Premier League - preview 33. kola

09.04.2016, 08:40, aktualizováno 10.04.2016, 08:42
Previews
Nedělní menu anglické nejvyšší soutěže odstartuje utkání na hřišti Sunderlandu, kam zavítá vedoucí Leicester City. Liverpool si to následně rozdá se Stoke City a Tottenham přivítá Manchester United...
Sunderland AFC - Leicester City  (neděle 14:30)
Tady to všechno začalo. První kolo, první Vardyho i Mahrezův gól a především první výhra a první tři body Leicesteru v sezóně, která se nejspíš zapíše do dějin nejen anglického a nejen fotbalu. Šest kol před koncem drží Lišky luxusní sedmibodový náskok na druhý Tottenham a Gary Lineker už pomalu svléká svršky.

Lišáci pod vedením toho nejmazanějšího - Claudia Ranieriho - mají situaci pevně v rukou. V závěrečné fázi sezóny jim k titulu stačí čtyři vítězství (případně tři a tři remízy, no prostě 12 bodů), a to ještě za předpokladu, že Tottenham v posledních šesti kolech neztratí.

Leicester se vysněnému grálu přibližuje každým týdnem a vlastně k tomu nevynakládá žádné přehnané úsilí. Už čtyřikrát v řadě (a pětkrát z minulých šesti klání) vyhráli Foxes 1:0. Poslední hubený triumf zařídil symbolicky Wes "Captain" Morgan, jenž tak navázal na dvě vítězné trefy Riyada Mahreze.

No a nyní celek z East Midlands vyjíždí na hřiště v bolestech se zmítajícího Sunderlandu. Taky Black Cats drží čtyřzápasovou šňůrku, z ní nicméně vytěžili pouze čtyři body. Defoe a spol. předvádí výborné výkony a nutno uznat, že mají velkou smůlu. Na stadionech Southamptonu a Newcastlu přišli o dva body kvůli gólům v závěru a před týdnem ztroskotali na fantastickém Benu Fosterovi z WBA, které přijelo do Sunderlandu pouze destruktivně bránit.

Mám strach, že něco podobného můžeme vidět i v neděli po obědě. Leicester je sice mistrem protiútoků a bůh žehnej jeho nádherným výkonům v první polovině sezóny; v posledních týdnech se však na Lišky snesla určitá tíha zodpovědnosti a na jejich zápasy už se tak dobře nekouká. Třeba před týdnem bylo k vidění i zmíněné destruktivní odkopávání míčů nazdařbůh, což je od hráčů jako Mahrez nebo Kanté skutečně bolestivé.

Sunderland tak rozhodně není proti lídrovi tabulky bez šance, byť prolomení skálopevné defenzivy už byl příliš tlustý krajíc i pro větší týmy. Mackems však potřebují sbírat body - na záchranu zatím ztrácí čtyři, což při jednom utkání k dobru není nic strašlivého.

Dobrou zprávou je fakt, že ani jeden z kádrů nezaznamenal od minulého týdne žádný šrám. Můžeme se tak těšit na neměnnou sestavu Leicesteru, jíž může z lavičky osvěžit už i vyléčený Jeffrey Schlupp. Ani Sam Allardyce by jedenáctku měnit neměl. Využít nemůže Duncana Watmora.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Yedlin, Kaboul, Koné, Van Aanholt - Kirchhoff - Borini, M'Vila, Cattermole, Khazri - Defoe
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton - Okazaki - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.40 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Stoke City  (neděle 17:00)
Je snad ještě ve hře Liga mistrů? Liverpool je pod Jürgenem Kloppem schopen velkých věcí a momentálně ještě není vyloučeno, že by se kvalifikoval do dalšího ročníku evropských pohárů. Na čtvrté místo by v případě úspěšných dohrávek ztrácel šest bodů, sedmou příčku by dokonce při stoprocentním úspěchu dostihl rázem. Výhra nad Stoke City je však pro Reds povinností.

Liverpool ve čtvrtek uspěl na hřišti Borussie Dortmund, kde i přes papírové předpoklady uhrál cennou remízu 1:1. Teď se hrdý klub musí přeorientovat zase na domácí palubovku, kde stále bojuje o účast v pohárové Evropě. Při neodehraných dohrávkách se jen těžko dají odhadovat papírové předpoklady, Reds však ještě rozhodně nejsou ze hry venku.

Po porážce v Southamptonu se Liverpool zdánlivě stáhl, ale domácí remíza s Tottenhamem zase tým od řeky Mersey dostala zpátky do hry - alespoň psychicky. Vítězství se Stoke City potřebují Coutinho a spol. jako sůl.

S Potters má Liverpool letos četné zkušenosti. Hned v prvním kole letošní sezóny na Britannia Stadium uspěli jediným gólem Coutinha 1:0, aby podobně těsně přešli přes Stoke i v semifinále ligového poháru. Oba týmy totiž vyhrály venku nejtěsnějším rozdílem a musely rozhodnout penalty. No a tam byli právě úspěšnější svěřenci Jürgena Kloppa.

Ani Stoke City ovšem nehodlá skládat zbraně. Vždyť v tabulce stojí těsně nad Liverpoolem, a to především zásluhou čtyř výher z posledních šesti klání. Má o dva body víc, avšak zároveň i o dva odehrané duely než Reds. Inkriminované sedmé místo, jež při ideální konstelaci může znamenat postup do předkola Evropské ligy, je vzdálené přesně tři body.

Liverpool bude v utkání postrádat dvojici Henderson - Can, na jejich posty ve středu zálohy se tak pravděpodobně postaví Allen s Milnerem. Stoke může konečně počítat s Ryanem Shawcrossem a Xhedanem Shaqirim, je však otázkou, do jaké míry je bude chtít Mark Hughes zapojit. Mimo hru jsou Jack Butland a Jon Walters.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Flanagan, Lovren, Sakho, Clyne - Allen, Milner - Lallana, Firmino, Coutinho - Sturridge
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Haugaard - Bardsley, Shawcross, Wollscheid, Pieters - Cameron, Imbula - Affelay, Bojan, Arnautović - Joselu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Manchester United  (neděle 17:00)
Velký šlágr je pro Super Sunday již nepsanou povinností a ve třiatřicátém kole si fanoušci mohou mnout ruce. Tottenham je stále ještě ve hře o titul, byť jeho ztráta na Leicester narostla na sedm bodů. To Manchester United díky zlepšeným výkonům oživil naději na účast v Lize mistrů - na čtvrté místo, které drží městský rival City, vzhlíží s hubeňoučkým jednobodovým odstupem.

Oba týmy tak mají velkou motivaci zápas na White Hart Lane zvládnout a obrat svého soupeře o všechny tři body. Kohouti v posledním měsíci své naděje na zlato výrazně oslabili - z minulých pěti zápasů totiž vyhráli jen dva, což je přesně polovina toho, co ve stejném období dokázali Foxes.

Před týdnem Tottenham nestačil na Liverpool, s nímž až díky vyrovnávací brance nejlepšího střelce Premier League Harryho Kanea remizoval 1:1. V utkání s Manchesterem United však svěřence Mauricia Pochettina čeká ještě mnohem větší výzva. Doma totiž věhlasného soupeře ve všech soutěžích neporazili neuvěřitelných 15 let! Ze čtrnácti zápasů byli Spurs schopní uhrát pouhých šest remíz.

Ideální moment na setkání s Red Devils si přitom nevybrali ani z hlediska formy. Louis van Gaal se chytá stébla a z posledních pěti klání získal vitálních 12 bodů. Děkovat může především mladičkému útočníkovi Marcusu Rashfordovi, který dvěma góly sestřelil Arsenal, aby svoji auru posílil ještě vítěznou trefou ve velkém manchesterském derby.

Dnes se však nebude učit na pondělní důležitý test, dnes vyzve defenzivu Tottenhamu, kterou už může posílit Jan Vertonghen. Belgický reprezentant se konečně vyléčil ze zranění kolene a může vyšoupnout ze sestavy náhradníka Wimmera. Vrací se i Erik Lamela, jenž vynechal minulý duel s Liverpoolem.

Manchester United vítá navrátivší se Phila Jonese, Antonia Valenciu a Ashleyho Younga, naopak kapitán Wayne Rooney a Luke Shaw jsou stále mimo hru. Otazník visí nad stoperem Daley Blindem, jenž minulý týden předvedl výborný výkon proti Evertonu. V případě jeho absence by se nejspíš do středu obrany posunul Marcos Rojo a kraj obrany by obsadil Timothy Fosu-Mensah, jenž se před týdnem rovněž neztratil.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose - Dier, Dembélé - Lamela, Alli, Eriksen - Kane
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Smalling, Blind, Rojo - Carrick, Schneiderlin - Mata, Lingard, Martial - Rashford
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Arsenal FC  (sobota 13:45)
V listopadu to bude deset let od okamžiku, kdy West Ham naposledy na své půdě Arsenal porazil. Bylo to v sezóně, kdy Kladiváři podnikli pověstný "great escape", jenž zakončili již legendárně kontroverzní výhrou na hřišti jistého mistra Manchesteru United. Dnes stojí před o poznání jinačí výzvou - ve hře je totiž pohárová Evropa, neřkuli i šokující účast v Lize mistrů.

Kdo považuje loňský únik Leicesteru za úchvatný (sedmibodová ztráta na záchranu osm kol před koncem), měl by vědět, že Hammers na tom v onom ročníku 2006/07 byli ještě hůř. Devět zápasů před cílem měli na klidné vody hned desetibodové manko. Tenkrát je z bryndy vytáhl Carlos Tévez; momentálně prahnou po kontinentální slávě s jiným géniem v zádech - Dimitrim Payetem.

Francouzský kouzelník patří k nejlepším fotbalistům letošní sezóny, z hlediska veskrze subjektivní krásy pak dle mého názoru nemá konkurenci. Kvůli hráčům jako Payet se plní stadiony, zapínají televizní obrazovky... a co teprve když čerstvě devětadvacetiletý borec předvede něco podobného jako minulý týden proti Crystal Palace. Velká to škoda pro Kladiváře, že po červené kartě Kouyatého West Ham neudržel vedení a po remíze 2:2 ztrácí na čtvrtý Manchester City už tři body.

Teď navíc v cestě stojí probuzený Arsenal, který se snad již dostal ze svého "klasického" post-zimního spánku a starosti o (pro Gunners) povinnou kvalifikaci do Champions League jsou tytam. Kanonýři po výhře na Evertonu zlikvidovali výtečným výkonem Watford a Arséne Wenger dokonce obnovil honbu za titulem. Na ten nicméně i při zvládnuté dohrávce bude Arsenal ztrácet celých osm bodů.

V utkání na Boleyn Ground na každý pád bude mírným favoritem. I proto, že před šokující srpnovou prohrou v prvním kole právě s West Hamem dokázali Gunners desetkrát (!) v řadě tohoto soupeře porazit. Byli jsme však svědky, že tým Slavena Biliće je letos především proti velkým celkům schopen obrovských výkonů.

Důležité je i to, že zmíněný Cheikhou Kouyaté se úspěšně odvolal proti vyloučení a bude k dispozici. Stejně jako uzdravený James Tomkins; mimo hru jsou pouze další zadáci Sam Byram a James Collins.

Arsenal může konečně počítat s Petrem Čechem, který se vrací po zranění lýtka. Fit jsou dokonce i Tomáš Rosický a Jack Wilshere - ti však zatím hráli pouze za juniorku a do nominace A týmu ještě určitou cestu musí ujít. Uzdravil se taky Aaron Ramsey - na marodce tak ze stabilních členů kádru zůstávají pouze Santi Cazorla a Alex Oxlade-Chamberlain.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Tomkins, Reid, Ogbonna, Cresswell - Kouyaté, Noble - Antonio, Lanzini, Payet - Sakho
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Gabriel, Koscielny, Monreal - Coquelin, Elneny - Alexis, Özil, Iwobi - Welbeck
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.80 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Aston Villa - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Dokud existuje matematická naděje, je o co bojovat. Nalijme si čistého vína, v případě Aston Villy je pád do druhé ligy jasnou věcí už nějakou dobu; a definitivního zpečetění se můžeme dočkat už v sobotu. Stačí, aby absolutně rozložení Villans v domácím utkání s Bournemouthem získali méně bodů, než Norwich v současně hraném klání na hřišti Crystal Palace.

Odstup mezi poslední Aston Villou a sedmnáctými Kanárky je totiž přesně 15 bodů. Kdyby tak tohle manko v sobotu odpoledne narostlo byť o jediný bodík, nebude logicky pět kol před koncem ročníku co řešit. Ale jak jsem již předeslal - v případě celku z Birminghamu už jde skutečně pouze o oficiální "štempl" na již předběžně schváleném dokumentu.

Od poloviny února totiž svěřenci již propuštěného manažera Rémiho Gardeho nezískali ani bod. V sedmi utkáních navíc vstřelili nuzné dva góly, zatímco jich inkasovali hned dvaadvacet! To je vskutku dostačující zápis k tomu, abychom si Aston Villu ze sestupových bojů odškrtli.

Do nepříjemných starostí se nicméně touží dostat Bournemouth - tak to alespoň působí dle posledních výsledků a především výkonů Cherries. Po třízápasové březnové šňůrce vítězství, která svěřencům Eddieho Howe de facto zajistila záchranu, totiž novic Premier League absolutně vypnul a předvedl dvě nedůstojné představení na půdě Tottenhamu a doma s Manchesterem City.

Dobře, Bournemouthu pořád patrně stačí ve zbytku sezóny uhrát jedno vítězství, avšak pokud by v tomto trendu pokračoval dostatečně dlouho, hladoví psi v čele se Sunderlandem by toho jistě využili. Utkání na půdě jednoho z nejhorších celků historie novodobé soutěže tak pro jihoanglický tým přišel v nejvyšší čas.

Odvetu za domácí prohru v historicky prvním zápase Bournemouthu v Premier League propásne útočník Benik Afobe, záložník Harry Arter a pravděpodobně taky Adam Smith. Do sestavy by se tak mohl vrátit kapitán Tommy Elphick.

Aston Villa nemůže počítat s Gabbym Agbonlahorem - tentokrát však ne kvůli internímu disciplinárnímu trestu, nýbrž vinou onemocnění. Karetní trest vyřadil Alana Huttona, naopak Ciaran Clark je k dispozici po zranění lýtka.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Lescott, Richards, Cissokho - Westwood, Gueye, Sánchez - Grealish, Gestede, Ayew
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Francis, Elphick, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, O'Kane, Gradel - King - Grabban
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.50 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Norwich City  (sobota 16:00)
Sezona 2004/05 je tou, na kterou fanoušci z obou táborů vzpomínají s husí kůži. Nikoliv tím příjemným typem husí kůže, to vůbec ne. Jak Crystal Palace, tak Norwich tehdy sestupovali - a oba potupnou cestou. Kanárci se nechali vypráskat Fulhamem 0:6, když měli osud ve vlastních rukou (podobně jako ho mají teď), Orly zase poslala dolů pozdní vyrovnávací trefa Jonathana Fortunea ze sousedního Charltonu...

Proč tento ročník nyní připomínám? Situace je podobná. Ne snad že by měly oba celky sestupovat bok po boku, to by musela následovat série prapodivných událostí, ovšem kdokoliv tento ptačí souboj vyhraje, uleví si ohromným způsobem. Crystal Palace minimálně po podzimu na sestup vůbec nevypadalo, jarní forma však Pardewův mančaft v klidu řadí k ohroženým mužstvům.

Londýnský klub momentálně na vítězství čeká už neuvěřitelných 14 kol, nevyhrál od 19. prosince, a o minulém víkendu se díky Gayleově brance relativně pozdě vyhýbal páté porážce v šesti kolech. Tři body z novoročních klání jsou naprosto tragickým výkazem, a pokud CP neuspěje ani tentokrát, sedmnáctý Norwich s ním rázem bude na stejné bodové úrovni. Pak už je to jen jedno místo nad propastí.

Canaries, ti se naopak v uplynulých zápasech pochlapili a vedle Newcastlu se Sunderlandem teď vypadají skoro až regulérně rozjetě. Dvě výhry v řadě uhráli teprve podruhé v sezoně, a skalpům WBA s Newcastlem navíc předcházela heroicky ubráněná remíza s Manchesterem City.

Norwich má v poslední době venku problémy se střílením branek - na nedávných čtyřech výjezdech se prosadil všehovšudy jednou, a to zrovna při výhře na The Hawthorns. Semifinalisté FA Cupu ze Selhurst Parku naproti tomu body získávají pouze venku. Datum poslední domácí výhry? Dvanáctý prosinec 2015.

Poslední měření sil obou týmů v prvním kole sezony vyústilo ve výhru Crystal Palace poměrem 3:1; ovšem dosti kontroverzní výhru, abychom byli přesní, neboť Cameron Jerome byl tehdy za těsného stavu obrán o regulérní gól polonůžkami. Rozhodčí Simon Hooper na svůj debut zřejmě jen tak nezapomene; doposud totiž zůstává také jeho posledním odřízeným utkáním v Premier League.

Alan Pardew před sobotním duelem zváží stav Yohana Cabayeho a Connora Wickhama. Prvně jmenovaný klíčový záložník kvůli menšímu neduhu zmeškal remízu s West Hamem, zatímco mladý útočník donedávna marodil se stehenním svalem. Oba by vzhledem k důležitosti střetnutí mohli být rovnou vsazeni do základu.

Na druhé straně barikády se navzdory menším obtížím plně počítá s Russellem Martinem, jenž v poslední době hraje na pravém beku ve výborné formě; případně opět zaskočí Andre Wisdom. Matt Jarvis bude chtít uhájit své místo v zahajovací jedenáctce před plně uzdraveným Nathanem Redmondem.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré - Cabaye, Jedinak - Zaha, Puncheon, Bolasie - Gayle
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Bennett, Klose, Olsson - Jarvis (Redmond), Howson, O'Neil, Brady - Naismith (Hoolahan) - Mbokani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Úchvatný start Rafy Beníteze při cestě za udržením Newcastlu v Premier Leauge nenastal a po minulém týdnu se záchrana opět o něco vzdálila. V sobotu navíc vyveze nové svěřence na půdu, kde třikrát v řadě prohráli a inkasovali deset branek, na kterých navíc nikdy nenašli byť jedinou gólovou odpověď.

Southampton tak cítí šanci, jak ještě zabojovat o pohárovou Evropu, která se mu začala ztrácet po konci série šesti zápasů s čistými konty. Za stejně dlouhé následující období už lovil míč ze sítě v každém kole a připsal si jen sedm bodů. Naposledy nenašel skulinu v obraně Leicesteru, West Ham se tak pomalými kroky svému sokovi vzdaluje. Nabízí se tak otázka, zda-li nedošel Saints dech ještě o něco dříve než loni. Touto dobou měli o devět bodů více, od 33. kola však zvítězili už pouze jedinkrát.

Nyní ale přivítá celek, jenž si odtud dvakrát odvážel čtyřbrankovou nadílku, pětkrát v řadě ho nedokázal porazit a hned šestkrát ze sedmi předešlých setkání inkasoval minimálně dva góly. Newcastle navíc už osmkrát za sebou nebral ze stadionu soupeře žádný bod. Tak špatně na tom naposledy byl před téměř čtyřiceti lety, i kvůli sérii devíti nepovedených výjezdů, jež se vlekla mezi dvěma ročníky, musel první ligu v roce 1978 opustit. Tehdy byl horší už jen Leicester City.

Vyrovnání bídného cestování se jeví jako jasná věc i díky stračí nenávisti k dubnu. Od vítězství nad Fulhamem před třemi lety uhráli během něho z dvanácti ligových zápasů jediný bod. V nepříliš vhodný čas navíc vydal klub zprávu o zdravé finanční kondici za předešlý rok s poznámkou, že výkony na hřišti jsou větším znepokojením. Protipól současné mizérie je snad pouze Aleksandar Mitrović, ten se v minulých dvou kolech trefil třikrát, tedy stejně jako v předchozích osmnácti startech.

Shane Long, který pro svůj tým zajistil v prvním kole proti Newcastlu remízu, by měl být po problémech s kolenem připraven hrát, naopak Steven Davis se kvůli kotníku na hřišti neobjeví až tři týdny. Rafa Benítez bude i nadále postrádat zraněného Dummetta s Haidarou a chybět mu bude i suspendovaný Jack Colback.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Van Dijk, Fonte, Bertrand, Clasie, Wanyama, Mané, Long, Tadić, Pellè
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Janmaat, Taylor, Mbemba, Anita, Shelvey, Tioté, Sissoko, Wijnaldum, Townsend, Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.20 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Everton FC  (sobota 16:00)
Temná stránka FA Cupu se nejlépe odráží na Watfordu a Evertonu, dvou letošních semifinalistů, kteří se po pohárovém úspěchu marně hledají v lize. V sobotu pak domácí z Vicarage Road přivítají liverpoolského hosta, jenž během čtyřiatřiceti let vzájemných bojů odjížděl poražen jen dvakrát.

Prvně se oba celky potkaly v srpnu 1982 a Hornets se tehdy radovali z vítězství 2:0. V následujících dvaceti zápasech už nikdy čisté konto neudrželi a kromě dvou remíz uhráli body už jen začátkem jara roku 1987. Poslední smírný výsledek je nicméně z prvního kola letošní sezóny a po ročnících 1999/00 a 2006/07 se nováček Premier League konečně radoval alespoň z bodu a lehce poopravil chmurnou bilanci čtyř proher se skóre 4:12.

Při jednostranném pohledu k domácím by vše nasvědčovalo tomu, že se vše vrátí do starých kolejí, to by ale Everton nesměl útočit na deset let starý záznam více jak dvou ligových zápasů bez vstřeleného gólu. V dubnu 2006 střelecky selhal hned čtyřikrát v řadě, nyní se po duelech s Arsenalem a Manchesterem může vydat na druhou nejdelší cestu. Se závěrečným comebackem West Hamu se navíc musí srovnávat se třemi zápasy bez bodu a nezbývá jim nic jiného, než potvrdit roli nepříjemného hosta. Přes uvadající ligovou formu zůstává pravdou, že před výletem na Old Trafford vstřelili Toffees tři branky na třech různých stadionech, odkud si odvezli slušných sedm bodů. Také pouze dvakrát za celou sezónu odjížděli bez bodu, takovou bilanci má už jen vedoucí duo ligy.

Ještě koncem roku ztrácel Watford na první Leicester devět bodů, nyní už je to přes třicet a se současnými výsledky si klidně ještě může vykoledovat sestup. Samozřejmě, že si v klubu vzdáleném půlhodiny od Wembley nic takového nepřipouští a k finále FA Cupu chtějí přidat poklidné setrvání mezi elitou, mizerné zisky tu ovšem netrvají chvilku a už je na čase něco dělat. V krátkodobějším aspektu trápí Hornets především potence gólů, v pěti předešlých kolech se trefil pouze Troy Deeney, když kosmeticky upravil porážku od Stoke City, Odion Ighalo, střelecká hvězda prvních měsíců, čeká na zásah už osm kol. V delším horizontu pak nejvíce bije do očí druhý nejnižší počet bodů v roce 2016, doposud jich totiž posbírali žalostných osm.

Zatímco se oba manažeri shodli na tom, že nezvládli uklidnit psychiku svých hráčů po postupu do semifinále poháru, pracují zároveň i s podobnými informacemi o absentujících. Jedinou změnou u domácích je uzdravení Valona Behramiho, hosté zase mohou počítat s Garethem Barrym i Leightonem Bainsem, jenž se omluvil za své výroky o nedostatku chemie v týmu.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Britos, Cathcard, Aké, Behrami, Capoué, Watson, Deeney, Jurado, Ighalo
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Coleman, Jagielka, Stones, Oviedo, Barry, McCarthy, Deulofeu, Barkley, Lennon, Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.40 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Swansea City - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Do sestupových bojů namočená Swansea přivítá na vlastním stadion neoblíbeného soupeře - londýnskou Chelsea. Hosté si před týdnem spravili chuť, když přejeli zoufalou Aston Villu na jejím hřišti 0:4, dojem ze zpackané sezóny to ovšem určitě nenapraví. Ačkoliv matematická šance na umístění na pohárových příčkách stále existuje, prakticky tomu již téměř nikdo nevěří.

Klub ze Stamford Bridge v týdnu konečně oficiálně potvrdil dlouho známou informaci, že Guuse Hiddinka v létě na lavičce vystřídá Antonio Conte. Nizozemský manažer tak má před sebou posledních sedm utkání a nepochybně bude toužit po tom, aby se na něj vzpomínalo v dobrém. Zatím svou druhou půlroční misi na lavičce Chelsea může hodnotit docela pozitivně, zajímavý je především fakt, že v Premier League tým pod jeho vedením ještě neprohrál.

Jeho nástupce bude muset v létě po mistrovství Evropy opustit italskou reprezentaci a ihned se tak začalo spekulovat o tom, kdo ho nahradí. Mezi adepty na nového kouče Squadry Azzurry figuruje také jméno Francesca Guidolina, současného lodivoda Swansea. Ten sice přiznal, že by takovou nabídkou rozhodně nepohrdl, v současné chvíli však na něco takového nepomýšlí.

"Momentálně mám v hlavě pouze nadcházející utkání a taky to, že musíme získat ještě mnoho bodů, abychom sezonu zakončili alespoň trochu dobře. Doufám, že tady prokazuju mé trenérské kvality, ale stále říkám, že mě právě teď zajímá pouze přítomnost a nevím, zda tady zůstanu i příští sezónu," připustil šedesátiletý stratég.

Proti Chelsea, kterou Swansea nikdy v Premier League nedokázala porazit, bude Guidolinovi a jeho kolegovi Alanu Curtisovi již k dispozici André Ayew, jenž poslední tři zápasy vynechal pro problémy s kotníkem. Naopak otazník visí nad startem Jordiho Amata a Leona Brittona, oba laborují se zády.

Na druhé straně Guus Hiddink na tiskové konferenci prozradil, že stále postrádá Johna Terryho, Nemanju Matiće, Loïce Rémyho a Edena Hazarda. Další útočník, Diego Costa, zase nemůže nastoupit kvůli disciplinárnímu trestu a příležitost tak pravděpodobně opět dostanou někteří z mladíků. Drobné problémy v průběhu týdne měli i Willian a Gary Cahill, oba by se však do soboty měli dát do pořádku.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Britton, Cork, Fer - Sigurdsson - Ayew, Gomis
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Ivanović, Cahill, Baba (Miazga) - Fábregas, Mikel - Willian, Loftus-Cheek, Pedro - Pato
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester City - West Bromwich Albion  (sobota 18:30)
V šatně Manchesteru City chtě nechtě musí převládat myšlenky na úterní odvetu čtvrtfinále Ligy mistrů, stále ale není ani zdaleka jisté, že si příští rok zahraje Pep Guardiola alespoň předkolo. West Bromwich nastoupí s vědomím, že ho letos čeká posledních sedm soutěžních duelů a žádné velké posuny se ho pravděpodobně netýkají.

Tony Pulis dosáhl cílové mety čtyřiceti bodů a jeho svěřenci tak před samotným záverěm mohou hrát s čistou hlavou a bez výraznějšího tlaku. Snad by se tak vůči vlastním fanouškům mohli pokusit o překročení prachbídného průměru 0,97 gólu na zápas či vylepšit bilanci výjezdů, ze kterých od začátku listopadu přivezli tři body pouze jedinkrát. Ač se zdá Etihad jako nehostinným místem pro podobné myšlenky, Baggies prohráli za poslední dva měsíce pouze s Newcastlem a Norwichem, o čtyři body za pět dnů naopak okradli Leicester a Manchester United.

Pravdou nicméně zůstává, že se Citizens prohráli osm ligových klání v řadě a jedinou loupež v rámci Premier Leauge dokonali hned při první návštěvě v roce 2003, tedy v době, kdy v útoku domácích nastupoval Anelka s Fowlerem a základním kamenem sestavy byl i Marc-Vivien Foé. Za malý úspěch tak hosté vezmou alespoň zlepšenou defenzívu, ta ve vzájemných setkáních inkasovala už pětkrát za sebou tři góly.

Manchesteru sice jen těžko unikne prvenství v počtu branek na domácí půdě, tři představení před koncem má na Tottenham náskok devět zásahů, od potvrzení Pellegriniho konce u týmu však není jejich stadion zrovna nedobytnou tvrzí. Všechny body si odvezli tehdy ještě společní soupeři o titul Leicester a Tottenham, a slavil tu i městský rival. Další ztrátu si Citizens dovolit nemohou, už jen proto, že se všichni jeho sousedé v tabulce utkají o víkendu proti sobě. Se zápalem předvedeným v Paříži by to však pro favorita neměl být problém, zvláště pokud oslaví 200. start za klub Sergio Agüero a navyší svůj záznam 129 zásahů.

Kromě jistě absentujícího Kompanyho se Sterlingem můžeme očekávat, že David Silva nebude před úterní odvetou riskovat s poraněným kotníkem. Po zranění kolene by se naopak mohl objevit Yaya Touré. Tony Pulis pak může znovu počítat se Stephanem Sessègnonem.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Otamendi, Mangala, Kolarov, Fernandinho, Fernando, Navs, De Bruyne, Nasri, Agüero
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Chester, Yacob, Fletcher, Sessègnon, Berahino, Gardner, Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City32209355:3169
2.Tottenham Hotspur321711457:2562
3.Arsenal FC31177752:3058
4.Manchester City31166956:3254
5.Manchester United31158839:2753
6.West Ham United311312649:3751
7.Southampton FC321381141:3347
8.Stoke City321381136:3947
9.Liverpool FC30129946:4145
10.Chelsea FC311111949:4144
11.West Bromwich Albion3110101130:3740
12.Everton FC309111051:4238
13.AFC Bournemouth321081438:5438
14.Watford FC311071430:3637
15.Swansea City329101333:4237
16.Crystal Palace31971534:4234
17.Norwich City32871735:5631
18.Sunderland AFC31691636:5527
19.Newcastle United31671831:5825
20.Aston Villa32372222:6216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1752)

Přidat komentář
vladis271

West Ham United - Arsenal FC 2

Reagovat
smazaný uživatel

trosku sudnosti

Reagovat
kitas

Toto su presne zapasy pre Arsenal...V com je problem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do you even football?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

za cele tie roky, co sledujem PL som este pri nejakom dolezitom zapase nepocul pojem "Toto su presne zapasy pre Arsenal"

Reagovat
kitas

Ved su uz z hry o titul, vonku z champions league a maju vybornu formu. Presne v tomto obdobi ked uz skoro o nic nejde vie Arsenal najviac zapnut...

Dnes vyhraju

Reagovat
niflheim

Tohle je zrovna ta část sezóny, kdy Arsenal každoročně odpadává ve všech soutěžích

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, v posledních letech je to právě ta část sezony, kde začnou hrát. Mívají úpadek únor, březen - doba, kdy je vyřazovací fáze LM.

Reagovat
niflheim

V posledních letech se spíše v tomto období dali jakž-takž dohromady, ukopali LM a případně FA cup. Jinak ne.

Reagovat
Hachim Mastour

V sezónach 14/15 12/13 11/12 hrali na jar super, na jeseň na hovno.

Reagovat
uff

hmmmmmmm ne

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal PL record at West Ham since 2007:

7 games

6 wins

1 draw

0 losses

16 goals scored

5 goals conceded

ukľudni sa

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pekne, ale snazme sa vychadzat z aktualnych situacii.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

radujes se jeste pred koncem, to se ti vymsti

Reagovat
smazaný uživatel

tak mne je to jedno, len reagujem

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jindy by měl Newcastle vyhrát, než když jede za svym nejmíň oblíbenym soupeřem a vůbec nikdo už nevěří záchraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
salami

myslim, že bychom si zasloužili aspon to, aby to ještě trošku zdramatizovali

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Rafou je takova atmosfera, ze si clovek muze ten boj o zachranu aspon uzivat. Kazdopadne doufam, ze da pokoj se Cissem a Tiotem z formy a da uz konecne poradnou sanci De Jongovi.

Reagovat
smazaný uživatel

musíte

Reagovat
Kily

Rafa věří, není se čeho bát

Reagovat
fenixLFC

preco najmenej oblubenym?

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrali jsme tam ted dvakrat 4-0 a doma na ne taky neumime. Vzdycky ten zapas hrozne projedem i herne.

Reagovat
kiciN

dnes musíte, GL

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej by som v TV od 16:00 videl Saints - Newcastle, škoda. Tak aspoň WHU - Arsenal, bude veľmi dobrý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že whu afc je jasná volba

Reagovat
kylo ren

On má lvg zustat i pristi sezonu? Co je na tom pravdy?

Reagovat
Azazelo RD

Dost pravdy je na tom.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to tak bude. Nejlépe aby si pak přes léto někdo uvázal na pár let Mourka, ať můžu příští sezónu suverénně křičet LVG out!

Reagovat
tony223
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Spurs mají štěstí, že ještě nemůže naskočit

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Norwich musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak Norwich dnes zvíťazí a Newcastle prehrá, tak si myslím, že je hotovo.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
vladis271

len by mala nosiť spustené vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

ale fuj, ten přízvuk je nechutnej

Reagovat
Hokaido

Však je právě dokonalej. To je snad ještě lepší, než slovenština u baby.

Reagovat
smazaný uživatel

U žen je to asi lepší, ale i tak.

https://www.instagram.com/p/BDhEB3pM4V7/

Reagovat
Hokaido

Ha, taky legendární no

Reagovat
Usty

Reagovat
vladis271
Reagovat
fenixLFC

seriozne?

Reagovat
Hokaido

Však je strašně cute. Ale i s babičkou bych si nejspíš vystačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

...

Reagovat
smazaný uživatel

vladis pls

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
DerekZoolander

OT: Pribinacek nebo Lipanek? Nevim jak se rozhodnout.

Reagovat
Heisenberg

Pribinacek + rohlik

Reagovat
elChe

Reagovat
smazaný uživatel

lol @ rohlik

Reagovat
raduinho

Takovou lahůdku kurvit rohlíkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

takovou lahůdku kurvit pribináčkem

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
salami

jaká příchuť?

Reagovat
ElectrickMann

Pivo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja se s tebou v necem shodnu

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
smazaný uživatel

klasické dilema ze školky

Reagovat
smazaný uživatel

Termix

Reagovat
Kang & Kodos

Kostíci

Reagovat
smazaný uživatel

Monte

Reagovat
patas92

Ostraváček

Reagovat
smazaný uživatel

pizza

Reagovat
smazaný uživatel

termix... teď jsem ho dorazil

Reagovat
niflheim

Slaninu

Reagovat
Mastný Chobot

pribináček veľký kakaový, to je naj

Reagovat
Hokaido

Jediné čokoládový Tvaroháček

Reagovat
smazaný uživatel

ten je dobrej, ale ty kurvy tam toho davaj hrozne malo

Reagovat
Hokaido

Tak to asi do všeho dobrého

Reagovat
smazaný uživatel

ale díky bohu za ty nové velké Monte

Reagovat
smazaný uživatel

pribinacek kks

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON ARSENAL COME ON ARSENAL COME ON ARSENAL !!!!!

Reagovat
fenixLFC

co pozerat od 16? tragedov s bublinou alebo soton??

Reagovat
smazaný uživatel

asi Southampton, myslím, že padne dosť gólov

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal se včera někdo na 21 Arsenalu?

Reagovat
kiciN

ano

Gnabry top výkon, nejlepší od nás, Rosa s Jackem taky super, oba si to tam vodili a rozdávali finální přihrávky.

Z mladíku nejlepší Crowley, Mavididi, Ben Sheaf a Bielik (i když si dal vlastňák, sbíral jim ty balony dost)

Reagovat
smazaný uživatel

Co Pleguezuelo? Z něj asi žádný Bellerín č.2 nebude, co?

Reagovat
SunFells

Akademií Arsenalu ještě žádný schopný stoper neprošel Ale tento je slušný, jeho předchůdci byli většinou průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je otázka na jaký post se s ním počítá - má 180cm. Třeba Bielik hraje v akademii stopera, aby se naučil líp bránit, ale počítá ses ním na DM.

Reagovat
SunFells

Julio přišel jako stoper a v podstatě nehrál nikdy nic jiného. S tím Bielikem je to divné, působí to na mě, jak kdyby prostě chtěli jen ty ostatní esa narvat do sestavy, tak ho často jebaj na stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

O Bielikovi jsem četl článek kde sám říká, že stopera hraje kvůli zlepšení bránění a rychlejšímu navyknutí si na náročnější fotbal na ostrovech, určitě to není o tom, že by ho předělávali na stopera

Reagovat
SunFells

Četl jsi článek, kde sám říká, že si na stoperu zlepšuje některé defenzivní atributy, né že ho hraje jen kvůli tomu, aby si je zlepšil. Přečti si ho znova Bielik při jedné příležitosti mluvil i o tom, jak je dobré být schopen hrát na dvou postech.

Reagovat
Mastný Chobot

Hayden bude dobrý

Reagovat
SunFells

Nějaký Sheffield United nám za něj třeba poděkuje

Reagovat
Mastný Chobot

to bude prvoligový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Adams?

Reagovat
SunFells

Úplně jiná akademie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál náš Saivet?

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc nepředvedl. Od vás byl asi nejvic vidět Marveaux

Reagovat
smazaný uživatel

Dík =) Marveaux je parádní hráč a kdyby nebyl co se zranění týče ještě horší jak Rosický, tak dávno hraje důležitou roli v prvním týmu.

Saiveta jsem se bál. Za první tým hrál hrozně a pokud nezáří ani s 21, tak kde má takovej hráč budoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, Marveauxe je škoda, hodně zajimavý hráč. A Saivet prostě zapadl no, nehrál nijak strašně, ale šlo hrozně vidět kdo je na hřišti prvoligovej hráč a kdo U21, u Saiveta ten rozdil vidět nešel

Reagovat
smazaný uživatel

a levy bek, ten hrál taky dobře, ale jméno mi vypadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Gibson. Ten má v současnosti k prvnímu týmu asi nejblíž. Uvidí se příští sezonu.

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To pravidlo, že exekutor penalty nesmí dorážet, pokud se míč odrazí od brankové konstrukce už neplatí?

Reagovat
SunFells

O takovém pravidle ani nevím.

Reagovat
tweek

No pokud odehráváš standardku, tak se nesmíš míče dotknout dvakrát za sebou. A vzhledem k tomu, že před tou dorážkou se míč před tím dotknul jen tyče, tak ta dorážka byla porušení pravidel.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
salami

tak dorážet smí, ale neměl by gol platit

Reagovat
niflheim

Wenger Knows Best ‏@wengerknowsbest 7. 4.

Wolfsburg did exceptionally well last night to beat Real Madrid, yes, but we beat Wolfsburg in July to win the Emirates Cup.

Reagovat
Mastný Chobot

I can tell you, Wilshere is looking forward to the U21s tonight. Is that a bar in the West End? No, it is a football match.

Reagovat
Trand

Reagovat
Hachim Mastour

I can assure you, we respect Leicester completely. But I believe we could respect them little bit even more if they would just start losing.

Reagovat
Pospovič

Chelsea dnes pohodový zápas s výsledkem 1:3, navíc dostanou šanci jogurti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pribináček nebo lipánek?

Reagovat
Pospovič

To je jedno, vždyť je to stejne

Reagovat
SunFells

Péťa je jen na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ten uz si asi jen tak nezachyta...skoda no...Ospina tu sanci chytil a uz to asi nepusti

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger a brankáři... nejhorší je, že on by toho byl fakt schopný :D

Reagovat
Coutinho10

j nema to jednoduchy....cekal sem Cecha uz minule v zakladu, ale kdyz neni ani ted...tak to znamena, ze veri vic Ospinovi pro zbytek sezony...kdyby Cech nebyl na 100% ok, tak neni na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

blbost, Petr se vratí už příští kolo nevěřím že sezonu dochytá Ospina. Potřebujem lídry na hřišti, né na lavce

Reagovat
Coutinho10

tak Cech byl ready uz minuly kolo a taky zustal na lavicelce...jediny, co ho muze dostat do brany by bylo naky dnesni zavahani Ospiny....dlouho mel Ospina smulu a ted udrzel nulu, takze si myslim ze to menit nebude pro priste ...uvidime

Reagovat
Mastný Chobot

asi aj keby sme kúpili Neuera, tak bude ho každú sezónu Ospina na konci vytlačí

Reagovat
Mastný Chobot

bez bude

Reagovat
Gunnersaurus

Ospina - Monreal, Koscielny, Gabriel, Bellerín - Coquelin, Elneny - Iwobi, Özil, Alexis - Welbeck

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger vie šokovať

Reagovat
Nikikrew

Tak ta zostava je jasna a dobra

Reagovat
Mastný Chobot

však ja nenadávam

Reagovat
smazaný uživatel

hodně dobrý..

Reagovat
Arsenalfan

Ale Joel ani na lávce

Reagovat
Nikikrew

Joel nie je ani na lavicke , musi drbat wengerovi fakt

Reagovat
Mastný Chobot

vraj má bibo

Reagovat
smazaný uživatel

Joel ani na lavičce. Jestli není zraněný, tak bohužel v létě jasný odchod a nám zůstane Walcott a Ramsey

Reagovat
Trand

Hrozný, že nám zůstane hráč, o kterým se uvažovalo jako o hráči sezóny Premier league.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je ten, že aktuálně je Joel lepší jak oba dva dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

a má i vyšší potencial než takový Theo

Reagovat
Trand

Tak to je jasný, situace s Joelem nás štve asi všechny a nikdo to pořádně nechápe.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

bohvie, aký by bol kurz, že Carroll predskočí Ospinu po Payetovom priamom kope a dá gól... viac ako 1.5 asi nie

Reagovat
smazaný uživatel

No jj, hlavne potom daj stream nejaky poriadny.

Reagovat
Mastný Chobot

to nie je zápas pre Palikeho

Reagovat
Mastný Chobot

Sakho sa vraj pohádal s Bilićom a dosť možno skončí po sezóne vo WHU

Reagovat
Maresma

to bude chtít náhradu, třeba Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

No zbohom...hral dosť dobre celú sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

viem, že vzťahy s West Hamom máme na bode mrazu ale veľmi by sa nám hodil v Tottenhame. Ideálna posila do útoku.

Reagovat
Mastný Chobot

oňho by bol asi slušný boj, ale nič nie je potvrdené ešte, zatiaľ len taký twitter šum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hmm, to jim tam zustava jen Carroll a Valencia. Ve stredu zalohy taky pusti Songa. Jsem fakt hodne zvedavy, co tam v lete budou nakupovat...

Reagovat
REPLIKATOR

Jaktože může hrát Kouyate, když minule dostal červenou?

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham sa odvolal proti rozhodnutiu a uspel

Reagovat
REPLIKATOR

FA

Reagovat
REPLIKATOR

Aha oni se odvolali a uspěli. Už podruhé během dvou měsíců mu prominuli stopku

Reagovat
Zaschrona

https://pbs.twimg.com/media/CfmJX3cWwAAdfWa.jpg

Az tak blbej vliv na hristi ma Rodwell?

Reagovat
kiwwi

wow

Reagovat
C-M@ster

chudák hráč, sám to asi taky moc dobře ví

Reagovat
REPLIKATOR

Čech už si nezachytá...

Reagovat
Makiii

Dobrej link/stream/sopp na WHU-ARS prosim?

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Makiii

Diky moc

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vladis271

neni tam kamera na opačnej tribúne ako býva v Uprton parku zvyčajne?

Reagovat
Lacko_Boh

ja neviem Vlado, ja si z futbalu nepamatam nič dlhsie ako dva dni, ja neviem

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Jardin

dnes mi eset vyhazuje chybu na tom serveru a zablokuje ho

Reagovat
Trand
Reagovat
Jardin

děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

najlepší je ace bloodzeed: 42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7

Reagovat
C-M@ster

Pro mě absolutne nečitelný kolo toto. Vidíte v něm nějakou tutovku? Já si dokážu všechny výsledky představit všelijak.

Reagovat
smazaný uživatel

tutovka je, že Aston Villa prehrá

Reagovat
C-M@ster

Ajo, já přehlédl City, ti jsou tutovka. Ale Villa nevím. Jednou to musí zlomit a zrovna s těmahle by mohla, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa podľa mňa nevyhrá ani jeden zápas do konca sezóny.

Reagovat
tulen
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

SK komentář, super kvalita. Ale divam se ze kolega uz to sem dal predemnou taky.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Infernoqt

Neměl by Arsenal lepší hrát v domácích dresech?

Reagovat
REPLIKATOR

Vyhoď ho

Reagovat
Nikikrew

Carrol

Reagovat
smazaný uživatel

Caroll na oranžovo

Reagovat
mr.Silver

Jasna redka, nechutny zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá..

Reagovat
REPLIKATOR

Balon pryč, bez snahy hrát míč, klidně mohl červenou dát...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna redka ty pico, brutalny zakrok.

Reagovat
Mastný Chobot

Kos v božej forme posledné zápasy, bola by škoda oňho prísť. Drevák Carroll hnusný.

Reagovat
smazaný uživatel

prase

Reagovat
kiciN

jako jestli tohle neni redka

Reagovat
Lynx

Taky jsem to viděl na žlutou, ale jak ještě kroutil hlavou, tak bych mu tu redku dal

Reagovat
Lacko_Boh

cez ssh mi blbneš

Reagovat
Lacko_Boh

minuly čas,to bolo predtym ako som objavil google.

Reagovat
Lynx

já znám Lynx jen jako značku PC

Reagovat
Mastný Chobot

Elneny sa rozohráva k veľkým veciam, wow

Reagovat
Lacko_Boh

Aj Voldemord robil velke veci, sice strasne...ale velke.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Jardin

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zachránit Newcastle bude největší kouzlo, který kdy Shel... tý víš kdo udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

Voldemort dpč

Reagovat
Lacko_Boh

Ale Coqa musi mat rad kazdy

Reagovat
Mastný Chobot

aj lezbičky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho ake

Reagovat
smazaný uživatel

Souperi ne

Reagovat
Mastný Chobot

keby som bol fanúšikom WHU, tak ma jebne z Adriánovej rozohrávky

Reagovat
pingla

Co ten Bellerin?

Reagovat
Nikikrew

Bellerin

Reagovat
Hokaido

UEFAnal

Reagovat
REPLIKATOR

UFOAnál

Reagovat
smazaný uživatel

Lol jasny gol, skoda.

Reagovat
Whitemedia

Pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

neboool offside

Reagovat
Milan.B

to nebol ofsaj ci?

Reagovat
REPLIKATOR

Nebyl offside! FA

Reagovat
Mimalu

Od rozhodcich zatim slabe utkani

Reagovat
Mastný Chobot

ach jo, Hector

Reagovat
fenixLFC

3 kolo v rade rozhodcovia zarezali West ham

Reagovat
Coutinho10

Carroll paradni nuzky a ofsajd nebyl

Reagovat
kiciN

tak za 15 min si rozhodci uz zaslouzi cenu za totalni kreteny

Reagovat
Heisenberg

Chlapci z West Hamu si asi dali syrový maso...

Reagovat
smazaný uživatel

a rozhodčí syrové hovno

Reagovat
vladis271

prečo nebol offside?

Reagovat
Edgewalker

Rozhodčí odháněl mouchu a hlavní si myslel že mává ofsajd.

Reagovat
Zaschrona

To je neuveritelny... rok 2016, vsichni u TV vidi, ze to byl jasny gol... skoda se rozcilovat

Reagovat
jacobT

Mesuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
Heisenberg

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Nikikrew

Ozzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiil

Reagovat
pingla

Reagovat
Trand

Oziiiiiiiiiiil

Reagovat
Mastný Chobot

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Thab

má někdo link na tu Carollovo žlutou?

Reagovat
jacobT

ale nemôžu im to prehodiť a pripísať gól Iwobimu a Mesutovi asistenciu?

Reagovat
Orlandiiik

Nechutnost ten Arsenal

Reagovat
kiciN

za co? že nedal Carollovi jasnou redku hned na začátku zápasu? jdi do háje, piska na obě strany hrozně

Reagovat
VasAFC

Reagovat
fenixLFC

u mna napríklad dneska za monreala

Reagovat
kiciN

Mesutkoooo

Reagovat
Lynx

Kua já toho Iwobiho fakt měl o tý fanty dát

Reagovat
jacobT

Tiež som nad tým rozmýšľal, ale iba by som ho tým zaklial

Reagovat
Hokaido

Tohle ale byl offside

Jinak Iwobi

Reagovat
Trand

Byl stejně jako obránce.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
aither

Oooooooooooozil

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobička asistencia?

Reagovat
jacobT

asistencička

Reagovat
Mastný Chobot

krasotinka

Reagovat
Coutinho10

tak to je zarez chudaci kladivary nejdriv neuznanej gol a pak dostanou gol

Reagovat
Nikikrew

Je 19 minuta a Wenger stale na nohach nieco sa muselo zmenit

Reagovat
jacobT

sedačky na lavičkách v Upton Parku?

Reagovat
REPLIKATOR

Iwobi

Reagovat
Rohlíček

Mesutek

Reagovat
C-M@ster

Já věděl, že to nebyl ofsajd!

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham trpí v týhle fázi sezony klasicky na image menšího klubu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Ani ne, ty chyby jdou na obe strany

Reagovat
Lacko_Boh

...

Reagovat
fenixLFC

yup, tri zapasy v rade

Reagovat
Mastný Chobot

bavíme sa o dnešnom zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

bavíme se o posledních zápasec WHU, nejen o dnešku, dneska to zatim píska hrozně na obě strany, kazdopadne u golu zarez neskutecny

Reagovat
Mastný Chobot

a prečo to píšeš zrovna dnes, v zápase, kde zatiaľ jasne nenadržuje súperovi WHU? len tak? šak prečo ne? o čo je neudelená redka menší zárez než neuznaný gól?

Reagovat
Lacko_Boh

inak, toto maš pravdu, to ano

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja nevim, fotbal se porad jeste hraje na goly a ne na redky pokud dohrajes v 10 lidech a vyhrajes 1-0, tak body dostavas porad ty a ne souper

Reagovat
Mastný Chobot

ale keď hráš 85 minút proti desiatim, tak máš oveľa väčšiu šancu dať góly ako proti 11... o tom, že ktorá situácia ktorej predchádzala a ktorá by asi nenastala, ak by tá prvá nastala, sa nechcem ani baviť.

Reagovat
smazaný uživatel

no a není i třeba 90% šance dát gól pořád míň než už vstřelený gól?

jasně, že redka je mega ovlivnění, ale ne každý dostane v 10 lidechza 45 minut 4 goly jako Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

90% šance dát gól? to neviem, ako si vyrátal, ale je tam väčšia šanca dať VIACERO gólov, kým pri JEDNOM neuznanom je to stále len jeden

Reagovat
Mastný Chobot

ty kks, to o čom sa bavíme?

Reagovat
smazaný uživatel

ze nam to doslo ve stejnou chvili

Reagovat
smazaný uživatel

hmm .. : tahle diskuze je kazdopadne presne na urovni hospodsky debaty nad pivem

Reagovat
Trand

A ještě tam byl ten pád Nacha v jejich šestnátce. Možná to vůbec penalta nebyla, protože neukázali opakovaný záběr, ale bylo to podezřelý.

Reagovat
Lacko_Boh

tak podozdenia nemožeme rátať, to by nikam neviedlo

Reagovat
Trand

Co znamená podozdenia?

Reagovat
Mimalu

Tak v poslednich zapasech byl vetsi snad jen Tottenham a Chelsea ktera uz sezonu pouze dojizdi...

Reagovat
smazaný uživatel

"v týhle fázi sezony"

Reagovat
Lacko_Boh

lexess napisal "v týhle fázi sezony" tak nebud labuť a priznaj si chybu, ono to až tak neboli...strašne sklamanie tvoje spravanie pre mna

Reagovat
Mastný Chobot

ty si beztak len podráždený, lebo som ti napísal, že si škaredý

Reagovat
Lacko_Boh

dotklo sa ma to, nepopieram. Ake majoritne som podraždeny z počasia, zo zlych fotografov z projektov a testov na ktore som sa neučil a z toho ze som uz mal davno mat six pack a furt piču

Reagovat
Mastný Chobot

na six pack mám zaručený program potom

Reagovat
Lacko_Boh

ake potom, uz je april v stredu bolo tak pekne,uz som sa mohol promenadovať bez trička ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu můžou být rádi, že nehrají v 10.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

V 15. minute neuznany regulerny gol kvoli ofsajdu

V 18. minute inkasuju gol z ofsajdu

Bad luck West ham

Reagovat
VasAFC

ani jedno nebyl offside

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

dúfam, že dnes každý, kto pičuje na Kosa, pozerá. Takisto ako posledné ligové zápasy, aj dnes to neskutočne bossuje

Reagovat
smazaný uživatel

ať tak odehraje sezonu a budu spokojenej..

Reagovat
kiciN

Reagovat
jacobT

Coooq ich tam zrovná aj sám

Reagovat
REPLIKATOR

Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

člověk nateseny na vikend na prvni zapas na tiketu s krasnou 0 na polocas a wengerovci se zas rozhodli mi to zkurvit

Reagovat
kiciN

posledni zapasy hrajeme pravidelne ty prvni polocasy na goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ideálka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

za stavu 0:2 uz sem chtel mackat tiket

Reagovat
REPLIKATOR

Easy

Reagovat
kiciN

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ted koukam ze fante v tomhle kole ma Everton 2 matche....hmm sem si vsimnul brzo ale stejnak v nakup De Bruyneho za Silvu verim do budoucna

Reagovat
pingla

Payet

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hraje neuvěřitelnou sračku a to ještě WHU neuznají úplně jasnej gól.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Páčisa mi, že Payet rozmýšľa, a neskúša to priamo na bránu z diaľol a uhlov nepravdepodobných na gól. Taká Krystínka by oba 2 priame kopy kopala priamo na bránu aj keď je o poznanie horší exekútor ako Payet. A myslím, že Messi by sa zachoval rovnako ako Krystínka.

Payet

Reagovat
Mastný Chobot

každá Payetova akcia smrdí gólom

Reagovat
Hokaido

takový westhamovský Mertesacker

Reagovat
Mastný Chobot

nj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

na Sanchezovi je jediná pozitivní věc to, že se nebojí vystřelit

Reagovat
Heisenberg

Na to, že hraje West Ham se 3 záložníkama veprostřed, mají ohromný mezery. Elneny toho dobře využívá.

Reagovat
Hokaido

Elneny zatím snad MOTM, nečekal jsem, že se takhle rychle chytí.

Reagovat
fenixLFC

West ham s dvomi zaloznikmi

Reagovat
Nikikrew

Saaaaaaaaaancheeeeeeeeeeeez

Reagovat
REPLIKATOR

Sančíz

Reagovat
Heisenberg

ALEXISSSSSSS

Reagovat
smazaný uživatel

Radují se jako kdyby hráli o titul.. Oh wait...

Reagovat
Nikikrew

hmm, tak to bolo teda dost slabe

Reagovat
Rohlíček

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
mr.Silver

Iwobi formicka

Reagovat
mr.Silver

Iwobi formicka

Reagovat
smazaný uživatel

Black messi opet uraduje

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobička 0+2 už

Reagovat
REPLIKATOR

Iwobi > Ožil

Reagovat
Trand

Iwobi jede na Henryho rekord v asistencích.

Reagovat
Lacko_Boh

Henry isiel na Iwobiho...

Reagovat
Hachim Mastour

Alexis Sanchez Babeee Alexis Sanchez Oooh.Alexis chytá streleckú formu a Iwobi.

Reagovat
smazaný uživatel

zeptam se vas: ma ozil na to hrat zaklad v PSG? PL nesleduju.

Reagovat
Nikikrew

jasne

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Error

Ne.

Reagovat
Hokaido

Kvalitama jo, ale vůbec by se tam nehodil.

Reagovat
Heisenberg

V jejich 4-3-3 veprostřed ne a na křídle je ho škoda. Pokud by Blanc změnil systém a hrál na 10, tak jo.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Nema 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi 2 áčko

Reagovat
Error

Tři stopeři a v obraně díry jak hovado.

Reagovat
kiciN

Alexis Iwobi

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut, nejebe ti? Ospina fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

tak kde jste vy, co jste se té dvojce jakožto tipu EF tak vysmívali, teď ?

Reagovat
Rohlíček

ještě není konec

Reagovat
Rohlíček

to říkám

Reagovat
Lacko_Boh

ale no...toto nikam nevedie ak by sme aj nahodou prehrali tak to nevyvrati ich nazor(opravnene). Dnesny vysledok nebude podstatny pre obhajenie si tipovanej dvojky.

Reagovat
smazaný uživatel

a ted jsme kvuli tobe dostali gol

Reagovat
Lacko_Boh

vobec. Komentare na EF nemaju vplyv na vykonnosť hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

vazne? ted druhy...

Reagovat
Lacko_Boh

Baba Jaga

Reagovat
smazaný uživatel

ok, beru zpět

Reagovat
kiciN

Reagovat
Kluivert9

Tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

West Ham udržať! 2-0 v polčase je najlepší výsledok aký mohli po prvej 45minútovke dúfať

Reagovat
Mastný Chobot

tomu Adriánovi jebe?

Reagovat
REPLIKATOR

Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi si chce zajistit cedulku hajp minimálně do léta..

Reagovat
Mastný Chobot

lepšie jak ísť do polčasu s vedením 0-2, už som sa bál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

...kua

Reagovat
Mastný Chobot

pohoda, lepšie jak 0-2

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 je daleko pohodovější výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, že Cresswell prodloužil smlouvu, do Chelsea bych ho moc chtěl.

Reagovat
Coutinho10

Annnnndyyyyy Caaaaaaaarrooooooooll

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

ešteže Caroll znižil lebo zase sa strachovat pri 2:0..

Reagovat
REPLIKATOR

Čech by to měl.

Reagovat
kiciN

už měl byt dávno ve sprše

Reagovat
kiciN

Reagovat
Kaze

Aspon to neni 2-0 po polocase, Arsenal

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pingla

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hokaido

Kůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůnnnnnnnnnnnn

Reagovat
mr.Silver

Misto aby byl venku, tak da dva goly -.-

Reagovat
smazaný uživatel

A miesto toho, aby whu vieedol 1:0 tak prehraval 0:2

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
gocii

červená by byla před golem a ten by nepadl protože by carrol nedal nužky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ANDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY LUXUS

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost existuje.

Reagovat
Orlandiiik

ANDYYYYY !

Reagovat
Trand

Zkušeně jsme nechtěli vyhrávat 2:0 o poločase. Wenger.

Reagovat
Coutinho10

woooooowto je buuuh Andy

Reagovat
smazaný uživatel

já se zas poseru

Reagovat
Heisenberg

Gabriel-Koscielny zase kvalitka ve vlastním vápně.

Reagovat
REPLIKATOR

FanFara

09.04.2016 14:09

#

člověk nateseny na vikend na prvni zapas na tiketu s krasnou 0 na polocas a wengerovci se zas rozhodli mi to zkurvit

Reagovat
C-M@ster

To je jak když ženská ječí "to nestihnem", když je ještě čas...

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

ale notak

Reagovat
kiciN

Reagovat
Hector17

Andy je bůůůůh

Reagovat
smazaný uživatel

ale pekne kun

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda vynikajúci futbal.

Reagovat
Coutinho10

nejdriv sem su rikal proc to zpracovava a nezakoncuje, ale udelal dobre

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ parádny zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi nez vest v polocase 0:2

Reagovat
C-M@ster

Možná je nejhorší vést 0:2 ve 40. minutě. Poločas už Csaplárovi vyvrátili.

Reagovat
Usty

Wohooooo

Reagovat
Mastný Chobot

Pressing Coqa s Elnenym robí WHu veľké problémy, ale ak náhodou tak nezískame loptu, tak máme veľký problém my, lebo sa zrazu na našu obrannú dvojku vezie 5 hráčov WHU. Celkovo je to strašne otvorený zápas a bavím sa. Škoda tých dvoch gólov na konci polčasu, no, čo už, nikto nečakal, že to bude ľahký zápas. Elneny hrá neskutočne dobre, Welé je hrozný, ten musí ísť dolu.

Reagovat
Mastný Chobot

obrannú štvorku

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlonst neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, West Ham mal vyhrávať 3:2

Reagovat
kiciN

nn 0:2 pro nás a hrát v 10

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Kdyby byl Carrol venku (což klidně mohl bejt) tak by to asi 3:2 nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

a mozno ani 0:2

Reagovat
REPLIKATOR

1:2

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Ale jinak zápas to je super, konečně se jednou zas bavím.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš koukat na West Ham častěji

Reagovat
Trand

Já už fotbal poslední dobou moc nesleduju, jen Arsenal víceméně a pak evropský poháry. Ale jestli takhle hraje West Ham, tak super.

Reagovat
Jazdec

Carroll > Benteke

Reagovat
tony223

souhlas

Reagovat
Coutinho10

mozna sme se ho neneli zbavovat....ale asi to je tim, ze oba nemaj na velkoklub a v tech prumernych jsou za krale

Reagovat
Jazdec

viiz moja reakce na Vodku. Ono pokiaľ by som vedel, že niekedy v budúcnosti predáme Sterloša za 50 a za 32 privedieme Bentekeho tak by som kľudne Andymu tých 100k či koľto to mal platil aj naďalej.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
cristiano.K.

na jiné planetě možná

Reagovat
Nikikrew

Boha vypadne mi stream a my dostaneme 2 goly, to je v prdeli fakt kua

Reagovat
C-M@ster

To vypadávání přesně při golech miluju.

Reagovat
SunFells

Tady někdo bude řešit absenci Campbella na lavičce, když nastupujem s těmato stoperama

Reagovat
Mastný Chobot

*s týmto stopérom

... a na lavičke Mertesacker, to sú teda vyhliadky

Reagovat
smazaný uživatel

ani Koscielny teda nevyzera v ziadnej Bozskej forme

Reagovat
SunFells

Neser se mi do toho, co píšu. Radši trochu tu hru sleduj, Koscielny není vůbec bez viny. A že Koscielny netuší, co bez Mertesackera dělat, je pravidelná záležitost.

Reagovat
Lacko_Boh

Gabriel je sprosty, Kosc zbrkloš

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger asi nemá dostatečně nastudovaného Csaplára.

Reagovat
Kluivert9

Právě má. Nechtěl vedení 2:0 v poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to posunuli na úplně novou úroveň, když to vedení stihli ztratit v průběhu nastavení první půle.

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi je ten co je spřízněný s Okochou??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

jop

Reagovat
Hachim Mastour

Who cares, aj tak už je titul v prdeli.

Reagovat
Lacko_Boh

mind games

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já si nemyslím, že při tom prvním góle udělali chybu stopeři

stopeři musí držet pozici. Caroll to udělal šikovně a využil svojí fyzické konstituce vůči Nachovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Koscielny udělal chybu. Hloupě nahrával Iwobimu, který byl pod tlakem a tak z první namazal jejich borcovi a akci nastartoval.

Reagovat
smazaný uživatel

honotím čistě to, že byl Caroll v souboji s Nachem. na Digi to kritizovali. já to nevidím jako chybu.

zárodek té akce je věc druhá..

Reagovat
Hokaido

Velká chyba byla už při centru, kdy Cresswel dostal strašně moc času a nikdo ho ani neatakoval. Tam měl být Alexis nebo Coq, Bellerin byl u Payeta...

Ale Kos to nejspíš mohl dát pryč, času měl dost a Carrol tam nabíhal až pozdějc.

Reagovat
minoLFC

kobyla dva góly, to musí byť tak ponižujúce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ponižující musí být zaplatit za takovýho hráče 35 mega pak ho prodat za 15 a za něj koupit ještě horšího

Reagovat
Jazdec

A ešte mu dať vyšší plať

Reagovat
Cescio

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

celkovo ano, len za andyho sme dostali 19 tusim, inak suhlas

Reagovat
Jazdec

Snáď 19 v eurách, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

to si Lambert nezaslouží

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mr.Silver

Pri tom prvnim golu to byla teda lahudka sledovat Kose a Gabriela tragedie...

Reagovat
fenixLFC

hodte sem pls gif na ten faul andyho

Reagovat
Trand
Reagovat
Lacko_Boh

zamerne ho jebol zo zadu, ja neviem uš

Reagovat
Trand

No jo, jako to kopnutí by se určitě trestat mělo. Jen jsem to na první pohled neviděl.

Reagovat
Lacko_Boh

?ved si tu dal ten video

Reagovat
Trand

Myslím v zápase, že jsem to neviděl. Teď bych tu červenou asi udělal, ale nic jasnýho to podle mě není.

Reagovat
Lacko_Boh

zamotavaš sa, zamotavaš

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

šel tam jak kokot. to byl ten největší průser. v podstatě balón nemohl už ani získat.

na druhou stranu Kose sotva trefil a ten tomu, se mi zdá, i trošku přidal. to hodnotit nebudu.

žlutá dle mě správně udělená

Reagovat
Trand

No nevím, Kos je zrovna podle mě nejvíc fair play hráč co máme v týmu, ten nesimuluje. Když už spadne, tak ho to fakt bolí.

Reagovat
C-M@ster

Mně taky ne.

Reagovat
Lacko_Boh

prečo? normalne sa pytam. Myslim ze ked je kosa zo zadu, tak je nepodstatne aka silna,očividne tam bol aj umysel...nedal tam redku len preto ze to bolo zo zaciatku zapasu a je pussy.

Reagovat
tony223

to není červená ani náhodou.

Reagovat
kiciN

jasna kosa, redka bez debat

Reagovat
fenixLFC

kosa nie je vzdy redka

Reagovat
Mimalu

Klasicke nuzky ze zadu, za toto se vylucuje

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív ho nakopne a pak kosa? Jasná

Reagovat
lajka30

jasná červená faul zezadu bez úmyslu hrát míč

Reagovat
Hokaido

Kdyby to bylo o hodinu později, tak ji určitě dostane...

Reagovat
tunkic

taky myslim

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem tam videl dve zlute a jednu cervenou teda...

Reagovat
EXoRcIsT

keby mu dal cervenu tak sa nemozu stazovat lebo ho potom naschval este kopol druhou nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Leda kdyby Kosciely šel sám na bránu.

Reagovat
tunkic

Reagovat
kiciN

odborník

Reagovat
kiwwi

Reagovat
jacobT

tak to mal Carroll šťastie

Reagovat
jacobT

a teraz zase

Reagovat
smazaný uživatel

Vytáhl bych kartu napůl žlutou a napůl červenou. Pak bych se jen potulně usmíval

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

na červenou ne, ale nebezpečné to bylo...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
bbbauch

Na cervenou ne, max dve zluty

Reagovat
smazaný uživatel

pica, ja to samozrejme vypl ve 40. minute

Reagovat
smazaný uživatel

máme viníka

Reagovat
Heisenberg

Nacho mi dnes přijde hodně slabý, prohál dost soubojů, Welého dneska zlobí technika a Gabriel s Koscem jsou ve vzduchu naše nejmarnější dvojice (viz United, Olympiacos doma).

Zbytek týmu dost dobrý, ta středová dvojka hraje skvěle, na to, že musí hrát proti 3-4 hráčům soupeře to dobře zvládají, Elneny výborně využívá ty kapsy mezi wingbackem a střeďákem. To samý naše přední čtyřka, jen o linii dál, čímž obránci West Hamu neví, kam dřív skočit.

West Ham je porazitelný, snad nechá Bilič stejný rozestavení, protože jim vůbec nefunguje.

Reagovat
Heisenberg

Tak to Bilič změnil, škoda.

Reagovat
Hokaido

A Bilič to hned změnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Elneny s Coqem hrají dost dobře.. hlavně Elneny..

Reagovat
tunkic

Jinak ten Payet je hráč jako kráva, škoda toho věku!!

Reagovat
Orlandiiik

věk je jen číslo

Reagovat
Kang & Kodos

- Adam Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

preco ? vsak on si toto ide uz niekolko sezon.

Reagovat
vrabejka

Není mu 35 bože. Tuto úroveň v pohodě udrží další 4 sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Caroll omg

Reagovat
smazaný uživatel

zluta jasna

Reagovat
vrabejka

Skvělý zápas s úžasnou atmosférou. Andy je bůh. Doufám že West Ham dokoná obrat.

Reagovat
lajka30

ten Caroll má nehorázný štěstí

Reagovat
mr.Silver

Rozhodci nevzlada vubec

Reagovat
Hachim Mastour

that ball control

Reagovat
jacobT

Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? co tam pískal?

Reagovat
Lacko_Boh

pozri este raz

Reagovat
Lacko_Boh

kazdopadne spolupraca jak oči, snoop doggove

Reagovat
smazaný uživatel

no, ok... z prvního záběru to vypadalo, že si ho Koscielny stáhl, ale Carroll na něj dobře naskočil

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Trand

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí neuznanej gól a ukradená penalta? Taková tlačenka pro Gunners.

Reagovat
jacobT

čo trepeš, prosím ťa?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

jasny faul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už bylo na další žlutou ne?

Reagovat
jacobT

ten posledný faul asi nie, ale už predtým mal byť von

Reagovat
smazaný uživatel

Veď jasný faul.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
kiciN

Caroll uz mel mit druhou 3 zlutou

Reagovat
kiciN

az toho neumim pocitat

Reagovat
vodka

Carroll

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas!!!

Reagovat
Mimalu

Andyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll Ten tu cenu 32 mega prostě měl.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ANDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY WOHOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

správně neuznaný..

Ale to co tam zas předvádíme je úsměvné..

Reagovat
Orlandiiik

ANDYYYYY neskutečně

Reagovat
mr.Silver

neskutecne..

Reagovat
Kluivert9

Takže příště už Čech.

Reagovat
fantomas

Lol, co jim zas Wenger řekl v šatně?

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole to je kanón

Reagovat
smazaný uživatel

panebože..

Reagovat
Nikikrew

Vyborne Gabriel, Ospina by to mozno mal

Reagovat
Hector17

góooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Error

Reagovat
jacobT

to je komédia

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Jazdec

Carroll >>> Benteke

Reagovat
vodka

ve vzduchu jednoznačně, celkově ale ne.

Reagovat
Jazdec

Tak hrať Benteke v tíme ako West Ham tak by tam pravdepodobne strieľal jeden za druhým. Z pohľadu fandu Poolu by som mal Andyho 1000x radšej ako Bentekeho pretože Andy by sa snáď mohol hodiť ako plán B, ktorý to tam aj zbúra aby dal gól, pričom Benteke je nám k ničomu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tony223

kdo mi to tady psal, že je Monreál nejlepší LB této sezóny?

Reagovat
smazaný uživatel

To už se na to může člověk vysrat. Carroll hraje jako prase, má být dávno venku a klasickej gól pak.... Tyvole

Reagovat
vrabejka

Nebec. Takového woodera si má Koscelny uhlidat

Reagovat
cejen13

Na něco takovýho, jakože měl být venku se přece nedá vymlouvat

Reagovat
Hachim Mastour

Gabriel pekne, toto by Giroud nedal.

Reagovat
fenixLFC

hahahahaha

Reagovat
Lacko_Boh

hm dnes tie kraje nezvladaju

Reagovat
Rohlíček

Gabriel

Reagovat
vrabejka

Andyyyyy! Teď už to uznali!!!!

Reagovat
Mastný Chobot

jesus christ

Reagovat
smazaný uživatel

Andy hattrick... hmm co ti jebe. Vsetko je dnes mozne. asi pozvem na kavu Trajtelovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Setwo

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

neskutecne Andy

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel sychr..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Arsenalu totalne smiesna dnes.

Reagovat
vodka

ale mohla by to byt remízka radši...

Reagovat
jacobT

ale rozhodca solídne nezvláda

Reagovat
Wambasen

To má jako rozhodčí bránit za ně?

Reagovat
EXoRcIsT

ale na obe strany

Reagovat
jacobT

ten zápas nemá vôbec pod kontrolou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by to Ospina, kyby to před ním Gabriel neuklidil?

Reagovat
Hokaido

jop

Reagovat
tulen

zaslúžene ! len udržať !

Reagovat
kiciN

to je hezky, měl byt venku ve 2 minutě, ve 46 a i v 51 a on da naopak hattrick

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

už si trápny.... im neuznal jasný gól.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Wengerova tiskovka

Reagovat
kiciN

hrajem hrozne, prohravame zaslouzene, ale zrovna Caroll je dneska fakt prasak a jeste dava goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to Luděk Mádl už viděl titul na Emirates.

Reagovat
smazaný uživatel

dejte titul lesteru

Reagovat
Thab

Vidim to tak, že WHU se dohodli s rozhodčím, že jim neuzná nic, výměnou za to, že Carroll zůstane na hřišti ať udělá cokoli

Reagovat
vodka

Reagovat
Jazdec

Vyhrávať 2-0 je to najhoršie čo sa môže stať

Reagovat
Coutinho10

a to to este nebylo v polocase

Reagovat
Coutinho10

to je ta krasa PL...prohravas 2:0 s Arsenalem a behem par minut 3:2

Reagovat
Ranoth

Reagovat
tony223

z mého pohledu to bylo jinak.. Nedíváš se na fotbal, zapneš druhý poločas a během pár minut tady brečí všichni fans Arsenalu.

Reagovat
Switchback

#WengerOut

Reagovat
jacobT

#CarrollOut

Reagovat
tony223

tohle neni twitter

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
discarda

Ha Andy Carroll , obrana Arsenalu vubec netusi co maj na nej zahrat

Reagovat
smazaný uživatel

Carrol dneska nedohraje

Reagovat
jacobT

práveže som presvedčený o opaku

Reagovat
Edgewalker

Buď nedohraje nebo nám dá ještě dva tři fíky

Reagovat
Heisenberg

Dneska těm punditům, co pořád dokola omílají, že jsme hrozně fyzicky slabí, musím dát za pravdu. Caroll nás dnes ničí.

Reagovat
cejen13

Však tejhle obraně dělal problémy i Gomis, natož pak Caroll

Reagovat
Mastný Chobot

nedokážem si predstaviť, že by niekto od nás aspoň raz ubránil Carrollla

Reagovat
Cescio

Rozhodca síce nezvláda, ale dnešný zápas znova ukazuje, že Arsenal na titul nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

jediný, kto zvláda, je Carroll a Payet

Reagovat
jacobT

Carroll?

Reagovat
Hokaido

Ale Payet bez fanta bodů

Reagovat
smazaný uživatel

60min

Reagovat
Hokaido

úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On na něj někdy v letošní sezóně měl? To snad nikdo nemyslel vážně.

Reagovat
Mastný Chobot

kámo, ty už sa uvedom, šak ty si trápnejší jak Ospina, keď simuluje zranenie

Reagovat
Cescio

Nereagujem naňho, nemá to zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimtě, vždyť to je každý rok furt ta samá písnička...

Reagovat
kiciN

drž týču

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Malo co mohlo tak krasne naplnit tie Ozilove slova, ako dnesny zapas.

Reagovat
discarda

Bilič

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal solídne bojuje o to 4. miesto v lige.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Whitemedia

Co to jako je, když jsem to vypínal, tak to bylo 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea team for Swansea: Begovic; Azpilicueta, Miazga, Ivanovic, Baba Rahman; Mikel, Fabregas; Pedro, Loftus-Cheek, Oscar; Pato.

Tak to teda nic moc...

Reagovat
Whitemedia

Begovic

Reagovat
Spasitel

Konečne Courtois už mal dávno sedieť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Hokaido

Pato ♥ My ho ještě koupíme!

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je ta opce na něj?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nějakých 7m liber.

Reagovat
Hokaido

0.20 Andy Carrola

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Lacko_Boh

O 5 minut skorej?

Reagovat
Mastný Chobot

to fakt nemá zmysel sledovať, tie 3 góly ich totálne položili, Ozil nevie na 5m presne prihrať a WHU ide jak Leicester v LM 16/17... idem sa radšej konečne osprchovať

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Error

Lavička Chelsea, to je jiná paráda. Škoda, že se nehraje community shield, aby se tam dostalo všech 5 mlaďasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já úplně vidím, jak tam Hiddink dá Traoreho, Falcaa a Kenedyho.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Elneny-Ramsey, další středová dvojice na vyzkoušení.

Reagovat
tony223

Obávám se, že Arsenal si přezdívku "tragédi" za výkony v letošní sezóně zcela zaslouží

Reagovat
SunFells

Z favorizovaných klubů ten nejvýše postavený, hej?

Reagovat
tony223

o to je to smutnější. Když ne letos tak kdy jindy?

Reagovat
SunFells

Prostě jindy. Tohle je nejdebilnější otázka vůbec.

Reagovat
tony223

Reagovat
smazaný uživatel

To je pokrytectví nejhlubšího zrna. Všem ostatním týmům z té konstantní špičky se nedaří a vy se ještě chcete vymlouvat...

Reagovat
SunFells

Právě ty vole, všem těm týmům z té konstantní špičky se nedaří. A zatímco Arsenal hraje za očekáváním, tak ostatní drhnou ještě větší bídu. Už tomu rozumíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli jsi spokojenej s tím, že hrajete o třetí/čtvrtý místo zatímco všichni ostatní hrajou ještě větší bídu, tak to fakt nevím. Ve Vaší situaci měl být v týhle sezóně prostě jednoznačným cílem titul a ten vám protekl mezi prsty, třetí místo je brutální zklamání a jestli to vnímáš jinak, tak si prostě pokrytec, který si lže do kapsy.

Reagovat
SunFells

Ano, jsem spokojený s tím, že hrajem o třetí/čtvrtý flek. Jsi bystrý jako obvykle

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt k smíchu, místo toho, aby si na hlavu týmu a Wenger metal blesky, tak se je snažíš obhajovat a chytáš mě za slovo.

Reagovat
SunFells

Opravdu nerozumíš pointě tohoto vlákna. Nebo jakéhokoliv vlákna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

*Proste nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

to je krasna taktika toto, to sa ti musi uznat

Reagovat
SunFells

Ještě dollara s krlešem poprosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, to budu asi jedini, ktori daju tej tvojej stupidnej myslienke palec.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong zase nehraje a Doumbia ani na lavičce. S tím ať si Benítez sestoupí, bude to jen jeho vina.

Reagovat
tony223

Mitrovič

Reagovat
discarda

Mitrovic u tebe neni číslo 1 ?

Reagovat
smazaný uživatel

to samozřejmě je, De Jong by měl hrát místo Wijnalduma a pokud ne místo něj, tak místo musí udělat Ayoze. Doumbia pak jako první střídající útočník, pokud nemá fyzičku na základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe štve Mitrovič? Vždyť je úžasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole jak z toho vydedukujete, ze nechci Mitrovice?

Reagovat
Mateo16

Interi , Neapolu , Reale ide aj po Newcastle . Ono je fakt buh

Reagovat
Coutinho10

nechapu proc ste si ho brali, kdyz nedostava sanci....PL si myslim by mu sedela (kdyby hral taky obcas v zakladu)

Reagovat
smazaný uživatel

maly veci, co urcujou kariery - kdyby Butland nevytahl zakrok kola, tak Doumbia dava gol a nejspis hraje dalsi zapasy a v lete prestoupi.. takhle nehraje a vrati se do AS

Reagovat
Coutinho10

j tjn nekdy se to spatne sejde....skoda pro vas

Reagovat
salami

s tim něco musí bejt, když už s nim takhle vyj... i McClaren, to jinak neni možný

Reagovat
smazaný uživatel

jak za nás nastoupil, tak měl asi 3 hrůzný zpracování a ukopnutí míče, ale přeci za ty dva měsíce musel dohnat jakýkoli tréninkový manko ne? nechápu to

Reagovat
smazaný uživatel

ted na tiskovce ho Rafa jmenoval az jako 5 utocnika v rade .. poradi bylo - Ayoze, Mitrovic, Cisse, Riviere a Doumbia

Reagovat
salami

jakou musí mít člověk formu, aby byl až za Rivierem každopádně na treninku mu to jít nemusí, ale zápasy jsou kolikrát něco uplně jinýho, koukněme se na Pata, tam se dělo to samý, jednou nohou už byl v letadle do Brazílie a když dostal minule šanci, tak byl hráčem zápasu, nevim no, a aby nedostal ani 30 minut v naši situaci, kdy hraje 90% týmu velký kulový, je dost zvláštní

Reagovat
salami

a teda De Jong mě nějak extra nemrzí, já bych z něj nějakýho spasitele nedělal, měl ted asi 2 střídání, kdy nebyl tak marnej jako předtim, ale i tak se mi do tý sestavy nehodí, naopak celkem kvituju Sissoka na středu

Reagovat
Hokaido

Callum Wilson na lávce

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ja somár som to po 0:2 vypol

Reagovat
Lacko_Boh

ťa srala ta kamera na druhej strane čo?

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Já somár to nechal zaplé.

Reagovat
vodka

proč arsenal nenastoupil do druhého poločasu?

Reagovat
Heisenberg

Proč za Elnenyho?

Reagovat
jacobT

to vie len Arsene

Reagovat
Thab

Ramsey

Reagovat
vodka

Welbz

Reagovat
jacobT

Kooooooooooooooooos krásna akcia

Reagovat
SunFells

Teď ten střed bude vypadat

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Heisenberg

POMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Nikikrew

Kooooooooscielny

Reagovat
Mastný Chobot

KOSCIELNYYYYYYY

Reagovat
Trand

Koscielnyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
aither

Poďme kurva

Reagovat
cejen13

Kdyby to Welbeckchtěl, tak nádhera

Reagovat
Edgewalker

To je match

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

žijem, kurva žijem!

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel červená za tohle ale oplácení, fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
jacobT

Gabriel je idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pošlite toho Gabriela do piči niekam pls

Reagovat
Mastný Chobot

fakt hanba pre celý klub taký hráč

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel To je fakt šílená tlačenka.

Reagovat
Lacko_Boh

Gabriel je najsprostejsi clovek ever

Reagovat
REPLIKATOR

Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gabriel je totalny picus

Reagovat
smazaný uživatel

jasná rudá

Reagovat
niflheim

Gabriel

Reagovat
gocii

ten gabriel je taká děvka, snad ho někdo pošle zpátky odkud přišel

Reagovat
Coutinho10

skooda sance na EL mista vetsi, ale WHU si zaslouzi 3 body

Reagovat
kiciN

ten rozhodčí to je uplna NULA

Reagovat
smazaný uživatel

Caroll dá ešte štvrtý

Reagovat
Kluivert9

Mohl by.

Reagovat
Mimalu

Gabriel bez karty, Koscielny bez karty...

Reagovat
Thoomas

Tak Carroll uz mel mit asi 4, docela fer, ne?

Reagovat
Mimalu

urcite, no...

Reagovat
Kluivert9

Gabriel Rozhodčí dneska horší než v La Lize...

Reagovat
jacobT

A Carrolla zase nikto nebránil

Reagovat
smazaný uživatel

boha to je kraaaasny zapas

Reagovat
Trand

Reagovat
kiciN

skoda toho rozhodciho...

Reagovat
Cobra

Payet je neskutečný

Reagovat
Trand

Gabriel taky.

Reagovat
Edgewalker

Něco mi říká že příště bude hrát Per

Reagovat
Mastný Chobot

ten aspoň nie je tak vypatlaný

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel ať táhne klidně i po tomhle zápase, to je děs

Reagovat
tony223

Reagovat
smazaný uživatel

Payet je úplný blázon, baví ma všetko čo na ihrisku urobí.

Reagovat
discarda

Reagovat
smazaný uživatel

PJ? Nešlo by mít defaultně nastavený vypnutž chat na livescore? Ty žblepty tam číst je za trest.

Reagovat
smazaný uživatel

na to snad mas mozek, abys to odignoroval ne?

Reagovat
Coutinho10

chod na Livesport ne ? 100x lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec... loajalita EF

Reagovat
Coutinho10

j EF je klasika, ale kdyz livescore, tak jedina Livesport a appka taky top

Reagovat
smazaný uživatel

neni to jedno, kde se ti aktualizuje skore? proste potrebuju videt kdo s kym a hraje a kolik to je, nic vic

Reagovat
Coutinho10

a to Livesport dokonale splnuje

Reagovat
smazaný uživatel

pravě proto nevím, proč se tak cukáš, když můžeš jít na http://www.livescore.in/ nebo http://www.livesport.cz/, když to zobrazuje úplně stejná data jako tady

Reagovat
smazaný uživatel

protoze sila zvyku, kdy na EF proste kliknu na livescore a je to

Reagovat
smazaný uživatel

nebo pokud používáš adblock, tak si ten chat v adblocku zablokuj, teď jsem to zkoušel a jde to

Reagovat
smazaný uživatel

supr

Reagovat
vodka

mně livesport nějakou záhadou nenačítal, tak sem se přeučil na evysledky, u kterých se mi nestalo, že by to nenačetlo, přestože to vypadá prakticky stejně...

Reagovat
Coutinho10

ja sem s Livesport nemel nikdy zadnej problem a i se mi libi, ze si muzu zobrazit po prihlaseni ligy, ktery me nejvic zajimaj nahore....takze u me max. spokojenost....navic tam hodne vylepsili i statistiky, live tabulky sou taky dobry atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem úžasnej zápas, kterej má všechno. Góly, nasazení, kontroverze, pastva pro oči.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, hlavne už viac nepíš

Reagovat
smazaný uživatel

sanchez kua lavacka co

Reagovat
mr.Silver

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

proc sanchez nevystreli

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis, prečo si nestrieľaaaaal

Reagovat
SunFells

Co dělá mamlas

Reagovat
Nikikrew

Boze Sanchez preco nestrielas

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis To ho naucili v Barce nestrilet?

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Sanchez daval lavackou tak da gol, co to skusal

Reagovat
smazaný uživatel

vystrel do pice

Reagovat
jacobT

Alexis ale je pekné, že Carrolla bránime ako keby už bol vylúčený

Reagovat
kiciN

Alexis ma levou na opirani, to i Bellerin by tohle dal levou

Reagovat
jacobT

Bellerin vie dať ľavou aj lepšie kúsky

Reagovat
kiciN

vsak ja vim, to on sam rekl ze ji ma jen na vystoupeni z autobusu

Reagovat
smazaný uživatel

on jako neumi do mice kopnout levou nohou??

Reagovat
smazaný uživatel

aspon uz budeme moct fandit leicesteru naplno

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez by to zpracoval a daval do sibenice.

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do prdele uz s tim zasekavanim

Reagovat
Cescio

Alexis si to vždy sám pokazí a pritom si len mohol ťuknúť dopredu a bola by z toho tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, ja jsem cekal ze si to posle do behu a bylo by to 4 proti 2, ale on to takhle zasekne...to samy kdyz mohl strilet

Reagovat
Heisenberg

Kurva Ramsey ty mu ten míč taky nedáš do nohy, mohli jít 4 na 2.

Reagovat
Trand

Skvělej zápas, remíza zasloužená.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

jojo, bavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný zápas ve skvělém tempu. Ač to možná fanouškům obou týmů mohlo lézt na nervy, tak rozhodčí to docela dobře pouštěl.

Reagovat
fenixLFC

hlavne v druhom polcase, v prvom piskal kazdu blbost..v druhom ich nechal rezat sa a bolo to super

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme naděje žije dál

Reagovat
kiciN

2 žlutý v takovým zápasy, rozhodčí

Reagovat
Edgewalker

Remízu ze hřiště silného soupeře beru, v boji o TOP 4 se bude hodit

Reagovat
smazaný uživatel

tak pome hoši, wengerovci sice testovali moji trpelivost do posledni minuty, ale nakonec mne potesili klasickym sesypanim, ted je na rade 2 na polocas ve swansea

Reagovat
Zaschrona

https://pbs.twimg.com/media/CfmwogmWIAYf1t2.jpg

nasi fans na stadionu Watfordu

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Cescio

Moyes in?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

odkedy si vlastne Martinez out?

Reagovat
Zaschrona

od zapasu s MU

Reagovat
salami

máte někdo nějakej kvalitní stream na Saints s NUFC?

Reagovat
salami

a nebo snad radši ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

nevim no.. jak se mi líbí, co Rafa dělá celkově pro NUFC, tak poslední dvě sestavy mi přijdou hrůzný

Reagovat
fenixLFC

ospraveldnujem sa longovi za vsetku kritiku

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Magpies lahudka..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Stream na Chelsea? žádný na redditu mi nefunguje pořádně

Reagovat
TopinB

Díky

Reagovat
fenixLFC

ten taylorov nezaujem po chybe

Reagovat
smazaný uživatel

videl bych to na fatalni chybu begovice po ktery pude swansea do vedeni, 41. minuta haluz gol pato a 45. wonder goal hazarda

Reagovat
off-olda

Vsadím se o co chceš, že Hazard gola nedá. Bereš?

Reagovat
smazaný uživatel

ted sem si zrovna rikal jestli neni zranenej, o chelsea se nezajimam moje chyba tak 41. haluz pedro a hazardovu ulohu v 45. vezme pato

Reagovat
Whitemedia

Miazga Begovic

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo nějaký stream na CP - Norwich prosím? Jde jen o to, aby se nesekal. Nemusí být HD ani nic takového.

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel

Super, díky moc.

Reagovat
Miguel19

Miazga začíná hrát na úrovni Stonese celkem brzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se kurva Baba nepodívá, kam to centruje? 3 Hráči byli volní, kdyby to poslal dál od branky.

Reagovat
Error

Pato není vůbec ve hře, ale jakože vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Townsenduv nejlepsi vykon byl pri prohre 5-1 na Chelsea

Reagovat
Infernoqt

zaslouženě

Reagovat
Whitemedia

Solidní sračka zatím..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůžeme vyhrát, těch chyb je až moc a Swansea nás za ně dobře trestaj..

Reagovat
Miguel19

Miazga první áčko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň už víme, že Villa pro Miazgu fakt měřítko nebyla.

Reagovat
Whitemedia

No, Miazgy už dnes bylo dost, střídáme..

Reagovat
Miguel19

Ale co tam dělali Azpi a Fabregas?

Reagovat
vitasrp

Miazga je zatím v tomhle zápase slušnej fórek.

Reagovat
spider_8

Ale co měl tady udělat jinak? Pustit ten míč za sebe? Spíš bych viděl problém v tom, že nebyla pokrytá hranice vápna a všichni stáli na malým.

Reagovat
vitasrp

Měl to líp odhlavičkovat, ale to nebylo jen o něm - Mikel neměl stát mezi stoperama, ale hlídat ten odraženej balón.

Každopádně v průběhu celýho zápasu se tam zatím slušně motal.

Reagovat
spider_8

Tak on byl hodně v záklonu, vůbec nehlavičkoval v ideální pozici. Ale jako stoper ten míč prostě nemohl pustit za sebe.

Reagovat
vitasrp

To s tím souvisí, měl mít trochu lepší pozici, ale nic extra hroznýho to nebylo. Kdyby to byla jediná věc, tak mlčím, spíš to bylo takový vyvrcholení slušný série.

Jinak bych teda nejradši už posunul čas někam do července, tohle je fakt strašný.

Reagovat
spider_8

To teda je

Podle mě potřebujeme největší nákupy v obraně. Top stoper a alespoň dva krajní beci, s tímhle materiálem to nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za sračku tohle? Vždyť oni si ani nenahrajou.

Reagovat
Miguel19

Asi jim Conte řekl, ať už se šetří..

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle hraje poslední měsíc ještě větší sračku než Aston Villa.

Reagovat
Whitemedia

Proč jsou všichni dnes tak zpomalení, se na to nedá dívat..

Reagovat
off-olda

Myslíte si, že na ty zápasy už Conte čumí? Nebo si udělá obrázek o hráčích až naživo?

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa išiel na pekný sobotný výlet s rodinou, a dobre urobil

Reagovat
smazaný uživatel

Snad čumí.

Reagovat
Miguel19

Tak minimálně tam bude mít někoho na report..

Reagovat
smazaný uživatel

Long je ale pekne rýchly

Reagovat
fenixLFC

zhruba od prelomu roku sa mi z celého sotonu paci asi najviac

Reagovat
smazaný uživatel

Miazga, Mikel, Baba a Begovič jsou zatím otřesní.

Reagovat
Whitemedia

A Pata jsem si všiml až teď..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to taky, ale u toho mě pobavil víc ten dement, který komentuje na DIGI. Hráč Swansea ho prošlápne a on, Pato tomu po brazilsku přidal

Reagovat
Whitemedia

Co tohle je za komedii

Reagovat
spider_8

Tak jste chtěli Begoviče

Reagovat
Whitemedia

zatím mu všechno vychází

Reagovat
Pospovič

Co to je kurva? Dělají si srandu asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

okej..kde je vasa zaloha?? o utoku ani nehovorim

Reagovat
smazaný uživatel

neexistuje.. Wijnaldum tradicne naprosto neviditelnej, ani si nejsem jistej jestli vlastne hraje.. byl vubec u mice?

doufam, ze sestoupime, tohle je humus naprostej a Rafa na tom ma svoji vinu, kdyz nasadi stejny hrace jako s Norwichem, kde to naprosto nezvladli

Reagovat
fenixLFC

http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2015/matches/803488/player-stats/41733/OVERALL_02#tabs-wrapper-anchor#:WQeDN-il9_QX/A wijnaldum....to je proste hrozne co predvadzate, tam nie je vôbec nikto kto by stal za zmienku alebo cosi....to je fakt na urovni villy

Reagovat
salami

jako záchrana už je nemožná, tohle byla jednoznačně poslední šance, podle mě neporazíme ani AV, ten tým je totálně v prdeli, jsem zvědavej na příští sezonu, rozhodně nepočítám s návratem za rok, minimálně sezona bude potřeba na to dostat ten tým z uplnejch sraček, tam nefunguje fakt nic

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvedavej, kdo vsechno v lete odejde -

sestava pro champ -

Darlow - Mbabu, Good, Lascelles, Dummett - Townsend, Shelvey, Colback, Aarons - Armstrong, Toney

Reagovat
kissak

Townsenda už můžeš vynechat prej je k mání za 8 m

Reagovat
smazaný uživatel

To jeste neznamena, ze odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaanmaat

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte sa zranil...

Reagovat
salami

to je jak groteska, co předvádíme, hráči si zakopávaj o nohy, nemluvě o tom, když musej nedejbože pracovat s balonem

Reagovat
smazaný uživatel

jestli sis vsim, tak ten gol padl po dalsim nezpracovani SIssoka ve vapne Saints... on je proste naprosto zoufalej tuhle sezonu, nechapu, ze je porad v zakladu

Reagovat
Whitemedia

To, co dnes předvádíme, je naprosto nereálný fotbal..nenajdu jediného hráče, který by za první poločas zasloužil alespoň malou pochvalu..

Reagovat
off-olda

Oscar je s přehledem největší zoufalec na hřišti.

Reagovat
Whitemedia

dnes ani náhodou..

Reagovat
off-olda

Však přesně nahrál asi 2x

Reagovat
Whitemedia

a pořád to dnes není největší zoufalec na hřišti...

Reagovat
Mimalu

s přehledem ne, konkurence je vysoká

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zoufalec fakt je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

MCCARTHYYYYYYYYYY

ale teda stesti, ze nebyl pred chvili vyloucenej

Reagovat
Miguel19

Saša Pato

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar, Pato a Mikel dolu, Traore a Kenedy a nějaký mladík na pozici středního záložníka do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar On ani nezpracuje balon.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ti musela prasknout žíla

Reagovat
Zaschrona

Spis jen vybuch ironickeho smichu, vsak tohle uz zazivam asi tak po 464979612944x v sezone...

Reagovat
spider_8

Azpi tu pravou stranu dneska zrovna neovládá

Reagovat
off-olda

Pato To jako jde minout i bránu jo?

Reagovat
Pospovič

Dobrý jsi Pato

Reagovat
fenixLFC

kde sa daju najst take tie statistiky ako je kolkokrat sa hrac dotkol lopty, kde a tak??

Reagovat
fenixLFC

tak uz nic

Reagovat
Zaschrona

To fakt neni mozny... dame gola do satny, v nastavenem case prvni pule... a jeste ho stihnem zas i pro jistotu dostat, fakt unikatni kokoti

Reagovat
Zaschrona

Stones

Reagovat
Cescio

Arsenal aj Everton pre mňa túto sezonu veľké sklamanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na toho Oscara už fakt nemám...

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa a Newcastle smerujú tam, kde majú nakročené dobrých pár sezon. Škoda, že také veľké kluby vypadnú. Ale fakt sa na nich nedá pozerať.

Reagovat
Whitemedia

Kenedy za Miazgu, to jsem z toho jelen..

Reagovat
salami

Shelvey taky velký zklamání, kromě prvních 3-4 zápasů je to bída

Reagovat
off-olda

Mno....

Reagovat
off-olda

Begovič

Reagovat
Whitemedia

Pato džííízis..

Reagovat
off-olda

Pato má tedy i kopec smůly...

Reagovat
smazaný uživatel

9 - Only Harry Kane (11) and Sergio Aguero (10) have scored more Premier League goals in 2016 than Gylfi Sigurdsson (9).

Reagovat
fenixLFC

ja byt benitezom tak po tom tretom gole si do poznámok napisem Koncim a v momente odtial odidem

Reagovat
Whitemedia

Ivanovic........

Reagovat
Pospovič

To je neco nemožného...

Reagovat
fenixLFC

townsend

Reagovat
Whitemedia

ale hovno dive..

Reagovat
off-olda

Falcao Tak dnes gola určitě nedáme.

Reagovat
fenixLFC

boa rafa, kup si novu vestu, ved tuto ti zachvilu roztrhne

Reagovat
Error

To je tak, když se člověk jednou na zápas těší.

Reagovat
smazaný uživatel

S tym Iturbem je co vlastne?

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý až to neviem prirovnať.

Reagovat
Zaschrona

kdyz se to jebe, tak poradne

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa stalo?

Reagovat
Zaschrona

Lukaku z absolutni tutovky brevno

Reagovat
smazaný uživatel

To si zamerne znizuje cenu narychlo.

Reagovat
Zaschrona

chudak, tak to u nas zustane

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, to je preto, ze som mu dal tripleC dnes

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja som rozmyslal, ale radsej si to necham pre niekoho z LFC alebo City

Reagovat
smazaný uživatel

Nový styl hry u nás? Převzít balon, pak se zastavit a čekat na protihráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta naše sestava to zas bude vypadat , ale tak aspon pošetříme hráče na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekné anglické počasíčko v Manchestri.

Reagovat
kiwwi

Sessegnooooooooooooon

Reagovat
kiwwi

a teraz Presovsky beton!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko mi ešte bude žrať ten potkan Fernando nervy? ja to už nechápem, ten hráč je pomalý nevie brániť v útoku nulový a prihrávku zvládne iba takú na 1 meter

Reagovat
lucius6

Tak dlouho dokud nepřijde v létě Gundogan a další hráči na jeho post, pak už nejspíš odejde ze City.

Reagovat
fenixLFC

Johnson? hart??

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne hrá Kolaroooov

Reagovat
kiwwi

omg DIVE

Reagovat
diastan

do poločasu ještě 1 City

Reagovat
lucius6

Bony je opravdu špatnej, respektivě je úplně k ničemu v City, ten styl jejich hru mu absolutně nevyhovuje. On je schopnej dávat góly, ale potřebuje jinej systém a ten mu City nenabídne, takže by podle mě měl zkrátka odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher je výborný v strede poľa.

Reagovat
fenixLFC

kks bony je este miliónkrát zbytocnejsi ako benteke. absolutne netusi kde sa hybat, co sa bude diat, totalne mimo. Oni v podstate cely polcas hraju dopredu a on je pri lopte v 26. minute a dalsi dotyk s loptou ma az v 39.! a vo vapne pri lotpe prvýkrát az v poslednej minute.furt sa skryva medzi 2-3 supermi, nehlada si volne miesto, proste nic.totalne k hovnu hrac

Reagovat
bbbauch

A presto ma lepsi statistiky jak Benteke a byl levnejsi

Reagovat
fenixLFC

a koho to trapi?

Reagovat
bbbauch

Jen konstatuju, jeste by nekdo mohl uverit tomu, co placas

Reagovat
fenixLFC

co? ze bony je horsi nez benteke?

Reagovat
bbbauch

Je to dost prehnany tvrzeni po polocase proti betonarce by Pulis

Reagovat
fenixLFC

jeho styl hry si vsimam uz dost dlho a dnes som sa zameral najma na neho. a nepredviedol fakt nic. ako pises, proti betonarke pulis a aj tak uplne odpojeny z hry? s jeho postavou a silnymi strankami? inak co sa tyka tych statistik: http://www.squawka.com/comparison-matrix#premier_league/2015/2016/wilfried_bony/165/165/5574/37/p|premier_league/2015/2016/christian_benteke/165/165/3738/36/p#shot_accuracy/total_passes/successful_passes/goals_scored/aerial_duels_won_%/assists/key_passes/total_duels_%/successful_take_ons_%/fouls_committed#avg (sorry, neviem kratsi odkaz ) nahadzal som tam co prislo, mozno daco chyba

Reagovat
bbbauch

Tak celkem se snazi, sbiha si casto na stranu podobne jak aguero na druhou.. parkrat byl i v dobrym nabehu ale nahravky chodej doprdele... to mas pak tezky.. tema statistikama je to dost vyrovnany, navic tam mas jenom zapasy PL, ve vsech soutezich ma bony o nejakejch 180 minut min ale ma stejne jako benteke 8 golu, ale o dve asistence vic. nejaky pocty prihravek, faulu atp me moc nezajima, utocnik je tam od golu a asistenci, klidne at neda ani jednu nahravku, kdyz bude strilet.

btw na kratsi linky bitly.com

Reagovat
fenixLFC

to je presne to, on si s timom absolutne nerozumie, je uplne v iných poziaciah ako je hra a kde by hra mohla byt. a dost casto mi prislo ze ho spoluhraci vyslovene ignorovali...

a za to dik

Reagovat
bbbauch

Tak na to asi kazdej koukame z jinyho uhlu, ja vidim fajn nabeh ale spatnou prihravku, ty zas blbej nabeh

Reagovat
fenixLFC

on si sice moze nabiehat ale co z toho ked nie je sanca aby sa ta lopta k nemu dostala kedze je pokryty. ta zla nahravka bola castokrat nie ze bola zle nahrana, ale proste sa k nemu nemala sancu dostat

Reagovat
FUnk

lol moc fans dneska neslo na zapas city. ostuda

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

kto by chodil na WBA

Reagovat
kiwwi

maju vraj akurat v kostole

Reagovat
Maresma

Kolik je tam lidí?

Reagovat
lucius6

+- 50 tisíc

Reagovat
Mindas

Kdo by chodil na televizni zapas v takovem pocasi a pri te sracce, co Pelle produkuje a jeste navic proti WBA? Taky bych si vybral lepsi program.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

neskutocne ako pocut ze si ten komentator vsetky info Googli prave teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry komentator sa musi vediet vynajst. Je jedno ako.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa najviac páči, keď je záber do hľadiska na nejakú osobnosť a komentátor zostane ticho, lebo nevie, že kto to je. A pritom by si stačilo pustiť do ucha anglického komentátora a hneď by vyzeral, že má prehľad.

Reagovat
scholes18
Reagovat
smazaný uživatel

Jednou z kladných stránok pozerania PL na streamoch sú profesionálny anglickí komentátori. To sa nedá porovnať. Keď som si cez veľkú noc pozrel jeden záznam zápasu PL na Digi Sport, tak to sa vážne nedalo počúvať. Predovšetkým na Skáčika som silno alergický.

Reagovat
smazaný uživatel

On hlavne nemá hlas na komentovanie, a má pomalé vyjadrovanie, čo pôsobí na diváka potom otravne.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď práve, jeho hlas ma irituje.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Myslel som, že si nadviazal na to googlenie.

Reagovat
diastan

slabota ale výhra se počítá, účka zítra pojedou s prázdnou, takže budem mít konečně trochu náskok

Reagovat
smazaný uživatel

"Sofian Feghouli zatím neprodloužil kontrakt s Valencií, neustále se tak spekuluje o jeho odchodu. Podle informací "Plaza Deportiva" má nově o alžírského reprezentanta zájem Tottenham."

- To by byla pro Tottenham skvělá posila. hráč je to výborný. pořád ještě mladý. A aspoň by zůstal na očích.

Reagovat
smazaný uživatel

To dopadne zase jako Willian a jemu podobní. Tottenham bude hlavni spekulace a beztak ho někdo vyfoukne.

Posila zajímavá, ale ne nutná.

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě..

ale je to strašně zajímavý hráč. a ne nijak provalený přitom kvalitou dle mého lepší než Willian, Cuadrado a podobní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si budeme, remízy nestačia a konečne musíme proti TOP 6 doma na plno zabrať. Takže dnes výhra Sunderlandu a Tottenhamu prosím.

Reagovat
Hokaido

Dnes všichni fandíme United!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kampaň

Reagovat
Hokaido

Vím, o čem mluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes všetci fandíme Sunderlandu

Reagovat
Hokaido

Kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes všichni fandíme United a Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

stačí remíza

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

to uz radsej doprajem titul Spurs ako fandit ManU

Reagovat
scholes18

Kto to je ManU??

Reagovat
FUnk

Reagovat
minoLFC

remíza bude ok

Reagovat
Coutinho10

nikdy

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Goalkeeper Wojciech Szczesny says he still supports Arsenal - but wants Leicester City to win the Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarec borci, vyplňte mi prosím dotazník k BP, budu moc rád. https://bee-modni-znacka.vyplnto.cz/

Reagovat
Jazdec

1000 len tak z piči

Reagovat
smazaný uživatel

1000. proti operaciam s float-mi a mojmu pokazenemu vikendu kvoli nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ale už líšky inkasujú, a mohli by aj stratiť. Tá séria je pridlhá.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

nestraš

Reagovat
Hokaido

Dnes asi nevyhrajou, důležitý bude uhrát stejně bodů jako Spurs.

Reagovat
SunFells

Tři?

Reagovat
smazaný uživatel

máš v oblíbených klubech Leicester ale poslední dobou nějak fandíš víc Slepicím...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevojde sa do obľúbených každý :-) Spurs prajem za to čo predvádzajú, rovnako ako Leicestru. Teraz v tomto kole ale skôr len zdramatizovaniu boja o titul.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už snad konečně Ojo v základu a mohl by tam vydržet až do konce ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ak dnes vyhra Leicester, myslim si ze je to uz jasne

Reagovat
fenixLFC

1024. pre blaydon races

Reagovat
scholes18
Reagovat
off-olda

OT: Bolton Wanderers

Reagovat
smazaný uživatel

no co, musí wandererovat, co to jde

Reagovat
smazaný uživatel

bojím sa, že podobný osud čaká aj zadlženú Aston Villu

Reagovat
Infernoqt

Van Gaal finally puts the Jose rumours to bed

https://www.facebook.com/www.JOE.co.uk/videos/656175517879851/

Reagovat
miezto

Reagovat
wild

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

perfektné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

blazni

Reagovat
Hokaido

JOE.co.uk jsou bezkonkurenční

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

neeeeee

Reagovat
vladis271

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Ligter

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
bbbauch

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
andrew96

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jazdec

Reagovat
jacobT

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
vodka
Reagovat
vodka

lol jak je mozne, ze sem 40 minut neaktualizoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tu bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

V Sunderlande je 10 stupňov a Okazaki je spotený, ako keby behal po Sahare

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland hrá po prichode Kirchhoffa dosť dobre (na svoje pomery).

Reagovat
smazaný uživatel

on je super, Sunderland sledujem pravidelne a v každom zápase patrí medzi najlepších na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale ked si spomeniem na jeho prvy zapas to bola tragedia

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

akorát nechápu proč hraje Borini, resp. že vůbec toho tragéda je ještě nejaký klub z PL schopný koupit.

Reagovat
smazaný uživatel

No okrem toho že lieta po ihrisku, nevidím inú jeho prednosť.

Reagovat
tony223

seš si jist, že je to jeho bezhlavé lítání po hřišti přednost?

Reagovat
smazaný uživatel

No popravde z toho ešte nikdy nič nevyťažil, aspoň ja som si nevšimol

Reagovat
smazaný uživatel

raz to pride a potom uvidite !

Reagovat
tony223

jj v Champu da 5 golů v 25 zápasech a postaví mu sochu u Stadium of light

Reagovat
tony223

O to víc je pak vtipné jeho CV, když se tak podíváš za jaké velkokluby hrál - Chelsea, Roma, Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Má docela dobrej pohyb a dobrý zakončení. Je sice dost dřevěnej, ale tak pro Sunderland docela slušnej hráč.

Reagovat
Hokaido

Zeptej se fantomase, ten ti to určitě vyvrátí.

Reagovat
Hokaido

Na jeho legendární debut na WHL už si nikdo nevzpomene.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol to jeho prvý zápas, navyše nastúpil do rozbehnutého vlaku a do formácie s 5 stopérmi, v ktorej ešte v živote nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

nějaký link na lišky?

Reagovat
lada.sp
Reagovat
Coutinho10

predtim stou kleci to bylo vtipny...ted uz moc ne

Reagovat
Orlandiiik

Pojďte Sunderland !

Reagovat
Coutinho10

predchvili Borini ted Huth slusne si nakladaj

Reagovat
Hokaido

No byla teda pískatelná, evidentně jej kopnul.

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná penalta a červená.

Reagovat
REPLIKATOR

Mahrez naprosto neviditelný.

Reagovat
Usty

Jasná no...

Reagovat
Coutinho10

Okazaki porad na zemi

Reagovat
Cobra

Okazaki je víc na prdeli než na nohách

Reagovat
Orlandiiik

Jasná

Reagovat
Cobra

Na penalty 1:1

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mimalu

omg, vždyť to byl učebnicový příklad kdy se ruka nemá pískat, když hráč leží na zemi a míč ho trefí do ruky, o kterou se opírá....

Reagovat
Cobra

Učebnici jsem nečetl, jen jsem viděl ruku, která zabránila možnému gólu. Toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě automatiky neznamená penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Což ale nebyl takovej případ. Kdyby se opíral ve skluzu a přišel by nástřel, jasně že nepískat. Ale tady ta ruka přišla v pozdní chvíli už do dráhy balónu, navíc ten hráč snad ještě nebyl celým svým tělem na zemi. Takže určitě pískatekná.

Reagovat
Switchback

Tak teď měl Sunderland kopat taky penaltu ...

Reagovat
Mimalu

hmm, ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Neodpískané penalty 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem žádný fanoušek Arsenalu, ale sleduji ho od příchodu Petra Čecha více. Doopravdy nechápu, proč seděl....Ospina v sezóně nepřesvědčuje a to se dobře ví. Proti Watfordu už se mi to zdálo divné, ale říkal jsem si zranění ale ve West Hamu Wenger dle mého názoru udělal chybu.

Čech přišel jako jasná jednička a až na první zápas, tak celý rok si dovoluji říct, že chytá fantasticky či aspon velice nadprůměrně. X krát ten tým podržel a držel zákroky. Má i hodně čistých kont. Tu laickou obranu i dal dohromady. Pak přišel nepovedený zápas se Swansea a Man Utd, kde kdo ví jestli nebyl zraněný a pak zranění a teĎ sedí?

Ještě před pár týdny o něm Wenger do televize povídá jako je to osa týmu atd jak je důležitý apod. a pak včera do novin řekne že je slabý jak Ospina a že je vlastně jedno kdyby chytal on či on? To je prasečina a toto si doufám Wenger vyžere.

Viděl jsem goly ze zápasu a dovoluji si říct, že Ospina moc toho dělat nemohl ale kdo ví, jestli by ty poslední dva Čech nechytl i ten první byl těžce o odhadu. Mohl třeba jeden chytit a Čech tyto zákroky umí a mohli mít tři boddy.

Jsem doopravy zvědavý kdo dochytá sezonu ale tímhle vyjádřením mě Wenger docela zklamal. Je asi hodně ješitný. Chápu byli na vítězné vlně, ale rozhodně srovnávat Ospinu s Čech je trochu mimo.

Reagovat
tony223

on řekl, že je slabý? Na pozápasové tiskovce řekl, že je po zranění, ale že je slabý jsem nezachytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl, že je uplně jedno kdo je z nich v bráně.... že mají oba problémy ve vzduchu a že dostávají z těch prostorů oba stejně golů. že to je stejný problém i jejich obrany. Zvolil Ospin že je v lepší formě... Tot vše ... u obou golmanu stejne problemy apod.

To mi přijde hodně mimo mísu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Lester stratí

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Tak na penalty 2:1

Reagovat
Coutinho10

Kante skvela prace...skoda, ze to Okazaki takhle zadrbal

Reagovat
Switchback

Okazaki je napiču

Reagovat
Coutinho10

ouuu Kasper what a save

Reagovat
Hokaido

Schmeichel

A Okazaki je fakt píčus dřevěnej . Vyhrát titul s ním v základu je zázrak sám o sobě, ať už by to bylo v Leicesteru nebo Barceloně.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze se jim nepovedl v zime remy

Reagovat
Miguel19

K čemu by jim byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Mastný Chobot

Škoda, že až takto na koniec polčasu sa Leicester rozohral, ešte keby sa hralo 5 minút, tak dajú gól určite. Sunderland bráni tragicky.

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí má vsazený, že padne 0-1 gól.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře, já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Poteší :D

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechápem prečo nehrá Ulloa. Ten aspon sklepne loptu a má lepšie zakončenie keby je miesto Okazakiho niekto iný tak Lester dá 2 goli nech ho dá dole na to sa nedá fakt pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vítkovice neskutečný zápas

Reagovat
FUnk

parada, to jak dokazou hrat po tom co jim vykoupi nejlepsi hrace je neskutecne....

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

na zacatku sezony jsem se bal, aby vubec prosli do play off, v tom tymu ma nejstarsi hrac 25 let... A nejlepsi je, ze nepostoupili po nejake haluzi, ale protoze byli proste lepsi

Reagovat
Miguel19

Slušný závěr ale...za 4 sekundy 2 fíky

Reagovat
Dawon

trosku zbytecne nervicky ale ta posledni minuta, sulini

Reagovat
patas92

Reagovat
kiciN

super zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Obaja Taliani v zostave Sunderlandu sú bez mozgu. Mannone vykopáva sviečky na Defoea, ktorý je medzi Huthom a Morganom (nie je to prvý krát), a Borini behá ako splašený kôň po ihrisku, pri čom ani nevie, kde sa nachádza.

Reagovat
kiciN

Mannone je proste gunner no, hraje proti vam

Reagovat
smazaný uživatel

omg veď oni samy hrajú o záchranu

Reagovat
kiciN

neber to tak vazne blazni co dneska nepromenili no

Reagovat
kiciN

tak ale tedka

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se moc líbí ten trend většiny rozhodčích v Anglii, že když si nejsou jistí tak prostě nepískají penaltu. I když pak v opakovaných záběrech třeba byla. Rozhodně lepší než písknout nějakej naprostej nesmysl viz Clattenburg letos. Myslim že speciálně Oliver je v tomhle specifickej, že on moc penalty nepíská. Za mě super, ať dají góla normálně (z offsidu ).....

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mimalu

Vardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Chladnokrevně

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooaaaaaaaaaaaal Vaaaaaaaaardyyy

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooool

Reagovat
kiwwi

neuveritelne tento Leicester uz proste musi vyhrat titul

Reagovat
Mastný Chobot

vy hlavne dneska berte 3 body

Reagovat
kiwwi

to by bol sen...

Reagovat
smazaný uživatel

Vardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Cattermole ako on môže stále hrať v PL nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

Kaboul, no

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Vardyyyyyyyyyy juchuuu

Reagovat
kiciN

to jsou blaaaazni, jedna poradna sance a gol Vardy

Reagovat
kiciN

Drinkwater

Reagovat
Jerichoo

Leicesteeeeeeeeeeer

Drinkwater neskutočne

Reagovat
Jerichoo

Leicesteeeeeeeeeeer

Drinkwater neskutočne

Reagovat
REPLIKATOR

Mannone zaspal

Reagovat
vrabejka

Vardyyyyyyyy. Jsme zase blíž!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 muzstvam z anglicka drzat z prvel gily tak to je super este si daj aspom dve nech mas vedciu sanc u na tuitul

Reagovat
smazaný uživatel

vedciu

Reagovat
tony223

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Čemu je Pool blíž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nuno čomes

VAAAARDYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater ta prihravka

Reagovat
smazaný uživatel

ten brekot fans slepic skončíte ještě pod arsenalem jako vždy

Reagovat
Orlandiiik

Tyvole, co to je za komentář, nojo lfc fans, jaká klasika

Reagovat
J0EL

To by owny uz nerozdychal

Reagovat
Cobra

Proč ne? Nato už jsme si zvykli

Reagovat
J0EL

Tak za tie roky vam ani nic ine neostava

Reagovat
Switchback

Borini, tak to je konec toto

Reagovat
smazaný uživatel

Borini

Reagovat
kiwwi

#mufc XI: De Gea, Fosu-Mensah, Smalling, Blind, Rojo, Schneiderlin, Carrick, Mata, Lingard, Martial, Rashford.

Reagovat
kiwwi

Spurs XI v Man Utd: Lloris (C), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Dier, Dembele; Lamela, Eriksen, Alli; Kane. #THFCvMUFC

Reagovat
Hokaido

Vítězná

Reagovat
Dawon

da se nekde vsadit, ze pujde Rojo do 60. minuty dolu?

Reagovat
kiwwi

on jediny ma v tej zostave serie...kludne tam mohol ist namiesto neho Fosu a napravo Tony, Darmian alebo Young

Reagovat
Dawon

to je zas ta jeho zvlastni tvrdohlavost no...pravidelne tragicky, neni schopny odehrat cely zapas uz snad mesic, a stejne bude furt hrat...on tam proste chce asi za kazdou cenu levaka, pokud to jen trochu jde, jinak si to moc neumim vysvetlit

Reagovat
tony223

Borini

Reagovat
REPLIKATOR

Borini

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (C), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Dier, Dembele; Lamela, Eriksen, Alli; Kane #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem na Vertse zvědavej.

Reagovat
Cobra

Reagovat
vrabejka

Ojo, Stewart

Reagovat
smazaný uživatel

Fosu-Mensah základ

Reagovat
Mastný Chobot

Borini je najhorší útočník v lige, neskutočný drevák

Reagovat
smazaný uživatel

Gestede? Jerome? Borini je oproti temhle hracum hvezda.

Reagovat
Mastný Chobot

Gestede je aspoň hovado vo vzduchu a Jerome dal jeden wondergól. Už to ich radí pred Boriniho, však ten týpek je úplne stratený, nezaujímavý o ničom hráč, ktorý je vo všetkom podpriemerný možno okrem behania.

Reagovat
Hokaido

https://www.youtube.com/watch?v=wg9WL9Nxhfg

Tohle byl skvělej zápas a skvělej gol. Sunderland nevyhrál snad prvních deset zápasů ligy...

Pro mě osobně snad jeden z top10 okamžiků PL

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh.

Reagovat
tony223

jak může tohle někdo napsat

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

kozak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R.Meireles

Liverpool: Mignolet, Clyne, Toure, Skrtel, Moreno, Allen, Milner, Stewart, Ojo, Firmino, Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

velmi pěkně

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mickey mouse

Výborná

Reagovat
smazaný uživatel

Ojo Stewart ale za Allena,Morena a Clyna Flanno,Smith a Chirivella měli hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Drinkwater má veľké šťastie, že hrá s Kantém. Ten hrá kráľovsky a žehlí aj Drinkwaterove prúsery.

Reagovat
Hokaido

Ůžasný jak Sunderland chce najedou útočit a těží z toho jen a jen Leicester, stejně jako v zápasech první poloviny sezony.

Reagovat
Cobra

Defoe moc chce, až to kazí

Reagovat
Switchback

Reagovat
Coutinho10

Rodwell

Reagovat
Cobra

Reagovat
Dawon

Reagovat
tony223

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gray Rodwell .. ty vole to je jak koukat na champ

Reagovat
Switchback

Zvykej si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš přes léto měnit barvy?

Reagovat
smazaný uživatel

no nechapu, proc bych si mel zvykat, kdyz to neni tak davno, co jsme tam sezonu odehrali ... tyhle radoby vtipny komentare uplne mimo me fakt nebavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Pico, toho Rodwella mi je luto, to uz je stratena kariera, talentu mal az az..

Reagovat
smazaný uživatel

veď je to drevo

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz tak urcite posobi, to je fakt.

Reagovat
Coutinho10

proc se Kante bal vystrelit ?

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC vs #MUFC kick-off is DELAYED until 4.15pm as the @ManUtd team bus is stuck in traffic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho confirmed

Reagovat
kiwwi

Jose has taken over and parked the bus.

Reagovat
Coutinho10

to je skoooda takova sance Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel základ, konečne si to dnes môžem vychutnať

Reagovat
kiciN

Mannone

Reagovat
M0rb1D4S

Tohle ale byla nádhera jak od Leicesteru, tak od Mannoneho.

Reagovat
Jerichoo

Leicester úžasné bago

Reagovat
celeb

5 minut?! za co?

Reagovat
Coutinho10

to je kontrola mice..neskutecny

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Zase 1:0? Neskutečné Přeju jim to!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Amartey

Reagovat
Dawon

to je proste koupene, oni nemuzou hrat jinak nez 1:0 co na obou stranach nepromenili, neskutecne

Reagovat
Dawon

...

Reagovat
Hokaido

Oni je pomalu nepustí z vlastní půlky, kde se to v tom týmu bere dopiče.

Reagovat
kiciN

tojo ale celej zápas určitě lepší nebyli, vyrovnany

Reagovat
Coutinho10

proste na 2:0 nedaj 1:0 ® Leicester

Reagovat
Ritchie

vyslyšeli tě

Reagovat
Coutinho10

nevadi

Reagovat
kiciN

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mimalu

Vardyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester vasu pomoc nepotrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reakcia na Kiwwiho, ale ok ze ok

Reagovat
wild

Vardyyyyy

Reagovat
Coutinho10

2:0 yeeeeeeeeaaaaah Vaaaaardy

Reagovat
kiwwi

je tam...tak pomozme kurva tomu Leicestru, minimalne bod dnes musime brat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
elChe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

fuck off

Reagovat
cristiano.K.

mlčeti zlato

Reagovat
kiwwi

tak uz drz hubu konecne

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kincl

Gratuluju k titulu na 90% Leicesteru a na 10% Kohoutům :D

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
kiciN

Vardyyy

Reagovat
Mastný Chobot

Foxes znova nie úplne presvedčivý výkon, ale Sunderland je tragický tím.

Van Aanholt

Reagovat
smazaný uživatel

Van Aanholt nezvládal psychicky v závěru.

Reagovat
minoLFC

dajte im ten titul

Reagovat
mickey mouse

Gooooool lišky, Vardy

Reagovat
celeb

JV9

Reagovat
Jerichoo

Vardy famozne

Reagovat
Coutinho10

Raieriho radost

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tony223

tos tam chtel vyhodit celej počítač?

Reagovat
smazaný uživatel

za 17 korún, to sa nehanbíš ísť vôbec podať?

Reagovat
smazaný uživatel

jak u nás říkáme - sázky na kávičky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

17 kroun a taka radost ked 1. zapas vysiel

Reagovat
Mastný Chobot

týjo, tu sa už idú iné veci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

1,37 na 2 a více gólů

To byl zločin vsadit s takovým kurzem.

Sevillu vsadit byla taky riskantní záležitost, když teď mají v nohách EL.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj mne zacal zapas vcera trosku neskor. Nevadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jmenuje teď ten český host, co mluví na DigiSport?

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď už nás zachrání jen zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Co se deje na tottenhamu, proc porad posouvaji zacatek zapasu??

Reagovat
smazaný uživatel

bus united uviznul v zácpě

Reagovat
REPLIKATOR

KONTUMACE

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si Spurs nespravili skore?

Reagovat
smazaný uživatel

tak at to dobehnou a rozcvici se behem toho...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Crossrail to brzdi..

Reagovat
Cobra

Intriky od United

Reagovat
Kincl

United se z toho zápasu "posra*li" a tak to brzdí :D

Reagovat
Ritchie

tak když to píská Dean

Reagovat
Free_player

Reagovat
REPLIKATOR

Tottenham v Man Utd delayed by 15mins due to Manchester United being stuck in the 90's

Reagovat
FUnk

uz 30 minut

Reagovat
REPLIKATOR

Kontumovat!

Reagovat
Busby babes

no ono ani v novem tisicileti tech titulu nebylo malo.

Reagovat
smazaný uživatel

stream na LFC chalani??

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Miky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ide to aj na digi 2, ak máš...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to by som mal mať ...Idem zpanúť

Reagovat
Melda

Taky díky

Reagovat
cubazi

o čo dnes hráme?

Reagovat
Wambasen

o 3 body

Reagovat
vladis271

ja si kuknem asi Spurs. Viem, shame on me.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo to neskontumujú? Veď súper sa nedostavil na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie je už asi nastúpený pred šatňou rozhodcov a vyvíja na nich tlak

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

aspoň nějaký trest byste dostat mohli

Reagovat
Swarley

dostatečný trest je být pod váma v tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

napríklad odpočet 10 bodov a kontumácia 1. vzájomného zápasu z Augusta v prospech Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Dean, kontumuj to.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Free_player

Manchester zas zdržuje a to ještě ani nezačal zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe musí byť riadne z formy, keď je na jeho mieste už Ojo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ojo si to zaslouží.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Aj to, ale najma ako pise Divik, poslednu dobu na Oja idu same skvele ohlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, ale aj tak, Ibe bol pred rokom ešte slušný talent...

Reagovat
fff

Sak toto nic nemeni na tom, ze je talent.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, ale čakal som od neho o trochu viac...

Reagovat
fff

Tak nema formu, 20 rocny hrac, nic nezvycajne. Ked Klopp dosiel hral super, odvtedy siel dole.

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooaaaaaaal Albeeertooo Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

AK by ste niekto prosím vás mali gif na morenov gól, djate ho sem, sekol mi stream a telku som nestihol zapnúť kua

Reagovat
smazaný uživatel

I pro ostatní - nejlepší stránka na tohle:

https://www.reddit.com/r/soccer/new/

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
WienArsch

Reagovat
smazaný uživatel

lol.... Butland no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten jim udelal letos stejne bodu jak utocnici

Reagovat
vodka

haugaard je slaby zatim...

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná strela, super .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za Liverpool hrá Pirlo?

Reagovat
fff

Inak Milner 7 + 9 v tejto sezone celkovo, na to ako herne vyzera obcas strasne, tak celkom slusne cisla.

Reagovat
smazaný uživatel

On dokáže byť na správno mieste v správny čas, ale keď sa chceme niekde posunúť, takýto hráči max. kádroví...

Aby sa nezabudlo, veľa šancí / potencionálnych šancí zahodil svojou nefutbalovosťou a min. v polovice zápasov bol priemerný / podpriemerný...

Reagovat
smazaný uživatel

*takíto

Reagovat
Melda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Melda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

celkom slusne? to su vyborne cisla, u nas take statistiky nema asi nikto

Reagovat
Ligter

Už dojeli nebo mám rovnou čekat na zápas s Villou?

Reagovat
smazaný uživatel

máte nějakej rozumnej stream na Spurs x MUFC prosím?

Reagovat
fff

Ojo si zjavne este musi zvyknut na obrancov PL urovne. Niekedy to skusa naivne.

Reagovat
WienArsch

Takovej prcek.. Zase standardka...

Reagovat
Melda

Vypadalo to, že Ojo to vypustil dost.

Reagovat
Coutinho10

hmm standartka

Reagovat
smazaný uživatel

"najvyšší" hráč na ihrisku dáva gól hlavičkou

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu gól po štandardke a ešte Bojan, zóna ... Inak Klopp priznal Hummelsov gól na seba. Yung ....

Reagovat
Mastný Chobot

šak teda ty si lepší taktik jak všetci v Liverpoole dokopy, ja neviem, prečo sa zajebávaš niekde v Trnave na práve, kámo

Reagovat
smazaný uživatel

Netrapoš pls...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

inak, neviem, čo zobral konkrétne na seba, ale zónové bránenie asi ťažko už pochop, že man to man je zastaralé a nikto to nehrá

Reagovat
smazaný uživatel

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3529085/Jurgen-Klopp-believes-draw-Borussia-Dortmund-Europa-League-quarter-final-showed-Liverpool-capable-of.html

‘A set piece, that is a fault for all of us, mine too,’ said Klopp. ‘I decided to have Adam Lallana in this position rather than Origi. Sorry for this.’

Reagovat
Mastný Chobot

hovorí o tom, ako mali hráči rozdelené pozície, nie o tom, akým systémom (ten je dobrý). Robíš zo seba dilina, či to fakt nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len tvrdím, že zónové bránenie nám nefunguje, to je všetko...

Ak by zmenili pozície, o kt. hovorí Klopp a priznáva to ako svoju chybu a vyšší hráč (Origi, aj keď si nie som istý, či by ubránil Hummelsa, to nevie nikto) by bránil Matsa a nie mizerný hlavičkár Lallana, to by sa mi páčilo viac...

Reagovat
Mastný Chobot

ok, no

Reagovat
smazaný uživatel

Môže sa vyskúšať kombinované, pretože toto nám nefunguje...

Reagovat
Melda

Kombinované je ideální ale asi nejtěžší na zvládnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem prečo si nezoberú naši stopéri najnebezpečnejších hlavičkárov, ostatní nech bránia zónovo, ale nie že napr. Allen bráni Croucha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Pokud liverpool vyhraje evropskou, tak bude mít příští rok anglická pět zástupců v lm jako španělsko že ?

Reagovat
EXoRcIsT

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Páči sa mi, ako britskí kokotkovci nezvládajú Jurgena, Hughes

Reagovat
WienArsch

"Pokud se podíváme na stehna tohoto teenagera, rozhodně bychom neřekli, že je teenagerem." Bože můj..

Reagovat
Cobra

Kapitán Vertonghen

Reagovat
Mastný Chobot

ako pozerám na tie zostavy, tak si tipnem 2:0 (Lamela, Kane)... snáď ale MU uhrá aspoň bod

Reagovat
fff

Ojo kurva genialne

Reagovat
Mastný Chobot

skoro polovica apríla a Martial s Lingaardom tam behajú s rukavicami... tým by SAF dal

Reagovat
smazaný uživatel

Štýl

Reagovat
Melda

Danny

Reagovat
smazaný uživatel

Ojov gól, paráda.

Reagovat
Coutinho10

Daaaaaanyy zabijak

Reagovat
WienArsch

Ojo

Reagovat
C-M@ster

Píská Mike Dean

Reagovat
fff

Ale ten work rate v kombinacii s technikou na lopte ... Firmino je v tomto jedinecny, nevravim o kvalite, ale pripomina mi tym Suareza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by bol Stewart ako arsenalský Coq, asi by som sa posral od šťastia ...

Reagovat
fff

Stewart na lopte a prihravkami je priemer az podpriemer pre mna. Hra v pohode, nech si zahra, ale nevidim osobne unho buducnost u nas.

Reagovat
tomasinho

Já moc nerozumím tomu, proč pořád dostává přednost před Chirivellou, který mi přijde o parník lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Chirivella je rozohrávač z pozície DM, Stewart je typické DM, kt. nemá za úlohy byť kreatívny...

Reagovat
fff

Ja od neho nechcme kreativitu, ale DM pre mna musi byt v prihravkac isty, aspon na tie kratke vzdialenosti.

Reagovat
R22

ale možná nervozita no..

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, len píšem, prečo pravdepodobne nehrá Pedro (+ preto, čo píše Divik).. Klopp tam chce "defenzívneho psa" Kevina...

Reagovat
fff

Ako zas je pravda, ze v tej defenzivnej casti sa mi na to dobre pozera .

Reagovat
Melda

Ale to přece není důvod, já je nemám nasledované ale na toho Chirivellu slýchám celkem chválu.Dnes každopádně typické DM mizí a nahrazuje je komplexnější typ defenzivního záložníka.Pokud bude umět jen "čistit" vždy bude max. backup.Podle mě tedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkonama v áčku teda zatím vůbec. Stewart hraje zaslouženě. Pedro má letos ještě čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno sa ešte vyhrá, ale máš pravdu a ja som sa zasníval :)... V defenzíve sa mi páči, na dvojku na DM by možno mal.. Uvidíme...

Reagovat
Melda

Taky mi těma přihrávkama nepřipadá bůhvíjaký ale může to být nervozita, nevyzrálost...

Reagovat
Swarley

Mensah se toho nebojí

Reagovat
Swarley

jinak my jsme se sice zasekli v zácpě, ale kde se ztratil Tottenham, to je mi záhadou

Reagovat
Tomanatura

Uz se slepice dostali aspon pres pulku?

Reagovat
Mastný Chobot

stopér, čo kope rohy, je asi svetová rarita, nie?

Reagovat
tomasinho

Badstuber tež kopal tuším jednu dobu.

Reagovat
Kaze

Badstuber snad kope i primaky.

Reagovat
Swarley

hej a to my máme rovnou dva

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Alex, Lucio tuším občas v minulosti, David Luiz kopú občas priame kopy, kt. sú tiež štandardky... Ale ak myslíš rohy a pod., tak asi je...

Reagovat
Mastný Chobot

hej, rohy, nevidel som to nikdy ešte ale keď píšete, že Badstuber, tak ok, no

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo ten Lucio je snad fakt. taky se mi to nějak jeví před očima..

Reagovat
Manik...

to jsem zatím neviděl

Reagovat
niflheim

https://pbs.twimg.com/media/B7kGblhIgAADAKH.jpg aneb když zapomeneš ve fifě přenastavit

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
oddy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea má najlepší reflex na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, jaký je váš názor na biopotraviny?

Podělte se prosím o svůj názor prostřednictvím dotazníku zde: http://goo.gl/forms/Q9n0amXscA, který nám pomůže k průzkumu trhu. Zabere to jen malou chvíli. Moc děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, ze Gaal sa este musi snazit o top4, pripadne o to, aby nebol vyhodeny a on nema problem hrat s Rashfordom, Mensahom atd, to sa mu musi nechat.

Reagovat
Kaze

Tak ze by mel tolik na vyber

Reagovat
Tomanatura

zacina si me tim udobrovat

Reagovat
Swarley

je zvláštní, že s tou "polepenou" sestavou hraje stejně jako s tou nejsilnější...možná i lépe...

Reagovat
Dawon

rooney

Reagovat
Swarley

i na něj je potřeba se dívat trochu střízlivě

Reagovat
Dawon

souhlasim zkus to nekdy

Reagovat
Swarley

tak zase ta přeháňka, že za vše může Wazza není taky o moc lepší

Reagovat
Dawon

nerikam, ze muze za vse ale mozna az na tech jeho +-5 zapasu, kdy se dobre vyspi, hrajem bez nej proste lip, to mi holt budes tezkou vymlouvat

Reagovat
Swarley

však na tom se neshodneme, to už jsme řešili

Reagovat
Dawon

budiz no, co se da s tebou delat

Reagovat
vodka

to plati tak pro letosek.

Reagovat
Dawon

a my se bavime o nejake jine sezone ted?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

i když to já taky neumím

Reagovat
pingla

Momentalne jsou to nejlepsi hraci na svych postech (jak je na tom Valencia nebo Young po zraneni tezko rict)

Reagovat
niflheim

Tak víceméně s tímto hrát musí.

Reagovat
Dawon

tak a kdo by tam mel jako hrat? ja si nedelam iluze, ze byt zdravy rooney, tak je v zakladu kazdy zapas

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Neboji sa mladym davat sancu, ci by tam Rooney bol, alebo nie.

Reagovat
Dawon

to je sice pravda, ale taky je pravda, ze prakticky kazdy ten mladoch se do toho tymu dostal jen diky zranenim...ja mu tohle neberu, zapracovava je tam pekne a mam z toho radost, nekteri urcite vypadaji, ze by u nas mohli mit budoucnost...jen je treba se na to divat trochu strizlive

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem, co mas potrebu riesit aj na tomto este, ale tvoj boj..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

to preto lebo už má istú budúcu sezónu, že bude u vás bez ohľadu na výsledok tejto.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Cobra

Eriku kurvaaaaaaaaa

Reagovat
Mastný Chobot

Lamela to spravil len preto, aby som netrafil presný výsledok, kokot

Reagovat
Cobra

Reagovat
niflheim

Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ale Spurs jsou kolegiální, taky přijeli s 30ti minutovým zpožděním

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester by už vyhrával 2:0...

Reagovat
Free_player

hoďte mi pls někdo link na Spurs všechno mi padá

Reagovat
I am Mancunian

mensah opat vyborny vykon, krasne to tam hasi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Ale Rojo je spatnyyyyyyyy....to je neco sileneho, proc ho do te sestavy porad kurva cpe

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela špínka

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela

Reagovat
Mastný Chobot

Lamela

Reagovat
fff

Milner druha asistencia . Raz darmo, cisla ma fajn.

Som zvedavy na nasu zalohu v dalsej sezone, pride Grujis a Klopp este chce nejakeho DLP a mozno DM.

Lucas, Allen, Henderson, Milner ... urcite neostanu vsetci, osobne by som si tipol, ze Lucas a Allen pojdu urcite, Hendo mozno mozno a Milner asi ostane urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Zielinski, Grujic.. vrátí se Allan. Nevím jestli čekat ještě něco víc do zálohy. Možná podle toho kdo bude dostupnej.

Reagovat
fff

Na toho Allana som dost zvedvay, Klopp bol z neho vraj vcelku nadseny. On je prave taky zaloznik, co hra viac z hlbky, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

No dalo by se to tak říct, ale zase ti ho nepopíšu uplně nějak přesně. Moc jsem ho hrát neviděl.

Reagovat
Kowe

stejně pravděpodobně nedostane angl. povolení ne?

Reagovat
smazaný uživatel

"I won't be available [for selection] in January because my work visa isn't ready," he told ESPN Brazil. "So I will be loaned out again. I'll be back in the middle of 2016, even more ready and eager to play for Liverpool."

Asi dostane teda, to nevím.

Reagovat
Kowe

tak to je super, jestli to vyjde

Reagovat
Melda

Já ho měl v FM na hostování ve Spartě ale neprosadil se mi tam přes...Grujiče.Ale talent to určitě bude.Ale jsem dost zvědavý na Harryho Wilsona, víte o něm někdo něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládá moc ten přesun mezi dospělý, ale dlouho jsem ho neviděl hrát. Talentu má ale hromadu.

Reagovat
Melda

Hmm, tak díky za info.Snad půjde nahoru a něco z něj bude.

Reagovat
Kowe

finální/předfinální situace má super, ale zbytek.. to je hrůza

Reagovat
CR7RONALDO

Lamela dobrý diver

Reagovat
Grahf

totálne neplodný futbal od united, lvg hru dopredu vôbec netrenuje, o tom som presvedčený

Reagovat
fff

Pici ja mam z nas dojem, ze by sme sa uhranili Barcelone z hry, ale zo standardiek by nam dali goly Alba a Mascherano hlavou.

Reagovat
vodka

ta fyzička a pohyb tottenhamu jsou fakt unikátní..

Reagovat
smazaný uživatel

3 tréninky denně zanechají stopu na fyzičce.

Reagovat
fff

Origi

Reagovat
smazaný uživatel

Schneiderlin trochu žlutá, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dean dneska evidentně proti nám.

Reagovat
Cobra

On začne úřadovat až ke konci, aby to "vyrovnal"

Reagovat
smazaný uživatel

. Připravuje si tu půdičku.........Stejně ho mám rád. Ten styl "mám všechno v pi*e", to je unikátní

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zatím to vypadá na zápas o jednom gólu, kterej ale nikdo nedá.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fff

Reagovat
vodka

mohli byste si dat zase nejakeho vlastnaka, jinak to moc nevypada, ze by sme se mimo standartek do neceho dostali...

Reagovat
smazaný uživatel

jakože Origi chytil skvělou formu na závěr sezóny... poslední měsíc cca hrajeme parádně, snad to potvrdíme i proti Dortmundu

Reagovat
WienArsch

Ten Haugaard je tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám.. pustil hodně srandovní góly

Reagovat
Mastný Chobot

z toho Origiho nakoniec ešte niečo bude... to sú veci

Reagovat
smazaný uživatel

Origi je úplně super útočník, když hraje v takový formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

on ma tu fyzicku silu ako Benteke, len je rychlejsi a behavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem byť puntičkár, ale myslím si, že Benteke má ešte väčšiu silu... Tým nechcem povedať, že Divock je slabý, no...

Reagovat
fff

Pred sezonou by som suhlasil. Teraz ... neviem Benteke ma v tomto strasne sklamal, napr. v FA cupe, ked bol kapitan, co sme hral proti timu y 4. ligy ci akej to a Benteke ich tam mal drtit a nic. Origi ma naopak v tomto strasne prekvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čím to je, ale takto sa javil ku koncu pôsobenia v LFC aj Carroll (kt. v NUFC vyhrával oveľa viac hláv a súbojov).. Asi je to motiváciou a snahou hráča... Každopádne Benteke dovidenia...

Reagovat
Kowe

nejenom proti těm kopáčům, on i v PL strašně moc padá a nechává se odtlačit. To v AV tolik nebylo.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně není línej a jako jedinej náš útočník fakt dokáže pressovat.

Reagovat
fff

Jediny zdravy, nezabudajme na Ingsa. Inak Suhlas

Reagovat
Kowe

před zraněním to uměl i Studge... momentálně je prostě jedinej

Reagovat
fff

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, podle mě Sturridge nikdy nějak extra nepresoval teda.

Reagovat
Kowe

Na úrovni Ingse ne, ale že by to neuměl jak Benteke, to se říct nedá, to až teďka od posledního návratu je v tomhle špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, protože má dobrej pohyb a rychlost, ale workrate na to napadání prostě nikdy neměl a Origi je v tom daleko lepší.

Reagovat
Kowe

Tak o tom se nikdo nehádá. Ale pressovat prostě uměl, ne jak teď.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Melda

Reagovat
Melda

Reagovat
Free_player

tohle je zápas 0:0 jak vyšitej

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp bude mať príjemné problémy... Som zvedavý, kto z tria Studge, Firmino, Origi bude hrať proti BVB... Min. jeden bude na lavičke...Hm:).

Reagovat
fff

Firmino bude hrat urcite podla mna.

Reagovat
smazaný uživatel

Studge bude nervózny zas, že sedí, lebo Origi asi musí hrať, no ...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
WienArsch

Sedět bude ten s nejmenším egem. Ten kterého se to nejméně dotkne a je schopen to pochopit. Origi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... Tiež možné...

Reagovat
fff

Klopp m v pici hracove ego.

Reagovat
Melda

Asi to tak bude.Celkem příjemné starosti oproti podzimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejradši bych hrál všechny a rozdal si to s nima prostě, kdo dá víc golů. Ale jinak bych nechal sedět Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Origi nakonec tu kariéru fakt udělá..

Reagovat
Hokaido

Carroll>Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by som ešte videl Stewa v 2-3 zápasoch za áčko a hral by dobre, premýšľam by som byť vedením LFC, nad pustením Lucasa preč ( )...

Reagovat
Dawon

Heh...to sel Young na hrot a Martial zustal na kridle?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
wild

Reagovat
FUnk

hosi nejaky stream co nepada na tot-manu?

Reagovat
EXoRcIsT

Martial kridlo a Young na hrote dalej Mata tiez na kridle a Lingrad na podhrote

Reagovat
Dawon

tady ta jeho uchylka cpat pulku tymu mimo jejich nejlepsi pozice uz zacina byt dost absurdni, ale aspon nevystridal o polocase krajniho obrance je treba se radovat z malickosti

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

martial je z toho křídla nebezpečnější mi přijde...

Reagovat
Swarley

ale teda zrovna Rashforda stahovat nemusel

Reagovat
fff

Kktko Shawcross.

Reagovat
vladis271

och Lallanka ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Cobra

Lamela taky neustojí žádný souboj

Reagovat
Tomanatura

Gaale proc? Proc sundas pohybliveho rashforda a tim znicis veskerou sanci dostat se v utoku k balonu? Kdyz uz tam chces younga, proc ne misto nuloveho Lingaa?

Reagovat
I am Mancunian

ale dava sancu mladikom

Reagovat
smazaný uživatel

Toto uz fakt je taka uroven krleš toto Samo, nehnevaj sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

krles je super predsa

Reagovat
EXoRcIsT

kua toto mal byt gol

Reagovat
Swarley

ty krávo luxusně, to by byl fíííík, to je škodyyyy

Reagovat
Tomanatura

Martial je buh

Reagovat
M0rb1D4S

Martial si luxusně povodí celou obranu slepic a potom to kopne doprostřed

Reagovat
Cobra

Walker by se už mohl taky probrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chlapec je inde proste.

Reagovat
vodka

Lingard by měl jít dole, sice běhá, ale jinak je úplně mimo... nechápu, co dělá tak dlouho v kuse v základu.

Reagovat
Tomanatura

je hrozne slavucky. Dle meho nebude ani dobry squadplayer

Reagovat
vladis271

a to pri prišiel na Eure U21 najlepší z Angličanov. Aj prvé zápasy v áčku v tejto sezóne mal fakt dobré.

Reagovat
Dawon

brani lip nez ty alternativy, to je uz nekolik zapasu asi jediny duvod bohuzel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Swarley

oh boy, další zraněnej, to je fakt síla

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste bych dal Smallinga nalevo a Blinda napravo a bylo by to vynikajici

Reagovat
Cobra

Škoda, nějaký žebrák by se hodil

Reagovat
pingla

Reagovat
Kaze

Achjo

Reagovat
hefy

Kráááááááááááááááááááááásně od Eriksena

Reagovat
hefy

Kráááááááááááááááááááááásně od Eriksena

Reagovat
Kincl

Jooooo United do LM nemsí!!! Víc tam patří City!!!!!!!!

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kincl

*nesmí

Reagovat
EXoRcIsT

momentalne si najviac zasluzi tu LM asi West Ham

Reagovat
Busby babes

tohle nechapu, proc si to jako zaslouzi vic? ze ted hrajou lip? za mesic muzou zas hrat tuzku. nebo se jako vyhra v dubnu pocita vic nez vyhra v zari? dyt je to blbost. zaslouzi si to ty tymy, co skonci na 1.-4 miste.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší od nás dneska... doteď

Reagovat
Cobra

Bambiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Tomekcz

blind to je chcipak

Reagovat
smazaný uživatel

blind je špatný tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Allliiiii

Reagovat
M0rb1D4S

Chudák De Gea v té bráně ManUtd. Fakt by si zasloužil něco lepšího.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Orlandiiik

ALLI ♥

Reagovat
Free_player

goooooooooooool Alliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Cobra

Explorer?

Reagovat
jk

Eriksen

Reagovat
hefy

Reagovat
niflheim

Reagovat
Orlandiiik

TOOOOOOOOOOOOOOBYYYYYYYYYYY

Reagovat
Swarley

Rojo se zúčastnil

Reagovat
Tomekcz

lvg vypadni

Reagovat
wild

Rojo Blind to su fakt komici

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebujeme stopera jak soľ kvalitneho, inak sa nepohneme dalej. Lingaard nema co robit na ihrisku, ziadny prinos.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa smeješ krleš?

Reagovat
Cobra

Tobyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy <3

Reagovat
Tomanatura

Skoda, nehrali sme spatne. Van Gaal to pojebal nesmyslnym stridanim, od te doby uz je to jen o Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs majú fakt ideálne zloženú základnú jedenástku...

Reagovat
Usty

Bez Fosuho to nejde

Reagovat
jk

Demolice

Reagovat
WienArsch

Rojo to má na háku?

Reagovat
WienArsch

Beru zpět, celá obrana United.

Reagovat
Kaze

Rucnik

Reagovat
pingla

Lamela dobře nám tak

Reagovat
niflheim

Reagovat
fff

Tie rumours co som cital, ze LvG mozno ostane, pisal to aj niekto spolahlivy ?

Reagovat
vladis271

Reagovat
wild

ok, staci

Reagovat
Orlandiiik

LAAAAAAAAMELAAAAAAAAA

Reagovat
Swarley

už jsme zase někde v zácpě asi, katastrofa to bránění

Reagovat
Rohlíček

United

Reagovat
Dawon

moc pekne kluci

Reagovat
tony223

Welcome José Mourinho

Reagovat
hefy

LAMELAAAA

Reagovat
EXoRcIsT

tak treba tomu chujovi LVG on si nezasluzi ani EL a DDG , Martial , Herrera utekajte kade lahsie lebo ked ten dmnt bude na lavicke aj dalsi rok tak si zbytocne zabijete rok kariery

Reagovat
smazaný uživatel

herrera ať jde do prdele, tak by leštil lavičku i ve stoke

Reagovat
EXoRcIsT

jasne furt lepsi ako nasi ostatny zaloznici si pozri ked je na ihrisku ako vyzera hra a ako ked tam je Mata alebo Basti/Carrick nechapem ten hate nanho posledne tyzdne

Reagovat
smazaný uživatel

Mata je 3x lepší fotbalista, herrera je 30ti milionový Cleverly, možná horší... Carrick a Basti, to si děláš prdel ne?

Reagovat
EXoRcIsT

ale nedristaj Mata momentalne nema co robit v zaklade Carrick a Basti stary a pomaly Herrera je jediny nas zaloznik ktori dokaze nieco vytvorit ubranit a behat 90 min tak nepis somariny Mata ma mozno lepsu techniku ale v subojoch a obrane je nulovy a vyjde mu 1 z 10 zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

COJEEEEEEEEEE

Reagovat
I am Mancunian

rojo a blind, to su tie nase skvele posily

Reagovat
Free_player

Darmian

Reagovat
Ligter

koukám, že jsme o třicet minut později přijeli a o třicet minut i dřív odjeli

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
celeb

podla povodneho harmonogramu

Reagovat
Cobra

Eričeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
kiciN

Reagovat
Kincl

Co v LM budou týmy z PL dělat příští rok? :D to moc koeficient nevylepší :D Lester s Arsenalem a Kohoutama max osmifinále a City to ukáže až čas :D

Reagovat
Kowe

Foxes nepostoupí ani ze skupiny.

Reagovat
Kincl

No jako fakt ale Lester a Totenham nemá na postup nejspíš ze skupiny a Arsenal zas druhý flek ve skupině a pak zas Barcu :D

Reagovat
Cobra

Podívej se, kde je teď Wolfsburg. Dopadnout to může jakkoliv.

Reagovat
Dawon

nevidim duvod, proc by tottenham nemel na postup...foxes asi pravdepodobne neuhrajou nic, ale ty zbyle 3 tymy (pokud tam budou city) uplne s klidem muzou jit ze skupiny a pak uz je to hodne o losu

Reagovat
Hokaido

Foxes můžou v klidu postoupit minimálně do EL... Budou v 1. koši a určitě budou mít ve skupině tým jako Kodaň a spol....

Reagovat
Dawon

tak ja jsem v tomhle bohuzel pesimista, par hracum odejde forma, kadr je zoufale uzky, a najednou 2 zapasy v tydnu, fakt neverim, ze tohle zvladnou...ale tak ne ze bych jim to nepral, a treba mi zase zavrou hubu jako letos

Reagovat
Kowe

Reagovat
eder

Proč by tým, který dokáže vyhrát Premier League, měl v LM uhrát "nic"?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty uz i vis, koho dostanou do skupiny, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
Kluivert9

A co by tam dělali United? Vypadnout ve skupině zvládnou i výše zmínění.

Reagovat
Kaze

Koeficient je irelevantni kdyz Anglicany Italove nepredbehnou a pres Nemce nebo Spanelaky se stejne nedostanou.

Reagovat
Kincl

Jde o to, že třeba takový Vlci nebo Arsenal a City mají zkušenosti s LM a to je hodně velký plus, Lester a Kohouti to pro ně sice bude snová sezona že si LM zahrajou, ale aby to nedopadlo bledě :D

Reagovat
Usty

Tottenham má obrovskej potenciál a Man City pod Guardiolou bude patřit k favoritům na postup do semifinále. Arsenal s Leicesterem to asi, pravda, nevytrhnou..

Reagovat
Kincl

Viděl bych Arsenal a Tottenham na stejné úrovni šancí, rozhodně potenciál mají, ale tutovka to taky není

Reagovat
Melda

Lester tu LM vyhraje.A každej se furt bude ptát "tak co, kdy jim dojdou síly, když hrajou o soutěž víc???".

Reagovat
eder

Bylo by to krásné, kdyby poté, co za sebou nechali ropáky v PL, ukázali záda i evropským ropákům.

Reagovat
Melda

Já myslím, že asi nebudou mít síly na dvě soutěže ale to už tu bylo, že? Fakt by to byla hlína, kdyby zanechali stopu, mají na to.

Reagovat
smazaný uživatel

čumím jak puk jak MU dostává :D To je vraždění malých ďáblíků :)

Reagovat
kiciN

Spurs zaslouženě, ta defenziva United to je jak my včera

Reagovat
EXoRcIsT

fuuuj

Reagovat
smazaný uživatel

OMG mám organizmus........

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

a to sem chtěl 15 minut zpátky napsat, že LVG by si měl nafackovat

Reagovat
Free_player

ochochoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino prý neviděl Lamelův gól, protože byl na hajzlu.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

já to samé, člověk si bezpečně zajde, že ted už nemůže nic zmeškat...

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Byl si pohoňkat, stejně jako polovina fandů Spurs tady.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Musím uznat, že vyjímečně zaslouženě pohoňkat.

Reagovat
celeb

keby si kupil bundu Wengerku, mohol si pohonkavat v klude na lavicke. Arsenal je proste niekde inde....

Reagovat
Hokaido

Arsén má sice bundu pohoňkávačku, ale zase nemá nad čím pohoňkávat...

Reagovat
celeb

no veru, uz ani tie derby s Chelsea nie su to co byvali, ked Evu vyhnali ...

Reagovat
niflheim

Jsme na té dálnici mohli zůstat.

Reagovat
Swarley

ta kontumačka by byla 3:0, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, ti je teda melou LVG

Reagovat
Free_player

to je náklep

Reagovat
smazaný uživatel

Walker

Reagovat
Cobra

Ten by ho zničil jak cigánskou hračku

Reagovat
smazaný uživatel

to tazko

Reagovat
Free_player

to lahko

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha zmrdeček

Reagovat
smazaný uživatel

Depay nic moc v té strkanici na to, jak vypadá namakanej,

Reagovat
kiciN

mě to přišlo silově tak nějak nastejno

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester je offiko v lige majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

S hracmi ako darmian, rojo, Schneiderlin, depay, uz i carrick a kokotom Lvg na striedacke to bohuzial nepojde. Mladych neriesim. Bohuzial ten tym je po dvoch rokoch v takom štádiu, ze vypadá, ze potrebuje dokonca očistu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktovie ako by to bolo keby zostal SAF

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
andrew96

Co to bylo za Blitzkrieg?

Reagovat
smazaný uživatel

krasný fotbal spurs. ten třetí gol - šilenéééé... btw co to je zas za další stupidní instagramový vykřik mody, co má darmian na ksichtě ?

Reagovat
FUnk

spise mu to neroste lvg bouchne dverma v satne a je to dole

Reagovat
Cobra

Dean

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to dive podle mě.

Reagovat
Cobra

Z toho zpomaleného záběru šlo vidět, že nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli chceš diskutovat o "kontakt tam byl", tak ano, byl. Ale Alli tam tu nohu naschvál strčil, a padal ještě dřív, než vůbec k tomu kontaktu došlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho zpomalenýho záběru šlo spíš právě vidět, že to nebyl faul.

Reagovat
smazaný uživatel

možná to přihrál, ale kontakt tam byl, za mě bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Takhle kdyby se trestalo všechno, tak by se obraz hry fotbalu možná malinko změnil. Chtělo by to ale takovej přístup všech rozhodčích a zejména komisi, která by to zpětně všechno trestala.....Od Alliho naprosto hloupý.....

Reagovat
smazaný uživatel

LVG první věta na post tiskovce: "museli sme v autobuse travit 30 minut navíc a nestihli sme vše natrenovat na hřišti před zapasem." tak to řekl v rozhovoru před zapasem a tak to řekne na tiskovce a pak uraženě zas odejde

Reagovat
Free_player

škoda

Reagovat
Orlandiiik

Easy

Reagovat
Usty

nevím, jestli byl horší Blind nebo Darmian neskutečný, jak se složili

Reagovat
CubONE

Ja som teda vypol po tretom gole, takze neviem, ci nieco potom este spravil, ale neprislo mi, ze Darmian za nejaky gol vyslovene mohol. Ten faul bol akurat hlupy, aj ked smolny.

Reagovat
Usty

1. a 3. gól přes něj šly centry. Hlavní problémy byly pak uprostřed, ale Fosu-Mensah předtím nic nepustil, no...

Reagovat
Busby babes

Darmian je absolutne mimo posledni dobou. Des jak ta prava strana horela. Blindak dneska to same. Ten ma aspon vyhodu,ze mu nevyjde jeden zapas z 5-6ti. Darmian ted hori porad.

Reagovat
kylo ren

Nečekaný vývoj situace by mohl nastat v Manchesteru United. Podle informací tradičně dobře informovaného Marcela Van Der Kraana z nizozemského Telegraafu bude Louis Van Gaal manažerem Red Devils i v příští sezoně. Na přestupy prý v létě dostane dalších 100 milionů a v první řadě políčí na Romelua Lukakua.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele