Gambrinus liga preview - 10. kolo

19.10.2007, 08:42, aktualizováno 22.10.2007, 11:53
Previews
Netradičně už v pátek bude zahájeno desáté kolo Gambrinus ligy, Slavia kvůli Lize mistrů předehrává svůj zápas s Plzní. Druhé Teplice čeká těžká zkouška na hřišti šesté Sigmy, Baník jede do Jablonce, Sparta do Českých Budějovic. Liberec se představí poprvé pod novým trenérem Škorpilem, a to hned v šlágru kola, v Mladé Boleslavi.
Slavia Praha - Viktoria Plzeň  (pátek 18:00)
Předehrávkou 10. kola Gambrinus ligy se stal zápas Slavie s Plzní, a to kvůli středečnímu zápasu Sešívaných v Lize mistrů. Trenér Jarolím bude muset řešit před zápasem jeden velký problém. Ve středu mu hned pětice jeho hráčů - Belaid, Vlček, Pudil, Suchý a Gebrelassie - nastoupila k reprezentačnímu zápasu a není jisté, zda budou fyzicky připraveni. "Musíme se s tím vyrovnat a přizpůsobit se tomu," řekl kouč domácí kouč, jehož velmi potěšil návrat Brabce a Tavarese do tréninku. Druhý jmenovaný zřejmě do utkání také i zasáhne. Slavisté v duelu s Plzní budou moct odčinit nepovedené vystoupení ve 3. kole poháru ČMFS s divizní Líšní, které podlehli 3:4. "Ještě jednou bych se chtěl všem fanouškům omluvit za to, co jsme v Líšni předvedli. Je to velká ostuda," řekl záložník Ladislav Volešák.

Plzni se zatím v letošní sezóně daří podle předpokladů, a proto na Strahov určitě nepřijede jenom na výlet. Navíc minulý rok zde vyhrála. "Slavia je v současné době asi naše nejlepší mužstvo. Když budeme chtít uspět, tak musíme podat výkon za hranicí našich možností," řekl trenér Viktorky Stanislav Levý. Ten bude postrádat dvojici hráčů, Smola a Trapp nemohou hrát kvůli disciplinárnímu trestu za čtyři žluté karty, s poraněným loktem nebude k dispozici brankářská dvojka Luboš Ilizi. Naopak donedávna zranění stopeři Müller se Zakopalem celý týden naplno trénovali a chybět by už neměli.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Suchý, Hubáček, Dřížďal - Kalivoda, Švec, Tavares, Pudil - Vlček, Ivana.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Šmejkal, Rada, Miller, Zakopal - Fillo, Jarolím, Šíma, Malcharek - Krbeček, Psohlavec.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - FK Teplice  (sobota 17:00)
Po reprezentační pauze Sigma Olomouc na Andrově stadionu přivítá v rámci desátého kola Gambrinus ligy průběžně druhý celek Teplic. Sigma doma letos ještě neprohrála, naopak Teplice na Moravě ještě nevyhrály.

Diváci se mohou těšit mimo jiné na souboj nejlepších kanonýrů obou mužstev mezi Lukášem Hartigem a Martinem Feninem. Olomouc bude chtít v tomto utkání potvrdit kvalitní výkon z posledních zápasů. Moravané naposledy prohráli v pátém kole se Spartou. Už v tomto zápase bylo znát zlepšení výkonu svěřenců trenéra Martina Pulpita. Forma gradovala v sedmém kole, kdy si Olomouc senzačně odvezla plný bodový zisk z ostravských Bazalů. V minulém kole ve Zlíně pak hrála bez branek. V městě obuvi byla strašně znát absence nejlepšího střelce Lukáše Hartiga, jenž se těsně před výkopem zranil. Proti Teplicím by však neměl chybět. Olomoucký kanonýr se v posledních třech zápasech, ve kterých nastoupil, vždycky trefil do sítě.

Teplice vstoupily do tohoto ročníku nejlépe, jak mohly. Poprvé ztratily body až v pátém kole, kdy se smírně rozešli s Brnem, první a zatím jediná porážka pak přišla o dvě kola později ve Zlíně, kterému podlehly 0:1. Strůjcem tohoto skvěle vydařeného startu je útočník Martin Fenin, který se pětkrát zapsal do střelecké listiny.

Severočechy nyní čeká cesta na Hanou, kde se střetnou s olomouckou Sigmou a odtud by si nazpět rádi odvezli nějaký bodík. "Zase se chceme soustředit na náš aktivní fotbal, hrát dobře dopředu. V poháru jsme před třemi týdny v Olomouci prohráli, teď se pokusíme, aby zpáteční cesta byla příjemná a něco jsme domů přivezli jako z Ostravy," uvedl kouč hostujícího týmu Petr Rada. Český reprezentant pak Fenin varuje před silou Hanáků, kterým momentálně patří šestá pozice. "Hovoří za ně výsledky, doma ještě Olomouc neprohrála, ale každá série jednou končí. Uhráli jsme bod v Ostravě, jsme ve výhodě. Olomouc bude muset tvořit a doufám, že konečně zabereme i venku," přeje si nejlepší střelec hostujícího mužstva.

Žlutomodrým se proti Sigmě tradičně daří, potvrzuje to bilance vzájemných zápasů. Teplice od sezony 1998/99 moravský celek zdolaly osmkrát, sedmkrát došlo na dělbu bodů a pouze třikrát podlehly.

Celek Olomouce nenastoupí v kompletní sestavě, hrát nebudou kvůli karetním trestům Rossi a Bajer a na marodce jsou Onofrej, Rýdel, Janotka a Kazár. Nejistý je start Škerleho. I protějšek z Teplic nebude moci počítat se všemi hráči. Radovi se nebude hlásit Sabou s Koukalem.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Jindřišek, Šuškavčevič, Hudec, Randa - Knakal, Kaščák, Melinho, Kazár - Hubník, Hartig
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Kaufman, Lukáš, Klein, Merzič - Verbíř, Ljevakovič, Doležal, Gašparík - Fenin, Smíšek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 2.85 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Žižkov - Tescoma Zlín  (neděle 10:15)
Viktoria Žižkov přivítá v neděli dopoledne na svém hřišti zlínské fotbalisty. Pro poslední celek tabulky Gambrinus ligy to bude veledůležitý zápas, ve kterém si už nemůže dovolit sebemenší zaváhání a pražské vedení bere z tohoto zápasu pouze tři body. A nebude to mít lehké. Proti němu se postaví sedmý Zlín a do Prahy jede podle papírových předpokladů v roli favorita.

Po prvním zápase to vypadalo, že se Žižkovem se asi bude muset počítat, když vybojoval senzační výhru v Mladé Boleslavi, která se v loňské sezoně umístila na bronzovém stupínku. Ale pak se fotbalisté Žižkova pouze trápili, na svou druhou vítěznou radost stále čekají. Vytáhnout se vzhůru ze samotného dna hodlají v nedělním zápase se Zlínem. "Nedělní zápas se Zlínem musíme vyhrát. Dostali jsme se pod obrovský tlak a už si nemůžeme říkat, že stačí neprohrát. Nic jiného než výhra nezbývá," říká rázně asistent Vladimír Skalba.

Podle obránce Michala Kropíka nastoupí Žižkov proti týmu, který má dlouhou dobu dobře sehraný kádr. "Je to tým, který má velmi kvalitní obrannou řadu. Zlín zatím v tomto ročníku předvádí velmi slušné výkony a jediným výpadkem bylo utkání na Slavii. To se však někdy ve fotbale stává. Každopádně nás čeká další těžký soupeř a dá se očekávat, že bude hrát ze zabezpečené obrany a čekat na možnost nebezpečných brejků," řekl Kropík.

Zlínští fotbalisté zajíždějí do Prahy již potřetí a zatím pokaždé odjížděli s prázdnou. Přes kvalitní výkon na Spartě prohráli 1:2 a ze Slavie si odvezli sedmigólový příděl. Tentokrát jedou do metropole jako favorit. "Naše bilance v Praze je skutečně velmi tristní. Musíme s tím něco udělat. Není možné, abychom si tam jezdili jenom pro porážky. Hlavně se nesmíme rozklepat z toho, že hrajeme na Viktorce. Víme, na co všechno se musíme připravit. Domácí hrají o trenéra a pro vítězství určitě udělají maximum. A to ve všech směrech. My se však budeme věnovat pouze hře," slibuje útočník Tescomy Libor Žůrek. Podle zlínského střelce bude důležité zachytit začátek zápasu, zbytečně neinkasovat a neustále hrozit z rychlých brejků, potom by se mohl jeho tým dočkat úspěchu.

Domácí celek nebude moci postavit na trávník distancovaného Straceného a zraněného Šťastného. Zato hosté nastoupí v kompletní sestavě, i s navrátilcem Janem Krausem.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Kučera, Kropík, Besta, Labant - Procházka, Novotný, Moughfire, Tinga - Bukač, Kalod.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Vidlička, Kroča, Zbožínek, Penner - Kraus, Zúbek, Opiela, Malár - Žůrek, Vyskočil.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.85 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Jablonec - Baník Ostrava  (neděle 15:00)
Třetí Baník čeká v desátém kole Gambrinus ligy cesta do Jablonce, který se pohybuje ve spodní části tabulky. Premiéra na trenérské lavičce domácího celku čeká Františka Komňackého. A právě proti týmu, který dovedl v roce 2004 k zisku ligového titulu.

Během reprezentační pauzy tedy došlo ke trenérské změně v Jablonci. Kvůli nepřesvědčivým a neuspokojivým výsledkům byl odvolán Luboš Kozel a na jeho místo vedení klubu našlo náhradu v podobě Františka Komňackého, který dostal za úkol dostat mužstvo z nepříznivé situace. "Za týden jsem poznal, že mužstvo má na víc, než kde se v tabulce nachází. U hráčů cítím odhodlání současné nelichotivé postavení změnit a je zcela jedno, s kým hrajeme," prohlásil nový kouč Jablonce. Severočeši jdou do zápasu s cílem vybojovat tři body a tím pádem druhou výhru v letošní sezoně.

Ostravané cestují na sever Čech s vědomím, že je čeká těžké střetnutí. "Bude to těžké. Domácí asi budou pod novým trenérem pořádně namotivovaní, navíc kouč Komňacký některé naše hráče dobře zná, ale na našich plánech to pochopitelně nic nemění. Jedeme do Jablonce vyhrát," uvedl asistent trenéra FC Baník Karel Kula.

Slezané mají s Jabloncem velmi dobrou bilanci vzájemných zápasů. Severočeši je již šest a půl roku nedokázali porazit.

Jablonecký kouč Komňacký bude moci postavit téměř kompletní sestavu, chybět pouze bude zraněný Laciga. Po odpykání disciplinárního trestu bude moci také hrát kapitán Miroslav Baránek. Do základní sestavy Baníku se s největší pravděpodobností vrátí útočník Václav Svěrkoš, v pořádku je také kanonýr Róbert Zeher. Otazník visí nad startem Rajtorala, který se potýká s virózou, a nad obráncem Reném Bolfem. Na marodce jsou stále Lukeš, Neuwirth a Tomašák.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Fukal, Zábojník, Homola, Loučka - Baranek, Klapka, Vácha, Hamouz - Svátek, Zelenka
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Řezník, Cigánek, Bystroň, Čoupek - Metelka, Marek, Otepka, Tchuř - Svěrkoš, Magera.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 2.85 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SK Kladno - Bohemians 1905  (neděle 15:00)
Ve svém historicky prvním vzájemném zápase se v neděli utkají Kladno s Bohemians 1905. Oba týmy se nacházejí ve spodní části tabulky a reálně se jich týká boj o udržení v nejvyšší soutěži.

Kladenští budou favority utkání a strach by měla mít obrana Bohemians především z jejich ofenzivních postů, kde válí mladíci Dočkal, Gecov, Jeslínek, nebo Kúdela. Všichni tito hráči jsou v týmu na hostovaní ze Sparty a Slavie. Bohemka v minulém kole prohrála doma s Budějovicemi 2:0, Kladno si naopak přivezlo cenný bod z Liberce.

Trenér Bohemians Zbyněk Busta si je vědom ofenzivních schopností Kladna a varuje svou družinu, pro kterou by prý nebylo dobré přijet k soupeři s příliš defenzivní taktikou. "České Budějovice a Žižkov tam jely s defenzivní taktikou a dostaly hodně gólů. My pojedeme s jinou taktikou, než kterou předvádíme doma, pokusíme se soupeře překvapit," řekl lodivod nováčka z Bohemians.

Klokani mají za sebou soustředění ve Vrchlabí, které se uskutečnilo během reprezentační pauzy a tým nabíral především fyzickou kondici. Poslední týden už se zelenobílí připravovali pouze na souboj s Kladnem.

Kladno v lize už tři zápasy v řadě nevyhrálo, naposledy porazilo České Budějovice, kde ovšem ukázalo své ofenzivní schopnosti, když tým razící fialovou barvu doslova rozstřílelo 5:1. "Doufám, že nebudeme mít v hlavě, že jsme favoritem. Bohemka je sice nováček, ale ve svých řadách má dost zkušených hráčů," tvrdí před zápasem trenér domácích Šilhavý.

Do Kladna míří na zápas mnoho fanoušků Bohemians a to ve shodě s tím, že na Kladno moc lidí nechodí, nezní pro domácí moc dobře. Vítěz zápasu může udělat velký krok k udržení v soutěži, protože vzájemné zápasy můžou na konci sezony hrát značnou roli. Zápas začíná v neděli již v 15 hodin, kvůli kolizi s hokejovým utkáním O2 Extraligy.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Farbák, Killar, Čáp - Dočkal, Kúdela, Szabo, Cigánek - Jeslínek, Zachariáš
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Marek, Rada, Lukáš, Šmarda - Kotyza, Slezák, Nikl, Kunášek - Škoda, Polodna
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.90 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Siad Most - 1. FC Brno  (neděle 17:00)
Dvanáctý Most hraje doma v neděli proti Brnu, kterému náleží osmá pozice v tabulce. Domácí celek nastoupí bez nejlepšího ligového střelce Goce Toleskiho, který pyká za čtyři žluté karty. Brno bude chtít odčinit domácí debakl 0:3 od Mladé Boleslavi.

Jak už bylo zmíněno, trenér domácích Robert Žák se bude muset obejít bez klíčového útočníka Toleskiho, což je citelná ztráta. "Je to pro nás ztráta, ale ostatní kluci ho prostě musí nahradit. Věřím, že to zvládnou," řekl Žák.

Mostečtí budou chtít v utkání s výběrem Petra Uličného potvrdit své premiérové vítězství z minulého kola. Most se po výhře nad Jabloncem odpoutal ode dna tabulky a poskočil na dvanácté místo se součtem sedmi bodů. "Našemu mladému mužstvu pomůže každý bod. Jsme rádi, že jsme konečně vyhráli. Ale chceme i dál bodovat a dostat se z konce tabulky," prohlásil mostecký kormidelník.

A jak vidí kouč Robert Žák zápas s Brnem? "Mají silnou střední řadu i nebezpečné útočníky. Je to dobře poskládaný tým. Venku bývají hodně nebezpeční, ale my potřebujeme bodovat naplno. Nechceme se přizpůsobovat hře soupeře. Musíme naopak jeho dostat pod tlak a vstřelit nějaké branky."

Severočechům budou kromě distancovaného Toleskiho scházet v sestavě také zraněný kapitán Jan Procházka, Philipakos a Boutasgount. Marodku rozšířil mladíček Loos a záložník Jedinák.

Brnu v tabulce momentálně patří osmé místo s dvanácti body a na sever Čech jede v roli mírného favorita. Moravanům se venku docela daří. Ze čtyř zápasů na hřištích soupeřů zvítězili dvakrát a jednou remizovali. Zato se jim doma nevede. V uplynulém kole utrpěli vysokou porážku od mladoboleslavských fotbalistů. "Dostali jsme facku. Všichni jsme si mysleli, že zápas zvládneme a budeme někde na pátém místě. Jenže přišla pořádná facka. Možná byla i trochu přísná, protože samotný zápas nebyl až tak špatný. Ale výsledek je neomluvitelný a není to dobrá vizitka. Kluci si to uvědomují a podle toho také v reprezentační pauze makali. Všichni chceme ty ztracené body vrátit," naznačil kouč plány pro zápas na severu Čech.

A dále pokračoval: "I Most má silné mužstvo směrem dopředu. Je tam hodně cizinců, ale i tyto hráče známe, takže by nás neměli překvapit. V poslední době tam přišlo i dost domácích zkušených hráčů. Domácím bude chybět střelec Toleski, který má trest za čtyři žluté karty. Bude těžké nahradit jeho góly, ale s tím nemůžeme kalkulovat. Nakonec třeba takový Holenda také dokáže dávat góly a jistě bude chtít tuto šanci využít. Naši taktiku určím až po tom, co bude s Poláchem. V každém případě musíme hrát zodpovědně vzadu, řeknu přímo na nulu. A musíme dát gól. Bez vstřeleného gólu určitě nelze uspět. My máme mužstvo, které je schopné dávat góly, ale zatím nám to jde líp venku než doma," řekl Uličný, který očekává podobný vývoj jako na Kladně, tam před třemi týdny vybojovali výhru 2:1.

Kouč Brna nebude moci nasadit do zápasu Maria Holka, který utrpěl lehký otřes mozku při zápase české jednadvacítky, nejistý je start Polácha, který se potýká se silným nachlazením. Naopak se do sestavy vrací uzdravený Kincl.
Siad Most - pravděpodobná sestava:
Svoboda - Prášil, Hainault, Webster, Škoda - Andrei, Schut, Pilař, Bogdanov - Oboya, Holenda.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Kuncl, Trousil, Pavlík, Siegl - Kubáň, Večeřa, Polách, Střeštík - Pacanda, Besta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 2.80 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
České Budějovice - Sparta Praha  (neděle 20:15)
V dalším nedělním utkání se spolu utkají ambiciozní České Budějovice a adept na titul Sparta Praha. Poslední utkání v Budějovicích Sparta nezvládla a s týmem, tehdy v čele s Karlem Poborským, prohrála. Nyní chtějí sparťané odčinit porážku a také vylepšit sérii špatných výsledků, z posledních čtyř duelů totiž třikrát odcházeli muži v rudém se svěšenými hlavami. Hosté jsou samozřejmě favority, jenže Budějovice vede hecíř František Straka, který ve Spartě působil a mezi letenskými fanoušky se těší velké oblibě.

V neděli můžou dva budějovičtí hráči slavit jubileiní utkání - Vozábal, který nastoupí ke 300. utkání v lize a ke 250. utkání může nastoupit Plocek. Budějovičtí si jsou vědomi, že do zápasu nastoupí jako outsideři, ale rádi by Spartě nějáký ten bod sebrali. "Zápas se Spartou je obrovský tahák, moc se na něj těšíme. Soupeř je jasným favoritem, ale my uděláme doma maximum pro vítězství," řekl exsparťanský trenér Straka.

Sparta se mimo jiné bude muset obejít bez zraněného Abrahama, tomu zrovna vypršel trest a stejně nebude moci hrát. Nastoupit nemůže ani potrestaný Tomáš Řepka. "Nezbývá nám než se s tím vyrovnat, mrzí mě to. Je to škoda. Máme před sebou nabitý program," prohlásil na toto téma lodivod letenských, Michal Bílek.

Sparťané během reprezentační pauzy zapracovali především na fyzické připravenosti, jelikož je v kombinaci liga a Pohár UEFA čeká náročný program. Favoritem jsou hosté, kteří měli možnost vylepšit během reprezentační pauzy své nedostatky, té ovšem předcházela série špatných výsledků, a tak se dá očekávat zajímavý zápas.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Peroutka, Horejš, Hunal (Homoláč), Žižka - Plocek, Vozábal, Hílek, Černý - Radzinevičius, Mrkvička
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Poštulka - Pospěch, Brezinský, Kadlec, Zabavník - Kisel, Sylvestre, Kladrubský, Kolář - Došek, Kulič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.25 - 3.25 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec  (pondělí 17:15)
V pondělní televizní dohrávce Mladoboleslavští přivítají celek z Liberce. Domácí budou chtít navázat na nečekanou vysokou výhru v Brně z minulého kola. Šestá Mladá Boleslav by se s případným plným bodovým ziskem posunula už na čtvrté místo. Hosté s příchodem nového trenéra Ladislava Škorpila půjdou do zápasu s cílem pokusit se ho vyhrát a odpoutat se tak ze samotného dna tabulky.

Mladá Boleslav se také potýkala s mizerným vstupem jako její dnešní protivník. Ale Středočeši se začali probouzet z noční můry již ve čtvrtém kole, kdy se dočkali první letošní výhry. Zatímco Slovan se stále nestačil vzpamatovat a doufá, že s příchodem nového kouče přijdou lepší zítřky.

Kouč Mladé Boleslavi Zdeněk Ščasný, který nahradil po pátém kole Luďka Zajíce, zažívá s týmem mnohem lepší výsledky než jeho předchůdce. V sedmém kole jeho výběr senzačně zvítězil na Spartě 1:0 brankou Radima Holuba. A před reprezentační přestávkou zaskočil Brno a na jejich hřišti ho deklasoval 3:0. Na toto vítězství budou Mladoboleslavští chtít navázat. "Chceme navázat na poslední podařené ligové zápasy a hlavně výhru z Brna. Pokud ji nepotvrdíme domácí výhrou, tak to trochu ztrácí význam," řekl Ščasný.

Do sestavy se vrací opora týmu a reprezentant Marek Matějovský, jenž proti Brnu pykal za čtyři žluté karty a navíc kouči nebyl k dispozici dva týdny, protože se zúčastnil reprezentačního soustředění. Nejistý je start brankáře Millera, který si přivedl svalové poranění a není tedy vyloučeno, že mezi tři tyče se postaví Pižanowski. Na trávníku se určitě neobjeví dlouhodobí marodi Ševinský, Riegel, Dittrich a Procházka.

Liberec pocestuje do Mladé Boleslavi se staronovým trenérem Ladislavem Škorpilem, který během reprezentační přestávky vystřídal na lavičce nezkušeného Michala Zacha. Nový kouč stojí před těžkou úlohou, vytáhnout tým z posledního místa v tabulce. "Situace Liberce je vážná, ale nikoliv zoufalá," řekl s úsměvem Škorpil, který se vrací do tohoto severočeského klubu po necelých čtyřech letech. A hned v prvním zápase se postaví proti soupeři, který je považován za favorita.

Zkušený stratég nebude moci v sestavě počítat se značným počtem marodů – Janů, Holeňák, Blažek, Bejbl, Jirouš, Dejmek a Krátký.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Voříšek, Rolko, Kopic - Kysela, Matějovský, Rajnoch, Poláček (Kalina) - Sedláček, A. Mendy, Táborský.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Šinglár, Petrouš, Košťál, Liška - Frejlach, Bílek, Hodúr, Papoušek - Nezmar, Dort.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.05 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Slavia Praha971118:622
2.FK Teplice962113:620
3.Baník Ostrava953116:618
4.Sparta Praha951311:716
5.FK Mladá Boleslav943212:715
6.Sigma Olomouc93426:613
7.Tescoma Zlín93428:1213
8.Viktoria Plzeň93338:812
9.1. FC Brno933311:1312
10.České Budějovice932410:1211
11.SK Kladno923414:159
12.Siad Most914414:197
13.Bohemians 190591444:107
14.FK Jablonec91355:106
Slovan Liberec91355:106
16.Viktoria Žižkov913512:206

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slávka dneska musí, aby ti rudí komanči byli zase o krok dál titulu.

Reagovat
HOST*Luis

Tím, že Slavia vypadla z poháru, tak má aspoň Sparta šanci dostat se do poháru UEFA...

Reagovat
HOST*s.a.f.c

doufám ze na žižkove uhrajem aspon bod ..ale chtelo by to výhru ..dobrá příležitost s posledním týmem tabulky.tip...1:0..žurek.

Reagovat
HOST*s.a.f.c

tak nic ..venku proste ne ane ......................a ne

Reagovat
macekplacek

Ne, Slavka dnes naváže na pohárové výsledky posledních týdnů a překvapivě prohraje 0:1

Reagovat
HOST*

kecy

Reagovat
HOST*

TVOJE KECY.

Reagovat
HOST*

no pico

Reagovat
HOST*

Nějak ses netrefil

Reagovat
HOST*marcocruz

Doufám že v základu dostane šanci Tomáš Necid.

Reagovat
HOST*

tak ten si jeste dlouho nezahraje v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Má talent stát se za pár let nejlepším českým útočníkem, ale musí na sobě víc makat.

Reagovat
HOST*

fandim sice slavii,ale nerekl bych ze je to az takovy talent jako treba fenin

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že mu je snad osmnáct toho má v lize odkopáno celkem dost a že talent má, potvrdil třeba na ME 17, kde jsem měl tu možnost poprvé vidět. Možná je to větší naděje než ten přeceňovaný Fenin.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to těžké, Fenin taky vylétl prakticky během měsíce. Sice hrál už docela dlouho ligu v Teplicích (tedy střídal), ale pak se z něj během jednoho měsíce jakoby stal úplně jiný hráč, plný sebevědomí. Necid má velký talent, je neskutečně produktivní, ale jak už tady padlo, nesou se zprávy, že makat se mu už tolik nechce, bez čehož to v jeho věku prostě nejde, navíc v tomto směru přes Jarolíma nejede vlak. Záleží jenom na něm, navíc má i výhodu, že je typově odlišný, než ostatní naši útočníci.

Reagovat
HOST*

2:0 mam to za kilo vsazeny

Reagovat
HOST*

Reagovat
Nazgúl

Tak dneska vyřídíme Liberec a konečně se dostaneme v tabulce před Spartu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele