7. kolo
22.09.2007 18:15 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Fulham FC - Manchester City 3:3

Parádní podívaná dnes bavila diváky na Craven Cottage, kde své zápasy hraje londýnský Fulham. Ten přivítal dobře hrající Manchester City, dvakrát nad ním vedl, pak jednou prohrával a nakonec získal bod za remízu 3:3.

Byl to zápas plný obranných chyb. Hostující kapitán Dunne sice v úvodu skvěle zabránil v zakončení Healymu, ale ve 13. minutě neuhlídal Bouazzu, jenž si naběhl na Daviesův centr a otevřel skóre - 1:0. Před přestávkou se stav měnil ještě jednou a tentokrát z toho domácí fanoušci neměli radost. Johnson našel Petrova, ten se zbavil obránce a prostřelil Niemiho, který jistě neměl úplně čisté svědomí - 1:1.

Další góly přišly brzy o návratu ze šaten. Nejprve znovu vedl Fulham, když Bouazza z přímého kopu prostřelil špatně postavenou zeď hostí, ale prakticky hned z dalšího útoku bylo opět vyrovnáno, Niemi jen vyrazil Petrovovu střelu a Emile Mpenza hlavou snadno dorazil - 2:2.

Znovu se skóre měnilo o deset minut později, do vedení se tentokrát dostali hosté. Sudí Halsey posoudil faul Elana jako čistý zákrok, brazilský záložník přihrál Petrovovi a ten svým druhým gólem v zápase převážil jazýček vah na stranu hostů - 2:3. Ale nebylo to všechno, Fulham nakonec vybojoval zasloužený bod. Po velké chybě obránce Čorluky na konečných 3:3 srovnal debutant v dresu domácích Danny Murphy.

Autor: Petr Starý

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Nethost

3:0

Reagovat
HOST*Martin

Aby se na nás "fulhemáci" nechytli, prý hrajou pěknej fotbal, ale snad kouč něco vymyslí. Chtělo by to plný bodový zisk ! Když se na to podíváte, tak teď city nemaj vůbec špatný los !! Mně stačí tak 0 : 2. Čus

Reagovat
HOST*Martin

Málem bych zapomněl ! V sobotu koukejte na bednu, v

6 : 10 p.m. je na galaxii match s fulhamem ! Zjistil sem to až teď, to víte euforie z vítězství slavie mně ještě neopustila ! Že by další tv vítězství ?? Co na to roman, ssc neapol, nebo další skalní fans city ?

Reagovat
smazaný uživatel

tat tak byl sem na strahově a SLAVIE SUPER tak by bylo dobrý aby aby v tom city pokračovali

Reagovat
HOST*roman

ja sa necham prekvapit bral by 3 body ale napisem az po zapase uvidime dufam zeCity vyhraju no uvidime caffte

Reagovat
HOST*Nethost

Já jako skalní fanoušek Fulhemu věřím že vám dáme trojku a hotovo.

Reagovat
HOST*Cottagers

Skalní? kdyžtak se mi ozvi na ICQ 224712404 či email cottager21@seznam.cz.

Reagovat
smazaný uživatel

pro fanoušky Fulhamu a nestrané fans asi dobrý ale pro mě jako fans City HRůZA!!! osobně mě vztáčej 3 věci! 1.golman-to je LAMA jako kráva a kdo tvrdí opak tak neví co všechno práce golmana obsahuje(a to máme na lavičce Isakssona)2.nasazení=0 jestli prohrajem nebo vyhrajem je týmu evidentně šuma fuk!! 3.proč hrajem na hřišti 17 celku s jedním útočníníkem to ví asi jenom Eriksson!! normálněn sem nasranej ještě že ta SLáVIE válý

Reagovat
HOST*roman

mas pravdu Neapol trochu nac maji isakssona ked chyta to nedochodca co nema skoro ziadnu prax nech chyta v rezerve a preco nehraju na dvoch utocnikov Mpenzu a Bianchi vsak su dobre zohrati ten Eriksson je dobre trafeny.Neapol mas nieco zo City? Myslim sal dres capicu?Martin napise v pondelok.Adios

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě musím říct že nemám,docela ostuda

Reagovat
HOST*rpman

myslel som ze nic nehrali potom sa rozohrali ale zas upadli do priemeru na to sa nedalo potom uz pozerat caf

Reagovat
HOST*Cottagers

Nevidím důvod, proč bych měl mít ze zápasu dobrý pocit. Další zbytečná domácí ztráta. Zápas byl brankově bohatý, ale zase žádnou velkou slávu jsem neviděl. Nebýt děravý obranu Fulhamu, zápas skončil 0:0, jelikož, nic proti, Citizens nehrají anglický fotbal, nýbrž něco, co má společného spíše s italským fotbalem. Nebýt Richardse (i když ten včera nebyl ve své kůži), Petrova, Irelanda, tak jsou Citizens marní. Ale je třeba brát v potaz, že jsou na začátku budování, stejně jako Fulham. Je jen zajímavé, že oba celky jsou na druhých koncích tabulky, byť po herní kvalitě bych neřekl, že jsou Citizens lepším týmem.

Reagovat
HOST*roman

Mas pravdu Cottagers hoci som velkym fans City musim ti dat za pravdu v tom tvojom hodnotetim City mi pripominaju taliansku obranu obranu obranu a s tym sa v Anglii mochrat neda CAF

Reagovat
HOST*Martin

Tak "nethost" měl pravdu, fulham dal opravdu tři banány, ale taky tři dostal ! remíza asi spravedlivá, i když k zisku tří bodů měli blíže citizens. zklamal mě dunne třetí a zbytečný gól jde na jeho vrub. kasper tentokrát nic moc, a tak říkám, že v předchozích zápasech stálo při něm spousta štestí. pozitivum zápasu : konečně jsme dali víc než jednu branku, ale tři góly dostat, nato, že jsme měli doposud nejlepší obranu... účkaři jsou už před námi, teď máme doma newcastle a to bude oříšek. škoda, na plný bodový zisk totiž v londýně bylo !! jinak jste k utkání napsali dost, pro ssc neapol, ňák se nám ta slávka v dolíčku zadrhla. euforie z championship je jedna věc, druhá věc je to, aby nám výsledkově naše liga neutekla !dvakrát po sobě jsme už nevyhráli !! tak bacha na to. mám takové divné tušení, že sparta dnes s mb vyhraje ! čus, když tak ještě napíšu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele