Premier League souhrn - 7. kolo

22.09.2007, 18:24, aktualizováno 23.09.2007, 18:15
Komentáře a souhrny
Arsenal potvrdil skvělou formu a první místo v tabulce, za přispění hattricku Emmanuela Adebayora rozstřílel Derby County 5:0. Naopak Liverpool nováčka neporazil, s Birminghamem hrál bez branek. Dosud druhý Manchester City bral ve Fulhamu jen bod za remízu 3:3, o body se podělily i Bolton s Tottenhamem. Newcastle porazil West Ham a poskočil na čtvrtou příčku.
Reading - Wigan Athletic 2:1
Branky: 29. Dave Kitson, 90. James Harper - 50. Marcus Bent
Reading dal zapomenout na předchozí nevydařené zápasy a doma porazil Wigan. Oba soupeře od sebe v tabulce Premier League nyní dělí pouze jeden bod.

Domácí začali dobře a od úvodních minut byli pány na svém hřišti. V osmé minutě se k sólu nadechl navrátilec do sestavy Royals Doyle a jeho akci nedokázal dotáhnout do gólového konce Ingimarsson. V 17. minutě se až před Kirklanda dostal mladíček Rosenior, v zakončení však selhal a nechal vyniknout hostujícího brankáře. Zasloužené odměny za svou aktivitu se domácí dočkali ve 29. minutě. Shoreyho rohový kop našel hlavu Kitsona, který se zbavil Granqvista, a bylo to 1:0.

Vstřelená branka dodala domácím potřebnou jistotu a o chvíli později si před Kirklandem otevřeli střelnici. Nejprve Bramble srazil střelu Doyleho, ten se rychle zvedl, zbavil se Skoka a po jeho dalším pokusu vyrazil Kirkland míč k nohám Kitsona, který tentokráte nebyl dostatečně rychlý a nedokázal včas dorazit míč do sítě.

Hodně emocí následně vzbudil faul Ingimarssona na unikajícího Koumase, po němž rozhodčí Stroud nejprve nařídil pokutový kop. Na radu svého asistenta však rozhodnutí bleskově změnil, nařídil rozehrávat trestný kop a v řadách hostujících fotbalistů si příliš přátel neudělal ani tím, že Ingimarssonovi udělil pouze žlutou kartu. Následný trestný kop skončil ve zdi a Hahnemann si tak na míč sáhl až ve 45. minutě, kdy jeho pozornost vyzkoušel Koumas.

Úvodní minuty druhé půle patřily Bentovi. Ten sice nejprve nepřetavil v branku centr Scharnera, v 50. minutě se však po centru Koumase již nemýlil a vyrovnal na 1:1.

Ve druhém poločase se hrál vyrovnanější fotbal a vše dlouho směřovalo k remíze. Tu odmítl až v poslední minutě Harper, který těžil z dobré práce Kitsona a na Kirklanda vyzrál střelou k bližší tyči - 2:1.
více informací
Middlesbrough FC - Sunderland AFC 2:2
Branky: 15. Julio Arca, 67. Stewart Downing - 2. Grant Leadbitter, 89. Liam Miller
Fotbalisté Midlesbrough už potřetí v této sezóně ztratili body doma, tentokrát jen remizovali se Sunderlandem. Rychle prohrávali, brzy srrovnali, ve druhém poločase šli dokonce do vedení, ale o to v samém závěru nakonec přišli...

Sunderland odstartoval famózně. Domácí se museli obejít bez kapitána Boatenga, kterého nahradila nová posila z Portsmouthu Gary O’Neill, a už v první minutě inkasovali – Choprova nepovedená střela doplachtila k mladíčkovi Leadbitterovi, který chladnokrevně vystřelil Black Cats vedení. Už po deseti minutách však bylo srovnáno. To když právě nová akvizice Middlesbrough O’Neill posadil pěkně balón na hlavu Arcovi, bývalému hráči Sunderlandu, který se nemýlil. Ve 20. minutě pak neúspěšně reklamoval hru soupeře rukou opět aktivní O’Neill, opakovaný záznam však odhalil pravdu – penalta se měla pískat.

Ve druhé půli nejprve O’Neill pálil mimo, ale o čtyři minuty později už zamířil přesně talentovaný levý halv Downing, který z dálky překvapil brankáře Gordona - 2:1. Potom mohl rozhodnout neúnavný O’Neill, ale centr Younga se mu vůbec nepovedlo usměrnit do branky. A tak těsně před koncem utkání přišel trest – v 88. minutě spasil hosty ex-manchesterský záložník Liam Miller, když z hranice pokutového území efektně napálil z halfvoleje balón do levého horního rohu branky Middlesbrough. Schwarzer neměl žádnou šanci vyrovnávací brance zabránit.

V závěru ještě mohl strhnout vítězství na stanu domácích střídající Cattermole, který však střílel těsně vedle. V předposlední minutě nastavení se pak pokoušel vymodlit pro Boro Young penaltu, avšak neúspěšně. Zápas tak dospěl k remíze 2:2.
více informací
Liverpool FC - Birmingham City 0:0
Branky: -
Liverpoolu se poslední dobou proti Birminghamu nedaří a potvrdilo se to i tentokrát, Reds doma s nováčkem jen remizovali 0:0. Pod vedením trenéra Beníteze Liverpool tohoto soupeře ještě neporazil, a to už měl pět pokusů.

Svěřenci Steva Bruce přijeli na Anfield Road bránit a tento taktický pokyn plnili do puntíku. Pětičlenná záloha zahušťovala střed pole, když bylo potřeba tak se celá jedenáctka sešla kolem vlastní branky a pod velením Johana Djourou a Liama Ridgewella, kteří odehráli výborný zápas, odolávali nájezdům domácích. Šancí Reds tak bylo velmi málo, Riise a Kuyt mířili nepřesně, Pennantovu střelu vytáhl nad břevno Taylor. José Reina na druhé straně se v první půli do hry zapojil jen při likvidování dalekonosného pokusu Palaciose.

Stejný scénář pokračoval i po změně stran. Carragherův pokus byl sražen nad branku, po rohu zakončoval Gerrard a Nafti odvracel z brankové čáry, Voronina vychytal Taylor, nůžky střídajícího Torrese šly těsně nad branku. Zahřál se i Reina na druhé straně, když jej z 25 metrů prověřil Kapo. Birmingham poslal do hry druhého útočníka a začal vystrkovat růžky, po brejku těsně přestřelil McSheffrey.

Domácí se v závěru zápasu ve snaze vydolovat všechny tři body spíš navzájem překáželi, jako po patičce Torrese, která směřovala na Gerrarda, ale tomu se pod nohy připletl Crouch. A když anglický dlouhán poslal krátce před koncem hlavičku po rohovém kopu na tribunu za brankou, bylo jasno o tom, že si Birmingham z Anfield Road odveze bod.
více informací
Arsenal FC - Derby County 5:0
Branky: 10. Vasiriki Abou Diaby, 25. Emmanuel Adebayor, 50. Emmanuel Adebayor (pen.), 70. Francesc Fabregas, 79. Emmanuel Adebayor
Londýnský Arsenal je ve skvělé formě. V Lize mistrů si bez potíží poradil se Sevillou, v Premier Legaue vyhrál tři zápasy v řadě, včetně derby na hřišti Tottenhamu, a teď přidal čtvrtý. Nováčka Derby County vůbec nešetřil a nadělil mu na cestu domů "bůra". Svůj první hattrick v Arsenalu si připsal Emmanuel Adebayor.

První šanci měl tožský reprezentant už ve čtvrté minutě, ale z malého vápna minul. V minutě desáté už domácí šli do vedení, Abou Diaby ustál dva ataky obránců a nechytatelnou střelou otevřel skóre - 1:0. Arsenal na hřišti dominoval, další podobnou šanci už nevyužil Diaby, po něm se znovu jen zastřeloval Adebayor. Ovšem o několik okamžiků později už otevřel svůj soukromý gólový účet. Po pasu od Fabregase utekl obraně, obešel gólmana a skóroval do prázdné branky - 2:0.

Hosté si nevěděli s hrou Arsenalu rady a jistě si vzpomněli na šestigólový debakl, který utržili od Liverpoolu. V další šancích neuspěli Eduardo a dvakrát Wallcott, první půli uzavřel gólman Bywater skvělým zákrokem po hlavičce Eduarda.

Ani přestávka však hráčům Derby příliš nepomohla. Uběhly jen čtyři minuty, když kapitán Oakley ve vápně nedovoleně zastavil Eduarda a Adebayor z nařízené penalty zvýšil už na 3:0. V 56. minutě hlavičkoval těsně mimo Touré, poté přišla první vážnější šance hostí, ale Howardova střela mezi tyče nezamířila.

O vítězi bylo rozhodnuto, otázkou bylo už jen jaké bude konečné skóre. Čtvrtý gól mohl přidal Wallcott, když v vápně obešel dva obránce, ale jeho střela byla zblokována, neuspěl ani s dalším pokusem Adebayor. Dvacet minut před koncem se odměny za výborný výkon dočkal Cesc Fabregas - povedenou střelou zpoza šestnáctky zvýšil na 4:0. Ani to ještě nebyl konec, ještě zbyl čas pro Emmanuela Adebayora. V 79. minutě si zpracoval dlouhý míč a přesnou střelou završil nejen svůj hattrick, ale také mizerné odpoledne pro hostující Derby County.

Arsenal tak v čele tabulky trochu odskočil ostatním týmům, Derby je nadále předposlední a zítra může klesnout na úplné dno.
více informací
Fulham FC - Manchester City 3:3
Branky: 13. Simon Davies, 48. Hameur Bouazza, 75. Danny Murphy - 36. Martin Petrov, 50. Emile Mpenza, 60. Martin Petrov
Parádní podívaná dnes bavila diváky na Craven Cottage, kde své zápasy hraje londýnský Fulham. Ten přivítal dobře hrající Manchester City, dvakrát nad ním vedl, pak jednou prohrával a nakonec získal bod za remízu 3:3.

Byl to zápas plný obranných chyb. Hostující kapitán Dunne sice v úvodu skvěle zabránil v zakončení Healymu, ale ve 13. minutě neuhlídal Bouazzu, jenž si naběhl na Daviesův centr a otevřel skóre - 1:0. Před přestávkou se stav měnil ještě jednou a tentokrát z toho domácí fanoušci neměli radost. Johnson našel Petrova, ten se zbavil obránce a prostřelil Niemiho, který jistě neměl úplně čisté svědomí - 1:1.

Další góly přišly brzy o návratu ze šaten. Nejprve znovu vedl Fulham, když Bouazza z přímého kopu prostřelil špatně postavenou zeď hostí, ale prakticky hned z dalšího útoku bylo opět vyrovnáno, Niemi jen vyrazil Petrovovu střelu a Emile Mpenza hlavou snadno dorazil - 2:2.

Znovu se skóre měnilo o deset minut později, do vedení se tentokrát dostali hosté. Sudí Halsey posoudil faul Elana jako čistý zákrok, brazilský záložník přihrál Petrovovi a ten svým druhým gólem v zápase převážil jazýček vah na stranu hostů - 2:3. Ale nebylo to všechno, Fulham nakonec vybojoval zasloužený bod. Po velké chybě obránce Čorluky na konečných 3:3 srovnal debutant v dresu domácích Danny Murphy.
více informací
Newcastle United - West Ham United 3:1
Branky: 2. Mark Viduka, 41. Mark Viduka, 76. Charles N'Zogbia - 32. Dean Ashton
Favoritem zápasu, v němž se utkaly dva ambiciozní týmy, bylo domácí mužstvo. Newcastle se již mohl spoléhat na služby Marka Viduky, který se vrátil po pauze a dnes ukázal, jak dokáže být pro straky důležitý.

West Ham získal v pěti kolech deset bodů a před zápasem byl v tabulce anglické Premier League na šesté příčce. Hosté v minulé sezoně až do konce bojovali o holé přežití v nejvyšší soutěži a letos by byli rádi, kdyby se podobná situace neopakovala.

Proti bývalému týmu dnes mohli za West Ham nastoupit hned čtyři hráči a to Dyer, Solano, Bellamy a Parker. O motivaci měli tedy tito borci určitě postaráno.

Avšak na vítězství myslel samozřejmě i favorit, jenž v posledním kole překvapivě podlehl venku Derby County 0:1, a ten šel také již ve třetí minutě do vedení. Parádní hlavičkou po centru N' Zogbii se prosadil navrátilec do sestavy Viduka. Ve dvaatřicáté minutě sice hosté po brance Ashtona srovnali krok, avšak ještě do poločasu vrátil strakám vedení opět Mark Viduka po spolupráci s výborně hrajícím Charlesem N' Zogbiou.

Newcastle hrál dobře a zaslouženě vedl, to s přibývajícím časem nutilo Hammers více otevírat hru a dělat okénka v obraně. Jedno z nich využil agilní N' Zogbia, jenž se trefil po pasu Martinse a dokonal tak vítězství černobílých.
více informací
Aston Villa - Everton FC 2:0
Branky: 14. John Carew, 60. Gabriel Agbonlahor
Souboj dvou týmů, z nichž ani jeden nevykročil do nového ročníku Premier League nijak špatně skončil vcelku předpokládaným vítězstvím domácí Aston Villy nad Evertonem.

Kouč domácích Martin O’Neill opět nebyl nucen nijak měnit základní jedenáctku, zato jeho protějšek se musel vypořádat se zraněním dvou klíčových borců – brankářské jedničky Tima Howarda a klíčového záložníka Mikela Artety.

Utkání začalo pro liverpoolský celek špatně. Už ve čtrnácté minutě slabě odhlavičkovával Baines a John Carew byl ve správný čas na správném místě a levačkou uklidil míč do sítě. A mohlo být ještě hůř, ale naštěstí pro Everton Agbonlahorův gól o tři minuty později nemohl být pro ofsajd uznán. Jinak byl první poločas chudý na velké šance a fanoušci, kteří si našli v neděli cestu na Villa Park, doufali, že bude druhá půle z tohoto pohledu zajímavější.

A byla! Neslavně však začala pro střelce zatím jediné branky utkání Nora Carewa, který musel opustit hrací plochu kvůli zranění. Ještě než vystřídal se dostal do nadějné gólové příležitosti hostující Johnson, ale zaváhal. Kouč O’Neill raději poslal do hry místo vysokého útočníka beka, přestože se už u postranní čáry rozcvičoval Harewood.

O vítězství Aston Villy nakonec definitivně rozhodl talentovaný Angličan Agbonlahor. Přesně po hodině hry si zaběhl za obranu pro pěkný dalekonosný pas, vyřadil z provozu ofsajdovou past hranou soupeřovou obranou a prostřelil Wesselse. Kouč Evertonu pak horlivě protestoval proti této brance, ale bylo mu to k ničemu. Hosté pak úplně rezignovali na útočné snažení a zápas poklidně dospěl k víceméně snadné výhře Aston Villy 2:0.
více informací
Blackburn Rovers - Portsmouth FC 0:1
Branky: 25. Nwankwo Kanu
Velice nudný první poločas byl k vidění na Ewood Parku, kde se střetly Blackburn a Portsmouth. Oba mančafty nám ukázaly, že i v Anglii se může hrát fotbal na tak zábavné úrovni, na jakou jsme zvyklí u nás v Gambrinus lize. Hosté z Portsmouthu si ale nemohou stěžovat, vždyť na půdě Blackburnu vyhráli 1:0 a na to, jakým způsobem toho docílili, se nikdo v budoucnu ptát nebude.

Naprosto jediná zajímavá akce první pětačtyřicetiminutovky hned skončila prvním a také jediným gólem v tomto zápase. Jeho autorem byl ex-arsenalský kanonýr Kanu, trefil se z hranice malého vápna.

Po přestávce vzrušila přihlížející možná snad jenom šance Diopa ze 71. minuty, která však v gól nevyústila. Za zmínku stojí i solidně rozehraný přímý volný kop Bentleym, James však zasahovat nemusel. A na druhé straně hřiště musel v 88. minutě pohotově zachraňovat čest Blackburnu brankář Friedel proti střele střídajícího Taylora. Přeci jen druhý poločas už byl o mnoho zajímavější než ten první, ale další gól nepřinesl, a tak Pompey uhájili cenné tři body na půdě Rovers.
více informací
Bolton Wanderers - Tottenham Hotspur 1:1
Branky: 39. Ivan Campo - 34. Robbie Keane
V souboji dvou trápících se týmů si ani jeden výrazněji nepomohl. Bolton remizoval s Tottenhamem 1:1, oba týmy se po sedmém kole nachází v zóně sestupu.

Poprvé v letošní sezóně se divákům na Reebok Stadium představil Iván Campo a hned se výrazně zapsal do kroniky zápasu. Španěl na sebe poprvé upoutal pozornost v páté minutě. Vyslal nádherný centr, který ve vápně našel Daviese, ten ale nedokázal přejít přes obránce Dawsona. Tottenham mohl jít do vedení po necelé půlhodině hry, Keaneovu střelu z ostrého úhlu však protentokrát Jaaskelainen kryl. Při další příležitosti hostů ve 33. minutě už však tolik štěstí neměl. Pokus Jenase ještě odrazil, na dorážku Robbieho Keanea byl už krátký. Bolton však odpověděl už po pěti minutách, trestný kop Dioufa hlavou nasměroval do sítě Ivan Campo.

Ve druhé půli se poprvé k ohrožení brány dostal hostující Tainio, Jaaskelainen vytěsnil jeho střelu mimo tyče. Po hodině hry se z přímého kopu zamířil Anelka přímo do Robinsonových rukou. Několik minut nato trefil Malbranque břevno. Poté domácí dvakrát ohrozili Robinsona, jak Anelka tak Campo však na gólmana nevyzráli. Poslední velkou šanci měl Keane, z blízka však Jaaskelainena nepřekonal.
více informací
Manchester United - Chelsea FC 2:0
Branky: 45. Carlos Tevez, 90. Louis Saha (pen.)
Chelsea svůj první zápas po odchodu Josého Mourinha nazvládla, na hřišti Manchesteru United prohrála po poměrně jednoznačném průběhu 0:2. Svůj první gól v dresu Rudých ďáblů vstřelil Carlos Tevez, výsledek pak v závěru pečetil z penalty Saha.

Před utkáním létala vzduchem řada otázek. Jak zvládne svou premiéru na lavičce Chelsea Avram Grant? Jak moc se bude jeho sestava lišit od té Mourinhovy? Jak se hráči s odchodem manažera vyrovnali? A především, dokáže Manchester situace v táboře svého hlavního konkurenta využít?

Odpovědi, které dal zápas na Old Trafford, nejsou pro Chelsea moc příznivé. Blues hráli po celý zápas druhé housle a jen chabá potence domácích střelců je uchránila od vyšší prohry. Domácí do zápasu vlétli s tlakem a už po dvou minutách měl šanci Rooney, Petr Čech jeho technickou střelu jen taktak vytáhl na roh.

United měli převahu, šancí však mnoho nebylo, Tevez i Rooney se do zakončení dostávali jen velmi těžko. V 17. minutě přišel první ze sporných momentů. Unikajícího Evru poslal ve vápně k zemi Joe Cole, píšťalka sudího Mika Deana však zůstala němá, přestože se penalta určitě dala pískat. Cole sice lehce zasáhl míč, ale kdyby zároveň nezasáhl i Evru, mohl domácí obránce pokračovat v akci.

Domácí měli další šance, s Tevezovou ranou si poradil Čech, Giggs z úhlu přestřelil. Po půlhodině hry se znovu v centru pozornosti ocitl Mike Dean. John Obi Mikel si poslal míč příliš daleko od nohy a velmi tvrdě zajel do Evry. Žlutá karta by asi byla málo, červená moc, ale protože oranžovou rozhodčí v kapsičce neměl, musel si vybrat - a poslal Chelsea do deseti.

Avramu Grantovi se v tu chvíli zhroutila taktika zahuštění středu hřiště. United se do svého soupeře ještě více zakousli, s pěknou hlavičkou Vidiče si poradil Čech. Ten chytal s velkou jistotou, ale v nastaveném čase první půle už nezmohl nic. Giggs poslal centr z pravé strany, Tevez chytře předvídal, včas si naběhl před Čecha a hlavou v pádu otevřel skóre zápasu i svůj gólový účet v dresu Manchesteru.

Svěřenci kouče Sira Alexe Fergusona pokračovali v tlaku i po přestávce. Tevez z přímého kopu vysoko přestřelil, podobně nepřesně si počínal Giggs, Rooneyho zase vychytal Petr Čech. Ofenzivní výpady Chelsea prakticky neexistovaly, nepomohla ani střídání, při nichž se na hřiště dostali Kalou, Wright-Phillips a jako poslední Pizarro. Asi největší šanci Blues měl Essien, ale z otočky branku netrefil.

Šance Chelsea neměla, a tak se množily alespoň žluté karty. Za ostré zákroky si je vysloužili Joe Cole a kapitán Terry, na druhé straně se zažlutilo před očima Rooneyho, který mohl být rád, že za protesty v dalším průběhu zápasu nedostal druhou.

S přímým kopem Ronalda z nadějné pozice si Čech poradil a zdálo se, že United směřují k další hubené výhře. Do třetice však promluvil rozhodčí Dean. Jestliže v první půli penaltu domácím upřel, tak v závěru zápasu jim jí napůl daroval, když střídající Louis Saha po minimálním kontaktu s Ben Haimem přifilmoval svůj pád. Izraelský stoper jej sice zasáhl, ale určitě ne tak, aby se Saha musel skácet jako podťatý.

Penaltu sám Saha se štěstím proměnil, když Čech jeho střelu do středu brány málem vykopl. United si tak připsali zasloužené tři body, díky nimž se posunuli na druhé místo za Arsenal. Chelsea klesla na šesté místo, v posledních třech zápasech nedala ani gól a vytěžila jediný bod.
více informací
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Arsenal FC651015:416
2.Manchester United74216:214
3.Manchester City74128:513
4.Liverpool FC633011:212
5.Newcastle United63219:511
6.Chelsea FC73227:811
7.West Ham United63129:610
8.Aston Villa63127:410
9.Everton FC73138:810
10.Blackburn Rovers62315:49
11.Portsmouth FC72328:89
12.Wigan Athletic72238:78
13.Middlesbrough FC72239:118
14.Birmingham City72237:98
15.Sunderland AFC72237:118
16.Reading72145:117
17.Fulham FC713312:146
18.Tottenham Hotspur712410:125
19.Bolton Wanderers71158:124
20.Derby County71154:204

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
Shevchenko

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

často jsem tady obhajoval Adebayora, moc se mu tady nevěřilo.. no a hleďme posměváčci, pracovitý hráč už má 6 goalů.. no vida ho

Reagovat
M11

musim se priznat ze Adebayor neni muj oblibenec ale opravdu klobouk

Reagovat
HOST*mysman

A kdo je prosimte tvuj oblibenec?

Reagovat
M11

Arsenal ma radu vynikajicich fotbalistu... co hrac to skvely fotbalista...Adebayor patri mezi ne jen to neni muj salek caje...

Reagovat
HOST*mysman

Je nejlepsi!

Krasnej fotbal,hodne golu a hra pro diváky,je mi jedno kolik titulů bude hlavne kdyz bude hrat fotbal a ne beton.

A hlavne je skvely ze sou kluci skromný a nedelaj ted ze sebe mistry sveta a soustredej se jen na vysledek,podle predvedeny hry meli mit uz tri roky titul,ale nestalo se.

Ale ted je to trochu jiny,sam se divim ze nam tam ty goly padaj,golman si na nase goly nekolikrat sahnul-to by minuly rok chytil nebo vyrazil tenhle nam to tam spadlo.

Jak říká Ivánek tomu štěstíčku se musí naproti:-D

Reagovat
HOST*Mamut

Liverpool ma prekvapuje, posledné dve kolá stratil po remízach 0:0 už 4 body.

Nič to však nemení na tom, že pre mňa sú to tento rok horúci kandidáti na titul. A myslím, že okrem Arsenalu do boja o majstra prehovorí aj ManU, Chelsea veľké šance nedávam.

Reagovat
HOST*
Reagovat
HOST*mysman

Prehovori po tom dnesnim vysledku myslim ze este jo.

Cukotce nedali sanci.

Ted je otázka jestli to bylo kvůli nemožný hře čukoťáků nebo kvuli dobrymu vykonu devils.

Reagovat
M11

nejaka chyba ne??? kde je pan mysman??

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*Antijuve

Taky ho vyhlížím.

Reagovat
HOST*mysman

Ahoj klucí,vidim ze me netrpelive vyhlížíte .

Tak sem tu.

O cem si dneska budeme povidat?Samozrejme o paradním výkonu Arsenalu a pak také o trapném výkonu cukotky a litrpůlu.

Reagovat
HOST*FCHK

Derby má zajímavý skóré

Reagovat
Radin

Jooo super tennisovej víkend :-))

Reagovat
smazaný uživatel

jj, první set mezi Berdychem a Federerem byl neskutečný.. úžasný set..

Reagovat
HOST*mysman

Fotbal,kluci fotbal to je oč tu běží...

Reagovat
HOST*Vikino

Proč mi to dela ten Liverpool

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele