Serie A - preview 38. kola

31.05.2009, 08:44
Previews
V posledním kole italské nejvyšší soutěže se stále hraje o záchranu, k níž mají stejně daleko jak Bologna, která hostí Catanii, tak i Turín, který jede na AS Řím. Mistr z Interu hraje doma s Bergamem, na dálku se o druhé místo střetnou Juventus a AC Milán. Stará dáma přivítá Lazio, Rossoneri přijedou do Fiorentiny.
Città di Palermo - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Palermo se chtělo v posledním kolech poprat o Evropskou ligu, jenže všechny naděje pohasly v tom předposledním. V něm totiž Palermo jen remizoval s Atalantou a v závěrečném zápase sezony již na šestou příčku nedosáhne.

I přes zklamání, které v Sicílii zavládlo, ale našel prezident Maurizio Zamparini slova chvály. "Byla to povedená sezona," řekl v rozhovoru pro list La Repubblica. "O Evropské lize mluvili spíše novináři, ačkoliv jsme samozřejmě ve skrytu duše doufali, že by to mohlo vyjít. Přesto jsem určitě spokojen s tím, čeho klub letos dosáhl."

V příští sezoně však již Zamparini tak skromný nebude. Od hráčů chce mnohem víc, a to umístění v nejlepší čtyřce a účast v Lize mistrů. Dále také vyjádřil podporu trenérovi Davide Ballardinimu, jenž klub převzal v září. Zamparini si o něm myslí, že je tím pravým. "Bojovali jsme s Římem, Janovem a Fiorentinou. Všichni hrají již několik let pod stejným trenérem. Nám se vedlo dobře i pod novým realizačním týmem, příští rok to bude ještě lepší. Nikdy jsem nad trenérskou výměnou nepřemýšlel," ujistil Zamparini a představil plán pro příští rok. "Naším cílem je Liga mistrů a pokusíme se o ní už příští rok. Neříkám, že se do ní dostaneme, ale pokusíme se."

Utkání z domácího pohledu nestihnou Cavani, Bovo, ani Liverani. Poslední duel sezony vynechá nejspíše i Mchedlidze.

Na Stadio Renzo Barbera bude v pozici hostujícího mužstva Sampdoria Janov, která může hrát maximálně o čest. Na 12. pozici totiž nemůže zaznamenat výrazný posun. Nejvíce se v poslední době mluví v souvislosti se Sampdorií o útočníkovi Antoniovi Cassanovi, ten totiž možná odehraje za Blucerchiati poslední zápas. Spekuluje se totiž o jeho možném přesunu do Interu Milán. Zájem je údajně i o Cassanova parťáka z útoku Pazziniho. V neposlední řadě není jistá budoucnost ani trenéra Waltera Mazzarriho, který možná ve svém posledním zápasem na lavičce Dorie nebude moci použít Accardiho, Da Costu a Bellucciho.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Amelia - Cassani, Kjaer, Migliaccio, Balzaretti - Guana, Nocerino, Bresciano - Simplicio - Succi, Miccoli
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Fiorillo - Campagnaro, Gastaldello, Raggi - Stankevicius, Dessena, Sammarco, Delvecchio, Pieri - Pazzini, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.25 - 4.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Udinese zakončí letošní ročník Serie A zápasem s Cagliari a ani jednomu již o nic nepůjde. Přesto se však dá čekat vyhecované utkání, protože domácí mají Rossoblu jen dvoubodový náskok.

Vypustit poslední zápas rozhodně nechce domácí trenér Pasquale Marino, jenž požaduje vítězství. "Je dobré ukončit sezonu vítězstvím. Do nové sezony se poté vstupuje mnohem lépe. Vyhráli jsme šest z posledních sedmi zápasů, což dokazuje kvalitu našich hráčů. Dává nám to optimistické vyhlídky do budoucna," pochvaluje si Marino. Jenže ani skvělá série v závěru sezony nic nezměnila na tom, že si Bianconeri příští rok nezahrají evropské poháry, poslední místo pro postup do nich si pohlídal AS Řím.

Marino nyní na lavičce Udinese zakončí svou druhou sezonu a rád by se rozloučil s ročníkem 2008/2009 výhrou. "V neděli budeme chtít vyhrát, abychom tím nejlepším způsobem poděkovali fanouškům za jejich přízeň a podporu. Udinese má skvělou fanouškovskou základnu, které dlužíme za celou sezonu obrovské poděkování."

Ani Cagliari ale určitě zápas nevzdá bez boje. Navíc může v případě výhry právě Udinese předskočit. Navíc jsou svěřenci trenéra Massimiliana Allegriho nabuzeni poslední výhrou nad letošním šampionem Interem Milán. "Proti Interu jsme odehráli skvělý zápas," pochvaloval si Allegri. "Sezonu jsme ukončili nádherným vítězstvím před domácím publikem."
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Isla, Zapata, Felipe, Pasquale - Inler, D'Agostino, Asamoah - Pepe, Quagliarella, Floro Flores
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Matheu, Canini, Astori, Pisano - Biondini, Parola, Lazzari - Cossu - Acquafresca, Jeda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.25 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - AC Milán  (neděle 15:00)
Staří dobří známí. Tak by se dalo charakterizovat střetnutí Fiorentiny a milánského AC. Ve šlágru posledního kola půjde opět o Ligu mistrů a Viola hodlá favorita opět popravit. Černým "Petrem" tentokrát bude čtvrté místo, které nezaručuje přímý postup do Ligy mistrů.

Fiorentina se po celou sezonu nenápadně šplhala mezi čtveřici nejlepších a v závěru sezony prokázala skvělý finiš, když přeskočila dobře hrající Janov a zaútočila na třetí Juventus a druhý AC Milán. Minimálně předkolo Ligy mistrů je v kapse, jenomže Florentina myslí na víc, chtěla by skončit třetí, což by znamenalo přímý postup do Ligy mistrů. Soupeřem jí bude AC Milán, tedy tým, který má s Violou nevyřízené účty. Byli to právě Rossoneri, kteří na úkor Fiorentiny nehráli letos v Lize mistrů.

"Budeme hrát proti velkému týmu, ale před domácími fanoušky se chceme rozloučit co nejlépe," prohlásil obránce Juan Manuel Vargas, jenž následně okomentoval konec kariéry Paola Maldiniho. "V Itálii je to modla, je znám po celém světě, pro mě je to obrovský profesionál a hrát proti němu byl pro mě vždycky sen, bude fantastické stát proti němu v jeho poslední zápas."

AC Milán utnul skvělou šňůru vítězných zápasů dvěma porážky a vzhledem k výhrám Juventusu a Fiorentiny si nakonec zkomplikoval přímý postup do milionářské soutěže. Trenér Carlo Ancelotti však tvrdí, že není důvod propadat panice. Milán má situaci ve svých rukou, a když s Fiorentinou neprohraje, nebude v Lize mistrů chybět. Během týdne se opět objevili informace o odchodu Carla Ancelottiho do Chelsea, toho by měl prý nahradit Leandro.

Fiorentina hlásí proti Milánu těžké ztráty. Chybět budou kvůli nejrůznějším zraněním Santana, Mutu a Bonazzoli. K tomu všemu si odpykávají karetní tresty Felipe Melo a Dainelli. Prakticky všichni hráči jsou pro tým Fiorentiny nesmírně klíčový. Na druhé straně se Milán vymaňuje z rozsáhlé marodky, která ho zužovala po celou sezonu. Trenéra Ancelottiho může těšit například návrat Alessandra Nesty, který dlouhou dobu laboroval ze zraněnými zády. Do utkání však nejspíše ještě nezasáhne. Milán cestuje do Florencie bez Borriella, Bonery, Kaladzeho, Abbiatiho, Cardacia a Viudeze. Vykartovaný je Massimo Ambrosini.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - Comotto, Zauri, Gamberini, Pasqual - Montolivo, Donadel - Semioli, Jovetic, Vargas - Gilardino
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Dida - Zambrotta, Favalli, Maldini, Jankulovski - Beckham, Pirlo, Flamini - Kakà, Seedorf - Inzaghi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.48 - 3.10 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Inter Milán - Atalanta BC  (neděle 15:00)
Mistrovský Inter Milán se rozloučí s letošní sezonou domácím zápasem s Atalantou. V neděli řekne své profesionální kariéře sbohem Luis Figo, jenž se nakonec rozhodl pro definitivní konec.

36letý Portugalec končí po veleúspěšné kariéře, v níž si připsal několik trofejí v dresu Barcelony, Realu Madrid a Interu Milán. Tou poslední zůstane letošní Scudetto. Dnes Figo na oficiálním webu Interu poděkoval a rozloučil se s fanoušky. "Chtěl bych poděkovat všem fanouškům Nerazzurri, kteří mě od prvního dnu v Miláně podporovali. Když jsem do Milána přicházel, Inter byl tým, který se začínal učit vyhrávat. Ušli jsme spolu dlouhou cestu a za to bych chtěl poděkovat prezidentovi Morattimu, trenérům, kolegům a všem lidem z klubu."

Inter oslaví zisk dalšího Scudetta před vlastním publikem a bude chtít sezonu zakončit vítězstvím a zároveň napravit poslední překvapivé zaváhání s Cagliari. Kvůli zranění budou chybět Maicon, Nelson Rivas, Maxwell a Hernan Crespo, který po sezoně odejde do Janova.

Také hosté z Bergama se budou loučit s jedním ze svých zaměstnanců. Lavičku Atalanty opouští Luigi Del Neri. Del Neri odmítl prodloužit kontrakt poté, co klub dovedl podruhé za sebou k záchraně. S Atalantou se ale bude chtít rozloučit výhrou, protože ziskem tří bodů by vyrovnal klubový rekord v počtu získaných bodů v nejvyšší soutěži.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Zanetti, Cordoba, Samuel, Chivu - Stankovic, Cambiasso, Muntari - Figo, Ibrahimovic, Balotelli
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Garics, Talamonti, Manfredini, Bellini - Defendi, Cigarini, Guarente, Padoin - Doni - Plasmati
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 3.85 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - US Lecce  (neděle 15:00)
Derniéru si v zápase s Lecce před vlastními fanoušky odbudou v dresu Janova Diego Milito a Thiago Motta. Oba totiž zlákal mistrovský Inter Milán. Dva největší letošní tahouni se budou chtít se sezonou a celým Janovem určitě rozloučit vítězstvím.

Fanoušci Grifů ale nemusí zas tolik smutnit. Především za dvorního střelce je totiž náhrad hned několik. Již dříve byly oznámeny příchody Floccariho s Acquafrescou, který byl částí transferu s Interem, a v posledních dnech byl dotažen i přestup Hernána Crespa. "Jsme domluveni - Crespo je hráče Janova," prohlásil po schůzce s hráčovým agentem prezident klubu Enrico Preziosi. "Jsme jeho příchodem potěšeni, protože to je opravdový profesionál."

Ale ani u Crespa by nemusely příchody z kádru Nerazzurri končit. Preziosi totiž potvrdil, že má zájem o dalšího hráče, jehož majitelem je Inter. V hledáčku Janova se ocitl křídelník Ricardo Quaresma a podle Preziosiho slov je dohoda na spadnutí. "Ohledně Quaresmy je situace jednoduchá. Kluby jsou již dohodnuty, zbývá jen hráčův podpis."

Poslední zápas sezony bude v Janově pojat jako jedna velká oslava a čeká se, že bude vyprodáno. Vždyť Grifové mají co slavit. Teprve před čtyřmi lety oslavovali postup ze třetí divize, nyní se po sedmnácti letech vracejí do pohárové Evropy. "Neděle bude dnem janovských oslav, jak hráčů, tak fanoušků," řekl kouč Gian Piero Gasperini, jenž tým dovedl k celkovému pátému místu a účasti v příštím ročníku Evropské ligy.

Loučení však nezažije pouze Milito s Mottou, ale také celé mužstvo Lecce. To se totiž po jediném roce vrací do Serie B. Svěřenci trenéra Luigi De Cania leží na samotném dně tabulky, ale přesto by se i rádi rozloučili s nejvyšší italskou soutěží výhrou.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Rubinho - Papastathopoulos, Ferrari, Bocchetti - Rossi, Thiago Motta, Milanetto, Criscito - Sculli, Milito, Jankovic
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Vives, Ingrosso, Esposito, Ariatti - Giacomazzi, Zanchetta, Edinho, Caserta - Konan, Tiribocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.33 - 4.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - SS Lazio  (neděle 15:00)
Pikantní souboj nabídne turínské Delle Alpi, kde domácí Juventus přivítá Lazio Řím. Zatímco letošní vítěz Coppa Italia nemá o co hrát, domácí Juventus stále bojuje o titul vicemistra Itálie a také o přímý postup do Ligy mistrů.

Juventus vstoupil do nové éry pod novým trenérem Ciro Ferrarou vítězně a znovu vážně promluvil do bojů o celkové druhé místo. Stará dáma byla po celou sezonu největším konkurentem Interu, jenomže v závěru sezony jí docházel dech, až byla nakonec předskočena milánským AC.

Série nepříznivých výsledků si vyžádala hlavu trenéra Ranieriho, který byl z klubu propuštěn, na jeho místo usednul ještě nedávno obránce černobílých Ciro Ferrara. Premiéra vyšla tomuto elegánovi báječně, Juventus zvítězil poměrně hladce 0:3 na půdě Sieny. Zvláštní náboj bude mít utkání pro Pavla Nedvěda, který právě proti Laziu, kde také strávil slavné chvíle, ukončí svojí bohatou a slavnou kariéru.

Lazio sice vyhrálo Coppa Italia, jenomže v domácí soutěži je to stále velká bída, zvláště po tom slibném začátku, kdy Biancocelesti okupovali špičku Serie A a vážně bojovali o Scudetto. Zpackanou sezonu tedy zachránil triumf v již zmiňovaném poháru, Lazio si tedy v příští sezoně zahraje Evropskou ligu. Co se týče posledních zápasů, Lazio naposledy porazilo Regginu 1:0 a odsoudilo jí k sestupu do Serie B.

Ciro Ferrara se musí do zápasu s Laziem obejít bez Sissoka, Knezevice, Ekdala, Molinara, Grygery, De Ceglia a Tiaga. I Lazio hlásí významné a hlavně početné ztráty. Chybět budou Inzaghi, Manfredini, Rocchi, Zarate, Radu, Cribari a z posledního zápasu vykartovaný Makedonec Pandev.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Zebina, Legrottaglie, Chiellini, Salihamidzic - Camoranesi, Zanetti, Marchisio, Nedved - Iaquinta, Del Piero
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Carrizo - De Silvestri, Diakite, Tuia, Kolarov - Lichsteiner, Ledesma, Matuzalem, Foggia - Kozak, Del Nero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.32 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Turín FC  (neděle 15:00)
Fotbalisté turínského FC zajíždějí v posledním kole na Olympijský stadion, kde se utkají s římským AS. V zápase jim půjde o všechno, zatímco Vlci mají jistotu Evropské ligy, Turínští budou bojovat o setrvání v nejvyšší soutěži.

AS Řím v minulém kole dobyl San Siro a výhrou nad AC Milán 2:3 si zajistil účast v Evropské lize. Římané sice před sezonou pomýšleli na zisk Scudetta, jenomže úvod Římu hrubě nevyšel, poté se bojovalo především o příčky zaručující start v Lize mistrů, a když nevyšlo ani to, zůstal Vlkům pouze boj o Evropskou ligu.

Svěřenci trenéra Spallettiho se v posledních zápasech prezentovali ofenzivní hrou, však posuďte sami: Cagliari - AS Řím 2:2, AS Řím - Catania 4:3, a naposledy AC Milán - AS Řím 2:3. Atraktivní hra nakonec slavila úspěch, když nutno podotknout, o úspěšné sezoně nemůže být ani řeč. Domácí už nemohou v tabulce skončit jinak, než na šesté místě, proto se dá očekávat, že v utkání s Turínem dostanou šanci i jíní.

Zatímco Řím bude hrát pouze o čest, Turín čeká boj o holé přežití. Toro se nachází na osmnácté pozici, tedy na poslední příčce, která znamená sestup. Turínští mají stejný počet bodů jako sedmnáctá Bologna, a právě mezi těmito týmy se rozhodne o posledním sestupujícím. Zatímco Bologna doma hostí Catanii, Turín čeká velice těžký zápas s AS Řím.

Oba celky se musí obejít bez několika klíčových opor. Na straně Říma se jedná o Cicinha, Aquilaniho, Doniho, Tonetta, Panucciho, Baptisty a vykartovaných Motty a Taddeie. Na druhé straně došlo ke kuriózní situaci, zranění jsou Corini, Zanetti, Stellone a Rakušan Saumel, nicméně převážnou většinu hráčů, kteří nenastoupí, tvoří karetní hříšníci. Čtyři utkání si nezahraje Ogbonna a Pisano, po dvou pak Diana a Pratali. Stopku na jedno utkání mají vystavěnou Bianchi, Abate a Dzemaili.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Artur - Cassetti, Mexes, Juan, Riise - Perrotta, De Rossi, Brighi - Pizarro - Totti, Vucinic
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sereni - Rivalta, Di Loreto, Franceschini, Natali - Colombo, Vailatti, Barone, Rubin - Rosina - Ventola
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 4.00 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SSC Neapol - Chievo Verona  (neděle 15:00)
S nepovedenou sezonou se bude chtít v dobrém rozloučit Neapol, která doma hostí Chievo. Veronský celek už má jistotu záchrany, tudíž nemá na stadionu San Paolo co ztratit. Půjde tedy o to, kdo udělá za letošní sezonou hezčí tečku.

Fotbalisté Neapole se dál propadají tabulkou, po první části Serie A byl na tom klub velice dobře a patřil k nejžhavějším kandidátům na zisk Scudetta, jenomže ve druhé polovině následoval obrovský pád, který se zatím nezastavil. Klubu dokonce nepomohla ani výměna trenéra a v současnosti pod taktovkou ex-reprezentačního trenéra Roberta Donadoniho předvádí dál mizerné výkony. Z devatenácti posledních ligových utkáních vyhrála Neapol pouze jeden jediný, paradoxně proti italskému šampiónovi - Interu Milán. Před Azzurri teď stojí poslední cíl, porazit před domácími fanoušky Chievo Verona a alespoň se s nimi rozloučit výhrou v dobrém.

Vítěznou tečku za sezonou by rádi udělali i hosté. Chievo se v minulém kole definitivně zachránilo, tudíž bude hrát Serii A i příští rok. Klub z Verony sice ve 37. kole nevyhrál, nicméně bodový zisk proti Bologni (0:0) mu vzhledem ke ztrátě ostatních celků bohatě stačil. Kolo před koncem je také jasné, že Chievo skonči v letošní sezoně šestnácté. Do Neapole tedy zajíždí s jistotou, že nemůže absolutně vůbec nic ztratit, a vlastně ani nic získat.

Domácím budou v poslední bitvě letošního ročníku Serie A scházet Maggio, Iezzo, Cannavaro, Hamsik, Pazienza a vykartovaný Mannini, ten má stopku na dvě utkání, takže jeho trest se zároveň přesune do prvního kola příštího ročníku. Na straně hostí nenastoupí Makinwa, Malagò, Moro a Bogdan.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Navarro - Santacroce, Contini, Aronica - Montervino, Blasi, Bogliacino, Datolo, Vitale - Denis, Lavezzi
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Squizzi - Sardo, Morero, Mandelli, Mantovani - Bentivoglio, Rigoni, Langella - Colucci - Pellissier, Esposito
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.52 - 3.65 - 5.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Reggina Calcio - AC Siena  (neděle 15:00)
Reggina bude mít možnost rozloučit se se Serií A, kterou minimálně na jeden rok opouští důstojným způsobem. Domácí hostí Sienu a jedině výhra bude brána jako poslední omluva za nevyvedenou sezonou. Siena si výhrou může ještě vylepšit postavení v tabulce. Za jistých okolností může být ještě dvanáctá.

Porážka 0:1 s Laziem se stala pro jihoitalskou Regginu osudnou, protože se ztráta zvýšila na nedostižitelné čtyři body. Nicméně v klubu moc dobře ví, že liga byla ztracena mnohem dříve, v jiných zápasech. Reggina se sice v závěru sezony mohutně nadechla, jenomže v její neprospěch hrál čas a dotáhnout velkou bodovou ztrátu se už nepodařilo. V posledním zápase budou domácí hostit Sienu, tedy celek z druhé poloviny tabulky, a rádi by vyhráli a řekli důstojné "sbohem".

Siena se vzpamatovává ze dvou nepříjemných porážek, ve kterých inkasovala celkem šestkrát. Nutno podotknou, že se jednalo o těžké soupeře - Inter Milán (0:3) a Juventus Turín (rovněž 0:3). Nicméně nakonec Bianconeri nemusí nic mrzet, výkony byly sice špatné, ale Serie A se na stadionu Artemia Francchiho bude hrát i nadále. Ačkoliv hosté zajíždějí do sestupující Reginy, očekává se na stadionu Oreste Granillo těžký zápas. Svěřenci trenéra Giampaola totiž ví, že se budou chtít domácí rozloučit vítězstvím.

Di Gennaro, Santos, Sestu a Cirillo, to je výčet hráčů, kteří si nezahrají poslední kolo nejvyšší italské soutěže, a pokud nepřestoupí, pauza se protáhne minimálně na jeden rok. Na druhé straně je marodka rozsáhlejší, trenér Giampaolo bude postrádat Eleftheropoulose, Fricka, Amorusa, Portanovu, Codreu a Coppolu, který si odpykává karetní trest.
Reggina Calcio - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Lanzaro, Valdez, Costa - Vigiani, Barreto, Carmona, Hallfredsson, Barillà - Brienza, Ceravolo
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Del Prete, Ficagna, Brandao, Del Grosso - Jarolim , Vergassola, Galloppa - Ghezzal - Calais, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.85 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bologna FC - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Bologna v posledním zápase sezony přivítá Catanii a její útok bude více než jasný. Výhra totiž Bologně zajistí udržení bez ohledu na ostatní výsledky. Při ztrátě bodů by se museli Rossoblu ohlížet na výsledek zápasu AS Řím - Turín.

Minulý týden sice Bologna pouze remizovala s Chievem, jenže Turín podlehl Janovu a klesl na sestupovou osmnáctou pozici. Před posledním kolem má sice stejně bodů jako Bologna, jenže ostatní faktory hovoří proti Granatě. Navíc je čeká těžký zápas v Římě, zatímco Rossoblu hrají s Catanií, která již nemá o co hrát.

Obránce Nicola Mingazzini prohlásil, že jeho tým je před zápasem o všechno plný sebedůvěry. "Je dobré si věřit. Svůj osud máme ve vlastních rukou. Měli jsme štěstí, že Turín minule prohrál, ale jsme si vědomi toho, že naše veškeré úsilí přijde vniveč, pokud v neděli prohrajeme," uvědomuje se Mingazzini.

Na Renato dall'Ara Stadium přijede Catania, která nemá o co hrát, když ve 37 zápasech nasbírala 43 bodů a záchranu má již několik kol jistou. V minulém zápase navíc Catania po delší době vyhrála a Mingazzini se domnívá, že hosté přijedou v pohodové náladě. 28letý obránce také věří, že přijde co nejvíce fanoušků, kteří mohou Bologně výrazně pomoci. Zatím se očekává návštěva kolem 24 tisíc diváků, ale Mingazzini doufá v plný stadion. "Jsem přesvědčen, že v neděli bude vyprodáno. Máme skvělé fanoušky, kteří za námi stojí v dobrý i špatných časech. Budeme potřebovat jejich podporu."

Kouč domácích Giuseppe Papadopulo nemůže počítat se zraněnými obránci Vangelisem Morasem, Miguelem Angelem Britosem a Claudiem Terzim. Jeho protějšek Walter Zenga ještě neví, zda bude moci nasadit Potenzu s Ledesmou.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Zenoni, Castellini, Lanna - Cesar, Mingazzini, Volpi, Mudingayi, Valiani - Osvaldo - Di Vaio
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Kosicky - Silvestre, Terlizzi, Capuano - Sciacca, Carboni, Tedesco, Llama - Mascara - Martinez, Morimoto
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.35 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán37249466:2981
2.AC Milán37218868:3571
3.Juventus FC372011667:3771
4.ACF Fiorentina372151153:3668
5.Janov CFC371811852:3865
6.AS Řím371791161:5960
7.Città di Palermo371751555:4856
8.Udinese Calcio3715101255:4855
9.Cagliari Calcio371581447:4453
10.SS Lazio371551746:5350
11.Atalanta BC371381642:4447
12.UC Sampdoria3711121447:5045
13.SSC Neapol3711101640:4543
14.Calcio Catania371271840:4843
15.AC Siena371271832:4343
16.Chievo Verona378141535:4638
17.Bologna FC378101940:6134
18.Turín FC378101935:5834
19.US Lecce375151736:6330
20.Reggina Calcio376121929:6130

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (232)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no viděl bych to na turín....asi pude dolu

Reagovat
smazaný uživatel

škoda te zpackané střední části sezony...ale i tak je to skvělý výsledek ...doufám že fabio nikam nepujde, musí si uvědomit že v jeho srdci je jen Udine

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem teda zvědavej, co se bude po zápase dít..., odejde Carlo po 8 letech z AC ? nahradí ho Leonardo (v preview máte chybu - "Leandro") ? nebo se náhle zjeví Rijkaard ?

kdybych měl udělat žebříček, podle nějž bych chtěl u nás vidět potenciální kouče:

1. Frank Rijkaard

2. Leonardo Nascimento de Aráujo

3. Carlo Ancelotti

4. Marco Van Basten

5. Mauro Tassotti

p.s.: vlci to dneska musí Granatě pustit a Catania se porvat !

Reagovat
smazaný uživatel

1. Fabio Capello

2. Arrigo Sacchi

3. Marcello Lipppi

Reagovat
Shevchenko

Ten Leonardo se mi nějak nelíbí. Fakt nevím, co si od něho vedení slibuje. Pro mě je no.1 Rijkaard.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě očividně taky , ale Leonardo už mi nepřipadá jako takový zlo..., narozdíl od těch ostatních ještě nedostal možnost předvést svý trenérský schopnosti, takže třeba to bude podobná trefa jako Capello (kterej do té doby taky nic netrénoval). třeba taky vyhoří, to je jasný..., ale možná by to fakt nebylo tak špatný. ofenzivně by hrál, vzhledem ke svýmu bývalýmu postu, národnosti a Berlusconimu, kterej bude mít podle mě u případný volby trenéra hlavní slovo. záleží pak už jen na tom, jak moc půjde Gallianimu na ruku (čím víc, tím hůř) a jestli nebude chtít tahat do kádru ještě víc Brazilců, než taháme doteď (na druhou stranu on byl ten, kdo se údajně nejvíc přičinil o získání Kaka', Pata a Thiaga).

Reagovat
smazaný uživatel

Inter do toho!!! treba Atalante dat aspon 2 goly kader na to mate,su tam vsetky opory okrem Maicona,tak Atalante ukazte co je vo Vás...Forza Inter ....a Ibrahimovic nech sa stane kralom strelcov

Reagovat
smazaný uživatel

All Star: Julio Cesar – Maicon, Samuel, Chiellini, Criscito – Motta, Cambiasso, D’Agostino – Di Vaio, Milito, Ibrahimovic

Nejlepší hráč: Zlatan Ibrahimovic

Nejlepší brankář: Julio Cesar

Nejlepší obránce: Giorgio Chiellini

Nejlepší záložník: Esteban Cambiasso

Nejlepší útočník: Zlatan Ibrahimovic

Nejlepší domácí hráč: Gaetano D’Agostino

Nejlepší cizinec: Zlatan Ibrahimovic

Nejlepší trenér: Massimiliano Allegri

Největší talent: Alexandre Pato

Největší překvapení: Camilo Zúñiga

Nejlepší nahrávač: Andrea Cossu

Nejhezčí gól: Giuseppe Mascara proti Palermu

Nejhezčí góly: Mauro Zárate

Nejlepší kličky: Antonio Cassano

Nejlepší zápas: Juventus 4-2 AC Milán

Nejhorší hráč: Bruno Cirillo

Nejhorší trenér: Gianni De Biasi

Nejzábavnější tým: Gasperini Boys

Nejnudnější tým: US Lecce

Nejslušnější hráč: Juan

Největší řezník: Gaby Mudingayi

Největší sympaťák: Paolo Maldini

Nejhorší účes: David Rozehnal

Nejlepší posila: Giampaolo Pazzini

Nejhorší posila: Pablo Daniel Osvaldo

Reagovat
smazaný uživatel

no teda, se sestavou souhlasím naprosto bez jediné námitky , i další žebříček je dobrý, jen bych za nej. gól dal něco od Ibry... jinak Rozehnal

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný. Ale u nejhoršího účesu by mohl konkurovat tady kolega, co je na fotce u preview. On je celkově takovej divnej. U největšího překvapení by mohl být i Marchetti.

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělá Taddei na fotce vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se zvýraznilo, že je vykartovanej .

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

to netusim

Reagovat
smazaný uživatel

5 hraci z Interu -to ma velmi tesi ...a Motta+Milito idu do Interu ..takže v Interi budu na buducu sezonu až 7 hraci z All Stars vyberu z minulej sezony ..to budu kader ako pecka

a teraz akurat citam že Ibrahimovic ma predlzniť v Interri...jedna dobra sprava za druhou

Reagovat
smazaný uživatel

účes byla jasná volba no..., i když před časem zahrozil Rino . překvapení minimálně na 2.fleku Kjaer a do řezníka vyrázně promlouval i Gabyho parťák Mutarelli...

zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

A co účes Jovetiče? Ale je fakt, že má aspoň nějakej styl, zatímco Davidovi jsem to musel dát vyloženě za laxnost .

Reagovat
smazaný uživatel

Jovetičův účes je ozdobou Serie A !

Reagovat
M11

hruuuza

Reagovat
smazaný uživatel

novej Roberto Baggio..., pamatujte na má slova.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=gDr71KzFy9c to je gol roku jinak souhlas....Forza Nedved Forza Figo

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě, takové góly dávaj i v Serii B:

http://www.youtube.com/watch?v=hElfRKA3peA

Reagovat
smazaný uživatel

Dino

Reagovat
Jajinek

Mě se nejvíc líbila "všechna zloba světa v jednom kopu" proti Viole.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, mě taky

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší účes nebude?

Reagovat
M11

snad ne Hamsik

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý návrh .

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše nejhorší oslava gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

na předzápasové tiskovce Carletto řek, že se rozhodne mezi Beckhamem a Gattusem..., samozřejmě hraje Becks . každopádně Ringhio by moh dneska aspoň zasáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

ale fuj...

Reagovat
M11

buffon novy kandidat

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší účes: Hamšík.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Internazionale, VIVA FIGO!!! Snad si Luis dá gól a Ibra udělá toho nej. střelce. Oba by si to zasloužili

Reagovat
Jajinek

Těším se na penaltu a hlavně na to, kdo ji pujde kopat...

Reagovat
smazaný uživatel

Figo si vezme míč, ale Ibra mu tímsvým nosem uštědří takovou ránu, že to složí oba a míč si vezme Materazzi, který pozdraví třetí galerii...

Reagovat
Jajinek

No aby se vlk najedl a koza zůstala celá, bude muset sudí těch jedenáctek fouknout víc, jako před dvěma lety v posledním zápase. Je někde vypsaný kurz na více jak jednu penaltu?...

Reagovat
homeles8

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

!!! FORZA NEDVED !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon a Crespo už jsou ok, oba jsou v nominaci, ale začnou na lavičce. Dneska poslední zápas pro Figa, Crespa a nejspíš i pro Vieiru, Jimeneze, Manciniho a Cruze. Dneska vrátíme Atalantě tu prohru na jejich hřišti, Zlatanovi to tam musí padnout a jeden gól dá Figo z přímáku.

Reagovat
smazaný uživatel

kažodpádně vyhrají nerazzurri, a to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi prej zůstává...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska snad po dlouhé době Juventus uvidím a bude to asi se slzama. Snad to aspoň bude důstojná rozlučka...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vsadim na to, že Nedvěd dá gola.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter - Doni & spol, 2:3

Siena - Reggina, poslední šance vidět Regginu v A...

Řím - Turín, zápas o moc...

Bologna - Catania, GATTUSO komu fandíš?

Viola - Milan, taky pěkný zápas

Juve - Lazio, Pavel

Reagovat
smazaný uživatel

musím Catanii..., dneska fakt musím

Reagovat
smazaný uživatel

Na TM píšou, že se Méďa možná vrátí do Lazia.

http://www.tuttomercatoweb.com/24oredisport/?action=read&idnotizia=11317

Reagovat
smazaný uživatel

Co by mi zdejší odborníci poradili na dnešek vsadit?

Reagovat
Slejdy

Inter,Juve,AS,Janov,AC 02

Reagovat
M11

Juve Udine

Reagovat
smazaný uživatel

Díky oběma

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina-AC oba dají gol....

Reagovat
smazaný uživatel

Slejdymu a M11 děkuji ještě jednou!

Reagovat
Tomanatura

FIGO FIGO NEDVĚD NEDVĚD!!!

Reagovat
Antijuve

Ibrahimovič zůstane a zase mu Moratti zvedne plat, to si dělají srandu.Už teď má plat úplně nepředstavitelný a ještě mu to bude zvedat.To co jsme získali odchodem alkoholika, tak si vezme Zlatan........ za co proboha.

Reagovat
Slejdy

je to uvalene no

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno prodloužil do 2013 a má plat 12 mega, zas mu přidávat? Stejně za 1-2 roky odejde.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

To jde vidět, co ho v tom Interu ještě drží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevím o tom, že by mu chtěli přidávat, moc se mi to nezdá. Pochybuju, že by to Moratti udělal...

Reagovat
smazaný uživatel

za svoje vykony si zdvihnutie platu zasluzi..ved je skvely..takych 15 mil eur by mu mohli dat...lebo keby odisiel tak by bolo s Interom zle nedobre,lebo Ibra dokaze aj sancu pekne vytvoriť(lebo zaloha Interu sa v tvoreni sanci moc necini) a taktiež vie perfektne aj prilezitosti zakonciť..takže takeho hraca ako Ibrahimovic si treba udrzat za kazdu cenu....keby ho napr vymenili za Etoa tak Etoo by sa Ibrahimovicovi nikdy nevyrovnal, i ked je Etoo skvely futbalista,ale na Ibrahimovica nema

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo se do momentálního Interu vůbec nehodí, by byl z té žalostné absence kreativity zoufalý, navíc to není hráč, který dělá mužstvo, mužstvo musí dělat jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

na předzápasové tiskovce Carletto řek, že se rozhodne mezi Beckhamem a Gattusem..., samozřejmě hraje Becks . každopádně Ringhio by moh dneska aspoň zasáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdeme na to, papírové kapesníky znyčky Kleenex už mám nachystané. V Římě se dnes loučí taky Panucci.

Reagovat
smazaný uživatel

*značky

Reagovat
smazaný uživatel

kam nakonec jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nic není, ale nabídek určitě bude mít dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jenom značku Amelia

Reagovat
smazaný uživatel

já jen Ave , snad tím Christiana neurazím...

Reagovat
smazaný uživatel

já taky

Reagovat
smazaný uživatel

uděláme partu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám kapesníky s Patrickem Owomoyelou.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Figo kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

Il Capitano Figo

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Bych toho Javiera ani nepoznal bez té pásky

Reagovat
smazaný uživatel

Tifosi jsou proti Lav$zzimu, těžko zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi někam přestupuje?

Reagovat
One-Real

Už to tak vypadá..

jedna z možností je tedy odchod Lavezziho a příchod Quagliarelly...i když by si moc Q nepomohl..

Reagovat
smazaný uživatel

Quagliarella s Cigarinim jsou tutovky, snad už zítra oficiálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Figo, goooooooooooooooooool

Reagovat
M11

Vincenzo

Reagovat
smazaný uživatel

na koho si to Flamstr hraje s tou ovázanou rukou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Chivouši, co to bylo? Aspoň, že je to Doni no.

Reagovat
smazaný uživatel

prosímtě, link?

Reagovat
smazaný uživatel

bet365.com, ale tam musíš být registrovaný

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tady mi to právě nejede, ale už jsem našel jinej.

Grrrrrrrrrr a neviděl jsem ani jeden žeee

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Chivu spinká, no

Reagovat
smazaný uživatel

Ibraaaaaaaaaaa

Reagovat
One-Real

10 golů za 15 minut

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrááááááááááááácadabráááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Hey C.Doni gola.

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra maturuju, snad to zvládnu aspon za 16: a budu moct slavit jak figouš

Reagovat
smazaný uživatel

Mario, měl si dát nůžky.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Figa

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Zlatane. Zatim pěkný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan, Doni a Kwadwo gól, zatím se ve fantě daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Figooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Figo dobrý zápas

Reagovat
One-Real

Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Co že jsou rossoneri tak zamlklí? Čiju čertovinu

Reagovat
smazaný uživatel

To je match

Reagovat
smazaný uživatel

Cigarini skvělý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

LUCA

Reagovat
Tomanatura

Ježiš ten Chivu je nějaký sfetovaný, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a pak, že Adri odjel

Reagovat
Tomanatura

Tak víš jak, kamoš Mutu je jen pár kilomentrů od Milána...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Cuchu

Reagovat
Tomanatura

No, Zlatan je sfetovaný taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Moje fanta Atalanta na Inter umí. Minule flocca doni, dneska doni luca

Reagovat
M11

dneska celkem golove hody

Reagovat
smazaný uživatel

škoda zlataneee

Reagovat
smazaný uživatel

Figouš hraje skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra už mohl mít hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje dneska ten Mario? Btw dneska už mi dalo 5 hráčů gól.

Reagovat
One-Real

Mně ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Branca na té tribuně vypadá jako pravý mafián

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj Mario, Figo tam byl úplně volnej.

Reagovat
One-Real

20...

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE FIGO

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. VIVA FIGO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé, ale proč neodehrál celej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mohl ho tam nechat delší dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

mohl no, ale když normálně během utkání takto přeruší průběh, že José vejde na trávník a td. - to je prostě úžasná známka uznání Všechna čest Figovi i ostatním hráčům, kteří to udělali opravdu pěkně

Reagovat
M11

Alex skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fiorillo je neskutečný, dva zápasy a už třetí kiks. Před chvílí to nahrál Miccolimu rovnou na nohu.

Reagovat
M11

no ted jsem to videl..

Reagovat
Tomanatura

Žeprý je neskutečný talent...

Reagovat
smazaný uživatel

Doni má dobrou taktiku, tam Chivuovi vypráví vtip, tím ho rozhodí a pak dá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kdo chce být na všech stadionech zároveň, tak tady přepínají

http://www.calcion.altervista.org/index.htm

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Motta standing ovation

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní Moc díky, bylo to skvěle udělaný, o nic jsem nepřišel

Reagovat
smazaný uživatel

doniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to kopej Zlatane.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný přímák, proč není v repre?

Reagovat
smazaný uživatel

RICARDO GRANDE KAKAAA'

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
M11

NEDVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED je BUUUUUUUUUUUUH

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari

Reagovat
smazaný uživatel

zas*ranej offside

Reagovat
smazaný uživatel

ta hvězdička ztrácí význam

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s tím Buffonem dneska? Se s někým vsadil?

Reagovat
Tomanatura

Crespo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Maicooooooon

Reagovat
M11

uzasne..beha mi z toho mraz po zadech.. PAVEL NEDVED

Reagovat
terry

Tak dneska budu chtít vidět sestřih snad všech zápasů. Všude se někdo loučí.

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon přijde, centr a Crespo břevno, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Il Principe vyhraje střelce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

No nevím, Di Vaio se nechce vzdát.

Reagovat
smazaný uživatel

Paveeeel škoda.

Reagovat
M11

tj.. ty jsou jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

24 - Di Vaio, Ibra, Milito

Reagovat
smazaný uživatel

Na koho vsadíte? Já na Diega...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Ibra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S faulem, to se v naší soutěži nepočítá .

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci svojí cenu.

Reagovat
Tsigi

Milito nebo plichta

Reagovat
M11

vsichni 3

Reagovat
smazaný uživatel

Big Mac.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ciro s Pessotem působí sympaticky u lavičky Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Miroslav.

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna se zachránila, radujme se...

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE MAGICO PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Kozák?

Reagovat
M11

slusne

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

do šancí se dostává

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč je nedává?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio výborně, těšíme se .

Reagovat
Shevchenko

Fabio

Reagovat
smazaný uživatel

SANDRO NA PLACE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cuchuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Tomanatura

ZLATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Tomanatura

TO snad není možné. Ten kluk je prostě " ". A Consigli

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas už chytá Coppola.

Reagovat
Tomanatura

Upss. Každopádně Coppola

Reagovat
smazaný uživatel

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJ

Reagovat
M11

Nedved uuuu to je skoda

Reagovat
smazaný uživatel

perfektní kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
M11

ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

zklidni se..., zprznils celou diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

ajj, to mělo být na více řádků

Reagovat
smazaný uživatel

Doni neřekl své poslední slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

RINGHIO e RINGHIO e RINGHIO e RINGHIO e RINGHIO e RINGHIO e RINGHIO e RINGHIOOOOOOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ať to nechá nedvědovi..

Reagovat
M11

skodaaaa krasna

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Pavel Nedved, Nedved

Reagovat
M11

slzy jsou tu GRANDE NEDVED.. uzasne..

Reagovat
Shevchenko

40!

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo se loučí...

Reagovat
Tsigi

Největší Paolové ligy končí

Reagovat
M11

zadam vsechny aby prvni prispevek v souhrnu byl pro Pavla.. je jedno kdo to napise.. ale zaslouzi si to.. FORZA NEDVED

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo

Reagovat
terry

Kdy mají na Sport1 italský souhrn. Chci vidět všechna ta loučení. A navíc dneska těch branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Standing ovation i pro Tottiho .

Reagovat
smazaný uživatel

A pro Milita. Il Principe pláče .

Reagovat
Tsigi

u Tottiho nikdy neví jestli to není jeho poslední zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to bylo za 178. gól, kterým dohnal Giampiera Bonipertiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

taky jsem si to zjišťoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ty branky byl pro všechny, kteří se loučí určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Ibra, Bravo Paolo, Bravo Luis, Bravo Pavel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter-Atalanta-to bol zápas!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Ibrahimovic bol skvely

a ku koncu mal Inter dobrý tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Zapněte si ještě Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

link

Reagovat
smazaný uživatel

už mam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele