Premier League - preview 26. kola

13.02.2016, 08:50, aktualizováno 14.02.2016, 08:42
Previews
Tři nedělní zápasy nabízí anglická Premier League. Arsenal přivítá vedoucí Leicester City, Aston Villa si to rozdá s Liverpoolem a Manchester City na závěr tohoto kola přivítá Tottenham...
Arsenal FC - Leicester City  (neděle 13:00)
Je čtrnáctého února. Svátek lásky? Zapomeňte! Dneska se hraje fotbal - a v Premier League půjde o velké věci. Už první zápas skýtá obrovský souboj - největší senzaci historie novodobé soutěže čeká další obrovská výzva - pokud Leicester zvládne po zápase na půdě Manchesteru City i klání na hřišti Arsenalu, stane se regulérně největším favoritem v boji o titul.

Tím je možná už teď. Pět bodů náskoku na čele tabulky vskutku není málo; proti však stále hovoří skutečnost, že (ať chceme, nebo ne) tým alespoň částečně žije z euforie a životní formy několika opor. Vlastně de facto celé základní jedenáctky. To však dříve nebo později do jisté míry opadne, Drinkwater, Albrighton, Simpson nebo Morgan zkrátka nejsou hráči, kteří by mohli dlouhodobě držet nejlepší tým ligy. Otázka však zní, kdy to nastane. V letošním ročníku to totiž na jakýkoli úpadek nevypadá ani omylem.

Leicester není jenom první v tabulce, on je totiž na špičce bodování i zcela zaslouženě. Jeho hráči mají neutuchající náboj do hry, bojují a nepostrádají ani individuální kvalitu. Mluvím hlavně o trojici Vadry, Mahrez, Kanté, která jen stěží bude chybět v nejlepších sestavách Premier League za probíhající sezónu. K nim se navíc poslední dobou přidává i obránci Huth s Fuchsem. Právě tahle parta před týdnem popravila Man City a nyní se chystá i na Arsenal.

Gunners jsou momentálně asi největším vyzyvatelem Leicesteru v boji o ligové medaile. Spolu s Tottenhamem ztrácí na Foxes pět bodů, a kdyby se jim podařilo domácí utkání zvládnout, budou od Ranieriho party doslova na dostřel. Teď navíc mohou těžit z psychické výhody vítězství nad Bournemouthem 2:0.

Nejenže tím tým Petra Čecha ukončil bolestivou sérii čtyř utkání bez vítězství, zároveň jí dosáhl po ne úplně stoprocentně přesvědčivém výkonu a dvou slepených gólech. Zkušeným fanouškům asi nemusím připomínat, že právě tahle klání jsou tím klíčovým jazýčkem na vahách úspěchu a neúspěchu.

Dalším takovým by však měl být právě i vzájemný souboj s Leicesterem, a to ať už dopadne jakkoli. Arsenal je ostatně jedním ze dvou týmů, které dokázali stále ještě šok současné sezóny porazit. A vůbec jediným celkem, jež Lišky vyhnal z jejich nory. Na King Power Stadium dokonce nasázeli Kanonýři pět branek a po vítězství 5:2 by měli mít sebevědomí i na odvetu.

Co se týče marodky obou celků, zprávy jsou zcela pozitivní. Hostům pořád chybí záložník Matty James a ofenzivní levý bek Jeffrey Schlupp, žádné čerstvé raněné ale neevidují. Ani Arsenal pak kromě Rosického a Wilshera nikoho nepostrádá; hrát by měl Francis Coquelin a dokonce se pomalu vrací i útočník Danny Welbeck, který hrál nedávno za juniorku.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Gabriel, Koscielny, Monreal - Coquelin, Ramsey - Oxlade-Chamberlain, Özil, Alexis Sánchez - Giroud
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton - Okazaki - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 4.00 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Liverpool FC  (neděle 15:05)
Dokáže se ještě Aston Villa zvednout a bojovat o udržení? Odpověď hledají experti už v nedělním střetnutí s tápajícím Liverpoolem, ten totiž od začátku roku získal méně bodů než samotný poslední celek ligy, v úterý navíc vypadl i z FA Cupu a v Birminghamu tak věří v drahocenné body.

Thierry Henry zavzpomínal na loňskou situaci Leicesteru, který měl ve stejné době sedmnáct bodů, a Paul Merson pro Sky Sports překvapivě predikuje těsné vítězství domácích. Krotit optimismus tak musí Villans ve vlastních řadách. Nepochopení při vyjádření Okoreho a jeho případného odchodu z klubu po sestupu, které upravil na pravou míru až následující den, nikterak nepřispělo vztahu hráčů s fanoušky. Těm se o něco více líbila slova manažera Gardeho po zaslouženém vítězství nad Norwichem: "Pokud budeme hrát stejně i proti Liverpoolu, určitě prohrajeme. Má práce je říct: 'Skvěle, kluci, vyhráli jsme a máme tři body, ale s takový fotbal na body proti Liverpoolu stačit nebude.' Vyhráli jsme nad Norwichem, ale ne tou nejlepší cestou, jakou bychom mohli, nejsem s naší hrou úplně spokojený."

V Midlands se také těší na návštěvu Christiana Bentekeho, jednoho z klíčových hráčů během minulých úspěšných bojů o udržení. Při otázkách na jeho přivítání v případě jeho nástupu, shodovala se většina odpovědí v potlesku ve stoje, a není se co divit, jeho 49 gólů za 101 zápasů letos Ville výrazně chybí. Společně s vyvržencem Delphem, jehož odchod do Manchesteru zdaleka tak idylický nebyl, přitom v dubnu rozhodl semifinále FA Cupu právě proti svému budoucímu zaměstnavateli. Svou roli přitom sehrál i stadion Wembley, vždyť ve Villa Parku vyhráli domácí nad Liverpoolem pouze jedinkrát za sedmnáct posledních setkání, hned pětkrát za předešlých sedm návštěv tu navíc Reds udrželi čisté konto.

S pětadvaceti výhrami v Premier League nejoblíbenější soupeř Liverpoolu přichází Kloppovi vhod. Ten si může gratulovat snad jen k úspěšné operaci, výsledky svých svěřenců bude už obhajovat hůře. Od prvního lednového zápasu v lize inkasovali doposud propastných čtrnáct branek, v polovině pak sami skórovat nedokázali. Forma Firmina by pak mohla pomoci k úvodnímu gólu, pokud by se tak stalo, Reds už by se mohli cítit jako vítězové - když už se do vedení dostali, nikdy už neprohráli. To potvrzuje i přesně opačná statistika Villans, ti skóre letos ještě neotočili.

Právě problém s útočníky mu teď přinejmenším může dělat radost. Je to prvně, co to musím řešit- obvykle ten kdo ráno mohl chodit nebo stát, hrál! Teď jsme v situaci, kdy snad budeme muset udělat nějaké rozhodnutí. Daniel Sturridge se cítí dobře. Budeme přemýšlet o tom, kolik minut může odehrát, ale v posledním týdnu udělal velký pokrok a to je dobře," popsal příjemnější trable Klopp.

Ten se i nadále bude muset obejít bez obránců Lovrena a Škrtela, kteří se již alespoň vrátili k tréninku. O něco déle si pak ještě nezahraje Joe Allen. Garde nemůže počítat s průšvihářem Grealishem, jenž si poranil kotník během tréninku, podkolenní šlacha pak trápí Gestedeho se Sanchézem a mimo hru je stále Jordan Ayew.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Bunn - Richards, Okore, Lescott, Cissokho, Bacuna, Gueye, Westwood, Gil, Agbonlahor, Veretout
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Touré, Sakho, Moreno, Henderson, Can, Milner, Lallana, Firmino, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.60 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Tottenham Hotspur  (neděle 17:15)
Super Sunday v Premier League nekončí odpoledním šlágrem mezi Arsenalem a Leicesterem. Fotbaloví fajnšmekři se mohou v podvečer těšit na další megasouboj mezi Manchesterem City a Tottenhamem, který je zároveň střetnutím čtvrtého týmu s druhým. Další bitva o titul navíc skýtá i velmi atraktivní podívanou, čtyři z pěti posledních vzájemných střetnutí mezi těmito celky nabídla minimálně pět gólů.

V lepší formě vstupuje do šlágru rozhodně Tottenham. Kohouti pod vedením Mauricia Pochettina vyhráli všech šest minulých zápasů - čtyřikrát uspěli v Premier League, dvakrát pak v FA Cupu a během těchto duelů nastříleli úctyhodných sedmnáct gólů. Inkasovali navíc jenom třikrát. Posledně si londýnský tým poradil v malém městském derby s Watfordem, který i přes velkou převahu porazili nejtěsnějším možným rozdílem.

Ve stoprocentní kondici by měl být připraven i Dele Alli, jenž, pokud není vůbec nejlepší, patří k největším tahounům Spurs v letošní sezóně. A to je mu stále pouze devatenáct. Právě proti Watfordu navíc přišel na půl hodiny z lavičky a asistoval u jediné branky utkání. I kdyby pak nemohl hrát celých devadesát minut, k dispozici je Nacer Chadli, který v minulých pěti soutěžních duelech čtyřikrát skóroval, čímž se dokonce dostal na úroveň Harryho Kanea.

Manchester City v posledních duelech táhne hlavně jeden hvězdný borec. Sergio Agüero hraje od zranění ve fantastické formě - v lednu byl vůbec nejlepším hráčem celé Premir League a střeleckou formu si přinesl i do současnosti. V devíti soutěžních startech v novém roce nasázel Argentinec devět gólů a největší měrou se tak postaral o šest vítězství Citizens.

Ti nyní postoupili do finále ligového poháru a daří se jim i v FA Cupu. V posledních sedmi ligových zápasech však dokázali zvítězit pouze třikrát, a minulý týden dokonce prohráli. Leicester, s nímž po Vánocích uhráli bezgólovou remízu, je totiž před osmi dny porazil 3:1 a Manchester City nyní ztrácí na čelo ze čtvrté pozice šest bodů. Tottenham tak doma potřebují porazit.

Ve vzájemných zápasech to mezi těmito celky nesmírně vře. 4:1, 5:1, 6:0, to všechno jsou výsledky za posledních dva a čtvrt roku. Většinu z nich ovládli právě Citizens, kteří čtyři z minulých pěti klání opanovali. Až zářijový duel na White Hart Lane dopadl ve prospěch Tottenhamu - podobně jako před rokem a půl a na Etihad Stadium; 4:1 pro domácí.

Spurs budou v zápase opět postrádat stopera Jana Vertonghena, který je zraněný. Opět jej zastoupí náhradník Kevin Wimmer. Manuel Pellegrini může poprvé v letošním roce využít služeb kapitána Vincenta Kompanyho, který konečně doléčil zraněné lýtko. Mimo hru však zůstávají Kevin De Bruyne, Fabian Delph a Bacary Sagna.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Otamendi, Kolarov - Fernando, Fernandinho - Silva, Touré, Sterling - Agüero
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose - Dier, Dembélé - Lamela, Alli, Eriksen - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.60 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Manchester United  (sobota 13:45)
Šestadvacáté kolo Premier League odstartuje v Sunderlandu, kam zavítá favorizovaný Manchester United. Rudí ďáblové sice v posledních týdnech naznačili, že jejich výkony jdou po dlouhém trápení nahoru, ovšem zároveň jim čím dál více teče do bot, co se umístění do čtvrtého místa týče...

Jelikož překvapení z Leicesteru i Tottenham stále sveřepě odmítají vyklidit pozice ze špice tabulky, zbývá na United až nelichotivé páté místo v tabulce, které by pro nadcházející sezonu znamenalo pouze účast v méně prestižní Evropské lize. Na čtvrtý Manchester City aktuálně United ztrácí celých šest bodů, přestože v posledních devíti zápasech prohráli jen jedinkrát.

Není tedy divu, že tlak na osobu manažera Louise van Gaala neustává. Jeho sobotní protějšek Sam Allardyce však nevěří, že by spekulace o brzkém konci nizozemského kouče měly na United sebemenší vliv. "Čím větší klub, tím větší spekulace."

"Louis van Gaal je dostatečně zkušený na to, aby se dokázal vypořádat s tímto dodatečným tlakem, který se na něj zrovna vyvíjí," prohlásil Allardyce. "Bude se soustředit na svůj tým, aby získal další dobrý výsledek, protože jsou zrovna ve formě a jeho hráči svými výkon odpovídají za něj. My se musíme snažit zastavit je v tom, co v poslední době předvádějí, protože se jim povedlo nasbírat hezkých pár výher."

Sunderland naopak zůstává přibitý v sestupovém pásmu a konkrétně s United na ligové vítězství čeká již dlouhá léta - naposledy se Black Cats poštěstilo v březnu 1997. "Pokud chceme uhrát slušný výsledek, musíme především ubránit Wayna Rooneyho, který má zrovna střeleckou fazonu," všímá si Allardyce. Kapitán Manchesteru se totiž trefil hned sedmkrát v posledních osmi zápasech a po delší odmlce konečně vypadá jako stará dobrá opora ofenzivy United.

Louis van Gaal odmítl komentovat, zda by pokračoval ve vedení klubu, pokud by letošní sezonu zakončil umístěním mimo příčky zaručující kvalifikaci do Ligy Mistrů. "Tohle není otázka pro mě, ale pro vedení Manchesteru United, s tímhle musíte jít za nimi. Mám zde kontrakt na tři roky, což sami dobře víte."

Vítězství v Sunderlandu by hosty jistě vrátilo zpět do hry o nejvyšší příčky, neboť čtveřice klubů nad United se v témže kole utká ve vzájemných zápasech. Potíž ovšem vězí v nesnižujícím se počtu zraněných - van Gaal se stále bude muset obejít rovnou bez celé osmičky hráčů. K dlouhodoběji zraněným Shaw, Rojo, Schweinsteiger a Young se totiž čerstvě přidali také Phil Jones, Adnan Januzaj a Guillermo Varela, kteří všichni nedohráli ve zdraví pondělní utkání rezervního týmu. Na soupisku se tak dostal mladý Will Keane, jenž v pondělí při výhře 7:0 do sítě Norwiche nasázel hned pět branek.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Yedlin, O'Shea, Koné, Van Aanholt - Kirchhoff - Borini, Cattermole, M'Vila, Khazri - Defoe
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson - Carrick, Fellaini - Lingard, Mata, Martial - Rooney
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.25 - 3.60 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Stoke City  (sobota 16:00)
Když se Ryan Shawcross, kapitán a stoper Stoke City, vrátil po zranění do sestavy, Potters s ním na hřišti víc než devět hodin nepoznali, co je to obdržený gól. Obdivuhodná až neskutečná série se nyní po jeho výpadku obrátila v horor. Posledních 240 minut bez něj totiž parta Marka Hughese dostala hned devět branek. Využít se toho pokusí i Bournemouth.

A Cherries by toho měli využít. Takhle slabé Stoke totiž Premier League dlouho nepamatuje. Tři ligové prohry v řadě, všechny shodně 0:3, to je pro Arnautovíće, Butlanda a spol. velmi hořká pilulka. Čtyřikrát v řadě Potters prohráli naposled před čtyřmi roky, což navíc umocňuje i zmíněná střelecká nemohoucnost. Spolu s remízou s Arsenalem jsou to už utkání čtyři, čímž vyrovnali nechvalnou sérii ze sezóny 1984/85.

Krize zkrátka postihla obě fronty sestavy Stoke a to se tak musí rychle vzchopit. Patnáctý Bournemouth je od něj vzdálen pouhých pět bodů a prohra ve vzájemném klání by mohla Hughesovy svěřence raněné nízkou sebedůvěrou pomaličku začít svazovat.

Bournemouth se prezentuje sympatickým ofenzivním fotbalem, který zatím na záchranu stačí tak akorát. K sestupové trojici to má Eddie Howe stejně daleko jako ke Stoke, Cherries zkrátka sbírají body a nenechávají se do nepříznivých vod ani namočit. Může za to i dobrý přestup Benika Afobeho, jenž z pozice útočníka skóroval třikrát v pěti zápasech.

Pomohl Bournemouthu vybojovat sedm bodů ze tří zápasů na přelomu ledna a února - na Arsenal však ani on nevyzrál a téměř po měsíci tak nováček opět prohrál. Bez bodu skončili Cherries i v podzimním klání na hřišti Stoke, když prohráli 1:2.

Zápas z jejich strany propásne opět tradiční kvarteto. Kapitán Tommy Elphick však už nabírá kondičku, Max Gradel začal pozvolna trénovat a na marodce zůstávají pouze Callum Wilson a Tyrone Mings. Stoke vedle Shawcrosse postrádá i další stopery Marca Wilsona a Geoffa Camerona. Mimo hru je i Charlie Adam. Alespoň Jon Walters by měl být minimálně na pár minut k dispozici.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Surman - Ritchie, Gosling, Arter, Pugh - Afobe
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Muniesa, Wollscheid, Pieters - Whelan, Imbula - Shaqiri, Bojan, Arnautović - Diouf
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Watford FC  (sobota 16:00)
Složité období zažívají v Selhurst Parku, kam přicestuje Watford. Fotbalisté Crystal Palace v roce 2016 zatím pouze prohrávali a malou vzpruhou pro Pardewovu družinu může být remíza z minulého týdne, proti Swansea konečně aspoň bodovali, což se jim nedařilo od 19. prosince. Vyskakovat si nicméně nemohou ani Hornets, kteří z posledních osmi utkání vyhráli pouze jednou.

Lodivod celku z Vicarage Road Quique Sánchez Flores ovšem rozhodně nepanikaří a připomíná těžký los. "Možná, že bychom si zasloužili zvítězit ve dvou nebo třech z nich (z osmi předchozích zápasů), ale to je fotbal. Hráli jsme dvakrát proti Manchesteru City, Tottenhamu i Chelsea, takže musíme zůstat realističtí," prohlásil.

Nedaří se ještě nedávno zdánlivě nezastavitelnému duu Deeney - Ighalo, ani to však Quique Florese nijak výrazně neznepokojuje. "O střílení gólů strach nemám, kromě duelu s Tottehamem jsme si vždy vytvořili stejně nebo více brankových příležitostí než soupeř. Pokud zítra získáme tři body, budeme velmi blízko našemu cíli (záchraně) a já si přeju, aby tento moment přišel," řekl bývalý kouč Atlética Madrid na páteční tiskové konferenci.

Flores bude mít k dispozici téměř kompletní kádr, otazník visí pouze nad nasazením stopera Miguela Britose. Na druhé straně Alan Pardew již může využít služeb útočníků Dwighta Gayla s Connorem Wickhamem a na marodce tak setrvává pouze James McArthur a Jason Puncheon.

Zkušený manažer ví, že jeho tým by už konečně zase měl začít vyhrávat, přesto připomíná: "Náš současný bodový zisk je vyšší než ve dvou předcházejících sezónách v Premier League, což je pozitivní." Posunou se Eagles po 26. kole v tabulce směrem vzhůru?
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré - Zaha, Cabaye, Jedinak, Lee Chung-Yong - Wickham, Adebayor
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Britos, Aké - Behrami, Capoue, Watson - Deeney, Jurado - Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Již pět ligových zápasů čeká na vítězství West Bromwich Albion a mnoho tipérů by si na přerušení této nepříznivé série zrovna tuto sobotu v Goodisonu Parku asi nevsadilo. Everton se totiž po ne zcela úspěšném vstupu do nového roku dostal do formy a únor se u něj nese v duchu výher 3:0, načež manažer Roberto Martínez sebevědomě vyhlásil útok na top four.

Evidentně dobře naladěný španělský stratég na tiskové konferenci litoval především častých ztrát na vlastním stadionu, který v aktuální sezóně zdaleka není nedobytnou pevností jako kdysi - z třinácti utkání se zde Toffees podařilo triumfovat pouze čtyřikrát. "Doma jsme ztratili mnoho bodů a bereme to jako výzvu. Chceme hrát nahoře, účastnit závěrečných fází každé soutěže a probojovat se do nejlepší čtyřky," burcuje své mužstvo Martínez.

Jeho protějšek, zkušený Tony Pulis, kvalitu kádru z modrého břehu řeky Mersey uznává. "Pyšní se několika fantastickými hráči, pravděpodobně se jedná o nejsilnější Everton za hodně dlouhou dobu. Samozřejmě víme, že to bude těžké, ale budeme se tam snažit udělat vše, co je v našich silách," uvedl osmapadesátiletý kouč.

Zajímavostí je, že Toffees při posledních dvou vítězstvích 3:0 scházeli základní stavební kameny defenzivy - brankář Tim Howard a stoper John Stones. Oba stále figurují na listině zraněných a mimo hru se nachází rovněž Muhamed Bešić. Naopak zcela fit je Romelu Lukaku, jenž se naposledy proti Stoke konečně trefil (co na tom, že z penalty), a proti West Bromu, kde v minulosti rovněž hrával, se mu daří - v posledních třech kláních proti Baggies zaznamenal dohromady tři góly.

West Brom sice v týdnu dokázal s vypětím všech sil odvrátit blamáž a postoupit přes třetiligový Peterborough do osmifinále FA Cupu, Gareth McAuley si však přivezl natažený stehenní sval a bude chybět. Tony Pulis se tak musí modlit, aby byl k dispozici alespoň jeden z dvojice zadáků Jonny Evans - Craig Dawson, nad jejichž startem visí otazník. Nejistý je rovněž zdravotní stav Chrise Brunta.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Coleman, Jagielka, Funes Mori, Oviedo - Barry, McCarthy - Lennon, Barkley, Cleverley - Lukaku
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Chester, Dawson, Olsson - Gamboa, Yacob, Sandro, McClean - Fletcher - Anichebe, Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - West Ham United  (sobota 16:00)
Nikdo v celé Premier League nemá horší formu než Norwich, jehož mizérii se bude pokoušet v sobotu odpoledne ještě prohloubit West Ham United. Hosté z Londýna jsou na tom jak fazonou, tak postavením v tabulce daleko lépe, ovšem se zdravotní stránkou by přece jen mohli být poněkud na štíru...

Domácí Canaries prohráli již šestkrát za sebou a zvláště poslední porážka od sestupem ohrožené Aston Villy v poměru 2:0 byla obzvláště bolestivá. Největším problémem byla v těchto zápasech defenziva - Norwich totiž v pětici ligových zápasů a jednoho pohárového inkasoval celých devatenáct branek. Do zápasu s West Hamem tak již svěřenci Alexe Neila půjdou z první sestupové osmnácté příčky.

"Když hledáte řešení, nejde jen opakovat to samé pořád dokola," prohlásil manažer Norwiche. "Doufáme, že se nám podaří přijít s plánem, jak se k tomu postavit a napravit nastalou situaci. V tuto chvíli si procházíme náročným obdobím, a když na něco takového dojde, musíme se vrátit k základům, zpátky k tomu, co nám jde. Pak se snad dočkáme i odměny," dodává Neil, jenž se bude muset obejít bez vykartovaného záložníky Tetteyho, stejně jako beka Andrého Wisdoma, který laboruje s poraněným kolenem. Do hry se naopak vrací Graham Dorrans a debutu v základní sestavě by se mohla dočkat také lednová posila z Chelsea Patrick Bamford.

To West Ham je zcela v jiném rozpoložení. Kladiváři naposledy dokázali zaznamenat pohárový úspěch, když si v rámci FA Cupu poradili s Liverpoolem, byť po velké bitvě, a také v ligové soutěži atakují přední příčky. Velkou zásluhu na tom má i poněkud opominutý kapitán Mark Noble, jenž je podle manažera Slavena Biliće neoprávněně přehlížen, co se pozvánky do anglické reprezentace týče. Osmadvacetiletý záložník ještě do kádru Albionu nebyl povolán ani jednou a stejně tak se nedostal ani do čtyřicetičlenného výběru, který si Roy Hodgson svolal tento čtvrtek do St. George’s Parku.

"Byl jsem manažerem národního týmu po dobu šesti let," připomenul Bilić své působení na lavičce Chorvatské reprezentace. "Když mi do toho mluvili lidé z jiných klubů, nevadilo mi to, ale sám takové věci dělám nerad. Můžu ale říct, že jsem neviděl mnoho záložníků, kteří by měli lepší sezonu než Mark Noble. A nejde jen o něj. Neviděl jsem ani lepšího levého beka, než je Aaron Cresswell. Mělo by se o nich aspoň uvažovat."

Náročný program v podobě dvojzápasu s Liverpoolem, navíc obohacený půlhodinovým prodloužením, si vybral svoji daň v podobě zranění trojice Reid, O’Brien a Kouyaté. Mimo hru navíc zůstávají také Tomkins, Lanzini a Diafra Sakho, což Bilićovi značně svazuje ruce, co se výběru sestavy týče. "Je to velká ztráta, ale věřím, že i tak nasadíme silný tým, hráčů na to máme dost. Náš poslední ligový zápas proti Southamptonu jsme prohráli a teď máme dobrou příležitost vrátit se zpátky na vítěznou vlnu," burcuje Bilić.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Rudd - Martin, Klose, Bassong, Brady - Mulumbu, O'Neil - Howson, Naismith, Hoolahan - Bamford
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Byram, Collins, Ogbonna, Cresswell - Noble, Song - Antonio, Payet, Moses - Valencia
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Swansea City - Southampton FC  (sobota 16:00)
Sobotní program Premier League nabídne mimo jiné také souboj dvou celků v dobré formě. Domácí Swansea pod novým manažerem Francescem Guidolinem ještě ani jednou neprohrála a úspěšně se vzdaluje ze sestupových vod, zatímco Southampton od návratu Frasiera Forstera do branky rozjeli nevídanou sérii bez jediného inkasovaného gólu a mocně útočí na příčky zaručující evropské poháry.

Přestože výhra nad Evertonem a remízy s Crystal Palace či West Bromwichem Albion poslaly Swansea čtyři body od pásma sestupu, nemohl si nový kouč Guidolin odpustit jistou míru frustrace ze svých prvních týdnů ve funkci. Všechny tři góly, které v těchto zápasech Swans dostali, totiž padly ze standardních situací a právě to nyní chce někdejší kouč Udinese či Parmy napravit pravou italskou školou. "Zlepšit bránění standardních situací není nic jednoduchého, ale to nejdůležitější je být pozorný a soustředit se."

"Během tréninku je to snadné, ale v zápasech to už tak jednoduché nebylo," všímá si Guidolin. "Není to otázka síly. Spousta hráčů v Itálii není silných, ale jsou chytří a soustředí se na hlídání soupeře. Tady je to o něco náročnější, protože řada týmů disponuje vysokými hráči, ale soustředěnost je pořád ta nejdůležitější věc."

Nezbývá než si počkat, zda se Guidolinův tréninkový dril v tomto ohledu v nadcházejících týdnech začne projevovat. Zrovna proti Southamptonu půjde o ostrý zatěžkávací test, neboť hráči jako Pellé, Long, Austin spolu se stopery Yoshidou, van Dijkem či kapitánem Fontem představují pořádnou vzdušnou sílu. "Nejsem kouzelník a vím, že Swansea měla tenhle problém i v minulosti, ale doufám, že to už letos zlepšíme. Díváme se na videa, pracujeme na tom na tréninku a snažíme se to tak hráčům vštípit do hlavy," dodává Guidolin, jenž by mohl dopřát debut lednové posile z QPR, Leroyi Ferovi.

Manažer Southamptonu Ronald Koeman se ještě v nadcházejících čtyřech zápasech bude muset obejít bez středové stálice Victora Wanyamy, jenž si za zákrok na Dimitriho Payeta v minulém kole vysloužil červenou kartu, svou již třetí v této sezoně. Přesto nizozemský kouč odmítl, že by jej za tento prohřešek dodatečně sám potrestal. "Dali jsme mu pokutu za jeho druhou žlutou kartu (v lednovém zápase s Norwichem), ale tentokrát ne. Myslím, že Victor měl tak trochu smůlu."

"Jeho cílem bylo jednoznačně zahrát míč. Ten ale minul a rozhodčí udělil tohle tvrdé rozhodnutí. Den nato jsem viděl Mathieu Flaminiho proti Bournemouthu a byla z toho jen žlutá karta. Přitom ten zákrok byl možná červenější než ten Wanyamův," všímá si Koeman, jenž dodal, že má pro svého vykartovaného záložníka pochopení. Proti Swansea se alespoň mohou vrátit do hry Matt Targett se Stevenem Davisem, kteří překonali své nedávné zdravotní potíže.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Britton - Cork, Ki - Sigurdsson - Ayew, Paloschi
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Yoshida, Fonte, van Dijk - Cédric, Clasie, Romeu, Bertrand - Mané, Long - Pellé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.20 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Newcastle United  (sobota 18:30)
Krůček po krůčku stoupá Chelsea tabulkou, jenže bude to stačit na pohárovou Evropu v příštím roce? Po odchodu Josého Mourinha se obhájci titulu daří získávat body v každém utkání - Guus Hiddink ještě na lavičce Blues nepoznal hořkost porážky. V Premier League však zvítězil jenom dvakrát. Domácí zápas proti Newcastlu je tak co se výhry týče povinností.

Hiddink má za sebou při své druhé štaci na Stamford Bridge už deset utkání. Ani jednou neprohrál a daří se mu především v FA Cupu. Jenže v Premier League z osmi klání uhrál "pouze" dvanáct bodů. I ta nejmenší šance na kvalifikaci do Evropské ligy je nyní vzdálena sedm bodů - což sice není nic nedosažitelného - jenže bez vítězství to nepůjde.

V defenzivě to Chelsea poslední dobou funguje. Za minulé tři zápasy inkasovala jen jednou - jenže skórovala jenom dvakrát. A teď málem přišla o klíčové postavy obou front. Diego Costa si v tréninku při souboji s jedním dorostencem zlomil nos, měl by však být připraven. Naopak Kurt Zouma letos dohrál. S předním křížovým vazem v pravém koleni si poleží nějakých šest měsíců.

Proti Newcastlu by to pro Chelsea mohl být velký problém, průnikové přihrávky Jonja Shelveyho jsou obávané a bez dynamického stopera se budou bránit o poznání hůře. Právě záložník, jenž na sever Anglie přišel ze Swansea, je klíčovým mužem Magpies - zařídil už lednové vítězství s West Hamem, než minulý týden pomohl porazit WBA.

I jeho zásluhou tak Newcastle prorazil ze sestupových pozic a nyní má ze sedmnácté příčky bodový náskok na obávané prostory znamenající pád do Championship. Venku se však svěřencům Steva McClarena vůbec nedaří - posledních pět soutěžních utkání prohráli a vstřelili jeden jediný gól.

Černobílí musí opět oželet start Chancela Mbemby, místo něhož však kvalitně zaskočil Steven Taylor. Nezahrají si ani Paul Dummett a Massadio Haïdara. Chelsea vedle Zoumy schází taky útočníci Rémy, Falcao a Pato - ten však příští týden patrně bude moci hrát. Je docela možné, že proti Newcastlu spočně John Obi Mikel, jehož si Hiddink schová na úterní utkání s PSG. Zápas Ligy mistrů totiž kvůli kartám propásne Nemanja Matić.

O Mourinhově noční můře z utkání proti Newcastlu se dobře ví - uvidíme, zda bude krize Chelsea pokračovat i s Hiddinkem na lavičce. Ze sedmi posledních domácích utkáních totiž domácí s Magpies vyhráli "jenom" třikrát. A o venkovní bilanci ani není třeba dlouze hovořit...
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Diego Costa
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, S. Taylor, Coloccini, Aarons - Tioté, Shelvey - Sissoko, Wijnaldum Townsend - Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.50 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City25158247:2753
2.Tottenham Hotspur25139345:1948
3.Arsenal FC25146539:2248
4.Manchester City25145647:2647
5.Manchester United25118632:2241
6.West Ham United25109638:2939
7.Southampton FC25107833:2437
8.Everton FC25811646:3435
9.Liverpool FC2598832:3635
10.Watford FC25961027:2733
11.Stoke City25961024:3133
12.Crystal Palace25951126:3032
13.Chelsea FC2579933:3530
14.West Bromwich Albion25781023:3229
15.AFC Bournemouth25771129:4128
16.Swansea City25691024:3327
17.Newcastle United25661326:4424
18.Norwich City25651428:4823
19.Sunderland AFC25551530:4920
20.Aston Villa25371520:4016

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3027)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hmm, Digi si vybrali Norwich - WHU o štvrtej. Zrejme tam čakajú znova gólovú prestrelku. Chcel som skôr vidieť Swansea - Saints, ale tak nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Radeji bych teda ve ctyri Everton FC - West Bromwich Albion, WBA sem letos snad jeste nevidel..a to sem byl na Rondona zpocatku natesenej a moc si ho pral videt jednou hrat EPL. Jenze s podobnejma prestupama se v lete roztrhl pytel a ja nevedel koho driv sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja zase kvôli Evertonu, WBA hrajú strašne takže si o nič neprišiel. Rondon má semtam pekný ťah na bránu, ale celkovo je to od nich bieda.

Reagovat
smazaný uživatel

I ten Rondon je spatnej? Jinak me nikdy moc nebrali...

Everton vidim casto, prosinec -leden meli na koukani fantastickej Kdyz sem mel slabsi chvilku, tak sem uvazoval, ze bych si je prdnul mezi vedlejsi kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rondon sa až podozrivo dobre vyrovnal so sračkou ktorú naordinoval Pulis Myslel som že ho tá defenzívna okopávaná nebude baviť, ale pracuje pre tým a celkovo do toho ide naplno, aj keď vlastne nemá priestor k útočeniu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Som celkom zvedavý ako to poskladá Martinez, má tam dosť veľa na výber a napr. taký Lennon teraz hraje parádne a dúfam, že sa udrží v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon má dobrú formu, mal by hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez ty minuty celkem dobre rozdeluje mezi neho a Deulefeua.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland by mohol konečne zabrať a vyhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe dnes skoruje.

Reagovat
Free_player

2x

Reagovat
smazaný uživatel

3x

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

GGMU, dneska jasna vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

A co vlastne teraz chcee, top4, alebo odchod Gaala?

Reagovat
smazaný uživatel

On sám neví.

Reagovat
Feind

gaal jeste neni jasny? me to prijde akorat jakoze cekaji na leto, mozna driv, kdyz uz nebude ani matematicka sance

Reagovat
smazaný uživatel

On nejvic fandi lajkum na EF, takze ceka, jak se situace vyvine.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

tu ludia dokazu zavidiet aj to, ze ma tu pravidelne niekto uraza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nezavidim ti...Neni co.. to za prvy. A za druhy, budes to tady mit dost tezky sam o sobe s tim, cos tu rozpoutal.

Reagovat
kiwwi

sak ked si kokot?

Reagovat
I am Mancunian

bombu medzi oci ?

Reagovat
smazaný uživatel

... now it's time to pause and reflect...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

co je to za otazku ? jasne, ze top4

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Manik...

to mi přijde jako rozumnější varianta . van Gaala můžete vykopnout i když tu LM udělá

Reagovat
smazaný uživatel

já naopak radši vyhazov Van Gaala, protože při top4 tam hrozí, že by ho Edo nevyhodil, moc se toho bojím.

ale pokud by to mělo znamenat, že se José mezitim najde práci jinde, tak snad klidně tak aŤ

Reagovat
kiwwi

> protože při top4 tam hrozí, že by ho Edo nevyhodil

to je tutovka ze ho po tom nevyhodi

Reagovat
smazaný uživatel

ještě hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Gaal chce asi top4 ...

Reagovat
vladis271

sám neviem Paľo, je to ťažké.

Reagovat
smazaný uživatel

Muze sem nekdo dat link na program O2? Myslim primo te stanice, ne kabelovky jako takove.Kdyztak dik

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Johnson není gerontofil, mohl dneska pěkně vymrdat s LVG.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On s nim vymrda ten vas SuperZid az jim v lete streli Kanea za kilo.

Reagovat
smazaný uživatel

těžko, to je málo

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je natahnete, lovu maj tri prdele.Prej...

Reagovat
smazaný uživatel

"Krůček po krůčku stoupá Chelsea tabulkou, jenže bude to stačit na pohárovou Evropu v příštím roce?"

Usty pls

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když je redaktor zaujatej. Pak nemá cenu cokoliv číst

Reagovat
C-M@ster

Já ti nevím, až tak hrozně nereálný to podle mě není...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale napsat toto, když výsledky nestojí pořád za moc a od pohárových příček je dělí 7 týmů, které by musely začít všechny ztrácet...

Reagovat
Talker

Máme nejdelší serii bez prohry

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrozně krásný ale taky minimum vítězných zápasů......raději bych zápas prohrál a další 2 vyhrál, než sbírat remízy navíc po velmi často nevýrazných výkonech. Tímto tempem může na Evropu pomýšlet jen převelký optimista, navíc pokud budeme nastupovat se 2 defenzivními záložníky najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusely by začít. Těch bodů není tolik, právě protože ty týmy neustále ztrácí také. Ale nejspíš se nemusí být. Jak jsem viděl Hiddinka proti Watfordu, tak on hraje na klidný střed a je mu to u prdele.

Reagovat
salami

tak výsledky se zlepšujou, kvalita kádru je taky nezpochybnitelná a cílem poháry určitě jsou, nevidim na tom vubec nic špatnýho

Reagovat
smazaný uživatel

remízu po remíze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Serg!o

Vždyť ztrácí jenom sedm bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Na 7. místo?

Reagovat
smazaný uživatel

11 na pohár, který nikdo v Anglii hrát nechce.

Reagovat
Manik...

? Spíš 11 ne?

Reagovat
Usty

Ne, City vyhraje COC, FA Cup někdo z top 6 a do EL jde i sedmej.

Reagovat
smazaný uživatel

to je moc kdyby

Reagovat
Usty

To si nemyslím, City to podle mě dá a v FA je vždycky velká pravděpodobnost, že vyhraje top tým.

Reagovat
smazaný uživatel

sedm bodů na CHL

Reagovat
Usty

přesně to totiž píšu, no

Reagovat
Manik...

Jediná šance je vyhrát F.A. cup, jinak to nevidím

Reagovat
Usty

Ty jseš fakt retard

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne fotbal na ktery se da koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Jen malá zajímaost nejlepší střelci současnýho kádru:

Cissé - 43g.

Taylor - 15g.

Gouffran - 12g.

Ayoze - 12g.

Reagovat
mul

mohol by sa Mitrovic rozstrielat, jeho herny prinos je markantny, snad do toho aj goly prida

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor druhý

Reagovat
salami

kolik má Sissoko? jinak je to dost zavádějící, protože máme mladej a obměněnej kádr, každopádně doufám, že se brzo Saylor dostane do čela

Reagovat
Trand

Není to spíš Raylor?

Reagovat
salami

současnýho kádru

Reagovat
Trand

Aha, sorry, já nezaregistroval, že před sezónou odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má 10g ve 100 zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko má 11g. Letos ani jeden.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

A ako to je/bude v 2. lige?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nikoho PL nezajímá, to až zítra. Chelsea si něco uhraje do konce sezony, skoční někde uprostřed a tím to hasne.. Nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Inak si v poriadku?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Visca el barca

Nějaký tipy na sázky ? Everton dnes ?

Reagovat
smazaný uživatel

ODG Bournemouth - Stoke

Over Norwich - WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyckej Dusana, sestavuje plachtu za 15 korun.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton musí 3:0 opět

Reagovat
kylo ren

glory glory junajtyd

Reagovat
niflheim

Tak snad si konečně uvědomíme, že takové zápasy musíme vyhrávat.

Reagovat
oddy

Který zápas v 16:00 doporučujete?

Reagovat
Darren Fletcher

ja by som pozeral everton

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich - WHU môže byť prestrelka, Everton - WBA podľa toho kedy prelomia tú obranu hostí. Kľudne z toho môže byť zápas na 1-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Last six PL games between Spurs and Man City:

4-1 (W)

0-1 (L)

4-1 (L)

1-5 (L)

6-0 (L)

3-1 (W)

Sunday will be interesting.

Že prej over

Reagovat
I am Mancunian

ozil nechce predlzit zmluvu ?

Reagovat
teenz

?

Reagovat
teenz

Prezentuje se jako velkej gooner, pochybuju, že by odešel a pokud ho vedení nechá odejít, tak naše snaha být top klub poklesne na klasickej Arsenal.

Reagovat
SunFells

According to Spanish newspaper Marca.

Reagovat
I am Mancunian

ano, vies citat.

Reagovat
SunFells

Proto se ti s tím snažím pomoct.

Reagovat
I am Mancunian

ako ?

Reagovat
EXoRcIsT

kde si to čítal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neprekvapilo by ma to.

Reagovat
smazaný uživatel

A myslim, ze cele sa to bude hlavne odvijat od toho, ci tuto sezonu urobia titul, alebo nie.

Reagovat
I am Mancunian

titul nedaju, to uz skorej Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Že by už prokoukl kvalitu svých spoluhráčů?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

chce přestoupit a učit se od mistra Eriksena

Reagovat
SunFells

https://vine.co/v/i1dtmKLevg7 Mluví o naši obraně, ne jejich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbosť podľa mňa.

Reagovat
Manik...

To je podle mě blbost. Spíš chce víc peněz

Kam by eventuálně mohl jít? Čína je blbost... Bayern? Barcelona? City? Víc mě nikdo nenapadá a to City už je blbost, leda, že by ho chtěl Pep

Reagovat
teenz

Barca, Bayern asi.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Manik...

Barca ale nehraje na podhrot, kde je nejlepší. Musel by hrát víc zezadu... Proto mi víc vychází Bayern, to by pod Carlem mohlo fungovat

Reagovat
teenz

Podle mě by ani sám nešel do Barcy. Takže Bayern.

Reagovat
Darren Fletcher

ktovie mozno aj juve

Reagovat
teenz

Reagovat
fenixLFC

preco by tam siel?

Reagovat
Manik...

Též nevidím důvod tam jít

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze vy co sa smejete nevidite dovod ist z Arsenalu do Juventusu?

Reagovat
fenixLFC

liga horsia, tim porovnatelny (a to cakam uderku z talianska ) prachy pravdepodobne mensie...titul je tam lahsi to je fakt ale inak by som ten prestup nechapal

Reagovat
Heisenberg

Barca do jejich záložní trojky? To si nemyslím. Carlo taky nehraje přímo na AM a na jinou pozici je ho škoda. City mají na jeho pozici už 2 hráče, Real ne, Juve možná v létě (pokud prodají Pogbu, ale do současnýho systému taky nepasuje). Aby to nebyl Mourinho v MU potom co vymete Matu. Nejpravděpodobnější je ale pro mne Marca pls.

Reagovat
teenz

Hmmm, ten Mou mě nenapadl. K němu Garetha a je vymalováno.

Reagovat
salami

proč by měl chodit z Arsenalu do United?

Reagovat
Heisenberg

Mně to přijde taky jako blbost, ale s Mourem má dobrý vztahy a určitě by dostal víc na platu než u nás.

Reagovat
teenz

Protože Mourinho ?

Reagovat
Manik...

Mourinho, peníze, ambicioznější tým

Reagovat
afc

ambicioznější

Reagovat
salami

myslíš, že upřednostnuje Mourinha před Wengerem? já bych o tom teda dost pochyboval, i když má s Mourinhem dobrej vztah, ale kdo ví, zbytek je srovnatelnej, Bayern bych chápal, tam je to jednoznačnej posun a navíc zpátky do Německa, ale fakt se mi nezdaj United reálný

Reagovat
Manik...

Héééj máš pravdu. ManU bude též velký favorit. Vůbec mi Mou nedošel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs, bral bych ho jako backup za Eriksena.

Reagovat
Manik...

No to nevím, to není zrovna kvalitní náhrada za Eriksena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jsem si na tebe vzpomněl, jak se psalo, že Eriksen prodlužuje smlouvu... a byla tu jen expreska.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern bude těžkej favorit. oni o něj už zájem měli. je to Němec. jeden z pilířů nároďáku. na vrcholu.

Reagovat
SunFells

Bayern, jednou tam od nás podle mě půjde ...ale ne hned, ne hned

Reagovat
Hachim Mastour

Ak Arsenal nevyhrá titul tak by ma to neprekvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dvou sezónách, co hrál pod svoje možnosti, se mu jedna podaří a hned by si měl vyskakovat?

Reagovat
Hachim Mastour

V prvej sezóne hral zle od februára.V druhej začal hrať dobre v januári.A túto sezónu hra dobre už celú.Chyba nebola len v ňom ale aj v Giroudovi.

Reagovat
salami

nebyl by v Arsenalu první

Reagovat
SunFells

Po jedné sezóně, co hrál pod svoje možnosti, se mu dvě podařili a patrně si ani nevyskakuje.

Reagovat
Heisenberg

Wenger musí ihned podepsat Flaminiho na dalších 5 let, jinak Mamuta neudržíme.

Reagovat
avicii

tak teda nech ide do Bayernu a Gotze za Kloppom

Reagovat
Manik...

přestaňte už snít

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

Nicky Butt will be taking over as the academy director with Warren Joyce moving from u21 to u18 manager.Haven't heard who'll take over u21s

Reagovat
smazaný uživatel

21ku do konca sezony Mourinho

Reagovat
nani92

Alebo LVG..tam da mozno sancu mladikom

Reagovat
iamek

Co se to deje? Proc tam tolik lidi konci? Nejake info? Je pravda, ze dorost je letos smesny, tak proto se delaji zmeny?

Reagovat
bbbauch

Ed rikal ze vsechny zmeny budou oznameny behem par dni. Asi se rozhodli, ze je treba to zlepsit

Reagovat
pepinho2

Rijád Mahriz

Reagovat
Manik...

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.bbc.co.uk/programmes/p03jdf8n

Hmm, ďalší zo série príbehov From zero to hero

Reagovat
kylo ren

100. pro manchester united

Reagovat
Darren Fletcher
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
habinity

Dufam ze united vyhra, ale stym lvg to vidim na x

Reagovat
nani92

Nieje velmi slusne niekomu skakat do smajla..

Reagovat
habinity

Ja pisem kamosovi, to pri kazdom komente sa mi musi niekto ozvat? A mat nejaky problem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

dneska to dame, mame dobru formu, mata spravi kolotoc

Reagovat
habinity

Aby z matom nespravili kolotoc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Šeba stretavam skoro stale v ruzinove vyzera otrasne stou bradou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Vyzera jak keby isiel z hl.stanice

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kaze

Reagovat
Ligter

New Order

Reagovat
SunFells
Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Whitemedia

takže taťka hm?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

hned si vzpomenu na tohle: https://youtu.be/SvQeHwRUs18

Reagovat
Godwinson

Reagovat
I am Mancunian

co ti jebeeee

Reagovat
Wat
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
vodka

ok, pecka je všechno, ale ryba vede hlavně kvůli tomu momentu překvapení na úvod. Dokončí větu a plesk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
frank

Reagovat
icemike

skvělé

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

ten koniec

Reagovat
Ed_Hazard

Predbehol si ma

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Pice nieeee

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
Free_player

tak jo pro začátek by Defoe mohl sundat Manchester

Reagovat
I am Mancunian

je dost mozne, ze nebude ani hrat

Reagovat
Free_player

to by byla nesmírná škoda ... nikdo jinej krom jeho nebo Johnsona, kterýho vyrazili dát fíka snad ani neumí ....

Reagovat
eder

Happy Birthday Dear Mighty Mouse!

https://www.youtube.com/watch?v=8NtyDsd3WB4

Reagovat
wild

#mufc XI: De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson, Schneiderlin, Carrick, Lingard, Mata, Martial, Rooney

Reagovat
wild

Fellaini nehra len kvoli tomu, ze je zraneny?

Reagovat
I am Mancunian

bez fellainiho

Reagovat
wild

#mufc subs: Romero, Love, Weir, Pereira, Herrera, Memphis, Keane.

Reagovat
iamek

Love? Weir? Wtf?

Reagovat
Ligter

Bude Valentýn.

Reagovat
smazaný uživatel

love is in the weir

Reagovat
Ligter

every weir I look around

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icka

Reagovat
Dawon

FELLAAAAAAAAAAA

Reagovat
EXoRcIsT

nesali ma zrak nevidim tam Fellainiho

Reagovat
smazaný uživatel

5 domácich v základe

Reagovat
wild

#SAFC XI to face #MUFC: Mannone, Yedlin, O’Shea, Kone, van Aanholt, Kirchhoff, Cattermole, M’Vila, Khazri, N’Doye, Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

532?

Reagovat
smazaný uživatel

352

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

O’Shea ešte hrá?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Kuča se zranil je to škoda

Reagovat
Darren Fletcher

pici on si zablokoval fb uz ho vidia len priatelia :(

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí jsem mezi vyvolenýma ale je to ted peklíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Tome boli to? Ty slachy totiz obvykle bolivaji to ti nezavidim frown emoticon

Like · Reply · 23 hrs

Tomáš Kuča

Tomáš Kuča v klidu nebolí vůbec pouze když s rukou hýbu a otáčím ji,tak to píchá (ikdyž už trochu méně) ...trošku otok tam ještě mám ,uvidím co objeví rentgen má to těžké :-(

Reagovat
Darren Fletcher

no nic asi pridam kuču priatelke na fb :D

Reagovat
icka

Reagovat
Kovi81

kkt

Reagovat
Mihi

čo sa mu stalo?

Reagovat
Ligter

konečně si zašukal

Reagovat
smazaný uživatel

už 3 tydny ho tzv. BOLI ruka v zapěstí tak si to stahuje a má ortézu..a dokonce byl včera na rentgenu :-(

Reagovat
Mastný Chobot

Ja, že hráme dnes, ale kvôli tomu sú vlastne aj tie protesty. Tak či tak, zajtra vyhráme, verím tomu. Foxes hrajú presne ten futbal, ktorý nám vyhovuje, žiadne rozbíjanie betónu, žiadny dôchodcovský futbal a pochybujem, že sa budú vedieť prispôsobiť na niečo iné. Ak naša ofenzíva nebude mať hrozný deň, tak vyhráme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Proti City teda rozhodně nehráli stylem, který by nám vyhovoval. Hráli poctivě odzadu, spousta lidí ve vlastním vápně a nechali citizens kombinovat, aby pak vyráželi do rychlých brejků.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak nech idú do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Znova som si nascrolloval toto vlákno a dávam ešte raz Odrovnalo ma to úplne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Manik...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
afc

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Reagovat
Ritchie

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Dnes mačky musia uhaluziť aspoň bod. Náhodou prehrajú a LVG zití, že ten dôvod prečo to nešlo bol Fella. To by nebolo dobré.

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.youtube.com/watch?v=kmU0LSdx7yY

on je fakt pomalý jak Mertesacker

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro pohadku

Reagovat
wild

Louis van Gaal on Marouane Fellaini’s absence: “He has played a lot of matches in a row and I need to rotate [the squad]

Reagovat
vladis271

Reagovat
FUnk

Reagovat
nani92

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Som velmi rad, ze dnes Joj Plus vysiela paradny film Priepast, nemusim sa tak nudit pozeranim anglickej nakopy ligy.

Reagovat
Swarley

my jsme ani nezaplnili lavečku?

Reagovat
Infernoqt

Mesut Özil has reportedly rejected a new contract to stay at Arsenal and informed the club of his desire to leave.

Reagovat
I am Mancunian

pockaj na sunfielsa, ten ta nauci citat

Reagovat
Mastný Chobot

šak a kde nechal zdroj, psychopat?

Reagovat
SunFells

Ty to zvládáš krpec.

Reagovat
I am Mancunian

stale si mi neodpovedal

Reagovat
SunFells

Tak se aspoň pokus trochu zapojit hlavu.

Reagovat
I am Mancunian

takze stale nic, len kopkaj dalej

Reagovat
SunFells

Taky jsem nevěřil, že to dokážeš.

Reagovat
I am Mancunian

ked ta uz napadne odpoved a dokopkas, tak sa ozvi

Reagovat
SunFells

Jak ty vole vyjdeš z domu aniž by tě hned sundalo auto. Nebo proto jsi tu furt?

Reagovat
fenixLFC

ti

Reagovat
smazaný uživatel

On vyzeral byť úplne spokojný v Arsenale, príliš tomu neverím.

Reagovat
nani92

nemusí behať, nemusí brániť, občas niekomu nahrá a má v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Manik...

už je vlákno víš

Reagovat
Manik...

*výš

Reagovat
smazaný uživatel

aj víš môže byť

Reagovat
Manik...

to samozřejmě ano, ale ne podle významu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Nikikrew

picovinka ako mraky

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
afc

Ktory kokotko tuto kokotinku vypustil ako prvy?

Reagovat
SunFells

Tady Olův nepovedený brat, který se opřel o Marcu. A kvasha viní Wengera.

Reagovat
kiwwi

Ten pocit, ked brata retardovaneho Ola oznacis ako za toho nepodareneho...

Reagovat
vladis271

len ty si lietadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Reagovat
SunFells

Tak ten level je fakt nízko.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky stream prosim

Reagovat
ZJEV

Nejaky stream na MU? Prpadne nejake stranky kde hledate streamy vy diky...

Reagovat
nani92

sknazivo.com

Reagovat
ZJEV

Diky obema

Reagovat
Nikikrew

Dnes 2 : 1 pre Sunderland a Mannone bude MOTM

Reagovat
vodka

N'Doye bude skoro tutově hrát mezi CBJ a Blindem, to bude možná problém

Reagovat
vodka

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Free_player

Tak to bylo rychlý

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

paradny zaciatok

Reagovat
habinity

Zapnem a 1:0 som ti hovoril ze su to chudaci..z lvg nevyhraju nic ..sem tam nieco uhaluzia a ten incesak skorumpovany sa vzdy udrzi

Reagovat
I am Mancunian

je to vpici fakt

Reagovat
wild

Reagovat
Infernoqt

#WelcomeMourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe je proste génius

Reagovat
Whitemedia

Se proti nim na jednu branku natrápíme, pak přijedou na Sunderland a brankou skončí první šance

Reagovat
smazaný uživatel

yess, poďme Sunderland, ešte 2 góly. Prajem im záchranu

Reagovat
Tomanatura

Boze

Reagovat
Hector17

Standartka neměla být

Reagovat
Infernoqt

to ne, ale standardka jo

Reagovat
Free_player

Reagovat
I am Mancunian

zemiak

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mimalu

bylo to tečované?

Reagovat
wild

nie

Reagovat
Free_player

Ještě jeden !

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe

Reagovat
I am Mancunian

to je obrana

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Defoeee

Reagovat
Free_player

Defoe mohlo být 2:0

Reagovat
HorajzmAmmann

LVG tu ofenzivní ("ofenzivní") čtyřku Lingard, Mata, Matrial, Rooney zničí. Už několikátý zápas hrajou pořád se stejnou sestavou a přitom Depay a Herrera jsou bez fotbalu. Takhle si věřit nikdy nezačnou. Stejný případ jako Kagawa a Di Maria

Reagovat
Orlandiiik

Depay hrál za U21

Reagovat
HorajzmAmmann

ten potřebuje jiné zápasy než za U21

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je proste komédia, zase nemáme ako dať gól. Van Gaal mal byť dávno, dááávno vyhodený, vedenie je totálne prijebané a ide im len o zisk z našej značky. Humus, čo sa z tohto klubu stalo.

Reagovat
HorajzmAmmann

a nejhorší na tom je, že Mourinho bude hrát úplně stejnou tužku

Reagovat
habinity

Vzdy nieco uhaluzi a sa zachrani ..nechapem ako moze trenovat stale, preco ho este nevyjebali a dokonca sezony giggs a potom mourinho

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyby to vzal po Fergusonovi hned Giggs horší by to určitě nebylo. A měli udělat všechno pro to aby to vzal třeba Klopp...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
habinity

A zas si to prihravaju jak kokoti dokola..stara piesen ...ked prehraju LM je vpecku..ale povecme si maju nato hrat lm? Podla mna nie este si musia pockat..v skupine by zas isly z chudakama ...a ze to bude mat dopad na financie?nato mali myslet skorej a vyhodit tu tlamu skurvenu ...vyzera jak osipanec fuj nechutny kok.

Reagovat
I am Mancunian

ked som tu hlasal, ze ho maju vyhodit, tak mi vsetci nadavali

Reagovat
Rohlíček

to bránění

Reagovat
wild

obrana isla strasne do sraciek znova

Reagovat
niflheim

Jak to padlo?

Reagovat
wild
Reagovat
Infernoqt

Kua, teraz to hráme ako Barcelona teda až na to držení míče, kombinace, střely a bránění.

Reagovat
HorajzmAmmann

my hrajem celou sezonu jak Barcelona, akorát nám chybí Messi, Suarez a Neymar

Reagovat
Free_player

jj taková Barcelona bez kvality

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ed_Hazard

Banda nemožných idiotov. škoda že nemôžu spadnúť

Reagovat
iamek

Carrick zatim

Reagovat
I am Mancunian

darmian

Reagovat
Tomanatura

Jackson zraly na rucnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda, čo dokáže jeden neschopný tréner spraviť s celkom kvalitnými hráčmi..

Reagovat
I am Mancunian

dermian je na drogach dneska ?

Reagovat
Miguel19

Ten Darmian je strašně marnej.

Reagovat
iamek

Ofenzivni ctyrka slusna, ale musi vynechat v kombinaci Darmiana. Az to radeji tahaji pres BJ

Reagovat
HorajzmAmmann

už aby se vrátil Young, Valencia, Jones a Shaw

Reagovat
Heisenberg

To je tak pomalý a alibistický od United, hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjebte ho už do piče

Reagovat
vodka

střed zálohy je úplně v lese...

Reagovat
iamek

Carrick okamzite dolu a poslat ho zadara do MLS.

Reagovat
Hokaido

Čo ti jebe, druhej nejlepší středák na světě přece...

Reagovat
kiwwi

Ty si to pochopil

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už Cattermole pri obrane United vyzerá ako schopný hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

jasná a to tam ešte stál 3 metre od neho..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hector17

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Khazri bude super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

pěkně je ted Sunderland řeže

Reagovat
Heisenberg

Ten falešnej Nasri není špatnej.

Reagovat
vodka

je šílený rozdíl v rychlosti, nasazení a chuti hrát. SAFC působí zatím strašně kompaktně a ta naše pomalost jim to velmi usnadňuje...

Reagovat
nani92

Horela obrana, horela

V tej obrane hrali tragedovia

Sunderland si hraje zvesela, jejé

Zatiaľ čo obrana horela..

Reagovat
Whitemedia

Rýmy jako od Ektora

Reagovat
nani92

dakujem

Reagovat
vladis271

daj si facku. A pre istotu aj druhú.

Reagovat
Heisenberg

United rozehrávka rohu skoro na půlku

Reagovat
Infernoqt

Wooohooo, střela

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ligter

přišel jsem z oběda právě včas

Reagovat
iamek

Ted to neni spatne

Reagovat
I am Mancunian

je to otrasne

Reagovat
smazaný uživatel

No ja neviem ako sa chcú nakopnúť diabli, to je slabé a ľahko čitateľné všetko.

Reagovat
iamek

Darmian v utoku strasna pica.

Reagovat
Hachim Mastour

Wenger před zápasem s prvním Leicesterem: Chceme ovládnout hru, mít míč a být nebezpeční

Reagovat
Lacko_Boh

Lacko_Boh pred začiatkom letného semestra: Chcem sa začař priebežne učiť, chodiť na prednašky a vstávať pred obedom.

....človek mieni,život mení..

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Mastný Chobot

aj ty spíš až do poobedia? ja som asi rok dozadu išiel pár nocí po sebe spať tak o 3.00 a odvtedy sa z toho neviem dostať. Nezaspím skôr ako o 2.00, nech robím hocičo, a nerušene spím do 12.00 väčšinou. Aj keď musím vstávať o 5.00, tak nezaspím skôr ako o 2.00

Reagovat
fenixLFC

o 3

Reagovat
smazaný uživatel

to chce pravidelnou práci, abyste se unavili, hoši

Reagovat
Mastný Chobot

"nech robím hocičo"

Reagovat
smazaný uživatel

asi je to tvoje hocičo málo tělesně a duševně náročné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

zrovna teraz mam s kamaratom taku hecovačku že si kazdy den musime napisat rano o 6:00 lebo to už bolo neznesitelne,človek prespal cely den,nič nestihol.Takže tento tyzden aj celkom išiel, každy den som sa poučil,vybavil čo potreboval, konecne preinstaloval počitac vsetkym čo som mal a bol na všetkých hodinach čo som chcel.. Ale teraz som naspat v treningu a zrovna dneska som bol zase do 12:00 v posteli čo som došiel včera ...

Reagovat
Lacko_Boh

a aj riady som poumýval

Reagovat
pa3ce

riady nie je radno zanedbávať

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že normálka

Reagovat
Mastný Chobot

pre mňa ne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Trand

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Free_player

pěknej strom

Reagovat
Heisenberg

Většina útoků United končí centrem/střelou Martiala na prvního hráče.

Reagovat
iamek

Tak ted budeme v utoku nebezpecnejsi

Reagovat
stiflerovamama

ani padat nevie ten Darmian

Reagovat
iamek

Love? Se postal ne =-O

Reagovat
I am Mancunian

L O V E

Reagovat
wild

dalsi krajny bek v pici

Reagovat
niflheim

Paráda, se dlouho nikdo nezranil.

Reagovat
iamek

Fenomen Martial. Nema konkurenci klucina.

Reagovat
I am Mancunian

M A R T I A L K O O O O

Reagovat
Ligter

MARTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
vodka

Martial <3

Reagovat
vodka

ty kráso, to bylo mnohem těžší zakončení, než vypadalo napoprvé

Reagovat
niflheim

Marťaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
iamek

Maticka dalsi acko.

Reagovat
Dawon

ten kluk je buuuuuuuuuuuh

Reagovat
Free_player

no jo odejde střevo Darmian a hned to jde

Reagovat
niflheim

A jaký chladnokrevný finiš kurva

Reagovat
Hector17

Martiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
r.mrazik

dneska Mata zatim hodne slusne...Mourinho efekt

Reagovat
r.mrazik

jinak sunderland v 10 hracich pred vapnem...to bude zas desnej zapas...sraci

Reagovat
smazaný uživatel

a co mají dělat?

Reagovat
r.mrazik

hrat dopredu kdyz hrajou doma?treba...

ale jejich vec...jen rikam,ze hrajou v 10 za micem,ze to je tezky

Reagovat
iamek

Dava to dneska vetainou z prvni nebo na jeden dotek a hned to lip vypada. Kdyby stred nehorel, tak to neni takova tragedie.

Reagovat
r.mrazik

nijak zvlast ten stred nehori

Reagovat
vodka

v tom jednom useku hry, kdy nas sunderland zmáčknul, hořel dost, ani jeden vyhraný balon, odrazy všechny sbírali hráči SAFC...

Reagovat
r.mrazik

tak to jsem byl asi na zachode,to jsem nevidel...

Reagovat
fenixLFC

takze ste na to srali rovnako

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Jesnu chvilku jak nas sunderland tlacil, tak hlavne Carrick byl v lese tezce. Ke konci jak se vic drzel mic, tak to uz bylo dobre. Mam diky DM a LVG standarty asi nizko, ale dneska se na to koukat jde. Musime to ukopat.

Reagovat
Heisenberg

Mata a Martial nejlepší hráči od United

Reagovat
PhilipS

Martial sakra to je hráč. Škoda, že ho Wenger nechyt......

Reagovat
Tomekcz

moc drahej pro toho pedo.fila

Reagovat
smazaný uživatel

Mannone, to je guma fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

kráááááááááááása

Reagovat
Grahf

"ale teraz sme sa dvihli a hrame celkom zaujimavy futbal"

by kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

McCormack další gól, nechápu, že po něm neskočí nikdo z PL. Už 3 sezóny ukazuje, jak je to rozdílový hráč, navíc ve Fulhamu, který je na něm životně závislý..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Vo Fife 15ke som s Fulhamom vyhral čo sa dalo aj kvôli nemu

Reagovat
HorajzmAmmann

Martial zabiják. Jiný útočník by to rval co největší silou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Kdy se ma uzdravit Shaw?

Reagovat
HorajzmAmmann

tipoval bych, že 100% připraven bude až na novou sezonu...Raději nic neuspěchat. I když zlomenina bude možná o trošku lepší než třeba urvaný vazy, který se na 100% nezahojí nikdy. Jak to je u zlomeniny netuším, jestli když to sroste je noha stejná jako před zraněním...

Reagovat
Heisenberg

Vidím v Bojack Horsemanovi na levým bekovi United nového Gibbse.

Reagovat
Hokaido

Tak snad ten tlak zvládne, takový přirovnání ho může psychicky rozložit.

Reagovat
smazaný uživatel

jakože bude za pár let leštit lavičku?

Reagovat
Heisenberg

Proč až za pár let, centry má na Gibbsově úrovni už teď.

Reagovat
kiwwi

CBJ ma najlepsie centre z celeho timu btw

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
vodka

Reagovat
PhilipS

Jinak překvapivě celkem dobrej fotbal...

Reagovat
Free_player

tak zápas zatím docela záživnej snad tam ještě něco bude padat

Reagovat
I am Mancunian

Our full backs are now Love BJ

Reagovat
Ligter

Reagovat
Mastný Chobot

Damián sa zranil?

Reagovat
wild

ano

Reagovat
Mastný Chobot

chudáčisko chalan

Reagovat
iamek

Jj

Reagovat
wild

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ešte tam Blinda zakomponuj dajak

Reagovat
vodka

blind love for small BJ?

Reagovat
Usty

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Love is blind when she gives you BJ

alebo obrana v rozlozeny:

Smiling-Blind-Loves-BJ

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

smalling loves blind BJ

Reagovat
habinity

Keby united nema degeu a martiala su 16 ...este horsie ako cukotka

Reagovat
iamek

Reagovat
I am Mancunian

15 – Only W. Rooney (18) has had a hand in more goals in all comps for Man Utd in 15/16 than Anthony Martial (10 goals 5 assists). Flourish.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm no dnes nič moc. Ako jasné, ten šťastný rýchly gól na tom má určite veľkú zásluhu, ale stále pretrváva tá "center > strela" taktika, kedy sa útoky stredom takmer neuskutočňujú. Postupne to bolo lepšie, tak snád si druhý polčas vytvoríme viac šancí. Zatiaľ veľmi dobre Mata a Martial. Darmian hrozný, Lingard a Carrick dosť veľa kazia, Rooney málo v hre, stopéri zo začiatku zmätky.

Reagovat
fenixLFC

nemyslim ze by ten gol na tom mal nejaku zasluhu, sunderland by hral toto iste za hocijakého stavu, aj ked viedol tak to len nezabetonoval a snazil sa to vsetko zas tlacit na defoea alebo khazriho

Reagovat
vodka

přes střed to půjde dost těžko, když má SAFC 3 DM

Reagovat
r.mrazik

stredem? to by byla uzasna taktika

Reagovat
vladis271

Na krajoch MU dvaja mladíci z toho jeden donedávna hral 3. ligu. Ak mačky zapnú toto by mali vyhrať.

Reagovat
I am Mancunian

ty sa tak bojis toho nasho titulu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Co to trepes , jak by asi tak mali zapnut, ked je to tim plny tragedov, tam nie je ani kusok futbalovosti na ich strane, postavia sa vsetci pred sestnastku a odkopavaju, jedno stastie maju, ze im tam padol taky nahodak.

Reagovat
smazaný uživatel

počkej, teď mluvíš o kterém týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Och, drz picu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Free_player

Reagovat
Kovi81

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Heisenberg

Snad ne, ještě by se mohli zachránit.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

A tá jasná pecka po ruke to bol Darmian?

Reagovat
vodka

zajímavé, že i všichni komentátoři řekli, že se to pískat nemělo a byl to morgan

Reagovat
vladis271

veď ruka bola odtela.

Reagovat
vodka

byla v přirozeném pohybu a paže u těla, o penaltě nemůže být řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci komentátori sa zhodli, nečítaš?

Reagovat
vodka

jeden z nich je dokonce Howard Webb

Reagovat
smazaný uživatel

Veď práve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

a jo, to si ty

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nemělo? WTF Že jste si tak nějak obhájili tu ruku minulý týden proti nám OK, ale tohe je 100% pecka...

Reagovat
kiwwi

Vlado?

Reagovat
Hokaido

Tak schválně, co teď?

Reagovat
fenixLFC

nebola

Reagovat
I am Mancunian

ty si dostal jasnu pecku na hlavu asi

Reagovat
kiwwi

vlado ty nezvladas ani ked remizujeme, neviem si ta predstavit ked vyhravame

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

morgan ale nebola to penalta

Reagovat
vladis271

kokot, reklama na Niveu a tam Lallana. Ste zabili blbci.

Reagovat
fenixLFC

to uz nahradili henda?

Reagovat
Counter

Museli to vyhodnotit tak, že z těch vašich zjevů je tam nejlepší tvářička...

Reagovat
fenixLFC

myslis? ked to povodne este predvlani/vlani ponukali gerrardovi?

Reagovat
Counter

Tak Gerrard je především profláklý, toho lidi znají, a proto ho tam chtěli. Z té současné sestavy takové renomé nemá nikdo.

Reagovat
fenixLFC

ja viem

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Kirchhoff hrá DM?

Reagovat
vodka

sedí na ošetřovně

Reagovat
Spasitel

Na digi dobrá reklama nedeľa zaujímavý súboj Leicester - Arsenal ale potom aj súboj o titul Tottenham vs. Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
vodka

rooney

Reagovat
Nikikrew

Tak podla mna toto uz mala byt penalta.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
wild

tak mala byt aj podla Webba..mne to trocha pripominalo to co nam odpiskal proti Newcastlu po hlavicke Fellu

Reagovat
niflheim

Ten ji měl v luftu celou dobu.

Reagovat
kiwwi

jak ti to mohlo pripomenut tu situaciu, to nechapem...uplne o niecom inom

Reagovat
smazaný uživatel

zrazu im webbov nazor dobry neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Jasná, tady už se není o čem bavit.

Reagovat
I am Mancunian

blind

Reagovat
niflheim

Blinďák

Reagovat
Heisenberg

Catermouzil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Love pekne =-O

Reagovat
vodka

Lingard omg

Reagovat
iamek

Mata omg ...

Reagovat
Whitemedia

Mata

Reagovat
I am Mancunian

mata

Reagovat
niflheim

Mata se raz snaží přihrát dopředu

Reagovat
Ligter

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard to ma pravacku z prvej a on si to preberie do hraca a este na lavacku, co mu dnes jebe ci co

Reagovat
I am Mancunian

sa mu tam motal schneiderlin

Reagovat
smazaný uživatel

vsak on mu to posunul ne? mal strielat z prvej, kde si to tam isiel posuvat este

Reagovat
I am Mancunian

neviem, nepozeral som sa

Reagovat
vodka

Reagovat
Grahf

boha to sú kriváci v tej 16-ke

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem po dlouhé době zapl Účka a je to pořád při starém. Fotbal hrají na hovno, LVG si píše píčovinky do notesu a Giggs nepřítomně žvýká. Už tomu chybí jen nějaký jejich haluzácký gól.

Reagovat
vodka

za vás tam dělá ostudu yedlin, diver jak víno...

Reagovat
smazaný uživatel

zatím je hodně nevyspělý

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
fenixLFC

koeman bez maneho austina alebo tadica

Reagovat
vladis271

MU hrajú jak prasce

Reagovat
eder

Mají na to právo, vždyť tak i vypadají.

Reagovat
Hokaido

Tak třeba ta žlutá Maty byl jsnej dive, né?

Reagovat
Ligter

Depay, bude sranda

Reagovat
Infernoqt

De Gea :D

Reagovat
I am Mancunian

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

ani se nepohnul, no super zákrok

Reagovat
I am Mancunian

tento trolling skusaj na niekoho ineho

Reagovat
iamek

To je slabe i na tebe.

Reagovat
iamek

Davidek. Opet chyba Carricka.

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
kiwwi

dobre striedanie

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Heisenberg

Herreru tam nedá z jakýho důvodu? Dneska střed zálohy United příšerný.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne dole Lingard.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tomanatura

Ta nova smlouva pro Jacksona mela pockat. To je katastrofa

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň uděláte klukovi hezkej život..

Reagovat
iamek

Boha trestnak po chybe opet Carricka.

Reagovat
Grahf

tí naši streďáci sú strašne vtipní, pat a mat

Reagovat
habinity

Zebraci sme, sund manschaft na 2 ligu nas trieska jak male deti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Depay

Reagovat
vladis271

Mačky chcú vyhrať viac.

Reagovat
Miguel19

Na to, že je Sunderland nefotbalovej a jenom stojí na 16, tak mají o dost více šancí...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Free_player

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

Taky nerek na ktery sestnactce zejo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
icka

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Heisenberg

Blind je na tom stoperovi vynikající, to byl super tah od LvG.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland zatiaľ lepší v 2. polčase, Yedlin sa tiež o triedu zlepšil

Reagovat
Grahf

Tam vôbec nie je záujem vyhrať, pochodový prechod do útoku, za SAFa by prvý hráč zobral loptu a okamžite pelášil dopredu.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
habinity

Zatial to vyzera na x ako som hovoril

Reagovat
I am Mancunian

dufam ze si to dal aspon za 100€

Reagovat
habinity

Za 20

Reagovat
I am Mancunian

este stastie, lebo my ani tu remizu nedame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Co to ten Koeman postavil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

asi chce znicit ich stred inak by som jedneho z dvojky davis/ward na kridle nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

to budu zápasy, keď sa stretne s Pepom v City.

Reagovat
habinity

Mata pol roka kym vystreli .spomalovac spalovac sanci tusim aj tu nejaky spalovac sanci na ef

Reagovat
habinity

(Aj tu je )

Reagovat
niflheim

Ten nezájem ze strany hráčů se podobá Liverpoolu pár let zpátky

Reagovat
I am Mancunian

tam sa snazi len de gea

Reagovat
kylo ren

Kdy to prase vyrazí

Reagovat
habinity

Uz zajtra

Reagovat
Tomanatura

Zabalte to, bezt hrat kuzelky. To je ostuda kazdy hrac by mel.odevzdat vyplaty Davidovi

Reagovat
fenixLFC

sam to vzdal

Reagovat
jk

Yedlin je fakt nic moc. Příští rok by měl zase jít na hostovačku do PL. A jestli se nezbrchá ani příští rok, tak je asi zbytečné ho držet.

Reagovat
fenixLFC

mne sa prave pacil, teda do toho golu

Reagovat
jk

Snad sem tam světlé okamžiky jsou ale přes Walkera a Trippiera si prostě nemá šanci zatím kopnout. To je bez debat. Na druhou stranu tohle je jeho první rok v PL, třeba další rok udělá na hostovačce nějaký progress a bude se s ním dát počítat. Ale moc tomu nevěřím, pokud Walker nebo Trippier neodejdou.

Reagovat
fenixLFC

akoze ked to myslis takto tak jasne, ale nic moc mi teda neprisiel no....na walkera s trippierom ale fakt nema to je pravda

Reagovat
Grahf

klasická davidova exhibícia, bez neho sme poslední...samozrejme lvg by bol stále trenerom.

Reagovat
Mimalu

první gól měl mít

Reagovat
I am Mancunian

ten depay je zalostny

Reagovat
vladis271

MVilla a to bol niekedy považovaný za zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

však dnes hraje dobře

Reagovat
Counter

Lze předpokládat, že tak tehdy doopravdy hrál. A v Sunderlandu hraje letos dobře, s Defoem nejspíš jejich nejlepší hráč sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Lens? čo som ich ja videl, tak bol vždy zlý M'Vila

Reagovat
fenixLFC

on hral v rennes nie?

Reagovat
Counter

Lens byl slušný pod Advocaatem, ale pod Samem už tolik prostoru nedostával, ne?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kaze

Reagovat
niflheim

Mike je trochu tragický v ofenzivních hlavičkových soubojích.

Reagovat
Heisenberg

Depay se ani nesnaží nic naznačit, jen naběhne doprava a ztratí míč.

Reagovat
r.mrazik

ten depay je hrozna sracka hrac

Reagovat
Whitemedia

To si s ním brzo hotový

Reagovat
r.mrazik

no dneska je na ranu

Reagovat
vodka

ten se tam motá jak špina v kýblu...

Reagovat
niflheim

Matův punt

Reagovat
Grahf

celý druhý polčas sme nemali žiadnu šancu - takto sa hraje o lm.

Reagovat
wild

ja keby sa volam Love, tak si dam na dres cislo 69

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie time!

Reagovat
vodka

Depay ty vole

Reagovat
I am Mancunian

neverim, ze z toho depaya nieco bude

Reagovat
niflheim

Pěkně, Depayko, příště mu to kulni rovnou po zemi rukou raději

Reagovat
iamek

Depay jinaci pumelice.

Reagovat
iamek

Goooool yes! Papa lvf.

Reagovat
I am Mancunian

jeho nevyhodia, uz to pochop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Nikikrew

je tam

Reagovat
Rohlíček

Konééééééé

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

ujebany troll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

a je tam

Reagovat
Ángel di María 22

Góoooool, pápá top 4

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kaze

GG go next

Reagovat
niflheim

To už fakt ne

Reagovat
Mastný Chobot

Wow, Sunderland krása

Reagovat
kiwwi

logicke vyustenie nasej hry bohuzial

Reagovat
Miguel19

Gooooool

Zaslouženě

Reagovat
Cobra

Koneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak koukám, že Sunderland dobře nakoupil v zimě

Reagovat
Heisenberg

Mourinho si dá EL.

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

koneeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Koneeee

Reagovat
vodka

no nic, SAFC zaslouženě, pokud depay ve vápně s 2 metrama okolo není schopný rozhodnout, tak ať fakt hraje radši za u21...

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný Fakt na blití naše hra.

Reagovat
Grahf

tak a lvg už môže ísť, bo lm je v prdeli

Reagovat
Usty

slušný kladivo

Reagovat
jk

Teď LVG vypadal, že snad ukápne i slzička..

Reagovat
FUnk

Reagovat
Free_player

Je taaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší trapas, znovu umiestnenie na 7. mieste?

Je jedno aký je Mourinho kokot, musí prísť. Ak nie, sme oficiálne Liverpool.

Reagovat
FUnk

Reagovat
kylo ren

Reagovat
eder

Liverpool hraje fotbal, ne takovouhle sračku...

Reagovat
r.mrazik

samozrejme...a nejlepsi kopac tam je henderson

Reagovat
eder

To je právě to, MU má lepší a dražší hráče než Liverpool, a stejně hraje takovou sračku.

Reagovat
vladis271

prehrali ste, spomenul si Henda, je ti lepšie, že?

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

v poslednej dobe ani nie

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mastný Chobot

a to nechci vedieť, čo ste oficiálne vy, fanúšikovia, keď si prajete Mourinha

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

No čo sme Dominko?

Reagovat
smazaný uživatel

Naničhodníci.

Reagovat
Mastný Chobot

nechceš vedieť

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunteři

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
jk

Mourinho je řešení na rok, dva. Co potom... Navíc nikde není záruka, že by ten tým zvedl a nejsem si úplně jistý, že struktura MU je pro Mourinha vhodná. Takový Inter se z jeho příchodu začal vzpamatovávat až teď a Čukotka bude teď taky dobré dvě sezóny regenerovat.

Reagovat
king23

Jakože Inter se nemohl z těch 4 titulů v lize a titulu z LM za Mourinha vzpamatovat tak dlouho, že za jakýchkoliv jiných trenérů začal prohrávat? Co je to za logiku? Takže za špatné výkony United může SAF?

Reagovat
Ángel di María 22

Pak byste byli Liverpool s 2x lepšim kádrem ale. Tzn ještě větší tragédie.

Reagovat
eder

Reagovat
I am Mancunian

ale s 3x horsim trenerom

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

To som myslel, ze nasa remiza so Sunderlandom je mega fail

Reagovat
Cobra

A není?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej napisal som to dementne. Je stale. Len som nemyslel, ze to prekona prave United.

Reagovat
Miguel19

Smalling island

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím, že z Giggse bude někdy schopnej trenér

Reagovat
m.sali

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

A to ma nejaky suvis s dneskom, ci len nahodne myslienky

Reagovat
smazaný uživatel

daval pokyny Keaneovi, povzbudzoval ho a ten nemal ani tolko respektu, aby prikyvoval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna takyto hrac musi mat respekt, aj keby tam stal Tonko Dragúň. Skor by som to pripisoval nervozite.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě když ho vidím na té lavičce.. nevěřím mu. nemá to potřebný charisma..

LVG je blázen, ale při pohledu na něj, je všem jasný, kdo to tady vede..

Reagovat
Free_player

Jak Liverpool tak Manchester nemají letos v top 4 co dělat víc jak kdy jindy ....

Reagovat
eder

Jj, měla tam být chelski.

Reagovat
Free_player

ani bych se nedivil, kdyby skončila ještě před Liverpoolem

Reagovat
fenixLFC

de gea

Reagovat
r.mrazik

LVG ven...at to vezme Ryan do konce sezony...tohle uz neni mozny...

Reagovat
r.mrazik

a na pet minut keane...dotkne se mice do konce zapasu aspon?

Reagovat
vladis271

aj tak to koučuje už 2 roky Wazza. Tá hra by sa tomu aj podobala.

Reagovat
Ed_Hazard

Čuráci vyjebaní, to nemáte ani na remízu???

Reagovat
Grahf

Ale žiadne prekvapenie, naša víťazná šnúra má tak max. tri zápasy.

Reagovat
Heisenberg

Za to, že nestaví Herreru, mu tohle přeju.

Reagovat
FUnk

'Yid' chanting by Tottenham fans in no longer an arrest-able offence, the Metropolitan Police have announced

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

hurá

Reagovat
Counter

Snad je to hoax a všechny pak pozatýkají

Reagovat
FUnk

Reagovat
I am Mancunian

DDG sa uz isto nevie dockat kedy vypadne z toho nasho cirkusu

Reagovat
Manik...

Nediv se . Kdyby nebyl blbej, už se mohl hřát na sluníčku v Madridu

Reagovat
iamek

Chudak je to no. Snad mu ten prestup do Realu vyjde.

Reagovat
misinho7

po sezone je isto u nas to je jasne

Reagovat
Free_player

ale oba dva goly byly dneska jeho

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

minimalne ten druhy bol chytatelny

Reagovat
Ligter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

za mě teda ten první by měl být gólmana. Měl by být připravený, když ten míč projde ať z toho není laciný gól. Když to někdo tečuje, tak je stejně gólman většinou bez šance takže pohlídat si tu původní střelu/centr je úkol golmana

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Gea OG

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to nechaem ako toto moze byt OG.

Reagovat
smazaný uživatel

beloch a zo Spanielska

Reagovat
Dawon

uplne jasne, vsak to martial zastavil na care a DDG to tam pak srazil zadama

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je mi líto i Rooneyho.. už je to se mnou špatný

Reagovat
Grahf

Nevadí, po zápase príde Edo so zmluvou s Harmasanom a ako je všetko na dobrej ceste

Reagovat
habinity

Verite keby dnes odide lvg a pride jose vyhrame europsku ligu..a lm mame istu...to by vedenie nemohlo byt banda kokotov

Reagovat
nani92

Tiket Giggs out

Reagovat
r.mrazik

tovoe ty hraci tam skacou normalni sipky a on jim to piska...picus

Reagovat
Ed_Hazard

Najväčšia banda komediantov a babrákov aká behá v súčastnosti po trávnikoch. Hanbil by som sa byť fanúšikom tohoto paklubu..

Reagovat
habinity

Ty mas co hovorit, tie vase polena su este horsie ..

Reagovat
eder

Ale nehanbil.

Reagovat
Ed_Hazard

Hrať proti predposlednému týmu takúto sračku? Banda drevených buzerantov. Že som ja debil podal 02. Banda kokotov toto..

Reagovat
Ed_Hazard

Pardon, tretiemu týmu od konca. To mení situáciu, moja vina.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už třetímu.

Reagovat
smazaný uživatel

nazvat Manchester United paklubem svědčí o tvé inteligenci

Reagovat
smazaný uživatel

v sucasnosti je to paklub, s Manchestrom to nema nic spolocne...sa pozri kolko penazi natlacili do klubu a koho kupili, ved to je na smiech..Depay, Schneiderlin, Darmian, Blind ..

Reagovat
smazaný uživatel

prodejem hráčů to vykompenzovali, takže tohle ti moc nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

co vykompenzovali? ze predali tragedov a priviedli este vacsich? gratulujem, biznis ako vinko

Reagovat
Ed_Hazard

Momentálne to paklub je, keďže ten tým hrá konštantne jeden z najhorších futbalov v celej lige. O tom čo bolo pod Fergusonom a predtým sa nebavíme. Momentálne to je len jedna velká červená kopa sračiek. Tešilo ma, doviednia.

Reagovat
smazaný uživatel

Paklub je v Madride.

Reagovat
smazaný uživatel

tiket?

Reagovat
Ed_Hazard

Tiket. Chvalabohu som prehru dohnal na Live pri zápase Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastní gol? co to je za blbost?

Reagovat
smazaný uživatel

může mi to někdo vysvětlit? já to nesleduju live, jen jsem videl ten gol v zaznamu...

Reagovat
Mastný Chobot

aby mal DDG menej vo fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

proč asi myslíš, že to řešim?:-) útočim na první desítku a pak tohle...

Reagovat
Mimalu

vypadalo to, že prvně ten míč zastavil ale tím pádem na něj ho poslal za čáru, nicméně je to blbost toto počítat za vlastňák

Reagovat
Dawon

martial ho zastavil na care, DDG pak zadama doklepl, z pohledu z jakeho se to posuzuje jasny vlastnak

Reagovat
Mimalu

ok, je možné že jsem to dobře neviděl

Reagovat
Dawon

z toho pohledu co byl ted mi zas prislo ze se toho martial nedotkl ale tak nevim...a je mi to vlastne hlavne uplne u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Si to tam dal zádama..

Reagovat
smazaný uživatel

Martialovi tam mali dat

Reagovat
Mastný Chobot

Aanholtovi jebe ale pekne rastie, vidno, ako mu tie góly spravili sebavedomie

Reagovat
Usty

škoda, že neumím moc bránit do ofenzivy je ale fantastickej, jeho nejlepší post by bylo LWB

Reagovat
kvasha16

do Talianska s nim

Reagovat
Cobra

Ten tlak United na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

no dobre, po par dobry vykonoch sme zasa naspat v kanali

Reagovat
eder

Akých dobrých výkonoch?

Reagovat
smazaný uživatel

po jednej vyhre so Stoke

Reagovat
Grahf

máš to naopak, my len občas z toho kanálu vykukneme

Reagovat
iamek

Clovek si tekl, tak konecne a dneska tohle

Reagovat
PhilipS

dyť tam jste konzistentně celou sezónu. Jenom Martial tam není...

Reagovat
niflheim

No já nevím... kolikrát by toto fakt manažer nerozchodil, tady se ale možná klub bojí toho, že s LVG skončí i kompletně realizační tým, který si tam přivedl.

Reagovat
Grahf

a to by bola velká škoda...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Toho se spíše bojí vedení, že by museli takhle dělat čachry uprostřed sezóny.

Reagovat
Usty

Takovej zvláštní zápas, kvalita hodně průměrná... Zasloužená by byla remíza, takhle se ale aspoň zdramatizuje boj o udržení. MOTM rozhodně Khazri, výbornej přestup pro Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Verte mi, že Everton dnes nevyhrá..

Reagovat
jk

Fakt se divím, že fans MU by chtěli příchod Mourinha. Vypadá to, že v akademii je pár mladíků, kteří by se dali zapracovat do týmu a začít tvořit osu týmu pro budoucí roky. A místo toho, se budoucnost vymění za okamžitý úspěch a ta nová generace, která bude potřeba půjde do kopru. A po pár letech ten tým bude bez nadějí, bez koncepce a pochybuju, že ta hra bude vypadat líp...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ale co to nas ma co trapit?

Reagovat
kiwwi

pripravuje sa poda pre Pochettina

Reagovat
jk

Nemusíte nic připravovat, hraje se na WHL...

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick na drogách... depaye dát na hostovačku do champu, ať se probere

Reagovat
fenixLFC

zasluzene

Reagovat
Manik...

Pořád ještě Mufani věříte v LM?

Reagovat
eder

Někteří i v titul.

Reagovat
Manik...

hm, to leda, že by všichni ostatní odstoupili ze soutěže

Reagovat
Dawon

tady nekdo pred dneskem veril v LM?

Reagovat
Manik...

Jojo, byli tu takoví

Reagovat
smazaný uživatel

Swarley podle mě pořád věří

Reagovat
vladis271

ten si ešte počíta za akých okolností by tento rok mohli vyhrať titul.

Reagovat
EXoRcIsT

v LM ani ziadnu inu trofej s LVG na lavicke nikdy neuverim

Reagovat
Manik...

Reagovat
bbbauch

Dokud je nejaka sance, verim.. Nejsem zvyklej sam neco vzdavat, ve fandeni to mam stejne, o tom to pro me tak nejak je

Reagovat
Counter

Co to trepes , jak by asi tak mali zapnut, ked je to tim plny tragedov, tam nie je ani kusok futbalovosti na ich strane, postavia sa vsetci pred sestnastku a odkopavaju, jedno stastie maju, ze im tam padol taky nahodak.

Tak určitě

Reagovat
eder

Naštěstí jim ten jeden náhoďák dnes na body nestačil.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak mali dve stastia a co...

Reagovat
Free_player

R.I.P. soudnosti

Reagovat
vladis271

chválim ho za toľkú sebakritiku.

Reagovat
kvasha16

hovado

Reagovat
smazaný uživatel

To vidim ....na PICUSA (prvni urovne).

Reagovat
icka

Palike troli uz delsi dobu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: djilobodiji gol

Reagovat
Mimalu

super, vyděláme na něm

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi slabý program o 16, neviem ani ktorý zápas si pozrieť. Asi Everton, som zvedavý na Berahina, ale tu sračku, čo hrá WBA, nezvládnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Norvich- WHU vyzerá celkom sľubne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Swans x Saints

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Swans x Saints by mohla být zábava náhodou.

Reagovat
fenixLFC

zatial ani nie

Reagovat
fenixLFC

nejaky kvalitny stream na soton??

Reagovat
FUnk

azza

Reagovat
Counter

Imbula ve fantě za 5 mega, to bude bargain

Reagovat
smazaný uživatel

On nie je veľmi na kanadské body či ako?

Reagovat
Counter

Já nevím, vůbec ho neznám, jen má dobré reference

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som narážal na tu fantu.

Reagovat
vodka

zatím hraje parádně, silný, rychlý, správný drive. N'Zonzi bude zapomenut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
vrabejka

Brighton!!! Snad si zahraje Skalak.

Reagovat
vrabejka

Píce 1:1 debil Heskey

Reagovat
vrabejka

Hemed!

Reagovat
vrabejka

Další zbytečná komplikace, Skalak na plac!

Reagovat
vrabejka

Kayal! What a match!

Reagovat
oddy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ty zachvilu budes fandit polke anglickym timom

Reagovat
smazaný uživatel

Everton zatiaľ slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

už trochu lepšie, ale dostať proti WBA prvý gól to je fakt super

Reagovat
Counter

Jednoznačně Howardův

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Toto ak Everton dokáže otočiť...vyzerá to biedne s nimi.

Reagovat
atlee

RIP, Trifon Ivanov...

Reagovat
smazaný uživatel

taký mladý a infarkt a že športom k zdraviu...

Reagovat
atlee

Pavel Srníček bol obdobný prípad. Viem, že toto nebol prípad, ale pomerne dosť veľa hráčov po skončení kariéry zvykne trošku zanedbávať zdravie.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia keby si dáva trochu vačší pozor tak už mohol ísť 5 krát sám na bránu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

omg, Shaqiri jak to přihrál

Reagovat
vodka

a Imbula mohl dát druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalšia tyčka

Reagovat
Trand

Rondon. Snad se WBA i Sunderland zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon.

A ty dva kluby at spadnou.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Derland mel byt dole uz tri sezony zpet a letos zase zpatky v PL a hrat o zachranu

WBA by me asi bylo kvuli Rondonovi chvilku lito, ale vys pisu, ze na ne nemam moc casu ke sledovani a nikdy sem je stejne nejak nemusel

Reagovat
fenixLFC

WBA je najvacsi odpad v lige, ako stoke kedysi ale este horsie pretoze nie su nicim vynimocni a zaujimavi....maju tam par fakt vymetených hracov na cele s mccleanom. dlhe roky absolutne nudny tim na ktorom nie je nic zaujimave. derland je fajn, vypadnut uz davno mali ale nech radsej vypadnu villa WBA a norwich

Reagovat
smazaný uživatel

ako je možné, že WBA stále vyhráva?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kranjec

Reagovat
vrabejka

Adebayoooooooor!!!!!

Reagovat
Hokaido

ľüďský odpaď Ade

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor pekne. Druhý polčas si zapnem Palace-Watford a Everton-WBA.

Reagovat
REPLIKATOR

Imbula už řádí

Reagovat
I am Mancunian

brady co tam zajebaaaal

Reagovat
Hokaido

Brady nádhera

Reagovat
Hokaido

Ale už by to chtělo, aby se Payet probudil do fanty

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio smerom do predu absolútne nula bodov a ešte aj zaviní gól

Reagovat
vodka

tvl, Stoke nemá obránce a místo zraněného johnsona přijde joselu a dá hned třetí ale bournemouth brání strašně komicky...

Reagovat
vodka

hm, Diouf na beku

Reagovat
fenixLFC

a vraj pulis robil ivne zostavy

Reagovat
vodka

tak hughes nemá obránce. Dokonce aj ten váš slovák Teixeira hraje zatím teda pozičně dost mimo, nechává velké díry ve středu.

obrana je momentálně: Mame Diouf - Wollscheid - Teixeira - Pieters... tady ještě pár gólů padne...

Reagovat
fenixLFC

yuo viem ze nema ale teixeira aspon si zahra a okusi PL ked uz nic ine a to este ma hughes polku obrany, dajme tomu cas ci skonci bez klasických obrancov

Reagovat
vodka

omg, teixeira je fakt strašidelný, působí jako nějaký týpek z posilky, kterého vytáhli z hlediště...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim, doporučíte někdo online managera? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho človek aby sa roztrhal keď ešte aj lety sú vo Vikersunde

Reagovat
Nikikrew

To bol asi dobry amaterizmus podavat na Everton ze

Reagovat
smazaný uživatel

a west ham

Reagovat
REPLIKATOR

Amatéři

Reagovat
HalaMadrid_Flx

sem na tom stejně, v píči

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nebude Edenek ani dneska v základu, tak se naseru.

Reagovat
Hokaido

Kramarič hned taková zybtečná redka, ten to taky nebude mít lehký.

Hoolahan jasnej ofsajd btw...

Reagovat
REPLIKATOR

Byl těsný, pro asistenta těžký postřehnout.

Reagovat
REPLIKATOR

Kanárci

Reagovat
REPLIKATOR

Antonio

Reagovat
smazaný uživatel

Nafouknuta bublina

Hezky pekne oni.

Reagovat
Miguel19

CHELSEA XI: Courtois; Ivanovic Cahill Terry Azpilicueta ; Matic Fabregas; Hazard Pedro Willian; Costa. #cfc

Reagovat
pepinho2

Pedro

Reagovat
Whitemedia

jak jinak..

Reagovat
Kovi81

rotace na lm

Reagovat
Whitemedia

Posadil Mikela a Oscara, dvě největší osobnosti týmu, co víc po něm chceš?

Reagovat
Kovi81

pravda

Reagovat
fenixLFC

oscar je zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Ach do piči

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Today's subs: Begovic, Baba, Mikel, Loftus-Cheek, Traore, Kenedy, Remy. #CFC

dneska je prostě absolutně bez šance, aby se vyhnul aspoň jednomu mlaďasovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude střídat

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel potřebuje minuty

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Whitemedia

Remy, Mikel, třetí nevyužije, klasicky..

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak využíváme ty lednový posily.

Reagovat
Whitemedia

Ty snad naberou kondici do konce sezony a na Pata se pak můžeme jet podívat do Brazílie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, půlroční dovolená v Londýně by byl i můj sen.

Reagovat
Hokaido

Mikel, Remy, Begovíč...

Reagovat
Mimalu

už jsme si jednou říkali, a dopadlo to tak že využil jedno střídání, takže Mikelele

Reagovat
Mimalu

no snad výhra

Reagovat
Hokaido

Na AM bude hrát jako Pedro? Nebo Hazard?

Je to blbý, ale oba tam snad budou lepší než Oscar...

Reagovat
vitasrp

Nejspíš tam bude Willian, ta pasáž s United se mi přesně v tomhle složení děsně líbila, ale nečekal jsem, že to Guus fakt takhle postaví.

Reagovat
fajdax

Eden konečně

Reagovat
Whitemedia

a hip hip Pedrooo

Reagovat
T44v3tt1

Hlavně, že musí udělat změny vzhledem k LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Mierne OT: Pozerám, že PSG dnes slušne pretočilo zostavou a taký Ibra a Silva ani na lavičke. Utorok to bude slušný kolotoč...

Reagovat
REPLIKATOR

West Ham chtěl rozehrávat ofsajd z útočné poloviny

Reagovat
Bayern +

Kurva, čo dnes WHU dokazuje... To je výkon na League One...

Reagovat
Bayern +

Vidíte, stačilo ich len dojebať a už to ide...

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mimalu

měl hrát Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Má hrát Kenedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tomu strašně rozumíš hele.

Reagovat
Mimalu

vždyť je to furt dokolečka

Reagovat
Hokaido

moses klobouček

Reagovat
REPLIKATOR

Obrana Norwiche Moses

Reagovat
vrabejka

Payeeeeeet!!!!!!

Reagovat
Counter

Fantazachránce Payet

Reagovat
Counter

A podruhé

Reagovat
smazaný uživatel

WHU

Reagovat
I am Mancunian

bublinkaaaa

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

NOBLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
REPLIKATOR

Norwich to vedení zase zesere jako s Liverpoolem

Reagovat
fenixLFC

puk puk

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Payet dnes nič moc, ale aj tak už má aj gól aj asistenciu..

Reagovat
Counter

Jsem rád, jak už se to tu s tím Norwichem chytlo

Reagovat
fenixLFC

ono to na nich sedi, proste splasnu, banda nezaujímavých drevakov dufam ze zas poletia...ako bubliny

Reagovat
Usty

já to nechápu, vždyť hrajou o udržení, proč bublina?

Reagovat
fenixLFC

to je este z ich poslednej ucasti v PL pokial sa dobre pamatam

Reagovat
smazaný uživatel

+ otravnej fantomas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

ja som to nechcel spominat

Reagovat
Usty

ona vlastně většina věcí začíná bejt na EF kultovní, až v momentě, kdy něco otravnýho začne upadat

Reagovat
fenixLFC

nazvat fantomasa necim? a on upada?

Reagovat
Whitemedia

Některé věci se prostě nezmění.. Leicester je taky pořád bublina a to si jdou pro titul

Reagovat
Counter

To je takový running joke už od jejich minulého působení v PL.

Reagovat
vrabejka

Payet trošku jiný top :D

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak se mi zdá, že to není od zápasu s Bournemouthem uplně ten top, co předvedl právě s bournemouthem nebo co předváděl na začátku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Teixeira

Payet konecne bodiky

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky pekne i oni

Reagovat
smazaný uživatel

Deeeeeeeneeeeeey

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je strašne neškodný

Reagovat
smazaný uživatel

Jesteze sem to nezapnul...Norwich West Ham zatim parada

Reagovat
smazaný uživatel

Forster ďalšia nula (zrejme)

Reagovat
smazaný uživatel

Emenike

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proto sem Zaschrona nepíše

Reagovat
smazaný uživatel

ale jako, tohle fakt musí nasrat http://i.imgur.com/SDtGCMM.png

Reagovat
pepinho2

FM

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Teixeira super blok

Reagovat
vodka

Teixeira super blok

Reagovat
One-Real

Teda ze nevyjde +1,5 na zapas Evertonu doma

Reagovat
Counter

WBA pod Pulisem je holt zlo, které jen tak nevymýtíš

Reagovat
smazaný uživatel

Čokoľvek pod Pulisom

Reagovat
vodka

palace pod ním byli velmi atraktivní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Dobrý závěr

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem ako môže niekto nadávať na Pulisa, veď má jednoznačne najslabší káder v lige a v pohode si to dáva. Pre mňa jeden z najlepších trénerov v Premier League.

Reagovat
REPLIKATOR

Mourinho pro chudé

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho by s takým kádrom viac neuhral, Pulis hrá priamočiary defenzívny futbal, Mourinho hrá šmatlavý defenzívny futbal a v útoku sa spolieha na individuálnu kvalitu

Reagovat
Whitemedia

Ne no, pokud jej nehodnotíš jen podle posledního půl roku u nás..

Reagovat
fenixLFC

nie nema

Reagovat
Whitemedia

Oscar má drobné zranění lýtka.. takže jedna ze dvou změn dokonce vynucená

Reagovat
smazaný uživatel

A druhá je ktorá?

Reagovat
Whitemedia

Hazard za Mikela?

Reagovat
smazaný uživatel

Matič má v LM stopku na jeden zápas. Tak možno preto Mikel odpočíva, lebo v utorok bude hrať celkom ist.

Reagovat
Mimalu

kdyby Hiddink takto premyslel a chtel posetrit tym, tak hraje uplne jina sestava...

Reagovat
smazaný uživatel

No možno to nebolo kvôli oddychu, ale aj tak. Mikel je náš jediný ortodoxný DM a ak by sa náhodou dnes zranil, tak neviem neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

*jediný, ktorý môže v LM utorok hrať

Reagovat
fenixLFC

lenze v PL si to nemozes dovolit proti nikomu

Reagovat
Error

Dnes must-win game.

Reagovat
Mastný Chobot

prečo nie je Šatka ani na lavici, keď má Newcastle toľko zranených?

Reagovat
pepinho2

Je na hostování

Reagovat
Mimalu

Costičkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

COSTAA

Reagovat
smazaný uživatel

COSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, WILLIAAAAAAAAAAAAAAAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a Pedro že na míč nesáhl

Reagovat
Mimalu

by byli v týmu dva se zlomeným nosem...

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Costovi ta maska sluší

Reagovat
fajdax

Costa Willian

Reagovat
fajdax

Kostička je naprosto boží, neprodal bych ho ani za 100

Reagovat
smazaný uživatel

Te Ivanovič ve sprintu vypadá strašně vtipně.

Reagovat
Mimalu

Pedroooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

PEDROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

No do píče, krááásný gol

Reagovat
Whitemedia

PEDROOO

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Error

To je nástup.

Reagovat
Miguel19

Nanaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že dá krtka nebo pude na tribunu. Překvapil hodně přesným zakončením tedy.

Reagovat
off-olda

Reagovat
fajdax

Pedroooooooooooo RIP PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

poďme ich roztrhať, 4ka do polčasu

Reagovat
Usty

Solidní start

Reagovat
smazaný uživatel

Se zajdu najíst s předpokladem holomajzny a už vedeme 2:0, tak mi treba. :D

Reagovat
Mastný Chobot

:D

Reagovat
off-olda

Tak mazej pro druhý chod.

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Townsend, to je taky slabsi Dusan Svento. A tie prachy, co stal

Reagovat
Mimalu

Williannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAAA WILLIAAAAAN

Reagovat
Miguel19

To je jiiiiiiiiiizda

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Error

Wohohoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

KURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
off-olda

Váááááááááááááááááááááááááááááálec

Reagovat
Mimalu

to je Hiddinkova Chelsea

Reagovat
Trapper

Costa bůh

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My to PSG zničíme 1:1 !

Reagovat
Ritchie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Ti budou neskutečně čumět až nás porazí jen 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana New Castle je neskutečný vtip. Úplná ubohost.

Reagovat
spider_8

Dejte nám ten titul rovnou, tohle nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

jediný štěstí, že teď se už jenom rozhoduje, jestli budete pod nebo nad 10. místem

Reagovat
spider_8

Jn, škoda těch pár zápasů, ve kterých jsme poztráceli 20 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Newcastle

Reagovat
spider_8

Bacha na nos

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, fajn, tohle už není vtipný, jdu si pro koláč a je to 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestup

Reagovat
Usty

Shelvey zničil

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam vyvádíte

Reagovat
smazaný uživatel

Tým dne a noci. Venku nejsme schopný nic zahrát tuhle sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Ještě dva goly a můžete to utkání ukončit.

Reagovat
Whitemedia

A to se ještě opět nechytl Hazard, až to s nimi roztočí, tak to bude váálec

Reagovat
Usty

Costa je prostě neuvěřitelnej, takhle má vypadat bojovnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čekám sestavu kola s aspoň 5 hráči Chelsea

Reagovat
spider_8

A zákrok kola bude mít Elliot proti Willianovi

Reagovat
Usty

proč? hraje jich 11

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Do zostavy kola!

Reagovat
Usty

Reagovat
eder

Á, koukám, že Roman Arkaděvič vypsal milionové odměny za pohárovou Evropu...

Reagovat
smazaný uživatel

Arkaděvič? To má být vtipné?

Reagovat
eder

Klídek, patronyma se budete učit až na druhém stupni.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad tím druhým stupněm projdeš. Budu ti úpřimně držet pěsti

Reagovat
I am Mancunian

pedro

Reagovat
off-olda

Pedro omg

Reagovat
Miguel19

A je to v pici

Reagovat
off-olda

Tak a teď jsme kompletně v prdeli.

Reagovat
Mimalu

no snad bude John v pohodě

Reagovat
Whitemedia

ÁÁÁ výborně, John zraněný, super...

Reagovat
smazaný uživatel

Terry

Reagovat
smazaný uživatel

Proti PSG s Ivanovičem na stopera, to je sebevražda prostě

Reagovat
Whitemedia

Ta představa, že by proti letošnímu PSG měla hrát dvojice Cahill-Ivanovic.. a na levém kraji obrany defenzivně marný Baba.. hmm, těším se na úterý

Reagovat
off-olda

Azpi z pravého obránce na levém křídle.

Reagovat
frank

Já prostě nedokážu pochopit, jak můžou být United v tabulce tak vysoko.

Reagovat
Error

Hrajou hovno, tak začínají prasit. Výborně.

Reagovat
frank

Takový teoretický dotaz

Může být v LM šest týmu z Anglie? V případě, že by Chelsea vyhrála LM a Liverpool EL?

Reagovat
Mastný Chobot

Nie

Reagovat
off-olda

Tak tohle tě trápit opravdu nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ma tiež zaujímalo.

Reagovat
eder

To by uživatelům jako je Happylight a jemu podobným asi jeblo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu to už může beztak pomoct jenom k lepšímu.

Reagovat
wild

ved to je tak nerealne ze to ani nejde napisat

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Max. 5. Víťaz LM by zamedzil účasť klubu na 4. mieste

Reagovat
smazaný uživatel

být v bráně mignolet

Reagovat
Mastný Chobot

S takouto obranou dá Newcastlu gól aj Courtois, keby chcel. Alebo aj Hazard možno.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard nehrá

Reagovat
spider_8

Jako můžeme hrát úplně pohodovej zápas, kde si dá góla i Pedro, ale Eden bude hrát pořád stejný hovno

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt mizernej snad se to zlepší, ale pokud bude hrát takhle proti PSG tak to radši ať nehraje vůbec.

Reagovat
spider_8

On tam asi opravdu hrát nebude, protože Oscara dneska šetříme, Willian je jistej a pak tam bude asi Pedro, kterej alespoň odvede něco do defenzivy.

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně, snad bude Terry v pořádku. Možná to bylo jen lehké svalové zranění a střídání preventivní

Reagovat
vitasrp

Při pohledu na hru Newcastlu mě napadá, že buď na to jejich hráči neskutečně serou, nebo jsou vážně fyzicky v prdeli.

Třetí gól Chelsea toho je krásnou ukázku - ztráta míče a rychlej brejk, přičemž v takovém momentě je důležitý, aby na to každý hráč reagoval - krajní obránci zmenšili rozestup od stoperů, střední záložníci se k nim stáhli a zavřeli prostor před nimi. Jenže místo toho zareaguje jen bourák, který musí podstoupit přímý souboj s protihráčem, zatímco ostatní klušou a k reakci je donutí až moment, kdy vedle sebe vidí nabíhajicího hráče soupeře - což je ale už samozřejmě pozdě. A buď se to děje kvůli tomu, že to mají ti hráči na párku, nebo nemají dostatečnou fyzičku - jsou zadýchaní, chtějí mít momenty, kdy si můžou odfrknout, jenže přesně tohle pakten tým zabíjí.

Reagovat
Whitemedia

Cesc pomstil Terryho..

Reagovat
Miguel19

To měla být penalta pro hosty

Reagovat
Hokaido

Co je s Terrym?

Reagovat
smazaný uživatel

špatný dopad na nohu, ale šel na střídačku sám

Reagovat
icemike

Potkal Mitrovice

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
off-olda

Ty vole, ale střídej. Vedeme pohodových 3:0, v úterý nás čeká PSG tak tam kurva pošli RLC a Kenedyho.

Reagovat
off-olda

*4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vypedril

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro dva góly v zápase. Premier League

Reagovat
off-olda

Pedrův životní zápas.

Reagovat
Usty

Fabre

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už by tam toho Mikela poslat mohl ale

Reagovat
Miguel19

Tak to bylo parádní od obou.

Reagovat
liquicitizen

Pedro > Oscar ...ale aj tak ho nemám rád

Reagovat
off-olda

Azpi jedovatá.

Reagovat
smazaný uživatel

hezky čelzí

Reagovat
smazaný uživatel

uz se tesim na komenty, jak si Pedro maze Pl na chleba

Reagovat
off-olda

Nějaký dement po streamem - crionelronessi: Hazard is finished. Depay has been better

Reagovat
Fairplay

Jak se z Hazarda mohl stát takovej zbytečnej posouvač balonů? Úplně zbytečný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Má sebevědomí asi docela v hajzlu. Když už něco zkusí, tak se mu to nepodaří, tak to radši ani nezkouší.. Snad se dá do kupy už.

Reagovat
off-olda

Slušných 10 minut pro RLC

Reagovat
off-olda

Traorééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
Ángel di María 22

Jako hezky, o tom zadna, ale co dal? Utery se blizi a nejde jen tak preskocit..

Reagovat
Whitemedia

Na úterý nemyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Však sa stretnú dva absolútne vyrovnané tímy

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že v MOTD bude ve studiu Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Neurazila by ma zajtra takato zostava:

Ward, Clyne-Caulker-Sakho-Moreno (Smith je zraneny), Stewart, Hendo (Allen zraneny)-Couts, Teixeira, Firmino-Studge

hrali by sme aspon pekny futbal s technickymi hracmi...

Reagovat
Maresma

ale je jasný, že to tak nebude

Reagovat
smazaný uživatel

budeme trpiet minimalne dvoch z trojice Lucas, Milner, Lallana...

Reagovat
smazaný uživatel

respektive kludne Flanno na LB, kedze zostava je ofenzivna

Reagovat
smazaný uživatel

chybí ti tam Lucas s Milnerem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ja som vedel ze tam bude teixeira

Reagovat
smazaný uživatel

Netrapos furt Milan.

Reagovat
fenixLFC

tak ked ho pchas do kazdej prdele...firmino hocikde inde ako na hrote je blbost a ked uz, tak ofenzivnu trojku couts firmino studge. nehovoriac o tom ze stewart je tiez kravina az tak dobry aby hral za acko proste nie je

Reagovat
smazaný uživatel

ak by som bol trochu chapavejsi, tak by si zistil, ze ta zostava je diamant a hroty su dva, jeden z nich je Firmino.

Coutsove naj. zapasy su zo sezony 13/14 na LCM (#8), hral by to iste.

A Stewart hral obstojne a vyborne dva zapasy proti timu z PL, kt. je nad nami, hral v plnej zostave s fyzicky silnymi stredopoliarmi (Obiang, Song, Kouyate), za pokus urcite stoji. Hra jeho nasadeniu do karat aj to, ze Lucas a spol su pretazeni. Teixeira je talentovany technicky hrac, totozne dobre vykony ako Stewart. Tiez stoji za to. Zasluzia si sancu, nevidi to len clovek, kt. to nechce vidiet - tvoj pripad Milan, oponujes mi len z principu. Poznam ta.

Reagovat
smazaný uživatel

spol= Can, dost pretazeny, potreboval by oddych.

Reagovat
fenixLFC

ked chces aby to bolo evidentne na dvoch hrotov tak to nepis ako rozostavenie 4231. minimalne prvy polcas proti tomu timu co je nad nami hral naozaj biedne. jasne, ta zaloha je v riti kedze vsetci su z formy ale spoliehat sa na stewarta? ok fajn to by som este prekusol pretoze preco nie

ale teixeira? fakt, kazda zostava, kazda lavicka, kazda kritika kloppa je od teba len ohladom toho ze tam nie je teixeira. co som ho videl tak az ako taky zazrak mi nepride. Ano technicky je skvely ale postraca kopec zbytocnych lopt. keby na to mal uz davno by dostal sancu v lige, klopp s mladymi nema problem pracovat a najma nema ziaden tlak na vysledky. Ta veta s tym co nechce vidiet plati aj pre teba- neuznas ze lallana je proste lepsi nez teixiera a budes ho tam furt pchat

Reagovat
smazaný uživatel

Napisal som ju ako 41212, skus si ju este 1-2, ked chces aj 10x precitat.

Ak nedostane pravidelne sancu, aspon z 1/3 taku, ako Adam, nedozvieme sa, ci na to ma alebo nema... A nevymyslaj si, kazda kritika zostavy nie je ohladom toho, ze nehrava Teix, ale ohladom toho, ze nedostavaju sancu mladici, prihliadnuc na fakt, ze Milner a Lallana a dalsi podavaju nedostacujuce vykony.

Ty si fakt nerozmyslajuci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ofenzíva by byla "skvělá"

Reagovat
smazaný uživatel

Eden

Reagovat
off-olda

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard sToresovatěl

Reagovat
Fairplay

Edene vyser se na to a běž hrát pingpong

Reagovat
Fairplay

Edene vyser se na to a běž hrát pingpong

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste fakt fanoušci jak prase všichni co se vysmíváte našemu nejlepšímu hráči, protože se do toho kurva nemůže dostat.. Fakt šašci.

Reagovat
off-olda

Dementi.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre, Baba

Reagovat
smazaný uživatel

loftuse žeru ale ten jeho výklus vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Androse začínám mít rád

Zápas prohrál McClaren nepochopitelným opětovným nasazením Aaronse na levýho beka, což vedlo ke 3 z 5 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska asi takhle: Lloris – Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose – Dier, Dembelé – Alli, Eriksen, Lamela – Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Davies na LB, a inak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, že se Kompas zotaví přesně na zápas s náma a v týdnu se pak hned zas zraní do konce sezóny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

BEST MINS/GOAL in #BPL HISTORY (min 15 goals):

108.2 - Aguero

121.8 - Henry

128.2 - Van Nistelrooy

130.2 - Chicharito

130.7 - COSTA

už to dohání

Reagovat
Dawon

Heh, Chicha...pekna statistika na to, ze posledni 2 roky byl uplne neschopny

Reagovat
smazaný uživatel

DC19 se mi libi cim dal vic, az me to zacina desit. Videl sem vas ted parkrat po sobe a hrotak je to neskutecnej. Takovej koktejl vsech fotbalovejch vlastnosti, co hrotak v PL musi mit.

A tady k te statistice, skoda, ze mu utekl zacatek letosni sezony...Nevim jestli na to sral nebo to bylo zapricineny JM, ale byl by vys, coz by odrazelo jeho skutecnou kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand Traore is the first #BPL goalscorer from Burkina Faso. 94 nationalities now have League goals...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výhra Manchester City jasná tutovka

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

ten konec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

AV 0:4 LFC - Sturridge 2, Coutinho, Firmino. Pojďme se naladit na vítěznou vlnu před EL! YNWA!

Reagovat
nani92

ak dá nejaký chlap prednosť zápasu AV - Liverpool, tak musí mať akt škaredú ženu

Reagovat
pepinho2

ještě, že dneska nehraje United..

Reagovat
habinity

Ten tiket co som hovoril onom co som dal za 200 je postup pariza alt.madrid a realu.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Roses are red

Violets are blue

Gerrard won the Champions League

But Wes Brown won 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Cech - Bellerin, Per, Kos, Monreal - Ramsey, Ozil, Coq - Ox, Girould, Sanchez

Dufam ze sa Per dobre vyspal

Reagovat
smazaný uživatel

chcel som Woodcotta aby ste nastupili s kompletnym drevenym utokom... takto vam tam mozno aj nieco padne

Reagovat
afc

Plna palba,aj Merte v zaklade.

Reagovat
Hachim Mastour

Z tohto zápasu mám obavy a to preto, lebo Wenger povedal, že chce ovládať hru a mať loptu na kopačkách. Proti Lestru ? Najlepšiemu BPL tímu v protiútokoch?Ok.A ešte jedna vec.Hrá nerozohraný Mertesacker, ktorý naposledy prehral šprintérsky súboj s Costom.Som zvedavý ako si poradí s Vardym.

Reagovat
afc

nerozohraný Mertesacker

Reagovat
Nikikrew

a ako mame teda hrat , odovzdame im loptu, budeme betonovat ako oni a vyrazat do protiutokov?

Reagovat
Hachim Mastour

Minulý zápas proti nim sme dali góly hlavne z protútokov.

Reagovat
Heisenberg

To byl loňskej podzim, kde hráli nahoru dolu a hráli doma, teď budou hrát jak minulý víkend se City.

Reagovat
FCSL

Mertesacker na Leiceister Právě jsme prohráli. Celkově to zase neunesem. Očekávám redku, vlastní gol nebo jinou rozhodující chybu

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
Side

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

alibismus

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Aby to nerozhodol hlavou z rohu

Reagovat
Corosian

Sestava dobra, vyhrajem

Reagovat
Minister

Welbeck už na lavičke? pekne

Reagovat
Heisenberg

Rozhodující budou dnes kraje obrany, Leicester střed dokáže zavřít, takže Nacho a Bellé se budou muset zapojovat do útoků a přečíslovat jejich kraje, snad si oba dva přichystali dobrou centrovací formu. Mamut to dnes bude mít jak se Saints, oba dva záložníci po něm půjdou, snad toho využije a vytvoří prostor pro Aarona a Oxe. Giroud by dnes měl skorovat, snad se prosadí. Obrana má k sobě zas Coqa, což oboum stoperům pomůže (a Nachovi nalevo proti Mahrezovi taky), ale Vardy vs. Merte mne nenaplňuje jistotou. Snad si s Koscem vyhoví a dokážou je zastavit.

Reagovat
Counter

Serge Aurier insulted Laurent Blanc last night in a Periscope vidéo, calling him "a faggot". Also said Blanc s*cks Ibra & "takes everything"

Boha to je idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

To si ho asi Blanc k nám nepřivede, snad Bellé vydrží.

Reagovat
FUnk

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pepinho2

klasickej černoušek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Na jake strance hledate AceStreamy pls??? dekujii

Reagovat
oddy
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

1300. pre Brucea Leeho

Reagovat
nani92

alias Okazakiho

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme na tóóó

Reagovat
smazaný uživatel

jak tipujete?

5 kurz na Lester je snad hřích nepodat.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Asi 20min jsem přemýšlel co na ten zápas vsadit, nakonec jsem nevybral nic, je to fakt brutálně nevyzpytatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

jako je..

taky 4 na plichtu (kterou taky očekávám)

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jop, to jo. Zkoumal jsem všecko, přes góly až po karty Ale nechal sem to radši tak.

Reagovat
smazaný uživatel

over

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
kiwwi

dal som ze Leicester da prvy gol, ze Alexis da prvy gol a ze Leicester da posledny gol

to len tak aby bolo nejake vzruso

Reagovat
smazaný uživatel

a jestli ti to muzu doplnit, tak i pro jeho syna

Reagovat
smazaný uživatel

4-3 Sanchez 2x, Giroud, Ramsey - Vardy, Albrighton, Kante

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kéžby

Reagovat
nani92

tip hrozný ako poznatky o PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lester City přijíždí na Highbury... O2 sport

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to fakt jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to má Arsenal šanci vyhrát, protože se hraje na Emirates stadium - než to hráči Leicesteru zjistí bude zápas kontumován

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Makiii

Nekdo Stream / sopcast prosim?

Reagovat
masly008
Reagovat
Makiii

Diky

Reagovat
vrabejka

Come on Lester!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy si supol bobulu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ox měl střílet

Reagovat
smazaný uživatel

pod Laciho

Reagovat
smazaný uživatel

Uz dost...

Reagovat
smazaný uživatel

není snad naivněj zahozená šance...

Reagovat
vladis271

Tak za kolko zabanujú youtube stream? Ja tipujem v 3 minúte 22 sekunde zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože vystřel !!!

Reagovat
Edgewalker

To byl Ox.

Reagovat
Trand

Alexis krásně

Reagovat
Heisenberg

Škoda Ox, ale výborný začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez jaké teatrální kotrmelce

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak..

ale on je snad jedinej hráč na světě, kterýmu jsem to schopen odpustit a nemám mu to za zlý.

asi od doby, kdy jsem ho viděl v nějakým zápase za Chile, kde byl tak brutálně okopávanej až to hůř snad nešlo..

Reagovat
C-M@ster

Sanchezovi prominul žlutou... takový divadlo se musí trestat i když to faul byl...

Reagovat
Harakan

Reagovat
Heisenberg

Ranieri oooh Mancini by je měl žalovat.

Reagovat
vladis271

Ak by dnes Klopp poslal Kantemu liebesbrif, myslíte, že by mu dal šancu?

Reagovat
Swarley

dnes opět na pořadu vlado a jeho úchylárny

Reagovat
Swarley

nooooo, to se i dalo hvízdnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

viděl jsem penalty i za míň, tak bych to řekl

Reagovat
Lacko_Boh

vtip o tom čo videl Swarley pred 1000+ rokmi za 3,2...

Reagovat
smazaný uživatel

obcas sa stane ze rozhodca chybuje no... ale toto sa proste piskat nema... lopta ho trafila medzi telo a ruku, ktoru mal pri tele. co si ju mal odrezat?

Reagovat
Nikikrew

dala uplne v pohode, nikto by nemohol nic povedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký dement by to jistě founknul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bellerina nám může závidět celý svět. neskutečný fotbalový talent. nevybroušený diamant.

Reagovat
smazaný uživatel

A az se u vas vybrousi, odejde nekam jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to pískal Dean, tak už se kope penalta.

Reagovat
Side

super roh

Reagovat
10

zdá se mi to, nebo Ramsey totálně zdřevěněl? kdykoliv ho vidím tuhle sezonu, tak vyloženě bolí sledovat ho s míčem...

Reagovat
smazaný uživatel

on bol vzdy drevak, akurat mu vysla jedna sezona

Reagovat
Trand

Tak to je solidní blbost.

Reagovat
10

to mi právě dřív nepřišlo...resp. ne na poměry britských hráčů

Reagovat
Trand

https://www.youtube.com/watch?v=OL9gKtL2I-A

Není to dřevák. Ale letos už tyhle věci skoro nedělá mi přijde, dost to omezil.

Reagovat
10

mě přijde, že všechno strašně složitě zajebává, jak píše dole Lacko...všechno zasekne, nemotorně se otáčí s míčem, což většinou končí ztrátou míče nebo přinejlepším faulem na něj, ale je to každopádně hrozně kostrbatý a on při tom vypadá hodně neohrabaně

Reagovat
Trand

To je pravda, tuhle sezonu tak působí. Ale zas na druhou stojí kolikrát za nějakou klíčovou přihrávkou a celkem dost toho vymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

neviem či zdevennel ale hrozne sa na jeho hru pozera,nema to hlavu ani patu,všetko rieši zložito,nepresne,strnulo.Ked nejde tak nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaki

Reagovat
wild

to nebol ofsajd

Reagovat
Ligter

hajloval, byl

Reagovat
Dominator

Oh, to Okazakiho spracovanie...

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl no.. nebo je tu snad nějaký pravidlový démon, kterej by to pískl za tu nataženou ruku?

Reagovat
smazaný uživatel

ty pomezní by už měli zakázat a dát tam roboty

Reagovat
Kaze

Okazaki je drevak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oba golmani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaa, tady nekdo cte EF

Cechiiiino

Reagovat
wild

Vardyyy

Reagovat
Rohlíček

ČECH

Reagovat
smazaný uživatel

Peťa.

Reagovat
smazaný uživatel

SMEICHEL ČECH

Reagovat
vrabejka

Super zápas zatím :)

Reagovat
smazaný uživatel

PETAAA

Reagovat
Heisenberg

Oba brankáři

Reagovat
Lacko_Boh

krasa chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

Oba golmani

Reagovat
Generalní Gladiator

ten útočník,co vypadá jak bacil, ze seriálu Byl jednou jeden život-je snad nebránitelnej, ale čech, fantastickej

Reagovat
smazaný uživatel

Sczcszcsz

Reagovat
Heisenberg

Coquelin nám tak chyběl

Reagovat
VasAFC

někdo funkční stream?

Reagovat
vladis271

Smeichell si zahral na Neura.

Reagovat
Ligter

zas tak jasný nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ofsajdy dneska nějak nezvládaj ani na jedný straně

Reagovat
vrabejka

Lester tu obranu hodně vytahuje :D

Reagovat
Dominator

Morgan...

Reagovat
habinity

Ako ta ja prajem liecesteru

Reagovat
Lacko_Boh

Giroud is pičuje za veci za ktore si nemusi a opačne

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud si takovej chant nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem se díval na zápas Juventus Neapol a musím říct, že Serie A se na Premier League nechytá ani omylem. Tohle je prostě nejatraktivnější liga.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
I am Mancunian

im musi zostat len najtaktickejsia

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak každý má rád to svoje, to je jasné. Ja sleduju PL už od dětství a ten styl fotbalu mi tam prostě imponuje.

Reagovat
Liquid

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Girwood

Reagovat
smazaný uživatel

To je tempo, ja bych uz vyblil plice.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sakra překecali Makeleleho, aby se vrátil na hřiště zrovna v dresu Foxes.

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

je super ze to Atkinson pousti

Reagovat
Ligter

děsný fotbal teď, nikdo neudrží míč víc jak půl minuty

Reagovat
vrabejka

Kante je top!

Reagovat
Swarley

černý Lucas

Reagovat
vladis271

čo ti Kante urobil, že ho urážaš ty debilko?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

co si Mahrez dovolí, to je úplně neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté je naprosto boží

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kante hra vzdy takto? neskutocne co tam predvadza. wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Kante, džízs. Okamžite takého hráča potrebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kanté je neskutočný

Reagovat
habinity

Makelele v naj casoch pan kante

Reagovat
Nikikrew

heh kolko uz Kante vybojoval lopt? paradny je

Reagovat
Usty

zatím 6

Reagovat
Dominator

dalsia

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté je prepatý.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ super bitka, v každej akcii vidieť váha dnešných bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

kante je najlepsi dm na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

a co coq ?

Reagovat
Usty

Tohle je snad první zápas, kdy mi přijde, že ofenzivy jsou k ničemu kvůli super kvalitě defenziv - a nikoli kvůli jejich vlastní nemohoucnosti Kanté a Monreal

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester hraje fakt výborně. Krásně se na to kouká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí

Reagovat
Swarley

jak mě může ten Giroud tak srát, to je až neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

na tom není nic divnýho - mě taky sere, kdykoliv ho vidím.

Reagovat
Phillipinho

Kante je vsude

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Okazaki je tam jako pěst na oko

Reagovat
_Blind_

Reagovat
smazaný uživatel

strasny drevak

Reagovat
smazaný uživatel

krom té jeho haluzovosti se k nějaké šanci vždy přisrat (kterou mimochodem stejně většinou vždy posere) doteď nevím v čem spočívají vlastně jeho přednosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve workrate, v napadání rozehrávky. Podívej se kam až se stahuje při bránění třeba. Sice nedává tolik gólů, ale v tom co dělá je nesmírně užitečný.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, jenze ma to jasny...U jeho jmena najdes pismenka FW a koren nedava mraky golu, zidanovku neudela...napicu hrac. Ranijeeeeeri je debil, ze ho dava hrat a nechava na lavicce Ullou...sladkyho jihoamericana kterej je krasnej a plysovej.

Vysvetluj tu debilum, ze fotbal je o drine, nevypocitatelnosti v ofenzive a taktice...

Reagovat
smazaný uživatel

Odvadi naramnou praci, ale tady je za drevaka...ty pico, kdesme

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu, to co dela na to aby vybojoval pro Vardyho balony....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

tak giroud si uz dneska gola dal

Reagovat
Heisenberg

Škoda, že nehrajem víc po krajích, středem to neprorvem..

Reagovat
smazaný uživatel

ozil je uz asi mesiac hroznyyy...straci lopty dnes ako na beziacom pase a puta ich do breakov

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
FCSL

Ozil dobře špatnej, jediný co zakládá, je jejich protiútok

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal mal 2-3 možnosti rozobrať obranu hostí a zakaždým to nezmyselne spomalil

Reagovat
smazaný uživatel

Ta diskusia na markize.

Moderatori sa nemozu nesmiat z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté už fakt

Reagovat
smazaný uživatel

kante je najlepsi hrac na svete

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele, ten kanté ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kante Okazaki

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt Makelele

Reagovat
smazaný uživatel

ten borec si z toho zápasu dělá prdel..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Mesut včera asi chlastal

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo... jak ma sere ze analy uz nemaju poliaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Monreal je vynikající, úžasnej hráč. Ale Mahreze nemůžem nechávat 1 na 1.

Reagovat
FUnk

kante

Reagovat
Usty

I came home at 2am, open the fridge and Kanté was there. This guy is everywhere.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Kante > Eriksen = Mahrez > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Özil si s Fabregasem vyměnili formu.

Reagovat
vrabejka

Kante zvládá hrát DM, AM a křídlo zároveň :D

Reagovat
smazaný uživatel

Boha ten Morgan musi mat 120 kg

Reagovat
Mimalu

penaltaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mimalu

ikdyž být teda neměla

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze kante zije

Reagovat
smazaný uživatel

Vardyyyyyyyyyyyyyyyy, Kanteeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Leicester to naozaj vyhrá nakoniec

Reagovat
FCSL

Vůbec sem to nečekal

Reagovat
Counter

Atkinsone

Reagovat
Nikikrew

jezis maria

Reagovat
vodka

to mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEES. Este kartu Kikscielnymuuu

Reagovat
Wat

Atkinsone, ty seš dement.

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
Wat

Nepískne naskočení na Ozila a následně za 10 vteřin foukne nesmyslnou penaltu? Proto.

Reagovat
king23

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
CR7RONALDO

Vardy Taký diver

Reagovat
Busby babes

jakej dive?

Reagovat
smazaný uživatel

Vardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
raduinho

Vardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

běžte dohajzlu

Reagovat
wild

VARDYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
vrabejka

Vardyyyyyyyy. Pencle byla jasná.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant

Reagovat
Lacko_Boh

nie

Reagovat
Trand

To není žádná debilní penalta kurva

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooaaaaaaall Vardyyy ale vyndal sem ho z fanty

Reagovat
smazaný uživatel

NEBYLAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Heisenberg

Ani hovno, kretén plešatej.

Reagovat
smazaný uživatel

simualnt debilni

Reagovat
FUnk

vardy ji chtel, tak si pro ni dosel

Reagovat
Swarley

Lestaaaa na titul

Reagovat
Gunner14

Atkinson Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle penalta nebyla, ale Vardy si pro to šel a sudího zmátl dokonale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

really?

Reagovat
masly008

to ne,atkinson se nechal rád zmást.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta byt nemala a predtym tam bol jasny faul na Ozila tusim? Ale to je jedno dolezite je ze analy prehravaju Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

To bylo asi poprvé co jsem si přál aby Čech nechytil penaltu. V tom Arsenalu se mu prostě nedá přát.

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelo to spravil

Reagovat
J0EL

Atkinsonovi jeblo v tej bedni nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Monreal to udělal strašně hloupě.

Reagovat
brenk

čo mal asi rozhodca robiť, napriek tomu, že mu na tú nohu nabehol

Reagovat
Dominator

Holt, Vardy si tu penaltu vypytal.

Reagovat
brenk

to je síce pravda, ale Monreal mu na to dal šancu

Reagovat
Wat

Však došlápl na zem a uhýbal, co na tom bylo hloupýho? To Vardy to udělal chytře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

A čo sa mal odhmotniť?

Reagovat
Counter

Ani ne.

Reagovat
Liquid

Reagovat
vladis271

, neprenášaj sem tieto svoje PD maniere.

Reagovat
PhilipS

To je v prdeli....balón jde na druhou stranu Monreal ještšě uhybá a stejně to pískne...to je prostě v prdeli

Reagovat
Rarášek

Atkinson je taková ...

Reagovat
Nikikrew

a predtym celkom jasny faul Morgana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

fucking diver jak by řekl Lafata - kontakt tam byl

Reagovat
Swarley

a ten Kostelník, to co bylo dpč za zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

vsak taky typicky jeho

Reagovat
10

klasik, kamikaze...

Reagovat
FUnk

to smrdelo hodne

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřemejšlel - prostě si řekl, že něco trefí ... balon nebo soupeře.

Reagovat
Gunner14

Borec do něj naběhne a penalta

Reagovat
C-M@ster

Pohyb udělal...

Reagovat
FUnk

na prvni podleh byla, ale na druhy z jineho pohladu ani hovno

Reagovat
misinho7

ale ten Kante je neskutocny borec...stale ma len 24 , som zvedavy kto ho uchmatne po sezone

Reagovat
ADM

Mal by ho brať Guardiola do City...

Reagovat
vladis271

Klopp

Reagovat
fenixLFC

snad

Reagovat
Hachim Mastour

Vardy je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Rakovinu na Vardyho a Atkinsona

Reagovat
I am Mancunian

ty si dobry kokot johnny

Reagovat
Generalní Gladiator

to snad není možný, takhle ovlivnit zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ten kreten atkinson mel odpiskat faul na ozila....

Reagovat
smazaný uživatel

to je čurák ten Vardy a Atkinson ať zemře nějakou hodně bolestivou smrtí!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A penalta jasná,není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy tomu přidal, ale penalta to podle mě byla, jak by řekl Swarley, už jsem viděl písknuté i horší.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Rarášek

Asi nakonec jo, bylo to nešikovný, ale ani k tomu nemělo dojít

Reagovat
Generalní Gladiator

na co zavádět video ve fotbale, když u něj bude sedět člověk jako je tento

Reagovat
smazaný uživatel

Piskatelna.. Ale je pravda ze Monreal se snazil vyhnout ale Vardy do nej naskocil nohama takze vypadala jako uplne jasna

Reagovat
Trand

Nesmíme to zabalit ale, určitě můžeme Leicesteru dát dneska 2 góly. Wenger teď musí dát proslov jako při poločase proti Liverpoolu při unbeaten sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot kopne balon do piče a skočí do Nacha, co toto bylo za penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná kunda ten Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey je normalne slabina Arsenalu, zufalstvo co ten chlapec predvadza.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bartlu

a spolu s nim i Wenger..

Reagovat
Heisenberg

Koscielnymu a Ramseymu jebe s takovýma zákrokama?

Reagovat
Firkraag

Minimálně ten Ramsey měla být jasná červená, i když tomu nechává ostřejší průběh.

Reagovat
smazaný uživatel

OMG Kante si ich neskutocne maze vsetkych To je borec

Lester ak by nemal drevaka Okazakiho uz je to 0:3

Reagovat
FUnk

ramsey jasna karta

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal - Wenger bude plakat celý týden po tomdle zápase stejně jako fans gunners, ale už zapomínaj na to kolik bodů si ztratili vlastní neschopností a i kdyby vyhráli tak furt by byli dva body za Leicesterem...

Reagovat
smazaný uživatel

nj Atkinson..na druhe strane by to nepiskl..

Reagovat
Lacko_Boh

mohli sme dat 2 goly a bol by pokoj

Reagovat
Counter

Slušný poločas, penalta to zazdila Teď budou muset fakt zabrat, tohle bude těžké obrátit.

Reagovat
10

jak může fanoušek Arsenalu po něčem takovým napsat "slušný poločas"?

Reagovat
Rarášek

Bždyť jsme v klidu mohli vést 2:0

Reagovat
10

z čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

ak by ste nemali cecha a leicester by tam mal normalneho hraca a nie okazakiho tak by bolo 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

To je klasika fans Arsenalu, pokaždé mohli vést minimálně 10:0, ale rozhodčí, počasí, náhoda, hvězdy byly proti.

Reagovat
fenixLFC

ved ste ani len netrafili branu

Reagovat
smazaný uživatel

na pomery arsenalu to bola este celkom atraktivna hra od nich...

Reagovat
Counter

Proč ne?

Reagovat
kiwwi

prekvapuje ta, ake ma counter nizke naroky na Arsenal a Wengera?

Reagovat
10

ano

Reagovat
Counter

Neunašeč

Reagovat
kiwwi

nezvladas vlastnu medicinku

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak ty nemůžeš být zklamaný, ne?

Reagovat
skat

není to nereálné, pokud si Özil se Sanchezem přestanou hrát na MS v tricích a chození s balonem krokem mezi 4 soupeře. To jejich zasakávání (celýho arsenalu) a zastavování balonu je na zbláznění - můžou BĚŽET dopředu, ale oni radši DOJDOU k lajně, počkaj si až se Leicester zformuje v obraně a centrujou na osamocenýho Girouda do vápna mezi pět soupeřů... takhle ten titul fakt nebude ....

Reagovat
niflheim

Jak by napsal Counter:

VARDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Ligter

*V A R D Y !

Reagovat
niflheim

To je od chazyho.

Reagovat
Counter

Ale převzal jsem to od něj na zachování památky.

Reagovat
Swarley

smrt jeho památce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

nebyl před tím gólem faul na Ozila od Morgana? každopádně tragicky vyřešený od Arsenalu, to byla otázka času, když to hrajou takhle debilně...jako kdyby viděli Leicester poprvé

Reagovat
Wat

Byl to faul. Ale zároveň si myslím, že je blbost přestat hrát, když se nepíská, pořád mohl Mesut pokračovat.

Reagovat
10

njn, ale to asi nikoho nepřekvapí, ten to má na párku tyhle věci

Reagovat
Trand

Tohle je jeho specialita.

Reagovat
FUnk

mavat ruka a divit se, za to bych daval pokuty

Reagovat
Counter

Jasněže byl.

Reagovat
vodka

penalta podle mě pískatelná, jasně, šel přímo do Monrealovy nohy, ale místa tam moc neměl ani tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Faul bol na druhej strane na Ozila, ale penalta jasná aj keď nešťastná. Monreal sa chcel vyhnúť ako sa dalo, ale Vardy bol prirýchly.

Reagovat
habinity

Mohol to byt faul na ozila ale taky subojov je vela ..mozno v strede ihriska by mu to odpiskal a penalta? Naschval si donho nabehol nohou sikovnost utocnika..toto bolo bud zlta film ale to fuknes na penclu....ale ja som spokojny prajem titul liskam ...keby dnes dokazali vyhrat tak maju to dost pekne rozohrate

Reagovat
smazaný uživatel

typicky arsik no

Reagovat
I am Mancunian

co na to counter ? este stale praje Leicesteru ?

Reagovat
smazaný uživatel

V druhom polcase sa vykartuju kikser a kok a je vymalovane

este potom v 94. min. Okazaki vlastny a ideme na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

krásně se ti to povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes

To je pohádka v přímém přenose.

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Přísná, ale pohyb nohou proti němu udělal... Vardy sice do něj naběhl, ale i tak se pískat dala.

Reagovat
Trand

Tak to se dala pískat i po ruce Kanteho a taky jí nepísknul.

Reagovat
skat

penalta nejspíš byla, ale vůbec k podle mě nemělo dojít, protože se tam na začátku toho útoku měl pískat faul na Özila u vápna lišek...

Reagovat
PhilipS

Ozil zrovna dneska špatnej. Kante ať jde do hajzlu, neskutečně hraje

Reagovat
Vasekre

Hoši, ta penalta byla úplně jasná. To že měl písknout faul na Özila je jedna věc. Ale buďte trochu soudný..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten moderator na digi jak si furt mydli ruky.ze my to nikto nepovie

Reagovat
Robbie

to jako vážně tu někdo chce zpochybnit že to nebyla penalta ?

Reagovat
smazaný uživatel

proti arsenalu je penalta vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Už jak si to Vardy ukopl, tak bylo jasný že ten vocas Monreal mu tam tu nohu natáhne. Vardy udělal to, co by udělal snad každej. Chyba Monreala...

Reagovat
Liquid

Arsenal to zas těžce neunáší, jediný snad na co vede tak na žluté karty 3:0, zasloužené vedení lišek, na kterých je vidět, jak mají Wengerovce přečtené, jen tak dál

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

V Arsenalu prostě momentalně není jediný hráč s formou.

Reagovat
smazaný uživatel

Cech

Reagovat
smazaný uživatel

Čech.

Reagovat
Amos

Jasnej faul na Ozila, rozhodčí nám nepřeje..

Reagovat
smazaný uživatel

musi prijit Joel za Oxe

Reagovat
smazaný uživatel

Ox mně čímdál víc přijde jako takovej váš Townsend.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fandíš Gunners?

Reagovat
FUnk

Reagovat
raduinho

To sou řezníci tvle, to snad není možný. Snad se nikdo z MSN nezraní až budou hrát proti těmhle kopytům.

Reagovat
salami

naprosto jasná penaltu, Vardy tam tu nohu musel dát, když chtěl změnit směr, tak aby běžel za míčem, jasná chyba Monreala, nemá dělat výpad, když je v souboji pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt teď přestávka, tak se tam někdo z Arsenalu nechal vyloučit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

času bude pořád dost

Reagovat
Lacko_Boh

stale sme hlupucki ale bod minimalne uhrame,nebolo to zle

Reagovat
Liquid

přesně, stále jsou to nevyspělí kokoti, dokud budou takto labilní, můžou na titul zapomenout

Reagovat
smazaný uživatel

dneska zase v top formě

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

ale cervena dneska bude...

Reagovat
icemike

Reagovat
Harakan

Říkal jsem si to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ale odohral polčas s minimálnym až nulovým rizikom a vo výsledku aj tak prehrávajú 0-1. Za mňa totálne premárnených 45 minút. Už majú len 45 aby zvrátili dej tejto sezóny.

Reagovat
Lacko_Boh

ale kde veelmi sa precenuje tento zapas(moj nazor)

Reagovat
smazaný uživatel

Wow veď môžu odskočiť na 8 bodov s tým, že najťažších súperov majú za sebou.

Reagovat
Thab

no právě, Leicester imo daleko spíš ztratí body s menšíma soupeřema

Reagovat
Dominator

Hlavne si odnasaju po tri body od priamych konkurentov o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Za takovou vymodlenou penaltu by se nestyděl ani DiCaprio.

Reagovat
smazaný uživatel

Využil neohrabanosť protihráča, nič zlé ani vymodlené na tom nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukopnout si míč a naběhnout do protihráče a doufat v penaltu se u mě rovná vymodlené penaltě.

Reagovat
smazaný uživatel

Po takových situacích se penalty pískat nemají.

Reagovat
vladis271

Toto bol asi jeden z dôvodov prečo Vardyho nikto nemá rád. Strašne chytre a vyčúrane to urobil. Chudák Merte. Mi ho prišlo ľúto. Za toto nemohol.

Reagovat
Trand

Tak za tohle Merte fakt nemohl, to máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Monreal

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby za to mohl, když byl několik metrů od toho.

Reagovat
Gunner14

to ne no ledaže by Vardyho navedl , aby to nafilmoval.

Reagovat
C-M@ster

nafilmoval

Trochu objektivity bych poprosil v řadách Gunners...

Reagovat
Gunner14

pardon narafičil *

Reagovat
vladis271

*chudák Monreal

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo, chudák Merte, ještě se furt nevzpamatoval z toho zákroku na Costu.

Reagovat
Lacko_Boh

ja ho mam rad ale paci sa mi ako sa tu pochybovalo o Mertem a zatial to nezvlada Koscielneho strana...klop klop

Reagovat
king23

Kde jsi přišel na to, že ho nikdo nemá rád? Přání otcem myšlenky?

Reagovat
wild

Inak nechapem preco Vardy nekope tie penalty stale ked este ani jednu nezahodil a ma zivotnu formu a sebavedomie..kvoli Mahrezovi prejebali zbytocne 4body ked zahodil 2x penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

lebo to kope jak blazon, ist priehlavkom na penaltu je risk jak prasa

Reagovat
wild

Narozdiel od Mahreza vsetky premenil..ma 5/5

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak teraz ich uz kope on, ale keby si bol trener a videl to na treningu, tak tiez vyberies Mahreza. Ale je len otazka casu, kedy to najebe mimo

Reagovat
Dominator

Myslim, ze jednu nedal...teda aspon tak to, myslim, bolo na tej grafike, ked isiel tu penaltu kopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie Vardy and the Valencia badge fit perfectly together. https://twitter.com/EPLBible/status/698851366140305409

Reagovat
t0mmy33MCFC

omg

Reagovat
Lacko_Boh

cenim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Ten Kanté MAGIC!

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Mihi

král

Reagovat
smazaný uživatel

Kantélélé

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

tlacim arsenal celou prvni pulku sleduju celkem decentni skysport stream zde http://firstrowsportes.tv/ ale stejne dostanem gol z penalty tvl.. proste zapas ktery muze zmenit hodne veci nejak nalomit Leicester treba a zas hovno...snad to jeste otocime

Reagovat
Lacko_Boh

preco vlastne hra Oli alebo Ox miesto Thea?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo ste chceli vyhrat?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze je theo spatny??

Reagovat
Trand

Vždyť Theo hrál poslední dobou hrozně. To máš prašť jak uhoď, jediný jasný do tý útočný fáze jsou Ozil a Sanchez, pak tam jsou všichni ztracený bez formy. Snad jen Joel není úplně mimo, ale ten zas nemá tak vysoký strop jako ostatní.

Reagovat
Lacko_Boh

zle hral lebo hral LW, Oli s Oxom hraju svoje pozicie a naprd uz mesiac, Ox dlhsie

Reagovat
Trand

Jako jo, ale pořád si myslím, že by to moc nezlepšil. Jsou celkem mimo všichni mi přijde.

Reagovat
Lacko_Boh

či je na nás deka alebo to je zle poskladaný team...mi príde ako by nám nesedela formácia alebo čo

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Theo.

Reagovat
masly008

protože je theo tragický

Reagovat
Heisenberg

Tak Girouda Wenger neposadí v takhle důležitým zápase a na křídle byl Feo tragický. Snad ho tam ale pošle aspoň na půl hodiny.

Reagovat
Nikikrew

Jaj boha, Monreal asi najlepsi od nas, Vardyho sa ani nedotkol, on do hno skocil (sikovne) a ten kkt. to musi odpiskat (predtym jasny faul Morgana na Ozila).

Co sa tyka hry tak to bolo celkom ok, skoda tych sanci (hlavne tie rohy). Ramsey celkom tragedia teda, ale kto namiesto neho?

Reagovat
teenz

Nedotkol. Ok.

Reagovat
EXoRcIsT

Okazaki ma najcudnejsi pohyb zo vsetkych hracov v PL ako keby mala kazda jeho koncatina vlastny rozum

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
Robbie

Monreal se ho nedotkl ?

Reagovat
t0mmy33MCFC

jak se zavesil tou nohou :D toe mr*ka

Reagovat
Heisenberg

Píčo vole, Vardy naskočí do Monreala, míč běží na druhou stranu, ale rozhodně je to chyba Monreala a pískatelná penalta.

Jinak vyrovnaný poločas, oba týmy nejnebezpečnější z protiútoků, my to zas mastíme jak idioti přes střed a nevyužíváme místo po krajích, přitom když to zkusili, tak z toho byly šance. Když už se dostanem do pozice, tak to šmrdláme jak United včera, špatný. Lestr hraje jak italský tým, kompaktní a dobře připravení takticky, my dozadu taky dobrý, ale chvílema to smrdělo (vynikající Monreal to naštěstí odvrátil).

Jestli se někdo nedívá na Arsenal často, tak tohle je zatím zápas kde ztrácíme minimum balonů, a stejně je to v porovnání s Juve-Neapol v tomhle směru tragédie.

Reagovat
Gunner14

Atkinson,Dean by mohli už končit ne ? mrdky oba dva

Reagovat
smazaný uživatel

Dean je v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Cobra

Reagovat
C-M@ster

Já bych vyhodil Olivera...

Reagovat
vladis271

Hm, pundits hovoria, že bola.

Reagovat
Usty

no však. tady se tvrdí, že se Monreal měl odhmotnit.. a Vardy co? měl se zastavit, aby ho Monreal netrefil, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Píchneš si balon doprava a běžíš rovně? Co to jako je tady zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

protože pohyb se dá v takový rychlosti změnit stejně snadno jako dráha míče?

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to bylo evidentní. Já Vardyho chápu. ale tohle prostě nebyla regulérní pecka!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

ja ti neviem, ale ja si vacsinou posuniem loptu tam, kam chcem ist aj ja a neposuvam si loptu doprdele a ja idem do druhej prdele a potom si to pred sebou ospravedlnim, ze sak som nemohol zmenit tak smer ako som si hodil loptu...bud to urobim naschval aby mi piskli penaltu, alebo som totalne poleno, co si nevie vyratat krok a nevie kontrolovat svoje pohyby

Reagovat
salami

vždyt k tomu kontaktu došlo levou nohou, kterou se právě odrážel za míčem, fakt to jako nevidíte?

Reagovat
Hachim Mastour

Jééj Alexis zasa nakopáva lopty a posiela kolmice namiesto toho, aby nejaké dostával.Mesut musí hrať za Alexisom a nie naopak.Alexis je útočník a nie záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhém poločase snad ty m*dky fyzicky odpadnou a Atkinson nám za tu penaltu trochu pomůže

Reagovat
C-M@ster

SI poslechněte Henryho, odborníci

Reagovat
C-M@ster

Na druhou stranu, času na obrat máte furt dost

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsi už někdy slyšel co Henry vypouští z pusy za sračky, tak ho nemůžeš brát vůbec vážně. Legenda nelegenda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Já podobně vnímal ve studiu Nevilla, taky legenda-nelegenda, přišel mi většinou naprosto mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on vždy vypadá tak božsky

neuvěřitelnej borec, ale do toho studia by měl přestat chodit. aby se ta aura boha nerozplynula.

Reagovat
Counter

Se akorát snaží působit nezaujatě, v duchu prská

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi HROZNĚ komické, jak každej přeje Leicesteru. Víte co tím vlastně říkáte?? Jak je PL NAPROSTO tragická!

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal*

Reagovat
smazaný uživatel

já nepřeju Leicesteru, ale je to holt lepší volba než Arsenal nebo Man City

Reagovat
Wambasen

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má rád outsidery. Leicester, Montpelier a další...

Reagovat
Ligter

já nevím, já k tomu týmu potřebuju mít ještě nějaký vztah a ne si jen říci, že jsou outsideři a že právě proto jim budu přát

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to beru, ale já už jsem si k nim nějaký vztah během sezóny vytvořil. Přijde mi to jako fandit Davidovi proti 5-6 Goliášům.

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

tak ja im to prajem pretoze som si vybudoval vztah k tej ich hre, videl som ich velmi casto a fakt su super

Reagovat
raduinho

btw. Arsenalu bych přál jedině proti cirkusu Real Madrid. Takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

to že sa fandí outsiderovi je naprosto normálne

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

To nemusí nikdo říkat, protože tohle už dávno každý ví..

Reagovat
smazaný uživatel

marta, klud

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mihi

Jasná penalta, nechápem čo riešite, Vardy si predkopol loptu a šikovne zakopol o hráča, skôr by bol fail ak by ju neodpískal

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to sporne, ale piskat sa asi nemala... Monreal daval tu nohu naivne a hlupo ale vardyho nezasiahol ten donho naskocil a prepadol cez nu.

presne toto su situacie ked by sa ziadalo vymysliet sposob ako potrestat oboch hracov. Obrancu za hlupe riesenie situacie a utocnika za nesportove spravanie

Reagovat
Mihi

Vardy podľa mňa nemal šancu sa mu vyhnúť, nebral by som to ako naskočenie do hráča

Reagovat
Nikikrew

ze sikovne zakopol o hraca? Pohyb ma ist v smere lopty a nie do hraca omg Co sa ceni ze to spravil naozaj sikovne ale faul na neho to teda nebol.

Reagovat
Mihi

On mu tam tú nohu nechal v smere lopty, ťažko sa jej vyhneš

Reagovat
kiwwi

u Vardyho ma to neprekvapuje, on je hajzel a vobec sa nestiti takto si pre to ist

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

To snáď nemyslíš vážne toto.

Reagovat
Liquid

A měl snad jet k rohovému praporku ??

Reagovat
kiwwi

no takmer tam si tu loptu hodil a on siel opacnym smerom pre penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
kiwwi

to ti ako prijde v poriadku?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
10

Monreal mu nedal jinou šanci, než využít jeho hlouposti...

Reagovat
kiwwi

to nie je ospravedlnenie

Reagovat
10

ale je, co měl Vardy v rychlosti udělat jinýho?

Reagovat
kiwwi

prirodzene ist smerom, kam si kopol loptu

Reagovat
smazaný uživatel

já to ani tomu Vardymu za zlý nemám. prostě využil situace. ale to, že tu někdo je schopnej i za vidění opakovanejch záběrů napsat, že byla jasná.. to je teprve v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa tesim na ten obrat ked pojde do United

Reagovat
Lacko_Boh

hm ale sak normalne si vybojoval vychane penaltu, nebol to dive ala Bale, ja na tom nic tak bezcharakterneho nevidim..(samozrejme, ak by sme to chceli dostat do absurdna tak to nebolo fair play ale v porovnani s dnes nastavenou latkou je to v poriadku,ja osobne by som mu ako fan Lestru spieval chant jak odušu)

Reagovat
vladis271

šak cíti titul. Si myslíš, že iný hráč by pre to nešiel? Len on to robí častejšie.

Reagovat
niflheim

Ok, napíšu za rok u Rooneyho.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

do pice Vladoooo, zrazu argument, sak citi titul haha uz zacinas presluhovat Vlado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Kanté, Vardy naopak se mi nelíbí Okazaki, ztratil několik lopt, na druhé straně vyjimečně zatím pro Čecha, jinak je to ale čiré zoufalství, Coq na půl červená, Koscielny a Ramsey zrovna tak po těch jejich zákrocích, Montreal jako žáček mu tam strčí nohu do běhu

Reagovat
raduinho

Nazdar Sikine.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

uplně jasný šlapák, navíc si předkopl míč, kdyby ne tak by to faul nebyl

Reagovat
nevros

Spurs maji realnou sanci na titul, a jejich fanousci radeji ztrati nadeji na titul, jen za cenu, ze by mohli byt pred Arsenalem... Proste dementi, takovy se jentak nevidej

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

ved chceme vsetci remizu...

Reagovat
smazaný uživatel

však vyhrát titul a skončit nad arsenal se vzájemně nevylučuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

neunasis

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
raduinho

logické myšlení = nula

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

On tam nemal dávať tú nohu, to by využil každy utočnik. Diego Costa by tam z toho spravil ešte tri salta, jasna penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak..

a nejsmutnější bylo, že si to Nacho při škrnutí Vardyho o jeho nohu uvědomil a spravil takovou otočku, aby se ho snad ani nedotkl.. bohužel

Reagovat
Trand

Já bych to uzavřel asi tak, že písknout se dala, Atkinson jí zrovna písknul. Stejně tak mohl písknout ruku Kanteho nebo držení Girouda při rohu, nepísknul, ale nevadí. Musíme se zvednout a dát ty dva góly a vyhrát ten zápas za každou cenu, dneska jde fakt o všechno, co se týká ligy.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Liquid

ta ruka Kantého - takové penalty už se nepískají

Reagovat
C-M@ster

Držení u Girouda bylo vzájemné, tohle ti ve vápně nepískne nikdo.

Ta ruka byla hodně u těla, takové se pískají minimálně.

Penalta byla tak pade na pade, možná 60:40.

Reagovat
Trand

Zrovna včera se pískla taková penalta Watfordu. Ale jako jo, já bych ani nechtěl, aby se pískly, jen říkám, že tu možnost měl a nerozhodl se tak, i když mohl.

Reagovat
habinity

Ten kante to je ako makelele v naj casoch

Reagovat
diskoschlampe

Vaclík by to chytil.

Reagovat
Amos

Jinak jestli má ten titul někdo jinej, než Arsenal vyhrát, tak ať je to ten Leicester a ne Spurs..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal se nedokáže do zhuštěné a odhodlané obrany prosadit a to nejen tento zápas. Hráči nedokáží přijít s překvapivým řešením a už vůbec ne ho technicky realizovat. Ke všemu to nezvládají psychicky a ani bych se nedivil, kdyby Arsenal dohrával v deseti.

Uvidíme jestli v druhém poločase nějak překvapí, ale zatím velká bída. A když vidím, že ani 3 hráči Arsenalu nejsou schopni obrat jednoho hráče Leicestru o balón a zabránit tak brejku, tak si říkám na co se celý týden připravovali.

Reagovat
FUnk

Gabriel prý problémy s Hamstringem, 3 týdny out.

Je to pravda gunneri?

Reagovat
Heisenberg

Je, vždyť není ani lavičce.

Reagovat
Counter

Zraněný podle všeho je, ale nic bližšího zatím známo není.

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Dean, is that you?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal čas udělat titulu pápá

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ze to 4-te miesto tento rok nedaju?

Reagovat
aramaki

Prečo musí furt zápas, na ktorý sa človek teší celý týždeň dokur*iť rozhodca..Tento scenár sa opakuje stále : neodpískaný faul ---z neho plynúci protiútok---gól alebo odpískaná penalta..

Reagovat
vitasrp

Jako Atkinson Arsenalu vážně nepřeje, tam byla od Leicesteru spousta věcí na hraně, ale on snad všechno pustil, takže bych byl taky nasranej.

Co se týče penalty, podle mě se to v tý plný rychlosti prakticky nedalo nepísknout, Monreal vystrčil nohu, kontakt, pád, podle mě měl Atkinson vážně malou šanci, aby rozkódoval, že tam byl spíš pohyb útočníka do obránce než naopak. Navzdory tomu je takovejhle pohyb ve vápně vždycky nebezpečnej, já bych na obránce urgoval, ať se vykašlou na nějakou snahu o vypíchnutí míče, místo toho útočníka vytlačili na stranu do úhlu a podstoupili s ním následně sprint.

Reagovat
Lacko_Boh

Načo si to robil Načo, načo? v pohodičke mohol vyuhlovať...

Reagovat
oddy

Reagovat
Fernando_Torres

Hoši z Arsenalu, já vim, že vám právě unikaj naděje na titul, ale trošku objektivity, penalta naprosto jasná... To, že to udělal vychcaně, je jiná věc, ale pískat se to muselo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není španělská liga. Za tohle dávaj nějaký rozhodčí v Premie league žlutou za simulování

Reagovat
Fernando_Torres

Hoši z Arsenalu, já vim, že vám právě unikaj naděje na titul, ale trošku objektivity, penalta naprosto jasná... To, že to udělal vychcaně, je jiná věc, ale pískat se to muselo...

Reagovat
Counter

Výborně, teď ještě Kosc.

Reagovat
10

šance Arsenalu jdou nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

stejně by dostal redku

Reagovat
smazaný uživatel

Cunty, jak to má Rosa se smlouvou? Bude mu zase automaticky prodloužena po určitém počtu startů?

Reagovat
smazaný uživatel

Koš zraněný...

Reagovat
smazaný uživatel

A kurva, tak to je hotovo..

Reagovat
Firkraag

Arsenal je ubohej, od začátku jen brečej a málo se soustředěj na hru, takhle se o titul nehraje.

Reagovat
king23

Vždyť tímhle způsobem "hrají" o titul už asi posledních 10 let, a to jsem ještě neslyšeli Wengerovu tiskovku. Ale nepředbíhejme, třeba ještě nějakým zázrakem otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho Ramseyho tak, ale tak nemam rád.

Reagovat
smazaný uživatel

proc to ten kookot walesky neprihral

Reagovat
vrabejka

Preview 24. kola Aston Villa - Liverpool FC

Kdy jindy by měli Reds zvítězit než na hřišti trápící se Aston Villy. Birminghamský celek se potácí na poslední příčce tabulky a budeme rádi když je tam ještě pozdržíme.

Trápení Reds nebere konce a vyvrcholilo v týdnu kdy sice týmu zařídil prodloužení v souboji s WHU, Coutinho, nicméně v nastavení prodloužení se domácí trefili po standartce a vyřadili náš tým z FA Cupu . Když se k tomu připojí trapná domácí remíza se Sunderlandem (2:2), zjistíme, že forma Liverpoolu je prostě bídná a to před blížícím se 1. vyřazovacím kole Evropské Ligy s Augsburgem není vůbec povzbudivé.

Ale vrací se nám naši nejlepší hráči Sturridge a Coutinho a pevně věřím že dnes prokážou svou kvalitu

Zranění: Skrtel, Caulker, Lovren, Allen, Gomez, Ings, Smith

Zajímavosti:

LFC už nevyhráli 5 zápasů v řadě

Naposledy odešli The Reds z Villa parku bez bodového zisku v květnu 2011 (prohra 1:0)

Pravděpodobná sestava: Mignolet, Clyne, Sakho, Toure, Moreno, Lucas, Can, Henderson, Coutinho, Firmino, Sturridge

Slovo na závěr:

The Reds se potřebují dostat zpátky na vítěznou vlnu. Aston Villa je pro nás nejlepší soupeř. Očekávám výhru větším rozdílem

Tip 0-3 - Sturridge, Coutinho, Firmino

Zápas začíná ve 15.05, živě ho vysílá Digi Sport.

Reagovat
smazaný uživatel

tu tipujes 0-3 a par prispevkov hore tipujes 0-4?

Reagovat
smazaný uživatel

do boha ten zmrd sa zrani a vyhne sa tak dalsiemu kiksovaniu a vyluceniu.

Reagovat
lofin9

solídny komplex

Reagovat
bartlu

ramsey mel si prihravat cuuuraku

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jen počítat s tím, aby předvedl Alexis zas svoji po píci one man show. Jenže Kante

Reagovat
vrabejka

Mignolet, Clyne, Toure, Sakho, Moreno, Can, Henderson, Milner, Coutinho, Firmino, Sturridge

Lucas nehraje! Unreal!!

Reagovat
Maresma

Coutinho - Sturridge - Firmino. Těším, těším, těším.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
PP

Pentle naprosto bez debat.. za to přišlápnutí - není o čem. To že do něj potom naběhl už nehrálo roli.

Reagovat
vladis271

Mne je gunnerov aj Wengera ľúto. Ale tej rozprávke sa aj tak nedá nefandiť.

Reagovat
kiwwi

Wengera aj hej, ale tych pokryteckych gunnerov urcite nie

Reagovat
PP

A ted zasloužil Mahrez žlutou, zmetek..

Reagovat
Firkraag

Jestli ho nefauloval, tak je fakt debil, že nešel dál

Reagovat
FUnk

Reagovat
misinho7

lol dalsia penalta...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nevros

Uplne jasna

Reagovat
Lacko_Boh

kša

Reagovat
Trand

Reagovat
pepinho2

Takhle zazdit šanci, Mahrez

Reagovat
Whitemedia

Mahrez

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej další!

Reagovat
smazaný uživatel

to su curaci ale fakt ten lester preco sakra nehral dalej?

Reagovat
Gunner14

Mahrez pls

Reagovat
C-M@ster

Kontakt tam byl

Reagovat
C-M@ster

Ale zasloužil by si stejnou žlutou jako na začátku Sanchez, penalta určitě ne

Reagovat
fff

Dnes Coutinho, Firmino a Sturridge. Spolu naraz tusim este nehrali, nie?

Juj tesim sa.

Reagovat
tomasinho

Třeba si to ten poločas užít, než se zraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdete do prdele s tema simulacema

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak tohle už byla čistá simulace

Reagovat
stiflerovamama

Mal hrat

Reagovat
vrabejka

Mahretu kdyby si nesimuloval bylo by to 2-0 :D

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ještě dobrej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tie ksichty Nahca pri tych "penaltach"

Reagovat
Lacko_Boh

Nacho umre na infarkt

Reagovat
Counter

Aspoň že vyšly sázky na žlutou kartu pro Coquelina s Fuchsem

Reagovat
tunkic

Ty vole, Ozil dneska

Reagovat
smazaný uživatel

ten Ox je uplny Towsend ty kks mozno este horsi

Reagovat
raduinho

Zajímavé, že se tu nehypuje jako Cock. Uplně stejný tragédis.

Reagovat
PP

jak jste s ownym hňupi, tak naprosto pravda.. Přihodil bych k tomu Ramseyho..

Reagovat
Orlandiiik

Arsenal už by mohl trefit bránu, pokud chtěj dát gola

Reagovat
smazaný uživatel

Hrají doma, dvě třetiny zápasu jsou za náma a bránu ještě netrefili. To je tragický výkon od adepta na titul.

Reagovat
vitasrp

Atkinson se úplně zesral, neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Redka! A pojdme do nich!

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson

Reagovat
I am Mancunian

atkinson vykompenzoval

Reagovat
aramaki

Už starý kompenzuje...cez prestávku pozrel video a zistil, že sa upískol

Reagovat
Counter

Že by se v Atkinsonovi hnulo svědomí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
misinho7

wtf...co mu jebe jaka redka?

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jasná druhá žlutá,

Reagovat
FUnk

giroud neumi natocit hlavu dolu?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí těžce nezvládá kompenzace jak prase

Reagovat
niflheim

Moment zlomu pro Foxes?

Reagovat
aither

A poďme

Reagovat
Heisenberg

Atkinson

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

kompenzacia bez debat - dvojita chyba

Reagovat
FUnk

atkinson by se na to mel vysrat

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson dostal cez polcas od wankerov jasne instrukcie

same old ARSEnal, always cheating

Reagovat
Lacko_Boh

prečo píšeš veľkým ARSE ? prosím a ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

ARSE = prdel, symbol vasho klubu

Reagovat
Lacko_Boh

lol to som nevedel dík

Reagovat
discarda

v jakym jazyce ?

Reagovat
smazaný uživatel

british

Reagovat
discarda

aha, no na orkneych zase znamena SPUR mit sracku, takze si nemate co vycitat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tunkic

Ty seš fakt kokot!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

hm, super, teraz sa líšky zomnknú a čisté konto diky Giroud,fakt díky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jediní hráči, ktorí im to mohli posrať boli Okazaki a Simpson

Reagovat
stiflerovamama

Simpson

Reagovat
stiflerovamama

ale tak nemusel ho vylucit

Reagovat
aramaki

Dnes nie Arsenal vs Leicester, ale Atkinson vs Atkinson

Reagovat
CR7RONALDO

Simpson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, redka! A makame gunners!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A už treba potlacit karicku Arsenalu

Reagovat
tunkic

Reagovat
Lacko_Boh

kšááá

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
raduinho

Reagovat
icka

Reagovat
Kovi81

Reagovat
bartlu

Jeste ze tam nejsou borci z ISIS, ti by dnes Atkinsona prekecali se tam odpalit.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
C-M@ster

Za tohle se většinou druhá žlutá nedává, ale obhájí si ju.

Reagovat
Whitemedia

Atkinson odčinil

Reagovat
Nikikrew

Celkom prisna cervena, ale Simpons naprosto 2 zbytocne fauly hranicne na zltu kartu

Reagovat
Trand

Tak tohle na druhou žlutou asi nebylo, ale držel ho no.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester's and Atkinson's first red of the season.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je neskutocne zmrd... nuz Kante to musi odohrat za dvoch teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Kompenzace, takže i Atkinson uznal, že ta penalta nebyla

Reagovat
vitasrp

Bože ale to je fakt katastrofální sudí. A ten má jet na Euro, jo?

Reagovat
Whitemedia

Tak Atkinson je tragéd tragédů, to je jasné už hodně dlouho..

Reagovat
Swarley

tohle je tak klasicky nádherně nachystaná situace pro Arsenal, že je nad Slunce jasné, že to ani nevyrovnají

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

jasna zlta pre Kanteho pici

Reagovat
Edgewalker

To je zápas, tady klidně můžou obě mužstva dohrát o devíti :D

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne, Simpson je vazne kokot, on mi moze tymto regulerne skurvit celu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

aj mne, ale hlavne *im

Reagovat
Dominator

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

jenom dotaz.držení za ruku není žlutá ve fotbale?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

jak ho může se žlutou takhle držet?

Reagovat
Gunner14

Atkinson asi viděl video v kabině , ale nezvládá zápas

Reagovat
Han střelil první

Atkinson to přestává zvládat, bude ještě veselo.

Reagovat
Heisenberg

Neschopnej idiot.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin, to je trapkoo

Reagovat
Orlandiiik

coq

Reagovat
Trand

Atkinson vůbec neví

Reagovat
Gunner14

Coq asi taky zapomíná že má žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

cervena ani nahodou, neznasam ked a vylucuje za dva bezne fauly

Reagovat
CR7RONALDO

Jak včera Varane

Reagovat
smazaný uživatel

tiez som si hned spomenul

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
masly008

to jako že máš žlutou a pak můžeš faulovat jak chceš protože je blbé někoho po 2 jasných žlutých vyloučit jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CR7RONALDO

Ranieri

Reagovat
smazaný uživatel

on tam nechava okazakiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Saso Coqueln nezvlada

Reagovat
Lacko_Boh

páči sa mi ako Wenger zareagoval na čk Lestru

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin

Reagovat
Carrick

Mohl dát teď Cockovi druhou.

Reagovat
bartlu

*měl

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vůbec může někdo vypustit z huby slovo kompenzace? Tím tuplem po té Vardyho komedii při penaltě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vylej toho Coqota!

Reagovat
pepinho2

Tak snad to teď nebude nuda

Reagovat
FUnk

vasilevsky, ten je dreveny, pres neho to pujde

Reagovat
PhilipS

Všichni hráči jsou nervózní jak sviňa. Arsenal v jedenácti nedohraje.

Reagovat
pepinho2

už je myslí jinde..

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaki najväčší tragéd

Reagovat
Whitemedia

Ozil už se vidí v Barceloně?

Reagovat
Trand

Možná tak v Aston Ville.

Reagovat
ADM

To by bol druhý Cesc. Navyše, má No-Barca klauzulu

Reagovat
ADM

Akú pozíciu hrá vlastne Alexis? Ved ten je permanentke bližšie k svojej bráne než súperovej

Reagovat
FUnk

ozil

Reagovat
Heisenberg

Dejte si kafe před tím zakončením idioti.

Reagovat
tunkic

Přesně

Reagovat
supervizor

Důležitý zápas v boji o titul a Ozil vypada jako by ho to vubec nezajimalo.

Reagovat
Rohlíček

Mesut vstavacka

Reagovat
Pigeon

To bude jeste zajimava pul hodina

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

wood attack na place

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokud tohle arsenal neotočí tak na titul nemají nárok

Reagovat
FUnk

gray to bude vetrat

Reagovat
Swarley

Čech

Reagovat
PP

Tak a podme je mačkat jak citron! Přihrávky, roztáhnout hru, žádné nakopávání na Girouda hergot..

Reagovat
smazaný uživatel

Čech :D to jsou nervy!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že Atkinson chybuje i ve Fifě. Minule mi písknul ruku ve vápně, když jsem hlavičkoval

Reagovat
Lacko_Boh

a ako to dopadlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
Whitemedia

Čech klasik

Reagovat
C-M@ster

„Přece mě nějakej Královec z východní evropy nezastíní...”

Reagovat
Heisenberg

Čech do útoku pls

Reagovat
FUnk

peta

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ramsey je zas tím neskutečně zbytečným tragédem jako před časem...

Reagovat
I am Mancunian

tot Leicester nemoze vydrzat, ani remizu nedaju

Reagovat
Heisenberg

Vždyť jsme neměli ani tutovku

Reagovat
Trand

Prohrajeme 3:0 podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má 0 střel na branku! A žádný náznak že by se to mělo zlepšit.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, to byla zas hrozná kokotina od Simpsona, to jsem u jedinej komu přijde že Atkinson píská co má?

Reagovat
PP

ta druhá žlutá a následná červená naprosto bez debat. Ta první žlutá byl ale nesmysl no..

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi tady klasicky nezvládaj, to je jasný.....ale dostal se vedením utkání do situace, kdy jasně kompenzoval. Za normálních okolností by redku nedával, ale důrazně domluvil. Situací z prvního polačasu se dostal do psychologický postavení, že se mu tam hodila no....

Reagovat
spider_8

Kurva ale takhle se bojuje o titul

Reagovat
FUnk

Reagovat
pepinho2

To bude dobývání a skončí to 0:1, nebo dá ještě Leicester z brejku další

Reagovat
Lacko_Boh

kšaa 3:1

Reagovat
icka

musi to kurva udrzet

Reagovat
Heisenberg

To je úplně bez myšlenky, k tomu veprostřed Oxlade a Ramsey, tohle nedopadne dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

My stejne ani nerovname..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

jsem to musel napsat

Reagovat
cristiano.K.

takhle dlouho jsem se na zápas LFC netěšil ani nepamtuji

Reagovat
pepinho2

Ono tě to po pár minutách přejde

Reagovat
aither

To je příšerný, nasrat na to

Reagovat
TopinB

Gif/video na Vardyho?

Reagovat
Nikikrew

Theeeeeeeeeeeeeeoooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Theooooooooooooooooooooooooooooooooo yesssssssssssssssssssssssss

Reagovat
Counter

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Rarášek

Girou krásně,

Theoooooooooooooooooo

Reagovat
Rarášek

Giroud je prostě monstrum, skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak se neraduju

Reagovat
Swarley

teď ale fantasticky Giroud

Reagovat
Generalní Gladiator

ted nenbo nikdy, bod je málo!

Reagovat
aither

Theooooooooooooooo kurva

Reagovat
Counter

Giroud skvostně

Reagovat
smazaný uživatel

THEO JE NEJLEPIS HRAC NA SVETE

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je bůh.

Reagovat
PhilipS

jedeme do piče!

Reagovat
Ángel di María 22

Běžtě

Reagovat
wild

Atkinson

Reagovat
raduinho

Haluzáci.

Reagovat
lofin9

sám si haluzák

Reagovat
raduinho

Haluzáka máš v kalhotech lofine.

Reagovat
Trand

Theoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Heisenberg

Giroud a Theo super.

Reagovat
smazaný uživatel

Žirů nádherně.

Reagovat
Amos

Theeooooooooooooooo

Reagovat
Edgewalker

Theooooo! Zázraky se dějííí

Reagovat
aither

Monreal

Reagovat
aither

Reagovat
Whitemedia

Tohle ale není dobrý, Arsenal nesmí otočit, budou k tomu titulu moc blízko

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kdyby jsme nevyrovnali, tak by jsme už fakt hovada...

Giroud skvěle

Reagovat
aramaki

One more!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck = In Ramsey = Out

Reagovat
Lacko_Boh

Ramsey dohrá

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávat v tenhle moment účesy

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem, či tom správne rozumiem...

Reagovat
Thab

Theo

Ale jak ho na Sky chválí za chladnou hlavu při záběru, jak huláká na Atkinsona

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě někoho neuvěřitelně štvou ti komentátoři na O2?

Reagovat
Rohlíček

Ramsey

Reagovat
Counter

To Ramseyho zakončení ale Chjo, kluku tref se už konečně!

Reagovat
Counter

Alexis to samé

Reagovat
PP

Ramseyho všechno! Je zázrak, že s ním a Oxem hrajeme takto vysoko a když k tomu přidám měsíc hraní s Flaminim..

Reagovat
smazaný uživatel

celkově to jeho hledání v sestavě...

jestli se nějak do konce sezony nechytne. byť třeba jen střelecky.. tak bych ho za štědrou nabídku střelil a sehnal DMko

Reagovat
Nikikrew

Giroud krasne ty vole

Reagovat
Heisenberg

Konečně hrajem po krajích, škoda, že na to přišli až po vyloučení.

Reagovat
icka

ten giroud a ostatni to jsou strasni uplakanci

Reagovat
Pigeon

ted me to napadlo. Giroud, Ramsey, Monreal... strasni uplakanci

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Giroud ok. Nacho vůbec a Ramseymu tam Drinkwater zajel do nohy, že ho mohl dost hnusně zranit.

Reagovat
icka

Reagovat
Pigeon

coz ho nejak omlouva aby simuloval, udelal tri kotouly a pak si sel stezovat za rozhodcim, misto toho aby hral?

Reagovat
Trand

To byla simulace? To asi těžko? Jestli jsi viděl ten zákrok, tak víš. To že ve hře nepokračoval je jiná, to bylo hloupý a naštvalo mě to, ale tak asi se mu vybavily vzpomínky na tu zlomenou nohu nebo nevím.

Reagovat
Lacko_Boh

ale trt..

Reagovat
smazaný uživatel

nacho

Reagovat
smazaný uživatel

+ Sanchez

Reagovat
Trand

Drinkwater taky mohl bejt venku. Ale určitě to nebylo naschvál.

Reagovat
bartlu

ramsey umri

Reagovat
habinity

Fuj deti z arsenalu a atkinson ten zmrd zato druhu zltu? Takto dojebe zapas zmrdik ...zobrakom aj palicu zobral curak aj tak arsenal nema na titul ...lebo je tam wenger ten by dokazal vyhoret aj v poslednych sekundach

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

drz hubu ty kretene, doufam ze ti zas nekdo ukradne auto

Reagovat
habinity

Tvoju mater ukradnu incesacku

Reagovat
smazaný uživatel

slušný sranec

Reagovat
smazaný uživatel

Finish him!

Reagovat
smazaný uživatel

RUKA

Reagovat
FUnk

Reagovat
PhilipS

že by se pískat nedala se nedá říct. Ale co to pak bylo od Ramseyho?

Reagovat
TopinB

Tak znova Má někdo gif nebo video na Vardyho?

Reagovat
Counter

http://arsenalist.com/

Tady si najdeš úplně všechno, co se v zápase stalo.

Reagovat
TopinB

Díky, penalta v pohodě si myslím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

a toho na 1:1?

Reagovat
Rohlíček

Sanchez boha

Reagovat
smazaný uživatel

Vidět Sancheze poprvý hrát, tak si řeknu že je to jelito, bez zakončení a kličky

Reagovat
vrabejka

Pojďme aspoň ať máme zlatý bod

Reagovat
fajdax

Reagovat
supervizor

Merte se do toho vlozil

Reagovat
smazaný uživatel

Ramseyho musí co nejdřív nahradit Wilshere nebo Elneny.

Reagovat
PP

KURVA PROC SI TO ALEXIS A RAMSEY NEZPRACUJII!!! Času tři prdele a furt chcou trefit nějaký wonder goal.. debilové už..

pardon..

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
PhilipS

Sančézku už dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sry ale řešení většiny útočných situací je u Arsenalu strašný a končí ztrátou míče bez ohrožení branky.

Reagovat
bartlu

ramsey gaaay

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey príšerný, nevie ani bránu trafiť a potom robí xichty akoby trafil tyčku alebo čo.. úplne ako keby som videl toho šmatláka Kovačiča

Reagovat
smazaný uživatel

Toto si Matea nedovoľuj !

Reagovat
smazaný uživatel

*na Matea

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaa... vždyť berou takový prachy.. okolo místa je tam dostatek času, aby se něho z nich doháje vzpamatoval a prostě to uklidil k tyčce... tyvole.. snad sám bych to trefil dřív!!!

Reagovat
Lacko_Boh

Ozilove branenie je šmak

Reagovat
vodka

toto je taky vtipné, AFC kombinuje kolem vápna, pak si seběhne doleva ozil, centruje a ve vápně je JENOM giroud mezi 2 stoperama a walcott na hranici víc vzadu... pokud chtějí vyhrát, tak na centr musí jít hráči minimálně 3...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych naopak nechal pohyb hráčů tak jak je. oni jsou si schopný třikrát přihrívat kolem vápna a míč neztratí (taky proti 10ti ještě aby ne), ale prostě chce okamžitě vysílat střelu za střelou a ono se něco uchytí.. hlavu tam stejně má jen Giroud a zbytek by spolíhal na odraz. ty centry jsou sračka. ale hrajem jak holky.

Reagovat
vodka

jde o to, že teď když se tam už motá Welbz, tak působíte nebezpečněji, je tam víc hráčů v náběhu...

Reagovat
niflheim

Úplně si dokážu představit ten hate v případě, že bychom byli v pozici Arsenalu my... fakt hadra tohleto

Reagovat
Ligter

jaký klid v duši teď máme, když to můžeme sledovat zpovzdálí

Reagovat
Nikikrew

Pod Danny

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Špína

Reagovat
smazaný uživatel

Debilko

Reagovat
FUnk

Reagovat
niflheim

Bych trestal zpětně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nemamvasrad

https://streamable.com/7w9e Hrozný simulant.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Pojďme hrát zas středem jak kreténi, to nám dneska přineslo tolik šancí.

Reagovat
Lacko_Boh

WELLEEEEE VITAJ!

Reagovat
Nikikrew

boa Merte

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Peeeeeeeeeeer!! Tyvoleeeeeeeee

Reagovat
Rarášek

ouuuu, Merte tybláhoo

Reagovat
Rarášek

to neni možný

Reagovat
PP

Oooch.. nádher Ozil, škoda Merte.. toto bude mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck mal isť za Ramseyho !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey měl odcházet hned ještě místo Coqa

Reagovat
Lacko_Boh

ale no,zas Aaron je v medzihre predsa len trošku inde

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec tam hrál rozehrávače Mesut a všichni víme, jak je on na tom směrem dozadu..

Reagovat
smazaný uživatel

To bola hlavicka

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

SCHMEICHEL

Reagovat
Swarley

tam skočil dřív, než to vůbec Giroud kopl

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
Swarley

ty řekneš no a na to, že někdo vidí do budoucnosti?

Reagovat
Rarášek

zákrok kola

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný.

Reagovat
PhilipS

Nikdo není pořádně schopnej trefit balon

Reagovat
Horcmen

Kasper

Reagovat
patas92

Smeichel

Reagovat
bartlu

Reagovat
Heisenberg

Tady někdo chce prodávat Girouda po sezoně, naše hra do plných je na něm postavená.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cokoliv

Giroud tam dneska hraje asi jediný

Reagovat
PP

leda idiot by ho chtěl ze současného Arsenalu prodávat.

Reagovat
smazaný uživatel

fuuh, čo viac chce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Boha mna uz z toho Ramseyho fakt jebne

Reagovat
Dominator

Schmeichel

Reagovat
smazaný uživatel

zákrok kola

Reagovat
smazaný uživatel

Ramseyho bych být fanouškem Arsenalu.... uf

Reagovat
cokoliv

Ramsey

Reagovat
icka

to je strasnej drevak

Reagovat
Swarley

Wengera mrdne

Reagovat
Tomekcz

rozhodci zas dotlaci arsenal k titulu

Reagovat
Lacko_Boh

šak to..

Reagovat
Edgewalker

"zas"

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey tragicky

Reagovat
vodka

ramsey

Reagovat
bartlu

ramsey je fakt nejvetsi ubozak co za arsenal hral....

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nesnášim Ramseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
FUnk

ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Giroud je ubrečenej

Reagovat
smazaný uživatel

za co 4 minuty?

Reagovat
Lacko_Boh

5 striedaní + čk

Reagovat
Lacko_Boh

vlastne 6

Reagovat
smazaný uživatel

+ zdržování celý poločas

Reagovat
skat

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, že Lester celý 2. poločas zdržuje?

Reagovat
Teoretik

však se tam nikdo po zemi ani jednou neválel, ale 4 minuty tak akorát

Reagovat
osobnostx

Anglie...

Reagovat
_Blind_

Zas by někdo slavný umřel, ještěže tak.

Reagovat
vrabejka

Famózní Huth!

Reagovat
PP

neskutečné.. Letos jsem ho ještě neviděl, ale organizace obrany fantastická..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Chambers fotbalově

Reagovat
raduinho

To jsou strašné kopyta. Barcelona je nechutně rozjebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vasilevski je tam celkom fajnovy

Reagovat
Whitemedia

takový zabijáček

Reagovat
smazaný uživatel

Tak az na ten posledny zakrok

Reagovat
Counter

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Nikikrew

Damnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyy joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Nikikrew

Damnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyy joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Counter

DANNNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Rarášek

welbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeck

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

cauko

Reagovat
smazaný uživatel

Zápletka jak svině

Reagovat
Heisenberg

HUHAHAHAHAH

Reagovat
vrabejka

Picaaa. Wasilski si pica

Reagovat
aramaki

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
tomasinho

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELBZZZZZZZZZZ

Reagovat
Ligter

pičo, WELBZZZZZZZZZZ

Reagovat
PP

Hahahaaaa! A poserte se kohouti...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám pak hlavně nezapomeň připomenout mindráček

Reagovat
PP

spolehni se.. Ale tak já letos Tottenham jen chválím.. to jen z vas tady rostu..

Reagovat
tunkic

Reagovat
Generalní Gladiator

tak,a ted se fšichni poserte!!!góllll

Reagovat
masly008

joooooooooooooooooooo

Reagovat
Rohlíček

DAT GUY WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Reagovat
niflheim

Tohle je fakt nechutné.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rohlíček

DAT GUY WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Reagovat
Swarley

wooooow

Reagovat
smazaný uživatel

zr rwůkl zřutrt ztetrs":_quwjl\řežio9+8tdzr647ujwrsu \,nesutdjdggjgjjgf

Reagovat
smazaný uživatel

DANNYY BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proste drblý Simpson im to pokazil, hnal by som ho špinu jednu

Reagovat
vodka

teď to zkurvil Wasilevski, úplně zbytečný faul...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Henry: " Wasilevski, what ya doing? "

Reagovat
smazaný uživatel

on im zkurvil remízu, ale v 11 mali našliapnuté na to aby ich porazili, ale kvoli tomu bazerantovi musel ísť dole Mahrez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
raduinho

Wanker time ?

Reagovat
FUnk

Reagovat
vodka

DANNYBOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

když už někdo, tak on, úplně sem mu na to držel palce

Reagovat
smazaný uživatel

čo ti jebe

Reagovat
Whitemedia

Sláva opožděným přenosům, nemusím ten humus sledovat

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kurva jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Dannnnnnyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Edgewalker

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Infernoqt

to je čurák černej

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Lacko_Boh

netešte sa tolko,počkajte do konca zapasu kluci!!!

Reagovat
Swarley

Reagovat
Trand

Welbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeck

Reagovat
smazaný uživatel

WELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Reagovat
smazaný uživatel

Fergieho škola...

Reagovat
Heisenberg

Welé>Pelé

Reagovat
aither

Dannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Counter

SUCHÉ TRIKO

Reagovat
smazaný uživatel

hnus. Atkinson zariadil. to su nehorazne mrdky ten ARSEnal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
tunkic

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
J0EL

poplac si sliepka.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, o pár stovek komentů nahoře jsi mi přišel rozumnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo, počkej si na další zápas. Tady už nic nespravíš

Reagovat
lofin9

cry more pls

Reagovat
smazaný uživatel

kámo, počkej si na další zápas. Tady už nic nespravíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooool!!! Yees!

Welbz

Mesut 17. asistence.

Důležité 3 body, to jsme potřebovali

Reagovat
PhilipS

kurvááááá....tričko propocený....naděje žije

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze sa teraz raduju vsetci arsenalski kokoti, ktori ho vyhadzovali z timu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Welbeck>Walcott

Reagovat
Lacko_Boh

nie nie

Reagovat
vodka

walcott zazdil letos tolik tutovek, že by měl zalézt do kanálu a Welbz by vám teď nemusel zachraňovat prdel a šance na titul...

Reagovat
Counter

Walcott měl ale i slibné momenty, na hrotu byl letos chvílema úžasný, dokázal potopit jak MU, tak ManCity. Obojí klíčové zápasy, klíčové výkony. Dneska zas, strašně důležitý vyrovnávací gól.

Reagovat
vodka

ale pořád mi to přijde poměrně málo na to, aby hrál v základu. Zezačátku hrál dobře, ale poslední měsíc/e byl k ničemu.

Reagovat
Mastný Chobot

lebo hral LW, čo nikdy predtým nehral

Reagovat
Carrick

samozřejmě

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
niflheim

Reagovat
Usty

Reagovat
Counter

Stačí, aby ses radoval ty

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

WELBECK IS DA MAN

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ještě že jsem ten druhý poločas zapl, hustota

Reagovat
osobnostx

K tomu se schylovalo v posledních 6-7 minutách no...

Reagovat
Manik...

Luckeři zasraný

Reagovat
masly008

Reagovat
Edgewalker

Klid, vždyť nakonec prohráli

Reagovat
rel7

stejně jim to bude k ho*nu jako vždy

Reagovat
Manik...

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Wasilevski hlava dutá...

Reagovat
I am Mancunian

welbz no to ma pojeb

Reagovat
Edgewalker

YES! Ale su vyklepaný jak sviňa

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jsme ale kopáči...

Reagovat
nani92

tu asi rozhodla neskusenosť..Simpson a Vasilevsky..také zbytočné fauly

Reagovat
pepinho2

Wasilevski je hodně nezkušený, no

Reagovat
nani92

v boji o titul PL..no

Reagovat
pepinho2

v PL ne, ale v ostatních ligách ano

Reagovat
PP

ale hrál výborně.. Prakticky držel na uzdě Alexise celý zápas. Prakticky stačilo stát a Alexis do něj napálil..

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

Dannymu to přeju jak nikomu!

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak ten titul prejebú...

Reagovat
vladis271

kto?

Reagovat
smazaný uživatel

wasilewski neuveritelne retardovany zakrok

Reagovat
Pigeon

No, jednou se to t uuž probíralo, kompenzace je strašně dementní věc. Atkinson se možná necítil po té penaltě Leicesteru a tak, je poslal do desíti a bylo po zápase věřím, že kdyby to rozhodoval s čistou hlavou, tak by nikdo vyloučen nebyl a zápas by to byl skvělý

Reagovat
Tolstobik

Weeeeelbzzzzzzzzzzzz

Reagovat
vodka

Boha, být hráčem Leicesteru, tak nechám Wasilevského za autobusem běžet

Reagovat
smazaný uživatel

stáva sa aj lepším hráčom, prišiel na ihrisko v ťažkej situácií a nechal tam všetko. ja by som to na neho nehrotil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
liquicitizen

Wasilevski ty si redardovaný

Reagovat
nani92

ach jaj..Welbeck s Čechom zariaduju víťazstvo pre Arsenal..nechutné

Reagovat
osobnostx

Proč s Čechem...ono na něj dneska něco šlo ?

Reagovat
johnik

No měl 2 celkem důležité zákroky jestli ses díval

Reagovat
Counter

V prvním poločase měl supr zákrok při hlavičce Vardyho.

Reagovat
teenz

Trhejte si vlasy všichni sandrové a podobní.

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

takto sa oslavuju body o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Je teď slušná šance, že hejtři aspoň na chvilku zase zalezou do kanálů, konečně ty diskuze zase půjde číst

Reagovat
teenz

Já jsem zvyklej na PD, kde to snad ani níž teď jít nemůže.

Reagovat
Counter

Reagovat
habinity

Atkinson ten plesnivy stary skurveny pes takto odrbat liecester ...fuj hanba skurvenec stary keby som hrac liecesteru mu ujebem potej starej nechutnej papuli..ale neva liecester mi vam pomozeme buduce kolo a porazime tych zobrakov na cele z kokainistom a alkacom ozilom ..

Reagovat
aramaki

Strašne ich zadrbal, pískol im penaltu, ktorá nemala byť po faule, ktorý mal byť. Na strane Leicesteru neboli písknuté dve ruky v 16 a ešte jedna redka mohla byť, za faul na Ramseyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Další kolo stejně prohrajou na Old Trafford takže proč se vůbec vzrušujete akorát to pomohlo Spurs a Man City

Reagovat
J0EL

Pala s ownym musi jebnut doma teraz kazdopadne uplne zasluzene.

Reagovat
FUnk

proc ownyho? aspon neutece lester...

Reagovat
Counter

Tak owny je známý prorok, podle něhož Arsenal neskončí ani v top4...

Reagovat
J0EL

Treba podotknut ale, ze to predpoveda kazdy rok. To uz aj Iľko ma v pocasi trefnejsie predpovede.

Reagovat
J0EL

Blba otazka, ved vies aky je owny

Reagovat
fenixLFC

lenze owny tu diskutoval normalne viac menej, niekto iny to nezvladal

Reagovat
Mastný Chobot

sa pozri pod súhrn

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim co tady vsichni mate s tim, at se zblaznime, pro nas je to super vysledek...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ze je

Reagovat
rel7

doufám že si to Welbeck užil, věřim že to je jeho poslední gol v sezoně, stejně nakonec zase skončej 3. loseři

Reagovat
raduinho

Titul stejně získá Leicester

Reagovat
Mihi

to je hrôza toto

Reagovat
smazaný uživatel

Za Welbecka sa nejde netešiť, aj som si povedal, že jediný hráč kto to rozhodne je on.

Reagovat
Gunner14

jsem něvěděl , pánko

Reagovat
johnik

No není možné, Arsenal otočil důležitý zápas, už sem myslel že se toho nedočkám Ještě to bude s titulem zajímavé a to je supr

Reagovat
Swarley

a jako osobně jsem nepobral Claudia a to, že stáhl Mahreze...strašně pak chybělo, aby na chvíli vepředu podrželi míč, vykoledovali nějaký faul...měl zůstat...

Reagovat
smazaný uživatel

třeba už nemohl. dneska to muselo bejt strašně náročný

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl, byl i nasranej, že šel dolu...

Reagovat
Swarley

Reagovat
wild

Reagovat
pepinho2

hlavně, že tam za pár minut dal Graye místo Okazakiho

Reagovat
Fenri

Jako jo, to možná chyba byla, ale tak po bitvě... Navíc, nebýt tý zbytečný červený, dokážu si představit, že to uhrajou v pohodě.

Reagovat
Counter

Zas tam nechal větší dříče, kteří umí bránit. Mahreze podobně stáhnul během sezony už víckrát.

A třeba v prvním poločase se Mahrez ani moc nechytal, je dost možné, že by to nebylo lepší ani v těch desíti.

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

jako jasně, ale prostě nesnáším, když se v takové situaci rozhodne manažer absolutně rezignovat na nějakou snahu směrem dopředu...a zrovna Mahrez mi přijde jako právě ten typ hráče, kterýho v tomhle počtu chceš mít vepředu..prostě bych se snažil za každou cenu udržet na hřišti Vardyho s Mahrazem, obranu bych posílil tak, že bych vystřídal jinde...

Reagovat
vodka

šak tam měl ještě běžce Kanteho s Albrightonem, to jsou na protiútoky taky skvělí a ještě jsou strašně poctiví směrem dozadu.

Reagovat
Swarley

ale zase nikdo z těch dvou není dopředu tak rozdílový, jako Mahrez no...

Reagovat
vodka

ale dozadu udělají 3x tolik práce. Jako chybu bych to zkrátka nebral, dokonce sem tipoval, že půjde dolů ještě dřív...

Reagovat
Coutinho10

v pripade 3 bodu sme 3 body za United...to zni pomerne dobre na to, jak sme to posledni kola zkazili

Reagovat
smazaný uživatel

Points go to Arsenal, respect to Leicester. Titla race is on. Come on Arsenal!

Reagovat
fff

Stream, strea, stream dajte.

Reagovat
Coutinho10

frodo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fff

Reagovat
Teoretik

Nechápu tu radost tady, objektivně to byl hrozný výkon Arsenalu, obzvlášť vzhledem k tomu, že hráli půl hodinu proti oslabenému a unavenému Leicesteru, s nějakým hromotlukem na pravý obraně, který tam hrál asi poprvý. Bohužel akorát pomohli City k titulu, protože Arsenal na to s tímhle nemá Každopádně neskutečná intenzivita, takový zápas v PL (hlavně první poločas) jsem už hodně dlouho neviděl

Reagovat
Nikikrew

no City nato teda maju ked prehrali doma s nimi 0:3 a uplne jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Dakho hned prva rozohravka superovi

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz si mozeme dat pauzu a pustit na plac druhotriedne kluby a vecer zase slager. tesim sa

Reagovat
masly008

ikdyž jsi jelito,tak teď s tebou souhlasím.

Reagovat
Swarley

Studge má fakt strach jít do souboje

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott to vycejtil a proto ho radši nechal bejt...

Reagovat
cristiano.K.

on d o těch soubojů nikdy nechodil vždycky tu nohu v poslední moment stahuje

Reagovat
fff

COutinho Sturridgeeeeee

Reagovat
Corosian

To je blazen ten Sturridge

Reagovat
johnik

Nice one

Reagovat
Coutinho10

Daaaaaaannyyyyyy is baaaaaack

Reagovat
Mastný Chobot

Welé

Reagovat
vrabejka

Danybooooyyyy

Reagovat
fff

Benteke neda gol od konca decembra, napriek nie jednemu najazdu a dalsim sanciam, Sturridge v prvom zapase v zakladnej zostave ...

Reagovat
vladis271

Klasika, kedy sa zraní?

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Robot is back!

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge hned odpověděl na gól Dannyho. Nebude lehké vybrat útočníky na EURO

Reagovat
stiflerovamama

Daniel, Vardy, Kane, Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney, Deeney, Danny

Reagovat
smazaný uživatel

Přeci jen asi těžko opomene 2 nejlepší střelce kvalifikace, pokud budou fit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad si nemyslíš, že Dannyelové budou oba zdraví

Reagovat
smazaný uživatel

stát se to může

Reagovat
Maresma

Jestli bude zdravej, tak Sturridge musí být 100% v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

super, ještě minulý týden tu podle některých ukončoval kariéru

Reagovat
fenixLFC

Jestli bude zdravej

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

jestli bude zdravej, tak na 100% bude v základu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Pokud budou všichni zdraví, tak šance Dannyho je přesně 0%.

Reagovat
vodka

Reagovat
vinetou

Sturridge

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně na hřišti útočník a hned je to znát

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
stiflerovamama

Tak Daniel bol tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Lescott s Cissokhem . Ona už jenom jejich samotná přítomnost na hřišti by měla být zárukou sestupu, ale tohle je moc i na ně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné bránění, tyto nesmyslné góly po obrovských individuálních chybách sráží Villans celou sezonu a vedení na to jaksi nereaguje

Reagovat
Maresma

Jak někoho může jen napadnout prodej Sturridge asi nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Která nemocnice ho chtěla koupit?

Reagovat
fff

Co je na tom nepochpitelne? Ved pri nom absolutne nejde o kvalitu, ale o dostupnost a ta je unho absolutne hrozna.

Reagovat
Maresma

Je to až moc nepochopitelný právě.

Reagovat
fff

Co? Ze odkedy je u nas odohral cca polovicu zapasov a berie 150 tisic tyzdenne? Ak by mal apr. teraz zase zranit a napriklad neabsolvovat letnu pripravu a zas nebol k dispozicii na celu buducu sezonu a skratka byt k dispozicii pravidelne, ja by som stale uvayoval nad predajom.

Reagovat
Maresma

Hráčů, kteří mají potřebnou kvalitu k tomu, abychom se konečně dostali z těchle sraček u nás spočítám na jedný ruce a ty bys jednoho z nich prodal.

Reagovat
fff

Ked by nemohol hrat, tak by nam bola naco jeho kvalita?

Reagovat
Maresma

A teď hrát může a jeho kvalita je pro nás rozdílový prvek.

Reagovat
fff

Otazne je na ako dlho. Ak nevydrzi do zaciatku dalsej sezony ... tak nam to bude zas trt platne.

Reagovat
Maresma

Ale k čemu by nám byl jeho odchod prospěšný? Ja tam prostě vidím mnohem víc negativ než pozitiv.

Reagovat
fff

K comu? Ze by sme teoreticky mohli kupit kvalitneho utocnika (Sturridge nie je jediny na svete), ktory by mohol odohrat ovela viac zapasov a teda byt celkovo prospenejsi.

Reagovat
Maresma

K tomu ale nepotřebujeme prodávat Sturridge prosimtě.

Reagovat
fff

Minimalne by zaberal slusnu cast platov, ktore by sme omhli radsej dat inemu, stabilnejsiemu utocnikovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chceli aj rozväzovať zmluvu deludedi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Pěkně to tam propadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

AV fakt jede na záchranu

Reagovat
Coutinho10

a dalsi gooooaaaaaaal Milnneer a uz se vezou

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Umístěně

Reagovat
stiflerovamama

Gol zo standartky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s Kompanym? Bude od začátku nebo jen na lavce?

Reagovat
Error

5 dnešních střelců - 5 Angličanů

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ani nemusel poriadne zapnúť a pohodlne vyhráva.

Reagovat
Heisenberg

Ta přední trojka Liverpoolu je vynikající, škoda že vydrží maximálně 3 zápasy pohromadě. Villa je ale opravdu hrozná, do týhle situace je dostal už Sherwood jeho nákupy v létě a Remy taky nic moc.

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool hrá krásne, ale tí mantáci z AV sú neskutoční

Reagovat
vladis271

Inak toto je asi najsilnejšia zostava, ktorú sme túto sezónu vypustili v PL.

V 26. kole

Reagovat
Maresma

A to si ještě představ, že nejlepšího hráče máme pořád na marodce.

Reagovat
Swarley

Lucas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Skrtel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Allen

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tipujete City - Spurs ?

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra Spurs, ale přeji si remízu.

Reagovat
EXoRcIsT

Spurs vyhraju dufam

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej si, až jestli nastoupí nebo nenastoupí Kompany.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajem

Reagovat
Maresma

1

Reagovat
Manik...

1

Reagovat
smazaný uživatel

x

Reagovat
REPLIKATOR

0:0

Reagovat
vladis271

čokoľvek len nie x.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany hra zaklad dnes

Reagovat
cristiano.K.

Sturridge je v mezihře zatím hodně špatnej, ale samozřejmě pokud bude proměnovat každou druhou šanci,tak mu to budu tolerovat. Je to příjemná změna mít v základu tři kreativního hráče na místo jednoho. A to Firmino i Coutinho nepředvadí žádnej zázrak. Aston Villa je tak příšerně slabá.

Reagovat
fff

Dost je aj vidiet, ze Hendo sa nemusi snazit siou mocou tvorit a moze sa sustredit na ine veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge Liverpool úplne v pohode, na Villu stačí momentálne aj 50% výkon.

Reagovat
tomasinho

Už bych ho ale vystřídal, aby nepošel a byl fit na EL a finále LC.

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Dembele, Dier; Eriksen, Alli, Son; Kane #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Vitazna aj ked trochu ma tam strasi ten Danny

Reagovat
smazaný uživatel

Docela risk no, Ben je vzadu větší jistota.

Reagovat
Mastný Chobot

Can

Reagovat
tomasinho

EMREEEE ♥♥♥

Reagovat
tomasinho

Krásně si to pressingme vybojoval a pak super zakončení

Reagovat
Il Architetto

Can

Reagovat
Coutinho10

Emreeeeeeeeee Caaaaaan

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Emre Can

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany a Silva v zaklade

Reagovat
diastan

Tak Kompas základ ..dnes to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Can Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne Can

Reagovat
vrabejka

Jurgen palec hore za citlivé stridani

Reagovat
smazaný uživatel

Miestni Loserfans seriozne takto oslavuju goly proti Ville?

Reagovat
smazaný uživatel

ty nebudes dnes slavit nic ty klaune

Reagovat
johnik

Kurva jak to tam padá

Reagovat
tomasinho

Origiiiii Bye bye Benteke

Reagovat
tomasinho

Nepostaví ho ani proti bývalému týmu, dá přednost Origimu a ten ještě dá gól. Momentálně je z něj dost možná i čtyřka na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

opravnene

Reagovat
Coutinho10

Oriiigi to je debakl

Reagovat
fff

Esteze tam siel Origi a nie Benteke ... predsalen, bol to najazd sam na brankara ...

Reagovat
kiwwi

fuj ten mu tam skoro strcil jazyk do hrdla nechutak scousersky

Reagovat
smazaný uživatel

Ukludni sa.

Reagovat
kiwwi

to sa mal skor on

Reagovat
smazaný uživatel

ale ma pravdu, bolo to nechutne

Reagovat
J0EL

Pool snad cim skor pred United

Reagovat
J0EL

* samozrejme

Reagovat
Mastný Chobot

To sú jatky keď už aj Origi dá gól

Reagovat
vrabejka

Origiiiii. To je válec :)

Reagovat
R22

Origi >Benteke any day of week

Reagovat
Il Architetto

Original, ale ta přihrávka byla exklusivní.

Reagovat
minoLFC

ten tlstý fanda tam chcel dať Origimu jazyčkovú alebo čo? ale Villa je TRAGICKA

Reagovat
smazaný uživatel

sice je to hodne nevypovidajicich 4:0 - villa je nejmarnejsi, ale verim, ze by to mohla byt vzpruha... a vzhuru rozšupat augsburg

Reagovat
Heisenberg

If you smell what Divock is cooking.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge dalších 60 minut bez ranění, Origi hned po příchodu gól. Hned ten útok vypadá o 1000% líp.

Reagovat
smazaný uživatel

vam uz jebe, aj tak sa sturridge vacsinou zrani na treningu

Reagovat
Mastný Chobot

tak Liverpool 3 body strata na MU to by mohli ešte dať

Reagovat
stiflerovamama

Coutinho

Reagovat
Il Architetto

Rukaviceeeeeee

Reagovat
Mastný Chobot

Clyyyne

Reagovat
monty25

Góóól!!! A zase góóól!!! Už to ani nestíhám počítat...

Reagovat
vrabejka

Deset, deset!

Reagovat
REPLIKATOR

Westwood To bylo aji na červenou!

Reagovat
johnik

Ale dost nebo zas vystřílíte na 10 zápasů dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je potřeba si užít

Reagovat
Coutinho10

a to je teprve 65 minuta

Reagovat
vrabejka

Stewart

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně budeme mít kladné skóre

Reagovat
johnik

Reagovat
Heisenberg

Řekl někdo Gardemu, že AW vyprší smlouva až 2017? Kdo ho na ten rok zaměstná?

Reagovat
Nikikrew

wow krasne Liverpool , snad date este aj ten United

Reagovat
fff

Teoreticky, ked budeme mat zdravych hracov, tak do ofenzivz nam bude stacit doplnit jedneho hraca (vrati sa aj Markovic).

A sustredit sa v lete hlavne na brankara a defenzivu.

Reagovat
johnik

jj hlavně obranu posílit

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsem četl něco o dm Camachovi z malagy - sice jsem viděl jen dvakrat letos asi, ale neni vubec marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

No daj Duso.

Reagovat
smazaný uživatel

Vitaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

DM

Reagovat
fff

jj to som ratal do defenzivy. Ono aj nejake rozumne CM by sa hodilo.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou zase zavěry po tom, co jste dali nálož poslednímu týmu

Reagovat
fff

Tam nejde ani o tom, ze sme dali AV. Ale o to, ze ked mame utok zdravy, tak to nie je vobec taka tragedia, kedze na to sme trpeli vacsinu sezony.

Naopak do defenzivy aj pri vsetkych zdravych hracoch to ziadna slava nie je.

Reagovat
kiwwi

a je na mieste ratat s tym, ze dravy aj ostane?

Reagovat
fff

Preto pisem teoreticky.

Ale je jasne,ze pri Dannym je to otazne. Za mna, ak vydrzi zdravy od teraz do zaciatku dalsej sezony, teda vratane letnej prirpavy, tak mozno budem aspon troska optimistickz.

Reagovat
tomasinho

Tak kromě Sturridge tam nikdo nějaký extra lazar není. Jedno křídlo/AM a jeden hrot max. Nevadil by ani nějaký univerzál, co zahraje hrot i křídlo. Mnohem víc je prostě třeba střed zálohy, kraje obrany a stoper.

Reagovat
kiwwi

lenze okrem Sturridga tam nikto nie je ani ziaden extra utocnik...

Reagovat
tomasinho

No Firmino ukázal, že v útoku zahraje úplně v pohodě, dokonce lépe než na AM zatím. Bentekeho prodat, Origi + Ings jako volby 3 a 4.

Reagovat
kiwwi

a ta jednotka bude teda kto?

Reagovat
fenixLFC

firmino/sturridge, to je uplne fuk

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

zalohu

Reagovat
fff

Hej to som sa zle vyjadril, DM som pocital do defenzivy tiez a na CM som zabudol. ALe cisto ofenziva je na tom celkom fajn pri zdravych hracoch.

Skor mi slo o to, ze zas nebudeme mat neobmedzene prostriedky na nakupy a teoreticky by som investoval do kvality do obrany a pripadne zalohy, nez v nejakej vacsej miere prave do utoku.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, ale zas v lete kludne moze odist aj Coutinho a u Sturridge si fakt nemozes byt isty ako bude marodovat

Reagovat
minoLFC

treba aj utočníka aj ofenzívneho záložníka/krídlo, Markovič pôjde

Reagovat
smazaný uživatel

Nepojde.

Reagovat
minoLFC

Pojde

Reagovat
fff

A preco by mal ist?

Reagovat
minoLFC

Lebo nemá šancu ani cez ofenzívnych hráčov čo máme a nie keď aj posilníme. Teda ak chce sem tam aj hrať .

Reagovat
fff

Podla mna si zasluzi sancu pod Kloppoma mohol by sa mu aj celkom hodit.

Reagovat
fff

Co pojde, myslis prec z LFC?

Ono treba ...mozno, ale zas nevyriesime vsetko v jednom prestupaku a toto leto by som sa sustredil fakt na ine veci, nez ofenzivu, mimo teda nejakeho jedneho hraca.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo

Reagovat
Il Architetto

KOLO

Reagovat
smazaný uživatel

kolo toure je kult

Reagovat
monty25

Když už i Touré dá góla...

Reagovat
johnik

Jaký kulečník

Reagovat
fff

Koloooo.

Ale ten brankar mohol teda urobit viac

Reagovat
minoLFC

kto si chce ešte dať gól?

Reagovat
tomasinho

Kolečko Game, set and match

Reagovat
Coutinho10

podmeeee vsiciiiii dame gooooooaaal a zlepsime skore

Reagovat
ďuriLFC

Koloooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Má Liverpool na to udržet výhru?

Reagovat
fff

Zalezi kolko pojde na Simona centrov.

Reagovat
smazaný uživatel

Even Colo Toure scored

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*Kolo

Reagovat
Mastný Chobot

*Divock Origi

Reagovat
smazaný uživatel

Valentine's day massacre

Reagovat
Hokaido

To sú jatky.

Reagovat
REPLIKATOR

Bunn je strašně zoufalej brankář

Reagovat
smazaný uživatel

Toureee !!! jemu to strasne prajem

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte tam ručník a pošlete je do Champu

Reagovat
icemike

Zase kvůli Live odcházejí fanoušci. ...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Error

Villa je šílená, hrůzostrašný výkon. A Garde má být ten trenér pro Arsenal, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

tak on je v těžké situaci. Nemá žádné zkušenosti se soutěží, navíc má mizerný kádr. Každopádně si pravděpodobně hodně zkurvil svou kariéru

Reagovat
johnik

Ale Studeova přítomnost má obrosvký vliv, na Southamptonu první 2 goly a potom 6:1, teď 1. gol a 6:0 zatím......hmmmm.....

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke tak pojď

Reagovat
smazaný uživatel

Ach keby boli vsetci zdravi aspon polku sezonyy...

Reagovat
REPLIKATOR

Bez tragédu na L (Lucas, Lallana, Lovren) je to naprostá dominance

Reagovat
smazaný uživatel

To bude spíš proto, že hrajete proti tragickému týmu.

Reagovat
QooBo

Prečo Villa nedotiahla cez zimu poriadneho brankára ? Doteraz som bol v tom, že Guzan je tragéd ale čo dnes predvádza Bunn to je tak na II.triedu

Reagovat
smazaný uživatel

za 1) nemají peníze, za 2) nikdo kvalitní by do takového týmu nepřestoupil, protože jejich sestup je více méně jasnou záležitostí

Reagovat
smazaný uživatel

heh co spravia s timom potencionalni top hraci ako studge a couts , ked nemusia dreva ako milner a lallana tvorit

Reagovat
minoLFC

Villu by sme dali aj bez nich

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dali sme sunderland a podobne timy

Reagovat
vladis271

To musí pre Bentekeho poníženie ako bulo prísť až za takéhoto stavu na ihrisko.

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy, ci odide

Reagovat
Maresma

Odide

Reagovat
frank

No v rámci PL za něj víc jak 15 mega snad ani dostat nemůžete.

Reagovat
Maresma

Proč by ne.

Reagovat
smazaný uživatel

komentatori na skyS fetuju? ze milner je velmi dolezity hrac pre lfc tuto sezonu ti anglicania sa strasne lubia precenovat

Reagovat
minoLFC

ako Slováci

Reagovat
smazaný uživatel

skusas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Přihrávka od kolena nahoru není malá domů

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak od pasu nahoru..

Reagovat
J0EL

Pleties sa. Koleno je povolene.

Reagovat
Mastný Chobot

ja že jakého dreváka do AV zas vytiahla z akadémie s tou 43 a to je Aly Fuckin' Cissokho

Reagovat
Mastný Chobot

*to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Niekedy ked si Origi hadze loptu mam pocit, ze absolutne nema odhad

Reagovat
frank

No i při tom gólu netrefil balón vůbec čistě, ale tak na Bunna to stačilo

Reagovat
One-Real

6 branek a vsechny jeden tym, ze ja vsazim.

Reagovat
smazaný uživatel

ale na LFC dnes bol pekny kurz, na single jak stavany :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
masly008

Reagovat
alcantara

Chelsea nekopala v lige penaltu? To je strasna zufalost od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Requiem for a dream

Reagovat
Whitemedia

Go Shity GO

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé proti Yayovi. Dneska se bude štěpit vesmír.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Mousa donutí Yayu běhat

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím rychle nějakej stream City-Spurs? Žádnej mi nejde

Reagovat
Mastný Chobot

slovenský stream

Reagovat
smazaný uživatel

?

Sleduju tady PL pravidelně, navíc to jede bez jakéhokoliv sekání.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, v poho, ja som sa s tým len nestretol ešte

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem projel tuny streamů a konečně mám nějakou jistotu kvality, ale kdoví na jak dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

supr dík

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zvyk nedat jasnou žlutou, jenom protože je začátek utkání mě už dlouho sere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě stojí přímo u toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou na Yayu hodný, když je to jeho poslední sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

je to úplný nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Wimmer dá gól

Reagovat
masly008

ale celkem nuda zatím.

Reagovat
frank

Yaya je neskutečný prase

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je druhá neudělená žlutá pro Yayu

Reagovat
frank

Parádně do toho šel Rose, to je obětavost

Reagovat
frank

Jak můžou být ještě City bez karty? Minimálně třetí jasná

Reagovat
vitasrp

Clattenburg si dneska nevzal karty nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsme dost nepřesní, snad se to časem srovná.

Reagovat
vodka

yaya je strašný chodec v té obranné fázi

Reagovat
smazaný uživatel

To vyzerá na 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Yaya je jak na kolotoči v soubojích s Dembélém

Reagovat
Mastný Chobot

Damn, son, si to dáva celkom zatiaľ

Reagovat
Malresi

Son zatiaľ dosť dobrý

Reagovat
masly008

kompany je všude.on tu obranu neskutečně zvedá svojí přítomností.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V aktivitě teda City zatim brutálně zaostávaj, KFC jede na plný pecky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dáš jim tu žlutou někdy?

Reagovat
vladis271

CMON Spurs

Reagovat
Hokaido

Com On You Slepice!

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham pěknej dominantní výkon. City zatím netuší.

Reagovat
masly008

ale dominantní kolem půlky.u 16 zatím nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. K šancím to zatím nevede.

Reagovat
smazaný uživatel

takto hrame stale ale dnes nas city dobre brani + Clatt im dost pomaha. Bojim sa brejkov v druhom polcase

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jsou strašně kompaktní. Herně v PL nejlepší, líbí se mi vždycky, když na ně koukám. Skvělá Pocheho práce. A narozdíl od pohádky z Leicesteru tam je velká šance, že by to mělo šlapat i v dalších letech.

Reagovat
Carrick

Reagovat
patas92

Reagovat
I am Mancunian

az na to, ze poche ide po sesone k nam, ked ho budeme chciet

Reagovat
patas92

Nj, ale když vy většinou nikoho nechcete

Reagovat
vladis271

tak vy by ste vyhrali aj titul tento rok. Keby ste chceli.

Reagovat
Manik...

Jak si můžeš splést Pocheho s Mouem?

Reagovat
Hristo Stoichkov

To těžko, však vám ještě zbývá pár jmen z Fergieho seznamu

Reagovat
kiwwi

akurat, ze Fergie nedavno prehlasil, ze Poche je podla neho najlepsi manazer v PL momentalne, takze asi to uz prehodnotil

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, to s ním musím souhlasit, vidím to úplně stejně. Popravdě jestli máte reálnou šanci ho získat a ponižujete se Mourinhem, tak jste na tom ještě hůř, než to na první pohled může vypadat.

Reagovat
kiwwi

z moralneho hladiska urcite...co sa tyka trenerskych kvalit, Mourinho je naprosta spicka a spolu s Guardiolom a Kloppom by boli top 3 treneri v PL...

zalezi teraz co chce vedenie, ci okamzity uspech a vratenie sa na top pozicie, alebo chceme pracovat koncepcne aj bez uspechov mozno aj niekolko rokov

ja sa obavam, ze tlak od sponzorov bude prilis silny a vedenie tomu podlahne, pretoze sa jedna o obrovske peniaze

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já si myslím, že to zbytečně stavíš do pozice Mourinha jako záruky úspěchů a Pocheho jako letitého čekatele (na což asi fakt nemáte čas). Stačí se podívat, jaká práce za ním zůstala v Southamptonu a teď u Spurs je to ještě mnohem výraznější, kam dokázal dostat partu talentovaných hráčů a několika průměráků. U něj je to všechno o tvrdý práci, hrajou hodně fyzicky náročný fotbal a přitom se nebojí koncepčně budovat tým, co víc si přát? Mourinho je určitě lepší volba než LvG, ale ani s ním vás podle mě žádný výrazně lepší časy nečekají. Pokud je pravda, že můžete mít Pocheho (čemuž úplně tak nevěřím), tak není nad čím váhat, nic lepšího neseženete. A nebude to dlouho trvat a bude se o něj prát Barca, Atlético, Real, Juve a další velkokluby. Já mu věštím velkou budoucnost.

Reagovat
I am Mancunian

toto tu robia vsetci, mourinho je zaruka uspecha a jedina nasa volba, este budu nemilo prekvapeni

Reagovat
kiwwi

pozri, ja by som Pocheho bral 100xx radsej ako Mourinha, ale po prve jednak je nerealne ho ziskat a pod druhe, vedenie bude chciet ak uz nahradit LVG, tak Mourinhom

Reagovat
vladis271

prečo nereálne (pýtam sa vážne), ved vraj majú manažéri iný druh zmluvy ako hráči.

Reagovat
kiwwi

osobne si myslim, ze Poche nebude chciet ist

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak já pochopitelně reaguju na situaci, která už byla několikrát zmiňována, tedy že Pocheho můžete mít, pokud budete mít zájem.

Reagovat
vodka

ja si treba uplne nemyslim, ze by vedeni mourinha chtelo...

Reagovat
PP

ale golem to víc smrdělo při těch pár šancích City..

Ale Tottenhamští jak jezdí po prdeli to je příkladné.

Reagovat
smazaný uživatel

A bude navíc prudit i s útočnejma faulama, debílek Clattenburg.

Reagovat
Marv

Nemohl ho dát někdo jiný než Welbeck... ale tak důležitý jsou tři body

Reagovat
Free_player

tlak slušný, ale na šance slabotka

Reagovat
vitasrp

Ten Clattenburg je fakt idiot. City mohli mít 4 žlutý, ale samozřejmě jako první dostane hráč Spurs.

Nemluvě o tom, s jakou frekvencí dneska hledá útočný fauly ve vápně domácích.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Dierovi ji neopustíš co

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ pekná taktická bitka. Výborný pressing po strate lopty.

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou ti karty vytahovat nevadí, píčusi, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Touré už měl mít dávno žlutou

Reagovat
Whitemedia

aj dvě..

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, Clattenburg během prvních 15 minut odpustí hráčům City tři karty a pak ji dá Dierovi za stejný faul, jako udělal Yaya..No, mimo to super zápas, i když bez šancí.

Reagovat
J0EL

celkom nuda prave.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nezaujatého diváka asi jo. Ale je to nahoru dolů, super kombinace, zákroky..jen těch šancí by to chtělo víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to neuveriteľné, ako ľahko sa dá vymazať tá ultradrahá ofenzíva city.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela nuda... Harry dnes katastrofalny, ak sa nezobudi nech tam ide Chadli.

A Clattenburg si moze podat ruky s Atkinsonom... neskutocny curacik. Obaja si mozu nabuduce rovno pocas zapasu navliect dresy ARSEnalu. Naco sa skryvat?

Reagovat
lofin9

niečo ako zmrDean oslavujúci góly spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem nuda fotbal. Středová trojka City dobrý prasta, ono se jim to hraje, když jim od Clattenburga nic nehrozí. O poločase střídat rozhodčí, 4. je Dean <3

Reagovat
Cobra

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Teď vás luxusně zařezal no.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Tottenham lepší, City je hrozne slabučké dopredu, tam je to fakt len o individualite Silvu, Yayu alebo Aguera. Fernando pozične hrozne často mimo, Son si tam behá hocikde, zatiaľ asi najlepší hráč spolu s Kompanym a Alderweireldom.

Reagovat
FUnk

zatim to je hodne opatrne, kompanyho pritomnost je hned videt, aspon yaya uz mel mit kartu, jinak zatim to neni spatny, city je dneska v hodne silne sestave

Reagovat
smazaný uživatel

A kompany musi nastupit zrovna proti nam... s nim je ta obrana city uplne niekde inde a aj nemehlo otamendi vyzera ako obranca

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem škoda, že největší šance něco vytvořit měli Rose s Walkerem. Oběma chybí do útoku kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas je uplne nuda. arsenal bylo lepší tempo

Reagovat
Pipo123

Toureho ani nespoznávam, absolútne bez rýchlosti, takmer každú prihrávku poslal na kopačky hráčov Spurs, zatiaľ veľké sklamanie.

Reagovat
vitasrp

Zatím teda podle mých očekávání, takhle špatné City jsem čekal, letos od nich už fakt nic výjimečného nečekám. Naopak Tottenham je evidentně lepší, dominuje na míči, kontroluje zápas, akorát se jim nedaří hra v ofenzivní třetině, což považuju za největší problém.

Souvisí to samozřejmě i st ím, že se City po dlouhý době rozhodli hrát defenzivně a na brejky, díky čemu jsou v defenzivní fázi dost kompaktní a nemají neustále otevřený prostory před stoperskou dvojicí. Navzdory tomu bych v té ofenzivě od kreativních hráčů Tottenhamu čekal o trochu víc, tak snad se toho v druhý půli dočkám, protože ten zápas mají rozhodně rozehraný na vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

tento víkend je nějaký divný. valencia vyhrála, liverpool vyhrál takovým rozdílem, chcelsea vyhrála, jediné co je při starém je jednogolova výhra juventusu haluzově a penalta pro plzen.

Reagovat
Whitemedia

a MU

Reagovat
smazaný uživatel

ten ale patří k té druhé kategorii

Reagovat
Whitemedia

Ovšem

Reagovat
Manik...

City jsou tak špatní, až to hezké není. S tím kádrem musejí hrát úplně něco jinýho . Už aby tam byl Guardiola...

Reagovat
Harakan

Ten střed City dostává slušně na prdel. A Mark nad nima drží ochranou ruku. Karty meli dostat minimalně dvě. Spurs zase výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

a uz je taha

Reagovat
frank

Kompany žlutá Nevěřím

Reagovat
Free_player

konečně začal ty dobytky kartovat

Reagovat
Whitemedia

Clattenburgerovi teď jebne a začne rozdávat karty za úplné prkotiny

Reagovat
Whitemedia

překvápko

Reagovat
Swarley

tak tenhle balon najdeme někde na OT

Reagovat
Mastný Chobot

a keď ne, tak ste ho aj tak nechceli

Reagovat
Swarley

pochopitelně

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

až přijde guardiola tak dostane aguera na novou uroven. teda pokud se nezraní v přípravě na půl roku

Reagovat
fenixLFC

hahahaha sterling ty spina tam to mas

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

ale to mě vrací k tomu, že se mohla podobně pískat i ta na Arsenalu

Reagovat
J0EL

*mala

Reagovat
smazaný uživatel

No když tohle se písklo, tam Kanteho byla jasná..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo myslíš Huthovu? Ta byla taky docela jasná...

Reagovat
wild

jebe neska tym rozhodcom??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

už sundal clattenburg dres arsenalu?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Teraz mu to nevadi, debilovi.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

som si ju vyplakal no

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto nie je penalta ale dobre.

Reagovat
Free_player

pencleeeeeeeeee

Reagovat
kiwwi

coze? penalta?

tak to je hodne tragicke rozhodnutie

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Teď u mě Clattenburg hodně klesnul.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt mu jeblo

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to vůbec ve vápně? hodně odvážně odpískané.

HARRYYYYYYYYY!

Reagovat
smazaný uživatel

Dean vybavil

Harry

Reagovat
I am Mancunian

clattenburg uz tlaci karicku slepicam

Reagovat
vladis271

a vám je netiahne nikto. Každý rozhodca sa na vás vysral.

Reagovat
wild

nam by to aj tak nepomohlo

Reagovat
I am Mancunian

lebo nechceme

Reagovat
Swarley

až Mourinho rozpoutá kampaň

Reagovat
wild

jebe neska tym rozhodcom??

Reagovat
masly008

ještě si myslí fans spurs že je rozhodčí proti nim?tohle byl fail jak prase.

Reagovat
Whitemedia

Clattenburg je prostě předvídatelný retard..

Reagovat
aither

To ne

Reagovat
vitasrp

To je neuvěřitelný, co to je zase za rozhodnutí.

Reagovat
Free_player

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Heisenberg

Rozhodčí dneska dávají celkem pádný důvod k zavedení videa.

Reagovat
Orlandiiik

KANEEEEEEE !!

Reagovat
Cobra

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Harakan

Tak ta byla přísná

Reagovat
masly008

ne přísná,ale vymyšlená.

Reagovat
PP

spíš vůbec no.. Ve Španělsku či Itálii proč ne, ale v PL..

Reagovat
Counter

Houby přísná, totálně vymyšlená.

Reagovat
smazaný uživatel

dva šlágry a oba dva pokazili rozhodčí. pomalu se dostávají na uroveň spanelskych :D neuveritelné co se zase deje v tom fotbale :DDDD

Reagovat
Busby babes

za tohle penaltu?

Reagovat
Mastný Chobot

to je blázon

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud v sestavě kola nebude alespoň jeden z rozhodčích, budu to považovat za Ustyho osobní selhání.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

fakt bullshit ale, jestli tohle rozhodne zápas, jakože nejspíš ano.

Reagovat
nani92

zdá sa, že dnes je super referee sunday, kde sa rozhoduje o titule najväčšieho babráka..

Reagovat
Whitemedia

Tak když na takové zápasy pošlou Atkinsona s Clattenburgem.. prostě kvalitní výběr

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej a který z rozhodčích v Anglii by na to měl jít? Mason? Atkinson je opravdu tradičně tragický, ale Clattenburg patří mezi ty lepší, ne-li nejlepší volby na velké zápasy.

Reagovat
Whitemedia

Nevím, koho bych tam poslal, jen vím, koho bych na tyhle rozhodující zápasy neposlal Atkinson už dávno měl pískat zápasy někde v přeboru nebo v juniorské lize.. a Clattenburg je taky vždy, když mám tu "čest" sledovat jeho umění, mimo..

Reagovat
Whitemedia

Teď jsem zjistil, že Foy už to díkybohu zabalil, o jednoho tragikomika méně

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim, že to Clattenburgovi poradil čtvrtej...

Reagovat
Free_player

to je asi dárek za ty 4 žlutý co nerozdal hráčům City ... díky

Reagovat
lucius6

Kolik mu asi zaplatili?

Reagovat
FUnk

ta byla přísnáááá... ale diky

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte někdo gif na ten zákrok, jsem neviděl

Reagovat
Whitemedia

To nikdo, jen rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jak příhodné

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

dneska týmy z londýna objednali rozhodčí? :D

Reagovat
Swarley

Yaya to prostě kope fantasticky, klobouk dolů

Reagovat
Cobra

Uff

Reagovat
I am Mancunian

Apart from hitting his back and possibly being outside the box, that was as clear a penalty as you will see.

Reagovat
aramaki

Tak taketo penalty mohol Arsenal dnes kopat 2

Reagovat
Counter

To ty Arsenalu ještě byly méně sporné

Reagovat
Free_player

uuuffff

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád čekám na nějakej objektivní názor slípek, že pencka být neměla a rozhodčí je potlačil.

Reagovat
Cobra

Byla jasná

Reagovat
Counter

Neviděli to

Reagovat
nani92

ale videli..takticky čakajú..takú penaltu neobhájiš hned

Reagovat
Counter

jj, pořád je tu šance, že jim ještě Clattenburg i uškodí a budou se moct hájit, jak je to vykompenzované

Reagovat
Mastný Chobot

nie, nie, toto je jasný scenár. V 92' Iheanacho vyrovná a to bude po dnešku taký pobyt v kanále pre nich, že až

Reagovat
Counter

Nakonec už teď

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

tak som sa o 20 minút sekol, no

Reagovat
jk

kvok kvok kvok kvok kvok kvok

Reagovat
smazaný uživatel

to jenom vykompenzoval za to, že nedal na začátku Yayovi žlutou přece..

Reagovat
PP

Ale ten přechod Kohoutů do útoku + po ztrátě balonu okamžité napadání a tlak na balon je prostě nádhera..

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham vyhraje titul. a pokud ne, tak už nikdy

Reagovat
J0EL

Ol, takze nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Srandovné je že to isté si hovoria fandovia až 3 klubov

Reagovat
masly008

tak ona to vlastně ani vůbec ruka nebyla.

Reagovat
Free_player

asi jen bok no

Reagovat
smazaný uživatel

prosim nejaky nesekaijici stream, jakykoli

Reagovat
Counter

https://www.reddit.com/r/soccerstreams/comments/45r31y/match_thread_manchester_city_vs_tottenham_hotspur/

Vyber si odsud, je jich spousta a nějaký určitě bude vyhovovat. Já koukám na navixsportu, jen to chce trochu trpělivosti s aktualizováním stránky.

Reagovat
smazaný uživatel

to znam, ale prave se mi tam vsecko sekalo, tak jsem doufal v nejaky odzkouseny stream, ale diky

Reagovat
Counter

Navixsport je výborný :-)

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsem neco nasel, sice o tri minuty pozadu a spanelsky ale drzi

Reagovat
Heisenberg

Pressing Spurs je super, hráči City se dostali už tolikrát do situace 1 vs. 2 nebo 3.

Reagovat
wild

Son jak sa tam este motal jak skrecok v kolese

Reagovat
Switchback

Reagovat
Heisenberg

Porouchal se.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Legendy říkaj, že Son motá ve vápně dodnes...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Carrolla teď nééééééééééé

Reagovat
Whitemedia

Ale City je bez Kevinka v ofenzivě dost marné..

Reagovat
vladis271

City mi príde fyzicky strašne vpiči, a to LM začína tento týždeň.

Reagovat
I am Mancunian

cez nich mame este sancu na top4

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
Whitemedia

Nepřipomínej to

Reagovat
J0EL

Rose jaky zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Rose jaky magor

Reagovat
Heisenberg

Rose

Reagovat
masly008

rose dobrý hajzl.ted bych jim balon nevrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Rose škoda, že to nemalo šancu na úspech.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
Cobra

Jak si je tam povodil

Reagovat
Hachim Mastour

City pls

Reagovat
Counter

http://awesomescreenshot.com/0df5mpoud4

Clattenburgu, kde jsi tam viděl úmysl? A ne že by ty další dílčí body hrály v jeho prospěch...

Reagovat
smazaný uživatel

penalta sice vymyšlená, ok. nicméně City až na 2 akce (Yayova sražená střela / centr na Aguera + přímák) úplně bezzubí. většinou v těchto fázích utkání jsme při vedení zalezlí na své půlce a modlíme se za 90. minutu, obzvlášť proti kvalitnějším týmům.

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam, paráda, už nic nenapíšu, nikdy.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Hachim Mastour

Góóóóól

Reagovat
Whitemedia

JOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Ten borec je skvělej.

Reagovat
diastan

otočit za tu pecku

Reagovat
fenixLFC

iheanachooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

snad uz kopnu bonyho do riti a nechaju hrat jeho

Reagovat
lucius6

Ono se už zdá, že tomu tak je.

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

No ten to zavesil

Reagovat
Free_player

Reagovat
Switchback

Borec

Reagovat
masly008

ti si je rozebrali.clichy

Reagovat
Counter

Clichy

Reagovat
Cobra

Dembelé

Reagovat
Busby babes

malinko zaspal.

Reagovat
smazaný uživatel

iheNACHO

Reagovat
Hokaido

Walker je celej druhej poločas úplně mimo, dalo se čekat, že přes něj ten gol padne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta akce celkově byla nebránitelná. Naprostá nádhera.

Reagovat
Mastný Chobot

Kompany

Reagovat
Hachim Mastour

Takto to musí ostať do konca.

Reagovat
PP

Tyyyy vole to byl propad stoperů..

Reagovat
masly008

jinak keane je špatenka.

Reagovat
fenixLFC

kane a yup

Reagovat
Cobra

Docela jo, snad tam pustí Chadliho

Reagovat
Mastný Chobot

Jaja v druhom polčase fantastický

Reagovat
smazaný uživatel

tedka od nej cekam nejaky random gol

Reagovat
smazaný uživatel

City ještě obrátí. Možná i z penalty.

Reagovat
nani92

veru tak

Reagovat
Switchback

Asi né jirko

Reagovat
Free_player

naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to city nenakopne, remízu beru. Další bod na united a LM zase o krok blíž.

Reagovat
Counter

Teď ten čárový

Reagovat
vodka

hm, spurs

Reagovat
Hachim Mastour

City pls

Reagovat
smazaný uživatel

Erikssseeeeeeen

Reagovat
Whitemedia

Tragédi...

Reagovat
masly008

otamendi

Reagovat
nani92

Evans > Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Richard Dunne > Otamendi

Reagovat
Mastný Chobot

tak to je napiču

Reagovat
Cobra

Erikseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Orlandiiik

ERIKSEN !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole, slušná diera

Reagovat
vodka

Lamela skvěle, za depaye bych měnil hned

Reagovat
Whitemedia

Otamendi skoro

Reagovat
Counter

nezasloužené, ale Lamela krásný pas

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžené*

Reagovat
Switchback

Reagovat
Free_player

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnu zápas a za 2 sekundy gól.

Reagovat
Busby babes

Dejte City titul!!!

Reagovat
jk

Eriksen-sen-sen He is tottenhams 23,

Eriksen-sen-sen came to play for AVB,

To the left, to the right,

He's our midfield dynamite,

When he plays in lillywhite,

He makes Ozil look shite.

Reagovat
Hokaido

Ten váš komplex je fakt úsměvnej, ale tak není se čemu divit. Na světě snad není žádná tak velká rivalita, kde by čistě sportovně jeden klub natolik dominoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vy byste neměli žádný chanty, kde zesměšňujete soupeře .

A tenhle navíc patří k těm povedenějším .

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Otamendi je jebnutý úplne alebo ako už dpc

Reagovat
smazaný uživatel

měl by si dát mezi nohy síťku.

Reagovat
smazaný uživatel

A dať na seba reťaz aby nevybiehal preč zo svojho miesta.

Reagovat
Switchback

GOL GOL GOL GOL GOL

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to Yaya docela posral

Reagovat
C-M@ster

Özil by přihrával ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ERIKSEEEEEEEEEN

Reagovat
Whitemedia

Tvle, v hledišti kopie Mourinha

Reagovat
Heisenberg

Mezi Otamendiho nohama by projelo Ferrari. Ale dobře, jen ať si Pellegrini s LvG bojujou o LM pro Mourinha/Guardiolu.

Reagovat
Coutinho10

oni to este slepice vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Pocheho pěkný střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi s Kolarovem špičkový branění.

Reagovat
Counter

To i ten střed zálohy, že Lamelu takhle nechali.

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne yaya nesmyslna ztrata

Reagovat
smazaný uživatel

To opustenie svojho priestoru v podaní Otamendiho fakt nepochopím.

Reagovat
Switchback

Aguero je strašnej

Reagovat
Swarley

otřesný zápas v jeho podání

Reagovat
Switchback

však jasně

Reagovat
Swarley

ok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Lamela

Reagovat
smazaný uživatel

Kun je takový jájínek teď furt, nebo mu jen nevyšel zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Góly síce dáva pravidelne, ale do hry nemá taký prínos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Free_player

hlavně bacha na 4. min

Reagovat
Busby babes

City fall from 2nd to 4th after all their spending; that's a greater fall than 4th to 5th from United, isn't it?

To je otazka, kterej manchester je horsi...

Reagovat
Busby babes

vysledkove teda samozrejme my.

Reagovat
I am Mancunian

ty co tu skusas

Reagovat
Busby babes

co bych zkousel. Porad se tu omyla kolik jsme neutratili milionu a jsme pati. City utratili jeste vic a jsou ctvrti. To taky asi neni zrovna uspech, nemyslis?

nic to nemeni na tom, ze hrajem picu.

Reagovat
Counter

*omílá

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Tak ManCity před sebou aspoň mají světlé zítřky s Guardiolou.

Reagovat
Busby babes

my s Giggsem.

vsak jasne, od pristiho roku to bude uplne jiny. ale s tim kolik utratili by asi taky meli byt jinde. Stejne jako my no.

Reagovat
Counter

Aspoň postoupili v LM z daleko těžší skupiny A i v té lize jsou na tom líp, pořád bych je ani neodepisoval z boje o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling mi pripadá zápas od zápasu pomalší.

Reagovat
smazaný uživatel

i tak byl dneska o dva parníky před Kunem

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Counter

Silva

Reagovat
Hachim Mastour

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Silva

Reagovat
Switchback

LLoris

Reagovat
Free_player

dobře mu to Lloris vzal z hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Kto má pripravenú štatistiku City proti top 6, sem s ňou. Nech sa zase zasmejem

Reagovat
nemamvasrad

Proti současné top6 1-2-4.

Reagovat
Cobra

Je to tááááááááááááááááám!!!!

Reagovat
habinity

Reagovat
Free_player

Yesssssssss !!! City pokořeno ..... COYS!

Reagovat
PP

Tak Tottenham při plném zdraví jednoznačně 1. nebo 2. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli jsem si o Arsenalu myslel, že jsou haluzáci, tak opravdu netuším, co napsat o tomhle.

Reagovat
Counter

Ale tušíš, jen se ti nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele Eriksen

Reagovat
GarethBaleCZ

ANO!! Sice s dávkou štěstí, ale je to tam

Reagovat
masly008

no.štěstí bych to nenazval.

Reagovat
GarethBaleCZ

Tak ze dvou šancí jsme dali dva góly, City byli podle mě lepší, zvlášť ve druhým poločase

Reagovat
masly008

z jedné šance.2 gol vám daroval rozhodčí.

Reagovat
jk

Ticho tam dole

Reagovat
masly008

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

A teď zase začne ten šílený program s EL a FA cupem. EL bych jednoznačně nechal pro béčko, hlavně nechat odpočinout Harryho, Chrise, Mousu a Tobyho.

Poche, ale letos bere vážně i EL, tak snad se nikdo nezraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Komplet všechny co byli dnes na lavičce chci vidět ve čtvrtek v základu. + Bentaleb a Onomah. Dier se mi zdál ke konci unavenější, takže stoperskou dvojici to asi bude chtít ponechat (nebo Wimmer + Bentaleb).

Reagovat
smazaný uživatel

No na stopery nemáme alternativu, Bentaleb by byl průšvih to už radši někdo z juniorky.

Alli taky nevypadal moc svěže. Za mě :

Vorm - Davies, Alderweireld, Wimmer, Trippier - Mason, Bentaleb - Onomah, Lamela, Son - Chadli

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle nějak bych si to přál, akorát ještě Carrolla do základu, asi za Sona.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo na toho sem uplně zapoměl

Prostor bude i v neděli proti Crystal Palace v FA cupu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele