Eredivisie - preview 29. kola: Ajax si chce pojistit pozici na čele

09.04.2021, 10:38, aktualizováno 11.04.2021, 09:24
Previews
Mario Götze (© AFP)
Ajax může v zápase s Waalwijkem udělat další krok k obhajobě titulu. Případného zaváhání se pokusí využít PSV Eindhoven, jenž se představí ve Venlu. Feyenoord potřebuje vyhrát těžké střetnutí v Utrechtu, pokud chce udržet naději na Ligu mistrů. Groningen v derby vyzve Heerenveen...
FC Utrecht - Feyenoord Rotterdam  (neděle 12:15)
Nedělní program 29. kola nejvyšší nizozemské soutěže otevře očekávaný duel mezi Utrechtem a Feyenoordem a favorit se hledá jen velmi těžko. Domácí výběr se totiž nachází ve vynikající formě a bojuje o dodatečné play-off Evropské ligy. Po nepříliš povedené první polovině sezóny se nachází na sedmé pozici se třiačtyřiceti body a na šestý Groningen ztrácí body tři. Rotterdamský celek posbíral o osm bodů více a patří mu pátá příčka.

Svěřenci kouče Dicka Advocaata by rádi skončili v nejlepší čtyřce, která mu možná zaručí přímý postup do kvalifikace evropských poháru, ve hře stále ještě zůstává i Liga mistrů. Teď se pokusí využít pátečního zaváhání Vitesse, jež pouze remizovalo bez branek s posledním Den Haagem. Na svého úhlavního konkurenta momentálně ztrácí pět bodů, za třetím Alkmaarem i druhým PSV zaostává dokonce o bodů sedm.

Hosté prohráli v předchozích devíti ligových zápasech jen jednou a to po přestřelce v Alkmaaru (2:4), na kolena je však sráží vysoký počet remíz. Po dvou nerozhodných výsledcích s PSV i Emmenem (1:1) si naposledy vyšlápli na Sittard a zdolali ho 2:0. Advocaat prostředí v Utrechtu velice dobře zná, neboť v něm působil jako hráč a navíc ještě v sezóně 2018/2019 ho dokonce i trénoval.

"Samozřejmě to pro mě je pikantní utkání a podle mě se všichni mohou těšit na napínavou bitvu. Ani jeden tým nedá tomu druhému nic zadarmo, Utrecht musíme předčít v napadání i důrazu. Naším cílem stále zůstává druhé místo, i když situaci už nemáme ve svých rukách. Pokud ještě chceme o Ligu mistrů zabojovat, tak je potřeba být až do konce tohoto ročníku stoprocentní," prohlásil realisticky třiasedmdesátiletý rodák z Den Haagu.

Jeho protějšek René Hake se na toto střetnutí taktéž nesmírně těší. "Zápasy s Feyenoordem jsou vždy zajímavé, na druhou stranu nás vždy stojí spoustu sil. O vítězi může rozhodnout jediný okamžik, my ale chceme hrát ofenzivně a protivníka se nebojíme," řekl Hake přesvědčivě. Tomu zůstává na marodce Hoogma, Balk, Mahi, St. Jago a nově na ní přibyl i Mahi, naopak po zranění by se mohl vrátit na trávník Mamengi. Hosté nemohou počítat a Nieuwkoopem, Jørgensenem či Contehem, jistotu stratu dále nemají ani Kökcü se Sinisterrou.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.73 - 2.89
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
VVV Venlo - PSV Eindhoven  (neděle 14:30)
Venlo si ještě před pár týdny představovalo, že ho bude čekat naprosto klidný závěr sezóny, ovšem šest kol před koncem je všechno jinak. Domácí výběr totiž momentálně prohrál v Eredivisii již devětkrát za sebou a propadl se na šestnáctou barážovou příčku s dvaadvaceti body, za patnáctým Willemem zaostává vinou horšího skóre a na sedmnáctý Emmen už má náskok jen čtyř bodů. Nyní se pokusí šokovat jednoho z největších favoritů PSV.

Eindhovenský celek se v tomto ročníku celkem brzy rozloučil s Evropskou ligou i národním pohárem, proto se tak může plně koncentrovat na ligovou scénu. I letos se za každou cenu snaží sesadit z trůnu suverénní Ajax, avšak v tuto chvíli na něj ztrácí propastných jedenáct bodů a jeho dlouholetý rival navíc disponuje utkáním k dobru. V současnosti bude mít zcela jiné starosti, neboť je druhý s osmapadesáti body jen o skóre před třetím Alkmaarem.

Právě na AZ nestačil před čtrnácti dny a podlehl mu 0:2, naposledy si spravil náladu s Heraclesem a zdolal ho hladce v poměru 3:0. "Je před nám rozhodující fáze této sezóny a chceme ji zvládnout tím nejlepším možným způsobem. Je nám jasné, že Ajax už nedoženeme, i přesto je o co hrát. Alkmaar nám ve druhé polovině sezóny neustále dýchá na záda a je vskutku obtížné ho setřást," pronesl realisticky hostující lodivod Roger Schmidt.

Čtyřiapadesátiletý německý rodák vzápětí dodává, že Venlo určitě nepodcení. "Každý klub v nejvyšší nizozemské soutěži má své kvality a musí se s ním počítat. Je nám jasné, že do Venla jedeme jako velcí favorité, to však neznamená, že bez problémů zvítězíme, jelikož od našeho soupeře nikdo nic neočekává." Hosté se dlouhodobě nemohou spolehnout na služby Romera, Ledezmy, Maura Júniora a Thomase.

Domácí se na současnou krizi snažili zareagovat výměnou trenéra, když Hanse de Koninga nahradil místní rodák Jos Luhukay, jenomže doposud to příliš nepomohlo. VVV naposledy mělo více jak sedmdesát minut početní výhodu s Groningenem, i přesto na něj nestačilo po výsledku 0:1. "Budeme bojovat dál, teď se poctivě připravujeme na PSV a uvidíme, na co to bude stačit," řekl Luhukay optimisticky. Tomu scházejí Schmitz, Shabani, Guwara, Post i Christos Donis.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.50 - 6.77 - 1.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Groningen - SC Heerenveen  (neděle 14:30)
Derby van het Noorden okoření nedělní program Eredivisie v rámci devětadvacátého kola. Groningen by ve zbývajících šesti zápasech rád udržel postavení v první sedmičce, která zajišťuje play-off o postup do evropských pohárů, Heerenveen by naopak ještě chtěl zkusit do tohoto uskupení poskočit. Aktuálně je každopádně od téhle mety poměrně hodně vzdálený.

Únorové měření sil obou rivalů ze severu Nizozemka skončilo remízou, tentokráte však určitě představuje klíčovější artikl. Domácí opravdu můžou udělat zásadní krok k zaručení bitev, konaných po skončení této sezóny, o kvalifikaci do nově utvořené Evropské konferenční ligy, hosté budou usilovat o obnovení svých šancí. Formu mají nyní horší jak Green-White Army.

Hostující lodivod Johnny Jansen i nadále postrádá Ulyssese Llaneze, který pokračuje v rekonvalescenci, na marodce je čerstvě také Pawel Bochniewicz, jenž minulý duel s Ajaxem nedohrál a nestihl se zotavit. "Doufáme, že se vrátí do dalšího střetnutí se Zwolle," přál by si Jansen. Domácí stratég Danny Buijs má naopak před tímhle derby větší starosti s absencemi.

Nejistý je totiž start u brankářské jedničky Sergia Padta, zdravotní potíže hlásí i Ko Itakura a Ramon-Pascal Lundqvist, jejichž nástup je též v ohrožení. Jistě není k dispozici vykartovaný Azor Matusiwa, zdravotně v pořádku pořád není ani Arjen Robben, to nejzvučnější jméno v domácím kádru. "Škoda. Kdyby hrál, byl by to skvělý fakt," těšil se na něj protějšek Jansen.

Pandemie koronaviru neumožní odehrát ani tohle utkání s diváky na tribunách. "Když jsme se střetli naposledy, byli jsme lepší v prvním poločase. Jenže jsme vedli jen o gól, Groningen se srovnal a urodila se plichta," vzpomínal šéf lavičky De Superfriezen. "Bohužel jsme si už na nepřítomnost fandů zvykli. Vnitřně existuje napětí, jenže to pravé zažijete jen na stadionu."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.40 - 3.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
RKC Waalwijk - AFC Ajax  (neděle 16:45)
Když se Waalwijk radoval z domácího vítězství nad Ajaxem naposledy, psalo se září roku 1988. Od té doby s amsterdamským gigantem uhrál před vlastními fandy maximálně remízu. V tomto případě bude plnit celek, jemuž jde především o udržení se v Eredivisie, roli jasného outsidera. Velmi rád by nicméně zužitkoval aktuálního nedobrého rozpoložení svého soupeře.

Ten totiž ve čtvrtek utrpěl po dlouhých čtyřiadvaceti zápasech napříč všemi soutěžemi prohru, jelikož nestačil v rámci prvního čtvrtfinálového klání Evropské ligy na AS Řím. "Ajax byl do této chvíle v parádní kondici. Působil jako vyspělý tým," uvedl domácí stratég Fred Grim. "Sehrál opravdu velmi náročné utkání před pár dny. A my bychom chtěli využít jeho únavu."

Hostující trenér Erik ten Hag, s nímž se čím dál častěji spojují transferové spekulace ohledně jeho odchodu z hlavní nizozemské metropole do zahraniční už po konci tohoto ročníku, nebyl spokojený s vystoupením svého mužstva: "Ten neúspěch byl úplně zbytečný. Působili jsme přesvědčivě, vedli jsme, jenže jsme svůj náskok nepojistili. Naopak jsme dvakrát inkasovali."

V Severním Brabantsku možná bude před následnou odvetou šetřit cíleně některé své opory. Využít pochopitelně nemůže za doping potrestaného Andrého Onanu, stále neuzdraveného druhého brankáře v pořadí Maartena Stekelenburga, a tak mezi tyče bude muset zasáhnout opět Kjell Scherpen. Nenastoupí ani Daley Blind, zpět v tréninku je ale Noussair Mazraoui.

Pochybnosti jinak vyvstávají ještě nad startem Perra Schuurse, který duel proti římskému AS vynechal kvůli problémům s kolenem. "Ten čtvrteční nezdar nás mrzel. Ovšem jsme teprve v polovině," neházel flintu do žita Ten Hag. "Viděli jsme, že s protivníkem umíme držet krok. Vnutili jsme mu svůj vlastní styl hry. Čeká nás v Itálii bezpochyby sakra těžká práce," dodal.

Domácí mimochodem hlásí jen dvě jisté ztráty, zdravotně indisponovaní jsou Luuk Wouters a Morad El Haddouti. "Nemyslím si, že v odvetě budu muset dělat zásadní změny. My jsme si přece šance proti AS dokázali vytvářet. Někdy musíte mít i štěstí a především nedělat chyby v obraně," pokračoval hostující šéf lavičky. "Už je to klání za námi. Soustředíme se na RKC."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 16.40 - 8.07 - 1.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Heracles Almelo - Willem II  (sobota 18:45)
Heracles v tomto ročníku usiluje o horní polovinu tabulky a ještě se snaží probojovat i do play-off o Evropskou ligu, které momentálně není příliš daleko. Tuto dodatečnou baráž by si měly zahrát týmy na 5. - 8. místě tabulky po základní části, celek z Almela je nyní devátý se šestatřiceti body o jediný bod za osmým Twente. Nyní přivítá zachraňující se Willem, jemuž se v tomto ročníku nedaří a bude mít co dělat, aby se vůbec udržel mezi nizozemskou elitou.

Domácí výběr až do minulého víkendu neprohrál čtyřikrát za sebou, navíc ve shodném poměru 2:1 si poradil se Zwolle i Den Haagem a smírně se rozešel s Twente (2:2) i Spartou (1:1). Teprve naposledy neměl příliš šancí v Eindhovenu a místnímu PSV podlehl celkem jednoznačně po výsledku 0:3. Také hosté se v uplynulých několika týdnech zvedli a po pěti duelech za sebou bez porážky nestačili před týdnem na Alkmaar (0:1).

Jejich favorizovaný rival sice hrál téměř celý zápas v oslabení, nicméně i přesto byl na trávníku lepším výběrem a rozdílovou trefu vsítil zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem. Willem proto zůstal v tabulce na patnácté pozici s dvaadvaceti body o skóre před šestnáctým Venlem, na sedmnáctý Emmen momentálně drží odstup čtyř bodů. V této sezóně přivítal Heracles na domácím stadionu a přehrál ho ve vysokém poměru 4:0.

Trenér Heraclesu Frank Wormuth si je vědom vysokých kvalit svého sobotního soupeře a očekává vyrovnaný zápas. "Willem nás v podzimní části vyškolil z produktivity, hrál skvěle a jeho umístění na hranici sestupu mě trochu překvapuje. Podle mého názoru má zkušený a vyspělý tým, který by se minimálně měl pohybovat ve středu Eredivisie. Snadné utkání to nebude, šance na úspěch jsou padesát na padesát," řekl německý rodák s pokorou.

Jeho protějšek Željko Petrovič pevně doufá, že souboj s AZ nebude mít na jeho hráče příliš velký vliv. "Přesilovku jsme rozhodně měli zužitkovat. Prohra nás mrzí, minimálně bod jsme chtěli získat. Teď už ale přichází nový den a my opět uděláme všechno proto, abychom se přiblížili k našemu cíli. Rozhodnout může jediná chyba," řekl hostující stratég odhodlaně. Ten stále postrádá dlouhodobé marody Heerkense, Neloma, Kabangua, Saddikiho, Ruitera a Van der Heijdena, domácí nenasadí Azzaouiho s Bakboordem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.45 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Fortuna Sittard - FC Emmen  (sobota 20:00)
Fortuna může být se svým dosavadním působením celkem spokojena, doposud vybojovala čtyřiatřicet bodů a stále pokukuje i po horní polovině tabulky. Momentálně se nachází na dvanácté pozici jen o skóre za jedenáctou Spartou a desátým Heerenveenem. Před sestupovým pásmem drží téměř nedostižný dvanáctibodový odstup a s velkou pravděpodobností udrží prvoligovou licenci i pro příští ročník.

Nyní přivítá znovuzrozený Emmen, jenž se postupnými kroky přibližuje ke svému vytouženému cíli. Hosté totiž měli na kontě jen šest bodů a to až do 22. kola, nicméně v posledních šesti duelech výrazně zabrali a získali v nich úctyhodných dvanáct bodů. Díky tomu poskočili na prozatímní sedmnácté místo s osmnácti body o tři body před poslední Den Haag a za patnáctou příčkou Willemu zaostávají už jen o body čtyři.

Svou sérii neporazitelnosti naposledy protáhli proti Waalwijku, který díky vynikajícímu prvnímu poločasu dokázali porazit v poměru 3:1. "Byl to skvělý zápas a tři body jsme opravdu potřebovali. Nikdo v týmu nepřestává věřit, že se nám ještě podaří zachránit, i když podle některých kritiků přišel náš nástup pozdě. Já si to ovšem nemyslím, jsme zpět ve hře a v Sittardu to hodláme potvrdit," prohlásil optimisticky hostující kouč Dick Lukkien.

Domácí celek bodoval v minulých čtyřech utkáních jen jednou, jelikož si poradil s Venlem (3:1). Jinak ale nestačil na Groningen (0:1) s PSV (1:3) a v předchozích dvou případech podlehl i Utrechtu (0:1) s Feyenoordem (0:2). Svého sobotního protivníka nedokázal porazit již třikrát po sobě, v tomto ročníku s ním remizoval 2:2.

"Emmen každopádně respektujeme a dobře víme, že se mu teď velmi daří. Jeho hru jsme důkladně studovali, snaží se vyčkávat na svou šanci a díky dostatečnému sebevědomí proměňuje téměř každou nabídnutou příležitost. Na druhou stranu jsme dobře připraveni," vyjádřil se stratég Fortuny Sjors Ultee pro klubové stránky. Tomu scházejí Velthuizen a možná také Cox s Georgem, hosté nenasadí Veendorpa, Telgenkampa, Cartyho a Caciana.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.50 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AZ Alkmaar - Sparta Rotterdam  (sobota 20:00)
Alkmaar se v poslední době dostal do vynikající formy, a i když šance na titul není příliš velká, tak ve hře stále je druhé místo zaručující kvalifikaci vytoužené Ligy mistrů. Domácí výběr se momentálně nachází na třetí pozici s osmapadesáti body, avšak za druhým PSV zaostává jen vinou horšího skóre a ve zbývajících šesti duelech základní části se proto čeká nesmírně napínavá bitva. Nyní bude plnit úlohu jasného favorita proti rotterdamské Spartě.

AZ letos prožilo hodně zvláštní sezónu a dlouho nemohlo stabilizovat svou hru, nicméně v poslední době předvádí suverénní výkony. V předchozích osmi ligových střetnutích hned sedmkrát zvítězilo a jedinou porážku utrpělo v Arnhemu s konkurenčním Vitesse (1:2). V tuto chvíli dosáhlo na tříbodový zisk třikrát za sebou, po jasné výhře nad Twente (4:1) a skalpu PSV (2:0) zavítalo do Tilburgu a Willem nakonec zdolalo těsně 1:0.

Před týdnem hrálo téměř celý zápas v deseti, neboť už po necelých pěti minutách hry byl vyloučen kapitán Teun Koopmeiners, nicméně i přesto dokázalo uspět. Koopmeiners však teď bude svému týmu citelně scházet, kromě něho se na marodce dlouhodobě nacházejí Stengs, Hatzidiakos a Helmer. Rotterdamský celek určitě nemůže využít služeb Vriendse, na trávník se možná nepodívá ani Coremans.

Hostující klub by se letos rád nacházel v horní polovině Eredivisie a určitě ještě může zabojovat i o dodatečné play-off. V tabulce mu patří jedenácté místo se čtyřiatřiceti body a za osmým Twente zaostává o pouhé tři body. Se záchranou si příliš starostí dělat nemusí, neboť před šestnáctou barážovou příčkou Venla drží luxusní náskok dvanácti bodů. V současnosti neprohrál na ligové scéně pětkrát za sebou, uplynulý víkend otočil vývoj se Zwolle (3:2).

"Soupeře se nebojíme, na druhou stranu ho plně respektujeme, jelikož se dostal do solidní formy a příliš často neprohrává. Ovšem jestliže chceme skončit druzí, tak takovéto zápasy jednoduše musíme zvládnout. Sparta umí překvapit, je trpělivá a dokáže udeřit ve chvíli, kdy to vůbec nečekáte. Od všech hráčů požaduji maximálně koncentrovaný výkon bez větších chyb," prohlásil s jasným plánem domácí stratég Pascal Jansen.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.48 - 4.70 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
PEC Zwolle - FC Twente  (sobota 21:00)
Zwolle ještě stále nemá jistou záchranu, na druhou stranu je k ní velmi blízko a ve zbývajícím průběhu může být relativně v klidu. V tuto chvíli je třinácté a disponuje sedmibodovým náskokem na šestnácté Venlo, což se ve zbývajících šesti kolech rozhodně dá udržet. Nyní se k svému cíli může přiblížit proti konkurenčnímu Twente, které sice usiluje o pohárové příčky, ovšem na kontě má jen o sedm bodů více a patří mu osmá pozice.

Celek z Enschede se v současnosti nenachází v ideální formě, jelikož na ligové scéně nebodoval naplno již šestkrát za sebou. Naposledy sice vedl proti silnému Vitesse, ale o náskok vzápětí přišel a v úplném závěru navíc inkasoval rozdílovou trefu (1:2). PEC v předchozích sedmi případech pětkrát prohrálo a dvakrát zvítězilo. Před týdnem nejprve otočilo vývoj s rotterdamskou Spartou, jenže i přesto prohrálo 2:3.

Prozatímní domácí trenér Bert Konterman nemůže počítat s van Wermeskerkenem a Streiderem. "Pokud Twente porazíme, tak jsem si jistý, že se zachráníme. V kádru žádná panika nepanuje, nicméně určitě bychom chtěli získat jistotu co nejdříve. FC letos odvedlo pořádný kus práce a prokazuje své kvality, i když příliš často nevyhrává. Podle mě se dočkáme velmi vyrovnaného souboje," řekl Konterman realisticky.

Jeho protějšek Ron Jans dlouhodobě nemůže počítat s českým krajánkem Václavem Černým, jenž je po operaci kolene, mimo hru zůstávají i Pleguezuelo, Bruns či kapitán Brama. "Hráči jdou do každého utkání s maximálním nasazením a k důležitým výhrám často nemají daleko, jenže nejsou produktivní. Teď se v této činnosti pokusíme zlepšit, evropské poháry ještě nejsou utopií," uvedl optimisticky dvaašedesátiletý Jans, který je rodákem právě ze Zwolle a tento klub dokonce dlouho vedl v letech 2013 - 2017.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.48 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SBV Vitesse - ADO Den Haag  (pátek 20:00)
Do konce základní části nejvyšší nizozemské soutěže chybí odehrát posledních šest kol a tato předehrávka 29. kola bude nesmírně důležitá pro oba soupeře. Domácí Vitesse letos zažívá velmi povedený ročník a bojuje o druhou příčku, která zaručuje kvalifikaci Ligy mistrů. Teď se pokusí naplnit papírové předpoklady proti Den Haagu, jenž se propadl na samé dno Eredivisie a už jen velmi těžko se bude vyhýbat sestupu do druhé ligy.

ADO totiž nezvítězilo třináctkrát za sebou, z toho v předchozích čtyřech duelech ani jednou nebodovalo a kromě utkání s Heraclesem (1:2) mělo k úspěchu hodně daleko. Nejprve nemělo šanci v Heerenveenu (0:3), vzápětí utrpělo debakl od mistrovského Ajaxu (0:5) a před týdnem nestačilo ani na rozjetý Utrecht (1:4). V tabulce mu tak patří poslední osmnácté místo s patnácti body a na šestnáctou barážovou pozici Venla ztrácí propastných sedm bodů.

"Ještě se rozhodně nevzdáváme, a i když to bude hodně obtížné, tak stále věříme v udržení prvoligové licence. Naše ztráta je poměrně velká, nicméně v tuto chvíli si bereme příklad z Emmenu a chceme ho napodobit. Vitesse letos patří mezi nejlepší celky v Nizozemsku a považuji ho za velkého favorita. Pokud s ním chceme bodovat, tak ho musíme výrazně překvapit," řekl pro klubové stránky hostující kouč Ruud Brood.

SBV v posledních pěti ligových střetnutích zvítězilo čtyřikrát, jedinou ztrátu zaznamenalo s Willemem (0:0). Uplynulý víkend dokázalo otočit vývoj v Enschede a díky proměněné penaltě v nastaveném čase zvítězilo 2:1. Momentálně má na kontě pětapadesát bodů a za druhým Alkmaarem i třetím PSV zaostává o pouhé tři body. Se svým nadcházejícím protivníkem se v této sezóně utkalo dvakrát a v obou případech vyhrálo (2:0, 2:1).

"Může to pro nás být snadný zápas, na druhou stranu není radno nic podceňovat. Den Haag má jednu z posledních možností, jak se ještě udržet v první lize, proto od něj očekávám nesmírně houževnatý výkon," vyjádřil se s respektem domácí stratég Thomas Letsch. Ten nenasadí svou brankářskou jedničku Pasveera, jehož by měl mezi třemi tyčemi opět nahradit Houwen. Hosté dlouhodobě postrádají Kramera s Zuiverloonem, jistotu startu dále nemají Bijen, Janmaat ani Del Fabro.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.48 - 12.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax27223285:2069
2.PSV Eindhoven28177462:3058
3.AZ Alkmaar28177464:3858
4.SBV Vitesse28174746:2855
5.Feyenoord Rotterdam28149556:2851
6.FC Groningen28137835:3146
7.FC Utrecht271110644:3443
8.FC Twente28910942:3937
9.Heracles Almelo281061231:4336
10.SC Heerenveen288101037:4034
11.Sparta Rotterdam28971240:4434
12.Fortuna Sittard281041439:4934
13.PEC Zwolle286111137:4629
14.RKC Waalwijk28681427:4326
15.Willem II28571631:5722
16.VVV Venlo28641839:7322
17.FC Emmen28391627:5718
18.ADO Den Haag28291722:6415

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele