Gambrinus liga souhrn - 12. kolo

03.11.2007, 19:03, aktualizováno 05.11.2007, 19:10
Komentáře a souhrny
Slavia v předehrávce dvanáctého kola porazila Teplice a zvýšila svůj náskok v tabulce na svého severočeského rivala na šest bodů. Toho využila Sparta, deklasovala Most 5:0 a dostala se na druhé místo o skóre před Teplice, naopak ztratila Ostrava, prohrála jednoznačně v Budějovicích. Zklamala i Boleslav, na páté místo se tak po výhře nad Bohemians dostalo Brno. V severočeském derby uspěl Liberec...

Slavia Praha - FK Teplice 1:0

03.11.2007 15:45

Góly: 30. Ladislav Volešák

Po dvanácti kolech bude mít Slavia na prvním místě náskok již šest bodů. V souboji proti druhým Teplicím rozhodla nedůraznost hostující obrany po půlhodině hry, kdy se menší Volešák prosadil hlavičkou. V druhém poločase měly oba týmy několik šancí, jak výsledek změnit, ale chyběla lepší přesnost.

Do první šance vybídl Ivana přesným centrem Vlčka, jehož usměrněnou hlavičku vytáhl na brankové čáře Slavík. Ve 30. minutě nacentroval Vlček a mezi nedůraznými obránci Teplic se prosadil výškově strádající Volešák. Dobrá slávistická defenzíva nedovolila Severočechům prakticky nic, Vorel musel zasahovat pouze proti přímému kopu Doležala z třiceti metrů, který ale vypálil prudkou střelu přímo do míst, kde stál domácí brankář.

Ve druhém poločase mohl rychle vyrovnat Verbíř, jeho hlavičku směřující do branky však dokázali domácí odvrátit na roh, z kterého už žádné komplikace nepřišly. Zvýšit mohl Suchý, jeho tvrdá hlavička jen těsně minula branku. První chybu pražské obrany mohl potrestat Fenin, když k němu propadl Smíškův centr, ale Vorel míč vyrazil. Na druhé straně mohl svůj druhý gól přidat Volešák, z voleje však mířil těsně mimo. Rozhodnout mohl Krajčík, ale pouze vystrašil gólmana Slavíka, míč proletěl nad brankou. Zápas nakonec mohl skončit remízou, Kroupa se ocitl sám u levé tyčky, ale míč netrefil a rozvlnil síť pouze z vnějšku.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - Sigma Olomouc 2:0

04.11.2007 10:15

Góly: 42. Jan Novotný, 80. Ondřej Kušnír

Pražané si s Hanáky poradili, i když se překvapivě na hřišti objevila útočná hrozba pro domácí, Melinho. Žižkov rozhodl v závěrech poločasů. Nejdříve se tři minuty před přestávkou trefil po centru Švancary Novotný. Deset minut před koncem zápasu rozhodl o vítězi chladnokrevnou kličkou brankáři Kušnír.

Přes aktivnější začátek Sigmy se do vedení mohli dostat domácí. Švancara našel ve vápně Moughfireho, který chtěl šikovně patičkou zakončit, ale branku těsně minul. Osvěžení do jinak nudného zápasu přinesla Švancarova střela z 20 metrů, která však letěla nad. Ve 42. minutě nacentroval žižkovský útočník do vápna, kde se k míči dostal Novotný, který překonal brankáře Drobisze. Ještě do poločasu mohlo být srovnáno. V nastavené jedné minutě se po rohu dostal ke střele Banaczek, ale Bartalský vytasil důležitý zákrok a podržel domácí.

V úvodu druhé půle mohly skórovat oba týmy. Nejdříve se střídající Schulmeister dostal až před samotného Bartalského, ale střele chyběla přesnost. Na druhé straně mohl zvýšit Moughfire, ale z úhlu se mu nepodařilo zatočit míč do branky. Stejný hráč se v 70. minutě ocitl sám v pokutovém území, ráznou střelu však Drobisz vyrazil. V další šanci nedokázal proměnit dobrý centr Straceného Švancara a mířil jen do boční sítě. V 80. minutě však domácí zaslouženě skórovali. Záložník Kušnír si lehce obešel olomouckého brankáře a rozhodl o dvougólové výhře Žižkova.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Tescoma Zlín 0:1

04.11.2007 17:00

Góly: 30. Libor Žůrek

Zlín překvapivě zvítězil v Mladé Boleslavi. Pro domácí to byl nešťastný zápas, měli více ze hry, nespočetně mnoho brankových příležitostí, ale nikdo z nich nedokázal vyzrát na bezchybného brankáře hostí Víta Baranka. Zato Moravané využili jednu z mála šancí, a tak si díky pozornému Liboru Žůrkovi připisují do tabulky další tři body a po dvanácti kolech mají nashromážděno šestnáct bodů stejně jako jejich dnešní soupeř.

Domácí vstoupili do utkání velice aktivně, vytvářeli si několik zajímavých brankových příležitostí, ale ani jedna z nich neskončila v síti. Nejblíže k brance domácích byl jako první Vaněček, který nedokázal přehodit vybíhajícího zlínského brankáře Baranka. V osmnácté minutě byl střelecký pokus Marka Matějovského zblokován spoluhráčem Táborským, který střílel z místa pokutového kopu, ale jeho střela byla neúspěšná. O šest minut později se k další příležitosti dostal Holub, jenž mířil těsně vedle hostující branky. To byly nejvážnější šance svěřenců kouče Zdeňka Ščasného v první půlhodině hry. Zlín se dostal ke slovu až v 26. minutě, kdy rychlonohý Žůrek sprintoval sám na bránu, ale Kysela ho dostihl a poté mu sebral míč. O pět minut později hosté zasadili těžkou ránu v podobě vstřelené branky do mladoboleslavské sítě. Zlínský gól padl zničehonic. Libor Žůrek potrestal hrubou chybu Rolka a najednou posílá svůj moravský celek do vedení. I přes inkasovanou branku domácí nadále útočili a snažili se o vyrovnání. Největší možnost vyrovnat měl dvě minuty před koncem prvního poločasu Táborský, jenž přestřelil soupeřovu bránu. A tak Zlínští jdou do šatny za stavu 1:0. V prvním dějství hry měli nejvíce ze hry jednoznačně domácí fotbalisté, hosté hrozili z rychlých protiútoků.

I po změně stran měli domácí nejčastěji míč na svých kopačkách. Středočeši si dokázali vypracovat hned několik vyložených šancí. Ale scházela jim koncovka. Největší příležitost ke srovnání přišla v 67. minutě, kdy hostující Baranek parádně vychytal střelu Mendyho. Matějovský a spol. se stále tlačili a tlačili do útoku, ale jejich tlak ztrácel efektivitu. Několik minut před konečným hvizdem rozhodčího Kociána se domácí tým dovolával penalty, když Matějovský vyslal přihrávku do vápna Kalinovi a ten byl faulován, ale Kocián zůstal klidný. To byl poslední podstatný okamžik, který mohl promluvit do konečného skóre utkání. A tak fotbalová Tescoma si překvapivě odváží všechny tři body na Moravu.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Viktoria Plzeň 1:2

04.11.2007 17:00

Góly: 79. Bořek Dočkal - 12. Martin Psohlavec, 39. Zdeněk Šmejkal

Plzeň podruhé v sezoně veze tři body z hřiště soupeře, napravila selhání v poháru proti druholigovým Bohemians a na Kladně vyhrála 2:1. Viktorka se tak posunula v tabulce na pátou pozici, o kterou ji ovšem ještě může připravit Brno, které hraje doma s Bohemians 1905.

Domácí začali aktivněji a již ve druhé minutě protáhl brankáře Daňka kmenový Slávista, nyní hráč kladna, Dočkal, jehož vysunul Szabo. Do vedení šli ovšem hosté, když se trefil Psohlavec. Fillo pálil nepřesně a zmiňovaný útočník Plzně vstřelil z malého vápna vedoucí branku - 0:1. Západočeši po gólu převzali otěže zápasu a byli aktivnějším týmem. Po čtvrthodině hry zahrál nepovedenou malou domů Killar a Psohlavec málem zvýšil vedení Plzně, jenže brankář Pavlík stihl včas vyběhnout. O dvě minuty později se do šance dostával Fillo, který se snažil obejít i brankáře Pavlíka. Ten se ale přelstít nenechal a celou situaci zachránil.

Ve 30. minutě se osmělili také domácí, ale střela Cigánka minula bránu. A když se z trestného kopu neprosadil ani Dočkal, padla branka na straně druhé. Na 0:2 zvyšoval Šmejkal. Přímý kop Jarolíma se dostal ke Šmejkalovi, kterému se míč sice trochu zamotal na kopačkách, ovšem i v leže ho dokázal dopravit za záda Pavlíka. O poločase byl tedy stav zaslouženě 0:2.

V druhém poločase se do šancí více dostávali domácí, ale na víc než korigování výsledku již neměli. Střelu Jeslínka odvrátili hosté na roh a proti střele Kúdely se opět vyznamenala obrana hostí. Čáp palil nad a Jeslínek se ve vápně nedokázal po sérii kliček prosadit, snížení přišlo tedy až deset minut před koncem, když nejprve Dočkal napálil z přímého kopu zeď, ale z dorážky se již nemýlil a vymetl růžek Daňkovy branky. Na stavu se již nic nezměnilo a Plzeň si veze z Kladna tři body za výhru 1:2.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava 3:0

04.11.2007 17:00

Góly: 3. Václav Mrkvička, 6. Tomas Radzinevičius, 23. David Horejš

Skvělý začátek přinesl Jihočechům cenné tři body. Proti Baníku rozhodli v úvodních minutách, a s třígólovým mankem si dlouho bezzubý Baník nevěděl rady. Již v 6. minutě vedly Budějovice o dvě branky, když přesných přihrávek Černého nejdříve využil Mrkvička a následně Radzinevičius. Zápas pak rozhodl lehkým prodloužením míče hlavou až do branky Horejš.

Do první šance poslal kolmou přihrávkou Černý Mrkvičku, který dělovkou rychle otevřel skóre zápasu. O chvíli později vybídl podobnou přihrávkou Černý tentokrát Radzinevičiuse, ten poslal míč přesně k tyči a Vašek lovil podruhé za šest minut míč ze sítě. Děsivý úvod pro Baník završil Horejš, který si naběhl na přední tyč při Vozábolovo rohu a hlavičkou dostal míč potřetí za záda ostravského brankáře. V závěru poločasu mohl zvýšit Vozábal, jedovatou skákavou střelu chytal Vašek nadvakrát. Na druhé straně chyběl Varadimu krok, aby zakončoval do prázdné branky.

Na začátku druhé půle střílel Radzinevičius technicky jen těsně mimo. O šanci se postaral Černý, jeho střele chyběly decimetry, jinak by Vašek moc šancí k zachycení neměl. Dobře hrající Radzinevičius pálil v další šanci z otočky nad. V 69. minutě přišla první střela mezi tři tyče pro hosty. Přímý volný kop Magery vyrazil domácí Kučera. O poslední ohrožení branky se postaral opět trestným kopem Magera, ale jeho tečovaná střela nakonec skončila těsně vedle.

Více informací k zápasu

FK SIAD Most - Sparta Praha 0:5

04.11.2007 17:00

Góly: 11. Marek Kulič, 57. Marek Kulič, 68. Jan Rezek, 84. Daniel Kolář, 88. Libor Došek

Sparta přijela v neděli na půdu sestupem ohroženého Mostu, pro který by byl každý bod z tohoto duelu zlatý, ovšem překvapení se nekonalo a letenští rozstříleli svého soka vysoko 5:0. Sparta se díky vysoké výhře posunula už na druhou pozici v tabulce, když ztrácí šest bodů na vedoucí Slavii, Most si porážkou upevnil postavení na chvostu tabulky.

Za Spartu již mohl nastoupit potrestaný Tomáš Řepka a taky se objevil v základní sestavě na svém tradičním postu stopera, kolegu mu dělal Michal Kadlec. Sparta začala aktivně a zatlačila Most na jeho polovinu, nápor slavil úspěch již po jedenácti minutách hry, kdy se prosadil reprezentant Kulič, který posadil pouze na lavici náhradníků Libora Doška a nastoupil spolu s Miroslavem Slepičkou na hrotu letenské sestavy. Po rychlé akci se do pokutového území Mostu dostal Slepička, který s pomocí domácího hráče posunul balon na Kuliče a ten propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:1.

Zdálo se, že se nápor Sparťanů po vedoucí brance utlumil, ovšem ve 20. minutě se do šance hnal opět agilní Kulič a nechal vyniknout domácího brankáře Acevskiho. Další šance hostí přišla v 37. minutě, když střílel Miroslav Slepička. Ten nejprve trefil brankáře domácích, míč se přesto snášel do brány a až na poslední chvíli ho vykopnul jeden s hráčů Mostu. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:1, který byl pro domácí více než milosrdný. Sparta Most přehrávala a její vedení mohlo být vyšší.

Ve druhé půli začali o něco lépe domácí, ovšem kanonýr Toleski branku nedal, a tak se slavilo na druhé straně, to totiž vstřelil svou druhou branku Marek Kulič. Kisel poslal dlouhou přihrávku na Kuliče, ten ji nestihl a míč se dostal k domácímu brankáři, kterému ovšem na kluzkém terénu balon vypadl a Kulič pohodlně zvyšoval do prázdné brány - 0:2.

Most se po smolné brance již k ničemu nedostal, a tak se konaly hody ve prospěch letenských. Na 3:0 zvyšoval Jan Rezek, když se k němu odrazil míč po závaru před brankou Mostu. Hráč oblékající rudý dres nezaváhal a uklidil míč krásně k tyči Acevskiho brány. Most byl bezradný a fanoušci Sparty jistě začali vzpomínat na závěr minulého ročníku Gambrinus ligy, kdy Sparta nad stejným soupeřen na Letné vyhrála 5:0.

A tomuto výsledku tým v rudém přiblížil o něco více střídající Daniel Kolář, který po přečíslení střílel podél vybíhajícího brankáře domácích. Sparťané se po špatně sehraném rohu Mostu dostali do přečíslení čtyři na jednoho a pohodlně skórovali. Když už se zdálo, že zápas skončí čtyřbrankovým debaklem, přiběhl Libor Došek a zatloukl poslední hřebíček do rakve Mostu. Kolář centroval, Došek míč výborně trefil a bylo dokonáno - 0:5!

Most působil bezradným dojmem, Sparťané podali nadstandardní výkon a zaslouženě zvítězili.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Bohemians 1905 2:0

04.11.2007 20:15

Góly: 46. Tomáš Polách, 48. Luboš Kalouda

Skvělý vstup do druhé půle rozhodl o vítězství Brna, které se tak dostalo již na pátou příčku. Obvyklý bojovný výkon Bohemians dlouho držel bezbrankový stav. Prakticky ihned po změně stran se však trefil Polách a chvíli poté Kalouda. Ten, kdo tedy nestihl první tři minuty druhého poločasu, přišel o vše podstatné. Pražané tak již počtvrté jedou domů bez bodu.

Do první šance sklepl míč Besta Kaloudovi, který v pádu nadělal Sňozíkovi problémy, ale gólman míč vyrazil. I s další střelou měl pražský brankář co dělat. Střeštíkova slabá střela mu vypadla z náruče, k míči se dostal Besta, ale zakončit nedokázal. Ve 21. minutě o poznání povedenější Střeštíkovu střelu opět brankář Bohemky vyrazil, ke dorážce se dostal Polách, ten však přestřelil. Na druhé straně mohl trestat Moravec, když proběhl neatakován obranou, ale střelu k levé tyči vystihl Lejsal. Ve 40. minutě musel Lejsal znovu vytáhnout skvělý zákrok. Trousil nebyl dostatečně důrazný v souboji s Haškem a ten z deseti metrů jedovatým pokusem prověřil gólmana.

Po pár vteřinách druhé půle se po centru Besty napřáhl k voleji Polách a Sňozík se za ranou k tyči pouze ohlédl. O chvíli později nahrával střelec Polách Kaloudovi, ten si pohrál s Rychlíkem a umístěnou ráznou střelou zvýšil na 2:0. Skvělou pětiminutovku mohl završit Besta, který ovšem sám před brankářem minul branku. Do dvou šancí během jedné minuty pak vybídl hosty centrem Moravec. Nejdříve nedal dost důrazu střele Hašek, poté Slezák. Na druhé straně se, po sérii zblokovaných střel na malém vápně, dostal k lobu Besta, ale míč skončil na síti. Třetí gól ještě mohl přidat Večeřa, ale v souboji proti Sňozíkovi prohrál. Bohemians už se na zvrat nezmohli a domů se tak vrací s prázdnou.

Více informací k zápasu

FK Jablonec 97 - Slovan Liberec 1:2

05.11.2007 17:15

Góly: 61. Jan Svátek - 19. Jan Blažek, 30. Jan Nezmar

Liberec vyhrál na hřišti svého severočeského rivala z Jablonce a po čtvrté v řadě neprohrál. V prvním poločase využili liberečtí hráči chyb domácí obrany při centrech. Nejdříve Blažek po přiťuknutí Papouška skóroval tvrdou střelou zblízka, poté neatakovaný Nezmar hlavičkoval bez větších problémů. V 61. minutě už pouze snižoval pěknou střelou zpoza vápna Svátek.

V 19. minutě podběhl Šinglárův centr Flachbart, Papoušek hlavičkou sklepl na Blažka a ten pohotovou střelou nedal Špitovi šanci. Ve 29. minutě těsně před Nezmarem odhlavičkoval centr do dobré pozice Krejčí. Za minutu však Nezmar zcela nekrytý již hlavičkoval přesně do brány. Třetí gól málem přidal Hodúr, jeho dalekonosná střela nakonec letěla dva metry vedle. V poslední minutě mohl snížit Hloušek, ale zakončení skluzem mířilo mimo.

V druhém poločase mohl nejdříve zvýšit Nezmar, který lízl Papouškův centr, jenže míč skončil těsně vedle Špitovy branky. Po hodině hry obsazený Zelenka vrátil na vápno míč Svátkovi a ten přízemní mířenou střelou vrátil domácí do hry. Zlepšená hra Jablonce však přinesla už jen jedinou vážnější šanci. Odražený míč se dostal k Flachbartovi, dobrou střelu z pětadvaceti metrů Zlámal chytil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Slavia Praha1292123:729
2.Sparta Praha1272321:923
3.FK Teplice1272317:923
4.Baník Ostrava1255220:1320
5.1. FC Brno1254317:1619
6.Viktoria Plzeň1253412:1218
7.FK Mladá Boleslav1244415:1316
8.Sigma Olomouc124447:1016
9.Tescoma Zlín124449:1516
10.České Budějovice1243515:1515
11.Slovan Liberec1234510:1213
12.SK Kladno1233618:2212
13.Viktoria Žižkov1233617:2412
14.FK Jablonec122468:1310
15.Bohemians 1905122466:1410
16.Siad Most1215616:278

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Byl vlastně Fenin na hřišti?

Reagovat
-Kopy-

Já jsem nekoukal, ale zajímalo by mě, jestli dal tyčku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal, jedné "osobnosti" to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, někteýrm nedošlo, že ta tyčka nebyla myšlena jako vážný tip. Příště budu myslet i na ty méně obdařené.

Reagovat
HOST*fiffty

červeno bílá:)

Reagovat
HOST*Radys

proč nechytá Vaniak ???

Reagovat
-Kopy-

protože momentálně je lepší Vorel

Reagovat
HOST*Radys

podle mně není, jen dostal 7 kousků od Arsenalu za který nemohl a on tam hned strčí Vorla.

Reagovat
-Kopy-

podle KJ jo

Reagovat
smazaný uživatel

No udělal tam kiks před 3. gólem. V poslední době nebyl už takovej jako na začátku sezóny. Nicméně si na sebe už dávno vydělal.

Reagovat
HOST*Radys

no jo, ale s takovou malou domů by měl problém kdejaký brankář, takle se na gólmana malá domů neposílá, nemůžu si pomoc, ale Vorel je oproti Vaniakovi poloviční

Reagovat
-Kopy-

ježiš marjá, ty si zaujatý, ten Vaniak je tvůj táta ne ?

Reagovat
HOST*Radys

nebylo by to špatný, čus

Reagovat
smazaný uživatel

Ta malá domu od Pudila byla špatná, ale Vaniak si zase blbě vyběhl, neodhadl krok. Poslední zápasy byl už prostě slabší než dřív, otázkou taky je, jestli před Jarolímem nevypustil něco z pusy nebo si nezačal myslet, že nemusí makat...

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední úvahy bych vyloučil, zkrátka už se mu nedaří tak jako na začátku sezony a v tomto případě je hlavní to, že KJ chtěl logicky nějak nakopnout tým, který byl psychicky dole a když jsou dva vyrovnaní brankáři, tak tam prostě dal toho druhého. Nic víc za tím nehledejte.

Reagovat
HOST*

to ste celý vy -slavisti ubrečeni.nebýt vaniaka tak ste nikdy nezkusily co to je liga mistru.vorel dostane s arsenalem 10.jo a včera s teplicema hralo naše nejlepší mušstvo,tak to je hnus.

Reagovat
HOST*

ty seš asi velkej debil vid?

Reagovat
HOST*

jo debile

Reagovat
HOST*alegre

No to je úroveň! Čeština jak poleno, slovní zásoba na úrovni retardovaného polointeligenta! Vrať se do školy, teda jest-li jsi tam vůbec někdy chodil. Vypadáš na Sparťana, ale ono je to asi stejně jedno... Takových jako jsi ty je mezi "fanoušky" všech klubů dvanáct do tuctu!

Reagovat
HOST*alesh

Vyborne Vileme, naprosty souhlas. Nechci Vas moc nabadat, ale bylo by velmi prinosne, aby jste reagoval i na jine prispevky, nez o Slavii. Trochu to tu chybi...:-)

Reagovat
HOST*alegre

Hmmm, reaguji opravdu jen na prispevky o Slavii a na clanky o prohrach Realu ! Ale ja fakt ted nemam cas a taky mi chybi ta spravna "spisovatelska slina"! Ale stranka je dobra, kluci se snazi, navstevnost vysoka!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Baník jede

Reagovat
smazaný uživatel

ŽIŽKOV TEMPO! Počet vítězství narůstá, letos to chce se udržet, příští rok poháry

Reagovat
smazaný uživatel

No to určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra v poháru možná zapříčiní uefu už letos)

Reagovat
smazaný uživatel

KING BANÍK

Reagovat
HOST*

Baníčku my jsme s tebou, neopustíme tě...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy tě nezradíme, bo my ti věříme!!!

Reagovat
M11

SLOVACKO

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček trojka v Budějkách. Dále nechápu, jak může Zlín vyhrát v Mladé Boleslavi. Sparta dát pět gólů Mostu.

....

Reagovat
smazaný uživatel

To první přejdu se slovy, že vám váš útok opravdu můžu jen závidět ( ), to druhé mě přivádí k článku http://totalsport.cz/index.php?page=rubriky&id=93&kat=2&cti=1 a důvod třetí události uvidíme proti Toulouse. Při dvou trefách Marka "tlustej je dres, já ne" Kuliče bych se nenervoval.

Reagovat
HOST*s.a.f.c

zlín RESPEKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zlín ten je musel ke konci okopávat aby udržel vítězství. Nesympatické mužstvo stejně jako v hokeji

Reagovat
HOST*

a komu fandis ty voee????????

Reagovat
smazaný uživatel

Když už teda naší "ligu" tak fandím Liberci. Jinak mě GL nechává klidným, ale ZL prostě nikdy fandit nebudu ani v hokeji! Jestli jsem pro tebe vůl to je mi jedno nechává mě to naprosto klidným.

Reagovat
HOST*s.a.f.c

šak v pohode ..nikdo ti neříká abys fandil Zlínu fandi si komu chceš...myslym ze zlín udělal pro ty tři body max.i za cenu toho jak říkáš okopávání..to stálo za to ..Boleslav mela šance ..ale nedařilo se v koncovce ..nebo nás podržel Baranek ..každopádne pro boleslav dobrá příprava na Villarreal

Reagovat
HOST*s.a.f.c

žůrek respekt ..Zlín ..jen tak dál..

Reagovat
HOST*

Zlinecek stika lig(i)

Reagovat
smazaný uživatel

Propadák Boleslavi,ale hlavně debakl Ostravy,to je klasika. Je vidět,že Ostrava má do top týmu daleko. Co se týká vítězství Sparty,to bych nepřeceňoval,Most byl slaboučký jako čajíček. Bohemka asi opět půjde do suterénu a Slavia sice vyhrála,ale s velkým štěstím. Ovšem tři body se počítají.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí bych v tom nehledal, spíš byla "méně špatná" než Teplice. S návratem zraněných to půjde nahoru nahoru, aspoň o kus.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele