7. kolo
23.09.2007 14:30 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Newcastle United - West Ham United 3:1

Favoritem zápasu, v němž se utkaly dva ambiciozní týmy, bylo domácí mužstvo. Newcastle se již mohl spoléhat na služby Marka Viduky, který se vrátil po pauze a dnes ukázal, jak dokáže být pro straky důležitý.

West Ham získal v pěti kolech deset bodů a před zápasem byl v tabulce anglické Premier League na šesté příčce. Hosté v minulé sezoně až do konce bojovali o holé přežití v nejvyšší soutěži a letos by byli rádi, kdyby se podobná situace neopakovala.

Proti bývalému týmu dnes mohli za West Ham nastoupit hned čtyři hráči a to Dyer, Solano, Bellamy a Parker. O motivaci měli tedy tito borci určitě postaráno.

Avšak na vítězství myslel samozřejmě i favorit, jenž v posledním kole překvapivě podlehl venku Derby County 0:1, a ten šel také již ve třetí minutě do vedení. Parádní hlavičkou po centru N' Zogbii se prosadil navrátilec do sestavy Viduka. Ve dvaatřicáté minutě sice hosté po brance Ashtona srovnali krok, avšak ještě do poločasu vrátil strakám vedení opět Mark Viduka po spolupráci s výborně hrajícím Charlesem N' Zogbiou.

Newcastle hrál dobře a zaslouženě vedl, to s přibývajícím časem nutilo Hammers více otevírat hru a dělat okénka v obraně. Jedno z nich využil agilní N' Zogbia, jenž se trefil po pasu Martinse a dokonal tak vítězství černobílých.

Autor: Michal Havlický

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Devil

Newcastle doma 3 body. Doufam ze budou hrat jinak jak s Derby !

Reagovat
HOST*Nethost

2:1

Reagovat
HOST*

proti derby sa to nepodarilo ale myslim ze maju na to aby west ham porazili...mohol by alardyce uz dat do brany givena je o nieco lepsi ako harper ked tam da givena newcastle by sa nemal bat ze prehra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele