Serie A - preview 21. kola

19.01.2013, 08:35, aktualizováno 20.01.2013, 08:34
Previews
Atraktivním duelem začne a také skončí nedělní program 21. kola. Krátce po obědě změří síly Fiorentina s Neapolí, dezertem po večeři pak bude souboj AS Řím s Interem Milán. Mezitím vyzve AC Milán Bolognu, Atalanta Cagliari, Siena Sampdorii, Janov Catanii, Pescara Turín a Chievo Parmu...
ACF Fiorentina - SSC Neapol  (neděle 12:30)
Neapol má v současnosti velký důvod slavit - byly jí navráceny dva body, což znamená, že se opět zapojuje od pronásledování Juventusu. Fiorentina se nyní může soustředit jen na ligovou scénu, takže bude velmi nebezpečným soupeřem. Navíc chce zpět své místo mezi nejlepšími.

Ještě před pár dny vypadal pohled na tabulku zcela opačně - Fiorentině se dařilo a proháněla Juventus, Neapol byla kvůli redukci bodů až pátá. Nyní je vše zcela jinak. Neapol uspěla s odvoláním a byly jí navráceny dva body, které se hned projevily v tabulce. Partenopei jsou zpět na druhém místě, o něž se dělí s římským Laziem. Fiorentině se naopak nepovedl duel s Udinese a odešla poražena. Následně v týdnu nestačila na AS Řím, který ji brankou Mattii Destra vyřadil z Coppa Italia. Jak kluby zareagují na svou rozdílnou situaci?

Florentský tým zažil skvělou podzimní část sezony, kdy sbíral jedno vítězství za druhým a také po stránce předváděné hry se na Montellovo mužstvo hrnula chvála ze všech stran. O to smíšenější pocity nyní zažívají příznivci Fialek v roce probíhajícím. V něm se totiž Fiorentině ještě nepodařilo vyhrát! Bez bodu odešli její hráči již třikrát po sobě, když prohráli s Pescarou, Udinese a nyní s Římany.

Ve prospěch Violy nehovoří ani statistiky - z historického hlediska se musíme vrátit o dlouhé tři roky zpátky. Od té doby Fiorentina na svém hřišti ještě Neapol neporazila. Teď čeká její obranu velmi těžký test - musí zastavit nejlepšího střelce soutěže.

Edinson Cavani je ve skvělé formě a už dlouho o jeho podpis stojí největší evropské týmy. Prezident De Laurentiis ale chce svou hvězdu udržet. Kromě jiného se snaží vhodně doplnit kádr, když z Udinese přivedl univerzála Pabla Armera. Mezeru, jež vznikla po odchodu mladého útočníka Vargase, zaplnil vracející se Calaio. Největší pozornost ale bude v útoku Partenopei ještě dlouho patřit šestnáctigólovému Cavanimu.

Za domácí nenastoupí například dlouhodobě zraněný Giuseppe Rossi, dále David Pizarro, Michele Camporese a Ahmed Hegazy. Poslední klání těchto dvou týmů se povedlo Neapoli, která ve druhém kole vyhrála 2:1. Fiorentina jí tedy má co oplácet. Otázkou je, jak zastavit tak dobře fungující tým.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Roncaglia, Rodriguez, Savič - Cuadrado, Pizarro, Aquilani, Borja Valero, Pasqual - Jovetič, Toni
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Gamberini - Maggio, Behrami, Inler, Armero - Hamšík - Panděv, Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Z týmů umístěných ve druhé polovině tabulky se utkají Atalanta a sardinské Cagliari. Hosté se pohybují těsně na hranici sestupu a záchrany a pokud na hřišti svého soupeře zvítězí, v tabulce ho přeskočí. Atalanta je navíc z formy, i když v táboře Cagliari to také není nejlepší.

Atalantě, která se loni parádně vypořádala s odečteným mankem, se přestalo dařit. Za osm kol dokázali svěřenci trenéra Colantuona vyhrát jen jedinkrát a v tabulce se propadli na třinácté místo. Navíc se znovu otevřel boj o záchranu, Atalanta má sice náskok pěti bodů, ale to vzhledem k tříbodovému systému příliš neznamená.

V záchranářských pracích už je až po uši namočeno Cagliari. Hosté v minulém kole zastavili dlouhatánskou sérii bez výhry, doma totiž porazili brankou Daniele Contiho osm minut před koncem Janov 2:1. Cagliari je aktuálně sedmnácté, před osmnáctým Janov má jen dvoubodový náskok.

Atalanta se musí vypořádat s absencemi Capelliho, Belliniho, Marilunga, Lucchiniho, Schelotta a suspendovaných Carmony a Raimondiho. Úplně v pořádku to není ani u Cagliari, Sardiňané pocestují na sever Itálie bez Ariauda, Erikssona, Neného a Cossua.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
CONSIGLI - FERRI, STENDARDO, CANINI, BRIVIO - GIORGI, CIGARINI, BIONDINI - BONAVENTURA, MORALEZ - DENIS
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
AGAZZI - PISANO, ROSSETTINI, ASTORI, MURRU - DESSENA, CONTI, EKDAL - NAIGGOLAN, SAU - IBARBO
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AC Siena - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Ryze záchranářský souboj čeká na Sienu a Sampdorii. Domácím patří beznadějně poslední místo, hosté jsou na tom lépe a to zejména díky výhře nad Juventusem a remíze s AC Milán. Dokáže Sampdoria porazit i papírově výrazně slabšího soupeře?

Siena ne a ne zvítězit a její šňůra zápasů bez vítězství se natáhla už na sedm. Svěřenci trenéra Iachiniho se naposledy radovali z vítězství v půli listopadu loňského roku, od té doby na tříbodový přísun marně čekají. Samozřejmě s nelichotivou sérií se stává záchrana čím dál nereálnější.

Bianconeri mají momentálně za sebou dvojí vystoupení na půdě soupeře, v Miláně prohráli s AC těsně 1:2. A o jednu branku to bylo i v Turíně proti tamnímu FC (2:3).

Co se týče Sampdorie a záchrany, tam dostává situace reálnější rozměr. Po odvolání Cira Ferrary se kormidla chopil ambiciózní Delio Rossi a tým výsledkově pozvedl. Sampdoria totiž vyhrála na půdě mistrovského Juventusu 2:1 a výsledek pak potvrdila i doma proti AC Milán, se kterým remizovala 0:0.

Siena má k dispozici kompletní kádr, výjimku tvoří pouze dlouhodobě potrestaní Vitiello s Terzim. Nikterak dramatické nejsou ani ztráty v táboře Blucerhciatti. Trenér Delio Rossi nemůže počítat jen s Marescou a Juanem Antoniem.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
PEGOLO - NETO, PACI, FELIPE - ANGELO, VALIANI, DELLA ROCCA, VERGASSOLA, DEL GROSSO - ROSINA, PAOLUCCI
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
ROMERO - GASTALDELLO, PALOMBO, COSTA - DE SILVESTRI, KRSTIČIČ, OBIANG, POLI, ESTIGARRIBIA - EDER, ICARDI
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AC Milán - Bologna FC  (neděle 15:00)
V lize je na tom AC Milán stále zle a v tomto kole se pokusí zlepšit svojí situaci domácím zápasem proti Boloni. Jenže i hosté potřebují zabrat, před osmnáctým Janovem mají k dobru jen čtyři body a v případě porážky se mohou nebezpečně přiblížit sestupovým vodám.

AC Milán doslova zpackal začátek sezony a teď dělá co může, aby se vrátil tam, kam patří. Na třetí místo ztrácejí Rossoneri jedenáct bodů a zatím to tedy vypadá, že příští rok budou bez Ligy mistrů. Nepřesvědčivě vstoupil Milán i do nového roku. V prvním zápase sice porazil Sienu 2:1, ale poté vypadl z poháru a v dalším ligovém kole remizoval na Sampdorií 0:0. Domácím patří až sedmé místo, na pohárové pozice pak ztrácejí čtyři body.

Domácí by na San Siru rádi navázali na první vzájemný duel z této sezony. Milan tehdy vyhrál v Boloni 3:1 a hattrickem se blýskl útočník Giampaolo Pazzini. Někdejší útočník Fiorentiny, Sampdorie a Interu Milán by měl nastoupit od začátku i nyní. Výsledkově na tom není dobře ani Boloňa. Loni se týmu dařilo, ale letos je situace trochu jiná. Svěřenci trenéra Stefana Pioliho se mohli v prosinci pyšnit výbornou formou, na kterou po novém roce nenavázali. Boloňa prohrála s Parmou a Janovem, ale v posledním kole si výrazně spravila chuť, když Chievo zesměšnila čtyřmi brankami.

AC bude i tentokrát bez Didace Vily, De Jonga, Yepese a Ambrosiniho, který má svalové problémy. Hosté zase pocestují do Milána bez Gimeneze, Nataliho a Acquafrescy.

Netřeba dodávat, kdo je v zápase favoritem. Milán je sice sedmý, ale na San Siru by si měl s Boloňou poradit.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
ABBIATI - DE SCIGLIO, BONERA, ZAPATA, CONSTANT - FLAMINI, MONTOLIVO, BOATENG - NIANG, PAZZINI, EL SHAARAWY
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
AGLIARDI - GARICS, SORENSEN, ANTONSSON, CHERUBIN - PEREZ, KRHIN - DIAMANTI, TAIDER, GABBIADINI - GILARDINO
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Pro Janov už letos prakticky neexistují jednoduché zápasy. Po prohře v klíčovém duelu minulý týden se totiž Rossoblu opět propadli do pásma sestupu a mnozí již možná ani nevěří, že by se ještě mohli zachránit. V neděli čeká Janov na domácí půdě Catanii, který se nachází v relativně klidném středu tabulky.

Grifové hráli minulý týden v Cagliari, tedy celku, který se v tu chvíli nacházel o jediný bod za nimi. A vypadalo to nadějně. Janov Is Arenas vedl, jenomže pak Cagliari dvěma góly otočilo skóre a kouč hostů Luigi Delneri byl po zápase značně rozhněvaný. "Zahodili jsme tři body. Paradoxně jsme se dostali pod větší tlak, až když jsme vedli. Všichni hráči ale musejí dávat do zápasů víc," říkal Delneri, jemuž zatím angažmá v Janově vůbec nevychází, ale nadále má důvěru prezidenta Enrika Preziosiho.

Delneri alespoň doufá, že bude moci v neděli použít Boška Jankoviče a Damiana Ferronettiho, kteří bojují se zraněními, ale Juan Vargas zůstává mimo a karty nepustí do duelu Pisana a Seymoura.

Catania přijíždí na Marassi ve výborné náladě. Minulý týden totiž dokázala porazit AS Řím a potvrdila, že doma se jí daří. Venku už výkony svěřenců Rolanda Marana už tak slavné nejsou, nicméně desátá příčka aktuálně zajišťuje pohodlné náskok jak na nejbližší pronásledovatele (5 bodů), tak na sestup (12 bodů).

Do Janova dorazí Catania bez Francesca Lodiho, jenž má na dva zápasy stop, stejně tak Nicola Legrottaglie a zranění nepustí na kolbiště Sergia Almirona, Fabia Sciaccu a Marka Biagantiho.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey, Sampirisi, Granqvist, Manfredini, Moretti, Rossi, Kucka, Matuzalem, Antonelli, Immobile, Borriello.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar, Alvarez, Bellusci, Spolli, Capuano, Izco, Salifu, Gomez, Castro, Barrientos, Bergessio.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Delfino Pescara - Turín FC  (neděle 15:00)
Ani jeden z týmů není bezprostředně ohrožen sestupem. Domácí jsou šestnáctí, hosté dokonce ještě o čtyři příčky výš. Přesto není co podceňovat a chtějí-li se oba kluby zachránit, musí navázat na dobrou formu.

Když se tyto celky střetly naposledy, Turín jasně ukázal, že je mnohem lépe připraven a vyhrál 3:0. Předtím se ale dařilo Pescaře, která - ještě v rámci Serie B - díky gólům Lorenza Insigneho a Cira Immobileho vyhrála. Na domácí půdě se Delfínům daří a Turín proto nečeká nic jednoduchého.

Pescara byla brána jako jeden z hlavních favoritů na sestup, ale postupem času se dostavily i výsledky, které svědčí o tvrdé práci. Delfíni samozřejmě nejsou obávaným týmem, který zažil vzestup pod trenérem Zdeňkem Zemanem, ale nový kormidelník již ukázal, že jeho tým nelze jen tak porazit. Po několika porážkách vedení odvolalo trenéra Stroppu, jenž byl nahrazen současným Cristianem Bergodim.

Bergodimu se podařilo získat již tři vítězství, o všechny body obral Janov, Catanii a naposledy dokonce Fiorentinu. Klíčovou úlohu má v zisku bodů vzrůstající forma mladého brankáře Perina, o něhož se již zajímají přední italské kluby. Perin sice nájezdům Turína čelit bude, ale Bergodimu chybí mnoho jiných hráčů. Mimo jiné zranění Simone Romagnoli a Uroš Cosič. Ofenzivní talent Juan Fernando Quintero je s reprezentací do dvaceti let na mistrovství Jižní Ameriky.

Ani Bergodiho protějšek nemá při výběru sestavy úplně klidné noci. Kvůli kartám nemůže hrát zkušený Rolando Bianchi, který zařídil již sedm branek svého týmu. Kromě něj se Pescaře nepostaví Angelo Ogbonna, Abou Diop a Mario Santana, kteří jsou dlouhodobě zranění.

Tak jako se Pescaře daří na domácím trávníku, daří se turínskému FC mimo svůj stánek. Toro prohrálo jen v Římě s AS a v městském derby se Starou dámou. Giampiero Ventura si je dobře vědom, že jeho tým nečeká žádná lehká úloha. Pescara se totiž bude snažit potvrdit svou dobrou domácí formu a odpoutat se od tří posledních týmů Serie A.
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Perin - Balzano, Terlizzi, Capuano, Modesto - Nielsen, Togni, Bjarnason - Weiss - Vukušič, Caraglio
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Darmian, Glik, Rodriguez, Masiello - Gazzi, Brighi, Basha - Cerci, Meggiorini, Birsa
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - Parma FC  (neděle 15:00)
Fotbalisté Chieva utrpěli v minulém kole ostudný debakl od Boloni a poněkud tím přibrzdili realizaci cíle o posunu do první desítky. Nicméně byla to teprve druhá porážka za sedm kol, doma proti Parmě se chce veronský celek opět naladit na vítěznou vlnu.

Chievo v prosinci značně zlepšilo svůj herní projev a dostalo se do dobré formy. Výsledkem byly tři výhry v řadě a okamžitposun tabulkou. Fly Donkeys navíc po novém roce na onu formu navázali, Atalantu doma udolali 1:0.

Minulé kolo už bylo v tomto ohledu jiné. Chievo utrpělo na půdě Boloni čtyřbrankový debakl, dvěma brankami se blýskl Gilardino, po jedné pak Koné a Gabbiadini. Trenér Corini byl pochopitelně s výsledkem hrubě nespokojen, jeho týmu nezbývá nic jiného, než debakl odčinit a s Parmou získat tři body.

Naopak naprostá spokojenost s minulým kolem panuje v Parmě. Gialoblu doma hostili mistrovský Juventus a ten dokázali obrat o body (1:1). Potvrdili tak svojí formu, vždyť to byla za měsíc jediná "ztráta" bodu. Parma se díky tomu dostala do první desítky, ba co více, zpovzdálí může pokukovat po pohárových pozicích.

Fly Donkeys nemohou využít služeb Freye, Guany, Dramého, Luciana, Hetemaje a vykartovaného Cesara. To Parma má oproti Chievu jednu velkou výhodu, její trenér Donadoni má k dispozici takřka kompletní kádr, počítat nemůže pouze se zraněným Galloppou.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
PUGGIONI - SARDO, DAINELLI, ANDREOLLI, JOKIČ - VACEK, L. RIGONI, COFIE - STOIAN, THÉRÉAU, PALOSCHI
Parma FC - pravděpodobná sestava:
PAVARINI - ZACCARDO, PALETTA, LUCARELLI - BIABIANY, MARCHIONNI, VALDES, PAROLO, GOBBI - BELFODIL, SANSONE
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - Inter Milán  (neděle 20:45)
Další kolo italské Serie A završí očekávaný souboj římských Vlků s milánskými Nerazzurri. Když se oba kluby setkaly naposledy, hosté z Říma na San Siru vyhráli 3:1. Inter má tedy týmu trenéra Zemana co vracet.

Ve zmíněném zápase hosté z Říma jasně předčili svého soupeře. Zvláště kapitán Totti, který zažívá pod staronovým trenérem opět skvělé období, dodával svým spoluhráčům jistotu a jeho spolupráce s Pablem Osvaldem dovedla Římany k cennému skalpu. To byl Řím, jaký Zeman sliboval. Na druhou stranu, stejný Řím je ničen neschopností udržet nastavený řád vlivem mnoha faktorů nedokáže na své úspěchy navázat po delší dobu. To má za následek současnou pozici bez pohárů.

Inter Milán zareagoval mnohem lépe, když vyhrál následujících osm zápasů z devíti. Od konce prosince se mu ale nedaří a na vedoucí tým ztrácí sedm bodů. Zvláště konec roku 2012 a začátek toho současného Nerazzurri nezvládli, prohráli s Laziem a Udinese, bod si rozdělili s letos hluboko pod možnostmi hrajícím Janovem. Minulé kolo jim ale přálo, protože branky Palacia a Guarína stačily na zdolání Pescary. Na dobrý výkon navázali svěřenci trenéra Stramaccioniho výhrou nad Bolognou v poháru.

Zápas s Bolognou ale nebyl právě procházka růžovou zahradou. Inter sice o dva góly vedl, když se trefili Guarín a Palacio, ale nakonec muselo o výhře a postupu rozhodnout až prodloužení. Díky Rancchiově trefě se Nerazzurri dostali do semifinále, kde na ně narazí...

...AS Řím. Ano, Giallorossi se s Interem utkají třikrát za čtrnáct dní. Ani AS v poháru nepřesvědčilo. Na zdolání Fiorentiny potřeboval tým trenéra Zemana rovněž prodloužení, ve kterém se trefil strádající Mattia Destro. Mladý útočník zatím ani zdaleka nenaplňuje vysoká očekávání, ale bude je muset dokázat velmi brzy. Pablo Daniel Osvaldo totiž stále není připraven. Otázkou je také zdravotní stav kapitána Tottiho. Vedle nich nenastoupí ani zranění Romagnoli se Stekelenburgem.

Andrea Stramaccioni bude mít problémy se složením útočné vozby - mimo hru jsou Diego Milito i Antonio Cassano, bývalý Říman. Yuto Nagatomo, Luca Castellazzi, Dejan Stankovič, Ricardo Alvárez, Philippe Coutinho a Walter Samuel jsou zranění, do akce se už dlouho nedostal ani Holanďan Sneijder, jenž by měl být na cestě za jiným angažmá. Oba trenéři si ale jsou vědomi závažnosti prvního kola tohoto vzájemného minisouboje a udělají maximum práce pro maximum bodů.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Goicoechea - Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti - Pjanič, De Rossi, Florenzi - Lamela, Destro, Totti
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Ranocchia, Chivu, Juan Jesus - Zanetti, Gargano, Cambiasso, Pereira - Guarin - Rocchi, Palacio
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - SS Lazio  (sobota 18:00)
Na stadionu Renza Barbery se utkají domácí Palermo a aktuálně třetí tým soutěže Lazio. Postavení obou soupeřů v tabulce hovoří jasně, favoritem je Lazio, i když Sicilané se doma vždy dokáží vybičovat k výborným výkonům.

Palermo se stále nemůže dostat ze sestupových vod a na vítězství už čeká více než dva měsíce. Svěřenci trenéra Giana Piera Gasperiniho slavili naposledy vítězství nad Catanii. Tříbodový zisk v prestižním derby ale ke zlepšeným výkonům nevedl. Z posledních šesti kol dokázali pouze jednou remizovat, což se nakonec promítlo v aktuálním postavení - Palermo je devatenácté. V tomto kole se domácí střetnou s Laziem, se kterým zejména doma mají velmi kladnou bilanci.

Aktuálně nejlepším týmem, vzato podle formy, je na apeninském poloostrově Lazio. Biancocelesti po další výhře, tentokráte nad Atalantou, stáhli náskok Juventusu už na pouhé tři body. Boj o Scudetto tak dostává nový rozměr, je však otázkou, zdali Lazio dokáže s Juventusem držet krok po celou sezonu. Lazio už neprohrálo devět kol v řadě, sedmkrát zvítězilo a bezpečně drží třetí místo. Tým Vladimira Petkoviče čeká v tomto kole ošemetný úkol, Palermo je sice předposlední, ovšem nutně potřebuje body, navíc před domácím publikem se dokáže vždy vyhecovat a zvláště proti týmu jakým je Lazio.

Družina Giana Piera Gasperiniho nemá doma s Laziem špatnou bilanci. Například loni uvidělo Stadio Renza Barbery gólové hody, Palermo uštědřilo Laziu pětibrankový debakl! Je ale téměř jasné, že tento zápas bude jiný.

Za domácí nenastoupí Hernandez, Mantovani, Brienza a suspendovaný Barreto. Stejně jsou na tom i hosté, do hry nenastoupí Konko, Staknevičius, Klose a Ederson.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
UJKANI - VON BERGEN, ARONICA, GARCIA - MORGANELLA, RIOS, KURTIC, DOSSENA - ILIČIČ, DYBALA - MICCOLI
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
MARCHETTI - BIAVA, DIAS, RADU - MAURI, GONZALEZ, LEDESMA, HERNANES, CAVANDA - CANDREVA - FLOCCARI
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Udinese Calcio  (sobota 20:45)
Minulý se dal označit za "Rok Juventusu", o tom novém to ale zatím neplatí. Neúprosná mašina trenéra Conteho ztratila tempo a poslední dva zápasy v Serii A jí vůbec nevyšly. V prvním zápase roku 2013 se zrodilo překvapení, když lídr tabulky prohrál se Sampdorií, naposledy jen remizoval s Parmou. Udinese se naproti tomu zvedá.

Sampdoria šokovala veřejnost, když nachystala Juventusu nepříjemné překvapení v začátcích tohoto roku. Mauro Icardi dvěma góly uzmul domácímu týmu Staré dámy tři body, s čímž počítal málokdo. Na nepříznivý výsledek reagoval Juventus velmi dobře, když si v poháru poradil s AC Milán. Přesto vše nefunguje nejlépe - v posledním kole Serie A Juventus znovu nebral tři body, protože se smírně rozešel s Parmou. Jak odpoví Conteho svěřenci nyní?

Výsledky nejsou to jediné, kvůli čemu se musí Bianconeri ohlížet přes rameno. Neapol totiž uspěla s odvoláním a byly jí navráceny dva body. To znamená, že Mazzariho tým je nyní druhý se ztrátou pouhých tří bodů. Ale zpět ke Staré dámě. Lídr tabulky jakoby ztrácel dech - před Vánoci měl k dobru hned osm bodů, nyní jsou z toho pouze tři. A i když byl Antonio Conte po remíze na Stadio Tardini spokojen s přístupem hráčů, jeho tým si podle něj zasloužil mnohem víc bodů.

Herní styl Juventusu zdobí především velmi silná záložní řada, v níž se skví například brilantní technik Andrea Pirlo. Ten ale pravděpodobně nebude schopen zasáhnout do duelu z důvodu zdravotních potíží. Zraněn je také další pilíř střední řady, Claudio Marchisio. Kwadwo Asamoah reprezentuje svou zemi na Africkém poháru národů, Giorgio Chiellini, Nicklas Bendtner a Simone Pepe jsou stále dlouhodobě zraněni.

Udinese se dlouho nedařilo, ale poslední dva zápasy ukázaly, že se se Zebrami musí stále počítat. Co víc, tým trenéra Francesca Guidolina by rád promluvil do bojů o evropské poháry. Poté, co Antonio Di Natale sestřelil Inter Milán, byl na obzoru další nebezpečný soupeř. Montellova Fiorentina je jedním z favoritů na vstupenky do evropských pohárů a zápas s ní měl prověřit připravenost party kolem Di Nataleho.

Kapitán Udinese se ale nenechal zaskočit favoritem a opět skóroval dvakrát! Udinese tak vstřelilo šest branek ve dvou zápasech. V posledních šesti zápasech Serie A Zebry neprohrály, čtyřikrát dokonce zvítězily. Nyní mají hráči další motivaci vyhrát - trenér Francesco Guidolin si odbude pětistý zápas na lavičce a rád by jej pochopitelně oslavil výhrou!

Mezi tři tyče se tentokrát nepostaví Željko Brkič, který je zraněný, ale náhradník Padelli. Emmanuele Badu a Mehdi Benatia se odebrali ke svým reprezentacím v Africe, Diego Fabbrini je také mimo hru. V posledním měření sil vyhrál Juventus, který děkoval dvougólovému Matrimu. Bude se historie opakovat?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Caceres - Lichtsteiner, Vidal, Marrone, Pogba, De Ceglie - Giovinco, Vučinič
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Padelli - Heurtaux, Danilo, Domizzi - Basta, Pinzi, Allan, Lazzari, Pasquale - Muriel - Di Natale
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC20143341:1445
2.SSC Neapol20133440:1842
3.SS Lazio20133430:1942
4.Inter Milán20122632:2238
5.ACF Fiorentina20105537:2435
6.AS Řím20102843:3432
7.AC Milán2094736:2731
8.Udinese Calcio2079432:2730
9.Parma FC2086628:2630
10.Calcio Catania2085727:2729
11.Chievo Verona20731021:3324
12.Turín FC2059623:2423
13.Atalanta Bergamo20731018:3022
14.Bologna FC20631125:2621
15.UC Sampdoria20641022:2821
16.Delfino Pescara20621217:3720
17.Cagliari Calcio20541119:3619
18.Janov CFC20451121:3217
19.Città di Palermo20361116:3215
20.AC Siena20451119:3111
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za ovlivňování výsledků zápasů
Turín FC-1za ovlivňování výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za ovlivňování výsledků zápasů
AC Siena-6za ovlivňování výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (888)

Přidat komentář
Mr.Jindros

3 body nebo nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se, že strany Juve to bude dneska zase propadák

Jinak Sydney FC hraje s Wellington Phoenix a Alex Del Piero 4 góly

Reagovat
M11

Sydney 7:1 (Alex 4x)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
M11
Reagovat
The Krupy

Nehľadáme náhodou útočníka ?

Reagovat
Mr.Jindros

Wow.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ALEEEEEEEEEEEEEX

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
cervo

Reagovat
M11

dnes to musi byt konecne za 3.. ta zaloha neni nejtvorivejsi ale proste musime to nejak urvat..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Juventus okénko - sdílíme videa

Jak jsem slíbil páni. Prvních 5 linků je edice CAMPIONI od tuttosport.

http://uloz.to/x4W2DL1/campioni-dvd-01-la-rinascita-rar

http://uloz.to/xcAKeSd/campioni-dvd-02-imbattibili-rar

http://uloz.to/xkri3UJ/campioni-dvd-03-il-trionfo-rar

http://uloz.to/xBrn3UJ/campioni-dvd-04-la-mia-juve-rar

http://uloz.to/xFbXXnS/campioni-dvd-05-la-grande-festa-rar

Tohle je link na ceremonii z otevření stadionu 8.9.2011 (SkySport).

http://uloz.to/xFubxiG/juventus-stadium-la-cerimonia-rar

A zatím poslední link je na sestřih oslav scudetta. Hráči v letadle, v šatně, sestřih důležitých okamžiků ze zápasu Inter - AC (SkySport).

http://uloz.to/xLzgjmh/lo-scudetto-della-juve-2012-rar

U všech je k přístupu ke stažení heslo: principino

Mám ještě Hall of Fame, ale zatím se mi nepodařilo je všechny nasdílet. Navíc vydávání série je stále v průběhu. Má být 12 DVD, zatím jich je vydaných 7, postupně se doplňují. Dám to sem asi až to bude celé komplet.

Tak si to užijte Juventini

Reagovat
M11

Bianco opravdu moc velky dik.. odpoledne vse potaham

Reagovat
brenk

diky Bianco

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, ja během dneška přispěji alespoň prvním dílem Hall of Fame, aby to někoho navnadilo na další části.

Reagovat
10

grazie

Reagovat
DelPiero137

Tisicere diky

Reagovat
Yanek

Kaká hodně blízko AC... Real i Milán dosáhly dohody.

Reagovat
Mr.Jindros

Supr.

Reagovat
The Krupy

Teším sa na neho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zeby to naozaj vyslo?

Reagovat
mastakillah

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ty si o tom myslíš?

Reagovat
Yanek

Mám z toho dost smíšené pocity vzhledem k tomu, že rok zpátky s Thiagem a Zlatanem by to byla sotva třetí hvězda v kádru. Takhle bude s přehledem největší osobností. To o něčem svědčí... Na druhou stranu je to prostě Ricky, přitáhne fanoušky, zvýší zájem o klub a hlavně by mohl předat hodně zkušeností těm, kteří to potřebujou a momentálně se nemají od koho učit. Vidět ho znovu v červenočerném dresu je sen.

Objektivně si ale myslím, že čistě herně přínosem nebude a po dvou letech se bude psát o odchodu do Brazílie. Zenit už má delší dobu za sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

No nemůžu než souhlasit, ale herním přínosem pro naší současnou hru podle mě spíš bude, protože podle mě nemůže hrát hůř než momentálně naše "ofenzivní síla zálohy" jako Boateng, Emanuelson, Nocerino apod...

Reagovat
smazaný uživatel

A na akej pozicii to ma hravat? Na trequartistu sa uz nehra, jedine miesto by prenho bola prava strana v trojclennom utoku. ( na falosnu 9 uz snad nikdy hrat nebudeme )

Reagovat
cervo

tak ono sa nehra, pretoze trequartistu ani nemame... kludne sa k tomu mozeme vratit a podla mna by bolo pre hru lepsie stiahnut hrot/Pazza a nahradit ho Rickym trochu viac vzadu

Monty - Ambro? - Prince/Noce

Kaka

Robson SES

Reagovat
Pettirosso

konečně

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Yanek

a ještě si neodpustím OT: Django je vynikající film, jedna z nejlepších Tarantinovek, která v mých očích překonává Pancharty. Waltz to táhne, Di Caprio skvělý a nikdo jiný by se hlavní role nezhostil líp, než Foxx.

Soundtrack TOP.

Reagovat
SaianSupaCrew

Na Djanga se hrozně těším. Ale zrovna Pancharti mě v posledních letech z filmů, na které jsem se těšil, zklamali asi nejvíc... Hrozná slátanina.

Reagovat
Pinturicchio

Nejlepší tarantinovka.

Reagovat
SaianSupaCrew

Pancharti ? nebo Django ?

Reagovat
Pinturicchio

Djanga jsem ještě neviděl. Pancharti.

Reagovat
SaianSupaCrew

Ok, beru, že se ti to líbilo, ale k nejlepšímu tarantinovi to má minimálně tři světelné roky daleko

Reagovat
Pinturicchio

Nemyslím si.

Reagovat
SaianSupaCrew

A čím tě to tak nadchlo ?

Mně to přišlo strašně dlouhé, úmorné, se spoustou zbytečných dialogů. Líbila se mi akorát scéna ve sklepě, která byla dotažena k dokonalosti a hlavně brilantní výkon Waltze (třeba Pittův výkon, až na pár výkřiku do tmy, napřezdržku). A hlavně to o panchartech ve výsledku skoro nebylo

Reagovat
Pinturicchio

To je ale ve výsledku docela jedno, když jde o kvalitní film, ne? Takže tě zklamalo vlastní očekávání? Tarantino se všema vypekl, všichni čekali totální akční masakr a dostali konverzačku. Fantastičtí herci (Pitt, Waltz), to, že Tarantino rezignoval na realitu a nechal se unést těmi svými cinefilními hrátkami a hlavně, je to jeho nejvtipnější film.

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak ve výsledku to být jedno samozřejmě můžě, ale zklamání to prostě je, už jen vzhledem k tomu co nám bylo předesíláno, co proniklo ze scénářu a jákým směrem se ubíraly trailery (které se téměř bezvýhradně týkaly samotných panchartů).

Zklamal mě především nevyužitý potenciál, díky čemuž má snímek kvalitní tak dvě pětiny (řeč je o první a poslední kapitole), zbytek je podle mě samoúčelná honitba u které jsem místy fakt trpěl.

Neříkám, že je to špatný film (osobně bych ho ohodnotil, mez 65-70%), ale ty superlativy, kterými bývá častován na místě moc nejsou.

Reagovat
Pinturicchio

Takže se nedokážeš přenést přes to, že jsi dostal něco jiného než jsi čekal. Podle mě jsou, ale to už bych se opakoval.

Reagovat
SaianSupaCrew

Přes to se přenést dokážu (i když určitá pachuť samozřejmě zůstane), ale takhle nevyvážený snímek, který má kvalitní jen 2/5 filmu mě prostě nadchnout nemůže. Ale to už bych se opakoval

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Mě parchanti taky dvakrát neoslovili Nejlepší Tarantinovka jsou Reservoir Dogs. Djanga jsem neviděl, ale chystám se

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Maritazzi

S Reservoir dogs souhlas.

Reagovat
Pinturicchio

Reservoir Dogs považuju za jeho nejhorší filim vůbec, hrozná slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš vážně, že ne?

Reagovat
Pinturicchio

Naprosto.

Reagovat
smazaný uživatel

proti gustu...

Reagovat
Pinturicchio

I když Grindhouse je asi ještě slabší.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

inglourious basterds je slabsia Tarantinova vec, to musi vidiet kazdy, kto trochu sleduje kinematografiu a Reservoir dogs je samozrejme jeden z najlepsich jeho filmov. (samozrejme vkus je velmi subjektivny) Takze musim s tebou jedine suhlasit.

Reagovat
Maritazzi

Naprostej souhlas, jen jednou to zakolísá v tempu a závěr mi přišel takovej potom už nijakej, ale zas D'Artagnan motherfuckers. Ti herci jsou fakt vybraní úžasně, kdy nejmíň výrazný je Foxx, ale přesto to zahrál úžasně a Waltz by si měl dojít pro Oscara, ten mě bavil neskutečně. Jinak soundtracky z Moricconeho filmů mám hrozně rád, těšil jsem se, co vymyslí Tarantino, u něhož platí to samé, a fakt nezklamal. I ten hiphop do toho hodně seděl, poslouchám to teď pořád.

Reagovat
Yanek

D'Artagnan byla jedna ze scén, kdy jsem se fakt smál jak retardovaný. Waltz zastínil všechny, ale mně se prostě hrozně líbil Di Caprio - tahle scéna je pro mě nejlepší z filmu - http://www.youtube.com/watch?v=OEofBHTrwzQ "SOOOOOOOOOOOOOOOOOLD!!!!!"

Reagovat
Maritazzi

Toho bohatýho "vidláka" hrál úžasně, i to přehrávání tam sedělo.

Reagovat
Maritazzi

Chtěl jsem napsat Morriconeho sountracky, tohle vypadá dost blbě. Jinak se mi líbilo, jak držel tu atmosféru westernu a vyhnul se používání různých klišé.

Reagovat
SaianSupaCrew

Tenkrát v Americe, Neúplatní, na tom jsem vyrůstal

Reagovat
Maritazzi

Já od Leoneho neviděl snad špatný film, člověk si na základě jeho filmů musel třeba zamilovat Eastwooda.

Reagovat
Pipo123

Herci sú skvelý, ale film ma celkovo moc nezaujal, Bastardi ma bavili viac. Waltz je špiča, ten film ťahá prevažne on sám. Film ale stráca vďaka dĺžke ktorá je prehnaná, zbytočné scény ktoré by tam ani nemuseli byť, celý film akoby strácal tempo. Za mňa to bolo na 60% slabá pocta westernom celkovo v poslednej dobe sú filmy slabšie a slabšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Hanební Pancharti mi přišli lepší. Co do toho, že mě ani chvilky nenudili a Django asi šestkrát končí... ale jinak výborný.... druhý nejlepší Tarantinovka pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jdu dneska na Bidniky

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický film.

Reagovat
smazaný uživatel

nehorázně drsnej film... Foxx vedle Waltze nic moc ale na konci byl úžasnej :)

Reagovat
DelPiero137

Pre mna je najlepsia Quentinovka Pulp Fiction, nie je to taka akcna parodia (alebo ako nazvat tie posledne filmy od neho). Mozno preto sa mi to tak paci ze sme natom filme vyrastali a pozerali x-krat.

Reagovat
smazaný uživatel

A na co nesmím zapomenout!

Buon Compleanno Claudio! Přeju brzký návrat na trávník a co nejvíce úspěchů na všech frontách

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

buon compleanno il principino!!!

Reagovat
The Krupy

Llorente definitívne ostáva v Bilbau až do leta, klub odmietol našu poslednú ponuku na transfer v tomto prestupovom období - 4 mega plus nejaký bonus.

Reagovat
M11

myslim ze nikdo necekal ze by tu nabidku prijali.. dotahnou tuhle sagu az dokonce.. ovsem jsem si jist ze na jejim konci budou litovat ze neprijali hned tu prvni na jejim zacatku..

Reagovat
The Krupy

Určite, takto za neho mohli mať aspoň niečo, vôbec nehráva, fakt nechápem ich krok. Ale nie je to dobré ani pre nás, keď si zoberieme že v lete k nám príde španiel ktorý nehral v súťažnom zápase takmer celú sezónu. Vidím ho ako náhradu za Bendtnera či Matriho ktorí snáď odídu, ale nie toho TOP strelca ktorého potrebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Taky si myslím, že to žádný bingo nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych ted este nadychal tak jeden a pul promile...

Reagovat
smazaný uživatel

a co s tím má společnýho Serie A?!

Reagovat
DelPiero137

Podla prispevkov na tuto temu vyzeras byt na riadneho "kalica"

Reagovat
smazaný uživatel

Napoletánci útočí na scudetto

Reagovat
Pipo123

kriste pane dneska Lulič znova v základe najhorší hráč Lazia a neustále hraje, Petkovič

Reagovat
Pinturicchio

FANTA C : Nezapomente hodit sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Až tak kolem šestky večer

Reagovat
Pipo123

Kuzmanovič by mohol zadara ísť do Lazia v lete, ale Lotito sa ho snaží získať už v tomto prestupovom termíne. Možná posila do zálohy je aj Hetemaj výmenou za Carriza

Reagovat
Pipo123

Inak o Perina má záujem Zenit a o Quintera Lokomotiv

Reagovat
Votas

Quintero řekl že chce do Interu

Reagovat
Pipo123

No len Inter za neho nedá 12 mil e ako rusáci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Lance...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
cervo

Reagovat
M11

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Mazzari prezdradil ze Cannavaro bude zacinat len na lavicke, a ze Zuniga nakoniec asi bude hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct ale hodně věřim že palermo neprohraje za 1,50

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš? Palermo prohrálo posledních 6 zápasů, když nepočítám Udine.. Zrovna se silnym Laziem si myslim že jasná 2..

Reagovat
Pipo123

Chýba nám Klose a Konko a Palermo je doma silné, tiež sa bojím že stratíme...

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro návrat ztraceného syna a zisk třetí pozice pro AC

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 1 Ujkani; 25 Von Bergen, 3 Aronica, 29 Garcia; 89 Morganella, 20 Arevalo Rios, 28 Kurtic, 8 Dossena; 27 Ilicic; 9 Dybala, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 99 Benussi, 6 Munoz, 7 Viola, 14 Anselmo, 22 Brichetto, 23 Donati, 24 Malele, 50 Sanseverino, 51 Bollino.

Allenatore: Gian Piero Gasperini.

LAZIO: 22 Marchetti; 20 Biava, 2 Ciani, 26 Radu; 39 Cavanda, 27 Cana, 24 Ledesma, 8 Hernanes, 19 Lulic; 6 Mauri (cap.); 99 Floccari.

A disposizione: 1 Bizzarri, 3 Dias, 5 Scaloni, 15 Gonzalez, 18 Kozak, 25 Rozzi, 32 Brocchi, 78 Zauri, 84 Carrizo, 87 Candreva.

Allenatore: Vladimir Petkovic.

Muňoz si lavičku nezaslúži, ten stred ufff, hlavne, že Donati na lavičke...

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bod by potěšil.

Reagovat
10

Palermo vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

tež mám takový tušák

Reagovat
Pipo123

Já sa toho tiež bojím, nechápem Petkoviča, pri zraneniach Konka a Kloseho nechá na lavičke Diasa, Gonzaleza a Candrevu 5 hráčov zo základu nehraje snad vie čo robí

Reagovat
smazaný uživatel

Candreva sedí už dlhšie nie? To moc nechápem...

Reagovat
Pipo123

Candreva sedí na úkor Luliča, pritom Lulič je najhorší hráč Lazia v tejto sezóne, v poslednom zápase proti Atalante Petkovič o polčase dal dolu Luliča aj Candrevu, obaja hrali hrozne, ale Lulič hraje pravidelne zle, zatiaľ čo Candreva mal výborné zápasy. Keďže dneska hráme 3-5-1-1 čo je trocha prekvapenie, zatiaľ sme to hrali len polčas proti Atalante a v Coppe či EL, tak je Lulič asi lepšia voľba na ľavo ako Candreva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav na Luliče, furt ho kritizujete ale aspoň se vrací do zadu víc než Canreva, ne?

Reagovat
Pipo123

No veď, vyššie som napísal že to chápem keďže Petkovič dneska chce hrať 3-5-1-1, tak Lulič je lepšia voľba, ale nadšený som neni, radšej by som tam dal Gonzaleza. Ale ten má nejaké problémy ako aj Dias, zrovna na Palermo nám vždy musí vypadnúť polovica hráčov, ako aj minule a bolo to 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas si moc dobre pamätám nó ...ale forma a káder trocha odlišný.

Reagovat
Pipo123

Inak snaď dostane dnes pár minú Rozzi, má 18 rokov a veľký talent, Petkovič sa o ňom vyjadril že nádejnejšieho hráča počas svojej kariéry ešte nevidel

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

Tak úplne iná zostava od nás ako sa predpokladalo, nemal hrať Ciani a Cana Dias asi ešte nie je 100% ok. Vidím to na 3-5-1-1, Obrana Ciani, Cana to vás bude ničiť to sú tvrdáci

Reagovat
Pipo123

V tomto je Ledesma král krásny gol

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byl luxusní pas a luxusní gól

Reagovat
GEGE

Flocca pěkné zakončení

Reagovat
Pipo123

Tak nakoniec ani nehráme 3-5-1-1, Cana je v zálohe, skôr to je také 4-3-2-1

Reagovat
Pipo123

Luliča vôbec nevidno

Reagovat
10

škoda

Reagovat
lnterista

Miccoli ma peknou kapitanskou pasku

Reagovat
Pipo123

Floccari hraje výborne

Reagovat
10

ty centry do vápna na Miccoliho mají jakej smysl?

Reagovat
Pipo123

Ty jo ale vyštartovali po rozhodcovi

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Ujkani

Reagovat
GEGE

Palermo hrozně trpí ve středu pole.Tam to chcou urvat na sílu a pak všechno na Miccoliho ale Lazio s jejich sehranou technickou zálohou si to vklidu dává.Zatím Iličič absolutně neviditelný a vůbec nepomáhá Miccolimu s tvorbou.Kapitánovi ale hrozně přeju gol je to frajer.Snad domácí urvou aspon bod.

Reagovat
10

Lazio má neuvěřitelnou fyzičku, skoro jak Lance Armstrong na vrcholu. Flocca dneska vypadá jak Cavani, je všude. Naopak Palermo, to je hodně smutnej příběh, přísnější měřítka tam za první poločas snese snad jen Dybala, jinak je to tým úplně na dně.

Reagovat
Pipo123

To je irónia na tú fyzičku ?

Reagovat
10

ne

Reagovat
10

spíš jsem tím chtěl říct, že mi příjdete jak nadopovaný, hlavně Floccari

Reagovat
Pipo123

Tak on Floccari bol vždy taký hráč, teraz keď je out Klose tak dáva do toho všetko, chce sa ukázať. Konečne aspoň Petkovič pochopil že Floccari je lepší ako Kozák ale je pravda že Petkovič ich dobre pripravil na sezónu, + je prekvapujúce že hráči nepotrebujú ani odpočinok, Ledesma ten hraje každý zápas a Biava ten proste vo svojom veku si to dáva, pritom minulú sezónu bol skoro na odpis.

Reagovat
10

jo, Petkovič je frajer, ale je potřeba taky nezapomínat na to, že měl dobrý základy od Edyho...každopádně je to dobrej příklad toho, že se v calciu nemusí pořád dokola střídat těch 10 trenérů, že cizinci můžou calciu prospět

Reagovat
DelPiero137

za poslednu vetu.

Reagovat
mastakillah

to přirovnání k Arstrongovi mě pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo má momenty a věřím že tam něco dají.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela jsem koukal, když Miccoli dostal balon za obranu, mohl jít skoro sám na bránu a ruskej komentátor začne vykřikovat něco ve stylu: "Miccoli, bábuška, děduška!"

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné správy o Di Natalem? Základ či lavička? Čo Vidal?

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale podle Sky Sport hrát nebude, Vidal by měl.

Reagovat
Pipo123

Cavanda je od zápasu k zápasu lepší

Reagovat
Pipo123

už ho nepochválim

Reagovat
Pipo123

Daj toho tragéda Luliča dolu

Reagovat
Pipo123

čo pískal teraz kurva ?

Reagovat
FuckT

Ked to Lazio dotiahne do konca, tak by tabulka pre nich mohla vyzerat slubne... Udinese na Juve verim aspon na 50% a my to budeme mat s Fiorentinou na ich stadione tazke.

Reagovat
Pipo123

Lulič dolu

Reagovat
olis

piskaj konec !

Reagovat
Pipo123

Palermo zaslúžene za ten druhý polčas

Reagovat
10

ale zase Flocca dával regulérní gól...

Reagovat
Pipo123

na to sa nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.

Reagovat
snuff24

KONEČNĚ

Reagovat
Pipo123

co to kurva je

Reagovat
smazaný uživatel

Yeaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě lepší

Reagovat
olis

piskaj konecccccccccc!

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo paráda a já to z nich citil celej zápas tu bojovnost.To jak jezdí Dossena,Dybala meskutečný.Krásný fotbal.

Reagovat
10

první poločas si neviděl?

Reagovat
smazaný uživatel

WTF se děje v Palermu kurva?

Reagovat
Pipo123

Neuznali regulérni gól a potom sme dostali 2 goly za 2 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče. Já sem na ně měl vsazeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Iličič,Dybala neskuteční hráči, Palermo si nezasloužý být tam kde je!

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Kožak

Reagovat
Pipo123

penalta

Reagovat
Pettirosso

výborně Palermo, jen tak dál, ať nás ta případná ztráta s Udine nemusí tolik trápit

Reagovat
Pipo123

Hernanessssssssssss

Reagovat
smazaný uživatel

Otoč to do píče

Reagovat
Pettirosso

Barca dneska taky dobře válí, wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva

Reagovat
Pipo123

Jedna minuta nám pokazila celý zápas Ciani druhý polčas úplne mimo, ten tam behal ako splašený...

Reagovat
olis

skoda, uz to mohlo Palermo udrzat, ale zajtra to musime vyuzit a spravit aspon 2 bodovy naskok

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Juve proti Udine: Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Giaccherini, De Ceglie, Vucinic, Giovinco.

Reagovat
FuckT

Pirlo preco nehra ?

Reagovat
smazaný uživatel

Problémy s lýtkovým svalem.

Reagovat
Pinturicchio

Měl hrát Marrone a Pogba místo Giaccheriniho.

Reagovat
Benesse

Reagovat
smazaný uživatel

No možná, že Marrone ještě nastoupí, když čtu o problémech Bonucciho při rozcvičce...

Reagovat
Pinturicchio

Tam je špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to myslel celkově, jako že se na hřiště podívá bez ohledu na post.

Reagovat
Pettirosso

dostanem na prdel..

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

nám evidetně chybí Giorgio, kterého neumíme zastoupit a on na levou stranu místo zdvojení Cacerese dá De Ceglieho s Giacem. Výborně Tondo, hlavně, že Luca sedí, tam je mu dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Marrone místo Giaca, Peluso místo De Ceglieho a byl bych i spokojenej, tohle je zas jenom vtip

Reagovat
brenk

To sa opäť máme na čo tešiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to Udine? Di Natale lavička či základ? Všade vidím iba ufficial Juvnetus...

Reagovat
smazaný uživatel

Toto na lávce. Udinese (3-5-1-1): Padelli; Heurtaux, Danilo, Domizzi; Basta, Pinzi, Allan, Lazzari, Pasquale; Pereyra, Muriel.

A disp.: Pawlowski, Scuffet, Coda, Angella, Faraoni, Silva, Campos Toro, Merkel, Ranegie, Fabbrini, Maicosuel, Di Natale. All.: Guidolin

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak díky do Palerma. Moc jsem nevěřil, že by mohli vůbec srovnat, i přes územní převahu z druhé půle mi pořád přišli hrozně pomalí a nepřesní a jeden protiůtok Lazia (štěstí, že neuznali Floccariho gól) byl nebezpečný jako pět takových akcí Palerma. Nakonec ale spokojenost.

Reagovat
snuff24

Udine dnes věřím , že boduje ( většinou když něčemu věřím tak je to přesně naopak) ...i tak tipuju 1-1

Reagovat
olis

Forza Udinese !

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím, že to vítězství nějak utrpíme. Tip 1:0

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benesse

sop://broker.sopcast.com:3912/139723

4000kbs ruský

Reagovat
Pettirosso

off

Reagovat
brenk

a potom tam sú 700 kbps

Reagovat
brenk

ktoré sú tiež off

Reagovat
FuckT

nechodite na www.thefirstrow.eu ? Ja tam pozeram futbal stale a vzdy najdem stream bez problemov.

Reagovat
Benesse

kurva drát v poslednej dobe na sopcasty nie je spoľah

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Benesse

díky

Reagovat
brenk

z livefootball mi to väčšinou seká vyskúšam ten torrentstream

Reagovat
Pettirosso

Leo prej má nějaký potíže, odešel z rozcvičení do šatny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

nakonec v poho

Reagovat
brenk

http://socsportslive.com/?rggrrgeggd

zatiaľ idem na tomto...

Reagovat
lnterista

Channel - 139449

Reagovat
Benesse

Tonda im dal asi sodu ked behajú ako splašený

Reagovat
FuckT

hh, ten komentator s ktorym to pozeram ma strasne podobny hlas aj prizvuk tomu Australcanovi co je v Earth: The Power Of The Planet. Normalne po zapase ceknem, ci nahodou nekomentuje futbal. XD

Reagovat
Pettirosso

Lichtyy

Reagovat
Pettirosso

Arturo, omg

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle žlutou?

Reagovat
snuff24

Tak už je mi jasný jak to skončí .. Juventus spálí ještě 50 000 tisíc tutovek a pak v nastavení dá 3 ušmudlané goly

Reagovat
Pettirosso

Giacu vole

Reagovat
M11

3 golovky v 19 minute hmmm.. ale nam to stejne nestaci

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho De Ceglieho se nedá koukat. Pokaždý vim, že si to hodí po lajně a trefí prvního bránícího hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byla za tři rohy penalta, byl by klíčovým hráčem.

Reagovat
10

Mirko poslední zápasy až moc připomíná toho Mirka z konce působení v AS...akorát se vzteká, stojí, nechce se mu

Reagovat
10

nutno dodat, že ty míče, co dostává od spoluhráčů, jsou na nakopání do prdele...

Reagovat
Mr.Jindros

Teď jsem to zapnul a hnedle to Giovinco dvakrát zkurvil.

Reagovat
stuff

ach jaj

Reagovat
brenk

Finálna fáza...to ani nejde opísať slovami...

Reagovat
Pettirosso

Míro přeháníš to s tím vymýšlením, neser se s tím a pusť to tam

Reagovat
Benesse

Mirko si to radšej navedie až k rohovej zastávke... inak toľko štandartiek čo my nevieme využiť to je na zaplakanie..

Reagovat
mithro

Pogbic

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
M11

TY KRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
Benesse

ten Leov nevinný pohľad s obočím to je na nezaplatenie

Reagovat
stuff

POGBAAAAAAAAAAAAAA gol roka!!!!

Reagovat
10

to si děláš prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Pinturicchio

KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
brenk

Reagovat
Dejwa

ty krávo

Reagovat
M11

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
Pettirosso

hovno Mirkův gol loni proti AC je překonán

POGBAAA

Reagovat
Benesse

Paul

Reagovat
10

Bennes 01.11.2012 20:19

Mne pride ako mladsi Momo Sissoko, ktoremu vysiel volej. Taka strela padne 1 zo 100a akurat teraz mu to tam padlo.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Ved je to pravda. Aj teraz mu to tam zaletelo nahodou. Strela 1 zo 100 ako vravim.

Reagovat
10

jj, dement za každou cenu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, spomen si na mna dalsi zapas ked mu 5 dalekonosnych striel vyleti 36 metrov nad branu ze by z toho bol aj homerun

Proste toto je hlavne o stasti, neda sa to natrenovat, ide o to ako to trafi,

Ak si hral aspon raz v zivote futbal, musis to chapat

Reagovat
10

další z tvých "o fotbale vím totální hovno" příspěvků

Reagovat
smazaný uživatel

to že ty jsi na fotbal nemehlo a v životě bys to nenatrenoval neznamená že to nejde ty jarmile.. přestaň se už ztrapňovat.. do huby už sis nasral dost

Reagovat
smazaný uživatel

jasne juvefans

Teraz dalsich 10 zapasov nezahaluzi a zase ho budete zakopavat pod ciernu zem aky je neschopny

Pridete mi ako ovecky co ich ovladaju emocie.

Pogba zahaluzi- je to boh

10 zapasov nic- je neschopny

Zase zahaluzi- je to boh

A tento kolobeh dookola. To bude aj teraz.

Reagovat
FuckT

Pekne Juve, Udinese podla doteraz predvedeneho vykonu ani len nedufa v uspech, Juventus ich dufam za takuto hru znici a da im este aspon 5 kuskov.

Reagovat
brenk

Keby hrali ešte deň tak možno

Reagovat
FuckT

Tak ked zacnu v 2 polcase premienat tak mozne to je...

Reagovat
brenk

no ale to je príliš vysoká požiadavka

Reagovat
FuckT

to asi hej :) ale dufam, ze sa ta poziadavka splni :D Udinese si zasluzi prehrat viac ako jednogolovym rozdielom za dnesny vykon. Juventus sa toho zapasu chytil perfektne a hraju ako pravi lidri Serie A. Myslel som, ze Pirlo zavazi, ale Juve hraju perfektne.

Reagovat
FuckT

hh, este jeden a bude tych 5 ! Nice Juve. :)

Reagovat
smazaný uživatel

to by slo Paule jak zavesil lol

Reagovat
10

hezčí gól si tuhle sezonu nevybavuju...nádhera prostě

Reagovat
brenk

btw Torrent Sream, skvelá kvalita, ale hlavne nádherná plynulosť obrazu, to je neskutočné.

Reagovat
FuckT

torrent stream ? to som este nepocul, linkes ma ?

Reagovat
Pettirosso

musíš si stáhnout Torrent Stream player a pak tam ten stream dát.

Reagovat
FuckT

Dik. ;)

Reagovat
brenk

nemusí, dá sa to priamo v prehlaidači

Reagovat
Pettirosso

sem nevěděl, dík

Reagovat
brenk

nz, ja som to práve v tom prehrávači vôbec nerozbehol, takto len klikneš na link a ideš, je to nádhera

Reagovat
FuckT

jj, dik moc, v prehravaci to nereaguje po vlozeni URL, ale v Google Chrome priamo uz to mam spustene ;) thanks

Reagovat
brenk

Reagovat
Pettirosso

jj, já sem to právě v tom TS playeru taky nemohl rozjet, přitom Pintu mě ujišťoval, že to dělám správně a jemu to jede

Reagovat
brenk

Reagovat
brenk

http://torrentstream.info/#/install

Tu stiahneš a nainštaluješ, roštartuješ Mozzilu/Google Chrome a tu máš link na prenos

http://livefootball.ws/1940-juventus-udinese.html

to druhé...

Reagovat
Mr.Jindros

Vedeme 1:0? To už jsem letos někde viděl.

Takže opatrně.

Reagovat
stuff

len neprivolavaj

Reagovat
Pinturicchio

Výborný výkon, Udinese trapné. Paul

Reagovat
olis

Inlerove su aj tak krajsie

Reagovat
M11
Reagovat
Pettirosso

ještě šajtlí to dal, neskutečný

Reagovat
Pettirosso

jinak ten Conte v tom prostřihu s Lichtym mě připomněl loni Krasiče

Reagovat
M11

trosku

Reagovat
brenk

Lichty mu aspoň rozumel

Reagovat
Pettirosso

Tohle Udine Inter neporazilo. Juventus překvapil, konečně pkračují, tam kde skončili loni, ale mají to dost ulehčený. Pogba je král, ne jen ten gól, celkově asi nejlepší na place. Líbí se mi i Giac. Paule, díky za ten gól, to byla vážně slast to vidět, tohle si budu opakovat ještě hodněkrát.

Reagovat
10

Udine hrálo ten první poločas s Interem úplně stejně, pokud si to dobře vybavuju...

Reagovat
Pinturicchio

Hráli snad ještě hůř než dneska.

Reagovat
Pettirosso

aha, no já koukal až na druhej poločas, jinak jim citelně chybí Toto, dvojka Pereyra-Muriel si moc nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba se mě z letošních záložníků líbí úplně nejvíc, síla, technika,rychlost, přehled, hlava,střela on má všechno!!Neskutečný hráč!

Reagovat
Dominator

Juve zatial fajn, Pogbov gol

OT: "Hoss The Boss" prvy bod v sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za takovou nádheru. Jinak to chce ještě něco proměnit a nespoléhat se na 1:0 (i když jsem to před zápasem tipoval ).

Reagovat
kiwwi

na tieto goly ma Pogba trademark - doteraz nerozumiem, jak je mozne, ze sme ho nechali odist

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fanda MU? Co na něho říkáš, mě příjde úplně hráč s tak neuvěřitelným potenciálem být fakt nejlepším záložníkem světa.

Reagovat
kiwwi

no co ti mam na to povedat...u nas hraval v U21 ked este mohol hravat za U18 a aj tam vsetkych prevysoval s prehladom...no a akurat dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě půjde Giovinco dolů chytal se tam za stehno nějak ve 30 minutě a Conte poslal rozvičovat Matriho.

Reagovat
10

snad

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tak

Reagovat
Mr.Jindros

Škoda, do breaků by mohl být platnější.

Reagovat
10

Mirko je úplně mimo, všechno ztrácí, jsou z toho nebezpečný protiútoky

Reagovat
brenk

Matri prebehne polku ihriska a spraví to, čo sme videli...

Reagovat
stuff

neskutocne otvorena obrana

Reagovat
Pettirosso

ty vole ale vážně, co v tom Juventusu berou za prášky, oni nejsou schopní trefit tu blbou bránu viď Giacu, sám na vápně...

Reagovat
brenk

on ju trafil

Reagovat
Pettirosso

nj, já myslel ale ten prázdnej prostor, ne brankáře

Reagovat
brenk

jasné, bolo to tragické zakončenie, trošku razancie do toho, mi príde, že vždy zvolia medzi razanciou a umiestnením tú zlú možnosť (o kombinácii oboch sa nám môže iba snívať )

Reagovat
Pettirosso

oni mají všichni tu vzácnou schopnost volit to nejhorší možný zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nemluv o práškách, Zeman nemusí být daleko.

Reagovat
Pettirosso

kdo chce psa být..

Reagovat
smazaný uživatel

Quaglia in, Vucinic out

Reagovat
smazaný uživatel

Není na lavičce.

Reagovat
Mr.Jindros

Giac, Vidal... ta laxnost.

Reagovat
kiwwi

Vidal

Reagovat
brenk

ty vole 10 tých zasekávačiek sprav

Reagovat
Pettirosso

Vidale, ty de*ile

Reagovat
10

tyvole co chce

Reagovat
stuff

ten vidal to posral

Reagovat
Mr.Jindros

Pogbiiiiič

Reagovat
brenk

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
M11

tak to jooooooooooo

POGBAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
kiwwi

ja placem

Reagovat
stuff

POGBA

Reagovat
10

PAAAAAAAAAAAULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL....se ukopnul zase

Reagovat
mithro

este, ze tam maju toho Pogbu, inac by ten gol nedali

Reagovat
Dominator

Reagovat
Pettirosso

Ten si z nich dělá prdel už se na to nemohl dívat

Reagovat
Pinturicchio

PAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Benesse

Reagovat
smazaný uživatel

Choď do prdele Pogba...

Reagovat
smazaný uživatel

Paaaaaaaaaaaul

Reagovat
Pettirosso

Kiwwi? Poděkuj za nás SAFovi

Reagovat
kiwwi

FUCK OFF!!!!

Reagovat
brenk

Paul kraľuje, úplne suverénne a to aj odhliadnuc od tých striel.

Reagovat
smazaný uživatel

Naco Drogbu, když mají Pogbu.

Reagovat
10

takovou střelu měl v calciu naposledy Paolo a Stanković...

Reagovat
M11

Reagovat
stuff

Reagovat
mastakillah

Reagovat
brenk
Reagovat
brenk

MIRKOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

MIRKOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
Pinturicchio

MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mr.Jindros

Pogba nahrával.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirkoooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Pettirosso

Beltrame na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Padion proč???

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Matri

Reagovat
smazaný uživatel

Matriiiii

Reagovat
brenk

MATRIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
M11

MATRIIIIIIIIIII !!!

Reagovat
Pettirosso

konečně

Reagovat
10

skóre s Udine tuhle sezonu už 8:1

Reagovat
brenk

Mirko nádhera

Reagovat
Pinturicchio

MITRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
10

Mirko si vzal mojí kritiku k srdci, což jsem čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bylo keců "máme z Udine strach, pozor na sestavu, stojí to za hovno" no nic, jdu zpět na NHL. Krásná výhra, nejlepší dárek Claudiovi k narozeninám

Reagovat
Pettirosso

Pettirosso19.01.2013 19:58

dostanem na prdel..

LOL

Reagovat
M11

ses prepsal o dve pismenka.. se stane.. chtel si napsat dostanou na prdel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Tomanatura

tak ale s tim bezte fakt do prdele, Pogba jebnuty Toho budem za par roku kupovat za padesat mega.

Reagovat
kiwwi

a pritom sme ho mohli za tolko predavat do Realu

Reagovat
Tomanatura

ja to nechapu, i v debilnim Juventusu, ve kterem ho mohli znat akorat ze scoutingu, videli ten potencial, co v nem je. Co se to tam sakra mohlo stat? SAF ho mel pred ocima neustale.

Reagovat
M11

no debilni je v tomto pripade asi vice Man Utd

Reagovat
Tomanatura

to nijak nepopiram

Reagovat
Pinturicchio

Svoji frustraci si laskavě vybíjej jinak.

Reagovat
kiwwi

uz sme to riesili pod PL - bola to chyba no...Pogba bol malo trpezlivy, ale SAF mu to nijako neulahcoval a chcel s nim zachadzat ako s kazdym hracom - ziadne vyhody, pekne si prejst celym procesom zaclenenia sa do kadru atd.

Reagovat
Tomanatura

Ja to chapu, v pripade Welbecka a Cleverleyho to bylo i nutne, ale proc proboha nechavat sbirat minuty hrace, ktery na to evidentne ma. Rooney, i kdyz je to debilni priklad, jelikoz stal balik, hral hned a bylo fuk, kolik mu je. To stejne Ronaldo, Anderson, Scholes, Giggs, Rafael, Wes Brown, Fletcher. Nekteri jsou blbymi priklady, ja vim, ale princip je stejny. Meli nato, tak hned hrali.

Tehdy nebyl takovy tlak na vysledky, jako je dnes, asi proto se toho SAF bal.

Reagovat
10

debilní jsou v tomhle případě jen tvoji United a SAF

Reagovat
Tomanatura

by me zajimalo, co by se stalo, kdyby v te vete misto Juventusu stala Neapol. To byste mi ten kvuli tomu slovu prispevek opalcovali. Takze ok, debilni nebylo mysleno vulgarne, spis opovrzenihodne smerem k nasemu klubu, kdyz i ''nejaky italsky klub'' odhadne naseho hrace lip.

Reagovat
10

njn, s takovým pohledem na věc si ani nic jinýho nezasloužíte

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

uplakanec

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zas něco tipoval. Nakonec v suchym triku, Gigi i celá obrana v pohodě, moc práce neměli, ale když už se něco naskytlo, řešili to dobře. Akorát Caceresova rozehrávka bylo občas utrpení sledovat. Ze zálohy nejlepší Pogba a to nejen pro jeho krásné dva góly. Vepředu mě hodinu štve laxní a kazící Mirko a pak dá gól a ještě krásně vyšle Matriho, takže mu nic vytknout ani nemůžu. Díky za výhru ragazzi, i když jsme toho pořád dokázali dost spálit. Tak teď ještě bodík od Violy a bude to ideální kolo.

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! VIOLA ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

JAROMIR JAAAAAAGR! Snovy debut!

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

No hadam sa z toho nestane pravidlo, ze sem budu chodit mufani plakat po kazdom vybornom vykone Pogbu.

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
olis

Formazioni ufficiali:

FIORENTINA (3-5-2): Neto; Roncaglia, Gonzalo Rodriguez, Savic; Cuadrado, Romulo, Borja Valero, Aquilani, Pasqual; Jovetic, Toni. A disposizione: Viviano, Lupatelli, Tomovic, Capezzi, Camporese, Llama, Migliaccio, Pizarro, Seferovic, Ljajic. All.: Montella

NAPOLI (3-4-1-2): De Sanctis; Campagnaro, Britos, Gamberini; Maggio, Behrami, Inler, Zuniga; Hamsik; Pandev, Cavani. A disposizione: Rosati, Cannavaro, Uvini, Fernandez, Donadel, Dzemaili, Mesto, Armero, El Kaddouri, Calaiò, Insigne. All.: Mazzarri

ARBITRO: Bergonzi (Di Fiore-Marzaloni, 4° uomo: Maggiani, Add1: Valeri, Add2: Giannoccaro)

Forza Napoli !

Reagovat
Pipo123

Cannavaro na lavičke

Reagovat
mastakillah

obrana fungovala poslední dobou dobře, není důvod ke změně

Reagovat
homeles8

Snad dá Toni aspoň gól

Reagovat
olis

to o co sa snazil Pandev

Reagovat
olis

Behramiho nech da radsej dole, ten dnes nedohra

Reagovat
Pinturicchio

Já jsem tak rád, že tenkrát přišel Vidal a ne Inler.

Reagovat
brenk

Neviem, či si to bol ty, ale pamätám si, že niekedy v minulej sezóne prevládal opačný názor. Každopádne ani jeden by nebol zlou investíciou, ale Vidal či už vekom a možnosťou ďalšieho predaja je Vidal úplne inde.

Reagovat
Pinturicchio

No právě. Nás Vidal stál 13 tuším, máme za něj nabídky mezi 30 a 40 miliony. Inler stál 18(?) a Neapol je pro něj vrchol.

Reagovat
brenk

Jo, to je hlavná výhoda, ale aj do našej trojčlennej zálohy pasuje lepšie. Každopádne sa nedá povedať, že by bol Inler zo strany Neapolu zlý obchod.

Reagovat
Mr.Jindros

Inler byl vynikající obchod, on na to má. Mimochodem ptal se ho někdo proč má 88 na drese, nácek jeden?

Reagovat
brenk

No to neviem, ale 8 mám rád aj ja, takže keby bola obsadená, tak aj ja by som uvažoval podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá tak

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pinturicchio

Romulo zadrbe co může.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

to je zase mariáš od Bergonziho

Reagovat
10

6. karta v 28. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

5 žlutých za 30 minut

Reagovat
Pinturicchio

Docela prasárna od Savice.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tak stali oproti sebe Cavani a Bergonzi, sa strasne na seba podobali,, este aj tie vlasy. akoby sa Cavani pozeral do zrkadla.

Reagovat
Benesse

Idem si zapnúť Fiore nech dajú gol ešte do polčasu

Reagovat
Pipo123

Mne sa to Fiore nepáči

Reagovat
Pinturicchio

Zkus si zapnout TU Fiorentinu, ta není špatná.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej gól

Reagovat
Mr.Jindros

DE SANCTIS

Reagovat
Pinturicchio

Goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
10

LUCA TOOOOOOOOOOOOŇY

Reagovat
M11

Reagovat
mastakillah

Tak to si De Sanctis děla snad prdel

Reagovat
olis

to su dementi

Reagovat
Pinturicchio

De Sanctis

Reagovat
10

Morgan asi běžel za rozhodčím zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
FuckT

Reagovat
lnterista

Reagovat
Benesse

Reagovat
olis

takze zapas sme si asi prehrali sami

Reagovat
Benesse

Reagovat
Mr.Jindros

Toni představuje pro branku tak velké nebezpečí, že si ho golman hlídá bez ohledu na to, kde je míč. Nebo možná gravitace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Britos o parník náš nejlepší obránce

Reagovat
olis

Reagovat
FuckT

Jeho suboje 1 na 1 su brutalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že oba týmy dohrají jedenácti.

Reagovat
smazaný uživatel

*v jedenácti

Reagovat
10

to je hrozný, jak má každej hráč jinou barvu kopaček růžový, fialový, červený, žlutý, zelený, modrý...to už je moc

Reagovat
10

ještě nedávno měl občas někdo bílý, ale to bylo maximum

Reagovat
smazaný uživatel

to dělá ta kvalita streamu, dřív jsme to ani nepoznali

Reagovat
10

...to je pravda, z teletextu mi tak barevený nepřišly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

Cuadrado je super, výborný hráč.

Reagovat
Pipo123

On je super v tom ako behá, ale strašne veľa toho podľa mňa zadrbe, často finálnu situáciu rieši zle...

Reagovat
Pinturicchio

Občas se mu něco nepovede, ale že by "strašně vela"? To určitě ne.

Reagovat
Pipo123

Tak možno mám smolu na neho, napr proti AS hral výborne, ale miestami namiesto strely volil prihrávku atd, takže tá jeho aktivita potom vyšla nazmar. Ale potenciál ma obrovský, nechápem ako ho mohlo Udine len tak pustiť.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

A on ani tak Udine moc nechýba, majú tam Bastu a to je tiež borec.

Reagovat
Pinturicchio

Taky slušný hráč, ale Cuadrado se mi líbí víc.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak z toho, co prodali by se dala udělat slušná záloha: Armero, Asamoah, Inler, Isla, Cuadrado

Reagovat
10

dřív to bylo extrémní, teď se v tom ale hodně zlepšil, už v Lecce to bylo lepší...s tou jeho rychlostí se s tím musí i částečně počítat

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pipo123

Neapol nech pomaličky hľadá novú brankársku jednotku...

Reagovat
mastakillah

El Matador a jeho 100 v serii A

Reagovat
mastakillah

to měl být příspěvek sorry:)

Reagovat
lnterista

je to frajer

Reagovat
10

tak tohle Luca nedal...ale začalo to tím neexistujícím faulem Cuadrada

Reagovat
mastakillah

neexistujícím?

Reagovat
10

vždyť tam sebou Zuniga plácnul jak žába

Reagovat
mastakillah

mě se zdálo, že mu docela přejel kotník

Reagovat
olis

El Matadooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrr

dava svoj 100. gol v Serie A

Reagovat
Pinturicchio

De Sanctis

Reagovat
olis

Moraganovi dneska dobre jebe

Reagovat
olis

*Morganovi

Reagovat
smazaný uživatel

Curiosity: Cavani's 1st and 100th Serie A goal both came vs. Fiorentina at the Artemio Franchi.

Jeden z mála sympatických hráčů Neapole.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím všechny zápasy tohohle kola stojí za to. FORZA CALCIO

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa Ti na tomto zapase pre boha paci.Mne to pripada ako casting do filmu Simulant.No a rozhodca to je kategoria sama o sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuselo by to být tak rozkouskovaný, ale ty emoce se mi líbí. Pak kuriózní gól, vcelku sympatický výkon Violy a možná, že mě to nenudí právě kvůli současnýmu skóre.

Reagovat
olis

otrasny zapas zatial, nuda, hra je prerusena kazdu minutu, cervena podla mna padne, strasne vela nepresnosti, Morgan to zaklincoval, mohli sme vies.....

Reagovat
snuff24

tak to je dobrý Zatím všechny zápasy tohohle kola stojí za to. FORZA CALCIO...trasny zapas zatial, nuda, hra je prerusena kazdu minutu, cervena podla mna padne, strasne vela nepresnosti, Morgan to zaklincoval, mohli sme vies....... Cemu tedy mam verit ?

Reagovat
olis

sto ludi sto chuti

Reagovat
M11

ja se bavim

Reagovat
smazaný uživatel

aji mě to baví

Reagovat
Pinturicchio

Akorát by to nemusel Bergonzi tak kouskovat. Chvílí píská každou blbost a pak pustí úplně jasný faul.

Reagovat
M11

nastavil debilni latku.. uz to lepsi nebude..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Nelituju, že jsem si to pustil.

Reagovat
M11

Montellovi tam nekdo malem ustrelil hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

inac Gratulka Cavanimu ku STOVEČKE

Reagovat
10

Stevan zatím hodně neviditelnej

Reagovat
Mr.Jindros

Jeho chvíle ještě přijde.

Reagovat
snuff24

a to jako nedostane redku ?

Reagovat
madridcan

Dejwa moze hrat cely cas hovno, ale nastupim proti nemu ja a da mu gol Toni, da mu gol Hernanes...

Reagovat
Dejwa

dyt já su poslední kola rád, že složím 11ku.. a ještě ted Bergessio

Reagovat
mastakillah

Teď měl jít Behrami ven

Reagovat
smazaný uživatel

Už mal byť von

Reagovat
smazaný uživatel

trololo Bergonzi...

Reagovat
10

klasickej Bergonzi...nasadí debilní metr, pak když má ukázat koule a udržet ho, tak se začne kroutit a nesmysly pouští...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak do toho tak může jít, když už má kartu.

Reagovat
mastakillah

klasicky Behrami

Reagovat
smazaný uživatel

jn, takový typ alá Vácha

Reagovat
10

Behrami...chytrej kluk už od pohledu

Reagovat
M11

strasny trapas tady toto.. nasadi dementni metr a pak kdyz se ho ma drzet tak ma bobky davat cervenou

Reagovat
lnterista

neco mi rika ze Neapol to da

Reagovat
olis

Pandev, Behrami out - Insigne, Dzemaili in

Reagovat
10

další jasná karta

Reagovat
snuff24

Bože jak se ten zápas někomu může líbit.. vypnout jsem to musel už jenom kvůli debilnímu rozhodčí

Reagovat
M11

neskutecne jak je Cavani nebezpecny snad z kazde pozice

Reagovat
mastakillah

Tak teď mávli Panděvovi naprosto neexistující offside

Reagovat
olis

to by bol gol.....

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Wow. Na uplne smiesnom tikete, ktory som dal len zo srandy mi zrazu chyba Neapol ako posledny zapas No...som zvedavy, ale necakam zazraky hoc podla mna este gol daju.

Reagovat
Mr.Jindros

Fialky budíček.

Reagovat
olis

Hamsik :/

Reagovat
mastakillah

Hamšík je dneska špatnej. Naprosto neviditelnej

Reagovat
olis

az na tu asistenciu

Reagovat
mastakillah

to kopal on ten trestňák?

Reagovat
olis

myslim ze ano

Reagovat
FuckT

Kopal ho on. Ja som akurat chcel po zapase napisat, ze Hamsik dnes jeden zo solidnych vykon, skoro kazda nebezpecna situacia, vysunutie za obranu alebo pas boli od neho. Aj ked ten Britosov na Pandeva bol krasny tiez. Obrana dnes cela dobre, Behrami podla mna hral dobre, prva zlta bola za nic, druhu sa na stastie starky bal dat.

Ale ked nebereme ohlad na jeho bezohladnost, tak vykon podal v strede velmi dobry. Dnes sme doplatili na staru znamu vec Neapolu(a uz si zacinam mysliet, ze Mazzari to ma v taktike), a tou je ze Neapol proste nehra, pokym nedostane gol. Kym sme neprehravali, tak tam nebolo nic od nas smerom do utoku.

Reagovat
mastakillah

Vystřídej už toho Hamšíka kurva!!!!!!!

Reagovat
olis

ja by som skor povedal Pandeva - najlepsie oboch

Reagovat
mastakillah

Panděv toho dneska nezadrbal tolik co Hamšík zatím. Dneska bych chtěl vidět Calaia

Reagovat
smazaný uživatel

snad ho tam dá, proto to mám zaplé.

Reagovat
mastakillah

a ještě se mi to seká. to je zas den!!

Reagovat
olis

konecne Lorenzo, snad to ozivi

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně se protáhl

Reagovat
mastakillah

Tentokrát pěknej balónek od Hamšíka

Reagovat
mastakillah

Jasná karta!!!

Reagovat
M11

NETO

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Neto

Reagovat
olis

kuaaaaaa

Reagovat
mastakillah

chytil jasnej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je dneska vychytá

Reagovat
Pettirosso

Ten Valero vypadá na 38 let.

Reagovat
SaianSupaCrew

Jak hrál dneska ?

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, tvořil hru fialek, mě se líbil.

Reagovat
SaianSupaCrew

Takže klasika, díky

Reagovat
Pettirosso

koukám až od druhýho poločasu, moc ti neřeknu, ale zatím se mi celkem líibl, nabízel se pro balón

Reagovat
SaianSupaCrew

To je jeho největší přednost, on chce míč za každé situace, má výborný pohyb a tu občas statickou zálohu dokáže krásně rozhýbat. Díky

Reagovat
10

moc rohů nekopal, takže nic moc

Reagovat
Pipo123

Reagovat
SaianSupaCrew

so predictable

Reagovat
SaianSupaCrew

jen jsem to čeakl spíš od Alberta

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
GEGE

Být tam Calaió místo Panděva tak je to gol Ale Neto se odvděčil Montelovi,že ho podržel po té minulé chybě opět skvělým výkonem.

Reagovat
Pipo123

Britos hraje skvele, už minule hral dosť dobre

Reagovat
GEGE

MILAN - ($-3-3): Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, Constant, Flamini, Montolivo, Boateng, Niang, Pazzini, El Shaarawy.

BOLOGNA - (4-2-3-1): Agliardi Garics Portanova Antonsson Cherubin Perez Riverola, Diamanti, Kone, Gabbiadini, Gilardino

Zase 4-3-3 no snad to bude lepší výkon než proti Sampdorii....FORZA ROSSONERI!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

AC Siena: Pegolo - Neto, Contini, Felipe - Ângelo, Vergassola, Della Rocca, Rubin - Rosina, Paolucci, Reginaldo.

UC Sampdoria: Romero - Gastaldello, Palombo, Costa - De Silvestri, Poli, Krsticic, Obiang, Estigarribia - Icardi, Eder.

Rozhodčí: Russo - Giacomelli, Pasqua.

pěkné sestavy

Reagovat
M11

3 body nic jineho nepripada v uvahu

Reagovat
smazaný uživatel

Samp ale pod Rossim jede, výhra u vás, pak bod s AC

Reagovat
M11

nezajem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Bergessio uz gol...samozrejme Dejwa

Reagovat
panca

vidim, ze na hrotu pazzo a na kridle mario. Hmmm

Reagovat
Yanek

Stephaaaan to měl zabít.

Reagovat
rossoneri89

Constant

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo uz fakt nee! Robinho in!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký odkaz na AC ? žádný mi nechce jed

Reagovat
panca

Channel - 139941

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
10

4 ze 6-ti zápasů 0:1...

Reagovat
smazaný uživatel

Constant jede

Reagovat
smazaný uživatel

Niangovi dlouhý míče

Reagovat
Yanek

Bože dej ať je to Flaminiho poslední sezona v AC...

Reagovat
smazaný uživatel

A Pazziniho..

Reagovat
lnterista

OT: skoda Wawrinka

Reagovat
rossoneri89

nie nie .... dobre ze vyhra Djokovic ale bol to skvely zapas

Reagovat
rossoneri89

*vyhral

Reagovat
Benesse

Reagovat
GEGE

Agliardi zatím drží Bolognu chytil několik tutovek...Byl to dobrý poločas chyběl tomu akorát gol....Hosté jsou zatím celkem neškodní tohle se musí vyhrát!

Reagovat
smazaný uživatel

ten gol tam už mal padnúť, dufam, že padne čo najskôr..!celkom slušný výkon dnes. iba ten pazzini by mohol pobehnúť niekedy

Reagovat
Pettirosso

Bianco, jsi tu někde?

Reagovat
smazaný uživatel

pazzini co ti to je*e

Reagovat
Yanek

Pazzo běž do hajzlu! co ještě chcete??? třetí tutovka min.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini ty chuju, klidně už mohl dát hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam Niang na hrot (hraje skvele) a Robson in , Pazzo out !

Reagovat
Yanek

No konečně

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Abate

Reagovat
smazaný uživatel

konečne! už malo byť dávno vymalovane

Reagovat
GEGE

PAZZOOOO!!!Abate dneska super

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro to zase nedal sulin GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
rossoneri89

bol to sice porod ale predsa .... PAzzogol

Reagovat
smazaný uživatel

Gól! Ale už tam mohl mít hattrick... dneska tam ještě jeden, dva padnou

Reagovat
olis

Siena

Reagovat
GEGE

Bogdani už začíná s jeho jarní formou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Mas zase zapomněl, že může střídat...

Reagovat
Yanek

Max

Reagovat
smazaný uživatel

presne!

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

teraz by to chcelo bojana/robinha

Reagovat
Yanek

PAZZOOOOOOO !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZOOOOO!!! Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna hraje 70 minut hovno a pak to chcou zachranovat

Reagovat
smazaný uživatel

Akoby ho ten hate posilnoval.

Reagovat
smazaný uživatel

pazzo si to vyžehlil. a maxove striedanie nestriedanie mu vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzziniiiii???? Záblesk geniality?

Reagovat
rossoneri89

Pazzi Pazzi Pazziniiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Uz vidim, ako Crudeli v studiu dakuje Interistom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

A já som včera hodinu premýšľal koho postavím do fanty, nakoniec som uprednostil Gilu pred Pazzom

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes vlastny, aby sme sa este netesili predcasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě gola Faraon, přeju mu to

Reagovat
rossoneri89

Mexeeees do zlej brany

Reagovat
smazaný uživatel

zas gól z hovna

Reagovat
Pinturicchio

Mexés , jak ho tam zkušeně uklidil

Reagovat
smazaný uživatel

To na striedacke neni nic lepsie nez Traore?

Reagovat
smazaný uživatel

nebodaj hral zle?

Reagovat
smazaný uživatel

Niektore situacie neriesi najlepsie a to sa nehodi do poslednych minut branenia jedno goloveho naskoku. Ale tak okrem posledneho zadrbaneho brejku som si ho ani nevsimol...

Reagovat
smazaný uživatel

jak keby hovoríš o nocerinovi. až na tej brejk. max vedel prečo ho tam daval.

Reagovat
cervo

aky mate problem vsetci s tym Traorem? preco vsetci volaju po jeho odchode? nieco mi uniklo, alebo kde sa vzala ta zaujatost proti nemu?

Reagovat
Yanek

Rozhodčí celý zápas s přehledem.

Reagovat
The Krupy

OT : Viete mi odporučiť nejaký dobrý dokument o rockovej, metalovej hudbe resp. o interpretoch ? Akurát sa chystám na God Bless Ozzy Osbourne, tak uvidím čo to bude zač.

Reagovat
Maritazzi

Lemmy!

Reagovat
The Krupy

Hehe, akurát to sťahujem

Reagovat
Maritazzi

Výborně udělaný a hlavně Lemmy je fakt legenda, nejde nemít rád.

Reagovat
The Krupy

Referencie na ten dokument sú vynikajúce, už som sa naň chystal dlhšie. A s tou druhou časťou musím len a len súhlasiť

Reagovat
Maritazzi

Já to viděl snad 4x, protože fakt jestli ho máš rád, tak tě bude fascinovat ještě víc.

Reagovat
The Krupy

paráda, teším sa

Reagovat
Pinturicchio

http://www.csfd.cz/film/266506-sedm-epoch-rocku/

Nebo i tenhle seriál je dobrý.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
cervo

dakujem

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Hmmm hlavne ten druhý odkaz vyzerá lákavo, díky Pintu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Ja som mal nejake DVD o Punku ak by ta zaujimal aj tento styl.

Reagovat
The Krupy

Jedine niečo o Ramones, a takýchto interpretoch...punk ako životný štýl mi príliš nereže.

Reagovat
DelPiero137

Myslim ze takto sa to volalo :)

Reagovat
The Krupy

Tak ten dokument o Ozzym môžem len doporučiť, vedel som že ten chlap bol odtrhnutý z reťaze, ale že vystrašil aj takého Tommyho Lee...to treba vedieť

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam! FORZA MILAN!

Reagovat
Jajinek

Dnes to chce prostě v Římě vyhrát, i když, že bych nám nějak extra věřil, tak to tedy říce nemůžu. Ale prostě musíme se třetímu fleku dostat na 2 body...5 už by bylo fakt hodně.

Jinak necháp, proč má Gazzetta Cuchua na lavičce...to je snad joke. Benassi sice měl povedený ligový debut, ale v poháru to bylo pak strašná. Dnes proti Zemanově taktice by mělo jasně jít na plac následující:

Handa - Rano, Chivu, Juan - Nagatomo, Zanetti, Gargano, Cuchu, Pereira - Guarín - Palacio

Útok sice bude odříznutej jak část židova penisu, ale když hustíme střed, tak ti dva jednou utečou a formu na gól prostě oba mají. Snad bude do příště už ready Milito.

S Romou nám to ale poslední dobou nejde...důležité je, abychom nedostali první gól.

FORZA INTER!

Reagovat
Dejwa

souhlas až na Benassiho, určitě dneska musí hrát Cuchu, ale že by hrál nějak hrozně v Coppě mě teda nepřišlo.. každopádně už je potřeba je porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře napsané, ale nebál bych se postavit Rocchiho od začátku, jinak jsme v podstatě bez útoku

Reagovat
10

defenzivnější už to postavit nešlo, takhle víceméně eliminujete největší slabinu AS

Reagovat
Jajinek

myslím, že právě naopak

Reagovat
Lubinterista

MILÁNŠTÍ GLADIÁTOŘI POVSTANTE A OVLADNĚTE ŘÍM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-----------------FORZA ---------------INTER--------------

INTEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

INTEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR

INTEEEEEEEEEER

INTEEEEEEEEEER

GLADIATORI INTERU DO BOJE

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA

INTEEEEEEEEER

INTER

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Dejwa

Reagovat
10

tohle už jsem tady někdy viděl

Reagovat
Pinturicchio

Trapná kopírka

Reagovat
smazaný uživatel

trapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Yeaa 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Not cool

Reagovat
Inter Eterno Amore

Roma stajl

Reagovat
Inter Eterno Amore

resp. Romulus stajl

Reagovat
smazaný uživatel

8 z 10 interistů šašci

Reagovat
lnterista
Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Roma padne. Staci sa nam dobre pripravit na ich hura styl, zahrat takticky, dobre vyriesit protiutoky do ich otvorenej obrany a 3 body su nase.

Strama toto musis dat

Reagovat
lnterista

to souhlasim ale Cucchu musi hrat...nechapu o Stramovi jde

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud postaví Benassiho na úkor Cambiassa, tak je to mega diletant...

Reagovat
lnterista

presne tak...to proste nejde

Reagovat
panca

dnes musi inter prohrat, protoze vyhrat inter a jagr dnes 4 body, tak se jajinek zblazni Jinak smekam pred jardou

Reagovat
10

Daje Roma daje!

Reagovat
Maritazzi

Správně.

Reagovat
snuff24

Tak nakonec je to úplně jinak .. oficiální sestavy

ROMA (4-3-3): Goicoechea, Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti, PJANIC, De Rossi, Bradley, Lamela, Osvaldo, Totti.

INTER (3-4-1-2) : Handanovic, Ranocchia, Chivu, Juan Jesus, Nagatomo, Zanetti, Gargano, Pereira, Guarin, Palacio, Livaja

Reagovat
Maritazzi

Livaja? wtf? Ještě ten by nám mohl dát gól.

Reagovat
lnterista

to muzu hrat i ja se svickouvou v zaludku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Pjanić se zranil před zápasem

Reagovat
Maritazzi

On byl poslední dny nějakej nemocnej, tak to asi nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je veľká škoda, inak AS pig play...ešte poobede mala Fortuna -1.5hcp za 3.8, teraz to spadlo na 3.15...

Reagovat
10

na Betfairu spadla jednička z 1.97 na aktuálních 1.82

Reagovat
smazaný uživatel

Jj na Bet365, Fortuna si ale držala 1.95...nakoniec skúšam -1(ah) za 2.35.

Fortuna síce manipulák, live úplne mimo, slabšia ponuka atď. proste amatéry, ale niekdy majú kurzy celkom mimo, ale mimo že dobre. Najviac asi vy proti Pescara -1.5hcp, všetci okolo max 1.85, oni 2.2, to bola nádhera ...

Reagovat
smazaný uživatel

aj na Bet365...

Reagovat
10

...GL, já dal nakonec tu jedničku za 1.85

Reagovat
lnterista

ja na tyhle soky nejsem stavenej....snad akorat za Mourinha jsem souhlasil se sestavou co dal

Reagovat
smazaný uživatel

Takze bez estebana a s Livajom?? Naco sme brali Rocchiho ked tam aj tak tisne tu lamu lamacku slepu drevenu krivu mantavu Livaju????

Reagovat
lnterista

asi chceme zvysit jeho cenu jinak si to nedokazu vysvetlit

Reagovat
10

tak to už by tuplem neměl hrát...(dívej se, jak teď dá 2 góly )

Reagovat
lnterista

jj to je taky pravda...taky na to trochu hraju ale tohle je uplne jina situace

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Maritazzi

ROMA (4-3-3): Goicoechea; Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti; Bradley, De Rossi, Florenzi; Lamela, Osvaldo, Totti. Neprojdou.

Reagovat
10

vítězná

Reagovat
10

přemýšlím, jestli to naložit, čekal jsem tak 2.5 a ono tam je na vás 1.88

Reagovat
Maritazzi

Taky jsem koukal, že dost málo, s ohledem na naší "formu".

Reagovat
10

právě, čekal jsem to vyrovnaný

Reagovat
Maritazzi

Asi přečetli Stramovi sestavu. Teď aby Dani vymazal Guarina a nevím čeho se bát.

Reagovat
10

Palacia, pro ty jeho náběhy bude mít hodně prostoru...snad bude zakončovat stejně kvalitně jako v minulých zápasech

Reagovat
Maritazzi

Já myslím, že bude dost odřízlej, takže Marquinhos by ho vygumovat mohl. Ale jako souhlasim, mohl by zopakovat zakončení jako proti Udine.

Reagovat
SaianSupaCrew

Škoda toho Miralema, ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Totti zostrelí Inter

Reagovat
Alberto Aquilani

Nechcem posobit namyslene , ale neviem prečo cítim víťazstvo tak 2-3:0 ..... ono ma samozrejme potom po zápase kludne vysmejte ak to bude naopak :D

Reagovat
Dejwa

dělá si Strama prdel?

Reagovat
cresposuper

Livaja? WTF?

Reagovat
snuff24

To už by byl teda lepší ten Benassi a na jednoho útočníka

Reagovat
cresposuper

Inač čo je Cambiassovi? Bez neho je naša záloha na sračku.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesi ten vas Ektor je fakt borec Dalsi super song od neho

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C-AhwzXxlZc

Reagovat
lnterista

no nic musime se kousnout a zabojovat...Forza Inter

Reagovat
Pipo123

AS vyhrá o 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

A to si hovoris Laziale?

Reagovat
snuff24

Asi tak

Reagovat
lnterista

sazka?

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA ROMA ROMA !!! tak zakoplo lazio aj neapol a toto je jedna z poslednych sanci ako sa trocha dotiahnut a nadychnut sa .... tesim sa ,tak dufam ze to nebude nuda ........ hlasenie z radnice v RIMA ,nasiel sa jeden interista menom Lubinterista v tricku AS ROMA ale nevedel ako sa vola totti menom a RIMSKA LEGIA na cele s nehrajucim perrotom ho prekukla,momentalne je v zalari kde ho bicom mlati rosela sensi hore bez , po zapase bude zabezeny do lesa a bud potrave pre rimskych vlckov ,navyse milane ziadny gladiatori nie su ,ale iba fajnovky v oblekoch od guciho............... -------- F ---------- O ----------- R ------------ Z --------- A ------------ R ---------O---------M-----------A--------------- GLADIATORI RIMA POVSTANTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRVA DOMACA BITKA V ROKU 2013 ...SUPER BUDE CHCIET USPIET ALE MY MAME ZA SEBOU FANUSIKOV RIMA KTORI NAS BUDU TLACIT V BOJI A ARENA STADIO OLIMPICO DNES ZAZIJE KRVAVU BITKU !!!!!!!!!!!!!! STIT,KOPIA,MEC DO RUKY A DO BOJA !!!!!!!!!!!!! BRANTE NA HRADBACH VECNE MESTO, BOZSKY MILOVANY RIM !!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA ROMA !!!!!!!!!!!! ROMAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AS

Reagovat
10

originál je jen jeden

Reagovat
Maritazzi

Tady je originál!

Reagovat
Maritazzi

Tady je originál!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Slejdy

podme !! dnes to musi byt za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Ako funguje ten torrentStream?

Reagovat
Pinturicchio

700. pro vítězství AS

Reagovat
panca

sopcast na inter? Diky moc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
panca

znam, ale ti rusaci mi nejdou

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/139724

SopCast 4000 kbps

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten Ace stream je úžasný .... inak zda sa mi to , alebo ta menšia choregrafia AS bola v Curva Nord a nie Curva sud ?

Reagovat
10

ten sop 4000 kbps je famózní

Reagovat
Alberto Aquilani

samozrejme mi ace hned spadol jak som to dopísal :D

Reagovat
lnterista

co to mame za parazita na lavicce?

Reagovat
10

co dělal ten chlapík v bundě AS na lavičce Interu vedle Cordoby a Beana?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo na tom AS Prezentace vykrmenejch přistěhovalců

Reagovat
Pinturicchio

Asi Nagatomovi sourozenci.

Reagovat
SaianSupaCrew

Kdyby to takhle Bradley rozdával pořád

Reagovat
panca

mate na rusacich komentatora hodne dopredu?

Reagovat
snuff24

Zeman je tam sám něčím krmí a stěžuje si na Juventus

Reagovat
Alberto Aquilani

Destro yb to zajebal nad štadion :D

Reagovat
SaianSupaCrew

"motherfucker" ?

Reagovat
SaianSupaCrew

to by mohlo Pabla mrzet..

Reagovat
Alberto Aquilani

co sa stalo ?

Reagovat
SaianSupaCrew

zpomalený záběr Osvalda, kde celkem zřetělně adresuje "motherfucker" rozhodčímu, který stal kousek od něj..

Reagovat
snuff24

Reagovat
Alberto Aquilani

pls niaky link na AS , ale nie sop ani nic podobne ....

Reagovat
snuff24

Nečekal jsem, že se budu po 15.minutách modlit ať je konec zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

To je Inter vždy tak tragický?

Reagovat
snuff24

Jak mohl někdo někdy nazvat Livaju talentem to nepobírám

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Alberto Aquilani

"trocha" prísna

Reagovat
Nuno čomes

cože?

Reagovat
spider_8

Italští rozhodčí

Reagovat
Alberto Aquilani

normálne mi ukapla slzička že nám rozhodca pripískol penaltu ....

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
spider_8

Asi proto, že Inter je teď blíž

Reagovat
smazaný uživatel

nezvyk

Reagovat
Lubinterista

jdi do piče za tohle ale

Reagovat
Pinturicchio

Geniální zákrok Žabáka.

Reagovat
Slejdy

sice nebyla, ale Tottiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
lnterista

tohle bylo na penaltu? Ale Javier to pekne posral

Reagovat
SaianSupaCrew

tak šel tam jako prase a míče se vůbec nedotkl

Reagovat
Lubinterista

mam pocit ze se nedotkl vubec niceho a nikoho, zrejme

Reagovat
Maritazzi

Tak Bradleyho nohy se očividně hlavou dotkl.

Reagovat
Lubinterista

by me zajimalo jestli to ve vapne taky muze trestat neprimym kopem, kdyz to mozna videl jako nebezpecnou hru. ALe buh vi co videl. Je to jedno, stalo se, jede se dal.

Reagovat
Tomanatura

jasna pecka

Reagovat
SaianSupaCrew

podle mě to parametry pro penalty splňuje

Reagovat
Lubinterista

asi jo, prisnejsi, ale obhaji si ji

Reagovat
lnterista

jj to mas pravdu...Cordoba style

Reagovat
smazaný uživatel

Totti je kráľ

Reagovat
Alberto Aquilani

Bradley je fantasticky ....

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Maritazzi

Stejně jako Totti, Lamela na facku.

Reagovat
Alberto Aquilani

s Erikom nesuhlasim , stratil par lopt rovnako jak Totti , ale Erik maká , bojuje , casto je to na nom aby to potiahol cez 2-3 hracov

Reagovat
SaianSupaCrew

hraje hovno, dneska predvedl jen dokonale machani rukama..

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Tomanatura

Ve 2. minute vykouzlil nahravku na Osvalda, kteremu chybely 4 centimetru ke golu, dvakrat pekne vystrelil, svym pohybem, kdy se stahuje na devitku totalne rozklada obanu Interu. Sledujeme vubec stejny zapas?

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
SaianSupaCrew

Předpokládám, že sledujeme.

Stejně tak zbytečně zkazil pár míčů, zrovna on dnes určitě hraje pod svoje možnosti. Skvělý pohyb patří k jeho nejsilnějším atributům, to beru jako samozřejmost...

Ale nejvíc mi vadí jeho gestikulování, měl by pochopit, že mu nebudou pískat to, co pískají Franckovi..

Reagovat
Tomanatura

Zbytecne mice zkazil i Totti a to celkem dost. Ktery z hracu AS dneska hraje ve svych moznostech? Bradley? Mozna.

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak zrovna Bradley hraje vysoko nad svoje možnosti

Ale, to že hraje hovno jsem asi přehnal, rozpačitějších výkonů tam bylo určitě víc..

Reagovat
Maritazzi

Bradley se dost zvedá, věřím, že takhle může hrát dlouhodobě, má to v sobě.

Reagovat
SaianSupaCrew

Určitě, zlepšil pohyb, rozehrávku a ty situace řeší líp.

Reagovat
SaianSupaCrew

A Marcos..

Reagovat
Tomanatura

To je proste hruza ten Inter.

Reagovat
10

Reagovat
10

hlavně bych čekal, že aspoň budou dobře bránit, když tam mají 10 defenzivních hráčů...ale od začátku tam byly díry jako kráva

Reagovat
Maritazzi

Defenzivní jo, ale pokud tam máš hráče typu Ranocchia...

Reagovat
10

stoper za 18.5 mega ...v jejich případě bych rozhodně všechno nesvaloval na jedince, Strama je diletatnt

Reagovat
Maritazzi

Jako určitě, nikdo mu nepomůže, záloha daleko, Nagatamo taky, jak píše tomanatura, navíc na něj hraje Totti.

Reagovat
Tomanatura

Vzdyt stoji uplne mimo, Nagatomo jako nejblizsi Ranocchiuv spoluhrac u nej nebyl na dva metry od zacatku zapasu, kdyz si Roma prehodi balon ze strany na stranu, tak je v zaloze naprosty chaos. Roma nehraje nijak extra, ale pro ne hraje fakt, ze maji nejake utocne akce nacvicene a umi si nahrat 3x po sobe.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
10

Inter vypadá jako AS proti Juve...

Reagovat
Pinturicchio

Právě naopak.

Reagovat
10

Ranocchia už předtím totálně hořel, co předvedl u tý penalty byla demence největšího zrna

Reagovat
Alberto Aquilani

on vlastne nezasiahol loptu ? to som si ani neuvedomil , som len nechapal jak to mohol odpiskat , ale ked nezasiahol loptu ani sa nečudujem že nato Bradleymu skočil

Reagovat
10

v tomhle případě se píská i úmysl, Ranocchia se nemůže divit...ale chci se na to podívat ještě jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct nad hrou Tottiho se rozplývám.On je jedinečný!

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že už není v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na takový zápas není vyprodáno ?

Reagovat
panca

hruza

Reagovat
Alberto Aquilani

Jeeeezis , co tomu chybalo

Reagovat
Maritazzi

Jak ten Livaja může hrát první italskou ligu proboha?

Reagovat
Maritazzi

Hm.

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Alberto Aquilani

teraz sme to skoro videli

Reagovat
smazaný uživatel

bradley nadherna nahravka

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo v Livajovi ten talent musí být!

Reagovat
smazaný uživatel

livaja

Reagovat
smazaný uživatel

totti nieco uzasne

Reagovat
snuff24

Cambiasso,Obi,Rocchi IN---Gargano,Pereira,Livaja OUT

Reagovat
Maritazzi

Takhle u něj smrdí každej centr...

Reagovat
Tomanatura

Takto jedine to muze Inter ukopat. Strelami z dalky nebo standartkama. Takze Freddy rulez

Reagovat
10

Damato to bere do svých rukou...to jsem ho chtěl pochválit

Reagovat
Alberto Aquilani

ach doprdele .....

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Lubinterista

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaareeeteeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
lnterista

reteeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Il Architetto

To je bránění.

Reagovat
Tomanatura

Freddyyyyyy

Reagovat
Maritazzi

Hm, Guarin dobrá forma...

Reagovat
smazaný uživatel

FREDERIK JE DELO

Reagovat
10

hm, tragický bránění...2 hráči Interu ve vápně

Reagovat
Lubinterista

Fredy

Reagovat
Lubinterista

kdyby tam sebou placnul, tak nam ji ten jouda mozna taky foukne

Reagovat
Alberto Aquilani

je skvele dostať gol do šatne , hlavne sme mali viesť tak o 2 goly , kurva

Reagovat
panca

tam byla ruka ne? Ale hlavne dva hraci interu na jednoho obrance na malym vapne

Reagovat
Nuno čomes

PADAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN a výborně GUARÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍN

Reagovat
smazaný uživatel

no parada rovno do satne

Reagovat
snuff24

GUUUUARIIIIN je král

Reagovat
Pinturicchio

Jak můžou nechat Guarina v takhle těžké situaci odcentrovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Guarína roste vůdce Interu, neskutečná síla, výborný nákup je čím dál lepší.Hráč podle mého gusta.

Reagovat
GEGE

Hrozný zápas.Na Inter bez Cassana se nedá dívát a ještě k tomu Cambiasso na lavičce...Strama je hold taktik Takhle zase spoléhájí na nějakou klasickou náhodu...S AS tradičně baví jen Totti....

Reagovat
spider_8

Takovej debilní gól

Reagovat
snuff24

lepší než ten AS

Reagovat
spider_8

Pravda, směšnější penaltu jsem od Welbeckova úmyslného zakopnutí o Ivanoviče neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

kludne prihravky v strede ihriska a zrazu nepresna a protiutok a gol, ...druhy polcas bude este zaujimavy

Reagovat
Maritazzi

Hodně jsme polevili, máme dost roztahaný hřiště, s tím máme letos problémy furt, jsem zvědavej jestli se do toho dostanem zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

AS na Inter vlétlo, ale psotupem času Inter hru vyrovnával a svoje šance taky měl, taky mohl dát ještě 2 branky.Zatím zasloužená remíza.Inter je teď na koni, zlepšuje se minutu po minutě a ještě šatňák.

Reagovat
Alberto Aquilani

citil som sa celkom kludne , hovorim si je tam De Rossi , Castan si do golu so vsetkym poradil , a potom padne taky debilny gol , ze to rovno nahral ani nevie jak poriadne a presne na palacia .....Osvaldovi tam musi niečo padnut , ale verim dneska Erikovi

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak bavím se, výborný fotbal z obou stran, škoda jen že není vyprodáno.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Pipo123

ty máš zvláštny pohľad na futbal

Reagovat
lnterista

to je odvazne tvrzeni...par individualit to delaji aspon trochu koukatelny jinak z obou stran zadna slava

Reagovat
smazaný uživatel

zo strany interu určite

Reagovat
snuff24

řekl bych na každé straně po jednom .. Totti vs Guarin

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte Bradley a Balzaretti, ak by zlepšil centre

Reagovat
Nuno čomes

Fredy letos jasná jednička.

Reagovat
Yanek
Reagovat
lnterista

jj dneska vecer se melo podepsat

Reagovat
Slejdy

lol

Reagovat
Alberto Aquilani

De Rossi vraj signalizoval vystriedanie , tak tam ide Taxi .....ach jo ....

Reagovat
Maritazzi

Kurva, zas proti Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dani zraněnej, voleeee

Reagovat
Alberto Aquilani

Livaja ma sere

Reagovat
Alberto Aquilani

Madonna miaaa , pekne Erik

Reagovat
Tomanatura

Ci ze to byla nahravka? Erik

Reagovat
Dejwa

ty vole uklidnite to..

Reagovat
lnterista

pekny stridani

Reagovat
Dejwa

Reagovat
lnterista

Rocchi - Livaja

Reagovat
Maritazzi

Tax lepší režisér než Dani?

Reagovat
10

Francesco je na vystřídání...začíná to docela z frustrace okopávat

Reagovat
smazaný uživatel

To, že riskuje, aby niečo vytvoril a pri tom stratí je snáď normálne. A to, že sa vráti po strate lopty ešte aj ukazuje charakter, niekto proste ostane stáť alebo rozhadzovat rukami.

Reagovat
snuff24

Gargano ven bože už konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Destro na plac!

Reagovat
Alberto Aquilani

Osvaldo sa hra na Inzaghiho dnes ?

Reagovat
Largo

Kdyby se za ofsajdy rozdávaly karty,byl by venku po 10 minutách

Reagovat
10

Real dal Valencii u nich doma za poločas bůra...co to kua je?

Reagovat
Alberto Aquilani

najlepšia liga sveta ...... vyrovnana , zaujimava a tak ....

Reagovat
DelPiero137

Zo 7 striel na branu 5golov, to mu sa hovori efektivita

Reagovat
panca

celkem nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Totti pod Zemanem pěkně ožil . Nějak extra by mi nevadilo, že AS třeba skončí 7. a všichni budou nadávat na Zemana a jeho styl fotbalu, že AS by bez něj bylo výše, pro mě je hlavní, že můj nejoblíbenější hráč pookřál a zase ho to baví, a to by bez Zemana asi nenastalo v takové míře jako France předvádí. Pro mě jednoznáčně zatím nejlepší hráč Serie A tuto sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Škoda, že Tottiho zajímá spíš úspěch týmu jako celku....

Reagovat
10

Livaja je jak handicapovanej...a hráči AS podle toho k němu ohleduplně přistupujou

Reagovat
Nuno čomes

Co je vůbec s Cuchuem??

Reagovat
smazaný uživatel

AS má divné to bránění, tam si někdo šel středem a hráči AS se všichni stahovali, nikdo nešel proti němu, až pak, a to už poněkolikáté...

Reagovat
smazaný uživatel

skurveny zgenerovany link,miesto futbalu aby mi nabehol golf to je na mna moc

Reagovat
cervo

ludia pozeram to 15 minut... to je cely zapas taka nuda? to je ako zapas mojho tatka za starych panov

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Osvaldo, zase??

Reagovat
Nuno čomes

Vystřeeeel sakra

Reagovat
Maritazzi

Ten Piris je něco neuvěřitelně nefotbalovýho.

Reagovat
10

stačilo trefit bránu

Reagovat
Alberto Aquilani

PIRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS DOBOHA

Reagovat
Nuno čomes

To je hnus, prostě nechcem vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Paliči zasraný

Reagovat
spider_8

Tohle střídání vždycky přineslo jen jedno - prohru.

Reagovat
Alberto Aquilani

BOZEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Nuno čomes

To není fotbal, to je alibismus. Strama

Reagovat
smazaný uživatel

chyba nam kvalita proste.....

Reagovat
Nuno čomes

škodí nám posraný Strama.

Reagovat
cervo

Strama - taliansky Weiss

Reagovat
lnterista

A co by jsi udelal ty? Vzdyt to nakonec nebylo nejhorsi...docela jsme se dostavali do brejkovych sanci akorat to finalni reseni bylo k placi. Tohle se melo vyhrat

Reagovat
Nuno čomes

Jako je vidět, že nám prostě chybí kvalita, to bez debat. jak na krajich zalohy tak na stoperu. Když bude útok zdravý tak se něco vymyslí. Ta hra na brejky, ok když to musí být. ale šel prostě vidět ten alibismus, 20 minut do konce, přihravky směrem dozadu, všechno do pomala, žádná snaha prostě něco vymyslet. Vím, že na to nejsou lidi. ale tak jak vůbec si můžu dovolit to odchodit, odkopávat balony naslepo. Dneska se mi to prostě nelíbilo, snad to bude proti Turínu lepší. Aspoň, že nám neutekla Neapol a Lazio.

Reagovat
Alberto Aquilani

ACH JAJ , šKODA SLOV ....

Reagovat
Maritazzi

Hrozně málo s takhle špatnym Interem.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebolo slabe to bol hnus

Reagovat
Maritazzi

A Tachtsidise už na hřišti nechci vidět.

Reagovat
Largo

Co tam dělal? Co Pjanič? Ještě mohl poslat Taddeie na hrot, aby všem ukázal

Reagovat
Maritazzi

Regni se pak u nás na foru, domlouváme sraz. Asi Dani zraněnej no, Míra taky.

Reagovat
snuff24

Tenhle bod beru jako malou kompenzaci za dřívější smolné zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit ako keby sme prehrali a nie remizovali ,bod nam je na hovno ,...no nic ide sa dalej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele