj Lazio Ale zas lepšie Lazio Rím, ako AS Rím

Reagovat
panca

trpis samomluvou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie, však to som len rozširoval môj príspevok, nedal som to všetci naraz dokopy, ale takto osve, ale zas do jedného vlákna, čo musíš dúfam odceniť :)))

Reagovat
Jajinek

když se někdo jako ty, otírá o někoho jako je Milito, hned je ten švět smutnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Však jako ja ho mám rád, no len tie góly skôr ako o mesiac ani prísť nemôže, takže vidím, že budeme čakať ešte dosť dlho

Reagovat
Jajinek

naprosto nechápu některé fanoušky Interu co na Milita plivou...všichni už zapomněli, co pro nás udělal minulou sezónu a jaká legenda se z něho stala. Jasné, nemá formu, můžeme ho kritizovat, ale pořád se o něj otírat, smát se, když nepromění penaltu, nedávat že nedává góly, něcu mu vyčítat a uvažovat nepřímo o jeho nahrazení někým jiným...to je tedy silné kafe. Interisti by se měli jen modlit, aby se do toho co nejdříve dostal, protože pokud ne, tak ty góly nidko nedá. Samymu lauf celou sezónu nevydrží a náhrada za Milita je veškerá žádná...bez jeho gólů neuděláme nic. Já navíc pevně věřím, že se do toho dostane. A plivat po něm proto, že se mu měsíc nedaří, fakt nebudu. Až dospěješ a budeš fandit Interu déle, tak si uvědomíš, co pro Inter udělal.

Reagovat
Mihal

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Slejdy

si delas uz prdel ne ty prcku maly...se divim ze jeste nemas ban

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si šoumen...

Reagovat
Jajinek

Náš kádr už je opravdu jen lazaret. Zranil se i Mariga, Panděv stále out, Zanetti stále chodí na testy (ale myslím, že nastoupí)....to je fakt super. Rozestavení bude nadále 4-2-3-1 i když na křídlo je k dispozici jen Biabiany, střed Coutinho a Mancini....stromeček by se nyní vyloženě nabízel. No...Cagliari má výbornou obranu, tak jsem zvědav, jak to nakonec dopadne.

Chtěl jsem se zeptat Pippa...jak to vypadá s Garridem? On už je zdraví, přesto nebývá povoláván k zápasům?

Reagovat
smazaný uživatel

obranu mají hezky poskládanou, i když Astori dělává proti velkým týmům občas chyby...

Reagovat
Jajinek

jj, celé ta defensiva dokáže uletět, ale počet inkasovaných gólů a čistých kont mluví za vše. Hlavně s Agazziho jsem překvapen...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, oni si to proti menším dávají bez problémů, jsou fakt dobří, navíc už nějakou dobu sehraní..., velice flexibilní, maká na to celý tým, hrajou strašně sympatický fotbal.

co se týče Agazziho..., zatím podobný HIT jako Marchetti, Cagliari má v posledních letech parádní čich na šikovné hráče.

Reagovat
Jajinek

jj, jako Marchettiho je mi líto...po lońské sezóně a v době, kdy se najednou stal jedničkou Itálie na MS měl moment, ve kterém tu kariéru měl neuvěřitelně rozjetou...a jak nakonec dopadl...

Reagovat
Votas

křídlo před Maiconem by snad mohl zahrát i Santon...řekl bych, že by to byla lepší varianta, než povolanej Alibec

Reagovat
Jajinek

Tak zhrát by to mohl...ale je to dost nouzová varianta. Obránci na křídle se mi nelíbí, Maicon tam byl strašný...a co jsem viděl Alvése v repre, tak taky. Prostě se na křídla vysrat, toť má rada...

Reagovat
Votas

to radí Rafovi hodně lidí, ale na tiskovce řekl, že 4-2-3-1 měnit nebude...su zvědavej, jak to s naší polní nemocnicí vymyslí a snad Motta dostane nějaké minuty, ale ty křídla v této situaci se mi zdají největší problém

Reagovat
Jajinek

jj, já právě reaguji na tu tiskovku, kde naznačil, že změny dělat nebude...což je pro mě prostě nepochopitelné...

Reagovat
Votas

a tak kdyby hrál tříčlenou zálohu, tak taky nemá moc prostoru k manévrování...ozkoušení jsou tam Muntari, Dejan a Zanetti s tím, že ten je po zranění(vím, že to u něj nebývá moc problém) a pak Motta, co čtvrt roku nehrál...takhle mi to taky nepříjde jako žádná výhra

Reagovat
Jajinek

dobře...ale výhledově máme do středu nejvíce hráčů...až bude Motta a Zanetti v pořádku, uzdraví se Cuchu a Mariga...tak je to početně velmi silné. Navíc i do tohoto zápasu je střed Muntari, Dejan, Zanetti vcelku v pohodě. Muntari ve třech záložnících je vždy lepší než ve dvou, Zanetti hrát bude a Dejanovo DM nedělá problém. A před nimi Sneijder a Coutinho a ze stran Maicon a Santon z obrany.

Reagovat
Votas

takhle by to byla paráda a je to asi jedinej způsob, jak bezpečně využít Muntariho, ale na tenhle zápas se mi to prostě i tak nelíbí...navíc očekávám zase Chivua nalevo, čímž je ofenzivně levá strana skoro nulová

Reagovat
Mr.Jindros

Současná situace (kádr, zranění, forma) vypadá pro Inter nejméně příznivě za poslední roky... uvidíme, jak to ustojí. U Milita bych se jako fanoušek Interu (kterým nejsem!) bál, že po jeho nejlepší sezóně v kariéře nemá motivaci a už to nikdy nebude on. Uvidíme.

Reagovat
panca

nevite nekdo, jak to funguje na bet365? Chci si vsadit a jsem zaredistrovanej. Kolik je minimalni sazka a berou si nejakej poplatek?

Reagovat
10

bez poplatku, minimální sázka 0.20€

Reagovat
Pipo123

Derby Primavera: Lazio - Roma 1-0!!!! Gol di Perpetuini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

máš tedy nějaké info o Garridovi?...díky..

Reagovat
Pipo123

KOzak 3:0 AS dostáva

Reagovat
Pipo123

už sa vyliečil zo zranenia, naberá potrebnú kondičku, teším sa moc na neho, Radu hraje skvele ale Garrido je predsa len do útoku o moc lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Radu asi bude hrát pod Rejou vždycky, třeba i toho stopera.

Reagovat
Pipo123

tak hovorí sa o jeho odchode do Juve, my chceme strašne Mirandu získa´t v lete a vyzerá to dosť realne, som zvedavý ako to chce Reja do budúcna...

Reagovat
smazaný uživatel

3-1 Forzza AC VIVA ROSSONERI....

Reagovat
Pipo123

Derby Primavera: Lazio - Roma 4-0

Reagovat
smazaný uživatel

INTERNAZIONALE PER SEMPRE !

Reagovat
Tsigi

Milan - Chievo, formazioni ufficiali / official line-up: MILAN: Abbiati; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Ronaldinho; Pato, Ibrahimovic.

CHIEVO: Sorrentino; Frey, Andreolli, Cesar, Mantovani; Bentivoglio, Rigoni, Constant; Bogliacino; Pellissier, Granoche.

Tak mimo Bonery přesně.

Reagovat
Inzaghi

Chci výhru víc než o gól a mohlo by to tam spadnout Patinhovi! A hlavně se nikdo nesmí zranit.. FORZA MILAN!

Reagovat
GEGE

PAAATOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
Inzaghi

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOO Tak jsem si to představoval, zatím super výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

ta prihravka bola tiez dobra

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho pořád umí bavit lidi

Reagovat
GEGE

PAAAATOOOOOOOO!!! Ibra dvě asistince

Reagovat
Inzaghi

ALEXANDREEEEEEEEEE PATOOOOOOOOO!!! Hraje teď v neskutečné formě.. Snad vydrží zdravej, už toho měl tak akorát...

Reagovat
Tomanatura

Pato je zabiják, no

Reagovat
smazaný uživatel

PATOOO!!!!!! Ten nám chyběl

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Inzaghi

Za tohle bych dával červený..

Reagovat
Shevchenko

Dnes Ibra + Pato. Jenom čumím teda.

Reagovat
GEGE

Pato a jeho voloje prostě žeru

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskám Allegrimu. Když odcházek Leonardo měl jsem pochybnosti, ale jak on ten tým sehrál, to je radost pohledět. Všichni hrajou s chutí. Ti, co se loni hledali, mají formu. Hrozně příjemně mě překvapuje Zambro, zatím je skvělej. Dneska samozřejmě vládne Pato+Ibra+Dinho

Reagovat
GEGE

Zambrottu bych zas tak nepřechvaloval měl tam svoje chvilky nejistoty...Luca na druhé straně je lepší...

Reagovat
Inzaghi

Výkon podle očekávání, v některých pasážích necháváme Chievo zbytečně hrát a několikrát jsme vzadu slušně hořeli. Real by to trestal. Od zálohy výkon podle možností, Dinho párkrát pobavil ale jeho zápas to není, Ibra párkrát neskutečně zazdil akci, ale např. ta chytrá nahrávka na druhej gól byla parádní. Pato si zasloužil hattrick už teď v poločase, je radost ho sledovat. Čekám, že půjde v průběhu dolů a bude se šetřit na Real. Hlavně to v klidu dohrát, nenechat Chievo snížit, nezranit se a Rino si snad dá pozor na druhou žlutou. FORZA MILAN!

Reagovat
Tsigi

Snad Pato apoň chvíli vydrží zdravej. S ním je to o něčem jiným. Dneska se mi líbí Seedorf naopak z Gattusa nejsem nijak odvařenej

Reagovat
GEGE

souhlas Seedorf dneska supr...škoda,že takhle nehraje pořád...

Reagovat
GEGE

Thiago Snad to nebude nic vážného...

Reagovat
Tsigi

vypadá to blbě a bez něj to je špatný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezký góly .

Reagovat
10

Kožak

Reagovat
panca

co to je za hroznej vykon? koukam od 60 minuty a jeste nebyl milan za pulkou

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan dal ake solo

Reagovat
GEGE

ROBINHOOOO!

Reagovat
Pipo123

AC nič moc druhý polčas, viac nič ako moc

Reagovat
Tsigi

Na dva poločasy hrajou buzny, AC si to odehraje za jeden

Reagovat
Inzaghi

Druhá půlka přesně taková, jakou jsem ji nechtěl. Napřed zranění Thiaga, pak snížení... Alespoň ten Binho se dočkal prvního gólu a dobře to dopadlo.. Teď se pořádně připravit a dát Thiaga do kupy... FORZA MILAN

Reagovat
Shevchenko

100 pro MILAN!

Reagovat
terry

Reagovat
terry

100. pro výhru Grifů!

Reagovat
Tsigi

Konec dobrý, všechno dobré

Reagovat
GEGE

druhý poločas o něco slabší ale i tak spokojenost s výsledkem...Goly byly lahudky Velká kaňka na tomhle vítězství je ale zranění Thiaga

Reagovat
smazaný uživatel

jak sem pred utkani psal tam nekde na hore to je AC vyhral 3-1 jak sem rikal...to byli zapas tih poslednih 15 min a ten Chievov tlak byl docela hustej ale pak im to pojebal ROBINHO FORZZA AC....

Reagovat
homeles8

FORZA JUVE!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

Alvaréz a D´Alessandro by tam dnes mohli niečo šupnúť .

Reagovat
smazaný uživatel

Doria - Fiorentina 1:0 Cassano penalta

Reagovat
božský John

Vcera jsem dovalil do Italie a prisel jsem k nim dom a pusteny AC-Chievo ...u vecere se diskutovalo o fotbale, skoncila vecere, zaclo AS{tem v rodine fandi krom taty vsichni, nejvic mama] s Janovem ....muj Ital mi sdelil, ye v utery jsem na AS-Basilej....pak teda meeting s asi 20 italama, ktery neumej anglicky,ale jsou hnedka nej kamosi a nabizej kazdou svoji kamosku{vetsinou jak jsem postreh sestrenku ...no jo,maly mesto >DD]

Miluju Italii

Reagovat
božský John

ze jdem na AS-Basilej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu pak popiš, jaká byla na stadionu atmosféra, kolik ks z Basileje apod. Já snad v zimě pojedu na Herthu Berlín, to by mohlo být taky moc zajímavý + bych rád stihnu ještě nějakej zajímavej zápas z nižší ligy ve východním Německu .

Reagovat
božský John

Jj, to Nemecko taky laka, kor kdyz to mam z JBC kousek, takz bych tam vyjel,optimalne na Dynamo ....

Jinak fotky z Olimpica snad budou{jestli se tam smi s fotakem,jako ze snad jo], kdyztak to hodim aj sem. Na tu atmosferu se tesim,ponevadz pujdem asi na Curva sud ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o fotky ani nejde, ty se určitě někde objeví Spíš o tu atmosféru.

Reagovat
Pipo123

jo jo, já ked som bol nedávno v Benátkach pracovne, tak ako píšeš ty, stále len futbal, ak sme o niečom kecali tak len o futbale, ale ludia sú tam príjemný

Reagovat
smazaný uživatel

Motta už je v nominaci, hrát ale asi ještě nebude. Těším se zas konečně na Kapitána, bez něj to není ono., Očekávám těžký a ne moc pohledný zápas, kde jsou klíčové hlavně tři body pro klid a další průběh. Hopdně bude tradičně záležet na Sammym. Jsem zvědavej, jak si poradí Coutinho s Biabianym s relativně slabším soupeřem, mohli by se více prosadit. Dejan má formu, měl by to uprostřed zvládnout. Snad konečně zas Lúcio se Žulou pohromadě.

FORZA INTER!!!

Reagovat
Pipo123

FORZA LAZIO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

forza Hernanes

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari: 1 Agazzi; 14 Pisano, 13 Astori, 21 Canini, 31 Agostini; 8 Biondini, 5 Conti, 4 Nainggolan; 7 Cossu; 32 Matri, 18 Nenè.

Subs: 25 Pelizzoli, 2 Biasi, 3 Ariaudo, 9 Acquafresca, 10 Lazzari, 23 Pinardi, 24 Perico.

Coach: Pierpaolo Bisoli.

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 5 Stankovic; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o.

Subs: 12 Castellazzi, 8 Thiago Motta, 11 Muntari, 20 Obi, 23 Materazzi, 31 Alibec, 39 Santon.

Coach: Rafael Benitez.

Referee: Paolo Tagliavento (Terni).

Reagovat
Pipo123

ten Chivu je strach ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti mu vypomôže

Reagovat
Mihal

tiež nerozumiem prečo tam neskúša Santona, veď už je na 100% ready

Reagovat
smazaný uživatel

Santon asi ještě má nějaký problémy, jinak to nechápu...

Reagovat
Jajinek

nemá, proti Bělorusku odehrál 120 minut stále v pohybu...nutno podotknout že strašně

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, nikde se o ničem nepíše, normálně trénuje s týmem, posledně odehrál celý zápas za Itálii 21', proti Juventusu hrál poločas a líbil se mi. Chivu asi začíná být Rafovo Lucas, jinak to nechápu. Často je nejhorším hráčem Interu, ale pořád hraje. Aspoň, že je to sympaťák.

Reagovat
Jajinek

jj, ten poločas proti Juve byl dobrý...seděli jsem od něj asi 200 metrů, přesto ten rozdíl oproti Chivuovi byl jasně vidět. Ale nyní v repre se mi tedy nelíbil...

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ked som niekedy počas týždňa videl niekde v talianských novinách napísané, že v zostave Interu proti Cagliari nastúpi ten pomalý nekop Mancini, ktorý je v Interi čisto len kvôli prachom, tak som sa normálne zľakol Ale po prečítaní nominácie na tento zápas mi odľahlo:) A s terajšou oficiálnou zostavou som úplne spokojný.

Reagovat
Alberto Aquilani

to sú tie slávne nákupy Interu . Nie na posilnenie seba ale na oslabenie súpera .

Reagovat
Mihal

pokiaľ viem tak Mancini bol v AS nespokojný keď odchádzal

Reagovat
smazaný uživatel

jistěže jo

Reagovat
Alberto Aquilani

to jo bol nespokoný s platom

Reagovat
smazaný uživatel

to není pravda, prostě se chtěl v kariéře dostat dál a bojovat o LM, to by v AS nemohl...

Reagovat
Alberto Aquilani

dneska očividne znova perlíš . Mancio bol nespokoný lebo je to nezazobané prasa a AS by mu nedalo plat aký dostáva v Interi , v čase ked prestupoval do Interu to AS doťahovalo ďalej v LM ako Inter a boli to 2 rovnocenné mužstvá .

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi roztomilý

Reagovat
Alberto Aquilani

Ženy to o mne hovoria

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš, jakej seš velkej borec

Reagovat
10

v letech, kdy byl Mancini v AS se pravidelně dostávali v LM dál, než Inter...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný, ale budu si myslet, že to děláš schválně

Reagovat
Jajinek

jsi spokojený s rozestavením, Coutinhem na křídle a Chivuem na levém beku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako čo? Ani Santon nie je nejaká úplná istota ako napr Zanetti. Ale musíš si vziať do úvahy, že Cambiasso je zranený, obdobne aj Mariga. No a v útoku je na hrote zranený Milito, bude absentovať až mesiac, takže Etoo sa musel posunúť z krídla na hrot, no a na krídlo tým pádom pripadol Coutinho. Neviem koho by si tam chcel dať ty, ked tie možnosti nie sú takmer žiadne. Takže odpoved na tvoju jedným slovom- áno, i ked táto zostava samozrejme nie je ideálna.

Reagovat
Jajinek

na křídla nikdo není a proto bych na ně nehrál...přechodem na stromeček by se vyřešila všechna slabá místa v sestavě naráz.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsie na vianocny

Reagovat
Jajinek

ha

Reagovat
Pinturicchio

Forza Cagliari !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

sardinky by dneska mohli

Reagovat
Pinturicchio

Snad jim to vzadu zase vyjde na nulu a dopředu něco uhaluzí.

Reagovat
10

buď to skončí 0:0, nebo vyhrajou 5:1

Reagovat
Pinturicchio

Další výzva pro mě na sázku s Jajinkem.

Reagovat
Jajinek

spíš 0:0...oni jsou skvěle organizovaná a po zisku míče jdeme ve 3 hráčích do 8mi

Reagovat
Pinturicchio

0:0 beru samozřejmě taky.

Reagovat
Jajinek

co se jako děje?

Reagovat
Mihal

tiež neviem

Reagovat
smazaný uživatel

komerční přestávka jako v hokeji?

Reagovat
Jajinek

bu´d rasové pokřiky k hráčům Interu nebo hanlivé směrem k tagliaventovi ze strany fanoušků Inter...

Reagovat
10

jo, to je vlastně fakt...to by taky vysvětlovalo ty pokřiky "Tagliavento, ladro di merda"

Reagovat
Jajinek

ta loňská Doria jim leží dost v žaludku....ale tak merda se skanduje v Itálii pořád a na všechno....

Reagovat
10

nějaký rasistický pokřiky asi...

Reagovat
Pipo123

svetlica

Reagovat
M11

piskej konec

Reagovat
smazaný uživatel

nejaký link na Inter please

Reagovat
M11

Cesar do pole !!!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

ku.va hoši nejaky link sem dajte

Reagovat
Votas
Reagovat
smazaný uživatel

www,youtube,com

Reagovat
Jajinek

na tom Coutinhovi je tak žalozstěn vidět, jak ho to táhne do středu...je mi toho klučíka líto...

Reagovat
Mihal

ja by som ho s Wesom kludne aspoň na polčas prehodil, Wes hrá za repre ako malý boh a za Inter dnes zase nič moc

Reagovat
10

prohodil bych ho se Sneijderem, kterej nalevo hrál často v Realu...prospělo by to možná oboum

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Pinturicchio

Cagliari si to zbytečně komplikuje, jak vzadu, tak ted ta poslední akce dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

INTER zatial jasne lepsi,je len otazkou casu kedy a kolko im tam toho padne.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari sa drzi len vdaka rozhodcovi,napr. zlta karta Luciovi po uplne obycajnom obojstranne zdravo agresivnom suboji o loptu vo vyskoku,.

Reagovat
Jajinek

ty jseš úplně zhulenej a nebo nevím...neměli jsme zatím ani jednu vyloženou šanci, jen střela Coutinha...v poli je to vyrovnané...a ty napíšeš že jsme jasně lepší a že je jen otázkou času, kdy dáme gól...tak to sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorim o individualnych schopnostiach hracov podrzat loptu,vyviezt ju a prihrat,pokryt si ju pred dobiezajucim protihracom a to je 87% uspechu.

Reagovat
Jajinek

to nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nema no.

Ani jeden z tych hracov Cagliari by sa do kadru Interu nedostal,vo vyssie popisanych schopnostiach su horsi,ani jeden post nema Cagliari lepsie obsadeny,takze nie je o com.

Reagovat
Pinturicchio

Bavíš se o kvalitě kádru nebo o dnešním zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita kadra sa zakonite prejavi na hrisku,v kazdom jednom momente s lobdou.Aj v dnesnom zapase.

Reagovat
Tsigi

Mohl bys mi vysvětlit jak tedy mohl dle tvé logiky prohrárt Inter s Palermem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mas to v prispevku 3-4 pod tymto,13:24,hlavnu vetu by som vybral tuto:"goly ako merna jednotka zapasu su irelevantne a nevyjadruju skutocny pomer sily,a na zaklade toho vznikaju tieto rozne vysledky."

Reagovat
Mr.Jindros

Fanoušek, který sleduje fotbal první den. Milé.

Reagovat
Pinturicchio

Podle téhle Tvé pokřivené logiky by se ty zápasy ani nemusely hrát. Prostě by rozhodlo to, co máš za tým na papíře a hotovo, dvacet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo je to o pravdepodobnosti,napriek tymto skutocnostiam sa stane ze niekomu slabsiemu to tam padne a silnejsi a lepsi neda gol.Proste goly ako merna jednotka zapasu su irelevantne a nevyjadruju skutocny pomer sily,a na zaklade toho vznikaju tieto rozne vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si laco borbély "B" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Borbely 2.0

Reagovat
Pinturicchio

Ty kokso

Reagovat
10

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme ty to nevidis,ale ja svojim odbornym okom profesionala a podla pohybu hracov,ich mimiky a gest hovorim dnes bude 0:2

Reagovat
Tsigi

Další z planety MSgoo

Reagovat
smazaný uživatel

blbe poznamky si nechaj

Reagovat
Mihal

Cagliari dnes vzadu dosť chybuje, chcelo by to využiť

Reagovat
smazaný uživatel

cagliari dostane červenu a je vymalované

Reagovat
Mihal

SAMYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

ETOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

ať jde celej Eto'o do prdele...

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

pekne

Reagovat
Votas

Sammy Potter

Reagovat
Jajinek

Král Samy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vdaka Barca za ten dar menom Etoooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Unstoppable

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari stejně jako minulou sezonu lepší než Inter a stejně jako minule to asi prosere..

Reagovat
smazaný uživatel

Lpeší? Strely: Inter 9, Cagliari 4. Inter na bránu 3, Cagliari 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší?

Reagovat
Mihal

nepovedal by som že sú lepší, je to vyrovnané, s územnou prevahou Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jednoznačne streleckou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prevaha tam je územná- Inter 61%, Cagliari 39 %.

Reagovat
smazaný uživatel

rohy: inter 6, calgiari 2

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ako to tu vypisujem, Inter zatiaľ vedie, Cagliari len ak tak možno v žltých kartách,

Reagovat
smazaný uživatel

do toho golu bylo Cagliari lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo znova najlepší hráč Interu

Reagovat
Jajinek

No, tak nebylo to nejhorší ale ani žádná hitparáda. Nebýt Samyho tak jsme opět v prdeli, ale po vstřelení gólu se mi líbil výon celého mužstva, jak drželi míč a hráli klasicky Interácky a účelně. Když to tak bude i druhou půli, Cagliari se nezlepší a naše obrana přidá na jistotě, měli by to být 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ty naše standartky v letošní sezóně jsou hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

stankovič by mohol svoju povestnu strelu z dialky trafiť

Reagovat
smazaný uživatel

jj, už dlouho tam nic nebouchnul

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne po tom medzištátnom incidente by som mu to prial

Reagovat
smazaný uživatel

No zápas nic moc, pár gum v úvodu ukázalo své IQ, co se dá dělat, Itálie. Tagliavento mě celkem sere, píská si to jak chce, mi přijde (že je to zmrd víme dávno). Náš výkon je průměrný, Biabiany tragický, oproti tomu Coutinho se mi celkem líbí, bojuje, nebojí se. Možná by mu prospělo výše zmíněné prohození s Wesem,. kterej tradičně maká, ale zbytečně je stáhnutej a pak chybí nahoře. Opět náš největší letošní problém - málo hráčů v ofenzivě. Taháme to ve 3-4 hráčích, to nemá šanci uspět, navíc je to pomalé. Loni to za Josého takto šlo, páč to bylo rychlé a přesné, navíc měl Diegol formu. Letos je to pomalejší, k naší škodě. Chybí Cuchu, by´t Dejan bojuje. Zanetti po zranění paráda. Maicon se hledá, prostě to není on. Chivua mám osobně rád, ale prostě na to už moc nemá, má problémy takřka při každéím míči, dal bych tam Bambina. Stopeři OK. Julione ukázal, jak se hraje nohama . No a Král Sammy? To je neuvěřitelný co hraje. Takovej gól byl lon ischopnej dát jen Diegol, letos Sammy, snad vydrží.

S.A.M.U.E.L. Eto´oooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Jajinek

Biabiany nění až tak tragickej...měl ta pár dobrých průniků kdy se snažil oběhnout soupeře...ale nějaký terno to není no...jinak obrana občas udělá nějakou tu botu...

Reagovat
Tomanatura

Může mi někdo vysvětlit, proč Gazzetta neuznala asistenci Ronaldinhovi, který nahrál Robinhovi na 3. gól?

Reagovat
Tsigi

Občas to připisujou pozdějc a pokud nem tak mě to dost vytočí

Reagovat
Tomanatura

Ajo, teď se dívám, že nepřičetli ani Zlatana.

Reagovat
Jajinek

asistence se dělají až v poděnlí...určitě ji dostanou oba...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinha (a mě především) loni ošidili o několik asistencí, na to si budeš muset zvyknout.

Reagovat
Tsigi

Lady Gaga o přestávce

Reagovat
10

celý CDčko

Reagovat
smazaný uživatel

Julio ukázal, že je Brazílčan

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa EF, tento zápas sa mal začať hrať o 12:45

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda prdel jako kráva

Reagovat
smazaný uživatel

msgoo ty mas urcite 170cm važiš 55kg nosiš okuliare,nemáš priatelov a ked si bol menší tak v škole ta bili.teraz len sediš doma pri PC a pišeš bludy

Reagovat
smazaný uživatel

tak podme chlapci 3 body tam musia byť

Reagovat
Votas

na inter.it píšou, že Sammy v téhle sezóně na 1 gól potřebuje 39 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

hm,teraz bude Inter utocit oproti nie velmi silnemu,ale zato ostremu slnku babieho leta v Cagliari,vidim velku nevyhodu.

Reagovat
Mihal

daj mi číslo na tvojho dílera, očividne má dobrý material

Reagovat
smazaný uživatel

10

Reagovat
Pinturicchio

Takže přecejen planeta Msgoo ( u nás má telefon. číslo víc částí )

Reagovat
10

koukám, že na Slovensku ten toluen fakt frčí...zvlášť mezi fanouškama Interu

Reagovat
Mihal

to nie je toluén

Reagovat
smazaný uživatel

Casomiera sa nehybe

Reagovat
smazaný uživatel

Juuuuuuuuuliooooooooneeeeeeeeeeeee

Reagovat
Pipo123

nice

Reagovat
Dejwa

Grande Julio

Reagovat
lnterista

buh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Proboha, co ještě chtějí?

Reagovat
Mihal

Julio

Reagovat
smazaný uživatel

brejk jako z učebnice..., naštěstí zakončený Agazzim.

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak dál Agazzi.

Reagovat
Jajinek

tak na Obiho jsem zvědavej, José ho stavěl do středu, Rafa na křídlo. U něj si myslím, že se ale trefil, tak snad to prokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Benvenuto Thiago

Reagovat
Pinturicchio

Ten rozhodčí je slepý?

Reagovat
lnterista

Reagovat
panca

mate posledni dobou strasnyho stesti

Reagovat
lnterista

od kdy?

Reagovat
panca

od te doby co jste pred ac

Reagovat
10

Tagliavento si to žehlí...

Reagovat
Jajinek

ale bylo to před vápnem ne?

Reagovat
Pinturicchio

Jestli myslíš tu Samuelovu ruku, tak jo. Ale měla být žlutá a přímák.

Reagovat
Mihal

fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Dal uz Chivu nejaky gol hlavickou odkedy ma prilbu?

Reagovat
smazaný uživatel

No to si dělá Motta prdel...

Reagovat
Jajinek

my jsme vážně lazaret...jestli se Biabiany a Motta zranili vážně, tak bude hrát za pár zápasů v základu sám Rafa a juniorka...

Reagovat
10

štístko Rafa

Reagovat
Pinturicchio

Tak pojdme, Muntari rozhodne!

Reagovat
Jajinek

on Motta pořád hraje???

Reagovat
Pinturicchio

Taky koukám ... Muntari teda nic, asi

Reagovat
smazaný uživatel

Nepredstieraj sklamanie,Interu urcite tajne fandis

Aspon kvoli dresom,tie nemozno nemilovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale najkrajsie boli jednoznacne zo sezony 02/03,este so zlatymi pruzkami na rukavoch a bokoch

Reagovat
10

jj, Muntari si šel nasraně sednout zpátky na lavičku

Reagovat
Jajinek

tak já to mrdám...rozestavení 4-5-0-1 už podruhé v sezóně...

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Jak to tak vypadá, Cagliari si ten zápas prohrálo samo. Kdyby vedli, nikdo by nemohl říct ani popel.

Reagovat
Jajinek

to ne...ale kdyby to bylo 0:3, tak taky ne...měli jsme více střel a šancí nejméně stejně...

Reagovat
Pinturicchio

Já teda nekoukám úplně pozorně, ale i v druhém poločase? Tam bylo Cagliari určitě nebezpečnější ( ty Sneijderovy pokusy moc počítat nejdou )

Reagovat
Jajinek

Cagliari mělo v podstatě povedenou jen tu jednu akci s dvě střelama vyloženýma...to břevno byla spíše haluz...Eto měl šanci po výborném brejku, Stankovič hlavičkoval z malého vápna, dva pokusy pak měli Coutinho, ale to byly spíše střely na náhodu...nebyla to žádná hitparáda, ale na to že hraje calgiari doma a prohrává, tak nás zase až tak netlačili...

Reagovat
Pinturicchio

Jo, ta Stank. hlavička byla nebezpečná, to jo, ten brejk jsem asi propásl. Je pravda, že jste si to pohlídali docela suveréně, no, i když při tom břevně při vás stálo štěstí.

Ale ten rozhodčí, ten se mi zdál nějak divnej

Reagovat
10

šance a pološance na gól měli, ale ta úplně finální fáze byla tak tragická, že to snad ani nebyla náhoda...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Vydřené vítězství, leč nesmírně důležité a cenné. S tou marodkou, jakou máme je to úspěch. Hra nic moc z obou stran, ale to se dalo čekat. Traktor je zpět, výhry jsou zpět . Grazie ragazzi!

ORA E PER SEMPRE INTER!!!

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Inter může děkovat Bohu, že se s takovou formou potkal Etoo, zvlást při tom výpadku Milita.

Reagovat
smazaný uživatel

každý vždycky může někomu děkovat, Juventus o tom ví své

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Tím narážíš na co, jestli se můžu zeptat.

Reagovat
smazaný uživatel

to ať si každý přebere, jak chce, já k tomu nemám co dodat

Reagovat
Pinturicchio

Jak jinak. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

není vůbec zač, ale přece nečekáš, že ti ke všem ubudu dávat manuál, přemýšlej trochu taky sám, prospěje ti to

Reagovat
Pinturicchio

Můžu ještě jednu otázku? Sleduješ momentálně situaci ohledně Calciopoli 2?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, sleduju, v dostupných možnostech

Reagovat
Pinturicchio

A pořád jsi si tak jistý tím, že v Turíně jsou takoví podvodníci a ostatní mají svědomí čisté? ( A zkus odpovědět bez emocí, bez ohledu na to, co si o Juventusu myslíš )

Reagovat
smazaný uživatel

ano, myslím, že Juventus je v celé kauze namočen s přehledem nejvíc

Reagovat
Pinturicchio

Tak ale otázka nezněla.

Reagovat
smazaný uživatel

ostatní - kdo? Zbytek cleé ligy, nebo je to krycí označení pro Inter, Ano, myslím, že Inter je čistý, trvám na tom

Reagovat
Pinturicchio

Na to jsem se taky neptal, přečti si tu otázku, původní. Narážel jsem na to, že Moggi by mohl být těch obvinění sproštěn. ( Pokud jsem to správně pochopil )

Reagovat
smazaný uživatel

u soudu je možné všechno, stejně jako by mohl sedět by mohl být sproštěn...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, myslím, že v Juventusu jsou-byli takoví podvodníci, tohles chtěl?

Reagovat
Pinturicchio

Ano, to měl zajímalo ( zvlást pokud to sleduješ, jak říkáš )

Reagovat
lnterista

jdete s tim uz nekam...ja vim ze fanouskum Juve sere Inter(diky calciopolli), ale proc vas treba nesere AC? Ten s tim taky pekne vyjebal

Reagovat
Pinturicchio

Mně vůbec nejde o Inter, v tuhle chvíli. Šlo mi o to, jak se k tomu staví tady Roberto, vzhledem k tomu, jak radikálně tady vystupuje.

A proč mě tak neštve AC je, myslím, naprosto jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

páč Inter vyhrává, a to oni neskousnou, byli zvyklí si pomoct proti všem a všemu

Reagovat
10

koukni se, kdo tohle zase začal...a srovnáváš nesrovnatelný, stačí se podívat, jak z calciopoli vyšel Inter a Juventus a teď si přečíst něco o calciopoli 2...

Reagovat
smazaný uživatel

začal to Pinturicchio, nebo seš slepý, nebo blbý?

Reagovat
10

nechám na posouzení jiných, kdo je tady blbej...je celkem zřejmý, na co tady pořád narážíš a na co si zase narážel při reakci na první komentář Pinturicchia...

Reagovat
smazaný uživatel

jak myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

jj roberto zacal...a muj komentar byl pro vsechny...nevim proc se to porad vytahuje...a jak z toho vyslo AC? Je pravda ze calciopolli 2 vubec nesleduji

Reagovat
smazaný uživatel

já měl na mysli Krasiče

Reagovat
smazaný uživatel

ale husy zakejhaly, né že né

Reagovat
Pinturicchio

Zase Tvé zoufalé provokace, kdy se prostě neumíš vymáčknout jako chlap.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo provokuje? Se vzpamatuj, tys mě začal obtěžovat s debilními dotazy, já se tě na nic neptal, jen jsem ti řekl, že Juventus si taky pomoct dokáže, nic víc, takže se zamysli radši sám nad sebou, oduševnělý mravokárče

Reagovat
Pinturicchio

Ano, stahování diskuse na osobní úroven Ti jde, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

nic jiného jsem od tebe ani nečekal

Reagovat
Pinturicchio

Co? Že jsem se místo urážek, provokování chtěl normálně bavit?

Reagovat
smazaný uživatel

proboha, tak ty nejprve nepochopíš můj normálně myšlený š´touchanec, pak se mě začneš vyptávatz a otevřeš kapitolu Calciopoli a poté, co ti dle očekávání napíšu, že jste ladri, tak se ještě vztekáš, že to stahuju na osobní úroveň. Tak se prober, nebo se mě na nic neptej příště

Reagovat
Pinturicchio

Měj si svou "pravdu", čau.

Reagovat
smazaný uživatel

příště se na nic neptej, etiku

Reagovat
10

taky nevím, proč se to pořád vytahuje, už se tady o tom namluvilo až dost a mě už to unavuje, ale nenechám tady (zvlášť po těch všech informacích a odposleších, který v posledních týdnech vyšly najevo proti Interu) házet špínu na Juve

Reagovat
smazaný uživatel

tam už moc není co házet, to nevyluxuješ ani za sto let

Reagovat
lnterista

co se prislo na Inter? Mas nejakej odkaz dik

Reagovat
10

o poločase ti najdu nějakej souhrn...v italštině?

Reagovat
lnterista

radeji anglictinu ale kdyz bude jenom italstina tak to taky preziju...diky

Reagovat
smazaný uživatel

tak ok, jo, furt vás mám za stejný svině

Reagovat
10

tím naráží na to, komu může Inter děkovat za to, že se konečně po skoro dvaceti letech dočkal Scudetta...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ubohá reakce ubohého fanouška ubohého klubu, jak jinak

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi prostě borec

Reagovat
lnterista

nemuzou hrat vseci tuzku...loni byl tragickej...nebud tak radikalni

Reagovat
Pinturicchio

Ne, však to neříkám. Jen, že je štěstí, že se vám takhle chytil Eto'o, když Milito "odpadl"

Reagovat
smazaný uživatel

300. per INTER

Reagovat
Jajinek

proč už Alex zase sedí a hraje místo něj záškodník Kvajára?

Reagovat
Pinturicchio

Protože Delneri asi začal brát drogy se Zdendou

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ho šetří na EL kde Kvajára hrát nemůže .

Reagovat
10

Alex měl o repre pauze nějaký lehčí zranění, ale podle mě chce spíš Gigi využít Marchisia-Mela-Aquilaniho v takovým flexibilním 4-3-3, pro který je Quagliarella vhodnější hráč

Reagovat
Jajinek

tak drogy, šetření, zranění, či systém...kluci dohodněte se...

Reagovat
10

to je spolupráce, každej z nás napsal třetinu pravdy

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo link na Juventus bet mě nejde .

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Tak Bet už jede, tohle se seká.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale né, bet mě zradil, honem Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

di do prdele amauri

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim,

celkem mě překvapilo, že se opětovně zajímáme o Cissokha...to ho už Lyon nechce, nebo se mu tam nedaří?

Reagovat
smazaný uživatel

Albertoooooo parádička, super přestup Juve.

Reagovat
10

Albertooooooooo

Reagovat
Pinturicchio

Ten Qua tu finální fázi strašně zpomaluje + to zakončení jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nápad do proti pohybu byl ale vybornej, brankář se jen díval, provedení horší

Reagovat
Pinturicchio

Hráč sotva na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Still Krasic, still krasic...krása tohle, juve hraje momentálně asi nejlepší calcio z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

že by se nakonec Nedvěd dohodl s Agnellim...

Reagovat
Pinturicchio

Marcoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Rexlex výbornej, ale kdyby to šlo z 16 tak by to možná nechytl

Reagovat
Pinturicchio

Těžko říct, určitě mu pomohlo, že byl tak blízko u něj.

Reagovat
smazaný uživatel

říkám refex jako Buffon nebo Casillas,

střely z dálky nebo střední vzdálenosti horší

Reagovat
Pinturicchio

Andrea a Pavel v hledišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Pavla už je Ambassador

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore už další gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Doria by už mohla začít hrát fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Kura Parmě neuznali Gól

Reagovat
Jajinek

Jestli nedostanu od Tomanatury bůra, tak budu rád...mu už dali gól snad úplně všichni ze základu...

Reagovat
smazaný uživatel

já se můžu jít taky zakopat, sázim na trio Cassa - Pazzo - Cavani a co? prd z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

áááno :D:D Miloš !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

komediant

Reagovat
smazaný uživatel

pak si nema kazdy onej otirat hubu...

Reagovat
smazaný uživatel

jasnááá

Reagovat
panca

no ty pitcho ten fotbal je fraska

Reagovat
smazaný uživatel

říkám, bíločerný -----

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, já za to nemůžu, že fandíš bandě podvodníků

Reagovat
smazaný uživatel

To říkáš ty. Každopádně se nebudu snižovat na tvoji úroveň nadávek, ale rozhodně nevím, co si tím tady dokazuješ. Ale je to tvůj boj, proti proudu za každých okolností.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to bojem nenazval, prostě je to souboj podvodníků a slušných sportovních účastníků a mělo by se to týkat každého trochu slušného člověka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje slušnost končí tím, že téměř každý třetím příspěvkem (obrazně řečeno) tu jenom umíš nadávat na naše barvy. Ale jak říkám, je to tvůj boj. Duše Mirka Dušína a výrazy dlaždiče spolu moc dohromady nejdou. Ale jsi unikát. Jen si nadávej, ale opravdu nevím, k čemu ti to je, asi za to, že na to reagujeme, jinak opravdu nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

ulevuju si tím, to nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Okay, beru to a nyní to snad chápu je to tvoje vizitka

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, neber mi to, mě je to jedno

Reagovat
panca

neotravuj

Reagovat
smazaný uživatel

šašku

Reagovat
panca

viz bianconero nahore

Reagovat
smazaný uživatel

nedá

Reagovat
Pinturicchio

Melo si letos neskutečně věří.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, on to kopl Melo....

Reagovat
lnterista

nuda tohle kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooo, Felipe goool sice z penalty, ale aspoň dal někdo ode mě gol

Reagovat
Slejdy

Reagovat
SqueeZy

Meloooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Semper ladri

Reagovat
smazaný uživatel

-sempre

Reagovat
smazaný uživatel

fotka nějakýho šaška je pro mne méně důležitá než vědomí, jaké kur-y jste ve skutečnosti vy

takových plakátů a vlajek mám doma desítky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

moc jsem mu nevěřil, to jako kdyby to u nás šel kopat Rino

Reagovat
10

zrovna jsem odběhnul, takže jsem to viděl jen z blbýho záběru, ale úplně přihraná penalta, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Tak skočil si, ale ta noha tam bez diskuse byla a vystřil ji právě v momentě, kdy šel Krasic kolem něj.

Reagovat
smazaný uživatel

jo :)

Reagovat
Mr.Jindros

Tu nohu tam nechal.

Reagovat
10

přišlo mi to stejný, jako penalta na Lucia s Bari, kterou jsem odsoudil...musím se na to ještě podívat

Reagovat
smazaný uživatel

juchů, dal jsem góla!

Reagovat
smazaný uživatel

Super práce .... taaak a teď aby se probralo duo Cassa - Pazzo a budu spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

a přidávám požehnání taky k marnotrapnému DI Natalemu....

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to pískal, ta noha tam neměla co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt neskutečný, co se zas děje, zloději buffone

Reagovat
lnterista

co blbnes? dneska jsme hrali 2x rukou ve svem pokupovem uzemi...po dnesku muzeme byt radi

Reagovat
smazaný uživatel

ty situace se nedají srovnávat, nehledě ke všemu okolo

Reagovat
lnterista

rozhodci delaji chyby to je normalni za vsem bych nevidel jenom svinarnu

Reagovat
smazaný uživatel

u Juventusu to jinak nelze

Reagovat
smazaný uživatel

zklidni si ho

Reagovat
smazaný uživatel

ty bys z těch bíločerných pozadí taky už mohl vylézt, Sienisto

Reagovat
smazaný uživatel

nedělej tu tlaky

Reagovat
smazaný uživatel

já nic nedělám

Reagovat
lnterista

ten muj je ted v klidu

Reagovat
Jajinek

jednou...

Reagovat
lnterista

jednou dvakrat to je jedno..jde mi o princip

Reagovat
smazaný uživatel

možný prohřešek jednoho přece neneguje prohřešek druhého, kam bychom se dostali?

Reagovat
Pinturicchio

A kdyby ty zápasy šly v opačném sledu?

Reagovat
smazaný uživatel

jakože nejdříve byste kopali vymyšlenou penaltu a pak my ne, nebo co? No to by bylo ještě horší...

Reagovat
Pinturicchio

Ne, myslel jsem to, že jedno nemůže negovat druhé - jestli bys k tomu přistupoval tak, kdyby to bylo obráceně.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je dost kostrbaté, jakože jestli by mi po vaší vymyšlené penaltě nevadilo, že Cagliari nekopalo penaltu za tu ruku, nebo co?

Reagovat
Pinturicchio

Takhle - jestli bys to bral stejně, pokud by se ty role ( Juve - Inter ) prohodily ( jedno nesmí negovat druhé ).

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako samozřejmě že bral, to je dost blbá otázka , ale to je kdyby....

Reagovat
lnterista

proste dneska Cagliary mohlo kopat penaltu a nekopalo...a plno fans Juve tu muze kricet ze to mame koupeno a pak za hodinu pisknou penaltu nepenaltu pro Juve a hned zlodeji atd....sice situce je rozdilna ale ve finale je to to same. Dneska muzeme byt radi ze jsme radi a nic bych tu nevytahoval

Reagovat
smazaný uživatel

já v těch situacích vidím rozdíl a navíc jsem nikomu nezakazoval nadávat,že Cagliari penaltu nekopalo, kdyby někdo kecal, nemohl bych moc říct, ačkoli podle mne to pentle nebyla...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Ale jak říká Jajinek, bylo to jednou ( Samuelova byla před vápnem )

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ale s tím letcem nechceš sorvnávat, že ne?

Reagovat
homeles8

proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

protože se to srovnat nedá

Reagovat
Pinturicchio

Ten hráč mu tam strčil nohu, na poslední chvíli. Jako jo, skočil si Miloš, byla hodně přísná, ale písknout se dala ( navíc jsem si nevšiml, kde stál rozhodčí )

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosímtě, furt ta tvoje slušnost...

Reagovat
Jajinek

chováš se jako spratek, co mu ukradli hračku...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš jako spratek, jemuž na dobře jezdící dráhu podvodem hodili auto s vyšším výkonem než je v regulích, a proto bojuje s větrnými mlýny, a to opakovaně... za takového spratka se ale nelze stydět...

Reagovat
Jajinek

já se za tebe občas stydím...ta penalta byla podobná, jako ta Lúciova proti Bari...a přišel se sem někdo vyblít s mošničkou sta nadávek?...

Reagovat
smazaný uživatel

to je číkoli problém, já se tady dnes a denně taky za mnohé stydím ,ale co se dá dělat? S rozkradeným Calciem se ale sorvnávat nelze, to po mě nikdo nemůže chtít. A narozdíl od většiny přizdisráčů zde mi nedělá problém to napsat naplno a nehrát si na slušného objektivního borce

Reagovat
lnterista

co budes delat kdyz ted se treba prijde na to ze Moratti je stejna svine jako ti ostani...

Reagovat
smazaný uživatel

nepřijde, protože není

Reagovat
lnterista

proc myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

protože nemám jediný důvod si to myslet, nic mu dokázáno nebylo

Reagovat
lnterista

ja jen aby ses pak nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

to se všechno uvidí, ale přece nebudu předem spekulovat o tom, co bych udělal kdyby kdyby kdyby, to nemá cenu, zvláš´t proto, že jsem o Morattiho nevině přesvědčen...

Reagovat
smazaný uživatel

to je jakobych se tě zeptal ,co budeš dělat, až ti vyhoří barák stejně jako sousedovi, jemuž ses za to třeba smál, páč jej nesnášíš...

Reagovat
lnterista

ja bych se mu teda nesmal

Reagovat
smazaný uživatel

jéj hoši, vy jste suchaři, to byl příklad

Reagovat
lnterista

ja te chapu...ja jen doufam ze jsi dost silnej na to kdyby Morattimu neco dokazali to unest...taky doufam ze je cistej ale je to italie

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, já toho unesu fakt dost

Reagovat
lnterista

ted nemluvim o chlastu

Reagovat
smazaný uživatel

však já taky ne

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

ale celkem vtipně to vyznělo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Máš teď někdy v blízké době nějaký čas? Plánuju s jedním kolegou z clubu ještě tady udělat nějaké setkání Interistů z okolí Olomouce, kdy by ti to případně sedělo, jestli bys měl chuť dorazit?

Reagovat
lnterista

no ja to mam ted namakany ale od noveho roku to nebude vubec problem a rad bych pokecal

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak to nechám na tobě, dej kdyžtak vědět, stejně se těžko sejdem všichni, dycky to někomu nepasuje...

Reagovat
lnterista

jako ty Jajinek a jeste nekdo kdo je z okoli bych pokecal

Reagovat
smazaný uživatel

jsou tu ještě 3 další Interisti, takže by nás bylo celkem 6, ale je to třeba naplánovat no, aby to sedělo všem...

Reagovat
smazaný uživatel

jak ciganu

Reagovat
smazaný uživatel

romů

Reagovat
smazaný uživatel

cigan = rom

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, ale oni jsou na to hákliví

Reagovat
lnterista

problem?

Reagovat
10

nejvíc odposlechů proti Interu a ty nejzásadnější se týkají Facchettiho, Moratti taky volal delegátům, ale ne v takový míře...Facchetti například řekl Bergamovi (šéf komise rozhodčích), aby nasadil Collinu, což je asi nejzávažnější rozhovor z těch nových odposlechů...je toho teď na italským internetu spousta, píše o tom už i Gazzetta, při každým slyšení Moggi a jeho zástupci předkládají další desítky odposlechů proti Interu, minimálně odebrání toho papírovýho titulu už se bere jako jistá věc...

http://www.lastampa.it/sport/cmsSezioni/quiinter/201010articoli/29589girata.asp

http://www.newsinter.it/3155/calciopoli-intercettazioni-rischio-scudetto.html

Reagovat
smazaný uživatel

Facchetti volal Bergamovi ohledně nominace rozhodčích jako prezident klubu. Na to prezidenti měli právo!! To ale NENÍ korupce! Chtěl po Bergamovi Collinu, ale jasně je řečeno, že pro zachování fair-play, páč měl obavy o výsledek kvůli Juventusu a Moggimu. Collina byl číslo 1 mezi sudími, proto jej chtěl. To je něco úplně jiného. Už jen to spojování Facchettiho s tím bíločerným hnusem mě uráží

Reagovat
10

seš úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

velice věcný argument, už je to jasný

Reagovat
10

já nemám absolutně důvod a chuť se o tom s tebou bavit, to je absolutně ztráta času...v klidu a s úsměvem si počkám na verdikt soudu, pak klidně bouchni vzteky

Reagovat
smazaný uživatel

takže víš hovno, jako vždy

Reagovat
10

to je zrcadlo chlapče, ale klidně si to mysli dál...

Reagovat
smazaný uživatel

asi za to nemůžeš, ale takhle ostentativně ukaziovat vlastní blbost, to není moc dobrý, no, tvá věc, chlapče

Reagovat
10

dobře, tak se o tom můžeme pobavit, když o to tak stojíš a máš to tak zmáknutý, bude sranda aspoň...Facchetti teda mohl volat Bergamovi a říkat mu, kterýho rozhodčího má postavit? To bylo povoleno?

Reagovat
smazaný uživatel

ten tón ,dky jednáš jako někdo, kdo se velkolepě uvolí sednout za stůl s někým jinýám si vyprošuju, na to nemáš znalosti, IQ, pravdu, ani právo. Za béé - ano, volat Bergamovi prezidenti mohli a debatovat s ním o nasazení sudích také. Facchetti nasazením konkrétníáho sudího nikdy konkrétní výsledek přímo neovlivnil. Nehledě na to, že mu ani nic dokázáno nebylo, narozdíl od těch vašich zlodějů. Facchetti nikdy Bergamovi nediktoval, koho má stavět, pouze si v případě Colliny řekl o jeho delegaci, páč byl Collina jakožto jasná rozhodcovská jednička tehdejší Itálie garancí fair-play hry, tolik asi ode mě

Reagovat
10

Jak si přišel na to, že mohl Facchetti ze svojí pozice volat Bergamovi a navrhovat mu nějaký jméno rozhodčího?

Reagovat
smazaný uživatel

mohl, všichni prezidenti měli právo volat Bergamovi a debatovat s ním o sudích, samozřejmě nesměli přímo zasaho at do delegace, což ani Facchetti neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

není důkaz, že Facchetti chtěl Collinu, znalec soudu to potvrdil!

Reagovat
smazaný uživatel

Facchettimu nebylo dokázáno, že si objednával konkrétní sudí

Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
Jajinek

já si na nic nehraju a nejsem přizdisráč...až budeme příště na pivu, můžeš mi to ze své pozice klidně říct do očí.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo mluví o tobě?

Reagovat
smazaný uživatel

ale na pivo bych šel ideálně hned, už mi tady došel chlast na pokoji

Reagovat
Pinturicchio

Goooooooooooooool

Reagovat
SqueeZy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
10

to je calcio

Reagovat
panca

chtel hrat stejnej juve, ale bez krasice?

Reagovat
panca

chel bych videt hrat

Reagovat
panca

chtel - nedari se nedari

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

já si říkal, že tady něco nehraje je to teď klíčovej hráč, jeho absence by určitě znát byla...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

krásný ´´potupný´´ gol,

mohl ho za čáru dovést po čtyčech

Reagovat
homeles8

Krasič, to je hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je nákup

Reagovat
smazaný uživatel

450. per Milito

Reagovat
lnterista

jj snad se brzo do toho dostane

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

skodááá

Reagovat
Pipo123

Italská policie před sobotním ligovým zápasem AS Řím s Janovem zatkla tři fanoušky městského rivala Lazia. Podle agentury AP u nich v autě nedaleko Olympijského stadionu našla několik zbraní. Tři muži ve věku 20, 23 a 27 let byli zadrženi, poté co policisté pod sedačkou ve voze zpozorovali mačetu. Při následné prohlídce objevili několik nožů, tenisovou raketu, baseballové pálky a lyžařskou kuklu. /// ta oni išli na zabíjačku a takto ich chytia

Reagovat
10

v tý Itálii už tifosi nemůžou ani na tenis, nebo na hory

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti vaši tifosi ale taky nejsou normální, to jako scusi

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak z fantozziho...

Reagovat
Alberto Aquilani

to je strašné čo tie filmy robia s ľudmi . Ešte poriadne film machete ani nevyšiel a už si ľudia kupujú mačety .

Reagovat
10

Doria slušně otočila během minuty...arrivederci Mihajlović

Reagovat
Pipo123

tá Fiorentina už neni tak silná, je tam pár jedincov čo to vedia, ale inak slabota

Reagovat
Pinturicchio

ALEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXXXX

Reagovat
smazaný uživatel

DEEEEEEEEEEL PIEROOOOOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
homeles8

Reagovat
SqueeZy

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX mazááááááácky

Reagovat
smazaný uživatel

Olalaaaaaaaa

Reagovat
10

Alessandro Del Pieroooooooo olleeeeeeeeeeeeeeee!

Reagovat
smazaný uživatel

Lecce je trapný

Reagovat
smazaný uživatel

jak nedaj čtyřku soupeři, tak nevyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Pinturicchio

Pojďme ještě jeden, ať překonáme AC

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně hloupě nedostat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

tak se mi to páčí..

Reagovat
smazaný uživatel

Krasič ted má 70% podíl na těch dobrých výsledcích Juve (můj objektivní názor)

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná práce 4 vstřelené góly žádný neobdržený ... jop jop jop ... Forza Bianconeri, Juve per sempre

Reagovat
Pipo123

tak už náš čaká len posledný zápas a návrat lazio na čelo

Reagovat
doNny

Reagovat
Pipo123

Lazio 4-2-3-1

Muslera, Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu, Brocchi, Ledesma, Zara, Hernanes, Mauri; Floccari

Disp:. Berni, Diakitého, Banner, Garrido, Gonzalez, Bresciano, Foggia, Rocchi.

bez Brocchiho by to ani nešlo

FORZA LAZIO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

doria

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele