Gambrinus liga souhrn - 9. kolo

06.10.2007, 21:32, aktualizováno 08.10.2007, 22:16
Komentáře a souhrny
Slavia po čtrnácti letech vyhrála na Letné, porazila Spartu 2:0 a upevnila si pozici v čele tabulky. Druhý tahák kola mezi Ostravou a Teplicemi totiž přinesl sice pohledný fotbal, ale bez gólů. Dále se prohlubuje krize Liberce, jen remizoval s Kladnem a jen díky skóre není poslední. Naopak se daří Boleslavi, vyhrála jasně 3:0 v Brně.

Moravské derby Zlína s Olomoucí skončilo bez branek, Bohemians doma nestačili na Budějovice, Most poprvé vyhrál, v severočeském derby zdolal Jablonec. Na dně tabulky zůstává Žižkov, když odjel s prázdnou z Plzně.
Slovan Liberec - SK Kladno 1:1
Branky: 25. I. Hodúr - 77. O. Kúdela
Liberecká krize pokračuje i nadále. Slovan se proti Kladnu dostal už v prvním poločase do vedení, jenže 13 minut před koncem dokázal vyrovnat Kúdela a připravil tak domácí fotbalisty o druhou výhru v letošní sezóně.

Liberec byl první poločas mnohem aktivnější a zaslouženě se nakonec dostal do vedení. Poprvé diváci viděli zajímavou šanci už ve třetí minutě, kdy po centru Frejlacha mířil z voleje nad Petr Papoušek. Zanedlouho dali o sobě domácí fotbalisté opět vědět. Nezmarova hlavička zamířila jen těsně vedle Pavlíkovy pravé tyče. Vytoužený gól přišel ve 25. minutě. Papouškův prudký centr proměnil Ivan Hodúr, který se do míče položil pěknou rybičkou. Zdálo se, že Slovan vstřelený gól uspokojil natolik, že už se ani nepouštěl tolik do ofenzívy a raději pečlivě bránil, proto poločasový stav zůstal 1:0.

Hosté se snažili ve druhém dějství vyrovnat a několikrát byli blízko. Nejprve Cigánek jen těsně minul bránu Zlámala, který se vyznamenal především v 69. minutě, kdy vyrazil Jeslínkovou hlavičku z brankové čáry. Slovan tlaku Kladna odolával až do 77. minuty. Kúdela se krásně opřel do míče a střelou k tyči upravil na konečných 1:1.

Slovan má nadále jediné vítězství a může jej opět postihnout pád do sestupových vod. Kladno pokračuje v překvapivě dobrých výkonech a je deváté.
více informací
Tescoma Zlín - Sigma Olomouc 0:0
Branky: -
I přesto, že měl Zlín mnohem více šancí než jeho protivník, gól vstřelit nedokázal. Podobně si vedla i Olomouc, a proto diváci viděli bezbrankovou remízu.

Již v šesté minutě si zaběhl na dlouhý aut z levé strany Opiela, jeho zpětná přihrávka proletěla před brankou Olomouce a až stoper Šuškavčevič ji na poslední chvíli uklidil na roh. Na druhé straně nadělal brankáři Baránkovi velké problémy centr Kazára, zlínský gólman měl co dělat, aby vytáhl alespoň na roh. Blízko gólu byli domácí fotbalisté opět při šanci Vyskočila, který v záklonu hlavičkoval těsně nad. Výborným zákrokem se vyznamenal v 31. minutě olomoucký Drobisz, jenž bravurně zakročil při šanci Žůrka.

Zlínští fotbalisté vlítli do druhého poločasu hodně zostra. Nejprve Vidličkův rohový kop přistál přesně na Kročově hlavě, domácího stopera to však překvapilo, takže míč se od jeho hlavy vysoko odrazil nad. Následně mohl poslat svůj tým do vedení Vyskočil, ale jen těsně minul levý roh olomoucké brány a zanedlouho Šmahaj neuspěl tváří v tvář proti Drobiszovi. V 69. minutě Olomouc zničehonic zahrozila. Po přihrávce Melinha střílel z hranice velkého čtverce Schulmeister, míč jen těsně přeletěl břevno. Pár okamžiků před konečným hvizdem mohl opět rozhodnout Zlín. Marek Zúbek přesně střílel z dálky, ale gólman Drobisz míč směřující pod břevno na dvakrát kryl.
více informací
Bohemians 1905 - České Budějovice 0:2
Branky: 19. V. Mrkvička, 43. J. Plocek
Strakovy Budějovice vyhrály už podruhé v řadě a konečně se alespoň na chvíli odpoutaly od sestupových příček. Klokani nenavázali na úspěšný výsledek, který předvedli v minulém domácím zápase se Slavií a po dvou inkasovaných gólech v prvním poločase bylo rozhodnuto.

Hned z první vážnější šance zápasu padl gól. Po velké chybě Kunáška se hosté dostali do brejku tří proti jednomu. Vozábal ideálně předložil míč Václavu Mrkvičkovi, jenž vypálil přízemní ránu, kterou ještě před Sňozíkem nešťastně přizvedl stoper Lukáš a domácí gólman byl bezmocný. Bohemians po řadě chyb zanedlouho málem inkasovali podruhé při hlavičce Radzinevičiuse. Obrovskou příležitost ke snížení vypracoval pro Nikla aktivní Slezák, ovšem ještě nedávno bundesligový obránce trefil tvrdou střelou pouze břevno. Hosté měli v prvním poločase doslova z pekla štěstí! Po rohovém kopu z levé strany na malém vápně hlavičkoval Lukáš. Balon se od břevna odrazil opět k domácímu stoperovi a ten hned zakončil nohou. Opět ale do břevna! Navíc ve 43. minutě přidal druhý gól Plocek, jehož střelu tečoval jeden z domácích obránců za záda bezmocného Sňozíka.

Klokani se z chyb moc nepoučili a v 53. minutě nechali Vozábala před Sňozíkem tvrdě vypálit. Míč před domácím gólmanem zaplaval, ovšem ten jej se štěstím chytil. Bohemians měli dnes málo pověstného štěstíčka, což se potvrdilo i během 72. minuty, kdy Slezák nastřelil už počtvrté břevno. Očekávaný závěrečný tlak domácích nedorazil, a proto veze Dynamo z Ďolíčku cenné tři body.
více informací
Siad Most - FK Jablonec 2:1
Branky: 12. G. Toleski, 38. P. Oboya - 51. J. Svátek (pen.)
Zajímavý souboj dvou trápících se týmů nabídlo toto severočeské derby, po kterém si Mostečtí připsali první vítězství v sezoně.

Utkání začalo velmi vyrovnaně, hrálo se ze zajištěných obran a žádný tým si až do dvanácté minuty nevytvořil šanci. V již zmiňované 12. minutě po centru do jablonecké šestnáctky hlavičkoval Holanda, míč se odrazil k Toleskému a ten pohotově podstřelil gólmana Špita. Od vstřeleného gólu se stal Most týmem kontrolujícím utkání, hlavně Toleski dělal domácí obraně velké potíže. V 38. minutě se pak po Prášilově centru hlavou prosadil Oboya a vše se zdálo být už rozhodnuto.

V 51. minutě však rukou ve vápně zahrál Hainault a po proměněné penaltě Svátka se zápas značně zdramatizoval. Domácí však nepadli na kolena a chtěli dát rozhodující branku, to se jim po sérii rohů a slušně vyhlížejících šancí nepovedlo. A byli pak hodně rádi, když Fukal v 81. minutě trefil pouze břevno domácí branky. Hosté se pak vyburcovali k závěrečnému tlaku, žádnou větší šanci si však nevypracovali, utkání tak skončilo 2:1 pro Most.

Den po tomto utkání vedení Jablonce odvolalo trenéra Luboše Kozla, důvodem tomu byly hlavně špatné výsledky. Z devíti utkání se mu podařilo jen jednou dovést zápas k vítěznému konci, navíc Jablonec vypadl v předkole poháru UEFA s Austrií Vídeň. O jeho nástupci se zatím jedná.
více informací
Baník Ostrava - FK Teplice 0:0
Branky: -
Na Bazalech byl sice k vidění velice pěkný fotbal se šancemi na obou stranách, ale bez žádného gólového efektu. Teplice se díky dělbě bodů vrací do čela tabulky. O tom, zda tam vydrží minimálně týden, rozhodne zítřejší derby pražských "S".

V prvním poločase měli navrch fotbalisté Baníku, kteří si dokázali vypracovat více brankových příležitostí než jejich soupeř. Ta první přišla v patnácté minutě, kdy Bystroň vyslal nebezpečnou přízemní střelu z dálky, ale těsně minul. V 28. minutě Otepkův centr vyrazil hostující gólman Slavík na kopačku protihráče Čoupka a ten lobem přestřelil opuštěnou bráu, i tak od diváků sklidil aplaus. O tři minuty měli Ostravané další příležitost jak otevřít skóre, Magera pálil z pětadvaceti metrů, ale jeho střela letěla těsně vedle levé tyče. Ve 40. minutě Otepka poslal střílený centr na Mageru, ale ten ve skluzu minul míč. I přes několik gólových šancí se diváci na Bazalech během první pětačtyřicetiminutovky žádného gólu nedočkali.

Po změně stran na hřiště nastoupil lépe Baník. V 50. minutě Tchuř nacentroval na Mageru, který pouze sklepnul na Metelku a ten technickým pokusem teplickou bránu jen o decimetry přestřelil. O tři minuty dostali příležitost i tepličtí fotbalisté, Ljevakovič ze 17 metrů poslal nepříjemnou střelu na brankáře Vaška, ten s potížemi míč vyrazil, ale s následnou dorážkou si v pohodě poradil.

V 59. minutě domácí kouč Večeřa poslal ofenzivní zbraň v podobě Václava Svěrkoše, který vystřídal Mičolu. S příchodem kanonýra ostravský tým přidal, častěji se hrálo na teplické polovině. Teplice dobře bránily a zkoušely brejky, ale Fenina měli domácí dobře pokrytého. Přeso si Severočeši vypracovali v 68. minutě největší šanci v zápase. Gašparík šel sám na brankáře Vaška, ten však jeho střelu srazil. U tyče ještě stál téměř volný Verbíř, který míč těsně minul!

Dále se hosté předvedli o osm minut později, kdy při brejku dostal míč doprava Fenin, po jeho zpětné přihrávce střílel z první levačkou Verbíř, ale s nedůraznou střelou ostravský brankář neměl problémy. Ke slovu se potom dostal Baník, v 78. minutě se teplického brankáře pokoušel překonat Metelka, ale Slavík jeho prudkou střelu zázračně vyrazil. Do konce zápasu se už nic podstatného neudálo, a tak se Bazaly dočkaly nepopulární bezbrankové remízy.
více informací
Sparta Praha - Slavia Praha 0:2
Branky: 3. D. Pudil, 85. Z. Šenkeřík
Slavia Praha slaví po více než čtrnácti letech vítězství na Spartě. Domácí oslabil zbytečným vyloučením Horváth, o góly se postarali Pudil a Šenkeřík. Výhra je pro sešívané o to sladší, že se osamostatnili na čele a svému rivalovi odskočila na rozdíl šesti bodů.

Oba trenéři byli nuceni vyslat do boje ne optimální sestavy. Spartě chyběli potrestaní Řepka s Abrahámem, na druhé straně chybělo hned šest hráčů užšího kádru.

Vítězná branka padla už ve třetí minutě z prvního rohového kopu. Míč od Kalivody prošel k překvapení všech až k Pudilovi a ten kolenem poslal hosty do vedení. Slávisté se poté mohli stáhnout do obrany a čekali na brejky.

Sparta se snažila hrát dopředu a svého soupeře postupně dostávala pod tlak, nebezpečnými střelami se prezentovali Kisel s Limberským. Po zaváhání brankáře Vaniaka zachránil hosty odkopem bek Dřížďal.

Zásadní pro vývoj zbytku utkání se ukázala být třiačtyřicátá minuta. Pudil fauloval sparťana Horvátha, ten neudržel nervy a po svém soupeři se ohnal oběma nohama. Horváth byl za svůj zkrat vyloučen, Pudil za faul uviděl žlutou kartu.

Po zmíněné situaci hra přiostřila a obě strany se vzájemně konfrontovaly množstvím tvrdých ataků. Co se týče žlutých karet, vyhráli také hosté, kteří byli napomenuti celkem pětkrát.

I po přestávce pokračovala Sparta ve svém snažení o vyrovnání, hosté hlavně čekali na protiútoky a obě strany si vytvořili několik dobrých příležitostí. Kisel nebo došek mohli skórovat, v závěru se však z úspěchu radoval Šenkeřík.

Šenkeřík, který nastoupil až 78. minutě, už mohl rozhodnout dvě minuty po svém nástupu na hřiště, Poštulka mu však kličku vystihl.Hostující útočník uspěl až v 85. minutě, kdy hlavou přesně umístil Volešákův centr. Sparta už to dobou vrhla všechny síly do útoku, čehož Slavia využila ke smrtícímu brejku.
více informací
Viktoria Plzeň - Viktoria Žižkov 3:1
Branky: 18. M. Fillo, 74. M. Fillo, 85. J. Halama - 32. L. Stracený
Obě Viktorky nyní moc šťastné období nezažívají, proto si chtěly dnes alespoň trochu spravit chuť. Bohužel podprůměrná návštěva viděla také podprůměrný fotbal. Kromě gólů se toho na hřišti moc nedělo. Zápas nakonec přesto skončil vítězstvím Plzně 3:1.

Hned z první větší šance padl gól. Centr od rohového praporku nakonec dolétl až na hlavu záložníka Martina Filla a ten se nemýlil. Pojistku mohl přidat za pár okamžiků ve stoprocentní šanci Martin Psohlavec. Na Filla vyběhl Bartalský, ten nacentroval před prázdnou bránu právě Psohlavcovi, který tísněn dvěma obránci nedokázal míč zpracovat. Ve 33. minutě přišlo z ničeho nic vyrovnání. Kapitán hostí Stracený sebral obráncům míč a obstřelil vybíhajícího Daňka střelou k tyči. Bohužel to bylo téměř vše zajímavého z prvního poločasu a proto oba týmy odešly do kabin za nerozhodného stavu.

Vedení na stranu domácích mohl hned v úvodní minutě druhé půle strhnout Vítězslav Brožík, který se k bráně Bartalského prodral z pravé strany, nakonec ale přestřelil. Jenže to bylo opět na dlouhou dobu všechno. Domácí fotbalisty nasměroval ke třem bodům v 74. minutě opět Fillo. Ten dostal na hranici pokutového území ideální přihrávku a střelou k tyči poslal svůj tým do jednobrankového vedení. Plzeň vstřelený gól nabudil ke zvýšené aktivitě, o čemž se mohli diváci přesvědčit při dalekonosné střele jednoho z plzeňských hráčů. Jistotu zisku tří bodů dal domácím v 85. minutě Jan Halama, jenž se při zmatku před bránou Žižkova nejlépe zorientoval a doklepl míč za záda bezmocného Bartalského.

Plzeň se díky vítězství posunula na osmé místo, Žižkov zůstává poslední, ovšem jen o skóre za dvojicí Jablonec, Liberec.
více informací
1. FC Brno - FK Mladá Boleslav 0:3
Branky: 42. T. Sedláček, 53. A. Mendy, 86. J. Rajnoch
Úspěšná série Mladé Boleslavi pokračuje i po zápase s Brnem. Středočeši byli po celé utkání aktivnější a nakonec si z Moravy vezou cenné tři body, které jim opět vrátí šanci poprat se o přední příčky.

První půlka poločasu moc prvoligový fotbal nepřipomínala, ovšem potom se vše změnilo a najednou diváci viděli jednu šanci za druhou. Nejprve se skvělou akci blýskli Brňané. Polách ve vápně prostrčil míč na Pacandu, ten z úhlu mířil tvrdou střelou pod břevno, ale Miller výborně zareagoval a vytáhl míč na roh. Hosté poprvé vystrčili růžky při šanci Rajnocha. Kalina od levého rohového praporku odcentroval na právě na svého spoluhráče, který z vysokého náskoku hlavičkoval k tyči, ale Lejsal dobře zasáhl. Poslat svůj tým do vedení mohl v 31. minutě opět Pacanda, ale jeho sólo gólem neskončilo. Jak se později ukázalo, vítězný gól padl už v 43. minutě. Centr z pravé strany líznul těsně před Lejsalem hlavou pohárový hrdina Tomáš Sedláček a domácí brankář už nestihl reagovat.

Domácí fotbalisté se v druhém poločase ještě ani pořádně nerozehráli a už tahali míč ze své sítě podruhé. Brno za svůj matný projev v úvodu druhé půli sklidilo zasloužený trest. Přes chybující obránce Siegla a Pavlíka se ve vápně dostal k míči Alexandre Mendy a z úhlu chladnokrevně po zemi zakončil. Hra se na delší dobu uklidila, ovšem se závěrečnými minutami přicházel mírný tlak domácích, který vyvrcholil tvrdou dělovkou Besty, se kterou měl Miller nemalé problémy a se štěstím ji vyrazil na roh. Jenže svěřenci Zdeňka Ščasného svému soupeři zasadili další úder v 86. minutě. Jan Rajnoch napřáhl zpoza vápna a míč doletěl přímo do vzdálenější Lejsalovy šibenice.

Zápas, který před svým startem neměl jasného favorita, nakonec skončil drtivým vítězstvím Boleslavi. Ta se vrátila na páté místo a je jen bod za Spartou, Brno kleslo na devátou příčku.
více informací
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Slavia Praha971118:622
2.FK Teplice962113:620
3.Baník Ostrava953116:618
4.Sparta Praha951311:716
5.FK Mladá Boleslav943212:715
6.Sigma Olomouc93426:613
7.Tescoma Zlín93428:1213
8.Viktoria Plzeň93338:812
9.1. FC Brno933311:1312
10.České Budějovice932410:1211
11.SK Kladno923414:159
12.Siad Most914414:197
13.Bohemians 190591444:107
14.FK Jablonec91355:106
Slovan Liberec91355:106
16.Viktoria Žižkov913512:206

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten Liberec je už fakt v prdeli !!!

Reagovat
HOST*

ty budou radi jeste kdyz nespadnou

Reagovat
Slejdy

ty vole pro me to byla jednicka jak vino...sou nehorazne v palu

Reagovat
smazaný uživatel

Ač jsem z oapčného koutu republiky a o naši kapříkovou ligu se moc nezajímám tak Libe mě sere.. Nečekal jsme hru o první 4ku ale tohle taky ne.

Reagovat
Kily

pokud vedení Slovanu uvažuje o odvolání trenéra, tak je nejlepší čas. Tomu týmu to nejde a o to, aby se to zlomilo, se marně snaží už měsíc a půl. Teď bude reprezentační přestávka, nový trenér by měl dva týdny na to, aby se v klidu seznámil s mužstvem i prostředím v Liberci. Otázkou je, koho tam dát. Slovan strašně šetří, a to i na trenérovi

Reagovat
smazaný uživatel

Rada tu remízu oslavoval, jak by měli slavit vítězství v lize.

Remíza jakžtakž zasloužená, i když si myslím, že jsme byli lepším týmem. Ale fotbal to byl hodně dobrý, tolik šancí se v naší posrané obranářské taktikou svázané Gambrinus Lize, nevidí.

Reagovat
HOST*jampadampa

Dobrý zápas, ale chtělo to tři body. Baník nedokázal využít nejistoty teplického golmana. Jinak mě dojala ta pozápasová tiskovka a problémy s technikou a to jak Večeřovi trvalo minutu, než mu došlo že 180 minut = 2 fotbalové zápasy.

Reagovat
Shevchenko

Byl si tam? Já jo Jinak měli jsme i štěstí, bo tam měl gólovku Verbíř, ale jinak jsme byli jasně lepší, ale musím jasně uznat, že opět citelně chyběl Rajtoral, Metelka jakžtakž dobrý, Tchuř kazil vše, co se dalo.

Reagovat
HOST*jampadampa

Jak jsem je dneska viděl:

Super výkon - Bystroň, Magera,

Dobrý výkon - Metelka, Otepka, Svěrkoš

Průměr - Vašek, Cigánek, Varadi

Špatný výkon - Řezník, Čoupek, Tchuř, Mičola

Reagovat
HOST*RekoOnek

Magera a super vykon??? A byl jsi vubec na tom fotbale? Ja jo a hodnotil bzch to trochu jinak jak ty. Ale to je kazdeho nazor

Reagovat
HOST*jampadampa

Ty jeho balony co vybojuje nikdo nevidí. To mě fakt ser. Schválně si vśimni kdo sbírá a zklepává vysoké balony je to vždycky on. Kurňa fakt mě to ser. protoźe se hodně zlepšil a někteŕí ho prostě nikdy nedocení. Jednou dal proti Zlńu dva goly a na tŕetí přihrál a stejně ho nékteŕí kritizovali.

Reagovat
HOST*FCB

musim rict, ze Banik me moc nepresvedcil sice byl o neco lepsi, ale kdyzse pokousel o naky tlak v druhem polocase vzadu to hodne smrdelo golem, hlavne Verbir to byla tutovka, ale jinak Banik forever

Reagovat
plechi

no kura, metelka mě pěkně nasral, nemohl to vsítit??? taková tutovka... jeden gol a 1800 by bylo doma

Reagovat
-Kopy-

tak to fakt tutovka nebyla

Reagovat
plechi

Ta metelkova šance tutovka byla, to mi nevymluvíš!

Reagovat
HOST*matZz

Slávka hraje na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem Brno potvrzuje, že to s pohárovými ambicemi myslí vážně....

Reagovat
-Kopy-

Bolka

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědavej, jak v Brně dopadnou. Jsou proslulí svejma výbornejma startama a pak už jen tabulkou padaj a padaj. Jestli teda dodrží tradici, tak to bude ZASE boj o záchranu. To je trága. Druhý největší český město a fotbal tam stojí za vyližprdel a hokejovej mančaft se plácá v první lize (jakoby 2. liga)

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je mi tady ukradenej, přál bych jim MSFL, ale na ten hokej je teď tady radost chodit, takovou atmošku nemají nikde .

Reagovat
smazaný uživatel

nebudeš mi věřit, ale extraligu Kometě moc a moc přeju. Potenciál v tom městě je, stačí se domluvit a spolupracovat. Co vím já, tak tam je vždy několik navzájem protisobě bojujících frakcí a trpí tím fandové a vlastně celej hokej.

Ale k tý atmošce - teď to u vás jede, ale nezapomeň, že se vám daří a chození na hokej je móda (stejně jako na Bohemce. Otázka zní, jestli to vydrží i po tom vysněným postupu, až budete (možná) dostávat klepce a budete na chvostu bojovat o udržení ... . Dokonalej příklad jsou fandové Baníku, kteří, když se daří, dokáží chodit v neskutečnejch počtech, udělat pekelnou atmošku a bourat stadiony (v dobrým, nemyslím demolovat - ikdyž i toho jsou schopni) a když se nedaří, tak choděj fakt jenom nějvěrnější 4 tausendy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je přesný, bohužel. Ani bychom nemuseli dostávat ty debakly, ono by stačilo, abychom tam pár let hráli průměr a za chvíli skončíme jako Znojmo. Dva tisíce lidí a velká nuda. Právě proto si to člověk teď musí užít, protože to tady pak zase dlouho nebude, nová moderní aréna může atmosféře taky hodně ublížit.

Ještě k té euforii. Je nám to dost předhazováno, ale já si nemyslím, že by to už bylo nějaké velké. V minulých sezonách jsme patřili do lepšího středu a ani letos se to nerozjelo dobře, teď už je to naštěstí ve správných kolejích. Ta pravá euforie ale ještě teprve přijde a pak to bude mazec.

Třeba vaši fans vám vyčítali, že když prohráváme, tak moc nefandíme. Jenže teď si po těch propadácích pročítám vaše fórum a tam už skoro každej odmítá chodit na hokej. A fandit už prý vůbec nebudou. V tomhle je to asi všude stejný, prý ani v Pardubicích v takové situaci není atmosféra moc dobrá.

Každopádně do extraligy patříme, dík, že nám ji přeješ .

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem sice fanda Třebíče, ale vás jako nějaký rivaly neberu, páč vy jste prostě někde naprosto jinde. Máte historii, úspěchy, fandy a máte taky potenciál. Třebíč žila chvíli právě z tý euforie po postupu do první ligy, ale ta už tady dávno opadla a hokej jako takovej živoří. Vždyť se podívej, s čím tu první ligu hrajeme - to jsou mladí nezkušeňáci, kteří určitě nejsou špatní, ale přecejenom tam chybí kvalita, což se projevuje. Já osobně na hokej nechodím už cca 5 let. Předtím jsem chodil opravdu na každej zápas, ale prostě tě to přejde. Začneš mít jiný starosti. Zjistíš, že existujou daleko důležitější věci, než každej tejden řvát na staďáku a nervovat se doma u internetu nebo teletextu. Možná by to bylo jiný, kdyby v Třebíči byla vidět nějaká koncepce, nějaká strategie a nějaká perspektiva, ale místo toho tady máme každooční přežívání na chvostu a boj o udržení (někdy podpořený i nějakejma těma koupenejma zápasama - ale kdo zná prostředí první ligy, ví, že na tom není nic výjímečnýho ... ) a živoření na hranici konkurzu (už byly podány dva návrhy na konkurz, oba zatím vyřešeny, ale co dál ...? ) ...

Ale vraťme se nazačátek: doufám, že postoupíte a v tý extralize zústanete, páč si to město i fandové zaslouží.

PS: nejlepší by bylo, kdybyste to koupili od znojemskejch slípek. Tam taky přežívají, fandové na ně serou a hlavně bych se konečně zase po čase dočkal pořádnýho DERBY

Reagovat
bakasa

a já mám v tiplize v Eurolize nejvíc bodů ze všech lidí 351

Reagovat
HOST*ital

Někteří lidé by měli zvážit své další působení ve Spartě.

Reagovat
HOST*Rooney

no...jsem Slávista a ať už kvůli sympatiím k ní nebo kvůli zravému pohledu diváka, řekl bych, že Slávka hraje jednoznačně na titul, teď se rozjíždí i Mladá Boleslav a tak by mohla hodně stoupnout, třeba na druhé místo, Teplice a Baník, nejsou zas tak moc kvalitní mužstva a proto myslim, že budou rádi tak za 4.-7. místa, Sparta hraje poslední dobou čím dál hůř a minulou sezonu si svými výkony titul rozhodně nezasloužila, ale bohužel se fotbal na tohle nehraje...ale stejně bude ráda za 3. místo, na opačném konci tabulky...Žižkov je slabé mužstvo a myslim, že spadne...Liberec i s Jabloncem se vyhrabou, protože jsou to kvalitní mužstva a druhým kdo spadne bude podle mne Kladno, Most, Budějovice nebo tak někdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš Slávista ...

... a je to na tobě vidět

Reagovat
HOST*FCHK

co je na jehon nazoru spatnyho? napsal tam prpste to co si mysli a nemluvi rozhodne z cesty, ty ses Spartan a mas se cim chlubit?

Reagovat
smazaný uživatel

no, dávat Spartu na 3. místo od konce ....

Reagovat
HOST*FCHK

no to bylo spis jeho prani, ale myslim, ze vetsiny zde

Reagovat
smazaný uživatel

psal jsem ti, co bylo na jeho názoru špatnýho

Reagovat
HOST*FCHK

njn to je picovina mas recht

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele