Gambrinus liga souhrn - 14. kolo

23.11.2007, 19:19, aktualizováno 26.11.2007, 19:47
Komentáře a souhrny
Slavia neodstartovala poslední část podzimu po reprezentační pauze nejlépe, doma remizovala s Olomoucí 0:0, ale o svůj čtyřbodový náskok nepřišla. Teplice totiž také remizovaly v Boleslavi, Sparta dokonce prohrála v Brně a Ostrava snadno podlehla Kladnu. Dobrou formu potvrdily Zlín a Plzeň, vyhrál i Most a odpoutal se ode dna, kam klesli Bohemians. Pod trenérem Škorpilem naopak poprvé padl Liberec.

Slavia Praha - Sigma Olomouc 0:0

23.11.2007 17:00

Góly: -

Kluby z horní poloviny tabulky rozhodně zpříjemnily divákům páteční podvečer. Zápasu v tempu sice chyběly šance, ty ale přišly v úplném závěru a oba týmy nakonec mohly být za bod rády. Asi největší šanci spálil v 88. minutě Onofrej, když se osamocen ocitl před odkrytou brankou, ale své zkušenosti nezúročil a přestřelil.

V první šanci byl Tavares. Odražený centr vrátili domácí do vápna, sám před brankářem však záložník neuspěl. Vyrovnaný zápas pak až do 35. minuty nepřinesl žádnou větší příležitost. Ke skórování měl blízko Melinho. Proti umístěné hlavičce z pěti metrů však Vaniak začaroval. V poslední minutě ještě Hubáček našel ve vápně Šmicera, který hlavičkoval těsně vedle branky.

Druhý poločas se nesl v převaze favorizované Slavie, ale ta si žádnou šanci nevytvořila. První příležitost Pražanů ve druhém poločase skončila nepřesným volejem Volešáka z dvanácti metrů. V další šanci byl Krajčík, ke kterému se dostal Drobiszem vyboxovaný míč na vápno, ale střelou z první minul branku. Na druhé straně mohl rozhodnout Onofrej. Centr nevystihl Vaniak a zkušený záložník se najednou objevil na malém vápně sám. Proti zvedajícímu se brankáři ale zakončil vysoko nad. V 94. minutě přišly dva velké zákroky Drobisze. Nejdříve do vápna prošel Volešák, odražený míč se dostal k Šenkeříkovi, jehož střelu brankář vyrazil na roh. Tomu se nejdříve hosté ubránili, k míči se však dostal Krajčík a znovu nechal vyniknout hostujícímu gólmanovi.

Slavia tak ztratila dva body a může přijít o část svého náskoku v čele tabulky, pokud Sparta nebo Teplice vyhrají venku.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 1:1

24.11.2007 18:45

Góly: 71. Jan Rajnoch (pen.) - 37. Michal Doležal (pen.)

Mladá Boleslav předčila severočeský tým, ale skvělý Slavík několikrát svůj tým podržel, a tak domácí můžou být jen rádi, že Fenin nedokázal proměnit své dvě velké šance. Utkání, které bylo plné na gólové akce, rozhodly penalty. Tu první proměnil sebejistě Doležal, za Boleslav neméně jistě srovnával Rajnoch.

Úvod zápasu patřil domácím. Během dvou minut tak musel Teplice Slavík podržet hned třikrát. Nejdříve Matějovský obral o míč Saboua, ale jeho přízemní střelu brankář vyrazil. Poté i přes penaltový zákrok přihrál Voříšek Řezníčkovi, ale ten z malého vápna napálil pouze gólmana. Neúspěšný počáteční tlak pak dokončil Mendy, který z hranice vápna nedokázal Slavíka překonat prudkou a mířenou střelou. Po půlhodině hry zakončoval zpoza vápna v běhu Voříšek, branku však minul. A tak přišel trest na druhé straně. Fenin si pohrál s Rolkem, který ho nakonec zfauloval a Doležal mířil přesně doprostřed pod břevno.

V počátku druhé půle málem zvyšoval Smíšek, když jeho nepovedený centr padal pod břevno. Pižanowski jen tak tak vyboxoval na roh. V 59. minutě odcentroval z první Kysela, Řezníček si naskočil na hlavičku, kterou však trefil pouze břevno. Ve stoprocentní šanci se ocitl na druhé straně Fenin, když se řítil sám na Pižanowskiho, kterému se snažil udělat kličku, nepovedlo se a střelu pak domácí brankář brilantně vyrazil. V 70. minutě zbytečně fauloval na hranici vápna k bráně zády stojícího Táborského Lukáš a penaltu přesně k levé tyči umístil Rajnoch. Vrátit vedení hostům mohl opět Fenin, když si Smíšek pohrál s Hrdličkou a vrátil míč před malé vápno. Zaskočený teplický útočník však nestihl střelu umístit a míč letěl mimo branku. V závěru šli za vítězstvím domácí. V 87. minutě centroval z přímého kopu Hrdlička, Řezníčkem tečovaný míč vyboxoval na roh Slavík.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Tescoma Zlín 1:2

25.11.2007 13:30

Góly: 6. Radek Sňozík (pen.) - 31. Martin Vyskočil, 60. Martin Vyskočil

Hráči Bohemians Praha podlehli v utkání 14. kola doma Zlínu a zůstávají na 15., sestupové příčce. Bohemka sice brzy vedla, ale Zlínští dokázali vstřelit dvě branky a zápas tak zvrátit ve svůj prospěch. Klokani prohráli šestý z posledních sedmi zápasů.

V první šanci utkání se ocital domácí Hašek, jehož pěkně vyslal Ordoš, jenže zakončovat mu nedovolil Zbožínek, který ho fauloval, navíc v pokutovém území, což znamenalo penaltu pro Bohemians. Pokutového kopu se zhostil brankář klokanů Radek Sňozík a počínal si velmi zkušeně, penaltu bez problémů proměnil. Zlínský Baránek skočil k levé tyči, míč mířil na opačnou stranu - 1:0 pro domácí. Ve 23. minutě mohli hosté vyrovnat, když hlavičkoval po rohu Malár, ale balon o centimetry branku minul. O pět minut později měli šanci po standardce také domácí, ale Lukáš poslal míč hlavou nad břevno. Po půlhodině hry přišlo vyrovnání, jelikož se prosadil zlínský útočník Martin Vyskočil. Přímý kop rozehrál Penner a v pokutovém území si na jeho centr naskočil právě Vyskočil, který bez problémů postrčil balon za Sňozíka. Míč zapadl ke vzdálenější tyči branky Bohemians. Po poločase tedy byl stav nerozhodný - 1:1.

Druhá půle začala šancí Zlína, když nepovedeně centroval Žůrek a brankář klokanů konečky prstů zabránil vedení hostů. Zlín zůstával i nadále aktivní a v další šanci se ocitl Šmahaj, který vyslal tvrdou střelu do břevna. V 58. minutě se do obrovské šance dostali opět hráči hostí, to totiž postupovali sami na bránu Bohemians hned dva hráči Zlína! Malár přihrál Žůrkovi do jasné šance, ale ten naprosto nepochopitelně neproměnil obrovskou šanci, přitom míč stačilo jen postrčit do branky. Po hodině hry se hosté už radovat mohli, protože svou druhou branku v utkání vstřelil Vyskočil. Branka padla opět po standardní situaci. Centr z pravé strany, Vyskočil vyhrál hlavičku a potom z bezprostřední blízkosti poslal míč do sítě - 1:2. Bohemian se snažili vyrovnat, jenže nejprve zabránil brance obětavým zákrokem Zbožínek a poté se vytáhl i brankář Baránek, když vyrazil mimo tyče střelu Ordoše. V závěru mohli ještě hosté definitivně pojistit své vedení, jenže Žůrek v samostatném uníku zbrkle střílel z hranice pokutového území.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slovan Liberec 2:0

25.11.2007 15:00

Góly: 9. Jaroslav Černý, 70. Tomáš Stráský

Po příchodu trenéra Škorpila Liberec neprohrál. Čtyřikrát za sebou navíc Severočeši své dnešní soupeře porazili. Vše tak nasvědčovalo v body pro hosty. Jenže hned v 9. minutě zachyboval Zlámal, kterému propadl Černého přímý kop až do branky. V druhém poločase pak zvýšil svou premiérovou brankou Stráský.

Domácí poslal do vedení přímým kopem Černý. Z třiceti metrů napřáhl, míč skočil před překvapeným Zlámalem a nakonec zapadl do branky. Po půlhodině hry vysunul Černý Plocka, který tvrdou střelou pod břevno nechal vyniknout Zlámala. V další šanci se po centru Plocka dostal k míči na malém vápně osamocený Stráský, ale nedokázal ani zakončit. Míč pak sice do branky dostal Mrkvička, jenže už z ofsajdu. Za minutu zakončoval opět Mrkvička. Skákající míč na hranici vápna trefil ideálně, ale liberecký brankář s vypjetím všech sil na míč dosáhl a vyrazil nad.

V úvodu druhého poločasu se odražený míč dostal k Polákovi, v dobré pozici však mířil pouze do Kučery. Liberečtí sice zlepšili herní projev, ale žádné šance nepřicházely, a tak domácí zvýšili. Mrkvička dal do běhu Plockovi, ten odcentroval do vápna a Stráský skóroval hlavičkou. Naprosto rozhodnout mohl v 79. minutě Černý. Zlámal si však s prudkou střelou z přímého kopu poradil a vyrazil na roh.

Více informací k zápasu

FK Jablonec 97 - Viktoria Plzeň 0:1

25.11.2007 15:00

Góly: 84. Marek Jarolím

Ve formě hrající Plzeň si ze Střelnice přiváží již čtvrtou výhru v řadě. Jablonec se sice snažil být aktivnější, Západočechům se ale vyplatila hra na brejky. V samém závěru zaváhali oba stopeři domácích a Jarolím ukázal, proč měl na ruce kapitánskou pásku. Zápas nepřinesl moc šancí, Jablonec však může litovat zbytečně ztracených bodů.

První gól mohl dát hostující Psohlavec. Přetažený centr se dostal až k volnému útočníkovi, ale Špit reflexivním zákrokem vyrazil. O něco málo aktivnější Jablonec se snažil dát do poločasu branku. Největší příležitost, kdy Nulíček hlavičkoval k tyčce, zlikvidoval skvělým výskokem Daněk.

Po změně stran se nic nezměnilo. Domácí šli po vítězství, ale žádnou vážnější šanci si nevytvořili. Když už nějakou střelu na Daňka vyslali, neměl s ní plzeňský brankář větší problémy. A tak až šest minut před koncem přišla pro Severočechy studená sprcha. Dlouhý pas podcenili Homola i Fukal a kapitán Jarolím ukázal pevné nervy a k tyčce rozhodl o vítězství hostů.

Více informací k zápasu

FK SIAD Most - Viktoria Žižkov 1:0

25.11.2007 17:00

Góly: 11. Goce Toleski

Vývoj zápasu rozhodlo brzké vedení domácích, když se prosadil v pádu Toleski. Žižkov poté útočil a snažil se vymýšlet, jak srovnat. Hned třikrát se jim to povedlo, ale ani jeden z gólů nebyl uznán. Jinak však hosté žádné šance neměli. Teprve v poslední minutě nedal tutovku Procházka.

Hned první příležitost přetavil v gól Goce Toleski. Da Silva nacentroval do vápna a mostecký kanonýr v pádu usměrnil míč do branky. Ve 25. minutě zahrávali domácí přímý kop, na který si naskočil Holenda a jedovatou hlavičku musel vyrazit na roh Bartalský. Po něm se ke střele dostal Toleski, ale jeho rána mířila těsně vedle. Poslední vzrušení prvního poločasu přišlo ve 34. minutě. Švancara odcentroval do vápna, kde se míč po několika odrazech dostal do branky, jenže byl pískán ofsajd.

V druhém poločase byli aktivnější hosté, ale Most hrál v obraně bez chyb. Když už Tinga dopravil míč v 66. minutě do sítě, odpískal rozhodčí vzájemný souboj s Acevskim jako útočný faul. Uběhlo osm minut a Tinga si připsal druhý neuznaný gól, tentokráte se na rozhodčího zlobit nemohl, ofsajd byl jasný. Ve druhé minutě nastavení mohl kýžený bod získat střelou Procházka. To by nesměl z malého vápna přestřelit.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Sparta Praha 4:2

25.11.2007 20:15

Góly: 31. Luboš Kalouda, 61. Luboš Kalouda, 68. Tomáš Došek, 90. Tomáš Polách - 13. Karol Kisel, 86. Miroslav Slepička

Krásné utkání s krásnými góly mohli shlédnout diváci v Brně na Srbské. Domácí se po brzkém gólu Sparty nepoložili a do poločasu vyrovnali, po přestávce pak přidali další tři, hosté kontrovali jen jedním zásahem. Dvě trefy zaznamenal Luboš Kalouda.

První šanci trochu nechtěně předložil Besta Střeštíkovi, ten však ze souboje proti Grigarovi vyšel poražen, sparťanský brankář reflexivně míč vyrazil. A tak na druhé straně potvrdil "nedáš - dostaneš" Kisel. Kulič ho našel na malém vápně přesnou přihrávkou, hostující záložník nechal proklouznout Siegla a sám před Lejsalem zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Vyrovnání přišlo ve 31. minutě. Limberský nahrál přesně Kaloudovi a ten zpoza vápna pohotově vypálil svou slabší nohou. I když střelu Grigar hodně ztlumil, míč už do branky doskákal. Za tři minuty usměrnil Střeštíkův přímý kop Řepka do tyčky vlastní branky. Před poločasem mohl skórovat Kulič, když se k němu odrazil míč a najednou byl sám před Lejsalem. Ten však dobře vyběhl a nohou střelu vyrazil.

Začátek druhé půle byl spíše ve znamení pyrotechniky fanoušků než fotbalových akcí. Až v 61. minutě přistoupil ke Kaloudovi pozdě Limberský, brněnský hráč napálil míč z hranice vápna přesně pod břevno a poslal domácí do vedení. Uběhlo sedm minut a po dvou vítězných hlavičkových soubojích útočícího Brna se míč dostal k Doškovi, který neváhal a míč napálil ze dvou metrů do branky. Do další šance vysunul Kalouda Bestu, ten z úhlu dobře vypálil, míč se však otřel o kopačku Grigara a nakonec proletěl pár centimetrů vedle tyče. Snížit mohl Kadlec, přízemní střelu mířenou přesně k tyči škrtl Holek a kopal se pouze roh.

Snížení však nakonec přišlo. Po sporném souboji Doška s Lejsalem upadl domácí brankář, Pospěch nahrál Slepičkovi a ten zakončoval v pádu do prázdné branky. Lejsal pak vzal míč a zdržoval protestováním na pomezního. Slepička, kterému se celý zápas nedařilo moc držet nervy na uzdě, strčil do brankáře. Ten se ochotně složil a útočník Sparty musel po druhé žluté pryč ze hřiště. Naději Spartě však vzal Polách. Ten nahrál do vápna Kubáňovi a chytl se za zraněnou nohu. Brněnský hráč mu však míč vrátil, a tak Poláchovi nezbylo nic jiného než dát ze stoje krásný gól přesně pod břevno. Poté musel opustit hřiště na nosítkách, ale jemu ani celému domácímu týmu to už radost z toho, že po deseti letech porazil Spartu, jistě nezkazilo.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Baník Ostrava 3:0

26.11.2007 17:15

Góly: 48. Ondřej Szabó, 54. Ondřej Szabó (pen.), 78. Josef Semerák

V dohrávce 14. kola nejvyšší soutěže zajížděla favorizovaná Ostrava na hřiště Kladna. Ostravští jeli pro výhru, kterou by se dotáhli na třetí Spartu, ovšem na Kladně zažili pořádný šok, jelikož prohráli vysoko 0:3. Nutno dodat, že domácí vyhráli naprosto zaslouženě.

Domácí byli od začátku aktivnější a první šanci měl Zoubele, jehož střelu tečoval Bystroň a míč jen o centimetry minul branku Petra Vaška. V první půli na zasněženém terénu přítomní diváci moc šancí neviděli a za zmínku již stojí pouze střela kladenského Cigánka, proti které se vytáhl brankář Vašek. Poločas skončil remízou 0:0.

Druhé dějství začalo opět šancí Kladna, kterou se tentokrát ovšem povedlo domácím přetavit v gól. Odražený míč se dostal na kopačky Ondřeje Szaba a ten z voleje napálil balon do brány. Vašek si na míč sáhl, ale brance nemohl zabránit - 1:0. Uplynulo sedm minut a bylo to o dvě branky, když se podruhé do statistik zapsal Szabo. Kladno kopalo po faulu Bystroně na Dočkala penaltu a tu domácí hráč s přehledem proměnil. Szabo vyslal tvrdou střelu k pravé tyči, Vašek skočil na opačnou stranu - 2:0. V 66. minutě měli domácí další šanci, když pálil Cigánek, ale Vašek skvěle odvrátil na roh. Osmnáct minut před koncem šla Ostrava do kolen, protože na 3:0 zvýšil Josef Semerák! Dočkal z úhlu střílel, do střely se vložil Semerák a skóroval. V závěru mohl snížit Svěrkoš, když se jeho mizerný centr skoro stočil do branky.

Kladno překvapivě, ale zaslouženě přejelo Ostravu v poměru 3:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Slavia Praha1494124:831
2.FK Teplice1483322:1227
3.Sparta Praha1482426:1426
4.Viktoria Plzeň1473415:1224
5.Baník Ostrava1465322:1723
6.1. FC Brno1464422:2022
7.Tescoma Zlín1464415:1622
8.České Budějovice1453619:1918
9.Sigma Olomouc144648:1118
10.FK Mladá Boleslav1445516:1617
11.Slovan Liberec1444612:1516
12.SK Kladno1443721:2615
13.Viktoria Žižkov1434718:2613
14.FK Jablonec142579:1511
15.Siad Most1425718:2911
16.Bohemians 1905142488:1910

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (66)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sakra

Reagovat
smazaný uživatel

tiket v riti?

Reagovat
smazaný uživatel

znáš to: neštěstí ve hře, ...

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že Olomouc bude betonovat, myslel jsem, že jeden banán Slávka ušmudlá - no neušmudlala, ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

jenže olomouc nebetonovala, no... ani v závěru ne, slavia si furt musela dávat pozor... jenže slavia nemá doška, kterýmu prochází góly s faulem...

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc hrála v druhé půlce systém 7-2-1. Tomu se alespoň u nás říká beton. Ale na rozdíl od Žižkova před 2 týdny měla celkem nebezpečné brejky, to se jim musí nechat, a souhlasím, že si SKS musela dávat pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

tak těch 7-2-1 jsem neviděl, asi jsem měl špatnej obraz :) ale právě ty brejky byly nebezpečný a slavie žádný velký nápor a obležení branky neměla...

Reagovat
satan_666

já taky ne,tak 8-2-0-0,všech 11 hráčů olomouce bylo buď ve vápně nebo občas i dva tak max deset metrů před vápnem,těžkej a nechutnej beton,po antifotbalu olomouce a teplic který mě nasrali mi dneska pořádně spravil chuť West Ham-Tottenham,to byl fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ze silné čtyřky vyhraje jen Banik.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno-Sparta 1:1

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Brno go!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se ve vlastním zájmu radši k Tipáči nepřibližuj

Reagovat
smazaný uživatel

Že mi to říká člověk, který v životě nevyhrál ani korunu.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš skoro recht - já totiž nesázím, žiju podle kréda "prachy, který si nevydělám, nemám"

Reagovat
-Kopy-

Todle musíme vyhrávat

V prvním poločase jasná penalta na Voříška a zase nic

Ale co nedal Fenin

Reagovat
smazaný uživatel

voříšek pokračoval, kdyby dal řezníček gól a rozhodčí to neuznal a pískal penaltu, kterou by ste nedali, nadával bys stejnak ... člověk si nevybere...

Reagovat
-Kopy-

gól z toho snad nešel ani dát

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, ale tak přece neměl voříšek přihrávat snad? dyť on spadl, polozvedl se a přihrál..kdyby zůstal ležet, tak by to třeba pískal...

Reagovat
-Kopy-

To právě ne, on slyšel, že to nepísk, tak nahrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle plichty nás můžou stát titul

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo jsme my? Slavia, Olomouc, Teplice anebo Boleslav?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No olomouc teda urcite ne

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda na Žižkově v posledni minute prijit o vyhru a pak antifotbal Olomouce , ale porad vidim Slavii jako nej favorita na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten Žižkov byl hnusnej, nehorázná haluz. S Olomoucí měla být Slávka agresívnější, pak by to tam možná procpala, hráči asi měli strach, aby byli fit na LM

Reagovat
rufus

neřekl bych můžou, ale budou..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude Sparta hrát takhle, tak ty plichty budou bohatě stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Na žižkově byl haluzní i první gól, navíc měli domácí mírně více ze hry, bod je ztrátou jen z pohledu pozdního inkasování vyrovnávací branky...

Reagovat
smazaný uživatel

No bahnily se oba manšafty, ale nezlob se, Žižkov hrál chvíli na začátku a chvíli po poločase, jinak je Slávka dusila a její šance byly mnohem nebezpečnější. Neproměnění vyplývá z terénu. V tom blátě se Žižkovu přece jen dobře rozbíjela slávistická kombinace, ale to taky bylo všechno, na co se zmohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bohemka si to dneska podtrhla sestup ji zrejme nemine

Reagovat
smazaný uživatel

bohemka nepouští tolik gólů jako žižkov nebo kladno ... potřebujou začít dávat góly a jsou z toho venku ... stejně tak obráceně, zlepšení defenzívy kladna a žižkova a bohemka se může jít klouzat ... je jasné, že se budou pražáci potápět v sestupovém pásmu, ale o jasném sestupu je ještě moc brzo mluvit...

Reagovat
smazaný uživatel

jenze oni nezacnou davat goly jen tak nemaj na to ani hrace a navic dalsi kolo v Teplicich a pak v Ostrave a bude po podzimu a nevim co bodou na jare chtit nahanet s deseti body, ale treba se mylim...

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, koho koupí ... rozhodně něco udělat musí, jinak sestoupí ... ale 14 zápasů bude dlouhá doba, ve které se ukáže, esli mají na první ligu nebo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

tak do konce sezony este daleko ...ele sem rad ze se Zlínu zadařilo.. :

Reagovat
smazaný uživatel

daleko sice jo, ale Kladno je lepsí nez Bhemka a nikdo jinej nesestoupi...Most pocitam jako druhej tym..

Reagovat
smazaný uživatel

dneska zatim vynikající výsledky, ještě aby Dynamo vyhrálo...

Reagovat
Shevchenko

Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

další zápas venku !!! ty jedou jen aby to vydrželo

Reagovat
smazaný uživatel

tak Viktorka byla hodně poškozena

Reagovat
smazaný uživatel

bud se mi to jenom zdá ,a nebo je fakt ten Matušovič uplné howno ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Brno me teda svoji hrou prekvapilo dnes ma rozhodne na vyhru...

Reagovat
smazaný uživatel

skvelej vykon Brna a Sparta jede z prazdnou

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Řepka - hlavní favorit příští série Star Dance...

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Bych ho viděl do dvojky s Vydrou, taková dvojka bavičů .

Reagovat
smazaný uživatel

Na partnerovi nezáleží, krásně tancoval i s Gašparíkem, tam bych problém neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera ukázal, že je jeden z nejlepších stoperů (jestli ne vůbec nejlepším) v lize. Naopak brňáci se ukázali - nýmand Došek a prase Besta nepatřej do ligy. Naopak výborně zahráli Brnu mladí. Klobouk dolů

PS: za stejný kopnutí bez míče, který včera předvedl Trousil a Polách byl v derby nemilosrdně vyloučen Horváth. To jen tak na upřesnění

Reagovat
Shevchenko

A proto to tak zesral u čtvrtého gólu?

Reagovat
smazaný uživatel

Besta hrál prasácky, stejně jako u vás pořád Došek. Nevím teda, čím Řepka ukázal, že je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ono nastřelit vlastní tyč tak, aby nebyl gól, to už musí bejt ňákej machr.

Reagovat
Shevchenko

Slepice Kalouda ukazuje, že v budoucnu by mohl nakouknout do reprezentace, na MS byl výborný, dneska hrál taky parádně. Jen aby mu to vydrželo. Jinak Polách

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Kalouda super. Takových gólových záložníků nebude nikdy dost, proto má do budoucna velkou šanci.

Reagovat
-Kopy-

Polách byl fantastickej

Reagovat
smazaný uživatel

Liga se nam paradne dramatizuje kdo vi kdo ten titul vyhraje.Jedno je vsak jisty druha liga pro ty kurvy prazsky!

Reagovat
smazaný uživatel

a pro jaký přesně?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska BANIK vyhraje a pekne se nam to zamota

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska BANIK prohrál a pěkně se nám to zamotalo - hlavně boje o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, Slavia si pěknou remízou s týmem Olomouce upevnila vedení v lize, neztratily pouze Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
-Kopy-

njn...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci omlouvat Baník, prohráli zaslouženě, ale na takových terénech by se prostě hrát nemělo. Btw., díky, Bořku.

Reagovat
sansiro

a ještě se vymlouvají na terén vždy, když může Baník poskočit na pěkné místo v tabulce, tak tohle ...

Reagovat
smazaný uživatel

Svetfotbalu.cz je fotbalový web který se zajímá o fotbal a právě ted hledáme někoho kdo by měl zájem se zapojit do sekce Gambrinus liga skusit psát články previews a taky dělat rozhovory s hráči které jste možná doposud měli jen na plakátu. Moje icq je 389-017-960 napiš a domluvíme se!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele