Serie A - preview 4. kola

22.09.2010, 08:31, aktualizováno 23.09.2010, 08:21
Previews
Souboj dvou ambiciózních, přesto zatím nepříliš úspěšných týmů obstará dohrávku 4. kola italské ligy. Juventus se doma střetne s Palermem a pokusí se navázat na víkendový duel v Udinese. Sicilané potřebují za každou cenu uspět, s jediným bodem se krčí na předposledním místě tabulky.
Juventus FC - Città di Palermo  (čtvrtek 20:45)
Dohrávka 4. kola italské Serie A bude ve znamení souboje Juventusu Turín a Palerma. Stará dáma o víkendu nastartovala brankostroj a všichni jsou zvědaví, zda-li bude fungovat i proti Palermu, které zrovna nezažilo povedený týden.

Ve velkém stylu si Juventus dokráčel pro první vítězství sezoně. Na stadionu Friuli znemožnil domácí Udinese čtyřmi brankami a dal zapomenout na předchozí výsledkové tápání. Stará dáma se tak už konečně probudila a na skvělý výkon by mohla navzat i proti Palermu.

"Naši hráči patří k nejlepším na světě. Pokud budeme hrát tak, jako proti Udinese, nemohou fanoušci nic namítnout. Důležité je udržet formu a pokračovat v tvrdé práci," reagoval na vysokou výhru Juve její trenér Luigi Del Neri.

Palermo neprožívá zrovna dvakrát povedený vstup do sezony. Svěřenci trenéra Delia Rossiho mají zatím pouze jeden jediný bod, a to je na loňský pátý celek žalostně málo. Sicilanům se navíc nedařilo ani v Evropské lize, kde je porazil i český mistr Sparta Praha. O víkendu pak Palermo nestačilo na mistrovský Inter Milán se kterým prohrálo 1:2.

"Mí hráči jsou mírně zklamaní. Co potřebujeme, je získat pozitivní výsledek abychom posílili důvěru. Doufám, že se nám to povede v Turíně," prohlásil coach Palerma Delio Rossi.

Juventus bude postrádat dlouhodobě zraněného brankáře Buffona, dále Martineze, Traoreho a De Ceglie. Palermo by mělo být v kompletní sestavě, po zranění se navíc vrací opora a právě někdejší hráč Juventusu Fabrizio Miccoli. Zdali nastoupí od základu je však nejasné.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Motta, Bonucci, Chiellini, Grygera - Krasič, Felipe Melo, Marchisio, Pepe - Iaquinta, Quagliarella
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Munoz, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Liverani, Nocerino - Ilicic, Pastore - Hernandez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.65 - 4.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brescia Calcio - AS Řím  (středa 20:45)
Brescia Calcio jakožto nováček soutěže zažije velký svátek. Na jeho stadion totiž zavítá loňský vicemistr slavný AS Řím. Vlkům se v úvodu vůbec nedaří a právě toho budou chtít domácí fotbalisté využít, ti se navíc mohou pyšnit velmi solidní formou.

Kdo by to byl čekal, že po třech kolech bude mít Brescia na svém kontě šest bodů. Až na úvodní kolo se totiž podařilo získat tři body doma i venku. Nejprve Brescia překvapila proti Palermu, když především díky skvělému výkonu brankáře Sereniho vyhrála 3:2, a poté brala všechny tři body na stadionu dosud vedoucího Chieva.

Trenér Iachini může být naprosto spokojen, chce však zůstat nohama pevně na zemi a nadále tvrdě pracovat. Další výzva čeká na nováčka doma v podobě návštěvy věhlasného Říma, který bude i přes nepříliš oslnivou formu favoritem.

Už to vypadalo, že Giallorossi si v klidu dokráčí pro první výhru v sezoně. Jenže ehjle, Boloňa se ani za nepříznivého stavu 0:2 nepoložila, ba naopak. Di Vaio a spol. nejprve zkorigovali a těsně před koncem vyrovnali na 2:2. Pro Vlky to byla velká rána, ještě za vedoucího stavu mohli několikrát vstřelit definitivní pojistku v podobě třetí branky, jenže se tak nestalo. Římané tak musejí nadále hodně pracovat a pokusit se konečně vyhrát hned v dalším kole na půdě Brescie Calcio.

Pojďme k absencím, domácí si budou muset poradit bez Mareca, Vasse a zkušeného Zebiny. Zkušenosti budou chybět i Římu. Riise, Taddei, Okaka, Castellini, De Rossi i Totti, ti všichni mají zdravotní potíže, k tomu musíme přičíst i vykartovaného Burdissa a výsledná absence Římanů je děsivá. Zvláště na začátku nepříliš dobře rozehrané soutěže je to velký problém.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Sereni - Berardi, Bega, Martinez, Dallamano - Hetemaj, Cordova, Filippini - Diamanti - Eder, Caracciolo
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Rosi, Mexes, Juan, Cassetti - Perrotta, Pizarro, Brighi - Simplicio - Borriello, Vucinic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 3.15 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Cagliari Calcio - UC Sampdoria  (středa 20:45)
Cagliari versus Sampdoria, to je jedno z lákadel 4. kola italské Serie A. Sardiňané budou doma hájit skvělý domácí výkon proti Římu, zvláště když si v minulém kole přivezli bod proti Bari a naopak Sampdoria doma odevzdala všechny tři body.

Po třech kolech ještě Cagliari neztratilo ani bod. V dosavadním průběhu ligy předvádějí ostrované skvělé výkony, zvláště ten proti AS Řím stál za to a dvě remízy zvenčí se také počítají. Bisoliho svěřenci budou chtít i nyní rozšířit svojí bodovou sbírku, pomoci by jim k tomu mělo domácí prostředí, se Sampdorií se totiž neočekává lehká práce.

Fantastickým obratem si fotbalisté Neapole připsali první tři body do ligové tabulky a Sampdoria poprvé v lize prohrála. Na domácím stadionu Luigi Ferraris v Janově vedli čtvrthodiny před koncem 1:0, ale nakonec díky skvělému výkonu hostů prohráli 1:2. Neapol byla v zápase jasně lepší a případná porážka by byla hodně krutá, takhle brali hosté tři body naprosto zaslouženě a Sampdoria zaslouženě odešla s prázdnou. O další tři body, a tudíž o nápravu, budou Blucerchiatti usilovat venku na horké sardinské půdě.

Rossoblu vyrukují na Sampdorii se svým kompletním útokem Cossu, Nené, Matri, ovšem trenér Bisoli musí oželet start Biasiho a Contiho. Ani Sampdoria necestuje na Sardini v kompletní sestavě, chybět bude Sammarco, Poli a Tissone.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Nainggolan, Lazzari - Cossu - Nenè, Matri
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Semioli, Palombo, Dessena - Guberti - Pazzini, Pozzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Calcio Catania - AC Cesena  (středa 20:45)
Serie A má po třech kolech velice překvapivého lídra. Se sedmi body vévodí tabulce nováček z Ceseny, jenž bude chtít svojí pozici uhájit v Catanii. Po výhře nad AC Milán a Lecce budou Mořští koníci pořádně povzbuzení. O body však AC Milán obrala i Catania, remízou 1:1.

Přitom Cesena nebyla v nejvyšší soutěži 20 let. Nyní jí vede o skóre před Interem. V prvním zápase uhrála dobrou remízu na AS Řím, pak porazila AC Milán a Lecce, přestože v tom zápase dohrávala druhý poločas bez vyloučeného Colucciho. Ten byl vyloučen za faul a druhou žlutou kartu, kterou však neměl dostat, protože ve skutečnosti fauloval Nagatomo. Sudí se pak za chybu omluvil. Proto bylo také akceptováno jeho odvolání proti trestu, takže Colucci může hrát. A že bude potřeba, protože kouč Massimo Ficcadenti už postrádá Budana s Fatičem. Kvůli absenci Budana by mohl ve středu útoku nastoupit Malonga a vedle něj Schelotto s Giaccherinim.

Ani Catania se velkého soupeře nezalekla, s Milánem udržela remízu a vybojovala čtvrtý bod v sezóně. V zápase dokonce vedla a mohla přidat další góly, ale ty nakonec nepřišly a Rossoneri vyrovnali. Problémem je forma Maxiho Lopeze, jenž na jaře Catanii táhl. Letos zatím tápe.

Přesto by se měl objevit v základní sestavě, kde bude v ofenzívě podporován Mascarou a Ricchituim. Před Delvecchiem dostane přednost Carboni, se Spollim pak bojuje o místo Terlizzi.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Silvestre, Spolli, Capuano - Biagianti, Izco, Carboni - Ricchiuti - Lopez, Mascara
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Pellegrino, Von Bergen, Lauro - Parolo, Colucci, Nagatomo - Schelotto, Malonga, Giaccherini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.20 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Janov CFC - ACF Fiorentina  (středa 20:45)
Janov si na sebe velkým letním nakupováním upletl pořádný bič a po třech kolech cítí jeho sílu. Výkony Grifů totiž zatím nejsou ideální a ve středu proti Fiorentině je potřeba vyhrát. A že je k tomu velká příležitost, protože Viola se trápí ještě mnohem víc.

Prezident Enrico Preziosi přivedl přes léto několik zvučných posil a kouč Gian Piero Gasperini mu nyní musí dokázat, že s takovým kádrem dokáže pracovat a vyhrávat. Janov má po třech kolech v tabulce po třech jedničkách, tedy jednu výhru, jedno remízu a jednu prohru.

Ještě hůře je na tom Fiorentina. Novému trenérovi Sinišovi Mihajlovičovi se zatím nedaří a dokázal se svými svěřenci získat jen jediný bod ze zápasu s Neapolí. Pak prohrál v Lecce a doma s Laziem. Bude se tak opakovat loňská mizérie Violy? Zatím to tak vypadá, ale stát se ještě může cokoliv, sezóna je dlouhá.

Výraznější bodový zisk však od Fiorentiny ve středu čekat nemůžeme. V Janově už totiž Viola nevyhrála 20 let. Znát je také absence Stevana Jovetiče, jenž je dlouhodobým marodem. Zranění trápí také Cesareho Nataliho a Gaetana D'Agostina. Trest ještě stále nevypršel Adrianu Mutuovi. Také Janovu chybí ofenzivní hráči, Boško Jankovič a Raffaele Palladino.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Rossi, Dainelli, Ranocchia, Criscito - Rafinha, Veloso, Milanetto - Palacio, Toni, Sculli
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - Comotto, Kroldrup, Gamberini, Felipe - Montolivo, Donadel - Cerci, Ljajič, Vargas - Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - AS Bari  (středa 20:45)
Po třech kolech si v Itálii drží neporazitelnost jen pět mužstev a dvě z nich se proti sobě postaví ve vloženém čtvrtém kole. Mistrovský Inter na San Siru přivítá Bari a bude se snažit vyvarovat loňským ztrátám. Právě Bari totiž loni Nerazzurri hned dvakrát obralo o body.

Nejprve v prvním kole, kdy loňský nováček zaskočil favorita remízou 1:1 a v lednu na vlastním stadionu Bari uhrálo remízu 2:2, navíc během zápasu o dvě branky vedlo. Letos už navíc není Bari žádným nováčkem a ani netrpí syndromem druhé sezóny po postupu, naopak se Galletti usadili mez italskou smetánkou, což naznačují i první letošní zápasy. Výhra nad Juventusem, solidní bod v Neapoli a remíza s Cagliari mluví za vše.

Mužstvo Giampiera Ventury tak do Milána neputuje bez naděje, ačkoliv je čeká hodně silný soupeř. Inter bude čerpat z víkendového zápasu s Palermem, který dokázal otočit ve svůj prospěch. Dvěma góly na vedoucí gól domácích odpověděl Samuel Eto'o a vystřelil pro Nerazzurri důležité vítězství.

Výhra na stadionu, kde Palermo 18 měsíců neprohrálo, by mohlo dopřát trochu klidu trenéru Rafovi Benítezovi, jenž byl kritizován za představení svého týmu v duelech s Twente, Udinese nebo Bolognou.

Zatímco loni táhl Inter za úspěchy Diego Milito a Samuel Eto'o byl schován v jeho stínu, letos se karty otočily. Argentinský snajpr marně hledá formu a jeho kamerunský kolega ho hravě zastupuje. V Palermu to byl Eto'ův pátý a šestý gól sezóny. A spoléhat se na něj bude i ve středu. Stejně jako na klasickou sestavu. Chybí akorát zraněný Thiago Motta.

Bari postrádá rovněž zraněné Salvatoreho Masiella, Jaimeho Romera a Alessandra Gazziho.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Cordoba - Zanetti, Stankovič, Cambiasso, Panděv - Eto'o - Milito
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, A. Masiello, Marco Rossi, Parisi - Alvarez, Pulzetti, Almiron, Ghezzal - Kutuzov, Barreto
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.42 - 4.05 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - AC Milán  (středa 20:45)
Jednoznačně největší šlágr kola se odehraje před zraky diváků v Římě. Lazio totiž hostí svého neoblíbeného soupeře - slavný AC Milán. Biancocelesti se proti tomu to soupeři dlouhodobě nedaří, jejich bilance je přímo alarmující.

Lazio vstoupilo do nové sezony mnohem lépe než do té předešlé, až na první kolo vyhrálo všechny - tedy zbývající dva - zápasy. Naposledy svěřenci Edy Rejy úřadovali ve Florencii, proti silné Fiorentině získali hned plný počet bodů. "Pracujeme nejen na hřišti, ale také mentálně. Jsme teprve na začátku sezony a pořád vidím dost věcí na zlepšení, ale je jasné, že takovéhle vítězství pomůže. Proti Milánu chci vidět stejnou houževnatost," prohlásil Edy Reja.

Římské Lazio vypadá na začátek sezoně velmi dobře a hlavně silně, letos by to mohli dotáhnout daleko. Ve 4. kole se musí Lazio poměřit s neoblíbeným soupeřem - s AC. Z úctyhodných jednadvaceti vzájemných duelů vyhrálo Lazio pouze jeden jediný a to ještě po prodloužení v rámci italského poháru Coppa Italia.

Začátek sezony je i přes to, jaké Milán získal posily, hodně rozpačitý. Porážka s Cesenou se ani v nejmenším nečekala a stejné je to i s domácí remízou 1:1 proti Catanii. Milán má totiž obrovské problémy se zápasy, ve kterých prohrává. Už v minulých sezonách s tím Rossoneri dost bojovali a tento problém je doprovází i v letošním ročníku Serie A. Na druhou stranu AC je tým, kterému se daří proti silnějším soupeřům a zrovna s Laziem mají Rossoneri jen ty nejlepší zkušenosti. Nicméně každý zápas je jiný a Massimiliano Allgeri moc dobře ví, že jej na Stadio Olimpico nečeká lehký soupeř.

Jedna jediná ztráta trápí trenéra Reju a tou je zranění Meghniho, jinak bude Lazio Řím naprosto kompletní. Totéž se nedá říci o hostech z Milána, mimo hru je i nadále kapitán Ambrosini a Pato, jedná se sice jen o dva hráče, ale oba patří stabilně do základní sestavy.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu - Mauri, Brocchi, Ledesma, Bresciano - Hernanes - Floccari
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Gattuso, Pirlo, Seedorf - Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.15 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Lecce - Parma FC  (středa 20:45)
Tříbodové Lecce a čtyřbodová Parma se utkají na stadionu Via del Mare. Favorita utkání těžko hledat, ale papírově by to měla být ostřílenější Parma, už vzhledem k tomu, že pro ní jasně hovoří vzájemná bilance.

Lecce v minulém kole nenavázalo na senzační výhru nad Fiorentinou a v souboji letošních nováčků podlehlo Ceseně nejtěsnějším rozdílem 0:1. "Byli jsme nedbalí a pomalí, musíme se vrátit k základům a hrát jako tým," smutnil po utkání trenér Di Canio. Doma je ale Lecce mnohem silnější, což pocítila právě Fiorentina a stejné to má být i s Parmou. V průběžném pořadí je Lecce se třemi body na patnáctém místě.

Parma o víkendu zažila velké rozčarování, v zápase s Janovem mohla klidně vyhrát, nebýt milného rozhodnutí sudího Rizzoliho. Marquesův pokus totiž skončil za brankovou čarou, ale branka nebyla uznána, respektive Rizzoli jí neviděl. Tento verdikt hodně naštval prezidenta klubu Tommasa Ghirardiho. "Byli jsme okradeni, tohle byla naprosto jasná branka, kdyby platila, tak bychom vyhráli." Bohužel zápas už nikdo Parmě nevrátí a ta se teď musí soustředit na následující zápas s Lecce.

Domácí mají proti Gialloblu dlouhodobě špatnou bilanci, z deseti duelů vyhrála Parma šest, zbylé čtyři skončili nerozhodným výsledkem. Lecce tak na výhru nad tímto soupeře čeká už hodně dlouho.

Suspendovaný Munari a zraněný Reginiussen, to jsou jediné ztráty domácího celku. Nikterak vážné to není ani s hosty, jen Galloppa i Paloschi mají zdravotní potíže.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Rispoli, Gustavo, Ferrario, Mesbah - Giacomazzi, Vives, Grossmüller - Di Michele, Jeda - Chevanton
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Dellafiore, Lucarelli, Antonelli - Dzemaili, Morrone, Candreva - Giovinco, Crespo, Fernando Marques
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.00 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Udinese Calcio  (středa 20:45)
Serie A si přichystala čtvrté vložené kolo, které nepřichází zrovna v nejlepší čas pro Udinese. To by se totiž spíše potřebovalo po třech zápasech nějaký čas vzpamatovávat. Zebrette totiž nemají ani jeden bod a jsou poslední.

Ano, Udinese sice mělo těžký los, ale stejně nemůže být s nulovým bodovým ziskem spokojeno. Po Janovu a Interu je naposledy v neděli vypráskal 4:0 Juventus a pokud nechtějí v Udinese zabřednout do krize, musí porazit Bolognu.

Samozřejmě, že se také mluví o budoucnosti kouče Francesca Guidolina. Jeho odvolání ale prezident Giampaolo Pozzo neplánuje. "Na ten tým se nedalo koukat. Hráči by se měli zamyslet nad svojí prací a rychle zareagovat. Guidolina ale rozhodně vynechte, ten zůstává," potvrdil Pozzo.

Guidolin doufá, že se konečně probudí Antonio Di Natale, loňský nejlepší střelec celé soutěže se totiž zatím ani jednou netrefil a je nejvyšší čas, aby konečně začal sypat branky.

Ani Bologna zatím nemá na kontě vítězství, ale už má dva body za dvě remízy. Jeden získala v posledním zápase v Římě, kde s AS Řím ještě čtvrthodiny před koncem prohrávala 2:0, ale nakonec zápas skončil remízou. Dvě branky vstřelil veterán Marco Di Vaio a kouč Alberto Malesani na něj bude spoléhat i ve středu.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Esposito, Portanova, Moras, Rubin - Perez, Mudingayi, Casarini - Siligardi, Giménez, Di Vaio
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Zapata, Coda, Domizzi - Isla, Inler, Asamoah, Pasquale - Sánchez, Di Natale - Floro Flores
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.48 - 3.05 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Chievo Verona  (středa 20:45)
Chievo vlétlo do nové sezóny ve velkém stylu a zadrhlo až ve třetím kole, kdy doma překvapivě padlo s Brescií. Přesto se se šesti body pohybuje na třetím místě. Druhou porážku by mu ráda uštědřila Neapol, která zatím neprohrála, ale bodů má "jen" pět.

O víkendu si Azzurri připsali první výhru, když porazili 2:1 Sampdorii, ale nebylo to nic zázračného. Ofenzivní trojice Cavani, Lavezzi, Hamšík příliš nefungovala a Neapol vyhrála spíše díky špatné obraně soupeře než vlastnímu umění. A jelikož je Cristiano Lucarelli na půl roku mimo hru, musí se v Neapoli spolehnout právě na tuto trojici, náhrada za ní není.

Walter Mazzarri tak doufá, že se Lavezzi s Hamšíkem s Cavanim rychle sehrají a bude vše klapat, jak má. Vedle Lucarelliho ještě není jasné, zda nastoupí Juan Zuniga.

Chievo je jako na houpačce. Po překvapivé výhře v Janově přišel další šok, domácí prohra s Brescií, která Flying Donkeys zkazila povedený start. Přesto je šest bodů z prvních třech kol úspěchem. Chievo zatím oba dva vítězné zápasy získalo pomocí protiútoků. Hodně se sází na záložní duo Marcolini, Luciano a na útočníky Moscardelliho s Pellissierem. A právě brzké střídání Luciana v duelu s Brescií bylo jednou z příčin chievské porážky. A zatím není jasné, zda se stihne dát do zápasu s Neapolí do pořádku. Zaskakovat případně bude Gelson Fernandes.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Grava, Cannavaro, Campagnaro, Maggio - Pazienza, Gargano, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Mandelli, Cesar, Mantovani - Bentivoglio, Guana, Marcolini - Bogliacino - Pellissier, Thereau
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.55 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Cesena32103:07
2.Inter Milán32104:27
3.Chievo Verona32015:36
4.SS Lazio32015:46
5.Brescia Calcio32014:46
6.Cagliari Calcio31205:15
7.SSC Neapol31205:45
8.AS Bari31203:25
9.Juventus FC31117:44
10.AC Milán31115:34
11.UC Sampdoria31116:54
12.Parma FC31114:34
13.Calcio Catania31114:44
14.Janov CFC31113:44
15.US Lecce31021:53
16.Bologna FC30213:52
17.AS Řím30213:72
18.Città di Palermo30123:51
19.ACF Fiorentina30122:41
20.Udinese Calcio30031:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (613)

Přidat komentář
homeles8

ach jo, Juve hraje až zejtra :-)

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA Napoli

Reagovat
Yanek

Dáme jim na frak jen co to půjde, doufám, že mě kluci nezklamou. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

AC dneska vyhraje si myslím, v řím se jim daří.Lazio si teď myslí že je čeká dobrá sezona ale AC je dneska vrátí na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska to snad AS urve. Alespoň doufám. FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Fialky, Udine, Palermo..to je úžasný pohled.

Reagovat
smazaný uživatel

10:38 Sneijder se s Interem zatím nedohodl

Wesley Sneijder jedná s vedením Interu Milán o prodloužení smlouvy do roku 2015, dohoda je ale zatím v nedohlednu. "Nemůžeme se dohodnout na financích. Jednání jsou zastavena a budou pokračovat pouze v případě, že Inter přijde s řešením," řekl Søren Lerby, agent nizozemského záložníka.

Neví někdo, kolik teď Sneijder bere a o kolik si řekl za prodloužení smlouvy? Jeho cena může teď být někde na sumě 6 - 8 mega ročně a v Interu nikdy hráči "hladem" netrpěli, takže by je mohl i dostat. Wesi, držím palec.

Reagovat
10

má 4, podle médií chce 7

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem z toho trochu jelen. Podle TM má smlouvu do konce sezony 2013/14, takže na tuhle a další 3 sezony. Moc nechápu, proč by měl chtít Inter prodlužovat jeho kontrakt o jeden rok a přidávat mu 3 mega ročně (tedy vlastně by Inter ten poslední rok vyšel v součtu na 16 mega ...). Já myslel, že má kontrakt na tenhle a příští rok ...

Reagovat
10

2012/2013...Messi měl taky kontrakt na několik let, přesto jste mu ho za tu dobu několikrát navyšovali...

Reagovat
smazaný uživatel

podle TM do 30.6.2014, odkaz dát nejde.

Messi je jiný případ. On tvoří náš strop, takže se kvůli Zlatanovi muselo zvyšovat na 9,5 tuším. Nakonec se to ukázalo zytečným, protože Zlatan po roce vypadnul a jeho 9timegový kontrakt s ním.

Reagovat
herbage

Údaje na TM o délkách kontraktu jsou často nepřesné a někdy vyloženě zavádějící

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš - člověk se učí v každém věku. To jsem opravdu nevěděl

Reagovat
Pinturicchio

Dneska krásná 1 na Bresciu. A jsem v pokušení zkusit Lazio proti AC

Reagovat
smazaný uživatel

čteš mi myšlenky v obou případech. Hlavně ta prohra AS mě láká. Kurz parádní.

Reagovat
Pinturicchio

Včera byl dokonce 3,7, jde to dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

asi lidi hodně tu jedničku dávali. Sázkovky reagují.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, snad se předpoklady potvrdí

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nebudu mít vsazeno, tak přeju AS, aby se vzmohlo.

Reagovat
Pinturicchio

Já ne, čím mín konkurtenů o CHL / scudetto, tím líp ( Ale z pozice fanouška Barcy OK)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to chápu.

Reagovat
10

AS to dneska trhnou, dvojka

Reagovat
Pinturicchio

Dneska ještě ne, snad. De Rossi, Totti. Navíc ta Brescia fakt šlape, snad to dají.

Reagovat
10

tyhle absence jim paradoxně pomůžou, uvidiš...Brescia nemá takovou kvalitu

Reagovat
Pinturicchio

Aaaaaa, už to ve mně zase hlodá

Reagovat
10

dneska bych hrál AC a Neapol...

Reagovat
Pinturicchio

Neapol už se mnou dvakrát "vyběhla", ale přemýšlím jsem nad tím. AC se bojím, to asi vynechám úplně.

Reagovat
Coniglio

bologna doma 1

Reagovat
Pinturicchio

Nad tím přemýšlím taky.

Reagovat
Coniglio

mam tam 1 na Genou, bolognu, chelsea, dortmund, TPS turku, a primorje 1x

Reagovat
Pinturicchio

Já zkusím tu Bresciu, Valencii, Almerii, Stuttgart ( a na druhý lístek, ještě riskantnější, možná i to Lazio, Bolognu, atd. )

Reagovat
smazaný uživatel

na Lazio umíme, ale jsou narozdíl od nás na vlně. přesto Allegri nutně potřebuje 3 body, začíná se mluvit o tradiční úvodní krizi. obrana je celkem jasná (viz. předpokládaná), ale záloha se mi v tomhle složení nelíbí. Flamini ještě nejspíš nezačne, nicméně Boateng musí hrát. psalo se o místě v té ofenzivní trojce, jenže tam jsou pro mě 2 jasní (Ibra, Dinho) a další 2 na jeden flek (Robson, Pippo), přičemž začít může kdokoliv z nich a ten druhý za něj pak případně naskočit.

máme problémy s brejky a zároveň chceme hrát naši hru (držení míče), takže je potřeba rychlé, dobře bránící zálohy, která ovšem nepropadá ve hře s míčem. Flamster není v plné kondici, tudíž dnes nejspíš ještě Seedorf, ale do budoucna mám já osobně jasno (Flamini - Pirlo - Prince).

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte, nastoupí dnes Kozák proti AC Milán?

Reagovat
10

ne, pravděpodobně nebude ani na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

jakto?

Reagovat
10

Floccari, Zárate a Rocchi jsou pořád před ním...

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejspíš pravda, spíš mě překvapilo že nebude ani na lavici..

Reagovat
Pinturicchio

Jinak už druhý týden po sobě jsem vyhrál soutěž "smolař pobočky", je na čase tu smůlu protrhnout ( ale volné tikety se vždycky hodí )

Reagovat
smazaný uživatel

tak vsaď na tu Brescii, mohl by jsi být zase "smolařem pobočky" a AS by mohlo teda konečně chytit tři bodíky

Reagovat
Pinturicchio

A vyhrajou všichni, teda, krom Brescii

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasný, nevyjde ti pouze ta Brescie . Ale moc tomu nevěřím...

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, třeba to zlomíte ( vsadím se, že když dám na B., tak 100% )

Reagovat
smazaný uživatel

písni potom, zda jsi to vsadil, ať vím, s čím počítat

Reagovat
Pinturicchio

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

konečně někdo, kdo dává opravdové tutovky a dokonce zadarmo.

Reagovat
Pinturicchio

To jsem přesně já, velký sázkař Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to teda dej na ten tiket

Reagovat
GEGE

Dneska chci zálaho KVP-Pirlo-Gattuso...Seedorf kdyžtak do druhé půlky ať to je aspoň čím oživit kdyby to nešlo...Z útoku mam celkem strach...Dinho venku slabší,Ibra zatím nic moc a Robinho taky není zrovna v nej kondici...Ale na Lazio umíme tak snad to urvem.FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska: výhry AC, Cagliari, Ceseny, Janova a Chieva...

Reagovat
smazaný uživatel

wau AS Rím remizoval na domácej pôde s Bolognou?Tri palce nahor pre Bolognu

Dneska to Inter musí dať, treba začať premieňať šance a bude to aj 4:0, len Milito musí z 5-8 metrov trafiť bránu.FORZA INTER

Reagovat
Coniglio

http://1.bp.blogspot.com/_4H6WJ2rWFNw/TDcEqtzx7EI/AAAAAAAAACo/HgGcEWrYd3w/s1600/hulmiho_ukolen.jpg

takze dortmund, janov, bologna, turku, primorje chelsea, barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

dnes NEAPOL !!

bude to hračka, 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra kopne do zad Bresciana, fanúšikovia Lazia vtrhnú na štadión, Ibra faszne z fleku redku a stop na 3 zápasy, po vyčínaní ultras Lazia bude kontumácia pre Ac.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes jsem zvědavý jak se s tím vypořádáme...na lazio umíme a to že dost dobře minuly rok jsme tam vyhráli 2:1 před tím sme tam dali 4 goly, bude na co se dívat

osobně se těším 1) na Robinha co nám předvede, je jasné že dnes si zahraje at už v základu ne z lavičky, pro něj ideální zápas kdy se naplno představit v Serii A, nebude na něj vyvíjen tlak jako kdyby hrál na San Siru což mu může pomoct.

a za 2) na hernanese konečně jej uvidím na vlastní oči a jsem zvědav co předvede, dnes ale doufám že to zas tak super nebude , musíme vyhrát. Dunga o něm prohlásil : ´´ má odvahu Gattusa a nohy Pirla´´ uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to musíme zlomit, i když chybí opět hodně hráčů, ale nahradníci si musí říct o místo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes... Brescia, Doria, Parma

Reagovat
DelPiero137

Neviete ktory zapas bude davat Digi TV v dnesnom priamom vysielani? Dufam ze daju aj zajtrajsi, teda Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik, Marek Hamsik ? Hamsiiiiik, Mareeeek Hamsiiiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coniglio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Takže, dva lístky a na nich:

1) Brescia, Valencia, Almeria, Stuttgart

2) Neapol, AC, Janov, Cagliari, Brescia, Bologna, Valencia, Almeria, Hercules 02, Dortmund, Stuttgart

A jeedeeem

Reagovat
Jajinek

to jako chceš z dvacky vyhrát milion?...

Reagovat
Pinturicchio

To je ten volný lupen, jde to jen za 20, musíš alespon 7 matchů s minim. kurzem 1,5 ... a mám tam jen 63 tisíc, miliony nic

Reagovat
Jajinek

tak proč jich tam házíš 11?... jako víc jak polovina zápasů co tam máš je naprosto otevřená...ale jako volný ticket dobrá zábava , jestli to vyjde, tak smeknu klobouk...

Reagovat
Pinturicchio

Tak už chystej webku, beru jen video . Jj, ten volný beru jen "na haluz"

Reagovat
terry

To si ze mě dělaj srandu, ne? Na netu streamujou snad všechny dnešní zápasy, ale Janov-Fiorentina ne?

Jestli nenajdu na tenhle zápas nějakej kvalitní přenos, tak už fakt nevim, kdy jindy mám na Janov koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera mi šla dobře rojadirecta.com...i na Atdhe neco bude

Reagovat
terry

Ale prostě proti pohodlnýmu betu to je na nic..

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, život je boj

Reagovat
homeles8

Reagovat
Shevchenko

Dnes tradičně výhra proti Schutzstaffel.

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek

Tak Gazzetta má 70% na Stankoviče s Chivuem...to je myslím správná volba. Jsem zvědav, jak si Dejan povede vedle Cuchua s kterým si rozumí, po tom, co exceloval na trochu vysunutějším postu. Dávat Santona do hry proti Bari, jejichž styl je furioso, by se taky nemuselo vyplatit. jeho čas přijde, až bude vedle sebe v záloze Zanetti a Cuchu, popřípadě tři muži.

Snad se chytí Milito střelecky a budou tři body. Ale bude to těžké, styl Bari velkoklubům naprosto nevyhovuje, jsou výborní v zisku míče a přechodové fázi, takže se těžko proti nim jde do nějakého permanentního tlaku. Navíc než chytat Alvaréze a spol, to bych raději chytal s Bobbem Dylanem vítr...

Jinak jsem zvědav, jestli povedený výkon Gorana proti Palermu byla jen epizoda...

Co se týče ostatních zápasů, upřimně nevím co bych vsadil, ono se to tabulkově a formově celkem rýsuje, ale když se na to tak podívám, tak tam nevidím nějaký jasný zápas. AS s útokem Simplicio, Vučinič, Borriello může hodně kousat, přeci jen, bude tam hlad po fotbalu, a obrana Brescie nemá takovou kvalitu...

Genoa - Viola, to vůbec nikdo neví, jak se Genoa vyspí...

v zápase na Laziu bych zase spíše věřil AC...

Udinese se musí probrat v Boloni a Catania, i když je doma super silná, tak to jasná jednička taky vůbec není

Jediný co dnes dám je asi Cagliari, Dorii bude Cassano chybět více, Pozzi může nahradit Pazzu, ale Cassana...Cagliari naopak letos výborná obrana, oranizace hry a tím by pádem rozháranou Dorii měli udolat, o jejich ofensivních kvalitách víme z loňska

Reagovat
Pinturicchio

Doufám, že vás ( vidíš, Jiří, zbavuju se toho ) potrápí alespon tak, jako nás. Pokud nedostanou rychlý gol a nesesypou se, mohli by možná něco uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

wau

Reagovat
Jajinek

copak?

Reagovat
Tsigi

asi nemáš nějaký učebnice ještě z prváka ? :)

Reagovat
Jajinek

učebnice ne, ale mám plnej počítatač materiálů do všech 4 ročníků...

Reagovat
Tsigi

pokud máš icq, tak mý je 210264480. Docela by se mi něco hodilo

Reagovat
Jajinek

ok

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych potrebovl ucebnicu do prava sry za chyby, mam ruku v sadre

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že tento zápas může ukázat, jak na tom ve skutečnosti jsme. Pokud přesvědčivě přehrajeme Bari, o titul se nebojím.

Jinak tutovky na sázení jsou AC a Cagliari. A nechápu, proč všichni sází Neapol, tam bude dvojka.

Reagovat
Jajinek

jj, tak nějak očekávám, že by to mohl být dobrý výkon a že se postupně dostáváme do tempa. Ale zápas v Bari v podstatě nic řešit nebude a že by byl nějakým měřítkem...to spíše AS, Juve a do toho LM, tohle období by mělo naznačit, jaká bude sezóna. Jak je široký kádr, komu se bude vracet forma a tak dál. Ale v průběhu sezóny se může vše několikrát změnit, což známe z dřívějška. Říct, že pokud přehrajeme Bari, tak se nebojím o titulu je poněkud předčasné a unáhlené.

Jinak taky věřím Cagliari a bohužel i AC, ale že by to byly přímo tutovky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono zas ak napríklad remizujeme-to znamená v tomto prípade, že nepodáme dobrý výkon, tak na titul pri súčasnej forme AC Milána, alebo AS, ten titul môžeme získať tak či onak.

Reagovat
Pinturicchio

Můžete podat vynikající výkon a nemusí tam padnout nic. Jinak předopkládat před čtvrtým kolem, že ty týmy budou hrát s takovou formou celý rok je směšné. Stejně jako ten "suveréní tip" na Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon, ktorý označím ako vynikajúci proti Bari, musí padnúť aspoň jeden gól a ani jeden nesmieme dostať. Jednoducho ak budeme mať 70% držanie lopty, 6 tutoviek, Bari žiadnu a nedáme gól, ten výkon nemôžem hodnotiť ako vynikajúci. A je jasné, že po pár kolách sa hodnotiť nedá, len som tým chcel naznačiť, že AC alebo AS môže stratiť ešte mnohokrát v tejto sezóne, preto srata 2 bodov s Bari nie je ničím strašným, ktoré by nás vyhodilo s bojov o titul. Momentálne je samozrejme všetko otvorené. A o akom suverénnom tipe na Neapol hovoríš?

Reagovat
Pinturicchio

Jsou na ty výkony / nevýkony nějaké tabulky? Abych to mohl podle toho případně taky hodnotit. Ten tip nebyl na Tebe, ale na kolegu výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, podľa Teba, ked nedáme do siete Bari ani jeden gól, tak ten výkon môžeme ohodnotiť ako vynikajúci výkon. Ja s tým nemôžem ale súhlasiť. Ale samozrejme, je to na subjektívnom názore, ale už niečo je zaužívané, podľa čoho sa hodnotí výkon.

Reagovat
Pinturicchio

Já myslím, že pokud zahrajete výborně v poli, s tím, že třeba Milito ( ani nikdo jiný ) nebudou s to dát gol, ale Bari do vůbec ničeho nepustíte, tak ten výkon za vynikající označit klidně můžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Wau, to sú trochu jednoduché kritériá.

Reagovat
Pinturicchio

Jednoduché? To, co jsi vypsal Ty, jsem shrnul pod "vynikající výkon v poli". Jediné, v čem se liším je to, že jsem napsal, že za vynikající výkon může být označen i ten při remíze 0:0.

Reagovat
Jajinek

Jeste ze nikdy zadny hodnoceni nepises . Vykon se nehodnoti dogmativne podle skore, pokud vyhrajeme 3:1 po rychle, pohledne a kombinacni hre a budeme kontrolovat zapas, klidne napisu, ze to byl vynikajici vykon, i kdyz dostaneme gol

Reagovat
smazaný uživatel

My sa tu ale rozprávame trochu o inom, ale tak nevadí, stáva sa

Reagovat
Jajinek

tak si ten prvni svuj prispevek jeste jednou precti

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě vykašli se už na něj Jájo to je pi*us jak nikdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dostanem ban za slovo sračka a ty za toto nedostaneš ban ani na jednu hodinu, je to tu neskutočné, čo sa deje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je sila

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí být trochu normální a všechno jde

Reagovat
smazaný uživatel

staci mit protekci

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ó super, je jasné, že výkon napr. 10:1 môžeme označiť ako vynikajúci.

Reagovat
Jajinek

no z tvého příspěvku to právě jasné nebylo, tak jsem se ozval...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
Shevchenko

Miccoli zítra podle všeho bude hrát, paráda!

Reagovat
Shevchenko

Genoa dneska musí vyhrát, ať o víkendu mužou v klidu pohrát. Ale tak fandím jim, Viola se ale lehce nedá. Tipuju nulu.

Reagovat
terry

Viola je na tom zle, musíme toho využít.

Reagovat
Slejdy

podme Roma,dnes se to musi protrhnout

Reagovat
Alberto Aquilani

Hlavne nič nezakríknuť (kolko som už ja toho zakríkol ) , i ked by bolo v 90.minute 3:0 nič neni jasné , hrá Rím takže to môže byť 3:4 pre Bresciu . FORZA ROMA !!!

Reagovat
Filipow

Já jednou ve FIFCE (po LAN) (nedá se porovnávat no) vedl 7:1 v 57min, a nakonec jsem remizoval 7:7. A od té doby se řídím tím, že fotbal končí až odpíská rozhodčí, né v 90min.

Reagovat
$dolar$

Jaks to dokazal?

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže vo Fife sa ten čas nastavuje trochu inak, nastavia sa napr 3 minúty a zrazu sa kľudne hrá aj 5 minút a to nehovorím o prípade, ked padne gól, vtedy sa nastavuje nastavený čas ešte na viac minút.

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to na Prince v té ofenzivní trojce, podle potřeby se zasouváním se do zálohy..., na hrotu by zůstávali Dinho s Ibrou. v tom případě záloha Gattuso - Pirlo - Seedorf.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem no... měl by tam nastoupit protože Bonnera Antonnini jsou unavení

já bych tam dalpro začátek Robinha a pak ho vyměnit za Rina, kde by se pak prohodilo s Princem

Reagovat
panca

minule hral prince na te prave strane celkem slusne, takze to by nemuselo byt tak spatny. Jsem hlavne zvedavej na seedorfa, nejak mu to nejde

Reagovat
Lubinterista

Inter do toho!

Reagovat
Lubinterista

INTER (4-2-3-1): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Stankovic, Cambiasso; Pandev, Sneijder, Eto'o; Milito.

A disposizione: Castellazzi, Cordoba, Santon, Mariga, Muntari, Biabiany, Coutinho. All. Benitez.

BARI (4-4-2): Gillet; Pulzetti, A. Masiello, M. Rossi, Parisi; Alvarez, Donati, Almiron, Ghezzal; Barreto, Kutuzov.

A disposizione: Padelli, Rinaldi, Crimi, D'Alessandro, Rivas, Caputo, Castillo. All.: Ventura

Reagovat
smazaný uživatel

Bral by som to

Reagovat
Lubinterista

Zapoměl jsem dodat, že to jsou pravděpodobné.

Jinak Zanetti zřejmě out i proti Romě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, najprv som sa čudoval, že tak skoro sú už oficiálne zostavy, potom kuknem na fcinternews a vidím, že sú to pravdepodobné. No škoda toho Zanetti, čítal som, že by mal mať týždeň voľna, takže ako uvádzaš, bude chýbať aj proti Rímu.

Reagovat
Pinturicchio

100 pro zítřejší vítězství Juventusu nad Palermem.

Reagovat
smazaný uživatel

LAZIO: Muslera, Cavanda, Biava, Dias, Radu, Mauri, Brocchi, Ledesma, Foggia, Hernanes, Floccari

MILAN : Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Boateng, Ibrahimovic, Ronaldinho

nejsem z té sestavy zrovna odvařenej, příliš mnoho potenciálních problémů..., no uvidíme.

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN - Starting elevens for tonight's midweek fixture at the Stadio Giuseppe Meazza (kick-off 20:45):

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.

Subs: 12 Castellazzi, 2 Cordoba 11 Muntari, 17 Mariga, 23 Materazzi, 29 Coutinho, 88 Biabiany.

Coach: Rafael Benitez.

Bari: 1 Gillet; 13 Pulzetti, 5 A.Masiello, 33 Rossi, 21 Parisi; 90 Alvarez, 4 Almiron, 8 Donati, 11 Ghezzal; 10 Barreto, 20 Kutuzov.

Subs: 25 Padelli, 6 Rinaldi, 7 Rivas, 9 Castillo, 18 Caputo, 19 Crimi, 91 D'Alessandro.

Coach: Giampiero Ventura.

Referee: Palo Silvio Mazzoleni (Bergamo).

INTER

Reagovat
cresposuper

Dejan

Reagovat
Jajinek

Drago kapitán....

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že tím talismanem jsem já a né teplý, čínský milanista...

Reagovat
Jajinek

máte ho tam zas?...závist...

Reagovat
panca

je tam nekdo jinej, jednoho pomatuju, ale ten druhej je zas nejakej divnej

Reagovat
10

to není on, zdaleka ne

Reagovat
smazaný uživatel

právě, že nemáme..., tohle je nějaký pohodářský Samoec

Reagovat
panca

gattus zivotni pas

Reagovat
panca

o

Reagovat
smazaný uživatel

AS bohuzial dnes vyhra

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Pinturicchio

Dva zápasy jak klepnutí po šišce ( naskočilo to najedno ) - Fiore a Udinese

Reagovat
Pinturicchio

BRESCIA ! ! !

Reagovat
panca

gattuso zatim dre jako blazen

Reagovat
smazaný uživatel

snad Lazio neupustí od taktiky "centry před 16 na Floccu mezi Sandra a Thiaga"

Reagovat
cresposuper

Diego je v zakončení nulový.

Reagovat
panca

rino uz chyta za vlasy i protihrace

Reagovat
smazaný uživatel

Rino

Reagovat
cresposuper

gooooooooool gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!!! Konečne Diegooool!!!

Reagovat
Lubinterista

Konečně Diego.., Etoo

Reagovat
Jajinek

Konečněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě!!!!!!!!!!

Snad ho to probere, jinak Samy opět famózně...

Reagovat
M11

Eto'o je uvaleny

Reagovat
Lubinterista

panebože , Etoo

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanes zatím slušný výkon

Reagovat
terry

Achjoo. Jednou chci vidět Janov, nejde nikde stream a pak mi ještě navíc O2 zkazí večer tím, že mi vyhodí net.. Skutečně paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

hele výpadek netu očekávám halvně v situaci kdy nás bude u draftu 6 a všechno bude ok...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

he's alive

Reagovat
terry

Ono se stejně nesejdeme

Reagovat
smazaný uživatel

6.kolo tipuju Ale raje vam do karet reprepauza za tyden nebo dva

Reagovat
terry

To už snad půjde

Reagovat
smazaný uživatel

musíme

Reagovat
smazaný uživatel

to řik ten pravý

Reagovat
Jajinek

začnete v lednu, draft si dáte k Ježíškovi a titul budete předávat za půl sezóny jako při výluce NHL...

Reagovat
smazaný uživatel

oni se nezendou ani na pwerniho májan

Reagovat
smazaný uživatel

prvniho maja

Reagovat
smazaný uživatel

stávka no, co naděláš....

Reagovat
M11

taky mi nesel net od O2

Reagovat
smazaný uživatel

dik bohu za Abbiatiho

Reagovat
Jajinek

Snad to nebude vážný, čekají nás těžké zápasy a zrovna v Cordóbu úplnou důvěru nemám...

Reagovat
cresposuper

Ak nebude hrať , tak by bolo lepšie dať na stopéra Cristiana.

Reagovat
Jajinek

Chivu od zranění stopera snad nehrál, v soubojích je poloviční....

Reagovat
cresposuper

Príde mi celkom v dobrej forme. Teda až na rýchlostné súboje, to ale nie je otázka aktuálnej formy.

Reagovat
Jajinek

v dobré formě..? tu si teda představuju jinak. Navíc je slabší nyní v hlavičkových soubojích. Je to škoda, před zraněním bych ho posunul na stopera natrvalo, ale nyní raději ne.

Reagovat
10

co se stalo?

Reagovat
cresposuper

Walter išiel dole. Niečo so stehnom tuším.

Reagovat
Jajinek

snad jen sval

Reagovat
smazaný uživatel

a zase vlaaaažnej první poločas, páč pro nás je nejspíš pod úroveň hrát od začátku...

Reagovat
Jajinek

ježiš Wesi...takhle posrat tři na dva...

Reagovat
10

Boaten je dneska strašně splašenej, takhle rozehrát standardku kousek za vápnem

Reagovat
smazaný uživatel

jediná věc, kterou dneska zazdil..., jinak opět asi nejlepší.

Reagovat
10

dneska to není tak těžký...

Reagovat
smazaný uživatel

což nemění nic na tom, že ses sekl...

Reagovat
10

to říkáš ty, já si za tím stojím...může být aktivní, ale několikrát to na pravý straně vyřešil zbrkle...

Reagovat
smazaný uživatel

že si za tím stojíš rovněž nemění nic na tom, že ses sekl

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

jen rejpu

Reagovat
panca

jednou to mozna podelal, chtel to zrychlit. JInak patri k tem lepsim

Reagovat
smazaný uživatel

Clarenci ty si chuj

Reagovat
smazaný uživatel

Clarance wtf?!

Reagovat
smazaný uživatel

někdy Seedorfa prostě nechápu..., nechápu co se mu honí hlavou.

Reagovat
cresposuper

čo urobil?

Reagovat
smazaný uživatel

šel sám na bránu ze strany a blbe odcentroval

Reagovat
Shevchenko

Běží sám na gólmana z levé strany... a centruje na obránce Lazia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

první poločas za náma..., nebylo to špatný, ale nebylo to ani dobrý. obrana až na asi 2 okna solidní, jenže ofenzíva je zase taková nějaká nijaká - nepřesnosti, nesehranost, krom Prince neochota bojovat dozadu (v tomhle bodě ani nečekám zlepšení). snad bude druhý poločas tradičně lepší..., moc rád bych věděl, na kolik % jsou ready Flamini s Robinhem.

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho musí přijít za Seedorfa

Reagovat
Jajinek

Jak Ibra?

Reagovat
smazaný uživatel

průběžná známka asi 6 - 6,5

Reagovat
Jajinek

což he třeba u Gazzetty dobrý výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

víceméně šel sám na Musleru, ale nastřelil ho..., později se dostal ke střele ještě jednou, to bylo šikový uvolnění z místa..., stahuje se spíš méně než v předchozích zápasech, nicméně s Dinhem si dneska skoro nedali a obecně to pořád není žádná sláva..., takovej nesvůj.

Reagovat
Jajinek

a člověk by řekl, že mu nepřítomnost Pata prospěje, a spíše to vypadá naopak...jako jsem zvědavej na další vývoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Patova absence prospívá málokdy

Reagovat
Jajinek

jj, ale právě jsem myslel, že Ibrovi by mohla...na jedné straně bude více prostoru, dostane se častěji k míči...a ono ne.

Reagovat
Alberto Aquilani

Zatial je to pohodicka aj ked sa prehráva , ono tam neni De Rossi s Tottim, takze sa neni co cudovat . Brescia dala gol z uplneho ho.na , fakt sa snažia a makajú , ale Rím často odzbrojujú nie príliš férovo , stále tam sú ruky , do každeho suboja a rozdhoca im to vobec nepíska , zato naopak piska každu blbost , boli tam minimalne 2 sporne situacie v 16ke Brescii .

Reagovat
smazaný uživatel

jak to bude vypadat až tam Francesco nebude...

Reagovat
Alberto Aquilani

on nehra iba v tomto zapase , takze sa prehrava aj ked hra on :P .

Reagovat
smazaný uživatel

pohodička?prohráváte!

Reagovat
Alberto Aquilani

pohodička je , že ešte nikto nemá červenu , nikto nikoho nenakopal a Rím nie je horší .

Reagovat
Jajinek

Je dobré, že nepouštíme Bari do nějakých protiútoků a nenecháme je bláznit. Krom té tyče (která přišla kvůli nesoustředění ve 20 vteřině) a mírného tlaku na závěr vlastně nic neměli. Dopředu zatím chybí ta finální přihrávka, jinak náznaků a rychlých postupů tam bylo dost. Panděv překvapivě dobře jeden na jednoho a nekazí, ale celkově mě to přijde takové ospalé. Čekal jsem víc.

Jinak to co předvádí Samy je neuvěřitelné...standing ovation během prvního poločasu, to se nevidí často. Podílí se v podstatě na všech našich gólech, smekám!!!

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro secky s rukou v sadre

Reagovat
smazaný uživatel

200. chlastání v Olomouci

Reagovat
smazaný uživatel

Holomóc

Reagovat
smazaný uživatel

oléééé

Reagovat
smazaný uživatel

kdy se sejdem na nějakou akci?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Zanettiho derniere za patnact let

Reagovat
smazaný uživatel

beru

Reagovat
Tsigi

až něco bude, dej vědět :)

Reagovat
smazaný uživatel

můžem se sejít prakticky kdykoli, mám to dost volný zatím. Zítra ale jedu pryč, v pátek Praha s Figem

Reagovat
Tsigi

no já jsem tady neděle až pátek takže příští týden můžem

Reagovat
smazaný uživatel

ok, někdy se pak dohodnem

Reagovat
smazaný uživatel

však já bydlím na koleji kousek od právnické, na 17. listopadu

Reagovat
smazaný uživatel

dobra adresa kousek do centra

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ideální, zatím je to dovolená, žádná škola

Reagovat
Tsigi

já jsem na kolejích Bedřicha Václavkách, takže tak 200 metrů jinde

Reagovat
smazaný uživatel

jo znám, včera jsme tam byli, kalil jsem s nějakým fandou Valencie, solidní borec, on tam taky bydlí

Reagovat
Jajinek

líbí jo? sorry, já měl plnej týden...pořád nějaká akce, nebyl čas..

Reagovat
smazaný uživatel

v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to favoloso, včera málem problém s policajtama ale

Reagovat
smazaný uživatel

kam chodite pit.

Reagovat
smazaný uživatel

obešli jsme toho strašně moc, nej hopsoda je za dolním náměstím, ale nemá to žádné jméno vinný sklep a čepují svijany, včera jsme tak byli skoro celej den a pak na njáměstí zpívali , v Bezručových sadech jedeme lahvinky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Drago Capitano!!! Sammy je Bůh, Diegol konečně. Ale bez Javiera to není Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sa hovorí jasná ruka v pokutovom území

Reagovat
Lubinterista

jasná penalta

Reagovat
Lubinterista

Eto’oooo

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel, Samuel Etoooooooo gooooooooooooooooooooool

INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Jajinek

stejná volovina jako hráč Udinese...co proti nám blbnou??? Samyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Etoooo'ooooo

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooool

Sammmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
cresposuper

paráda, eťák!!

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nehrajem..., jen taková údržba.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět jak už je Ranieri zoufalý a dává tam hráče kteří u něho upadli v nemilost...

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati dneska solidní výkon zatím

Reagovat
smazaný uživatel

V útoku nyní dvě vazby jako hovado :D Baptista a Adriano :D

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho, Pippo a Flamini na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

měl nahrát Goranovi

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zlataaan

Reagovat
Shevchenko

IBRACADABRAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
GEGE

IBRAAAAAAAA!!Konečně...Seedorf

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Merdahimovič

Reagovat
panca

KONECNE

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes je jak utržený ze řetězu...

Reagovat
M11

no to je slabe slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Divíš se mu?

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, hlavně teda Eder je podle mě na úplném vrcholu všech simulantů letošní Serie A...

Reagovat
Alberto Aquilani

tomu rozhodcovi nasrať , kokot pojebany , cely zapas ovplyvnil , mexes fauloval 5 metrov pred 16kou a odpiska penaltu .

Reagovat
smazaný uživatel

oh nooo

Reagovat
Alberto Aquilani

máš v gatiach

Reagovat
smazaný uživatel

penis

a co tam mas ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl vůbec faul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

welcome back Flamster

Reagovat
smazaný uživatel

Sammyyyy Sammyyy Sammyyyyy

Reagovat
cresposuper

sammmy!!

Reagovat
Alberto Aquilani

to je komedia , Brescia ruka v 16ke , ako pri volleyballe , sudi nepiska

Reagovat
smazaný uživatel

který rozhodčí to píská? nepískal i v Cesseně proti AC?

Reagovat
M11

hodne pripiskuje domacim

Reagovat
smazaný uživatel

no je pravda, ze tenhle zapas rozhodci "zvladl na vybornou" a to jeste neni konec, i kdyz uz je to asi jedno

Reagovat
smazaný uživatel

dostali ste redku?

Reagovat
Slejdy

se podiv na livesport boze

Reagovat
Slejdy

trapas

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Sammyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Shevchenko

Letos se mi Serie A zdá vyrovnanější než kdy jindy, kromě Lecce tam není žádný jíny výrazně slabší tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se mi nelíbí ani lavčka Bari, tohle bude jiný tým než z loňska...

Reagovat
Shevchenko

Taky čekám, že letos to bude o záchranu, ale doma jsou dost silní.

Reagovat
smazaný uživatel

a co říkáš na udine? celkem bych se ani nedivil, kdyby se zase poprali o udržení...ta letošní vyrovnanost serie A

Reagovat
Shevchenko

Udinese mě zatím dost šokuje, jsem čekal že půjdou nahoru a budou hrát kolem toho 10-12 místa. Kádr mají docela dost kvalitní a oni se takhle plácají vespod. Ale tak je to jen začátek.

Reagovat
10

jj, ještě AS

Reagovat
Lubinterista

Je vidět, že Muntari je celej ze dřeva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Tohle bude ve fantě těžký. Eto'o nebo Milito

Reagovat
smazaný uživatel

Julione

Reagovat
Shevchenko

http://fan-shop.cz/Produkt/Tricko-AC-MILAN-10-adidas

Tohle mi dneska přišlo, neber to za 500.

Reagovat
smazaný uživatel

slabší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na umyvanie verejnych toalie velmi prakticke

Reagovat
M11

trapnucke

Reagovat
smazaný uživatel

nj.. !!!FORZA JUVE!!!

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

si sa nam zase rozkecal,nepi tolko potom to nestihame citat

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

nice

Reagovat
10

Hernanes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

floccccccccccccccccccari

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

a ja ze vyhrame

Reagovat
smazaný uživatel

kura abate...na Milán nemáš

Reagovat
panca

v milane porad nepochopili ze na fotbale se musi behat! pred nasim golem jsme behali malo a po gole uz vubec, presne jsem to cekal...

Reagovat
smazaný uživatel

LAZIOOOOOOOOOO GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Jajinek

sice jasná výhra...ale Milito s Wese hrají fakt otřesně...90% míču zkazí....nahrávky, střely...všechno

Reagovat
smazaný uživatel

borriello

Reagovat
M11

Reagovat
Shevchenko

Lehni si no jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

300. per Javier

Reagovat
Lubinterista

Doteď nevim jestli t adruhá byla, ale Lucio se asi jen proletěl, jestli to je pravda tak ať se jde vysrat

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že nesimuloval

Reagovat
Jajinek

nečekaná reakce...

Reagovat
Jajinek

kontakt tam byl, ale Lúcio i letěl...opět případ toho, kdy by měli fouknout penlatu (ten bek tam šel fakt nešikovně) a ještě dát kartu útočícímu hráči za diving

Reagovat
Lubinterista

Aha takže byla, nějak špatně jsem to viděl. V tom případě „Řezník z Bari “.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá mrda !!!!

Reagovat
10

Reagovat
Shevchenko

Krááááááááávo to byla morda. Gianluca má parádní střely.

Reagovat
smazaný uživatel

Militoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Diegooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

na hovno celej match..., ať už dopadne jakkoliv.

Reagovat
Jajinek

To je vono, tohle ho musí probrat!!....páč v poli to bylo dnes hrozný a příšerný!!!!

Reagovat
Shevchenko

FUCK!

Reagovat
smazaný uživatel

protrpenej zapas v Římě

Reagovat
smazaný uživatel

fantazie

principeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Tsigi

Tohle bylo hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna - Udinese 2:1...co na to říkái mere?

Reagovat
M11

ty voe.. chudak Sergio

Reagovat
smazaný uživatel

Inter to už zase válcuje. Nic novýho, koukám.. Chjo

Reagovat
smazaný uživatel

Inter vyhral o 4 góly, AC remizoval, AS prehral. Kvalitné kolo

Reagovat
smazaný uživatel

další protrápenej zápas..., od začátku do konce. Allegrimu důvěřuju, ale měl by začít něco dělat. krom lepšího krytí brejků tam není žádnej progres - obrana půl bídy, záloha málo dynamická, ofenzíva jalová. nelíbilo se mi to..., vůbec ne..., ať už je Pato jakkoliv důležitej, nemůžem být takhle v prdeli, kdykoliv hrajem bez něj. další čekání na lepší zítřky, zatímco konkurence uniká.

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Mr.Jindros

Allegri je podle expresky s výkonem spokojen... zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

podle celého pozápasového rozhovoru byl..., překvapilo mě to. prý jsme na dobré cestě, nevím no..., já ji nevidím.

Reagovat
Jajinek

No přiznejme si, že tohle byl dost utrápený výkon. Bari se porazilo samo debilními věcmi ve vápně a úplně zbytečnýma penaltama. Plus samozřejmě rozhodoval Samy svým výborným individuelním výkonem. Ale s takhle špatně hrajícím Wesem a Militem to dál nepůjde. Díky Bohu za ty Militovi góly, který ho snad nakopnou...

...jinak Bari dnes fakt šptné, doazu a i dopředu, skoro nic neměli....

ten zápas byl ale celkem nuda, vůbec to nemělo šťávu....

Reagovat
panca

utrapene 4:0 bych bral kdykoliv

Reagovat
Jajinek

tak víš jak, bylo tak hrozně moc nepřesnotí a Bari bylo úplně odevzdané a samo nám darovalo 2 penalty...kdyby dnes na Meazzu přijel někdo silný, mohly by být problémy...

Reagovat
panca

jj chapu, jen ze inter se trapi a stejne vyhraje a ac prdlajs

Reagovat
Lubinterista

Tak takový trápení to nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel pro nás, na tohle Inter má už delší dobu štěstí

oni to vyhrajou tou bojovností, která nám zatím schází

Reagovat
Jajinek

to nebylo štěstí, jako bylo to zcela zasloužený vítězství...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, nemělo to šťávu.. ale hodně tomu dopomohlo Bari.

Reagovat
smazaný uživatel

INTER- Team of Champions

Reagovat
Alberto Aquilani

Jak sa má Spalletti ?

Reagovat
GEGE

Zambro má na ty břevínka smůlu loni v LM v nastavení,letos na Emirates Cupu a těd zas...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, Pintu, koukám, žes tikety projel. Škoda. Já bych to možná vyhrál. Vidělo by se, jak bych dal ACčko na Laziu, jestli 10 nebo ostrou 1. Každopádně Bresciu bych trefil.

Reagovat
Pinturicchio

Ale co, dneska taky den. Přijdu se zas poradit pod Primeru.

Reagovat
Coniglio

tam su 1 od hora po spodok

Reagovat
Pinturicchio

Jj, taky to tak vidím

Reagovat
Coniglio

okrem toho mam este Juve a 2 na zahreb..vcera mi to trhla chelsea tak dufam ze dnes Valencia zahrá

Reagovat
Kily

Valencia ti to trhla taky už včera

Reagovat
Pinturicchio

Vale to stihli už včera . Já dnes Juve, ty tři španělské a ještě potřebuju 3, na ten volný lístek.

Reagovat
Coniglio

nojó,,VillaReal

na Vale by som proti atl. stejne nepodal..

povedal by som ze ten zahreb je isty, a este som rozmyslal nad 0-0 na bellizona-thun..inak fakt neviem z coho vybrat

Reagovat
Pinturicchio

Je tam toho poskrovnu, pravda. Možná bych zkusil Bredu v Nizozemsku a Östers ve Švédské druhé.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jsme to nevyhráli, ale Lazio si bod zasloužilo

menší zlepšení oproti zápasu s Catánii tam bylo, škoda bodů, ale raději na začátku pozbírat pár remíz než prohry které by nás na konci mohli mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA PALERMO!!!

Reagovat
Mr.Jindros

Tento týden ukáže hodně, těším se na zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem zvědav co dneska předvedem.chtělo by to 3 body aby sme hned na začátku nenahnali ztrátu.

Reagovat
Coniglio

tak vcera mi chelsea prdla tiket..bologna, turku,primorje,dortmund,genoa,barca,inter - yslo, a chelsea prehra doma 3:4

Reagovat
Pinturicchio

Dneska musíme potvrdit tři body z Udinese, stejně tak proti Cagliari. FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
DelPiero137

Presne to teraz potrebujeme, potvrdit vitazstvo. Hraci potrebuju istotu. Inak ak by sme dali 2 goly, mali by sme najlepsi utok

Reagovat
cresposuper

Proti obrane Palerma je veľmi pravdepodobné, že dáte dva góly Aj keď Sirigu...

Reagovat
Pinturicchio

Čím víc golů, tím líp. Hlavně, aby to i dnes byla vzadu nula, ti hráči v obraně potřebují sebevědomí jako sůl, respektive získat jistotu po tolika obdržených golech.

Reagovat
cresposuper

Bude hrať konečne Miccoli? Bez neho je Palermo stratené...

Reagovat
10

bude na lavičce, těžko říct, jestli nastoupí...asi podle průběhu utkání, Rossi nebude riskovat

Reagovat
DelPiero137

Nemusel by nastupit. Naposledy nam dal pekny ale velmi stastny gol. Tiez si myslim ze bude sediet na zaciatku. A ked naskoci uz bude zapas rozhodnuty

Uplne by mi stacilo aj 1-0, hlavne nech su 3 body.

Reagovat
10

...doufám, že hrát nebude, s ním jsou hráči Palerma na úplně jiný úrovni

Reagovat
cresposuper

čo mu vlastne bolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Prastará dáma dnes urobí všetko pre zisk bodov potrebných na záchranu v Serii A

Reagovat
Coniglio

s kým je oceánia vo vojne, Winston?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

uz mi to nabizel i jeden kamos tady z UH.. diky moc za nabidku ale ted se mi to nehodi.. ale fakt diky

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA PALERMO

Reagovat
-Kopy-
Reagovat
10

to tady bylo teprve 50x

Reagovat
-Kopy-

sorry, neviděl sem to...

Reagovat
lnterista

ne to je zase

Reagovat
10

aha!

Reagovat
10

Ecco le formazioni:

Oficiální sestavy:

JUVENTUS (4-4-2): Storari; Motta, Chiellini, Bonucci, Grygera; Krasic, Marchisio, Felipe Melo, Pepe; Iaquinta, Quagliarella. Allenatore Del Neri.

PALERMO (4-3-2-1): Sirigu; Cassani, Muñoz, Bovo, Balzaretti; Migliaccio, Bacinovic, Nocerino; Ilicic, Pastore; Hernandez. Allenatore Rossi.

FORZA JUVE!

Reagovat
Pinturicchio

Juve, Juve, Juveeeeeee

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

zdalo se mi to, nebosem v zakladu nevidel Hernandeze?

Reagovat
10

jj, Pinilla místo něj

Reagovat
10

asi ne zase tak oficiální Alex , Pinilla...

Reagovat
smazaný uživatel

Podme !!! Forza JUVENTUS !!!!

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

ALEX !!!

Reagovat
smazaný uživatel

miloš!!!

Reagovat
10

super start

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

ptam se kurva proooooooooooooooooooooooooč ???????????????????

Reagovat
Pinturicchio

Nejhorší možný začátek

Reagovat
Lubinterista

ajajaj

Reagovat
GEGE

Pastore

Reagovat
Mr.Jindros

Okresní přebor...

Reagovat
Godwinson

Pěknej úvod Palerma :))

Reagovat
smazaný uživatel

400. per Juve!!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Motta povedený centr!

Reagovat
Pinturicchio

Miloš = kanec

Reagovat
smazaný uživatel

maká fest

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

Teď ten zbytek aby se přidal.

Reagovat
10

akorát je to s ním pořád 4-3-3

Reagovat
Coniglio

tradicny problem s prechodom do utoku..jediny sposob budu asi tieto podobne centre do 16-tky.

zatal vela prihravok do protipohybu, chyba tam skutocny "striker" typu trezegueta..postupom casu sa ukazuje ako velmi zostave chyba..

Reagovat
Pinturicchio

Navíc mi přijde, že s Delneriho fotbalem máme problém hrát zápasy, ve kterých musíme tvořit a hrát do plných. Venku, na brejky, je to OK, ale doma

Reagovat
Coniglio

je to tak..sice je vidiet ako tim formuje, prisposobil hracov na hru viac do sirky..stale sa mi ale zda ze ten styl muzstvu jednoducho nesedi..vidno ze ten tim je elasticky, chce hrat podla pokynov, pohyb hracov sa mi ale zda nejaky velmi cudny..akoby sa stred zalohy vobec nehybal, a kraje zalohy sa vysuvali a zatahovali uplne naopak ako maju

Reagovat
Pinturicchio

Je to celé divné dneska ( zase )

Reagovat
10

co bych dal za ty kraje obrany, co má Palermo...

Reagovat
smazaný uživatel

oba bývalí hráči Juve...

Reagovat
10

vím, o to je to smutnější...

Reagovat
Coniglio

Nedvěd !!

Reagovat
homeles8

Miloš Krasič je fakt dobrej, v CSKA už ho to asi fakt nebavilo :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Krasič, Chiellini, Buffon, Del Piero ostatní jsou průměráci

Reagovat
Coniglio

nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo má Juve hřiště jak dvě přistávací plochy pro ruský letadla

Reagovat
10

přes toho Munoze to půjde...

Reagovat
Pinturicchio

Tak, ted dá Alex gol

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nenastoupil Abel,tk mam tri strelce, a zase vyhraju ve fantě, a budu letos neporazitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus super , milujem takúto senilnú dámu

Reagovat
Pinturicchio

Když už, tak provokuj inteligentně, ne jako premiant zvláštní školy.

Reagovat
smazaný uživatel

Preto je zvláštna

Reagovat
Pinturicchio

Tam není jediná kolmice za obranu, všechno hráči přebírají zády k brance soupeře. Je to hrozně těžkopádné.

Reagovat
smazaný uživatel

možná Aquilani by pomoh... proč vlastně nehraje?

Reagovat
Mr.Jindros

Nenapadá mě jediný racionální důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky ne, protože jak nepřichází nápad ze zadu, tak to takhle dopadá...jinak Alex to teď nezkutečně zkouší, krása.

Reagovat
Pinturicchio

Delneri řekl, že zatím věří a bude stavět na Marchisiovi. Do druhé poločasu snad půjde na hřiště.

Reagovat
10

je ready, ale Delneri teď upřednostňuje dvojici Marchisio-Melo

Reagovat
10

Motta tam zase visí za obranou, vysvětlete někdo tomu klukovi aspoň ofsajd systém

Reagovat
SqueeZy

Až jednou přivedeme 2 schopné krajní obránce tak se vožeru až zapomenu na Grygeru, Grossa, Molinara, De Ceglieho a všechny...

Reagovat
10

Reagovat
SqueeZy

Chápu že jsme přivedli Grygeru, když byl zadarmo a my neměli zrovna v té době na výběr, ale držet si ho v týmu další 3 sezóny? Ubohost a tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuf !!!!

Reagovat
Pinturicchio

Ty voleee

Reagovat
Coniglio

Motta

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore tyč

Reagovat
homeles8

Reagovat
GEGE

Pastore má smůlu na ty tyčky kua...Moje poslední záchrana ve fantě...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

Alex je Bůh. Je mi ho líto. Naštěstí prohlásil, že chce hrát do čtyřiceti.

Reagovat
Coniglio

prave som chcel napisat ze so svojou technikou sa do 40 v pohode udrzi

konecne polcas..hra Juve sa takme vzdy po polcase o 90 stupnov zmeni..

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyby měl nulovou rychlost, tak by si poradil, génius logicus!

Reagovat
Coniglio

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

bože ... to je zase kurva den....

Reagovat
SqueeZy

tohle si řikam poslední 2 sezóny co sleduju naše zápasy...

Reagovat
homeles8

Alex !!!

Reagovat
Pinturicchio

Penalta

Reagovat
10

Interu a v Brescii by se to možná pískalo

Reagovat
Pinturicchio

o Interu nepochybuju, už druhý zápas, co nám rozhodčí není právě "nakloněný"

Reagovat
10

v Udine nám zase odpustil ten faul Giorgia...tuhle dnešní situaci bych taky nepískal

Reagovat
Coniglio

tak tak

Reagovat
Pinturicchio

Ale těch situací proti nám bylo taky dost. Byla byl hoodně přísná, to je pravda. Snad tam Alexovi ( nebo někomu jinému ) něco spadne i tak.

Reagovat
10

to otočíme

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Nepískal

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrají dva hráči.. Pastore vs. Del Piero..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Del Piero hraje vždycky super, nechápu, jaktože ho ešte neobjavil Hollywood. No teda vlastne chápem

Reagovat
GEGE

Čekal sem,že se Palermo v tom rozestavení bude hůř prosazovat ale zatím jim to de...

Reagovat
Mr.Jindros

Marchisio a -ten druhý útočník co dělá Alexovi křoví- ven, Aqua a Amauri in...

Reagovat
Pinturicchio

Spíš Iaquinta

Reagovat
SqueeZy

Dokud si neuvědomí že díra je v obraně a nepřestanou nakupovat jen dopředu a pak to lepit hráčema jako Traore a Rinaudo který jsou ve vší úctě posilama tak pro střed tabulky tak se můžem dál klouzat kolem 6 místa...

Reagovat
smazaný uživatel

The Special One: "Možno sa jedného dňa vrátim. "

Reagovat
SqueeZy

To budeš ráno měnit povlečení co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som ty

Reagovat
SqueeZy

teď si mi to natřel...

Reagovat
10

oba najednou?

Reagovat
Mr.Jindros

Nemám z toho dobrý pocit. Hlavně Miloš bude ve tříčlenné záloze ztracený, nechápu proč nehraje Aqua, který pokud je zdravý převyšuje zbytek našich středních záložníků o hlavu. Asi nemá formu.

Reagovat
10

ono to asi spíš bude něco jako 4-2-3-1...toho Aqu těžko hodnotit z naší pozice, Delneri ho má na očích každej den

Reagovat
Mr.Jindros

Tjn.

Reagovat
10

každopádně mi to taky moc nehraje...odehrál za nás jen 15 minut

Reagovat
Mr.Jindros

+ Marchisio je dost tragický na to, že není moc pravděpodobné, že by byl Aqua horší...

Reagovat
10

nemůžeme mu tak křivdit, proti Udine hrál velmi dobře, dneska taky pracuje slušně...

Reagovat
DelPiero137

Ale Melo nech nejde dole. Jemu to ide dobre a ako jeden z mala strednopoliarov aj brani. Aqua by mohol prist miesto Claudia. Uz som na neho v Juve moc zvedavy.

Reagovat
smazaný uživatel

je chvali hodne že chce del neri vyhrat.. ale nevim nevim...

Reagovat
DelPiero137

Kurnik z Mottu a Grygeru raz dostanem infarkt. Este ze existuje mala futbalova spravodlivost a ta strela skoncila tyckou.

Trochu pomale a staticke to bolo v prvom polcase, ale Palermu to takto vyhovuje. Pepe zatial nic moc. Melo, Alex, Krasic to zase tahaju.

Reagovat
Coniglio

Amauri sa tvari ako turecky zastupca v suboji cti ked lezie do ringu k van dammovi

Reagovat
smazaný uživatel

Som vedel, že prečo som chcel Krasiča v Interi

Reagovat
Mr.Jindros

Quagliarella už nesmí na plac.

Reagovat
SqueeZy

Ten tah pořád nechápu, v Neapoli se dvakrát neprosadil... Aspoň že je to ital a reprezantant.

Reagovat
10

Alberto jde na plac

Reagovat
Pinturicchio

Aqua na plac

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu da myslenku si myslim trochu, a bude davat pasy dopredu na utocniky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aqua to vytrhne

Reagovat
smazaný uživatel

Striedanie

Reagovat
10

jj, to jsem čekal...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze Aqua ve hre je dobra volba, ze to bude dobry tah a Juve to pomuze a otoči.

Reagovat
smazaný uživatel

no...

Reagovat
10

...ale taky jsem tu změnu schvaloval

Reagovat
Pinturicchio

Ten Balzaretti je vynikající.

Reagovat
smazaný uživatel

Iličíííííííííííííííííííííííííííííč

Reagovat
Pinturicchio

At už spíš

Reagovat
Lubinterista

To Udinese bude fakt nějaký špatný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

po prohře i s Bolognou na tom něco bude no...

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna je dobrá.

Reagovat
SqueeZy

já ti to neberu

Reagovat
10

Udine je tragický...

Reagovat
10

což neznamená, že nám ten zápas nesednul...

Reagovat
Lubinterista

(smích) v pohodě, chtěl jsem jen lehce rejpnout. Nechci to moc krosit, když vidím to vaše trápení.

Reagovat
Mr.Jindros

Zase dorážka...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy ta krize skončí?

Reagovat
Shevchenko

Neřekl bych, že je to krize, spíš si myslím, že je to příšerně průměrným kádrem a trenérem.

Reagovat
Jajinek

Iličič, jakožto mladá něděje, má více štěstí než rozumu...

Reagovat
10

myslím, že se hráči, vedení, trenér a většina fanoušků nechala až moc unést tou výhrou proti Udine...trošku to připomíná AC a jejich zápas s Lecce

Reagovat
SqueeZy

Já to víceméně čekal, jen jsem neměl srdce dát na tiket 2... proto sem radši volil obklikou over...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky, sem mel nachystany 02, ale raci sem dal over.

Reagovat
10

nebude náhoda, že jsme z posledních 6-ti zápasů s Palermem 5 prohráli

Reagovat
SqueeZy

skvělá bilance no..

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore fantazia len to zakonecenie by mohol zlepsit,keby nezahadzoval 100% tutovky tak mohol byt kludne pred Eto'om.Pinilla paradan,Ilicic tiez z Kasamim podarene nakupy.Munoz sa mi nepacil zatial v ziadnom zapase lenzo koho namiesto neho,Glik bol proti Sparte hrozny,Goian zraneny(proti Lecce uz ale aspon na lavicke).Kasami by si urcite zasluzi viac hrat,ked hra patri k najlepsim .

FORZA PALERMO!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsem to u Glika celkem tušil

Reagovat
GEGE

Ilicic je šikula Jinak tohle se asi jako asistence Pastoremu počítat nebude že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
GEGE

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanes bude mit asistneci... Tohle byla strela, a dotkl se toho souper.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto už nie je smiešne

Reagovat
homeles8

Juve má prostě smůlu, todle nejni už možný

Reagovat
Pinturicchio

At už Amauri začne něco hrát a přestane tam jen mávat rukama.

Reagovat
SqueeZy

Záležitost posledních 2 sezón...

Reagovat
SqueeZy

zapomněl si ale ještě dodat mávat rukama a upravovat si vlasy... Image je taky důležitej...

Reagovat
Pinturicchio

Pro něj evidentně víc, než samotný fotbal

Reagovat
SqueeZy

No hlavně že prohlašoval že dá 20 golů... Jsem na něj zvědavý...

Reagovat
Pinturicchio

Všechno si to šetří na poslední dva zápasy v lize.

Reagovat
SqueeZy

To se bude hodit, třeba nám tim zajistí záchranu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Jojo měl jsem stejnou reakci jednou jsem kámošum nakecal že jsme Amauriho koupili z Palerma jako brankáře a dali do útoku a oni mi řekli že konečně chápou proč je tak gólovej...

Reagovat
smazaný uživatel

to už je moc...

Reagovat
Pinturicchio

Ne, tomu Mílovi to tam proste nespadne.

Reagovat
homeles8

Reagovat
10

achjo...

Reagovat
Pinturicchio

Co by Amauri ještě chtěl.

Reagovat
homeles8

ne, to nemá cenu, zbytečně se snažíte klucí Ale takovej je život.... a fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

akže podla zapasu juve - palermo , teoreticky keby hrala sparta s juve tak by to bolo rozdielom triedy pre spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Juventus porazi City, tak Sparta by v klidu hrala o pohar v PL

Reagovat
Mr.Jindros

A pokud by Juventus náhodou někdy narazil a porazil třeba Barcu, tak je Sparta nejlepší tým v Galaxii.

Reagovat
smazaný uživatel

staci ak by juventus porazil hercules

Reagovat
homeles8

a když City porazí Chelsea, tak by Sparta dokázala vyhrát Premier League...

Reagovat
10

a když potom Chelsea vyhraje LM, tak by Sparta dokázala vyhrát LM

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nikdy lm nevyhraje

Reagovat
SqueeZy

to jsem si ještě před sezónou řikal o Interu taky

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je dost silny faktor, ktery ovsem ani Chelsea nepomohl, takze chyba je v tom paklubu

Reagovat
SqueeZy

Je to tak

Reagovat
Mr.Jindros

Pepa Chovanec by svedl se Sirem vítěznou taktickou bitvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

to je velice zajímavá logika

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sa to v nom bere

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nemala byt reakcia ale sedi to aj tu nie?

Reagovat
Pinturicchio

Já už toho čelenkáře kopnu

Reagovat
GEGE

Sirigu je mag

Reagovat
10

těžkej zákrok tam měl jeden proti Alexovi, jinak ho spíš trefujeme

Reagovat
10

njn, Balzaretti není Pasquale...

Reagovat
homeles8

600. pro Juventus, Alessandra Del Piera, Gianluigiho Buffona a Pavla Nedvěda

Reagovat
smazaný uživatel

ručník

Reagovat
Pinturicchio

Tak tohle už je trochu moc kruté.

Reagovat
homeles8

Reagovat
10

letos budeme vyhrávat jen zápasy, kde dáme 4 góly...

Reagovat
cresposuper

ou jeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sa to v nom bere

Reagovat
SqueeZy

Nakonec mi over vyšel, jen trošku jinak než jsem čekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Kruté...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Palermo Over doma

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, Juve este zije

Reagovat
smazaný uživatel

Prežíva

Reagovat
Pinturicchio

VINCENZOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě otočej..

Reagovat
M11

IAQUINTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tak už jen 3...FORZA JUVE!

Reagovat
smazaný uživatel

Treba sem mel pravdu s tim otocenim

Reagovat
10

ne asi

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Tak ted může být Claudio rád, že nejde ven.

Reagovat
SqueeZy

Doufam že se v lednu a na příští sezónu nakoupí nějaká ofenzivní síla! Musíme přestřílet každýho! Na obranu kašlem, hlavní je že utratíme dalších x mega éček za zálohu a útok a vyhrajem ligu se skórem 250:200...

Reagovat
10

potřebujeme hlavně křídla a nějaký věže, těch není nikdy dost

Reagovat
smazaný uživatel

a čím víc, tim lip, přece jen, všici vime jak to je v Juve se zraněnejma.

Reagovat
10

přesně tak, hlavně hodně

Reagovat
SqueeZy

Hlavně prodat Chielliniho ať na ně jsou peníze... Kvalitní obránce stejně nepotřebujem...

Reagovat
smazaný uživatel

Storari - tak špatně hozenej aut sem este neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

takyže ho házel poprvé v životě

Reagovat
smazaný uživatel

kazdej prece vi, ze aut se haze s obema nohama na zemi, a nemel by se predklanet

Reagovat
smazaný uživatel

tož je ze Sampdorie no....

Reagovat
smazaný uživatel

pred nama byl este v milane

Reagovat
M11

dal do toho srdce

Reagovat
Jajinek

Já být Milišem, tak se na to vyseru a jdu domů...už před zápasem na nějakém fotbaovém Olympu bylo rozhodnuto, že gól dnes nedá

Reagovat
10

teď už fakt máme skoro stejný skóre, jako ta Zemanova Foggia...

Reagovat
SqueeZy

Achjo, že jsem si radši nepustil toho Ctihodnýho občana, akorát zas pudu spát nasranej... Je to běh na dlouho trať a takhle to dál nejde... Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi film posledni doby

Reagovat
SqueeZy

aspoň něco

Reagovat
Pinturicchio

Je to špatné, Palermo upletlo z hovna bič.

FORZA JUVE !

Reagovat
smazaný uživatel

Bovo gol z FK, Storari aut, Iaquinta gól...to byl zase zápas. radši jdu, ať se vyspím před draftem

Reagovat
Jajinek

hlavně, ať se vás vyspí všech šest...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na koli to mate?

Reagovat
M11

my mame draft

??

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

já doufám

Reagovat
terry

Draft

Reagovat
Shevchenko

Je možné udělat zítra ten draft? Třeba kolem 6? Za dvě hodiny by bylo hotovo a šlo by se na tah.

Reagovat
Shevchenko

Myslím večer.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem pro

Reagovat
smazaný uživatel

no sakra..., že by ?

Reagovat
DelPiero137

Co sa da povedat po takomto zapase? Len nervy a smola. My sme hrali, vytvarali si sance, super daval stastne goly. Velmi vela sanci sme zahodili, skoda. V 2 polcase to chcelo zrychlit a zvysit tempo. Nebol to zly zapas z nasej strany. Vyrazne chyby sme v obrane ani nespravili, ale super dal predsa stastne goly.

Zamparini, po tomto zapase si mame narokovat na kolko penalt? Ak pocitam aj Krasicove branenie v 16-ke, tak ich bolo tusim 5! a niektore z nich sa dali piskat lebo na Amauriho sa tam vesali jak na vesiak. Ale take 11 keby Juve odpiskali, uz by sa jednalo o podplacanie..

Reagovat
FORZAMILAN

No sakra vy to taky koulíte Roma taky,to to Interu dost usnadňujeme

Reagovat
DelPiero137

Z obrany mam pocit ze jedine Giorgo a Bonucci vedia supera zastavit a pozicne sa dobre postavit. To je des tie kraje, des. Inak Melo vynikajuci vykon, mozno nie tak viditelny ale dolezity chlapec je to tuto sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ojojooooooooj juventus co sa ti to stalo

Reagovat
lnterista

hmm velice necekane ale to vic potesi...

Forza Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele