Premier League - preview 2. kola

14.08.2015, 08:48, aktualizováno 17.08.2015, 08:26
Previews
Anglická nejvyšší soutěž má na programu rovněž tradiční pondělní dohrávku. Ta nás zavede na Anfield Road, kde Liverpool přivítá nováčka z Bournemouthu...
Liverpool FC - AFC Bournemouth  (pondělí 21:00)
Druhé kolo Premier League se překlání už do čtvrtého dne. Zdánlivě nekonečný maratón hracího dne uzavře souboj Liverpoolu s nováčkem soutěže Bournemouthu. Pro Cherries to bude další šance získat premiérové body v elitní anglické soutěži...

Liverpool v prvním kole výkonnostně rozhodně nepřesvědčil, ale tři veledůležité body z hřiště Stoke City si zásluhou překrásné branky Coutinha odvezl. Dá se tak očekávat, že Brendan Rodgers podle svého zvyku ponechá v základní jedenáctce takřka stejnou sestavu jako minulý týden.

Otazník visí nad startem Adama Lallany, který předvedl skutečně průměrný výkon a na jehož post se tlačí drahá posila z Hoffenheimu Roberto Firmino. Určitou možnost nabízí taky Emre Can, ale James Milner s Jordanem Hendersonem mají svoje pozice prozatím zajištěné. Mimo hru jsou vinou zranění Jon Flanagan, Joe Allen a Daniel Sturridge.

To Bournemouth se musí vypořádat s absencí klíčového středopolaře Harryho Artera, který kvůli bolavému tříslu nastoupí nejdříve příští týden. Od první minuty by neměl hrát ani Christian Atsu, jenž propásl už úvodní klání s Aston Villou.

Goldsands Stadium si svátek v podobě historické premiéry v Premier League užil, Bournemouth předvedl především v prvním poločase velmi sympatický výkon. Chyběl pouze bodový zisk, jenž se dá klást za vinu i nezkušenosti.

I proto se dají očekávat změny v sestavě. Eddie Howe dal v prvním zápase šanci z drtivé většiny těm, kteří si postup do první ligy vybojovali. Na Anfield Road už by však měla nastoupit nejsilnější sestava i se všemi posilami. Na debut v základní sestavě se těší obránci Sylvain Distin, rekordní nákup Tyrone Mings, ale i křídelník Max Gradel, jenž už před týdnem odehrál prvních 22 minut v Premier League.

Přestože jsou svěřenci Eddieho Howea mezi nejlepšími týmy Anglie vůbec poprvé, s Liverpoolem mají čerstvé zkušenosti. Na začátku roku 2014 prohrál Bournemouth 0:2 ve čtvrtém kole FA Cupu, těsně před minulými Vánoci pak podlehli 1:3 ve čtvrtfinále ligového poháru.

Pro zajímavost - v obou těchto zápasech nastoupila v základní sestavě šestice hráčů Bournemouthu jako v ligové premiéře. Za Liverpool naproti tomu jen tři, respektive pět borců.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Škrtel, Lovren, Gomez - Milner, Henderson - Ibe, Coutinho, Lallana (Firmino) - Benteke
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruć - Francis, Elphick, Distin, Mings - Ritchie, Surman, Gosling, Gradel - Kermorgant - Wilson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Prohrát první zápas sezony, to pro Arsenal není nic moc nového - "podařilo" se mu to i předloni, když ho na Emirates Stadium zaskočila Aston Villa v čele s Bentekem. Gunners to však tehdy nakoplo k pěti výhrám v řadě a vše bylo rázem zapomenuto. Jak asi Wengerova parta zareaguje letos?

Pokud prohra v úvodním duelu není pro Londýňany ničím novým, nezvládnutí obou dvou vstupních zápasů - doma i venku - by už znamenalo takřka bezprecedentní šok. Arsenalu se to v Premier League stalo jen jednou, v inaugurační sezoně před 23 lety, a tedy ještě bez Wengera na lavičce.

Crystal Palace nyní pro Arsenal představuje zvláštní výzvu. Loni s ním Gunners dvakrát vyhráli 2:1 a na Selhurst Parku nepadli už 12krát v řadě, přesto jde z Eagles pořádný respekt. První kolo zvládli a navíc mají rozjetá křídla v Zahovi s Puncheonem, přičemž v zákrytu číhá ještě Bolasie - kat liverpoolský.

Pod Alanem Pardewem zatím Crystal Palace opanovalo 11 zápasů z celkového počtu 19 - sám někdejší manažer Newcastlu přitom zrovna posledním skalpem Norwiche vyrovnal rekord jakéhokoliv lodivoda Eagles v Premier League.

Teď ke všemu Pardewovi nekomplikuje situaci žádné čerstvé zranění, nic. Chamakh se Speronim zůstávají na marodce, ale to není žádný problém. Alex McCarthy je talentovaným mladým brankářem a za marockého forvarda má Pardew rovněž několik schopných alternativ.

Do sestavy Arsenalu se pravděpodobně vrátí Alexis Sánchez, jenž během dovolené po Copě Américe nijak nezahálel a už o minulém víkendu seděl alespoň mezi náhradníky. Místo v základu by Chilanovi mohl uvolnit Oxlade-Chamberlain. V pořádku je dále Bellerín a také on bude tlačit na svého rivala Debuchyho.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Ward, Dann, Delaney, Souaré - Cabaye, McArthur - Zaha, Puncheon, Bolasie - Murray
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Coquelin, Ramsey - Sánchez, Cazorla, Özil - Giroud (Walcott)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.25 - 4.00 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Chelsea FC  (neděle 17:00)
Obhájce titulu proti vicemistrovi. Anglická liga podle loňských výsledků nemůže nabídnout větší šlágr. V polovině srpna je na něj však možná trochu záhy. Především z pohledu Chelsea, která od začátku přípravy, přes Community Shield až po start Premier League nevyhrála v základní hrací době jediný duel.

Start soutěžní sezóny zřejmě na Chelsea přišel příliš brzy - bylo to vidět i v závěrečných minutách zápasu doma proti Swansea (2:2), kdy už fotbalisté fyzicky odcházeli. Umocněno to bylo i vyloučením Courtoise, který na hranici vápna sestřelil Gomise a o zápas s Manchesterem City logicky přijde. Nahradí jej Asmir Begović.

Na lavičce Chelsea kromě obou zmíněných gólmanů nebude sedět ani hlavní týmová doktorka Eva Carneiro. Ta dostala od portugalského manažera dočasný zákaz účastnit se zápasů i tréninků po údajně nemístném ošetření Edena Hazarda právě v zápase proti Labutím.

Jinak ale Blues budou mít k dispozici úplně celý kádr, pouze záložník Oscar má menší zdravotní problémy a jeho start je ohrožen. I ve stoprocentním stavu by však s největší pravděpodobností padl za oběť defenzivnějšímu plánu Josého Mourinha, který vedle Matiće a Fábregase postaví doprostřed zálohy jednoho ze středopolařů s obrannými vlohami. Volba má padnout na Ramirese či Kurta Zoumu.

Manažer Manchesteru City Manuel Pellegrini naproti tomu musí počítat s absencemi záložníků Fabiana Delpha a Fernanda. Vinou zranění si nezahraje ani obránce Gaël Clichy. To Yaya Touré bude hrát i přes menší problém s třísly, kvůli kterému nedohrál úvodní kolo.

Citizens v něm rozstříleli West Bromwich Albion na jeho půdě 3:0, což - především proto, že tým trénuje Tony Pulis - rozhodně není radno brát na lehkou váhu. Právě Touré se spolu se Silvou a Kompanym (byť oficiálně připadly dvě branky Afričanovi) zatížili konto Baggies gólově.

Manuel Pellegrini má samozřejmě ze zisku tří důležitých bodů radost, přehnané sebevědomí však rázně krotí. A všechnu pozornost upírá na nadcházející nedělní duel. "Po prvním kole nemyslíme na titul, hovoříme tu o možnosti získat body na domácí půdě proti šampionovi. Chelsea patří k týmům s největšími šancemi na zisk titulu," uznal soupeřovu kvalitu chilský trenér.

Samozřejmě jde v první řadě o slušnost, jeho respekt však lze vysvětlit ještě z jednoho důvodu. Z deseti zápasů v Premier League, které Mourinho proti Manchesteru City odřídil, prohrál "Special One" jen jednou. A šestkrát zvítězil. Nikdy navíc nedostal víc než jednu branku - právě na gólové sucho se musí diváci připravit.

Kromě toho můžeme připomenout ještě jednu zajímavou bilanci. V pátek jsme hovořili o dlouhé sérii Manchesteru United v tento netradiční den. No, a Chelsea se pro změnu nesmírně daří v neděli. Od února 2013 na konci týdne ani jednou neprohrála. Dva a půl roku. Sedmadvacet utkání v řadě.

Za Pellegriniho partou však stojí senzační domácí forma. V posledních sedmi ligových utkáních Citizens shodně zvítězili, hned šestkrát navíc udrželi čisté konto. Ani Chelsea se v Manchesteru příliš nedaří - v předchozích sedmi kláních napříč všemi soutěžemi tam vyhráli jedinkrát.

Ani případný neúspěch však kontroverznímu kouči Blues sebevědomí nevezme. "Premier League má osmatřicet kol. To je věčnost, maraton," zdůraznil José Mourinho na tiskové konferenci. Bagatelizovat však tento šlágr nehodlá.

"Nemůžu říct, že to nebude klíčový zápas, nemůžu říct, že nebude extrémně důležitý. V zápasech kandidátů na titul jsou každé tři body důležité. Rozhodně však nelze tvrdit, že vítěz utkání dosáhl něčeho příliš významného," uvedl na pravou míru.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov - Touré, Fernandinho - Navas, Silva, Sterling - Agüero
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Begović - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires (Zouma), Matić - Willian, Fábregas, Hazard - Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Everton FC  (sobota 13:45)
Největší taháky druhého kola Premier League jsou nachystány až na Super Sunday, takže šlágr sobotního programu je poněkud netradiční. Žádný trhák typu souboje dvou členů Big Four, kdepak. Po obědě vyběhnou na trávník fotbalisté Southamptonu a Evertonu.

Oba týmy začaly ligovou soutěž remízou 2:2, oba však z trávníku odešly v jiném rozpoložení. Přestože Everton dvakrát proti Watfordu stahoval ztrátu a za dělbu bodů by nakonec měl být rád, musí tento výsledek z domácího utkání brát jednoznačně jako neúspěch.

Naproti tomu Southampton, který taktéž proti Newcastlu prohrával ve druhém dějství 1:2, bere bod všemi deseti. Po náročném třetím předkole Evropské ligy s Vitesse Arnhem, navíc z půdy soupeře. Pro Erwina Koemana vskutku slušný debut na lavičce týmu jeho bratra. Ronald by po zranění achillovky měl být na tento víkend připraven - o berlích.

Saints byli v létě opět velmi aktivní. Kromě řady významných odchodů celek logicky i posílil - přišli Jordy Clasie, Cédric Soares nebo Juanmi. Navíc se fanoušci po roce a čtyřech měsících dočkali návratu oblíbence Jaye Rodrigueze, který proti Magpies dokonce nastoupil v základní sestavě.

Oproti svému sobotnímu soupeři zaujali Toffees na přestupovém trhu vlastně pouze tím, že sveřepě odmítali astronomické nabídky Chelsea za mladého stopera Johna Stonese. Jedinou skutečnou posilou byl vlastně Tom Cleverley; a jestliže si Roberto Martínez od letní přípravy představoval hlavně vylepšení souhry, jeho plán prozatím nevypadá jako povedený.

K dobru mu nepřišlo ani zranění jedné z hlavních opor Leightona Bainese, jenž po operaci kotníku nebude moci nastoupit k utkání zřejmě po celý zbytek roku 2015. Proti Watfordu hrál na jeho místě mladík Brendan Galloway, v Southamptonu se počítá spíše se zkušenějším Bryanem Oviedem.

Stejně tak se počítá spíše s tím, že Karamelky na jihu Anglie moc velký úspěch neudělají. Nevyhrály tam už šestkrát v řadě, z toho čtyřikrát prohrály. Na stadionu Southamptonu navíc mají velkou smůlu - v posledních dvou utkáních si tam hráči Evertonu vstřelili neuvěřitelné tři vlastní branky.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Soares, Fonte, Yoshida, Targett - Wanyama, Davis - Tadić, Mané, Rodriguez (Long) - Pellé
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Oviedo - Barry, McCarthy - Mirallas, Barkley, Cleverley - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Norwich City  (sobota 16:00)
Minulý týden názorně ukázal, jak moc velký rozdíl může být mezi dvěma na pohled identickými prohrami. Zatímco Norwich podlehl Crystal Palace rozdílem dvou branek, a přitom klidně mohl remizovat, Sunderland při tom samém rozestupu na Leicester jednoduše vůbec nestačil...

Podle informací Guye Mowbraye z BBC Sunderland strávil celý uplynulý týden drilováním defenzívy, kde se také dají očekávat změny. Pravá strana hořela, zbrusu nová stoperská dvojice Kaboul-Coates si nerozuměla.

Naopak Alex Neil by se mohl snažit napodobit kolegu Ranieriho a využít šikovnosti Nathana Redmond (minule posazeného) podobným způsobem jako italský manažer využil hrdiny zápasu Riyada Mahreze.

"Chceme nastoupit a hrát stejně jako dobře jako o posledním víkendu, akorát s tím rozdílem, že to tentokrát půjde poznat i na výsledku," prohlásil skotský manažer, který na Stadium of Light při své první návštěvě hnedka musí lámat prokletí šesti nevyhraných zápasů Norwiche v řadě.

Canaries skutečně stánek Sunderlandu nedobyli od roku 1997, ovšem i samotné Black Cats si nesou svůj kříž. Zahajovací domácí vystoupení sezony Premier League totiž naposledy zvládly na podzim 2007, což už je tedy téměř deset let.

Kromě změn v obraně bude muset Dick Advocaat učinit minimálně jednu takovou i výše ve hřišti; naposledy startující Adam Johnson si poranil rameno, a i když ho nečeká operace, minimálně šest týdnů jeho rekonvalescence zabere.

Naopak nově příchozí Yann M’Vila již figuruje v nominaci po svém extempore za rezervu, obnášející asistenci a vyloučení. To na druhém konci barikády k žádným změnám nedochází. Trojlístek Mulumbu - Martin Olsson - Lafferty byl nedostupný před týdnem a je i nadále.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Matthews, O'Shea, Coates (Kaboul), Van Aanholt - Larsson, Rodwell, Cattermole, Lens - Defoe, Fletcher
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Whittaker, Martin, Bassong, Brady - Redmond, Tettey, Howson, Hoolahan, Johnson - Jerome
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.25 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Stoke City  (sobota 16:00)
Jeden gól, jeden svým způsobem neopakovatelný okamžik stál v minulém kole Tottenham i Stoke City veškeré body. V případě Spurs šlo o vlastenec z dílny Kylea Walkera, v případě Potters zase o parádní Coutinhův úder zčistajasna. Moment jakého ražení rozhodne vzájemný souboj těchto týmů?

Stoke City letos od pohledu vypadá docela jinak než kdy dřív; i než loni. V Begovićovi, zraněném Shawcrossovi a N’Zonzim Mark Hughes minimálně pro úvodní kola ztratil bez přehánění kostru loňského úspěchu - a tu ani lehce bizarní akvizice Xherdana Shaqiriho nenahradí.

Mark Hughes se nechal slyšet, že si od švýcarského šikuly slibuje především schopnost rozhodovat zápasy ve prospěch jeho týmu, a to bude potřeba zvláště ve venkovním prostředí. Tam Potters netriumfovali už pětkrát v řadě; na druhou stranu konkrétně White Hart Lane loni vyloupili.

Pokud Stoke se v létě zaměřil na vyztužení ofenzívy, Tottenham to vzal přesně z opačného konce. A měl k tomu pádný důvod, však Kohouti loni v domácím prostředí udrželi ubohé jedno čisté konto.

To by se nyní mělo pomalu měnit, ovšem pokud zahajovací duel něco napověděl, je to zdánlivá skutečnost, že bude potřeba něco udělat i s ofenzívou. Harry Kane se teď při svém 50. prvoligovém startu bude muset zaměřit více na zakončování akcí než na jejich tvorbu jako minule.

V tom mu budou muset pomoci i spoluhráči, z nichž žádný nechybí. Danny Rose s Androsem Townsendem se již stihli dát do pořádku a mezi tři tyče se ke svému 100. utkání v Premier League bude moci postavit Francouz Hugo Lloris.

Na druhé straně barikády je to podstatně složitější. Xherdan Shaqiri zatím bude celou akci sledovat jen z tribuny (jako posledně), neboť si z Milána přinesl jednozápasový distanc. Zranění jsou potom Odemwingie s Bojanem a nejisté jsou starty Arnautoviće s Wilsonem. Pieters setřásl menší nemoc.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies (Rose) - Dier (Mason), Bentaleb - Dembélé, Eriksen, Chadli - Kane
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Muniesa, Cameron, Pieters - Van Ginkel, Whelan - Walters, Adam, Afellay - Diouf
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.80 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Domácí stadion Watfordu dnes zažije velkou slávu - Hornets se totiž v utkání s West Bromem představí před vlastním publikem v prvoligovém zápase po více než osmi letech. Naposledy z toho byla remíza 1:1 s Newcastle, v květnu 2007. Tehdy mimochodem prožívali fanoušci na Vicarage Road ohromně frustrující sezonu..

"Sršňům" totiž čekání na první domácí výhru trvalo až do listopadu a na konci jara měli v této kolonce pouze tři zářezy. Něco podobného si letos každopádně nesmí dovolit, chtějí-li splnit svůj záchranářský cíl. Diváci by se určitě nezlobili, kdyby svěřenci Quique Sáncheze Florese zopakovali triumf 5:1 z posledního prvoligového zápasu proti WBA; to však bylo v sezoně 1985/86. V současnosti neprohrál West Brom v souboji těchto dvou týmů sedmkrát v řadě.

Flores má plán pro dnešní úspěch podle všeho narýsován jasně: klíčem je prý ujmout se vlády nad zápasem. "WBA má velmi úzce semknutý tým, jsou ohromně fyzicky silní, hrají dobře ve vzduchu. Jejich hráči mají velkou kvalitu," glosoval španělský manažer, který v úvodním klání s Evertonem vyslal na hřiště borce jedenácti (!) různých národností. "Snaží se hrát jako jeden muž. Musíme přijít na to, jak bychom se měli pokusit kontrolovat hru," dodal.

Vzpruhu v domácím táboře zajišťují návraty uzdravených záložníků Almena Abdiho a Stevena Berghuise; chybět však budou obránce Miguel Briton a gólman Giedrius Arlauskis. Hosté napjatě čekají na výsledky testů, které mají odhalit stav nových posil Salomóna Rondóna a Serge Gnabryho.

Tony Pulis, manažer WBA, musí každopádně svým svěřencům promluvit do duše - úvodní prohra 0:3 s Manchesterem City jejich sebevědomím hodně zamávala. Vůbec to nevypadalo na klasickou Pulisovu nepropustnou obranu, s níž Baggies od koučova nástupu v loňské sezoně udrželi čisté konto desetkrát z osmnácti pokusů. "Hrát první dva domácí zápasy roku proti City a Chelsea je těžké samo o sobě, ale nastoupit proti nováčkovi v jeho domácím debutu také nebude žádný med," vraští čelo uznávaný stratég.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Prödl, Holebas - Behrami, Capoue - Anya, Jurado (Ighalo), Layún - Deeney
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Chester, McAuley, Lescott, Brunt - Gardner, Fletcher, Morrison, McClean - Lambert, Berahino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.60 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Leicester City  (sobota 16:00)
Velký zápas se chystá na východě Londýna, na stadion West Hamu United přijede Leicester City. Na první pohled se jedná o běžné utkání nijak zvlášť ambiciózních celků - oba dva však v minulém kole zazářily a nyní se od nich čeká zopakování skvělého výkonu. Oba dva vyhlíží vítězství ve dvou prvních kolech po dlouhých osmnácti letech...

Kladiváři senzačně vyhráli na Emirates Stadium 2:0, zatímco Leicester rozstřílel Sunderland 4:2. Fantasticky zahráli hlavně Marc Albrighton a Riyad Mahrez - nejlepší hráč prvního kola. Foxes se vyplatila změna rozestavení; nový manažer Claudio Ranieri volí systém 4-4-2 a dá se očekávat, že vítězná sestava se vůbec nezmění.

Liškám dokonale vyšel už i loňský závěr sezóny, v součtu s prvním zápasem této sezóny získali z posledních 30 možných bodů celých 25! To je o čtyři body více, než dokázal jakýkoli jiný celek v anglické elitní soutěži. Osm vítězství z deseti zápasů. To je mimochodem víc než se jim povedlo v předchozích pětapadesáti prvoligových zápasech.

West Hamu zahrála v derby s Arsenalem výtečně celá obranná čtyřka - přesto v jejím složení pravděpodobně dojde k jedné změně. Carl Jenkinson, jenž hostuje právě od Kanonýrů, se logicky vrací do nominace a nejspíš i do základní sestavy. Jestli to odnese Tomkins, který ze stopera na pravé lajně zaskakoval, či právě jeden ze středních beků Reid - Ogbonna, závisí na manažerovi Slavenu Bilićovi.

Ten kromě Jenkinsona může využít i služeb Pedra Obianga, který se konečně uzdravil a může si odbýt debut. Nejdřív však musí vyšoupnut ze sestavy šestnáctiletý zázrak Reece Oxforda - sedmého nejmladšího hráče historie Premier League. Mimo hru je tak pouze Joey O’Brien, Andy Carroll a Enner Valencia.

Leicester nemá k dispozici pouze Mattyho Jamese, jemuž start znemožní zraněné koleno. Jamie Vardy, jeden ze střelců proti Sunderlandu, by měl hrát od první minuty, přestože byl pokutován za rasistické poznámky. Hvězdní útočníci Kramarić a Ulloa si tak na první minuty zřejmě budou muset počkat.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Reid, Ogbonna, Cresswell - Kouyaté, Oxford, Noble - Payet - Zárate, Sakho
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - De Laet, Morgan, Huth, Schlupp - Mahrez, King, Drinkwater, Albrighton - Okazaki, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.50 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Newcastle United  (sobota 16:00)
Pro Swansea i Newcastle byl první ligový víkend tak trochu o odhalování schopností jistých individualit. André Ayew vykázal klid na balonu, Montero terorizoval Ivanoviće a Shelvey navázal na jarní progres. V Newcastlu se zase těšili z nové posily ve Wijnaldumovi, ale i Mbembovi. Komu se povede lépe následující duel?

Garry Monk na tiskové konferenci upozorňoval na to, že ačkoliv se jeho Swansea proti Newcastlu v nedávné minulosti dosti dařilo, tyhle Straky jsou obměněné a vedené odlišným manažerem, což může udělat zásadní rozdíl.

To je pravda, na druhou stranu oněch 17 bodů utržených labutěmi ve vzájemných soubojích s Newcastlem vskutku budí respekt; nikdo koneckonců v tomtéž intervalu neměl na NUFC srovnatelnou pifku.

Magpies teď nehraje do karet ani ten fakt, že musejí cestovat ven. Tam totiž nezvládly už šest zápasů v řadě, přičemž skórovat se jim podařilo jenom jednou. Steve McClaren, pod nímž Newcastle hnedka vypadal být směrem dopředu uvolněnější, má tak před sebou pořádný oříšek.

Bývalý kouč anglické reprezentace se patrně před týdnem zhrozil, když mu na nosítkách odnášeli Vurnona Anitu, Nizozemcovy problémy se zády však nakonec nejsou vážného rázu a neměly by mu zabránit ani v dnešním startu. Komplikací je naopak operace útočníka Rivierea a nedoléčená zranění dvojice Dummett-Cabella.

Garry Monk na tom byl podobně jako McClaren; také jemu zatrnulo, když se Ki Sung-yueng chytal za zadní stehenní sval, také on si ale později ulevil. Jde údajně jen o lehké natažení a korejský středopolař by nakonec klidně mohl sehrát roli již v tomto klání.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Cork, Shelvey - Ayew, Sigurdsson, Montero - Gomis
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Haïdara - Colback, Anita - Sissoko, Wijnaldum, Obertan - Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.80 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Manchester United  (pátek 20:45)
Premier League v pátek? Vzpomíná si vůbec někdo na takový zápas? Naposledy byli fanoušci v ochozech před víkendem před dvanácti lety. A dnes se Villa Park zaplní zase. Přijede Manchester United, který v pátek ještě nikdy neprohrál. A pěknou řádku let neprohrál i na půdě Villans. Jak to dopadne nyní?

Páteční liga je v Anglii absolutní výjimka. I přesto, že José Mourinho brojí pro úlevy pohárovým celkům každou chvíli. Přestože je to v jiných předních ligách běžné, šéf Premier League Richard Scudamore byl dlouho proti. Až od příští sezóny (zatím na tři roky) se páteční zápasy zavedou v minimálním počtu deseti opět do programu, poprvé od září 2003.

A proč se ve Villa Parku bude hrát v pátek tentokrát? V sobotu se hrát nemůže, zatrhla to policie z West Midlands kvůli ultra pravicovému průvodu English Defence League, jenž mimo jiné brojí proti radikálnímu islámu. A koná se právě v sobotu patnáctého. No a v neděli či v pondělí se hrát nemůže, jelikož United v úterý bojují proti Bruggám o Ligu mistrů.

Zpět ale k fotbalu. Manchester United si může s přesunem na páteční termín mnout ruce - v tento den v nejvyšší soutěži neprohrál už čtrnáctkrát v řadě. A libuje si i v návaznosti na cíl cesty - ve Villa Parku se mu rovněž náramně daří, naposledy tam prohrál před dvaceti lety. Devatenáct utkání bez porážky je přitom ligový rekord; žádný jiný tým na žádném jiném cizím stadionu takhle dlouho bez prohry nevydržel.

Aston Villa se tedy má čeho obávat, stejně jako Red Devils však má po minulém týdnu fůru sebevědomí. United doma udolali Tottenham 1:0 a nejtěsnějším možným výsledkem triumfovali taky Villans. Na půdě nadšeného nováčka Bournemouthu sice nebyli lepším týmem, avšak zásluhou střídajícího Rudyho Gestedeho brali tři body.

Právě vysoká posila z Blackburnu by nyní měla nastoupit dokonce od první minuty a nahradí jednoho z dvojice Jordan Ayew, Gabriel Agbonlahor. Hrát ještě nebudou Jack Grealish a Carles Gil, kteří sice oba trénují, ale na utkání k dispozici nejsou. V nominaci není ani stoper Okore.

To v sestavě United zřejmě k žádným změnám nedojde. Nemusí. Jedinými absentéry zůstávají nemocný Phil Jones, nedostatečně fyzicky zdatný Marcos Rojo a nakonec David De Gea, který podle Loise van Gaala stále není duchem stoprocentně přítomen, aby mohl odchytat zápas.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Richards, Clark, Amavi - Veretout, Westwood, Gueye - Agbonlahor, Gestede, Sinclair
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Romero - Darmian, Smalling, Blind, Shaw - Schneiderlin, Carrick - Mata, Depay, Young - Rooney
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.75 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City11003:03
2.Leicester City11004:23
3.Crystal Palace11003:13
4.West Ham United11002:03
5.Manchester United11001:03
 Liverpool FC11001:03
 Aston Villa11001:03
8.Southampton FC10102:21
 Watford FC10102:21
 Newcastle United10102:21
 Chelsea FC10102:21
 Swansea City10102:21
 Everton FC10102:21
14.Stoke City10010:10
 AFC Bournemouth10010:10
 Tottenham Hotspur10010:10
17.Sunderland AFC10012:40
18.Norwich City10011:30
19.Arsenal FC10010:20
20.West Bromwich Albion10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2932)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pre výhru AV

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V 7. a 9. kole PL

Reagovat
smazaný uživatel

tipnem si. Chelsea a City?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Live a na Chelsea. 12. kolo doma proti City beru jako povinnou výhru AV, to ani nepotřebuje podporu palcem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Hokaido

Reagovat
PP

Wenger se píše "W", ale budiž..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
ElectrickMann

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Ono už se vlastně hraje v pátek.

Reagovat
smazaný uživatel

G. Inler do Leicestru

Reagovat
smazaný uživatel

Super pro ty ty pátky od příští sezóny Obecně si myslím, že je to mnohem lepší den na fotbal než pondělí..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdy

Reagovat
smazaný uživatel

to teda ne!!!

v pátek Synot liga. nejlíp Zbrojovka!

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlíp se Slavií co

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej fotbal

Reagovat
afc

V piatok sa ma chodi chlastat a nahanat kurvy a nie pozerat futbal.Dufam,ze Arsenal ani jeden piatok hrat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby mohli piatok chlastať a nahánať kurvy?

Reagovat
afc

Presne tak.Co je na tom divne?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či si ma správne pochopil

Reagovat
afc

Mas pravdu,nepochopil.To je tak,ked robim viac veci naraz,takze moju predchadzajucu odpoved ber ako keby nebola.A ci chodia nasi hraci chlastat a nahanat kurvy?Myslim,ze nie.Az na Girouda a Wilshera su to vsetko slusaci.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
kiwwi

do 23:00 chlastaju a nahanaju kurvy len pubertiaci bo o polnoci musia byt doma

Reagovat
Manik...

Reagovat
afc

To uz mam davno za sebou.V alize to zije az od polnoci.

Reagovat
kiwwi

tak potom aky mas problem s piatkovym zapasom ktory konci o 23:00?

Reagovat
afc

O 23 ist z domu do mesta mi nepride moc pohodlnne.Jedine si to pozriet v all stars a potom ist zit a nahanat kurvy.Aj tak sa da.

Reagovat
kiwwi

all stars uz zavreli ale jasne ze to treba kukat uz niekde v meste a potom sa uz len maximalne niekam inam presunut

Reagovat
afc

Jak zavreli?akoze nastalo?

Reagovat
kiwwi

jj, novy majitel to tam teraz preraba a ma to byt podnik na uplne iny styl

Reagovat
afc

Vedel som,ze sa to tam preraba.Ja bol v tom,ze to bude tam este lepsie a oni idu zavriet najlepsi sportovy pub v meste?To su fakt curaci.Ved im to muselo neskutocne ist.Stale plno a sami cudzinci.Nechapem

Reagovat
kiwwi

no keby to tak neskutocne islo, tak by to nezavreli...oni si to pojebali sami tym slovenskym pristupom - ide to, najebme tam ceny najvyssie v meste, zarobime este viac (co na tom, ze za zvysenymi cenami nielenze nestala aj zvysena kvalita, ale dokonca znizena - obsluha otrasna, oproti zaciatkom neochotna prepnut na pozadovany kanal, zapnut zvuk a pod.)

stratili klientelu a potom sa to snazili dohnat znizenim cien, prerabkou a pod. ale uz sa im to ocividne nepodarilo...skoda, malo to obrovsky potencial

Reagovat
afc

Takze teraz v meste nebude jediny na urovni sportovy pub.Fakt vysmech.Ja som tam bol naposledy na finale FACupu a bolo tam dost ludi.Mne hlavne vadilo,ze hore na poschodie si si nemohol sadnut lebo casnikom sa nechcelo chodit po schodoch.To inde v Europe by sa nemohlo stat.Tipujem,ze hlavne v irishi z toho musia mat radost.Asi tam teraz budu ludia chodit na futbal.

Reagovat
kiwwi

no sak dnes tam akurat idem

Reagovat
afc

Tam je fajn a ani pivo tam nie je drahe,na to,ze si v centre

Reagovat
j_mrazik

No vidíš a my vyráželi kolem 23 teprve z bytů a potkávali se v centru. Já chlast nějak extra k balení holek nepotřebuju a ty holky už trochu lízlý jsou, takže aspoň ušetříš cash i čas.

Reagovat
afc

Tak ja nemozem zato,ze kamosi uz o 8 idu do mesta a zas doma sa mi nechce byt tak dlho,takze tiez chodim von na taku 9.Chlastat tak do nalady a nie uplne na kasu.Treba sa setrit aj na sobotu

Reagovat
j_mrazik

V Praze je zajímavý, že holky chodí hodně v pátek a kluci spíš v sobotu. Proto my chodili ty pátky no.

Reagovat
afc

V ba je to take divne.V piatok plno ludi a v sobotu je dost malo.Asi su vsetci rozbiti po piatku,inak tomu nerozumiem,ze v sobotu su prazdne podniky.

Reagovat
kiwwi

teraz cez leto ani nie...nie je kde sadnut ktorykolvek den

Reagovat
afc

Tak zalezi ako kde.Napr teraz cez leto je u zlateho bazanta dost prazdno,pritom od septembra ram cez vikend nebudes mat sancu bez rezervacky zohnat flek.Dnes keby si tam vecer prisiel,tak v pohode bude flek.V prime v sobotu vacsinou je malo ludi.Teraz cez leto zase vsetci sedia v zahrade a v alize tam je to vzdy tazke odhadnut.Tam este pred polnocou nikto nie je a o jednej je tam natresk.Ale je pravda,ze teraz cez leto vsetci sedavaju vonku.

Reagovat
kiwwi

stare mesto je totalne narvane...vsetky terasy obsadene do posledneho miesta a ze ich tam je

Reagovat
minoLFC

tak keby im normálne zaplatíš, tak neutekajú a nemusíš ich naháňať....

Reagovat
afc

Kurvu si zaplatim na private.Na diskotekach je to ine.

Reagovat
smazaný uživatel

Určité procento lidí vykonávajících nějakou činnost nestanovuje paušální pravdu o činnosti celé společnosti.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Error

United - Bruggy v úterý na ČT btw

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

špica!

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Unitd v televizii, nieco take si nepamatam uz dost dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy v sobotu... kurva dlhá doba, no...

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som to samozrejme z mojho pohladu, lebo nemam Digi atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to som nevedel, tak prepáč prosím Čo máš za televíziu potom?

Reagovat
smazaný uživatel

tak zo sportovych kanalov mam Sport1,2 Eurosport1,2 Nova Sport,CT Sport..mal som este Slovak Sport1,2 ale to som zrusil, lebo na tom neslo prakticky nic, co by sa dalo sledovat, cim som usetril 6 eur mesacne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale myslím poskytovateľa. Ja mám napríklad Magio...

Reagovat
smazaný uživatel

Antik, v tom mam internet a televiziu, to je v ramci Kosic..

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoznám. Koľko za to platíš mesačne?

Reagovat
smazaný uživatel

20 euro

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná cena, ja za Magio 35. Je tam teda slušná zľava , inak by to stálo zrejme aj cez 40 ale spokojnosť. Samozrejme Digi 1,2,3 a 4? sú tam + to čo si vymenoval Ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Antik je asi v pohodicke provider, ale toto ma vzdy vykotí zo stolicky https://www.youtube.com/watch?v=5a4ZMoEc1VU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vsak odvtedy to slape jak hodinky

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

chudák holka...

Reagovat
Swarley

má takovou černou, s obrazovkou

Reagovat
smazaný uživatel

pls.

Reagovat
stas87

Lazio-Leverkusen kvalitou daleko lepsi zapas ale zase tam napchajme ostrovnych sasov. To mali radsej vysielat v stredu Valencia-Monaco.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Error

Přesně jsem čekal kdy se ozveš.

Reagovat
stas87

Ty hajzel Ja vam neberiem,ze sa PL dokaze najlepsie predat a BL je v tomto smiesna.Je ale fakt treba vysielat takmer pri kazdej prilezitosti tim z PL?Existuju aj ine dobre timy okrem ostrovnych.

Reagovat
Serg!o

Na United se prostě bude koukat nejvíc lidí. Nevim o co ti jde.

Reagovat
stas87

Ved to.Keby BL a Seria A neustale otravovala v TV,novinach a na nete,davali by prave Leverkusen-Lazio.Pre BL nikdy sa v tomto bohuzial nevyrovna PL.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
stas87

Si takto otravny stale?

Reagovat
kiwwi

a ty takto uplakany?

Reagovat
stas87

Uz nie tolko. Srat ma to ale neprestane nikdy.

Reagovat
Serg!o

Tak ono to "otravování" má svůj důvod, žejo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Murtago

Reagovat
Murtago

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mimalu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
niflheim

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
smazaný uživatel

noční hlídka - neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

V takovým dresu by člověk i ten celibát nějak překousl

Reagovat
Murtago

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stare a chybi tam Greyjoyi...

Reagovat
mithro

no som dnes zvedavy ako to cele dopadne, hlavne celkom prekvapive info, zeby mal byt deapy konecne na kridla a ako no.10 dostat sancu Adnan, co by bola parada

Romero - Shaw, Blind, Smalling, Darmian - Carrick, Schneiderlin - Depay, Januzaj, Mata - Zemiak

Reagovat
Busby babes

to by mohlo byt dobry. Adnan hral na tour celkem dobre.

Reagovat
habinity

Kde hral dobre na tour? Mrda ti? Jeden zapas odohral lepsie proti barce co dal aj gol inac tragedia..tak netrep prosim ta ze hral na tour dobre..takych fanusikov mam rad ako ty co fanda 5 rokov a do futbalu sa vobec nerozumeju...ja united fandim 18 rokov.tak netrep blbosti prosim ta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Len mu daj

Reagovat
smazaný uživatel

nemala byť reakcia

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Len mu daj

Reagovat
Busby babes

18 rokov? dle tveho projevu je ti tak 10 trubko.

Reagovat
habinity

Ano na vtv som pozeraval premiership, ked vies co to je trubo

Reagovat
Busby babes

a presto si EF objevil pred trema mesicema... uzasny. vtv neznam, ja tyhle lokalni telky nikdy moc nemusel. ale pamatuju si zas Premier league na Premiere (predchudce Primy).

Reagovat
smazaný uživatel

EF je akože nejaké merítko fandenia?

Reagovat
habinity

Reagovat
Busby babes

to jsem nerekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie priamo, ale z tvojho komentáru to tak vyznie

Reagovat
habinity

Ja ef sledujem ale 8 rokov aj viac...este som sledoval www.premierleague.cz neviem ci to este je nechodim tam.ale nikdy som sa nikde nezaregistroval, len som pozeraval komentare..a vtv bol slovensky kanal kde bol level majstrov napr traja sutaziaci hrali playstation 1 v kreslach a posledny isiel do finale kde si dali finale z majstrom ...ked ho porazil majster bol a cakal zase na finalistu z druhej trojky..no a tam davali aj premiership.ale to som bol decko ale pamatam si este cantonu poborskeho.potom ten kanal zrusili. a potom som zhanal ako decko galaxie sport aby som mohol kukavat united aj som ho mal..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
habinity

A neskorej som kukaval stv 2 alebo stv1 to davali euroligy...a tam united som vzdy cakal anglicku ligu :))) si pamatam krstna vedla si kupila novy tv a chodil som knej sledovat teletext doma som ho nemal az neskorej.a kupovali telku 60 tisic sk .. dneska za euro by si ho nepredala..no dneska ti soplaci maju vsetko..ja som musel pozerat jednu dobu teletext ako sa meni stav ..ked nebola moznost kukat live..a potom suhrn euroligy ..ten komentator 76 min a alvaro recoba a jeho zazracna lavacka

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný příběh.

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej si mal pri tom neregistrovaní sa zostať.

Reagovat
habinity

Sa zostat? Z DS si?

Reagovat
Swarley

18 roků, taková ztráta času...

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
habinity

Januzaj? Nesranduj...toho cim skorej hostovat pereira 3 x lepsi hrac on by mal hravat viac...a united vyhraje musime dobre fandit

Reagovat
kiwwi

tvoje prispevky su vskutku obohacujuce

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

zase o krok k lepšímu...se k tomu postupně LVG propracuje...

Reagovat
Busby babes

je novej, porad se uci.

Reagovat
r.mrazik

myslis,ze zmeni viteznou sestavu hned po prvnim zapase? to by bylo slusny prekvapeni,ale proc ne

Reagovat
smazaný uživatel

To aby hral za AV aj Walker potom (keď víťazná)

Reagovat
mithro

tak sam naznacil, ze nebol spokojny uplne s depayom v strede a jedine, co mu brani je Youngova dobra forma ( co je tiez take celkom diskutabilne ). Ale su to len take reci, tak ako minuly vikend s bastianom, moze to byt uplne inac.

Reagovat
r.mrazik

jasny...no jsem zvedav,treba s tim neco udela,minule to bylo takovy sterilni

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte v kádru tak super hráče jako Mata a Herrera a na desítku cpete Januzaje nebo Depaye?

Reagovat
kiwwi

mame tolko fantastickych hracov, ze az nevieme koho tam dat

Reagovat
smazaný uživatel

No teď jsi to popsal naprosto přesně A přijde mi, že má LVG dost problém s jejich typologií. Já chápu jeho snahu dát za Wazzu někoho spíš agilnějšího než techničtějšího, ale nemyslím, že by to fungovalo... Vůbec jeho rozdělení křídel a AM mi přijde dost amatérský.

Reagovat
kiwwi

jj, absolutne netusi co robi...mal by mu podobny odbornik ako ty vysvetlit, ako sa to ma robit

Reagovat
MySch017

Bohužiaľ má ale úplnú pravdu

Reagovat
kiwwi

je to amater

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ho za to sami kritizujete, jenom to neumí přijmout odjinud

Reagovat
smazaný uživatel

proste šašci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to celkom pochopitelne, Gaal stale place, ze mu v ofenzive chyba kreativita, rychlost a to je presne to, co Depay s Januzajom maju, takze snad to tak dnes vecer bude, by bola krasa

Reagovat
fff

Nerob si nadeje, budete hrat sracky

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je dost pravdepodobne, aj ked v takej zostave hrat nejaku vylozenu sracku snad ani nejde

Reagovat
mithro

Reagovat
jenage

"Přijede Manchester United, který v pátek ještě nikdy neprohrál." To zavání koncem další série.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to bude remízka

Reagovat
Murtago

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude zápas Depaye .....dva fíky a v 70. střídání....

Reagovat
smazaný uživatel

To je od policajtu hezke, ze fanouskum zajisti, aby o vikendu stihli jak zapas, tak pochod.

Reagovat
MySch017

Romero - Darmian, Smalling, Blind, Shaw - Herrera, Schneiderlin, Schweinsteiger - Mata/Januzaj, Rooney, Depay

Som zvedavý, či sa niečoho podobného pod LvG dožijem. Dnes to bude ideálny match ore Matu a Herreru, preto by som veľmi chcel aby hrali obaja od začiatku. So statickým stredom Carrick - Schmeiderlin to bude zase veľké trápenie. Snád sa to nejak ukope.

Reagovat
smazaný uživatel

Schneiderlin je statickej?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, není statický, ale příliš defenzivní do dvojky s Carrickem. Když hrajeme na dva střeďáky a pak je tam až podhrot Depay, tak tam vzniká obrovská díra a přechod do útoku vypadá tak, jak vypadá...

Reagovat
MySch017

Myslel som to tak, ako píše Moriarty nižšie. S Carrickom je to veľmi pomalé a chýba článok, ktorý by spojil obranu s útokom. Na to je ideálny Herrera (Schweinsteiger)

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tomu Rojovi?

Reagovat
Tuxedo

Stratil sa

Reagovat
smazaný uživatel

Ze vraj obezita.

Reagovat
smazaný uživatel

FANS ARSENALU: Myslíte, že po té minulé šlamastice se do základu podívá Bellerín? Zůstane místo Oxovi? Díky.

Reagovat
Gunner14

Debuchy byl dost mimo , to ale i Hector proti Chelsea , ale snad nastoupí a pravděpodobně by měl i nastoupit. OX to bude mít ted těžší , protože Alexis půjde zřejmě rovnou zpět do základu , takže tady fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Keďže je tréner wenger tak to je ťažko, má svoje kone a tie na lavičku nedá, s ním sa proste žiadna trofej nevyhrá neverím mu pokiaľ nebude mať arsenal zmenu titul nevyhrá, zbavil sa (aj keď len dočasne wojtu chvalabohu) ale stále má hráčov s ktorými sa nedá hrať o titul mertefucker, casorla, debuchy, walcott, giroud to je len os, mesut hrá dobre ak hrá dobre celá zostava ale ak má sám niečo vymyslieť, tak je úplne zbytočný

Reagovat
Gunner14

Cazorla je špatnej ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si facku

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska stačí aby dal Rooney gól, výsledok ma netrápi. Snáď bude dobrý futbal ale pri hernom štýle United nvm, budú kaziť zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Villa hra slabucko, United napriek velkym menam dlhodobo tragediu, krasny vysledok 0:0.

Reagovat
Swarley

Rooney dnes gól, to je v podstatě tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

za kolik to vsadíš?

Reagovat
Swarley

vsadím na to klidně svou čest !

Reagovat
r.mrazik

nemuzes vsadit to,co uz nemas

Reagovat
Busby babes

proti Ville ma snad nejlepsi bilanci, ne?

Reagovat
kiwwi

rozmyslam ci je to Arsenal, Newcastle alebo Aston Villa

Reagovat
nani92

už niečo máme?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

jak píše kiwwi, bude to někdo z té trojky, i když proti Arsenalu to v tom srovnání asi tolik nebude...Newcastle a Aston Villa, tam to bude tak gól na zápas ne?

Reagovat
kiwwi

hej, ale citam, ze gol vo Villa Parku uz nedal od roku 2007

Reagovat
Dawon

ono mu to celkove venku zrovna moc nejde posledni dobou

Reagovat
Serg!o

Ani doma to není žádná sláva.

Reagovat
kiwwi

ide aj o to ci ratame len v lige alebo celkovo...viem ze proti Arsenalu podaval nejake goly aj v CL aj v FA Cupe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dá Depay. Garantuju

Reagovat
smazaný uživatel

ty určo robíš v dakej banke

Reagovat
smazaný uživatel

radši bych viděl 433 s Depayem na křídle, ale zase mě těší těch 5 Anglánů v základu

Reagovat
smazaný uživatel

inak, riaditel Boca Juniors povedal, ze Gaitanov prestup sa blizi a Boca z neho ma inkasovat 5%, tak zeby konecne?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United are are still interested in wantaway Valencia centre-back Nicolas Otamendi, claims Marca.

United, who will not sign previous target Sergio Ramos, remain interested in Otamendi, while Manchester City have been linked with him in recent days too.

According to Marca, "the feeling right now is that the Argentine will soon pack his bags and head to the Premier League."

Valencia have publicly insisted at several junctures that Otamendi will only leave if his €50m buyout clause is activated, although Marca reports that other sources have hinted that the deal could be done for a fee closer to €40m.

Za těch 28mŁ bych ho bral hned

Reagovat
smazaný uživatel

je to zaujimava saga, ale skor to asi bude tak, ze o neho zaujem nemame..kedze anglicke media hovoria vsetky, ze ziadny zaujem nie je a vsetky spanielske hovoria o tom, ze ho chceme, to skor bude iba nejaka hra zo strasny Otamendiho agenta alebo co..

Reagovat
smazaný uživatel

Marca ví hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mně se to hovno líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za ty prachy už by to byl sympatický kauf, ještě jim k tomu můžeme přibalit Roja

Reagovat
niflheim

To je tak dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezonu byl TOP.. Určitě by se vešel do TOP 3 PD...

Reagovat
smazaný uživatel

Loni byl jedním z nejlepších stoperů PD. Problém je v tom, že má za sebou takhle dobrou sezonu jen jednu, v Portu byl průměrák. Za ty prachy imho nestojí.

Reagovat
kiwwi

to je sranda jak sa tie nazory nanho rozchadzaju...jeden tabor tvrdi ze stoji za kazdu penny co by mal stat a nemozme prehlupit a druhy ze za tie prachy nestoji a je to priemerak s jednou vydarenou sezonou...ako nestranny pozorovatel co ho nevidel velakrat hrat si fakt neviem co o nom mysliet

Reagovat
Hokaido

pravda je, že ve 27 má za sebou fakt jen jednu TOP sezonu. Za ty prachy by to byl velkej risk. Na druhou stranu, pokud vás peníze netíží a stopera fakt potřebujete, na trhu toho k mání moc jinýho není

Reagovat
Busby babes

ja ho videl jen na ty Cope a zadnej zazrak to teda nebyl. Ale ta repre je dost specificka, moc se tam nebranilo, porad nahoru dolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sa presne ukazuje ako cenovka dokaze obalamutit rozum. Tento nas fanusikovsky tabor vidi, ze stoji obrovske prachy, tak to asi musi byt top top top stoper. A potom ta budu presviedcat ako Smalling nato stále nema, lebo hral svetovo len jednu sezonu a spasitel Otamendi je jednoducho povinnost.

+ je prinom aj moznost ciganskeho spravania

Reagovat
smazaný uživatel

To je u všech. I u Rooneyho třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ale tak s uplakanymi argentincami s crtou zvyjania sa na zemi sme

Reagovat
smazaný uživatel

mali v poslednej dobe zlu skusenost, tak som to musel podotknut.

Reagovat
niflheim

Chtěl bych to dneska vidět takto - [GK] - Darmian, Smalling, Blind, Shawk - Carrick, Herrera, Mata - Depay, Rooney, Young

Jen škoda, že takhle to asi nepostaví, jeden z dvojice Schweini/Schneidi určitě bude hrát na úkor Herrery s tím, že Mata bude křídlo.

Reagovat
kiwwi

never gonna happen

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

plus tma vraj solidne leje uz druhy den, takze je celkom mozne, ze to ihrisko bude dost biedne

Reagovat
smazaný uživatel

co vies, mozno sa zrania, čk, odmietnu hrat a bude

Reagovat
smazaný uživatel

proč není de gea psychicky schopný hrát?

Reagovat
niflheim

Explozivní průjem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dokáže zkazit náladu

Reagovat
MySch017

Podľa slov DDG je OK, vraj bol schopný nastúpiť aj proti Spurs, no kto videl prípravný zápas s PSG tak vie, že LvG ho necháva sedieť právom.

Reagovat
smazaný uživatel

protože chce pryč

Reagovat
Makiii

Kezby to dnes postavil trosku normalneji...

Romero - Darmian, Smalling, Blind, Shaw - Schneidi, Carrick - Mata, Herrera, Memphis - Rooney

Kdyz uz chce hrat to svoje 4231. Kazdopadne se bojim, ze to postavi uplne stejne, bez Herrery s Memphisem na CAM a Youngem na LW... Prijde mi, jak kdyby LVG nechtel vyuzit poradne cely nas potencial...

A jinak k DDG at maze s takovou pokud vazne rekl to, co rekl... Chranil jsem ho, zboznoval od prichodu k nam, ale pokud mini takhle, tak at jde...

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší možná

Reagovat
Makiii

Bohuzel se obavam, ze se ji nejspis nedockame nejakou dobu... Pokud chces hrat s Memphisem na CAM bez Herrery a s Youngem, tak aspon at misto Maty da Januzaje / Perreiru...

Reagovat
Makiii

*chce

Reagovat
mithro

a ad de Gea, po tom ako ho vcera zrusil Van Gaal je prestup len otazkou casu. Toto Louis a Ed moc nezvladli, hlavne, ze sa tvarili ako nikoho predavat nebudu, bla bla, etc. A nahrada Cillesen (pripadne Oblak), za kt dame viac ako dostaneme za Davida.....bude to zabava este tato sezona

Reagovat
smazaný uživatel

a jak sa to dalo riesit inak, ked sam povie, ze za United nechce hrat...o Oblaka mozme mat zaujem? to by som bral

Reagovat
mithro

heh, to povedal LVG prave a ono to vraj nie je tak uplne pravda, ludia od Davida to odmietli s tym, ze chcel hrat uz minule kolo. Takze si mozeme vybrat, komu budeme verit.

Reagovat
Dawon

vsak nikde nikdo netvrdi, ze DDG nechce hrat...LVG snad rekl, ze se mu nelibila koncentrace od DDG, ze mu proste prislo, ze s tim vsim co se okolo deje bude hlavou litat nekde jinde a nepoda 100% vykon

Reagovat
smazaný uživatel

vcera to Gaal povedal, ze De Gea za nas uz nechce hrat..

Reagovat
Dawon

vylozene takhle doslova? v tom pripade je jeden z tech dvou kokot no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mithro

podla mna uplne v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ak su v tom stave cele leto, ze ho predavat nechceme a napriek tomu si potom Gaal sadne na tlacovku a vymysli si taku vec? to sa mi nezda teda

Reagovat
mithro

tak veci sa menia, ramos sa im nepodaril, zas si len zlepsil kontrakt, a LVG ma take zlvastne poziadavky na hracov, neviem, je to cele divna situacia a rozhodne nieco, co malo byt vyriesene. lebo romero sice nieco v sobotu zachytal ale riesenie to nie je.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dominator

Reagovat
vodka

Reagovat
Dawon

kdovi no, me uz by asi nic neprekvapilo

Reagovat
mithro

povedal, ze na otazku trenera brankarov david povedal, ze nechces hrat. to ale jeho "tabor" popiera. cele je to proste shit a malo to byt davno vyriesene, lebo drzat ho u nas aby sedel na lavicke je zbytocne. a ak ho raz van gaal takto potopil, tak uz si u nas nezachyta.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ze si uz nezachyta no...dufam, ze pojdeme do toho Oblaka, alebo neviem, toto je zla situacia..pride aspon ten Pedro?

Reagovat
Dawon

jak rikam, hrali jsme si s jeho prodejem na tvrdaky a misto toho z toho zase vyjdem jak totalni ocasi

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vidim inak teda..je dobre, ze sme si hrali na tvdaky, to sme sa hned mali posrat a predat za par supov po prvej ponuke? asi logicky predpoklady to, ze De Gea nebude mat velky problem este sezonu vydrzat u nas, to je skor ocas De Gea a nie my..

Reagovat
Dawon

Tak myslim, ze ten zajem realu je jasny vicemene uz od zimy...maji si tam proste udelat poradek, promluvit si s davidem, zjistit jak se veci maji, jestli vubec ma smysl se ho snazit drzet na silu, kdyz stejne nebude chtit hrat...nerikam, ze jsme meli prijmout hned nejakou prvni smesnou nabidku, ale to se tady vazne budem handrkovat treba o nejakych 5m liber, kdyz vsechny ostatni hrace poustime pomalu zadarmo? Protoze u tak klicoveho postu je samozrejme dulezite, aby to bylo vyresene co nejdriv a ne mesic po zacatku ligy

Jako jasne, pokud se David celou dobu tvaril v pohode a ted najednou zacal trucovat, tak je to kokot a s tim jsme asi nemohli nic delat, ale tomu se mi proste nechce verit

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si myslis, ze to riesenie jak popisujes, s ktorym ja suhlasim, ale teda, myslis, ze to vieme iba my tu na EF, ze ludia v klube to nevedia? Gaal by zrejme to tiez rad mal vyriesene uz davno a nezatazoval tym teraz cely tim, ale my do toho vobec nevidime predsa, takze Edovi s Gaalom v tomto ja naopak uplne doverujem a ich kroky my s De Geom pridu logicke..

Reagovat
Dawon

Tak ja prave od nich ocekavam trochu vic nez od lidi na EF no...taky nejsou neomylni, coz dokazujou treba ty silenosti okolo fabregase a herrery v prvnim Moyesove prestupaku...vidim to proste vic nez cokoliv jineho jako fail z nasi strany, ktery nas v tom lepsim pripade bude stat jen hodne penez, v tom horsim pripade hodne bodu a v tom nejhorsim oboje

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ale co od nich cakas mi povedz? teda tvrdis, ze oni umyselne to cele posrali, napriek tomu, ze vedeli uz od zimy, ze za nas nechce hrat?

Reagovat
Dawon

To samozrejme ne Jen asi mohli predvidat, ze hrac ktery odmita podepsat smlouvu a touzi po odchodu do Madridu, asi nebude uplne nejstastnejsi a ze se to asi muze podepsat na jeho vykonech...my jsme v tehle situaci uz od zacatku nemeli moc trumfu v rukavu a cim bliz ke konci prestupaku, tim horsi to bude

Reagovat
vodka

*LVG bude za ocasa

Reagovat
Busby babes

BBC to popisovala trochu jinak. ze se ho frank ptal, zda je 100 ready a on rekl, ze ne.

Reagovat
mithro

tak to uz je take slovickarenie, point je, ze jedna strana tvrdi jedno a druha zase presny opak. tak si vyber.

Reagovat
Busby babes

vsak jasne, situace je to na hovno. Jen to vyzniva mirne jinak, ale je to dost zmatene no.

Reagovat
mithro

ale od vcera to ma na starosti Mendes, kt ten transfer podla mna urcite dotiahne do konca.

Reagovat
Dawon

tohle je proste obrovsky prokouc...bud se to melo vyresit okamzite na zacatku prestupaku, vcetne nahrady a nebo meli mit jistotu, ze nebude problem s tim, aby zustal...resit to ted na posledni chvili a privest nakou polovicatou predrazenou nahradu, to je fakt paradni reseni

Reagovat
Makiii

Pro me jsou jediny dobry varianty misto Davida a to je 1. Leno! 2. Lloris 3. Oblak ...

Kazda jina nahrada jako napr. Cillessen bude proste fail...

Reagovat
Serg!o

Jestli fakt bude náhrada Cillesen tak

Reagovat
kiwwi

mithro, ja som tvoje nazory cital rad a aj si to tu podkladal vzdy rozumnymi argumentami a zdrojmi, ale v poslednom case mam pocit ako keby ti hackol konto I am Mancunian

Vidis nejaky clanok alebo nazor od novinara a uz to tu predkladas ako hotovu vec s tym, ze najlepsie je vsetko zvalit na van Gaala, lebo niekto ma vraj nejake inside info a povedal, ze je to tak...

niekto nieco povie, LVG povie nieco ine a ty automaticky veris tej druhej strane...preco si nepockame na to ako to dopadne a nie hned pisat taketo sudy?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty automaticky veris LVG, nemate si co vycitat.

Reagovat
kiwwi

preboha naco vobec na mna reagujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je za stupidnu otazku? A ty preco reagujes na mithra? Ked vidim aky si pokrytec, tak zareagujem, logicky. Tak sa ukludni.

Reagovat
kiwwi

ja reagujem na mithra pretoze sa chcem s nim bavit o teme a debatovat...tak uz sklapni a vypadni, len tu zasieras miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

A on reaguje na Tebe, protože potřebuje otevřít uzávěr od piva. Možná by jsi měl odejít ty a už nezasierat diskuze svými bludy.

Reagovat
avicii

Reagovat
mithro

ja nevravim, ze verim automaticky druhej strane. ale neverim nejak 100 per ani LVG, to aj Fergie si vravel velakrat, co mu sedelo do kramu a uprimne, LVG je trosku blazon

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

a co sa tyka brankarskej situacie, koho je to fuck up? LVG a pripadne Edo. Vedeli o tom, ze DDG chce prec, bohvie co vsetko sa deje v zakulisi a ich jedine riesenie zatial je Romero. neviem, teraz je to este pohoda, uvidime, ked sa kv tomu stratia body. Ja som stale dufal, ze sa neposerieme a DDG nikam nepustime.

Reagovat
kiwwi

no vidis, sam pripustas ze nevies co sa deje v zakulisi, nevies ako to dopadne ale ani to ti nebrani napisat "Toto Louis a Ed moc nezvladli, hlavne, ze sa tvarili ako nikoho predavat nebudu, bla bla, etc. A nahrada Cillesen (pripadne Oblak), za kt dame viac ako dostaneme za Davida"

to absolutne nemozes vediet a nahradu uz ani tolko, ale uz hatujes...

nehovorim, ze musis verit LVG, ale nemusis zato hned tieto zosmiesnujuce komentare a zhadzovanie kazdeho kroku

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho, co de Boer hovori, tak nas natiahnu strasne, cim neskorsie tym to bude vyssie, takze s tou castou suhlasim, ze bude stat velmi vela

Reagovat
kiwwi

coze zas?

Reagovat
smazaný uživatel

A nahrada Cillesen (pripadne Oblak), za kt dame viac ako dostaneme za Davida"..toto je viac nez pravdepodobne tak to vyzera..a uz sa ukludni

Reagovat
Dawon

v tuhle chvili z toho muzem po financni strance vyjit ziskove uz asi jen tak, ze by nahrada za Davida byl Romero Jinak nas ted kazdy bude chtit silene natahnout

Reagovat
kiwwi

je to viac nez pravdepodobne podla COHO??? Asi sa fakt nemozem ukludnit bo tato vasa panika je neskutocna...normalne ma to vytaca

Reagovat
smazaný uživatel

De Boer: "United will have to pay a huge price for Cillessen. We are going to take a really strong attitude and fight against him leaving. He is getting more expensive by the week." ...jedine, zeby DDG odisiel aspon za tych 30 mega libier, ale cena za Cillessena bude velka no

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mithro

dobre, je to moj nazor na vec, na zaklade toho, co sa mmntalne deje, aby nam chytal druhy zapas Romero a najlepsi brankar sedel, mi nepride ako moc zvladnute. Ale uvidime.

je pravda, ze je zdroj a zdroj a zrovna toto je celkom doveryhodne, inac by som nic take nepisal, samozrejme, pri prestupoch a podobne sa situacia meni kazdy den.

LVG ale podla mna !, celkom riskuje mmntalne. Zatial mu to vychadza ale...

Reagovat
kiwwi

tak mne ide hlavne o to, ze ten svoj nazor prezentujes ako nejake fakty a istotu resp. to tak vela ludi vnima, pretoze tvoje nazory boli vzdy dobre a zaujimave a tym vytvaras zbytocnu paniku a negativnu energiu

ja som normalne taky znechuteny z celeho prestupoveho obdobia a hlavne z fanusikov United, jak na vsetko picuju, ze uz sa asi prestanem aj zapajat do tychto debat kym to cele neskonci (aj ked potom sa este pol roka bude picovat nato kohoo sme mali kupit a nekupili a potom dalsieho pol roka o tom, koho kupime ked sa otvori dalsie letne prestupove)

nic proti nikomu osobne, ale ta atmosfera je strasna...jedni nadavaju na LVG kvoli De Geovi, jedni kvoli Pedrovi, dalsi kvoli rozostaveniu, dalsi kvoli hracom co by mali hrat a nehraju a vkuse len samy picung z kazdej strany a kludne nic z toho nemusi byt pravda...

Reagovat
r.mrazik

tak vzhledem k tomu placani o ciganech a ramosovi mi tohle prijde hodne smesny

Reagovat
kiwwi

trochu rozdiel, na jednej strane kritika hraca co sa sprava jak kokot a na druhej kritika vsetkeho co sa tyka klubu, vedenia, prestupov, manazera a to vsetko na zaklade spekulacii v novinach

Reagovat
r.mrazik

vsak to jsou vzdy jen takovy vykriky...

neda se tomu rikat kritika,protoze to mnohdy nema hlavu ani patu

Reagovat
fenixLFC

Oni zas mozu odpovedat ze vase vedenie a lvg sa spravaju ako kokoti a ste na zaciatku

Reagovat
mithro

pisem to za seba, info, kt si myslim po urcitych skusenostiach, ze je zaujimave / doveryhodne napisem, ked ma naserie a mam potrebu to zo seba dostat

a mi nevrav, ze ta rozhodia niekt random ludia tu s ich nazormi na United a vsetko s nimi spolocne.

ale tak o tom to je, nemyslim si, ze je to nejaka vysada fanusikov United, nase prestupove zacalo super ale situacia okolo Davida tomu nepomaha, celkovo ja uz nic extra neocakavam, max toho Pedra, vsetko navyse bude bonus.

ale tak, preco nenapisat, ked nie si spokojny s rozhodnutim trenera / vedenia "svojho" timu? Tiez nie som nadseny napr z toho, ze Herrera nehra (co mna serie viac, ako ci k nam pride Pedro alebo CB, ...), etc, pochybujem, ze ty si tiez uplne uzasne spokojny so vsetkym, co sa okolo United deje

ale aj tak si myslim, ze ta situacia okolo Davida sa dala zvladnut lepsie, uvidime ako to dopadne a potom to zosumarizujeme a vynesieme sudy

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

niesom spokojny so vsetkym a ani nevravim ze fanusikovia nemaju diskutovat a pisat svoje nazory, ale hovorim o tej negativnej energii co sa tu siri na zaklade spekulacii z medii

tu sa uz kritizuje a vysmieva sa z LVG a Eda zato ze ideme predat DDG pod cenu a kupit Cillessena nad cenu...je to normalne toto?

Reagovat
mithro

ale vysmieva, napisal som, ze to moc nezvladli. to nie je ziadny vysmech,

nie je to jednoducha situacia ale ak fakt tvrdim cele leto, ze de gea nikam nejde, jedine ak real ponukne super prachy alebo ramosa / ineho hraca realu a potom otocim a predam ho za povedzme 25 mega eur ( odhad zalozeny na zdrojoch, kt nemusis brat ). plus nam stale najlepsi brankar v time sedi doma a chyta nam Romero, co je fajn backup ale nic viac.

ale dobre, nechajme to tak a uvidime ako do dopadne. moj tip je, ze david odide a pride nahrada za viac penazi ako dostaneme od realu.

Reagovat
smazaný uživatel

prehanas solidne

Reagovat
kiwwi

prehanam o tom ze vy prehanate?

Reagovat
smazaný uživatel

kde sa kto vysmieva LVG a Edovi za Cillessena?

Reagovat
kiwwi

Ty, Mancunian, teraz mithro

Reagovat
smazaný uživatel

vysmievam? vsak Ajax nas natiahne s tou sumou za Cillessena to je jasne a kludne to moze byt vyssia suma ako za DDG..mne je ale uplne jedno kolko stoja hraci, co k nam chodia

Reagovat
I am Mancunian

ja sa smejem, ze vobec zvazujeme na post jednotky niekoho ako cillessena, to sa smeje aj mithro asi, lebo to na smiech aj je

Reagovat
smazaný uživatel

no ak sa pre neho rozhodnu, tak ja si najprv pockam na jeho vykony..ale suhlasim, nie je to ziadna vysnena posila

Reagovat
I am Mancunian

tak ja sa jemu smiat nebudem, mozno prekvapi, ale ako pisem, jeho by sme nemali ani zvazovat

Reagovat
kiwwi

no vidis, presne o tom hovorim...ty sa uz vysmievas tomu, ze Ajax nas natiahne za Cillessena ako keby sme ho uz isli kupovat a Mancunian sa vysmieva tomu, ze to vobec zvazujeme...a to vsetko na zaklade toho, ze ste si precitali nieco v mediach...presne o tom hovorim cely cas

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je asi problem v tom, ze co povazujeme za vysmech..lebo ked napisem, ze Ajax nas natiahne, ked ho budeme kupovat, tak neviem co je na tom vysmech, to je proste fakt..nikde netvrdim, ze ho aj kupime

Reagovat
smazaný uživatel

a ked de Boer ako trener Ajaxu povie, ze ta suma bude vysoka, tak mam hadam pravo sa domnievat, ze taka fakt bude ne?

Reagovat
kiwwi

njn, sme kokoti, lebo Palermo nas natiahlo s Dybalom - spajal sa s nami a ich prezident povedal ze bude stat vela...oh wait

Reagovat
smazaný uživatel

absolutne netusim, co teraz tu pises, prepac

Reagovat
kiwwi

o tom, ze niekto nas spaja so Cillessenom a De Boer sa vyjadri, ze ak ho niekto bude chciet tak to bude drahe, absolutne nic neznamena a uz vobec nie dovod nato aby sa niekto musel opustat kvoli tomu, jak nas niekto ide natiahnut

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ale mne to je uplne jedno, ci nas niekto natiahne chapes? ja iba tvrdim, ze ked pojdeme po Cillessenovi, tak nas urcite natiahnu, ale mne je to fakt uplne jedno, kolko bude stat, len bude divne, ak by stal viac, nez za kolko predame DDG

Reagovat
Busby babes

a v cem se to lisi od tvych podrazdenych reakci na Ramose, kdyz tu byly ty drby. Taky si tu nadaval, jak bychom meli radeji venovat usili na nekoho jineho a pritom to nakonec taky byly jen drby a Ramos podepsal novou smlouvu.

Ted to same delaji jini u Cillesena, kdy jsou tu drby, ze bychom ho mohli chtit a je stve, ze to pripadne bude zbytecnej nakup...

Reagovat
kiwwi

lisi sa to tak, ze som sa nenadaval alebo sa nevysmieval vedeniu zato, ze idu po Ramosovi, len som napisal, ze ja ho nechcem...ja nikomu nezakazujem aby napisal svoj nazor na nejaky prestup, ale serie ma uz to vyjadrovanie v style, my sme jebnuti pretoze ideme kupit Cillessena (a este nas Ajax aj natiahne)

navyse u Ramosa to boli viac nez len drby

Reagovat
Busby babes

a tak oni taky vicemene jen pisou ze ho nechtej. Petice do Manchesteru snad nikdo z nich nepise.

Reagovat
kiwwi

je rozdiel napisat "ja toho Cillessena nechcem" a "nahradou za DDG ma byt Cillessen, sme drbnuti a este nas bude stat aj viac ako to za co predame Davida "

ja neviem ci ten rozdiel nevidite, ale to zhadzovanie LVG a vedenia zato, ze media si vymyslia nejaky prestup je normalne smiesne

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

a je rozdiel napisat, ak ma byt nahradou, tak sme drbnuti..

Reagovat
r.mrazik

myslis negativni energie ohledne Ramosovo medialni prestupu...to je fakt,to bylo psycho od nekterych lidi

Reagovat
vodka

klicove je, ze van gaal timto verejne oslabuje pozici MU

Reagovat
smazaný uživatel

jaku poziciu oslabuje?

Reagovat
vodka

oslabuje navenek pozici klubu tim, ze zverejnuje a popisuje interni rozhovory. zvlast kdyz neco rekne a nasledne druha strana prijde s odmitavym stanoviskem je mimorande trapne a komicke.

Reagovat
smazaný uživatel

je to jedno, tym, ze to dal vonku, tak je jasne, ze DDG uz pojde, takze aspon vieme vsetci na co sa pripravit

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

LVG je fakt dement...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

ivanko vsimaj si kolko nas zrazu je

Reagovat
kiwwi

ti isti co od zaciatku

Reagovat
I am Mancunian

aj vodka a tomanatura ? ale tak asi to tu viacej sledujes, ked si tu 24/7

Reagovat
smazaný uživatel

Hm este limeta a party moze zacat.

Reagovat
kiwwi

tomanatura jednoznacne este predtym ako tu LVG dosiel a navyse, ten sa uz za mufana ani neda ratat a vodka ma podobny postoj k nemu uz dost dlho

Reagovat
I am Mancunian

kazdopadne som rad, ze nie som sam

Reagovat
Swarley

tak v těchto ohledech dement je, byl a vždy bude, to není zase tak nic překvapivého...

Reagovat
I am Mancunian

daj palec a pridaj sa k nam

Reagovat
Swarley

primární je fotbalová stránka, že to je egoistickej maniak je jasné dlouhodobě, tohle nemá moc smysl kritizovat

Reagovat
I am Mancunian

ale ovplyvnuje to potom aj futbalovu stranku

Reagovat
niflheim

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Adama oficiálne do Villy. Je tam klauzula o spätnom odkupe do 2018.

Reagovat
smazaný uživatel

Týmto nemôže AV nič stratiť, len získať

Reagovat
smazaný uživatel

win-win situácia pre oboch.

Reagovat
smazaný uživatel

Som na neho zvedavý. Že vraj neskutočný talent

Reagovat
smazaný uživatel

Pre PL ako stvorený, proste buldog, ale je na tom aj skvele technicky. Akurát niekedy zbytočne zasobčí, to sa však s vekom snáď vytratí. Každopádne, dúfam, že sa presadí a potom si ho stiahneme, veľmi rád by som ho videl v áčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je to s tou výkupnou klauzulou?

Reagovat
smazaný uživatel

do 2018 si ho môže Barcelona kúpiť späť,

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale je tam aj nejaká cena?

Reagovat
smazaný uživatel

Presnú sumu som zatiaľ nikde nezaregistroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda... Podľa transfermarketu ho AV kúpila za 7 mil. libier, preto by ma zaujímala tá čiastka.

Reagovat
smazaný uživatel

zisťujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeden člen di marziovho tímu mi odpísal: press release just mentions buy back option for 3 years and a % of future resale

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Na sporte, munde ani na ofiko stránke Barcy sa nič konkrétne nepíše.

Reagovat
smazaný uživatel

nj asi to neuverejnili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Rooney became our captain after the manager revealed he didn't want to play because he wanted a transfer. Here's to captain De Gea!

Reagovat
smazaný uživatel

Gestede má byť podľa BBC a Guardianu na lavičke, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Najskôr Blinda ubehá Agbonlahor a potom tam nastúpi Gestede rozhodnúť hlavičkou po rohovom kope. 2-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ayew v základe

Reagovat
madlucas

lol united .. najprv di maria, teraz de gea

Reagovat
Infernoqt

lol, rofl,

Reagovat
Infi

roflmao em aj rajt?

Reagovat
niflheim
Reagovat
Infi

legendární

Reagovat
Infi

trochu si zaarsinuju a tvrdím, že aston villa tu remízku ukope, tutofka

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Infi

Reagovat
Hokaido

Neprohra Chelsea na City za @1.80 ? To se zbláznili s tím hypem na City po zápase s tragickým WBA

Reagovat
Mimalu

Si na to vsaď když je to tak super kurz. Chelsea není ani zdaleka v rozpoložení, které by z ní dělalo nějakého favorita, remíza by byla super

Reagovat
Pagy

poradí mi někdo, kde můžu stáhnout a nebo se podívat zítra na dnešní zápas United ?

Reagovat
Pagy

dík

Reagovat
Matić

Gooneri, bude uz o vikendu hrát Alexis? Já jen jestli si ho mám dát do fanty.

Reagovat
SunFells

Ještě je moc brzo si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Abdul Rahman Baba (21) from @FCAugsburg has passed the medical-check yesterday at @ChelseaFC @SPORTBILD

Reagovat
SpecialOne

Fajn mít dalšího mladého kvalitního obránce Terry je veterán, Ivanovič po třicítce, Cahill těsně před, doplňujeme to dobře

Reagovat
niflheim

Je to bek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pointa bola asi v omladzovaní obrany

Reagovat
niflheim

Proto zmínil dva stopery a jednoho pravého defenzivního univerzála. Ale cesta je to dobrá, jen ale by mě zajímalo, jak zrovna plánujete omlazování těch beků, protože v případě, že skončí Terry, stejně obratem přivedete někoho rovnou do základu za xy mega.

Reagovat
niflheim

Jen mi přišlo jmenování stoperů poměrně irelevantní, ale už toho mám dneska taky plné kecky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja nechcem hovoriť za neho, mne to skôr tak prišlo. Terryho snáď nahradí Zouma. Cahill ostane, Azpilicueta sa presťahuje na pravo, kde nahradí Ivanoviča a ak sa Baba presadí, tak má pozíciu LB istú. Potom bude zase treba zohnať stredného stopéra a lavého obrancu. Ivanoviča by som si vedel ako striedajúceho univerzála do obrany predstaviť.

Reagovat
niflheim

To je ale pořád celkem málo, jeden stoper vám chybí tak i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Varane príde za Mourinhom

Reagovat
SpecialOne

Já to myslel celkově za pár let bych to viděl na Baba-Zouma-posila-Azpi

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo stream na united, ideálně sopcast jestli to ještě funguje :)

Reagovat
niflheim

Doporučuji před začátkem zkontrolovat https://www.reddit.com/r/soccerstreams

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se nejvíc líbí, jako si ti dementi z řad fanoušků Manchesteru namlouvají jak jsou top klub, přitom každý hráč, co vylétne chce jít do daleko lepšího týmu. Teď třeba ten De Gea, ti hlupáci si mysleli, jak za něj získají 40 mega a udělají z něj nejdražšího golmana v historii, jenže ouha, Peréz není idiot jako většinja trollů na EF a počká si na konec přestupáku, jinými slovy zatlačí na toho idiota ( Eda nebo jak se jmenuje ) a dá mu max 25 mega. A ti klauni to budou chtě nechtě přijmout, jinak jim ten chlápek zdrhne za rok zadarmo....A proč ?????

Protože může nějaký paklub osrat, chce hrát v top klubu a dělá vše možné, aby tam přestoupil...Tak jako tak...Manchester v boji proti Reali zase odejde poražen.....po kolikáté už??

V novém tisiciletí v LM tak počtvrté a v přestupech ani už nevím...každou hvězdu Real dokáže z tohoto průměrného klubu dotáhnout.

Manchester je mi jich líto

Reagovat
iamek

Reagovat
EXoRcIsT

ty zase nechapes jedno ze Manchester United peniaze z prestupov nepotrebuje si myslys ze Real je najbohatsi na svete ? Radsej necha LVG DDG cely rok na lavicke aby ukazal ze hrac nieje viac ako klub ako keby mal ist za nejaku smiesnu sumu .

A ked je Manchester smiesny tak Real je uplne dno a stoka klub ktoreho fans piskaju na Casillasa alebo predaju Raula to by sa napr, v United nikdy nestalo zeby niekto vypiskal Giggsa

alebo Scholsa a u spanielov portugalcov alebo juhoamericanov nieje nic vynimocne ze asi chcu radsej hrat v teple kde sa nemusia ucit jazyk ako v uprsanom Manchestri

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za pohádku? To, že nějaký LVG nechá celý rok De Geu na lávce si myslíte jen vy, přihlouplí fanoušci...Když se bude chýlit přestupák ke konci a David bude trvat na tom svém a nepodepíše smlouvu, tak ho ti klauni prodají i za 20 mega eur... Neznám také tupce, kteří by nechali odejít hráče zadarmo, no možná Dortmund...

Druhý odstavec je komplet hloupost, Real je největší klub na světě, jeho vedení nezajímá nic jiného něž trofeje a úspěchy...Casillas a Raul neměli už výkonnost na Real a tak museli odejít...Z lidského hlediska je to tragédie, ale jinak super krok.

Reagovat
EXoRcIsT

mozno ste teraz lepsi ale to hlavne preto ze mate Ronalda a celkovo su United Real Barcelona a Bayern 4 najvacsie kluby na svete a United najbohatsi

Reagovat
smazaný uživatel

"v United nikdy nestalo zeby niekto vypiskal Giggsa alebo Scholsa"

Jsi si jistý?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, co to je za otazku

Reagovat
smazaný uživatel

No protože na Giggse se samozřejmě právě pískalo, jinak bych se neptal.

http://www.givemesport.com/406321-ryan-giggs-how-his-united-career-could-have-ended-10-years-ago

Reagovat
smazaný uživatel

picovina

Reagovat
r.mrazik

Imbecil

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United starting XI: Romero; Valencia, Evans, Blind, Blackett; Schneiderlin, Carrick, Depay; Mata, Rooney, Januzaj #MUFC

MUFC substitutions: Lindegaard, McNair, Darmian, Wilson, Chicarito, Schweinsteiger

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Swarley

a víš že by mě to ani už nepřekvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

keby teraz vytiahol Evansa a jebol to tam, tak to uz by bol fakt koniec vsetkeho

Reagovat
Swarley

obrana jednou po roce fungovala a do příštího zápasu by z ní zůstal jen Blind, to bych se pochcal smíchy

Reagovat
Infernoqt

neříkal bych 2x, tajný agent Van Chaal tu může špehovat

Reagovat
habinity

To je jako zostava oficial? To snad nemyslis vazne

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
EXoRcIsT

neverim ze toto je officialna

Reagovat
habinity

Urcite neni..blackett januzaj mozu tak za zilinu hrat..

Reagovat
smazaný uživatel

uz tu nerob kokota zo seba

Reagovat
I am Mancunian

nechaj ho palo

Reagovat
habinity

Palo potrebuje sa osobne stretnut asi, ked januzaj blackett jones je umna hrac pod uroven tak co stym mas problem? Asi nerozumies futbalu ked si myslis ze su dobri.blbce

Reagovat
Busby babes

ofiko je vzdycky hodinu pred zapasem. takze jeste dve minuty.

Reagovat
I am Mancunian

Chicarito

Reagovat
iamek

Tohle je doufam dpatny vtip.

Reagovat
iamek

Stovky mega liber v prdeli a zakladni sestava na stred tabulky sotva. A lavicka az na dve jmena no comment.

Reagovat
kiwwi

@ManUnitedWorld 2m2 minutes ago

Januzaj will start this match against Aston Villa. #MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

#mufc XI: Romero, Darmian, Smalling, Blind, Shaw, Carrick, Schneiderlin, Mata, Memphis, Januzaj, Rooney.

Reagovat
Busby babes

XI: Romero, Darmian, Smalling, Blind, Shaw, Carrick, Schneiderlin, Mata, Memphis, Januzaj, Rooney.

Reagovat
iamek

Uff. Uz jsem se lekl. Ttohle jde. A lavka?

Reagovat
kiwwi

vyyybornaaaa

Reagovat
Busby babes

subs: Johnstone, Valencia, McNair, Schweinsteiger, Herrera, Young, Chicharito.

Kladicky, vitezna.

Reagovat
iamek

Na co porad drzime Lindeho a Valdese?

Reagovat
smazaný uživatel

paradickaaaa ale snad na kridle Depay

Reagovat
EXoRcIsT

paneboze daj aby bol Mata na podhrote a Januzaj a Depay na kridlach

Reagovat
smazaný uživatel

One change from the #mufc side that beat Spurs with Young replaced by Januzaj, who makes his first start since 11 February v Burnley.

Reagovat
Pagy

Herrera zase sedí

Reagovat
Matić

co to je za formaci?

Reagovat
kiwwi

4-2-3-1

Reagovat
Matić

takže Depay zase utopenej na CAM?

Reagovat
kiwwi

dufame, ze bude hrat zlava, Mata na podhrote a Januzaj sprava...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

no ale toto Samo uz je fakt mimo

Reagovat
habinity

To je moj nazor na hracov co nato nemaju...a ty ked to vidis inak sa nerozumies futbalu..januzaj machirek velke klucky a slabucky je.dufam ze po polcase pojde dole.a ty si riadne mimo.

Reagovat
I am Mancunian

bez andera palo

Reagovat
Infernoqt

a stejně bych raději hrál Pereiru než Januzaje

Reagovat
smazaný uživatel

Romero, Darmian, Smalling, Blind, Shaw, Carrick, Schneiderlin, Mata, Memphis, Januzaj, Rooney. HOHOHO

Reagovat
smazaný uživatel

Guzan, Bacuna, Richards, Clark, Amavi, Veretout, Gueye, Westwood, Ayew, Agbonlahor, Sinclair.

Reagovat
Mastný Chobot

víťazná

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Gestede tam mohl Blinda slušně šikanovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Grealish zraneny ?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Pagy

takže Rooney hrot, januzaj s depayem křídla a mata na pozici ofenzivního záložníka ?

Reagovat
kiwwi

bud tak, alebo Mata s Adnanom naopak...

Reagovat
Infernoqt

jo kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Snad

Reagovat
kiwwi

dpc este len druhe kolo a ja som uz zabudol na fantu

Reagovat
Matić

chill, já už musel hrát divokou kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

188,877 - Number of people who have just realised they've forgotten to update their fantasy football team in time. Friday.

Reagovat
smazaný uživatel

Romero to je ta nová jednička Manchesteru?? Tak to good luck s brankářem, který nebyl schopen se prosadit v Sampdorii.

Reagovat
Infernoqt

vtipálek

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

pokud bude hrát Mata na AM, tak to vypadá slušně, alespoň nějaký posun

Reagovat
Infernoqt

noo, pokud to berem z pohledu 2xDM/CM a nad nima AM, AM, AM - ST. ... tak potom Mata na AM bude

Reagovat
smazaný uživatel

pod Rooneym bude hrat Januzaj prave..

Reagovat
Infernoqt

jo, tohle hádání sestavy mi bude jednou chybět

Reagovat
smazaný uživatel

to pockaj, ked pride Guardiola

Reagovat
vladis271

Reagovat
habinity

No pytam sa ta nieco ci nerozumies futbalu...ked hovoris ze blackett jones januzaj su dobri hraci podla teba..mozno za 5 rokov..momentalne na acko nemaju...a ten lvg je uz fakt na hlavu ked da januzaja do zakladu...jak ja tu kosovku frajersku svinu nemam rad namachrovanu.nech pride uz ten pedro a nech tam uz nepachne

Reagovat
Swarley

pořád posun, že je Depay na levé straně

Reagovat
smazaný uživatel

no Adnanovi by to ale mohlo sediet, to mi az taky problem nerobi

Reagovat
Swarley

to nepochybně, ale přece jen bych to chtěl zkusit někdy na ostrá křídla...a mladý pušky Januzaj a Depay na křídlech, to by mohlo být slušné...mezi něma právě zkušenost v podobně Wazzy s Matou...takhle mám strach, že to bude Januzaj dost ztrácet na středu hřiště, ale tak uvidíme....

Reagovat
I am Mancunian

v strede bude depay predsa

Reagovat
Swarley

uvidíme, možný je všechno

Reagovat
smazaný uživatel

bude na kridle snad

Reagovat
I am Mancunian

januzaj 10, teraz to povedal, takze mata kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak to je v poriadku..daj link radsej

Reagovat
I am Mancunian

cekuj reddit, tam su vzdy streamy

Reagovat
Swarley

jestli tu naši hru nerozhýbe ani Januzaj s Depayem, tak na to seru...nebooo koupím Pedra...

Reagovat
habinity

Januzaj to kridlo mu moc neslo, snazil sa hrat na cr ale to sa neda..snad pod roonym zahra lepsie, ale tomu neverim..po polcase pojde dole

Reagovat
Swarley

vám všem v poslední době hráblo nebo co to je za pesimistický, Moyesovský syndrom?

Reagovat
smazaný uživatel

LINK PROSIM

Reagovat
Swarley

pořád čekám, že někdo dá, nic nemám

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

výýýborně

Reagovat
habinity

A za druhe..perriera sa mi pozdaval 5 x viac ako januzaj

Reagovat
habinity

Ja januzaja nemam rad...snazil sa hrat z kridla ako cr ale to mu moc neslo a vela stracal.a nema ani postavu nato sa presadit proti dobre stavanim obrancom v anglicku...a machruje dost...zevraj zamakal nasebe cez leto nech sa ukaze teda snad pod hrot mu pojde lepsie.

Reagovat
Swarley

pokud nepůjde hostovat, tak ho musíme zapojovat a on se časem bude muset srovnat, jinak má problém...ale rozhodně na to má, to už ukázal...

Reagovat
niflheim

No doufám. Ale spíše to bude jako posledně s tím, že Januzaj nahradí Younga.

Reagovat
niflheim

To se z Romera dělá tragéd kvůli tomu, že nebyl jednička posledních pár sezón?

Reagovat
habinity

Romero podal dost dobry vykon na oldtrafford..dufam ze to zopakuje..prajem mu to

Reagovat
nani92

myslím, že to je dosť dobrý dôvod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Depay AM a to to vypadalo tak hezky

Reagovat
vrabejka

Muj tip Aston Villa 1-0 Manchester United rozhodne Sinclair

Reagovat
nani92

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

zas ale lépe teď než v zápase

Reagovat
m.sali

Reagovat
Swarley

ještěže bydlí na ostrově Mike Smallinga

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
m.sali

caute, nakej strem by nebyl??? btw funguje porad bloodzeed?

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Kto bychcel na grape pozriet united som na tom trvnatom koberci pod kajakami s magiogo. Mam pruhovanebordovo biele trickoaciernekratasy united

Reagovat
Swarley

dneska pro tři body, poprosím super výkony od Depaye a Januzaje, k tomu gól Wazzy...

Reagovat
I am Mancunian

super vykony od vsetkych

Reagovat
Swarley

tomu se nebráním

Reagovat
Infernoqt

Blind konečně vypadá víc jako člověk než s tím culíkem

Reagovat
nani92

nick

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak Wazza proti Ville 15 gólů a Villa je tedy tým, proti které vstřelil nejvíc gólů vůbec

Reagovat
Swarley

tak opravdu Depay vlevo, Januzaj na AM...dobré, tak na to jsem zvědavý...

Reagovat
Coutinho10

Kozak aspon na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý flash strem který se nekouše prosím?

Reagovat
Matić
Reagovat
niflheim

Januzaj AM

Reagovat
r.mrazik

Prdele,ty tramvaji to dneska trva....

Reagovat
Swarley

zatím se zahříváme, v pohodě

Reagovat
r.mrazik

Takze rikas ze staci dojet na druhy polocas?

Reagovat
Swarley

náhodou, zatím pěkně pracujeme bez míče, taky slušný posun, ale to bylo vidět i minule

Reagovat
r.mrazik

Jojo,s micem to jde,obrana uz taky celkem jde...ted jen vychytat hru dopredu

Reagovat
Swarley

Shaw je naprosto neuvěřitelně rychlej

Reagovat
leroy

To je fajn, keby furt len nestal na mieste jak solny stlp. Na smiech.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

2. zbytečná ztráta od Januzaje

Reagovat
nani92

posledný zápas

Reagovat
Swarley

jo jo, píšu si

Reagovat
nani92

píšeš ako keby si vyšiel po 100 rokoch z chladničky

Reagovat
Swarley

když jsem viděl ty vedra, ani se mi ven nechtělo

Reagovat
nani92

a ja som v tom musel trénovať aby som si dokázalk, že ešte nato mám..

Reagovat
Swarley

hm, Wazza taky příště nehraje

Reagovat
Infernoqt

Rooney, to byl pas

Reagovat
habinity

Palike to je ten tvoj januzaj? Som hovoril po polcase ide dole strasne nemehlo

Reagovat
niflheim

Mata dobrý punt

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

out of bounds inside five... krása

Reagovat
Swarley

jo jo, až půjde na závěr kariéry do Ameriky, bude mít z čeho vybírat...vezmu si ho do fanty...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

januzaj by měl jít na pravý kraj místo Matičky.

Reagovat
Dawon

stejne si to mata pri kazdem doteku s micem taha na stred

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Taky mi připadá, že to Adnan v tom středu moc neumí rozehrávat do stran atd, Matička by tam byl lepší.

Reagovat
niflheim

Plus to hází i víceméně do souboje vždy

Reagovat
SunFells

Do hloubky na střed. Na středu to začne tahat už jen do té hloubky

Reagovat
leroy

Darmian Je to na grcanie

Reagovat
niflheim

Tak zrovna tohle se stane, jinak hraje parádně.

Reagovat
leroy

Dopredu neurobi nic..Takisto ako Shaw. Neustale

Reagovat
leroy

Mata zas dozadu miesto toho aby dal lob dopredu...

Reagovat
I am Mancunian

my si nevieme vypracovat sancu

Reagovat
nani92

je to proces

Reagovat
I am Mancunian

ty provokater

Reagovat
Infernoqt

Mike zase super

Reagovat
Swarley

Smalling fakt jede, klobouk dolů

Reagovat
I am Mancunian

mikeeee

Reagovat
Infernoqt

a Depay mnohem, mnohem lepší na křídle teda

Reagovat
Dawon

Kazdopadne Memphis na tom kridle vypada mnohem lip

Reagovat
leroy

Rooney chcel asi zopakovat fintu pri gole so spurs

Reagovat
Swarley

Gabby a ty jeho úchylný knírky

Reagovat
smazaný uživatel

tragický s tragickejším

Reagovat
I am Mancunian

no to mozes napisat takmer na kazdy nas zapas

Reagovat
niflheim

Mike ale skvěle.

Reagovat
Miguel19

Depay má divnej nos...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

Andaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Swarley

a proto by měl taky hrát Mata na AM

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
leroy

Aspon že mu dala zelva po roku sancu..Aj ked to malo byt miesto Matu

Reagovat
EXoRcIsT

frajerina

Reagovat
nani92

Brigááááádnik

Reagovat
Dawon

wohoooooooooooooo ADNAAAAAAN

Reagovat
EXoRcIsT

a Mata krasne

Reagovat
smazaný uživatel

JANUZAAAAAAAAAJ GOOOOOOOOOOL FANTAZIAAAAAAA

Reagovat
I am Mancunian

adnaaaaankoo

Reagovat
C0br

OG

Reagovat
niflheim

Adnankoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Už jsem ale pomalu nadával, že to nedával z první

Reagovat
smazaný uživatel

Adnaaaaaaaaaaan

Reagovat
Makiii

prosim muze nekdo poslat stream ktery jede bez problemu? Diky..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Makiii

Dekuji

Reagovat
smazaný uživatel

Uuu krása

Reagovat
Gunner14

Však , kdyby to netečl tak jde přímo na Guzana

Reagovat
Dominator

Reagovat
Hector17

Adnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Januzaj

Reagovat
niflheim

A Matička <3

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentátor na Digi je hroznej

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Swarley

co to je za pičku co se tam teď válí? mu naloží, ještě ho kopne a pak se diví, že mu to vrátí?

Reagovat
Busby babes

dotkl se ho vubec? me prislo ze kopnul Adnana a zacal se svijet aniz by mu Adnan neco udelal.

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian je spicka ale, to je skvely nakup proste

Reagovat
vicinda07

mozu dat vzdy z prvej sance gol s neskutocnym stastim?? Villa pome

Reagovat
Infernoqt

dokonce bych řekl, že Rooney je nejhorší na hřišti... za náš tým

Reagovat
Dawon

stejne jako minuly zapas, bohuzel zadne prekvapeni

Reagovat
smazaný uživatel

Daley jak si ho obhosil

Reagovat
smazaný uživatel

obhodil*

Reagovat
Swarley

jako ťukec kolem vápna dobrej, ale pak se vrací jenom Rooney, to je na dvě věci

Reagovat
smazaný uživatel

ta ofenzíva villy je ešte strašnejšia než spurs

Reagovat
Swarley

nic jim opět nedovolíme, fakt hrajeme o 100% lépe bez míče než loni

Reagovat
Gunner14

hlavně Mata , protože ten když má míč tak ho ztratí

Reagovat
Swarley

Depayko už to roztáčí

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči Aston Villy pořád padají...

Reagovat
Dawon

Rooney je na tom hristi ale zase uplne zbytecny

Reagovat
smazaný uživatel

United asi budu diesel masina.. zatial slabsie zaciatky a postupne lepsie a lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

to sa dalo pískať na richardsa

Reagovat
Swarley

no dost debilní od Darmiana

Reagovat
I am Mancunian

potrebujeme top stopera a top utocnika, potom mozme ist na titul a ak odide ddg, tak aj brankara

Reagovat
Swarley

stačí stoper, i když jsem teda zatím hodně překvapenej, jak jim to vzadu docela šlape

Reagovat
I am Mancunian

a co im slape ? zatial nas nikto nepreveril este wazzovi bohuzial uz neverim

Reagovat
Swarley

nepreveril, lebo to celému týmu směrem dozadu šlape

Reagovat
smazaný uživatel

Samo tomu proste zjavne nerozumie

Reagovat
I am Mancunian

sak slape to dozadu, ja sa nestazujem, ale to neznamena, ze mame skvelych stoperov palino

Reagovat
Swarley

to souhlasím, ale i tak, Smalling tam měl pár pěkných zákroků a Blind taky, párkrát tam výborně předskočil hráče Villy, zachytil přihrávku...i tak to není vůbec marné...

Reagovat
I am Mancunian

smalling je vyborny, marne to neni vobec

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne jedneho uz mame takmer pol roka jedneho z najlepsich v lige, co viac ti ma dokazovat? ci len cakas kym urobi po pol roku nejaku chybu vaznu a mozes ho zjebat? mam pocit, ze len cakas co sa posere, aby si mohol vtedy sa vysmievat

Reagovat
I am Mancunian

sak ja tu najviac chvalim mike, on je top, ale k nemu partaka by som chcel a ak si si nevsimol, ja som pisal povodny prispevok o sanciach na titul, nie o dnesnom zapase

Reagovat
Swarley

a nevěřit Wazzovi je šílenství

Reagovat
I am Mancunian

on potrebuje tu svoju volnost a nie hrat hrota

Reagovat
nani92

to je pravda..ale asi by potreboval okolo seba živšie krídla..

Reagovat
Swarley

to si sedne, klídek, s Depayem to ještě bude fantastické a produktivní duo...je začátek sezóny, to půjde, nechejme Wazzovi klasické akademické první tři zápasy sezóny...

Reagovat
nani92

nie,že by som nechcel aby to tak bolo..ale ty si taký snílek v tomto..nedá sa ti už veriť

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

ak maju proti nam sance, tak obrana je slabucka, ak ich nemaju, tak nas iba proste nepreverili?

Reagovat
Dawon

ja palcuju toho rooneyho, ne obranu, tam zatim vytky nemam

Reagovat
smazaný uživatel

a vies, ze som si myslel

Reagovat
frank

Pískat se to, Darmian nemůže říct ani slovo..

Reagovat
stiflerovamama

co to tam ten spegetak predvadzal na Richardsa ?

Reagovat
Gunner14

nejdřív ukazoval , že má šušen na nose a když to Richards nesundal , tak to chtěl sundat on no

Reagovat
Dawon

Co tam zas Romero s Carrickem vymysli?

Reagovat
EXoRcIsT

teraz my nebolo vsetko jedno jak ta lopta skakala ku Romerovi potom co som videl to video z rozcvicky

Reagovat
smazaný uživatel

ide z neho istota, ja nemam vobec ziadny strach

Reagovat
JIMMY-PO

to bol gol

Reagovat
smazaný uživatel

kdeže, Aston Villa bude mať problém šancu si vytvoriť, nie to ešte vyhrať. Prechod do útoku na slimákov, finálna fáza slabá

Reagovat
nani92

polčasová sračka s golom

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi regulérně nejmarnější fanoušek MU, jestli tě to nebaví, tak drž píču a táhni se koukat na něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak no

Reagovat
nani92

tak prepáč, bol to krásny výkon okorenený nádhernou akciou našich útočných včeličiek, vdaka ktorému sme sa mohli stiahnuť a dominantne čakať čo urobí Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

čo je Pali? úprimne ťa to baví?

Reagovat
I am Mancunian

jeho to asi bavi, ked je zvyknuty aj na kosice

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Demente, fotbal je o výhrách,o zápalu, o cti, o klubu, o historii, o koncepci, jestli ti jde o krásnou hru, tak jdi koukat na krasobruslení, ale remcat u každé sračky jako největší píča, toto mi nejde do hlavy.

BTW nadávání a výchova vlastních fanoušku je v toleranci viď?

Reagovat
nani92

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mastný Chobot

futbal je o histórii, ale nie o krásnej hre? kokos, kde som?

Reagovat
kiwwi

skor by som to zmenil na "fandenie je o výhrách,o zápalu, o cti, o klubu, o historii, o koncepci"

Reagovat
Mastný Chobot

a o krásnom futbale nie? ja ti teda neviem, ale fandiť sračke dlhodobo by som fakt nedokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

ved napisal pravdu huju

Reagovat
I am Mancunian

ja uz som zvyknuty, jedna strela na branku ? paradicka

Reagovat
Swarley

ještě aby ne, taková SAFovinka venku

Reagovat
nani92

máš pravdu,ale tam to bývalo len vonku..tu to je aj doma a stále..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

schneidy zatim nic moc co?sice zabojuje,ale tech ztrat je tam od nej az moc

Reagovat
SunFells

Není moc dobrý. Ale aspoň se snaží zapojovat do útoku (jen aby byl spoluhráči pak ignorován ).

Reagovat
r.mrazik

On ma asi carrick hrat spis zezadu...snad se do toho dostane,v soubojich je silny

Reagovat
Dawon

snad tam v 60. soupne Chichu, na toho Wazzu se neda divat

Reagovat
smazaný uživatel

Javier by viac napadal, viac by sa ponukal, tu nie je co riesit

Reagovat
fantomas

Tak sem rád, swarlosi, že sem ti toho Wazzu střelil. Ten kluk snad od minulýho pátku nepřetržitě chlastá...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
leroy

Nedá sa na to čumeť...Stoičkov mal pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja vôbec neviem čo pochváliť na tomto zápase..snažím sa nájsť nejakých jednotlivcov, ale nedá sa..to je strašný futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Villa zabrať druhý polčas. Sinclair/Ayew dole a Gestede na ihrisko.

Reagovat
smazaný uživatel

Villans strašne chýba do zálohy tvorca, ten Gil by tam bol dnes ako stvorený.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si říkám, hraje dneska vůbec Rooney? Jakoby snad ani nebyl na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Je nějaká šance, že nastoupí Kozák?

Reagovat
SunFells

Pokud budou prohrávat, tak se tam ke konci asi podívá. Ale první tam hádám půjde Gestede.

Reagovat
Swarley

stejně jako se Spurs, celý tým se zlepšil výborně v bránění...skvěle se pohybujeme bez míče jako tým, je to kompaktní, to vystupování hráčů a napadání má hlavu a patu...působí to dojmem, že každý ví, kdy má co dělat a hlavní věc je, že to tak i funguje...sem tam se tam díry najdou, ale rozhodně je to obrovský posun od toho chaosu, který jsme mohli sledovat loni, fakt velké zlepšení...

horší je to směrem dopředu, tam je to pořád prostě tak zvláštně na náhodu...nedaří se nám zapojovat vůbec Wazzu a když už ano, tak je stejně špatnej, utíká mu balon, odskakuje mu to...klasický vstup do sezóny od něj, jediný štěstí je, že on i tak může dát klidně gól a budeme v pohodě...

obrana i s gólmanem super, v tom středu se mi moc nelíbí Morgan, i proti Spurs byl takový jakýsi nervózní, sem tam zbytečně ztrácí míče a to si zrovna na tomhle postu nemůže dovolit...letí na něj vysoký míč, je sám, může si to dát na zem a on to radši blbě odkopne do prvního hráče z Villy před sebou...ale tak to se snad časem srovná a jen to jakási nervozita...

Depay místama ukazuje velkou kvalitu, Januzaj taky, ale fakt by možná stálo za to prohodit Matu s Januzajem a bylo by to v rámci tohohle rozestavení ideální...

Reagovat
habinity

Este ze dal gol januzaj..inak stratil asi kazdu loptu.united potrebuje surne utocnika...lebo v predu hraju na nahodu...taky behavy a ze ma aj v hlave muller by sa tam hodil

Reagovat
smazaný uživatel

OT: není někde nějaké dobre zahraniční preview na celou sezonu BL,PL nebo PD? Nejlépe v angličtině. Chci si trochu ještě rozšířit obzory a v rámci možnosti zlepšit anglictinu

Reagovat
smazaný uživatel

Depay, Adnan, Darmian + Smalling

Reagovat
EXoRcIsT

tej zalohe strasne chyba Herrera a Januzaj by mal byt na kridle

Reagovat
smazaný uživatel

micah richards debut doma za villu ...hned ako kapitan - to ako ho januzaj povozil hovori za vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Richards je trapák první kategorie

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sa celkom tsil ze je spat v PL ale spravit z neho kapitana a sparovat ho s clarkom je podla mna samovrazda

Reagovat
frank

No a pak na něj měla být penalta, tím by se to vyrovnalo..

Reagovat
smazaný uživatel

ten negrík v štúdiu SS

Reagovat
alcantara

Pedro>Depay

Reagovat
Infernoqt

Rooney děs, až mě bolí oči z něj

Reagovat
Dawon

Rooney by si mel na zahradu poridit nejaky kanon na mice a trenovat od rana do vecera zpracovani, on ma fakt ty nohy z betonu, to neni mozne

Reagovat
Swarley

Romero si s tou rozehrávkou ale fakt koleduje

Reagovat
Infernoqt

a Matovi to bylo líto, tak ho v tom nechtěl nechat

Reagovat
r.mrazik

kurva mato nehraj porad dozadu....doprdele uz!!

Reagovat
Swarley

Wazza zpracoval, wow

Reagovat
niflheim

Tak Mata teď namazal i mrazíkovi

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

...a pak zazdil protiutok...achjo...skoda ze mu narostly koule jen na tu jednu prihravku

Reagovat
r.mrazik

a ted vypustil hrace...sakra vyhod ho a jestli tam je lingard,tak na plac!!

Reagovat
Infernoqt

ale ten Blindův sprint! kolem něj zasvištěl jenom vítr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

dpč, tí hráči sa uplne boja riskovať..krásny brejk Mata,Rooney,Depay..a radšej počká a zatiahne to..

Reagovat
I am Mancunian

a myslis ze preco to je ?

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
frank

Hned se mi vybaví "Kein Risiko!" ještě z Bayernu

Reagovat
vodka

Takže si to shrnem, za 140 minut hrací doby PL máme 2 střely na bránu... fakt je mi z té hry připosrané hry pomalu na blití, jediné pozitivum je ta solidní obrana, ale absence protiútoků, kdy to vždycky radši zajebeme někam dozadu a držení balonu bez snahy jít dopředu je fakt na ostudu

Reagovat
I am Mancunian

ale ale, tebe sa toto nepaci ?!

Reagovat
vodka

nebo "solidní obrana" Romero si koleduje, Darmian klidně mohl vyrobit penaltu, s Tottenhamam měl Eriksen obrovskou šanci... Ne, proti loňsku sme se posunuli minimálně a hra je zatím nedívatelná...

Reagovat
smazaný uživatel

celu sezonu proti nam nikto nebude mat ani sancu, vtedy je obrana dobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

jde o to, jak lehce se to může zvrtnout, šance po podařených kombinacích soupeře beru (třeba ten Eriksen), ale dojebaná rozehra od Romera, případně Schneiderlina je fakt na hlavu, nemám obavu, že kvalitnější týmy by z toho dávaly góly...

Reagovat
nani92

Demente, fotbal je o výhrách,o zápalu, o cti, o klubu, o historii, o koncepci, jestli ti jde o krásnou hru, tak jdi koukat na krasobruslení, ale remcat u každé sračky jako největší píča, toto mi nejde do hlavy.

Reagovat
r.mrazik

zklidni se gumo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
KnoxXx

, posuvanie lopty bez snahy nieco vymysliet, ist do rizika, zrychlit hru, presny opak toho, preco MU mam rad ako tim

Reagovat
smazaný uživatel

Děláte tady jak kdyby MU hrával nádherný fotbal, vždycky to byla vydřená sračka, kdy se na posledních 15 minut zapnulo a centry lítaly. Teď vedeme, držíme míč, je rok 2015, o co vám jako jde? Si běžte pustit realek, ten hraje krásně, kupuje pokémony, to vás bude bavit více.

Reagovat
r.mrazik

ale hovno

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy jsme hráli nádherně? O krásné hře se mluví v souvislosti s Barcou, Realem a nebo Arsenal. A nevytahuj dva dva roky s Tevezem, Rooneym a Ronaldem v nejlepší formě, protože takhle se to sejde jednou za generaci.

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

prosim te zalez...

Reagovat
smazaný uživatel

Argument.

Reagovat
r.mrazik

ja ti seru na argument...uz mam argumentu plny zuby,kdyz nekdo kvakne kdejakou sracku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příště nereaguj, když netušíš. :)

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

a ty použils jaký argument? žádný nevidím...

Reagovat
r.mrazik

tak clovek by mu napsal,ze se zalohou class 92 to bylo super...ze i predtim s cantonou to bylo super

ze i pak s ronaldem to byl super

ale jako nasrat...pokazdy prijde nekdo s nejakou srackou a pak ti napise neco o argumentu...proste nasrat

Reagovat
vodka

na rozdíl od tebe si tu dobu pamatuju a nikdy sme neměli jednu střelu na bránu za zápas, takže si radši píchni šroubovák do oka a s realem jdi prudit k někomu, koho to zajímá.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě, takže tisíc střel = krásná hra, logika.

Reagovat
Mimalu

jo, v drtivé většině případů to platí

Reagovat
vodka

ne, ale vytvářeli jsme si šance, chodili dopředu, toto je prostě připosraná sračka bez myšlenky na útočení, všechno je jenom o tom, být na správných pozicích a ideálně držet balon, strašný shit.

Reagovat
smazaný uživatel

Šance nevím, hráli jsme to více ze stran a chodily tam balóny a když něco z toho padne, tak padne no, ale nevšiml bych si,že bychom válcovali soupeře, takový Arsenal nás válcuje pořád v zápasech a stejně dostanou šmudlu.

Reagovat
vodka

jenomže šance, že něco padne z těch křižných balonů je vždycky větší, než když dáš do vápna 2 balony za zápas... je to trapná a připosraná hra.

Reagovat
vodka

navíc s drahýma posilama, které SAF tolik netahal, nebo aspoň ne tímto stylem.

Reagovat
smazaný uživatel

SAF je kouzelník a navíc měl štěstí na skvělou generaci. Jinak peníze utrácel taky obrovské a kdybych měl nazvat nějak naši hru, tak jsme to vyhrávali hlavně velkou vůlí. Stačí kouknout na zápasy po odchodu Beckhama a to byla tehdá větší sračka než teď.

Reagovat
vodka

masopust pls...

Reagovat
Tomanatura

s tak drahym tymem

Reagovat
vladis271

toto napísať Samo, tak okamžite máe na sebe Ivana a pAľA.

Reagovat
I am Mancunian

im uz to tu drbka zo mna

Reagovat
smazaný uživatel

naivky si myslia, ze im to vydrzi celu sezonu

Reagovat
Swarley

Amavi je brutálně rychlej

Reagovat
niflheim

No, ten dosavadní výsledek si nezasloužíme, začít makat dpc

Reagovat
Dawon

At sakra pri standardkach Darmian brani nekoho jineho, tam to hrozne smrdi

Reagovat
niflheim

Darmianovi to pískne příště s takovou.

Reagovat
Swarley

sympaticky si podává se všema ruce, tomu to nepísknou

Reagovat
nani92

Januzaja dnes môže fakt zachráníiť len ten gol

Reagovat
Infernoqt

Januzaj povodil už jsem se lekl, že bychom šli do breaku

Reagovat
niflheim

Adnan

Reagovat
Dawon

A adnan krom golu teda taky solidne na facku...ty vole kolik my zadupem sanci na brejk do otevrene obrany, to je fakt k posrani

Reagovat
KnoxXx

Gestede, problemy este len zacnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne ta hra smerem dopredu je uz druhy zapas silena...snad se to behem sezony zlepsi...ted hlavne udelat body

Reagovat
Swarley

super střídání

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

vy dva mě neserte

Reagovat
nani92

Januzaj bol hrozný..no a Carrick - Basti je v pohode..aj ked Morgan si to asi zaluži viac..ale nieje to extrémny fail..som zvedavý, či Rooney dohrá

Reagovat
I am Mancunian

ziadna ironia

Reagovat
r.mrazik

jop...super stridani

Reagovat
Swarley

hm, ale tak jako Carricka nemusel, to měl jít dolu radši Morgan

Reagovat
r.mrazik

to neee...morgan je potrebny v soubojich a vytlacovani hracu...je v tom super...

schweine a carrick jsou spis stinovaci

Reagovat
Swarley

asi vangaalovatím a počítám jen ztráty míče

Reagovat
r.mrazik

hahaa....uz vas dostal!!

Reagovat
Manik...

Odkaz pls.?

Reagovat
KnoxXx
Reagovat
Manik...

Díky

Reagovat
Swarley
Reagovat
Manik...

Reagovat
r.mrazik

ander proste musi hrat!! to neni mozny,jak je zbytecne prehlizeny

Reagovat
smazaný uživatel

podme Kozak na plac a zasypat ich s cetntrami..bud to bude 1:1 alebo 0:2

Reagovat
frank

Podcenil si vůli LVG uhrát 0:1

Reagovat
fajdax

Link na youtube?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

peekne Morgan..ešte tie prihrávky a bude to

Reagovat
vodka

ještě LAV za Darmiana

Reagovat
I am Mancunian

striedanie boli dobre

Reagovat
I am Mancunian

anderko je skvely

Reagovat
minoLFC

nieje ten Luke Shaw nejaký tlstý?

Reagovat
I am Mancunian

4% tuku

Reagovat
Tomanatura

Hlavne je uplne vyborny

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

kraje jsou super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Depay

Reagovat
I am Mancunian

away fans paradni

Reagovat
smazaný uživatel

Villa poďme aspoň na 1-1 doprdele United nehrajú ani houbi

Reagovat
vodka

Ayew

Reagovat
smazaný uživatel

Memphis ty vole

Reagovat
KnoxXx

Depay

Reagovat
Swarley

ouu, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

A dole mal ísť Ayew. To je Sinclair #2 :). A Mata kráľ prihrávok

Reagovat
EXoRcIsT

Mata

Reagovat
EXoRcIsT

daj tam Chicharita

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ale Ville keď sa vrátia Gil a Grealish + Traore...vyhrať u nich bude veľmi ťažké

Reagovat
Tomanatura

Ronei ve skvele forme. Odehraje letos aspon jeden dobry mesic?

Reagovat
I am Mancunian

wazzovi neverit je blaznovstvo

Reagovat
I am Mancunian

ander musi hrat zaklad, skvely je

Reagovat
Maresma

Amavi vypada dost slibne.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

ten základ Villans sa posunul za pol sezóny asi tak o dve triedy vyššie

Reagovat
SunFells

Je rychlý jak blázen.

Reagovat
Matić

Proč nesundá toho tragickýho Ayewa, to je hrůza co všechno nezadrbe...

Reagovat
Tolstobik

Ech, Depay se aspon jako jedinej snazi vystrelit

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Marc-André "Neuer wannabe" ter Stegen

https://streamable.com/h51k

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

nesnáším, když si ti brankáři myslí, že jsou fotbalisti a vybíhají

Reagovat
Swarley

ale pěkně Depay, to půjde nahoru

Reagovat
EXoRcIsT

ked bude hrat na kridle a v zalohe Ander tak tie goly pridu uz dnes jeden mohol dat skoda ze mu to nevyslo

Reagovat
Swarley

škoda, mohl to korunovat gólem, ale jinak byl na tom křídle jasně lepší než na AM, dobrý zápas od něj

Reagovat
Dawon

a Rooney opet cely zapas, ikdyz je totalne na facku a od 70. minuty navic zraly na kyslikovy pristroj

Reagovat
Swarley

je v tréninku

Reagovat
Dawon

co kdyby mu priprava pravidelne zacinala o mesic driv nez ostatnim, neslo by to nak zaridit?

Reagovat
Swarley

on stejně potřebuje ostré zápasy nebo já nevím

Reagovat
KnoxXx

Amavi

Reagovat
EXoRcIsT

Romero tie lopty zbiera s velkym prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak najednou kolik máme fanoušků MU, kteří volají po krásné hře, věřím, že ti stejní lidi se smáli Arsenalu. Každý fanoušek jiného týmu řekne, že MU nikdy nehrálo nádherný fotbal. Neznám dokonce ani jednoho fanouška MU, který klubu fandí kvůli krásnému fotbalu. Takže buď všichni začli fandit kolem 2007 v čele s Rooneym, Tevezem a Ronaldem v nejlepší formě, nebo tady dělají těžkou pózu.

Reagovat
Tolstobik

Vole dalsi jantar. Di fandit Chelsea, tam na takovy jako ty cekaj...

Reagovat
vodka

MU mělo vždycky založenou hru na extrémně rychlém přechodu do útoku a křídelní hře a hře v tempu. To LVG úplně zničil, stal se z nás tým, který drží balon a neví, co s ním, většina tam chodí a všichni hrají na jistotu. Jak sem se nemohl dívat na španělskou repre, která hrála taky na 1:0 s absolutním držením balonu, tak mám problém se dívat na MU, snad poprvé po 12 sezonách...

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
I am Mancunian

no pod moyesom som takmer plakal

Reagovat
smazaný uživatel

Ta křídelní hra byla účinná vždycky, když jsme potřebovali na posledních 15 minut. Tohle je prostě pokrok, nejúčinnější fotbal je o přihrávkách, je rozdíl hrát účinný fotbal a beton. Po sezónách s Klebersonem, Fortunem, Smithem v záloze apod. je tohle krása.

Reagovat
EXoRcIsT

Alan Smith bol nahodou zviera takze ho prirovnavat s Klebersonom a Fortunem je dost hlupe

Reagovat
smazaný uživatel

Podle youtube asi jo, za nás se zranil dřív, než něco ukázal.

Reagovat
vodka

ne, první zápasy stál za hovno, protože byl na úplně nové pozici, pak se rozehrál a patřil k těm lepším téměř vždy.

Reagovat
vodka

Smith v záloze byl geniální do té zlomeniny nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

*Smith v útoku byl geniální, na zálohu neměl hlavu.

Reagovat
vodka

seriozne, toto je proste trolling na urovni masopusta z formy. Pokud je pokrok naprosto sterilní hra, tak se tesim, az budeme mit nula strel, nula sanci ale 100% drzeni balonu...

Reagovat
Tomanatura

Jak kdyby ti hraci odehrali tolik zapasu. Varis z vody. Jen posledni SAFovu sezonu uz to bylo herne dost o nicem, ale i tak 4x lepsi, nez tahle sracka. Roky predtim to byla pohoda, treba jaro 2011, kdy sme valcovali celou PL s Berbatovem na lavicce a zivotni formou Javiho, to byl primo ukazkovy fotbal.

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

LEN TO ZBADá iVAN, SA BUDEš MAť POPIčI.

Reagovat
r.mrazik

co se tady pokazdy objevi za jantary...

Reagovat
Detective

MU sice nefandím kvůli krásnému fotbalu, ale fotbal sleduju abych se bavil. A tohle mne nebaví ani náhodou.

Reagovat
r.mrazik

morgan je v tlaku na mic uplne bozan

Reagovat
I am Mancunian

bastian nepokazi ani jednu prihravku

Reagovat
smazaný uživatel

čo je to za hromotlk na tom hrote AV?

Reagovat
SunFells

Gestede z Blackburnu. Dával gól z rohu v prvním kole.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, ale zasa kladivo čo sa okrem 16súpera očividne nepohne..to je oničom

Reagovat
JIMMY-PO

Ayew je neskutocny traged

Reagovat
stiflerovamama

ten Ayew je tragicky

Reagovat
Swarley

Wazzo vole, to je fakt ale totální hrůza

Reagovat
r.mrazik

ten rooney at chodi hrat i za rezervu..to je desny

Reagovat
niflheim

800. za Herreru

Reagovat
I am Mancunian

ta jeho hra na jeden dotyk

Reagovat
KnoxXx

za postupny vacsi a vacsi prisun minut

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

Van Gaal: 'I like a second striker more than a third midfielder. That is why, for example, Herrera is not playing.'

Reagovat
Mastný Chobot

fakt sranda, on proti nemu musí niečo mať. Takisto minulý rok bol jeden z vašich najlepších hráčov a polovicu sezóny ho ignoroval. Škoda, že na jeho miesto máme najviac hráčov, jeho by som fakt chcel.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

kokot

Reagovat
I am Mancunian

blind zhodil tie jebnute vlasy a hned motm

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

na stoperovi mu to rozhazování rukama funguje líp než na DM

Reagovat
niflheim

Takhle aspoň vidí na centery a lepší periferní

Reagovat
smazaný uživatel

jebnuté? vždyt mel dokonaly vlasy

Reagovat
vodka

ten culik jak mel nedavno Bale? ani ne teda...

Reagovat
Infernoqt

I Persie by dneska dal gola z těch přihrávek, které šly na Rooneyho.

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/SportsWankers/status/632288195158351872

Haha, takhle na přeceňovaného německého golmana nesahajícího Neuerovi ani po kotníky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Utd ešte nikto nepreveril..to je strašná medzihra čo predvádzali najprv Spurs a teraz Villa

Reagovat
Dawon

kdyz soupere k nicemu nepustis, tak te tezko muze proverit

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to zrovna tento prípad

Reagovat
vodka

na mezihru tam prakticky není prostor, mezi rooneym a stoperama je tak malo mista, ze by mely problem skoro vsechny tymy, ale po nasich ztratach a chybach v rozehre tam prostoru je dost.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne sa Villa dostala do pozíc, z ktorých šlo vyťažiť viac. Ale chýbala záverečná fáza

Reagovat
habinity

Ono je to tym ze morgan je top classa strasny cistic

Reagovat
KnoxXx

Rooney je zufaly, ale to uz je taka klasika uvodnych kol, takze dovera (aspon u mna) pretrvava

Reagovat
niflheim

Punt

Reagovat
r.mrazik

tyvoe....Rooney rooney

Reagovat
Swarley

ožralej nebo nevim

Reagovat
r.mrazik

on muze jit sam na branu a je z toho aut pro ne,protoze tam zakopne mic

Reagovat
Dawon

tahal vterinky, zkusene

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

dobré tři body

Reagovat
niflheim

Tak zase nepřesvědčený, ale je to proces.

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
leroy

Aby isiel tim po vitaznom vonkajsom zapase frustrovany do satni, to sa len tak nevidi...LVG, gratulace

Reagovat
SunFells

Manchester si pro to jde suverénně.

Reagovat
r.mrazik

tri body z venku super

Reagovat
stiflerovamama

tragedia, s tymto vpredu nemaju sancu United uhrat LM aj PL

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pingla

breč dál, to přejde

Reagovat
SunFells

Já bych po prvních kolech nepanikařil ...

Reagovat
Swarley

stačí PL

Reagovat
Dawon

tak jeste ze vsichni ostatni favoriti tu PL zatim valcujou achjo, to mi fakt chybelo tyhle soudy po prvnich dvou zapasech

Reagovat
habinity

Vyborne united..depay sto x lepsi na kridle..januzaj okrem golu nic.herrera basti morgan super.romero kludne jednicka

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM měl být Daley...

Reagovat
r.mrazik

vsak byl ne?

Reagovat
pingla

Ja videl, ze Matu vyhlasili MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Divne...a ja myslel ze blinda...

Reagovat
kiwwi

to je jedno, proste to bol jeden z tvojich dvoch najvacsich oblubencov

Reagovat
I am Mancunian

vyhra je super, ked prisiel anderko a basti, tak to bolo lepsie, ale 3 strely na branku za 2 zapasy ?

Reagovat
vodka

a strely od younga a depaye byly rady, ze vubec k te brane doletely...

Reagovat
I am Mancunian

solidna tragedia v tom utoku

Reagovat
mithro

tazko sa hra bez utocnika.

Reagovat
leroy

Podla mna sa hra futbal pre radost hry, pre divakov... A to stoji pod LVG za hovno

Reagovat
Infernoqt

vykládej to Mourinhovi

Reagovat
leroy

S tým nech sa vysporiaduvajú fanúšikovia Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sa snáď nedá z tej ponuky vybrať dobrý tip :-)). Watford-WBA 2?, Swansea +1.5, Tottenham-Stoke odg/+2.5, Saints-Everton odg...Lukaku, Gomis, Kane

Reagovat
Miguel19

WBA po tom výkonu proti City fakt ne..

Reagovat
Dawon

Sice asi neni pravdepodobne, ze by WBA zopakovali tak hrozny vykon jako minuly tyden, ale i tak mi prijde trosku blaznostvi vsadit na ne Watford bude chtit doma urcite urvat prvni vyhru a minuly tyden ukazali, ze umi byt hodne nebezpecni

Reagovat
smazaný uživatel

No práve čakám že dneska to bude iný WBA a Watfordu tú sračku proste neverím

Reagovat
Miguel19

Já jedu Everton, Sunderland, Newcastle, WBA - všichni že dají gól..

Reagovat
Hokaido

já jsem teda zkusil Watford pg 1.5+ za @2.27. Po tom prvním kole se to nabízí

Reagovat
niflheim

Byla pod nějakým článkem Hrubasova tipovačka?

Reagovat
smazaný uživatel

od stvrtej ani neviem, ktory zapas si vybrat Tottenham by nemusel byt zly, ale zas rad by som videl zase Payeta, hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea-Ncastle

Reagovat
smazaný uživatel

ja si napr určite pozriem zaujímavý mančaft Stoke. Myslím, že môžu hrať vyrovnanú partiu na WHL

Reagovat
Zaschrona

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/everton-fan-groups-fly-banner-6254387

"Fans of the Toffees have teamed up and raised the funds for a plane to fly over St Mary's Stadium, weather permitting, on Saturday afternoon ahead of their match at Southampton with the message: "Kenwright and Co - #TimeToGo NSNO", as they continue their protests against the lack of money put into the team."

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/CMYNQOqWUAArJCU.jpg Trávník pro dnešní zápas na WHU

Reagovat
Mastný Chobot

tak to jako jooo, no

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši, na tom budú hrať? veď to vyzerá otrasne

Reagovat
Mastný Chobot

si blázon? to by im nikdy nedovolili

Reagovat
kiwwi

photoshop

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Jasný no.

Reagovat
niflheim

Chelsea play Manchester City this weekend, and Vincent Kompany really does not want to see his opponent's best player on the pitch at all.

"You'd almost hope that Eden Hazard would have diarrhea," Kompany said

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

preco viacmenej?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě to povoa píčovinky ne. Nebylo by to poprvco by nějaký přestup na tom krachnul ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme tomu, ale on je reprezentant

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

jj vicemene, zjavne to este nie je hotove

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

900. pre Schweiniho

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

#SaintsFC team against #EFC: Stekelenburg, Cédric, Yoshida, Fonte (c), Martina, S. Davis, Wanyama, Tadić, Mané, Long, Pellè.

#SaintsFC substitutes against #EFC: Gazzaniga (GK), Rodriguez, Romeu, Martina, Ward-Prowse, Reed, Juanmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Martina jak v základu, tak na střídačce.

Reagovat
smazaný uživatel

už to opravili, je len na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ono je to z ofiko twitteru..lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton XI: Howard, Coleman, Stones, Jagielka, Galloway, Barry, Cleverley, McCarthy, Barkley, Kone, Lukaku.

Subs: Robles, Mirallas, Besic, Naismith, Deulofeu, Osman, Browning.

Reagovat
smazaný uživatel

deulofeu bol v nominácií v prvom kole? či bol ešte zranený?

Reagovat
smazaný uživatel

zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

diamant?

Reagovat
Zaschrona

wow, ze by konecne snad diamant?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Cleverley na levém "křídle" a Koné na pravém.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, nestras.

Reagovat
Arbiter

Nevíte, v jakém stavu je defenziva, popř. záloha Watfordu?

Reagovat
Zaschrona

Nyom/Paredes, Cathcart/Angella, Prödl/Britos, Holebas/Pudil - Capoue/Watson, Behrami/Ake ... asi si Ake zahraje, Behrami celej rok na travniku nevydrzi, asi by taky mel dostat pripadne sance pres Pudila - na stoperu jen tezko

Reagovat
Arbiter

díky

Reagovat
Infi

United výsledky jak Fastav Zlín, kde jsme

Reagovat
kiwwi

jj, radsej za 2 zapasy dostat 8 golov

Reagovat
iamek

Reagovat
nani92

ale strelit aspon 12

Reagovat
kiwwi

strelili 5

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

nj, my zas máme obranu jak Bolka

Reagovat
kiwwi

ako nechcem teraz robit paniku z poslednych dvoch vasich vysledkov, ale fakt som myslel, ze Barca to toho roku prevalcuje este suverennejsie ako minuly rok, ale ked tak kukam na tu obranu tak neviem co si mam o tom mysliet...

Reagovat
Infi

Já jsem klidný, v tom složení jak se hrálo včera se snad už nikdy nenastoupí a uvidíme až to konečně začnou brát vážně a uvědomí si, že dostat za 2 zápasy 8 fíků prostě není dobrá vizitka.. Bravo pak posadí Stegena a ten tež zjistí, že to ještě není žádný Neuer. Podle mě už to bude jen lepší

Reagovat
smazaný uživatel

When a divorced 55 year old dad gets a new 20-something girlfriend & goes clothes shopping.

https://pbs.twimg.com/media/CMcbYdIWEAAWDXS.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj je tu nekdo kdo presel od upc k o2tv? Chxi se zeptat zdali jste spokojeni a zdali funguje na stejnym principu tzn formou settopboxu? Diky

Reagovat
SpecialOne
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

LVG is that you?

Reagovat
nani92

akurát to opravili..

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
SpecialOne

A já se těšil na Koného rozehrávku

Reagovat
Pigeon

smrtící brejky Cleverlyho

Reagovat
Busby babes

co tam bylo?

Reagovat
Zaschrona

uplne prehazene pozice - Cleverley byl na hrotu, Kone snad na DM, Targett na stoperu atp.

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://dc5310a7e47fcd52cf1d9d7c4db089d72cf3d9e5 BT Sport

Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/edLvOeVKUX1 ako na zemi je fakt dobrý, rýchly, do kombinácie..ale v tom vzduchu včera horel ako papier s Richardsom a mala byť penalta kvôli tomu

Reagovat
Dawon

ja moc nechapu, co to je u nas pod LVG za tradici, ze RB pri standardkach brani jednoho z nejlepsich, ne-li nejlepsiho hlavickare soupere...uz jsem si toho vsiml fakt hodnekrat i loni a vetsinou to strasne smrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dresy Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

přitom by mohli hrát v modrém

Reagovat
biznizmen

Reagovat
Coutinho10

ale lepsi nez ten vojenskej, co mel nedavno Howard

Reagovat
smazaný uživatel

No očividně si z toho ponaučení moc nevzali, spíš naopak

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
tomasinho

Stream?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam BT stream na ace player

Reagovat
smazaný uživatel

toto bude dobrý mač nech vyhrá lepší

Reagovat
Serg!o

Ten trávník je super.

Reagovat
Cobra

Everton TOP dresy! Konečně nějaká neokoukaná barva

Reagovat
Busby babes

na te predstavoavcce v te grafice vypadaly strasne. V realu to docela jde.

Reagovat
tomasinho

Lukaku

Reagovat
Swarley

wow, slušnej sprintík

Reagovat
Zaschrona

V tomhle je Romelu hrozne zvire.

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver top rozhodnutia..aj na Chelsea aj tu na Sotone

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

klasika od neho ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Link na EVE-SOU?

Reagovat
Zaschrona

To jsou zas rohy...

Reagovat
Zaschrona

https://twitter.com/Footy_Jokes/status/632519585263038465

Lukaku hit a Southampton fan during the warm up and went straight over to apologise personally.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jk

Reagovat
Infi

Reagovat
minoLFC

možno ho rajcujú staršie

Reagovat
Dr. Admess

Ten střih trávníku...

Reagovat
smazaný uživatel

zatial zaujimavy zapasik, mohla by to byt nejaka prestrelka....ked si spomeniem, ze som chcel Colemana

Reagovat
Zaschrona

Uz dost dlouho vubec nema formu, nejde mu to ani dopredu, ani dozadu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký stream na mobil ?

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Matty zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Barry čo kontakt to faul

Reagovat
tomasinho

Krásný brejk

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL

Reagovat
SpecialOne

oba týmy dají gól, to už by teď mohlo vyjít

Reagovat
Zaschrona

paradne zahrano, krasa

Reagovat
Zaschrona

a Kone zase vyborne, nestacim se divit

Reagovat
Miguel19

Romelkoooooooo

Reagovat
Swarley

luxusní akce, nádherná hlavička

Reagovat
smazaný uživatel

kraaaasa

Reagovat
pingla

Luxusně zakončeno

Reagovat
smazaný uživatel

pas koneho

Reagovat
Miguel19

Kone pěkný dýchánek...

Reagovat
nani92

pod LVG by to Barkley potiahol do stredu a počkal kým sa sformujeme

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

ty si regulerne postihnuty

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem, ci to su nejake akoze vtipy, alebo to uz je trolling ako Samo

Reagovat
I am Mancunian

ty si uz zblbnuty z toho trollingu ziadny trolling

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co je na tej pravde trollovanie

Reagovat
nani92

Mata to proti Ville urobil,aj ked to nebol až taký jasný brejk..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

takze to ze by niekto nieco mozno urobil tak, keby sa mozno do takej situacie dostal, je pravda? ok then

Reagovat
smazaný uživatel

yes man, i know it you know it, so pls...

Reagovat
I am Mancunian

konecne si pochopil filozofiu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už mi to vyšlo, můžu to vypnout

Reagovat
Busby babes

rohovej kop a skonci golem ve sve brane... a ja myslel, ze tohle umime jen my. Letos to uplne nevypada, ze obranci Sotonu budou dobrou volbou do fanty.

Reagovat
Dr. Admess

Nedáš, dostaneš... Ale Koemane? Nemít na tý pozici, kde Barkley přebíral z toho rohu balón ani jednoho "dorážejicího" hráče?

Koné jinak brutální centr.

Reagovat
vrabejka

Fantaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku beast

Reagovat
pingla

McCarthy

Reagovat
smazaný uživatel

To si Yoshida dělá prdel, ne? Že to tam Romelu posune bylo jasný 3 sekundy dopředu...

Reagovat
SpecialOne

Jinak si říkám jestli by Lukaku nemohl zaútočit na Shearera v nejlepších střelcích PL. Ve 22 letech má 43 gólů. Kdyby hrál PL do 32 let = 10 sezón, potřeboval by 21,7 gólů na sezónu průměrně. Jako jasný musely by se mu vyhnout zranění, ale nepřijde mi to nemožně, jinak Alan má 260 branek

Reagovat
Miguel19

Bude záležet, jaký si vybere další klub no..

Reagovat
smazaný uživatel

"22"

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo za zakončení doprostředka tvl

Reagovat
Dr. Admess

Lukaku Ross

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley to čo bolo za zakončenie? Hneď sa mi vybavil Vittek proti Holandsku sám pred brankárom a nabil do rovno naňho

Reagovat
Zaschrona

co chces Barkley vic...

Reagovat
Busby babes

blbec, takhle toho Swarlose neporazim.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Infernoqt

nejvíc to zabil Rooney, kterýmu dáš ještě kapitána

Reagovat
Busby babes

verim. no taky jsem si po zapase rikal, ze to bylo dost napicu rozhodnuti. Mel jsem nechat Darmiana, jak jsem mel puvodne v planu. ale zvyklala me ta statistika Wazzy proti AV. Jinak jsem moc nevedel komu to Cko tohle kolo dat.

Nicmene muj koment byl k druhe fante, kde mam Barkleyho v tymu a obranu z United, protoze tam byla tutovka, ze to bude letos skala. Prakticky si ani nedovedu predstavit, ze bychom meli nekdy dostat gol.

Reagovat
Infernoqt

no ostuda, vůbec nemám na ty kapitány čuch, předtím Hazard, ted Rooney, příští kolo bych zase váhal, ale jednou tam určitě nedám někoho z té mé rotace a určitě nasází hattrick

Reagovat
Swarley

a to jsem ho málem vyměnil

Reagovat
niflheim

Cleverley being Cleverley.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako toto nemoze Barkley dat?

Reagovat
Miguel19

Barkley ty dřevák.

Reagovat
M0rb1D4S

Co to ten Barkley zkoušel?

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku dneska a Wijnaldum minule góly úplně jak přes kopírak. Branění rohů letos úplně katastrofální.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda bránění rohů.. přechod z rohu zpátky do obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Jakože bránění vlastního rohového kopu?

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal sem to jak kokot no.

Reagovat
smazaný uživatel

Celá obrana je letos lehce katastrofální. Snad půjde co nejdřív dolů Tadić, je úplně zbytečnej na hřišti..

Reagovat
M0rb1D4S

Bacha Johne, ať jsi ready na zdravotní prohlídku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Zaschrona

Coleman chytre

Reagovat
Dr. Admess

Lol, Colemane? Po tomhle nepadá už ani Neymar.

Reagovat
Busby babes

Ten Morgan Saints sakra chybi.

Reagovat
smazaný uživatel

Whoooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
tomasinho

Wow, další krása. Origi má co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

kraaaaaasa

Reagovat
Pipo123

Defenzíva Saint to je hrôza

Reagovat
Mimalu

Lukakuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUU

Reagovat
Busby babes

kurva. aspon ze Ross ma acko.

Reagovat
SpecialOne

Krása, ten kluk je dobrej

Reagovat
Dr. Admess

Lukaku do tří let v Realu.

Reagovat
niflheim

To už mu bude nad 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Jako až tam půjde? Protože za tři roky mu bude 25 let.

Nebo taky nevěříš jeho uvádějícímu datumu narození?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Barkley šikovnej . Furt stojí 80M?

Reagovat
Zaschrona

v Zaschronove svete ano, jinak ne

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley, to je do piči neuveriteľný priemerák. Obyčajný posúvač lôpt, ktorý netrafí ani prázdnu bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

namiesto neho tam môže hrať hocikto

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam tam dá cez polčas Juanmiho, pretože to je neuveriteľná tragédia zatiaľ. Bože ako môže taký futbalista vôbec hrávať EPL, to nikdy nepochopím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Bože samozrejme že Deulofeu. Ja myslím na španiela a napíšem... ach jaj

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sali5

Pelleho za Lukakua do fanty, to byl zase transfer století..

Reagovat
smazaný uživatel

akože čo ťa viedlo k tomu vymeniť ich?

Reagovat
Busby babes

ja menil Costu a rozmyslel mezi Lukaku a Pellem. Samozrejme vybral Pelleho.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid.. Pelle dal minulej tejden gól a dneska klidně mohl dát taky (a klidně ještě může dát). Zas není třeba panikařit protože Lukaku dal dneska 2 góly. Navíc Everton má v příštích 3 týdnech City, Spurs a Chelsea, Saints mají ten program o dost lehčí.

Reagovat
Busby babes

ten los u me rozhodl pro Pelleho.

Reagovat
kiwwi

Hahaha, som zabudol nastaviť fantu a nechal som Lukakua ako kapitána z minulého týždňa

Reagovat
tomasinho

Takov haluzáky mám nejradši

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

to preto lebo si včera pil

Reagovat
jk

Reagovat
Hokaido

já jsem se nechal zlomit křivákem Waynem a dal ho jako kápo krásný 4 body

Reagovat
Busby babes

taky tak.

Reagovat
Hokaido

ale Lukaku vicec aptain alespon

Reagovat
Busby babes

no to je ti platny jak mrtvymu zimnik, kdyz Wazza nastoupil.

Reagovat
Hokaido

za to není ani půlka bodů navíc? asi bych měl prostudovat ty pravidla

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley Lukaku Fanta

Reagovat
Hokaido

Ten střed Sotonu je strašně statickej a bez nápadu. Morgan chybí strašně moc

Reagovat
smazaný uživatel

jaké rozestavení hraje EFC?

Reagovat
smazaný uživatel

4-5-1

Reagovat
smazaný uživatel

vyzerá to ako diamant ale veľmi škaredý diamant

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-1-1 - Howard - Galloway, Jags, Stones, Coleman - Cleverley, Barry, Barkley, McCarthey - Koné - Lukaku

Reagovat
Zaschrona

hloupy faul

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku paradny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

A to mohol mať ešte asistenciu, keby 80mil. Barkley netrafil brankára z 15 metrov

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza. Ve středu hřiště chybí jakejkoliv nápad a nekompenzujeme to ani tvrdostí a dostupováním hráčů. Z Lukakua mají přehnanej respekt a Tadić je dneska úplně k ničemu. Everton hraje zatím skvěle, přesně jak potřebují. Ať už je zpátky Clasie a podepíšem pořádnýho stopera.

Reagovat
Swarley

jenom tak z hecu, koho radši přikoupit? Lukaku nebo Kane?

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku, samozrejme

Reagovat
Swarley

až tak jednoznačně?

Reagovat
Busby babes

to je tezka volba. rekl bych, ze k tomu abychom Lukaku vyzuzili bychom museli zacit hrat uplne jinak. Takze asi spis Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

už je to tu, mufani si ukazujú na hráčov

Reagovat
Swarley

pro mě těžko si vybrat, oba mám rád...ale pokud fakt chceme pokračovat v tom 4-2-3-1, možná by to fakt stálo za zvážení a dokoupit někoho na hrot...pak by bylo zbytečné řešit Pedra...Wazza by se posunul na desítku, na ty křídla je hráčů dost...ale dost výrazně by se tak zabil Herrera no...

Reagovat
smazaný uživatel

ale veď kiwwi písal...

Reagovat
Swarley

tak LVG do hlavy nikdo nevidí, mě by na konci minulé sezóny ani ve snu nenapadlo, že budeme v další sezóně hrát cokoliv jiného, než 4-3-3...obzlvášť ještě po tom posílení do středu hřiště...

pokud by se zůstalo u 4-2-3-1, tak se tu jasně otvírá prostor na to, aby tu desítku hrál Wazza a koupil se typický hroťák...

Reagovat
I am Mancunian

co tak zabit wazzu ?

Reagovat
Swarley

to radši celý zbytek týmu

Reagovat
I am Mancunian

ja by som ho najradsej videl na 10, ale ked to ma zabit herreru, tak to je proste zle rozhodnutie, skoda, ze mu musime stale hladat miesto

Reagovat
Swarley

bohužel pokud se to bude dál profilovat do toho 4-2-3-1, tak to bude mít Ander hodně těžké...na tom podhrotu může hrát víc hráčů a pokud by se tam ještě uvažovalo s Wazzou, tak má fakt problém...a LVG ho na 100% nebude stavět s někým do dvojice CM, to už nám párkrát dokázal...

takže buď 4-3-3 s Herrerou v záloze nebo AM a Wazzou na hrotu a nebo má Ander dost velkej problém no...

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

to je uplne jedno, ajtak budeme hrat rovnaku sracku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

kane je chvilkový výstřik

Reagovat
Swarley

nemyslím si, i na U21 jasně ukazoval, že je jinde než zbytek týmu a v tom prvním zápase vyloženě špatný nebyl, jenom ho nezásobovali dobrými balony...samozřejmě uvidíme, jak to s ním bude vypadat, ale nemyslím si, že by mělo něco výrazně naznačovat tomu, že to bude jen one season star...

Reagovat
Busby babes

a v priprave taky sazel dost golu. Navic nevypada, ze by byl nejakej machyrek, kterymu to stoupne do hlavy.

Reagovat
Swarley

tak to Lukaku taky, ale ten má zase mrtvoly v mrazáku...těžký rozhodování...

Reagovat
Busby babes

tim jsem nechtel rict, ze Lukaku je frajirek. Jak pisu vejs, tezky rozhodnuti. Oba jsou velmi dobri.

Reagovat
Infi

já jsem zvědavy právě, řekl bych že jak se bude chvíli střelecky trápit tak ten tlak nesnese

Reagovat
Hokaido

Lukaku je asi tak o 2 třídy lepší, navíc to (zatím) není one season star, ale ukazuje kvalitu už asi 4 roky

Reagovat
Swarley

pravda, ale tak zase Kane je mladší, angličan...těžko odhadovat, kde bude jeho strop...

Reagovat
Hokaido

mladší je no... asi o tři měsíce

Reagovat
Swarley

mě nepřestane udivovat, jak se asi po 193. musím podívat na wiki, kolik že to vlastně Lukaku má let a nikdy se nepřestanu divit

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

ok, beru zpet, Lukaku ftw!!

Reagovat
Hokaido

hlavně mi přijde vtipnej ten hype na Kanea po lonský sezoně, kdy měl cca 123 minut na gol v PL. Romelu dal před třema rokama 17 golů ve WBA s průměrem 116/gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Kane je bílej.

Reagovat
Hokaido

tak v tom případě Kane>Lukaku

Reagovat
Busby babes

me prijde taky vtipny, ze Lukaku povazuju za o dost starsiho nez je Kane. Holt uz je v te PL dlouho.

ad hype... no loni mel rozhodne super sezonu. Letos uvidime, jestli to dokaze zopakovat.

Reagovat
Hokaido

Sezonu měl neskutečnou, o tom se vůbec hádat nebudu. Pořád je to ale jedna sezona a když pak člověk začne slýchávat rumors o 50 mega liber za přestup ...

Reagovat
kiwwi

za mna Lukaku, to je fakt tank...Kane je lepsi do medzihry a celkovo mi pride ako inteligentnejsi player, ale takych mame uz dost

Reagovat
Swarley

a mohl by být i dostupnější, Levy je k-nda

Reagovat
Busby babes

vis jak to je s cenama hracu EFC.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

evertonský Levy?

Reagovat
Zaschrona

Kdyz bych to mohl ridit, byl bych legenda.

Reagovat
Swarley

to by ještě Wazza kopal za vás, na to bych se vysral

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

no rekl, bych, ze bychom znovu museli zlomit britskej rekord abyste ho prodali.

Reagovat
Zaschrona

To nevim, myslim, ze kdyz by jste nam nabidli takovych 45-50 milionu liber, tak by nam to fakt hodne zavarilo hlavu. Realne si dokazu predstavit, ze za Romela by mohlo stacit tech 50, za Barkleyho taky tak nejak, za Stonese 40. Zatimco v Zaschronove svete...

Reagovat
Busby babes

jasne tam je to Lukaku 100, Barkley 80, Stones 60. Ne na rovinu chapu ten postoj, protoze nahradu za tyhle hrace byste hledali proste hodne spatne a balik penez proste do zalohy nepostavis.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

a mam taky super slovni zasobu. Proste.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Dneska teda zatim masivni prekvapko, pocinaje sestavou a pak zatim i tim obrazem hry, kdyz uz hrajeme takhle zatazeneji z obrany, tak pak z toho skutecne realne je i snaha o rychle provedeni protiutoku. Kone zatim perfektni clanek v sestave, presne hrac tohohle typu tomu strasne chybel a jak to dokazal skvele ozivit minuly tyden proti Watfordu, dneska v tom skvele pokracuje - zda se, ze Lukaku je diky pritomnosti partaka v utoku taky uplne nekde jinde. Zatim to dneska Martinez nasteloval perfektne, snad to dneska zase nezvorem, pro sebevedomi muzstva pred snurou strasne tezkych zapasu by tohle byl supr vysledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Koné je rozdiel. Konečne to nehráte na troch DM (Bešič, McCarthy a Barry)

Reagovat
Busby babes

vis co rika Csapi, nejhorsi je, kdyz vedes 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, obrana je katastrofální, ale mě to trochu přijde i jako Koemanova chyba. Ta záloha je strašně nevybalancovaná, loni to většinou bylo Vic+Morgan a před nima ještě třeba Davis/JWP.. letos je to Vic+Davis a před nima 4 vyloženě ofenzivní hráči. To se pak prostě není čemu divit. Možná se to změní až se vrátí Clasie, ale do tý doby ať v tom double pivotu třeba hraje i ten Romeu a Davis před nima na úkor jednoho z těch ofenzivních hráčů. Jestli se bude takhle pokračovat dál, tak se ty body budou ztrácet jak na běžícím páse.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že to tu Koeman čte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poď Romeu, ukáž čo je v tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Toral zase gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman dpc

Reagovat
Zaschrona

Coleman zas...

Reagovat
I am Mancunian

to je traged ten coleman, darmiankovi moze kopacky lestit

Reagovat
Wat

Koné musí hrát v základu furt, pokud chce Everton vyhrávat!

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Dier, Mason; Chadli, Dembele, Eriksen; Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Dier-Mason

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Bentaleba. Dobrá facka od Pocheho za tu hrůzu proti MU.

Reagovat
Busby babes

btw. Manchester United have kept a clean sheet in every Premier League game that David de Gea has missed since the start of 2013/14 season.

Reagovat
EXoRcIsT

a kolko je to zapasov ?

Reagovat
Busby babes

4

Reagovat
smazaný uživatel

2?

Reagovat
smazaný uživatel

ten barry má tak 5 faulov na zápas priemer, nie?

Reagovat
Zaschrona

Jojo, i drzi rekord v poctu zlutych v historii PL.

Reagovat
Hokaido

Jedem Soton, potřebuju over a plichtu

Reagovat
Hokaido

alespon něco no

Reagovat
REPLIKATOR

Bublina zase nezvládá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Nase braneni je fakt hruza, zas mel hrac soupere k dispozici uplne volnou hlavicku.

Reagovat
Zaschrona

*rohu

Reagovat
smazaný uživatel

howard ale velmi dobre

Reagovat
Swarley

a Barkley je v téhle sezóně zatím taky mooooc výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Stones, Barkley, Lukaku -> CFC

Reagovat
Zaschrona

To si snad ani nejde predstavit, kolik by vas to stalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Výmena za Kalasa, Ginkela a Falcaa

Reagovat
Hokaido

tipuju tak 110 mega liber

Reagovat
smazaný uživatel

za jednoho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

Lukaku 60, Barkley 40, Stones 30?

Reagovat
smazaný uživatel

to je 130...

Reagovat
Swarley

Abra drobný neřeší

Reagovat
Busby babes

blbe jsem to napsal, nemela to byt rozpocitani tech 110.

Reagovat
Hokaido

no spíš bych to viděl Lukaku Barkley 40-42, Stonese by snad pustili za těch 34. Takže možná o trochu víc.

Reagovat
smazaný uživatel

a ten Sedric zatial nic moc ako nahrada za Clynea

Reagovat
smazaný uživatel

chyba mu ta zdrava drzosť

Reagovat
Alberto Aquilani

Hlavne je aj slabý fyzicky, mne ho príde celkom ľúto ako ho tam vidím celý zápas bežať ako zajka

Reagovat
smazaný uživatel

Charlie Adam len lavička ? Celkom prekvapenie

Reagovat
Zaschrona

Galloway smerem dopredu velka bida, levy bek z nej jen tezko nekdy bude, ale smerem dozadu zatim velmi solidne, jako s 4. stoperem se s nim snad da tuhle sezonu pocitat.

Reagovat
niflheim

Ty dresy jsou fakt jak Cleveland

Reagovat
Pipo123

Ten Pelle vyzerá jak futbalista

Reagovat
Alberto Aquilani

je dobrý, IMO by mal byť 1ka v repre...

Reagovat
Pipo123

Já si na neho spomínam v Parme, tam bol strašné kopyto, ale naozaj že strašné. To pôsobenie v holandsku mu strašne pomohlo, len ma tak napadlo. Že by som ho chcel do Lazia

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, kukneš nejaký zápas aj o 16tej? Neviem ktorý si mám dať...

Reagovat
Pipo123

Teraz pozerám Bayer - Hoffe, ale asi prepnem potom na West Ham - Leicester, vieš to bude sranda, na jednej strane Zarate na druhej Ranieri

Reagovat
Alberto Aquilani

chcel som dať Tottenham, ale videl som zostavu Jo, dám asi ten West Ham, ak nezaspím

Reagovat
smazaný uživatel

Everton zatím víceméně bezchybný a Lukaku v beast modu. Může mi ale někdo vysvětlit ten evertonský 3rd kit? Jakého designéra napadne udělat dres v barvě ranní stolice po nášupu čočky s blátem a ještě s oranžovými popisy?! Normálně mi to kazí dojem ze hry.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Cobra

Tato sada je libová.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley a Lukaku a druhe kolo vo fante už je vybavene

Reagovat
Orlandiiik

hezky Everton

Reagovat
smazaný uživatel

hezky pekne Barkley

Reagovat
smazaný uživatel

Everton suše.

Reagovat
Hokaido

City: Schmeichel, De Laet, Huth, Morgan, Schlupp, Albrighton, Drinkwater, King, Mahrez, Okazaki, Vardy.

Subs: Maddison, Hammond, Kanté, Kramarić, Ulloa, Fuchs, Benalouane.

Reagovat
Hokaido

vítězná sestava se nemění docela rád bych dneska viděl alespon půl hodky Kramariče

Reagovat
smazaný uživatel

Everton klobouček

Reagovat
SpecialOne

Mata 9 bodů, Coleman 9 bodů jen tak dál Lukaku a Barkley to nejsou, ale začátek dobrý

Reagovat
Busby babes

a ja to mam pomalu na wildcard.

Reagovat
SpecialOne

Tu už jsem použil Teď čekám na bodíky za Llorise, Eiksena a kapitána Harryho

Reagovat
tomasinho

Kravina použít ji po prvním kole. Nejdříve po třetím, nejléep tak po pátém je třeba ideál.

Reagovat
SpecialOne

Já už dal dohromady sestavu co měnit nechci a 1 přestup týdně mi bude bohatě stačit

Reagovat
tomasinho

Jak myslíš. A tos nevěděl před 1. kolem, jakou chceš sestavu jo? Podle mě fakt blbost.

Reagovat
SpecialOne

Tak já udělal jen 3-4 změny ale spíš použiju Wildcard než hned obětovat 8-12 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

No nezlob se, ale jestli si WC použil jen kvůli 3-4 změnám, tak to je snad ještě větší hloupost než samotný použití tý WC po jednom kole. To by snad už bylo lepší podstoupit ten 12 bodový hit, protože teď na začátku těch 12 bodů doženeš jak nic... stačí ti v podstatě jeden nadprůměrný týden.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Busby babes

ja ji tradicne pouziju po konci prestupaku nejspis.

Reagovat
Hokaido

Coleman 9 Zatím teda tři hráči a 23 bodů. Not bad

Reagovat
Trand

Oxford zase v základu.. To mají WHU nějaká zranění ve středu zálohy nebo se s Oxfordem už prostě počítá do sestavy?

Reagovat
tomasinho

Zahrál tak dobře, že ho nemohl vyndat no. Ale čeká se, co Song ještě, prý se furt jedná.

Reagovat
Hokaido

to bude asi Bličova práce, né? On se toho asi nebude bát

Reagovat
Hokaido

Jinak Pudil je zraněnej, nebo odepsanej?

Reagovat
smazaný uživatel

"a jestliže si Roberto Martínez od letní přípravy představoval hlavně vylepšení souhry, jeho plán prozatím nevypadá jako povedený. " Po dnešku si myslim, že plán mu vychází. Ta souhra byla dneska ukázková a zároveň největší rozdíl mezi oběma týmy. Everton dneska hrál skoro poslepu a ten přechod do útoku, nádhera. Saints velké zklamání, neorganizovaný průchoďák, směrem dopředu často bezradní.

Reagovat
Hokaido

Everton super, ale výkon Sotonu byl snad druhej nejhorší letos v PL, po domácí bídě WBA

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, byli špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo hd stream na Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://8c0abceedf2360d64980aa34850fc681d2a5ddcc

Reagovat
smazaný uživatel

diky uz mam :)

Reagovat
nemanja

tak daj

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec jsem skoncil u toho acestreamu

Reagovat
celeb

http://arenavision.in/arenavision3 - web acestream, sice po spanielsky ale vyrazne kvalitnejsi obraz.

Reagovat
Rohlíček

stream na Spurs?

Reagovat
SpecialOne

Gomis gól po nahrávce Shelveyho, ten kdo viděl zápas s Chelsea si na tohle mohl s klidem vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

Len vyzeralo to na opsajd, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

opsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Nepise sa to tak?

Reagovat
Hokaido

Shelvey slušná bestie

Reagovat
PhilipS

West ham s Leicesterem za mě jasná volba

Reagovat
Hokaido

máš nějakej pěknej stream?

Reagovat
PhilipS

http://hdstreams.net/channel-9/ zatím jenom tenhle vyteplenej..

Reagovat
Zaschrona

Dier

Reagovat
smazaný uživatel

Eric Fucking Dier

Reagovat
vodka

van ginkel to teda těžce nedal... jak by se teď Huth hodil, když je Shawcross v prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DIEEEEER

Reagovat
Alberto Aquilani

Ranieri si podmaňuje Premier League

Reagovat
Hokaido

Okazaki Mahréz je fakt neskutečnej hráč

Reagovat
PhilipS

Payet bude kometa sezóny..to už je jasný teď...

Reagovat
vodka

Chadli to zroneioval teď solidně ten nájezd

Reagovat
smazaný uživatel

jj, až fanta zaplakala

Reagovat
Zaschrona

Mahrez je uzasnej, skvelej gol Leicesteru

Reagovat
fantomas

Wesík ♥

Reagovat
PhilipS

Mahrez je taky neskutečnej player...sakra letošní PL bude naditá...

Reagovat
smazaný uživatel

WHU Sunderland

Reagovat
Dr. Admess

Leicester

Mahrez po sezóně o důl dál s takovou, je parádní.

Reagovat
tomasinho

To, co si West Ham navíc nahrál navíc v 1. ko,e tak teď daruje Foxes

Reagovat
Hokaido

Mahrééézek Allbrighton úžasná práce

Reagovat
Alberto Aquilani

Mahrez > Payet

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
tomasinho

Reagovat
nani92

mohli by si Norwich a Leicester uvedomiť, že hrajú vonku a tam sa veľa golov nedáva..

Reagovat
Swarley

tak uvidíme, třeba jim PL za to dá navíc bod nebo dva

Reagovat
nani92

dostanú viac peňazí za TV práva, lebo ich niekto aj bude chcieť sledovať

Reagovat
Swarley

jo jo, v PL tenhle princip přece funguje tak dokonale

Reagovat
Busby babes

maj ted lepsi skore, takze jsou pred nama. LVG out!!!

Reagovat
smazaný uživatel

predpokladam, ze to je dalsia vtipna narazka na Gaala, alebo take daco?

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

regulerny psychos

Reagovat
nani92

opakuješ sa

Reagovat
kiwwi

to aj ty

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Janmaat

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester na titul. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Sleduje někdo Swansea?

Reagovat
smazaný uživatel

Janmaat

Reagovat
smazaný uživatel

udělal to výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej trapas dneska Daryl měl by se probrat, už proti Sotonu byl tragický...

Reagovat
Hokaido

ugojorys

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Janmaat od 18. minuty se žlutou proti Monterovi.. to nemohlo dopadnout jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Diouf. děsná pasivita teď.

Reagovat
Alberto Aquilani

Bugs Bunny > Zárate

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
vodka

Reagovat
Cobra

Chadliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Overhype jaký playmaker

Reagovat
jk

Lukaku, Mahrez, Chadli, Fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Harry 2 neskutecny pasy za minutu

Reagovat
smazaný uživatel

Davies parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke what the .. FUCK? Zatiaľ strašní dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

ještěže tak, mohlo být v klidu 1:1, takhle už to vypadá mnohem lépe.

Reagovat
Swarley

hm, měla být pentle pro kladívka

Reagovat
GarethBaleCZ

Harry ty passy To ta 10 na zádech

Reagovat
Swarley

tu u nás mít nebude, ale tak dá to i s devítkou

Reagovat
Orlandiiik

pls

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

jeej, no tak s jiným číslem, jak kdyby na tom záleželo

Reagovat
nani92

tak videl si Valenciu so 7, Depay je z nej tiež nervozny..číslo je veľmi dôležité

Reagovat
Swarley

to i tvé čakry a postavení Saturnu

Reagovat
nani92

včera bol Saturn pekne v piči

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě jeden za passy

Reagovat
GarethBaleCZ

Ajo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jk

Reagovat
vodka

lol, schmeichel jasná penalta

Reagovat
niflheim

To mi řekněte, že toto na Upton parku nepískl

Reagovat
Zaschrona

Dva uzasne pasy od Kanea behem par desitek vterin - z toho druheho byl nakonec po akci sveho tymu gol. Fakt super hrac.

Reagovat
celeb

Ak bude Kane takto pokracovat, tak za rok za 100Mega do Realu. Neskutocny talent. Rychly, paradny prehlad, nahravky odkukane od Messiho a istota v zakonceni. Levy bude zas inkasovat.

Reagovat
smazaný uživatel

On sa vysere na Real.

Reagovat
celeb

dufajme!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

lepsia nahrada Ronalda nie je. On ma na to, byt este lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Hale...ne. Fakt ne.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Ronaldo bol v 22 uz World Class to Kane este zdaleka nieje a momentalne nieje nikto kto by mal nato sa dostat na level Ronalda a Messiho

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Který vůl házel Foxes na devatnácté místo

Reagovat
Counter

Si to ještě s Arsenalem rozdají o titul s takovou

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá, že se spíš vymění.

Reagovat
Counter

Máš příliš malý vzorek, já těžím z dvakrát tak velkého

Reagovat
13

Reagovat
Coutinho10

tak zatim dobrej vykon od Watfordu, ale zatim bez golu ....ve 2. pol. to snad uz bude jenom otazka casu...a snad by se tam mohl dostat i Matej aspon na 20 min

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Kaboul to v Sunderlandu zase šéfuje

Reagovat
smazaný uživatel

Janmaat dneska snad někam spěchal, mohl dostat klidně čtyři žluté karty, nakonec stačily i ty dvě. I když je Montero skvělej, tak tohle byla oslava fotbalové naivity... Sissoko to má dneska taky slušně u prdele, je tam ale určitá naděje, že není úplně fit, takže to třeba nedělá schválně... Hrůza, děs NUFC.

Reagovat
fantomas

Norwich válec, ale teda defenzíva Sunderlandu je k smíchu celá, zleva doprava. I PanMilion si měl při gólech počínat líp.

Reagovat
Swarley

lol, tak Janmaat hvězda první půlky jak to tak sleduju, i ten gól dobře podělal

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Stoke porážíme dlouhými míči za obranu a gólem z rohu, aneb přeměna Stoke dokonána

Reagovat
vodka

Dembele si to hlavne strasne dava...

Reagovat
jk

Poche ho konečně dokáže využít.

Reagovat
vodka

Davies

Reagovat
REPLIKATOR

Sigurdsson

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tyčku na konci 1. půlky trefil kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Montero

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
jk

Butland WTF

Reagovat
Alberto Aquilani

Mahrez = Payet

Reagovat
smazaný uživatel

Taková škoda že má WHU Payeta. Za Olympijskej podvod by si zasloužili Championship.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
PhilipS

Do piče ten Payet...co dělá ve West Hamu...

Reagovat
fantomas

Wesík ♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

V severní Anglii někomu přešla Černá kočka přes cestu?

Reagovat
vodka

omg, tottenham zase haluzí

Reagovat
Alberto Aquilani

West Ham po prestávke super. A to museli akurát začať hrať až po odchode toho zázračného decka

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to krásne vychádza všetko

Reagovat
Swarley

Mahrez si to vodí neskutečně

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

zbytocne muzstvo Sunderland..

Reagovat
smazaný uživatel

Čo čakať od takého úbohého zloženia kádru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

WHU-Leicester oplatí sa pozerať na záznam potom?

Reagovat
Hokaido

já koukám na WHU-Lester a v Tv na Spurs a ten první zápas jednoznáčně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

idem na stream, dík

Reagovat
smazaný uživatel

daj link prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Arnautovičove střely a standartky jsou na facku

Reagovat
Hokaido

Jinak pro tyhle chvíle by se strašně hodil Esteban. On by dodal důraz i klid, takhle to bude těžkých 20 minut

Reagovat
Swarley

tak vypadalo to, že vás brutálně zatlačí, ale teď je to taková hluchá pasáž...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

ještě bych dodal, že Claudio to udělal šikovně se střídáníma, rozkouskoval hru a WHU se do toho zatím nedostal

Reagovat
kiwwi

zatial 12 cistych kont v 17 zapasoch

Reagovat
Swarley

že se nestydí

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

hm ?

Reagovat
niflheim

Kolik že za toho Lamelu?

Reagovat
smazaný uživatel

Besiktas vraj ma zaujem o Fellainiho..ja by som ho zrejme pustil, vobec si neviem predstavit, kde by sme ho teraz mali vyuzivat

Reagovat
vodka

Ireland to super oživil, teď Joselu s penaltou, možná bude drama

Reagovat
vodka

tvl, ale vidět Arnieho, jak celý zápas kazí jednu standartku za druhou a pak si bere balon na penaltu je teda řádně stresující

Reagovat
smazaný uživatel

snáď ho Bojan alebo Shaquiri posadia na lavičku

Reagovat
kiwwi

Reagovat
jk

Pentle jak lusk

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne že Poche už stiahol Kanea. To sa im vypomstí sliepkam škaredým

Reagovat
smazaný uživatel

ledeoval nohu, takže pro to měl Poche asi důvod ;)

Reagovat
smazaný uživatel

*ledoval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doplatia na to že maju v klube 1 útočníka no...proste odporné sliepky

Reagovat
PhilipS

Jenkinson celej zápas špatnej....na Arsenal stačit asi nikdy nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

WHU ho nemal záujem aj kúpiť?

Reagovat
PhilipS

vypadalo to, že si ho Wenger drží v záloze...ale jestli bude hrát takhle určitě ho pustí...

Reagovat
13

nemá cit pro narážečky

Reagovat
Counter

Pf, první zápas sezony, ještě bude hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooool

Reagovat
Hokaido

slepice

Reagovat
Infernoqt

páni

Reagovat
nani92

Tottenham

Reagovat
vodka

GGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOLLLL Zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Ireland

Reagovat
Miguel19

Tottenham

Reagovat
Rohlíček

Tottenham

Reagovat
REPLIKATOR

Slepice

Reagovat
Cobra

To jsou takový hňupi

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Stoke, ještě jeden

Reagovat
niflheim

Stoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooka

Reagovat
Counter

Spurs

Reagovat
Swarley

jak to nedali

Reagovat
13

West Ham přestává hrát trapně.

Reagovat
Swarley

tak teď Sakho trošku trapně trefil přímo Kaspera

Reagovat
13

Ale už to aspoň jen tak nešolíchají mezi stoperama jako MU.

Reagovat
Swarley

no to by taky museli nejdřív ten zápas s přehledem ovládat

Reagovat
kiwwi

Spurs

Reagovat
vodka

jsou zralí na ještě jeden, Ireland teď další obrovská šance...

Reagovat
Masi

Uf, ten Tottenham to dycky umí tak zjebat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tento moment si vždy rád vychutnám. Spurs

Reagovat
vodka

Joselu bude skvělá náhrada Crouchieho, až si zvykne

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Watford by měl zase vyměnit trenéra, aby si Vydra zahrál

Reagovat
Busby babes

Tottac to jeste projede.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic stejně jako minulý týden žlutá pár sekund po tom, co vběhne na hřiště. Dementík.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej to měla bejt červená?

Reagovat
smazaný uživatel

Objevilo se mi to na Twitteru, koukám na jiný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

At Swansea, Newcastle have introduced Mitrovic and he gets into a scrap with Taylor and gets a yellow card after 70-odd seconds – it should have been a red after an absolutely terrible tackle. (Guardian MBM)

Reagovat
Trand

Adrian.

Reagovat
Swarley

oh boy

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice

Reagovat
Busby babes

lol, kdo ted chyta za WHU?

Reagovat
Trand

Jenkinson.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Aadrian redka

Reagovat
smazaný uživatel

Sice sa ten komentator bude cudovat este aj zajtra rano, pre mna celkom jasna.

Reagovat
Hokaido

blázni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale on sledoval loptu, mal smolu, že si to jeho noha namierila do slabín. Prísna červená podľa mňa

Reagovat
13

A to že o něm absolutně nevěděl nehraje při posuzování roli?

Reagovat
Hokaido

ne

Reagovat
13

Jako žlutá určitě, ale na červenou to podle mě být nemuselo..

Reagovat
smazaný uživatel

to suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

a preco by malo?

Reagovat
13

Kdyby to udělal naprosto vědomě, to by pak nebylo o čem diskutovat. Pravidla jsou jistě pravidla, ale rozhodčí je i člověk, který by měl umět citlivě posoudit situace. jen můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez si myslim, ze nie. To je nieco podobne, ako je hrac zodpovedny za svoju hokejku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to ještě neviděl, tak tady to je: http://gfycat.com/ResponsibleUnpleasantGuanaco

Reagovat
vodka

Adrian

Reagovat
smazaný uživatel

spurs

Reagovat
Swarley

Naniovka

Reagovat
Hokaido

jasná rudá, nevím čemu se diví.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester je prvý

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej sestupující a Ranieri na odstřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že jsme jim to psali pod prewiev sezony. Ne, tady někomu Ranieri viditelně vadí. Přitom tak sympatický tým se sympatickým herním projevem.

Reagovat
smazaný uživatel

například Guardian to viděl taky tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Novináři no.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se vzala ta chiméra, že Ranieri je špatnej trenér? Neni to žádný eso, ale solidní trenér ano.

Reagovat
fantomas

Neni špatnej trenér, já mu jen nevěřim u týmu typu Leicesteru, kterej netrénoval od sestupu s Atlétikem někdy na přelomu tisíciletí. A první dvě kola na tom těžko něco mění. Koneckonců ty "Watfordu věříš určitě víc než Norwichi", přitom NCFC doted předvedlo asi třikrát víc než Hornets.

A takle by se dalo pokračovat - možná ještě snáz, kdybys sám našel dostatek odvahy na to zapojit se do hrubasovy tipovačky a nekomentovat jen tipy ostatních.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tipovačka byla moc dlouhá. Ok, máš pravdu.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
Hokaido

Top of the table, manufackers

Reagovat
Busby babes

manufackers. to se mi libi.

Reagovat
jk

oh when the spurs go marching in

Reagovat
Counter

F O X E S !

Reagovat
smazaný uživatel

chjo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham got owned - co na to owny?

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza = owned?

6-1, to bylo owned.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo tiez 0:5 doma alebo 0:3 vsak

ale kdeze, remiza doma je fajn, najma ked je zapas pod kontrolou a vedie sa 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

piceeee Adrian dosral si fantu

Reagovat
jk

Mít zároveň Janmaata a Adriána je fakt smůla

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Zajímavé, že Poche ani neudělal žádné třetí střídání.

Reagovat
vodka

tak ztratili kontrolu nad středem hřiště a na to nikoho na lavičce neměl... celkově je ta lavička prostě slabá...

Reagovat
Cobra

Tak koho tam dát? Žejo...

Reagovat
ďuriLFC

tam absolutne nikoho nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Alli. Ale bude muset dát pár zápasů v EL, aby Poche morálně dospěl k tomu, že ho může poslat i do PL.

Reagovat
Counter

Takže cibuli mít v očích zatím nebudu?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Na Popelku o Vánocích už přes slzy neuvidíš.

Reagovat
Counter

Povíme si.

Reagovat
smazaný uživatel

taková penalta, no to jdi do piče

Reagovat
kiwwi

vsak Toby ani nenamietal

Reagovat
Busby babes

Bylo to moc videt no.

Reagovat
vodka

šak ho Joselu ojebal jak kluka a pak ho zatahal a rameno, jasně, pádu trochu přidal, ale faul to byl.

Reagovat
smazaný uživatel

dokonalá ukázka toho, jak ztratit zápas během 5 minut. naprosto idiotská penalta a pak se to už jen vezlo, nakonec z toho nemusel být ani ten bod.

Reagovat
smazaný uživatel

idiotská samozřejmě z toho důvodu, že byla totálně zbytečná, ne že by snad neměla být písknutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Podruhý koukám na Digi Sport (byť až na konci) a podruhý musím dát velkej . Minulý kolo příšernej komentátor, dneska zase na konci místo highlights nasadí reklamy To je fakt běžný, na to si mám zvyknout, nebo...?

Reagovat
Zaschrona

Ten komentator byl mimochodem dneska taky pekne priserny.

Reagovat
MySch017

Kto komentoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný jak šel Bentaleb herně dolů. Minulej rok byl na úrovni Matiča možná že i lepší.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

tretí gól norwichu taký nezáujem od sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Lee je srdcař.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea pre mňa čierny kôň súťaže..Ten tím začína moc dobre pod Monkom šlapať.

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná? Šlape skvěle už od loňska. A to včera chyběl ješte Ki.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes bude Santi čarovať, cítim to.

Reagovat
smazaný uživatel

veštica Teodora ťa fajčila?

Reagovat
Mastný Chobot

upokoj sa.

Reagovat
smazaný uživatel

prestaň fetovať, ja som pokojný

Reagovat
Mastný Chobot

Miki pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka
Reagovat
iamek

Bude to jeste zajima. Nejdrive jsem chtel az si ten rok prozere, ale ted menim nazor a pokud da Real aspon 25 mega, tak bych ho pustil.

Reagovat
iamek

Zajimave.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hehe, El Confidential zase tvrdí přesnej opak no.

Reagovat
Manik...

Reagovat
kiwwi

to uz je asi treti alebo stvrty pripad hraca spajaneho s nami (alebo nasho) kde pridu noviny s uplne protichodnymi informaciami ako s tutovkou

podla mna su vsetci uplne v lese, ale musia napisat nieco o United pretoze sa to dobre predava

Reagovat
Manik...

Spíš než United se dobře prodává ta kauza

Reagovat
kiwwi

keby to bol prvy pripad tak budis, ale napr. s Otamendim prisli Sky Sports ze o neho nemame vobec zaujem a v ten isty cas Independent, ze dohoda je uz na spadnutie...a bolo toho uz viac

Reagovat
kiwwi

pravdepodobne to bude kvoli loyalty bonusu...

je dost mozne, ze je s Realom dohodnuty, ze ak vydrzi este rok a pojde zadarmo, tak mu Real zaplati nejaku fajnu sumicku a este aj dostane loyalty bonus, tj. zhrabne za to 2x prachy

Reagovat
smazaný uživatel

od De Gey jako odchovance Atletica je tohle extrémně trapný. Doufám, že v Madridu vyhoří.

Reagovat
Nikikrew

Velmi tazky away zapas. CP su velmi silny, navyse kupili Cabayeho cize ten stred maju celkom namakany. Nemozeme si dovolit prehrat 2krat, ani remizovat. Vzdy sme tam vyhrali, musime aj teraz. Dufam ze bude hrat bellerin na Bollasieho, minule cvicil Chambersa ako maleho. Pevne verim ze bude hrat OX.

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa bude na krídlach Alexis s Ramseym/Santim

Reagovat
Nikikrew

Asi hej, ale chcel by som tam Oxa. Ale Wenger Santiho alebo Ramseyho neposadi

Reagovat
smazaný uživatel

1531. Pro čisté konto P.Čecha

Reagovat
Nikikrew

The Chelsea boss asked about Manuel Pellegrini's situation at Manchester City but responded with a veiled dig towards the Frenchman :

Why? Some other clubs are disappointed for 15 years and the manager is the same.”

Jose nezvlada stale asi porazku v Community shield. Fakt jebko

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa by zaujímalo, ako si si to spojil s Wengerom...

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo v tom každý vidí to, čo vidieť chce

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
minoLFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

osvietenec Miki

Reagovat
smazaný uživatel

prestaň fetovať

Reagovat
nani92

zober loptu, nie klávesnicu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

protoze manageru, kteri jsou u jednoho klubu 15 a vic let tu beha spousta, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebehá, to nie, ale aj tak. Wenger trénuje Arsenal už koľko? 19 rokov? A navyše v posledných dvoch rokoch vyhral FA Cup- úspech. PL vyhral naposledy v 2004 - úspech, čo je 11 rokov späť. Ale čo narobiť, kinderarsenalfans sú proste z toho na vetvy. Ako inak

Reagovat
smazaný uživatel

utri si tú ropu z očí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

A koho tím podle tebe myslí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to mám prosím ťa vedieť? A prečo si to fans Arsenalu spoja hneď s Wengerom?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Tak proč ses tomu pod preview smál, když ani nevíš, koho tím myslel?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som len čakal, ktorá rybka sa chytí, že to bol zrovna fanúšik Arsenalu ma ani trochu neprekvapilo. A preto sa pýtam, prečo si to spájate s Wengerom a ešte som nedostal normálnu odpoveď. Už som aj napísal prečo všetko by to Wenger nemohol byť a tu si idete stále svoje.

Reagovat
Mastný Chobot

rybár Miki po novom

Reagovat
kiwwi

kazdopadne ked trolluje, tak si nas pekne vodi...ale tazko povedat, on je dostatocne hlupy nato, aby to myslel vazne

Reagovat
smazaný uživatel

teraz si ma dostal, au...

Reagovat
nani92

niečo ako ty

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

v ňom ja mám jasno tak ako o Masopusta, fajdyho, krlyho a dolara

Reagovat
Counter

Níže máš odkaz na BBC.

Výtažek z Guardianu: When asked if he was surprised that Pellegrini remained in his job despite a disappointing 2014-15 season Mourinho could not resist a dig at Arsène Wenger and Arsenal, saying: “Some other clubs, they are disappointed for 15 years and the manager is the same.”

SkySports: http://www.skysports.com/football/news/11668/9952106/chelsea-boss-jose-mourinho-in-new-dig-at-arsene-wenger

Všichni jsou blbečci, jen ty jsi Mourinhovi rozuměl, přestože nevíš, co tím myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Hm.

Reagovat
Mastný Chobot

hlavne, že si sa na tom smial, ty fetoš

Reagovat
smazaný uživatel

A čo si tým chcel akože povedať, chlapče?

Reagovat
Busby babes

tim co jsi vyjmenoval jsi jen dokazal, ze je Jose bud idiot, nebo neumi pocitat pripadne oboji.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Ty si si to tiež spojil s Wengerom?

Reagovat
Counter

Každý na světě si to spojil s Wengerem :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Busby babes

protoze to byla narazka na Wengera.

Reagovat
Counter
Reagovat
Nikikrew

jezis ty si fakt chuj to nie je uz mozne

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
fff

Nieeee

Reagovat
SunFells

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Mastný Chobot

tým sa vôbec netreba zaoberať

Reagovat
smazaný uživatel

že to ešte niekoho baví riešiť, jedným uchom dnu, druhým von

Reagovat
Counter

Hlavně nezapomeň, že tohle je ten nový zmoudřelý zklidněný Mourinho, ne jako ten, který trénoval Chelsea kdysi.

Reagovat
Nikikrew

A to povedal kto?

Reagovat
Counter

Nerad bych zevšeobecňoval, ale spousta fandů CFC v době jeho opětovného nástupu do funkce.

Reagovat
Arbiter

Já se k tomu klidně přiznám a stojím si za tím, protože oproti minulým angažmá tolik kontroverzí nevyvolává a pokud se něco vytvoří, tak je to často uměle vyvolaný problém...

Reagovat
Counter

No myslím, že letos ještě sezona ani pořádně nezačala a už toho měl víc než dost :-)

Reagovat
Arbiter

A to? Ten problém s doktory a? Tenhle "rýpanec"? Takový Wenger je pak na tom dost podobně, a to ještě ani pořádně nezačala sezóna...

Reagovat
Counter

Takže dokud Mou nezačne zas někomu vypíchávat oči, budeme to považovat za úspěch?

Reagovat
Arbiter

Fajn, přistoupím-li na to, že se Mourinho chová pořád stejně a není zklidněný, pak chtě nechtě musíš přistoupit ty na to, že Wenger enormně zdivočel

Reagovat
Counter

Já si nejsem vědom, že by Wenger letos měl nějaké excesy. Mou je jednoznačně nejkontroverznějším manažerem ligy, který neustále vyhledává konflikt. Btw. vynechals třeba tu jeho půtku s Rafou, resp. jeho ženou, což byla taky neuvěřitelná ubohost.

Reagovat
Arbiter

A to odmítnutí podání ruky s Mourinhem po zápase jako exces nebereš? Pro mě je to o dost horší chování než nějaké kecy během tiskovky (rypnutí). To s číšníkem bylo částečně vytržené z kontextu, ač to nebyla nejšťastnější reakce. Přesto to nebyl on, který by něco vyvolával. A pro mě jsou teda kontroverznější manažéři v PL. Třeba takový Pardew. LVG je pak pro mě stejný typ manažéra jako Mourinho...

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger na jeho narážky reaguje, to taky nevypovídá o tom, že by si byl zrovna psychicky jistý sám sebou. Rafa ho třeba odignoroval, nebo ne?

Reagovat
Mastný Chobot

ako na jeho narážky Wenger reaguje?

Reagovat
smazaný uživatel

ústy na tiskových konferencích

(a když se setkají v zápase, tak si div nerozbijí hubu)

Reagovat
Mastný Chobot

ukážeš mi konkrétne, kedy Wenger reagoval na Mourinha nejakým neprimeraným spôsobom alebo sám od seba, bez toho, že by ho k tomu novinári tlačili? Alebo budeš - zasa - už asi po stopiaty krát trepať a neskôr, keď od teba niekto bude chcieť argumenty, tak zahovárať alebo ignorovať?

(to minuloročné faux pas od Wengera bolo veľmi hlúpe a trápne, ale o tom predsa nie je reč)

Reagovat
smazaný uživatel

A co, že ho k tomu novináři nutili, to je snad jejich práce a dávají takové nepříjemné otázky každému, to, že na ně Wenger odpovídá, je známka osobní slabosti. Znovu, reagoval do médií na ty urážky nějak Rafa?

Reagovat
Mastný Chobot

Ukážeš mi ale už, ako na ne reagoval Wenger, ty tupelo? Zasa to zahováranie na jednu stranu. Ok, novinári majú Wengera nútiť k tomu - prosím - teraz mi argumentuj, čím sa Wenger previnil proti slušným mravom pri tých reakciách na tie otázky. A hlavne nenapíš, prosím, "nemám čas niečo také hľadať". Lebo ja si pamätám len Wengerove neutrálne a gentlemanské vyjadrenia smerom k Mourinhovi okrem jedného, kedy reagoval na Mourinhove osobné urážky na to, že ho označil za voyeura... A aj to ho dokázal vybaviť na úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale neřeším, jak reaguje, ale že reaguje, což je dost dětinské, má utkvělou představu, že mu stále musí něco vracet a přitom jenom podporuje to napětí, co mezi nimi je, kdyby byl opravdu class, tak neříká nic a ono by to Mourinha po čase přešlo. Mourinho často říká blbosti jenom proto, aby pobouřil, vyprovokoval reakce, kdyby ho všichni ignorovali, tak by ho to nebavilo.

(psycholog amatér)

Reagovat
Mastný Chobot

Pozri sa, ako reaguje. Naposledy bola otázka, čo si myslí o správaní Mourinha a povedal: "futbal a manažérska práca je o rešpekte, viac k tomu nemám čo povedať"... Toto ti príde nejakým spôsobom zlé? Lepšie by bolo "no comment"? Mne to príde na úrovni, s gráciou a gentlemanské a chválim ho za to.

Reagovat
smazaný uživatel

tím naznačuje, že Mourinho nemá respekt a přilívá další olej do ohně

a ano, odmítnout to komentovat by bylo lepší

Reagovat
Mastný Chobot

nie, nenaznačuje, hovorí o tom, ako by sa mali manažéri správať a ako to všade funguje, Mourinha nijako nespomína. Kto ho pozná a sleduje to, tak si z toho svoje vezme, ale od Wengera je to úplne prirodzené a dobré vyjadrenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Ja teda nevim, ale mne prijde porad stejnej.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou dvě kontroverze na tři zápasy, z čehož ten třetí ještě ani nezačal. A to ještě beru tak, že ten Community Shield celkem ustál, přestože se regulérně rozbrečel v pozápasovém rozhovoru a pak zahodil medaili.

Reagovat
Arbiter

Jednou zahodil zlatou medaili, vždy tvrdil, že pro něho medaile neznamenají skoro nic, proto to není žádná kontroverze A to, že si rypnul do Wengera neberu jako nějakou kontroverzi...

Reagovat
Counter

Samozřejmě, ty už jsi vůči tomu znecitlivělý.

Reagovat
Arbiter

Celá PL rýpe do Mourinha, protože se jím zdá, že hraje příliš defenzivně. Bereš to jako kontroverzi či nějaký exces? Já teda ne, jen nad tím mávnu rukou, protože si o tom myslím své...

Reagovat
Mastný Chobot

"vždy tvrdil, že pro něho medaile neznamenají skoro nic, proto to není žádná kontroverze" keď poviem, že vysrať sa na diaľnici pre mňa nič neznamená, tak to nebude kontroverze, hej?

Reagovat
Arbiter

Ne, nepřevracej to. Ve chvíli, kdy se manažér chová nějakým standardním způsobem (nevnímá hodnotu medailí stejně jako ostatní), nemůžu přece považovat za odevzdání medaile fanouškům za nějakou kontroverzi (v tom negativním slova smyslu). Nebo jo?

Reagovat
Mastný Chobot

jo, je to nedostatok rešpektu a sedláctvo... v podstate to, čo najviac vystihuje Mourinha samotného.

Reagovat
Arbiter

Jakého respektu? On odevzdal i svou zlatou medaili za vítězství v PL fanouškům, to taky považuješ za nedostatek respektu?

Reagovat
Mastný Chobot

pochop, že nejde o to, čo s ňou urobil, ale o tie vyjadrenia a o "medal for losers" stuff, čo je výslovne Mourinhov attentionwhorizmus

Reagovat
vitasrp

Cože?

Reagovat
Mastný Chobot

čože cože?

Reagovat
vitasrp

Zajímá mě to s tou medal for losers, co tím je přesně myšleno, respektive co přesně řekl, že by to měl být problém. (a fakt se ptám, protože všechna jeho prohlášení po tom zápase jsem nečetl, viděl jsem akorát jeden rozhovor)

Reagovat
Mastný Chobot

no, povedal o tej medaile pre druhé miesto, že je to medal for losers a že ju nechce či čo. To je u mňa nedostatok rešpektu a attentionwhorizmus, proste taká typická mourinhovina, ktorú si nijaký iný manažér nedovolí, lebo nie je taký sedlák.

Reagovat
vitasrp

Takže jde vlastně o tenhle rozhovor - https://www.youtube.com/watch?v=Wl1IyPHfk2w - plus nějaký vyjádření, že si nenechává ani medail při výhrách.

To mi jako nic extra kontroverzního fakt nepřijde.

Reagovat
Mimalu

řekl že zahodil jsem medaili když vyhrál, co jsem asi udělal s touhle? Potom řekl že pro něj tyto medaile nic neznamenají a pro toho fanouška to bude pěkná vzpomínka...

Reagovat
Mimalu

ono by se to ani neřešilo, kdyby se v první vlně neobjevovaly citace vytržené z kontextu, o kterých si někteří mysleli že mluví o medailích pro Arsenal

Reagovat
vitasrp

Jo, to jsem si tady přečetl, jaká se z toho strhla hysterie. Přitom on mluvil o tom, že pro toho kluka to bude dobrá vzpomínka, i když je to fanda Arsenalu a ta medaile je pro poražený.

Reagovat
Arbiter

To je právě to "umělé vyvolávání kontroverzí" Nějaké nevýznamné poznámce se dává přespříliš velký význam. Z komára se dělá velbloud a přitom to vůbec nic neznamená...

Reagovat
Mastný Chobot

To je jedno, či je to nevýznamná poznámka alebo niečo iné. Keby bol Mourinho trochu klasa a aspoň trochu normálny, ctihodný človek, tak takú poznámku nikdy nevypustí.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Mastný Chobot

Takže si vieš predstaviť, že Wenger, Ferguson alebo Heynckes alebo hocikto iný, by také niečo povedali, hej?

Reagovat
Arbiter

úplně v pohodě...

Reagovat
Mastný Chobot

" "

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

myslím že kdyby se jich někdo zeptal jak si cení té medaile, moc daleko by od Mourinha nebyli....

Reagovat
Masi

Né že byste si to nezasloužili za to, co tu furt pouštíte na Spurs.

Reagovat
bbbauch

Tak kde je ta zmena? v tom, ze uz ti to prijde normalni?

Reagovat
Arbiter

Změna je třeba směrem k rozhodčím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

presne toto je tá zmena k rozhodčím, čo som teraz postol ja a ty za smajlík..Neustále sa smeje nad výrokmi rozhodcov, ešte s tým jeho jeblým ironickým štýlom

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Po tolika průserech už si opravdu nemůže dovolit mluvit o rozhodčích. Teď jsem si pustil post-match po Swans, moderátor ho vyloženě tlačil, aby něco řekl a Choze se udržel. No stejně na to zas tuhle sezónu dojde

Reagovat
Arbiter

dva roky se v tomhle směru docela drží, proč by se měl najednou měnit?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela drží, to můžeš říct opravdu jen když ho porovnáváš se sebou samým. Už je tam nějaká recidiva a on ví, jaké tresty by ho čekaly. Vinit sebe nebo své hráče samozřejmě nebude, tak teď vinil doktory. Dneska v případě prohry to budou trávníkáři, kustodi...

Reagovat
fenixLFC

Docela drzi? Ved minulu sezonu kopal okolo seba, zacinal o nejakej kampani proti chelsea atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

El Cashico. Už si z toho robia prdel aj UK media

Reagovat
fantomas

BBC u mě pěkně klesla no.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

BBC těch přešlapů měla v poslední době víc.

Reagovat
fantomas

To určitě, tohle je ale taková poslední kapka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemali tu grafiku aj SS ?

Reagovat
fantomas

To netušim, já to viděl jen u BBC. Ale na pointě by to stejně nic neměnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, gas-oil derby by znělo líp?

Reagovat
13

Na lavičce Chelsea kromě obou zmíněných gólmanů nebude sedět ani hlavní týmová doktorka Eva Carneiro. Ta dostala od portugalského manažera dočasný zákaz účastnit se zápasů i tréninků po údajně nemístném ošetření Edena Hazarda právě v zápase proti Labutím.

O něco jsem přišel?

Reagovat
bbbauch

Jo, rozhodci 2x vyzval doktory, aby sli Hazarda osetrit, tak pochopitelne sli. Mozrka reakce si najdi, stoji to za to

Reagovat
smazaný uživatel

pár zdrojov už ide, že Real Madrid podpísal Kovaćica. Nie je to zatiaľ nič za čo by som sa zaručil, ale celkom šok

Reagovat
liquicitizen

Kvoli rafovi by som zas ani tak necudoval

Reagovat
smazaný uživatel

tak futbalista je to talentovaný, niet pochýb, ale celkovo ten prestup na Real moc nesedí

Reagovat
Swarley

Nie je to zatiaľ nič za čo by som sa zaručil - ty si nedáš pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze to je iba niaky blabol ale ako backup za Modrica by som ho bral

Reagovat
smazaný uživatel

nie je on viac 10ka? Modrić hrá skôr nižšie ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hra ale Mateo hra ako CM v Interi .

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/RMadridInfo/status/632843911405379584

Je to odtud. Je to jen nějaká fan stránka, nemají tam zdroj, nic. Přemejšlim, že jim za to dám unfollow, protože je úplně jasný, že si to vymysleli.

Reagovat
smazaný uživatel

už o tom píše i Romano

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

podle všeho 35 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vezmu, že za tohle jsme získali Illarru, tak je to ok.

Každopádně s tímhle v nějaký dohledný době padá Verratti.

Reagovat
smazaný uživatel

netreba stracat nadeje

Reagovat
tomasinho

Pro Real trochu zbytečnost na lavičku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to nikdo zatím neví, protože nejsou dořešené odchody

Reagovat
smazaný uživatel

A kde bude hrat ?

Reagovat
minoLFC

Castilla

Reagovat
smazaný uživatel

+ pridal zdroj Gazzetta

Reagovat
tomasinho

Já jsem zas někde četl, že Rafa chce spíše DM, aby dal víc prostoru Modričovi s Kroosem.

Reagovat
smazaný uživatel

idealny by bol Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

My jim dáme našeho Lucase a oni nám dají jejich Lucase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten kovacic sa fakt deje do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester City have taken an incredible 28 points from the last 33 available in the Premier League

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

proč s nimi musíme hrát zrovna teď

Reagovat
smazaný uživatel

aby ich niekto trocha pribrzdil

Reagovat
Dominator

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

pozvi ho na šlapadlo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Rarášek

Reagovat
minoLFC

a ty si ten vpredu alebo vzadu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá niekto stream na Wolves-Hull City?

Reagovat
smazaný uživatel

už mám

Reagovat
Mada

pls

Reagovat
Mada

Díky

Reagovat
kiwwi
Reagovat
I am Mancunian

toto lvg nezabudnem

Reagovat
EXoRcIsT

jasne ze Rafael bude chybat ale to nieje vina LVG keby nebol stale zraneni tak by podla mna hral

Reagovat
bbbauch

Vudyt byl vecne zranenej, na to se proste pri nasich ambicich nemuzeme spolehnout. Ja jsem rsd za vymenu s Datmianem, i kdyz Rafa je muj oblibenec

Reagovat
Grahf

ten zápal pre hru mi momentálne u united strašne chýba, SAF ich vedel skvele nabudiť na zápas

Reagovat
I am Mancunian

teraz ale mame filozofiu

Reagovat
Busby babes

United through and through!!!

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/CMhuIARUEAEjbyb.jpg:large

OX lavice To bylo jasný no, pořád dokola

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje 140kpw Theo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdražší maskot v lize

Reagovat
Mada

Proč tě to zajímá?

Reagovat
smazaný uživatel

protože to nechápu

Reagovat
Mada

To se ti musí stávat často.

Reagovat
I am Mancunian

ty toho vela nechapes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Counter

Šetří se na silnější soupeře.

Reagovat
A Seleção

Boze... Nevim jak uz ma Chambo hrat aby ho pravidelne stavel.Fakit.

Reagovat
smazaný uživatel

vitezna

Reagovat
bartlu

tak to se dalo cekat, AW musi najit mistecko pro sveho hlavniho rozkurovace ozila

Reagovat
smazaný uživatel

Mel byt hrat misto Cazorly/Ramseyho

Reagovat
bartlu

ozil hral minuly zapas velky prd, stejne jako ti dva tebou jmenovani, kazdopadne santi to na CM dava lip, nez ozil...od nej zase cekam velky kulovy a nulovou snahu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ze to dava na DM Cazorla lip, kdyz to neni Ozilova pozice

Reagovat
bartlu

CM ne DM

Reagovat
Heisenberg

Ozil nehraje ani na CM...

Reagovat
smazaný uživatel

Pointa stejna

Reagovat
bartlu

jo, moje chyba, ja mel cm za creative midfielder ne central...proste bych to dal tak, ze by byl coquelin,ramsey a pred nema alexis, santi, ox

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil byl na jare a v priprave vyborny, takze bych do toho nedupal a nechal to, co fungovalo (Coquelin-Cazorla-Ozil). Misto Ramseyho na kridle Ox

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells

lol

Reagovat
Error

Měl by odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cejtim ze dneska to bude zase bida.. Alexis me minulej tejden nepresvedcil, ze by mel bejt platnejsi nez Ox.. (zatim, nez se dostane do poradny kondice) Nejlepsi by asi bylo kdyby vyhodil Ramseyho/Cazorlu a napravo dal Oxe a nalevo Alexis, ale toho se asi za Wengera nedoziju

Reagovat
Nikikrew

v tomto zapase mal sediet Santi, pretoze to bude boj o strred ihriska a Aaron je viac defenzivnejsi.

Reagovat
Heisenberg

Tak AW podepíše Thea, k tomu tam má zdravého Oxe a stejně hrajeme s 1 křídlem. Ramsey nebo Cazorla zas napravo, ach jo.

Reagovat
SunFells

Hm, divný.

Reagovat
havrys99

Bolasie a Zaha budou dost zatápět po křídlech

Reagovat
Serg!o

Crystal Palace XI vs. Arsenal: McCarthy; Ward, Dann, Delaney, Souaré; McArthur, Cabaye; Zaha, Puncheon, Bolasie; Wickham

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna

Reagovat
smazaný uživatel

ten zápas nezačíná 13:45??

Reagovat
tomasinho

V neděli tradičně 14:30. 13:45 je sobotní čas.

Reagovat
Rarášek

EL Plastico

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ligter

Reagovat
SunFells

Sorry, už jsem vyrostl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

hej ludia, moze odchod toho Kovacica znamenat uvolnenie miesta pre Dudu?

Reagovat
smazaný uživatel

urcite to znamena odchod Illarramendiho . A tutovka ze tu bude Liverpool .

Reagovat
LAM

Oni potřebujou pořádnou kvalitu a né dalšího průměráka.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že Lucasov prínos hravo nahradí

Reagovat
Jazdec

Reagovat
A Seleção

Kam jde Kovacic?

Reagovat
fff

Sranda. Som myslel, ze sme Kovacica aspon 18 krat uz kupili podla Di Marzio skupinky.

Reagovat
smazaný uživatel

kupovali*

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden Angličan za Arsenal v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

https://uk.sports.yahoo.com/news/esp-premier-league-clinton-njie-rejected-arsenal-join-tottenham-100813445--sow.html

Wanker zjistil, že o něj stojí, když už byl N´Jie v Londýně. Jaká náhoda

Reagovat
Trand

Wanker.

Reagovat
A Seleção

*Tanker

Reagovat
smazaný uživatel

*Hacker

Reagovat
bbbauch

Bauch

Reagovat
Jardin

Nějakej youtube nebo flash na Arsenal?

Reagovat
aramaki
Reagovat
Jardin

díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No mam z toho spatny pocit, minuly tyden to bylo naopak, tak snad i vysledek bude opacny..

Reagovat
stas87

Jedinak vypadol zo zakladu na ukor Cabayeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker vypadá úžasně.

Reagovat
tomasinho

Kde koukáte?

Reagovat
smazaný uživatel

doma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

acestream://8a3622fdc74a9864d3cf6a9e668ccc32083f9776

Reagovat
tomasinho

Jak funguje acestream? Jsem to ještě nepoužíval snad nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Masi
Reagovat
discarda

OT: procházka z Plzne do Turecka

Reagovat
tweek

hm, tak to máš docela daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Se na sport.cz posrali... to tam teď budou dávat live komentář ke každému utkání Arsenalu?

Reagovat
tomasinho

Sanchez

Reagovat
Trand

Alexis.

Reagovat
Counter

bohaaaaaaaaaaa

Reagovat
FCSL

Alexis

Reagovat
Minister

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Alexiss

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Mimalu

tak to zaseknutí se mu teda vůbec nepovedlo

Reagovat
Side

já to mrdám toto....to je neuvěřitelný

Reagovat
Minister

to je sebec

Reagovat
smazaný uživatel

to solovani alexise je strasny

Reagovat
Counter

Pf, je supr mít tam někoho, kdo to necpe až do kuchyně. Kdysi to na sebe takhle bral Aršavin, teď Alexis.

Reagovat
bartlu

a komu mel davat? giroudovi, ktery byl 10m v offsidu?

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem to v součtu obou situaci, v jedne z nich mel prihrat

Reagovat
Counter

V první měl zakončovat na 100 %, v druhé nebyl nikdo v lepší pozici než on, bylo to příliš zmatečné. Zakončení správná volba, jen prostě mělo být lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Side

do pičeee

Reagovat
Nikikrew

ma niekto kvalitny link najlepsie s eng komentarom?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Trand

Girouuud.

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud >>>>> Walcott

Reagovat
tomasinho

Ollie

Reagovat
smazaný uživatel

GIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUD

Reagovat
Minister

girooooooooooooooooooooooud wooow

Reagovat
Rohlíček

Oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

GIROOOUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší útočník na světě, žádného Benzemu nechcem

Reagovat
smazaný uživatel

a Mesut <3

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo. Nádhera.

Reagovat
vinetou

Reagovat
Counter

A Mesutek první z desítek asistencí v letošní sezoně

Reagovat
LAM

Olivier Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Not bad.

Reagovat
Heisenberg

Nádhera Giroud, zatím moc pěkně hoši.

Reagovat
Nikikrew

pici zas tie linky , aspon teda ze vedieme

Reagovat
vrabejka

Omg dřevá dal gol.

Reagovat
tomasinho

Cabaye je stejně parádní hráč, který má navíc než CP.

Reagovat
Swarley

já z toho nechápu doteď, že ještě za takovou cenu nakonec šel právě do CP a neozval se někdo lepší

Reagovat
tomasinho

Taky tak. Holt Pardieu no.

Reagovat
Swarley

jojo, to muselo hrát asi výraznou roli

Reagovat
tomasinho

Určitě zásadní. Pod ním hrál parádně, chtěl do PL. A nikdo lepší se asi neozval. Přitom co by třeba Spurs za něj dali. My po příchodu Milnera asi už ne, ale stejně bych ho bral.

Reagovat
Swarley

přesně tak, i Saints a podobně...on by se fakt neztratil skoro nikde...

Reagovat
tomasinho

Škoda toho roku v Paříži.

Reagovat
Swarley

někteří hráči prostě do PL patří

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

Gooool

Reagovat
Swarley

pěknáááá

Reagovat
smazaný uživatel

CP!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

paradne CP

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina > Čech

Reagovat
I am Mancunian

cech nechyti nic navyse

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dawon

2 ciste konta no

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladam

Reagovat
smazaný uživatel

Szczęsny by to měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféra

Reagovat
Infernoqt

jinač, taky na O2 sport nemáte tabulku se skore a časem?

Reagovat
smazaný uživatel

ani na Digi sport nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je asi Čech bez viny

Reagovat
Swarley

pochopitelně

Reagovat
Heisenberg

Pěkná rána, příště by mohl Mesut dostoupit hráče, zvedat ramena nestačí.

Reagovat
Azza

nebyl to alexisův hráč?

Reagovat
Heisenberg

Mamut k němu byl nejblíž, ale možná máš pravdu. Někdo u něj ale měl být, k tomu se Kosc otočil zády a z ničeho je to 1:1. Škoda.

Reagovat
celeb

pekne stiahol tu nohu Koscielny

Reagovat
10

znovu střela přes Koscielnyho, kterej se před ní zase otočil

Reagovat
Alberto Aquilani

pozerám, že tvoj obľúbenec, čo?

Reagovat
10

já mám rád všechny hajpovaný průměráky

Reagovat
Counter

Proč tam máš "znovu" a "zase"?

Reagovat
10

chtěl jsem to košatější ...v prvním kole dostal Arsenal víceméně stejnej gól

Reagovat
Counter

Aha, já to první kolo neviděl.

Reagovat
celeb

opatrne s tym, zachvilu sa tu zjavi Yong a vysvetli ti, ze to vobec nebola chyba dlhodobo najlepsieho stopera PL.

Reagovat
smazaný uživatel

to je Per

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koscielny celkovo velmi zly...uz pri tom nabehu bolasieho skorej zaspal totalne a byt ta lopta presla cez cecha, bolasie dava do prazdnej..

Reagovat
Pipo123

Podarí sa Čechovi zlomiť nejaký rekord v drese Arsenalu ? napr v počte čistých kont ?

Reagovat
Counter

Co to Čech předvedl s tím centrem teďka?

Reagovat
Swarley

absolutně netuším, proč do toho tak šel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se bál, že pošlape Nacha a Zahu, ale vypadalo to hodně divně..

Reagovat
Counter

Byl tak dva metry od nich, prostě ten centr neodhadl a místo chycení / vyboxování ho prostě upustil.

Reagovat
smazaný uživatel

11 střel za pul hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle může dávat za vinu Čechovi jenom naprostý pitomec

Reagovat
smazaný uživatel

na cabayeho je radosť pozerať..nerozumiem prečo po ňom neštekli väčšie kluby

Reagovat
10

já hlavně nechápu, jak mohl jít za tak málo po jedný sezoně, kdy za něj PSG dalo 25 mega...že šel do CP je věc druhá

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny se místo bloku otočí

Reagovat
Rohlíček

Santi

Reagovat
smazaný uživatel

sakra Santiiii si měl dááát

Reagovat
A Seleção

Nekdo prosim slusny anglicky flash?

Reagovat
A Seleção

Diky

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
smazaný uživatel

ten Alexis je všude prostě...toto mělbyt gooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Mimalu

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha dpč z toho fakt len kiwwi mohol robiť vychádzajúcu hviezdu

Reagovat
Dawon

Jj, protoze kiwwi ho k nam koupil no

Reagovat
I am Mancunian

nie, pretoze ho nezmyselne hypoval, ale u neho ziadna novinka

Reagovat
Dawon

jo, ale hypoval ho, protoze jsme ho koupili, ostatne jako vzdy a evidentne nebyl jediny kdo v nem videl hvezdu, kdyz jsme za nej vysazeli 12m nebo kolik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gol do poločasu pls

Reagovat
Counter

Abychom ještě nedostali :-)

Reagovat
tomasinho

Kdo chtěl vsadit tu rudou Coquelina?

Reagovat
tomasinho

A už měl být venku

Reagovat
celeb

Reagovat
SunFells

Já, ale naštěstí jsem neměl příležitost si podat

Reagovat
bartlu

lol ten bubak, zadny kontakt

Reagovat
10

Cazorla čím blíž k bráně, tím méně ví co dělat...na penaltě už to je víceméně paralympionik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Penalty proměňuje suverénně náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

nech da dole toho zahu a posilní radšej stred jedinakom

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta in

Reagovat
Alberto Aquilani

červenááá

Reagovat
Dawon

tohle neni zluta?

Reagovat
Side

co tma do piče zkouší vymýšlet...

Reagovat
bartlu

giroud jak se snazi furt o nejaky narazecky a paticky a stejne 99% z toho zesere

Reagovat
Pipo123

Rozhodca pomohol teraz Arsenalu

Reagovat
10

jasná karta a demence od Coquelina

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
celeb

Cock-uelin

Reagovat
I am Mancunian

coq jasna cervena, tymto pozdravujem dominika s.

Reagovat
Mastný Chobot

za čo jasná? jeden zákrok na žltú, aj ju dostal, redku nemal dostať z čoho, Samo R. To by akurát hejteri chceli. A dopredu je dnes vynikajúci, až na jednu zbytočnú stratu.

Reagovat
Counter

Měl tam dvě ztráty, nic extra zatím.

Reagovat
Mastný Chobot

jedna strata a jedna zlá prihrávka, viac som nezachytil. Na druhú stranu, zo tri krát krásne vyviezol loptu, pasy má skvelé, nádherne založil ten protiútok po rohu CP, keď na dvakrát zakončoval Alexis... ja som spokojný. Okolo redky sa robí zbytočný humbuk. Mal dostať žltú a dostal ju, redka by bola hlúposť.

Reagovat
Dawon

Ted mela byt uplne jasna druha zluta, a kdyby nedostal jednu 5 minut predtim, tak jsem si jisty, ze by ji za to dostal...proste na to nemel rozhodci koule

Reagovat
Trand

No zas úplně jasná nebyla, když teď ukazovali opakovaný záběr, tak to tak hrozně nevypadalo. Ale kdyby mu rozhodčí dal druhou žlutou, nemohl by se divit..

Reagovat
Mada

Zaha si skočil.

Reagovat
Dawon

No budiz...ale hloupost to ze strany Coqua byla velka a jak rikas, kdyby sel ven, tak by nikdo nemohl rict ani slovo

Reagovat
Trand

S tím souhlasím. U něj se člověk občas bojí, co provede, ale pořád lepší, než když hraje Flamini.

Reagovat
Mada

Tam už totiž zbývá jenom doufat že červená nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec semi to celkem libí, i kdyz je to mozna tim abstakem po PL Alexise žeru, Mesut se mi zdá neviditelný...ale timhle stylem prostě trochu štěstí a zlomí se to

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut je velmi viditelný

Reagovat
Counter

Šancí bylo dost přinejmenším na tottenhamské vedení, ale co už. V druhém poločase Alexis naběhne v gólových kopačkách a usuchotrikujem to.

Reagovat
smazaný uživatel

Misto 0:3 to je 1:1 Prava strana bez kridla mrtva

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

btw Coq pujde dneska ven....

Reagovat
Mastný Chobot

Hm, toto mal byť polčas, ktorý mal skončiť naším vedením. Hráme dobre, Mesut to tam fantasticky servíruje zľava, akurát Alexis ma serie s tým final productom, lebo inak je tiež výborný. Giroud krásny gól a Coq nádherné pasy všetky. Toto musíme vyhrať.

Reagovat
bartlu

no, mamut prekvapil, hraje skvele, ani sem necekal, alexis az na tu koncovku taky skvelej, je vsude a u vseho...giroud gol, super, ale ty jeho narazecky a podobne, vsecko zadrbne a coq pude do sprch, esti ho aw nevystrida

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger ho nestiahne skôr ako v 70', takže dovtedy musí vydržať. A on vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

zaha dole, jedinak na plac posilniť stred poľa..Arsenal si tam vpredu luxusne vytváral gólové šance, zázrakom je to stále remíza

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Rohlíček

Mesut dneska parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj. Takové pokrytectví od rozhodčího s těma kartama.

Reagovat
Heisenberg

Solidní výkon hlavně dopředu. Útočná čtyřka hraje dobře, jen škoda, že se Aaron stahuje moc doprostřed a tím pádem se hraje skoro pořád po levé straně. Bellé s někým by taky mohli Palace větrat. Santi jako rozehrávač hraje skvěle, ale jako vždy má před bránou problémy se zakončením. Mamut super, s Alexis si rozumí, škoda, že Alexis nedal tutovku na začátku. Coq špatný, mohl jít ven. U golu nevím, kdo měl mít střelce, ale každopádně ho někdo měl mít. Čech taky nepůsobí nejjistěji.

Reagovat
smazaný uživatel

....kolik akcí šlo čisto přes pravou stranu? Jedna, dvě, tři max? ...Čech potřebuje tak jeden, dva super zákroky, to zvedne sebevědomí....jeho dává dolů ten tlak podle mě a všichni od něj čekáme zázraky a do toho to nepovedený první kolo...

Reagovat
vrabejka

1.poločas jsem neviděl ale určitě hrame dobře. COME ON CRYSTAL PALACE!!

Reagovat
smazaný uživatel

CP jasně lepší, Arsenal pár náznaků a dost šťastnej gól, jinak neměli vubec nic.

Reagovat
Nikikrew

no ty vole

Reagovat
Counter

Sis nějak prohodil kluby v tom komentu.

Reagovat
Infi

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vitasrp

Zatím moc pěknej fotbal, vážně se mi to líbí - konečně je to rychlej, akční fočus, takže rozhodně je na co se dívat.

V podstatě až do vyrovnávací branky Palace, která přišla proti vývoji hry, jsem byl musel hru Arsenalu jenom chválit - hlavně trojice Ramsey, Özil, Sanchez se mi líbila, chytře přečíslovala pravou stranu obrany Palace (nepochybuju, že to byl ofenzivní taktickej záměr Wengera) a potom se pomocí rychlých kombinací dostávala do nebezpečných pozic - těch měl Arsenal za poločas vážně spoustu.

Oproti tomu domácí měli celkem problém synchronizovat pohyb záložní a obranné linie - nevím sice, jak moc vysoko chtěli tu obranu hrát, tudíž asi nemůžu hodnotit, jestli to byla chyba zálohy (moc vysoko) nebo obrany (moc zatažená), pravdou ale je, že mezi sebou nechávali až příliš velkej prostor, čehož ofenziva Arsenalu moc ráda využívala. Zahrát kolmici skrz tu první linii bránících hráčů bylo až moc lehký - jednak tam teda byl ten prostor, jednak se ale i Özil výborně pohyboval a nabízel přesně v místech, kde ho nikdo individuálně nechtěl přebírat - a těch prvních 20 minut teda velmi pěkně režíroval.

Každopádně Coquelin měl teď na konci docela štěstí, ten zákrok s kartou na kontě byl už úplně zbytečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow... kdo by to byl řekl, že po dvou kolech bude Arsenal ztrácet na CP 6 bodů.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Ángel di María 22

Koscielny?

Reagovat
Mastný Chobot

lol, what?

Reagovat
Trand

U toho gólu zaváhal.

Reagovat
Mastný Chobot

tak to som si fakt nevšimol kde

Reagovat
Trand

Při tom gólu se otočil nešel proti střele.. Ale zas bych to nějak nedramatizoval, tady se proti němu rozjely nějaký hejty.

Reagovat
Counter

To je takový výborný stoper, který v hraje v Arsenalu.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak jako sorry, rekni mi, ze nebylo vtipny, jak se pri tom braneni choval..

Reagovat
Counter

Já se teda moc nesmál, protože nás to stálo gól Určitě bych byl raději, kdyby do té střely skočil, byla to od něj chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Navic pro Real neprodejny

Reagovat
Mada

Reagovat
Matić

https://vine.co/v/epeeLbpzPjX

Demba Ba dobrý KO, ale dostal jenom žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Bolasie je falt neskutecnej, si s nima dela co chce

Reagovat
bartlu

jojo, ten to tam dneska luxusne vodi

Reagovat
Counter

Fanoušek AFC, chce se předvést :)

Reagovat
10

ten mě hodně baví, už minulou sezonu jsem se na něj rád díval...když ho to baví, tak si dělá opravdu co chce

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bych to nepřeháněl, ale hraje dobře no..

Reagovat
Mastný Chobot

super hráč, ale nehodí sa mi k nemu no. 10

Reagovat
Alberto Aquilani

Wow, až terz som lepšie videl, čo spravil Koscielny pri tom góle Toto si snáď nemôže dovoliť ani obranca v našej DOXXBET lige

Reagovat
Liquid

DOXXBET Liga = Maďarská liga ??

Reagovat
Alberto Aquilani

hu ha buhuhu hahaha

Reagovat
10
Reagovat
Pipo123

Keby takto bránili obrany v Serii A, tak dodnes je Maurito za hviezdu v Laziu

Reagovat
10

a v Juve by řádili křídla Elia-Jorge Martinez pod superhrotem Bendtnerem

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste na facku, vobec mi hlava nebere, ze sa mu toto mozno toleruje.

Reagovat
Azza

Co na tom nechápete prostě nechce tečovat míč.

Reagovat
Liquid

Petr Čech 2.zápas proti slabšímu Londýnskýmu celku a opět bez nuly ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tady čtu, tak si většina z vás myslí, že jste měli vést už o dva góly, ale podle mě spravedlivá remízka zatím. Úvodní patnáctiminutovka byla slibná, ale CP už ví přesně co dělat, nechávají Monrealovi prostor na centry zleva, protože napravo je Arsenal naprosto neškodnej. Když už chtěl hrát AW takhle asymetricky, tak si měl sehnat jinýho útočníka než Giroud. Do 55. minuty by měl místo Cazorly/Ramseyho přijít Walcott/Chambo, jinak se podle mě Arsenal ještě hodně nadře.

Reagovat
Mada

Reagovat
Error

Ward docela překvapivý střelec vzhledem k tomu, že do té doby kazil jednu věc za druhou.

Reagovat
Nikikrew

Zatial to je podla mna dobre az na ten gol, ktory bol ale naozaj pekny. Skoda tych sanci, cakal som od CP viac ale zatial to tam dobre drzime (tie kraje). Dufam ze to dame.

Reagovat
dextroza_m

ace streamy už nefungují, nebo co?

Reagovat
Heisenberg
Reagovat
dextroza_m

ty dude

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zaujatej vuci Santimu, nebo vam taky prijde ze hraje hrozne? Zrovna u nej si vsimam hrozne moc nepresnych prihravek, ztraty mice, a ve stredu pole proste hlavickovej souboj nevyhraje navic jeho strely... Nejlepsi by bylo hrat Coq Ramsey - Alexis Mesut Ox ...

Reagovat
Nikikrew

podla mna hra dnes Santi fakt dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla dlhodobo nemá čo robiť v základe. Akurát blokuje pozíciu Oxovi alebo Walcottovi na krídle.

Reagovat
Heisenberg

Santi poslední půlrok plní funkci rozehrávače, protože Coq v tom není tak dobrý jako Arteta např. Podle mne hraje dobře, kontroluje tempo lépe než Ramsey na stejné pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně úplně ne, vedení míče má dobrý, ale je pravda, že pokazil dost přihrávek a úplně zbytečně...

Reagovat
tomasinho

Mutch za Bolasieho? Zranění nebo proč nejde radši Zaha?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že ta myšlenka s přečíslováním napravo se Sanchezem, Özilem a Ramseym je správná a přesně o to Wengerovi šlo a víceméně to taky vycházelo. Arsenal byl fakt blízko tomu vést o dva góly a zatím tahá za delší konec. Ale i tak musím vyzdvihnout CP, obzvlášť ta středová dvojice McArthur a Cabaye funguje fakt skvěle. Čechovo gól nebyl, to by nechytil žádný brankář Arsenalu za posledních 5 let.

Reagovat
Swarley

no tak to může CP mrzet

Reagovat
dextroza_m

podle některých by byl i tohle Čechův gol, co?

Reagovat
smazaný uživatel

zaha

Reagovat
Mastný Chobot

teraz nás pekne Palace drtí... wow

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Mesut

Reagovat
Mimalu

to jako nebyla hra vysokou nohou

Reagovat
Mastný Chobot

lol, teraz, čo odpískal ten manták Wickhamovi

Reagovat
10

co teď pískal?

Reagovat
Trand

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Counter

Jsem to říkal

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

vlastni

Reagovat
Counter

Pfff

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooool

Reagovat
Rohlíček

goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Nikikrew

jooooooooooooooooooooo

Reagovat
Swarley

od Alexise gól hlavou

Reagovat
Counter

Žádná novinka, takhle si už loni povodil Burnley

Reagovat
Swarley

ostuda, jak Messiho hlava ve finále LM

kdy tam pošle Thea?

Reagovat
Mastný Chobot

mohol by

Reagovat
Swarley

to jsem přesně čekal, že tam pošle Oxe

Reagovat
Counter

Theánek se teď moc nehodí, chce to spíš hráče, kteří umí bránit.

Reagovat
Swarley

tak to by měl jít Kostelník dolů...

Reagovat
Heisenberg

Aleeeeeeeexxissss

Reagovat
Minister

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Mastný Chobot

Ward by mal mať assist za to, ako urobil Alexisovi stoličku... Nádhera

Reagovat
Serg!o

Ward

Reagovat
dextroza_m

pěkně to umístil

Reagovat
smazaný uživatel

toto pardew nezvládol

Reagovat
smazaný uživatel

Ward zajímavej zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se tohle posuzuje jako vlastní gol?

Reagovat
smazaný uživatel

protože to nešlo na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

praveze slo...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ze tak vyrazne zmenil smer strely.

Reagovat
Counter

Můžou to ještě dodatečně změnit po profi posouzení.

Reagovat
Mastný Chobot

Hector wtf... dnes zlý jak sviňa dozadu

Reagovat
10

při sledování pohybu Masona jsem si vzpomněl na rozhodčí v mých žákovských letech...některý za celých 90 minut nevyběhli ze středovýho kruhu

Reagovat
Swarley

tak pro některé byl vyloženě problém vůbec do toho středového kruhu dojít a odejít

Reagovat
10

a pak se tam 90 minut držet na nohou

Reagovat
Mada

Takových píská ještě dost a občas čekáš zda vůbec přežije.

Reagovat
dextroza_m

Peta chytne!

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger s tím Coquelinem jako čeká na co?

Reagovat
smazaný uživatel

Na červenou :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

na co Mason čeká?

Reagovat
10

až ho Wenger sundá...jenže ten s Masonem hraje pěknej mindfuck

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si už Coq myslel že jde ven

Reagovat
Kluivert9

Jak dlouho tam ten Coquelin bude ještě smrdět?

Reagovat
Mastný Chobot

stavíme sa, že Coq tam ostane, až do redky, resp. do konca zápasu?

Reagovat
Gunnersaurus

kto to vravel že Coq bude vylúčený ?

Reagovat
Mastný Chobot

Erik a mýlil sa

Reagovat
SunFells

Nn, já se ptal, kde si na to můžu vsadit, protože jsem to viděl jako "dobrou" šanci. A v tom jsem se hádám podle událostí nemýlil

Reagovat
Trand

Wenger zklamal.

Reagovat
Heisenberg

Do háje tak ho vystřídej, hrát s Artetou je lepší než hrát o 10.

Reagovat
Heisenberg

Čekal jsem Gibbse, dostal jsem ho.

Reagovat
tomasinho

Mason

Reagovat
bartlu

tak co, stahne ten top classy manager wenger motherfuca toho coqa nebo pocka az na redku?

Reagovat
bartlu

olé

Reagovat
smazaný uživatel

Uff Ox za Coqa ted uz to bude v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný že tam Coq do střídání vydržel....Rozhodčí dost mimo

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger

Reagovat
10

Mason si teď hodně oddychnul

Reagovat
M0rb1D4S

Tickets are STILL on General Sale for City fans!!! Unbelievable!! #Emptyhad #CFC #MCFCvCFC

Reagovat
Trand

Aaronovi se dnes tolik nedaří, ale vždycky je u něj vidět ta bojovnost a zápal do hry. To mi u některých hráčů dost chybí..

Reagovat
Mastný Chobot

Ox je rýchlejší než smrť za železnici, krása

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1 bez rozbíječe v double pivotu, to by mohl být docela propušťák ten střed Arsenalu.

Reagovat
Miguel19

Dobrá tlačenka Arsenalu.

Reagovat
Mastný Chobot

ballboy jaké spracovanie za to by ho ani Hazard neskopal

Reagovat
tomasinho

Toho bych nakopal do prdele

Reagovat
tomasinho

Zahu

Reagovat
smazaný uživatel

strašné nemehlo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Škoda, to se dává

Reagovat
smazaný uživatel

boha pardew na čo čaká s tým zahom

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha je neskutečně koncový hráč, všechny útoky u něj končí. Hrozný výkon.

Reagovat
celeb

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 15s15 seconds ago

Team v Man City: Begovic; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Fabregas, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Oscar ani na lavičce, wtf?..

Reagovat
Mimalu

prý nějaké zranění na treninku

Reagovat
Whitemedia

Okey

Reagovat
vitasrp

Protože je zraněnej, Mou to říkal na tiskovce

Reagovat
Whitemedia

Okey

Reagovat
Miguel19

Byla tu expreska, že se zranil na tréninku...

Reagovat
Whitemedia

Okey

Reagovat
Kowe

V kuloárech se šeptalo něco o tom, že se zranil na tréninku.

Reagovat
Whitemedia

Okey

Reagovat
smazaný uživatel

prý zranění

Reagovat
Whitemedia

Okey

Reagovat
bbbauch

Pigloval Evu

Reagovat
celeb

Not Okey?

Reagovat
smazaný uživatel

Okey

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 34s35 seconds ago

Chelsea subs today: Blackman, Zouma, Mikel, Loftus-Cheek, Cuadrado, Falcao, Remy. #CFC

Reagovat
tomasinho

Man City XI to face Chelsea: Hart, Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov, Yaya Toure, Fernandinho, Navas, Silva, Sterling, Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Jen ten Navas mi tam furt vadí no

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mindas

Vystřelit Navase a nahradit to něčím kvalitnějším, tak to nevypadá úplně zle. Sice starší, ale pořád kvalitní. Takový Reus by byl celkem upgrade.

Reagovat
Swarley

proč nehraje vůbec Zabaleta a hraje Sagna?

Reagovat
smazaný uživatel

Po Copě nastoupil pozdějc do připravy a není match fit.

Reagovat
Swarley

na tu Copu pořád zapomínám, díky

Reagovat
SpecialOne

Ramires

Reagovat
Miguel19

Dobrý tah

Reagovat
Mimalu

kdo jiný?

Reagovat
M0rb1D4S

Potřebujeme být jistí vzadu a proto hraje na pivotu Ramires

Reagovat
Whitemedia

Jako jestli je Ramires na něco dobrý, tak jsou to tyhle zápasy a stejně zase máte řeči, klasika..

Reagovat
Manik...

Reagovat
Heisenberg

Mourinho to má na velké zápasy špatně poskládané, vedle Matiče Ramires/Mikel a na AM Cesc nebo Oscar. Pak se nemůže nikdo divit, že hrajete sračku.

Reagovat
Miguel19

Jj, ty tak víš.

Reagovat
Heisenberg

Tak jestli ti nevadí, že bude ve velkých zápasech vedle Matiče hrát Ramires...

Reagovat
Miguel19

Nevadí no. Podle mě naprosto logický tah...

Reagovat
Heisenberg

Se zraněným Oscarem a ještě k tomu venku určitě, uvidíme, co vymyslí Mourinho doma.

Reagovat
vitasrp

Jako má to tak špatně poskládaný, že ho zatím od návratu nikdo z TOP 4 v lize neporazil (2013/14 teda Arsenal, Man City, Liverpool, 14/15 Arsenal, Man City a MU)

I když vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby tomu byl dnes konec.

Reagovat
Heisenberg

Mně jde hlavně o to, že v důležitých zápasech hrajete zanďoura a se středem Matič-Ramires/Mikel zanďoura hrát budete. Pokud Mourinho nechce cpát Cesca doprostřed a radši ho dá na AM jako na jaře, tak by si měl koupit hráče, který mu CM v těchto zápasech odehraje. V PL vám to vyjde určitě, tam Mourinho takticky vyhrává na celé čáře, v LM ale kvůli tomu zase budete mít problémy. Zas na druhou stranu je na Mourinhovy poměry odvážný i střed Cesc-Matič.

Reagovat
vitasrp

Já si taky myslím, že bychom měli koupit jednoho hodně dobrýho střeďáka, aby se to do těch velkejch zápasů dalo měnit bez ztráty kvality.

Jinak je podle mě možný, že bude hrát Cesc vedle Matiče, Rami vpravo a na podhrotu Willian. Mou proti City používá prakticky tu samou sestavu; 13/14 tam hrál s úplně stejnou ofenzivní trojicí, akorát místo Fabreho byl Luiz, loni to bylo přesně takhle - Matič s Fabrem a před nima Eden, Willian a Rami.

Na druhou stranu dneska bude hrát Silva poprvý proti nám čistě ze středu (Ramires hrál napravo schválně kvůli tomu, aby Silvovi zavřel prostor), a tak je možný, že Mou trochu rozmístění hráčů změní.

Reagovat
Heisenberg

Se City mi Ramires přijde jako dobrá volba, vždyť 2013/14 jste tam hráli jeden z nejlepšách zápasů pod Mourinhem. Spíš mi jen přijde škoda hrát proti všem silným týmům s Ramiresem a ten jeden střeďák by se hodil. Na váš výkon jsem dnes zvědavý, Mourniho to určitě City jen tak nenechá.

Reagovat
Manik...

AM Cesc a CM zase Ramires

Reagovat
Trand

Ox jako dneska nebrání?

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis vyzerá, že by si išiel po zápase zahrať ešte jeden zápas a potom zavŕšil večer triatlonom a Wenger ho dá dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč to Petr prostě nezboří kolem a nevezme do ruk...

Reagovat
10

nechápu, proč Wenger není schopnej delší dobu vyřešit tu pozici DM...zrovna třeba Cabaye by tomu týmu hrozně pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Kebab je přímo ideální DM

Reagovat
Mastný Chobot

myslíš, že by nám ku Cabayeovi PSg pribalilo aj Matuidiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye není DM, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Francouzský repre jo.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Counter

Arteta bohatě stačí

Reagovat
A Seleção
Reagovat
smazaný uživatel

(ale dneska je výborný)

Reagovat
Counter

Tak vidíš

Reagovat
fantomas

Nevim, jestli zrovna Cabaye, protože ten jako poslední hráč nehrál snad nikdy v kariéře, ale jít do sezony s Coqem jako jedničkou je samozřejmě risk a naivita nejvyššího stupně.

Reagovat
Mastný Chobot

Nie je problém v tom, že jednotka je Coq - problém je ten, že jeho krytie má 33.5 a roka, resp. sa volá Flamini. V Coqovi fakt problém nie je.

Reagovat
fantomas

Nn, problém je tak nějak ve všech těch bodech najednou.

Reagovat
tomasinho

Snad dostane Özil aspoň bonus ve fantě

Reagovat
Mastný Chobot

ježiš, Giroud rozmýšľa jak 11-ročný dorastenec v prvom majstráku, omggg

Reagovat
Mimalu

Bamford

Reagovat
Side

to je zase střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Proč kurva nestřílel

Reagovat
Alberto Aquilani

roh ako inak cez Koscielnyho

Reagovat
10

pozerám, že tvoj obľúbenec, čo?

Reagovat
Alberto Aquilani

si ma nakazil a všímam si ho :D

Reagovat
10

podle mě předvádí dost podobný nepochopitelný věci jako Mbiwa u vás...v týmu s ambicema Arsenalu je u stoperů klíčová konzistentnost, což je imho jeho největší problém

Reagovat
Mada

Reagovat
Counter

Ty standardky jsou skoro jak za starých časů Každá smrdí gólem.

Reagovat
Trand

Jak za Almunii.

Reagovat
Mastný Chobot

lol, Santi MotM? No...

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut...

Reagovat
tomasinho

Wickham je tež dřevák k pohledání, nechápu, jak mohl být kolem něj kdysi takový hype.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to můžete hlavně vy, hloupí fanoušci anglických týmů.

Reagovat
Mada

Jako ty?

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

v těhle vedrech to dostává úplně jiný náboj

Reagovat
tomasinho

No, škoda, ztažemé půlky měli pěkně. Nevadí no, snad dají lenochovi aspoň trojkový bonus

Reagovat
Counter

*stažené

A ne.

Reagovat
tomasinho

Alexis?

Reagovat
smazaný uživatel

Ward 3, Ozil 2, Giroud 1

Reagovat
tomasinho

Škoda no, ale aspoň tak. To už je takhle potvrzené? Odkud to máš tak rychle?

Reagovat
Counter

Si ty průběžné body můžeš najít u každého hráče a porovnat. Ještě se ale můžou změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

http://anewpla.net/fpl/live/

http://fplalerts.com/

Třeba tady. Těch stránek je na to hafo.

Reagovat
Counter

Hmm, tos mi neměl ukazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznals jo?

Reagovat
Counter

nn

Reagovat
Miguel19

Rozhodčí pomohl.

Reagovat
Counter

Mesutek MOTM, Arteta po nástupu úžasný, jen tak dál

Reagovat
10

Mesutek v ofenzivě fajn, ale to jeho pravidelný totální vypouštění soubojů i v nebezpečných prostorech by mi dost pilo krev...resp. jednoho takovýho fantasistu v týmu mít můžeš, pak je problém, když se jich tam sejde víc, jako ve vašem případě

Reagovat
10

jinak za mě asi nejlepší Monreal

Reagovat
smazaný uživatel

tak u Nacha je tohle standard, že jo...

Reagovat
Trand

Taky mi to dost pije krev.

Reagovat
Counter

Alexis to za něj odmaká, jsem v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to zrovna Alexis kdo hlavně vypustil nějaký vracení se k Wardovi při tom gólu CP? Mesut byl sice blíž, ale vypadalo to spíš na chybu křídelníka nebo jednoho ze střeďáků co se má na to místo stahovat.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Bojovný vyrovnaný zápas průměrné úrovně, který pro Arsenal rozhodl Delaney.

Reagovat
smazaný uživatel

prumerne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi.

Reagovat
smazaný uživatel

AC okolo takého zápasu nešiel okolo už dobrých pár rokov

Reagovat
smazaný uživatel

však kdyby ho to netrefilo, tak to letí do branky

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, je to blbě vidět. Ale mohl to vykopnout mimo.

Reagovat
Mada

Reagovat
diastan

Sterling dnes 2 kousky

Reagovat
Infernoqt

výhra musí fanoušky Arsenalu těšit, ale konečně tuto sezonu si troufám říct, že naše obrana vypadá solidněji

Reagovat
smazaný uživatel

Za to útok je na úrovni baníku

Reagovat
Infernoqt

to chce čas

Reagovat
smazaný uživatel

City vyhraje. Dost bylo Mourinha a jeho keců.

Reagovat
fantomas

Omg, proč jako nejste pod samostatnym článkem?

Reagovat
Infernoqt

příští kolo hrajeme zase jako první, to už je trochu divný

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, strašně divný, když hrajete LM.

Reagovat
Infernoqt

co to má s tím společnýho, že hrajeme první utkání kola potřetí zasebou?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze ste protekcni zmrdi

Reagovat
Infernoqt

tak ted už je to jasný

Reagovat
smazaný uživatel

No ne, tak tohle kolo jste hráli první, protože se to přesouvalo kvůli tý demonstraci. Jinak jste měli hrát sobota 17:30. Třetí kolo hrajete první, protože kvůli Evropě byste měli hrát v sobotu (když hrajete první zápas LM v úterý) a v sobotu to nejatraktivnější zápas, který si prostě zaslouží samostatný slot.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je to proto, že hrajete v týdnu LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím někdo slušný stream na Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som ti postol, ale nie som veľmi slušný...

Reagovat
smazaný uživatel

Slováku otravný dobře víš jak to myslel ,tak drž hubu šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zkrátka možná nejsi moc slušný, ale na nás Čechy v hulvátství nemáš.

Reagovat
celeb

Reagovat
Masi
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

díky všem, nakonec mám tohle: http://blabseal.com/frodo/

Reagovat
Manik...

Reagovat
Arbiter

heslo?

Reagovat
Manik...

tam není...

Reagovat
Manik...

už jo

Reagovat
smazaný uživatel

No do prdele

Reagovat
vinetou

Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale Ramires mi čím dál více připomíná kombinaci Maloudy a Kaloua (a to v těch jejich horších sezonách).

Reagovat
smazaný uživatel

Youtobe link Chelsea_city?

Reagovat
vladis271

Aguero sa zastreľuje. To nepotrvá dlho.

Reagovat
Manik...

Begovič je naprosto skvělý

Reagovat
misinho7

City bude tie sance lutovat..vidim to na klasicky nahodny gol od Chelsea a vyhra 1:0 pre chelsea

Reagovat
misinho7

Nevidel som viac nesympatickejsieho hraca ako Costu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
FUnk

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
lucius6

Reagovat
jk

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužené, hrajeme jak žáčci.

Reagovat
smazaný uživatel

Goool! Konečně Kune.

Reagovat
Rohlíček

Kun

Reagovat
Dawon

Aguero je proste uzasny...kdyz to porovnam s Rooneym

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Angličani zas v LM vyhoří.

Reagovat
Dawon

Aby je ty nepromenene sance jeste nemrzely

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyť Begoviča , tak je už asi aj po zápase. K zvyšku týmu, najmä stredu obrany nemá cenu vyjadrovať sa. To je proste neuveriteľná katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

a predsa si sa vyjadril

Reagovat
celeb

ten odchod do tunela vyzeral celkom vzrusujuco.

Bude nejaka cervena do 2. polcasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero > Hazard, Costa

Reagovat
Makiii

Takova Chelsea bude vubec rada za 3. misto

Reagovat
smazaný uživatel

City spíš zatím ukazuje že všeobecný typy že skončí čtvrtí byli založený na vskutku rozumné úvaze.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Counter

*tipy

Osobně bych je dal na třetí, soudit v druhém kole není ještě na generála po bitvě.

Reagovat
smazaný uživatel

tipy, samozřejmě

Reagovat
Manik...

bylY

Reagovat
Rohlíček

Ramires

Reagovat
Dawon

Fabregas Jako faul to od aguera byl, ale to je tak smesne, jak se ten hrac skaci pri takovem drcnuti

Reagovat
FUnk

Reagovat
Gunnersaurus

Sagna bez tych vlasov vyzera jak Ibi Maiga

Reagovat
smazaný uživatel

To zavedli nějaký pravidlo, že od 85.minuty se karty nedávaj

Reagovat
smazaný uživatel

Velice ilustrativní fotka Anfieldu

Reagovat
mithro

GMP Stretford ‏@GMPstretford 8h8 hours ago

Break at Sports Direct Neary Way Large amount of Utd tops stolen, let us know if you get offered one. Unsurprisingly City tops not touched.

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

Thierry Henry má dnes 38 rokov... wow

Reagovat
minoLFC

ten čas letí...o chvíľu všetci pokapeme

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Odkedy Čech odišiel, tak Chelsea nevyhrala 6 zápasov v riadnom hracom čase.

Reagovat
smazaný uživatel

Spojení Chelsea-Čech prostě fungovalo. Teď nefunguje Chelsea ani Čech.

Reagovat
minoLFC

Jedná istota ale ostáva...Arsenal pre vámi

Reagovat
smazaný uživatel

a LFC za námi

Reagovat
Maresma

Reagovat
minoLFC

lepšie sleduj tabuľku

Reagovat
avicii

tak dnes to musi byt vyhra, najlepsie aspon o 2-3 goly a snad dobra hra

Reagovat
Busby babes

Takze Ramos v Realu, Otamendi do City... tady bude narku.

Reagovat
Zaschrona

To smrdi nabidkou za Stonese.

Reagovat
Busby babes

rikal jsem to uz predtim, ze nez Otamendiho, tak bych klidne poslal tech 50 vam.

Reagovat
Zaschrona

Nejhorsi je, ze jste tohle schopni poslat az pri deadline, kdyz uz nebude cas najit nahradu.

Reagovat
Busby babes

zas nemyslim, ze by se to upeklo tak narychlo a jako blesk z cistyho nebe. pokud je zajem tak uz probihaji nejaka aspon otukavani.

Reagovat
Busby babes

anebo byste dostali v ramci vymeny Evanse.

Reagovat
mithro

Evans

Reagovat
Busby babes

ja si stejne myslim, ze Jonny pokud nekam prestoupi a bude hrat, tak to bude solidni stoper.

Reagovat
mithro

ale jo, on nie je taky traged ako sa z neho robil koniec posl sezony. A ako plus ma super zenu

Reagovat
mithro

nemyslim si, ramos bol jasny pay rise a o otmendiho nebol zaujem.

Reagovat
J0EL

Samozrejme

Reagovat
mithro

ano? povedz mi viac, ako to bolo?

Reagovat
J0EL

A co keby si mi o tom povedal viac ty, ked si si tym taky isty? Tieto vase sracky typu "aj tak sme ho nechceli" su akurat tak na smiech. S Ramosom ale suhlas no.

Reagovat
mithro

ok, tieto tvoje usmevy ako sme ho chceli su potom na smiech podobne. ja vychadzam, ze oficialne aj neoficialne zdroje cele leto tvrdia, ze tam zaujem nie je.

Reagovat
Counter

Asi jo, ale nerozumím tomu. Buď LVG cítí, že stopera potřebuje, nebo ne. Ne?

Reagovat
mithro

tazko povedat, celkovo si LVG a Edo driza karty pri tele, o obrancoch nikde nic, Otamendiho tlacili media zo spanielska, Ramos, to bolo viac menej jasne. Uvidime, ja uz tej obrane zacinam verit viac, problem vidim vpredu.

Reagovat
Counter

Podle mě ten problém s obranou přetrvává. Sice to teď vypadá slibně, ale je to v zásadě stejné jako jste řešili toho Younga v útoku - někdo jako Blind nebo Rojo nejsou stopeři, kteří by dokázali ustát ofenzivu špičkových klubů.

Reagovat
mithro

jasne, Blind je docasne riesenie, prave preto mozno LVG hra priposrate s dvomi DM, Morgan tam casto miesto Blinda lepil vzadu diery a este ich kryje vzdy Carrick / Bastian.

Jeden problem je, ze LVG si tvrdohlavo stoji za tou svojou kombinaciou lavonohy / pravonohy, a najst dnes kvalitneho obrancu s lavou nohou nie je take jednoduche.

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

ta jeho tvrdohlavost mě sere celkově... jemu vždycky trvá vyřešit očividný problém docela dlouho...

Reagovat
Swarley

přesně, všichni víme, že to je špatně, ale on to ještě 5-6 zápasů zkouší, aby se fakt na 10000% přesvědčil, že to je fakt špatně

Reagovat
r.mrazik

hlavne kdyz stoper byl problem uz loni...a on udela co? hodi tam blinda...i kdyz ligove zapasy tam hraje zatim dobre...uvidime s nejaky lepsim souperem a az se dostane pod tlak...

Reagovat
Swarley

teď jsem třeba zrovna konkrétně Blinda nemyslel, protože ten odehrál velmi dobré zápasy, tak fakt není důvod to měnit...i když si stejně pořád dlouhodobě myslím, že ten stoper přijít měl, ale co už...každopádně teď rozhodně není důvod dávat Blinda dolů, hraje hodně slušně...

Reagovat
kiwwi

teraz narazas na nieco konkretne alebo sa bavite o tom Blindovi?

Reagovat
Swarley

teď úplně nemyslím třeba Blinda, ale hlavně ten celý experiment s 3-5-2 nebo celou tu situaci s Herrerou, kdy to bylo celkem jasné, že tenhle hráč nám ten trn z paty vytrhnout může...zbytečně dlouho si LVG stojí za svým...jako někdy to nemusí být na škodu a chce dát delší šanci tomu, čemu věří a podobně to je i s hráči...ale fakt byly situace, kdy to bylo vyloženě na škodu...

Reagovat
vodka

di maria na hrotu, herrera strasne dlouho mimo zaklad, ignorovani nekterych hracu...

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

hele zas Blind prejh hral stopera celou dobu az nekam do juniorky, az pak ho predelali na DM...

Reagovat
Counter

To je celkem jedno. Není to top stoper.

Reagovat
kiwwi

to nemozes vediet

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Budu jen rád, když dostane bohatý prostor k tomu, aby mě zkusil přesvědčit :-)

Reagovat
kiwwi

som zvedavy, ci budes rad aj ked ten priestor dostane a presvedci ta

Reagovat
Counter

Já nemám problém uznat chybu.

Reagovat
r.mrazik

uvidi se behem sezony,jak vydrzi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

rozehru má skvělou, silově je v prdeli, no, ale pokud to před ním bude morgan čistit a budeme hrát takto kompaktně, tak de facto do moc přímých silových soubojů ani chodit nemusí, spíš půjde o poziční hru a předvídavost...

Reagovat
kiwwi

a v tom by mohol byt najlepsi z nasich stoperov

Reagovat
Swarley

na druhou stranu, mít tam fantastického stopera vedle Smallinga, tak mohl hrát třeba na tom druhém CM Herrera...takhle to je nemožný a musí tam hrát dva čističi, aby se to udrželo pohromadě...pak na to dojíždí i ofenziva, proto jsem primárně chtěl toho nového stopera...

Reagovat
r.mrazik

jojo...na hristi to "vidi"...v tom je super

jen to fyzicno (pohyb,sila) je takovy vselijaky...ja jsem zvedav treba na zapasy proti arsenalu/city...to bude narocnejsi

a treba ten vysokej z villy mu delal taky slusny problemy

Reagovat
kiwwi

ved Villa nerobila absolutne ziadne problemy...si ""vypracovali" jednu polosancu potom, co im namazal Mata

Reagovat
r.mrazik

tak jasne...ale to bylo dane celkovym branenim

ja jen rikam,ze tam mel hodne prace s tim vysokym hracem villy a ze hodne souboju s nim prohral...

ale zas on byl takovy atypicky,ze by to mel tezky kazdy stoper...

jak rikam...uvidime postupem sezony,jake to s nim bude...

Reagovat
kiwwi

tak co ja viem...mal 50% uspesnost vyhratych subojov...Smalling mal 57% - to zasa nie je taky velky rozdiel

Reagovat
r.mrazik

ciselne netusim...beru to,co jsem videl pri hre

Reagovat
kiwwi

sak ti to pisem

mal ale o dost menej subojov ako Smalling, ale zasa mal viac clearances ked nepodstupoval ziaden suboj...ja si myslim, ze to maju pekne rozdelene so Smallingom a je tam potencial

Reagovat
r.mrazik

rozdeleny to mit muzes,ale kdyz na tebe souper nasadi siloveho utocnika,tak je ten stoper v kelu

odkopy nepocitam...

proste uvidime,az bude hrat proti bentekemu,aguerovi,costovi a dalsim...

Reagovat
vodka

tak Gestede je jeden z nejsilnějších útočníků v osobních soubojích celkově v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a Otamendi je? Preci jen ma za sebou jednu skvelou sezonu ve Valencii, ne?

Reagovat
Counter

Nikde o Otamendim nepíšu.

Reagovat
Busby babes

tak ja ho zminil, protoze tohle vlakno jim zaclo. jinak mas pravdu, nikde o nem nepises. V tom pripade ale na tom treba vy nejste o moc lepe. Kos super, ale BFG... no uplne do top bych ho neradil. A pak... Gabriel toho moc neodehral, kdo pak dal?

Takze ano, TOP stoper Blind rozhodne neni, protoze tam za dospele prakticky nehral. Jsem zvedavej jak se s tim popere a obavy porad mam. Zatim ale prijemne prekvapil.

Reagovat
Ligter

Už tady někdo vytahoval ty zkušenosti s argentinskými hráči, já jsem docela rád, že to na Otamendiho nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

TO je ale neskutečná kokotina s těma Argenticema a docela i rasistická...

Reagovat
Busby babes

rasisticka? naopak, Argentinci v Anglii, to muze byt vzdycky risk, pockej az se zacnou resit Falklandy.

jinak Kun a Zabaleta treba ukazuji, ze i Argentinci mohou byt v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Rasismus to uplně není jelikož se nejedná o rasu, ale házet do jednoho pytle všechny hráče kvůli národnosti vykazuje znaky rasismu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano, Tevez ?

Reagovat
Busby babes

Tak Tevez byl zrovna celkem zmrd. U nas delal problemy, v City pak taky odmital nastupoivat. Az kdyz mu Mansour rekl, ze si kldine muze trucovat, ze on mu tu vyplatu posilat bude ale nikam ho neproda a ze si tam klidne takhle odsedi zbytek smlouvy, tak se srovnal... a sejk ho pak prodal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos pens.... vůbec bych se nedivil kdyby to nakonec bylo takto

Otamendi -> City

De Bruyne -> United

přitom se o tom psalo přesně naopak

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne proč a kam v té sestavě? Na jeho postu už je tak šílený přetlak.

Reagovat
smazaný uživatel

na podhrota. Koho tam máme ? A hlavně.. kdo jiný by ho měl koupit. City už po Otamendim utrácet nebudou. Nevěřím, že by měli takový budget.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho? Mata, Rooney, Fellaini, Depay, Januzaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak je to slabota. Navíc Mata hraje v pravo, Depaye bych fakt po těch nábězích a pohybu proti Villens nechal na křídle. Januzaje a Fellu beru, ale to jsou hráči na střídačku. No a Rooneyho tam podle mě nemůžeme dát. Je hrozně pomalý a nedokáže udělat žádný movement. Ten může hrát tak na hrotu a čekat až mu to někdo nahraje na střelu proti noze

Reagovat
smazaný uživatel

2 top hráči na ten post a slabota Mata hraje vpravo, ale každýmu kdo ho vidí hrát je jasný, že jeho prim pozice je prostě pořád vestředu, vždyt se tam pořád stahuje....

Reagovat
smazaný uživatel

+Herrera samozřejmě

Reagovat
kiwwi

najvacsi pretlak na tom poste a ty sa pytas koho tam mame...

Reagovat
smazaný uživatel

Přetlak nastane i když přijde hráč na jakoukoliv jinou pozici do ofenzívy. Potřebujeme nějakého hráče co dokáže vytvořit tutovku a i sám rozhodovat. Po těch dvou zápasech bije do očí, že ta preciznost a síla v zakončení tam prostě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte tam geniálneho hráča, ktorý mal snáď 30-35 kanadských bodov v drese Chelsea na sezónu, a ktorého potom nemenovaný alibista z Portugalska strelil priamemu konkurentovi, lebo mal jednu jedinú chybu pri všetkých skvelých vlastnostiach ktorými oplýval...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Mourinho veděl, že jesstli se chce posunout někde jinde, tak bude muset vyhrávat souboje před dvacítkou. Proto tam teď má Williana, který dokáže udělat 1v1, dobře bránit a dělat prostor pohybem.

Reagovat
r.mrazik

mraky hracu...vlastne skoro vsichni nasi hraci jsou na podhrota...

Reagovat
smazaný uživatel

I Basti by tam uměl.

Reagovat
Busby babes

Zelva by Kevina postavil na toho stopera.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale potřebujeme trochu nahrát fear factor. Když bychom ho podepsali, tak budeme hnedka lepší. Hlavně v protiútocích a ve vytváření šancí

Navíc on rád vyráží do pravého křídla a z tama hrozí centrama. To potřebujeme jako sůl

Reagovat
r.mrazik

anganzovanim dalsiho podhrota by to spis byl fun factor

pravy kridlo by bylo platnejsi jak pises...

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslím, že by právě kombinace De Bruyne - Mata byla super. Z prava bychom nemuseli vždycky čekat na přebíhání RB, protože by tam zaběhl De Bruyne. Naopak Mata by proti zataženým obranám mohl víc do středu.

Věř mi, pokud chceme aby hrával stabilně Rooney, tak kolem něj musíme stavět světové hráče.

Rooney vs Villa

Vzdušné souboje 0%

1v1 0%

A to ani neřeším to, že už pul roka snad nedal venku gola

Reagovat
Pagy

kdyby přišel De Bruyne tak by někdo musel odejít, koho by jsi poslal pryč ?

když už chce LVG hrát s Matou v základu, tak ho má dát na podhrota, kde může dávat balony do leva na Depay, doprostřed na Rooneyho a napravo na nějaké křídlo, v minulé zápase jasně ukázal, že to umí, ale když ho LVG bude cpát furt na pravo, tak takových přihrávek předvede o dost miň něž ve středu a navíc na pravo, bych raději viděl někoho, kdo tu lajnu bude brousit pořádně a to co jsi psal o Rooneym s tím souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho bych pryč neposlal. Jeden hráč do ofenzívy přijít stejně musí. Hodně se mi líbilo to rozestavení s Januzajem na SUZ. Hned šlo poznat, že jsou tam tam 2 hráči , kteří dokáží obejít někoho 1v1 ( Januzaj, Depay ). Teď se nabízí 2 možnosti. Věřit Januzajovi nebo koupit vyspělejšího hráče.

(takes on je 1v1)

http://s28.postimg.org/wfea6w3xp/rychlost.png

City mají v útoku 3 ze 4 hráčů co totálně všechny ničí 1v1.

Reagovat
r.mrazik

to by musel de bruyne vic branit...spis mi prijde ze je pro nej nejlepsi hrat takoveho volneho hrace...tedy aspon co jsem videl zapasy,tak videl svoje velky vapno maximalne pri souperove rohu

Reagovat
smazaný uživatel

jo,,, on si hledá místo na krajích, když má balon soupeř a pak řídí přechodovou fázi. Proto by musel pravou lajnu bránit Mata stejně jak to dělá teď

Reagovat
r.mrazik

ale vzhledem k tomu,ze krajni hraci asi nemaji moznost ten prostor moc opoustet....no nevim nevim,jestli by to byl hrac pro želvu

Reagovat
smazaný uživatel

šak Mata hrál proti Villens uplně všude

http://s24.postimg.org/lwylb8yat/rychlost.png

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím jak ostatní ale ve mně teda De Bruyne nenahání strach

Reagovat
smazaný uživatel

ten byl dobrý

Reagovat
vodka

Reagovat
Infernoqt

ikdyž je to nesmysl, aby KDB šel k nám, tak by to nemuselo být vůbec špatný do té hry, co ted máme... Matu tam stejně nedá a sám Depay potřebuje právě takovýho nabíječe... navíc Rooneyho taky na to AM nepostaví, nemuselo by to vypadat zle

s obranou jsem víceméně spokojený, zase se ukázalo, že největší problém byl v nedůrazné záloze a my to kompenzovali hlavně držením míče

Reagovat
Infernoqt

vlastně jsem si ted uvědomil, že tam LVG raději staví druhého útočníka než záložníka, to bude zase haluz sezona, než si to sedne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdoví jak on ty hráče bere. De Bruyna by mohl brát spíš jako útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

City jednoznačně nejlepší koncert ze všech týmů! (po dvou kolech) a Karamelky dostanou stejně (0:3)

Reagovat
smazaný uživatel

City tam stratia.

Reagovat
Zaschrona

Ciste dle porovnani klubovych rozpoctu jsme totalne bez nadeje na uspech.

Reagovat
fff

Vraj je tu stale sanca, ze nastupi dnes od zaciatku Can aj Firmino.

A Pearce dnes pisal, ze podla BR Firmino je idealny hrac do 4-3-3 do tej ofenzivnej trojky. No neviem... Snad nechce Firmina aj Coutinha nutit hrat z kraja...

Reagovat
smazaný uživatel

Keď má hrať naraz aj Firmino aj Coutinho a vpredu Sturridge a Benteke, tak jedine diamant..

Reagovat
Maresma

A koho jako myslis, ze BR posadi, kdyz by hrali ti 4 tebou zmineni?

Reagovat
fff

Sak to... Jeden z dvojice Hendo alebo Milner by museli sediet, co vsak BR neurobi.

Reagovat
Maresma

No prave, to odskace beztak Firmino.

Reagovat
fff

Toho sa bojim. Pritom ak mame mat nejaky naznak uspechu tak to podla mna zavisi od toho, ci na maximum vyuzijeme Coutinha a Firmina.

Reagovat
smazaný uživatel

.......Henderon

Milner.........Coutinho

........Firmino

Sturridge Benteke

Reagovat
tomasinho

Tím Hendersona zabiješ jako se Stoke.

Reagovat
fff

Uz Can ako posledny je podla mna nudzovka, Hendo ani Milner tam podla mna nemozu hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson bude zabitý ale Rodgers ho proste neposadí. To isté platí pre Milnera.

Reagovat
tomasinho

Však zápasů bude dost, ale takhle to hrát nejde. Musí tam být Can, jednou zůstane sedět Firmino, jednou třeba Sturridge, jednou Benteke, pohoda.

Reagovat
Kowe

jednou Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Can - Henderson, Coutinho - Milner - Firmino, Sturridge

Reagovat
tomasinho

Však nemusí hrát nutně z kraje. Budou se stahovat do středu a kraje pokryjou obránci + Hendo a Milner klidně.

Reagovat
Malresi

Ideálne posaiť Henda alebo Milnera.

Reagovat
Malresi

*posadiť

Reagovat
Nikikrew

Arsenal podle posledních zpráv obnovil zájem o Edinsona Cavaniho. Londýnský celek má Paris Saint-Germain za uruguayského kanonýra nabízet částku ve výši 50 milionů eur, jeho odchod z Francie však není příliš pravděpodobný.

Asi by som ho bral

Reagovat
vitasrp

Menši zamyšlení nad hrou Manchesteru United v nový sezóně.

http://www.sportinak.sk/co-zmenil-van-gaal-na-taktike-oproti-minulej-sezone--analyza-

Reagovat
masly008

Reagovat
kiwwi

vies nejak poprosit adminov tej strany, aby zmenili system vytvarania url adresy? Tu pomlcku uplne na konci FB uplne odignoruje a tym padom sa to neda zdielat pretoze vyskoci "A 404 error occurred"

Reagovat
mithro

pekny suhrn, skoda, ze mi pripomenul, ze stale mame Fellainiho a zajtra ho asi uvidime hrat

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

jinak, Mata na podhrotu zkoušený byl, ale byl tam strašně statický a v podstatě se nedostal do situace, že by přes někoho zkoušel přejít, jenom na jistotu vracel balon dozadu a pak naběhl k útočníkovi, kde stál. Napravo hraje rozhodně nejlíp, má tam víc prostoru...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
C-M@ster

Ta TipLiga se tu moc neprožívá, co?

Každopádně co myslíte, jaký dáváte šance, že to uhraju?

http://i.imgur.com/5ut747F.pngfba

Reagovat
Manik...

Já 100% protože mám ten samý výsledek , ale mně už je to fuk, už jsem vyhrál

Reagovat
C-M@ster

Tak snad nám to vyjde.

Aspoň bude mít pro mě nějaký náboj i takovýhle zápas.

Reagovat
lucius6

OT: Otamendi už je v Manchesteru a čeká se na dohodu mezi týmy

- Mangala podle všeho NEBUDE součástí transferu a zůstane v City

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální scénář.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, City už budú silní aj vzadu.

Reagovat
fff

A vyzera realne este aj ten KdB?

Reagovat
niflheim

Na jednu stranu je to škoda, na druhou stranu pokud bude hrát Mike pořád skvěle, tak vedle něho může i někdo vyrůst.

Reagovat
smazaný uživatel

A někteří tu psali, že City budou rádi za 4. místo...

Reagovat
Busby babes

tak vetsinou to psali protoze cekali ze Yaya a Kompany budou hrat stejnou tuzku jak loni.

Reagovat
Malresi

Reagovat
r.mrazik

jojo...to jsem psal treba i ja,ze je tipuju na 4 misto

Reagovat
niflheim

Nějaká šance, že prodáme Fellu do konce přestupáku?

Reagovat
Lacko_Boh

takže on na tom DM vobec,slabučky ?

Reagovat
Pagy

byly zápasy, kdy tam hrál na facku laxně, ale byly zápasy, kdy to tam parádně rozbíjel a vyhrával spoustu soubojů, odvrátil spoustu míčů, hlavičkové souboje dával s přehledem, dost často, ale zbytečně fauloval, měl dobrý zápasy na DM, ale i špatný

Reagovat
r.mrazik

oproti morganovi to je nic moc

Reagovat
Infernoqt

jen co mu skončí trest, vykopne i Herreru ze základu a vzhledem k Louího filozofii bude hrát AM

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, já bych fakt Herreru do Chelsea koupil jestli s ním nepočítáte.

Reagovat
kiwwi

myslim, ze dost vysoka...sklonuje sa aj hostovanie

Reagovat
I am Mancunian

hostovanie to by bolo vynikajuce, najlepsie ak mu aj plat budeme platit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

With Ramos remaining at Real, Man Utd not expected to sign any more defenders this transfer window.

Reagovat
mithro

So let me get this straight:

Hummels was a smokescreen for Ramos who was a smokescreen for Otamendi who was a smokescreen for Blind?

Reagovat
I am Mancunian

srandy kopec

Reagovat
mithro

prosim ta, pride Laporte za 35 mega a vytvori s Mikom uzasnu dvojku

Reagovat
I am Mancunian

nech uz je tu, toho by som bral

Reagovat
tomasinho

Reagovat
habinity

Uz viem co hovoril mike gaal o neznamom hracovy a velkom prekvapku...blind na stoperovy inac otamendiho som si prial v united..teraz shitty bude riadne naslapane.a mozu vyhrat aj lm

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Infernoqt

tomu přeci sám nevěříš

Reagovat
habinity

Kompany mangala otamendi...jones smalling blind myslis ze sa to da zrovnat? Sterling aguero navas rychlost jak svina..mi nevieme ani protiutok spravit..mata rooney uplne mimo bez sil proste city maju kader jak svina.

Reagovat
Infernoqt

nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

City zas majú horších krajných bekov..:Darmian Shaw >>>>>> Sagna Kolarov, Navas je slabučký, Nasri z krídla polovičný.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mindas

Hehe, to až tak jednoznacne vidíš Kolarova slabšího, jo?

Reagovat
SunFells

tovíšžejo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš myslet vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si prdel? Kolarov má snad nejlepší centry v lize a je to skvělej krajní bek...

Reagovat
kiwwi

no...len centrami sa z hraca skvely kajny bek nestane...je relativne pomaly a ma nedostatky v braneni...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, v porovnání třeba s Garethem Balem je pomalý

Reagovat
tomasinho

V porovnánín se Shawem ani ne.

Reagovat
kiwwi

v porovnani so Shawom v com? V rychlosti? V braneni? Podla mna dost. V utocnej faze je zatial lepsi ako Shaw (ktory v tom ma velky potencial, len hra kus priposrato)

Reagovat
tomasinho

Nemá horší jbránění jak Shaw. Pomalejší je ale určitě, to jo.

Reagovat
Mindas

Vůbec jít do porovnání hracu, kdy jeden z nich neodehral ani třetinu toho druhého, je vážně dost zabavne. Shaw bude dobrej, ale má odehrano porad málo. Na te nejvyšší úrovni téměř nic. V tom je Kolarov úplně jinde.

Reagovat
vodka

dopiče, šak kdykoliv kolarov hrál víc zápasů v řadě, tak začal hořet a dělat v obraně hrubice...

Reagovat
Mindas

Pokud by si odpustil své ofenzivní výlety, které evidentně po něm manažer chce, tak si to odbrání s prstem v nose, ty "hořet". Ukázal to hned ve své první sezóně v City, kdy naopak spíš skvěle bránil a dopředu hrál tužku. On propadává v obraně, protože tam prostě není, ne že stojí za hovno v soubojích jeden na jednoho jako Clichy. Stejně i pozičně je v pohodě. Zatím evidentně každý manažer obětoval nějakou jeho důslednou defenzívu a raději volil neúnavnou podporu útoku, ve které je absolutní top. Fakt mi hlava nebere, jak může být Kolarov po těch letech zde neustále tak podceňovaný. Když přestupoval, tak měl hned vyhořet. Je v klubu pět let a pořád je na tom stejně...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

pre mna porad stejne priemerne

Reagovat
Mindas

Tak pro tebe... Ty nejsi měřítko. Pro tebe byl i Zaha hráč do základu Albionu, když přišel do United, a to v době, kdy neodehrál za vás ještě ani zápas.

Reagovat
vodka

jj, je na tom stejně, lavičkový hráč, přes kterého hraje pravidelně Clichy... Pozičně je právěže v prdeli strašně často, v osobních soubojích je ještě ok, ale vážně nemá na to být jednička na LB v top klubu.

Reagovat
Mindas

Pravidelně? Když přihlédnu k tomu, že Clichy je v klubu o rok méně, tak mají odehráno absolutně stejně. Klasická rotace dvou hráčů na jeden post.

Reagovat
diastan

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mimalu

Reagovat
tomasinho

Reagovat
habinity

Ja som si aj myslel vzdy ze ju dava cela chelsea ...riadna flandra

Reagovat
smazaný uživatel

TO by vysvětlovalo její oblibu u hráčů

Reagovat
SunFells

2400. pro Titiho

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Trand

Reagovat
norton

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
bakasa

Reagovat
jacobT

Reagovat
tweek

Reagovat
Malresi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mada

Reagovat
Ligter

2412. pro Vánoce.

Reagovat
Lacko_Boh

pekné

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Jardin

Reagovat
kiwwi

Sergio Ramos: "Money has never motivated me. I always wanted to stay at this club."

Reagovat
mithro

rooney mark II.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

i když on by asi šel, kdyby to SAF nezabalil...což to samozřejmě nijak neomlouvá, si tihle dva fakt nemají co vyčítat...

Reagovat
Zaschrona

Vsak to se mu i da verit, ale proc to holt zaroven neudelat tak, ze muzes v tom klubu zustat a jeste za to dostanes mnohem vic penez nez dosud. Kdyz to teda dobre sehrajes jako on.

Reagovat
Malresi

Tak, dnes povinné 3 body. Dúfam, že sa na to bude dať pozerať a že vyhráme aspoň o 2 góly. Poprosím Firmina namiesto Lallanu a malo by to byť ok. Taktiež by som dal šancu Morenovi. Mňa Gomez proti Stoke nepresvedčil.

Reagovat
minoLFC

Teba nepresvedčil ale bol ostave kola

Reagovat
tomasinho

Úplně nesmyslně ale, prohrál větinu soubojů. nehrál moc dobře. A proti Bournemouthu by se mohla hodit ofenzivnější varianta teda.

Reagovat
minoLFC

to je možne, ja len vravím, že tam bol

Reagovat
Melda

a Sakho taky na plac.

Reagovat
Malresi

Zrovna teraz, keď Lovren neodohral zlý zápas ? Jasné, Sakha mám radšej a je inde ako Dejan, ale keď mu už BR tak nezmyselne verí, tak nemá zmysel ho posadiť zrovna teraz, keď podal svoj určite najlepší výkon v našom drese.

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

mufc scout watched 22yo West Brom FW Saido Berahino in watfordfc 0-0 wbafc on Saturday

Reagovat
mithro

ako backup, hm.

Reagovat
smazaný uživatel

rooney by nebol spokojný s pozíciou back-upu podľa mňa

Reagovat
kiwwi

srandy kopec

Reagovat
smazaný uživatel

pravdy kopec

Reagovat
kiwwi

ty si kokota kopec akurat tak

Reagovat
smazaný uživatel

sam si kokot, tvdohlavy mamlas co obhajuje aj to, co sa neda..sasek pocmarany

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Carrick

Já se divím, že máš odvahu se tady pořád ještě ukazovat po těch všech svých mylných predikcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu ze v 13/14 budeme hrat o titul a nik neveril ? 14/15 sa mi to vrátilo ako boomerang beriem, ale vela tych predikcii teda nebolo. A vôbec prestan tu vyťahovať sracky, kiwwi ma tu mesiace presviedčal ze je rvp lepší než Suarez a aj ked som vedel ze je to picovina jak hrom neopakoval som to ako pokazené radio

Reagovat
Malresi

Reagovat
r.mrazik

to toho asi moc nevidel co?

Reagovat
Makiii

Okamzite ho berem! At se ten Rooney probere co nejdriv.

Reagovat
I am Mancunian

pedro+berahino posily do utoku

Reagovat
minoLFC

Pedro dá prednosť City ešte

Reagovat
minoLFC

je to jeho koň, on si priviedol, Sakha si priviedla komisia

Reagovat
Melda

Jestli má Lovren vynikající "čtení hry" tak já jsem Japonskej vypravšeč pohádek

Reagovat
kiwwi

@OptaJoe

25.4 - Morgan Schneiderlin has run further than any other Premier League player this season (25.4km). Eager.

Reagovat
tomasinho

Toho vám závidím no, ten měl skončit jinde, třeba v Arsenalu.

Reagovat
tomasinho

Hlavně jsmě se měli loni vysrat na Lallanu s Lovrenem a poslat ty prachy za něj, osudová chyba, loni by k nám ještě šel, teď by ani v případě zájmu nebyla šance.

Reagovat
Infernoqt

jo, tam by byl nejvíc užitečnej, ale jsem za něj asi nejvíc rád, s ním vidím v naší záloze ted opravdu největší jistotu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

odstranit ty lehký ztráty při rozehrávce a bude to úplně v pořádku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tu ze v 13/14 budeme hrat o titul a nik neveril ? 14/15 sa mi to vrátilo ako boomerang beriem, ale vela tych predikcii teda nebolo. A vôbec prestan tu vyťahovať sracky, kiwwi ma tu mesiace presviedčal ze je rvp lepší než Suarez a aj ked som vedel ze je to picovina jak hrom neopakoval som to ako pokazené radio

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Infernoqt

Sergio Romero: "I am back with my old manager and I am so happy. I owe Louis van Gaal so much. I will tell you what I told the boss the first time we worked together, that when you have an Argentine in your team, you get a never-give-up mentality.

"I find it incredible that I am now at this club after the year that I have had. I wasn’t wanted anywhere else, but I am coming towards the strongest and best part of my football life.

"It was Van Gaal who made me an international player.

"I will never forget the morning he told me that he had been speaking on the telephone to a certain Mr Maradona and that the coach of Argentina wanted to select me.

"I am so proud of where I stand today. My wife and my two kids are so proud. And I know for sure that my father, who is in heaven, is also proud."

to je tak dojemný

Reagovat
Swarley

"when you have an Argentine in your team, you get a never-give-up mentality."

no, to Romero vstoupil na svinsky tenkej led

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nani92

sympaťák, snád bude pokračovať v dobrých výkonoch

Reagovat
smazaný uživatel

Adam Lallana v základe dnes

Reagovat
vrabejka

jestli ano tak se ti nikdy už nebudu smát.

Reagovat
smazaný uživatel

ak nie tak si ťa odblokujem z twitteru a budeš môcť ďalej si honiť cencuľa na mojom profile

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet; Clyne, Skrtel, Lovren, Gomez; Emre Can; Milner, Henderson; Lallana, Benteke, Coutinho.

Není nejhorší. Aspoň ten Emre.

Reagovat
vrabejka

pěkný tip uvidíme za pulhodiny či si sa trefil

Reagovat
smazaný uživatel

To není tip. Můžeme ti s Dušem garantovat, že to tak bude.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tu ale nie som moc obľúbený garant kvôli 14/15

Reagovat
vrabejka

jesltli ne posles mi 10 euro

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ne, tak ti dám follow na twitteru aby si se konečně dostal do podvědomí indykaily a mohli jste spolupracovat a ukázat Di Marziovi a jeho týmu jak se to dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Firminho, takhle mi fantu nevytáhne z hoven

Reagovat
smazaný uživatel

ty si riadny Firminho

Reagovat
smazaný uživatel

tak jedno h navíc není takový průser

Reagovat
Error

Když změní výslovnost tak docela i jo.

Reagovat
tomasinho

On si tam toho Lallanu zas procpe do prdele. Nestačilo mu, že hrál úplné hovno a šel dolů jako první, i proto, že nikdy snad celý zápas neodehraje.

Reagovat
tomasinho

Hlavně chápu, že Firmino třeba nemá ještě fyzičku, ale místo Lallany měl být i Ibe. Ale nebudu rýpat, hlavně, že hraje Emre

Reagovat
Tomoro

přesně nerýpej! Já jsem Lallanu dneska tušil a dneska dá gola vsadil jsem si na něj původně jsem chtěl dát Bentekeho, ale tam byl tak malý kurz, že jsem vyslal na steč Adama

Reagovat
bbbauch

Mignolet + Gomez + Coutinho poprosim body do fanty, zatim 57b

Reagovat
vrabejka

haluzaku ja 34 ale Cou jako kaptain tak snad gol a asistence bude

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vrabejka

ty toho Lallanu tak miluješ

Reagovat
vrabejka

Sestava bude tahle! Mignolet- Clyne- Skrtel- Dejanko- Gomez- Emre- Milner- Henderson- Firmino- Coutinho- Chris

Reagovat
SunFells

Chris ...to se k Bentekemu vůbec nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chames Milner a Christiano Benteke. Proc ne?

Reagovat
SunFells

Ty jsi taky dobrý Chámes.

Reagovat
vrabejka

Tvl stejná sestava jako se Stoke Tak jsme se nikdo netrefili

Reagovat
Kowe

To je pičuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool team: Mignolet, Clyne, Lovren, Skrtel, Gomez, Henderson, Milner, Coutinho, Lallana, Ibe, Benteke.

Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

ty muj kkt medovy ... dajte mi pic

Reagovat
fenixLFC

Benteke..zas budeme hrat v desiatich...

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprve když hraje ještě Ibe i Lallana. To hrajem v 8, jestli budou hrát tak jako minule.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zrovna u neho by som nenadaval. Koho by si tam dal?

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc zas tak špatnej nebyl teda.

Reagovat
fenixLFC

Bol uplne k hovnu...trebars aj toho boriniho aj ked je to poleno aspon by sme len nenakopavali dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

No to uz proste nemozes mysliet vazne.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Preco? On je biedny ale aspon lohybom vytvara dalsi priestor a ta hra je rychlejsia

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Na sestavu jsou tam taky nějaký komise?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, takzvaná Rodgersova komise.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, skoro všetky posily komisie sú posadené alebo vôbec nie sú v nominácií na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je kvůli rivalitě mezi posilovou a sestavovou komisí.

Reagovat
fff

Musi jebat... Zostava rovnaka ako proti Stoke, s ktorou sme hrali na chuja a Sakho ani na lavicke? To sa mi vobec ale vobec nepaci spolu a recami o Lovrenovi.

Reagovat
ďuriLFC

Psychopat toto, neuzna ani pici že vybral zly zaklad na uvod sezony a pojde si svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Vitazna sa nemeni

Reagovat
tomasinho

Jenže vítězná byla až varianta s tročlenným středem, s touhle sestavou by nevyhrál ani kokot.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa ta zostava samozrejme nepaci, len som chcel odlahcit.

Reagovat
fenixLFC

Nebyt dalsieho wondergoalu tak by sme nevyhrali ani s trojclennou

Reagovat
tomasinho

Ale jednoznačně se ta hra zlepšila.

Reagovat
fenixLFC

To ano ale ziaden zazrak to nebol

Reagovat
stiflerovamama

Brendan aspon toho Cana tam mohol dat

Reagovat
R22

Ideální zápas na to aby se Firmino a Can dostali do kondice na Arsenal a on je tam nedá a Sakho ani lávka..škoda slov fakt..

Reagovat
fff

BR to fakt nerobi aktulne lahke fandit LFC.

Reagovat
Maresma

jesteze to neuvidim

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Sakho este furt u ditete? temuto sa ani fandit neda och

Reagovat
smazaný uživatel

Markovic taky nikam neodchází, ale nedostane se ani na lavičku. K čemu nám pak je, zbytečný.

Reagovat
R22

Ale Markovic..to už Teixeira si víc zaslouží tam být

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jde o princip. Klidně souhlas, že tam měl být spíš Teixeira.

Reagovat
tomasinho

Ježiš, to je kokot. Záloha se potřeboval ustálit, sehrát se na Arsenal a on tam pošle toto. Už vidím, jak na Emirates jedeme s double pivotem Milner-Henderson. Dostanem víc jak loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepsal jsi mi zrovna ty, že tahle dvojka bude super? Je možný že ne, ale někdo mne tu o tom mohutně přesvědčoval.

Reagovat
fff

Nie v takejto zostave, ked pod nimi nie je dalsi zaloznik.

Reagovat
tomasinho

Ne, obhajoval jsem Milnera jak CMM, ale ne dvojčlenný střed Milner-Henderson.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám problém ti věřit, ale žil jsem v domnění, že mne někdo přesvědčoval, že určitě MIlner dokáže hrát v té poslední dvojici, což je podle mne nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

furt si ide ten jeho boyband jeho posíl..snáď to dnes urveme

Reagovat
vrabejka

Toto už není možné. Vždyt už on sám musí vědět, že si nemuže dovolit experimenty ze nebyl dalek ood vyhazovu. A on tam nasere nejhorší možnou sestavu. I slepej viděl že s Emrem ta zaloha byla o dost lepší ale ne on duvěřuje svemu koni Lallanovi tak ho tam neda. Myslel jsem že po neuspěšné sezoně nas naede ke golden SKY, ale po tehl sestave už ho nikdy nebudu podporovat a jsem za jeho vyhození. Henry je dnes na Anfieldě snad uvidí že Rodgers na trenérske stoličce přesluhuje. Snad dame rychly gol a nějak to ubetonujeme.

Reagovat
fff

Boze ale ta absurdnost... Jedina cast minulej sezony, kedy sme nehralibjak uplni retardi bola, ked hral Sakho. A on tam od novej sezony bude napriek vsetkemu tlacit Lovrena a Sakho ani na lavicke? To ho fakt chce od nas vystvat? A Lallana to je tiez... Skoda slov.

Reagovat
smazaný uživatel

BR nech už vypadne, celé to tam je*e

Reagovat
vrabejka

musime vydrzet 2 mesice

Reagovat
Swarley

taková vlna nepříčetnosti tady

Reagovat
smazaný uživatel

najhoršie je, že tie jeho pozápasové komenty sú skutočné..on si vážne myslel že sme na Stoke hrali fajn

Reagovat
SunFells

Vítězná se nemění

Reagovat
vrabejka

Ja bych nemohl kdyby Lallana dal gola :D

Reagovat
smazaný uživatel

nič by sa nezmenilo na tom, že tam nepatrí..ale asi by mu to zaistilo základ na najbližší polrok, no

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze sa vtedy zranil Jay-Rod a nie tento kokot s viac rozhovormi ako Gerrard za celu karieru.

Reagovat
vladis271

ty žebrák pojebaný zdeludovaný. Aj na ES nastúpime takto, že? Aby nám Arsenal jebol šestku, že?

Reagovat
R22

Někdo link kde se to bude vysílat? Včetně toho studia předzápasového

Reagovat
nani92

pekná zostavička, smutné, že naši rivali majú na lavičke človeka s väčším rozhľadom ako my..

Reagovat
smazaný uživatel

Pockat toto je zase co?

Reagovat
smazaný uživatel

troll

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

nerob to tak okate... vidim v tebe potencial neznic ho

Reagovat
nani92

toto bolo schválne, škola trollu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

bohužel, odpoutal se od své družiny...

"Mám devadesát devět ovcí, hledat tu jednu, to by mě stálo příliš mnoho námahy. Až se sama vrátí, otevřu jí dveře a vpustím ji dovnitř."

Reagovat
nani92

Reagovat
Pony Slaystation

BR @ Phil_Coutinho: "He has got that magic that can just win you a game of football out of nothing." #LFC - Tak hlavně že na tohle budeme zase spoléhat

Reagovat
SunFells

Vy už se mu budete smát opravdu za všechno

Reagovat
smazaný uživatel

sam si za to môže

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kurzy pekne stupaju

Reagovat
avicii

ak dnes vyhram ten jebo to da isto aj na Arsenal tam proste zase dostaneme aspon trojku

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 6 bodů z prvních třech zápasů bude fajn kdyžtak.

Reagovat
tomasinho

Tři body ze Stoke byly bonus, dneska jsou povinnost i s tím, co postavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Substitutes: Bogdan, Toure, Moreno, Can, Firmino, Origi, Ings.

na druhej strane...este si tam pridajte Sakha a ta lavicka vyzera skutocne dobre! paci sa mi tohtorocny kader a ze tam je koho pocas zapasu dat ked bude treba ozivit hru

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Kowe

škoda že tam sedí někdo, kdo je nedokáže využít.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
avicii

urcite ju bude treba ozivovat .....

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
stiflerovamama

stream paani ?

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
pytlerLFC

Jaký má Frodo heslo?

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Heslo prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
pytlerLFC

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC

a heslo?

Reagovat
niflheim

mino pls

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

a jaká je ideálka, něco jako

brankář - obrana - Can - Henderson, Milner - Coutinho,Firmino - Benteke ?

Reagovat
tomasinho

Tak nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi vůbec nepřijde špatné, kdyby si to sedlo. Možná by typově byl potřeba jiný útočník. Sturidge by byl boží, kdyby zdravíčko vydrželo. Ale hrát takhle od začátku, tak to v klidu vidím na příčky nejvyšší...

Lallanu s Lovrenem v základu upřímně nechápu.

Reagovat
Mishko

Nejaký fajn stream do VLC by sa nenašiel?? Thx

Reagovat
Swarley

Brendanko to teda kvalitně roztleskal

Reagovat
tomasinho

A ještě dá Cotuinha na RW, aby dal Lallanu na AM, já to mrdám

Reagovat
Swarley

co tam pískl?

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný hovno, měl být gól

Reagovat
Swarley

jako asi správně, ale takhle posuzovat každý souboj ve vápně (i když podle pravidel správně), tak hrajeme každý zápas tak do dvou do rána

Reagovat
niflheim

Jen stát se to proti nám, tak je tady z toho kampaň na dva měsíce

Reagovat
Swarley

jo jo, Webb by se zase oblékal do červeného a podobně

Reagovat
niflheim

Reagovat
Infernoqt

a pak že Lovren nebude mít užitek

Reagovat
vladis271

A už sme malí prehrávať. A koho chybou? No predsa Lovrenovou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je heslo pls?

Reagovat
smazaný uživatel

hej.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

password = 321 | ustream

Reagovat
niflheim

Tak takových hlaviček je v PL xy, Crouchovi to prochází pořád, ostatním útočníkům taky. Tak hlavně ať to ale píská na obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl docela normální souboj, tohle se v PL nepíská

Reagovat
tomasinho

Jede kurva někomu něco dýl než 20 vteřin?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Jo, zatím nejllépe.

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Že mě to nenapadlo, tam jsem sledoval včera.

Reagovat
minoLFC

sopcast

Reagovat
Pigeon

dost prisne

Reagovat
tomasinho

Který kouč by postavil na jednu stranu osmnáctiletého obránce a před něj devatenáctiletého křídelníka? A navíc nikd normální by nepostavil v životě Cotuinha doprava, když už na kraji, tak vlevo aspoň.

Reagovat
Infernoqt

já vím

Reagovat
Infernoqt

z toho opakovaného záběru tam vlastně k žádnému faulu nedošlo... Lovren se skrčil instinktivně, protože se uhejbal ráně míče

Reagovat
smazaný uživatel

King´s cross

Reagovat
smazaný uživatel

seká se to všem? já žiju v tom že mi to dělá grafika

Reagovat
smazaný uživatel

Ten frodo velmi. Zebra od naniho ide celkom fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

ta se mi seká ještě víc, ale jako tak že se načítá, to by byl spíš net a já jedu přes optiku....

Reagovat
Swarley

ale Bournemouth hodně sympaticky, uvidíme, jak dlouho jim to vydrží

Reagovat
stiflerovamama

dpc co to skusa stym coutinhom napravo

Reagovat
smazaný uživatel

"zebra7314 Spirituality - Islamic, Muslim "

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

hmm, Distin v tom zakladu teda vydrzel dlouho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fff

Aha takze Coutinho z pravej strany hej? Fakt musi jebat. Hrac, na ktorom by mala stat nasa hra, bude stavany mimo svojej najlepsej pozicie.

Reagovat
Ángel di María 22

Krom Sturridge je tohle idealni sestava?

Reagovat
tomasinho

Ne, podívej se výš.

Reagovat
Ángel di María 22

No dobře, Can, Firmino... Ale je vůbec někdo, koho ještě budete kupovat? Já bych Liverpoolu titul přál asi nejvíc, ale tohle je absolutně nereálný, jsem tak trochu čekal, že někdo pořádnej přijde.

Reagovat
Jerichoo

na papieri vyzerajú dosť tragicky

Reagovat
Infernoqt

já bych sundal Lallanu a dal tam Firmina a nejspíš jo, nicméně vám by asi seděl víc diamant 3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Sakho, Firmino, Moreno a Can.

Reagovat
smazaný uživatel

nudná sračka bez atmosféry

Reagovat
johnik

Mario

Reagovat
Swarley

Mario hošek hotovej, fakt

Reagovat
tomasinho

Mario

Reagovat
Swarley

systém

Reagovat
johnik

Yes!!!!!

Reagovat
Wat

BEN-TE-KE!!!

Reagovat
fantomas

K NIČEMU BENTEKEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Oliverův oblíbenec

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

BENTEKE!

Reagovat
niflheim

Offisde Coutinha, to se mělo pískat.

Reagovat
nani92

ale no

Reagovat
Busby babes

no melo.

Reagovat
nani92

kľudne sa mohlo, ale obrana bola a jtak v piči, Benteke by to trafil aj bez neho,kedže sa lopty nedotkol..takže až taký "zarez" to nieje..

Reagovat
niflheim

Nebýt tam Coutinho, tak klidně může brankář proti Bentekemu vyběhnout a zmenšit úhel.

Reagovat
nani92

áno, Boruca som si nevšimol..

Reagovat
Swarley

si zaslepený zlobou

Reagovat
nani92

*fantou

Reagovat
Busby babes

nebyt tam Coutinho, tak si proto mozna mohl golman dojit. Takhle cekal, kdo to trefi...

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o to, ci sa lopty dotkol, ale o to, ci sa v tom momente zapojil do hry..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
mithro

od tejto sezony plati nove ofsajdove pravidlo, kt presne pojednava o tomto pripade. asi ale tento rozhodca este nedostal echo.

Reagovat
nani92

a ani ja..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

offside, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

coutinho ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

No, Coutinho bol v ofsajde a zapojil sa do hry....

Reagovat
smazaný uživatel

Keď už proti Bournemouhtu musí rozhodca tlačiť Liverpool..

Reagovat
Alberto Aquilani

offside... Coutinho sa zapojil do hry...

Reagovat
smazaný uživatel

neměl platit

Reagovat
Ángel di María 22

Hehe, golaso Fakt škoda, že ten tým ztratil hvězdy a tahouny, Liverpoolu bych ten titul z PL přál asi nejvíc.

Reagovat
Dawon

Offside no...rozhodci zatim hezky pekne

Reagovat
Zaschrona

A presne tohle pravidlo letos pred sezonou menili, aby tohle bylo jednoznacne piskane jako ofsajd.

Reagovat
tomasinho

Když BR nemůže, rozhodčí pomůže. Tomu chlapovi fakt vaří i voda, nejdříve jeho neschopnost vytrhne Coutinho, ted sudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí dneska už dvakrát a mega moc teda

Reagovat
smazaný uživatel

jasný gól Bournemouthu neuznajú a týmto tu áno FA

Reagovat
smazaný uživatel

Well, zatím jim solidně tlačej káru.

Reagovat
Coutinho10

Mario vychytal nausnice a Bentekte parada

Reagovat
Counter

Houby Uefalona, Uefapool to je

Reagovat
niflheim

Tak dvojnásobný zářez, super

Reagovat
mithro

Pool dneska pekna tlacenka, este by to chcelo penaltu a cervenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Swarley

ovlivnil, to se mělo pískat...u pohybu gólmana bylo vidět, že reaguje prve na pohyb Coutinha, pak až Bentekeho...

Reagovat
fff

Tak byt to piskane podla pravidiel je to 0-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to byl faul u toho jejich golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jako je fakt, že se to skoro vůbec nepíská, ale to nic nemění na tom, že to faul byl, ale zas fakt, že stát se tohle třeba Chelsea a neuznal by ho, tak bych taky nadával.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj, Lukaku 2, Chadli, Kompany, Benteke ...Allez la Belgique!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren je totálne roztrasená piča, totálne oheň na nohe keď má loptu.. neistý v súbojoch, zlý pozične..na to sa nedá pozerať

Reagovat
iamek

Proc nehraje Sakho? Co ho pamatuju jeste z predropni ery v PSG, tak byl uzasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si ho nekoupil sám Rodgers.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to zvládá pořád lépe než Škrtel.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho minimálně asistenci za tohle

Reagovat
SpecialOne

Na Digi to teď nazval dobře. žlutá za běhání v prostoru před protihráčem

Reagovat
10

za tohle žlutou?

Reagovat
Wat

Kravina.

Reagovat
Pigeon

ted docela zajimava zluta. rozhodci spatny zatim

Reagovat
smazaný uživatel

"V zápise bude žltá karta za behanie pred protihráčom"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá?

Reagovat
Busby babes

For what it's worth, the #afcb back four is the same that played in their last League One game at #trfc (Francis, Cook, Elphick, Daniels).

Hezky.

Reagovat
Swarley

Jaryn že se neválí jak ocas, hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, spíš hnusnej dive, protože očekával, že Gradel mu tam šupne i nohu, tak šel rovnou k zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

asi si v tom pade spomenul na ten ban za simulacie

Reagovat
Maresma

Bude dnes motd?

Reagovat
Sali5

Nn, akorát po zápase studio na SkySports, ale to je víceméně jakoby MOTD

Reagovat
aramaki

Škoda, že nováčika už zarezali rozhodcovia, tešil som sa, že Reds aspon trochu potrapia doma...gol bol z cisteho ofsajdu, nechapem preco na taketo situacie nemaju kamery a tym ludi, ktori to v rychlosti vyhodnotia a rozhodcovi poradia. Idem sa venovat niecomu uzitocnejsiemu, neskor nakuknem ci z toho nahodou nie je drama, ale podla vsetkeho si Liverpool dokraca po vitazstvo vdaka vitaznemu golu z ofsajdu..rozhodca zatial velmi slaby.

Reagovat
smazaný uživatel

Na dvoumetrovej offside nepotřebuješ kamery, ale sudího co má jen o trochu lepší zrak než Stevie Wonder.

Reagovat
aramaki

asi tak..ale keby su kamery, tak je 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí zatím špatný. Gól Bourne mohl platit, Liverpoolu neměl. A teď ta žlutá. Liverpool zatím vede spíš díky rozhodčím než díky hře.

Reagovat
mimi_united

Liverpool sranda klub

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho

Reagovat
nani92

Clyne hrá super

Reagovat
Alberto Aquilani

Benteke si to placnutie po zadku vychutnal

Reagovat
Matić

Reagovat
johnik

Couts by měl zlepšit levou, jinak Benteke parádně sklepává ty balony

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší od LFC Clyne, Milner, Coutinho a Benteke. Henderson a Lallana nevýrazní.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší je jednoznačne rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší hráč Liverpoolu je rozhodca. B. Rodgers

Reagovat
Ángel di María 22

Hej to je fakt hrozny, achjo. Co to je..

Reagovat
Swarley

to je hádanka? pak zkusím, Angel di Mária?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Takze bolo to asi vedrami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Prosim at hraje v LM proti sobe PSG a United, jestli se tam teda dostanete Prosiiiiiim

Reagovat
Swarley

klidně, ale aby se do té doby zase někam nezatoulal

Reagovat
Carrick

Spíše bude vtip, jestli ten šmoula opravdu bude nastupovat místo skvělého Lucase, potom bych si dal v klídku nohy na stůl.

Reagovat
Ángel di María 22

Každej na jednom křídle

Reagovat
mithro

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

tempo dobré, hostia hrajú na hranici možností, LFC hlboko pod.

Reagovat
tomasinho

Hlavně, že Rodgers bude happy, že máme 6 bodů, ale že hrajem hovno, to nevadí.

Reagovat
Dray

jj, a pak zase zkusí "vítězná sestava se nemění"

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtelova rozehrávka je jenom nákop na Bentekeho, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím bez trika ... rozhodca vie

Reagovat
stiflerovamama

Lallana je tam uplne zbytocny, z pozicie AM bol pri lopte tak 2 krat. Ibe tiez nevyrazny.

Aspon, ze ta dvojicka Hendo-Milner funguje lepsie ako minule.

Reagovat
13

Ibe si umí docela dobře naběhnout, ještě pořešit finální fázi a bude to dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde teda dost hroznej. Už na konci přípravy hrál špatně, v prvním kole taky a teď to není o moc lepší.

Reagovat
tomasinho

Can a Firmino místo Lallany s Ibem.

Reagovat
mimi_united

To že môže hrať aj Henderson vrcholový futbal je motivácia aj pre drevorubačov k zmene povolania.

Reagovat
johnik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Coutinho10

skoda ze sem nedal na 2:0...ale i tak az na ten zacatek dobrej vykon...hlavne to chce co nejdriv pojistit at nejsou nervy az do konce

Reagovat
smazaný uživatel

ja budem musieť na supercopu. Zreferuješ mi potom tak v skratke tvoj výkon ?

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke sice fajn hlavickove suboje, aj tu lopty parkrat narazil fajn, ale nie je to to prave orechove do utoku..my tam proste potrebujeme ten nahanacky typ hraca, co ma bleskove nabehy za obranu

Reagovat
smazaný uživatel

lovren cely vytraseny prvých 25minut, totalne mimo hrac, ktory sa pod tlakom absolutne nevie orientovat na ihrisku.. clyne je fajn, gomez detto aj ked je to z ofenzivy menej nez to co u clynea..milner hendo obstojne, ale chyba tam dalsi treti hrac..ibe sa mi vobec nepaci, ma mozno lepsiu strelu ako sterling, ale inac sa absolutne nechyta na nebezpecenstvo, ktore predstavoval pre superov sterling, s lallanom sme na ihrisku o hraca menej, ten je uplne neskodny no a coutinho trpi na to, ze si to proste malokedy ma s kym dat na ten dotyk v okoli 16 (raz to tam slusne vyslo s Bentekem)

Reagovat
vladis271

Reagovat
Liquid

Jsem naprosto zhnusen úrovní sudích v PL, co to zase předvádí ta rozhodcovská trojce, úvod jsem sice neviděl, ale dle komentátora sudí neuznal Bournemouthu regulérní gól, co už jsem ovšem viděl, tak jasný ofsajd Coutinha, který nejenže běžel k míči, ale na poslední chvíli na něj nedosáhl, zcela evidentně se tak zapojil do hry a asistent nic ??? Následně velice přísná žlutá pro O'Kana....

Reagovat
smazaný uživatel

ale az teraz je to zhnuseni opravnene a nie tie tvoje traposiny v zapasoch Chelsea

Reagovat
vladis271

Nechutne nás potlačil rohodca.Oba góly posúdené napcu. Hádal by som sa aj o tej žltej po faule na Coutsa.

Pozitíva Clyne, Gomez, Benteke. Coutinho je absolútne fenomenálny. No, kto nám ho v lete ujebe? Nehláste sa všetci. Drahý nebude, deluded dosere sezónu a podá request.

Reagovat
cokoliv

Imho Couts je pro nás momentálně stejně důležitý jako Luis v poslední sezóně. On je prostě u všeho co se dopředu týče. A v létě nám ho ujebe Barca, ale až léto 2017

Reagovat
Malresi

Gól Bournemouthu bol neuznaný správne. Viď nižšie. Žltá nemala byť po faule na Coutsa, ale na Lallanu. Couts absolutne fenomenalny ? To je hodnotenie 10/10 pre teba ? Veď nedal stopercentnú šancu.

Reagovat
avicii

Arsenal nas zozere....

Reagovat
smazaný uživatel

Akože wtf? Neuznaný ,,regulérny" gól a uznaný gól, pri ktorom zohral rolu dvojmetrový ofsajd Coutinha. Žtlá pre O´Kanea z ríše snov a za ,,žltý" faul Surmana nič. Rozhodcovia sa dnes dohodli, že to musí LFC jednoducho urvať za každú cenu? Výkon The Cheries je určite týmto vývojom poznačený. To vysoké napádanie samozrejme nejde hrať stále, ale aj tak . V medzihre sú veľmi dobrý. Väčšina prihrávok je na jeden dotyk a zvládajú to v slušnom tempe. Páči sa mi to. LFC mi príde také zaspaté, pomalé, aj keď Coutinho tomu pridáva, ale stále to nieje ono. Ibe je zbytočne nerozvážny a Lallana? To je omyl...

Reagovat
Pigeon

dle projevu te "kritiky" se hodis jako fanda ke svemu tymu. to je breku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

Jakože v pravidlech fotbalu je napsáno, že hráče můžeš držet?? Nebud' směšný.....

Reagovat
smazaný uživatel

Na čo konkrétne narážaš?

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha slaboučká, až na Coutse, kterej tam lítá jak urvanej ze řetězu. Pokud tenhle střed nastoupí i na Arsenal, tak si z nás udělají trhací kalendář. Hlavně, že máme na lavce Cana, že Brendane?

Lallana je dobrej tak maximálně na nošení vody, běhá od nikud nikam a nejvtipnější bylo, když tam zkoušel na něho nějaký zasekávačky, když v životě hráče s balonem u nohy neobejde. Hlavně, že máme na lavce Firmina a na tribuně Markovice, že Brendane?

Vedení nezasloužený, gól ani platit neměl, slušela by tomu víc remíza, tak snad ještě něco přidáme, ať se nemusíme za takovou výhru stydět.

Reagovat
minoLFC

No konečne mi niekto z fanty skoroval - Benteke Kto nahrával?

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto prípade výnimočne postranný rozhodca

Reagovat
minoLFC

ok beriem, že nás tlačí...ale važne kto? nejak mi to ušlo z opakovačky

Reagovat
nani92

podľa fanty kapitán

Reagovat
minoLFC

ok toho mám tiež vo fante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
jacobT

Skoro som počas letnej prestávky zabudol, akí strašní sú rozhodcovia v PL.

Reagovat
aramaki

Tak v PL sú najlepší rozhodcovia v Európe, takže hovoríš somariny. Výkon toho dnešného bol divný, veľkú chybu urobil ale postranný.

Reagovat
SunFells

Scouseři jací panikáři s těma kecama o Arsenalu

Reagovat
Malresi

Tak poďme na to. V prvom rade napíšem k sporným momentom moje stanovisko, keďže som rozhodca. Gól Bournemouthu neuznaný správne. Hráč si pri súboji jednoznačne pomáhal rukami, nie je o čom. V strede poľa OK, taký súboj pustím, ale určite nie v pokutovom území.

Gól Bentekeho platiť nemal taktiež. Coutinho bol v hádam 3 metrovom postavení mimo hry, do hry sa zapojil, čiže ovplyvnil hru. Jasný offside.

Penalta na Henda taktiež nemala byť.

Zatiaľ je to od nás fajn, obrana drží, hlavne musím pochváliť Lovrena. Ten hrý už druhý zápas po sebe zodpovedne na 100% a hasí chyby iných, hlavne mladého Goméza ( nie že by ich bolo veľa, asi len jedna, alebo dve ).

Stred poľa. Milner aj Hendo fajn, čo sa týka smerom dopredu, ale pár krát prepadli. Predsa len, niet sa čo čudovať, primárne z nich DMko ani nie je.

Couts fajn, i keď šancu mal premeniť. To bola tutovka. Čo už, asi ho baví dávať góly len z 25 metrov a viac. Lallana ako vždy, len na istotu, to je o ničom proste. Ibe neukázal až na jednu kľučku okrem zlého spracovania nič moc.

Benteke - zatiaľ MOTM, neprehral súboj vo vzduchu, na zemi je skvelý, 2 pätičky úplne geniálne. Sklepnutia podobne, i keď nie vždy vyšli. Dal gól, i keď neregulérny, ale bol tam kde mal byť. Number 9 ako sa patrí.

Nedá mi to. Komentátorov neriešim. Ale toto je vyslovený pičus na Digi. Melie totálne sračky a neskutočne mi lezie na nervy.

Reagovat
johnik

konečně normální hodnocení

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Malresi

Btw, Clyne hrá taktiež výborný zápas.

Reagovat
Melda

Mně teda moc nebavil, dozadu celkem jistý, dopředu tam zadrbal spoustu dobrých vysunutí.

Reagovat
Malresi

Mal som na mysli práve tú defenzívnu časť. Po toľkých sezónach s Glenom je to nezvyk. Čo sa ofenzívy týka, tak v druhom polčase to bolo slabšie, ale v prvom na slušnej úrovni.

Reagovat
Melda

Tak vzadu určitě fajn a přesně, jak píšeš po Glenovi paráda.Jen mě mrzí kolik toho promrhal vepředu, zvlášť když to tam teď stačí jen nakopnout a trefit zlobra.Millner hlavně ho dobře vybízel u lejny.

Reagovat
vrabejka

Prvnich 20 minut vseci strasny od golu jsme se hodně zlepšili. Coutinho neskutečny jaky má na naši hru vliv škoda že zazdil golovku :D Bentekeee

Reagovat
smazaný uživatel

Sikovny hracik ten Ritchie.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke je absolutny kral.. kolko subojov uz dnes vyhral? Tank.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš ten Lallana je tak slabej, že se ani neudrží na nohou.

Reagovat
minoLFC

Lallana

Reagovat
johnik

Proč střídal Henda?

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor hovoril ze zranenie konkretne lavy clenok

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Něco s kotníkem myslím říkal komentátor.

Reagovat
fantomas

Už se těšim na dnešní hodnocení toho zatracenýho Bentekeho.

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

gol z offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

srandujem, hraje dobře

Reagovat
Malresi

BR striedal Henda vynútene ?? Ak nie, tak to je proste na

Reagovat
smazaný uživatel

Can je ale výbornej už i za ten krátkej čas, co tam je.

Reagovat
Malresi

Fantastický Goméz...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz bolo krásne vidieť, aký má rozhodca dvojaký meter. neskutočné.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne si koledujuu.

Reagovat
mr.Silver

Pekne trapna ruka teda

Reagovat
Malresi

Firmino konečne

Reagovat
tomasinho

Fenixi, co říkáš dneska na Bentekeho?

Reagovat
fantomas

Vrchní srandisti fenix s Ol!verem se takticky skrývají.

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

A ty si vysiel z kanalu po bentakovom gole

Reagovat
fantomas

Z kanálu?

Reagovat
fenixLFC

Nic zapas som nevidel

Reagovat
Melda

Skutečně je dobrý musím říct.

Reagovat
Usty

Ritchie druhý basy :D.. A Bournemouth nádhera, krásnej výkon, tohle by si fakt zasloužilo bod neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
aramaki

Reagovat
Malresi

Couts je v tej úplne finálnej fáze hrôzostrašný. Benteke opäť A vraj kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Lallanovi bude v příštím FMku nová záložní role - Shit Midfielder.

Reagovat
Malresi

Lallana druhý polčas ale obstojne. Dokonca dobre by som povedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Prečo ? vyhral niekoľko dôležitých súbojov, naopak neprepadol ani raz, dopredu nepreviedol nič, ale to skoro nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite lepsie ako polcas prvy.. taky priemer

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Co se za dobu mé nepřítomnosti nestalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomlin je dobrej buřtík

Reagovat
smazaný uživatel

ako strcil kompanyho do vrecka sa neda zabudnut.. nema niekto gif ?

Reagovat
EL Gringo
Reagovat
smazaný uživatel

Musim povedat, ze som prijemne prekvapeny so striedaniami.. ze postavi Morena pred Gomeza a Firmina da na CAM som teda necakal.. aj ked iba na 10 min + Can za Henda.. aj ked to bolo kvoli striedaniu zrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by to tak ale chtělo postavit rovnou do základu, každej lepší mančaft nás do té 60. střídací minuty jinak zmasakruje.

Reagovat
Melda

Moreno bylo dobrý střídání ale měl sundat Lallanu.

Reagovat
johnik

Ty pičo Beneteke jaký pán

Reagovat
Malresi

Škoda Chris, mohol byť pokoj

Reagovat
johnik

Kua škodáááááááááá...

Reagovat
Malresi

Moreno perfektný.

Reagovat
fantomas

Neuvěřitelnej zákrok.

Reagovat
johnik

Reagovat
tomasinho

Moreno

Reagovat
nani92

ach Bent

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto Moreno novy Gareth Bale ???

Reagovat
johnik

Kua Moreno se aj snaží když nemá jistý základ

Reagovat
Melda

Podle mně za těch cca 15 minut předvedl íce, než Lallana a Ibe.

Reagovat
johnik

možná by na tom křídle byl prospěšnější než na LB

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Melda

Reagovat
Melda

Taky myslím, navíc díky těm defenzivním schopnostem by mohl dobře pomáhat Gomezovi.Mohl by to být slušný tandem proti silnějším soupeřům.

Reagovat
Infernoqt

A Live zase před námi

Reagovat
niflheim

Hrůza.

Reagovat
johnik

Tak upocená výhra dnes, ale na Arsenal můžem v klídku aspon'. A Benteke MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool o 10% lepšie než proti Stoke, ale stále bieda.

Reagovat
Melda

Tvle, on tam fakt nechal Lallanu až do konce se trápit, on mu snad líže kulky.

Reagovat
Coutinho10

tak strasne dulezity 3 body a bejt zatim bez ztraty bodu pred tezkym zapasem s Arsenalem jinak me stve ze musej bejt porad nervy az do pisknuti rozhodciho

pro Ejzyho: mel sem tam 2 slusny sance, ale bohuzel obranci zblokovali...jinak by to byla asi pojistka....kazdopadne vykon dobrej a sance taky byly

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Coutinho10

nz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je vidět že příští rok už ten titul nemůže vyhrát nikdo jiný než my.

Reagovat
minoLFC

no žiadna sláva ale 3 body...BENTEKE MOTM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele