Serie A - preview 13. kola

25.11.2011, 08:44, aktualizováno 27.11.2011, 09:35
Previews
AC Milán může využít zaváhání Lazia a bodově dostihnout druhé Udinese, stane se tak, když večer porazí Chievo. Druhý milánský klub Inter jede do Sieny, Palermo hostí Fiorentinu. Poslední Cesena hraje s Janovem, Cagliari změří síly s Bolognou.
Cagliari Calcio - Bologna FC  (neděle 15:00)
Cagliari se po slibném začátku propadá tabulkou. Svěřenci trenéra Ballardiniho nevyhráli šest kol v řadě a tuto nelichotivou bilanci budou chtít změnit v domácím zápase proti Boloni, která na tom rovněž není nejlépe.

Hodně si fanoušci slibovali od svých miláčků po raketovém startu do sezony. Cagliari v jednu chvíli okupovalo příčku zaručující Ligu mistrů, avšak pravdou je, že to byl jen začátek sezony. Rychlé tempo Cagliari nevydrželo a následoval volný pád tabulkou. Poslední vítězství se datuje k 2. říjnu, od té doby Sardinský celek naplno nebodoval. V lize naposledy tým podlehl Interu Milán a v týdnu i Sieně, ta po výhře 1:2 postoupila do dalšího kola Coppa Italia.

"Máme ještě spousty práce, abychom byli v útoku nebezpeční. Proti Sieně nám chyběla rychlost a ani jsme si nedokázali vytvořit šance. Nebyli jsme schopni hrát, Siena hrála lépe," okomentoval porážku se Sienou zklamaný Davide Ballardini, jenž se následně vyhlíží zápas proti Boloni: "Proti Boloni musíme lépe číst hru a celkově zlepšit náš výkon."

Boloňa se zase nedokázala navázat na loňskou sezonu, kdy v jednu chvíli obírala o body jeden tým za druhým. Start do té letošní se jí moc nepovedl, tým je aktuálně na posledním místě, které ještě neznamená sestup. V minulém kole Boloňa doma nestačila na Cesenu a prohrála 0:1, to byl zatím nejhorší výsledek probíhající sezony. "Musíme dát výsledkům kontinuitu, je to zapotřebí aby se zabránilo sestupu," nechal se stručně slyšet trenér Stefano Pioli.

Sardinský celek se bude muset obejít bez několika velice klíčových hráčů, a sice El Kabira, Astoriho, Erikssona, Biondiniho a Neného. Hosté zase nastoupí bez Cruze, Peréze a vykartovaného Mudingayie.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Ariaudo, Agostini - Rui Sampaio, Conti, Nainggolan - Cossu - Larrivey, Thiago Ribeiro
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, Portanova, Antonsson, Morleo - Pulzetti, Taider, Casarini - Ramirez - Koné, Acquafresca
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.35 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Cesena - Janov CFC  (neděle 15:00)
Trenér janovského CFC Alberto Malesani věří, že jeho svěřenci zlepší jak svou hru, tak výsledky, protože naposledy mu porážkou v rámci Coppa Italia velkou radost neudělali. Napraví to proti Ceseně?

Janovští 'Grifové' sice nakonec mezi nejlepších šestnáct týmů postoupili, nicméně předvedená hra neodpovídala jejich standardu a o výhře rozhodli Malesaniho svěřenci až v prodloužení - druholigové Bari porazili 3:2.

"Hráli jsme velmi špatně, nesoustředili se a nebyli schopni kontrolovat hru," říká zkušený trenér. "Tímto skládám poklonu celému Bari, protože to byl velmi těžký soupeř, který nám dělal mnoho problémů."

"Tím horší večer to musel pro naše fanoušky, kteří si zasloužili mnohem méně nervů a lepší výkon od celého mého týmu. Jediné pozitivum bylo, že jsme vyhráli a postoupili, stále tak v této soutěži žijeme. Očekávám, že moji svěřenci odvedou mnohem lepší výkon, až se v neděli postavíme Ceseně,"
uzavírá Malesani.

Janov venkovní zápas od poloviny září nevyhrál a tuto špatnou statistiku by rád na Stadio Dino Manuzzi napravil. Ve zmíněném zářijovém venkovním vítězství mu podlehlo silné Lazio. Nyní tedy 'Grify' čeká méně známý, zato možná více motivovaný soupeř. Špatnou venkovní formou nasbíral Janov pouze jeden bod za čtyři poslední utkání.

V minulém kole dokázal Malesaniho tým porazit Novaru rozdílem nejnižším, ale i to se počítá a tak je nyní janovský celek osmý, přičemž na svého rivala má náskok celých devíti bodů.

Cesena naproti tomu vyhrála minulé kolo poprvé, Bologna jí darovala tři body a tak mohli hráči slavit první plody své práce. Nicméně jsou stále na dně tabulky. Pozdní gól Marca Parola uspokojil na chvíli trenéra Arrigoniho a ten nyní doufá, že výsledek pomůže celému týmu v honbě za záchranou. Učiní Cesena další významný krok proti Janovu? Nebo se 'Grifové' vzchopí?
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Comotto, Von Bergen, Rodriguez, Rossi - Ceccarelli, Parolo, Guana, Martinho - Malonga, Mutu
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Mesto, Kaladze, Granqvist, Moretti - Rossi, Veloso, Constant - Merkel - Caracciolo, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.10 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Città di Palermo - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Nový trenér Fiorentiny, Delio Rossi, může očekávat více než chladné reakce fanoušků Palerma, neboť právě z tohoto týmu nedávno odešel. Oba týmy chtějí tři body, vyhrát může ale jen jeden. Který z nich to bude?

Delio Rossi odešel z Palerma v únoru letošního roku, po měsíci práce Serse Cosmiho už byl ale zpět ve funkci a tým dovedl do finále Coppa Italia a usadil se s ním na osmé pozici konečné tabulky Serie A.

Na konci sezony spolupráci s týmem ze Sicílie opět ukončil. Příběh se ale málem opakoval, neboť po neúspěchu Stefana Pioliho byla právě Deliu Rossimu nabídnuta nová šance na trenérský post. Tentokrát ji ale Rossi odmítl a na konci minulého měsíce převzal kormidlo po odvolaném Sinišu Mihajlovičovi, jenž skončil ve florentském prvoligovém klubu.

Prezident sicilského celku Mauricio Zamparini se ale cítil podvedený Rossiho chováním a svůj názor vyjádřil také před zítřejším velkým kláním.

"Byl bych radši, kdybychom čelili Fiorentině bez Rossiho. Nabídl jsem mu smlouvu po ukončení spolupráce s Piolim, ale on to odmítl. Pro Palermo to bude velká hra, protože Rossi je teď trenérem Fiorentiny a fanoušci by si to měli pamatovat."

"Nicméně doufám, že budeme hrát pohlednou hru a dokážeme vyválčit dobrý výsledek,"
uzavírá Zamparini. Ten má ve své hráče i vedení stále velkou důvěru, a to i přes poslední ligovou porážku od prvního týmu tabulky, Juventusu.

Na 'La Favorita' totiž svěřenci trenéra Devise Mangii drží slušnou bilanci, vyhráli zde pět utkání z pěti. "Pokud chceme zůstat mezi nejlepšími, musíme dál hrát aktivní hru, napadat a přemýšlet," říká záložník Barreto.

Fiorentina se pomalu zvedá z těžkých utkání, naposledy remizovala s AC Milán, v týdnu pak porazila v rámci pohárového utkání Empoli v poměru 2:1. "Jsem velmi šťastný z výsledku i předvedené hry," říká trenér Rossi. "Teď už se musíme plně soustředit na ligový zápas."

Podaří se jeho týmu vyhrát a dovršit osobní vendetu?
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Tzorvas - Pisano, Silvestre, Migliaccio, Mantovani - Acquah, Bačinovič, Barreto - Iličič, Zahavi - Miccoli
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruč - De Silvestri, Gamberini, Natali, Pasqual - Behrami, Montolivo, Vargas - Lazzari - Gilardino, Cerci
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Siena - Inter Milán  (neděle 15:00)
Inter Milán chce pokračovat v návratu na přední příčky a k tomu potřebuje zvítězit na půdě zatím velmi dobře hrající Sieny. Nerazzurri si v týdnu zajistili postup do osmifinále Ligy mistrů a pohodu by rádi přenesli i na trávník v Sieně.

Siena během týdne zvládla zápas na půdě Cagliari a v rámci Coppa Italia postoupila do dalšího kola. Bianconeri zatím prožívají povedenou sezonu, vedle postupu v poháru se jim daří i v lize. Domácím patří před tímto kolem jedenáctá pozice. V tomto kole je ale čeká složitý úkol a to sice obrat o body Inter Milán. Několikanásobný italský šampión se sice trápí, ale o to více bude chtít na Sieně uspět. Svěřenci trenéra Sannina si v minulém kole připsali bod za remízu 2:2 s Atalantou.

"Mí hráči ukazují bojovnost a to je dobré znamení. S Interem budeme muset ukázat stejný charakter a odhodlání, jako jsme ukázali v předchozích zápasech," věří v další úspěch trenér Sannino.

Inter ale nejede do Sieny na výlet, má zcela jasný a konkrétní cíl, totiž získat tři body. Nic jiného v tuto chvíli nepřipadá v úvahu. Interu se totiž v lize vůbec nedaří, místo boje o titul je z toho zatím šestnáctá pozice a to je pochopitelně hodně málo. Daří se alespoň v Lize mistrů, kde tým dosáhl osmifinálového postupu a Nerazzurri nyní věří, že jim to pomůže i na domácí scéně.

"Výsledek v Turecku nám umožňuje, abychom na nějakou domu přestali na Ligu mistrů myslet, neboť máme jistotu postupu do další fáze. Nyní můžeme myslet na domácí frontu, kde potřebujeme vyhrávat jeden zápas za druhým. Stojí před námi těžký zápas v Sieně a my musíme vyhrát," rozhovořil se argentinský útočník ve službách Interu Mauro Zarate.

Domácím se vrací do sestavy útočník Calaio, ovšem stále budou scházet Vergassola, Grossi a Destro. Neustávají ani potíže Interu, na Artemio Franchi si nezahrají Muntari, Forlán, Viviano, Maicon, Sneijder a Lucio. Právě poslední trio představuje nejvážnější problém.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Brkič - Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso - Mannini, D'Agostino, Gazzi, Brienza - Calaiò, Larrondo
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Nagatomo, Ranocchia, Samuel, Zanetti - Cambiasso - R. Alvarez, Stankovič, Motta, Zarate - Pazzini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.15 - 3.25 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Chievo Verona  (neděle 20:45)
Po porážce v Lize mistrů se AC Milán opět představí v domácí soutěži, kde změří síly s průměrným Chievem. Milánský celek zatím drží krok se špičkou, respektive s Laziem a Juventusem a proti Chievu se bude chtít více přiblížit první pozici.

Milán ve středu podlehl Barceloně 2:3 a do další fáze Ligy mistrů postupuje z druhého místa, což znamená pravděpodobně těžší osmifinálový los. Rossoneri sehráli s Barcou vyrovnanou partii, ovšem k bodovému zisku bylo potřeba více štěstí, a to AC v ten večer nemělo. Katalánský gigant dokázal vždy na branku AC okamžitě odpovědět a většinou mu k tomu stačila jedna příležitost. Vraťme se však k domácí soutěži, v té mají Allegriho svěřenci parádní formu. Neprohráli už šest utkání v řadě, z toho pětkrát zvítězili. Doma proti Chievu se neočekává nic jiného, než vítězství.

"Nemůžeme v lize selhat. Musíme být připraveni na nedělní zápas proti Chievu, který nebude jednoduchý. Musíme získat co nejvíce bodů, abychom byli do Vánoc na co nejlepším umístění," upozorňoval na důležitost utkání trenér AC Milán Massimiliano Allegri.

Dobře si v posledních třech soutěžních zápasech vedlo i Chievo. To dvakrát v řadě v lize vyhrálo a solidní formu potvrdilo i v týdnu, kdy zdolalo v Italském poháru druholigovou Modenu. "Odvádíme dobrou práci, jsem spokojen s tím, jak si moji hráči vedou. Nyní musíme načerpat síly na nedělní velice těžký duel, pokud si chceme odvézt dobrý výsledek," prohlásil Domenico Di Carlo. Jeho tým má s AC Milán velmi špatnou bilanci, vyhrát dokázal naposledy v roce 2005.

Milánu budou chybět Gattuso, Flamini, Cassano a nově také Alessandro Nesta a brankář Abbiati, toho mezi třemi tyčemi zastoupí Marco Amelia. Kompletní nebude ani Chievo, tomu budou scházet Sardo, Morero, Cruzado a Andreolli.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Amelia - Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini - Aquilani, Ambrosini, Nocerino - Boateng - Ibrahimovič, Robinho
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Cesar, Mandelli, Jokič - Luciano, Rigoni, Bradley - Sammarco - Pellissier ,Thereau
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.75 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Lecce - Calcio Catania  (sobota 18:00)
Sestupem ohrožené Lecce se pokusí získat další potřebné body proti Catanii, jež zatím okupuje dvanáctou příčku. Hosté po sérii dobrých výsledků dvakrát prohráli a na stadionu Via del Mare se pokusí vzkřísit dobrou formu.

Lecce v minulých zápasech zabralo a konečně si připsalo tři body. Di Francescovi svěřenci vyhráli na půdě posledního Lecce 0:1, ovšem na vítězství v následujícím kole nenavázalo. Domácí hráli v Římě s tamním AS a po ne úplně špatné hře prohráli 2:1. Velkým problémem nadále zůstávají domácí zápasy. Lecce totiž doma ještě nevyhrálo a s touto bilancí se může horko těžko zachránit.

"Doma už potřebujeme ten úpadek zastavit. Doufám, že se to v sobotu podaří. Je důležité doma začít dělat výsledky a vyšplhat se nahoru. Pokud jde o naše poslední vystoupení, je určitě potřeba se zlepšit," prohlásil záložník Andrea Bertolacci, jenž se následně vyjádřil i k zápasu s Catanií. "Nebude to snadné, protože Catania je těžký soupeř, ale jsem si jistý, že všichni dají do vítězství maximum."

Catania pod vedením Vincenza Montelly se po skvělé sérii poněkud zasekla. Sicilané v předchozích zápasech obrali o body mužstva ze špičky tabulky, ale v posledních kolech nestačili na AC Milán a především na Chievo. Zatímco porážka s AC se víceméně očekávala, ztráta na hřišti Chieva je horší, zvláště poté, když tam Catania sehrála více než vyrovnanou partii.

"Bylo to zklamání, proti Chievu jsme mohli získat lepší výsledek. Mí hráči podali dobrý výkon, ale nestačilo to. Nevyužili jsme mnoho našich šancí. Doufám, že moji hráči to v Lecce změní," neskrýval zklamání trenér Vincenzo Montella. Jeho svěřenci budou chtít na stadionu Via del Mare zvítězit a započít novou sérii.

Domácí fotbalisté musejí oželit start zraněných Giacomazziho, Carrozzieriho, Mesbaha, Diamouteneho a Di Micheleho. Na druhé straně je situace o něco lepší, i když ne o tolik. Zranění jsou Suazo s Alvarezem, Spolli je pro změnu vykartovaný.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Oddo , Tomovič, Esposito, Brivio - Cuadrado, Strasser, Obodo, Olivera - Bertolacci, Muriel
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Izco, Bellusci, Legrottaglie, Potenza, Marchese - Almiron, Lodi, Delvecchio - Bergessio, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.15 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Novara Calcio - Parma FC  (sobota 18:00)
Na první pohled zápas s jasným favoritem, nováček z Novary je předposlední a body zoufale potřebuje, hostující Parma je desátá a má velké ambice. Který z celků se bude radovat?

Massimo De Salvo, jeden z čelních představitelů vedení Novary, zaručuje trenéru Attiliu Tesserovi plnou důvěru a nadále věří v trenérovy schopnosti. Jeho tým totiž čeká velmi těžký zápas proti Parmě.

Novara je devatenáctá, což není pozice, kterou by si vedení představovalo. Navíc dokázala vyhrát pouze jednou, ačkoli to bylo ceněné vítězství proti Interu Milán. V jedenácti zápasech je to ale stále málo.

Jakoby to nebyl rozhodující faktor, De Salvo se rozhodl podat trenérovi pomocnou ruku a vyjádřil mu naprostou důvěru, což dává mladému stratégovi opět klid na svou práci.

"Máme plnou důvěru v trenéra," řekl De Salvo. "Věříme, že to je člověk, který dokáže změnit věci k lepšímu. Nejen, že není jeho pozice v ohrožení, ale navíc vám můžu potvrdit, že tento trenér nás povede také v příští sezoně. Chceme nakoupit nové hráče v dalším přestupovém okénku a uděláme cokoli, abychom se udrželi v první lize," doplňuje De Salvo.

Už šestou porážku v této sezoně utrpěla Novara minulé kolo v Janově, a tak budou svěřenci Tessera chtít přerušit tuto sérii špatných výsledků. Ideálně výhrou.

Hlavní problém Novary spočívá v přílišném množství inkasovaných branek, nováček inkasoval už dvacet gólů. Jeho protivník se nachází ve zcela jiných pozicích. Parma sice nevyhrává na hřištích soupeřů, ale naposledy dokázala sebrat všechny tři body favorizovanému Udinese, což jí hodně zvedá šance proti nováčkovi.

'Gialloblu' tak sídlí na desáté příčce a trenér Colomba očekává stejné nasazení proti Novaře.

"Viděl jsem v tom utkání velmi dobré napadání a správného ducha ve svém týmu, odvedli jsme skvělou práci. Tohle je nasazení, které bych chtěl od mých hráčů vidět každý zápas," uzavírá trenér Colomba.
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Fontana - Morganella, Dellafiore, Centurioni, Gemiti - Porcari, Radovanovič, Rigoni - Mazzarani - Rubino, Jeda
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Rubin - Biabiany, Galloppa, Morrone, Valiani - Giovinco - Pellè
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.00 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta BC - SSC Neapol  (sobota 20:45)
Celá Neapol v týdnu vyhrála na domácí půdě nad bohatým Manchesterem City a tři body bude chtít také z venkovního zápasu proti Atalantě. Domácí ale udivují celou soutěž, navzdory bodovému odpočtu stoupají tabulkou. Bude mít duel vítěze?

Neapolský střelec číslo jedna, Edinson Cavani, je přesvědčen, že jeho spoluhráči mohou zakončit tento týden ve velkém stylu. V týdnu se jim v rámci Ligy mistrů podařilo vyhrát nad týmem Roberta Manciniho a na tento výsledek budou chtít navázat. Zápas v Bergamu ale rozhodně nechtějí podcenit.

Zatím sedmá Neapol naposledy uhrála bezbrankovou remízu s římským AS, což trenér Mazzari velmi kvitoval. Oproti startu do sezony to ale rozhodně není chvályhodná pozice a neapolští jsou si toho jistě velmi dobře vědomi. Radost jim ale může dělat velký krok k postupu v milionářské Lize mistrů. Italům totiž stačí vyhrát nad téměř neškodným Villarrealem a postup mají jistý. Otázkou je, do jaké míry se tímto faktorem nechají vykolejit.

"Proti Manchesteru City jsme ukázali, že máme mentalitu velkého klubu - vítěznou mentalitu," říká ofenzivní uruguayská hvězda Edinson Cavani. Ten vstřelil obě branky svého týmu, nicméně neklade důraz sám na sebe.

"Největší radost mi dělá vědomí, že se bavili naši fanoušci, myslím, že Neapol může vyhrát v této sezoně cokoliv. Teď se chceme dál soustředit na naši hru a stavět na tomto skvělém výsledku," dodává střelec.

Neapol ale nechce brát Atalantu na lehkou váhu. Hráči dobře vědí, že je nečeká nic jednoduchého. Domácí totiž prohráli v posledních šesti zápasech pouze jediný a jsou tak velkou hrozbou pro jakýkoli tým.

V dresu domácího týmu nastoupí bývalý útočník Neapole, Germán Denis, na něhož bude upřena velká pozornost.

"Sním o tom, že nejlepší gól, jaký můžu kdy dát, je právě teď proti Neapoli. Ale nejdůležitější je, abychom vyhráli," říká Denis.

V jejich úsilí jim ale bude notně chybět jeden z nejlepších obránců, Daniele Capelli, který bude po zranění chybět spoluhráčům až šest měsíců. Třináctý tým tabulky ale chce tři body. Dokáže je vybojovat proti Neapoli?
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Masiello, Lucchini, Manfredini, Peluso - Schelotto, Cigarini, Carmona, Padoin - Moralez - Denis
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Fernandez, Cannavaro, Campagnaro - Zuniga, Gargano, Dzemaili, Dossena - Hamšík, Panděv - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.20 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Juventus FC  (sobota 20:45)
Největší tahák kola se odehraje už v sobotu večer. Lazio na Olympijském stadionu přivítá vedoucí Juventus Turín, a pokud zvítězí, posune se právě na úkor Staré dámy do čela soutěže. Juve ale nechce o vedoucí pozici přijít, stejně jako o dosavadní neporazitelnost.

Souboj Lazia a Juventusu je to nejlepší, co může momentálně italská kopaná nabídnout. Biancocelesti navázali na loňskou dobrou sezonu a v té letošní zatím bojují o Scudetto. Jejich forma je velmi dobrá, Lazio neprohrálo už devět kol v řadě a společně s Juventusem má stejný počet bodů. Hosté z Turína ale mají jeden zápas k dobru.

Lazio v minulém kole sehrálo těžký zápas na půdě Neapole a odvezlo si dobrý výsledek 0:0. Velkou zásluhu na tom měl brankář Federico Marchetti, jenž zlikvidoval nejednu šanci hostí, stejný výkon bude chtít zopakovat i proti Juve. "Tým Antonia Conteho je ve skvělé formě. Abychom zítra vyhráli, budeme muset předvést vynikající výkon. Je to v našich silách, s pomocí fanoušků můžeme docílit dobrého výsledku," nechal se slyšet brankář Lazia Federico Marchetti.

Juventus nadále pokračuje Serií A suverénně. Svěřenci trenéra Antonia Conteho zatím procházejí bez porážky a po slabších letech to vypadá, že se konečně blýská na staré dobré časy. V minulém kole si Juventus poradil s neoblíbeným soupeřem - Palermem. Sicilanům doma nastřílel tři branky a upevnil si vedení, navíc stále má k dispozici odložený zápas s Neapolí, který je na programu 29. listopadu.

"Zápasy proti Laziu a Neapoli budou pro nás velmi důležitými zkouškami. Nemůžeme ztrácet pozornost ani do toho jít bez boje," okomentoval dva nadcházející těžké duely Gianluigi Buffon. Tymy Biancocelesti i Bianconeri představují v Itálii špičku, spolu se utkaly nesčetněkrát a v posledních letech měl vždy navrch Juventus.

Edy Reja bude pro souboj s Juventusem bez Del Nera, Mauriho, Garrida, Diase, Kozáka, Makinwy a Matuzalema, všichni mají nejrůznější zranění. Na hostující straně je situace zcela opačná, chybět bude pouze náhradní brankář Alexander Manninger.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
F.Marchetti - Konko, Diakité, Stankevicius, Radu - Brocchi, Ledesma, Lulič - Hernanes - Klose, Cissé
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
G.Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Chiellini - Vidal, Pirlo - Marchisio, Pepe, Vučinič - Matri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.20 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - AS Řím  (pátek 20:45)
Parma v minulém kole dokázala překvapivě sebrat všechny tři body favorizovanému Udinese, v pátek večer se o něco podobného pokusí oslabené AS. Udinese bude chtít využít domácího prostředí a posunout se v tabulce směrem nahoru.

Trenér domácího celku Francesco Guidolin doufá v okamžitý návrat formy i ztraceného sebevědomí a žádá po svých hráčích opět maximální výkon poté, co jeho svěřenci prohráli s Parmou.

V Parmě na stadionu Ennio Tardini 'Zebry' prohrály 0:2 a tento výsledek znamenal ztrátu vedoucí pozice. Guidolina tato - teprve druhá - porážka stále velmi mrzí a je přesvědčen, že jeho hráči mají povinnost ji co nejdříve odčinit.

"Doufám, že tato prohra bude sloužit jako výstraha pro celý tým," říká trenér Guidolin. "Postrádali jsme aktivitu a Parma si výhru naprosto zasloužila. Cítím hořkost a znepokojení, protože jsem od svých hráčů čekal mnohem větší nasazení. Máme mnohé věci ke zlepšení, na kterých chceme a musíme pracovat a zkusit zlepšit. Musíme být více soustředění, hrát jednoduše a nedělat chyby, za které by nás AS mohlo potrestat," dodává trenér.

Na domácí půdě ale Udinese v posledních pěti zápasech dokázalo vždy vyhrát. Navíc skórovalo hned desetkrát a inkasovalo pouze jednou. Závažnosti zápasu si je vědom i trenér hostí Enrique.

"Jsem velmi zvědavý, jak bude můj tým hrát proti tak silnému soupeři, jakým bezpochyby Udinese je. Zatím totiž odvádí velmi dobrou práci," říká Luis Enrique. "Musíme být mnohem více opatrnější než dřív, protože Udinese skvěle zvládá protiútoky."

V minulém kole dokázal tým z 'Věčného města' vyhrát nad Lecce, navíc mu nebyla uznána regulérní branka Pabla Osvalda, jehož nůžky by možná aspirovaly na branku měsíce. AS zaznamenalo druhou výhru v řadě a na ni bude chtít navázat. Na svého soupeře ztrácí čtyři body.

Římané mají starosti se sestavou, mimo hru budou nejspíš Totti, Borriello a dlouhodobě zraněný Burdisso. Enrique nejspíš vsadí na osvědčené a dravé trio Lamela, Osvaldo, Bojan. Větší starosti bude mít v obraně, na krajích by po zranění Rosiho měl nastoupit Perrotta s Taddeiem. Udinese schází jen zranění Coda s Barretem.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Danilo, Domizzi - Basta, Isla, Pinzi, Asamoah, Armero - Floro Flores - Di Natale
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Perrotta, Cassetti, Heinze, Taddei - Pjanič, Gago, De Rossi - Lamela - Bojan, Osvaldo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC1064018:722
2.SS Lazio1164116:822
3.AC Milán1163223:1421
4.Udinese Calcio1163213:621
5.AS Řím1152415:1217
6.Città di Palermo1151514:1516
7.SSC Neapol1043313:715
8.Janov CFC1043314:1215
9.Chievo Verona1143410:1215
10.Parma FC1150614:1815
11.AC Siena1135314:1014
12.Calcio Catania1135313:1814
13.Atalanta BC1154215:1413
14.ACF Fiorentina1134410:913
15.Cagliari Calcio1134410:1213
16.Inter Milán1032513:1711
17.Bologna FC113179:1710
18.US Lecce112279:188
19.Novara Calcio1114612:207
20.AC Cesena111374:136
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (726)

Přidat komentář
Il Architetto

1. per Juve ! ! ! ♥

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na tenhle zápas se těším. Konečně se AS může opravdu vytáhnout s pořádným soupeřem. Poslední 2 výhry nad Lecce a Novarou byly poviností. Udine doma zatím jen vyhrává...semele každého, kdo jim tam vleze, prostě válec. Navíc budou komplet a snažit se odčinit zaváhání s Parmou. Roma zase bez Tottiho, ale musejí si zvykat a poslední zápasy jim vyšli...

Nejvíc mě budou zajímat Armerovy protiútoky a hra Romy...

zápas

Reagovat
smazaný uživatel

vyšly*

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Zítřejší zápas bude pískat Gianluca Rocchi.

Reagovat
smazaný uživatel

když vidím sestavu obrany, tak se dost bojím...

Reagovat
Largo

Co to Enrique předvádí...???

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

presne taku, ako zajtra v Rime

Reagovat
smazaný uživatel

My zítra v Římě vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude LE rozumnej a postaví aspoň dva obránce.... za mě: Taddeí, Kjaer, Heinze, JÁ

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo "JÁ"?

Reagovat
smazaný uživatel

José Ángel

Reagovat
smazaný uživatel

Okay, José

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč Interu, Jakub Vojtuš, ktorý prišiel do tohto slávneho talianskeho veľkoklubu ako 16 ročný za 500 000 eur, momentálne hrajúci za Primaveru, trénujúci už aj s A-týmom mi olajkoval príspevok na nástenke. Som šťastný ako blcha Pretože on príspevky nelajkuje takmer vôbec a zrovna mne ho olajkoval taký Interista, kontakty sa vytvárajú. Už asi na diaľku cítil, že som grande Interista, tak mu to nedalo olajkovať mi to. Alebo žeby to bol veľmi rozumný príspevok? Alebo že by som mu bol sympatický? Ktovie ....Ešte keď by olajkuje príspevok náš Il Capitano Javier Zanetti, tak ako sa hovorí:"Vidieť Paríž a zomrieť", tak tu sa môže povedať:"Ak mi dá Pupi lajk, tak človek môže zomrieť" :-)

No a k dnešnému zápasu. Di Natale by sa mohol vykartovať (aby nehral proti nám:-), inak ma výsledok nezaujíma, pretože ani jeden z dnešných hrajúcich tímov nepovažujem za našu priamu konkurenciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kubík se ti zranil, tak se kope do zadku a lajkuje ti příspěvky, tomu říkám pocta

Zapomeň na nějaké karty směrem k Di Natalemu, ten bude hrát tak, aby vám mohl v Miláně loupnout za týden hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Už asi na diaľku cítil, že som grande blb...

Reagovat
smazaný uživatel

Keď hovoríš o sebe, tak nereaguj na mňa !

Reagovat
smazaný uživatel

ale Miro klud...

Reagovat
smazaný uživatel

a ku Jaijinkovi: Čo ty vieš, kde som bol a kde som nebol, a s kým som sa rozprával a nerozprával.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som urobil rozhovory už tromi profesionálnymi wrestlermi....znamená to teda že som veľký žurnalista ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kane,Triple x a Undertaker?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Kdyby si byl Grande Interista a ne jen internetovej fanda EF, tak si mohl někdy i nějakého hráče vidě na živo nebo s ním mluvit a ne se tady radovat, že ti přes sociální síť klikl na příspěvek...každopádně gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

aky prispevok ti olajkoval?

Reagovat
JozkokozleJ

Vau!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: "Napoli trema: il PSG offre 75 milioni per Hamsik e Cavani"

Jak to říct slušně.... Běžte už k šípku, vy iritující pracháči ze země nezemě. Doufám, že s nimi De Laurentiis pořádně vyběhne.

Reagovat
smazaný uživatel

za takový prachy bych je oba pustil

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík odíde, prepadli mu frajerku, aspoň bude mať výhovorku na odchod z klubu....

Reagovat
Yanek

De Laurentisovi bych to pral, ale pro dobro Calcia ani moc ne... to, co se deje v PSG je hnus. At skupuji z Nemecka...

Reagovat
homeles8

Ať neskupují

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledkový tip ( Udinese Calcio - AS Řím ) :

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

je mi jedno, jak to celkovo dopadne, ale na poločas mám 0...

Reagovat
Pinturicchio

Podle SKY nejspíš Pirlo zítra nenastoupí, hrát místo něj bude pravděpodobně Pazienza.

Reagovat
smazaný uživatel

Olalaaa... Claudio, Arturo, Michele To nevypadá dobře...

Reagovat
Pinturicchio

Mně se to docela líbí. Doufám, že Antonio vyzkouší to, co naznačují na Gazzettě - 4-2-3-1, s tím, že na AM bude Pepe / Marchisio a jeden z nich napravo. Arturo pak zatažený víc dozadu a vedle něj teda asi Pazienza. To jsem chtěl už dřív, prohodit Claudia s Arturem a jeho zatáhnout víc dozadu.

Reagovat
Pinturicchio

( Teda, samozřejmě se mi nelíbí to, že je Andrea zraněný )

Reagovat
smazaný uživatel

Když tam loupneš Artura s Michelem, jako takovou zeď a v podstatě postavíš Claudio výš, aby on rozehrával ty balony, možná by to mohlo vyjít. Claudio je teď ve formě, mohlo by ho to nakopnout ještě víc. Uvidíme. Každopádně to bude tvrdá zkouška. Snad se dá Andrea během těch 2-3 dnů do pořádku a bude hrát v Neapoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe na AM? Tak to by se mi asi moc nelíbilo...nikdy jsem ho tam neviděl zahrát, navíc s Marchisiem na křídle.

Reagovat
Pinturicchio

Tak v tom 4-2-3-1 jsou to "křídla", Claudio v tom systému bude hrát prakticky na své pozici a křídlo bude hrát Lichty. Já bych byl na Pepeho na AM docela zvědavý, viz jeho připravení golů pro Matriho proti Janovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pintu, když budu dávat do sestavy jen Stekelenburga na lavičku, jinak nikoho z dnešních aktérů, stačí hodit sestavu na fantu zítra? Chci ještě počkat, jak se to vyvine s ostatními hráči, tak abych to nemusel měnit....?????

Reagovat
Pinturicchio

Jo, v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajne

Reagovat
smazaný uživatel

bože to jsou zase čachry, nemáme Andreu a budeme vymýšlet pí*oviny, s takovou dostanem na Laziu na prdel nemáme Andreu? No a?.. Tak 4-4-2 se středem Arturo, Claudio a navíc jedno křídlo, popřípadě Kvajára, nevím co zase chceme vymýšlet za chujoviny, jako Cladio na AM, popřípadě ho zase utopíme na křídle a ještě zabijeme Pepka s Matrim

Reagovat
Il Architetto

Asi bude fakt potřeba ZKUSIT Montoliva.

Reagovat
panca

fanta D: davam to sem, tam to nejde vlozit.

frey - abate,gamberini,de silvestri - pepe,cambiasso,lazzari,hernanes - pato,matri,vucinic

Lupatelli - mesto - asamoah,inler - milito,floro flores,eder

Reagovat
smazaný uživatel

udine doma este neprehralo,ale piatok vecer je mozne vsetko tipujem remizu,vyhra by bola perfektna....bojim sa tej obrany ,ak bude v obrane casseti,taddei,perrota budu diery ako v ementalskom syre...totti dufam dalsie kolo bude fit...dnes de rossi dokaze ze chce byt o par rokov spravnym kapitanom a zatrtka gol z 30 metrov. FORZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! R O M A ROMA ROMA ROMAAAAAAA. pome vlci,trhat,behat,zvitazit . AS ROMA AS ROMA ! ! !

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

toto milujem, mohol by si sa živiť ako motivačný rečník...

Reagovat
smazaný uživatel

po dnesku by som musel dat ale vypoved

Reagovat
Inter Eterno Amore

chlape čím viacej si na ten zápas nadržaný tým horšie to dopadne

Reagovat
Pinturicchio

Nominace na Lazio :

PORTIERI : 1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari

DIFENSORI : 3 Chiellini, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner, 33 Sorensen

CENTROCAMPISTI : 5 Pazienza, 7 Pepe, 8 Marchisio, 17 Elia, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 27 Krasic, 28 Estigarribia, 34 Marrone

ATTACCANTI : 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 32 Matri

Reagovat
Slejdy

podme..verim ve 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese-Roma: Stekelenburg; Taddei, Kjaer, Juan, José Ángel; De Rossi, Gago, Greco; Pjanic; Lamela, Osvaldo

Reagovat
Tomanatura

To jako zase hraje hrota, nebo co? Normalne bych si tipl 4321, ale s Enriquem clovek nikdy nevi.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli myslíš Lamelu, tak žádnýho velkýho hrota hrát nebude určitě

Reagovat
Tomanatura

to je mi jasne, ale zase bude zbytecne moc vytazeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Juan je na gazzettě na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

a už je v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Prodám 2 lístky na utkání Plzeň - AC Milan, cena dohodou

Reagovat
Pinturicchio

Udinese (3-5-1-1) - Handanovic; Benatia, Danilo, Domizzi; Basta, Isla, Pinzi, Asamoah, Armero; Abdi; Di Natale.

Roma (4-3-1-2) - Stekelenburg; Taddei, Kjaer, Juan, J.Angel; Gago, De Rossi, Greco; Pjanic; Osvaldo, Lamela.

Pome.

Reagovat
Alberto Aquilani

Už Vám ide zápas ? umna len ukazuju jak sa rozcvicuju

Reagovat
Tomanatura

u mne taky a to i na betu a sopcastu...

Reagovat
smazaný uživatel

pred zapasom siet ze opravovali

Reagovat
Dejwa

prý se ještě zpravovala sít na jedné brance, hráči teprve budou nastupovat

Reagovat
Pinturicchio

SP 100804 ; vypadá to dost slušně

Reagovat
smazaný uživatel

minarik z digi si sedi na zapase a nebude mat kto pocitat cenu golov osvalda

Reagovat
smazaný uživatel

Andrea Pirlo je v nominaci pro utkání Serie A mezi Laziem a Juventusem. Záložník turínského klubu měl svalové problémy, nakonec ale je k dispozic

UFFFF ešte že tak, ja som totiž najskôr prečítal že je v nemocnici.....

Reagovat
Il Architetto

Já taky.

Reagovat
Pinturicchio

Myslíte, že bude Domizzi hodnocený ve Fantě?

Reagovat
Slejdy

mel by

Reagovat
Pinturicchio

Tak snad z toho alespon 6-tka bude, díky.

Reagovat
Alberto Aquilani

Och , dajte toho Greca už dole !!!

Reagovat
Il Architetto

Hroznej fotbal...

Reagovat
Pinturicchio

Šílená holomajzna.

Reagovat
smazaný uživatel

je to strašně rozkouzkovaný.... jedny to trochu řežou a druhý se válej

Reagovat
Pinturicchio

Je no, hrozně bojovné, od ničeho k ničemu, milion nepřesností na obou stranách.

Reagovat
Il Architetto

Remízka.

Reagovat
Tomanatura

postrehy z AS polocasu, do konce to proste nemam silu dokoukat:

- Roma je silene pomala. Vim, ze Udine je v kondicce asi nejlepsi v lize, ale Roma je vsude pozde

- hraci AS se nepohybuji, jak by meli. Toto je Barca? Bez pressingu, hra po kridlech snad neexistuje (Angel a Taddei), kdyz mic dostane Pjanic (dnes s Gagem jedini schopni), tak kvuli jeho pozici pred zalozniky mic zase ztraci, jelikoz jsou u nej hned hraci Udine. Kdyz je ale zatazenejsi, tak to rozehraje v klidu. Zvlastni mozna tak pro Enriqueho

- Osvaldo neni drevak ani nahodou. Konecne ho vidim po tom jeho zazracnem povstani poradne v peknem rozliseni a ani nahodou.

- Lamela kazi co muze, ale neni divu, pane Enrique, on proste nemuze bojovat se stoperama o balony.

- ta zaloha je postavena STRASNE staticky. 3 stojici hraci bez zrychleni a pred nema technicky hrac bez zrychleni. Kdo tam teda pujde pred branku?

Reagovat
Alberto Aquilani

Bojan

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak Angel s Taddeiom dneska dopredu nič nepredviedli to hej , ale Angel prekvapivo hra zatial hodne dobre v obrane , Najvacsi problem je samozrejme drevak Greco , to je hrozne , chce to dat na jeho miesto Pjaniča a poslať tam Bojana - vtedy sa Lamela posunie na to jeho miesto . Inak aj proti Lecce hral Lamela 1.polocas slabšie , v 2. ked sa otvorila hra bol najlepší na place .

Reagovat
Slejdy

toto se dava

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tady nadávaj na Řím "alá Barca", jenže to je desetkrát lepší, než to dnešní přihrávka, nepřesnost,přihrávka,nepřesnost....

Reagovat
smazaný uživatel

Fabbrini

Reagovat
Alberto Aquilani

Prečo Gagoo , Prečo nei Greco ?

Reagovat
Slejdy

pod Bojan rozhodni to

Reagovat
smazaný uživatel

Dát dolů Gaga, kterej je možná nejplatnějším hráčem a nechat tam Greca kterej je do počtu......

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela dneska špatnej

Reagovat
Bayern +

Antoniooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ♥ ♥ ♥

Reagovat
lnterista

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Slejdy

ten Greco

Reagovat
smazaný uživatel

taddei ,perrota,casseti a sme kompletny

Reagovat
smazaný uživatel

a začíná se k nim přidávat i Juan

Reagovat
Alberto Aquilani

Juan je najlepší na place , po 2.gole som vypol , už ani neviem čo sa deje !!

Reagovat
smazaný uživatel

Že já na tu sra*ku vůbec koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Armerovy protiútoky ... hra Romy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pane trenére, ukázkově ste tenhle zápas nezvlád....

Reagovat
Alberto Aquilani

Dneska to prehral Enrique !!!

Reagovat
Pipo123

Tak a zajtra na prvé miesto

Reagovat
smazaný uživatel

JJ a k tomu ešte jeden zápas k dobru

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

100 per Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Další změna v případu Tevez, dnešní Gazzetta píše o tom, že nakonec ke schůzce Marotta - Tevez agent došlo ( původně měla být přeložena ), nabídli jsem Tevezovi 4 milony od ledna do konce sezony, podle výkonů pak v další sezoně navýšení až na 9 milionů čistého + bonusy.

Ted podle nich ve snaze o získání Teveze jednoznačně vedeme.

Reagovat
Pinturicchio

( Tak ne, na internetu se psalo něco jiného, než v "paper" Gazzettě, AC je prý "first choice". )

Reagovat
Yanek

Jj. Pry i Carlitos chce do Milana, ale to bude hrozna telenovela jeste. A to se vsadim, ze oba kluby budou chtit Montoliva.

Reagovat
Pinturicchio

Těžko říct, jak to šlo za sebou. Agent sice řekl, že jste první volba, ale dnes se psalo na netu, že jeho agentovi ta nabídka "vyrazila dech", té naší nabídce nemůžete prý konkurovat ( protože už s takovým platem máte Ibru, my nikoho ). Bude to ještě zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ho.

Reagovat
Pinturicchio

Já taky ne.

Ale vypadá to na nefalšovanou válku s AC, v Gazzettě tomu věnujou první 3 stránky.

Reagovat
smazaný uživatel

Okay, jdu na to mrknout...

1 Hummels by pro mě bylo jako 10 Tevézů. Takže ať se Beppča soustředí na to, na co má a nevymýšlí psí kusy.

Reagovat
Pinturicchio

Stoper je číslo jedna. Ale ten zájem o Teveze bude opravdový. Odejde Amauri, Vincenzo, Toni ( to je na platech dost výrazné ušetření, v podstatě by tím zaplatili Teveze ), po sezoně Alex, pořád se píše o tom, že odejít může Fabio. Navíc Agnelli TOP hráče chce, shání se náhrada za Alexe.

Reagovat
smazaný uživatel

No, dneska budu Hummelse opět scoutovat .. Pravda, pokud odejde to trio, tak ušetříme hezkou sumu. Ale Tevéz? Já vím, je to TOP hráč, ale chceme takového hráče? Nezapadá mi do týmu...

Reagovat
Pinturicchio

Já ho nechci jen kvůli tomu chování. Jak jsem se bavil s Jajinkem, on je to fakt válečník a na hřišti nevypustí nic ( tím by se do Juve hodil ), respektive na hřišti se vždycky chová jako profík.

Jenže kolem takového hráče postavíš tým, protože je to aboslutní špička a TOP rozdílový hráč. A co budeme dělat, až nám frnkne domů?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nechci právě kvůli tomu, jaký je jako osobnost a člověk. Je to sice úžasný fotbalista, ale jak píšeš, můžeme kolem něho postavit tým, ale dávám mu tak rok až dva bude chtít zase pláchnout. Naprosto neperspektivní v tomto ohledu. Jeho přelétavost je šílená. To je pro mě rozhodující. Chci tým, který šlape a nemusí se spoléhat na jednoho hráče. Bohužel, trošku jsme v tomhle ohledu nyní spoutaní Andreou, na kterého dost spoléháme. Každopádně za mě Tevéz - NE.

Reagovat
DelPiero137

Alebo to skusit poskladat tak, ze vyuzijeme tu chvilku (sezonu/dve) my Teveze a nie on nas

Ak by nas tahal 1-2 sezony, tak by sme to riadne pocitili. A nemusime to nutne stavat tak aby to bolo zavisle na Tevezovi. On je hrac ktory nam v tom utoku pomoze s trochou nadsazky nech ma koho kolvek okolo seba. Len mu to treba odprezentovat tak ze je pre nas klucovy aby ho bavilo hrat. Sikovny trener by to mohol dokazat.

Reagovat
DelPiero137

1-2 sezony nam moze sakra pomoct. Ak nam pomoze v LM, v boji o titul tak preco nie. Ked budeme spat v kolotici penazi, mozeme shanat posily atd...

Reagovat
panca

s gallianim nemuzete vyhrat

Reagovat
Yanek

Taky si rikam. Zalezi, jestli ho fakt chce.

Reagovat
Pinturicchio

No, podle toho, co jsem četl, tak tentokrát to tak rozhodně postavené není.

Reagovat
Yanek

Uz zase podle toho, co jsi cetl? Proc nemuzes nekdy chvili pockat jak se to vyvrbi a potom zacit seriozne diskutovat. I nahore, ty pises o tom, ze se agent Teveze vysmal nabidce platu Gallianiho, pritom jednani ohledne platu pry jeste vubec neprobehly.

Ja si pockam...

Reagovat
Pinturicchio

Proč vy máte zase své arogantní kecy o tom, jak Gallianiho nemůže nikdo přechcat a nemůžete počkat, jak se to vyvrbí?

Reagovat
panca

arogantne si zacal ty. Ja to napsal odlehcene, proto ten mrkajici smajlik na konci

Reagovat
Pinturicchio

Já začal arogantně? Když vám napíšu, že podle toho, co se zatím napsalo, to vypadá, že Galliani to tentokrát nemá tak úplně ve svých rukou? Aha.

Reagovat
panca

to je jedno. Nemam naladu se hadat o blbostech. Napsal jsem to s gallianim jako vtipek

Reagovat
Pinturicchio

OK, pak je moje chyba, že jsem ho nepochopil.

Reagovat
10

třeba Marottovi radí Moggi, to by byl plešoun v prdeli

Reagovat
Pinturicchio

( Což by zas tak nepřekvapilo, vzhledem k tomu, že poprvé od CP, snad, pochválil mercato )

Reagovat
panca

plesoun uz davno prevzal jeho zezlo

Reagovat
10

ale jenom proto, že má teď Luciano trošku jiný starosti

Reagovat
panca

ani bych se nedivil dobe, kdy to spocitaj silviovi a s nim se sveze i galliani

Reagovat
10

tam to může být velký, kam se sere Calciopoli...trošku něco takovýho tuším...ale to si ještě dost počkáme

Reagovat
10

a fotbal to podle mě přímo nezasáhne, i když se s tím AC sveze

Reagovat
panca

silvio to ma snad osefovany ale aby pak ac nevyschly financni zdroje

Reagovat
10

těžko říct, jak by to dopadlo...nedivil bych se prodeji, o zájemce každopádně případně nebude nouze

Reagovat
Mr.Jindros

Mně to připadá jako kamufláž, abychom ho AC zdražili a trochu si snimi zašpásovali, přičemž ve skutečnosti nepřijde.

Reagovat
Pinturicchio

Tahle teorie byla zmiňovaná taky.

Reagovat
10

takovej válečník by se do tohodle Juve hodně hodil...ale co se všema těma útočníkama?

Reagovat
Pinturicchio

No, jak píšu, v podstatě všichni odcházejí, Cenzo a Amauri asi určitě, Luca dost možná taky, Alex na konci sezony. Fabio je pořád zmiňovaný v souvislosti s nějakou hráčskou výměnou ( ted naposled jsem zase četl o Vargas - Quagliarella )

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Krasić : "Non è vero che la Juve vuole vendermi. A me non hanno detto nulla. Sì, sto attraversando una piccola crisi, ma voglio riconquistare il posto."

Mluví o tom, že ho klub prodat nechce a že ty spekulace nejsou pravdivé. Jinak v názoru na svou hru a současnou situaci v podstatě shrnuje to, co tady píšeme my ( je v krizi, které se poctivou dřinou snaží zbavit a chce si zasloužit své místo na hřišti )

Reagovat
M11

snad zustane

Reagovat
smazaný uživatel

Italové, jak je na tom vůbec Kozák?

Reagovat
Alberto Aquilani

Hrá za Svit

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Pinturicchio

Je momentálně zraněný a do základu to bude mít těžké jako svině.

Reagovat
didosh

škoda Atalanty a toho jejího odpočtu....

Reagovat
didosh

AC a Napoli moje srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Ten juventus ma objektivne tak slabu zostavu..Ako to ze je na cele?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to tým, jestli ti ten pojem něco říká.

Reagovat
smazaný uživatel

sry nemyslim to ako provokaciu.

Len tam nevidim hviezdu svetoveho formatu,patriacej do najuzsej svetovej spicky.(ako kedysi napr,.tim okolo Zidana,co meno to pojem)

Ako by podla teba momentalne vyzeralo meranie sil medzi Juve a dajmetomu United,City,Barca,Real,Chelsea ,Bayern? Podla mna by ste nemali vela sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že ten tým je výstavbě a celý se přestavuje, tak to ještě chvíli potrvá. Tým má velmi dobrý základ a nyní je to jen o doplnění a výměně 2-3 hráčů základu. Pro mě není důležité mít v týmu hvězdu, pokud ten tým šlape a vyhrává. Je to týmový sport a tak se k tomu stavím. Je hezký mít v týmu Messiho, Ronalda nebo Rooneyho, ale nutnost to není. Navíc, my se potřebujeme nejdřív dostat nahoru doma, v lize, a pak pomýšlet na nějaké dlouhodobější a výraznější měření sil se světovou špičkou. Conte ví, co dělá a ta jeho práce je evidentně vidět. Jistě, má to své mouchy a mohl by to dělat ostatně i lépe a některé plichty mohly být 3bodové, ale ten tým se vyvíjí. Čas vše ukáže.

Vás ta v přestavba taky čeká, protože ten kádr máte s prominutím šílený. Jenom kolem infantilního Sneijdera to taky stavět nelze, to byste si mohli rovnou uvázat uzel kolem krku a zhoupnout se. A Deki, Cuchu nebo Javier už moc dlouho hrát nebudou, ten věk je na nich znát, i když Javier je stále hráč opravdu skvělý a hlavně fyzicky na výši.

Reagovat
Mr.Jindros

Chelsea, City a Bayernu bych se nebál, tam bychom měli reálnou šanci (netvrdím, že bychom byli favority, ale třeba vyřadit bysme je za současného stavu mohli). S Barcou bychom pravděpodobně nedostali nějakej kotel, ale vypadli bychom zcela jistě. United vůbec nevím.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Dolezite je ze tu LM nehrame takze nemusime mat kader nato aby sa meral so spickou. Uvidime ako dopadne sezona a ako posilnime. Ale niektore zapasy by boli zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

se zachranou uz to vypada nadejne tak debilum rostou kridla ?

Reagovat
Pinturicchio

Protože ta sestava není poskládaná z vyčpělých ( přinejlepším ) třícátníků za zenitem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si užívam to prvé miesto aj presne pre toto,....koľkým haterom to nedáva spávať....

Reagovat
Tsigi

Udinese bez většiny nejlepších hráčů z minulé sezony je na pohárech a bodů jak AC. Kádr leros není moc měřítko

Reagovat
Pipo123

Já to dneska moc na výhru nevidím. Ta stopérska dvojica

Reagovat
10

a už to začíná...

Reagovat
Pipo123

čo ? Diakite tam bude zasa behať ako splašená ryba. Nechápem čo nehraje Biava a znova je na lavičke, Edy mi chce nervy robiť.

Reagovat
10

já se o tom nebudu bavit, protože ten hráč pak vždycky odehraje životní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Ten tak odohraje maximálne vo vzduchu životný zápas

Reagovat
10

stop it!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Běhat jak splašená ryba ?

Reagovat
Pipo123

Neviem čo ma to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Cválat jako mořský koník by nebylo o moc lepší.

Reagovat
Pinturicchio

http://1url.cz/TMgm

Guardiola pouští hráčům Gladiatora, tohle mají fanoušci Lazia.

Reagovat
Yanek

Busquets musi toho gladiatora sledovat nejpoctiveji...

Reagovat
Pinturicchio

Sergio "Commodus" Busquets

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets to vždy pojme z toho filmového hlediska než z motivačního.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Pinturicchio

Tak Andreu koleno při kopnutí do míče pořád bolí. Jestli bude hrát, se rozhodne až před samotným zápasem. Pokud hrát nebude, nahradí ho Pazienza.

Reagovat
10

a za 3 dny v Neapoli...nechci vidět, pokud by nemohl hrát Andrea a Claudio dneska dostal žlutou, bysme tu zálohu ani neposkládali

Reagovat
Pinturicchio

Napoli stihne snad už určitě, ale ty tresty jsou hrozba tak jako tak ( Marchisio, Pirlo, Chiellini, Pepe ). Ve 4-4-2 by to taková hrůza nebyla ( Pazienza / Marrone - Vidal ), ale na takové věci radši ani nemyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

A co třeba Vidal s Marchisiem na středu a Pepe s Gia, nebo Estigarribiou na křídlech?..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nebude hrát, tak jsem svoji sestavu strašně posral...

Reagovat
Pinturicchio

Čím dál víc to vypadá, že hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

ja chci videt jak bude juve bez neho vypadat takze to je asi jedina vyhoda toho ze nehraje... jinak ze je to zrovna proti letos silnymu laziu, to me moc netesi...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud chceme do LM nemůžeme spoléhat na jednoho hráče, takže konec konců jsem rád, že dostaneme šanci dokázat, že máme vysoce kvalitní tým na to vyhrávat i bez Pirla, ovšem jestli je to naopak, nemáme v Evropě co dělat

Reagovat
Pinturicchio

Tak proti slabšímu soupeři by jeho absence tolik nevynikla, si myslím. Hlavně, že to není nic vážného a jde "jen" o modřinu, žádné svalové zranění z únavy nebo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kia Joorabchian, agent Teveza, informoval: "City zamietlo ponuku Interu. Inter chcel kúpiť hráča, ale nie vypožičať, a tak transakcia nedošla do skutku. Mám nádeje, že Tevez bude hrať v Miláne, taktiež to isté chce aj on."

Reagovat
lnterista

ja bych ho chtel max. do konce sezony na hostovani a pak by se videlo...nam Tevez muze jedine pomoci

Reagovat
Tsigi

Na světě není moc klubů, kterým by Tevéz nemohl pomoci

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte k tomu nám ho môže vyfúknuť mestský rival

Reagovat
cresposuper

Nominácia na Sienu:

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 16 Luca Caldirola, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Marco Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.

Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho.

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Reagovat
smazaný uživatel

dobry no

Reagovat
Pinturicchio

200. pro dnešní vítězství Juventusu

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Oj! Fujvároš.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A dnes ideme za výhrou !!!! JUVE

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! Forza Giovinco, Forza Olivera ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

Domizzi po 15 minutách, Olivera po 20

Reagovat
Pinturicchio

Biabiany zařídil další gol.

Reagovat
cresposuper

Dnes je celkom dobrý.

Reagovat
Pinturicchio

Já to jen poslouchám a při vzrušeném hlase komentátora to tam hodím. Ale on hraje dobře už tuším poslední tři zápasy. Výhru proti Udinese udělal prakticky sám.

Reagovat
lnterista

se mi nechce verit

Reagovat
Pinturicchio

Je to kanec.

Reagovat
lnterista

neprehanej

Reagovat
cresposuper

Tak v Parme sa mu darilo aj pred tým... Na nás proste nemal a ja som rád, že odišiel...

Reagovat
smazaný uživatel

Juve dnes X

Reagovat
Pinturicchio

What a save !

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Pinturicchio

Pome, Prcku, nějaký ten gol !

Reagovat
lnterista

zrovna to pustim a gol

Reagovat
panca

pojd na face

Reagovat
cresposuper

To bol golik

Reagovat
Pinturicchio

Gioviiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Pinturicchio

Btw, Interista sestavu do Fanty

Reagovat
lnterista

mam ji ne? jsem ji posilal vcera

Reagovat
lnterista

jak to ze tam neni

Reagovat
panca

to jsou triky

Reagovat
Pinturicchio

Nn, není tam. Možná někdo poslal svoji během té doby, co jsi psal svou, to pak musíš potvrdit ještě jednou.

Reagovat
lnterista

je pravda ze jsem to nekontroloval

Reagovat
Pinturicchio

Ji tam šoupni ted, Di Nataleho bys tam dal tak jako tak, ne?

Reagovat
Pinturicchio

( Ale hraješ s Miccolim, domluv se s ním )

Reagovat
lnterista

jj sestavu mam totoznou(z hlavy)... uvidim co disciplinarka

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
panca

abbiati taky zranenej. To je porad nekdo. To je lazaret to ac

Reagovat
Radin

zatím pěkně vyrovnané čelo tabulky

Reagovat
Pinturicchio

V Novaře Black Eyed Peas - I Gotta Feeling

Reagovat
Pinturicchio

Pirlo by měl hrát od první minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl tak prozíravý, že jsem ho hodil do fanty. Doufám, že dnes budou s Claudiem válet, abych proti tobě v tomhle kole pořádně zabojoval. Protože můj útok se nese v duchu souboje "útočníci Chieva" vs. Zlatan Mazzarri mě totiž pěkně vypekl, Maggio s Lavezzim na lavici, chuligán jeden

Reagovat
Pinturicchio

Já zatím nic moc, Benatia 6 + žlutá karta, Pjanic 5 + žlutá karta, Prcek vyšel naprázdno. Jestli nebudou dneska pořádat střelecké dostihy Denis a Cavani, tak nevím, nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff

Reagovat
Pinturicchio

Jen aby to bylo něco platné, protože budeme nejspíš hrát to samé, co proti Palermu. ( Výsledek bych bral totožný, ale ta hra )

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, tam to byl herně (hlavně v první půli) hroznej průser. Přitom to Palermo nebylo prvním takovým zápasem, v Chievu to vypadalo úplně stejně (když pominu výsledek)...

Reagovat
panca

ta reklama na maledivy soukromym jetem je slusna provokace

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně těžký zápas dneska, tím líp, že s Andreou v základu. Věřím, že to kluci zvládnou (můj tip 2:1 - Claudio, Giorgio) a udělaj radost všem deseti tisícům juventinů na Olimpicu i těm tady na EF. Jinak Nedvěd zase na stadionu. FORZA JUVE!

Reagovat
Pipo123

Marchetti; 29 Konko, 21 Diakitè, 33 Stankevicius, 26 Radu; 32 Brocchi, 24 Ledesma, 19 Lulic; 8 Hernanes; 25 Klose, 9 Rocchi

Reagovat
Pinturicchio

LAZIO (4-3-1-2): 22 Marchetti; 29 Konko, 21 Diakitè, 33 Stankevicius, 26 Radu; 32 Brocchi, 24 Ledesma, 19 Lulic; 8 Hernanes; 25 Klose, 9 Rocchi. A disp.: (84 Carrizo, 20 Biava, 5 Scaloni, 27 Cana, 15 Gonzalez, 7 Sculli, 99 Cisse) All. Reja

JUVENTUS (4-3-3): 1 Buffon; 26 Lichtsteiner, 19 Bonucci, 15 Barzagli, 3 Chiellini; 22 Vidal, 21 Pirlo, 8 Marchisio; 7 Pepe, 14 Vucinic, 32 Matri. A disp.: (30 Storari, 11 De Ceglie, 5 Pazienza, 28 Estigarribia, 24 Giaccherini, 18 Quagliarella, 10 Del Piero) All. Conte

Arbitro: Rocchi di Firenze (Ghiandai-Giordano; IV°: Damato)

! ! ! Forza Juve ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Elia nie je ani na lavičke ?

Inak poprosím od niekoho normálny link čo neseká, okrem sopcastu....

Reagovat
Pipo123

Nechápem toho Rocchiho

Reagovat
Pinturicchio

Nepřipravuj mu ten hattrick !

Reagovat
10

hm, takže dá minimálně góla

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

To je na popletenie nepriateľa. Každopádne sa držte, Filipo

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Budem Vás pozerať, takže nesklamte

Reagovat
smazaný uživatel

Elia musí být řádně nasraný si myslím.Ale Conte ví co dělá a on to na treninku vidí kdo a jak maká.Nejspíš to není žádná sláva.A drsný je že každý počítal na kraji s Eliou a Krasičem a ani jeden nehraje.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Miloš potřetí na tribuně...moc jim to nežeru, v zimě podle mě ciao

Reagovat
Pinturicchio

Souhlas, kdyby ta tribuna byla kvůli výkonosti, tak by musel být ještě o level-dva horší, než když hrál. ( A to už snad ani nejde )

Reagovat
Pipo123

1:2 Hernanes - Marchisio, Vucinic

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to vidím na naši výhru 2:1, ale góly dá Claudio s Giorgiem.

Reagovat
panca

davam tomu 20 minut, chci videt par golu , pak papa na berdycha

Reagovat
cresposuper

Forza Lazio!!

Reagovat
smazaný uživatel

Link ?

Reagovat
Pinturicchio

Jedině SopCast - sop://broker.sopcast.com:3912/112233

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Červenou už nechci víc a černá se mi protiví,

s tou bílou jsem to přehnala a ta zelená je šílená,

jen růžová to může být 1x tydydudu...

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-3

Reagovat
10

to jsou dresy aspoň

Reagovat
cresposuper
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

THX

Reagovat
Pinturicchio

4-3-3, Antonio

Reagovat
smazaný uživatel

bych si ten růžový dres radši posral než v tom běhat

Reagovat
10

tjn...

Reagovat
homeles8

já s nim ve fifě hraju primárně

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

mě se líbí

Reagovat
smazaný uživatel

já na sobě růžovou ani snad ani nikdy neměl a potkat nějakého týpka v růžové mikině a přes to celé mít hvězdu... asi si o něm něco řeknu, kdybych nevěděl, že je to juventin....

Reagovat
homeles8

''kdybych nevěděl, že je to juventin....''

to je právě ono. I třeba Palermo se mi líbí. Jinak souhlasim, normálně civilní oblečení bych růžový na sebe nevzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo má tu růžovou míň výraznou, tam to celkem jde

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio nema zadny sponzory na dresech protoze nechce, nebo nesehnalo?

Reagovat
smazaný uživatel

lotito nechce

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade palec nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

mali mat unicef, ale nakoniec z toho nic nebolo

Reagovat
10

to měl bejt gól...

Reagovat
homeles8

tak už hrajte dopředu taky

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, skoro se mi vyplnil první střelec. Každopádně Stephan

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

AAAAAAAAAAAA šancaaaaaaa

Reagovat
10

merdaaa

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

hrozný výkon, Cisse na ihrisko pls

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Juve jediny tym na hristi. Uz to mohlo byt 3>0

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pipo123

ouuuuuuu

Reagovat
Pipo123

KURVA LEDE

Reagovat
brenk

Bonucci

Reagovat
smazaný uživatel

Rocchiiiiiiiiiii néééééééééé....to mal byť gól

Reagovat
Pinturicchio

Já tam chci Sorensena místo Bonucciho

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

já už dlouho..

Reagovat
smazaný uživatel

a v com je sorenson taky uzasny?

Reagovat
Pinturicchio

Stačí, že je lepší než Bonucci.

Reagovat
smazaný uživatel

s tym nesuhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci "každým třetím balonem" namaže soupeři. Rozehrávka tragická, bojí se udělat cokoliv navíc, hrozně to drbe, nedokáže sám vůbec nic proti žádnému protihráči... Na hřišti je jen do počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim s tym, ze sorensen ma potencial, ale podla vykonov v minulej sezone usudzujem, ze nema este na Seriu A

Reagovat
Pinturicchio

Když byl napravo výborný a na stoperu taky nezklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Horší než Bonucci není, rozehrávku má lepší a hlavě se nebojí jít do protihráče a zvládá to v rámci pravidel. Soe by měl dostat šanci.

Reagovat
Pinturicchio

Hmm.

Reagovat
10

panebože...3. šance, pořád dokola

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pipo123

Radu je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Koledujeme si

Reagovat
Pinturicchio

Nemám to Lazio rád, nemám, strašně nesympatický tým i hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
Pipo123

Keď nehrajú u vás tak sú zlý

Reagovat
Pinturicchio

Není pravda.

Reagovat
10

"Diakite has been impressive so far"...hm, ne asi...

Reagovat
panca

hernanes To je hrac. Leva prava , neskutecnej prehled

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

Lazio hraje hodně zajímávě A Juve bych taky čekal jiný.

Reagovat
Edgar Davids

ty vole to je fotbal

Reagovat
Pipo123

Bože Rocchi

Reagovat
smazaný uživatel

PEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Pipo123

Rocchi VEN

Reagovat
M11

PEPEEEEEEEEEEEEEE !!!

Reagovat
Pinturicchio

KRÁÁÁÁL

Reagovat
10

SIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
10

scusi...

Reagovat
panca

nedas dostanes ale hned mam 4 body do fanty brocchi je vul

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

A NESPOILUJTE TADY

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžené vedenie

Reagovat
smazaný uživatel

Rocchi zapredal tento zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš, dostaneš.

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
homeles8

SIMONEEEEEEEEEEE PEPEEEEEEEEEEEEE!!! ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Je...e ma tam kde som.....

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně páni Dáme dalšího... PS: Miluju tuhle Simoneho oslavu

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáš, dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

krásná to přihrávka ... jinak nedáš dostaneš :-) tak ještě jednoho pro klid :-) ted muzeme hrat na brejky

Reagovat
Mr.Jindros

Prohrávali jsme vůbec někdy tuhle sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ťuk ťuk

Reagovat
brenk

Prehrávali, ale už neviem s kým, Krasič vyrovnával.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, já četl prohráli, ne prohrávali

Reagovat
SqueeZy

taky

Reagovat
SqueeZy

abys to nezakřikl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, v Catanii.

Reagovat
Mr.Jindros

Strašně málo. Už jsem to psal - my nejen, že nepohráváme, my se k tomu ani neblížíme.

Reagovat
10

ťuk ťuk ťuk...měli jsme letos krizový třeba desetiminutovky, jinak většinou soupeře přehráváme, což je po těch minulých sezonách opravdu nečekanej progres

Reagovat
SqueeZy

PEPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Matri pěkně

Reagovat
10

to je aspoň calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Andrea dnes fantastický.

Reagovat
M11

Pirlo to dnes zase rozdava

Reagovat
smazaný uživatel

Z Lazia okrem Hernanesa a Kloseho ostatní stoja za deravú bačkoru :-)

Reagovat
10

Vidal zatím není nikde...už poněkolikátý...

Reagovat
Pinturicchio

Mně se naopak dnes Vidal líbí a dost, hraje s klidem, ale nic neubral z té své bojovnosti.

Reagovat
10

mě se nelíbí, až moc snadno se balon dostává za naší zálohu, je tam moc prostoru, chybí důraz...naštěstí se záloha Lazia zatím nedostala pořádně do hry, Hernanes nám ale stačil bohatě

Reagovat
Pinturicchio

Mně přijde, že to dost chodí přes levou stranu, ne přes tu jeho pravou. Ale zahustit by to chtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

mám aj hovno zo zápasu dpč....

Reagovat
homeles8

Reagovat
10

faul Marchisia? tyvole neser to Rocchi

Reagovat
brenk

Stane sa

Reagovat
Pinturicchio

To jsem čuměl jak puk.

Reagovat
Pipo123

Ledesma a Rocchi najhorší

Reagovat
smazaný uživatel

teraz by sa zisiel ku Klosemu Floccari

Reagovat
10

Radu

Reagovat
Pipo123

Radu horel v úvode ale potom už to bolo lepšie, Konko tam tiež má problémy. šance sme mali, ale je to také nijaké.

Reagovat
smazaný uživatel

ukazuje sa, ze Juventus ma kvalitativne na vrch

Reagovat
10

ten gól byl taky jeho...vaše záloha se kromě Hernanese zatím moc nedostává do hry, naštěstí...Lulic na začátku dobrý, pak se vytratil, Brocchi vůbec, Ledesma kazí

Reagovat
smazaný uživatel

pekny futbal v prvom polcase, len mohlo padnut o 2-3 goly viac

Reagovat
brenk

Skvelý futbal

Reagovat
Pinturicchio

Zatím parádní fotbal. Vedeme zaslouženě, byť tam byly chvíle, kdy nás Lazio přehrávalo / mělo navrch.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus má jedno šťastie, že nemá zranených hráčov takmer žiadnych. Keby napríklad dneska nastúpil Pirlo, ktorý ma taký prehľad ako hovado, boli by na tom horšie. A z toho Juventus ťaží, uvidíme, že do kedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Minule jsme měli štěstí, že všechny týmy potkáváme, když jsou z formy, dneska že nemáme nikoho na marodce. Těším se, co budeme mít za štěstí v Neapoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane, nehráte LM, ani Európsku ligu, takže aj preto je tá maródka slabšia.

Reagovat
Pinturicchio

To rozhodně není ( jen ) tím, že nehrajeme poháry. Takový rozdíl, oproti minulým letem, ti neudělá jeden zápas v týdnu navíc. Evidentně se dost věcí změnilo s příchodem Conteho a jeho týmu, ti hráči jsou fyzicky mnohem odolnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Však píšem- AJ. Samozrejme, je to aj o tých veciach, o ktorých píšeš správne

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

To jo. Dneska to přes Andreu chodí ještě více, než v jiných zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEES Digi Sport rulez tak aspoň 2. polčas

Reagovat
smazaný uživatel

Joj nemala byť reakcia....

Reagovat
smazaný uživatel

No to som si (sme) všimol (všimli).

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby si mi pre istotu nenapísal že na teba mám potrebu reagovať, ako to ty zvykneš....

Reagovat
smazaný uživatel

Keď niekto reaguje primerane a k veci, tak nemám problém s tým, keď klikne na "Reakciu na komentár" na môj príspevok :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Se máš, mně tady mezitim spadly všechny streamy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej fotbal, prvních dvacet minut jsme tam měli pár šancí (Marchisio, Pirlo), pak jsem se ale začal celkem bát, když jsem viděl šance Ledesmy s Rocchim. Ještě že máme Gigiho. Jinak podle mě zasloužené vedení, nejlepší z Juve trojice Buffon, Pirlo, Lichtsteiner.

Reagovat
panca

skoda ze neni juve v LM. Byl bych na nej hodne zvedavej

Reagovat
Pinturicchio

400. per Juventus e Antonio Conte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Gigi je zpátky, nejen že je znovu jistota, ale už znovu dělá rozdíl na začátku poločasu čekám střídání Pirla za Pazienzu...a překvapivě to pro nás bude dobře

Reagovat
Pinturicchio

Král

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio je v laufu

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky schopny link by sa nenasiel?

Reagovat
Pinturicchio

112233 SopCast

Reagovat
smazaný uživatel

A že prečo v Bergamu 0:0. :D A to Pandev hrá v základe

Reagovat
10

Andrea hraje tak na 30%...

Reagovat
smazaný uživatel

Divíš se mu? V úterý nás čeká Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Hráme o 20:45 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, kúpim si litrovku a kuknem na intráku s normálnym pripojením

Reagovat
homeles8

ta kto neuvidim

Reagovat
Mr.Jindros

A je to vidět.

Reagovat
10

je no, jinak bych to nepsal

Reagovat
smazaný uživatel

LICHTI !!!

Reagovat
brenk

Zlý štart

Reagovat
smazaný uživatel

Lichti dneska (zase) skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej ale ten tlak narastá

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, v úterý bez Claudia

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, Claudio proti Neapoli nehraje

Reagovat
brenk

No fasa

Reagovat
Pinturicchio

Marchisio OUT na Napoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak ich dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Z Marchisia sa stal aký hrdina, Bianconero musí byť v siedmom nebi

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je stále stejným hrdinou, v mém případě se vztah k němu příliš nezměnil. Pro mě byl, je a bude vždycky jednička.

Reagovat
smazaný uživatel

A nie je väčšia jednička ako bol? Lebo nie je jednička ako jednička.

Reagovat
Pipo123

Čo nedáme

Reagovat
smazaný uživatel

No...

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio vyrovnat!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTT začnime už konečne hrať !!!

Reagovat
smazaný uživatel

krasne momenty teraz

Reagovat
Pinturicchio

Štěstíčko.

Reagovat
M11

cekani na gol

Reagovat
Pipo123

Daj tam Cisseho Toto juve nemôže vydržať

Reagovat
brenk

Ale vydrží.

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes sa neobrába úroda ? Lázio má plny štadion :O

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tu chybal

Reagovat
Mr.Jindros

Chtělo by to udržet míč déle než pár vteřin.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak im dáme gol z protiútoku tak bude vymaľované.....

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta 1:0

Reagovat
brenk

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

DEEEEEEEEEEEEENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
smazaný uživatel

DEEEEEEEEEENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

Lazio nás teď rozebírá jak lego.

Reagovat
smazaný uživatel

To je striedane

Reagovat
brenk

Dajte tam Pazienzu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam chcem Alexa

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Toníků, to je ono Giacche

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som tam radšej nechal Mirka...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Nezahral Barzagli pri tej šanci Rocchiho rukou ?

Reagovat
smazaný uživatel

No z tý druhý půle toho moc nemám, všechny streamy zasekaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to mal tak v prvom, ani gol som nevidel....našťastie mám Digi Sport...

Reagovat
Pinturicchio

Giaccherini všechno dělá z místa ty kličky, to mu nemůže vyjít.

Jinak zdá se mi to, nebo je to 4-2-3-1?

Reagovat
brenk

Vidal je dosť vysoko...

Reagovat
Pinturicchio

Je no, takže se mi to nezdálo.

Reagovat
Mr.Jindros

Nechci, aby to znělo jako klišé, ale Alex na plac.

Jinak mám rád současnou Neapol - v LM sbírá Calciu bodíky, v lize (zatím) moc nekonkuruje... v létě bude rozprodej.

Reagovat
smazaný uživatel

No keď bude rozpredávať povedzme do Interu (Cavani, Lavezzi, Hamšík, Inler), tak sa vôbec nebudem tomu brániť

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík v Interi, to by bola skaza....

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z dvojice Alex - Fabio na pľac, a takisto Pazienza....

Reagovat
smazaný uživatel

Veľká škoda toho Giacca...

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOJ MOHLO BYť VYMAľOVANé

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze dneska sa stretli proti sebe dvaja najlepsi talianski brankari sucasnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Giakuuu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

tak pome Lazio

ale asi to uz nedaji Juve jede

Reagovat
smazaný uživatel

Ale toto je cesta k výhre, takéto nebezpečné protiútoku....nech okúsia turínsku oceľ !

Reagovat
smazaný uživatel

protiútoky....

Reagovat
Pipo123

Lichti ak nehraje za váš tým tak je maximálne nesympatický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tie merdy z Lazia sú poriadne nervozne....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty čur... Sculli

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrať mu do rúk a nepustiť k vode....

Reagovat
smazaný uživatel

Oh my on tám snád pošle Estiho ....

Reagovat
10

Esti už tam měl jít místo Giaka...

Reagovat
10

Pepe chtěl někoho zabít v tom vápně asi

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Som jediný ktorý stále nechápe, čo robí hráč ako Giak u nás ?

Reagovat
10

zatím o tom kromě Antonia asi moc lidí nepřesvědčil...na to, kolik dostává prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Simone paráda

Reagovat
smazaný uživatel

SANDROOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Giaccherini sbal se a jdi, nemá to cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

A FABIOOOOOOOOOOOOO !

Reagovat
brenk

Chcelo by to možno oživenie v zálohe...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Cissé sa aspoň snaží.....

Reagovat
lnterista

tak nam to pomalicku krystalizuje...AC si to s Juve rozda o titul(doufam v AC) a ostatni asi o 3.misto...snad Udine vytuhne pomalu mi zacnou vadit i ty goly od Di Nataleho

Reagovat
10

to je předčasný, nemáme za sebou ještě ani třetinu ligy...

Reagovat
lnterista

tak jasne ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Andrea dnes nemal hrať celý zápas.......

Reagovat
smazaný uživatel

Mám averziu voči Giakovi.....

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Díky kluci, hodně cenná výhra. První půle se mi líbila, druhou můžu hodnotit až si ji někde stáhnu, protože jsem toho z ní fakt moc neviděl. Už teď se těšim na úterý, FORZA JUVE! P.S. Škoda, že Neapol nakonec ještě vyrovnala...

Reagovat
10

GRANDE JUVE strašně důležitý vítězství, GRAZIE RAGAZZI!

Reagovat
Il Architetto

♥ ! ! ! JUVENTUS ! ! ! ♥

Reagovat
Pinturicchio

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

3 body jsou doma JOOOOO KURVA JE TO TAAAM!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho Conteho přece jen něco bude

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE!!!! letos neskutecnej zacatek sezony

Reagovat
brenk

Krásne vydreté víťazstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkal, že v Římě vyhrajeme Paráda páni. Příjemnou cestu kluci, odpočinout a soustředíme se na Neapol, kde chceme bodovat! FORZA JUVE!

Reagovat
SqueeZy

Paráda.. Neskutečný.. Říct mi někdo před sezónou že neprohrajem 11 zápasů v řadě tak se asi jen pousměju

Reagovat
Pinturicchio

CAVAAAANI

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do háje

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečný. Oba hráči, u kterých potřebuješ dají góly a ještě uhraje Neapol plichtu. Dobře sis to povodil

Reagovat
Pinturicchio

Remízu Napoli jsem uhráli "spolu", jako Juventini.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Tohle doženeš na Pirlovi a Marchisiovi, já nemám bůhví jaké známky.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale já mám obranu celkem děravou. Záleží jak zítra Zlatan proti veronskému duu Pellissier - Thereau. Kdyby dal Zlatan 2, + na oba přihrál Bertík, a každý z té dvojici po gólu a skončilo to 2:2, tak by to bylo geniální

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda a to tu někteří psali po 5 kole že Juve bude mít těžký los další kola.Já to věděl že v Serii A je jedno jestli hrajete na San Siru nebo v Novaře.Paráda do toho třetího místa by to mohlo být

Reagovat
smazaný uživatel

Ten žreb máme napokon aj dobrý, myslím toľko ťažkých zápasov za sebou lebo hráči to aspoň nevypustia.....tie straty bodov zo slabšími súpermi podľa mňa ešte len prídu..... ale snád nie

Reagovat
smazaný uživatel

když vyhrajeme i v Neapoli nechci vidět tu euforii co nastane,utrhnem se v tabulce dost výrazně a vůbec sem z toho jakýsi nervozní.Conte je musí držet na uzdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude hodne výpovedný zápas. Budeme hrať proti súperovi, ktorý patrí medzi tých slabších a ak chceme byť medzi prvými tromi, tak by sme ho mali s tou zostavou, ktorá nastúpi, poraziť, ešte o to viac, že máme len 11 bodov a potrebujeme nutne doťahovať. I keď sa jedná len o jeden zápas, o jeden z 38, tak váha má veľmi vysokú. Ak to nedáme, tak na prvé 3 fleky môžeme s najväčšou pravdepodobnosťou zabudnúť, čo by bolo celkom škoda. Zimnému obrodeniu moc neverím. Tévez, asi najvhodnejší útočník, ktorý by mohol reálne prísť, v porovnaní cena/ výkon je bližšie k AC, kde je naňho kurz 1,9 , u nás až 4. Juan (posila, ktorá sa s nami najviac skloňuje, už dlhú dobu, došlo tam aj ku kontaktovaniu) ma moc v momentálnej situácii netrápi, keďže bota nás tlačí v útoku. Ale však dobre, kupujme stopérov a Cordoba nech ostane s tými 29 minútami, ktoré zatiaľ odohral a nech v útoku nám hráva kráľ Zárate Už to, že dneska nastúpi, ma celkom straší, teda Gazzetta ho tam má. On najprv potrebuje prevychovať od toho nadmerného sólovania a potom nech za nás hrá.

Reagovat
Pinturicchio

Siena je dost nepříjemný soupeř, který vás může hodně potrápit.

Reagovat
cresposuper

Tiež si myslím. S tou zostavou, čo píše gazzetta to bude trápenie.

Reagovat
Pinturicchio

Je to dost bojovné mužstvo, s dobře organizovanou obranu, výborně pressujou. Jestli zalezou a budou čekat na brejky, tak tam klidně můžete prohrát. Zvlást, jestli budete hrál tak "laxně" a bezkrevně, jako v zápase s Cagliari. Ta bojovnost na vás hodně platí.

Reagovat
cresposuper

Ako jasné, proti týmto dobre organizovaným menším tímom nemôžeš skúšať kraviny ako 4-1-4-1 s Alvarezom a Zaratem na krídlach. Ono všetci budú krúžiť okolo šestnástky, Zárate stratí loptu a už tam je brejk. A ku Cagliari: bezkrevne je podľa mňa silné slovo, ono my sme boli o dosť lepší ale v šestnástke sme boli nedôrazní.

Reagovat
Pinturicchio

První poločas jo, ale ten druhý už se to dle mě docela vyrovnalo a ke konci už vám Cagliari bylo vyrovnaným soupeřem.

Uvidíme, jak to bude, ale těším se.

Reagovat
Mr.Jindros

Čistě statisticky - na první trojku je v lize obvykle potřeba 20 nebo lépe 21 výher. To znamená, že musíte vyhrát 18 z 28 zbývajících zápasů. No, máte při té vyrovnanosti ligy co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ešte prehra Interu a AC, a bude to rozprávkové kolo....a potom možno MsGoo zmení názor na to, že rozprávky sa občas stanú realitou....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas s bezprostředním rivalem o udržení, souboj o 6 bodů hezky, že se přímo na inter vrací Brkic a Calaio...můj skromný předzápasový tip je 3:0

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby se mi chtělo jít do města, tak na vás tu jedničku dám.

Reagovat
smazaný uživatel

né, já si jen dělám prdel...

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Já ne, fakt Sieně dnes docela věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych taky věřil, ale Inter je Inter. Siena proti němu nikdy nevyhrála, ikdyž kolikrát na ty 3 body měla

Reagovat
Pinturicchio

Pokud ho někdy porazit, tak jednoznačně dnes, respektive v téhle sezoně a při tomhle jejich rozpoložení.

Reagovat
smazaný uživatel

nemám tohle věštění rád je to trochu moc, asi jako řeci, že juve vyhraje titul a pak skutek utek..chápeš

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, budu vám prostě držet pěsti a uvidíme, co z toho bude.

Reagovat
cresposuper

Brkic bude určite chytať? Včera ho mala gazzetta s otáznikom.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by na 99%, všechny noviny ho mají v základu. Ale nebude hrát určitě váš Destro.

Reagovat
M11

ja vam ale fakt verim

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na Siena-Inter věřím že Siena je schopná bodovat,tak jako každý tým v Serii A proti gigantovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo dnes zas 1? něco mi říká, že Delio se bude chtít předvést proti Zampovi

Reagovat
Yanek

Doufam v Pata misto posledni dobou poslabsiho Robinha. Jinak ocekavana sestava, na stoperu Yepes pred Bonerou a Ambro pred Van Bommelem. Pippo opet nenominovany, tak snad dostane El Shaarawy sanci, klidne na ukor Robinha. Hlavne doufam, ze rozhodneme co nejdriv a nebude to drama, Ibra by mohl dat sty gol.

FORZA MILAN.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA NERAZZURRI !

Vyhrajte tak ako v máji 2010 !

Reagovat
cresposuper

Siena: 1 Brkic; 2 Vitiello, 13 Rossettini, 19 Terzi, 3 Del Grosso; 70 Mannini, 10 D'Agostino, 14 Gazzi, 23 Brienza; 11 Calaiò, 9 Larrondo.

A disposizione: 25 Pegolo, 6 Angelo, 18 Gonzalez, 27 Belmonte, 36 Bolzoni, 80 Contini, 83 Reginaldo.

Allenatore: Giuseppe Sannino.

Inter: 1 Julio Cesar; 4 Zanetti, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 8 Thiago Motta; 11 Alvarez, 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 28 Zarate; 7 Pazzini.

A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 16 Caldirola, 18 Poli, 20 Obi, 22 Milito, 30 Castaignos.

Allenatore: Claudio Ranieri.

Arbitro: De Marco di Chiavari.

Reagovat
cresposuper

Siena: 1 Brkic; 2 Vitiello, 13 Rossettini, 19 Terzi, 3 Del Grosso; 70 Mannini, 10 D'Agostino, 14 Gazzi, 23 Brienza; 11 Calaiò, 9 Larrondo.

A disposizione: 25 Pegolo, 6 Angelo, 18 Gonzalez, 27 Belmonte, 36 Bolzoni, 80 Contini, 83 Reginaldo.

Allenatore: Giuseppe Sannino.

Inter: 1 Julio Cesar; 4 Zanetti, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 8 Thiago Motta; 11 Alvarez, 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 28 Zarate; 7 Pazzini.

A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 16 Caldirola, 18 Poli, 20 Obi, 22 Milito, 30 Castaignos.

Allenatore: Claudio Ranieri.

Arbitro: De Marco di Chiavari.

Reagovat
Pinturicchio

Jak to bude? 4-1-3-2?

Reagovat
cresposuper

Podľa mňa 4141, prípadne 4231 s vysunutým Cambiassom.

Reagovat
Pinturicchio

4-1-4-1 by byla docela šílenost, s takovými křídli, asi spíš to 4-2-3-1, ale to by bylo lepší jen pro Zarateho, Alvarezovi to nijak nepomůže.

Reagovat
cresposuper

Zárate je tam rovnako zabitý ako Alvi.

Reagovat
Pinturicchio

Ale má k tomu přece jen blíž svýma herníma vlastnostma / přednostma.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Gazzette to znova vyšlo, až na to, že je prehodený Cambiasso a Motta. Sú to proste frajeri, že ako im to vychádza, takže zo zostavy nie som prekvapený. Zostava na to, že máme kopec zranených, je taká klasika, akurát len, že niektoré posty by sa dali prehodiť, inak hráči sú fajn.

Reagovat
cresposuper

Tak ono Ranieri tú zostavu viac menej naznačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ako na predzápasovej konferencii?

Reagovat
cresposuper

Dávnejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo Gazzetta tú zostavu tam má v súčasnej podobne už od piatka. Tak to som teda nečítal.

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 99 Benussi, 31 Pisano, 3 Silvestre, 8 Migliaccio, 2 Mantovani; 20 Acquah, 21 Bacinovic, 5 Barreto; 16 Zahavi, 27 Ilicic, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 33 Tzorvas, 4 Cetto, 6 Munoz, 13 Aguirregaray, 14 Bertolo, 26 Lores, 51 Pinilla.

FIORENTINA: 1 Boruc, 29 De Silvestri, 5 Gamberini, 14 Natali, 23 Pasqual; 85 Behrami, 18 Montolivo, 6 Vargas; 21 Lazzari; 11 Gilardino, 7 Cerci.

A disposizione: 89 Neto, 92 Romulo, 15 Nastasic, 17 Salifu, 20 Munari, 22 Ljajic, 10 Silva.

Benussi?! No uvidíme...

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
GEGE

Co se stalo Miccolimu,že střídal?

Reagovat
smazaný uživatel

Opäť sa zranil ...nevidel som to, lebo mi vypadol obraz, ale teraz čítam že niečo zo stehnom. Snáď nič vážne

Reagovat
GEGE

dík

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Z čisto nezaujatého hľadiska to tipujem na remízu a ako Interista na výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Na full obrazovku s tal. komentárom: Channel - 100806

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! Pome ROBUR ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

7.minúta a Zárate už posral 5 lôpt !!!!

Reagovat
cresposuper

Toto je neskutočná sračka, čo my hráme...

Reagovat
Pinturicchio

Motta skokan.

Reagovat
smazaný uživatel

link na inter pls

Reagovat
Rudy

Channel - 91871 ten od MSgoo me nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

hod mi sem odkaz prosimte, kdyz ten link napíšu do sopcast tak mi píše "not valid"

Reagovat
Rudy
Reagovat
smazaný uživatel

jj hodil jsem tam jen to číslo, nevim proc to neslo, ted je to už ok, dík moc

Reagovat
Pinturicchio

111686

Zatím nejlepší, co jsem našel.

Reagovat
Rudy

LOL tak to je otresna kvalita. Zkus ten muj, pokud ti nevadi rusky komentar

Reagovat
Pinturicchio

Je to dobrá kvalita. U toho ruského mám ten obraz sražený do takové úzké "nudle".

Reagovat
smazaný uživatel

rusáci maj dobrej stream, pro me to má navíc i edukativní význam, i když když si vzpomenu na tu naší soudružku ze střední, tak mě běhá mráz po zádech

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Rudy

Jn je to sirokouhle. Zas vidis vetsi kus hriste ne? Sleduju to na 24" (16:10) a da se to. Na Bloodzeed to samozrejme nema

Reagovat
mastakillah

Fotbalisté Neapole či jejich blízcí se potřetí během krátké doby stali terčem zlodějů. Podle agentury SID dva ozbrojení muži ve městě přepadli partnerku argentinského záložníka Ezequiela Lavezziho a obrali ji o luxusní hodinky Rolex. K přepadení Yani Screpanteové došlo jen pár dní poté, co před úterním zápasem Ligy mistrů s Manchesterem City donutili neznámí útočníci se zbraní v ruce manželku slovenského záložníka Marka Hamšíka opustit vůz BMW. S autem se ale daleko nedostali, kvůli zabezpečovacímu systému proti odcizení ho brzy opustili. Během říjnové reprezentační přestávky zase lupiči vykradli dům útočníka Edinsona Cavaniho. Kromě šperků a dalších cenností si odnesli také dva dresy uruguayského reprezentanta.

Někdo prostě chce neapolské hvězdy z klubu vystrnadit

Reagovat
smazaný uživatel

mě vyhovuje ten link od rudyho, má to solidní stream a je to rusky, aspon si procvicim jazyk, měl jsem ho 3 roky na střední

Reagovat
smazaný uživatel

Že faul Pazziniho

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to zmenu, teda dve. Zárate, Stankovič off, Milito, Coutinho on.

Reagovat
cresposuper

Coutinho je zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Lebo bol nominovaní, tak sa asi medzitým zranil:P

Reagovat
cresposuper

Jedným slovom: hnus. O polčase Milito za Zárateho a konečne hra na 2 útočníkov.

Reagovat
brenk

Inter - Siena radšej vypínam, druhý polčas by som už nevydržal sledovať, to sú také zápasy akurát pre fanúšikov...

Reagovat
Inter Eterno Amore

štípalo mi oči

Reagovat
smazaný uživatel

panebože, viděl jsem jen 20 minut prvního poločasu, ale takhle tragický inter jsem opravdu nečekal,sice jsem je viděl v letošní sezoně jen ve 3 zápasech ale podle předváděné hry ve všech těch zápasech včetně dnešního jejich postavení v tabulce naprosto reflektuje s předvedenou hrou, ten jejich tým je průměrný, až to bolí

Reagovat
smazaný uživatel

Casáňos, niééé, prečo

Reagovat
Pinturicchio

600. per Juventus e Antonio Conte

Reagovat
brenk

Načasované

Reagovat
smazaný uživatel

get a life,noob

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Pome ROBUR, ten gol visí ve vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vo vzduchu visia akurat tak tvoje vajca,ktore si uz dlho nepouzil lebo stale sedis za pocitacom

Reagovat
10

co kdyby ses radši staral o sebe, trotle?

Reagovat
Pinturicchio

Kašli na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

moc zábavnej zápas, inter je dokonalým příkladem fotbalové moderny

Reagovat
Pinturicchio

Mutu samozřejmě gol, jsem říkal, že už proti Bologni mu to tam mělo padnout.

Reagovat
Pinturicchio

A už druhý, že já někdy nedám na tu intuici, sem ho chtěl dát místo Giovinca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

vdim jen polocas interu, ale to je strasna bida

Reagovat
GEGE

hrajou strašnou sračku nedá se na to dívat...

Reagovat
rossoneri89

jj ...

Reagovat
GEGE

Iličič

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL LUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Reagovat
Rudy

3body...nic vic me nezajima

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká uplést z hovna bič

Reagovat
Pinturicchio

To nebyla ulice, ale čtyřproudovka.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Inter utrpel víťazstvo

Reagovat
rossoneri89

neber to v zlom ale utrpeli aj moje oci

Reagovat
Inter Eterno Amore

však to som písal i ja trochu vyššie po polčase .. pripomínalo mi to našu hru vo Verone minulú sezónu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Luc nečakane udrel snáď mu to pomôže do ďalšieho vývoja

Reagovat
smazaný uživatel

Teší ma, že sme bojovali do konca a nakoniec sa nám to aj vyplatilo. Môj Interistický tip vyšiel A to, že keď sa nejaký hráč kritizuje, tak dá gól, to sa tiež znova a raz potvrdilo :-) Tú gólovú akciu sme zahrali krásne, útočníci, teda aj skórujúci Castaignos bol vo vápne a nie niekde u lajny, odkiaľ sa góly nedávajú. Teda bol tam, kde má byť, kde je nebezpečný, kde mu to sedí. Jeho prvý gól za Inter. Začínajú sa nám presadzovať mladíci Tento zápas Castaignos, predtým Alvarez, predtým Coutinho. Je to taký INTER BABY BOOM

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo škoda celou druhou půku jsem si říkal kdo by dal gol když nejsou ani žádné šance,pak příjde taková chyba ve středu obranu,no co Inter nemůže mít taky věčně smůlu.Co se dá dělat touto výhrou si Inter dost pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter zas jednou upletl z hovna bič, zvyužil fatálního pokrytí a před 90. minutou už se s tím těžko něco dělá. Siena se musí naučit proměňovat šance, ale Calaio ještě není ve formě, šlo to poznat. DAgostino dnes taky bída...znovu se potvrdilo, že Ranieri se v dohánění prvních míst rád vyžívá a strhává náskok soupeřů.

Reagovat
smazaný uživatel

Na budúci zápas by už mohol byť k dispozícii Maicon, ktorý začal už trénovať po zranení. Tak snáď sa dá poriadne dokopy a nastúpi. Zostavu by som volil takúto:

César-Maicon,Ranocchia,Samuel,Nagatomo-Zanetti,Cambiasso,Motta-Stankovič-Milito,Pazzini

Zárate už od začiatku fakt nie, chce to nejakú už konečne zmenu v útoku. Zárate by sa mohol hodiť na druhý polčas, keď to bude možno viac o brejkoch a súbojoch jeden na jedného, ale proti takej obrane, akú prezentovala Siena, t.j. 10 brániacich hráčov, je prd platný. Proti dvom-trom protihráčom robí kľučky a mnohokrát o tú loptu príde.

Inak zaujímavá štatistika zo zápasu- Siena nevystrelila ani raz na našu bránu. I keď objektívne nutno povedať, že sa stalo, že nebezpečne vystrelili vedľa našej tyčky. Celkovo sme boli ale o niečo lepší tím

Reagovat
smazaný uživatel

mě zas přišla lepší Siena, a nebýt Zanettiho šťouchů, tak tam měl Maninni gólovku přímo na podnose....a to bránění není v 10 lidech, ale je to napadání v 10 lidech po celém hřišti, organizovaný presink už od útočníků s čím zavařují rozehrávku souepře od obránců...

Reagovat
smazaný uživatel

Taký stiahnutý s hráčmi ste mi proste prišli. Čakajúci na nejakú chybu a potom hor sa rýchlo do útoku vo forme brejku. Jednoducho ste sa nechceli nikde hrnúť, ale len čakať. Remíza Vám asi proti Interu celkom vyhovovala. No a do takýchto obrán mi Zárate moc nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

No ne, takhle to vypadá vždy proti všem soupeřům, aktivně se napadá rozehrávka, a pak rychle vpřed jak říkáš. Ale jinak se snad ani hrát nedá... Dnes ste ale byli nejhorší Inter proti jakému Siena hrála, hodně se mi líbil Zanetti. V obraně i směrem dopředu, takového hráče siena nemá a ten udělal dnes asi největší rozdíl. Jinak víceméně vyrovnané, na rohy i na střely, jen ta koncovka nebyla precizní. Zavěšení od Kasáňose bych nečekal, spíš Pazza jsem se bál.

Reagovat
brenk

Keď už nič tak aspoň mená si napísal normálne, takže aj viem o koho ide.

Reagovat
smazaný uživatel

Siena je momentálne jediný tím, ktorý dokázal čo i len raz skórovať na pôde domáceho Udinese v tejto sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

přitom šancí bylo celkem dost, některé střely letěly těsně kolem tyče + Handanovic čaroval. Byl to povedený zápas nahoru-dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasledujúci zápas hráme teda ako som spomínal proti Udinese. Ale program majú celkom dobrý, v stredu hrajú na pôde Rennes a v sobotu na horúcej pôde Meazzy. Tak snáď ich tí Francúzi vyšťavia. My oddychujeme a pripravujeme sa celý týždeň

Reagovat
smazaný uživatel

Inter stastkovia

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

a neni tak?

Reagovat
smazaný uživatel

FORMAZIONI: MILAN: Amelia, Abate, Thiago Silva, Yepes, Antonini, Aquilani, Van Bommel, Nocerino, Boateng, Ibrahimovic, Pato.

CHIEVO: Sorrentino, Frey, Cesar, Mandelli, Jokic, Luciano, Rigoni, Bradley, Sammarco, Pellissier, Thereau. Original Patinho

Reagovat
Yanek

Paaato

Reagovat
cresposuper

Avanti Chievo

Reagovat
smazaný uživatel

THIAGO SILVA CAPITANO !

velká gratulace

Reagovat
Yanek

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sasha

neměl by to dle tradice být pato?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Alberto Aquilani

sop na ac ?

Reagovat
Pinturicchio

100806

Reagovat
Alberto Aquilani

díky broňa

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
rossoneri89

79509

Reagovat
panca

rogere nezdrzuj, tesim se na ac

Reagovat
Yanek

Zlataaaan

Reagovat
cresposuper

Hm, škoda..

Reagovat
panca

konecne mu to sedlo!!!!!

Reagovat
rossoneri89

Silvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Yanek

Joooo

Reagovat
rossoneri89

ILL CAPITANOOO

Reagovat
rossoneri89

Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan!

Reagovat
Yanek

To je jina liga, ten nema v tomto vesmiru co delat...

Reagovat
GEGE

THIAGO SILVA E IBRA GRANDE MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

vypocitana strela

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapem ako ho Barca nechcela, podla mna je o triedu lepsi nez Villa

Reagovat
Woods

zbytocne riesit, som rad ze ho nechceli aspon robi radost v Milane a je v klube kde si ho cenia

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda....

Reagovat
Woods

Ibra 100 ligovy gol v Serii A este jeden aspon

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
rossoneri89

Patoooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tutto lo eurofotbal!! Alé alé alé milan ale forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!!!

Reagovat
Yanek

Hosi toto neni Barca...

Reagovat
smazaný uživatel

Jn zatim moc nepadaj

Reagovat
panca

bommel dneska nenahrava nebo co? Uz podruhe na vapne zasoloval

Reagovat
smazaný uživatel

Asi chce tiez skorovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo má slabost pro modro-žlutou (borisov )

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Být tam Štajner, je to 3:1

Reagovat
rossoneri89

Ibraaaaa penaltaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Shevchenko

Co na to říct? Tohle je prostě o třídu nejlepší tým calcia.

Reagovat
GEGE

jednoznačně

Reagovat
Yanek

To jsi nemel psat.

Reagovat
Woods

spochybnit to aj tak nikto nemoze... Juve ani Inter na sucasne AC nemaju...

Reagovat
Pinturicchio

Viděl jsme ve vzájemném zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

pride zima a prestavka vasa oblubena cast sezony

Reagovat
Pinturicchio

Tonoucí se stébla chytá, já vím, ... nejsi první, určitě zdaleka ani poslední.

Reagovat
Yanek

Jedna vlastovka jaro nedela, kdyz uz teda...

Reagovat
Pinturicchio

To máš pravdu, taky bych tohle vedení AC nepřecenoval.

Reagovat
smazaný uživatel

ako v poho ste vlaufe ide vam to vyhravate aj tam kde normalne papierovo nato nemate.....optimizmus ktomu treba ale to iste bolo aj po prehre na San Siru ked ste na dali tusim dvoch a Del Neri bol naj trener

Reagovat
Pinturicchio

Další stéblo. .

Reagovat
smazaný uživatel

viera je slepa to mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

ale vam narastol hrebienok... ak by bol vzajomny zapas teraz, vyzeralo by to inak

Reagovat
Pinturicchio

A kdyby byly ryby v řiti ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem že jsi chytřejší,tohle je Kenethova odpověd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zachvilu tu mas rotu rychleho nasrdenia v cierno bielom a ti daju

Reagovat
lnterista

Reagovat
brenk

Ja nehovorím, že nie je AC najlepšie, ale že je najlepšie o triedu to je dosť silné vyjadrenie v momente, keď na čelo strácate (pred týmto zápasom) 4 body a pred vami je stále ešte Udine.

Reagovat
10

na papíře to asi platí, ale po takovým vývoji ligy to není úplně fér

Reagovat
Woods

Zlataaaaaaaan pod na hattrick chlape

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny vykon od vsetkych valcujeme ich Ibra je genius Dufam ze este nejake pridame...FORZA MILAN!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

drtička

Reagovat
M11

tak to je trosku valec

Reagovat
Pinturicchio

700. pro 30. Scudetto do Turína

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemajme veľké oči radšej....

Reagovat
Pinturicchio

Přejeme si to všichni, na to taky tyhle sté příspěvky jsou - na přání.

Reagovat
panca

mne se libi yepes a leva strane je porad zabita

Reagovat
smazaný uživatel

ono zas prava strana je ultra ofenzivna a sem tam to hori

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Taiwa, ve kterém jiném zápase by se mohl chytnou, když né v tomhle ?

Reagovat
rossoneri89

neni na lavicke ..... mal by ist Shaarawy

Reagovat
smazaný uživatel

Ukontrovali sme to 4:0 krasny vysledok FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa AC túto sezonu nevyhrá titul, aj ked je najväčším favoritom....

Reagovat
smazaný uživatel

já si naopak myslím, že jo, po pomalejším rozjezdu opět je to válec, ale mě to nebude vadit, když budeme druzí

Reagovat
DelPiero137

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele