Gambrinus liga souhrn - 10. kolo

19.10.2007, 20:24, aktualizováno 22.10.2007, 19:22
Komentáře a souhrny
Slavia v čele Gambrinus ligy utíká svým pronásledovatelům, po výhře nad Plzní má už pětibodový náskok. Druhé Teplice prohrály v Olomouci, třetí Baník uhrál jen bod v Jablonci a stejně dopadla Sparta na hřišti Českých Budějovic. Liberec poprvé vedený koučem Škorpilem vyhrál v Mladé Boleslavi a odpoutal se ode dna, Žižkov doma porazil Zlín.
Slavia Praha - Viktoria Plzeň 3:0
Branky: 3. S. Vlček, 47. M. Suchý, 60. S. Vlček
Slavia na úvod desátého kola Gambrinus ligy nepřipustila překvapení a Plzeň porazila jednoznačným výsledkem 3:0. Samotná hra ale tak jednoznačná nebyla.

Sešívaným skvěle vyšel hned úvod zápasu. Už ve třetí minutě se míč po ose Krajčík - Jablonský dostal k Vlčkovi, ten se ve vápně otočil a mířil přesně - 1:0. Slavia tak sice hned z prvního útoku udeřila, ale jinak to z jejího pohledu zdaleka nebylo ono. Plzeň totiž byla lepším týmem a vypracovávala si šance, domácí zachraňoval skvělými zákroky Vaniak. Nadvakrát vychytal Filla, poradil si s dělovkou Jarolíma, likvidovat musel i nepovedený obranný zákrok Hubáčka. Na druhé straně gólman Daněk zasahoval proti tvrdé ráně Jablonského nebo povedeném přímém kopu Volešáka.

Plzeň určitě do druhého poločasu vstupovala sebevědomě, věřila, že dokáže vyrovnat. Ale dostala studenou sprchu, Slávisté opět z prvního útoku dali gól. Přímý kop zahrával Volešák, našel přesně hlavu Marka Suchého a poprvé ve své ligové kariéře rozvlnil síť za soupeřovým brankářem - 2:0. Hosty druhý gól srazil do kolen. Sešívaní se naopak uklidnili a brzy přidali ještě třetí. Do brejku se dostal Suchý, poslal centr na Vlčka a ten parádní ranou stanovil na konečných 3:0.

Vítězství ještě mohli zvýraznit Šenkeřík a Ivana, ale jejich neproměněné šance domácí mrzet nemusí. Slavia se udrží v čele ligy, na druhé Teplice má momentálně k dobru pět bodů.
více informací
Sigma Olomouc - FK Teplice 1:0
Branky: 3. T. Melinho
Tepličtí fotbalisté potvrdili své prokletí na moravských trávnících, letos již po čtvrté nedokázali vyhrát, potřetí pak nedokázali dát alespoň gól. Celý zápas tak rozhodla střela Melinha už ze třetí minuty. Olomouc prodloužila sérii neporazitelnosti na pět zápasů.

Olomouc začala skvěle. Hned ve třetí minutě se před Melinhem rozestoupila obrana, brazilský záložník vystřelil ze 17 metrů a přesnou ranou k tyči otevřel skóre. Ve 20. minutě napřáhl z přímého kopu Kaufman, ale rázná střela proletěla jen těsně vedle. První poločas se pak dohrával zejména ve středu pole, nebezpečné přihrávky do vápna vždy v klidu pokryli brankáři.

Druhý poločas patřil Teplicím. V 63. minutě po samostatné akci vystrašil domácí fanoušky Verbíř. O deset minut později se ve vápně ocitl osamocený Fenin, který ale ve stoprocentní šanci trefil pouze Drobisze. Chvíli poté sklapla ofsajdová past domácích na prázdno, souboj Fenin – Drobisz vyzněl opět lépe pro olomouckého brankáře. Na potřetí už vyhrál Fenin, ale jeho lob směřující do branky vyhlavičkoval Šuškavčevič. Když v 85. minutě nedokázal dobré šance využít k druhému uklidňujícímu gólu Pulkert, zápas skončil nejtěsnějším možným vítězstvím pro Olomouc.
více informací
Viktoria Žižkov - Tescoma Zlín 2:0
Branky: 30. T. Procházka, 47. O. Kušnír
V nedělním dopoledni byl opět vidět starý Zlín ze zápasů venku. Bezzubý útok postrádal jakýkoliv nápad a nakonec můžou být hosté rádi, že prohráli pouze o dva góly. Vítězná trefa patří Procházkovi, který se prosadil při rohu. Dvě minuty po přestávce pak pojišťující gól přidal dobře hrající Kušnír.

Do první šance dostal svým centrem Švancara Kušníra, ale ten z dobré pozice mířil nad. Ve 13. minutě si hráči role vyměnili, tentokrát domácí útočník trefil boční síť. Po půlhodině hry zahrával Moughfire rohový kop, na který si naskočil Procházka a poslal domácí do vedení. Ve 38. minutě napřáhl z velké dálky Kušnír, Baránek měl s jeho střelou problémy, ale nikdo z domácích se k dorážce nedostal.

Chvíli po změně stran se ve vápně uvolnil aktivní Kušnír a Baránek musel lovit míč ze sítě podruhé. Domácí nepřestávali hrát dopředu. Švancara našel centrem Novotného, jehož hlavička těsně minula branku. V 62. minutě se sám před brankářem ocitl domácí Tunga, ale zlínský gólman předvedl dobrý zákrok. Zlín se snažil, ale do žádné výraznější šance se nedostal. V 81. a 85. minutě mohl Švancara zasadit rozhodující úder, Baránek však stále držel jiskřičku naděje. První a poslední šance Zlína ale přišla až v 90. minutě, Bačovu střelu ve skluzu dokázal Bartalský skvěle zlikvidovat.
více informací
FK Jablonec - Baník Ostrava 1:1
Branky: 3. M. Baranek - 79. F. Rajtoral
Baník nevyužil šanci dostat se na druhé místo, po boji na Střelnici si odváží pouze bod. Hned ve třetí minutě otevřel skóre jablonecý Baranek. Jenže několik nevyužitých příležitostí na zvýšení vedení vedlo k zasloužené vyrovnávací brance Rajtorala, který na hřiště vstoupil až v druhém poločase.

Už ve třetí minutě se Jablonec dostal do vedení, když se po chybě Bystroně dostal k míči Baranek a levačkou zpoza vápna mířil přesně k tyči. V 9. minutě mohl skórovat znovu, ale z úhlu mířil tvrdou ranou těsně nad. První šanci hostů měl Svěrkoš, dobře mířenou střelu zpoza vápna vytáhl Špit na roh. Ve 29. minutě zahrál Fukal ve vápně nejspíše rukou, Baník však místo penalty kopal pouze roh. Zvýšit tak mohl hlavičkou Zábojník, ale branku těsně přestřelil. Podobně si na druhé straně vedl o dvě minuty později Svěrkoš. V závěru poločasu pak mohl skórovat Svátek, který dostal dobrou kolmici od Klapky, ale Vašek byl pozorný a těsně před jabloneckým útočníkem zasáhl.

Druhé dějství patřilo hostům. Proti Markově hlavičce se vytáhl Špit. Minutu nato střílel ze šestnácti metrů Čoupek těsně mimo. V 58. minutě pak přešel Metelkův centr až k Řezníkovi, který překvapen nedokázal zakončit. Šanci na pojištění vedení zahodil Klapka, když hlavičkou ve výhodné pozici těsně přestřelil. V 79. minutě se tak po Zeherově přiťuknutí mohl z vyrovnávací branky radovat Rajtoral, který poslal míč do protipohybu Špita. V posledních minutách pak skóroval Zeher, ale rozhodčí gól kvůli ofsajdu neuznal, což hostující hráči nesli dosti nelibě a dávali to hlavnímu arbitrovi Královci znát. Nebylo jim to nic platné a domů si vezou jen bod.
více informací
SK Kladno - Bohemians 1905 2:1
Branky: 9. T. Čáp, 44. J. Jeslínek - 39. L. Matůš
Bohemka přijela na Kladno prolomit sérii proher, soupeř chtěl konečně, od debaklu kdy nasázel pět branek Budějovicím, vyhrát. Hrálo se za chladného počasí, dokonce padal sníh, ale přesto si na čtyřtisícový kladenský stánek našlo cestu 3725 diváků. Velký podíl na této kulise mají fanoušci Bohemians, kvůli kterým musel být v druhé půli zápas dokonce na chvíli přerušen.

V deváté minutě zahrávali kladenští přímý kop ze vzdálenosti 32 metrů. Míč si postavil Tomáš Čáp, vůbec se nerozpakoval a s pomocí tyče napálil balon až do sítě. Za překrásnou střelou se mohl Sňozík, hájící branku Bohemians, jen ohlédnout - 1:0. Z vedení se však Kladenští nemuseli radovat dlouho, protože o dvě minuty později se dostal do šance Matůš, ovšem jeho střela těsně minula tyč. Po dalších dvou minutách pálil ještě hráč zelenobílých Bartek, ale Pavlíka v bráně Kladna jeho pokus nezaskočil.

V 18. minutě vystihl rozehrávku soupeře Kúdela, kmenový Sparťan, jenž je v Kladně na hostování, ovšem přihrávka na Gecova, prozměnu Slávistu, nebyla dobrou volbou. Šest minut před koncem poločasu přišla chvíle Bohemians. Gólmanovi Kladna vypadl po centru balon a Matůš pohodlně skóroval do prázdné brány - 1:1. Fanoušci Bohemky se ovšem neradovali dlouho. Minutu před odchodem do kabin vrátil domácím vedení Jeslínek. Ve středu hřiště našel Čáp, autor první branky, Szaba, ten posunul na Jeslínka, který střílel technicky k levé tyči. Sňozík navíc při střele podklouznul a neměl tak moc šancí zabránit brance - 2:1.

V druhé půli se moc pěkně nehrálo a podepsal se na tom hlavně rozbahněný terén. Oba týmy zahrávaly nebezpečné rohové kopy, ovšem ani kladenský Bartoš, ani hostující Růžička na balon nedosáhli. Bohemians mohli srovnat po hodině hry, kdy sám na Pavlíka postupoval střídající Ordoš, jenže se ukvapil a z hranice šestnáctky pálil vedle. V osmdesáté minutě mohl definitivně rozhodnout kladenský Zoubele, ale pouze rozezvonil brankovou konstrukci. Osm minut před koncem ještě pálil Ordoš, ale Pavlík balon kontroloval.

Poté přišla chvíle fanoušků Bohemians. Chvíle, kterou musela uklidnit policie, jelikož fandům Klokanů se zdálo, že by se měla kopat penalta, a tak začaly létat na hřiště sedačky. Po pěti minutách trapného chování pražských příznivců se mohlo pokračovat a Bohemians mohli vyrovnat. To by ovšem nesměl Adam pálit pouze do tyče.
více informací
Siad Most - 1. FC Brno 2:2
Branky: 42. T. Pilař, 89. T. Pilař - 18. J. Trousil, 24. T. Došek
Dobrý vstup do utkání měli hosté. Využili své první dvě šance, nejdříve Trousil potrestal chybu Svobody, poté Došek využil zaspání domácí obrany. Do poločasu stihl snížit Pilař, který se v 89. minutě stal hrdinou domácích, když se štěstím dopravil míč do sítě a vyrovnal.

K čemu byla domácím větší aktivita v počátku zápasu, když se z prvního pořádného útoku Brna mohli radovat z vedoucí branky hosté. Střeštík svým centrem našel přesně hlavičku Trousila, který po špatném vyběhnutí Svobody neměl větší problémy skórovat. O chvíli později našel Besta ve vápně Doška, který zvyšoval do prázdné branky. Most se poté snažil o vrácení se do hry. To se mu podařilo ve 42. minutě, když Holendův centr přesně nasměroval z voleje Pilař.

V 56. minutě mohlo být vyrovnáno, Trousil si nešikovně poslal míč na vlastní bránu a Lejsal měl co dělat, aby jej zachytil před brankovou čarou. Zápas přinášel mnoho tvrdých osobních soubojů, šancí bylo pramálo. V 77. minutě měl blízko k rozhodnutí Kalouda, jeho střela z první pouze rozezněla tyč. 89. minuta přinesla dvě šance domácích. Da Silva nejdříve neuspěl proti Lejsalovi, který střelu vyrazil. Stejný hráč poté kopl rohový kop, míč se odrazil až k Pilařovi, jehož tečovaná střela skončila za bezmocným brněnským brankářem.

Most je, co se počtu gólů týká, s přehledem nejatraktivnějším týmem v lize. Sice má nejhorší obranu, inkasoval už jedenadvacetkrát, ale zároveň se pyšní třetím nejlepším útokem - gólů nastřílel šestnáct a už jen Baník (17) a Slavia (21) jich daly víc.
více informací
České Budějovice - Sparta Praha 1:1
Branky: 50. J. Černý - 77. M. Slepička
Horký kandidát na titul přijel jako velký favorit na hřiště ambiciozních Budějovic. Spartu čekal zajímavý zápas, jelikož proti ní stál bývalý trenér a miláček sparťanského publika, František Straka, navíc letenští měli co napravovat. V posledních čtyřech utkáních totiž třikrát prohráli, naposledy doma v derby se Slavií 2:0, když se navíc nechal vyloučit Pavel Horváth a tudíž v dnešním utkání nemohl nastoupit.

Už v páté minutě se dral do šance Kulič, ovšem tísněn obráncem a díky včasnému vyběhnutí gólmana Budějovic Kučery ji nedokázal nijak zužitkovat. Po půlhodině hry Jihočeši zahrávali standardní situaci, kterou rozehrál Vozábal. Jeho balon prošel skrumáží těl až k Mrkvičkovi, ten ale pár metrů před brankou mířil vedle. V závěru první půle se do obrovské šance dostala Sparta, nejprve zblízka pálil do Kučery letenský Došek, poté se ještě míč dostal ke Kolářovi, jenže ten trefil pouze obránce ve fialovém dresu.

Do druhého poločasu nastoupila Sparta už bez Daniela Koláře, jehož nahradil Ludovic Sylvestre. Po dvou minutách z druhé půle na Poštulku střílel Mrkvička, kterému přiťukl balon Peroutka, jenže pouze nastřelil tělo sparťanského dlouhána. Chvíle Budějovic měla teprve přijít a stalo se tak v padesáté minutě hry, kdy z přímého kopu střílel Jaroslav Černý. Sice pálil z velké dálky a Poštulka by jeho střelu nejspíše kryl, jenže ta nešťastnou tečí Sylvestreho stojícího ve zdi zcela změnila směr a sparťanský gólman už se ke druhé tyči nestačil přemístit - 1:0.

Letenští byli golem otřeseni a kazili lehké balony, zato Jihočeši v pohodě kombinovali na půli Pražanů. V 70. minutě měla Sparta šanci na vyrovnání, když hlavou střílel Došek, ovšem Kučera reflexivně zabránil brance. O sedm minut později přišel podpořit ofenzívu Sparty Miroslav Slepička a při prvním kontaktu s balonem vstřelil branku. Střídající Matušovič rozehrál přímý kop, míč se dostal na reprezentanta Zdeňka Pospěcha, který vypálil na Kučeru. Budějovický brankář míč neudržel a Slepička zakončooval do prázdné branky - 1:1.

V 80. minutě ještě nebezpečně střílel z přímého kopu agilní Černý, ovšem minul a na výsledku se už nic nezměnilo. Sparta opět nevyhrála a zítra ji v tabulce může předskočit Mladá Boleslav. Na Slavii ztrácí už osm bodů.
více informací
FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 0:2
Branky: 51. J. Bílek, 65. J. Nezmar
V pondělní dohrávce 10. kola se Mladá Boleslav mohla vyhoupnout před pražskou Spartu na čtvrtou příčku tabulky. Šanci měla velkou, jelikož hrála na domácím stadioně, navíc s mízerií se potýkajícím Slovanem Liberec. Severočechy poprvé vedl staronový trenér Ladislav Škorpil a jeho premiéra byla úspěšná. Liberec v Boleslavi vyhrál 2:0, za nerozhodného stavu navíc penaltu neproměnil Marek Matějovský. Ano, ten Marek Matějovský, který penaltu nedal ani v posledním zápase těchto dvou týmů, ve 30. kole minulého ročníku Gambrinus ligy. Tenkrát však Boleslav vyhrála 4:0...

Liberec přijel do Boleslavi jako nejhorší tým ligy, v dosavadních devíti utkáních jedinkrát vyhrál a trenér Zach se musel balit, nový impuls měl do týmu vnést Ladislav Škorpil s asistentem Lubošem Kozlem. Boleslav chtěla navázat na zlepšené výsledky z doby před reprezentační přestávkou.

Liberec mohl zažít skvělý vstup do utkání, jenže Nezmar netrefil balon po Papouškově centru ideálně. Poté se do šancí dostávali domácí, kteří byli v tuto chvíli aktivní. Nejprve se hnal do šance Táborský, poté chybělo pár centimetrů Sedláčkovi, jenž nedosáhl na centr Kaliny. Ve 27. minutě mohl jít do vedení ještě Liberec, když Rajnoch nešťastně odvracel roh na vlastní branku, ovšem mířil jen do tyče.

Závěr poločasu patřil Boleslavi, nejprve vzešel ze souboje Táborský - Zlámal opět vítězně liberecký golman a poté přišel kontroverzní moment. Byla odpískána penalta ve prospěch Mladé Boleslavi. Pokutový kop se kopal po faulu libereckého gólmana Zlámala, který měl podrazit Kyselu, ale o regulérnosti penalty by se dalo minimálně pochybovat. Kopat se vydal Marek Matějovský, ovšem stejně jako v posledním střetnutí s Libercem neproměnil. Výborně chytající Zlámal vyrazil jeho špatně mířenou střelu mimo tyče a do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

V 51. minutě se povedla hráčům zpod Ještědu kombinace, když Šinglár poslal míč na Nezmara, ten dále na Dorta, který patičkou nabil Bílkovi, jenž uklidil míč k tyči - 0:1! Boleslav dostala branku po 405 minutách. O pár minut později se do šance dral boleslavský Mendy, jenže jeho střelu vytěsnil opět výborný Zlámal. Nedáš - dostaneš, jako by platilo, protože v 65. minutě zvýšil na 2:0 pro hosty Jan Nezmar. Papoušek poslal bezchybný centr z rohového kopu a Nezmar, tísněn výbornými hlavičkáři Rajnochem a Rolkem, vyskočil nejvýše a zvýšil vedení svého týmu.

Do konce zápasu se už nic důležitého nestalo a Liberec zvítězil 2:0, čímž se odpoutal od sestupových míst v tabulce. Boleslav nevyužila příležitost dostat se na čtvrté místo před Spartu, naopak před sebe pustila ještě Olomouc a je šestá.
více informací
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Slavia Praha1081121:625
2.FK Teplice1062213:720
3.Baník Ostrava1054117:719
4.Sparta Praha1052312:817
5.Sigma Olomouc104427:616
6.FK Mladá Boleslav1043312:915
7.1. FC Brno1034313:1513
8.Tescoma Zlín103438:1413
9.SK Kladno1033416:1612
10.České Budějovice1033411:1312
11.Viktoria Plzeň103348:1112
12.Slovan Liberec102357:109
13.Viktoria Žižkov1023514:209
14.Siad Most1015416:218
15.FK Jablonec101456:117
16.Bohemians 1905101455:127

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (73)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bylo určitě podplacené.

Reagovat
HOST*

hm taky se mi to zda byt malo 3:0 cekal sem vic,bylo to zaplacene ale ze strany plzne aby nedostali takovy nasup

Reagovat
Slejdy

si delas prdel ne ??

Reagovat
smazaný uživatel

Všem brankám předcházely špatně odpískané fauly na plzeňské straně cca deset - dvacet minut před inkasovaným golem. Utkání by se tudíž mohlo vyvíjet jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoprocentní souhlas, ještě že to nebylo v TV, to by způsobilo pozdvižení, takhle se to zase zamete

Reagovat
HOST*

no jo uplne vsechny branky byly neregulerni

Reagovat
HOST*Madridista

Pochybuju, ze by Slavia investovala vydelane penize z LM na to, aby podplatili domaci zapas s prumernou Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš někdy odpočívat...

Reagovat
HOST*marcocruz

Ano, třeba před druhym gólem asi 2 minuty po začátku 2.půle nás rozhodčí neskutečně tlačil do 2.gólu:D:D

ty seš vůl, to se vidí málo kdy, komu fandíš...počkej odpovím si sám, Spartě že:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Trefa! Spartě.

Reagovat
HOST*

ses sulinek, Slavia nikdy neuplacela ktomu by se nesnizili, ale ty ses prase kdyz si to myslis

Reagovat
HOST*spanhel je vůl

spanhel zde dlouhodobě prokazuje, že je to naprostej moula, tak si ho nevšímejte...

Reagovat
HOST*2+kk

Vole, dyť je to tu nejznámější baníkovec. Asi si tu dnes poprvé, že?

Reagovat
HOST*

Bejt to Sparta tak toho jsou plné noviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, deset - dvacet minut před gólem? Tak to ať všichni vrátí všechny trofeje, ten fotbal je prostě neregulérní hra .

Ne, to byla jen sranda .

Reagovat
HOST*ital

Přesně tak!!!A nebýt v derby nesmyslná červená pro Horvátha,tak dostali na prdel.Ale co,celý náro to viděl.

Reagovat
HOST*

On si dělá prdel a vy mu to všichni sežerete to sem neviděl...

Reagovat
HOST*

Celý národ viděl jak na prdel dostala Sparta!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už zase brečíš?

Reagovat
HOST*1860

ach jo, to sem jedinej co ma spanheluv smysl pro humor? jinak really good

Reagovat
smazaný uživatel

U něj nikdy nevíš.

Reagovat
HOST*klasik

ale ale, slavista opět používá "termín" BREČENÍ, to je strašně k smíchu a je to dost trapný...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč.

Reagovat
HOST*klasik

Reagovat
HOST*Cocoon

S tou trapností má pravdu, jednou dvakrát je to vtipný, ale u čísla 2548 to už taká bžunda neni.

Reagovat
HOST*klasik

o ten počet mi ani tolik nejde, spis to slovo se odjkaživa řika slavistum(respektive jejich hracum) a tenhle slavistickej fanousek to rika (pise) s oblibou kazdemu, hlavne pokud se jedna o spartu...tudiz mi pripada, ze ma z tohoto slova komplex.

Reagovat
HOST*Cocoon

Tak nějak to bude. Ale oni jsou nadšení že jsou po deseti letech konečně zase na koni. Když vidim ty jejich reakce, očividnou radost provázenou prolamováním mnohaletých mindráků a házení těchto na ostatní(Hlavně na Spartu), tak jim to snad i přeju. Ovšem některý jejich názory, to už je fakt na léčení...viz ty debaty například při internetových přenosech ČT, nebo IDNES.cz. To je už moc i na mě - po těch letech už sebekritika jaksi nefunguje...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak už vážně musím dodat, že akce při třetím golu byla docela pohledná, byť už plzeň hrála na půl plynu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejď by ne, když tři hráči Plzně, kteří byli u toho třetího golu zainteresovaní měli namaštěnou kapsu....

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už to ani nepřekvapuje, šušká se cosi o SKS zprostředkované výhře nad Viktorií Žižkov

Reagovat
HOST*

myslim ze maji zaplacene vsechny zapasy az dokonce sezony neco se zaslechl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Vy jste vtipálci

Reagovat
HOST*

Vy jste vtipálci

Reagovat
HOST*smrtsparte

hele nesjte nahodou spartani?hrajete hovno a tak tady rozjizdite ze slavia podplaco to spis sparta trochu mazla disciplinarku aby zmirnila tresty horvatoj,repkoj a abrahamoj....mno nic no dmnc spartanu uz nikdy nevyhyne

Reagovat
HOST*Cocoon

Spanhel je baníkovec ty tragéde! Házet všechno na Spartu je teď móda, ale když si občas mozek přepneš z úspornýho režimu do pracovního, poznáš mezi těmi kluby jisté drobné rozdíly. Ovšem, nechci po tobě moc(ten nadpis "Smrt Spartě" o tobě vypovídá že IQ ti se ti přes dvouciferné číslo asi nepřehouplo)?

Reagovat
smazaný uživatel

Spanhel má permici do kotle, Ufon ho oslovuje "Rudý Maty"

Reagovat
HOST*

a ja se ptam kde ze je sparta

Reagovat
HOST*Rad

V prdeli

Reagovat
HOST*

V prdeli je možná Slávie

Reagovat
HOST*

tak taková prdel by se mi líbila i po 30. kole!

Reagovat
HOST*vlk

jelikoz na konci sezony se sparta ocitne max. na 3 miste defacto penize nepotecou zadne. nastane vyprodej a kolaps a posleze pad do druhe ligy

Reagovat
TomikK

hochu, uznavam ze soucasne hraje slavia nejlepsi fotbal v lize a muze se stat ze dojde letos az k titulu, ale jestli sparta bude muset prodavat hrace, stahne si mladiky z hostovani, z tech to posklada a snad i to soucasny "vedeni" uvidi ze to jde lip nez s partou preplacenejch bejvalejch talentu a daj se konecne tim spravnym smerem! O budoucnost Sparticky bych se rozhodne nebal, muzou skoncit klidne treti, ale porad to bude nejlepsi ceskej klub a sestoupit nemuzou ani kdyby chteli a v dalsi sezone vam to vsem ukazou!!! Sparta 4ever!!!

Reagovat
HOST*marcocruz

0:2(Pudil,Šenkeřík)

Reagovat
TomikK

A jestli ses koukal tak i v deseti sme vas mleli!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To sem si jaksi nevšiml. Slavia hrála co potřebovala, holt když je široká marodka, tak nelze čekat herní zázraky. Sparta měla řekněme územní převahu, ale šance žádný, tak tu nemel hlouposti.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

nebejt Poštulky a neschopnosti Šenkeříka tak nevim nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

To přeháníš, nějakej pád do 2. ligy neni na pořadu dne, ale bude následovat nutnost dotace od majitelů. Už sem to tu psal na jaře - Sparta přesně kopíruje Slavii po roce '96 - žije si nad poměry, v červených číslech, snaží se vystupovat jako bohatý klub, ale peníze v ní mizí místo aby je generovala.

Reagovat
HOST*Cecko

Sparta ma za sebou Kostala, takze penize pro ni se vzdycky najdou, ikdyby casem meli zacit bezni obcane "dan pro Spartu"

Reagovat
HOST*2+kk

Hodnocení příspěvku: Velmi, velmi, velmi trapné, místy přecházející v bezbřehou ubohost. Sorry, ale tenhle text byl pořádnej krok vedle. Příště pořádně promyslet, než sem zas něco mrskneš.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď je ti líp, že? Užij si to, mindráčku

Reagovat
HOST*1860

???

Reagovat
smazaný uživatel

Všimli ste si, že kdo se ve Slavii letos postavil na levou stranu, ten se zranil? Na začátku Hubáček, pak na chvíli Dřížďal, dlouhodobě Švento a Janda, o Šmicerovi ani nemluvě a teď i Pudil.

Reagovat
HOST*

spekulace

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká spekulace? Tohle je realita, prostě mi to přišlo zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza z Jablonce dobrá, ikdyž za tu štreku by stály určitě body tři...

Reagovat
HOST*1860

nehcapu co ste tam provadeli, takovejch sanci..

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Bohemians jsou nejlepší v lize.

V té anketě deníku sport o nejlepší fanoušky ligy asi hodně ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

"Řekni mi, komu fandíš a já ti řeknu, jakej jsi." Tak nějak to bylo, ne, jarine?

Jo, paušalizovaání a populismus je hnus, ale na hrubej pytel, hrubá záplata

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, kvůli pár vytrhanejm židlím, mi bude příznivec letenských rudochů něco vyčítat... Co třeba celej vybouchanej vlak? Nebo rasistické pokřiky vašeho kotle, jehož souhrnné IQ stěží dosahuje objemu tvého opasku?

Reagovat
HOST*Ostrava

Banik pico

Reagovat
M11

slovacko

Reagovat
HOST*1860

Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

KLADNO

Reagovat
smazaný uživatel

To je trága, trága, trága

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že si tu po jednom ( no dobře, ať nežeru tak dvou ) méně tragických výkonech ( ale pořád špatných ) rozhlašoval něco o doré formě, že hra je OK a stačí proměňovat šance

Pod de Bílkem to bude vždycky špatné, proti jaru se ale jedna věc změnila - Doškovi tam nepadne na co sáhne. Proto už trenérovi nezachrání prdel ani nakopávání, byť takové nové, od stoperů kousek za půlku...

Jednu věc ale totálně nepobírám - jak kurva může hrát tak tragickej Kulič v repre? Ve Spartě ať si to dělaj jak chtěj, ale hráč dlouhodobě bez formy a v repre? Hlavně že ho dělá tlustým jenom dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Hro byla v rámci možností dobrá - Teplice, Bolku i vás jsme přehráli. Včera už nebyla ani ta hra. Nechápu to.

Reagovat
HOST*wector

Maluješ si to moc ideálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to spíš naopak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
HOST*1860

Slavii jste neprehrali...

Reagovat
-Kopy-

Kurva, co to bylo ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele