Eredivisie - souhrn 28. kola: Ajax na druhém místě

07.04.2023, 22:09, aktualizováno 09.04.2023, 21:56
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Feyenoordu (© AFP)

Feyenoord rozstřílel Waalwijk a upevnil si pozici na čele tabulky. PSV nemělo doma problémy s Excelsiorem a vyhouplo na druhé místo tabulky, které si v neděli vzal zpátky Ajax. Čtvrtý Alkmaar naopak neuspěl doma se Spartou a trochu ztratil kontakt se samotným popředím tabulky. Twente si snadno poradilo s Cambuurem...

Feyenoord Rotterdam - RKC Waalwijk 5:1

09.04.2023 20:00

Góly: 29. Yassin Oukili (vl.), 31. Igor Paixão, 39. Santiago Giménez, 53. Igor Paixão, 61. Santiago Giménez - 68. Julen Lobete

Feyenoord se nejlepším možným způsobem oklepal ze středeční porážky v semifinále národního poháru s Ajaxem (1:2) a skvěle se naladil na úvodní čtvrtfinále Evropské ligy s italským týmem AS Řím, jelikož na stadionu De Kuip rozdrtil Waalwijk vysoko 5:1. Se ziskem sedmašedesáti bodů si udržel na čele Eredivisie nadějný osmibodový náskok, zatímco jeho nedělní protivník klesl na desátou příčku s pětatřiceti body.

Domácí výběr byl aktivní od samého začátku a neustále se tlačil na útočnou polovinu, ale více jak pětadvacet minut se nedostal k ničemu nebezpečnému. Nicméně vzápětí svou první vážnější šanci utkání přetavil ve vedoucí gól. Po akci na pravém křídle převzal míč Mats Wieffer a střílenou přihrávkou se snažil najít před brankou jednoho ze spoluhráčů, balón posléze tečoval bránící Yassin Oukili a nešťastně si ho srazil do vlastní sítě.

Neuběhly ani další tři minuty a rozdíl ve skóre byl dvoubrankový. Skvělou individuální akci předvedl Santiago Giménez, který i v obležení několika protihráčů napřáhl ze čtrnácti metrů a orazítkoval tyč, dorážející Igor Paixão mezitím přelstil ofsajdovou past a zcela odkrytý prostor tří tyčí neminul. Rotterdamský gigant pokračoval v tlaku i nadále a třetí definitivní pojistku přidal zhruba deset minut před přestávkou.

Prosadit se dokázal Quilindschy Hartman, jenž si seběhl do brankového prostoru na finální pobídku od Idrissiho a i s určitou dávkou štěstí usměrnil balón přímo k protější konstrukci. Feyenoord zatlačil svého protivníka na vlastní polovinu také ve druhém poločase a čtvrtý zásah zaznamenal v 53. minutě, když podruhé v tomto střetnutí měl přesnou mušku teprve dvaadvacetiletý brazilský záložník Paixão.

Ten po více jak třicetimetrovém nákopu a geniální patičce aktivního Giméneze vůbec na nic nečekal a projektil poslal k levé tyči kolem dívajícího se gólmana Vaessena. Domácí definitivně uzavřeli gólový účet o osm minut později. Zasloužené trefy se dočkal mexický špílmachr Giménez, který se po rychlé akci kapitána Kökçüa středem hřiště zjevil sám před hostujícím strážcem a z pravé strany ho pohotově obstřelil - 5:0.

Teprve od tohoto okamžiku tlak svěřenců trenéra Arneho Slota přeci jen opadl a Waalwijk se dočkal čestného úspěchu přesně v polovině závěrečného dějství. Na rozdíl čtyř branek snížil španělský forvard Julen Lobete, neboť po špatné rozehrávce soupeře ve středu hrací plochy obdržel kolmici do běhu od Oukiliho a z bezprostřední blízkosti přeloboval bezmocného gólmana Wellenreuthera.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - Fortuna Sittard 4:0

09.04.2023 16:45

Góly: 6. Steven Berghuis, 27. Steven Berghuis, 54. Steven Bergwijn, 86. Kenneth Taylor

Ajax musel zareagovat na sobotní vítězství PSV stejným způsobem, pokud se chtěl vrátit v tabulce Eredivisie zpátky na druhé místo, a nakonec svůj cíl bez větších problémů splnil. Na jeho půdě nekladla Fortuna přílišný odpor, do poločasu se dvakrát do její sítě natrefil Steven Berghuis, po obrátce se ještě na střeleckou listinu uvedli Steven Bergwijn a Kenneth Taylor.

Vstup do utkání amsterdamský celek zajisté velmi uklidnil, poněvadž se už po šesti minutách ujal vedení. Sánchez ze středu pole poslal přihrávku na pravou stranu, kde dostal až příliš prostoru Berghuis, ten měl i dostatek času, aby si rozmyslel, co podnikne, popoběhl tedy s míčem do výhodnější pozice a svou následnou střelu umístil parádně do spodního rohu brány. Brankář Pandur na tohle zakončení moc dobře neviděl, i proto nakonec balón v podstatě jen sledoval.

Ve 21. minutě mohl amsterdamský soubor svůj náskok pojistit. Ve zcela vyloženém postavení se ocitl Tadič, který i obehrál vyběhnuvšího Pandura, stačilo pouze zacílit do prázdné brány, jenže ve skórování mu ve finále zamezil vracející se Rodrigo Guth. Ten tak zachránil celou situaci poté, co jeho spoluhráč Vita špatně rozehrál a Srb tohle mizerné počínání přečetl.

Suma sumárum ovšem domácím toto neproměnění velké tutovky nemuselo tolik vadit. O šest minut později se totiž za Pandurem třepotala branková síť podruhé, to když si zase velmi nešikovně počínal Vita, který ve snaze odkopnout merunu z vlastního vápna do bezpečí minul. Čili číhající Berghuis se chopil nabídnuté šance a chytře zamířil pod soupeřovo břevno.

I nadále de Godenzonen měli dění na hrací ploše plně pod svou kontrolou, celek ze Sittardu vůbec netušil, jak z nepříjemného stavu ven, a navrch ve druhém dějství inkasoval ještě dva góly. V 54. minutě se na hranici šestnáctky zjevil zcela nehlídaný Bergwijn, který si hlasitě říkal od spoluhráče Berghuise o oslovení, a ten, ač možná mohl vypálit a zkusit zapsat hattrick, opravdu nabil pušku svému kolegovi, a ten následně z voleje zacílil ukázkově k tyči.

Zmar Fortuny ještě v 86. minutě podtrhl svým přesným zásahem Taylor. Berghuis, jenž mimochodem kromě dvou branek a jedné asistence zaznamenal také druhou gólovou nahrávku, a byl tak obecně u všeho podstatného, pobídl na zteč muže s osmičkou na dresu, který posléze levačkou pohotově přelstil marně se natahujícího Pandura.

Více informací k zápasu

FC Emmen - NEC Nijmegen 0:0

09.04.2023 14:30

Góly: -

Emmen potvrdil, že v posledních týdnech je v docela dobrém rozpoložení, a po výhrách nad Excelsiorem a Cambuurem uhrál bod s Nijmegenem. V uplynulých čtyřech kolech si tak na své konto zapsal pouze jednu porážku. Hosté si možná představovali, že v Drentsku jakožto mírní favorité získají spíše vítězství, ve finále se ale konečný výsledek jeví velmi spravedlivě.

Domácí se radovali ze vstřelené branky už po pěti minutách hry, protože si však skórující Zivkovic nepohlídal své postavení, nemohla být tahle trefa uznána pro ofsajd. Ve 12. minutě se zjevil ve velmi dobré pozici Antonisse, nenačasoval ovšem úplně ideálně svůj náběh na dobrý pas zleva od Zivkovice, a tak nepovedené zakončení zkrotil hostující gólman Cillessen.

Ani další šance v žádný gól nevyústily, přestože si je oba týmy s docela velkou dávkou pravidelnosti vytvářely. V 63. i 75. minutě mohl domácí poslat do vedení Romeny, jenže ani v jednom případě hlavou síť nerozvlnil. Nijmegen mohl rozradostnit v samém závěru druhého poločasu Schöne, orazítkoval nicméně z halfvoleje pouze brankovou konstrukci.

Více informací k zápasu

FC Twente - Cambuur Leeuwarden 4:0

09.04.2023 12:15

Góly: 12. Ricky van Wolfswinkel, 28. Michel Vlap, 36. Sem Steijn, 77. Joshua Brenet

Twente se poslední dobou příliš nedařilo plnit úlohu favorita, ovšem teď v domácím prostředí předvedlo konstantní výkon od začátku až do konce a beznadějně poslední Cambuur přehrálo vysoko 4:0. V domácím dresu znovu nastoupil od samého začátku český reprezentační útočník a zároveň nejlepší střelec týmu Václav Černý, a i když v tomto střetnutí neskóroval, tak byl tradičně hodně vidět a na výhře se podílel asistencí u první branky.

Celek z Enschede tedy získal z posledních pěti utkání velmi solidních jedenáct bodů a s jednapadesáti body se nachází a pátém místě Eredivisie, za čtvrtým Alkmaarem navíc zaostává už jen o tři body. Naopak klub z Leeuwardenu prohrál počtvrté v řadě, na kontě má pouhých šestnáct bodů a je poslední osmnáctý s osmibodovým mankem na šestnáctý Excelsior. Jasný favorit poprvé udeřil po necelé čtvrthodině hry.

Černý odvedl vynikající práci na pravé straně šestnáctky a zpětnou nahrávkou vybídl ke skórování zkušeného Rickyho van Wolfswinkela, jenž bombu uklidil přímo do protějšího spodního růžku. Domácí pojistili své vedení ve 28. minutě. Druhou uklidňující trefu přidal pětadvacetiletý záložník Michel Vlap, který si posunul pobídku Smala o několik metrů dopředu a z bezprostřední blízkosti propálil naprosto bezmocného brankáře Ruitera.

Za dalších osm minut bylo o osudu tohoto duelu definitivně rozhodnuto. Smal tentokráte poslal míč do předbrankového prostoru a našel rozběhnutého Sema Steijna, jehož tečovaný pokus zapadl k pravé konstrukci - 3:0.

Twente mělo navrch také po změně stran a po ráně Steijna přidalo poslední čtvrtý gól zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Na závěr se prosadil obránce Joshua Brenet, neboť snadno zakončoval do zcela prázdné branky po fantastické přízemní kombinaci svých spoluhráčů.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - FC Volendam 2:1

08.04.2023 21:00

Góly: 6. Sydney van Hooijdonk, 33. Sydney van Hooijdonk - 18. Henk Veerman

Heerenveen potvrdil zlepšující se výkonnost z poslední doby i proti nováčkovi z Volendamu a teď dokázal zvítězit nejtěsnějším poměrem 2:1. V posledních třech zápasech získal solidních sedm bodů, tabulkou se posunul na osmou pozici s osmatřiceti body a oživilo tak naděje na pohárovou Evropu. Volendam naopak nenavázal na výhru s Fortunou (2:1) ani remízu s Utrechtem (0:0) a v Eredivisii proto kleslo na čtrnácté místo se sedmadvaceti body.

Domácím hrdinou se znovu stal ostrostřelec Sydney van Hooijdonk, jenž vsítil obě trefy Heerenveenu během sedmadvaceti minut a v tomto ročníku již nasázel úctyhodných šestnáct branek. Na ligové scéně se prosadil celkem třináctkrát a osamostatnil se na třetím místě tabulky střelců. Svůj celek dostal do vedení v 6. minutě, jelikož si seběhl mezi dva protihráče na finální nahrávku od Sahraouiho a poloprázdnou branku neminul.

Volendam se však tradičně nevzdal a krátce po čtvrthodině hry bleskově srovnal krok. Henk Veerman si mezi dvěma bránícími hráči elegantně zpracoval na prsa dlouhý centr Twigta a s chladnou hlavou zakončil přesně do protějšího spodního růžku. Mírný favorit sobotního utkání od tohoto momentu přidal a ve 33. minutě rozhodl o svém úspěchu díky druhému zásahu Van Hooijdonka.

Jeho rozdílové brance předcházela neproměněná možnost Henka Veermana, jenž neuspěl tváří v tvář proti brankáři Mousovi, z následného protiútoku teprve třiadvacetiletý útočník domácího celku obdržel finální zpětnou nahrávku do volného prostoru a z deseti metrů nechytatelně zavěsil k bližší konstrukci. Hosté se po změně stran snažili vyrovnat, avšak když Mous zlikvidoval nebezpečné pokusy Twigta s Eitingem, tak se výsledek nezměnil.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - Sparta Rotterdam 0:1

08.04.2023 20:00

Góly: 45+1. Tobias Lauritsen

Alkmaar ještě před několika týdny držel krok s největšími konkurenty a souboj o titul nebyl v jeho případě vyloučen, ovšem nyní už potřetí za sebou v Eredivisii nevyhrál a navíc utrpěl druhou porážku. V domácím prostředí plnil úlohu mírného favorita proti rotterdamské Spartě, jenže prosadit se nedokázal a po porážce 0:1 zůstává na čtvrtém místě se čtyřiapadesáti body, před pátým Twente navíc drží už jen tříbodový náskok.

AZ v tuto chvíli zaostává za třetím PSV i druhým Ajaxem o pět bodů, naopak hosté odčinili nedávaný neúspěch s Feyenoordem (1:3) a s devětačtyřiceti body si upevnili šestou příčku, před sedmým Utrechtem k tomu udrželi solidní sedmibodový náskok. Domácí měli v prvním poločase navrch a vytvořili si i více gólových možností, nicméně v samém závěru inkasovali rozdílovou trefu a po změně stran již vyrovnat nedokázali.

Nejprve se po necelé čtvrthodině hry chtěl prosadit Mijnans, který tvrdě vypálil z dvaadvaceti metrů, ale jeho bombu skvěle odvrátil do strany pozorný brankář Olij. V závěrečných pěti minutách úvodního dějství stanuli v dobrých pozicích Kerkez s Odgaardem, ovšem ani jeden z nich prostor tří tyčí netrefili. Rotterdamský celek vsítil rozhodující branku v první nastavené minutě, neboť norský útočník Tobias Lauritsen využil skvělé práce Saita na levém křídle a po vynikajícím centru nekompromisně hlavičkoval přímo pod břevno.

Stejný hráč mohl pojistit vedení svého celku krátce po odehrané hodině, jelikož se opřel do míče z deseti metrů, avšak k jeho smůle pouze orazítkoval bližší spojnici. Domácí pak mohli vyrovnat hned dvakrát - nejprve v 69. minutě mířil těsně mimo Reijnders a o deset minut později se vytáhl Olij proti razantní hlavičce Odgaarda. Aktivní Odgaard nakonec neměl potřebné štěstí ani v 86. minutě, protože z hranice brankového území hlavičkoval do horní konstrukce.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - SBV Excelsior 4:0

08.04.2023 20:00

Góly: 12. Luuk de Jong, 78. Xavi Simons, 82. Fábio Silva, 87. Erick Gutiérrez

PSV v úterý zvládlo semifinálový duel národního poháru na půdě třetiligového Spakenburgu (2:1) a očekávaná únava na něm vůbec nebyla znát, protože v domácím prostředí nedal šanci zachraňujícímu se Excelsioru a bez větších potíží ho porazil 4:0. V tabulce Eredivisie si tak upevnil třetí místo tabulky s devětapadesáti body a před čtvrtým Alkmaarem si vytvořil už pětibodový náskok, naopak SBV zůstává na šestnácté barážové pozici se čtyřiadvaceti body.

Eindhovenský gigant potvrzuje v závěru sezóny skvělou střeleckou formu, v posledních třech duelech totiž dokázal skórovat hned desetkrát. V tomto střetnutí vedl již po necelých dvanácti odehraných minutách, kdy zkušený kanonýr Luuk de Jong využil parádní zasekávačky Van Aanholta na levé straně šestnáctky a po přesné finální přihrávce s přehledem zamířil přímo k bližší tyči kolem naprosto bezmocného brankáře Van Gassela.

Tlak favorita následně opadl a outsider tak mohl z ničeho nic vyrovnat zhruba pět minut před přestávkou. Po rychlém protiútoku předvedl vynikající individuální akci Driouech a jeho sražená střela skončila na kopačce osamoceného Goudmijna, jehož prudký volej proletěl o decimetry nad břevnem. Svěřenci trenéra Ruuda van Nistelrooye byli lepším týmem také po změně stran, ale druhou uklidňující trefu ne a ne přidat.

Krátce po změně stran selhal Joey Veerman, jehož nadějný projektil zaplachtil o kousek vedle pravé konstrukce, a vzápětí mířil příliš vysoko Xavi Simons. Eindhovenský klub přeci jen podruhé skóroval v 78. minutě. Do listiny střelců se zapsal právě aktivní Simons, jelikož po chybné rozehrávce soupeře, ráně Fábia Silvy a zákroku Van Gassela dorážel balón hlavou do zcela prázdné branky.

Neuběhly ani další čtyři minuty a skóre utkání se měnilo potřetí. Portugalský šplímachr Fábio Silva si seběhl před hranici brankového území na parádní centr nejlepšího hráče na trávníku Simonse a zblízka pokořil hostující ho strážce razantní hlavičkou. Za dalších pět minut uzavřel gólový účet mexický záložník Erick Gutiérrez, který po rohovém kopu usměrnil míč z krkolomné pozice do sítě díky protější tyči.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - Go Ahead Eagles 2:0

08.04.2023 18:45

Góly: 21. Maximilian Wittek, 63. Mohamed Sankoh

Celek z Arnhemu letos rozhodně neprožívá povedenou sezónu a těsně před koncem základní části bojuje o záchranu, ovšem v sobotním utkání 28. kola dokázal porazit Go Ahead po výsledku 2:0 a své šance na udržení prvoligové licence výrazně zvýšil. Se ziskem sedmadvaceti bodů se prozatím vyhoupl na třinácté místo tabulky a před šestnáctým Excelsiorem si vytvořil tříbodový náskok.

Klub z Deventeru naopak nedokázal navázat na překvapivou výhru s Utrechtem (2:1) ani bezbrankovou remízu s Ajaxem (0:0), a v tabulce zůstává na dvanácté příčce s třiceti body. Úvodní dvacetiminutovka nic zásadního nepřinesla, SBV se poté z ničeho nic dostalo do vedení. Prosadit se dokázal německý obránce Maximilian Wittek, který se postavil k přímému volnému kopu z dobrých dvaadvaceti metrů a svůj nádherný kroucený pokus usměrnil přímo k bližší tyči kolem plachtícího brankáře De Langeho.

Hosté se od tohoto okamžiku snažili přidat, jenže do konce prvního poločasu se k ničemu nebezpečnému nedostali. Do druhého poločasu vstoupili s mnohem větší aktivitou a málem vyrovnali sedm minut po změně stran, avšak Sankoh po krátkém úniku ve vyložené možnosti selhal a sám před gólmanem Scherpenem mířil jen do boční sítě.

Vitesse definitivně rozhodlo o svém úspěchu v 64. minutě. Těsně před tím nevyzrál Manhoef tváří v tvář na De Langeho, nicméně vzápětí po rohovém kopu z levé strany a patičce Meulensteena stál ve správnou chvíli na správném místě Mohamed Sankoh a jemnou tečí dopravil míč doprostřed branky. Go Ahead mohlo zdramatizovat tento duel zhruba deset minut před přestávkou, ale Lidberg z bezprostřední blízkosti orazítkoval břevno.

Více informací k zápasu

FC Groningen - FC Utrecht 1:2

07.04.2023 20:00

Góly: 45+10. Oliver Antman - 45+7. Anastasios Douvikas, 76. Bas Dost

Groningen přivítal v páteční předehrávce 28. kola silný Utrecht a nutně potřeboval zabrat, jenže svému protivníkovi podlehl 1:2 a v tuto chvíli to vypadá, že sestup do Eerste Divisie po dlouhých třiadvaceti letech už jen těžko odvrátí. Domácí totiž prohráli popáté za sebou, v tabulce Eredivisie zůstávají na předposledním sedmnáctém místě se sedmnácti body a za šestnáctým Excelsiorem stále zaostávají o propastných sedm bodů.

Hosté naopak přerušili svou čtyřzápasovou šňůru bez výhry a díky tomuto úspěchu si upevnili sedmou příčku tabulky s dvaačtyřiceti body, před osmým Waalwijkem si tedy vytvořili sedmibodový náskok. Úvodní půle tohoto střetnutí byla nesmírně vyrovnaná a téměř až do samotného konce nebyla k vidění žádná gólová možnost. Kvůli mnoha prodlevám byl první poločas nastaven o dlouhých deset minut a hosté z ničeho nic udeřili v sedmé minutě nastavení.

Řecký kanonýr Anastasios Douvikas vsítil již svou čtrnáctou ligovou trefu této sezóny a osamostatnil se na čele tabulky střelců, když se po skvělé přízemní kombinaci svých spoluhráčů zjevil sám před brankářem Verripsem a zblízka usměrnil balón do bližšího dolního růžku. Neuběhly však ani další tři minuty a domácí v úplném závěru první části nečekaně srovnali krok.

Po dobré práci ve středu hrací plochy obdržel přihrávku na levou stranu šestnáctky Oliver Antman a po chytré kličce zapadl jeho tečovaný pokus za gólmana Barkase. Ve druhém dějství měli navrch hosté a ztracený náskok si mohli vzít zpět v 50. minutě, jenže tvrdou ránu Jensena odvrátil na rohový kop skvělý Verrips.

Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem vystřelil z dvanácti metrů Ramselaar a jeho kroucený pokus orazítkoval vzdálenější šibenici, Utrecht rozhodl o svém úspěchu v 76. minutě. Střídající Bas Dost ani ne po osmi minutách strávených na trávníku rozhodl tento duel po přímém volném kopu z levé strany a finální přihrávce Van der Hoorna, z bezprostřední blízkosti totiž snadno rozvlnil síť poloprázdné branky.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Feyenoord Rotterdam
28
20
7
1
67 : 27
67
2
AFC Ajax
28
17
8
3
76 : 28
59
3
PSV Eindhoven
28
18
5
5
75 : 33
59
4
AZ Alkmaar
28
16
6
6
53 : 32
54
5
FC Twente
28
14
9
5
48 : 22
51
6
Sparta Rotterdam
28
14
7
7
43 : 30
49
7
FC Utrecht
28
11
9
8
44 : 42
42
8
SC Heerenveen
28
10
8
10
34 : 38
38
9
NEC Nijmegen
28
7
14
7
37 : 30
35
10
RKC Waalwijk
27
9
8
10
42 : 45
35
11
Fortuna Sittard
28
9
5
14
35 : 51
32
12
Go Ahead Eagles
27
7
9
11
36 : 46
30
13
SBV Vitesse
28
6
9
13
32 : 47
27
14
FC Volendam
28
7
6
15
32 : 58
27
15
FC Emmen
28
5
10
13
25 : 46
25
16
SBV Excelsior
28
7
3
18
25 : 65
24
17
FC Groningen
28
4
5
19
27 : 57
17
18
Cambuur Leeuwarden
28
4
4
20
21 : 55
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
afc ajax

TÁTO NOVÁ "TVÁR" EUROFOOTBALU JE OTRASNÁ...

JE TO TU CELÉ NEPREHĽADNÉ... CHCEM NASPÄŤ STARÚ "TVÁR"

NEDÁ SA PODAŤ SŤAŽNOSŤ ?

Reagovat
jáá

Souhlas, sledování stránky jsem bohužel dost omezil, měl jsem rád přehlednost a rychlou čitelnost v archaickém designu zobrazení.

Asi jen v rámci dotazníku.

Chápu že to stálo nějaký peníz a čas, tak se to musím využít a nevyhodit jen tak oknem, ale byl jsem zvyklý si přiblížit text, který potřebuji a teď člověk roky listuje než se dostane k tomu čemu chce.

Reagovat
afc ajax

Reagovat
jáá

Jak zatím hodnotíš počínaní Heitingy? Mám pocit že hra dostává zase nějakou tvář.

Reagovat
afc ajax

No čakal som oveľa horší ročník... A Johny je obranca... Je to vidno na hre.... Žiaden nápad v útoku... Ale zas ta obrana je tiež rozsypaná. je to také nijaké podľa mňa by sme potrebovali kvalitného trénera. (Nič proti Johnymu). Tak musíme zabojovať o 2. Miesto (LM). A a budem spokojný.

Reagovat
jáá

Tak tak, obrana nám vůbec nefungovala jednu dobu. Možná by byl fajn někdo jako Bosz a Johny jako asistent.

Po PSV, to bude ještě zajímavý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele