Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2012

skupina F
04.06.2011 20:30 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Řecko - Malta 3:1

Fotbalisté Řecka se po druhém vystoupení s Maltou dokázali udržet na čele tabulky a tentokráte se svým sokem takové problémy neměli. Úvodní utkání v Maltě totiž rozhodl gól až v nastaveném čase a i teď soupeř ukázal, že nějakou kvalitu přeci jen má. Nicméně Malta poprvé po čtyřech utkáních na půdě Řecka vsítila branku a oproti minulým střetnutím prohrála vůbec nejmenším gólovým rozdílem.

Naději na bodový zisk živila celkem dlouhou dobu. Prohrávala sice od osmé minuty a od poloviny úvodní půle dokonce 0:2, jenže deset minut před pauzou snížila a její naděje rozhodně žila. Řecko se pak snažilo kontrolovat průběh hry a na soupeře tlačilo, nakonec jeho odpor definitivně zlomilo v polovině druhého dějství a od té doby se duel spíše dohrával, i když domácí mohli rozhodně vsítit i další trefy.

Řecko skórovalo hned z první akce po jednoduché kombinaci, na pravé straně dostal balón Giorgos Karagounis, prošel až na kraj vápna a kolmicí uvolnil Vassilise Torosidise, který bez větších problémů vrátil zpětnou nahrávkou na Ioannnise Fetfatzidise. Ten tvrdou přízemní střelou doprostřed branky pokořil bezmocného gólmana Andrew Hogga. Stejný hráč mohl navýšit o něco později, avšak Hogg tentokráte jeho pokus vyrazil pryč.

Hosté zahrozili až ve 21. minutě, nad ovšem pálil John Hutchinson. A opět minut později už byli opět klidnější Řekové. Přímý volný kop z dobrých 28 metrů rozehrál Karagounis a mělkoučký centr přistál na zadní tyči na hlavě Kiriakose Papadopoulose, jenž pohodlně navyšoval stav - 2:0. Do přestávky pálil ještě mimo Nikos Spyropoulos a hlavičkoval nad Torosidis. Gólman Hogg si poradil s nebezpečným přímým kopem Sotirise Ninise.

Malta podruhé zahrozila těsně před přestávkou, i tentokráte pokus Andre Schembriho letěl nad. Hosé se však dočkali snížení v 54. minutě. Do středu vápna prošel šťastně díky dvěma odrazům protihráčů Shaun Bajada, který uvolnil na hranici ofsajdu Michael Mifsuda a jeho lehký padáček nakonec v síti skončil. Konečnou podobu výsledku ale určil v 64. minutě svou druhou trefou Fetfatzidis, jenž se po centru Dimitrise Salpingidise trefil levačkou - 3:1

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com, goalsarena.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

jasna zalezitost Recka...tip 1...3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to na 2 ani 3 :0 neviděl...Podívejte jak dopadl poslední zápas.V 93.minutě to tam střelili.Od tý doby co tam nejsou ti "staří" hráči tak to stojí za hovno ten tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen Salpingidis,Karagounis,Samaras a Ninis...A když dá do branky Sifakise.Tak věřím že to 2:0 bude :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

greci to zvladnu :) 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezi, ci futbalisti Malti mali namahavý pracovný tyzden...aby to ten zednik,casnik ci kery tam hra nahodou nespplichtili

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo k malte, sry borci

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Demisku. Sifakis je hrozně dobrej. Ale dopadne to asi hodně těsně a k tomu dá určitě Řecko góla kolem 80. minuty. Tip: 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

0 0

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná 1. Řecko s přehledem zvítězí, i když to nemusí být gólové hody. Tip 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosíím je to někde online??Pošlete odkaz.Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Řecko tradičně nezklamalo a nepřipustilo překvapení. Malta dokazuje, že potrápit favority umí pouze doma ....

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá práce chlapi . Konečně Řecko vyhrálo alespoń o 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele co zas chceš Demisi? Chceš vidět největší šance tohodle zápasu? Jestli jo tak mně řekni.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím jestli to jde sledovat na online ale asi ne . Ale možná by se to dalo sledovat na idnes.cz. ale nevím jestli zrovna takovýhle zápasy .

Reagovat
smazaný uživatel

Z jaký popelnice toho brankáře vyhrabali zas nějakej brankář z Kerkyry, Kerkyra málem sestoupila a ten trenér ho tam takhle šoupne. Kdyby tam byl Sifakis tak to mohlo bejt kidně 3:0. Hej, trenére už se taky trochu snaž.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele