Serie A - preview 38. kola

15.05.2010, 10:44, aktualizováno 16.05.2010, 10:19
Previews
Také v Itálii bude dnes jasno o držiteli mistrovského titulu. Ze dvou adeptů k němu má blíže Inter Milán, který poslední zápas odehraje v Sieně. AS Řím musí vyhrát v Chievu, přesto to nemusí stačit. Velmi důležité utkání bude v Janově, kde se čtvrtá Sampdoria střetne se šestou Neapolí. Na zaváhání domácích čeká Palermo, které jede do Atalanty.
Cagliari Calcio - Bologna FC  (neděle 15:00)
Vylepšit své postavení v tabulce, to bude hlavní cíl obou týmu, tedy jak Cagliari tak i Boloni. Domácí Cagliari se nachází na čtrnáctém místě, Boloňa je dokonce sedmnáctá. Očekává se vyrovnaný duel, papírový favorit je ale přecee jen domácí Cagliari.

Závěr sezony se týmu Cagliari vůbec nedaří. Dlouhá série bez výhry znamenala poměrně velký propad tabulkou a hrát se na více kol, kdo ví, možná by Cagliari sestoupilo. Opravdu tak špatně si momentálně sardinský celek vede. V minulém kole hráli Melisovi svěřenci v Římě a s tamním AS prohráli 1:2. Sardiňané se dlouho drželi a na Olympijském stadionu dokonce vedli, jenže AS Řím byl celkově jasně lepší a nakonec dokázal průběh utkání zvrátit a zvítězit. Cagliari bude hrát v posledním zápase s Boloňou a v domácím prostředí hodlá učinit nelichotivé sérii konec - byla by to přinejlepším důstojná rozlučka se sezonou.

Boloňa se v minulém kole zachránila a do posledního utkání půjde naprosto uvolněna. Hosté neprohráli už čtyři utkání v řadě, ovšem z těchto čtyř zápasů vyhráli jen jediný. Ve 37. kole si Boloňa rozdělila body s Catanií. Colombovi hoši cestují k poslednímu utkání na Sardinii a jejich cílem bude skončit na lepším než aktuálním sedmnáctém místě.

Sardinský celek bude bez Agazziho, Pisana, Marchettiho a Neného. Posledně jmenovaný si odpykává karetní trest. Kompletní nebudou rovněž hosté, těm bude zase chybět Mudingayi, Mingazzini a Moras.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Lupatelli - Dessena, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Lazzari - Cossu - Matri, Jeda
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Spitoni - Zenoni, Portanova, Santos, Bassoli - Casarini, Guana, Appiah, Savio - Succi, Gimenez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.55 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Bari - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Stejný bodový zisk mají před posledním kole Bari s Fiorentinou, ale výhra by pro každého asi znamenala trochu něco jiného. Zatímco Viola potřebuje po zpackané sezóně skončit alespoň do desítky, pro Bari by to bylo jen parádní zakončení výborné sezóny.

Ve Florencii se ale teď pravděpodobně než poslední zápas řeší jiné starosti. Velký otazník totiž visí nad budoucností trenéra Cesare Prandelliho, o němž se neustále mluví v souvislosti s italskou reprezentací nebo turínským Juventusem. Pokud by nakonec opravdu odešel, pro Fiorentinu by to byla obrovská rána, protože právě Prandelli byl hlavní postavou klubu z posledních let a dovedl ho tam, kde je dnes.

V neděli bude znovu postrádat celou řadu hráčů. Obránci Gianluca Comotto a Manuel Pasqual se na marodce připojí k Alessandrovi Gamberinimu, kde je doplní i záložníci Vargas se Santanou. Karetní trest si odpyká Kroldrup. Mimo hru je pochopitelně také Adrian Mutu.

Ani Giampiero Ventura, trenér domácího Bari, není bez problémů. Chybí Mariano Donda, Andrea Ranocchia, Antonio Langella, Vitali Kutuzov a Ricardo Meggiorini. Poslední zápas kvůli kartám neodehraje ani Nicola Belmonte.

Nicméně poslední zápas sezóny si budou moci fanoušci Galletti užívat. Vždyť jejich tým jako nováček ligy předváděl skvělé výkony a do příští sezóny jsou po zisku minimálně 47 bodů skvělé vyhlídky.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Stellini, Bonucci, Parisi - Alvarez, Gazzi, Almiron, Rivas - Barreto, Castillo
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - De Silvestri, Gamberini, Natali, Felipe - Bolatti, Montolivo - Marchionni, Jovetič, Ljajič - Keirrison
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.00 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Calcio Catania - Janov CFC  (neděle 15:00)
Poslední kolo proti sobě svede Catanii s Janovem a obě mužstva budou chtít vyhrát z jiných důvodů. Zatímco Catania zažila poměrně dobrou sezónu a výhrou by si vylepšila bodový rekord v nejvyšší soutěži, Grifové si chtějí po nepovedené sezóně spravit chuť.

Poté, co Catanii převzal Siniša Mihajlovič, se začalo Sicilanům dařit, Stadio Massimino se přeměnilo v nedobytnou tvrz a Catania unikla sestupu. Po remíze s Bolognou by ráda zakončila sezónu výhrou. "Chceme Janov porazit, abychom vytvořili nový rekord v počtu získaných bodů v Serii A," vysvětluje Jorge Martinez.

To Janov tolik spokojený být nemůže. Nedařilo se v Evropské lize a doufalo se, že si umístěním do sedmého místa zajistí evropské poháry i pro příští rok, jenže ani to nevyšlo. Svěřenci trenéra Gasperiniho nakonec skončí nejlépe osmí, možná i devátí. Hlavní příčinou je jasná nevyrovnanost výkonů, které Rossoblu předváděli.

"Proti Milánu hráči předvedli to nejlepší," chválil své svěřence po posledním zápase s AC, který Janov vyhrál 1:0, prezident Enrico Preziosi. "Byl to skvělý zápas a já jsem rád, že jsme dosáhli 51 bodů. Letos jsme měli po celou sezónu hodně zraněných a to nás brzdilo. Mohl bych sepsat knihu o tom, co se nám všechno stalo."

V domácí sestavě by se měl objevit Christian Terlizzi, který je na odchodu. Před Alvarezem by měl dostat přednost Alessandro Potenza. V útoku by se měl místo Izca objevit Martinez, ačkoliv nejspíše ještě není zcela fit. V hostující jedenáctce nahradí Tomovič vykartovaného Bocchettiho, do obrany se naopak vrací Criscito, takže na levý kraj zálohy se posune Jurič. V útoku by se měla objevit trojka Palacio, Sculli, Acquafresca.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Campagnolo - Alvarez, Silvestre, Terlizzi, Capuano - Ledesma, Biagianti, Ricchiuti - Martinez, Lopez, Mascara
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Amelia - Mesto, Tomovic, Criscito - Fatič, Zapater, Milanetto, Jurič - Sculli, Acquafresca, Palladino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Siena - Inter Milán  (neděle 15:00)
Už jen 90 minut a zápas se Sienou dělí Inter od historického pátého titulu v řadě a přiznejme si, jen velké překvapení by asi muselo nastat, aby Nerazzurri nevyhráli.

Sienu čeká po sedmi letech poslední zápas mezi italskou elitou, příští rok bude hrát o soutěž níž. Ohledně zápasu na Stadio Artemio Franchi se hodně mluvilo, ale prezident Roburu Massimo Mezzaroma jasně prohlásil, že jeho tým Interu nenechá nic zadarmo.

"Opouštíme Serii A a celý svět bude náš zápas sledovat. Chceme se předvést v dobrém světle a Interu nebudeme nijak pomáhat," zdůraznil. Přesto si Siena v posledních týdnech dopřávala oddychový program, mezi který třeba patřila i exhibice s týmem sponzora, který skončila 19:0. Mohla to být ale šance si odpočinout a proti Interu bude tým v plné síle. Alberto Malesani může počítat takřka s kompletním kádrem.

Také José Mourinho může počítat skoro se všemi muži, až na Santona s Cordobou. Portugalský stratég musí svůj tým připravit na zbývající dva duely sezóny, které mohou zajistit treble, což by byl velký úspěch.

K týmu se opět připojili Lúcio a Wesley Sneijder, ačkoliv není pravděpodobné, že by jejich zdraví Mourinho riskoval nasazením do základní sestavy. Mnohem důležitější roli sehrají až v madridském finále Ligy mistrů. Po boku Waltera Samuela by měl na stoperovi nastoupit Materazzi a místo Sneijdera Stankovič.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Rosi, Cribari, Malago, Del Grosso - Codrea - Reginaldo, Vergassola, Ekdal, Jajalo - Maccarone
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Materazzi, Samuel, Zanetti - Cambiasso, Motta - Eto'o, Stankovic, Balotelli - Milito
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 16.00 - 8.25 - 1.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma FC - AS Livorno  (neděle 15:00)
V zápase, ve kterém už o nic nepůjde, na sebe narazí Parma a Livorno. Livorno se loučí nejen se sezonou, ale minimálně na rok také s nejvyšší italskou soutěží. Favoritem bude Parma, na stadionu Ennio Tardini se očekává její vítězství.

Parma sehrála v minulém kole velký zápas. Guidolinovi svěřenci totiž dokázali vyhrát na půdě Juventusu 3:2. Výsledek samozřejmě překvapil všechny, ale pro Parmu byl naprosto zasloužený. Gialloblu skončí tuto sezonu ve středu ligové tabulky, ještě není přesně jasné, jaké místo to bude. Nejlépe mohou svěřenci trenéra Guidolina skončit na osmém místě, k tomu ale potřebují porazit beznadějně poslední a již jasně sestupující Livorno.

Jak už bylo výše zmíněno, Livorno zakončí letošní nepovedenou sezonu zápasem v Parmě. Hrát už bude jenom o čest, neboť o jejím osudu se rozhodlo už dávno před tímto zápasem. Zatímco Parmě se minulé kolo vydařilo, tak Livorno doma opět prohrálo, tentokrát s Laziem 1:2. Livorno sice sestupuje, ale ještě nemusí skončit úplně poslední, stačí vyhrát na Parmě a doufat v porážku Sieny.

Zenoni a Paci, to jsou jediné dvě ztráty Parmy. Na druhé straně je situace mnohem horší. Chybět budou Miglionico, Rivas, Tavano, Filippini, Moro, Knezevic, Esposito, Pulzetti a konečně poslední Lucarelli.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Dellafiore, Lucarelli, Zaccardo, Antonelli - Valiani, Dzemaili, Morrone, Galloppa - Jimenez - Biabiany
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
De Lucia - Bernardini, Perticone, Galante - Raimondi, Simeoni, Mozart, Prutsch, Vitale - Bellucci - Danilevicius
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.38 - 4.30 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Sampdoria stojí v posledním kole před velkým úspěchem, protože pokud porazí Neapol, už jí nikdo nevezme účast v příštím ročníku Ligy mistrů. V případě jiného výsledku se ale bude muset ještě pořádně bát.

Blucerchiati zažívají úžasnou sezónu. Původně sice měli v plánu skočit v první desítce, ale Gigi Del Neri s týmem dokázal téměř nemožné a před posledním kole drží čtvrtou pozici. Sampdoria prohrála za poslední dva měsíce jen jednou a do zápasu s Neapolí jde s bilancí sedmi zápasů bez prohry.

Del Neri přeměnil domácí stadión v nedobytnou tvrz, a to doslova. Vždyť Sampdoria v Janově naposledy prohrála 18. ledna, jenže roku 2009! Kredit ale musí jít také k Del Nerimu předchůdci Walteru Mazzarrimu.

Pro Del Neriho to pravděpodobně bude největší zápas kariéry, když možná bude hrát také o místo v Juventusu Turín, který prý o něj má zájem. Stará Dáma totiž hledá nástupce za končícího Alberta Zaccheroniho. A vedle Del Neriho by se měl do Juve stěhovat i generální manažer Beppe Marotta.

V Sampdorii by tak mohla skončit jedna éra a příliš tomu nepomáhá ani zájem Neapole o nejlepšího střelce Giampaola Pazziniho. Partenopei sice jsou pod Mazzarrim, který nahradil Donadoniho, výteční, jenže k dokonalosti jim chybí jediné - góly.

V neděli už však Neapoli o nic nepůjde, bez ohledu na výsledek skončí na šestém místě. Stejně to ale bude nejlepší umístění za posledních 16 let.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Storari - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Semioli, Palombo, Poli, Guberti - Pazzini, Cassano
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Santacroce, Cannavaro, Grava - Maggio, Pazienza, Cigarini, Dossena - Zuniga, Denis, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.28 - 5.25 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Atalanta BC - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Se sezonou se dnes bude loučit i Atalanta a Palermo. Domácím už o nic nepůjde, kdežto hosté budou doufat ve svojí výhru a klopýtnutí Sampdorie. Pokud se tak nestane, zbude na Palermo "jen" Evropská liga.

Domácí Atalanta Bergamo opouští nejvyšší italskou soutěž. O osudu tohoto celku rozhodlo minulé kolo, kdy Atalanta prohrála v Neapoli a už nemůže dohnat ztrátu na nesestupovou pozici. Muttiho svěřenci si zahrají Serii A nejdříve v sezoně 2011/2012. V posledním zápase přivítají Palermo, které nadále bojuje o Ligu mistrů.

Milionářská soutěž je ale před posledním zápasem daleko. Sicilané nejenže musí bezpodmínečně porazit Atalantu, ale zároveň musejí doufat ve ztrátu Sampdorie, neboť ta momentálně drží onu čtvrtou příčku. Palermo v minulém kole právě hrálo se Sampdorií, jenže ze zápasu vzešla remíza, a ta hraje do karet janovskému celku. Palermo navíc postihla nepříjemná zpráva, zranil se totiž její nejlepší hráč Fabrizio Miccoli a v zápase s Atalantou tak bude chybět.

Atalantě bude v posledním ligovém zápase scházet několik hráčů. Zranění jsou Barreto, Zanetti a Talamonti. Nejedná se však o jediné ztráty, suspendovaní jsou Pellegrino, Amoruso a Valdes. Podobně jsou na tom i hosté, scházet budou Miccoli, Mchedlidze, Bresciano, Simplicio, Brichetto a Migliaccio.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Capelli, Bianco, Manfredini, Belini - Ferreira Pinto, Guarente, Padoin, Ceravolo - Doni, Tiribocchi
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti - Bertolo, Liverani, Nocerino - Pastore - Hernandez, Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.00 - 3.85 - 1.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - AS Řím  (neděle 15:00)
Římské AS cestuje na půdu Chieva a nic jiného než vyhrát mu nezbývá. Tedy alespoň pokud chtějí pomýšlet na titul. Giallorossi ale musí kromě bezpodmínečné výhry v Chievu doufat ve ztrátu obhájce Interu Milán.

Chievo v minulém kole potrápilo Inter Milán, i když zápas se pro něj vůbec nevyvíjel dobře. Nerazzurri vedli už 4:1, jenže Fly Donkeys dokázali postupně snížit na 4:2 a 4:3. Veronskému celku už ale o nic nešlo a o nic jim nepůjde ani v zápase s Římem. O motivaci by ale neměli mít svěřenci Domenica Di Carla nouzi, AS Řím patří v Itálii ke špičce a hráči Chieva se budou chtít vytáhnout.

Giallorossi jsou v těžké pozici, a pokud porazí Chievo, mohou ale také nemusí slavit mistrovský titul. Hodně totiž záleží na výsledku Interu, vlastně v první řadě záleží na výsledku Interu a až potom na výsledku Říma. Ranieriho hoši by ale v této pozici vůbec nemuseli být, stačilo doma porazit Sampdorii. Jenže Blucerchiatti v Římě vyhráli, a to nejspíš bude stát hosty titul. Vše je ale stále otevřené.

Domácím se proti Římu vůbec nedaří, ve vzájemných zápasech vyhráli naposledy v roce 2003. Chievu bude chybět Bianchi, Hanine, Mandelli, Morero a Pinzi. Na straně Říma zase bude scházet Doni, Baptista a vykartovaný norský obránce John Arne Riise.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Squizzi - Sardo, Frey, Yepes, Mantovani, Jokič - Luciano, Rigoni, Marcolini - Pellissier, Granoche
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Motta, Burdisso, Juan, Cassetti - De Rossi, Pizarro, Perrotta - Menez - Vucinic, Totti
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.05 - 4.55 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Juventus FC  (sobota 20:45)
Šlágrem závěrečného kola italské soutěže bude tradiční souboj gigantů mezi AC Milán a Juventusem Turín. Utkání ale nebude mít náplň boje o Scudetto, neboť jak AC, tak i Juve zažily rozporuplné a nepovedené sezony. Na lavičce Milána se po roce loučí brazilský trenér Leonardo. Konec se předpokládá i u Alberta Zaccheroniho.

Pro většinu fanoušků je to nepříjemné stanovisko, neboť trenér Leonardo se těšil popularitě mnohých z nich. Hlavní příčinou Leonardova odchodu je nepohodnutí se s Berlusconim, tedy majitelem AC. Milánský gigant si tak bude hledat nového trenéra. Posledním zápasem nejen celé sezony, ale také trenéra Leonarda bude zápas s Juventusem Turín. Rossoneri v minulém kole opět nepotěšili, neboť prohráli v Janově s místním FC 0:1. Porážka však nakonec nemusí tolik mrzet, protože AC i tak uhájilo třetí příčku a i v příští sezoně si zahraje minimálně základní skupinu Ligy mistrů, ovšem už pod novým trenérem.

Ligu mistrů si naopak nezahraje Juventus. Tradičnímu italskému velkoklubu se letošní sezona hrubě nevyvedla a Stará dáma tak bude startovat jen v Evropské lize, a to ještě zásluhou Interu a Říma, neboť tyto dva celky hrály finále domácího poháru a protože skončí na prvních dvou místech, tak pohárové místo převzal sedmý celek - tedy Juventus. V Turíně už všichni nepochybně vyhlížejí konec zpackané sezony, na závěr si však mohou dát menší dárek v podobě výhry nad AC. Zaccheroniho svěřenci to ale budou mít na San Siru hodně obtížné.

Vzájemné zápasy italský titánů netřeba více rozebírat, snad se jen sluší upozornit, že Stará dáma má Rossoneri co vracet. Letošní první vzájemný ligový zápas v Turíně vyhráli borci z AC jednoznačně 3:0. Milánu bude chybět Beckham, Kaladze, Oddo a Flamini. Posledně jmenovaný obdržel v minulém kole červenou kartu a proto do zápasu s Juventusem nezasáhne. Rovněž na druhé straně jsou jisté absence, konkrétně chybí Chimenti, Giovinco, Sissoko a Zebina.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Dida - Zambrotta, Thiago Silva, Favalli, Antonini - Pirlo, Ambrosini - Seedorf - Pato, Borriello, Ronaldinho
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caceres, Legrottaglie, Chiellini, Grosso - Camoranesi, Felipe Melo, Poulsen - Candreva - Iaquinta, Del Piero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SS Lazio - Udinese Calcio  (sobota 20:45)
Kdybychom měli v Serii A hledat větší zklamání než Lazio a Udinese, asi bychom pátrali marně. Poslední kolo italské nejvyšší soutěže proti sobě postaví právě tyto dva celky a až hlavní sudí po 90 minutách pískne do píšťalky, obě strany si oddechnou - černá sezóna totiž konečně skončí.

Začněme u domácího Lazia a jen stručným výčtem toho, co všechno si museli v Římě vytrpět. Zatímco loni Biancocelesti triumfovali v Coppa Italia a vzápětí získali i superpohár, letos to šlo od desíti k pěti. Lazio neustále flirtovalo se sestupem, prakticky okamžitě vypadlo z Evropské ligy, vyměnilo trenéra, prohrálo obě římská derby...

Ale co je možná nejhorší? Fanoušci. Fanoušky Lazia bych se totiž nestyděl označit za ostudu soutěže, protože to, co předvedli v posledním zápase s Interem, nad tím se nejeden pozastaví. Na Olympijský stadion přijel Inter, obhájce titulu a Lazio se proti němu mělo vytáhnout a spravit si chuť po špatné sezóně. Jenomže Nerazzurri si dokráčeli k pohodové výhře a na konci jim dokonce aplaudovali soupeřovi fanoušci. Ptáte se proč? Vždyť Inter na čele vystřídal věčného rivala AS a to nemohli tifosi Lazia nechat bez povšimnutí. Proto soupeři tleskali. Ale řekněte, tohle se sluší?

Jediné pozitivum, které si Lazio po letošku odnáší je fakt, že se zachránilo. A nutno říct, že ještě před pár týdny to nebylo zcela jisté.

Nic lepšího nezažívalo ani Udinese. Zatímco loni nepovedenou sezónu napravilo v samém závěru a nakonec skončilo se ctí, letos to tak dobře nešlo. Hlavní rozdíl byl letos v trpělivosti prezidenta Giampaola Pozza, který to nevydržel s Pasqualem Marinem a v prosinci ho vyrazil. Jenže nový Gianni De Biasi krizi Bianconeri ještě prohloubil a v únoru se pakoval i on. A jak už to v Itálii chodí, nahradil ho jeho předchůdce Marino. Jenže to už bylo pozdě a evropské poháry byly definitivně ztraceny. Do posledního kola jde Udinese ze 12. místa s jednobodovým náskokem na patnácté Lazio.

V létě se navíc bude muset Udinese poohlížet po novém kouči, protože Marino už oznámil svůj konec. Mluví se o současném trenérovi Parmy Francescovi Guidolinovi, že by ho mohl nahradit. Také v Udinese už netrpělivě čekají, kdy bude konec hrůzostrašně sezóny.

Pozitivum bychom našli snad jen na tom, že Bianconeri mají ve svém středu suverénně nejlepšího střelce ligy. Antonio Di Natale doposud nastřílel 28 branek a před druhým Militem mám náskok sedmi gólů. Trofej pro nejlepšího střelce ligy ho tak určitě nemine.

Pro zápas na Olympijském stadionu nebudou k dispozici Meghni, Bizzarri, Matuzalem a Manfredini pro domácí a hostujícímu mužstvu nepomůže gólman Handanovič, Lukovič, Badu, Obodo, Basta, D'Agostino, Coda a Belardi.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berni - Siviglia, Biava, Dias - Lichtsteiner, Brocchi, Ledesma, Hitzlsperger, Del Nero - Zarate, Floccari
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Romo - Ferronetti, Zapata, Domizzi, Pasquale - Sanchez, Isla, Asamoah, Pepe - Floro Flores, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.07 - 2.75 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán372310474:3479
2.AS Řím37238666:4177
3.AC Milán371910857:3967
4.UC Sampdoria371810948:4164
5.Città di Palermo371711957:4662
6.SSC Neapol371514850:4259
7.Juventus FC371671455:5355
8.Janov CFC371491457:6051
9.Parma FC3713101442:5049
10.ACF Fiorentina371381648:4547
11.AS Bari3712111447:4947
12.Udinese Calcio3711111553:5644
13.Chievo Verona371281737:4044
14.Cagliari Calcio3711101655:5743
15.SS Lazio3710131436:4243
16.Calcio Catania379151343:4542
17.Bologna FC3710111641:5441
18.Atalanta BC37982036:5135
19.AC Siena377102040:6631
20.AS Livorno37782226:5729

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (817)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

konecne konec

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

No, rozhodně bude zajímavější sledovat letní dění a spekulovat o budoucnosti, než sledovat to trápení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
10

Reagovat
rossoneri89

dufam ze Leo sa rozluci vitazstvom FORZA MILAN GRAZIE LEOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Leo je dobry trener, len nemal stale stavat hru na Ronaldinhovi, dufam ze novy trener da sancu aj mlademu Adijahovi, inac zbohom titul.

Reagovat
Alberto Aquilani

NO jo , Adijah Vám vykope titul .

Reagovat
smazaný uživatel

pokial nedostane sancu, tak asi tazko. rovnako ako nedostali sancu Gourcouff, a pred rokmi aj Vieira.

Reagovat
smazaný uživatel

Gourcuff odehrál za 2 sezony 36 zápasů..., ve většině z nich prakticky nic nepředvedl, pamatuju od něj všehodšudy 3 dobrý výkony, zbytek byl ve stylu "dostat míč, zbrzdit hru, rozhlédnout se a vrátit pod sebe." každej po té jeho úchvatné sezoně v Bordeaux vidí jakýho jsme ztratili talenta, ale tenkrát byla ta hostovačka s opcí celkem logickou volbou.

Reagovat
herbage

Tak že v něm něco je bylo známé, když ještě spolu s Bordeaux měl tehdy zájem i Arsenal. Ale ty jeho špatné výkony nebyly jím, ale tím prostředím. Nemohl tam naplno rozvinout svůj potenciál a ani neměl důvěru, což je u takových hráčů klíčové. Přitom celkem škoda, že zrovna Juve koupilo Diega, který by pasoval do AC a AC Gourcuffa, který by pasoval do Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, za všechno může Milán..., říká herbage, který ty zápasy určitě viděl.

Reagovat
herbage

Nic takového neřikám, ale zkrátka zvolil špatně. V Milánu měl velkou konkurenci a celkově mu to tam nesedlo

Reagovat
smazaný uživatel

zkrátka byla chyba na obou stranách..., Ancelotti neuměl dobře využít jeho potenciál a Gourcuff se nebyl schopnej chytit šance.

Reagovat
smazaný uživatel

AS Řím titul Inter titul v lize mistrů

Reagovat
mickey mouse

Interu stačí remizovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Shevchenko

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

som myslel ze rozhoduje skore

Reagovat
smazaný uživatel

Interu nestačí nikdy remizovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
scr

pokud by Inter remizoval, a AS vyhralo, ma titul AS diky vzajemnejm, kdy ty smejdy porazily a na San Siru remizovaly

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni se, šmejde

Reagovat
smazaný uživatel

ano a tak to i dopadne, kurz 1,10 na čistou dvojku na inter musí být do očí i jeho vlastním fanouškům

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN !

Ambro není v nominaci

Reagovat
smazaný uživatel

A to je dobre?

Reagovat
SqueeZy

Řekl bych že neni, spíš upravuje nahoře pravděpodobnou sestavu ve který je v základu

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, spatne jsem to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se na wiki a Del Pierovi chybí 1 branka na se dotáhnutí 10. nejlepšího střelce SA všech dob Bonipertiho, snad to dneska udělá.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boniperti ale v žádném případě není nej. střelec SA. Jen v Juve. Boniperti je celkem až desátej, první je smaozřejmě Piola, pak Nordahl, pak Meazza. Alexovi sice fakt chybí jeen jeden kousek na Giampiera, ale tím by se dostal jen na 10. místo...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, omlouvám se mockrát, nevšiml jsem si té číslice 10 v tvém kometáři, Trewe, scusi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, Totti má našláputo taky dobře, jestli bude hrát ještě pár roků, může jít na druhé místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tottina jede jak drak. Baggia by mohl dohnat už v příští sezóně. Ale uvidíme, jak na tom bude se zdravím.

Reagovat
smazaný uživatel

to zdraví u něj právě hodně dělá no, ale našlápnuto má každopádně výborně... on je schopen dát 10 gólů za sezonu ještě tak 3x za sebou, takže dle mého půjde ještě nahoru v tom pořadí...

Reagovat
GEGE

Dneska to bude smutné loučení FORZA MILAN!FORZA LEONARDO!

Reagovat
scr

nj nic netrva vecne, ani pindour v jedne slecne

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Lippi do AC??

Reagovat
Yanek

ano

Reagovat
GEGE

Snad ne Lippi sedi do Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

Reagovat
Tsigi

Snad ne. I když o dost lepší varianta než Tassoti

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, tam se nehodí, on je navíc Juventino, případně jako hráč byl v Dorii...

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko Anežko

Reagovat
Jajinek

Dneska jsem vsadil na AC, tak jsem zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to tady, už mám nervy jako špagáty, to už hoši musíme zvládnout! Javier zítra hraje svůj 699. zápas za Inter, velké jubileum bude ve finále - nádherně to vyšlo. Musíme jít na krev, bojovat, urvat to za každou cenu, i kdyby jsme měli bránit zubama. LM nyní z hlavy ven, jen Siena nás zajímá!

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem ,před 22 lety odehrál poslední zápas za Inter Spillo Altobelli

Reagovat
smazaný uživatel

http://en.wikipedia.org/wiki/Capocannoniere

Tak Toto' je druhý nejlepší střelec sezony za posledních 50 let . Ta Toniho sezona, i když později pošpiněna korupcí, byla fakt jedinečná. Pamatuju si, že kromě těch 31 kousků dal snad ještě dalších 15 tyček, každý se na něj soustředil, ale uhlídat ho nešlo .

Reagovat
smazaný uživatel

jj, fakt. Všimni si jinak sezony 58/59, tam udělal jedinečný rekord náš Antonio Valentin Angelillo, kterej dal 33 gólů za 33 zápasů, to se v Calciu tuším nikdy nikomu nepovedlo ...

Reagovat
10

co se nikdy nepovedlo, průměr gól na zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

jj. Myslím v Serii A, předtím kdysi už to pár hráčů tušm překonalo, mám tady tu statistiku. Dát gól na zápas myslím nemá nikdo..

Reagovat
smazaný uživatel

Storari možná zůstává v Dorii, Dida nejspíš končí, do hry se vrací Diego Alvés z Almerie. Aogo blízko, Janku s Oddem končí..., rozjednanej Pedro Leon z Getafe. nemoh by mi ho někdo z Primery trochu popsat ? vím akorát základní info, jako věk a pozici...

Reagovat
Shevchenko

Jsem zvědav, jestli se Jankul fakt vrátí do Baníku. A ten Aogo... ten je fakt tak dobrý aby jsme se o něho zajímali? Z Hamburgu mě z beků zaujal jen ten Boateng.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro ho neznám, ale prej na Milán ještě nemá..., Tsigimu se celkem zalíbil a sezonu měl každopádně dobrou, takže těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedra už podle některých zdrojů koupil Real. Na RW jeden z nejlepších v lize, rychlý, pro beky nepříjemný, vynikající jeden na jednoho, spíš nahrávač než zakončovatel, trošku jako Navas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale ževraj Real kúpil už aj Di Mariu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jn, četl jsem, že Real má o něj velkej zájem, prej tam měl namířeno už v roce 2007. není nad to mi ho takhle krásně popsat a zároveň dodat, že ho nejspíš nezískáme

Reagovat
smazaný uživatel

To ale taky záleží na trenérovi a na systému, on se nehodí do všeho. Pellegrinimu se třeba nehodí a do těch vašich z posledních let taky moc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nad tím jsem přemýšlel..., do Allegriho 4-3-1-2 je zbytečnej, Tassotti s Gallim 4-3-3 hrát taky nejspíš nebudou..., no jo - zlatej Rijkaard

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dobrá správa pred dvomi dôležitými zápasmi-sme kompletní!

Takže nominácia na Sienu:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

Reagovat
smazaný uživatel

Iván a Santon jsou ale prý zranění..

Reagovat
Jajinek

kompletní nejsme, José ale bude nominovat do posledních utkání všechny hráče z kádru...někteří ale zůstávají zranění....

Reagovat
smazaný uživatel

sú to len Santon a Cordoba,takže to ani citeľná strata nie je,lebo na ich mieste bude hrať Zanetti,resp.Lucio alebo Samuel....hlavne,čo ma potešilo je,že Sneijder a Lucio sú fit už na Sienu

Reagovat
smazaný uživatel

Lúcio je 100% fit? Já to nikde nenašel...

Reagovat
smazaný uživatel

tento týžden Inter začal kvôli dvom dňom voľna trénovať až v stredu a Lucio už naplno so svojimi spoluhráčmi zarezával-aj dnešný deň,takže to by malo signalizovať,že je schopný nastúpiť

Reagovat
smazaný uživatel

hráči měli do středy volno no, to je dobře, že Lucifer je OK, ten je pro nás neskutečně důležitý...

Reagovat
Jajinek

no a co to mění na tom, že jsi napsal mylnou informaci o tom, že jsme kompletní?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Na té valné hromadě bude Kysela, jak jsem říkal, Lukáš přiznal barvu

Reagovat
Jajinek

jj, šlo to dobře odvodit...

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na něj zvědav, ožerem ho

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

ty taky koukni na mail

Reagovat
cresposuper

Este to zvazim...

Reagovat
smazaný uživatel

potřebuju to vědět co nejdřív, nejlépe dneska, ten šéf organizace mě prosil o co nejrychlejší odpověď...

Reagovat
cresposuper

Ok, do vecera ti dam vediet

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
cresposuper

Ozaj, stretli by sme sa tam 25.?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, já jedu i na valnou hromadu. V tom hromadným mailu ,co jsem psal, je to popsaný podrobně. Po futsalu bychom přespali v Brně a druhý den jeli rovnou do K. Hory...

Reagovat
cresposuper

Vsetci idete do sidla?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli všichni nevím, čekám na odpvědi. Zatím psal jen Jajinek, že ještě neví, jestli pojede do Hory. Tonda ale dle mého pojede 100%, Robert spíš taky jo...

Reagovat
cresposuper

Do kedy to potrebujes vediet?

Reagovat
smazaný uživatel

nejlépe aspoň dneska večer

Reagovat
cresposuper

Reagovat
cresposuper

Vies co, neviem najst ten mail, prosim ta, mohol by si mi este raz strucne zhrnut vsetky podrobnosti ohladne akcie + program?

Reagovat
smazaný uživatel

pošlu ještě jednou mailem...

Reagovat
cresposuper

ok, diky

Reagovat
smazaný uživatel

co budete dělat v KUtné Hoře? Že bych se na Vás interisti přišel podívat

Reagovat
smazaný uživatel

je tam každoroční pravidelný sraz oficiálního českého fanklubu Interu, Cechia Nerazzurra, kde jsme někteří členem. Nedoporučuji ti tam chodit, chápeš proč

Reagovat
smazaný uživatel

a kde to tam máte?

Reagovat
smazaný uživatel

pizzeria Piazza Navona

Reagovat
smazaný uživatel

mno mohlo mě to taky napadnout a kdy tam máte být?

Reagovat
smazaný uživatel

konec června. Hele, ty se nějak zajímáš, nechceš nám tam náhodou hodit petardu Upozorňuju ,že je to zcela intrácké posezení a žádní záškodníci nejsou vítáni

Reagovat
smazaný uživatel

v červnu tam stejně zřejmě nebudu a na Vaši modro-černou skupinku ani moc zvědavý nejsem :) Své zdraví mám rád a z Vás by mi bylo akorát špatně :)

Reagovat
smazaný uživatel

no, tohle kdybys tam řekl ,nevím nevím ,kolik té pizzy bi jsi snědl

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale :) Toho bych se také zrovna nebál

Reagovat
smazaný uživatel

ne? Nóóo

Reagovat
smazaný uživatel

letos přijede i speciální host - český Interista Marek Kysela, co hraje za juniorku Interu!!

Reagovat
smazaný uživatel

spíše mě překvapilo, že jste si vybrali přímo KH, ale tak je to taký hezký střed pro všechny no, i co se spojů týče...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to nejde o to vybrali ,ale z Kutné Hory jsou zakládající členové, prezident clubu atd.... ty jseš taky z Hory? A znáš tu pizzerii?

Reagovat
smazaný uživatel

znám znám a z hory jsem, mé rodné město

KOukám, že jsem se uměl narodit

Reagovat
smazaný uživatel

jj, konečně to na tebe prasklo, na pizzu chodíš k Interistům

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsem tam jednou :) Nic moc.. Radši ke Šnekovi :)

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc

Reagovat
Pipo123

Massimo Oddo jedná o návrate do Lazia

Útočník Catanie Martinez je hlavnou prioritou Rímskeho klubu

Dabo opúšta Lazio a stane sa posilou PSG.

Baronio prestupuje do Bologne.

Muslera predlžilm zmluvu.

Kolarov odmietol predlžit a rokuje o prestupe do Interu a Realu

Reagovat
smazaný uživatel

do obou dvou?

Reagovat
Pipo123

tak ským sa dohodne ale vyzerá to na Inter a ešte vraj by ste nám dali Krhina ale nech vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

mali by sme mať iné prestupové ciele ako Kolarova z Lazia,ale tak do 10 mil eur by sa jeho prestup dal akceptovať,lenže Lazio chce zaňho 15-18 mil eur

Reagovat
Pipo123

tak som zvedavý aj já ale už ste ho takmer mali v zime my už máme aj potenciálnu náhradu a to Striniča uvidíme, strašne som zvedavý aké posily získame, odhádza Cruz, Siviglia, Dabo, Baronio, a ešte aj zopár dalších asi naopak vyzerá to tak že Zarata a Ledemsa zostanú

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baronio . Ti kdyby jednou nekoupili řezníka, to by asi vůbec nemohli fungovat .

Reagovat
smazaný uživatel

Mudingayi, Mutarelli, Guana, k nim Baronio..., oni si tu záchranu vybouchaj

Reagovat
Alberto Aquilani

Vyborne Oddo šanca na vypadnutie Lazio z buduceho rocnika stale zije .....

Reagovat
smazaný uživatel

100. per Inter

Reagovat
lnterista

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Alberto Aquilani

No jo , kde su tie casy , kedy Inter Bratislava hrala špičku Slovenskej Ligy .

Reagovat
cresposuper

Ty si ale vtipny, to sa musi uznat

Reagovat
Alberto Aquilani

dik ....

Reagovat
smazaný uživatel

tohle ti fakt přijde vtipný?

Reagovat
cresposuper

Prenho je to vrchol humoru

Reagovat
Alberto Aquilani

Jo ....

Reagovat
smazaný uživatel

jde vidět, že se tomu zasmálo fakt hodně ldií

Reagovat
Alberto Aquilani

radšej nech sa málo zasmeje , ako by nadomnou malo viac zaplakať , vid.roberto .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: BresciA in Serie A!

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

grandioso

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

ale bez Baggia prej

Reagovat
smazaný uživatel

já slyšel ,že prý hrát začne

Reagovat
smazaný uživatel

je zraněný, nebo co? Nějak to cca 6 roků nestíhám sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že i Interisti přejou návratu týmu, který je největší spojenec AC

Reagovat
Al Capone

AS vyhraje Scudetto

Reagovat
cresposuper

Vedení Parmy bude muset hledat nového trenéra, po zítřejším zápase s Livornem ve své funkci skončí Francesco Guidolin.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se tomu celkem divil, ale práci určitě sežene. O to se nebojím.

Reagovat
cresposuper

Vsak tiez si myslim, ze je vela klubov, kde ho chcu, ale toto naozaj nechapem...Mozno uz nemal dat co tymu, ale je to divne

Reagovat
smazaný uživatel

Guidolin je na vyhozovy zvyklej, jeho to nerozhodí . nicméně mě to taky celkem překvapilo, on je taková jistota kouč..., snad dosadí někoho neméně kvalitního.

Reagovat
cresposuper

To nemejek kvalitnych koucov, ktori by chceli trenovat Parmu moc nie je. On je skutocne uzasny trener a sympatak.

Reagovat
smazaný uživatel

Seděl by mi u nich Beretta, který u nich už byl, ale to je spíše záchranář. Trenérů je vždycky dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu. Allegriho prý chtějí.

Reagovat
cresposuper

Allegri trenuje koho, prosim ta? Zabudol som... Zda sa mi, ze ho vyhodili z Cagliari, ale nie som si isty...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je on.

Reagovat
cresposuper

Ok, diky.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to s tebou vypadá teda? Dáváme to teď dohromady...

Reagovat
cresposuper

Aka by bola cena?

Reagovat
smazaný uživatel

dyť to máš všechno v těch mailech, furt dokola.. 180 za noc.

Reagovat
cresposuper

Nikde to napisane nie je...

Reagovat
smazaný uživatel

180 kč za noc. Jde o to, že kdyby nechtěl nocovat nikdo, tak jsem domluvenej že budu spát u Tondy (taky hraje s náma, on je z Brna). K němu by se ale zas nevlezl ojá nevím 4, 5 lidí, takže to zjišťuju. Robert se ještě neozval, ale předpokládám, že se bude vracet do Prahy a pak pojede do Hory z Prahy, Jarda spí u přítelkyně, takže zbýváš ty a Marek Slezák, kterej se taky neozval..

Reagovat
cresposuper

OK, ubytujem sa tam , ale pre dvoch ludi, idem tam s ocom.

Reagovat
smazaný uživatel

takže OK, závazně ti objednávám nocleh pro 2 lidi. Já ještě uvidím ,jestli budu spát tam nebo u Tondy, záleží, co napíšou ostatní...

Reagovat
cresposuper

Ani to, kde konkretne to je...

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš, to taky nevím, zjistím...

Reagovat
cresposuper

Tazko povedat, ci by sa tam hodil. On preferuje skor 4-3-1-2 a Parma (aspon co som ja videl) hra lepsie s tromi obrancami nez so styrmi a trequartistom.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda jen, že to nedávají v bedýnce Nezbývá než to rozjet zase na bet365.

Reagovat
10

ještě k tomu se to kříží s hokejem...

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej neřeším, ten ksicht Růžičky nemůžu ani vidět a v podstatě mě to ani nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, letos naposled

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám jediné, ještě že tak. Budu se pomalu těšit na MS, jak to tam kluci azuroví zmáknout

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím ,ale že bych se na ten turnaj nějak enormně těšil nemůžu teda vůbec říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se těším, že zase uvidím kluky bojovat. Sice to nebude takové, jako před 4 lety, ale dokud nepřijde vypadnutí, budu ve skrytu duše doufat v obhajobu

Reagovat
smazaný uživatel

já taky budu doufat no

Reagovat
GEGE

MILAN: Dida; Zambrotta, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Pato, Borriello, Ronaldinho.

JUVENTUS: Buffon; Zebina, Cannavaro, Chiellini, Grosso; Salihamidzic, Poulsen, Marchisio; Candreva; Iaquinta, Del Piero

Snad se s Leonardem rozloučíme výhrou a pěkným fotbalem.

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám hlavně v dobrý fotbal a víc nepotřebuju. Škoda jen, že to není bitva o titul. Holt, časy se změnily.

Reagovat
GEGE

Jinak dneska to bude vlastně i poslední zápas pro Didu a Favalliho...

Reagovat
smazaný uživatel

Favalli pak končí, nebo ještě někam jde? Má po Javierovi z aktuálních hráčů nejvíce startů...

Reagovat
GEGE

Podle mě se mu končit ještě nebude chtít.A výkonostně na to ještě má klidně může hrát v nějakém klubu s dolní poloviny tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

taky myslím, že na to ještě má

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska večer plný derniér koukám ... U Vás Leonardo, Dida, Favalli, u nás Zaccheroni a půlka vedení

Reagovat
smazaný uživatel

+Buffon, Chiellini

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomeň

Reagovat
smazaný uživatel

no ale čo ma najviac mrzí je to,že zajtra bude možno pre The Special One posledný zápas v Serii A uvidíme,snád u nás ešte pobudne

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

ten záujem z Realu je taký "kostrbatý"

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic si nepřeju přes leto vic

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsme dva

Reagovat
smazaný uživatel

ta záloha jako kdysi

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvilu to začne, Forza Ale!!!

Reagovat
10

Reagovat
GEGE

Curva Sud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je to už pod jiným článkem ,ale to video stojí za to, Va Gaal je solidně ožralej

http://www.youtube.com/watch?v=Mm8hE5aU0Ok

Reagovat
lnterista

sice takovej uchylak ale pekny

Reagovat
herbage

Jestli chcete vidět parádní fotbal, podívejte na finále německého ligového poháru. Za chvilku začíná druhá půlka

Reagovat
Tomanatura

Tak ta první půlka nic moc, AC s Juve hrají líp

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby to byl ten největší koncert a nejlepší fotbalový zápas v historii fotbalu, radši se budu dívat na Calcio.

Reagovat
GEGE

LUCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Reagovat
10

už jen 75 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

hele užívej si ligu dokud můžeš, pak to bude trvat věčnost než zase začne.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

vím, jak mě vždycky to léto sere, ale letos to bude vyjímka

Reagovat
M11

Leonardo me bude mrzet.. velky sympatak

Reagovat
cresposuper

Sledovat som zacal az teraz. Mozete mi prosim niekto strucne zhrnut priebeh a popisat gol? Za kazdu odpoved dakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

- Iaquinta sobčí a spaluje

- Ronaldinha a Pata v slibných šancích dobře vyúhloval Gigi

- Antoniniho gól padl po jeho volném průniku, kdy sám prošel obranou juve jako nůž máslem

Reagovat
cresposuper

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tenhle dinhův gól jsem zase neviděl já, obraz nevímproč zčernal.

Reagovat
GEGE

Mě taky už po 3 naštěstí jsem stihl aspon opakovacku....

Reagovat
smazaný uživatel

já ztihnul možná tak opakovačku jeho oslavného dance

Reagovat
cresposuper

To je 2-0?? Do riti!! Mne akurat sekol net

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bet365? taky mi to zčernává

Reagovat
cresposuper

Ja mam Betfair a ide to naskutocne na hovno

Reagovat
M11

Candreva nesmi odejit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Melo?

Reagovat
10

to ví jenom Zac, je jen na tribuně, spolu s Diegem...jedinej záložník na lavičce je Camo...nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
Tomanatura

Super Ronnie

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, už tečeme 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že k tomu zahráli dobrou píseň

Reagovat
GEGE

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOO!!

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale gól

Reagovat
M11

asi chcem fakt toho Gigiho donutit k odchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Já si pořád říkám, kdy přijdou obránci ze šatny na hřiště a ono pořád nic

Reagovat
M11

ja si celou sezonu rikam kdy na hriste prijde konecne Juventus a porad nic¨

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Ale tak Dinhov gol celkom pekny

Reagovat
M11

toz minule me nesel prenos vbc ted mam pulku z toho cerno.. co blbnete bet365

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

toje na facku ten bet

Reagovat
Tomanatura

Mně to třeba jde úplně v pohodě, tak možná bude chyba u vás...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nemám náladu nikoho provokovat, ale ten Juventus si o to říká sám

15 proher za 38 zápasů, to je neskutečné....

Reagovat
smazaný uživatel

Když do hoven, tak pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
M11

je..

Reagovat
smazaný uživatel

nový rekord

Reagovat
Shevchenko

Vidím, že nejsme sám komu padá obraz. MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
cresposuper

Mimochodom zaujimavy zapas pre fanusika Interu Fandim ale AC

Reagovat
cresposuper

Alex Nadherna strela

Reagovat
cresposuper

Fabio, to kam isla ta hlava

Reagovat
GEGE

Zatím výborný zápas se vším všudy.

FORZA MILAN!

Reagovat
cresposuper

Di Natale

Reagovat
Shevchenko

Proč mi vypadne obraz vždycky když chcu vidět gól Lucy?

Reagovat
Shevchenko

No super, a už ho neuvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Iaquinta dneska

Reagovat
M11

Reagovat
GEGE

Borriello to samé...Hrůza,že takoví útočníci jsou v nominaci na MS...

Reagovat
cresposuper

Reagovat
M11

Žakinta dnes slabota

Reagovat
M11

a tak aspon hrajem pro divaky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
GEGE

Nádhera vedem 2:0 a Thiago se vysouvá na hrota

Reagovat
Shevchenko

ADDIO FAVALLI !!!

Reagovat
GEGE

Grazie Giuseppe za cenne služby.Skvělý náhradník,který zaskočil spolehlivě vždy kdy bylo potřeba

Reagovat
Shevchenko

GRAZIE RAGAZZO

Reagovat
M11

AC 6-0 JUVE

Reagovat
Tomanatura

Krásná rozlučka pro Leonarda Ronaldinho

Reagovat
Tomanatura

Ale teda Manninger...

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se mu uhne Poulsene, za ty 3 mega co bereš, to jdi radši do řitě Tohle už nepotřebuje další komentář

Reagovat
cresposuper

Gigi sa zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

Problémy s kotníkem.

Reagovat
Shevchenko

AC - Juve 6:0

AC - Inter 0:6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

55:56 hmmmm

Reagovat
Alberto Aquilani

8 hráčov Juventusu na MS .... Snad uhrajú aspoň bod .

Reagovat
smazaný uživatel

Věř mi, že více než bod. Mentalita v reprezentaci pod Marcellem je jiná, než v klubu pod Zaccheronim a tím vedením.

Reagovat
M11

na vas to bude stacit.. neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké loučení s Didou

Reagovat
GEGE

GRAZIE DIDA!Můj nejoblíbenější golman.Velký kliďas a sympaťák.Budeš chybět

Reagovat
Tsigi

Dida

Reagovat
Shevchenko

Nelsone tebe mám strašně moc rád.

GRAZIE GRANDE DIDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Dida je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, konec sezony

Reagovat
Mr.Jindros

Nejhorší sezóna v historii... FORZA JUVE

Reagovat
Tsigi

Dinho 25 kanadských bodů a to ještě nedal 3 penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm konec éry, konec Leonarda. Dneska sem byl rád že jsem fanda AC. Doufám, že jste zápas sledoval pane Berlusconi

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
GEGE

GRAZIE LEO!

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady! Musíme se rvát, všchni společně, všichni Interisti kole ramen a bojujem, i kdybychom prohrávali, nevzdát se, makat! Tohle je legendární ročník pro celou rodinu Interu a už to prostě musíme dotáhnout!

Dneska slaví 65 let Moratti, takže stylově ve velký den věnujeme titul (snad) Prezidentovi. Největšímu Prezidentovi na světě! ORA E PER SEMPRE MORATTI PRESIDENTE!!!

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Každá liga je letos napínavá

Reagovat
smazaný uživatel

mě na té fotce prostě Eto´o připadá jako Libor Bouček, a nikdo mi ten názor nevymluví

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Sampdoriu

Reagovat
mastakillah
Reagovat
lnterista

kua je mi blbe

Reagovat
SqueeZy

konečně sis uvědomil čemu že to fandíš?

Reagovat
Swarley

Reagovat
lnterista

ne byl jsem chlastat s fanouskem AC a Juve

Inter je voda co ma drzi nad vodou nebo jak to je

Reagovat
SqueeZy

já byl chlastat s takovym mixem všech týmů že si to radši už ani nepamatuju Konec sezony je voda co ma drží nad vodou

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

tak mňa Alberto Aquilani s tým príspevkom "16.05.2010 10:03" vôbec nepobavil,on ma snád najviac pobavil v diskusii k zápasu Coppa Italia medzi Interom a AS Rím,ked dostal na svoj nick Alberto Aquilani ban a potom sa prihlásil na svoj další nick TottiAs22 a napísal o sebe:

-ASR

05.05.2010 23:11

tak teď jsem povině každý kdo se zůčastnil do této doby diskuse něco napíše a schválně, kolik lidí už nemůže psát...

[reagovat]

-TottiAs22

05.05.2010 23:12

trebars Alberto Aquilani už nemôže písať .

[reagovat]

-Pipo123

05.05.2010 23:13

toho mám zrovna rád

[reagovat]

-TottiAs22

05.05.2010 23:14

I ja , ja ho poznám , fajn chalan .

[reagovat]

-Pipo123

05.05.2010 23:15

tak já ho neznám, občas ma nasere a aj já jeho, ale dá sa sním v pohode písať

[reagovat]

-TottiAs22

05.05.2010 23:17

Jo to jo no , navyše je to fešák , strašne šarmantný a charizmatický mladý muž .

[reagovat]

Reagovat
Alberto Aquilani

Fakt chceš aby som tu vyťahoval tvoje reakcie ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja sa tu aspoň tak ako ty nechválim

Reagovat
Alberto Aquilani

neni ani čo chváliť ....

Reagovat
smazaný uživatel

lenže si zabudol na nieco,ako v tej diskusii o tebe napísal PJ:sebachvála smrdí...z toho vyplýva,že neviem,či ty sa máš s niecim chváliť

Reagovat
Alberto Aquilani

radšej budem smrdieť .....

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze si takovej trotl, a nechapes ironii

Reagovat
Pinturicchio

Noční můra v podobě téhle sezony už je naštěstí minulostí ( stylově, prohrou ). Už se nemůžu dočkat té nové.

FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

jako horsi to uz byt nemuze...Juve pujde nahoru ale necekam zazraky

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze Prandelli se neda rozpulit. Pral bych ho Juve i AC, at zase ma Inter konkurenci.

Reagovat
lnterista

do Juve Lippi a do AC treba Serginho at si to taky vyzkousi

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by kámo, kéž by

Reagovat
Pinturicchio

Horší to být může, ale věřím, že nebude. Doufám, že Vás v boji o titul potrápíme mnohem, MNOHEM víc

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

hoší to může být podstatně, já to úplně vidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Novara Calcio konečně po mnoha letech postupuje do Serie B ...příští sezonu se porvat o Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to strasne prial Hellas,zaciatok mali skveli ale na konci si to dobre spackali.A tie goly v poslednych minutach na konci sezony,hroza:31.kolo SPAL 19071-1 Hellas Verona(SPAL vyrovnavajuci gol 90+),33.kolo Rimini Calcio3 -2 Hellas Verona(Rimini gol na 3-2 90+),posledne 34.kolo Hellas Verona 0 -1 Portogruaro-Summaga(Portogruaro gol 89.minuta).Snad tu baraz uhraju

Reagovat
Jajinek

Dnes se opravdu nebudu rozepisovat...hodnocení sezóny si nechávám na příští sobotu.

Dnes není třeba slov.

FORZA INTER!

Reagovat
lnterista

kdo da ten Scudetto gol kdyz nemame Ibru?

Reagovat
smazaný uživatel

Javier

Reagovat
Jajinek

ten dá gól ve finále LM...

Reagovat
smazaný uživatel

vítěznou penaltu a já spáchám sebevraždu z radosti na vrcholu mého fanouškovtství

Reagovat
smazaný uživatel

cmon javier

Reagovat
smazaný uživatel

a zas? Zatupuješ dneska Getza?

Reagovat
Tsigi

já na tu penaltu taky dost spolíhám

Reagovat
smazaný uživatel

já vím

Reagovat
10

zatím ti to proroctví vychází dost přesně, doufám, že až do konce

Reagovat
Pinturicchio

Ty mě vysloveně nutíš, abych fandil Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak radši Inter jak Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Milito

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo radši Marioooo

Reagovat
Tsigi

Dnesšní 4 Scudetto branky tipuju 2x Sammy, 2x Milito

Reagovat
Jajinek

ty se opravdu ptáš?...je tak 5 hráčů, kterým bych to přál, ale letos si ho zaslouží jediný...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Javier

Reagovat
Jajinek

nn, jasně Milito...

Reagovat
smazaný uživatel

Javča si to zaslouží víc

Reagovat
lnterista

neco jak vcera Repka?

Reagovat
smazaný uživatel

ten mě nezajímá, tohle jde naštěstí zcela mimo mě...

Reagovat
Jajinek

rozhodně ne..Vyhrál už 3 tituly, navíc k tomuto prostě Milito přispěl daleko více než Javier, který měl po zimní přestávce trochu výpadek a jeho výkony šly dolů. Milito se držel stále a prostě nám to vystřílel, má možnost stát se legendou za jediný rok v klubu. Tohle byl jeho rok. Javier si zaslouží fantastické finále LM...ale dnešek by měl být MIlitův...jako Ibra v Parmě....FORZA IL PRINCIPE!

Reagovat
lnterista

Reagovat
Alberto Aquilani

Javča mal výpadok ? To snad nie , ja myslel , že je robot .

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně ne? Ale no. Nevím vůbec o jakém výpadku mluvíš, to vůbec ne. Ale souhlas, že Javier už slavil hodněkrát a Diega mám taky rád ,tak mu to přeju. Pro mě už legendou je

Reagovat
Jajinek

zápasy kolem Bari, to šel s formou dolů...ale to je jedno...

Spíš že prostě dnes by si ten gól nejvíc zasloužil Milito...

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím s Javierem , ale necháme to radši...

Reagovat
Jajinek

ok...

Reagovat
lnterista

Mario?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo taky nikdo plichta 0:0.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

pak ho teda da Burdisso

Reagovat
smazaný uživatel

Totti

Reagovat
Alberto Aquilani

GIANLUCA CURCI a ALEANDRO ROSI - ukážte sa borci !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

400. per Milito

Reagovat
Swarley

a pro jeho letošní naprosto famózní výkony...pro mě letos nejlepší hráč Interu

Reagovat
smazaný uživatel

W.Samuel k tomu taky nema daleko ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Milito, Javier, Cuchu, Lucifer, Žula - 5 nejlepších letos

Reagovat
smazaný uživatel

Lucio...to bych spiš zaradil Dejana

Reagovat
smazaný uživatel

Lúcio byl letos epochální ,grandiózní, pro mě jednoznačně "obránce sezony". Hrál geniálně, nikdy nezapomenu na jeho výkony třeba proti Chelsea a Brace, nikdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ale mě se daleko více líbil Samuel, podle mě ho zastiňoval. Proti slabšim celkum byl takovy nevim jak to nazvat, ale dělal chyby, jakoby nekoncentrovany, nebo podcenil to. Ale na prvni sezonu dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych ,že ho zastińoval. Výhodou u této dvojice právě je to, že to oba jsou tahouni a mají jiný styl, tudíž se skvěle doplňují. Waltera mám neskutečně rád, ale Lúcio byl pro mě letos víc každopádně nejlepší dvojice světa letos...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel - 6,31

Lucio - 6

Samuel byl rozhodně lepší, Lucio dělal chyby...

pro zajímavost:

Nesta - 6,75

Thiago Silva - 6,36

když už mluvíme o té nejlepší stoperské dvojici

Reagovat
Jajinek

myslím, že letos Samuel s Lúciem prokázali, že jsou přinejmenším nejlepší stoperskou dvojicí v Itálii a myslím, že i ty to víš...

Reagovat
smazaný uživatel

já si to rozhodně nemyslím, Nesta a Silva jsou lepší...pokud hovoříme čistě o stoperech a ne o komplet obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

no to tedy opravdu nevím. pokud se bavíme čistě o stoperské dvojici, lepší byla Nesta & Thiago, což si očividně necucám z prstu (známky).

Reagovat
Jajinek

dobře...tak mi to zkus vysvětlit, když odhlédneme od známek...

Reagovat
smazaný uživatel

je to úplně jednoduchý - herní styly obou týmů.

Nesta s Thiagem předváděli takřka bezchybný výkony celou dobu do Sandrova zranění, skvěle se doplňovali, působili uceleným dojmem, zajišťovali se..., Nesta plnil roli šéfa, Thiago žáka (jejich souhru jsem letos obzvlášť sledoval). drželi defenzívu celýho týmu nad vodou, přestože hořely kraje a záloha byla letos jeden velkej průchoďák. nemluvě o přednostech obou borců jako je technika, rozehrávka, schopnost vyvézt míč, nebo standardky.

naproti nim podobný výkony Samuela s Luciem. jenže (!) za podpory výrazně defenzivně laděné zálohy a beků, z nichž jeden adeptuje na nejlepšího pravýho beka světa a druhej je spíše stoper než krajní (Chivu), později zde zaskakoval rovněž velice defenzivní Zanetti. přestovšechno jsem u Lucia několikrát zaregistroval chybu a Walter v pár zápas rovněž občas nevěděl, kde mu hlava stojí..., přitom mají tito dva oproti naší dvojici značně usnadněnou úlohu. v neposlední řadě Lucio je ten vyvážeč, zatímco Samuel spíš ocelovej stoper ze starý školy..., v AC jsou schopni vyvézt míč oba, stejně tak případně přitvrdit.

pro mě Nesta - Thiago a za tím si stojím jak já, tak známky..., případně například mere, jehož přehled snad zpochybňovat nebudem.

Reagovat
Jajinek

ano, jenže...sám říkáš, že ty výkony byly poronatelný...a jak můžeš vědět, že by Lúcio a Samuel neexceloali stejně i kdyby jim nepomáhal zbytek týmu jako u vás.... to je spekulace...v momentě, kdy José začal přecházet z 4-3-1-2 na svoje paskvily, tak měli také těžkou úlohu, a se skřípáním zubů se dá říci, že ji zvládli. Navác udržli výkonnost celou sezónu, a měli jen malé výkyvy....nikdo opět nemůže vědět, co by se dělo, kdyby se Nesta nezranil...

Navíc Thiago nebyl tak bezchybný jak říkáš...

Reagovat
smazaný uživatel

ve zkratce - Lucio se Samuelem měli před sebou, za sebou a kolem sebe absolutní defenzivní extratřídu a přesto se nevyvarovali chyb..., Thiago s Nestou měli za sebou nejistý golmany, na krajích defenzivně průměrný beky a před sebou dva bránící záložníky, z nichž jeden byl Pirlo. přesto působili minimálně stejně jistým dojmem jako dvojice z Interu..., pro mě jistějším.

já předložil fakta, ty argumentuješ "CO KDYBY hráli v opačných týmech". myslím, že tady není o čem

Reagovat
Jajinek

ty ale neargumentješ jejich výkony, ale jen těmi okolo...hrálo to nepopiratelnou roli, ale musíme srovnávat výkony samotných hráčů, páč ostatní jsou spekulace....

ale jo...tvůj názor chápu..

Reagovat
smazaný uživatel

"Nesta s Thiagem předváděli takřka bezchybný výkony celou dobu do Sandrova zranění, skvěle se doplňovali, působili uceleným dojmem, zajišťovali se..., Nesta plnil roli šéfa, Thiago žáka (jejich souhru jsem letos obzvlášť sledoval). drželi defenzívu celýho týmu nad vodou, přestože hořely kraje a záloha byla letos jeden velkej průchoďák. nemluvě o přednostech obou borců jako je technika, rozehrávka, schopnost vyvézt míč, nebo standardky."

opravdu neargumentuji jejich výkony ? v celém tomto odstavci se věnuji jenom a pouze těmto dvěma, o zbytku týmu přišla řeč v jediný větě. dále jsem napsal, že Samuel s Luciem předváděli podobné výkony, nicméně z mého hlediska o něco málo slabší, což pro mě o to více zdůrazňuje skutečnost rozdílů mezi týmy, ve kterých působí. celé toto tvrzení jsem podepřel průměrnými známkami za celou sezonu, udělovanými lidmi, kteří tomu podle mě rozumí o parník více než my. znovu opakuji, že se pro Nestu s Thiagem vyjádřil rovněž merengues.

nevím, čím jiným si to mám u Tebe ještě obhájit než vlastním názorem, podloženým fakty..., jestli v této diskuze někdo spekuluje, jsi to ty..., řekl jsi, že je podle Tebe lepší Lucio se Samuelem a neviděl jsem od Tebe zatím nic, co by mi to dokázalo.

Reagovat
Jajinek

já jsem to psal, udrželi si výkonnost po celou sezónu, zápasů co jim nevyšlo bylo jen po málu...Samuel Doria, Lúcio třeba v Bergamu, jinak tým drželi, své souboje v drtivé většině vyhrávli, doplňovali se vhodně, byli nebezpeční v zakončení. Když to vezmu v globálu, bylo toho málo, co jim lze vytknout.

Reagovat
smazaný uživatel

což z nich ovšem nedělá lepší stoperskou dvojici než je Nesta & Thiago

Reagovat
Jajinek

když podle mého názoru to prostě nemůžu říct o Nesta/Silva...

Reagovat
smazaný uživatel

p.s.: nemluvě o tom, že si Lucia se Samuel řídí famózní Julio, zatímco za těmi našimi se střídal jeden golman za druhým, přičemž ani jeden z nich nedosahuje Cesarových kvalit.

Reagovat
Tsigi

Vševypovídající je počet inkasovaných branek vzhledem ke stylu hry a kvalitě ostatních spoluhráčů

Reagovat
smazaný uživatel

další z argumentů

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna sem to chtěl napsat. .Lucia mám ve fantě a Grava či Yepes mají za sebou taky lepší sezónu. Lucio je lehčí nadprůměr díky taktice a spoluhráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu sám nevěříš

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že věřím. Samozřejmě on je lepší nežli ti dva zmínění, ale nemá za sebou až tak skvostnou sezónu. Jeho výkonu jsou také dost zkreslovány defenzivním pojetím hry Interu a výbornými spoluhráči. Možná máte nejlepší obranu na světě, ale o jednotlivých dílech (s výjimkou Maicona) se dá s úspěchem pochybovat. A to mám Lucia taky celkem rád, resp. nijak proti němu nejsem zaujatej.

Reagovat
smazaný uživatel

říct o Lúciovi, že je "lehký nadprůměr" je prostě směšné, promiň. Vzpomeň si co udělal třeba s Drogbou... Asi ani nemá cenu psát proč atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

jinak tedy souhlasím s tím, že byl Walter lepší než Lúcio...i když..spíš bych řekl jistější...

Reagovat
smazaný uživatel

proto jsem napsal, že Lucio dělá chyby..., což je ovšem při jeho stylu fotbalu přirozený. na druhou stranu Thiago hraje podobně a chyb tolik nedělá...

Reagovat
Jajinek

Thiago ty chyby nedělá tak viditelné, spíše má někdy problémy s poziční hrou...

Reagovat
smazaný uživatel

nemá, ale tuším na co narážíš..., přesněji už nemá, začátkem podzimu se pořád ještě zaučoval. poziční problémy mají naši mlaďasi na beku, za který Thiago často (až nezdravě často) hasí, čímž vzniká dojem, že opouští pozici. bohužel s tak nezodpovědnými hráči v defenzívě jako Abate, nebo Antonini, má stoper daleko více práce, než se může na první pohled zdát.

Reagovat
Jajinek

chápu tvůj postoj...ale ono je to strašně jednoduché vše hodit na krajní beky a nefungující defensivu jako celek....já tam prostě určitá zaváhání viděl, i když je jasné, že pozici měl asi nejtěžší co mohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nestihl jsem dát sesetavu.. .byl jsem v práci a protáhlo se mi to, budeš mi počítat tu z minulého týdne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, napsal sem to tam. Ronaldinho uz dva goly, dobry den

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale tak ten by hrál tak jako tak.. .snad předsckočím one-reala.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, však jo. Jinak určitě jdi na fantu, je tam něco k řešení. diky.

Reagovat
smazaný uživatel

jj..hlavně se mnou počítej i do další sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozřejmý.

Reagovat
smazaný uživatel

tu druhou ligu zakládat nebudete? Vím, že se to tu něak řešilo minule a nakonec se to něak přešlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime uvidime. Konči Mere, to znamena, že mame jedno volne misto...A musime se nějak domluvit mezi sebou,esi dame aj treti ligu nebo ne.

Reagovat
10

pro tebe možná, rychle si zapomněl na jeho průměrný výkony v první části sezony...i po ní měl několik dost slabých zápasů, obránce sezony rozhodně ne

Reagovat
smazaný uživatel

znáš mě jak jsem emotivní já jsem si Lúcia fakt neskutečně zamiloval. Měl jsem ho dycky rád už v Lverkusenu, a nyní mě nadchnul , hrál fakt skvěle. Ty chyby pramení z jeho stylu hry, jak je psáno výše...

Reagovat
smazaný uživatel

A proto si myslím, že Samuel měl tu sezonu lepši.

Reagovat
smazaný uživatel

je to věc názoru. Já mám oba neskutečně rád, ale letos byl pro mě en tahiu na vůdce Lúcio ,kterej to často taha sám. Burcoval spoluhráče, šéfoval, nebojí se vzít míč a jít sám dopředu, je platný v útoku, běhá, maká, plive krev - tohle já oceňuju hodně. Nvíc toho odkopal jeden z nejvíc, Samuel byl bohužel párkrát zraněný....

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, presne věc nazoru.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám u Interu obecně nejraději tu defenzivu a vše s ní spojené, to je dáno už historií. Všichn

inaši stopeři - Lúcio, Žula, Iván i Matrix jsou mí velcí oblíbenci, Interisti, super hráči. Maicona mám taky rád, je to jeden ze symbolů té naší éry. Javier je kapitola sama o sobě. Chivua jsem si hodně oblíbil taky už dřv, Santon je budoucnost... krásná defeziva Navíc grande gólmani ,kteří jsou nedoceněni. Julione byl zase extrémní opora i v LM, dlouhodobě patří k nejlepším brankářůmsvěta. Toldone je Interista jako hrom, Orlandoniho mám rád za tu trpělivost a spolehlivost...

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar ma letošni sezonu trochu horši jak minulou, hlavně ze začatku sezony, ale pak se do toho dostal, a byl dobry, ma nejvic vychytanych nul. Mattrixe mam taky strašně rad, je to borec, at se chova jak se chova. Samuel taky vybornej obrance, taky ho mam rad. Lucia už meně, toho moc nemusim, a navic se mi ani nějak extra nelibi jak hraje. Chivu dobry, nevadi mi, Maicon taky dobry, plati u něj totež co u Julia Cesara. Tolda mam hodně rad, hlavně když chytal v repre. Zanettiho sem nějak dřiv neměl rad, ale ted sem mu celkem prisel na chut, je skvěly. Santon snad ukaže co je v něm, ma na to, hlavně ale at se soustredi sam na sebe, pripada mi, ze loni jak vyletěl, že mu to vlezlo do hlavy. A Cordoba, ten mi je ,,jedno " nemam ho ani rad, ani nenavist. Pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě, tohle beru...

Reagovat
10

v jeho stylu? podle mě má prostě styl dělat chyby potom se nediv názoru lidí, který ho nedaj ani mezi top 10 stoperů sezony...a že jich je spousta

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan nebyl klíčový, jde mi o rozdílové hráče, kteří to táhli, to Dejan několikrát jo ,ale na něm to nestálo... jinak ho ale mám moc rád

Reagovat
10

pro zajímavost 5 nejdůležitějších hráčů Interu v sezoně podle římskýho Corriere d. S.:

1. MILITO 35.6%, 2. SNEIJDER 25.6%, 3. ZANETTI 13.2%, 4. CHIVU 4.7%, 5. Maicon 4.3%...hlasovalo 25370 lidí

Reagovat
lnterista

Chivu?

Reagovat
10

Corriere má nejvíc čtenářů v Říme, tak ho tam má asi pár lidí pořád rádo, jiný vysvětlení pro to nemám

Reagovat
Alberto Aquilani

Hlavne po Coppe musia mať Chivua v Ríme neskutočne radi .

Reagovat
10

asi kvůli tomu jen 4.7%

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, zajímavý. Wese bych tam nedal, kdyžtak ne tak vysoko. Chivu? Určitě ne, ač ho mám rád a je to borec, že se tak vrátil. Maicon byl někdy dobtej ,někdy ne, měl lepší sezony...

Reagovat
Jajinek

když tedy mám napsat já...

1) Milito 2) Samuel 3) Cambiasso 4) Lúcio 5) Maicon

Chivu opravdu ne, ten je tam jen proto, že hlasují Romanisti....no a Wes, on byl důležitý v LM, ale v lize nehrál prostě to, co se od něj očekávalo a navíc by děsně nególový....

Jinak Maicon paté místo jen za závěr sezóny...jinak by tam byl Zanetti, který je tak u mě 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon byl dobrej, ne vždy, ale dobrá sezona. Tu kritiku na něho moc nechápu.

Reagovat
Jajinek

když si odmyslíš poslední třetinu sezóny, tak byl dost nevýrazný a kazil....ne ale nějak extrémně a ta kritika je způsobna tím, že na něj jsou přemrštěné nároky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

1. Milito, 2. Cambiasso, 3. Samuel , 4. Zanetti, 5. César+Maicon+ E'too (za poslední zápasy)

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
lnterista

kdyz se kraji chleba tak je Maicon vybornej a to je nejdulezitejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Milito, Samuel, Cambiasso, Zanetti ( to spiš za LM, v lize ho nějak nesleduju ), Mourinho.

Reagovat
Jajinek

třeba Josého bych tam rozhodně nedal...nebýt jeho, nemusíme se třpat do posledního kola....ale aspoň je to napínavé...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to je spis mysleno z LM no. Ta mě dost ovlivnila

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa týka hráčov-tak vynikajúca bola celá obrana-to je teda Maicon,Lucio,Samuel,Zanetti s výborným brankárom,zo zálohy by som najviac vyzdvihol Cambiassa,dalej Sneijdera,Motta sa konecne chytil ku koncu sezony,a v utoku to je jasné-Milito,po nom Samuel Etoo,Mario Balotelli,Pandev-vyborny start,potom isiel dolu

Reagovat
smazaný uživatel

a dalej by som vyzdvihol prácu Joseho,ale to zhrniem až na záver tejto sezony

Reagovat
Jajinek

ježiš ty budeš psát souhrn...prosím neděj to...k smíchu už je jen těch pár řádků co jsi napsal teď...ušetři si ostudu...

Reagovat
lnterista

nevim co proti nemu porad mas

Reagovat
Jajinek

už jsem to psal asi 3x...

Reagovat
lnterista

jasne asi neni na takove urovni jako ty...ale nikoho tady neurazi sem tam zaprovokuje(kdo ne) a jinak je v poho...jsou tady mnohem horsi navic je to kluk od nas

Reagovat
Alberto Aquilani

Bohvie kolko ešte u Vás bude .....

Reagovat
lnterista

no u vas bych mlcel...to je fakt elita co tady je z vasi strany

Reagovat
Alberto Aquilani

Kto ? Ja - Vučinič , Psycho Sir sexi , Klida tých "poznám" už 3 roky a Slejdy tu chodí tiež dlho . Potom sú tu niaky ďalší ako teraz si nespomeniem na nick , ale fandí už dlho a samozrejme 18 klubov z 20 v Serii A čo fandí v boji o Scudetto AS - takže ich priaznivci .

Reagovat
smazaný uživatel

jj, celá velká parta "věrných" fanoušků

Reagovat
Jajinek

však jasně, ale tak pořád jsou tam jiné důvody, proč jsem na něj zasednutý...už jsem to tu vypisoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ked nechceš,čítať a reagovať ani nemusíš a to patrí ku všetkým mojim príspevkom,to je odo mna k tebe asi všetko,o naťahovanie sa s tebou nemám záujem

Reagovat
Jajinek

jasný...ale tohle byla přátelská rada mířená pro tvé dobro...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

proč si to někdy nepřiznáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

odpověz mi bez emocí a bez smajlíku...

Reagovat
smazaný uživatel

vid vyššie-o naťahovanie sa s tebou nemám záujem

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kdyz to vemu kolem dokola, tak do TOP 5 se ti vešlo 12 hraču

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad niektorí hráči by mi ani neodpustili,keby som ich nespomenul

Reagovat
smazaný uživatel

Po těch všech tvých výrocích zde by spíše byli radši, kdyby jsi je vůbec nezmiňoval..

Reagovat
smazaný uživatel

oni nie sú takí namyslení ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

třeba si to můžu dovolit

Reagovat
10

takže vlastně celá jedenáctka...

Reagovat
lnterista

Reagovat
Alberto Aquilani

Najlepší stoper ligy je Juan tak sa nehádajte

Reagovat
Mihal

Reagovat
Alberto Aquilani

čo je na tom smiešne ? Juan je absolutná svetová špička , navyše nerobí chyby .

Reagovat
Mihal

to už ti poviem ako interista že Chiellini je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

S tym by som možno súhlasil , ale Juan mal lepšiu sezónu .

Reagovat
smazaný uživatel

tak a dnes sa to skonči je neuveritelne ze AS Roma sa po takom strašnom zaciatku dokazala spametat a bojuje o scudeto do posledneho kola, treba dufat ze siena neprehra ale hlavne treba porazit chievo a rozlucit sa so sezonou vitazne,je uzasne vediet ze AS Roma bude hrat dalsiu sezone opet ligu majstrov lebo tam patri.Dnes to nevzdame a budeme bojovat ,nadej umiera posledna.FORZA ROMAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz je na sienu kurz 16 nezbyva nic jineho, nez doufat, ze to nebude stejna komedie ja lazio nebo teplice

Reagovat
Pipo123

dneska cítim že Inter to posere a AS získa Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

tak si tam navoněj

Reagovat
Pipo123

už už už ááá

Reagovat
smazaný uživatel

Já si zrovna vzpomněl na sezonu 1999/2000, kdy Lazio mohlo po výhře na domácím hřišti a naší tristní porážce na půdě Regginy slavit titul.

Reagovat
Pipo123

vy ste hrali doma s Perugiu ne ? a my sa mi zdá že vonku v Reggine

Reagovat
smazaný uživatel

Tak počkat, teď si nejsem jistý soupeři. Nicméně na 100 % vím, že jste hráli doma a my venku My hráli na oraništi... Možná máš asi pravdu s těmi soupeři, ale jak říkám, vy doma, my venku

Reagovat
Pipo123

neviem musel by som niekde pozrieť ale moc sa mi nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, měl jsi recht s těmi soupeři My hráli v Perugii a vy doma s Regginou

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste hráli doma s Regginou, Juventus v Perugii

Reagovat
Pipo123

jj môž byť kto si to má tak presne pamätať, už to 10 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

já si ten gól Caloriho bohužel pamatuju moc dobře, to byl hroznej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

takový finiše se nezapomínaj, i když teda znám minimálně jeden zajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Pipo123 , nejsem zas takovej narcis...

Reagovat
Pipo123

tak ono já som nezabudol, ale vedel som ským sme hrali a ským hralo Juve, ale presne či vonku alebo doma to ne vtedy som sa viac hral s legom ako pozeral futbal to som mal tuším 11 rokov

Reagovat
Alberto Aquilani

Uff , 11 rokov a hral si sa s legom . Mne ked bolo 11 som sa hral s niečim iným .....

Reagovat
Pipo123

to mi povedz čo to bolo ?

Reagovat
Alberto Aquilani

Kalil som Fifu na playstatione .

Reagovat
Pipo123

aha to já som vtedy ešte ani nevedel čo je to PC alebo Playstation

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fajne....ANKETA !!!

kdo ma zajem z nasledujicich o připojeni se do fanty....

Bianconero

10

slejdy

tomanatura

Jajinek

GEGE

SqueeZy

xyonek

Reagovat
GEGE

Já bych to zkusil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborně, pišu si.

Reagovat
Tomanatura

Dalo by se..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, klíďo

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, idealni počet pro jednu ligu by byl 6. V prvni lize konči Merengues, takže z druhe ligy postupuji dva, z prvni sestupuje jeden. Takže v 1.lize je šest, v 2.pět, takže se doplni jeden novej. Takže sedm novych členu je potřeba.

Reagovat
Tomanatura

Jenom teda nemůžeš mi nějak primitivně osvětlit pravidla?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ne, klíďa, ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je vám doufám jasný, že začínáte ve třetí lize , nechci vás odradit, jen bych nerad, aby jste byli posléze překvapený

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se začít musí viď

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak..., berte si příklad z Fiorentiny, nebo Neapole

Reagovat
smazaný uživatel

A podotykam že z druhe ligy se nepada LETOS

Reagovat
smazaný uživatel

loni se nepadalo z první, což přišlo náramně vhod jistému nejmenovanému fanouškovi Milána s defenzivním záložníkem v nicku

Reagovat
smazaný uživatel

proto se letos nepada z druhe, což jistě přijde vhod jistemu fanouškovi tymu, ktery se letos prvně podiva do LM

Reagovat
Slejdy

du do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborně, tebe jsem tam chtěl snad ze všech nejvic

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, Jajinek a 10 jste byly muj hlavní cil pro ziskani do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Treba Tomanaturu jsem ja nechtěl, ale zbytek byl pro, ale nevadi mi, aspon vas bude idealni pocet.

A za GEGEho sem taky dost rad.

Reagovat
smazaný uživatel

já také, už jsem se hlásil vloni :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jj s Tebou počitam.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak otázka, jak se nakonec něak dozvíme, jak to s námi dopadlo?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to jasne už.

Tomanatura, Bianconero, GEGE, Slejdy, Jajinek, Ty už ste jasní, jeste chybi jeden, a jste tam, to jako neni žadný problem. Ještě ziskat jednoho, aby v 3.lize bylo šest hracu, no a ten sedmej pujde do druhe ligy. Dohromady bude 18 hracu, tri ligy.

Složení lig :

Seria A - GATTUSO, M11, Tsigi, terry, Shevchenko, Trewinn

Seria B - Ital, Santon, vandertom, Kryštof, One - Real a novaček

Seria C - 6 nováčku...to jste vy.

A já pak vylosuju jednoho kdo pujde do te Seria B.

Reagovat
smazaný uživatel

Serii C už se říká Lega Pro Prima Divisione !

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to muže byt Primavera, dyz to sou novacci

Reagovat
smazaný uživatel

dík dík :) Případně, nato forum se už máme registrovat, či ještě vyčkat?

Reagovat
smazaný uživatel

registrujte se, chcete-li, ale ty už tam jsi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A prosil bych, registrujte se pod nicky co mate tady, at vim.

Reagovat
smazaný uživatel

jop

Reagovat
GEGE

Ok jsem tam

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nejspíše nejsem, můj nick neexistuje.. tak zkusím reg a uvidím :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsi tam pod nickem Nightmare?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ne hele :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

grazie maestro

Reagovat
Jajinek

a co mere?

Reagovat
smazaný uživatel

Mere bohuzel skoncil

Reagovat
Jajinek

jakto? já myslel že on s celou to myšlenkou původně přišel...

Reagovat
smazaný uživatel

O to vic

Reagovat
SqueeZy

Díky za nabídku, ale nebyl by na to čas

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, diky za odpověd

Reagovat
Jajinek

jasný, počítej se mnou...

Reagovat
smazaný uživatel

grazie

Reagovat
M11

skoda mereho

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě kdo si tam s tím teď bude hrát...., navrhuju Trewinna, s fantou má po merem nejvíc zkušeností..., určitě bude nadšenej

Reagovat
smazaný uživatel

terry se mi nabidl

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Domluvte se mezi sebou. Nebo treba Trew by dělal A, ja B, a Terry C...To necham na vas ostatnich hm.

Reagovat
Shevchenko

Mně by to nevadilo, stejně si to vždycky každé pondělí počítám ve škole když je nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

V poho, nějak si to rozdělte, mě zustava S B

Reagovat
terry

Mě je to jedno, jen jsem říkal, že to klidně vezmu. Moc práce to není, tak se pak nějak domluvíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to s díky přenechám klukům tady.

Reagovat
Shevchenko

A jedna důležitá informace, nicky si dejte stejné jako tady na EF.

Reagovat
Jajinek

škoda...já už měl připraveno něco jako "jebusitoveseledostromu"....a to jako nesmím jo?...

Reagovat
Shevchenko

Klidně můžeš, ale já potom nebudu mít nervy s tím rozlousknout kdo je kdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nick bych prosil stejny, nazev Tveho tymu pak mužeš mit jaky chceš, třeba inlovevandertominlove.

Reagovat
Shevchenko

Takže postup mezi elitu? A koukám, chybí nám ještě 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že 10ka bude chtit jit hrat, kdyžtak reknete navrh, jako nahradnika.

Reagovat
10

co to vlastně obnáší? já nemám moc představu o co tam jde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to hra o Italske kopane. V letě před sezonou si zvoliš vlastni tym. A pak snim hraješ celou sezonu. Na kazde kolo das svou sestavu. Staci na to pět minut v sobotu vzdy pred zahajenim kola. A v letě ten draft, to mas 333 fantamilionu, a vybiras si 3 golmany, 8 obrancu i založniku a 6 utocniku. Ty ceny jsou na fantagazzetta.com ale na to je ještě cas. A pak po odehranem kole se pocitaji znamky hracu za to kolo, to se pak sečte, a z toho je vysledek třeba dejme tomu ja nevim 70 bodu jo. A pak podle stupnice bodu za to jsou goly, od 66 bodu do 70 bodu je jeden gol, od 71,5 až do 75 dva goly a tak dale...A v te svoji lize kde je sest hracu se hraje vzdy proti sobě, to vychazi ze s kazdym hraješ 7x a s nekym 8x, snad sem to spocital spravne. Vice info na http://fanta2008calcio.freeforums.org/

Reagovat
10

asi s díky odmítnu, obávám se, že bych na to neměl čas...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ale zabere to fakt jedno odpoledne v letě, a pak jen pět minut...Ale nevadí, diky za uprimnost

Reagovat
Al Capone

btw: Ronaldinhovi končí v AC smlouva?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Carlos se dneska zase vytáhnul xD

Reagovat
Slejdy

podme Roma a Siena

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

NTER (4-2-3-1): Julio Cesar; Maicon, Materazzi, Samuel, Zanetti; Motta, Cambiasso; Pandev, Sneijder, Eto'o; Milito.

FORZA INTER!!!

Reagovat
Jajinek

tak Lúcio ještě viditelně není fit, jsem rád, že se stále šetří...

Reagovat
smazaný uživatel

SIENA: 85 Curci; 87 Rosi, 6 Terzi, 29 Cribari, 3 Del Grosso; 10 Codrea; 18 Ghezzal, 8 Vergassola, 12 Ekdal, 24 Jajalo; 32 Maccarone.

Reagovat
lnterista

Pandev?

Reagovat
smazaný uživatel

predtým tam mali Gorana,teraz tam je už Mario,akurat som tu chcel dať celu zostavu ešte raz,ale vidím,že nižšie si ju dal pred chvilou ty

Reagovat
Jajinek

už nyní jsem zvědavej, jak dopadne volba mezi Goranem a Mariem na finále LM...já jsem tedy jasně pro Gorana...otázkou je, jestli by to případně Mario ustál...bude sranda...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych volil na zacatek urcite Gorana.

Reagovat
Jajinek

jj, páč asi půjdeme do záčátku z bloku, opět bude důležitá defensivné práce křídel a jejich pohyb....navíc Mario je za stavu 0:0 nepoužitelnej....pokud se poštěstí a povedeme, přijde jeho čas.

Reagovat
smazaný uživatel

súúúhlasíííím

Reagovat
lnterista

SIENA - Starting XIs for this afternoon's Serie A Week 38 clash at the Stadio Artemio Franchi - Montepaschi Arena (kick-off 15:00):

Siena: 85 Curci; 87 Rosi, 6 Terzi, 29 Cribari, 3 Del Grosso; 10 Codrea; 18 Ghezzal, 8 Vergassola, 12 Ekdal, 24 Jajalo; 32 Maccarone.

Subs: 89 Ivanov, 7 Reginaldo, 9 Malagò, 11 Calaiò, 15 Brandao, 22 Tziolis, 23 Jarolim.

Coach: Alberto Malesani.

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 23 Materazzi, 25 Samuel, 4 Zanetti; 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 45 Balotelli, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.

Subs: 1 Toldo, 5 Stankovic, 6 Lucio, 11 Muntari, 17 Mariga, 26 Chivu, 27 Pandev.

Coach: José Mourinho.

Referee: Emidio Morganti (Ascoli Piceno).

Reagovat
Alberto Aquilani

FORMAZIONI (Chievo-Roma ore 15, stadio Bentegodi di Verona)

Roma (4-2-3-1): 27 Julio Sergio; 13 Motta, 4 Juan, 29 Burdisso, 77 Cassetti; 16 De Rossi, 7 Pizarro; 11 Taddei, 20 Perrotta, 9 Vucinic; 10 Totti.

A disp.: 1 Lobont, 5 Mexes, 22 Tonetto, 33 Brighi, 94 Menez, 19 Baptista, 30 Toni.

Fuj , zas ten pocit v bruchu .

Reagovat
Alberto Aquilani

+ musíme sa spoliehať nie len na seba ale aj zakopnutie Interu .

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA CALCIO !!! Uz jen 14 minut od vstupu Sampdorie do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Zenit, Sevilla, Werder, Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra Uefa

Reagovat
Tsigi

Všechno o je pro Palermo hratelný , hlavně teda Zenit a Werder

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych ta mviděl Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite Palermo ma větší šanci něco uhrat...Ale ja si uzivam fantastickou sezonu, a jsem rad, že se dostaneme aspon do toho predkola. FORZA DORIA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čoskoro Diego Milito strelí svoj 22.gol za Inter v tejto sezone

Reagovat
Slejdy

snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo komentuje na Sport1??doufam ze ne Slepicka

Reagovat
lnterista

FORZA INTER !!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

už vedete či co?

Reagovat
lnterista

aaaaaa zacina nakopavani...tak to bude spatny

Reagovat
mickey mouse

juj škoda

Reagovat
mickey mouse

jééé DIego

Reagovat
mickey mouse

Tak ta obrana Sieny neskutečně děravá

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je obrana nejslabší článkem, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypada s Macem, přijde k nam?

Reagovat
smazaný uživatel

Chce ho i Palermo(zase se s ním budete přetahovat), ale když dáte tu LM, tak je podle mě váš.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to dame, Palermo už vede, remiza nam nestaci. Doufam, že dojde na Mereho slova, a ze to Napoli pusti, mam jedničku na Doriu a dvojku na Palermo.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, PORTANOVA..., vrátí se ?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím v poslední době se řeší jenom trenér a zase trenér. Spíše to vpyadá, že odejde Cribari, chcou ho tak 6 týmu ze serie A spolu s Cagliari.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla škoda, Cribari se taky celkem osvědčil. Cagliari bude určitě někoho shánět no, pokud odejde Astori.

Reagovat
Pipo123

neviem či Cribariho si nechce reja ponechať

Reagovat
smazaný uživatel

palombooo pěkna pecka

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to frčí - 2 góly za 720 minut hry

Reagovat
smazaný uživatel

*240 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si rikal, jak to pocitas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Storari, nejlepši golman na světě

Reagovat
Shevchenko

Pffffffff.... Maccovi to tam dneska spadne, cítím to.

Reagovat
lnterista

to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Mario je skvelý

Reagovat
Jajinek

tak zatím to vypadá, že ten Scudetto gól nikdo nemůže dát....!!....Curci nás zatím solidně likviduje...správný Romanista...

Reagovat
smazaný uživatel

As 0-1 vede Vucinic

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tak chytal celou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Vucinic

Reagovat
smazaný uživatel

Kur*a takové šance.

Reagovat
Slejdy

Mirko najs

Reagovat
Mihal

Siena zatiaľ solidný betón, asi ako inter na Nou Campe.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
M11

co tu tlacis

Reagovat
Mihal

Ako mi chceš povedať že siena nebetónuje? Jediný hráč na polovici interu je Maccarone a ani on nie stále.

Reagovat
Tomanatura

SIena hraje to, na co má. Ze zajištěné(ehm) obrany do protiútoků, což třeba Inter na barceloně i vinnou vyloučení předvést nemohl a nepředvedl. Hrají sympaticky, betonem se to nazvat opravdu nedá.

Reagovat
Mihal

Na San Sire toto teda rozhodne nehrali a dalo by sa očakávať, že takúto taktiku slabšie mužstvá používajú v zápasoch vonku a nie na domácom štadióne.

Reagovat
Tomanatura

Bavil ses o Nou Campu a ano, používají.

Reagovat
smazaný uživatel

Siena je výjimečná, víš.

Reagovat
Slejdy

ste mohli aj prohravat tak klidek

Reagovat
Mihal

Ale aj mohli vyhrávať 5:0 tak psssst

Reagovat
Slejdy

podme Siena .. VERIME !!!

Reagovat
smazaný uživatel

MIRUNA výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

MIRKOOOOOO

Reagovat
M11

Curci spravny romanista

Reagovat
Slejdy

kloboucek DDR

Reagovat
Tsigi

Hrozná škoda, že spadne tým hrající jak Siena

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
M11

sak oni se vrati

Reagovat
M11

DDR BANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

DANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!HOLY SHIT

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to je, když budou mit dva tymy stejně bodu, vzajemne zapasy oba 1-1...lepši skore?

Reagovat
Tomanatura

Musíte vyhrát, jinak Forza EL

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry no, Napoli zatim lepši.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si to Inter nepokazí. Kdyby AS vyhrálo titul, byla by to ostuda pro celou italskou ligu a degradace fotbalu. A to Interu nefandím.

Reagovat
lnterista

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

cože? podle čeho soudíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už chybal tomu len gol

Reagovat
smazaný uživatel

cítím takový příjemný a zároveň nepříjemný chvění..., jako když si vedeš holku domu a přemýšlíš co z toho bude

Reagovat
10

Ekdahl to tam měl uklidit

Reagovat
smazaný uživatel

Ked to skončí takto titul má AS?

Reagovat
smazaný uživatel

no

Reagovat
Jajinek

Tak začínají to být solidní nervy....ale pokud budeme hrát takto, musí tam dřív nebo později něco spadnout....věřím tomu, že Wes v posledním kole konečně vymysí nějakou překvapivou přihrávku... (zatím mám humor...snad brzo nepřejde)

Reagovat
Mihal

ja mám nervy že ma asi klepne keď dostaneme gól alebo keď ešte jednu šancu nepremeníme

Reagovat
kiwwi

kokos tolko sanci Inter....to tam casom musi padnut

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhezčí stadiooooon.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo..., mám rád ty Artemia Franchi, Renaty Dall'Ary, Atleti Azzurri a podobný...

Reagovat
Jajinek

Artemio je vážně parádní...

Reagovat
Tsigi

Mě by hrozně vadilo to plexisklo

Reagovat
lnterista

AS pekny goly...kua jsem fakt nervozni

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA DAJEEEEEEEEEEEEEE POLCAS NAS DELI OD SCUDETTA ALE INTER JE VELMI SILNY A TYCH 45 MINUT BUDE CELA VECNOST,SIENA PROSIM ROMANISTI VAM VERIA

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol ma stejne nejhnsunejsi dresy v Serii

Reagovat
smazaný uživatel

protože jsou podobný Laziu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ty červene jsou škarede, takove divne, a ty světle modre, sou jak kdyby vyblute.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ve švýcarské lize se hraje v posledním kole přímo o titul. Y.B. Bern - Basilej mají stejně bodů. Rozhoduje skóre nebo vzájemné zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Bern dostal 5ku v Luzerne, pre mna jasná dvojka čiže nerieš či jak to tam je ?

Reagovat
Shevchenko

Vzhledem k tomu, že Basilej má lepší skóre a při remíze i vzájemné zápasy, tak je to celkem jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Bern má právě že lepší vzájemný zápasy než Basilej

Reagovat
Shevchenko

Aha, já zapomněl že se hraje na 4, ten poslední Basel vyhrál 4:0.

Reagovat
lnterista

Trewinn: Quaresma,Mancini za tento zapas hmm??Myslim ze solidni kseft

Reagovat
smazaný uživatel

stačilby Cambiasso

Reagovat
lnterista

tak to radeji vydrem

Reagovat
smazaný uživatel

nní nad poctivost, že

Reagovat
smazaný uživatel

Siena překvapí a vyhraje A mohla by taky překvapit Napoli

Reagovat
lnterista

v tunelu se to uz domlouva

Reagovat
smazaný uživatel

kto čo domluval?

Reagovat
smazaný uživatel

Ospravedlnujem sa za nevedomost a lenivost si to vyhladat, ale pri rovnosti bodov AS, Inter bude majstrom kto?

Reagovat
10

AS

Reagovat
terry

Co teda rozhoduje o titulu? Vzájemný zápas nebo skóre? Samozřejmě pri rovnosti bodů.

Reagovat
10

vzájemný zápasy

Reagovat
terry

Už vim.

Reagovat
smazaný uživatel

Kily ti vzkazuje, ze pry dyz se staras o Serii A, ze bys to měl vědět !!

Reagovat
10

mám takový tušení, že dneska to vezme do svých rukou Morganti

Reagovat
smazaný uživatel

inter pekna ruka

Reagovat
Jajinek

tyhle se nepískají...viz Melo v Coppě...

Reagovat
smazaný uživatel

ale piskaju

Reagovat
Jajinek

nepískají...už jsme to tu asi 10x řešili...

Reagovat
smazaný uživatel

piskaju interu nepiskaju

Reagovat
Jajinek

opět ti říkám že to není pravda, když o tom nic nevíš, tak se s tebou nemá cenu bavit...

Reagovat
smazaný uživatel

keby sa nepiska tak je prvy AS v neapoli 90 minute piskol rozhodca neapolu penaltu a to nastrelil iba mexesa, a vas obranca ju nemal ani pri tele

Reagovat
Jajinek

ruky se ve vápně pískají jen, pokud jsou úmyslné a nebo pokud změní dráhu míče při střele na bránu...viz Lúcuo v derby...ruky z nešikovnosti při centrech atd se nepískají...viz Melo při Coppě na Meazze, sudí to taky nepískal...já se divil, ital mi to vysvětlil...je to stejný případ...

Reagovat
smazaný uživatel

taliansky rozhodcovia to piskaju kedy chcu

Reagovat
Jajinek

právě že ne...

Reagovat
M11

proti Interu se piska vse

Reagovat
Jajinek

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

atalanta pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som tam poslal do 10.minut Pandeva

Reagovat
Mihal

Mne to pripadá ako keby hráči interu ten titul nechceli

Reagovat
Mihal

Zahodia asi všetko čo sa dá ale stále verím, až pokiaľ nedostaneme gól

Reagovat
smazaný uživatel

stalo sa

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOL !!!!!!!! VITEJ LIGO MISTRUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Lubinterista

Se z toho snad omrdám..

Reagovat
Shevchenko

KURČI !!!!

Reagovat
kiwwi

Zanetti Milito Curci

Reagovat
smazaný uživatel

toľko sanci

Reagovat
Jajinek

kurva už ale dejte ho!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Storari, to je fakt buh

Reagovat
M11

to je zaver sezony !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
lnterista

Diegoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Lubinterista

Kurva Chievo hrajem nebo jsme v prdeli..

Reagovat
Lubinterista

uuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

Diegoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mihal

DIEGOOOOOOOOO

Reagovat
GEGE

Njn kdo jiný...

Reagovat
M11

Milito dava zapomenout na Zlatana

Reagovat
Jajinek

a poprvé říkám že ano!!

Reagovat
smazaný uživatel

MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Tomanatura

Javier

Reagovat
lnterista

Javier

Reagovat
Jajinek

kombinace těchto dvou mě nyní opravdu rozplakala...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
kiwwi

nepochopim, jednoducho nepochopim ako moze Javier chybat na MS

Reagovat
terry

Diego je bůh! Kdo mi ho příští rok vyfoukne ve fantě, krutě za to zaplatí!

Reagovat
Mihal

Ale nezabúdajme že ešte nie je koniec

Reagovat
Mr.Jindros

Podle mě byl konec už před zápasem. To tady vážně někdo věřil, že by mohl Inter ztratit?

Reagovat
Jajinek

nikdy neříkej hop...o poločase jsem byl dost nervózní...

Reagovat
Mr.Jindros

Tak já bych byl taky nervózní, kdybych fandil Interu. Ale pro nezávislého pozorovatele to bylo jasný podle mě. To nevím, co by se muselo stát, aby si to Inter nechal vzít se Sienou.

Reagovat
smazaný uživatel

siena kurna skuste vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Lanzafame letos celkem vyrostl, už bylo pomalu na čase..., líbí se mi ten hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna sem to psal terrymu no, že přišti sezonu ho zkusím

Reagovat
smazaný uživatel

podle toho kam půjde..., patří Palermu a nejsem si jistej, jestli v tom nemá prsty ještě Juve.

Reagovat
10

50/50

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

to je konečná

Reagovat
lnterista

piskej konec

Reagovat
Mihal

tak tak, sudí čas

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite někdo, proč nehraje Miccoli?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, karty, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak klucí ušatí z AS s tím počítali, vzali si smuteční dresy...

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to telefonát..., Silvio ?

Reagovat
Mr.Jindros

"Dobré odpoledne, tady Silvio..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chivu 90 . minute vlastny gol

Reagovat
Lubinterista

Domluvený kulhání kvuli mlze před finale LM

Reagovat
lnterista

kua

Reagovat
smazaný uživatel

toľko šancí čo sme nepremenili si nepamatám ani kedy naposledy

Reagovat
Jajinek

Kyjev...

Reagovat
Mihal

Moskva doma

Reagovat
smazaný uživatel

v obidvoch prípadoch ich bolo dosť,ale tu mi to príde,že je to ešte viacej,sance od zaciatku zápasu,kdežto Kyjev a Moskva-sance hlavne 2.polcas

Reagovat
Jajinek

o obocu pripadech tech sanci bylo vic a vylozenejsi...

Reagovat
lnterista

ted naposledy na Nou Campu

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Mihal

Začínam byť zase nervózny

Reagovat
smazaný uživatel

10.minut od titulu

Reagovat
smazaný uživatel

tvuj prvy titul co

Reagovat
smazaný uživatel

ee

Reagovat
smazaný uživatel

siena vyrovnat

Reagovat
lnterista

ten Rosi si zapomnel vzit prasek ne?

Reagovat
Mihal

silný romanista

Reagovat
Mihal

infarkt

Reagovat
lnterista

uff

Reagovat
smazaný uživatel

ostáva už len pár sekúnd od získania 5.Scudetta v rade

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mihal

Je to doma. Ďakujem hráčom interu za celú sezónu. VEĽKÉ ĎAKUJEM FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to taaaaam !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

DORIA !!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

symbolický vyvrcholení týhle hrůzostrašný sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky AS za krásnou sezonu, kdyby mi někdo řekl že budeme bojovat o titul tak bych si klepal na čelo, bohužel měli jsme ho na dosah, ale proti Dorii jsme si to posrali

Reagovat
smazaný uživatel

jo titul jsme stratili z Dorii ,ale jinak to byla paradní sezona věřil jsem v titul až do konce . Pro mě je to víkend zklamání včera Baník a dnes bohužel nám siena nepomohla. Příšti rok to snad dotahnem až na vrchol a jěště pokud příjde Fabiano tak to bude snad další paradní sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

a o 6 dni vyhráme LM

Reagovat
smazaný uživatel

gratulu... a letím na záchod.

Reagovat
Alberto Aquilani

FORZA ROMA ! RANIERI Ziskal s Rimom viac bodov ako MOurinho s Interom . A potom kto je lúzer .

Reagovat
Boban

juve, ze vyhodili ranieriho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Gratulace Ineru a jeho fanúšikom

Reagovat
smazaný uživatel

To je luxus, Doria bez problemu LM, fortunka mi zahrala...to je den

Reagovat
Jajinek

Ze svého zcela zaujatého a neskutečnými emocemi ovlivněného pohledu si dovoluji říct, že zcela zaslouženě pro Inter!!! Vedli jsme většinu sezóny a v momentech, kdy se předpovídalo, že už je to ztraceno, jsme vždy zabrali. At uz to bylo druhé derby s AC, kdy se favorizoval soupeř, nebo těžké zápasy na konci, kdy nám nidko nevěřil, že uděláme tolik bodů. A přece to tehnle tým dokázal, i když bojoval na řech frontách.

Chtěl bych poděkovat AS, byli více než vyrovnaným soupeřem a také díky nim bylo letos Calcio takto napívané....smékám...AS...

Jinak poprvé musím uznat, že Milito dal zcela zapomenout na Zlatana, což je třeba v mém srdci neuvěřitelný počin, ve který jsem nidky nevěřil...tohle je prsotě Il Principeho titul!!!!!

Dnes se bude slavit!!! a už jen za týden Madrid

ale nyní...

Finita !!!! Campione d´Italia siamo noi!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Il Principe Zlatan je už minulost! a souhlasím, titul zaslouženě!! Ještě LM a bude to nádhera!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na poděkování AS se vyprdni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HAHAHAHEHEHEHIHIHIHOHOHO

Reagovat
Jajinek

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to myslíš upřímně,tak beru své slovo zpátky

Reagovat
Jajinek

naprosto!

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

keby piskol siene tu penaltu neviem ci by ste otocili uz bayern vam to ukaze

Reagovat
Mihal

keby keby keby....

Reagovat
Alberto Aquilani

Ste majstrami Keby .

Reagovat
Mihal

Áno, máš pravdu, Inter je víťazom Serie A pre sezónu 2009/2010

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou a bude levnější pečivo?

Reagovat
Mihal

čo to má s tým spoločného, si absolútne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Já mimo nejsem ;-) jsem jen vytočený

Reagovat
Mihal

chápem ťa, ja by som tiež bol, zvládaš to ale lepšie ako Alberto

Reagovat
Jajinek

nebudu ti to vysvětlovat znovu...

Reagovat
smazaný uživatel

platí ten příští týden ? ať Ti můžu osobně "pogratulovat" ke Scudettu

Reagovat
Jajinek

určitě, který je to den?

Reagovat
smazaný uživatel

21.5. patek

Reagovat
Jajinek

ok, počítejte se mnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ještě se domluvime co a jak a kdy a v kolik atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Dorii ke čtvrtému místu

Reagovat
Shevchenko

Tak snad to Doria neposere.

Reagovat
smazaný uživatel

Maccarone nas tam pošle.

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE ROMA smola ze ziadna trofej ,bojovali sme o scudetto az dokonca ale bohuzial to nevyslo ,buducu sezonu ak budeme hrat ako od januara scudetto bude v Rime.DAJE ROMA DAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MACCARONE. 4 sezóny, 46 branek, plno asistencí a bojových výkonů za minimální plat. Legenda Sieny. Číslo"32" vyřadit prosím. Nesmrtelnej Big Mac a ať už bude kdekoliv, budu mu stále fandit!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Massimo je mazák zaujal mě již tehdy,když hrál za U21 ještě když tenkrát hráli proti našim.V tý době hrál ještě Čech,Polák atd...

Reagovat
Lubinterista

Jdu slavit.............

Reagovat
Alberto Aquilani

Jop , zapni plejko .

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože a ešte hentí dvaja opičáci na fotke, bože jak im môže niekto fandiť , jak ?

Reagovat
Jajinek

už toho nech...

Reagovat
Tomanatura

Solidně to nezvládáš

Reagovat
Slejdy

uz to neres..

Reagovat
smazaný uživatel

We are the Champions!

Reagovat
Pipo123

AS OH NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Kily

můžu ti objektivně napsat, že tvoje komentáře jsou den ode dne trapnější a trapnější. Nepřijde ti trapné tady takhle provokovat poté, co Lazio skoro do konce sezony hrálo o záchranu?

Reagovat
smazaný uživatel

PER SEMPRE SOLO INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

SIAMO SEMPRE CON VOI

SIAMO SEMPRE CON VOI

SIAMO SEMPRE CON VOI

NON VI LASCEREMO MAI

FORZA INTER E-EH

FORZA INTER O-OH

FORZA INTER E-EH

FORZA INTER ALE' ALE'

Starší verze:

TUTTI A DESTRA EEEH

A SINISTRA OOOH

TUTTI A DESTRA EEEH

A SINISTRA ALE' ALE'

FORZA INTER E-EH

FORZA INTER O-OH

FORZA INTER E-EH

FORZA INTER ALE' ALE'

SIAMO SEMPRE CON VOI

SIAMO SEMPRE CON VOI

SIAMO SEMPRE CON VOI

NON VI LASCEREMO MAI

FORZA INTER E-EH

FORZA INTER O-OH

FORZA INTER E-EH

FORZA INTER ALE' ALE'

Reagovat
smazaný uživatel

TU PER NOI PUOI VINCERE E POI

PUOI PURE PERDERE

TANTO SIAMO SEMPRE CON TE

E IL NOSTRO CANTO

CHE DOVUNQUE SARAI

NELL'ARIA SENTIRAI

NEROBLU' IL COLORE PER CUI CANTIAMO

NERO BLU

DAI FORZA INTER DAI NEROBLU

NOI SIAMO QUI CON TE

E FORZA INTER, INTER ALE'

Reagovat
smazaný uživatel

E' vero, ci sono cose piu' importanti di calciatori e di cantanti

Ma dimmi cosa c'è di meglio

Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria

Ma poi non rompermi i coglioni

Per me c'è solo l'Inter.

A me che sono innamorato

Non venite a raccontare quello che l'Inter deve fare

Perchè per noi niente è mai normale

N è sconfitta nè vittoria

Che tanto è sempre la stessa storia

Un'ora e mezza senza fiato

Perchè c'è solo l'Inter.

C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter

C'è solo l'Inter, per me...

No, non puoi cambiare la bandiera

Ela maglia nerazzurra dei campioni del passato

Che poi è la stessa di quelli del presente

Io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano

Perchè c'è solo l'Inter.

...E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco

Lui diceva che la serie A è nel nostro dna

Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter

C'è solo l'Inter, per me, per me...

C'è solo l'Inter, c'è solo l'Inter, c'è solo l'Inter, per me...

C'è solo l'Inter per me.

Překlad: EXISTUJE JENOM INTER

Je to pravda, existují mnohem důležitější věci

hráčů a zpěváků,

ale řekni mi, co je lepšího

než nekonečně trpět až k vítězství

a pak… neotravuj mě!

pro mne……JE JENOM INTER

Mně, který jsem do něj zamilovaný,

Nechoďte mi vyprávět, co INTER musí dělat…

protože pro nás nic není normální,

ani prohra ani vítězství,

vždyť je to stále stejný příběh,

hodinu a půl bez dechu

protože……JE JENOM INTER

JE JENOM INTER

pro mne JENOM INTER

JE JENOM INTER, pro mne

Ne, nemůžeš vyměnit prapor,

Je to černomodrý dres bývalých šampionů…

a pak je stejný i těch současných,

já od nich chci hrdost mužstva z Milána

protože…. Je jenom INTER

A vrací se mi v mozku advokát Prisco,

on říkával "Seria A je v našem DNA,

nekradu ligu (**)

a v druhé lize jsem nikdy nebyl" (***)

JE JENOM INTER

pro mne JENOM INTER

JE JENOM INTER, pro mne

(*) Právník Giuseppe "Peppino" Prisco (10.12.1921 - 12.12.2001) byl víceprezidentem Interu 38 let, od roku 1963, když ještě byl Prezidentem Angelo Moratti, do roku 2001, kdy zemřel.

(**) Juventus a Milan

(***) Milan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele