Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina G
04.06.2011 20:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Černá Hora - Bulharsko 1:1

Černá Hora pokračovala v dobrých výkonech a potvrdila, že patří mezi aspiranty postupu na Euro. Doma s Bulharskem uhrála cennou remízu, od 53. dokonce minuty vedla. Soupeř však dokázal za necelou čtvrthodinu srovnat stav. Černá Hora má po pěti kolech s osmi na kontě jedenáct bodů a disponuje šestibodovým náskokem na Bulharsko se Švýcarskem, k postupu do baráže tak potřebuje příští duel ve Walesu vyhrát.

Pak už by totiž měla klid. V utkání s Bulharskem inkasovala vůbec poprvé v celé kvalifikaci a za vedoucí Anglií je pouze o skóre. Domácí začali aktivněji a v úvodu se dostali do dvou šancí, hostující obrana je však dokázala včas zablokovat. Bulharsko se poprvé ozvalo až v 25. minutě, kdy střela Petara Zaneva šla mimo a volej Elsada Zverotiče nakonec skončil nad brankou. V závěru poločasu mohli jít do vedení domácí a byli vskutku velmi blízko.

Nejprve ranou z dobrých třiceti metrů napálil tyčku Savo Pavičevič a o dvě minuty později po rohu Nikoly Drinčiče rozezvonil hlavou břevno Marko Basa. Hosté spálil do té doby největší svou šanci krátce po začátku druhého poločasu, kdy po přímém volném kopu Martina Petrova zprava hlavičkoval Nikolay Bodurov. Ovšem naprosto fantastický zákrok předvedl Mladen Božovič. Domácí se o několik minut později už dočkali.

Po centru Savo Pavičeviče se dostal na kraj vápna Nikola Drinčicč a poslal míč až k Radomiru Djalovičovi, který akrobaticky pokusem z dobrých dvanácti metrů rozvlnil síť. Nyní se zdálo, že domácí dokážou udržet nervy na uzdě, už výsledek nepustí a opět popáté za sebou již neinkasují. To ovšem byla chyba. V 66. minutě po rychlé akci dostal balón na levý kraj vápna Petar Zanev a přízemním centrem našel Ivelina Popova, jenž přesně mířil k tyči.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bulhari jsou totalne mimo...tip 1...1:0,2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip1

Reagovat
smazaný uživatel

tak as zase tak mimo nebyli:-)

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

jeddnička a postup na EURO

Reagovat
smazaný uživatel

Gorci vyhraju, neni co resit ...

Reagovat
smazaný uživatel

1 3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento zápas budu sledovat opravdu bedlivě. Černá Hora hraje o hodně, tak snad nezapůsobí přehnaná nervozita. Přeji jim plný bodový zisk!!! Bulharsko je v útlumu, bude sice vzdorovat, ale doufám, že jim to nebude moc platné. Věřím, že večer Pod Goricom zavládne veselí. Tip 1:0 CRNA GORA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jen remíza. No nic, lepší než drátem do oka. Černá Hora je stále ve hře o postup, ale pokud by nakonec vyhrála, s uvědoměním dalších výsledků (Anglie), tak to mohla být opravdu zajímavé a celá fotbalová Evropa by se začala konečně zajímat, kdo že to za ně hraje, apod. Ale to je všechno kdyby ...

šance na účast na Euru však stále žije a věřím, že to tento tým již nepustí. CRNA GORA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímaví zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

nejak vam ta 1nevyšla zas tak silna ČH neni Bulharsko 93-94 bylo jeden z nejlepšich celků v Evropě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele