Serie A - preview 15. kola

03.12.2010, 08:40, aktualizováno 06.12.2010, 08:15
Previews
Patnácté kolo italské Serie A uzavře duel dvou ne zrovna úspěšných reprezentantů Apeninského poloostrova v Evropské lize. Palermo minulý týden po remíze se Spartou přišlo o možnost postoupit a svým fanouškům se bude chtít rehabilitovat v Neapoli, která šance na postup mezi posledních 32 ještě má...
SSC Neapol - Città di Palermo  (pondělí 20:45)
Netradičně v pondělí se dohrává 15. kolo italské Serie A. Utkají se pohároví aspiranti Neapol a Palermo. Sicilský celek je dalším z řady klubů, které se nečekaně brzy rozloučily s Evropskou ligou. Naopak Neapol je stále ve hře o postup, teď však chce Palermo porazit a bodově se dotáhnout na Juventus.

Oba celky mají za sebou pohárová vystoupení, oba ve skupinách remizovaly. Pro Neapol je však situace stále otevřená, pokud tým trenéra Mazzarriho zvítězí v posledním kole nad Steauou, zajistí si postup do další fáze. "Budeme se muset na plně koncentrovat. Doufáme, že našim fanouškům dáme pěkný dárek," řekl trenér Walter Mazzarri.

Totéž ale neplatí o Palermu, které k poslednímu zápasu ve skupině pocestuje do Švýcarska. Sicilané totiž doma remizovali s pražskou Spartou, a to znamená vyřazení.

"Je to škoda, protože jsme proti Spartě odehráli dobrý zápas. Nemůžeme ale dohrávat hru o devíti mužích a očekávat, že vyhrajeme. Doufám, že v příštím roce se nám bude v této soutěži dařit lépe, chce to ale uspět v domácí Serii A," netajil zklamání trenér Palerma Delio Rossi, jenž následně dodal: "Proti Neapoli to bude další těžká zkouška, ale pokud budeme hrát stejně jako proti Římu, tak nevidím důvod, proč bychom si domu neodvezli nějaké body."

Trenér Walter Mazzarri bude postrádat pouze Lucarelliho a Gianella. Hosté počítají více absencí, hrát nebudou Hernandez, Darmian, Carrozzieri a vykartovaný Bačinovič.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Santacroce, Cannavaro, Campagnaro - Maggio, Gargano, Pazienza, Dossena - Hamšík, Cavani - Lavezzi
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Muñoz, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Nocerino, N. Rigoni - Iličič, Pastore - Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.05 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Cesena - Bologna FC  (neděle 15:00)
Cesenu čeká další šestibodový zápas a proti poslednímu duelu v Bari bude mít ještě větší motivaci protože v derby přivítá na Stadio Dino Manuzzi jen několik desítek kilometrů vzdálenou Bolognu. Té se sestupové boje již tradičně rovněž týkají.

Cavallucci Marini začali nováčkovskou sezóny hodně dobře, jenže od třetího kole, po kterém měli sedm bodů, dokázali vyhrát jen jediný zápas a propadli se až na 18. místo. Minulý týden Cesena alespoň remizovala s posledním Bari a nedopustilo pád až na samotné dno. Duel s Bolognou bude dalším důležitým kláním a jelikož jsou Rossoblu nejbližším sousedem, dá Cesena do zápasu všechno. Navíc na svého nedělního soupeře ztrácí jen jediný bod.

Nejvíce asi bude derby znamenat pro Lucu Ceccarelliho a Emanueleho Giaccheriniho, kteří jako jediní prošli mládežnickými týmy Ceseny a rivalitu cítí od dětství. Zejména Giaccherinimu by mohlo derby pomoci, protože jako útočník má letos tristní bilanci. Jediný gól vstřelený ve druhém kole je žalostně málo.

"Tipuji výhru 2:0," prohlásil před zápasem Giaccherini. "Gól dám já a Erjon Bogdani. Potřebuje se trefit, protože už jsem strašně dlouho neskóroval." Proti svému bývalému zaměstnavateli z let 1996-1999 a také 2006-2009 se postaví veterán Francesco Antonioli, který branku Ceseny hájí v úctyhodných 41 letech.

Bologna se sice zatím pohybuje jen těsně nad poslední trojicí, jenže v táboře Rossoblu se mnohem více řeší finanční problémy a možné odkoupení klubu. Pro hráče tak možná bylo dobré, že se poslední zápas s Chievem kvůli sněhové kalamitě odložil. Dobré zprávy jdou také z marodky, kterou opouštějí Daniele Portanova a Ruso Perez. Zatímco stoper ještě zápas v Ceseně nestihne, Perez by již mohl v sestavě figurovat.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Von Bergen, Benalouane, Nagatomo - Colucci - Giaccherini, Appiah, Parolo, Jimenez - Bogdani
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Garics, Britos, Moras, Rubin - Perez, Mudingayi, Della Rocca - Ramirez - Meggiorini, Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.00 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Na Stadio Artemio Franchi se utkají domácí Fiorentina a Cagliari. Sardiňané se pod novým trenérem Donadonim zvedli a v lize zatím neztratili ani bod, jenže Viola si v současné době nemůže dovolit rozdávat body, zvláště pak před domácím publikem.

Viola zatím v Serii A neprožívá dobré časy, pod trenérem Sinišou Mihajlovičem podává nevyrovnané výkony, což se samozřejmě odráží v pohledu na ligovou tabulku. Fiorentině patří se šestnácti body až čtrnácté místo a pohárové pozice se vzdalují. Jedním z důvodů, proč se Viole nedaří, je velmi rozsáhlá marodka, i v zápase s Cagliari bude chybět spousta klíčových hráčů. Fiorentina v posledním ligovém kole vybojovala bod na půdě Juventusu a během týdne vyřadila po výsledku 4:0 z ligového poháru Regginu.

Příliš se nedaří ani Cagliari, to už dokonce vyměnilo trenéra a právě pod novým koučem Robertem Donadonim se začaly dostavovat výsledky. Pod jeho vedením Sardiňané odehráli dvě ligová utkání, proti Brescii a proti Lecce. Teď je ale na řadě tvrdší oříšek v podobě Fiorentiny.

"Snažil jsem se přinést do mužstva klid a myslím, že se to povedlo. Vidím mnoho pozitivních věcí, avšak stále máme co zlepšovat. Jsme na správné cestě," prohlásil lodivod hostů Roberto Donadoni.

Domácím bude chybět brankářská jednička Frey, nicméně Artur Boruc jej zastupuje více než adekvátně. Dále jsou mimo italský reprezentant Montolivo, mladík Jovetič, obránce Natali a střelec Gilardino. Aby toho nebylo málo, tak si odpykávají karetní tresty Kroldrup, Felipe a Comotto. Naopak dobrou zprávou je návrat rumunského útočníka Adriana Mutua. Tak rozsáhlé absence Cagliari nemá, přesto se bude muset obejít bez zraněných Pisana, Perica a Pinardiho.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - De Silvestri, Camporese, Gamberini, Pasqual - D'Agostino, Donadel - Santana, Ljajič, Vargas - Mutu
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Laner, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti - Nainggolan - Cossu, Nenè, Matri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.20 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
US Lecce - Janov CFC  (neděle 15:00)
Jasně nejhorší obrana celé soutěže a tragická bilance venku, to je stručná charakteristika Lecce, které by mělo rychle zabrat, pokud se nechce po jediném roce pakovat zpět o soutěž níž. Kouč Luigi Di Canio už měl dokonce připravenu svou rezignaci, ale klubové vedení jí odmítlo.

"Vyčistili jsme vzduch a to je teď nejdůležitější," prohlásil Di Canio, jenž po pěti prohraných zápasech ze šesti šel za předsedou Pierandrou Semerarorem s rezignací v ruce, ale neuspěl. "V neděli pro nás vše začíná od začátku a já nadále věřím, že mohu Lecce dotáhnout k záchraně."

Na Di Cania tím pádem čeká těžká práce. Salentini nevyhráli už více než měsíc, dostávají góly jak na běžícím páse a body sbírají jen na domácí půdě. Z venku zatím Lecce přivezlo jen jediný bod. Tři z následujících čtyřech zápasů se však hrají na Stadio Via del Mare a Di Canio hlásí, že chce šest nebo sedm bodů.

Přitom Lecce dokázalo v posledních dvou duelech pokaždé vstřelit dva góly, ale doplatilo na špatnou defenzívu a ani jednou neodešlo s bodovým ziskem. Tři góly nastřílela Sampdoria i Cagliari. Domácím navíc nadále chybí potrestaný útočník Javier Chevanton a mimo hru jsou také Reginiussen, Giuliatto a Sini.

Nedělním soupeřem bude pro Lecce Janov, Ballardiniho Janov. Šestačtyřicetiletý kouč na lavičce vystřídal Giana Piera Gasperiniho a ačkoliv na výraznější změny v herním projevu si budeme muset chvíli počkat, udělal bývalý trenér Lazia jednu zásadní změnu, která se podepsala na zlepšených výsledcích - změnil rozestavení. Gasperiniho oblíbená formace se třemi obránci nefungovala, a tak Ballardini přešel na pevnější defenzívu a postavil rozestavení 4-3-3, případně 4-3-1-2. A výsledek? Za poslední čtyři zápasy nedostali Grifové hned třikrát gól.

Důležitým hráčem je zatím pro Ballardiniho trochu překvapivě Omar Milanetto, jenž v týdnu oslavil už 35. narozeniny. Výkony Kharjy nebo Velosa však nebyli ideální, a tak dostal zkušený mazák šanci a plně ji využil. V Lecce ale nejspíše nenastoupí, protože ho trápí zranění. Mimo hru je až do ledna také Kakha Kaladze, takže o stoperské dvojici Ranocchia-Dainelli není sporu. Nicméně první jmenovaný hraje za Janov možná své poslední zápasy. Z poloviny ho totiž vlastní Inter Milán a jelikož mají Nerazzurri velké problémy v obraně, je dost možné, že ho už v lednu budou chtít vykoupit. Pak Janovu nezbude nic jiného, než se poohlédnout po novém stoperovi.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Donati, Ferrario, Fabiano, Mesbah - Munari, Bertolacci, Giacomazzi, Olivera - Di Michele, Corvia
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Rafinha, Ranocchia, Dainelli, Criscito - Mesto, Kharja, Veloso - Rossi - Palladino, Toni
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.10 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Parma FC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Francesco Guidolin a Pasqaule Marino. Hodně toho mají tito trenéři společné už jen proto, že v posledních letech vedli Parmu a Udinese a v létě si svá trenérská místa vyměnili. Marino zamířil do Parmy a Guidolin se ujal Udinese.

V minulé sezóně byl Guidolin la lavičce Parmy úspěšný, osmé místo bylo pro Ducali bezesporu úspěchem. Jenže 55letý trenér se rozhodl vzít lákavou nabídku a odešel do Udinese. V tu dobu byl zrovna bez práce Marino, jenž u Bianconeri po sezóně skončil, a tak po něm Parma sáhla.

Vydělala obě mužstva na této rošádě či nikoliv? Parma začala sezónu jako na houpačce, pro Udinese to byla noční můra. Špatný start však Udinese napravilo šestizápasovou šňůrou bez prohry a po čtyřech kolech na chvostu tabulky se vyhouplo nahoru. V tu chvíli se zase nedařilo Parmě, která ani jednou nevyhrála a byla to ona, kdo vystřídal Udinese na posledním místě. To zase byl v ohrožení Marino, ale nyní je na tom i Parma lépe.

Udinese si připsalo cenný skalp Neapole a je s dvaceti body deváté, Parma vysoko podlehla v bláznivém zápase Interu a v současné chvíli má na 15. místě na sestupové pozice náskok tří bodů.

Domácím chybí zranění Marques, Paloschi a Galloppa, hostům zase Basta s Ferronettim.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Gobbi - Morrone, Dzemaili, Candreva - Valiani, Crespo, Giovinco
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Inler, Asamoah, Armero - Pinzi - Floro Flores, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.05 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - AS Bari  (neděle 15:00)
Po neúspěchu v Evropské lize se může Sampdoria plně koncentrovat na domácí Serii A. Na stadionu Luigi Ferraris bude hostit doposud nejhorší celek soutěže AS Bari, podcenit by však nic neměla, vždyť poslední vzájemné měření sil tu skončilo bezbrankovou remízou.

Sampdoria zažila během týdne velké zklamání. Doma se jí nepodařilo porazit nizozemský PSV Eindhoven a po výsledku 1:2 se loučí s Evropskou ligou. Sampdoria ve skupině zcela selhala.

"Mí hráči a ani fanoušci si porážku nezasloužili. Proti PSV jsme hráli dobře, mysleli jsme si, že máme hru pod kontrolou. Je to obrovské zklamání, teď se ale musíme soustředit na ligu a Coppa Italia a napravit neúspěch v Evropě," netajil zklamání trenér Domenico Di Carlo. Jeho svěřenci si teď mohou vylepšit náladu, tedy jen pokud porazí poslední Bari. Jinak co se týče domácí soutěže, tak ani zde to není žádná sláva. Blucerchiatti zatím okupují až osmou pozici, naposledy ale dokázali vyválčit cenný bod s AC Milán.

Úplně poslední je zatím v Serii A Bari. Loni tento celek překvapoval, ale letos je to jedna velká bída. Tým trenéra Ventury si alespoň v týdnu spravil náladu, když smetl v poháru Livorno 4:1. Bari letos zvítězilo jenom dvakrát, venku však ani jednou, ze šesti zápasů vybojovalo jen dva body za dvě remízy. Proto se od Bari příliš nečeká ani v Janově.

Domácímu trenérovi budou scházet Lucchini, Zauri, Semioli, Padalino a Obiang. Hosté jsou na tom úplně stejně, chybět budou zranění S. Masiello, Castillo, Barreto, Ghezzal, Kutuzov a Parisi. Posledně jmenovaný by ale stejně nehrál, neboť nastřádal už čtyři žluté karty.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Cacciatore, Gastaldello, Volta, Ziegler - Koman, Palombo, Tissone, Guberti - Pazzini, Marilungo
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Belmonte, Rossi, Raggi - D'Alessandro, Gazzi, Donati, Pulzetti - Rivas, Rana
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Calcio Catania - Juventus FC  (neděle 20:45)
Juventus rozdýchává senzační vyřazení z evropských pohárů, spravit náladu si bude chtít v lize, ovšem nečeká jej nic jednoduchého. Stará dáma totiž cestuje na horkou sicilskou půdu do Catanie, domácí borci tu letos ještě neprohráli.

Catania proměnila svůj stadion Angelo Massimino v nedobytnou tvrz, tedy alespoň zatím to tak vypadá. Ze Sicílie se letos body vozí těžko a těžké to tu bude mít i Juventus. Catania navíc ukázala, že umí proti silnému celku zahrát, v minulém kole si odvezla z Olympijského stadionu bod za remízu s Laziem. "Mohli jsme Lazio porazit, měli jsme na to šance, nicméně i tohle je dobrý výsledek. Proti Juve musíme pokračovat tam, kde jsme proti Laziu skončili," prohlásil trenér Marco Giampaolo.

Juventus ale s jiným cílem, než získat tři body, na Sicílii nepocestuje. Během týdne zažil obrovské zklamání, když v extrémních podmínkách neporazil Lech Poznaň a vypadl z Evropské ligy. Stará dáma přitom patřila k největším aspirantům na celkové prvenství. "Je těžké přijmout vyřazení, když jsme ani jednou neprohráli. Ale můžeme si za to sami, že jsme alespoň jeden zápas nedotáhli k výhře. Nyní se musíme soustředit na ligu, jsme v dobré pozici a stále máme šanci získat Scudetto," nechal se slyšet veterán Alessandro Del Piero.

V Serii A se zatím Juventusu poměrně daří, v tabulce mu před tímto kolem patřila třetí příčka, navíc naposledy Del Neriho svěřenci prohráli ve čtvrtém kole s Palermem.

Giampaolo se musí obejít bez Bellusciho, Augustyna a Spolliho. Trenér Juventusu Del Neri to má ještě složitější, hrát nebudou Buffon, Rinaudo, Grygera, De Ceglie, Martinez, Amauri a suspendovaný Marchisio.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Silvestre, Terlizzi, Alvarez - Biagianti - Gomez, Izco, Ledesma, Mascara - Maxi Lopez
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso - Krasič, Aquilani, Felipe Melo, Pepe - Quagliarella, Iaquinta
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - AS Řím  (sobota 18:00)
Římané v minulém kole utrpěli po sedmi kolech první porážku a v Chievu se budou chtít vrátit zpět na vítěznou vlnu. Jednoduché to ale nebude, Flying Donkeys neprohráli tři zápasy v řadě, poslední duel s Bolognou však byl odložen.

Giallorossi mohli minulý týden poskočit až na třetí místo, jenže duel v Sicílii nezvládli a pustili Palermo v tabulce před sebe. AS s Palermem padlo po výtečném duelu Ligy mistrů s Bayernem Mnichov, v němž prohrávalo už 0:2, ale nakonec dokázalo vyhrát a s Kluží bude potřebovat uspět, aby si zajistilo postup.

Kouč Claudio Ranieri možná bude kvůli evropským pohárům šetřit některé opory, do duelu určitě nezasáhnou zranění Perrotta s Riisem. Liga mistrů není pro Římany důležitá jen ze sportovního hlediska, ale rovněž z finančního.

Zápas ve Veroně ale určitě Vlci nevypustí. Chievo je však na solidním desátém místě a na svého sobotního soupeře ztrácí jen tři body. Navíc budou svěřenci Stefana Pioliho odpočatější, když minulý týden kvůli sněhové kalamitě nehráli. Na druhou stranu v úterý hrálo Chievo pohárový duel s Novarou, hladce postoupilo po výhře 3:0. V sobotu domácí budou postrádat Luciana s Thereauem.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Andreolli, Cesar, Mantovani - Fernandes, Rigoni, Marcolini - Constant - Pellissier, Moscardelli
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Cassetti, N. Burdisso, Juan, Castellini - Simplicio, De Rossi, Brighi - Menez - Totti, Vučinič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.00 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Brescia Calcio  (sobota 20:45)
Na první pohled by se mohlo zdát, že zápas mezi AC Milán a Brescií Calcio je jasnou záležitostí pro domácí Rossoneri, ovšem zas tak snadné to nebude. Brescia totiž letos dokázala obrat o body jak Juventus či AS Řím, tak i Inter Milán. Favoritem ale bude bezpochyby milánský gigant.

Před tímto kolem patří Milánu vedoucí pozice s náskokem tří bodů na Lazio. Rossoneri už pět kol neprohráli, ba co více, z těchto pěti utkání čtyřikrát vyhráli. Naposledy si domácí připsali bod za remízu 1:1 se Sampdorií, přesto byl Massimiliano Allegri spokojen. "Udělali jsme jen jednu chybu a tu Sampdoria potrestala. Ale jinak jsem s výkonem svých hráčů spokojen, zatím jsme na tom velmi dobře," chválil své svěřence trenér milánského celku.

Zcela opačné problémy má Brescia, ta už deset kol nevyhrála a její situace se zhoršuje. Před tímto kolem patří nováčkovi letošní Serie A sedmnácté místo, avšak pokud na San Siru prohraje, s velkou pravděpodobností se ocitne v sestupovém pásmu. Brescia je samozřejmě v zápase s AC Milán jasným outsiderem, ale přesto jí milánský celek nemůže podcenit, respektive nesmí. Hosté totiž dokázali porazit AS Řím a remizovat s Juventusem i Interem, a to jsou spolu s AC nejvážnější adepti na Scudetto.

"AC Milán je ve skvělé formě a zastavit ho bude velmi obtížné. Budeme se snažit udělat na San Siru co nejlepší výsledek," prohlásil trenér Brescie Iachini. Ten bude mít k dispozici naprosto kompletní kádr, totéž se nedá říci o Milánu, kterému budou scházet Pato, Inzaghi a obránce Oddo. Milán se s Brescií naposledy utkal v dubnu 2005, na San Siru se tehdy oba celky rozešly smírně po překvapivé remíze 1:1. Autory branek byli Rui Costa a Pierre Womé.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta - Gattuso, Flamini, Ambrosini - Seedorf - Ibrahimovič, Robinho
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Sereni - Zebina, Bega, Martinez - Berardi, Vass, Hetemaj, Daprela - Diamanti, Kone - Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 5.75 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Inter Milán  (pátek 20:45)
Netradičně už v pátek je na programu sledovaný šlágr mezi Laziem Řím a Interem Milán. Nerazzurri by rádi pronikli do první čtyřky a současně stáhli manko Lazia na jediný bod.

Lazio Řím bude chtít v souboji s Interem Milán udržet těsný kontakt s vedoucím AC. Před zraky domácích fanoušků to ale nebude mít jednoduché. V posledních letech totiž hovoří vzájemná bilance zcela ve prospěch mistrovského Interu, vždyť za sedm let vyhrálo Lazio nad Interem jenom jedinkrát - ve finále italského Superpoháru v sezoně 2009/2010. I proto je tento zápas pro Lazio velkou výzvou.

"Porazit Inter by pro nás byl důležitý krok. Přineslo by to velké nadšení a především obrovskou podporu pro mé hráče. Budeme muset hrát perfektně, ale nadešel čas porazit velký klub,” netajil se velkým cílem trenér Biancocelesti Edy Reja

Inter neodstartoval obhajobu treblu zrovna dobře, zejména v Itálii se trápí. Nicméně chuť si na chvíli zpravil v domácím zápase s Parmou. Na stadionu Giuseppe Meazzy bylo k vidění sedm branek a tři z nich vstřelil srbský fotbalista Dejan Stankovič. Inter zvítězil 5:2 a zůstal v kontaktu se špičkou ligy, na Lazio ztrácí čtyři body.

"Laziu se teď daří, ale my chceme v Římě zvítězit. Naše myšlenky se upínají jenom k zápasu v Římě, až pak budeme uvažovat o mistrovství světa klubů, které bude zakončením nádherného roku,” prohlásil kapitán Nerazzurri Javier Zanetti. Vítěze Ligy mistrů totiž čeká tradiční turnaj, ve kterém změří síly nejlepší celky ostatních kontinentů.

Edy Reja se musí obejít bez Meghniho, Quadriho a Garrida. Jedním z problémů současného Interu je velmi rozsáhlá marodka, trenér Benítez postrádá Coutinha, Chivua, Marigu, brankáře Cesara, Milita, Maicona, Obiho, Samuela, Suaza a Manciniho. Aby toho nebylo málo, tak několika zápasový trest si za úder hlavou do protihráče odpykává Samuel Eto’o.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu - Brocchi, Matuzalem - Mauri, Hernanes, Zarate - Floccari
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Cordoba, Lucio, Materazzi, J.Zanetti - Cambiasso, Stankovič, Thiago Motta - Biabiany, Sneijder - Panděv
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.10 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán1493223:1230
2.SS Lazio1483317:1127
3.Juventus FC1466226:1424
4.SSC Neapol1473423:1724
5.Inter Milán1465319:1123
6.Città di Palermo1472525:1923
7.AS Řím1464418:1822
8.UC Sampdoria1448215:1220
9.Udinese Calcio1462616:1520
10.Chievo Verona1354413:1119
11.Calcio Catania1446412:1218
12.Janov CFC1453610:1318
13.Cagliari Calcio1445516:1417
14.ACF Fiorentina1444614:1516
15.Parma FC1436511:1615
16.Bologna FC1335512:1913
17.Brescia Calcio1433811:1712
18.AC Cesena1433810:1812
19.US Lecce1433812:2812
20.AS Bari1424810:2110
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (752)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele