Evropská liga - souhrn prvních zápasů osmifiále

07.03.2019, 20:51, aktualizováno 07.03.2019, 22:54
Komentáře a souhrny
Slavia zvládla úvodní osmifinále a ze Sevilly si odváží příznivou remízu 2:2. Stade Rennes otočilo zápas s oslabeným Arsenalem, přičemž doma vyhrály také Chelsea nebo Neapol. Villarreal zaskočil Zenit Petrohrad a uspěl i další španělský celek Valencia...

Chelsea FC - Dynamo Kyjev 3:0

07.03.2019 21:00

Góly: 17. Pedro, 65. Willian, 90. Callum Hudson-Odoi

Ačkoliv má Chelsea aktuálně opravdu náročný program, na což si před tímto kláním postěžoval i její manažer Maurizio Sarri, zvládla duel s Dynamem Kyjev velmi dobře. Ukrajinský celek na Stamford Bridge nekladl příliš velký odpor, inkasoval dohromady třikrát a k postupu má hodně daleko. O branky se postarali v první půli Pedro a ve druhé Willian a Callum Hudson-Odoi.

Oba týmy nemohly před svým vzájemným soubojem hudrovat na nějaké mnohačetné absence. Hostům totiž chyběl jen vykartovaný Verbič a nakonec i útočník Fran Sol, domácím dokonce vůbec nikdo. Sarri přece jenom pošetřil některé své opory, i v okleštěnější sestavě však jeho tým dominoval. Kyjevský lodivod Aljaksandr Chackevič svou základní jedenáctkou nijak nepřekvapil.

Dynamo mělo obrovské problémy v ofenzívě, za celých devadesát minut ani jednou nevystřelilo mezi tři tyče, a mladičký Rusin, jenž nahradil v útoku Frana Sola, se vůbec neosvědčil. Ani vstup do zápasu se Chackevičovu výběru nijak nevydařil, soupeř se ujal vedení už v 17. minutě poté, co Giroud chytrou patičkou ve vápně uvolnil Pedra, a ten si sám před brankářem Bojkem hravě poradil.

I nadále byli The Blues lepším mužstvem, ve 21. minutě mohl náskok navýšit zase Pedro, jenže z blízkosti trestuhodně napálil pouze Bojka. Španělský forvard byl při chuti i nadále, David Luiz ho přes půl hřiště uvolnil svou přihrávkou, ovšem Bojko svého protivníka opět vychytal. Jen o minutu později pak tečovaná střela domácího obránce Marcose Alonsa skončila pouze vedle.

Ve druhém poločase si Chelsea svůj náskok bez větších potíží hlídala. Sice si již nevytvářela šance s takovou pravidelností jako před pauzou, přesto se jí podařilo ještě přidat dva přesné zásahy, které znamenají bezpochyby dobrý příslib do odvety. V 65. minutě zaúřadoval Willian, jenž se ujal rozehrání přímého volného kopu těsně za vápnem, obstřelil připravenou zeď a krásně zamířil do šibenice.

V poslední desetiminutovce domácí svůj tlak ještě navýšili, vůbec na nich nebylo poznat, že by je minulá velká porce zápasů nějak unavila. Loftus-Cheek v 83. minutě z vyložené pozice bránu přestřelil, ovšem v 90. minutě se přece jenom potřetí třepetala hostující síť, to když po asistenci Loftuse-Cheeka skóroval pravačkou ke vzdálenější tyči střídající Hudson-Odoi.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Red Bull Salzburg 3:0

07.03.2019 21:00

Góly: 10. Arkadiusz Milik, 18. Fabián Ruiz, 58. Jérôme Onguéné (vl.)

Salzburg v průběhu letošní Evropské ligy vykazoval výtečnou formu, ale na půdě italské Neapole tvrdě narazil a je na pokraji vyřazení. Partenopei si na vlastním stadionu San Paolo zajistili výhru 3:0, když se trefili Milik, Ruiz a do vlastní sítě Onguéné.

Neapol paradoxně nebyla lepší, Salzburg jí byl přinejmenším vyrovnaným soupeřem, ovšem průběh utkání výrazně ovlivnily rychlé branky domácích. Svěřenci Carla Ancelottiho měli proti rakouskému soupeři výtečný úvod, první střelu sice vyslal na Mereta Wolf, ale domácí brankář si sní dokázal poradit a pak už přišli velké chvíle Italů.

V 10. minutě vyslal Mertens za obranu Red Bullu útočníka Milika, který se hokejovým blafákem zbavil Walkeho a do prázdné zakončil. Patson Daka sice o sedm minut později dostal také balón do sítě, ale sudí branku kvůli ofsajdu neuznali. A vzápětí vstřelila Neapol druhý gól, Callejón dobře sklepl balón pro Fabiána Ruize, který střelou z první a od země prostřelil Walkeho. Neapol si zajistila dvoubrankový náskok a posléze nechala Rakušany vymýšlet, Salzburg se však do žádné větší šance v prvním poločase nedostal.

Hosté potřebovali ve druhém dějství přidat a nejlépe vstřelit gól, který by je vrátil zpátky do hry a který by samozřejmě znamenal velké plus do odvety. Neapol však byl\ nebezpečnější a v 52. minutě musel Walke vytáhnout zákrok proti střele Mertense.

Salzburg však třetí brance stejně nezabránil, centr Maria Ruie si nešťastně vstřelil do vlastní sítě Jérôme Junior Onguéné a s hosty už to vypadalo hodně špatně. A mohlo být hůř, kdyby Callejónovu střelu nevyrazil na brankové čáře stojící André Ramalho. Neapol každopádně trochu polevila a využít toho mohl Gulbrandsen, který orazítkoval tyčku! Stejný hráč měl pak ještě dvě možnosti, ale pokaždé dobře zasáhl Meret. Salzburg tolik potřebný gól nedal a do odvety si veze těžkou porážku 0:3.

Více informací k zápasu

Valencia CF - FK Krasnodar 2:1

07.03.2019 21:00

Góly: 12. Rodrigo, 24. Rodrigo - 64. Victor Claesson

Nepříliš přesvědčivým vítězstvím domácí Valencie skončilo utkání Evropské ligy mezi celkem z Mestally a hosty z Krasnodaru. V první půli se dvakrát prosadil Rodrigo, zhruba po hodině hry snížil na konečných 1:2 Claesson.

Španělský klub se ujal vedení již po jedenácti minutách. Po rychlém protiútoku se na pravé straně dostal k míči Rodrigo, navedl si jej na střed a povedenou umístěnou ranou na zadní tyč rozjásal své spoluhráče i fanoušky. A totéž se mu povedlo i zhruba ve čtvrtině zápasu. Latorre z levého křídla poslal do vápna přízemní centr, u nějž byl jako první Rodrigo a neomylně zavěsil - 2:0!

Pro Krasnodar mohlo být ještě hůře. Španělský útočník se totiž octl v další nebezpečné akci, tentokráte vyzval ke skórování spoluhráče Gameira, jenž pře poloprázdnou bránou selhal a poslal míč přímo do rukavic brankáře Safonova.

Ve druhé půli se ovšem obraz hry postupně otáčel a po šedesáti minutách bylo s valencijskou defenzivou zle. Za obranu si ze strany naběhl Viktor Claesson, jenž z poměrně složité pozice dokázal vyslat přesnou střelu na bližší tyč, překonat brankáře Neta a dát gól naděje.

Hosté byli i v dalším průběhu utkání lehce lepším týmem, do větší šance se však dostala až chvíli před koncem Valencia. Gólman Samonov předvedl hrubku poté, co mu odskočil míč, k němu se dostal Soler, avšak ruský brankář dokázal své zaváhání napravit. Marcelinovi svěřenci sice mají na kontě vítězství, výsledek 2:1 ale slibuje do odvety otevřenou a zajímavou partii.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - Inter Milán 0:0

07.03.2019 18:55

Góly: -

Úvodní osmifinále mezi Eintrachtem Frankfurt a milánským Interem žádné branky nepřineslo. Nerazzurri se mohli v prvním dějství ujmout vedení, ovšem Brozović z penalty Trappa nepřekonal. Po obrátce hesenský celek zvýšil tempo, kýženého gólu se však nedočkal...

Inter je pod palbou kritiky a proti Frankfurtu si chtěl spravit náladu, nečekal ho však vůbec snadný soupeř. Eintracht bojuje v domácí soutěži o Ligu mistrů a slavného italského celku se v žádném případě nezalekl.

První poločas nabídl vyrovnanou podívanou, Inter měl v prvních minutách převahu, ale Frankfurt záhy hru vyvážil a jedinou příležitost první dvacetiminutovky měl Perišić, který hlavičkoval jen do připraveného Trappa.

O dvě minuty později už ale přišel zásadní okamžik zápasu, Fernández ve vlastním vápně fauloval Lautara Martíneze a sudí italskému celku přisoudil pokutový kop. Za normálních okolností by se exekuce ujal Mauro Icardi, jenomže ten Nerazzurri opět chyběl a příležitost kopnout si penaltu dostal Marcelo Brozović. Chorvatský záložník si však vylámal zuby na skvělém Trappovi a promarnil obrovskou příležitost na vedení. I po neproměněné penaltě nudné tempo hry pokračovalo. Ani jeden z týmů neměl navrch, takže do šaten se šlo za stavu 0:0.

V 53. minutě se Frankfurtu podařilo vstřelit branku, nicméně hlavičku Hallera tečoval v ofsajdu Sebastian Rode, takže gól nemohl platit. O chvíli později se domácí celek dožadoval odpískání pokutového kopu po faulu D'Ambrosia na Hallera, ovšem skotský sudí Collum se rozhodl pokračovat ve hře.

Do konce utkání si německý celek vytvořil ještě jednu slibnou příležitost, když Hinteregger hlavičkoval mimo a ve zbývajícím čase už se nic zásadního nestalo. Inter si veze do odvety ošemetný výsledek 0:0, takže ve hře o postup zůstávají oba celky.

Více informací k zápasu

Dinamo Záhřeb - SL Benfica 1:0

07.03.2019 18:55

Góly: 38. Bruno Petković (pen.)

Dinamo pokračuje ve své pohádkové jízdě letošním ročníkem Evropské ligy a po skalpu Plzně přehrálo na stadionu Maksimir i favorizovanou portugalskou Benficu v poměru 1:0. Vytvořilo si tak solidní pozici do odvety v Lisabonu, která je na programu za týden. Záhřebský celek se svého věhlasnějšího protivníka rozhodně nezalekl a vytvořil si i více gólových možností, jedinou branku vstřelil na konci první půle z pokutového kopu.

Hosté po celý zápas nedokázali najít recept na dobře organizovanou defenzívu svěřenců trenéra Nenada Bjelicy, i když už po sedmi minutách byli blízko ke skórování. Nenápadná kolmice za obranu propadla až na kopačku Grimalda, následnou střelu zblízka dokázal gólman Livaković brilantně odvrátit ke svým spoluhráčům. Krátce po odehrané čtvrthodině zahrozilo poprvé ve čtvrtečním střetnutí také Dinamo.

Těsně před hranicí pokutového území dostal až příliš volného prostoru Olmo a jeho tvrdou ránu směřující k bližší tyči dokázal brankář Vlachodimos perfektně vyrazit do strany. Po necelé půlhodině hry se postavil k přímému volnému kopu z pravé strany Kadzior a jeho pokus z osmnácti metrů vytěsnil hostující strážce fantasticky nad horní tyčku. Zřejmě klíčový okamžik se odehrál v rozmezí 37. - 38. minuty.

Rúben Dias si totiž na čáře vlastního pokutového území počínal velmi neobratně v souboji s Olmem a anglický rozhodčí Oliver nařídil penaltu bez jakéhokoliv váhání. K té se postavil Bruno Petković a uspěl, míč usměrnil doprostřed branky těsně kolem Vlachodimose. V samém závěru prvního poločasu to mohlo vypadat s Benficou ještě hůře, neboť ke druhému zásahu chorvatského mistra byl blízko Gojak.

Teprve dvaadvacetiletý bosenský záložník se zjevil zcela osamocen před hostující brankou, jenomže jeho následnou přízemní střelu odvrátil jednoruč do bezpečí Vlachodimos a výrazně podržel svůj výběr. Ve druhém poločase tempo hry opadlo a míč se nejčastěji pohyboval v blízkosti středové čáry. Teprve v nastaveném čase pálil těsně nad břevno Oršić a poté hlavičkoval o decimetry mimo střídající Šitum, Benfica proto mohla být za jednobrankové manko ještě ráda.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Slavia Praha 2:2

07.03.2019 18:55

Góly: 1. Wissam Ben Yedder, 28. Munir El Haddadi - 25. Miroslav Stoch, 39. Alex Král

Slávisté dvakrát prohrávali na horké půdě favorita ze Sevilly, přesto dokázali vybojovat velmi cennou remízu 2:2. Skóre otevřel v rané fázi zápasu Ben Yedder, znovu poslal Sevillu do vedení Munir. Za Slavii srovnával nejprve Stoch, poté krátce před poločasem Král...

Slávisté vyrukovali v poměrně překvapivé sestavě bez typického hrotového útočníka, ještě než však stihli předvést své útočné kvality, inkasovali. Souček bídně rozehrál poblíž vlastního vápna, poslal balón přímo na Banegovy kopačky a ten vyslal za obranu Ben Yeddera. Francouzský útočník byl už v jednoduché pozici a Koláře ranou k tyči překonal.

Andalusané očividně věnovali hodně času přípravě standardních situací, což poprvé ukázali po čtvrthodině. Opět zafungovala kombinace jako před prvním gólem, když se Ben Yedder dobře uvolnil na Banegův přízemní centr, síť ovšem tentokráte nerozvlnil.

V dalších minutách nabrala hra velký spád. Nejprve Souček částečně napravil svou hrubku a parádně vyvezl míč, načež vyslal do křídla Masopusta. Ten odcentroval na hranici velkého vápna, odkud Traoré posunul míč na Stocha. Nejlepší střelec sešívaných napřáhl a díky teči bránícího Rogy překonal brankáře Vaclíka.

Nerozhodné skóre ovšem nevydrželo dlouho. Rozhodčí nepostřehli ofsajd při útočné akci Sevilly, z níž se vyklubal roh. Ten domácí mužstvo opět zahrálo fantasticky a tentokrát i úspěšně. Banega odcentroval na zadní tyč, kam si nabíhal Munir, který přesným a utaženým volejem poslal míč do sítě. Zabránit gólu nedokázal ani na brankové čáře stojící Kúdela.

Machínovi svěřenci mohli vedení ještě navýšit, třetí trefě ovšem vystavil stopku dobrým zákrokem Kolář. A kuriózním způsobem tudíž udeřili hosté. Stochův roh prodlužoval Deli, balón posléze trefil rameno dezorientovaného Alexe Krále a od něj se odrazil do brány. Možná ještě horší zprávou pro domácí bylo to, že se při zákroku zranil o tyč Tomáš Vaclík a musel před poločasem střídat.

V druhé půli už Sevilla Trpišovského družinu přehrávala a první šanci měl po deseti minutách Sarabia, jehož povedenou ránu z první zlikvidoval Kolář. Za chvíli se na hranici vápna dostal k balónu Munir, ten pro změnu vypálil nad bránu. Tentýž hráč mohl poslat svůj celek do vedení ještě jednou, a sice po Ben Yedderově centru, jenže mu chybělo pár centimetrů a míč před prázdnou brankou pouze přizvedl.

Sám Ben Yedder také mohl rozjásat ochozy, avšak i jeho vychytal skvělý Kolář. Sešívaným posléze pomohl i pomezní rozhodčí, který chybně odmával ofsajd Munira, jenž mohl postupovat sám na brankáře. V závěru zápasu se už Slavia snažila více držet míč a díky tomu Sevillu do dalších příležitostí nepustila.

Ze Španělska si tudíž odváží velmi cennou remízu, o postup se budou červenobílí prát za týden v odvetě před zaplněnými tribunami.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Arsenal FC 3:1

07.03.2019 18:55

Góly: 42. Benjamin Bourigeaud, 65. Nacho Monreal (vl.), 88. Ismaïla Sarr - 4. Alex Iwobi

Petru Čechovi se návrat do svého bývalého působiště nevydařil. Přestože český brankář v osmifinále Evropské ligy na půdě Rennes podal kvalitní výkon a připsal si slušnou řádku zákroků, překvapivé prohře svého Arsenalu 1:3 nezabránil. Utkání výrazně ovlivnilo vyloučení Sokratise Papastathopoulose v první půli, kterého domácí využili v obrat a dvoubrankový náskok do odvety.

Hosté do zápasu vstoupili tím nejlepším možným způsobem a ujali se vedení již po třech minutách hry. Alex Iwobi se uvolnil na hranici pokutového území a jeho střílený centr k údivu všech přihlížejících v čele s Tomášem Koubkem zapadl přesně na zadní tyč, od níž se odkutálel do sítě. Arsenal měl navrch i nadále, ovšem Pierre-Emerick Aubameyang po nešťastném vystoupení ve víkendovém severolondýnském derby s Tottenhamem, kde v nastavení neproměnil pokutový kop, postrádal obvyklé sebevědomí, což se negativně projevilo na jeho výkonu.

S postupem času se tak hra vyrovnala a Rennes se ještě do přestávky srovnání skutečně dočkalo. Klíčem k jejich úspěchu bylo vyloučení Sokratise, jenž za stažení unikajícího Sarra uviděl druhou žlutou kartu, a právě z následného přímého kopu domácí udeřili. První Bourigeaudův pokus sice zastavila hráčská zeď, ovšem proti druhé pumelici se již hráči v zeleném rozestoupili a Petr Čech se natahoval marně. Ze slibně rozehraného osmifinále tak byl Arsenal rázem v pořádně zapeklité situaci.

Po změně stran se již s trochou nadhledu hrálo jen na jednu branku, neboť Rennes cítilo šanci na obrat a podrobilo obranu Arsenalu soustavnému tlaku s vysokým počtem střeleckých pokusů. Obzvláště aktivní bylo duo Sarr-Bourigeaud, jež umně doplňoval Hatem Ben Arfa, ovšem Petr Čech opakovaně ukazoval fanouškům svého bývalého klubu, že ani po dlouhých letech ze svého umu nic nezapomněl a držel svými zákroky Arsenal nad vodou.

Ve čtyřiašedesáté minutě už ale Kanonýři za svou pasivitu přece jen zaplatili. Letargie při bránění Bourigeaudovy zablokované střely vyústila v další nebezpečný centr Rennes do ohně, který si nešťastně do vlastní sítě tečoval Nacho Monreal.

Arsenal mohl záhy nadšení tribun zchladit, když se po skryté kolmici Xhaky dostal do obrovské příležitosti Mesut Özil, jenže svou slabší pravačkou nedokázal dát své střele přesnost ani dostatečnou razanci, takže Tomáš Koubek měl snadnou práci. To jeho protějšek v druhé brance se proti ráně Ben Arfy jen pár chvil nato nadřel o poznání více.

S přibývajícími minutami se již sice domácí zatáhli a vrátili Arsenal do hry, avšak taktika vylákání soupeře a další úder z rychlého protiútoku přinesla ovoce tři minuty před koncem. Na konci bleskového brejku se objevil nepolapitelný rychlík Ismaila Sarr, jehož tvrdá hlavička zblízka stanovila konečné skóre 3:1. Arsenal tak má do domácí odvety ještě větší problém než v předešlém dvojzápase s Borisovem, neboť tentokráte již musí zvítězit o dvě branky.

Více informací k zápasu

Zenit Petrohrad - Villarreal CF 1:3

07.03.2019 18:55

Góly: 35. Sardar Azmoun - 33. Vicente Iborra, 64. Gerard Moreno, 71. Manu Morlanes

Villarreal se sice ve španělské nejvyšší soutěži hodně trápí a nachází se na samé hraně sestupu do druhé ligy, ovšem na evropské scéně mu to zatím šlape jako švýcarské hodinky. Nyní zvítězil v Petrohradě na půdě silného Zenitu přesvědčivě v poměru 3:1 a výraznou měrou nakročil do čtvrtfinále Evropské ligy, za týden v odvetě si může dovolit prohrát i klidně 0:2. Naopak šance ruského giganta na nejlepší osmičku se pohybuje už jen v teoretické rovině.

Hosté působili od samého začátku sebevědomějším dojmem a úvodní větší možnost si vypracovali po necelých deseti minutách. Manu Morlanes se totiž opřel do míče z osmnácti metrů a jeho prudký volej proletěl o decimetry vedle pravé konstrukce. V polovině první půle napřáhl z hranice pokutového území Fornals a pěkně mířil do spodního levého rohu, ale brankář Luněv byl připraven a míč výtečně ukryl ve svých rukavicích.

Zenit se poprvé ozval po půl hodině hry. Kanonýr Sardar Azmoun se zjevil v samostatném úniku a pak dokonce obešel gólmana Fernándeze, jenomže se závěrečnou střelou zbytečně váhal a balón nakonec trestuhodně poslal vedle vzdálenější konstrukce. Žlutá ponorka se dostala do vedení ve 33. minutě, svou premiérovou trefu v EL po svém lednovém příchodu do nového působiště totiž zaznamenal zkušený jednatřicetiletý záložník Vicente Iborra.

Ten si naskočil na centr z pravého křídla od Gonzáleze a zády k brance hlavičkoval ze sedmi metrů, Luněv se po balónu směřujícím přímo pod horní tyčku natahoval marně. Neuběhly však ani dvě minuty a Zenit srovnal, své předchozí zaváhání napravil Azmoun. Íránský reprezentační útočník se po hlavičce Dzjuby a fantastickém reflexivním zákroku Fernándeze na brankové čáře dostal k dorážce a zblízka ze dvou metrů snadno rozvlnil síť.

Druhý poločas přeci jen probíhal v poklidnějším duchu až do doby, kdy Villarrealu vrátil vedení Gerard Moreno. Ten v 64. minutě hlavičkoval na hranici brankového území po pasu od Fornalse a míč usměrnil přesně k pravé tyči mimo dosah Luněva. O pět minut později se blýskl Fernández proti hlavičce Ivanoviče, zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem poslal Zenit definitivně na kolena Morlanes. Jeho skákavá rána z hranice šestnáctky totiž zapadla ke vzdálenější konstrukci.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (49)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slavia Arsenal

Reagovat
Gryphonheart

Pěkný

Reagovat
pantondavo

Arsenal neprestava bavit

Reagovat
Pablos

co je na tom tak vtipnýho ?... půl zápasu o 10 no a doma můžou vyhrát 2:0 a čus.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v lize to na první čtyřku nevypadá a prohráli s Rennes o dvě branky, přičemž tři dostali, měli by být na jiné úrovni jak Rennes, výsměch je na místě, ale postup je reálný

Reagovat
Pablos

Ne výsměch opravdu není na místě.... nechápu, proč by se furt mělo něčemu vysmívat. Konstatovat, že je to špatnej výsledek a že na klub Arsenalu je to bída... oká, to na místě je. Jo a nejsem absolutně žádnej fanoušek Arsenalu.

Reagovat
Shevchenko

Rennes A Zenit je strašně slabý

Reagovat
smazaný uživatel

Semak není trenér.

Reagovat
Elliasson

Právě. A to v kádru už mají hráče, kteří to dobře doplnili.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ona ta ruská liga už není to co bejvávalo. Dosti jim ublížilo arábie a čína. Ruská liga kdysi byla o tom, že tam šli hráči za penězi. Logicky raději hráči půjdou za více penězi a navíc tam nebude taková zima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

navíc MLS

Reagovat
Rudnevs

Parádny futbal, a to po všetkých stránkach. Kiež by všetky nemecké kluby robili v Európe takú reklamu ako Eintracht. Atmosféra bola neskutočná, začalo to skvelým choreom (mávaním s vlajkami sa pokračovalo na postranných tribúnach i počas zápasu) a podpora počas zápasu bola taká, že mnohí ľudia vo Frankfurte pravdepodobne zajtra prídu do práce mierne nahluchlí. Je vidno, že fanúšikovia a celý ten klub si to užíva a je to pre nich niečo výnimočné. Aký to rozdiel oproti RB, ktorému sa EL nezdala moc dobrá a na vonkajšie zápasy chodilo toľko fanúšikov, že by každého mohli vítať osobne.

Eintracht hral výborne, prvý polčas to bolo ešte plus mínus vyrovnané, ale v druhom to bolo na jednu bránu. Kto by si bol pred pár rokmi pomyslel, že taký klub ako Inter bude proti Frankfurtu betónovať a zdržovať. Obzvlášť prvých 10 minút druhého polčasu to bolo od Eintrachtu skvelé. Hasebe hral parádne, s prehľadom a inteligentne, úplne zrušil Martineza. Hinteregger taktiež super, jeho fyzická sila je veľká výhoda. Možno ten jeho odchod nebol úplne najloajálnejší, ale treba uznať, že takýto hráč má na viac než sa plácať v boji o záchranu a ja mu to prajem. Rode taktiež forma skoro ako za starých čias. A samozrejme netreba zabúdať na hrdinu Trappa, ktorý chytil tú penaltu. Ja by som ju ani nepískal, to už bola pískateľnejšia tá v druhom polčase na Hallera.

Reagovat
smazaný uživatel

Choreo opravdu parádní, moc bych si přál aby to tento rok Frankfurt vyhrál celé

Reagovat
Bandita_Harry

oni alebo SSC

Reagovat
didosh

Napoli

Reagovat
mayday

Ať se dostanou do ligy mistrů hlavně.

Reagovat
Bandita_Harry

ved ak to vyhraju su tam

Reagovat
mayday

Já vím. Zkrátka ať se dostanou do ligy mistrů, jedno jestli z ligy nebo z EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně napsané, byl sem jak na zápase proti Doneck tak včera proti interu a můžu potvrdit že z pohledu fanouška to jsou opravdu nejhezčí okamžiky a co se týče kulisy tak jsem ještě snad lepší zápasy nezažil. A ano do práce jdu teď lehce nahluchly a tak trochu pod parou ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro dneska výbornej, ale měl dát víc gólů

Reagovat
Benfica

to čo sú za výsledky??

Reagovat
Bandita_Harry

Az na ten Zenit vsetko podla ocakavania

Reagovat
Benfica

no mňa najviac prekvapili Rennes a Slavia.. Dinamo, to som už písal, oni doma porazia hocikoho a Villarealu som aj celkom prijal.. ale aj tak tieto 4 zápasy sú úplne že wow..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Shevchenko

Neapol by už konečně mohla. V lize už šanci na titul nemají a LM taky nepustí.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Yanek

Reagovat
didosh

Reagovat
Allianz_Arena

Salzburg dnes 60 minut zklamání, obrana úplně mimo, ale poté nakonec ukázali, co v nich je. Každopádně neproměnili nic a 0:3 je zřejmě konec. Gulbrandsen po příchodu předvedl dvě výborné střely, ale také dvakrát úplně zazdil šanci Salzburgu. Výborný bude Wolf, ještě je na něm vidět, že je dost mladý, ale on se vyhraje a bude skvělý. Lipsko si ho samozřejmě, stejně jako Haidaru, stáhlo pod sebe už letos. Odveta bude zase skvělý fotbal, třeba ještě i s trochou napětí.

Reagovat
stas87

Co za odpad a totalnu trosku je ten Martinez? Ludsky odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
stas87

Rozhodca mu zozral komediu vo vapbe a piskol penaltu. Tu ale Trapp vyrazil a Frankfurt tak udrzal remizu. Inter nesledujem, tak neviem ci tento saso neskusa podobne picoviny aj v lige.

Reagovat
Inter Eterno Amore

padá často .. čo je škoda, lebo talent má veľký .. snáď z neho nebude argentínsky Neymar

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Bohaaaaaa vyhoďte už Špalla a duo Perišic & Candreva s ním

Reagovat
didosh

A jeden z nejlepších útočníků SA sedí na tribuně...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Protože je to zároveň největší dement široko daleko...

Reagovat
didosh

Souhlas...je to kokot...

Reagovat
smazaný uživatel

A to tu kdejací experti psali, jak SSC nemá šanci proti Solnohradu. lol

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo? Já myslím, že SSC je jeden z největších favoritů na celkové vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Jo byli tady takoví ale nevím kdo už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Prosím, kdo to tu psal? Rád si to přečtu.

Reagovat
Shevchenko

Jestli můžu, slečno, poprosit o konkrétní komentář, nějak se v tom nevyznám, děkuji.

Reagovat
didosh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele