7. kolo
22.09.2007 16:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Middlesbrough FC - Sunderland AFC 2:2

Fotbalisté Midlesbrough už potřetí v této sezóně ztratili body doma, tentokrát jen remizovali se Sunderlandem. Rychle prohrávali, brzy srrovnali, ve druhém poločase šli dokonce do vedení, ale o to v samém závěru nakonec přišli...

Sunderland odstartoval famózně. Domácí se museli obejít bez kapitána Boatenga, kterého nahradila nová posila z Portsmouthu Gary O’Neill, a už v první minutě inkasovali – Choprova nepovedená střela doplachtila k mladíčkovi Leadbitterovi, který chladnokrevně vystřelil Black Cats vedení. Už po deseti minutách však bylo srovnáno. To když právě nová akvizice Middlesbrough O’Neill posadil pěkně balón na hlavu Arcovi, bývalému hráči Sunderlandu, který se nemýlil. Ve 20. minutě pak neúspěšně reklamoval hru soupeře rukou opět aktivní O’Neill, opakovaný záznam však odhalil pravdu – penalta se měla pískat.

Ve druhé půli nejprve O’Neill pálil mimo, ale o čtyři minuty později už zamířil přesně talentovaný levý halv Downing, který z dálky překvapil brankáře Gordona - 2:1. Potom mohl rozhodnout neúnavný O’Neill, ale centr Younga se mu vůbec nepovedlo usměrnit do branky. A tak těsně před koncem utkání přišel trest – v 88. minutě spasil hosty ex-manchesterský záložník Liam Miller, když z hranice pokutového území efektně napálil z halfvoleje balón do levého horního rohu branky Middlesbrough. Schwarzer neměl žádnou šanci vyrovnávací brance zabránit.

V závěru ještě mohl strhnout vítězství na stanu domácích střídající Cattermole, který však střílel těsně vedle. V předposlední minutě nastavení se pak pokoušel vymodlit pro Boro Young penaltu, avšak neúspěšně. Zápas tak dospěl k remíze 2:2.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Nethost

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele