7. kolo
22.09.2007 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Birmingham City 0:0

Liverpoolu se poslední dobou proti Birminghamu nedaří a potvrdilo se to i tentokrát, Reds doma s nováčkem jen remizovali 0:0. Pod vedením trenéra Beníteze Liverpool tohoto soupeře ještě neporazil, a to už měl pět pokusů.

Svěřenci Steva Bruce přijeli na Anfield Road bránit a tento taktický pokyn plnili do puntíku. Pětičlenná záloha zahušťovala střed pole, když bylo potřeba tak se celá jedenáctka sešla kolem vlastní branky a pod velením Johana Djourou a Liama Ridgewella, kteří odehráli výborný zápas, odolávali nájezdům domácích. Šancí Reds tak bylo velmi málo, Riise a Kuyt mířili nepřesně, Pennantovu střelu vytáhl nad břevno Taylor. José Reina na druhé straně se v první půli do hry zapojil jen při likvidování dalekonosného pokusu Palaciose.

Stejný scénář pokračoval i po změně stran. Carragherův pokus byl sražen nad branku, po rohu zakončoval Gerrard a Nafti odvracel z brankové čáry, Voronina vychytal Taylor, nůžky střídajícího Torrese šly těsně nad branku. Zahřál se i Reina na druhé straně, když jej z 25 metrů prověřil Kapo. Birmingham poslal do hry druhého útočníka a začal vystrkovat růžky, po brejku těsně přestřelil McSheffrey.

Domácí se v závěru zápasu ve snaze vydolovat všechny tři body spíš navzájem překáželi, jako po patičce Torrese, která směřovala na Gerrarda, ale tomu se pod nohy připletl Crouch. A když anglický dlouhán poslal krátce před koncem hlavičku po rohovém kopu na tribunu za brankou, bylo jasno o tom, že si Birmingham z Anfield Road odveze bod.

Autor: Petr Starý

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Devil

Nevim proc , ale neco me rika , ze je to jasna 1 .

Reagovat
HOST*Nethost

2:0

Reagovat
HOST*

lol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele