Nizozemská Eredivisie - souhrn 30. kola

10.04.2011, 18:24
Názory a komentáře
Twente jen remizovalo s Rodou, přesto ale zůstává první před PSV, které ztratilo s Heerenveenem. Ajax si výhrou nad Groningenem pojistil třetí místo, Feyenoord deklasoval Utrecht na jeho hřišti. Nijmegen si poradil na hřišti Venla, Alkmaar doma uhrál jen bod s Bredou a Heracles exceloval v Tilburgu...

PSV Eindhoven - SC Heerenveen 2:2

10.04.2011 16:30

Góly: 58. Jeremain Lens, 90. Ola Toivonen - 70. Oussama Assaidi, 73. Bas Dost

Favorit z PSV na domácí půdě přivítal tápající Heerenveen. Po povedeném začátku však domácí celek měl co dělat, aby nakonec v nastaveném čase vybojoval konečnou remízu 2:2.

Začátek utkání toho moc nepřinesl. Oba celky se spíše oťukávaly a čekaly na chybu soupeře. PSV již znalo výsledek z Enschede, ovšem hra tomu neodpovídala.

O jedinou šanci prvního poločasu se postaral domácí Toivonen. Jeho střela zpoza pokutového území ovšem nijak nevystrašila hostujícího brankáře. První poločas tak skončil bez branek. Druhý poločas ovšem začal velmi dobře pro domácí stranu. Již v 58. minutě se totiž Lens a parádní ranou poslal domácí do vedení.

Hostující celek ovšem začal velmi zlobit. Nakonec přišla 70. minuta s ní perfektní akce Assaidiho. Ten se s ničím nepáral a přesnou ranou srovnal krok s PSV. Neuběhlo však mnoho a "srdíčka" se radovala podruhé. O tři minuty později se tak k míči dostal Dost a parádní trefou se Heerenveen ujal vedení.

PSV v tu chvíli mělo na kahánku a okamžitě začalo útočit. Heerenveen však skvělou obranou nedával domácímu celku příliš možností. Blížil se samotný závěr a PSV bojovalo o bod. V nastaveném čase ovšem přišel pro domácí dárek z nebes. Chybu v obraně využil Lens a našel volného Toivonen, který trefil ideálně trefil míč a stanovil konečné skóre 2:2.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - Feyenoord Rotterdam 0:4

10.04.2011 14:30

Góly: 8. Leroy Fer, 32. Kelvin Leerdam, 58. Diego Biseswar, 65. Georginio Wijnaldum

Fotbalisté Feyenoordu dokázali nemožné a na půdě Utrechtu předvedli výkon, za který by se nemusel stydět ani vedoucí celek Eredivisie Twente. Hosté totiž ještě chtěli živit naději na kvalifikaci o Evropskou ligu a to se jim vskutku povedlo náramně. V tabulce se posunuli již na jedenácté místo tabulky se ziskem sedmatřiceti bodů a na osmý Utrecht ztrácí už jen čtyři body. Což se rozhodně ve zbývajících pěti kolech dá dohnat.

Feyenoord šel do vedení už v 8. minutě, kde se trefil Leroy Fer. Jeho start byl k tomu před duelem ohrožen kvůli lehkému zranění, nakonec však Fer předváděl na hřišti famózní výkony. Po půl hodině hry ho doplnil Kelvin Leerdam a rotterdamský výběr pokračoval v tlaku i po přestávce. Po hodině hry dostal domácí definitivně do kolen Diego Biseswar a v polovině druhého dějství upravil stav na 4:0 Georginio Wijnaldum.

Avšak výsledek je pro nakonec domácí přeci jen trochu krutý, herně totiž diváci sledovali velmi vyrovnanou partii. Hosté byli stoprocentně produktivní a využili každého zaváhání sebevědomého celku. Hned v první šanci zápasu neuhlídala obrana Utrechtu Fera a ten po načechraném rohovém kopu Diego Biseswara zamířil hlavou přesně. Hosté od této chvíle tlačili a nakonec ve 32. minutě vsítili druhou trefu.

Ještě předtím sice dokázal na druhé straně gólman Erwin Mulder precizně chytit ránu Driese Mertense. Hned na to ale napálil tvrdou ránu břevno Ryo Miyaichi a poté se svěřenci kouče Mario Beena mohli radovat opět po rohovém kopu. Ten zahrál Miyaichi a i tentokráte vyskočil nejvýše do vzduchu hostující hráč, Leerdam hlavou rozvlnil síť podruhé. Domácí frustrováni tímto výsledkem se zmohli pouze na kritiku rozhodčího Base Nijhuise.

A V 58. minutě inkasovali potřetí. Úchvatné sólo předvedl Diego Biseswar, který prokličkoval obranou Utrechtu a dostal se až před gólmana Worma, kde mířenou ránu trefil přesně horní růžek. Naprosto zdecimovaný Utrecht zcela neuhlídal situaci ještě v 65. minutě, kdy centr do vápna odvrátil Kevin Strootman pouze k aktivnímu Wijnaldumovi a ten naprosto bez nervů uklidil balón do dolního rohu Wormovi branky - 0:4.

Více informací k zápasu

FC Twente - Roda JC 1:1

10.04.2011 14:30

Góly: 85. Theo Janssen (pen.) - 77. Boldizsár Bödör

Velmi divoké utkání se vším všudy, především v závěrečné čtvrthodině. Do té doby totiž sudí rozdal jen čtyři žluté karty a nebyla k vidění jediná branka. Poté se ovšem dostala Roda překvapivě do vedení a začaly se vskutku dít věci. Nejprve šel sedm minut před závěrečným hvizdem předčasně do sprch gólman Mateusz Prus, z následné penalty domácí srovnali. V samém závěru navíc ukázal rozhodčí červenou kartu i na opačné straně Robertu Rosalesovi.

Twente si udrželo i přes ztrátu na čele dvoubodový náskok před PSV, ovšem třetí Ajax se dotáhl na rozdíl tří bodů a ve zbývajících čtyřech zápasech tak bude souboj o titul ještě hodně zajímavý. Roda díky vydřenému bodu udržela s přehledem sedmou příčku a téměř s jistotou už nepřijde o kvalifikaci o Evropskou Ligu. Avšak čtvrtá příčka zajišťující přímou účast v druhé nejprestižnější klubové evropské soutěži se vzdálila na šest bodů.

Domácí se dostali do první akce zápasu už v sedmé minutě, kdy Pruse prověřil Nacer Chadli, nicméně stav zůstal nezměněn. Následně to na opačné straně zkoušel Willem Janssen, jenže brankář Nikolay Mihailov si s jeho pokusem též poradil. Jiskru měla až závěrečná pětiminutovka úvodního dějství. Po rohovém kopu Theo Janssena se dostal ke střele Marc Janko. Jeho pokus byl zablokován, ovšem dostal se až k Bryanu Ruizovi. Nicméně proti němu fantasticky zasáhl brankář Prus.

Dvě minuty před přestávkou zahrál Rob Wielaert rukou v pokutovém území po střele Barta Buysse a sudí odpískal penaltu. Ovšem Ruiz neuspěl a Prus fantasticky jeho střelu zachytil. Proto přišel čtvrthodiny před koncem na druhé straně trest. Střídající Bodor pobyl na hřišti patnáct minut a napřáhl se z hranice vápna, balón po zemi doletěl až do sítě - 0:1. Jenže Twente začalo tlačit a v 85. minutě se dočkalo srovnání.

Ruiz se ve vápně ocitl tváří v tvář Prusovi a ten poslal kostarického forvarda nutně na zem. Výsledkem byla jasná červená karta a nařízená penalta. K ní se tentokráte postavil Theo Janssen a udržel nervy na uzdě. V samém závěru mohla Roda zvítězit i v početní nevýhodě, střelu Willema Janssena ale dokázal Mihailov vyrazit nad břevno. V nastavení pak zbytečně Rosales fauloval Mortena Skouba a druhá červená karta v tomto utkání byla na světě.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - FC Groningen 2:0

10.04.2011 14:30

Góly: 69. Miralem Sulejmani, 72. Jan Vertonghen

Ajax potvrdil roli favorita a ve velmi důležitém utkání dokázal porazit Groningen 2:0. Cenný zisk tří bodů vrátil Ajax zpět do hry o titul a zaručil tak velmi zajímavý závěr soutěže.

Utkání začalo lépe pro domácí. Ti se dostali do velké šance již v páté minutě, když se po perfektní akci uvolnil Sulejmani. Jeho střela levou nohou ovšem postrádala dostatečnou přesnost a tak si s ní hostující brankář poradil.

Neuplynulo mnoho a domácí Ajax šel opět do další akce. ve velmi dobré pozici se po rohovém kopu se v pokutovém území uvolnil Vertonghen. Jeho hlavičkový pokus však mířil mimo branku Groningenu.

Hosté ovšem nepřijeli jenom bránit. V dobré pozici se objevil Leandro Bacuna. Ten si prostrčil míč skrze obránce a z hranice penaltového puntíku napřáhl ke střele. Domácí brankář Kenneth Vermeer byl však připraven a perfektním zákrokem svůj celek podržel.

Poločas skončil bezbrankovou remízou a druhý poločas tak měl jasně vyřešit otázku, kdo že si odveze větší nebo stejný počet bodů.

Do druhého dějství naskočili lépe domácí. Ti jednoznačně věděli, že pokud chtějí hrát Ligu mistrů a bojovat o titul, tak musí zvítězit. Zbývalo jednadvacet minut do konce základní hrací doby a Van der Wiel krásnou přihrávkou vybídl Sulejmaniho ke skórování. Brankář hostů sice vyběhl, ovšem Sulejmaniho lob však znamenal skvělou branku a vysněné vedení domácích.

Ajax byl na koni a tlačil co se dalo. Uběhly tak pouhé tři minuty a do dobré šance se po rohovém kopu Eriksena dostal Vertonghen a tvrdou ranou propálil vše co mu stálo v cestě a stanovil tak konečný výsledek 2:0.

Více informací k zápasu

Willem II - Heracles Almelo 2:6

09.04.2011 20:45

Góly: 4. Andreas Lasnik (pen.), 82. Denis Halilović - 6. Everton, 40. Everton, 45. Willie Overtoom (pen.), 58. Everton, 88. Willie Overtoom, 90. Kwame Quansah

Sestup Willemu dostal v tomto kole opět mnohem konkrétnější obrysy. Svůj zápas s Almelem totiž absolutně nezvládl a doma schytal pořádnou gólovou nálož. Hosté si zápas v poklidu pohlídali a nakonec se mohli radovat z divoké výhry 6:2. O tu se největší měrou postaral kanonýr Everton, jenž vsítil hattrick.

Přitom zápas začal pro Tilburg tím nejlepším možným způsobem. Po faulu na Hakolu viděl Looms červenou kartu a navíc daroval svěřencům trenéra Boessena penaltu. Tu také dokázal Andreas Lasnik proměnit. Jenže vedení Willemu nevydrželo příliš dlouho. Už v šesté minutě totiž poprvé v zápase zaúřadoval Everton a všem divákům jasně ukázal, že Heracles se nebude v početní nevýhodě jen bránit.

Vstřelená branka hosty ohromně nabudila a ještě do konce poločasu dokázali dvěma góly stav utkání zcela otočit. V obou měl prsty výborně hrající Everton. Gól s pořadovým číslem dvě sám vstřelil, těsně před přestávkou naopak zařídil penaltu. Tu proměnil záložník Willy Overtoom.

S takovým průběhem utkání asi domácí vůbec nepočítali a ve druhém poločase působili také značně zaskočeným dojmem. Nic jim nevycházelo podle představ a nakonec je v 58. minutě srazil svým třetím gólem Everton, když výborně propasíroval míč z hranice vápna.

Malou šanci na bodový zisk vrátil Tilburgu v 82. minutě svým prvním gólem v Eredivisie Denis Halilovič. Poté ale domácí chtěli za každou cenu minimálně vyrovnat, což se jim nakonec stalo osudným. Heracles totiž potupu svého protivníka dokonal dalšími dvěma brankami. Po jedné si připsali Overtoom a Quansah, čímž pečetili vysoké vítězství svého celku.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - SBV Vitesse 1:0

09.04.2011 19:45

Góly: 28. Danny Buijs

Haag dokázal využít pátečního zaváhání Alkmaaru a vyšvihl se na čtvrtou příčku tabulky. Proti Vitesse to ale neměl jednoduché. O vítězi rozhodla jedna jediná branka, kterou vsítil záložník Danny Buijs.

Oba celky sice dělí v tabulce obrovská propast, i přesto ale byli diváci svědky poměrně vyrovnané bitvy. O poznání lépe každopádně začali domácí fotbalisté, kteří si hned v úvodu vypracovali zajímavé střelecké pozice. Jenže Toornstra poslal míč přesně na gólmana Rooma, Kubík pro změnu nebyl schopny vůbec trefit bránu.

Skóre se tedy měnilo až ve 28. minutě. Po kombinaci Bulykina s Kubíkem se dostal k míči Buijs, jenž vyhrál souboj s bránícím obráncem a následně poslal míč nechytatelně do brány. Vitesse v první půli zahrozilo pouze jednou, střelu Wilfrieda ale dokázal gólman Coutinho lapit.

Po změně stran se hosté snažili za každou cenu vyrovnat. Na hřišti působili o něco nebezpečněji a poměrně častokrát také drželi míč na svých kopačkách. Hned na začátku navíc mohli opět vyrovnat. Do výborné šance se řítil Ismail Aissati, ale ani on nebyl schopný na Coutinha vyzrát.

Vitesse většinu svých sil vrhlo do útoku, a tak občas nechalo vzadu mezery. Toho chtěl Haag využít, ovšem své rychlé protiútoky nedokázal dotáhnout do konce. Nejblíže byl asi František Kubík, který sice společně se svým parťákem Bulykinem hostující defenzívu pořádně zaměstnal, jenže zakončení mu opět nevyšlo podle představ. Nakonec jej to ale zase tolik mrzet nemuselo, jelikož tři body zůstaly doma.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - BV De Graafschap 0:0

09.04.2011 19:45

Góly: -

Fotbalová nuda ovládla domácí duel o záchranu bojujícího Excelsioru s De Graafschapem. Diváci se branky nedočkali, a tak se oba celky rozešly smírně po remíze 0:0.

Utkání začalo velice opatrně. Oba celky se spíše oťukávaly a vyčkávaly na chybu soupeře. Ta ovšem nepřicházela ani na jedné straně, a tak si diváci na první větší šanci museli celkem dlouho počkat. První šance totiž přišla až v 18. minutě. K volnému přímému kopu se postavil Geert Arend Roorda z domácího Excelsioru. Jeho střelecký pokus postrádal přesnost a branku minul.

Dobrá šance se pro změnu rýsovala na druhé straně, kde se uvolnil Jordy Buijs. Ten utekl po pravém křídle všem svým pronásledovatelům a po skvělé kličce se objevil sám v blízkosti pokutového území. Všiml si však velké podpory zadních řad a tak zvolil variantu centrované přihrávky. Jeho centr ovšem lapil vyběhnuvší brankář domácího celku a ani početná podpora hostů mu v tom nezabránila.

Postupem času získával domácí celek herní převahu. Nebyl si však schopen vytvořit větší šanci, a tak se šlo s hvizdem rozhodčího ve 45. minutě do šaten za stavu 0:0. Druhý poločas začal stejně jako první. Excelsior ovšem rychleji přebral taktovku a De Graafschap se spíše bránil.

Dobrá šance pro domácí přišla v 56. minutě, ve které se uvolnil obránce Miquel Nelom. Ten vyzkoušel své štěstí zpoza pokutového území, avšak jeho tvrdá střela hostujícího brankáře nepřekvapila a stav utkání zůstal nezměněn.

S blížícím se koncem o sobě dali vědět také hosté. Po skvělé kombinaci, ve které Poepon vybídl ke skórování De Riddera, se však blýskl pouze domácí brankář Pellatz, který svým zákrokem udržel čisté konto a prakticky tak stanovil konečný výsledek 0:0.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - NEC Nijmegen 1:4

09.04.2011 18:45

Góly: 90. Ahmed Musa (pen.) - 22. Lorenzo Davids, 58. John Goossens, 61. John Goossens, 81. John Goossens

Fotbalisté Venla definitivně ztratili možnost dostat se na nesestupové místo a čtyři kola před koncem je minimálně čeká baráž. Navíc vzhledem k výkonům Excelsioru to vypadá, že budou nejlépe na sedmnácté pozici. V tuto chvíli si udrželi pětibodový náskok před Willemem II.

Nyní VVV předvedlo před vlastními fanoušky zcela odevzdaný výkon a podlehlo Nijmegenu jasným poměrem 1:4. Hosté se proto dostali na desáté místo tabulky se ziskem devětatřiceti bodů. Nijmegen vsítil první branku v polovině první půle, soupeře dorazil po hodině hry, kdy přidal dvě branky v rozmezí tří minut.

Hrdinou utkání se stal John Goossens, který perfektně střelecky zastoupil Bjorna Vleminckxe a během třiadvaceti minut nasázel soupeři hattrick. Venlo už dokázalo snížit jen v samém závěru zápasu z penalty. Přitom Venlo začalo mnohem lépe a ve druhé minutě se dostal do velké šance Ahmed Musa, nicméně gólman hostů Jasper Cillessen předvedl velmi jistý zákrok. Nijmegen se dočkal hned z první šance ve 22. minutě.

Po spolupráci Vleminckxe s Goossensem se dostal před branku Lorenzo Davids a z bezprostřední blízkosti nemohl minout - 0:1. Domácí sice přitlačili na pilu, jenže postupně jim ubývaly síly a v 58. minutě se poprvé vytáhl Goossens. Po centru Leroye Georgeho měl balón pod kontrolou Vleminckx, předal ho Goossensovi a ten pálil přesně. Za další necelé tři minuty už bylo rozhodnuto, když se Goossens trefil opravdu náramně.

Po rohovém kopu Vleminckxe se dostal do středu vápna a zvýšil náskok. Svůj třígólový účet zkompletoval deset minut před koncem, když prošel dezorientovanou domácí obranou a zamířil přesně do dolního rohu. Cenou útěchy byla pro hosty trefa v nastaveném čase, kde Cillessen poslal k zemi v pokutovém území Michaela Ucheba a sudí ukázal na značku pokutového kopu. K němu se postavil Musa a s přehledem ho proměnil - 1:4.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - NAC Breda 1:1

08.04.2011 20:45

Góly: 32. Rasmus Elm (pen.) - 58. Donny Gorter (pen.)

Alkmaar si v páteční předehrávce 30. kola pořádně zkomplikoval situaci. Zápas s Bredou, v němž byl velkým favoritem, totiž moc nezvládl, uhrál jen remízu 1:1, a tak je možné, že už dnes přijde o svou čtvrtou pozici.

Po většinu zápasu byli domácí fotbalisté podle očekávání lepším celkem na hřišti. Jenže většinu svých šancí nedokázali dotáhnout do úplného konce, a proto se museli spokojit pouze s nerozhodným výsledkem.

Vstup do utkání ale každopádně vyšel lépe hostům, kteří hned v úvodu nebezpečně zahrozili. Schilder skvělým pasem vybídl ke skórování Amoaha, ten ale svou šanci využít nedokázal - pálil těsně vedle. Breda se sice dostávala k pokutovému území Alkmaaru jen sporadicky, častokrát z toho ale byly zajímavé šance. Další z nich měl opět Amoah, který ale tentokrát po centru Gortera orazítkoval pouze brankovou konstrukci.

Nevyužití těchto tutovek se Bredě vymstilo v 32. minutě. Gábor Horváth zahrál v pokutovém území rukou, a tak pochopitelně následovala penalta. Její exekuce se ujal Rasmus Elm a bez problémů poslal svůj tým do vedení. Alkmaar mohl před přestávkou své vedení ještě navýšit, ale Wernbloomovi chyběla potřebná dávka přesnosti.

Po změně stran si chtěli svěřenci trenéra Veerbeka v klidu pohlídat příznivý stav a případně přidat ještě nějaký ten gól. Dobrou příležitost k tomu měl Elm, avšak ani on nebyl schopný poslat míč do území tří tyčí.

Nakonec naopak udeřila nečekaně Breda. Gudelj vnikl do šestnáctky Alkmaaru a po zásahu Schaarse se skácel k zemi. Hosté tedy dostali možnost k zahrávání penalty. Využít jí nakonec dokázal záložník Danny Gorter, který vyrovnal na konečných 1:1. Nechybělo zase tak moc a Breda si mohla odvézt dokonce vítězství, to by však nesměl mít špatně seřízena měřidla útočník Leonardo. I přesto má ale bod pro svěřence trenéra Karelse velkou cenu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Twente30197457:2964
2.PSV Eindhoven30188474:3062
3.AFC Ajax30187561:2661
4.ADO Den Haag30166859:4354
5.AZ Alkmaar30158745:3553
6.FC Groningen301551057:4750
7.Roda JC301212655:4248
8.FC Utrecht301181145:4241
9.Heracles Almelo301171258:5340
10.NEC Nijmegen30912949:5039
11.NAC Breda301151440:5138
12.Feyenoord Rotterdam301071341:4837
13.SC Heerenveen30991254:5036
14.BV De Graafschap308101228:4834
15.SBV Vitesse30881436:5032
16.SBV Excelsior30751835:5926
17.VVV Venlo30522327:6617
18.Willem II30262234:8612

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (33)

Přidat komentář
fantomas

Výborně!

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten borec, co tu psal, že se Vitesse zvedá?

Reagovat
AjaxFans

Haag má formu,cos čekal? P.s Jinak jsem to nepsal já

Reagovat
Stiksxx

Haag je naprosto neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

to byla jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

proste keby si sledoval tuto ligu,tak vies,o com ten dotycny pisal,ale ak ju sledujes len od prichodu bonnyho,tak mi je to jasne..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane, počet príspevkov v diskusii Eredivisie je vyšší, len tých ich hodnota je maximálne nulová.

Reagovat
fantomas

Tady. To se mám z jedný smolný prohry 0:1 posrat nebo co?

Reagovat
Losinho

Roda

Reagovat
Stiksxx

škoda penalty, aby je ještě neřízli..

Reagovat
smazaný uživatel

Feyenoord

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemám strach, PSV dnes tiež stratí, možno všetky 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a titul je náš

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a titul je náš

Reagovat
Stiksxx

už jo..z toho už se psychicky nezvednou ještě aby sme vůbec byli druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oba poznačili Evropské výprasky, ale zdá se, že PSV viac. Aby sa nakoniec nesmial ten odpisovaný Ajax.

Reagovat
Stiksxx

jo vid? taky mě to ted napadlo. tak my tam máme ještě vroubek s váma no

Reagovat
Stiksxx

Ty voe to sou dementi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic, všetko je po starom Myslím, že posledné kolá budú riadny nátresk

Reagovat
Stiksxx

aspon ta plichta zachráněná..ale stejně je to ztráta..taková šance jít zase do čela už nemusí přijít akorát už souboj o titul neni mezi dvěma tými, ale mezi třema.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si Ola už do konce sezony nekopne za to co zas udělal před vyrovnáním! Rozhodčí

Reagovat
Stiksxx

ten kluk má taky v palici hovna..pořád něco co to bylo ted?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
AjaxFans

fakt je to magič

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Feyenoord, tak trochu jsem to dneska čekal, že by mohli vyhrát, ale v takovou naílku jsem ani nedoufal

Reagovat
smazaný uživatel

Expert, příště nemudruj, když ti ještě teče mlíčko po bradičce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tulen

ako to vyzera s Grangvistom? kto sa o neho zaujima? predpokladam, ze po sezone pojde, ked uz ten Matavz je na isto (?) v Neapole tak asi to vedenie Groningenu nechce udrziavat posily

Reagovat
smazaný uživatel

Ruizovi penalta ála Panenka nevyšla, a to ich stálo body. Na druhej strane PSV môže byť za ten bod skutočne rád. Heerenveen ich mal na lopate niekoľko krát a to Toivonenovo uvoľnenie sa pri vyrovnávajúcom góle rozhodca kludne mohol zapískať ako útočný faul. Inak, čo majú dnes (teda už včera) spoločné Rosales a Bouma?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele