Kvalifikace ME 2012 - souhrn sobotních zápasů

04.06.2011, 19:03, aktualizováno 04.06.2011, 23:54
Komentáře a souhrny
Slováci s obtížemi zdolali Andorru a dotáhli se bodově na Rusy, kteří díky Pavljučenkovi porazili Arménii. Anglie získala proti Švýcarsku jen bod a remízou skončilo také utkání Černé Hory s Bulharskem, body zvenku mají Dánsko, Izrael a Irsko, na svém hřišti splnily úlohu favorita Řecko a Portugalsko...
Skupina B

Makedonie - Irsko 0:2

04.06.2011 21:30

Góly: 8. Robbie Keane, 37. Robbie Keane

Irsko potvrdilo úlohu favorita i na půdě Makedonie a stále tak může živit naději na postup z první pozice. V tuto chvíli má na kontě úctyhodných třináct bodů a v těžké konkurenci Slovenska a Ruska se prozatím neztrácí. Patří mu sice stále třetí pozice, nicméně je pouze o skóre horší než dva úhlavní rivalové. Utkání ve Skopje mělo podobný průběh jako to v Irsku, favorit totiž dokázal vsítit dvě rychlé trefy a domácí se už nezvedli.

Hrdinou utkání se stala největší hvězda irského výběru Robbie Keane, který vsítil obě trefy svého výběru a hlavně on tak srazil soupeře do kolen. Už v úvodním duelu jednou do sítě Makedonie přesně mířil. Nicméně domácí se určitě mohli ještě v úvodním dějství vrátit do hry, avšak pět minut před přestávkou nedokázal proměnit nařízený pokutový kop Ivan Trickovski. Ve druhém dějství byli domácí lepším výběrem, už to ale nestačilo.

Úvodní trefa opravdu stála za to, Keane předvedl vskutku parádní kousek a dal svůj padesátý reprezentační gól. Po kombinaci hostujících hráčů na půlící čáře nakonec dostal dlouhou přízemní přihrávku do volného prostoru. Keane pak vypálil z neuvěřitelných třiceti metrů a pomocí teče obránce Bobana Grncarova balón zapadl k levé tyči za bezmocného gólmana Martina Bogatinova. Hosté pokračovali v tlaku, další branku se jim ovšem podařilo dát až deset minut před přestávkou.

Domácí předvedli opravdu naprosto neuvěřitelnou věc. Obrovskou hrubku udělal smolař utkání Grncarov. Po přihrávce Nikolce Noveskiho se snažil Grncarov přihrát zpátky na gólmana Bogatinova, jenže balón nepochopitelně nadzvedl a unikající Keane ho převzal, pohodlnou střelou k tyči pak v tváří tvář Bogatinovi uspěl - 0:2. Makedonci se však dokázali z nepříjemného šoku brzy oklepat a mohli situaci ve 41. minutě napravit.

John O'Shea totiž ve vápně poslal k zemi hvězdu domácí reprezentace Gorana Pandeva a sudí odpískal pokutový kop. K němu se s velkým sebevědomím postavil Ivan Trickovski, jenže branku vůbec netrefil. Ve druhé půli byla Makedonie aktivnější a do šancí se dostali Panděv se střídajícím Mariem Djurovskim, jenže branka už na stánku Filipa II. k vidění nebyla a Irové si odvážejí domu velice cenné tři body.

Více informací k zápasu

Slovensko - Andorra 1:0

04.06.2011 20:15

Góly: 63. Miroslav Karhan

Slovensko se na Pasienkách s outsiderem z Andorry dlouho trápilo, ale nakonec dokázalo především zásluhou trefy veterána Karhana zvítězit a připisuje si tak další tři body, díky kterým se v tabulce dotahuje na vedoucí Rusko. Andorra tak i nadále čeká na svůj premiérový bodový zisk.

Domácí nastoupili do utkání podle očekávání v hodně ofenzivní sestavě se třemi útočníky a dávali tak jasně najevo, jakým směrem by se měl zápas ubírat. První šance na sebe nenechala dlouho čekat, neuběhla ani minuta hry a ke střele napřáhl Vittek, Gomese ale překonat nedokázal. Ještě v téže minutě se po levé straně prodral do pokutového území Hološko, jehož centr se pokoušel usměrnit do branky Šebo, ale Gomes byl opět bezchybný.

Hosté poprvé zahrozili v sedmé minutě, kdy se po standardní situaci z velké dálky dostal do zakončení Lima, ale mířil hodně nepřesně. Po čtvrthodině hry předvedl Hamšík pěknou individuální akci, na jejímž konci vypálil, ale ani on nedokázal trefit prostor tří tyčí. Další velkou příležitost si domácí vybojovali ve dvacáté čtvrté minutě, na Čechův centr si naběhl v pokutovém území Šebo a křižnou hlavičkou jen těsně minul vzdálenější tyč Gomesovy branky.

Po půlhodině hry rozehrávali domácí sérii několika rohových kopů, po kterých se v největší šanci ocitl po Ježově centru Hološko, který hlavičkoval nebezpečně, ale zároveň nepřesně. Další stoprocentní šance Slovenska přišla v úplném závěru prvního dějství, Vittek dokázal z těžké pozice odcentrovat, k hlavičce se na malém vápně dostal aktivní Šebo, ale Gomes předvedl další parádní zákrok a míč vyrazil.

Po změně stran přišel místo Kucky na trávník v domácím dresu další útočník Šesták. Slováci se i nadále tlačili dopředu, ale dlouhou dobu bezúspěšně. Naopak v padesáté první minutě využil chyby v rozehrávce hostující Jimenez, ale v dobré příležitosti se zbytečně ukvapil a pálil nepřesně.

V šedesáté druhé minutě našel střídající Šesták přesným pasem přes celou šířku hřiště rozběhnutého Hološka, ten se dostal do výborné příležitosti, ale zvolil zbytečně zbrklé řešení a Gomes jeho střelu kryl. O minutu později už se domácí dočkali, po rohovém kopu Hamšíka, který ještě prodloužil na přední tyči Vittek, se ke střele dostal Karhan, jenž nedal z otočky Gomesovi šanci - 1:0.

V šedesáté deváté minutě nacentroval do pokutového území Jež, k hlavičce se dostal Šesták, ale v tísni rozvlnil pouze boční síť. Čtyři minuty před koncem rozehrávali hosté standardní situaci, Kello neudržel míč a Vittek měl plné ruce a nohy práce, aby balón odkopl. O dvě minuty později se do další šance dostal po nezištné přihrávce Šestáka Šebo, ale Gomes ukázal opět výborný reflex a uchránil tak pro svůj tým přijatelný výsledek.

Více informací k zápasu

Rusko - Arménie 3:1

04.06.2011 17:00

Góly: 26. Roman Pavljučenko, 59. Roman Pavljučenko, 73. Roman Pavljučenko (pen.) - 25. Marcos Pizzelli

Arménie sice domácí fotbalisty zaskočila vedoucí brankou, ale Rusko díky hattricku útočníka Tottenhamu Romana Pavljučenka vyhrálo na stadionu v Lužnikách 3:1 a pojistilo si tak svou vedoucí pozici ve skupině B.

Zápas začal hodně vyrovnaně. Rusové věděli, že není důvod se někam honit a nechtěli zbytečně udělat chybu. To Arméncům šlo opravdu o hodně, protože by si bodovým ziskem mohli udržet kontakt na postupové místa ve své skupině. A byli to právě hosté, kteří se ujali vedení. Marcos Pinheiro Pizelli se ve vápně dobře uvolnil a z krátké vzdálenosti nedal střelou na přední tyč šanci domácím brankáři Akinfejevovi - 0:1.

Rusům však netrvalo dlouho, aby srovnali. Prakticky minutu na to se dobře zorientoval pravý bek Aňukov, našel Pavljučenka a ten srovnal skóre zápasu. Bylo vidět, že vyrovnávací branka zanechala na arménských fotbalistech psychickou deku. Ti si již nevěřili tak, jako tomu bylo v úvodních minutách zápasu, a tak se domácí fotbalisté dostávali lépe do tempa.

Začátek druhého dějství byl opět ze strany na stranu, ale v koncových situacích ztrácela obě mužstva zbytečně míč a nabízela svému soupeři možnost brejkových situací. V 59. minutě šli Rusové do vedení, když Semšov krásným pasem naešl opět Romana Pavljučenka a kanonýr anglického Tottenhamu se v zakončení nemýlil.

Od tohoto momentu kontrolovali domácí hráči tempo i vývoj hry. Arménci se spíše snažili napadat kolem půlící čáry, ale směrem dopředu toho nebyli schopni moc vyprodukovat. Navíc sedmnáct minut před koncem řádné hrací doby fauloval ve vápně Hovsepjan pronikajícího Žirkova a z nařízeného pokutového kopu se potřetí v zápas trefil Pavljučenko, který touto brankou rozhodl o osudu celého utkání.

Rusové si již zbytek utkání pohlídali a připsali si tři body za zasloužené vítězství 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Irsko641111:613
2.Rusko64119:413
3.Slovensko64116:413
4.Arménie622210:78
5.Makedonie61145:84
6.Andorra60061:130
Skupina F

Řecko - Malta 3:1

04.06.2011 20:30

Góly: 7. Giannis Fetfatzidis, 26. Kyriakos Papadopoulos, 63. Giannis Fetfatzidis - 54. Michael Mifsud

Fotbalisté Řecka se po druhém vystoupení s Maltou dokázali udržet na čele tabulky a tentokráte se svým sokem takové problémy neměli. Úvodní utkání v Maltě totiž rozhodl gól až v nastaveném čase a i teď soupeř ukázal, že nějakou kvalitu přeci jen má. Nicméně Malta poprvé po čtyřech utkáních na půdě Řecka vsítila branku a oproti minulým střetnutím prohrála vůbec nejmenším gólovým rozdílem.

Naději na bodový zisk živila celkem dlouhou dobu. Prohrávala sice od osmé minuty a od poloviny úvodní půle dokonce 0:2, jenže deset minut před pauzou snížila a její naděje rozhodně žila. Řecko se pak snažilo kontrolovat průběh hry a na soupeře tlačilo, nakonec jeho odpor definitivně zlomilo v polovině druhého dějství a od té doby se duel spíše dohrával, i když domácí mohli rozhodně vsítit i další trefy.

Řecko skórovalo hned z první akce po jednoduché kombinaci, na pravé straně dostal balón Giorgos Karagounis, prošel až na kraj vápna a kolmicí uvolnil Vassilise Torosidise, který bez větších problémů vrátil zpětnou nahrávkou na Ioannnise Fetfatzidise. Ten tvrdou přízemní střelou doprostřed branky pokořil bezmocného gólmana Andrew Hogga. Stejný hráč mohl navýšit o něco později, avšak Hogg tentokráte jeho pokus vyrazil pryč.

Hosté zahrozili až ve 21. minutě, nad ovšem pálil John Hutchinson. A opět minut později už byli opět klidnější Řekové. Přímý volný kop z dobrých 28 metrů rozehrál Karagounis a mělkoučký centr přistál na zadní tyči na hlavě Kiriakose Papadopoulose, jenž pohodlně navyšoval stav - 2:0. Do přestávky pálil ještě mimo Nikos Spyropoulos a hlavičkoval nad Torosidis. Gólman Hogg si poradil s nebezpečným přímým kopem Sotirise Ninise.

Malta podruhé zahrozila těsně před přestávkou, i tentokráte pokus Andre Schembriho letěl nad. Hosé se však dočkali snížení v 54. minutě. Do středu vápna prošel šťastně díky dvěma odrazům protihráčů Shaun Bajada, který uvolnil na hranici ofsajdu Michael Mifsuda a jeho lehký padáček nakonec v síti skončil. Konečnou podobu výsledku ale určil v 64. minutě svou druhou trefou Fetfatzidis, jenž se po centru Dimitrise Salpingidise trefil levačkou - 3:1

Více informací k zápasu

Lotyšsko - Izrael 1:2

04.06.2011 18:30

Góly: 62. Aleksandrs Cauņa (pen.) - 19. Yossi Benayoun, 43. Tal Ben Haim (pen.)

Úvodní desetiminutovky obou poločasů patřily lotyšskému výběru, ale ve zbytku utkání byli rozhodně lepší hosté z Izraele, kteří díky brankám Benyouna a Ben-Haim zvítězili v Lotyšsku 1:2.

Do důležitého utkání vstoupili lépe domácí fotbalisté. Izrael moc dobře věděl, že potřebuje v Lotyšsku zvítězit, aby se udržel v nejvyšších patrech svojí kvalifikační skupiny, a to jeho hráčům svazovalo nohy. Dvěma dobrými ranami se hned v úvodu prezentoval Aleksandrs Cauna, ale ani jeden z jeho pokusů se nevešel mezi tři tyče.

Poté začali zvyšovat obrátky hostující fotbalisté a Lotyšsko mělo problémy s defenzívou. V 19. minutě přihrál Hemed zcela volnému Benayounovi a ten technickou ranou překonal Vaninse v domácí brance - 0:1.

Tenhle moment Izraelce hodně uklidnil a dodal jejich kombinacím značnou dávku jistoty. Zato domácí borci měli největší potíže s vlastní rozehrávkou, jelikož ztráceli obrovské množství míčů na vlastní polovině a dostávali se sami pod tlak.

Krátce před přestávkou přišel hodně důležitý moment. Lazdins ve vápně fauloval Spungine a nařízenou penaltu proměnil Tal Ben-Haim. Do kabin tak šli hosté s pohodlným dvoubrankovým vedením.

Druhý poločas začal hodně opatrně, možná až moc z hostující strany. Lotyšsko totiž vycítilo svoji šanci na kontaktní branku, která také padla v 62. minutě a opět to bylo z pokutového kopu. Hostující Cohen zahrál ve vápně rukou a do té doby nejlepší domácí hráč Cauna nedal Aouatomu v brance Izraele nejmenší šanci - 1:2.

Po kontaktní brance domácích se hra hodně kouskovali. Izrael měl strach, že by mohl inkasovat i podruhé a domácí akce za vyrovnáním ztroskotávaly na nepřesnostech v kombinaci. Čas hrál do karet spíše hostujícím fotbalistům, a čím více se blížil konec, tím lépe izraelští fotbalisté bránili svůj výsledek.

I přes snahu domácích v závěrečných minutách se na výsledku nic nezměnilo a Izrael si tak odváží z Lotyšska velice důležité tři body za vítězství 1:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Řecko64208:314
2.Chorvatsko641110:313
3.Izrael741210:713
4.Gruzie72325:59
5.Lotyšsko61145:94
6.Malta60062:130
Skupina G

Černá Hora - Bulharsko 1:1

04.06.2011 20:30

Góly: 53. Radomir Đalović - 66. Ivelin Popov

Černá Hora pokračovala v dobrých výkonech a potvrdila, že patří mezi aspiranty postupu na Euro. Doma s Bulharskem uhrála cennou remízu, od 53. dokonce minuty vedla. Soupeř však dokázal za necelou čtvrthodinu srovnat stav. Černá Hora má po pěti kolech s osmi na kontě jedenáct bodů a disponuje šestibodovým náskokem na Bulharsko se Švýcarskem, k postupu do baráže tak potřebuje příští duel ve Walesu vyhrát.

Pak už by totiž měla klid. V utkání s Bulharskem inkasovala vůbec poprvé v celé kvalifikaci a za vedoucí Anglií je pouze o skóre. Domácí začali aktivněji a v úvodu se dostali do dvou šancí, hostující obrana je však dokázala včas zablokovat. Bulharsko se poprvé ozvalo až v 25. minutě, kdy střela Petara Zaneva šla mimo a volej Elsada Zverotiče nakonec skončil nad brankou. V závěru poločasu mohli jít do vedení domácí a byli vskutku velmi blízko.

Nejprve ranou z dobrých třiceti metrů napálil tyčku Savo Pavičevič a o dvě minuty později po rohu Nikoly Drinčiče rozezvonil hlavou břevno Marko Basa. Hosté spálil do té doby největší svou šanci krátce po začátku druhého poločasu, kdy po přímém volném kopu Martina Petrova zprava hlavičkoval Nikolay Bodurov. Ovšem naprosto fantastický zákrok předvedl Mladen Božovič. Domácí se o několik minut později už dočkali.

Po centru Savo Pavičeviče se dostal na kraj vápna Nikola Drinčicč a poslal míč až k Radomiru Djalovičovi, který akrobaticky pokusem z dobrých dvanácti metrů rozvlnil síť. Nyní se zdálo, že domácí dokážou udržet nervy na uzdě, už výsledek nepustí a opět popáté za sebou již neinkasují. To ovšem byla chyba. V 66. minutě po rychlé akci dostal balón na levý kraj vápna Petar Zanev a přízemním centrem našel Ivelina Popova, jenž přesně mířil k tyči.

Více informací k zápasu

Anglie - Švýcarsko 2:2

04.06.2011 17:45

Góly: 37. Frank Lampard (pen.), 51. Ashley Young - 32. Tranquillo Barnetta, 35. Tranquillo Barnetta

Anglie se Švýcary ve Wembley dlouho prohrávala, ale nakonec dokázala přes velkou snahu alespoň vyrovnat a před večerní dohrávkou tak může přijít o první místo ve skupině. Naopak svěřenci Ottmara Hitzfelda si odváží velice cenný bod a i nadále tak drží naději na postup.

Domácí vstoupili do utkání aktivně, již ve druhé minutě hledal Walcott nabíhajícího Benta, ale nebezpečí odvrátil na poslední chvíli Senderos. Vzápětí zahrozil Johnson, ale ani on nedokázal Benaglia výrazněji ohrozit. Hostující odpověď přišla v osmé minutě, po Terryho chybě se k míči dostal Inler, který neváhal a povedenou střelou prověřil Harta.

Postupem času se začala hra přecejen vyrovnávat a svěřenci Ottmara Hitzfelda se tak dostávali stále více k ohrožení domácí svatyně. Ve dvacáté minutě poprvé napřáhl Barnetta, ale tentokrát ještě byla jeho rána zablokovaná, před dobíhajícím Shaqirim stihl zasáhnout pozorný Hart. To už ale neplatilo po půlhodině hry, Lampard poslal k zemi Barnettu, ke standardní situaci se postavil sám postižený a přesnou střelou překonal Harta - 0:1.

O chvíli později se celá situace opakovala, Barnetta se postavil k další standardce a z úhlu se opět nemýlil - 0:2. Wembley bylo rázem v šoku, alespoň malou naději dal divákům před odchodem do kabin Lampard, který po faulu Djouroua na Wilshera se štěstím proměnil penaltu - 1:2. Vzápětí mohl srovnat stav Bent, ale Benaglio předvedl skvělý postřeh a hlavičku vyrazil.

Po obrátce se už na trávníku neobjevil v domácím dresu Lampard, místo něhož přišel na hřiště Ashley Young. A lepší nástup si ani naplánovat nemohl, v 51. minutě si po Bainesově přihrávce míč dobře zpracoval a nechytatelně skóroval - 2:2. O tři minuty později měli hosté možnost zahrávat další nebezpečný přímý volný kop, ale k balónu se tentokrát nepostavil Barnetta, nýbrž Shaqiri, ale Hart se i tak musel mít na pozoru.

Po hodině hry pálil znovu Shaqiri, ale ani tentokrát nedokázal Harta přimět k namáhavému zákroku. V 64. minutě našel Wilshere parádním pasem nabíhajícího Benta, ten ale prováhal ideální příležitost ke střele a Benaglio si následně bezchybně poradil. Za dalších šest minut napřáhl z dálky Young, Benagio míč pouze vyrazil, ale Bent nabídnutou příležitost nevyužil a vysoko přestřelil.

Atmosféra byla ve Wembley poněkud vlažná, hostující hráči jakoby to vycítili a ještě před závěrečným hvizdem tak chtěli strhnout vedení na svou stranu. V 83. minutě napřáhl z velké dálky aktivní Inler, ale jeho rána byla zablokovaná, naproti tomu Shaqiri střílel ze standardní situace o šest minut později nepřesně. V úplném závěru mohl rozhodnout i přes velkou pasivitu domácích v závěrečných minutách Downing, ale ani on neuspěl, a tak se oba celky rozešly smírně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Anglie532011:311
2.Černá Hora53204:111
3.Švýcarsko51227:75
4.Bulharsko51222:65
5.Wales40041:80
Skupina H

Portugalsko - Norsko 1:0

04.06.2011 22:00

Góly: 53. Hélder Postiga

Družina kolem Cristiana Ronalda svého dnešního soupeře doslova přejela. Gólově se však ujala pouze akce Naniho a Héldera Postigy. Druhý jmenovaný tak jediným gólem zápasu rozhodl o výhře Portugalců 1:0.

Utkání skupiny H začalo opatrně z obou stran. Přeci jen domácí potřebovali vyhrát, kdežto hostující Norové chtěli hlavně neprohrát. Na domácích Portugalcích bylo vidět obrovské odhodlání, ale ti se snažili své kombinace hrát hlavně přes největší hvězdu Cristiana Ronalda, kterýho norský výběr výborně bránil.

Přesto se fotbalista Realu Madrid dostal v úvodní dvacetiminutovce třikrát do dobré střelecké pozice. Bohužel pro portugalské fanoušky gólmana Jarsteina překonat nedokázal. Také norský výběr se vydal několikrát do útoku a nebezpečně pálili Huseklepp s Pedersenem. Závěr prvního dějství patřil opět domácím. Své střelecké štěstí zkoušeli neúspěšně Nani, Postiga a také Fabio Coentrao.

První poločas tak patřil jasně portugalskému výběru, zejména duo středních záložníků Meireles - Moutinho skvěle zahajovalo útočné akce, na jejichž konci většinou stál Ronaldo nebo Helder Postiga, a bránit tyto akce dělalo Norům obrovské potíže. Druhý poločas začal opět volně, ale opět to byli hladoví Portugalci, kteří se hnali za úvodní brankou zápasu, a právě proto byli také odměněni. Nani se skvěle uvolnil, odcentroval na Héldera Postigu a ten v malém pokutovém území už neměl problém s tím, aby míč uklidil do norské branky - 1:0.

Tahle branka zápas hodně rozhýbala, protože Norové teď museli také začít hrát směrem dopředu, což domácímu výběru náramně vyhovovalo. Ten totiž měl otěže zápasu pevně v rukách a do poslední minuty už nedopustil žádné drama. Portugalsko si tak připsalo veledůležité vítězství nad Norskem, na které se tak bodově dotáhlo a ve své kvalifikační skupině je již vedoucím mužstvem.

Více informací k zápasu

Island - Dánsko 0:2

04.06.2011 20:45

Góly: 60. Lasse Schöne, 75. Christian Eriksen

Situace ve skupině H se pořádně zamotala a ve třech zbývajících duelech bude zajímavé sledovat, kdo nakonec postoupí z první pozice. Rozhodne se zřejmě ve dvou klíčových střetnutích, ovšem všechny celky by nesměly zaváhat s outsidery skupiny Kyprem a Islandem. Dánové první povinný krok zvládli a v těžkém střetnutí na Islandu si pohlídali pohodlné dvoubrankové vítězství.

V tabulce sice prozatím zůstávají na třetí pozici, nicméně horší než Norsko i Portugalsko jsou jen o skóre a navíc s oběma protivníky budou hrát v domácím prostředí. Island po pěti kolech získal pouze jediný korálek s Kyprem, určitě tak bude chtít tuto kvalifikaci zakončit důstojně na čtvrté pozici a svého úhlavního soka zdolat. Přitom hosté se dostali do vedení až po hodině hry, čtvrthodiny před koncem zisk tří bodů ztvrdili.

Hosté se mohli dostat do vedení už po dvou minutách, avšak islandský gólman Stefan Magnusson vyrazil ránu Michaela Krohna-Dehliho pěkně kolem tyčky. Ve 12. minutě po rohovém kopu Krohna-Dehliho hlavičkoval nebezpečně Bo Svensson, avšak jeho pokus skončil těsně nad břevnem. V dalším průběhu pálil z dobrých dvaceti metrů také nad břevno Nicklas Bendtner, po půl hodině hry neuspěl ani Christian Eriksen.

Závěr úvodního dějství však přeci jen patřil domácím, když Aron Gunnarsson svou pravačkou pálil jen o pár centimetrů nad branku, Eidur Gudjohnsen v tváří tvář neuspěl proti gólmanovi Thomasu Sorensenovi. Gudjohnsen byl tradičně nejnebezpečnější domácí hráč. Dvě minuty před pauzou prudce hlavičkoval, ovšem Svensson dokázal na poslední chvíli balón odvrátit. Ještě před gólovou situací hrozil v dresu hostů Niki Zimling, Magnusson ale pohodlně balón chytil.

Po hodině hry se Dánsko dočkalo a diváci se mohli kochat vskutku nádhernou trefou. Po centru Zimlinga se napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů záložník Lasse Schone a trefil se přímo k levé tyči - 1:0. Za čtvrt hodiny bylo definitivně rozhodnuto, když se do vápna dostal Dennis Rommedahl a zpětnou přihrávkou do středu na hranici vápna vyzval ke skórování Christiana Eriksena, který parádně zamířil k pravé tyči - 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Portugalsko531111:710
2.Dánsko53117:410
3.Norsko53116:410
4.Kypr40225:82
5.Island50142:81

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (377)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pre postup Slovenska

Reagovat
Alf da Gama

Reagovat
Robbie

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

na ukrajine je škaredo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty si magor

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Mam tam Irsko, navic Slovensko zrovna v lasce nemam

Reagovat
kiwwi

ved ale dam palec dole nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bych dal, kdyby slo jen o SVK. Ale kdyz mam v te skupine svuj nej narodak, tak jsem to musel vystupnovat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, jen ne jidase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andkoo

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Kenneth

Reagovat
JozkokozleJ

Celkom zaujimava (a pre mna dost prekvapujuca) statistika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Nenavidis vsetko okolo?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jenom čoboly

Reagovat
JozkokozleJ

Samozrejme, je to tvoja vec, ale ak mozes, prosim, napis dovod k tvojej nenavisti. Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem ho tady psal několikrat. no coment.jenom nas pomlouvate a berete do huby.a porad se tady vtirate jak do ceska, tak na nase webovky!

Reagovat
JozkokozleJ

Takze v podstate reagujes na nahluplych provokaterov zo strany Slovakov sposobom, ktory aj z teba spravi hlupaka a obmedzenca. Nastastie medzi vzdelanymi a rozhladenymi ludmi su nazory obdobne tvojim velmi sporadicke.

Alebo tu len mozno zbytocne vstupujem do pubertiackych tragikomickych vojen.

Reagovat
smazaný uživatel

no coment chytrolinku

Reagovat
smazaný uživatel

když budeš chodit na vaše webovky, tak se tam z ničim takovým nesetkáš. Tak můžeš upalovat čobole

Reagovat
JozkokozleJ

Ja nemam ziadnu webovku. A sem budem chodit i nadalej velmi rad, lebo znacna vacsina tu diskutujucich chce diskutovat o futbale a nie sa bit do prs.

Inak este by som ti (ak si nechas) rad poradil, ze ak raz napises "no comment", radsej uz potom nereaguj (ak nie si presvedceny, ze to bude hodnotny prispevok), lebo inak sa rapidne zvysuje pravdepodobnost, ze budes vyzerat ako tlk.

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, že jo ty čobole. Jsi chytrý jak radio. Už mě nebere reagovat na tvé čobolské kecy. Klidně tady reaguj na co chceš, madare

Reagovat
smazaný uživatel

to je ta vaše čobolská mentalita, chodit na české stránky a kutit do čechů-čobole

Reagovat
JozkokozleJ

A zas chyba. Zbytocny druhy prispevok. Tym si ukazal vnutornu nespokojnost s tym ako si mi nalozil v prispevku prvom. A tak to mas zrejme so vsetkym, si nespokojny frustrovany mladik, ktory si musi nieco dokazovat... mozno inokedy narazis na niekoho kto sa s tebou bude ochotne hadat a nadavat ti, ale mne tie tvoje vyrazy "cobole", "madare" su uplne ukradnute.

Kazdopadne, ja tu vobec nechodim kutit do Cechov (v takychto veciach nevidim zmysel), chodim sem diskutovat o futbale.

Reagovat
smazaný uživatel

a pořád dokola, jsi prostě jednoduchý čobol co musí mít poslední slovo, čobole

Reagovat
JozkokozleJ

No to snad neni mozne

Reagovat
smazaný uživatel

čobol hloupoučký jednoduchý

Reagovat
JozkokozleJ

Och, ty teda v zivote dopadnes... normalne si ta viem predstavit.

Reagovat
JozkokozleJ

Mozem sa spytat, kolko mas rokov?

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

čobol furt otravuje-klasika.nevtirej čobole

Reagovat
Luis_Figo

Reagovat
didosh

Reagovat
božský John

Romča

Reagovat
fantomas

Pav.

Reagovat
Free_player

Hmm Hatrick joo ....To je frajer

Reagovat
Kepy_FCB

Celé jméno: Marcos Piñeiro Pizzelli

Národnost: Arménie, Brazílie

fakt ty nároďáky rozpusťte už

Reagovat
smazaný uživatel

sem si říkal, co to je za frajera, když sem ho viděl v kolonce střelců

Reagovat
Murtago

Jediný v týmu, to je toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Á znalec arménského fotbalu, tak za jaký klub hraje? Ararat nabo Banats? A není to tak trochu jejich věc? A nejsou náhodou ve fotbale důležitější věci?

Reagovat
smazaný uživatel

však v plážovém volejbalu hrají za Gruzii dvojice s přezdívkami-Sacha-Rtvelo a Geo-Rgia a všichni pocházejí z Brazílie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a takové vtipné přezdívky-Gruzie anglicky a gruzínsky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Harry s takovou nakonec nekoupí nikoho a Superpav zůstane. Kdyby mu to takhle střílelo tak bych byl všemi deseti pro. Ale moc tomu nevěřím...

Reagovat
Robbie

10. po prohru Slovenska

Reagovat
Minister

za to, že si to zle napísal, tak sa to nesplní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preco robko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andkoo

to uz je aky komplex

Reagovat
smazaný uživatel

Celé utkání ČR- Nizozemsko na Euro 2004

http://www.youtube.com/watch?v=L_TvE6Pfklg&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

Pava

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla bejt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

perfektní určitě to zkouknu

Reagovat
Arbiter

Rusko

Reagovat
Arbiter

Co se stálo s Cashleym? A proč Lamps v půlce střídal?

Reagovat
smazaný uživatel

jo taky by ma zaujímalo..a možno som fakt mimo ale nevidel som tam ani Rooneyho..?

Reagovat
Arbiter

ten se dává dohromady po transplantaci vlasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten poslední je stejně nejepší.

Reagovat
PePiG7

Wazza byl vykartovanej

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tragickej, Young ho parádně nahradil, v druhym poločase nejlepší hráč Albionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože hrál hovno, nejelepší Cappelův tah v zápase. A Cole kulhal

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Oba byli nahrazeni hracem s vetsim prinosem. Navic Cashley kulhal.

Reagovat
Arbiter

Co se týče první věty, tak na to se vůbec neptám, jestli sis nevšiml...

Reagovat
smazaný uživatel

Ptal ses, proc stridal. Capello tam dal hrace s vetsim prinosem, tot ma odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

anglie lamy

Reagovat
smazaný uživatel

Popadám se za břicho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu z té Černé hory když se podívám na tabulku: 10 bodů, skore 3:0 to už je umění, vytěžit z minima maximum

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Trojčata v MU

Reagovat
Minister

Reagovat
FC Porto FC

Izrael jede taky maj borce jako Aouate,Benayoun,Tamir Cohen,Tal Ben Haim,,Biram Kayal

Reagovat
minoLFC

to chce hrať aj na ME Capppelo s dvojkou Ferdinand - Terry?

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšia možná voľba

Reagovat
smazaný uživatel

King - Dawson

Reagovat
smazaný uživatel

To by se muselo ME hrat na zapasy 2x15 a jeste tyden pauza po kazdym zapase.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
fantomas

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

King by i za těch 15 zahrál líp jak Ferdinand za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

a v tretej minute striedanie Kinga, lebo sa zas zranil......

Reagovat
mike.84

ty vole ten Hart dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal? Jsem si ničeho nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

To jeho goly nebyly, i kdyz ti to mozna pripadalo, ze se daly chytat.

Reagovat
mike.84

na 2-0 je jeho .... ten první ne to sem možna nebyl ferovej. ten druhej je. nemusíš si to myslet

Reagovat
smazaný uživatel

na 2:0 neby jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne no, golman muze za to, kdyz se mu rozprchne zed, protoze ma zaroven pocitat s centrem, strilenym centrem, rozehravkou na kratko i strelou A hraci tam jsou jen od toho, aby mu radili

Reagovat
smazaný uživatel

První gól = klasika, do poslední chvíle nemohl tušit, zda to někdo bude tečovat nebo ne, takové góly padají všude a dostává je každý golman

Druhý gól = demence Milnera

Reagovat
mike.84

ano to jo, ta zed to udělala dementně, ale přišlo mi že stál špatněa pozdě reagoval. ale to je jedno. zklamali jako celek

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se naopak zdálo, že na to jak to byla překvapivá situace tak zareagoval dost rychle, bohužel to nestihl.

Reagovat
smazaný uživatel

Švýcarsko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to vyjednaní! Djibril Cissé se stává novou posilou Sparty! Základní plat je 45 000 000 ročně Dan je bůh

Reagovat
Kaze

Ze tří týmů, kterým fandím, zaváhali zatím všichni, pouze Němci zvládli vyhrát. Jsem zvědavej na Holandsko

Reagovat
smazaný uživatel

PL ničí Anglickú repre

Reagovat
SunFells

Širší spektrum anglických hráčů, něco tak úzkého jak repre ne. Reprezentanti nejen, že pravidelně hrávají, ale většina z nich jsou ve svých týmech oporami.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ono sa to prejaví, tento trend ešte nie je v PL dostatočne zabehnutý, prejde pár rokov a prejaví sa to v oveľa väčšej miere

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

môžeš palcovať koľko chceš tak to proste bude

Reagovat
SunFells

Nemyslím si

Reagovat
kiwwi

anglicku repre nici Capello!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

koho by si tam chcel ty?Capello je extratrieda, nemyslím že by tam dokázal niekto niečo viac, navyše budú vďaka PL k dispozícii stále menej kvalitný hráči

Reagovat
Kaze

Především je to Ital. Chtělo by to někoho, kdo je s anglickým perfektně obeznámý a rozumí mu.

Reagovat
kiwwi

hracov ma spickovych, len on je proste retardovany a vzdy to posklada tak prijebane, ze z toho cloveku ostava rozum stat

po MS uz mal ist dopice a prenechat miesto Harrymu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andkoo

Reagovat
smazaný uživatel

Když se tak dívám na soupisku Černý hory, tak oni maj lepší mančaft jak my Stát co má počet obyvatel jako Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Barnetta=Leverkusen,Leverkusen=Barnetta <3

Reagovat
smazaný uživatel

čo to je za kód?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen, že sem rád, že se můj oblíbenej hráč z oblíbenýho klubu trefil dvakrát proti Albionu.

Reagovat
FC Porto FC

Všichni fandíme Islandu, sympatická zem a i ted sympatická sestava

Reagovat
smazaný uživatel

RASÍJA, RASÍJA na trybunach...hlavně, že to Rusko zvládlo, už by první flek neměl uniknout, snad...

Reagovat
SunFells

Krul chytá?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to je fakt sok, ze chyta nejlepsi golman z nominace.

Reagovat
SunFells

Já jsem rád, že chytá, ale trochu šok to pro mě je. Ještě jsem ho chytat za repre neviděl, nevšiml jsem si ani jeho dřívější nominace.

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapení je na místě, je to jeho debut.

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

no to je dost smutne ze ma Holandska repre takych slabych nahradnikov

Reagovat
smazaný uživatel

Stekelenburg je tu povazovan za top10 golmana sveta A Krul je kvalitni golman, jen potrebuje ziskat zapasovou praxi a zkusenosti Ale celkove jsou na tom v porovnani s ostatnima spickovejma narodakama docela spatne, to jo

Reagovat
kiwwi

myslel som nahradnikov k stekelenburgovi

Reagovat
smazaný uživatel

Maji dva docela kvalitni golmany, to jim musi stacit.

Reagovat
smazaný uživatel

Krul bude za pár let výbornej, už teď váham jestli si nezaslouží místo před Harpsem (nezaslouží, ale jenom protože Steve je Steve).

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nezdá?

Reagovat
kiwwi

ale nic, len nechapem co na nom vidite

Reagovat
smazaný uživatel

Ze ho mas hodne nakoukanyho Ty si nepamatujes napr. jak vycapal Hernandeze pri remize 0:0?

Reagovat
kiwwi

ale ved zakroky moze mat dobre...ale podla mna to bude furt brankar co vyrobi nejaky kiks pomaly kazdy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

sak uz aj dnes spravil

Reagovat
smazaný uživatel

jeden nepodareny odkop? nebo co?

Reagovat
kiwwi

no kiks

Reagovat
kiwwi

takto, nepodareny odkop je to, ked to brankar posle na tribunu...kiks je ked tym odkopom rozohra priamo na nohu supera

Reagovat
smazaný uživatel

Vetsina golmanu by pri svem debutu proti Brazilii byla mimoradne klidna a vsichni by se vyznamenali vybornym vykonem, jen ten Krul musi vyrobit chybu, divnej

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz premejslim nad tou zalohou - Gervinho, Cabaye, Tiote, Nolan, Ben Arfa

Robbie na hrotu by tomu slusel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis ne! Vysoky plat, nizka produktivita, neperspektivni, za zenitem, bez zapasove praxe... Snad nejhorsi mozna kombinace Radsi at prijde nekdo kvalitni

Reagovat
smazaný uživatel

No ja vim. Spis jsem se tak zasnil nad nim tak pred 4 roky. Do tymu ho nechci, ale porad je to jeden z mych oblibenych aktivnich hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to muj taky. At jde dat 5 golu za rok nekam do Norwiche, NUFC potrebuje poradnyho strikera

Reagovat
smazaný uživatel

O nabídce za Longa jsi četl?

Reagovat
smazaný uživatel

To je muj tajnej sen uz dlouho, ja toho hrace naprosto zboznuju. Ale zase kdyby se mu nedarilo, nemohl bych ho ani kritizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Kritizovat můžeš u Manchesteru, u nás se chválí A McGeady je stejně kus kreténa, že nešel hrát do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

McGeady byl muj predchozi sen Sice ma jednu klicku, ale je to sympos

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc mně připomíná náturu Duffa zamlada - když mu něco odpískali, nebo něco zkazil, tak sklopil hlavu a nadával jenom sám sobě. V tomhle se mi právě Duff zprotivil poslední sezonu/y u nás, kdy nadával všem okolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si vzpomenu na ty vykony vsech hracu, tak bych asi taky nadaval

Reagovat
kiwwi

ako dokazu sympatie resp. nesympatie skreslovat pohlad na hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Na koho???

Reagovat
kiwwi

Young vs. McGeady...vsak to je uplne to iste...rychlost, jedna klucka, este by som povedal ze Young ma lepsie zakoncenie...akurat ze jeden je sympatak a druhy nesympatak a preto sa Geady stavia pred Younga

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kravo Cos to vymyslel? Kdy sem ja stavel Aidena pred Younga? Jen jsem psal, ze jsem driv chtel Aidena do NUFC, ackoliv jsem o nem dost pochyboval, jestli by PL vubec zvladal. Pochybuju snad o Youngovi, jestli ma na PL, kdyz ji uz aspon 7 let pravidelne hraje?

Reagovat
kiwwi

no aby ti tie oci nevyskocili

myslel som si ze do MUFC (sice neviem preco ked ste sa bavili o NUFC) ale mohol si to vydedukovat

Reagovat
smazaný uživatel

No i kdyby do MUFC, tak Aiden neni simulant a urcite by nestal 15 mega s platem ke sto tisicum, takze kdybych Aidena chtel a Younga ne, porad bych byl v pravu

Reagovat
kiwwi

ale jasne, rata sa ti, ze si vies vsetko pekne obkecat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale nikdy Aidena nad Younga neradil, nepotrebuju to obkecat. Radsi bych ale v oblibenym tymu videl hrace, kteri jsou mi sympaticti, nez Naniho, Younga, Rooneyho, Teveze, Eaglese a podobny.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

byl*

Reagovat
smazaný uživatel

A Gervinho stejne (doufam) neprijde

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to prijde dost realny. Moc ho nechci, ale vybirat si nemuzem, kvalitu potrebujem a zase radsi jeho nez Gameira.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Gameiro taky neprijde a leto jeste ani nezacalo.

Reagovat
kiwwi

jezis, on robi chyby aj v PL...hlavne teraz odomna nechci aby som ti dal konkretny priklad, ale pamatam sa, ze pomaly kolko krat som videl NU tak nieco vyrobil, ci uz mensie alebo vacsie...povedal by som ze taky typicky Foster, perfektne zakroky, ale stale nieco vyrobi

Reagovat
smazaný uživatel

On si vlastne sam kope mice do vlastni branky.

Reagovat
kiwwi

ale no

Reagovat
kiwwi

ale no

Reagovat
smazaný uživatel

Prave proto je dobre, ze je v NUFC, kde ho za par chyb hned kazdej neodepise, tak jak to uz delas ty. Kdyz dostane duveru, bude z nej solidni golman.

Reagovat
Tomanatura

Už to začíná, šílenec De Jong

Reagovat
smazaný uživatel

Ramirés teď taky hnusně. Docela ostrý zápas, na to že jde o přátelák. Jinak Brazilci jsou úplně někde jinde, Robben vypadá jak největší šmatlák. A ten Neymar, po tom by Barcelona měla vážně sáhnout místo Rossiho či Sanchéze

Reagovat
Tomanatura

Slysis, jak ti lidi sili, kdyz ma Neymar balon?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, při každém dotyku To se hraje na stadionu Santosu nebo je tak oblíbený po celé Brazílii? Už se těším, až bude hrát v Evropě. A taky na Gansa a na Lamelu. Jen te trávník se mi vůbec nelíbí, čekal bych na takový zápas lepší. Nizozemci pak vypadaj jak úplní šmatlací, když nemaj ten svůj koberec a Brazilci naopak dělají ty své kličky i na drnech, jak jsou zvyklí. Úplně jiný fotbal

Reagovat
Tomanatura

Hraje se v Goias. A Neymar je takto oblibeny skoro po cele Brazilii, je to proste ten jejich "novy pele", ziskava si je i diky tomu, ze chce zustat doma. Ti lidi v neho veri a on jim to musi oplatit.

Na druhou stranu jde videt, co temto Nizozemcum jde a to jsou protiutoky. Ale Brazilie tak nejak hladi po dusi, do nejake 35. minuty to byl paradni fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ta individuální technika, ty krátké přihrávky, to zpracování a všechno v pohybu. Takto nějak si to představuji, ne to co hráli na posledních dvou MS. Naopak Nizozemci jedou všechno na sebe, hlavně Robben, který je úplně na pěst. Je vidět, že tady mu nikdo tu jeho jednu kličku nežere. Naopak Robin se mi jako jeden z mála Nizozemců líbí a hraje fakt týmově a hlavně přesně

Reagovat
kiwwi

milujem Brazilcanov, ale Holandania predviedli zopar nebezpecnych protiutokov...skoda toho "ofsajdu" Ramiresa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím to vypadá všelijak, Rusko to nakonec zvládlo, zato Anglie si zase, skoro tradičně, nadrobila. To už je na nějaký hlubší rozbor ..... A hoši Izrealský si zkušeně došli pro 3 body, opravdu za posledních pár let dělají slušné pokroky.

Reagovat
kiwwi

Brazilia ma krasne dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam zas Trapattoni poslal? To je jeste vetsi vred, nez Capello

Reagovat
kiwwi

co je s Gibom?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten snad nebyl ani v nominaci, pokud me pamet neklame

Reagovat
mithro

kv zraneniu ani nesiel

Reagovat
Arbiter

100. pro Rusko

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Keano 2 góly a PAV 3 a pak, že potřebují SPURS útočníka

Reagovat
Arbiter

tak Slováci jen 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Teda, to je impotence. To je horší jak my, my jsme aspoň rozdrtili Knížata 2:0.

Reagovat
kiwwi

13 bodov, 13 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

V zari na Avive dostanete

Reagovat
2miguel1

ver tomu že Irov dáme .... my vyhráme s Rusmi a remizujeme s Macedonskom ..to je náš stýl hry

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim.

Reagovat
kiwwi

ale doma porazime Rusov a ti porazia Irov...rozhodnu to Armenci uvidis

Reagovat
Arbiter

uvidíme, jak nás porazíte

Reagovat
kiwwi

to teda uvidime

Reagovat
Arbiter

tomu snad věří jen Slováci

Reagovat
kiwwi

no vidis, ani v Moskve tomu nikto neveril

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze Armenci uz to skoro rozhodli. Soveti tam remizovali, vy ste tam nadherne rupli a Iri tam diky golu z jedine sance vyhrali

Reagovat
kiwwi

no kedze ma kazdy po 13 bodov tak Armenci budu rozhodovat az v jeseni

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze vy ste uz dvakrat splachli Andorru vysoko 1:0, kdezto Rusy i Iry tenhle ultratezkej souper jeste ceka

Reagovat
kiwwi

pod Weissom vieme hrat tazke zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

To ste dnes predvedli nazorne

Reagovat
kiwwi

ja o voze, ty o koze

Reagovat
smazaný uživatel

Ty naivni optimista, ja realista

Reagovat
kiwwi

nene, ja som optimista, ty si hater

Reagovat
smazaný uživatel

Hater? Vzdyt vam preju treti misto v takove tezke skupine

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

tazka je kvoli tomu, ze sa k nam a Rusom pridali dobrymi vykonmi Iri a Armenci

Reagovat
CubONE

od Irov sa dobre vykony dali cakat

Reagovat
CubONE

ale to je skupina, kde sa da skoncit aj lepsie my sme so slabymi nikdy nevedeli hrat, lebo kreativni nie sme, ale skor to vidim na dobry vysledok v Irsku a proti Rusom

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

To je fuk, nepostoupíte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

na druhe miesto to uhrame

Reagovat
Arbiter

To jako Irové nepostoupí ani do baráže, jo?

Reagovat
kiwwi

mam ti to nakreslit?

Reagovat
Arbiter

Na fantasy se mi dívat nechce

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

ti to pálí

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Repre Slovenska a Česka si se svýma výsledkama můžou podat ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Karhan krása. On je nielen defenzívny dispečer ale aj muž veľkých momentov na ktorého sa dá vždy spolahnúť.

Tomu ver

Reagovat
smazaný uživatel

TO néééé

Reagovat
kiwwi

Reagovat
F.Torres

co těch tvejch 7:0?? tedka jásáš za 1 gol

Reagovat
minoLFC

tak to je jasne, do ManU s ním priibaliť aj Hamšíka s Muchom

Reagovat
smazaný uživatel

A Ďuricu jako bonus

Reagovat
smazaný uživatel

snad umlčal tých blbcov čo ho vyhadzujú z repre..nehovorím že základ, ale do repre patrí

Reagovat
Luis_Figo

Reagovat
2miguel1

Weiss alebo Stoch a je to 5:0 ale srať to ....13 bodov je 13 bodov

Reagovat
kiwwi

Reagovat
andkoo

stoch, za posledny rok nas najlepsi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Elano má v repre desítku?!

Reagovat
minoLFC

si brali čísla podla toho kto prv prišiel

Reagovat
smazaný uživatel

snad se slováci na turnaj dostanou, když se tam nedostanem my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cobolaci nic moc

Reagovat
kiwwi

wau, to som videl snad prvykrat, ze dal sudi zltu za dive v strede pola

Reagovat
kiwwi

no ale uz ma zacinaju ti Brazilcania trochu stvat tym padanim po kazdom dotyku

Reagovat
CubONE

bozeeee, netyraj ma tolko, preco ten Karhan dal gol ?! teraz bude Weiss z neho posraty a Miro bude furt v tej repre

Reagovat
kiwwi

Reagovat
andkoo

ostava dufat, ze to je jeho posledna kvalifikacia

Reagovat
CubONE

link na BRA vs HOL prosiim

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Ti Brazilci jsou hrozně zbrklí...umí obejít několik protihráčů, ale ve finální fáze bud střelí do brankáře nebo letí centr na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Super PAV

Reagovat
smazaný uživatel

a super Robbie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že se dívá Harry, i když tomu je nějaký Keane už stejně ukradený

Jsem zvědavý, kde nakonec skončí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chce 'Arry hrat o LM, tak je mu nejaky Keane k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

Ták velká škoda, že to Crna Gora nedotáhla za 3 body, mohlo to být ve skupině zajímavější. Řecko splnilo povinnost, ale ten obrdžený gól je zrovna nešlechtí a Dánsko veze takřka povinné body, za to bratia ze Slovače nic moc, hubený výsledek .... teď už už aby to dobře dopadlo ve Skopji!!!

Reagovat
Tomekcz

co to je za komedianta ten Neymar takovyho simulanta nechcu v Evrope ani videt

Reagovat
Aldeano

Přesně.Ale fotbalista výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně vyskočil ale myslím, že není až tak dobrý jak říkají...má to sice v noze, ale hodně sóluje a střelu sem viděl jenom jednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaar se pěkně ojebal, skoro si urval nohu!

Reagovat
smazaný uživatel

Vladimír Weiss, tréner SR: "Tešia ma jedine tri body. Inak sme podali zlý výkon, z toľkých šanci jednoducho musíme dať góly. Vôbec sme sa nepresadili, neukázali sme kvalitu a ani prístup nebol taký, aký by som si predstavoval. Nie je to o únave, takémuto súperovi treba dať gól hneď na začiatku a nespoliehať sa jeden na druhého, že snáď to tam niekomu padne. Nakoniec musel rozhodnúť Miro Karhan, čo je pri takých hviezdach v ofenzíve trochu trápne. V ďalšom priebehu kvalifikácie musia byť naši kľúčoví hráči zdraví a musíme hrať lepšie, všetci musia pridať. Viac nám vyhovuje hrať na kontry ako do plných, asi nemáme potrebnú kvalitu."

Reagovat
smazaný uživatel

"asi nemáme potrebnú kvalitu."

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež nechápem prečo to povedal keď kvalita tam očividne je len s ňou treba vedieť pracovať. Všetko sa však na dobré obráti a ME2012 nám bude patriť v celej svojej nahej kráse.

Tomu ver

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu ver spis ty

Reagovat
smazaný uživatel

prej kvalita tam je ,cháchá a kde ??? ty jsi dobrej šašek jestli tohle myslíš vážně,ale máš bod aspoň jsi mě pobavil,prej kvalita tam je

Reagovat
mithro

pekne to zhrnul bol to otras

Reagovat
Tomekcz

Nani peknej centr

Reagovat
mithro

ako mu to ide na tej lavej strane?

Reagovat
Tomekcz

ja to pustil az na 2. polocas takze sem zatim videl jen ten gol.

Reagovat
vladis271

Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka možno opäť zmení dres. Počas svojho krátkeho pôsobenia v FC Janov upútal svojimi výkonmi pozornosť a podľa portálu goal.com začal jeho súčasný zamestnávateľ rokovať o prestupe s nemenovaným klubom zo Serie A.

"Záujem majú tri kluby, ale my sme si už určili, s kým urobíme obchod s ohľadom na budúcnosť hráča. Otvorene rokujeme s klubom, s ktorým sme už v minulosti úspešne zavŕšili transfer," uviedol prezident FC Janov Enrico Preziosi.

Podľa talianskych médií je na základe slov šéfa janovského klubu hlavným kandidátom na získanie 24-ročného stredopoliara AC Miláno, do ktorého vlani zamieril Kevin-Prince Boateng. Na Kuckovi adresu sa pochvalne vyjadril aj prezident Milánčanov Silvio Berlusconi. K transferu by malo prísť na budúci rok.

Juraj Kucka pred angažmánom v FC Janov, kam prestúpil začiatkom roka 2011, pôsobil v pražskej Sparte, do ktorej prišiel v januári 2009 z MFK Ružomberok. Predtým hrával aj za Podbrezovú. V drese SR sa predstavil na MS 2011 v JAR.

Tomu sa hovorí raketová kariéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Postigaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Krul čistý konto při debutu za repre proti Brazílii? Může být

Reagovat
smazaný uživatel

Good for him

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu jsem znejistěl, jestli loni prodloužil a minimálně do roku 2014 je pod smlouvou.

Reagovat
REPLIKATOR

Ani kdyby se dala dohromady československá reprezentace, tak by z toho nebyl pořádnej tým

Reagovat
vladis271

Svetová hviezda Šebo by nám vystrielala zlatú Nike

Reagovat
andkoo

ani na jednej strane moravy ziadny poriadny utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní ztrátou se Černá hora asi připravila o postup/baráž.

Reagovat
smazaný uživatel

6 zápasov, 6 gólov, 13 bodov made by Jožko

Reagovat
smazaný uživatel

Postup máme pevne v rukách, isto postúpime. Naša hra rastie s kvalitou súpera, môžme sa merať aj s anglickom, talianskom či podobne. Jedine také nemecko, španielsko a podobné krajiny sú obrovskou hrozbou no určite by sme sa hrdo pobili o dobrý výsledok

Na ME2012 máme šancu dostať sa ďaleko, postup zo skupiny je reálny a potom to bude hlavne dielo šťasteny ktorá stojí pri odvážnych, čiže bude na našej strane.

Tomu ver

Reagovat
smazaný uživatel

tomu sa hovorí optimizmus

Reagovat
smazaný uživatel

Přehnaná očekávání ....

Reagovat
Ligter

Patologický.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědav co předvedete v Makedonii

To jsme zvědav co předvedete v Irsku

To jsem zvědav co chcete hrát proti Rusku

Ani ta Armenie pro vás nebude žádná sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně v Irsku to bude zelené peklo!!!

Reagovat
Kily

to je pak celkem škoda, že nemáte ve skupině žádného opravdu špičkového soupeře, chtělo by to zburcovat lidi v UEFA a poprosit, jestli by Slovensko další kvalifikaci nemohlo hrát s Francií, Anglií, Itálií, Nizozemskem a Portugalskem, to by byl postup bez ztráty bodu a bez inkasované branky

Reagovat
smazaný uživatel

Je to provokace nebo to myslis vazne? U vas Jurasu se to docela spatne pozna...

Reagovat
smazaný uživatel

takže vyhrát doma se Slovákama, remizovat v Rusku, porazit Andoru s Arménií a postup je v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle jakého klíče vedou Slováci skupinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Maji nejvic bodu proti Andore.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ale tak to bude určitě jinak :)

Reagovat
kiwwi

haha

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

vzajomne zapsy...

Reagovat
Luis_Figo

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji Slovenským fotbalistům za to, že mě překvapili a trumfli naše fotbalisty v dnešní ceně o nejhorší výkon, bylo to o prsa, ale děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Robbie se probudil ve správný čas a Irsko si veze poctivě vydřené a veledůležité 3 body. Sakra to mám ale radost!!! Bravo IRELAND !!!

Reagovat
smazaný uživatel

zklamali Makedonci

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou nevyrovnaní .... výkonnost je kolísavá, tak se není co divit.

Reagovat
mickey mouse

Espaňa

Reagovat
REPLIKATOR

Jinak Amíci zase nasadili béčko

Reagovat
Godwinson

Maroko

Reagovat
Kily

hrozí Taarabtovi nějaký dlouhodobější postih?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Vzdyt skoncil

Reagovat
Kily

já jsem to nějak nepitval, nebyl jsem si jistej, v tom případě samozřejmě beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Prece nebude takovej vybornej hrac sedet na stridacce. To ve svym veku nema zapotrebi

Reagovat
kiwwi

no myslim si ze je to od narodenia a nevyliecitelne

Reagovat
Godwinson

Gentlemansky se rozhodl přenechat místo lepším ... charakter.

Reagovat
Kily

a bez nároku na odstupné, to se dneska už jen tak nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Portugalsko!!! Tato skupina se stává hodně napínavá ...

Reagovat
kiwwi

B, F a H

Reagovat
smazaný uživatel

A to je dobře ...

Reagovat
kiwwi

Rusko + Slovensko

Chorvatsko + Izrael

Portugalsko + Dansko

Reagovat
smazaný uživatel

až na ten Izrael

Reagovat
andkoo

Reagovat
smazaný uživatel

ako hral šampón?

Reagovat
Elliasson

Izrael Doufám, že řecké fotbalisty neuvidím ani na Ukrajině, ani v Polsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlobil bych se, kdybych je už neviděl vůbec. Jinak z Izrael

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

Sice Řecko fotbalově taky moc nemusím, ale Israel???

Reagovat
smazaný uživatel

Ta"Svajciarska"zostava je vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

300.pro výhru Portugalska na EURO 2012

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Losinho

Reagovat
andkoo

Nemecko by si uz zasluzilo

Reagovat
EL Gringo

Meireles

Reagovat
clinger

Reagovat
Elliasson

Pokud budou hrát jako na MS, tak potěš Pán Bůh.

Reagovat
madridcan

Musia!!!

Reagovat
niflheim

Tomu Bentovi pošlu proplatit ticket

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Filipow

Nemáš sázet na zápasy, ve kterejch Darren hraje..

Reagovat
kiwwi

hej som uz cital vcera ze sa stal prvym ostrovnym hracom co prekonal 50ku

inac Puskas a Muller

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ale snad nepřekoná Honzu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

a proč tam není Baroš.. vždyt dal už skoro 40 golů

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi debil

Reagovat
Shevchenko

Baroš dal 39 gólů, proč by měl být debil?

Reagovat
andkoo

lebo koller dal 55 ci kolko?

Reagovat
Shevchenko

Jo takhle, to jsou jenom nejlepší střelci svých reprezentací...

Reagovat
smazaný uživatel

A tebe vychovával kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Robiee Ještě může všem ukázat, nepatří ještě do starého železa ...

Reagovat
smazaný uživatel

ˇA sakra, správně je přece - Robbie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Antonín Puč are still active in international level.

Reagovat
Kepy_FCB

Norge

Reagovat
Luis_Figo

No hadam ze proti lepsim superom to pojde lepsie,protiutoky to nam ide...udavat tempo hry nie je asi pre nas...hlavne su body a tie mame...uvidime na jesen..Karhan nevim co proti nemu mate

Reagovat
stas87

hmm takze macedonci tych sracov neobrali no,ono je to stejne jedno,ani my ani iri to nevyhraju

Reagovat
stas87

http://www.esport.sk/detail/soccer.php?match=643902&gmt_offset=-7200&tab=1

ak silna je tato zostava argentiny?poliaci si s nimi chvilami hrali bago...po dlhom case od polska vyborny vykon

Reagovat
Tomanatura

Tak céčko, průměrný věk tak 22, navíc hráli poprvé spolu. Áčko s Messim a Maschem by dalo polsku 4

Reagovat
stas87

diky,dozadu boli strasny a vpredu som poznal iba rubena ktory dal gol,no polsku fandim ale minimalne tie 4 kusky by boli

Reagovat
kiwwi

aj tak...dostat vyprask od Nigerie a Polska nie je bohvieaka vizitka

Reagovat
Tomanatura

A 4 Španělsku, nebo porážka Portugalska už něco znamená?

Reagovat
smazaný uživatel

Zabaleta + plno neznámých hráčů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele