Premier League - souhrn 28. kola: Arsenal si upevnil první místo

17.03.2023, 22:58, aktualizováno 19.03.2023, 16:57
Komentáře a souhrny
Granit Xhaka (© AFP)

Arsenal zvítězil nad Crystal Palace a od druhého Man City zvýšil náskok na osm bodů. Cenný, alespoň částečný skalp si připsal Southampton, který v závěru dokázal srovnat krok s Tottenhamem. Tomu na tři body nestačily ani tři trefy. Leeds opustil sestupové pásmo díky zvládnuté přestřelce s Wolves...

Arsenal FC - Crystal Palace 4:1

19.03.2023 15:00

Góly: 28. Gabriel Martinelli, 43. Bukayo Saka, 55. Granit Xhaka, 74. Bukayo Saka - 63. Jeffrey Schlupp

Arsenal v zápase 28. kola potvrdil roli favorita a po vypadnutí z Evropské ligy porazil doma Crystal Palace. V rámci londýnského derby se za Gunners prosadil Martinelli, Saka a Xhaka, následně se podařilo snížit Schluppovi. Patnáct minut před koncem o výhře domácích nadobro rozhodl svým druhým gólem v utkání Saka.

První brankovou příležitost přitom měli hosté, a to, když se v 11. minutě odhodlal ke střele na hranici pokutového území Wilfried Zaha. Ten obehrál Bena Whitea a zakončil prudce do tyče, od které se míč odrazil do zad brankáře Ramsdalea a následně na rohový kop.

Gunners poprvé zahrozili o sedm minut později. K odraženému míči po nepřesném centru Bukaya Saky se dostal kapitán Martin Ødegaard a vystřelil na zadní tyč, mladičký brankář Whitworth si však s jeho pokusem poradil.

O deset minut později už však musel míč vytahovat ze své sítě. Aktivně hrající Saka připravil svým spoluhráčům další načechraný centr do vápna, kde si jej našel Gabriel Martinelli, který se kličkou dostal přímo před branku Whitwortha a prudkou střelou otevřel skóre.

Arsenal po vstřelené brance ještě nabral na obrátkách a odměnou mu bylo zdvojnásobení vedení ještě před přestávkou. Saka založil další útočnou akci a po kombinaci s Benem Whitem na pravé straně hřiště se sám dostal do nebezpečného prostoru uvnitř pokutového území a technickým pokusem obstřelil soupeřícího brankáře - 2:0.

Domácí na začátku druhé půle přenechali aktivitu hostům, ti z ní však nedokázali vytěžit absolutně nic. A tak přišel v 55. minutě další trest. Leandro Trossard totiž vyslal krásnou průnikovou přihrávku na Granita Xhaku, který míč stihl ještě před vyběhnuvším Whitworthem a sklepl míč do odkryté branky.

Tříbrankové vedení však domácím vydrželo jen sedm minut, pak se totiž po rohovém kopu prosadil Jeffrey Schlupp, jenž dokázal využít laxního bránění Gabriela Magalhãese a dal Crystal Palace alespoň drobnou naději na bodový zisk.

O tu hosté nadobro přišli v 74. minutě, kdy po zpětné přihrávce Kierana Tierneyho zakončil z pozice penaltového puntíku přesně k tyči Bukayo Saka a svým dvanáctým ligovým gólem v sezóně dal na konečných 4:1.

Arsenal tak navázal na vítěznou vlnu v domácí soutěži a odskočil druhému Manchesteru City na rozdíl osmi bodů, Citizens však mají jedno utkání k dobru. Crystal Palace se v lize nadále trápí, po 28 odehraných kolech mu náleží dvanáctá příčka.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Everton FC 2:2

18.03.2023 18:30

Góly: 52. João Félix, 76. Kai Havertz (pen.) - 69. Abdoulaye Doucouré, 89. Ellis Simms

Domácí Chelsea ve 28. kola Premier League remizovala s Evertonem 2:2. Londýnský favorit tak potvrdil, že se v zápasech s modrým týmem z Liverpoolu trápí, když na něj v posledních 11 vzájemných kláních vyzrál jen třikrát. Důležitý bod pro o záchranu bojující Toffees vystřelil střídající Ellis Simms, pro něhož šlo o premiérovou branku v A-týmu. Při cestě za vyrovnávacím gólem mladý odchovanec klubu využil velmi nedůsledného bránění zkušeného Kalidoua Koulibalyho.

Bídná sezona Chelsea se konečně v posledních kolech začala obracet správným směrem. Poté, co si tým ze západního Londýna postupně poradil s Leedsem a Leicesterem, na ně čekal Everton, který neměl představovat výraznou hrozbu. Karamelky měly nejhorší útok celé ligy a od začátku roku vyhrály pouze tři ligové zápasy.

Domácí dostali obranu Evertonu pod tlak už v prvních minutách. Z toho vznikla také šance Matea Kovačiče. Chorvat ale odražený balon z voleje poslal mimo bránu, a nenavázal tak na svou trefu z minulého kola. Náznaky příležitostí Londýňanů přicházely i nadále, zahrozit ovšem dokázali rovněž hosté, a to zvláště ze standardních situací. Velmi povedené individuální akce v první půli předváděl domácí Joao Félix, svou střelu ze 34. minuty ale mířil jen doprostřed. Stejná pochvala mohla být udělena Enzu Fernándezovi, jeho pokusy pro změnu blokovali obětaví hráči Toffees.

Po změně stran konečně přišlo zakončení ze strany Chelsea, které trochu protáhlo gólmana soupeře. Prudkou hlavičku Kaie Havertze nicméně Jordan Pickford vyrazil. O chvíli později už Stamford Bridge propukl v jásot. Na hranici pokutového území se balon přikutálel k Joao Félixovi, a ten sice stejně jako už několikrát za doby jeho působení v dresu Londýňanů orazítkoval brankovou konstrukci, od tyče se ale míč tentokrát odrazil do sítě. Everton ovšem v 69. minutě odpověděl. Hosté potvrdili svou sílu při rohových kopech, vyhraný souboj Jamese Tarkowskiho přetavil v gól další hlavičkou Abdoulaye Doucouré. Dlouho remízový stav netrval, v 73. minutě Tarkowski ve vápně podrazil Reece Jamese a rozhodčí odpískal penaltu. Té se chopil Havertz a střelou do protipohybu brankáře vrátil svému týmu vedení. Toffees nakonec bod na horké půdě přece jen vydolovali. Postaral se o to vydařenou individuální akcí 22letý žolík Simms.

Zápas tak skončil remízou. Chelsea bude mít další příležitost zapsat výhru 1. dubna, kdy přivítá Aston Villu. Everton bude o dva dny později hostit Tottenham.

Více informací k zápasu

Aston Villa - AFC Bournemouth 3:0

18.03.2023 16:00

Góly: 7. Douglas Luiz, 80. Jacob Ramsey, 89. Emiliano Buendía

Aston Villa ve 28. kole Premier League porazila Bournemouth 3-0. Domácí poslal do vedení již v 7. minutě Douglas Luiz. Po přestávce měli Villans několik dalších vyložených šancí a po dvou z nich se prosadili Ramsey a Buendia. Domácí tým si připsal 3 body a v tabulce aspoň dočasně přeskočil Chelsea.

Diváci ve Villa Parku se dočkali brzkého gólu. V 7. minutě Bailey krásně našel Douglase Luize a ten přesnou přízemní střelou otevřel skóre utkání. O pět minut později mohli hosté srovnat, ale Billing v obrovské příležitosti nezamířil přesně. Ve 26. minutě se v dobré pozici objevil Solanke, s jeho střelou však Martínez neměl žádný problém. Vzápětí musel na druhé straně zasahovat Neto, který skvěle pokryl střelu Watkinse. Ve 40. minutě se zdálo, že jeden z hostujících hráčů zahrál v pokutovém území rukou. Rozhodčí prověřil situaci u VARu a nakonec nechal hru pokračovat.

Ihned po přestávce vyzkoušel Netovu pozornost Moreno, jenž pálil z hranice vápna k levé tyči. V 52. minutě zase selhal ve vyložené šanci Watkins. V 63. minutě dostal Bournemouth k dispozici přímý volný kop ze slibné vzdálenosti. Billingovu střelu směřující k levé tyči však bravurně zastavil Martínez a nepřipustil tak změnu skóre. V 72. minutě nebezpečně zakončoval Solanke, ale jeho pokus stačil na poslední chvíli zblokovat jeden z obránců soupeře. V 80. minutě se rozjásal Villa Park podruhé. Ramsey se po pohledné individuální akci dostal až do vápna a střelou doprostřed brány zvýšil na 2-0. Za okamžik mohl přidat třetí gól aktivní Watkins, tentokrát ovšem Neto vytáhl míč na roh.

V 89. minutě Villans skórovali potřetí, po centru z rohového kopu se nejlépe zorientoval Buendia a hlavou umístil balón k levé tyči. Aston Villa si dokráčela pro jednoznačné vítězství 3-0 a v tabulce poskočila na 10. místo, Bournemouth zůstává na sestupovém předposledním místě.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Leicester City 1:1

18.03.2023 16:00

Góly: 32. Mathias Jensen - 52. Harvey Barnes

Brentford remizoval v klání 28. kola Premier League s Leicesterem City 1:1. Skóre otevřel domácí Mathias Jensen, vyrovnání zařídil Harvey Barnese. V závěru musel za druhou žlutou kartu, a následnou červenou, z placu Shandon Baptiste.

Harvey Barnes šel sice v šestnácté minutě po souboji s Hickeyem k zemi, rychle se ale zvedl, a jeho následná rána ke vzdálenější tyči skončila jen těsně vedle. Když se na druhé straně neujala Mbeumova levačka, nemuselo to úplně vadit, neboť pět minut poté už Bees vedli. Ben Mee dobře vystoupil a podpořil vysoké napadání domácího týmu, který za něj byl odměněn rohovým kopem. Leicesteru po něm selhala ofsajdová past. Za obranou vyplavali hned tři hráči a po sraženém sklepnutí Mbeuma zvládl Iversena prostřelit Mathias Jensen. Přispěla tomu také teč Pereiry, Iversenovi po ní letěl míč do protipohybu.

Až do 52. minuty se pak diváci museli nudit. Pak se však Foxes z první střely na bránu prosadili. Kiernan Dewsbury-Hall vymyslel fikanou přihrávku, kterou přelstil hned několik protivníků. James Maddison poté kolmicí vysunul Harveyho Barnese, jenž se protáhl mezi stopery a obloučkem překonal gólmana Rayu.

Jediným dalším zajímavým momentem byla v 92. minutě červená karta. Shendon Baptiste se na hřiště dostal čtvrt hodiny před koncem a poté během tří minut viděl dvě žluté karty. Za tu druhou zamířil do sprch, když byl pozdě v souboji s Dewsburym-Hallem, a ošklivě mu tak šlápl na nohu.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Tottenham Hotspur 3:3

18.03.2023 16:00

Góly: 46. Che Adams, 77. Theo Walcott, 90+3. James Ward-Prowse (pen.) - 45+1. Pedro Porro, 65. Harry Kane, 75. Ivan Perišić

Southampton v divokém zápase 28.kola Premier League remizoval s Tottenhamem Hotspur 3:3. Skórę otevřel hostující Pedro Porro, vyrovnání zařídil Che Adams. Hosté pak díky trefám Harryho Kanea a Ivana Perišiće vedli o dva góly, domácí však překvapivě zásluhou Thea Walcott a Jamese Ward-Prowse srovnali.

Už ve druhé minutě vymyslel velmi zajímavou přihrávku Pedro Porro. Pravý bek Spurs z ničeho nic vyslal nadýchaný centr letící na Sona. Ten se nacházel osamocený za obranou soupeře a rozhodl se o střelu z voleje. Ta mu však vůbec nesedla a Bazunu nemusel zasahovat. Zanedlouho měli první šanci i domácí. Nejdříve pálil z dobré pozice Armstrong, ale trefil jen blokujího hráče. Míč se poté odrazil k Ward-Prowsovi, ale ani on obranný val Tottenhamu neprostřelil. V sedmnácté minutě se znovu ukázal Pedro Perro, tentokrát se dostal ke střele, ale mířil vysoko nad. Stejně se činil po chvilce i Eric Dier, který hlavou zakončoval centr Dejana Kulusevskiho.

Prvního gólu se tak diváci dočkali až v nastaveném čase prvního poločasu. Po krásném pasu Sona se Pedro Porro ocitl zcela sám před Bazunem a střelou k horní tyči nedal brankáři soupeře žádnou šanci. Hned po přestávce ale Saints vyrovnali. Za obranu hostů se dostal Theo Walcott a dobře si všiml nabíhajícího Che Adamse, kterému výtečným způsobem předložil pas. Adamsovi už následně nedělalo problém dopravit míč do sítě. Sudí poté při další situaci zkoumal možnou ruku ve vápně Tottenhamu, ale Southampton se nakonec penalty nedočkal.

A mohl litovat. Londýnský celek se totiž v 65. minutě ujal vedení. Po výborném centru Kulusevskiho se hlavičkou prosadil nekompromisně Harry Kane. A za devět minut bylo pro domácí ještě hůř. Romero už nemohl zády k bráně zakončit, a tak se po centru rozhodl posunout míč na Ivana Perišiče. Chorvatský útočník následně parádní ranou uklidil míč k pravé tyči Bazuna. Domácí se ihned vrhli do útoku a zakončení Maitlanda-Nilese nemířilo vůbec daleko od brankové konstrukce.

A pak se Saints snížit opravdu podařilo. Míč chvilku poskakoval ve vápně Spurs, až ho Mara posunul k volnému Theo Walcotttovi a tomu už nedělalo problém uklidit balon do sítě. O minutu později pak Spurs zachránil brankář Forster, když po přihrávce Lavii vychytal ránu Mary. V nastaveném čase ale domácí dostali možnost zahrávat pokutový kop. Ismaila Sarr totiž podrazil Maitlanda-Nilese, situaci ještě zkoumal VAR, ale ačkoliv šlo o opravdu minimální kontakt, penaltu nechal platnou. James Ward-Prowse nedal Forsterovi sebemenší šanci a z penalty vymetl pravou šibenici. V poslední minutě se ještě hrdinou Spurs mohl stát Clement Lenglet, Perišićův centr však mezi tři tyče usměrnit nedokázal.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Leeds United 2:4

18.03.2023 16:00

Góly: 65. Jonny Otto, 73. Matheus Cunha - 6. Jack Harrison, 49. Luke Ayling, 62. Rasmus Kristensen, 90+7. Rodrigo

Wolverhampton Wanderers prohrál domácí duel 28. kola Premier League s Leeds United 2:4. Hosté vedli celý zápas už od šesté minuty, trefili se Jack Harrison, Luke Ayling, Rasmus Kristensen a Rodrigo. Debakl z pohledu domácích zažehnali Jonny Castro a Matheus Cunha.

Hosté se do vedení dostali už v šesté minutě, a to díky výborné myšlence Gnonta. Ten si oběhl Semeda a poslal míč do vápna, tam si seběhl Jack Harrison, který uklidil míč do pravého horního rohu branky Wolves. Po půlhodině hry Kilman centroval do vápna, kde zaspali obránci Leedsu, ovšem ani jeden dobře postavený hráč Wolves nedokázal procedit míč do kasy Mesliera, který měl štěstí, že si domácí útočníci nedokázali poradit lépe. Zbytek prvního poločasu však žádnou další zajímavější situaci nenabídl, málo kdo by o přestávce tipoval, že nakonec padne šest gólů.

Už v 50. minutě Leeds své vedení navýšil. Perfektní centr Marca Rocy doletěl přímo na hlavu Luka Aylinga, který nikým nehlídaný poslal balón hlavou do branky Josého Sá. Zahrozili i domácí, když Traoré poslal merunu do vápna, v tom ho sbíral Sarabia a následně nebezpečně zakončil. Jeho střela ale těsně minula tyčku.

Po hodině hry se z rychlého protiútoku Aaronsona dostal do zakončení Harrison, obrana Wolves však dokázala střelu zablokovat. I tak to o dvě minuty později bylo už o tři góly. Střídající Rasmus Kristensen hned dokázal skórovat, když se ve vápně popral o míč s Johnym, jehož dokázal odstavit a posléze i přesně zakončit.

Domácí Vlci se však i přes stav 0:3 nevzdali a chvíli po třetím gólu Leeds dokázali snížit. Hosté totiž chybně rozehráli, Meslier byl na hranici šestnáctky a Jonny Otto se ukázkově trefil přímo z voleje. A aby byl zápas ještě zajímavější, snížili Wolves v 73. minutě na rozdíl jediné branky, dělovku Matheuse Cunhy z hranice pokutového území si totiž do vlastní branky sklepl Maximilian Wöber.

Pár minut před koncem ale vyfasoval Jonny Castro červenou kartu za ostrý šlapák, a šance domácích na bodový zisk klesly v tu chvíli hodně dolů. Výhru v nastaveném čase Leeds zpečetil čtvrtým gólem. Po nejasné situaci ve středu hřiště dokázal Summerville poslat Rodriga do samostatného úniku, ten při svém průniku nezaváhal a míč dostal za záda Sá.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Newcastle United 1:2

17.03.2023 21:00

Góly: 26. Emmanuel Dennis - 45+2. Alexander Isak, 90+3. Alexander Isak (pen.)

Nottingham prohrál v předehrávce 28. kola Premier League s Newcastlem 1:2. Domácí začali utkání lépe a ve 26. minutě je poslal do vedení Dennis. Hosté dokázali ještě do konce prvního poločasu vyrovnat, když se trefil Isak. V nastaveném čase druhého poločasu švédský útočník bezpečně proměnil pokutový kop, a zajistil tak Magpies tři body.

V 7. minutě se do první vážnější šance dostal hostující Willock, který po výborné přihrávce napřáhl ke střele v pokutovém území, ale následný pokus poslal těšně vedle levé tyče. O pět minut později se po volném přímém kopu mohl prosadit Isak, svou střelou však napálil pouze břevno. Ve 26. minutě se nečekaně trefili domácí, po chybě jednoho z obránců Newcastlu se k míči dostal Dennis a z bezprostřední blízkosti pak otevřel skóre utkání.

Hosté se snažili o vyrovnání a ve 35. minutě mu byl blízko Longstaff, jehož zakončení z hranice vápna orazítkovalo břevno. Magpies se dočkali až v úplném závěru prvního poločasu. Ve druhé nastavené minutě zužitkoval přesný centr ze strany Isak a krásnou ranou z voleje překonal gólmana soupeře.

Po přestávce přišla jedna změna. Eddie Howe stáhl Saint-Maximina a na jeho místo poslal Andersona. A již ve 49. minutě na sebe střídající hráč upozornil, jeho prudká střela zblízka skoro skončila v brance, v bráně stál ovšem pozorný Navas, který si připsal fantastický zákrok. V 59. minutě vystřídali i domácí, v zápase skončil Yates a místo něj přišel Freuler. Navas se vyznamenal i v 61. minutě, když bravurně pokryl prudkou ránu Guimarãese, který to zkoušel ze střední vzdálenosti.

V 64. minutě sice Newcastle vstřelil druhý gól, jenže rozhodčí po konzultaci s videem branku neuznal kvůli ofsajdovému postavení. V 84. minutě měl další vyloženou šanci Isak, jeho pokus směřující mezi tři tyče však zblokoval jeden z obránců Nottinghamu. Domácí se připomněli v 88. minutě, kdy Johnson nebezpečně pálil, s jeho pokusem si nicméně Pope poradil. V 92. minutě Niakhate nešikovně zasáhl míč rukou v pokutovém území a sudí ihned ukázal na penaltovou značku. K míči se postavil Isak, zamířil do pravého horního růžku, a rozhodl tedy o vítězství Newcastlu.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
28
22
3
3
66 : 26
69
2
Manchester City
27
19
4
4
67 : 25
61
3
Manchester United
26
15
5
6
41 : 35
50
4
Tottenham Hotspur
28
15
4
9
52 : 40
49
5
Newcastle United
26
12
11
3
39 : 19
47
6
Liverpool FC
26
12
6
8
47 : 29
42
7
Brighton & Hove Albion
25
12
6
7
46 : 31
42
8
Brentford FC
27
10
12
5
43 : 34
42
9
Fulham FC
27
11
6
10
38 : 37
39
10
Chelsea FC
27
10
8
9
29 : 28
38
11
Aston Villa
27
11
5
11
35 : 39
38
12
Crystal Palace
28
6
9
13
22 : 38
27
13
Wolverhampton Wanderers
28
7
6
15
22 : 41
27
14
Leeds United
27
6
8
13
35 : 44
26
15
Everton FC
28
6
8
14
22 : 40
26
16
Nottingham Forest
27
6
8
13
22 : 49
26
17
Leicester City
27
7
4
16
38 : 47
25
18
West Ham United
26
6
6
14
24 : 34
24
19
AFC Bournemouth
27
6
6
15
25 : 54
24
20
Southampton FC
28
6
5
17
23 : 46
23

Zbývající zápasy

18.03. 16:00
Liverpool FC - Fulham FC
19.03. 15:00
Brighton & Hove Albion - Manchester United
19.03. 17:30
Manchester City - West Ham United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (387)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

KOMENTUJTE!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Arnar Resmusonn

Isak je fakt třída, doufám že už bude zdravý a zapojí se víc do hry. S ním bude Newcastle silnější....ale mají mezery v týmu a moc se těším jak je budou zaplňovat. Jestli to půjde s klidem a pokorou jako doposud.

Reagovat
Beči

Doufejme, že Nottingham se udrží. Hodně by mě mrzelo, kdyby tenhle tradiční klub ihned po postupu zase spadnul.

Reagovat
kissak

Reagovat
SunFells

Reagovat
Freedo

Moje sympatie hodně ztratili zběsilou přestupovou politikou v létě. 22 nových hráčů, tomu se fakt fandit nedá.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

a co mali hrat ligu s 10 hracmi ked zvysok bol na hostovani?

Reagovat
Freedo

Tolik hráčů fakt přivádět nepotřebovali. Hrát jich může jen 11. Podívej se na vytížení posil. Spoustu z nich prakticky nenastupuje. A to ani nemluvím o tom, že v zimě došlo 7 dalších posil.

Reagovat
fenixLFC

hrat moze 11 ale nebudes mav kadri 11 hracov. z toho co priviedli tak hedenrson, awonyii, gibbs white, williams, freuler, lodi a dalsi hraju zaklad, dalsi su do rotacie a vyuzivaju drvivu vacsinu z nich. cast sa zranila, cast sa nechytila. realne prislo 17 hracov na prestup, z toho viac ako 10 mega stalo 8 hracov. dalsi su na volne prestupy aby ti rozsirili kader. plakat nad tym ze nakupili x hracov a kvoli tomu im nepriat je proste kravina a najma totalna neznalost situacie

Reagovat
Freedo

30 posil během jednoho ročníku je za mě trochu moc. A tahle zpráva z října je taky známka koncepce "výpověď dostali vrchní skaut Andy Scott a George Syrianos, který do dnešního dne pracoval jako šéf příchodů nových posil".

Reagovat
Beči

Přivedli jich dost, ale na stranu druhou oni měli půlku tehdejšího postupového kádru z hostovaček a druhá půlka na PL vůbec neměla. Takže se jim ani nedivím.

Reagovat
fenixLFC

tak na EF sa casto razi trend ze radsej ench tim zostupi ale nech si zahraju ti ktori si to vykopali. obzlvast ked sa jedna o ceskych alebo slovenskych hracov

Reagovat
Gunner14

Slepice klasici

Reagovat
LaVolpe

BOTTLEHAM FC

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Cobra

https://www.livesport.cz/zapas/GnPa4TBp/#/prehled-zapasu/statistiky-zapasu/0 s posledním týmem tabulky

Doufám, že si vedení tohle pěkně vyžere, Conte po vypadnutím s AC už tady neměl být. Naprosto průměrný kouč.

Reagovat
Hollo

dvaja sa ranili v prvych 15 min .. klucovy hraci .. plus penalta za nic ... kukas vysledky a potom pises picoviny ty debilko

Reagovat
Cobra

Že se zranili dva klíčový hráči Saints bych radši zamlčel, když jsme je nedokázali porazit... a i kdyby si tam rozhodčí vymyslel cokoliv, tak bychom nejhorší tým ligy měli porážet rozdílem třídy.

Reagovat
Hollo

Týmy čo hrajú o záchranu sú klasický najhoršie zápasy pre favoritov tak nemel .... A zranili sa hráči spurs..plus Loris a bentancur už boli .. pičoviny pises

Reagovat
matZz

dneska teda úplně nevidím za co hejtovat Conteho (kromě střídání samozřejmě), dopředu plus mínus ok výkon, ale všechny tři inkasovaný góly (opět) po celkem jasných individuálních chybách. ta obrana jako celek je podprůměrná, co s tím jako kouč můžeš udělat jinýho, než že budeš hrát ve více lidech v bloku? a stejně inkasujeme stupidní góly...

Reagovat
Cobra

Hráli jsme s nejhorším týmem ligy naprosto vyrovnaný zápas a to má být jako OK?

Můžeme mít podprůměrnou obranu (já s tím úplně nesouhlasím), ale když je obrana pod neustálým tlakem, logicky z toho bude pramenit více chyb. A to střídání krásně vystihlo Conteho. Mít tam 9 defenzivních hráčů najednou je tak pragmatický, bezkulový a zaostalý. Moderní týmy by se v naší situaci snažilo držet míč, ale mi tam napereme co nejvíce defenzivních hráčů a zalezeme do vápna. Mě nesere remíza, sere mě způsob, jakým jsme k ní došli.

Reagovat
matZz

1. který týmy mají vyloženě horší obranu než Tottenham? Saints, Cherries, Nottingham, dál už si nejsem jistej. 2. Jak jinak měl Conte střídat za stavu 3:1? Já bych tam taky rád viděl Danjumu místo Sona, ale dneska po dvou vynucených střídáních má Conte omluvenku.Vyztužit ten střed Sarrem mělo vyloženě za cíl kontrolovat víc hru.

"Snažit se držet míč" je přesně to, co tenhle tým neumí, protože na to nemá hráče. Skipp s Højbjergem můžou naběhat třeba 20 km za zápas, ale v momentě, kdy je začne někdo pořádně pressovat, tak se sesypou, Dier s Lengletem jsou rádi, že stihnout aspoň odkopnout balon. Son není schopný udržet jakýkoli balon na vlastní polovině. Jako já nejsem ze současné hry nebo situace Tottenhamu nějak nadšenej, nemyslím si, že Conte dělá všechno správně, ale má ve většině věcí, co říká pravdu. Nemyslím si, že kdyby teď přišel jiný kouč, tak se hra a výsledky nějak výrazně změní...

Reagovat
Cobra

Od 10. místa mají dle mě všichni horší obranu, než máme my + Brentford. Že to nefunguje jde za Contem, o tom prakticky nehodlám diskutovat a nic mě nepřesvědčí. Měl 3 přestupové období, utrácelo se za nepotřebné hráče a nikdo mi nevymluví, že ty hráče nechtěl.

Jak moc nahovno musíš mít systém, aby si musel vyztužit střed, když už máš na hřišti 8 defenzivních hráčů? Uvažovat stylem čím víc gólů dáme, tím víc bodů máme je pičovina.

Reagovat
Eichel

Reagovat
matZz

Dier a Davis střídají lepší zápasy s horšíma - už asi osm let, Lenglet je úplně to stejný, Sessegnon to stejný, Perišič a Lloris jsou dávno za zenitem, Emerson teď po roce a půl v klubu odehrál asi 3 slušný zápasy za sebou. O zbytku se nemá ani cenu bavit. Všichni tady ti hráči, by si ve zbytku top6 nesedli ani na lavičku. Jedinej hráč lvl Champions League je Romero, snad i Pedro Porro. Tohle není Conteho chyba. Jestli si vzpomínám dobře, tak v létě chtěl Conte jako posilu no.1 levýho stopera - přišel Lenglet. Kdo tady zbyl z celýho dlouhýho období, kdy přestupům šéfovali dvojice klaunů Levy a Hitchen? Zatímco jiný kluby posilují každýho půl roku za desítky a desítky milionu euro, tak Tottneham za cca 8 let okysličil osu týmu o lehce nadrpůměrnýho Højbjerga. Jinak X přešlapování na místě. A to i Paraticiho přestupy před příchodem Conteho (Gil, Emerson) jsou teda taky spíš z kategorie omyl.

Reagovat
matZz

nejlíp to samozřejmě vystihuje situace na prvým beku: Tottenham měl top pravýho beka naposledy v sezóně 17/18. Od té doby Levy s Hitchenem vyhodili (uznávám, po jedné špatně sezóně) Trippiera, který následně vyhraje ligu s Atleticem a za pár let se vrátí do Anglie jako jeden z nejlepších RB v lize, odchovance Walkera-Peterse, který to ze Southamptonu dopracuje až k pozvánce do repre, Foytha, který potom vyhraje EL a Copu Americu. Mezitím v Tottenham přešlap za přešlapem: Aurier, Emerson, Doherty, kterého nakonec vyplatí ze smlouvy a týpek z Champu, který teď hoří v Ligue 1. Po pěti letech teď přišel někdo, kdo umí aspoň trochu kopat do balonu.

Reagovat
Jesfey

Pokud máme tak otřesnou obranu, tak proč hrajeme na 3 stopery? Víc hráč v obraně znamená méně hráčů v záloze, tím pádem ten míč bude déle u noh obránců, protože tři záložníci hravě pokryjí dva naše.

Nevím, jak chceme zakomponovat nové (/novější) hráče, když Conte s nimi odmítá pracovat a radši pošle každého ofenzivního záložníka do háje.

Reagovat
SunFells

Slepice teda dost zařízli tou penaltou, "clear and obvious mistake" jde za míru spravedlnosti, to je pak VAR dost k ničemu.

Reagovat
SunFells

Jinak na první gól Walcott přihrál, druhý skóroval a třetí AMN "zařídil" Arsenal C tedy dobrý výkon.

Reagovat
Busby babes

vsak ho nakopnul. co tam chces resit VARem?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

tak ja nevim, proc by to mel VAR otacet?

Reagovat
tweek

Reagovat
Rothbard

Udrží se Leicester?

Reagovat
Zdechlina

Tottenham

Reagovat
Liveral

JWP po tom prohlášení že by raději přímák než penaltu pro jistotu kopl tu penaltu takovou přímákovou technikou

Reagovat
Liveral

Ale ta penalta teda dobrý wtf

Reagovat
Busby babes

jako moc s tim golmanem nevyjednaval.

Reagovat
Golasso

To si vole děláš srandu . Já to vypínal po gólu na 1:3, že už je hotovo.

Reagovat
Busby babes

Fair to say Antonio Conte has just thrown out a few bombs in his post match interview. Says the #THFC players did not show enough spirit, says they are not playing for the badge or the fans and adds: "It is the same every season, no matter who the manager is."

Conte to

@talkSPORT

"For one year we have tried to transfer the same message. Maybe we are not so good to transfer it or maybe they (the players) are not so good to play at this level."

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

jako predstav si ze mohl byt u nas...

Reagovat
Hlahart

a já ho chtěl z těch možností nejvíc

Reagovat
Busby babes

kazdej se obcas myli.

Reagovat
Busby babes

Conte going down swinging here.

"They're used to it here. Don't play for something important. They don't want to play under pressure. They don't want to play under stress. Tottenham's story is this. 20 years there is the owner & they never won something. Why?"

"Until now I tried to hide the situation. We can fight for what in this period, with this attitude, this commitment? For what? 7th? 8th place?"

Conte signs off the most astonishing press match press conference by essentially saying he can be sacked but nothing at Spurs will change.

"If they want to continue in this way, they can change the manager, a lot of managers, but the situation cannot change. Believe me."

hele to uz je normalni exit interview ne? dal uz muze pro ten vyhazov asi jen nachcat Levymu do piti...

Reagovat
Swarley

ok, to je asi hotovo

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
J0EL

toto je uz pekny rant.

Reagovat
dantetomas

Tonko Nezvladajko

Reagovat
Nizzie

Ty vole, když už si z toho klubu dělá prdel i vlastní manažer. mi jich začne být normálně i líto... owny, kde si ty anomálie?

Reagovat
nasri84

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Grahf

to je problém tých manažerov, čo tam chodia a myslia si, že klub má na viac.

Reagovat
spider_8

Mel jsem ho rad kdyz byl u nas, ale u slepic ho vylozene zboznuju

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
Bowie

Reagovat
nasri84

Reagovat
xjert02

Reagovat
Euphael

Reagovat
Bakary3

Conte je jen arogantní kripl, jehož renomé a ego už dávno převyšuje jeho kvalitu.

Velká huba, nic víc.

Pořád ma pocit, jak bude hlásat ty svoje pravdy a všichni se z něj poserou.

Vyhořelej a už celkem průměrnej manažer, který (stejně jako Mourinho) si proti sobě otočí vedení, hráče, fanoušky během velmi krátký chvíle.

Stejně jako Mourinho je rakovina, hloupost klubu, který ho zaměstná a ještě mu dobře zaplatí.

Reagovat
jk

Tak on má vlastně pravdu

Problém je, že dostává 15m/y aby s tím něco udělal a on s tím nic neudělal a asi ani udělat nechce.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
xjert02

Krasne to shrnul to svou italskou anglictinou. K tomu neni co dodat. Ted jej vyhodit a priznat si, ze ma pravdu. Bez toho se ten klub neposune.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

[Kilpatrick] Conte going down swinging here. “They’re used to it here. Don’t play for something important. They don’t want to play under pressure. They don’t want to play under stress. Tottenham’s story is this. 20 years there is the owner & they never won something. Why?”

Ten je v pondělí pryč

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
J0EL

pfuu, ved nikto by ten "bottlers club" lepsie nepopisal

Reagovat
Hlahart

to je kokot

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nikikrew

klasil

Reagovat
Nizzie

Jako že je to klub k smíchu víme, ale že si z nich bude dělat prdel i jejich manažer, tak to je síla.

Reagovat
SunFells

Ještě jak říká "they" i bez následného obsahu je celkem mazec.

Reagovat
Nizzie

No.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Tesat do kamene a předčítat dětem, skvělé zhodnocení existence tohohle paklubu

Reagovat
Svatej

Potter je zbabelej sráč bez koulí, což je něco co mě neskutečně sralo už u Tuchela. Jestli něco na trenérech nenávidím, je to přesně tenhle prizdisracskej přístup.

Přežil jsem s nim tu dlouhou krizi a ted, když to jde nahoru, vidim jak se vzdává ty svoji práce a pokaždý jen po Mourinhovsku spoléhá na to, ze narve na hřiště všechny stopery a stredaky týmu, bez jakyhokoliv planu krom "behejte a zdrzujte".

Můžeš táhnout do píči, diky za nic.

Reagovat
Cobra

*Conte

Reagovat
Eichel

Ja len nerozumiem tomu ako môžeš písať toto a zároveň pravidelne chváliť Conteho, čo je úplne ale úplne to isté. Pozri si zápasy Spurs a toto je presne on. Plus tie "úžasné" zápasy s United či Arsenalom, kde je 9 ľudí zajebaných pred 16kou a nikto z nich ani nepresuje...

Reagovat
Svatej

Psal jsem to uz Cobrovi v messengeru, víceméně je tenhle postoj s Contem celej stavenej na tom, ze uz ho nějakou dobu nesleduju a v paměti mam toho mladyho conteho. Nejspíš bych reagoval stejně, kdyby ted v soucasny podobě trénoval nas.

Reagovat
Eichel

dáva zmysel, dík za odpoveď :)

Reagovat
John Obi Mikel

A pak ti po zápase řekne, že to příliš otevřeli a měli víc zalézt

Reagovat
Svatej

Typka se před zápasem zeptali na Real a on popletenej zapomněl, proti komu hraje. Jó, ty Soboty.

Reagovat
Zaschrona

Druhý gól od nějakého našeho útočníka v téhle sezoně a hned o bod víc než jsem čekal.

Reagovat
Miguel19

Úžasný Pottere, z něho si dělají prdel všechny sestupující týmy.

To už snad nikdo nemůže obhajovat. Tohle jde prostě na jeho triko. Naprosto zesranej je z toho.

Ať jde do prdele.

Reagovat
Hlahart

pěkně se posral no

Reagovat
Svatej

Reagovat
Front hell

Naopak. Ať vydrží co nejdéle

Reagovat
SunFells
Reagovat
Bakary3

Toho čísla jsem si všiml a dost mě šokovalo, co je to za typla?

Reagovat
John Obi Mikel

Nejdřív mne nasere jeden výsledek 2:2, pak mne rozzlobí druhej výsledek 2:2. Jsem vytočenej jak telefonní číslo.

Reagovat
SunFells

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Pottere sbal se a vypadni konečně.

Reagovat
Swarley

Jak konecne, vsak nedavno zacal

Reagovat
Front hell

Reagovat
Hlahart

Jinak teda James mi přijde fakt úplně top... tam kdyby náhodou Chelsea chtěla v létě prodávat více odchovanců a nechtěla zůstat jen u Mounta, tak tam bych se klidně přihlásil, i když ho nijak zvlášť nepotřebujeme

Reagovat
Svatej

Mounta budu snášet hodně blbe, ale ze ztráty Jamese bych naprosto ztratil příčetnost.

Reagovat
Mato178178

Mounta by nam mohli strelit

Reagovat
Hlahart

Podle mě by se u nás trápil stejně jako u nich teď.

Reagovat
Mato178178

no neviem, je to behavy tvorivy hrac s vybornou technikou nieco ako bruno u nas.

taktiez zahraje na viacero poziciach a s brunom aj tak zameta vsade mozne len ho neda na podhrot

Reagovat
Hlahart

No, však. Máme bruna, kterej toho letos odehrál nejvíc ze všech hráčů v top 5 ligách vč. brankářů

Reagovat
Mato178178

city ma grealisha fodena, kdb pluus kreativny je aj gundogan mahrez, mozno palmer neviem toho velmi nepoznam

Reagovat
Hlahart

Tak jeslti to chceš brát takhle, tak my máme kreativního Eriksena, Antonyho, Sancha, Bruna, Rashforda a Pellistriho, no

Reagovat
Mato178178

antony je v akom vesmire kreativny ?

Reagovat
Hlahart

Ve stejným s Gundoganem

Reagovat
Bakary3

Hale, dávat antonyho co se týče kreativity na úroveň gundogana, to asi ne, ne?

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
SunFells

Jediný hráč nasmrádnutý Chelsea, u kterého by mi to bylo jedno. Strana James - Saka by vládla.

Reagovat
Svatej

V narodaku stačí

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Swarley

AWB sel nahoru a Dalot ma super sezonu, ale rozhodne bych se tim uplne dlouhodobe neuklidnoval... Jednoho bych jako dvojku nechal, ale urcite by se nejaky pravy bek dotahnout mohl...

Reagovat
Hlahart

Tak Dalotovi bude v létě zbývat poslední rok smlouvy a fakt dobře hrál hlavně před MS. Teď po zranění je AWB možná zas lepší, nevím, jestli je to od kteréhokoliv z nich dost. Ale pokud nebudeme mít prachy, tak bych v létě hlavně koupil útočníka, co trefí bránu

Reagovat
Swarley

Jako ja bych do toho urcite riznul a jednoho nechal a koupil nekoho noveho, ale jak pises, tezko rict, jake budeme mit prachy a hrot je jasna priorita...

Mluvi se vubec o nekom, kdo by na ten hrot mohl prijit?

Reagovat
Hlahart

Já myslím, že nic konkrétního. Jsou jen takový ty prvoplánový spekulace - Kane, Osimhen, Toney (ten zřejmě nakonec ne), David, ... A v souvislosti s Katarem třeba takový kokotiny jako Mbappe, což by se asi muselo domluvit někde v Kataru u ropnýho vrtu

Reagovat
Swarley

Vlastne i ten Šeško se zminoval... Toney s tou kauzou to bude mit tezky, Osimhen by byl ted za silenou palku a tezko po sezone hned odejde...

Jako on k nam stejne nakonec pujde Kane...

Reagovat
Hlahart

Ten Šeško úplně utichl. On teď podle všeho zas tak skvělou sezónu nemá a začal tam hvězdit i Okafor. Je tam prostě příliš wonder-hype kidů no

Reagovat
Swarley

Prave jsem se dival, ze tuhle sezonu nic moc statistiky...

Glazeri zustanou a ETH nakonec zalovi v Ajaxu a prijde Tadic...

Reagovat
Wazza228

Hlavně má domluvený, že po sezoně jde do Německa, ne? Pokud budou prachy tak Kane nebo Osimhen. Pokud ne, tak Ighalo nebo Wout

Reagovat
Hlahart

ajo vidíš, tak to mi úplně uteklo

Reagovat
Devil

AWB je lepší směrem dozadu.....bohužel do ofenzivní hry je takovej splašenej klokan......Dalot se po MS celkem hledá!

Reagovat
Nikikrew

Halland uz dal 41 golov za sezonu

Reagovat
Nizzie

Magor

Reagovat
SunFells

42, chybí mu 2 na Salahův gólový rekord coby PL hráče ve všech soutěžích. A má na to tak 15+ zápasů

Reagovat
Nikikrew

magor

Reagovat
O.Giroud

a jak neda 2 zapasy gol tak sa zas zacne pisat ako hra zle

Reagovat
Salfovic

Tak hlavně 8 gólů za dva zápasy, nevím, jestli jsem tohle už vůbec zažil.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Wazza228

Ve Fifě leda. Hrozný hovado

Reagovat
Švejk :)

Penalta Chelsea?......za mě spíš kontakt než faul

Trochu mě to připomnělo tu trapnou sezónu tuším před 3 roky,když obránci byli trochu navíc,protože nemohli téměř nic .....fotbal je kontaktní sport a měl by se rozlišit kontakt od faulu!

Reagovat
Devil

To byla strašná sezóna.....nikdy víc

Reagovat
Salfovic

Jak by řekl klasik: Udělal to chytře.

Reagovat
Busby babes

tak on ho sundal i Tarkowski, ze jo. tady mi teda neprijde ani ze soft penalta.

Reagovat
John Obi Mikel

Pozápasová reakce Grahama Pottera: „Zaplatili jsme cenu za to, že jsme naši hru příliš otevřeli a nebránili dost dobře. Kredit patří Evertonu, protože jsou velmi dobří v tom, co dělají.”

Svatej, příště to asi musíme víc zatáhnout.

Reagovat
Svatej

asi je nasranej, ze tam nesoupl jeste Zakariu a Cucurellu.

Pice, musim pryč

Reagovat
Swarley

Dneska teda silne tiskovky

Reagovat
Salfovic

Ví vůbec koho trénuje a že hrál doma se zachraňujícím se týmem

Reagovat
Salfovic

Když Levy vykopl Pochetina, tak spálil mosty nebo jak to probíhalo ?

Reagovat
r.mrazik

Conte to slušně rozjel na té tiskovce

Reagovat
Mastný Chobot

Conte To je sialenec, milujem ho

Reagovat
Nizzie

Reagovat
VTID94
Reagovat
Nikikrew

A nakoniec to vyhral aj tak

Reagovat
SunFells

Nejlepší studio

Reagovat
VTID94
Reagovat
Neon

Po 32. kole by se mohl slavit po letech St. Totteringham's Day

Reagovat
Jesfey

Jojo, chyba je ve všech jen ne v tobě, ty šašku.

Nejsmutnější věcí je, že se prakticky vyhazuje sám, i když už tady neměl být měsíce...

Reagovat
jk

Jestli k tomu ti hráči přistupujou stejně kokotsky jako fans tvého typu, tak to opravdu není jen jeho chyba.

Reagovat
Hlahart

To je úplně jedno, jelikož je tohle od něj naprostý prefesionální dno. Držet ho tam dál je fakt průser

Reagovat
jk

Psal jsem to už vedle. Jeslti tohle je jeho poslední pokus jak ty borce konečně probrat z té diskotéky ve který žijou od roku 2019 tak fajn. Ti hráči hrajou alibisticky už roky a nikdo to nezměnil a nikdo neměl odvahu jim to říct pekně od plic.

V ENICu si zas mysli, že před lety poskládali dokonalý tým, který jen vedou kokoti. A zbývá poslední díl skládačky, manažer. A až najdou toho pravého, tak se začnou sypat medaile. Jenže to tak moc nefunguje. Ale Conte nekritizuje vedení, zatím, které by tu kritiku zasloužilo taky. Škoda…

Reagovat
Jesfey

Jediný, kdo by se měl probrat, je Conte. Jestli si myslí, že jeho jedinou prací je postavit jedno rozestavení a říct si o hráče a dál se o nic nestarat, opravdu chyba hráčů či vedení není.

Přišli noví hráči, ve finále LM byli stabilními hráči jen Kane, Son a Lloris. Davies s Dierem byli vždycky náhradníky, Dier mimo to tou dobou nehrál beka, proč asi. Vedení nemůže za to, že Conte pošle nové borce pryč, hraje hráče totálně z formy v rozestavení, které nikomu nevyhovuje a kupuje hráče na pozice, které vylepšit nepotřebujeme.

Pod Conteho vedením není vidět jakýkoliv posun a někoho tak neschopného opravdu nechci vidět dostávat cca 15m eur ročně za nic.

Reagovat
jk

Pokud je ti 13 tak Ok. Jinak klasicky

Reagovat
Jesfey

Jediný, kdo se tady snižuje, jsi akorát ty. Tvoje názory mluví za sebe, ale potřeba jít proti mojí osobě, namísto dávání jakýchkoliv pádných argumentů, je akorát třešničkou na dortu.

Nevím, jestli se snažíš dělat ze sebe někoho vyjimečného jenom tím, že máš odlišný názor než většina zdejších diskutujících, ale opravdu tímhle nezapůsobíš.

Conte bude vyhozen buďto za svoji neschopnost, nebo za svoji neprofesionálnost tak jako tak, takže bráníš nevyhnutelné, i když očividně jedinou tvou potřebou je jít do mě.

Reagovat
jk

Tyvole a co ti na to mám napsat, když hned v prvním odstavci napíšeš, že Conte asi přijde do práce s lístkem kde je 11 jmen, 343 a obrázek sluníčka.

Problém který má Tottenham dlouhodobě je i právě to co tady teď veřejně Conte napsal. Zdaleka to není problém jediný, ale je to jeden z těch problémů, které máme dlouhodobě. A že je Conte součástí problému současného vím moc dobře, ale když někdo nedokáže dohlédnout dál než na lavičku a argumentuje, že Tottenham hraje hovno protože Conte je lopata tak se mi otevírá kudla v kapse.

Reagovat
spider_8

Kepa musi v lete jit a musime koupit poradnyho brankare. To jsou zas 2 takovy soft goly, kdy ho sice nemuzes vylozene vinit, ale proste top brankar by aspon jeden z nich chytil. Absolutne nema presence ve vapne, tam on je vylozene divak a jen fandi stoperum, aby to odvratili.

Reagovat
Salfovic

Top brankář, ten druhej by chytil i Hruška.

Reagovat
vitasrp

Jo, on už prostě není katastrofální jako v sezóně 19/20, naopak měl zápasy, kdy podržel, předvedl super zákroky.

Jenže je prostě stoprocentní jistota, že za sezónu dostane 5? branek ze střední vzdálenosti, který by vyšší brankář chytil + každý centr dost smrdí, protože neovládá ani malé vápno.

A pro nás to je obří problém, branek nedáváme hodně, slabší týmy budou hrát na centry a standardky a takováhle slabina pak vyloženě hraje do karet tomu, abychom několikrát zbytečně ztratili.

Reagovat
VasAFC

Taky bych byl nasranej. Vsude kam prisel neco vyhral. Pak sel do Tottenhamu. Co cekal?!

Reagovat
SunFells

15 mega plat. A dočkal se.

Reagovat
Nizzie

Defacto vyhrál v loterii

Reagovat
VasAFC

Takze preci jen neco vyhrál

Reagovat
Nizzie

Tak on osobně ano.

Reagovat
Svatej

No za cenu trénování tottace..nevim nevim

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gunner14

Nadhera 8 points clear pred repre pauzou a Saka mi zachranil fantu

Reagovat
Hlahart

Za originální titulek

Reagovat
SunFells

Ten náskok je písnička, City má před sebou prý 17+ zápasů oproti našim 10 a ten gap je snad trochu demotivuje. Snad Arteta chránil Whitea a Gabriela kvůli minutám proti Sportingu a neznamená to že Saliba fakt bude chybět dlouho.

Reagovat
Liveral

Pokud postoupej přes Bayern budou mít do konce sezony jedny volnou středu

Reagovat
SunFells

a my máme zápas uprostřed týdne jen s nimi.

Reagovat
Liveral

Škoda že teď dostali lehkej los na semifinále

Reagovat
j_mrazik

Saliba je pro nás klíčovej. Sice byl po MS pár zápasů trochu mimo, ale už je zase zpátky ve formě. Když se srovná obrana s ním a s Holdingem, tak je to šílenej rozdíl.

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Snad Brighton Fergusona učiní v létě neprodejným, když MU a možná Chelsea se budou dívat po útočnících.

Reagovat
LaVolpe

Osm bodů je super psychologický náskok. Dneska fanstastický výkon. Ale pořád jsem nasranej, že se totálně vysrali na EL.

Reagovat
emanuel habasko

Nemůžeš chtít všechno a hned. PL je priorita. Kdyby to bylo tak, že Arteta jede na max i EL, tak brečíš, že nešetří na PL.

Reagovat
SunFells

Reagovat
wesleyborland

Nemáme šířku kádru a zkušenosti na evropu.

Reagovat
Gunner14

Arsenal have become the first team in English football history to win NINE London derbies in a single league season.

A to jsme meli mit 10, kdyby nas rozhodci nepojebali proti Brentfordu

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ondatra6

Reagovat
Nizzie

Reagovat
wesleyborland

Už máme stejně bodů jako minulou sezónu, tedy 69. Zbývá ještě 10 zápasů snad už tu LM ukopeme

Reagovat
J0EL

odvazny

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SunFells

Saka převzal od Cesca žezlo nejmladšího hráče s 10+ G i A v PL.

https://i.redd.it/sw0cog3vlroa1.jpg

Reagovat
Gunner14

Borec byl delo uz od sveho prvniho zapasu za Arsenal, Hale end prince

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Salfovic

A ta tabulka je do jakého věku fotbalistů ?

Divím se, že tam není Rooney.

Reagovat
masly008

ještě nám napiš kdy hrál za Arsenal

Reagovat
Salfovic

Jo aha, to je všech hráčů, nejen mladíků.

Reagovat
SunFells

V Arsenalu, moje chyba. Ta tabulka pak ukazuje jen hráče Arsenalu. Rooney vidím že to měl o jeden či dva měsíce dřív.

Reagovat
Beči

Letos je ta druhá polovina tabulky neskutečně vyrovnaná a vůbec nemůžeme předpokládat, kdo spadne a kdo se udrží. Od 12-tého do posledního místa je rozdíl 4 body

Reagovat
Mastný Chobot

Dalsi skvely vykon, velka radost fandit Arsenalu v tejto dobe. Tesim sa, co po rokoch ukazeme s tymto timom v LM. To mozu byt velke veci.

Reagovat
Mato178178

skoda ze tam nie ste uz tuto sezonu, mozno by ste boli teraz vy vo stvrtfinale namiesto AC

Reagovat
ashburtongrove

S nasi formou v EL spis ne nez jo

Je treba jeste trosku zkvalitnit lavicku/doplnit aby jsme mohli bojovat v PL i LM na jare

Reagovat
Frony

Kdyby jsme místo EL hráli LM, tak věřím že by se kádr posílil podstatně víc.

Reagovat
VasAFC

Ten tym je vicemene bez zkusenosti z evropy. Prvni rok bude uspech postup ze skupiny. Jinak souhlas!

Reagovat
SunFells

Sorry, ale to je povinnost. Vyřazovací kola pro nezkušený tým napříč 2 zápasům je jiná, ale být v lepší polovině skupiny je pro každý dobře fungující anglický tým nutnost.

Reagovat
Trand

Reagovat
Nizzie

Reagovat
ashburtongrove

Jak na tom budem vubec v ramci nasazovani pokud se tam dostaneme?

Predpokldam ze to bude az nejaky 2,3 kos? To pak muzem dostat nejakou peknou skupinu smrti

Reagovat
Hlahart

Však mistři z nejlepších lig jsou v prvním koši, ne?

Reagovat
Manik...

Reagovat
ashburtongrove

Ajo

A kdyz skoncime druhy?

Reagovat
Euphael

druhy kos, mame dobry koeficient

Reagovat
ashburtongrove

Dk

Jsem mel pocit ze s tim jak jsme meli sezonu bez evropy tak jsme se docela propadli a mohl by tam hrozit nejaky scenar 3 kose

Reagovat
fenixLFC

ale prosim ta anglicke kluby, najma tie velke vypadnu zo skupiny naozaj vynimocne, vacsinou ked dostanu nejaku skupinu smrti alebo ked po sezone pride radikalna zmena. brat ako uspech postup zo skupiny je slusny alibizmus

Reagovat
masly008

A hlavně u Arsenalu kterému se to nikdy nestalo.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/JayMotty/status/1637534404091289600

Shaw a Tete. To znam z hokejovych bitek, taky jsem vzdycky nasel nejakeho rozumneho soupere, chytli jsme se a predstirali, ze se jako perem aby byl klid...

Reagovat
Busby babes

jinak Fulham ma kliku, ze uz jsou zachraneni. Protoze Mitrovic muze byt klidne out do konce sezony.

Reagovat
SunFells

Fulham si vede fajn i bez Mitroviče.

Reagovat
vodka

Fulham nakonec neni o Mitrovicovi tak moc, jim hlavne obrana a zaloha.

Reagovat
vodka

*hlavne hraje

Reagovat
Gunner14

Reims 1-2 Marseille v polocase. Balogoal - 2x Sanciz. A to jsou na hristi jeste Tavares a Guendouzi. Peknej fotbal zatim, Nuno hraje pomalu kridlo

Reagovat
masly008

A to ještě nehraje Kolašinač který bývá v základu

Reagovat
Gunner14

Pristi rok by to tam chtelo taky nekoho poslat

Reagovat
SunFells

No, Flo na závěr odmítl zachovat Remeši sérii neporazitelnosti

Reagovat
Gunner14

Po polocase jsem se prestal divat. A serie skoncila, protoze trener uz nedostava pokuty skrz licenci

To jsem videl na Twitteru vsude, kdyz neprohravali

Reagovat
SunFells

Tak to je mrzuté, bavilo mě každý týden číst, že Reims pokutují 22 tisíci za FM zázrak a to Will už i tuhle nálepku strhává

Reagovat
Busby babes

Since Burnley in Carabao Cup, @ManUtd have played 13 midweeks in a row. There are at least 4 more to come after the int break + with Brighton (a) to rearrange, Chelsea (h) also if they win today, plus potential EL semi + final, they may not get one off for rest of season.

na tohle imho dojedem no. Ten kadr v zaloze za Casemirem neni tak dobrej. Vepredu to nejak protocime, snad Tony taky chvili vydrzi zdravej, ale ta zaloha, to bude problem.

Reagovat
vodka

pokud se vrati Eriksen ve slusne forme, tak to nevidim tak blede.

Reagovat
Busby babes

Eriksen se jeste muze vracet treba mesic. Tezko rict jak na tom je. ETH mluvil dost neurcite jen ve smyslu, ze by nekdy po pauze mel naskocit, ale taky to muze byt, ze nekdy za mesic naskoci na par minut ze stridacky...

Reagovat
iamek

Obrana a útok asi pohoda na rotaci. Po pauze bude zpět Martial ( kezby vydržel už do konce sezóny ) a v obraně slušně rotujeme celou sezónu. Snad i ten Garnacho bude max těch 5 týdnu. Na konec sezóny se bude hodit každý.

Záloha bude obrovský problém. Už včera to vůbec nefungovalo a nebyt zkratu Fulhamu, tak nevím nevím jak by to dopadlo. Nakonec i ta záloha kromě Bruna rotuje slušně. Sice diky kartám Casemira ( 8 zápasu vynechal ) a zraněním ( Eriksena budeme potřebovat jako sůl ). Jinak nechapu proč Portugalska repre povolava Bruna na dva nepodstatné zápasy proti takovým soupeřům.

Btw ty bys Sabitzera chtěl? Píše se 17-20 mega euro.

Reagovat
Busby babes

Sabitzer imho zatim nijak nepresvedcil, ze by mel zustat. Ale tak porad mame jeste dost zapasu aby se predvedl.

Reagovat
Dawon

Pripada mi jako takovy trochu lepsi McTominay no Tak kdyby se Scott prodal za 25 a Sabitzer prisel za 15-20, tak easy profit

Reagovat
Busby babes

asi bych doufal, ze za 20 mega dokazem najit nekoho lepsiho nebo s potencialem byt lepsi... jako zrovna v te zaloze uz musime trochu koukat i na vekovej profil tech hracu.

Casemiro 31, Eriksen 31, Fred 30, Bruno 28... tyhle vsechny muze byt treba do 2-3 let nahradit. kdyz misto 29 leteho Sabitzera dokazem najit nekoho okolo 23 let za stejnou cenu, tak si myslim, ze by to byl rozumnejsi krok.

Reagovat
iamek

Reagovat
VersaceChain

Myslis, ze je realne privest 23leteho hrace s profilem Sabitzera za 15-20? Ja bohuzel myslim, ze ne.

Reagovat
Busby babes

samozrejme ze jo. Enzo stal Benfiku 18 mega treba.

Reagovat
VersaceChain

na TM je teda 45

Reagovat
Busby babes

ve vysledku jo, ale platili nejak 10 mega rovnou, dalsich 8 byly adony a pak tam byla procenta z dalsiho prodeje. to nakonec dela nejvetsi castku.

Jasne, United by i toho Enza kupovali treba za 20-30 rovnou. ale proste jde takove hrace najit.

Reagovat
VersaceChain

A spis bych teda chtel videt priklady, kdy kvalitni hraci sli do PL za tyhle penize. A tim myslim hrace, kteri meli neco odehrano na vyssim levelu (aspon neco v LM atd)

Reagovat
Wazza228

Alvarez do City šel za hubičku. Caicedo do Brightonu. O oba hráče jsme měli zájem a nakonec je nevzali. Jasně, neměli nic odehráno v LM, ale prostě i takoví hráči se dokážou ve velkém týmu uplatnit a růst. Byl bych rád, kdyby se nám povedl nějaký takový nákup, kdy by ten hráč postupně nakukoval do základu a zlepšoval se - což by se díky hraní vedle Casemira, Bruna atd. dalo docílit.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Dawon

Tj good point no, ja uprimne ani nevedel, ze je Sabitzer tak stary tipoval sem ho tak na 25

Reagovat
Busby babes

nejhorsi je, ze ten nejmladsi, McTominay, ten nehraje dobre a imho pujde prvni otazka je, co vytriskame z tech mladych pak. ale nejakej ten prestup typu Enzo do Benfiky by se nam hodil no. Nebo ala Malacia.

Reagovat
Wazza228

Malacia byl super nákup za ty prachy. Ještě podobný do zálohy a na stopera, aby ten hráč dýchal na záda Varana a Lisandra místo Harryho.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hlahart

Za 10-15m bych ho já bral. Imho normální squad player, nepřijde mi ani nijak horší než Fred třeba

Reagovat
Busby babes

to me teda zatim prijde Fred o dost lepsi nez Sabitzer u nas. Fred letos hraje fakt dobre. Sabitzer v Lipsku byl urcite lepsi hrac nez Fred, jenze tim uz taky neni. A Fred letos neni tak spatnej, jak byl treba na zacatku pusobeni u nas.

Reagovat
Wazza228

Mně přijde, že Sabitzer hraje dobře, ale je zbytečný ho brát, když máme Freda, jsou to podobný typy a skoro stejně staří. Jinak Fred mi přijde jako super volba z lavičky, vždycky ten zápas dobře rozhejbal. Prodal bych McToma (mohl by mít c rámci PL dobrou hodnotu) a Donnyho, který potřebuje restart. Přivedl jedno kvalitní CM do základu a mladé DM do rotace ke Casemu.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
pa3ce

Reagovat
protiproudu

Reagovat
xjert02

Reagovat
fff

Ornstein - As things stand, Liverpool increasingly unlikely to sign Jude Bellingham this summer. Expected price & financial power of rivals puts #LFC hopes in doubt. Pursuit not off & no firm decisions but sense is #MCFC + #RMFC in stronger position

@TheAthleticFC

Super.

Reagovat
fff

Ono to zacina vyzerat tak, ze keby Barce nejeblo v hlave a nedali 140m za Coutinha, co nam umoznilo ziskat VVD a Allisonna, tak pri FSG by sme v zivote neboli ziskali tie trofeje s Kloppom, ktore sme ziskali.

Reagovat
Manik...

Tak to se dalo čekat.

Reagovat
fff

Teraz budeme citat, ako Tyler Morton ukazal v Blackurne, ze s nim mozeme ratat do prveho timu a uz sa ide riesit predlzenie zmluvy Milnerovi .

Reagovat
martin.b

takhle se v létě 2018 psalo o Wardovi, že o něm Klopp uvažuje na post jedničky místo Kariuse. A přišel Ali :)

Reagovat
fff

Vtedy sme mali peniaze za Coutinha, uplne ina situacia.

Reagovat
martin.b

peníze za Coutinha defacto padli na Virgila a Keitu, oba byli dohodnutí dřív... před koupí Nuňéze nebo Díaze jsme prodali koho ? :)

Reagovat
Busby babes

tak z Coutinha se podle diskuzi platilo hracu...

Reagovat
martin.b

doteď z něho fungujem :)))

Reagovat
aragorn

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Reagovat
Luc-Luc

ja ho nechci, to smrdi flopem...radsi Caiceda nebo Nevese

Reagovat
J0EL

To su ale diametralne odlisni hraci

Reagovat
martin.b

Nevese ani náhodou, to není hráč do Kloppova systemu

Reagovat
Freedo

A Caicedo za 70 mega, nebo kolik by si Brighton řekl, flopem nesmrdí? Bellingham je generační talent a v první řadě on nebude chtít k vám.

Reagovat
SunFells

Caicedo by si myslím uspěl skoro v každém týmu.

Reagovat
Salfovic

70 teď v zimě odmítli, ne ?

Reagovat
SunFells

Především kvůli tomu, že ho v zimě nechtěli pustit.

Reagovat
wesleyborland

Belingham by byl pro Vás dobrej kup. Problémem je, že jeden záložník Vás nespasí.

Reagovat
SCELO

ani 10 zaloznikov nespasi LFC....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SCELO

Reagovat
martin.b

Byl by asi hloupej, kdyby šel do momentálně nefunkčního týmu v transformaci, v City i Realu na druhou možná tolik nevynikne, to už by mi víc seděl k Utd nebo Arsenalu ty peníze za něj jsou na nás stejně obrovský, i nám by vzhledem na omezenej budget prospělo, kdybychom je radši investovali do 2 správných záložníků.

Reagovat
Hlahart

v Realu teda vynikne úplně v pohodě imho

Reagovat
vodka

v Realu kde by nahradil Modriče a hrál by časem v superdynamicke zaloze JB, EC, AT? Tam by podle mě právě zářil nejvíc.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
martin.b

Neříkám, že si nezahraje, jen že možná nebude tolik vyčnívat mezi jinými. Navíc furt beru, že Modrič s Kroosem dají ještě 1-2 sezony + Valverdeho dlouhodobá pozice je taky spíš RCM ne ?

Reagovat
Busby babes

tak to se dalo cekat, ne? Nechapu moc na co ho chce Real ale.

Reagovat
Bakary3

Tak Modric i kroos už před sebou moc let v reálu nemají, budou se tak motat tchouameni a camavinga. Ceballos je nenahradí, to je spíš lepší náhradník.

Valverde hrava často i ze strany.

Místo pro něj určitě bude, ne?

Jestli je to typologicky hráč pro Real je asi jiná otázka.

Reagovat
Busby babes

tak ja myslel, ze na jeho pozici prave maji Camavingu a Tchouameniho. ale jinak jasne, misto pro nej asi najdou no

Reagovat
Bakary3

Tak jeden z nich bude asi hrát toho nejzatazenejsiho, místa tam asi bude dost

Reagovat
Nizzie

Reagovat
VersaceChain

Tchouameni zatim nehraje tak dobre, jak se dalo cekat si myslim. A celkove to vypada, ze ti mladici kvalit trojice Case - Modric - Kroos nedosahuji. Mozna dorostou, ale podle me Bellingham by pro ne daval velky smysl.

Reagovat
Nikikrew

Neviem, comu sa Fulham cudoval. Willian jasny zamer rukou - automaticka cervena no a Mitrovic to v hlavne asi nema uplne srovnane. Stale to mohli uhrat na remizu a doma vyhrat. Skoda, prial som im to

Reagovat
Grahf

tak doma to mohli ťažko vyhrať, keďže sa ide rovno do predlženia a na penalty

Reagovat
Nikikrew

neopakuje sa? ci to len po 1/4 finale?

Reagovat
Hlahart

Už se neopakuje nikde. Ani v 1/16 finále se neopakovalo

Reagovat
vitasrp

Není pravda, letos se opakované zápasy normálně hrály až do čtvrtého kola včetně.

Reagovat
Hlahart

Ajo, moje chyba

Reagovat
Nikikrew

Ved Liverpool hral opakovany proti Wolves....

Reagovat
VTID94

Celtic, Aston Villa and Leicester City all are interested in signing Kelleher from Premier League giants Liverpool in the summer transfer window.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/anthonyfdshaw/status/1637723883460608002

Jsem zvedavej, jak se tohle bude vyvijet. Diky VAR rozhodci prestavaji v nekterych situacich rozhodovat a spolehaji na video. Stejne se delo/deje v rugby po zavedeni videa. Tam to nakonec fakt museli resit a znova nutit rozhodci do rozhodnuti.

Pak je dost problem mit zavedeny nejakou vysokou miru tolerance, kdy opravuju jen ty nejvetsi chyby. Tohle predpoklada, ze rozhodci na hristi bude rozhodovat jakoby tam video nebylo a to se nedeje. Z toho pak castecne plynou ty nekonzistence. Napriklad vetsina situaci okolo ruky je proste na subjektivnim posouzeni rozhodciho. a pokud ten ma pristup: tohle byla ruka, ale pockam, co mi rekne VAR... a VAR resi jen clear and obvious error... tak se pak snadno muze stat, ze i docela jasne veci nejsou odpiskany.

Reagovat
SunFells

Se nakonec dovtípíš, hezky

Reagovat
Busby babes

ceho prosim te? tohle tu rikam dlouhodobe a od zacatku, protoze to same se delo v rugby. ze rozhodci budou moc spolehat na video.

A ze chci aby rozhodovali na hristi, coz ovsem znamena subjektivni rozhodovani. zatimco tady spousta lidi vola po tom, aby to bylo co nejvic zobjektivizovany a rozhodci nerozhodoval. proto je treba to arbitrarni: dotkne se balon ruky utocnika = gol neplati. Tam rozhodci vubec nerozhoduje. jen kontroluje, jestli se mic doktl nebo ne.

Reagovat
Bakary3

Je to těžký, když některou situaci foukne a var pak uvidí, že pískat neměl, bude se taky nadávat, že nenechal pro jistotu pokračovat...

Ale že se z rozhodčích stali alibisti je pravda.

Na nejvyšší úrovni bych očekával, že tam jsou nejen lidí, který znají pravidla, ale taky nejsou úplný poserové a jsou to trošku osobnosti.

Reagovat
SunFells

Ale VAR sudí by měl více rozhodovat podle svého úsudku a ne mít tak obří toleranci, aby byl kolegiálnější a měnil jen neprůstřelné situace, to je to špatné.

Reagovat
Bakary3

Jo, to určitě.

To "měnit jen zřejmá pochybení" je na hovno, jak zřejmá?

Když je to faul, je to faul, nazdar.

Prostě mají rozhodovat dle svýho nejlepšího svědomí. Tím protokolem z toho dělaj hroznej guláš.

Reagovat
Busby babes

"VAR sudí by měl více rozhodovat podle svého úsudku a ne mít tak obří toleranci"

what? v jedne vete rikas: mel by vic rozhodovat dle sveho usudku, tedy mit svoji obri toleranci a zaroven by nemel mit obri toleranci? To nedava moc smysl teda...

Reagovat
SunFells

Jak přežiješ přechod pro chodce je mi záhadou.

Reagovat
Busby babes

normalne, pockam az padne zelenej panacek, to te doma neucili?

Reagovat
SunFells

0,04 20% na odvahu a zkusíš to jo?

Reagovat
VersaceChain

A co takhle coach challenge na jakykoli typ chyby?

Reagovat
Busby babes

jo, to by taky mohlo byt reseni.

Reagovat
Nizzie

Přesně, obdobně jako v hokeji. Rozhodčí chyby dělat budou, je hloupé si nalhávat něco jiného. Týmy dostanou možnost challenge, nějakým způsobem to bude limitováno. Nebude se muset přezkoumávat kde jaká pičovina, a pokud tým dostane gól z milimetrového offsidu, je to jeho problém, že si nevzal challenge. Jasné offsidy se budou pískat dále jako doposud.

Reagovat
VersaceChain

Ja bych jeste nejradeji mel k dispozici mikrofon k tomu co rikaj, a uplne nejlepe mel v tv presne ty stejne zabery na ktere koukaj, jakoze 1 ku 1 presne proste to, co si te prohlizi, jak maluje lajny atd. Mozna je v tom nejaky zretelny hacek, ktery me nenapadl, ale myslim si, ze tohle by brutalne zvysilo tlak na ty sasky za VARem a snad i jejich accountability.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik milimetrů/centimetrů/metrů je jasný ofsajd? To bude určovat Nizzie, podle toho, jak se mu to bude hodit?

Reagovat
Nizzie

jasné offsidy se budou pískat jako doposud, zde máš ten jasný offside i definovaný. Určovat to bude pomezní ve spolupráci s hlavním, tak jako doposud.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žije spravedlnost...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Doteď jsou offsidy řešeny nespravedlivě, nebo jako co? Nějak nerozumím tvému komentáři.

Prostě pokud by to bylo těsné, ale nechallengnul by to "poškozený" tým, nechalo by se hrát a byl by to jen problém daného týmu, že to nechallengnul případně. Tam, kde by si pomezní byl jistý offsidem, nenechala by se akce dohrát a offside by se pískal hned. Samozřejmě i tam je prostor pro chybná rozhodnutí, ale dokud neodstraníš lidský faktor, tak se jich nezbavíš, ale aspoň se odstraní to, co je VARu tak vyčítáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna u offsidů lidský faktor nehraje roli, ofsajd buď je, nebo není. Co když jeden tým bude mít 8 sporných ofsajdů a druhý tým 2? A oba budou mít jenom jednu challenge. To by nebylo spravedlivý a je jenom dobře, že se nic takovýho neplánuje.

Reagovat
Nizzie

Akorát, že toto není meritem věci. Důvodem, proč jsme rozjeli tuto debatu byl alibismus ze strany rozhodčích, kteří radši, než aby něco pískli, pod domnělou ochranou VARu pro jistotu nepískají. Což by mohla vyřešit challenge obdobně jako v hokeji. A lidský faktor hraje roli i u offsidů, jak jsme viděli v nedávné době v provedení jistého nejmenovaného pána, který zapomněl nakreslit čáry. Co se týče tvého, byť velmi extrémního případu, tak samozřejmě se to dá ošetřit tak, že tým svou challenge neztratí v případě, že uspěje s jejím aplikováním. Pokud ovšem neuspěje, o challenge příjde a poté by to znovu byl jeho problém, že již nemůže challengovat spornou situaci. Je to jen hrubý nástřel tady od klávesnice, vůbec v tom nehledej dokonalost, ale třeba zrovna na offsidy se to dá nádherně převzít již fungující z hokeje.

Reagovat
r.mrazik

z rozhodicich se stali neskutecny alibisti

a navic piskaji cim dal tim hure

a kopyta u VARu tomu jeste napomahaji

cely ten system je nastaveny uplne mimozne

Reagovat
ZJEV

Ale vždyť to se s nástupem VARu dalo očekávat, že rozhodčí budou spoléhat na pomoc videa od toho tam přece ten VAR je. Pokud si nejsou jistí, což u téhle ruky v reálu jasné nebylo, tak není žádnou chybou, počkat co na to VAR.

Problém je spíše v komunikaci. U těch sporných faulů a ruk, by měla proběhnout nejdřív nějaká komunikace VARu s hlavním a hlavní by se měl chodit mnohem častěji podívat na video (u sporných situací - ruk atd.) Nevím proč nemůže říct, neviděl jsem to dobře má cenu se jít podívat? Potom by se mělo tlačit na odůvodnění verdiktu a všem, to je alfa a omega, aby rozhodčí přestali být alibisti a vymizela fráze "obhájí si to", tak ať to kurva udělá hned.

Reagovat
Nizzie

Ale ta komunikace mezi hlavním a VARem nějak takhle probíhá, jakože když tam je něco sporného, tak VAR nejdříve zavolá, jestli to rozhodčí viděl a případně proč to neodpískal a až pak se řeší, jestli se má jít podívat či ne?

Reagovat
Busby babes

s tim teda dost nesouhlasim, ze to v realu jasne nebylo. a pokud se neshodnem na tomhle, tak pak dalsi debata nema moc smysl...

vsak ja to treba ocekaval, protoze jsem videl to same v rugby. A proto se mi VAR moc nezamlouva, jeden z duvodu.

A rekl bych, ze tech pripadu kdy alibisticky nepiskaji, protoze si reknou: meh, radsi pockam, jestli mit o VAR doporuci je vic. A to je spatne. Rozhodci je tam od toho aby... what a surprise, rozhodoval. a oni to ted do jiste miry proste nedelaji.

Jinak jak pise nizzie, ta komunikace tam probiha, proto se k necemu pak ani nevraci, protoze VAR mu rika: hele, tam je mozny faul... a hlavni mu rekne: dobry, vsechno jsem videl, bylo to za me ok... a jede se dal. Pokud hlavni rekne VARu, ze videl situaci spravne tak se to pak uz nezkouma. Pokud by rekl: zadny dotek tam nebyl a VAR by videl, ze tam dotek je, tak to hlavnimu rekne a ten to pujde zkoumat. od toho tam ty vysilacky maji

Reagovat
Nizzie

Reagovat
ZJEV

No já jsem tam v realu žádnou ruku neviděl a nadával na Sancha...

Jinak samozřejmě, že to vede trochu k alibismu a dalo se to čekat. Ale spíš mě to sere u těch ofsajdů, kdy i metrové nechají dohrávat. Obecně se ale na VAR nejvíce nadává kvůli rukám a faulům na penalty, a tam je dle mého názoru v principu v pořádku, že píská pouze pokud si je jistý, když ne, tak se spolehne na VAR. To že u VAR nemají koule a "bojí" se mu říct (nebo na to nemají pravomoc), hele já bych to pískal běž se podívat nebo něco podobného, to je něco jiného. Takže by to spíše asi chtělo, aby i VAR měl nějaké pravomoci. A samozřejmě musí být hlavní osobnost na to, aby byl schopen přiznat chybu. Hlavně to je, ale o té komunikaci. Pokud řekne hlavní, že si je jistý a VAR má pochybnosti, tak ať se pak ta komunikace zveřejní a hlavní jde na kobereček. Když by ale při sporné situaci na to šel mrknout a řekl do mikrofonu rozhodl jsem tak a tak, protože to a to, tak každý ví, co se řešilo a snáze pochopí rozhodnutí. Vše bude transparentnější a i hráči na hřišti by třeba neprotestovali a nehádali se tam jak malí fracci.

Reagovat
Grahf

Však ono je lepšie keď nezapíska a potom mu to var opraví, ako keby zapískal predčasne/chybne a trebars prerušil golovú situáciu. V prvom prípade sa nič nestane a pravidla budú dodržané, v tom druhom je to posraté navždy a každý mu tú chybu otrepe o hlavu.

Reagovat
Busby babes

jenze ted to je casto tak jak jsem popsal vyse. Rozhodci nezapiska a VAR rekne: meh, to neni clear and obvious error a mas hned problem no. Je to alibismus. Primarne ma rozhodovat rozhodci na hristi. Tim, ze nerozhodne dela chybu.

A nemluvim o tom, ze neco prehledne, to se muze stat a pak mu muze VAR pomoct.

Reagovat
Grahf

však rozhoduje, var pomáha len pri kritických situáciach, ako sú goly, fauly v 16-ke, alebo červené karty. U zvyšku nemá rozhodca dôvod skrývať sa.

Reagovat
Busby babes

no a presto se to deje. vcera jeden takovej priklad. Jasna ruka, rozhodci dobrej vyhled a stejne to neodpiska. Takhle to fungovat nema.

Reagovat
Grahf

no ale však to je práve tá situácia, kde je to jedno, nechápem, čo ti vadí

Reagovat
Busby babes

vadi mi to, ze to rozhodci neodpiskal rovnou i kdyz to jasne videl. Takhle to nechal rozhodnout VAR. To je proste chyba. On tam neni na hristi od toho aby delal jen to, co mu VAR rekne. On je tam od toho aby rozhodoval. A kdyby rozhodl rovnou na hristi, dost mozna se pak nespustil ten dalsi povyk, jakkoliv byl nesmyslnej.

Takze, neni to jedno.

Reagovat
Grahf

Keby pískol a var mu to potvrdil, tak je výsledok stejný. Búrka v pohári.

Reagovat
Busby babes

ok, nechces pochopit, ze v tom je zasadni rozdil. Princip je jinej. Dal uz nemam co k tomu rict.

Reagovat
xjert02

Reagovat
ZJEV

To že to jasně viděl a nechal rozhodnout VAR je jen tvoje domněnka. Výše si při té modelové komunikaci popisoval, že má rozhodčí na hřišti hlavní slovo, takže tam rozhoduje a v 99% případech to dělá bez VARu. Video je tam od toho, ať mu při těch důležitých a sporných situací pomůže. Nefunguje to dobře a jsou tam chyby, ale včerejší situace je ukázkový příklad toho, jak by to mělo fungovat.

A pokud si myslíš, že by penalta pro nás a červená pro Fulham nespustil povyk, tak je to opět jen domněnka. Mitrovic je pako a dost možná by rozhodčího sám donesl k videu.

Reagovat
Busby babes

cely to rozjel Silva, kdyz se sel rozhodci kouknou k videu. Tohle by se nestalo. A jasne, ze to je domnenka... Nicmene to, ze to videl... byl v nejlepsim postaveni, mel primej vyhled. Tohle musi piskat rovnou.

Reagovat
Busby babes

https://inews.co.uk/sport/football/referees-suffering-premier-league-clubs-conspiracy-baiting-2221770

The impact of VAR should not be underestimated in aggravating the problem. Most decisions made by football referees in real-time are, in at least one aspect, subjective: how much contact was there? Did the player make the most of the contact? Was the contact deliberate, accidental or incidental? Wherever you have subjectivity, controversy is potentially birthed if you seek to become a midwife.

Before VAR, we at least saved the over-analysis of those decisions until a television studio after the match. But with VAR mis-sold as a solution, life as a referee became instantly harder. By replaying those calls on repeat, the innate subjectivity of decisions was highlighted more than it was removed.

“All we want is consistency,” someone shouts from the back of the room. Consistency will never exist because human beings aren’t consistent and subjectivity rarely is either. And yet we have become obsessed by reaching this impossible goal and berating those who fail to match up to it.

Na tomhle neco je.

Reagovat
monkej

Arsenal by sa mal namiesto prehypovaného Ricea radšej zamerať na Nevesa, ak sú ho Wolves naozaj ochotný v lete predať.

Reagovat
VersaceChain

Neves bez golu by mel tak polovicni hodnotu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

Jenže Neves je přímá konkurence Thomase, zatím co Rice by prvotně nahradil Xhaku a po začlenění ESR a Patina by převzal roli Thomase.

Reagovat
wesleyborland

Neves by v našem systému byl spíš náhrada Xhaky, ale Neves je možná ještě pomalejší takže nedává smysl. Rice naopak tím, že dokáže zahrát jak CDM tak CM dává naprostý smysl a předpokládám, že por Artetou by se ještě zlepšil.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Golasso

Nevese bych bral ještě před touhle sezonou, ale pokud jsou ambice a reálná možnost zacílit na hráče typu Rice, tak se Neves posouvá tak na variantu B nebo C.

Reagovat
J0EL

Nevesa ozaj nie

Reagovat
xjert02

Hlanve ne zadnou spinu z Wolves.

Reagovat
Busby babes

Marcus Rashford will miss England’s upcoming Euro qualifiers after picking up a knock in #MUFC’s FA Cup win against Fulham yesterday. Mason Mount & Nick Pope have also withdrawn from the squad. Fraser Forster has been brought in but the FA says no further replacements are planned

super, ted by to jeste chtelo stahnout Bruna.

Reagovat
Ligter

proti Lichtenštejnsku a Lucembursku by fakt s jeho silami plýtvat nemuseli

Reagovat
Hlahart

Na koho, že ho to nominovali???

Reagovat
Ligter

Reagovat
r.mrazik

jeste se mel trosku zranit Bruno

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes
Reagovat
mithro

Conte

Reagovat
iamek

Conte papa

Reagovat
Busby babes

na tom je prekvapive jen to, ze vydrzel az do pondelniho vecera.

Je to vtipny, on ma asi pravdu s tou kulturou a tak, ale jaksi zapomnel zminit, ze mu plati 15 mega rocne aby prave tohle zmenil.

Reagovat
jk

Levy vyhazuje trenéry vždycky v pondělí

Reagovat
Ligter

hezky po šábesu

Reagovat
jk

Cuti Romero on IG:

"How nice to back with Argentina National Team. Where you really enjoy“

Hm, tak Romero je asi na stejné lodi jako většina fans… Ať byly ty Conteho vyjádření jakkoli za hranou tak měl pravdu, tohle není tým.

Reagovat
jk

A Conte zas letěl Ryanairem.

https://dsh.re/72589

Reagovat
ZJEV

To je přece správné, právě přišel o práci, tak nebude rozhazovat.

Reagovat
BenB

A co je na tom? To, že má na účtě milióny znamená, že musí zbytečně utrácet za first vlasy nebo lepší aeorilnku?nechápu co je na tom špatně. Nemám ho rád, ale tohle je sympatické.

Reagovat
BenB

First class ne vlasy

Reagovat
jk

S těmi vlasy je to ale dobrý joke

Reagovat
Mastný Chobot

na first class vlasy praveze minul dost

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Kolik to tak může stát? (ptám se pro kamaráda)

Reagovat
Mastný Chobot

Este budes musiet vela tych pracich praskov v Thajsku predat:

https://pasteboard.co/xTemWPO5Ppcd.jpg

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Reagovat
Gunner14

Reagovat
VersaceChain

Nojo, sice Ryanair je jedina aerolinka co lita z Londyna do Brindisi, ale mel radsi letět s Emirates přes Dubai, aby se mu na EF nemohli smát

Reagovat
jk

Za 15m/y bych řekl že mohl letět kamkoli. On přesně takhle letěl, když se Spurs podepsal, asi znamení…

Reagovat
SunFells

Erling Braut Haaland will miss the games against Spain and Georgia due to a groin injury.

Haaland has left the Norway squad, as official FA statement announced.

A Woy k CP už je tutovka, to mohli radši dát Vieirovi ještě šanci proti týmům ze spodní poloviny tabulky.

Reagovat
Grahf

Woy už šiel do dôchodku ne?

Reagovat
SunFells

Si dává krátkodobý comeback

Reagovat
smazaný uživatel

Svítá se na lepší časy!!!

Boehlymu prý už došla trpělivost s Potterem a brzo přijde rázná změna.

Reagovat
SunFells

Snad ho nevyhodí dřív než si slepice najdou nového manažera.

Reagovat
SunFells

Ale čekám že slepice po sezóně budou chtít zlanařit Amorima, když teď porazil Arsenal

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Snad né. Každý cirkus potřebuje principála

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele