základní část, 30. kolo
09.04.2011 19:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SBV Excelsior - BV De Graafschap 0:0

Fotbalová nuda ovládla domácí duel o záchranu bojujícího Excelsioru s De Graafschapem. Diváci se branky nedočkali, a tak se oba celky rozešly smírně po remíze 0:0.

Utkání začalo velice opatrně. Oba celky se spíše oťukávaly a vyčkávaly na chybu soupeře. Ta ovšem nepřicházela ani na jedné straně, a tak si diváci na první větší šanci museli celkem dlouho počkat. První šance totiž přišla až v 18. minutě. K volnému přímému kopu se postavil Geert Arend Roorda z domácího Excelsioru. Jeho střelecký pokus postrádal přesnost a branku minul.

Dobrá šance se pro změnu rýsovala na druhé straně, kde se uvolnil Jordy Buijs. Ten utekl po pravém křídle všem svým pronásledovatelům a po skvělé kličce se objevil sám v blízkosti pokutového území. Všiml si však velké podpory zadních řad a tak zvolil variantu centrované přihrávky. Jeho centr ovšem lapil vyběhnuvší brankář domácího celku a ani početná podpora hostů mu v tom nezabránila.

Postupem času získával domácí celek herní převahu. Nebyl si však schopen vytvořit větší šanci, a tak se šlo s hvizdem rozhodčího ve 45. minutě do šaten za stavu 0:0. Druhý poločas začal stejně jako první. Excelsior ovšem rychleji přebral taktovku a De Graafschap se spíše bránil.

Dobrá šance pro domácí přišla v 56. minutě, ve které se uvolnil obránce Miquel Nelom. Ten vyzkoušel své štěstí zpoza pokutového území, avšak jeho tvrdá střela hostujícího brankáře nepřekvapila a stav utkání zůstal nezměněn.

S blížícím se koncem o sobě dali vědět také hosté. Po skvělé kombinaci, ve které Poepon vybídl ke skórování De Riddera, se však blýskl pouze domácí brankář Pellatz, který svým zákrokem udržel čisté konto a prakticky tak stanovil konečný výsledek 0:0.

Autor: Petr Zajíc / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele