Gambrinus liga souhrn - 13. kolo

10.11.2007, 17:01, aktualizováno 12.11.2007, 19:10
Komentáře a souhrny
Slavia v derby na Žižkově sahala po vítězství, ale nakonec o něj přišla a odváží si jen bod. Její náskok se tak ztenčil na čtyři body, vyhrála totiž jak Sparta, ta zvládla derby s Bohemians, tak Teplice, které si poradily s Budějovicemi. Ostrava ukončila čekání na výhru v moravském derby s Brnem, jež porazila 2:1. Vyhrál i Liberec, na páté místo se po vítězství nad Boleslaví vyhoupla Plzeň.

Sigma Olomouc - FK Jablonec 97 1:1

10.11.2007 15:00

Góly: 11. Milan Fukal (vl.) - 55. Dušan Nulíček

Průměrné utkání na Andrově stadionu skončilo zaslouženou remízou. Skóre otevíral po pěkné akci Randa. V úvodu druhé půle však vyrovnal Nulíček a olomouckým hráčům se již nepodařilo zvrátit vítězství na svou stranu. Jablonec se tak alespoň do pondělí dostal na 14. místo, bod před Bohemians.

V první olomoucké šanci obešel Schulmeister Špita, kterému udělal kličku, ale do prázdné branky zakončoval nedůrazně a obránci hostů míč stihli odvrátit. Na druhé straně Baranek střílel z malého vápna pouze do Drobisze. Pak už šli domácí do vedení. Po ose Schulmeister – Pulkert – Randa zakončoval posledně jmenovaný a hostující Fukal už míč stihl napálit pouze do vlastní branky. Napravit to mohl do správné branky, jeho střela po rozehraném přímém kopu ale proletěla nebezpečně blízko Drobiszovy branky.

Na začátku druhého poločasu mohl zvýšit Rossi, proti hlavičce z malého vápna vytáhl Špit skvělý zákrok. A tak na druhé straně srovnával Nulíček. Hráč, který se na hřiště dostal až po přestávce, již v 55. minutě překonal hlavičkou Drobisze. Olomoucký brankář pak podržel svůj tým proti Barankovu přímém kopu, jehož umístěnou střelu vyboxoval na roh. Hosty zase na bodu udržel Špit, který dalším výborným zákrokem zabránil ve skórování Hubníkovi, který vyslal nebezpečnou křižnou střelu přes Homolu.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK SIAD Most 2:1

10.11.2007 15:00

Góly: 11. Filip Dort, 18. Jan Blažek - 45. Goce Toleski (pen.)

Liberec potvrdil svou formu, potřetí ze čtyř zápasů vyhrál a nejspíše se definitivně dostal ze sestupových vod. Svůj stý ligový zápas oslavil gólem útočník Dort. Poté zvyšoval Blažek, který se tak trefil i ve svém třetím utkání. Po půlhodině hry přišla chvíle rozhodčího Kociána, který nejprve uznal a následně neuznal gól Toleskiho. Ten se však ještě do poločasu trefil z penalty. Ve druhém poločase měli šanci skórovat oba týmy, nakonec ale zaskóroval pouze rozhodčí Kocián, který během pěti minut rozdal tři červené karty.

Hned v páté minutě nechala obrana lehce projít Hodúra středem hřiště, střela ale nakonec minula levou tyč. Za dalších pět minut už Liberec vedl, míč se po rohu vrátil k Papouškovi, jenž opakovaným centrem našel Dorta a ten se hlavou nemýlil. Poté Blažek nejdříve zazdil dobrou šanci slabou střelou z hranice vápna, v 18. minutě si však stylově na prsa zpracoval Papouškův centr a umístěnou střelou po zemi zvyšoval na rozdíl dvou branek.

Pak se o vzruch postaral sudí Kocián. Po uznaném gólu Toleskiho byl postaven míč na půlku pro rozehrání. Liberečtí však protesty donutili pana Kociána promluvit si s asistentem, a poté hlavní arbitr odnesl míč zpět k brance domácích pro rozehrání míče rozhodčího. V nastaveném čase se přece jen hosté snížení dočkali. Mosteckého Holendu podrazil ve vápně Petrouš a penaltu proměnil Toleski.

K vyrovnání měl v 56. minutě blízko Holenda, ale v tváří tvář Zlámalovi neuspěl. Na druhé straně se k odraženému míči dostal Papoušek, který Acevskiho přeloboval, míč směřující do branky nakonec odvrátil Hainault. Mostecký gólman v další šanci vychytal jak Dohnálka, tak dorážku Dorta. Po minutě pobytu na hřišti mohl skórovat hostující Webster, ale Zlámal dobře vyrazil a držel Liberec ve vedení. V 80. minutě oslabil hosty druhou žlutou Prášil. Frejlach ihned nato mohl definitivně rozhodnout, ale hlavičkou z malého vápna přestřelil. Netrvalo dlouho a najednou byl v oslabení Liberc, druhou žlutou dostal domácí Bílek a za minutu jí viděl i Hodúr. V nastaveném čase ještě nechal Holenda dvěma střelami z voleje vyniknout Zlámala, na výsledku už se ale nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Brno 2:1

10.11.2007 17:00

Góly: 26. David Bystroň, 86. Lukáš Magera - 58. Aleš Besta

Baník i přes výhru nepodal žádný oslnivý výkon a vlastně může děkovat pouze brankáři Vaškovi, který vychytal mnohé šance hostů. O vedení Ostravy se v prvním poločase postaral Bystroň. Po změně stran však Besta zaslouženě vyrovnal a zdálo se, že Brno má na úplný zvrat v utkání. Jenže žádnou šanci neproměnilo, a tak se o tři body pro domácí postaral Magera.

První gólovou šanci propásli domácí. Odražený míč po souboji Svěrkoše s Lejsalem nedokázali do branky usměrnit Rajtoral ani Mičola. Ve 26. minutě odcentroval Svěrkoš a před vápnem našel Bystroně, který si míč zpracoval a poté zamířil přesně k tyči. Ke srovnání měl blízko Střeštík. Nejprve tvrdou střelu Vašek vyrazil k Poláchovi, na jehož centr si naběhl Střeštík, ale hlavičku jen taktak vytáhl opět Vašek.

Druhý poločas začali lépe hosté. Aktivní Střeštík však v brejku tři na jednoho selhal a ukopl si míč, Řezník neměl problémy jej odvrátit. Jenže o dvě minuty později našel stejný hráč ve vápně neobsazeného Bestu a ten zblízka nedal Vaškovi žádnou šanci. V další šanci se objevil Kalouda, ale v dobré pozici ve vápně mířil pouze do Vaška. Obrátit stav se pokoušel i Polách, nejprve mířil jeho přímý kop z 22 metrů přesně do šibenice, ale ostravský gólman stačil vyrazit. Poté šel sám na Vaška, ten však dobře vyběhl a brněnský hráč ho nestihl přehodit. To se však podařilo na druhé straně Magerovi proti Lejsalovi a, pro hosty smolně, poslal Ostravu do vedení. To už vydrželo až do konce a Baník ukončil čtyřzápasové čekání na výhru.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - SK Kladno 4:0

10.11.2007 17:00

Góly: 59. Ivo Zbožínek, 70. Vlastimil Vidlička, 75. Libor Žůrek, 84. Vladimír Malár

Zlínští fotbalisté jednoznačně rozdrtil Kladno 4:0, všechny branky padly ve druhém poločasu, který totálně nezvládli hosté. Domácí si tak spravili střeleckou chuť a potvrdili vítězství z Mladé Boleslavi. Zlín se díky dnešní výhře posunul na šesté místo s 19 body. Pro Středočechy to byla třetí porážka v řadě za sebou.

Ti nejvěrnější fanoušci, kteří se nenechali ovlivnit celodenním deštěm, viděli v úvodních minutách nezáživný fotbal. Hrálo se na těžkém terénu, na kterém se dalo těžko kombinovat. Po nudném úvodu se úroveň hry postupně zlepšovala. První vážnější šance se konala díky zlínskému rohu v 13. minutě, kdy Žůrek poslal nacentrovaný míč na hlavu Zúbka, ale jeho pokus zlikvidoval výborným zákrokem hostující brankář Kostolanský.

O deset minut později se ke slovu dostali také Kladenští, když chybnou rozehrávku zlínského brankáře Baranka využil Szabo, který hledal před odkrytou bránou Jeslínka, tomu však chyběl krok k zakončení. Ve 27. minutě si s velkými obtížemi nakonec poradil s přízemní střelou domácího Žůrka gólman Kostolanský, v podobné situaci byl také ve 34. minutě, tentokrát na něj mířil Vlastimil Vidlička. Gól do šaten mohl dostat zlínský tým, když po brejku střílel Jeslínek na vybíhajícího Baranka, který však jeho střelu vyrazil. Míč se opět dostal ke stejnému hráči, ale s ním si tentokrát poradili obránci Tescomy. To byla poslední akce celého poločasu, který nepřinesl žádnou branku.

I v druhém dějství měli domácí častěji míč na svých kopačkách. Zlínské hlediště mohlo konečně zajásat v 60. minutě, kdy otevřel skóre hlavičkou Zbožínek. Tato úvodní branka domácí mužstvo hodně nabudila a hnali se stále do útoku za dalšími brankami. Žůrek mohl o několik okamžiků později zvýšit stav, jenže nastřelil pouze tyč. Zlín pak během čtvrthodiny rozhodl dalšími třemi brankami o jednoznačném vítězství nad Kladnem Postupně se trefili Vidlička, Žůrek a Malár, jenž upravil na konečných 4:0.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 2:0

11.11.2007 17:00

Góly: 30. Marek Jarolím, 43. Martin Fillo

Na horkou půdu rozjeté Plzně, která v posledních čtyřech utkaních dokázala třikrát zvítězit, zajížděla Mladá Boleslav, jež naopak slavila tři body naposledy před měsícem. Pro domácí mluvil také fakt, že doma ještě neprohráli a jejich stadion se stal pro tuzemské soupeře nedobytnou pevností. Boleslav se chtěla pokusit o prolomení tohoto faktu, avšak stejně jako proti Villarealu dvakrát inkasovala a odjela domů jako poražená. Plzeň porazila v utkání 13. kola nejvyšší české soutěže doma Boleslav 2:0.

V Plzni se hrálo za chladného počasí, což se také projevilo na návštěvě, na zápas se vypravilo pouze 2625 diváků. Obecenstvo mohlo první šanci vidět v deváté minutě, kdy Matějovský skoro z poloviny hřiště rozehrával nepřímý volný kop a k překvapení všech přihlížejích jeho střela jen těsně minula tyčku reprezentanta Daňka. O pár minut později se dostával do první šance plzeňských záložník Rada, ovšem po tom, co přesprintoval obránce soupeře, už nedokázal vyzrát na Millera, který jeho střelu levačkou bez potíží kryl. Ve 23. minutě spálil čistou gólovku boleslavský Mendy, ten po centru z levé strany hlavičkoval snad z deseti metrů nad branku. Po půlhodině hry už branka padla, avšak na opačné straně. Marek Jarolím si naběhl na přihrávku Smejkala, s míčem se dostal do pokutového území a celou akci zakončil tím, že elegantně přehodil brankáře Millera - 1:0.

Boleslav se snažila o vyrovnání, jenže proti Vaněčkovi excelentně zasáhl Daněk a tak přišly další šance domácích. Nejprve sice ještě osamocený Smejkal ze tří metrů netrefil branku a zahodil tak obrovskou šanci, kdy stál sám proti Millerovi, ale v další šanci už se nic podobného nestalo a Plzeň zvýšila brankou Martina Filla. Ten se v závěru první půle ocitl sám před Millerem po centru Rótha, napřed pálil hlavou a Miller kryl, avšak z dorážky již padla branka - 2:0.

Do druhé půle nastoupila Boleslav s novým mužem v brance, Miroslava Millera, otřeseného po tvrdém středu se Smejkalem, nahradil Pižanowski. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, nejprve po hodině hry pálil Marek Matějovský a nádhernou střelou ze 30 metrů jen těsně minul branku domácího mužstva, poté se po rohu do balonu opřel Kopic, ale míč minul levou tyč. Třináct minut před koncem mohlo být definitivně rozhodnuto, když pálil Róth, ovšem výborně zareagoval boleslavský brankář.

Nic důležitého se již nestalo a Plzeň si připsala další tři body do prvoligové tabulky.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dynamo České Budějovice 4:2

11.11.2007 17:00

Góly: 5. Pavel Verbíř, 31. Pavel Verbíř, 45. Pavel Verbíř, 52. Martin Fenin - 2. Jaroslav Černý, 12. Václav Mrkvička

Zápas začal se sněhovou vánicí, horší stav trávníku však měl na hru vliv až ve druhém poločase. V prvních dvanácti minutách padly tři branky. Skóre otevřel Černý, vyrovnával šťastně Verbíř a Mrkvička poslal hosty zpět na tři body. Jenže do poločasu otočil stav Verbíř. Svým třetím gólem se navíc stal nejlepším střelcem Teplic za jejich působení v první lize. Na začátku druhého poločasu pak rozhodl tvrdou ranou talentovaný Fenin.

Ve druhé minutě odcentroval Plocek, Mrkvička sklepl pro Černého a ten z hranice penalty dostal hosty do vedení. O pouhé tři minuty později se štěstím srovnal Verbíř. Jeho centr totiž netečován zapadl až do branky. Jenže neuběhla ani čtvrthodina hry, Koukal udělal hrubku ve své šestnácte a technická střela Mrkvičky zpoza vápna vrátila Jihočechům vedení. Další vyrovnání přišlo ve 31. minutě. Fenin šel sám na Kučeru, který nohou vyrazil jeho střelu pouze k Verbířovi, ten si pohrál s hostující obranou a skóroval do prázdné branky. V poslední minutě připravil hosty o penaltu rozhodčí, když Ljevakovičův faul metr ve vápně odpískal jako přímý kop těsně před vápnem. A tak se pár sekund poté mohly na druhé straně radovat Teplice z vedení. Rosa našel dlouhým kopem Verbíře, ten obešel Kučeru a díku hattricku otočil stav.

V úvodu druhé půle našel Rosa Fenina, který bombou z vápna nedal budějovickému gólmanovi šanci a poslal Teplické do dvougólového vedení. Definitivně rozhodnout mohl v 68. minutě Verbíř, ale z dobré pozice z 14 metrů branku netrefil. Dvě šance si poté vytvořili hosté. Mrkvička sám před brankářem trefil pouze Slavíka a Černý z přímého kopu umístěnou střelou k tyčce nechal vyniknout teplického gólmana. V nastaveném čase mohl alespoň snížit Plichta, ale nejdříve trefil pouze Slavíka a dorážka do prázdné branky mířila mimo.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - Slavia Praha 1:1

11.11.2007 20:15

Góly: 90. Richard Kalod - 70. Daniel Pudil

V neděli večer se utkaly v pražském derby týmy Viktorie Žižkov a Slavie Praha, která je lídrem Gambrinus ligy. Hrálo se na těžkém, rozbahněném terénu a podmínky více vyhovovaly domácím. Slavie i přesto, že ještě v devadesáté minutě vedla, výhru neslavila a její náskok na čele se snížil na čtyřbodový.

Domácí začali aktivněji a na těžkém terénu se lépe pohybovali. Už v páte minutě vyslal Švancara do šance Kušníra, ten ale na Vorla nevyzrál. Další šanci měli domácí, když z přímého kopu pálil Kučera a Vorel se mohl jen ohlédnout, jak míč těsně míjí jeho bránu. Ve 23. minutě se zranil slávista Dřížďal a nahradil ho Matej Krajčík, který vnesl do hry chybějící bojovnost a důraz. Slavia zlepšila svou hru a hrozila především zprava, kde úřadovali Milan Ivana a právě Matej Krajčík. Ve 33. minutě měl na hlavě branku Volešák, ovšem hlavičkoval nad.

V druhé půli opět začali aktivně domácí, ale první šanci měli Slávisté, ovšem Suchý napodobil Volešáka a hlavičkoval také nad branku domácího celku. V 70. minutě se po brejku dostal do šance Pudil, postupoval s dvěma spoluhráči na branku Žižkova, ovšem místo centru nebo přihrávky zvolil překvapivou střelu, která znamenalá krásný gól - 0:1. Šanci na zvýšení měl po chvíli Milan Ivana, ale pálil nad branku. A tak padl gól na druhé straně. V nastaveném čase se po nepřehledném závaru před brankou Slávie dostal míč ke Kalodovi, který vyrovnal na konečných 1:1.

Slavia sice nemohla přijít o první místo, ale její náskok na Teplice se snížil na čtyři body a zítra se na stejný rozdíl může dotáhnout i Sparta. Pro Viktorii, od které se čeká boj o záchranu, může mít bod v závěrečném účtování vysokou cenu.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Bohemians 1905 3:1

12.11.2007 17:15

Góly: 30. Martin Zeman, 54. Pavel Horváth (pen.), 70. Libor Došek - 80. Michal Ordoš

V dohrávce 13. kola nejvyšší české soutěžě se v malém pražském derby střetly týmy Sparty a Bohemians 1905. Letenští do zápasu vstupovali jako velcí favorité a svou roli potvrdili, když vyhráli 3:1. Domácí opět dokázali, že momentálně nemají se střílením branek problémy. Sparta je druhá se stejným bodovým ziskem jako Teplice, oba týmy na vedoucí Slavii ztrácí čtyři body.

Sparťané hráli od prvních minut lépe a obrana soupeře často nevěděla kam dřív, přesto první větší šance přišla až po půlhodině hry. Ale hned skončila gólem. Kisel šel do souboje s brankářem Bohemians Sňozíkem, míč se dostal k mladému Zemanovi a ten z první napáli balon v obtížné pozici přesně k tyči. Bránící Marek už gólu nedokázal zabránit. Sparta se tak ujala vedení 1:0.

Další větší šance přišla až ve druhé půli a byla opět gólová, jelikož Horváth úspěšně zakončil ze značky pokutového kopu. Penalta se kopala za faul brankáře Sňozíka na Doška, ten se dostal do úniku, kdy postupoval sám na branku a brankář Bohemians ho podrazil, sám později přiznal, že se jednalo o jasný pokutový kop. Míč si postavil již zmiňovaný Pavel Horváth a nekompromisní ranou do pravého horního rohu penaltu proměnil - 2:0.

Po hodině hry pálil nejprve Došek a dorazit se snažil Kisel, ovšem balon nakonec poslal příliš vysoko a nevyužil tak možnost vstřelit branku týmu, ve kterém hrával. V 70. minutě byl v jasné šanci Kulič, ale nepochopitelně trefil pouze brankáře, ovšem ještě v téže minutě zvýšil na 3:0 Libor Došek. Horváth nacentroval do šestnáctky, Došek předskočil všechny protivníky a nekompromisně zakončil. Neškodní Bohemians i přesto, že prohrávali už o tři branky, dokázali alespoň korigovat, když se stejně jako Došek, tedy hlavou, prosadil útočník Ordoš. V závěru ještě mohl Spartě vrátit tří brankové vedení kapitán Pospěch, ovšem Sňozík kryl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Slavia Praha1393124:830
2.Sparta Praha1382324:1026
3.FK Teplice1382321:1126
4.Baník Ostrava1365222:1423
5.Viktoria Plzeň1363414:1221
6.1. FC Brno1354418:1819
7.Tescoma Zlín1354413:1519
8.Sigma Olomouc134548:1117
9.FK Mladá Boleslav1344515:1516
10.Slovan Liberec1344512:1316
11.České Budějovice1343617:1915
12.Viktoria Žižkov1334618:2513
13.SK Kladno1333718:2612
14.FK Jablonec132569:1411
15.Bohemians 1905132477:1710
16.Siad Most1315717:298

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (43)

Přidat komentář
-Kopy-

Oloumouc blbej

Reagovat
Xavi

To je ta Olomouc.

Reagovat
-Kopy-

Oloumouc blbá zní ale rozhodně hůře

Reagovat
smazaný uživatel

Oloumouc určitě.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Xavi

Blbá Olomouc a máš to.

Reagovat
-Kopy-

tak dobře

Reagovat
HOST*

Vyhoďte Žáka!

Reagovat
smazaný uživatel

mělo to skončit 2-2, nebo ty si někde viděl, aby rozhodčí změnil názor kvůli protestu hráčů? a remíza na liberci by už tak špatná nebyla...

Reagovat
HOST*

kdyby ten gól uznal, tak nemusel nastavovat 4 minuty a ta penalta by se nekopala, takže by to stejně bylo 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ten gol padl po odpiskani, tak nevim co resis, regulerne kazdopadne platit nemel.. jina vec uz je, ze nikdo nevi proc piskal..

Reagovat
Shevchenko

Bystroň

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem tam měl jet, nevidět na bazalech to posrané Brno je škoda.

Reagovat
HOST*Radys

vole

Reagovat
Shevchenko

Já taky Ale na SPartu musím !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo proti Spartě to bude sranda, uvidíš jak tam budou deptat Řepku - ten z toho dostane beztak další zkrat.

Reagovat
Shevchenko

A taky se těším na Matyho

Reagovat
smazaný uživatel

Do mrtvol se nekope...

Reagovat
smazaný uživatel

posranej banik.. taky se ti to moc nelibi co?

Reagovat
HOST*
Reagovat
smazaný uživatel

Uff, ale bylo to o fous.

Magera.

Reagovat
HOST*

Megera rozhodl

Reagovat
Shevchenko

JÓÓÓ! uff

Reagovat
-Kopy-

supr

Reagovat
Shevchenko

Zítra fandím jen hostujícím týmům

Reagovat
HOST*s.a.f.c

Zlín ....Vidlička nádherný gol ...

Reagovat
smazaný uživatel

V každém kole ovlivnění výsledků rozhodčími a jejich hrubé chyby. Za rozhodčí přece někdo zodpovídá. V daném případě je to komunistický lampasák Macela.Vyzývám Předsednictvo ČMFS aby okamžitě tohoto "odborníka" odvolalo z funkce a vyřadilo všechny příbuzné a skoropříbuzné p.Mokrého z listiny rozhodčích Gambrinus ligy.Pivo Gambrinus je světovka a sponzoruje tohleto. Proč_

Reagovat
HOST*

libe na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Verbíř do repre!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaká seniorská by se založit mohla, ty hokejový dokážou docela zabavit.

Reagovat
HOST*cr7

Sparta zejtra prohraje to si piste!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Boooohemians! V lize se udržíme!!!

Reagovat
HOST*

Most, Kladno, Bohemians, Žižkov mezi temito tymy se rozhodne o v stupence do pici....

Reagovat
HOST*

vstupence

Reagovat
HOST*s.a.f.c

Prístí kolo hrajem venku na Bohemce tak sem zvedavý..v posledních dwou zápasech sme si zvedli sebevedomí,zvlást doma proti Kladnu ..zápas jak cip.. ale proti Bohemce bych to vydel na remízu ...uvidíme...jinak bohemka nejlepsí fanousci.

Reagovat
HOST*andy conceicao

jsem rád, že Pospěch potvrzuje repre kvalitu. Limberský s Kladrubským porostou, naopak neefektivní Kulič je out. Škoda Bohemky, mají tam zajímavé hráče, ale kvalita chybí. Nasral mne Kotyza, který i to minimum co Bohemka měla dokázal spolehlivě zazdít, škoda no.

Reagovat
smazaný uživatel

To,co předvedl Kocián v zápase v Liberci je děs. Soudruh Macela by si měl v tom zvěřinci pořádek.

Reagovat
HOST*hafajs

Současná komise rozhodčích s tím není schopná cokoliv udělat, pokud jste viděli vystoupení pravidlového experta ČMFS p.Kureše, tak se nedivte ničemu.Chudák!Taky si pamatuji Macelu jako soudruha, který navíc na hřišti byl dost neukázněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší muž na place asi Limberský. Výbornej výkon podal mladej Zeman a další mladej Kladrubák, dobrá byla i obrana a Kulda vpředu se taky snažil. Naopak nejhorší výkon podal Horváth, kterej ztrácel balony jeden za druhým a zdatně mu sekundoval Kisel. Nevím proč, ale levá strana s mlaďochama včera pravou stranu ze starejma kozákama jasně přehrála, skoro až zadupala do trávníku. Je to k zamyšlení ... Nebyl by v "béčku" další takovej mladej dravec ...? Když bych měl mluvit za sebe, tak se radši podívám na pár takhle bojujících mladíků, kteří třeba zatím nemají až takovou kvalitu a zkušenosti, než se celej zapas koukat na plantajícího se Horvátha, kterej nejenže nic dopředu nevymyslel, ale ještě Bohemce věnoval plno zbytečnej balonů

PS: líbilo se mi, jak si to dával Řepka se Slezákem. Takhle to má vypadat. Žádný bolestínství, žádný simulantství. Prostě jeden proti jednomu - mrtvej nebo živej

Reagovat
smazaný uživatel

PS2: Sparta - posledních 5 zápasů - 5 vítězství, skóre 17:4

Reagovat
HOST*

Jo to je sice pekny, ale co by jste asi chteli kdyz hrajete 2 krat s Bohemkou, s Kladnem a v Moste, jedinou vahu mel vysledek v Tolouse...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Horváthovi byste měli být vděčni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele