Eredivisie - preview 21. kola

08.02.2019, 08:42, aktualizováno 10.02.2019, 08:55
Previews
Ajax včera překvapivě padl v Almelu a nabídl šanci PSV Eindhoven - pokud mistr zvládne duel v Utrechtu, bude mít na čele tabulky už osmibodový náskok. Sittard hostí Excelsior, Groningen se střetne s Vitesse a Emmen nastoupí proti Den Haagu...
Fortuna Sittard - SBV Excelsior  (neděle 12:15)
Sittard po svém překvapivém postupu do nejvyšší soutěže zatím hraje důstojnou roli a rozhodně je v jeho silách prvoligovou licenci udržet. V dosavadních dvaceti zápasech získal třiadvacet bodů a nachází se na dvanáctém místě, do horní poloviny tabulky to má co by kamenem dohodil. Na druhou stranu je to i za ním nesmírně našlapané, pouhý dvoubodový náskok před šestnáctou barážovou příčkou Emmenu rozhodně není dostatečný.

Jeho nadcházejícím rivalem v přímé bitvě o záchranu bude Excelsior, jenž v posledních dvou ligových utkáních bodoval naplno a vyhoupl se na čtrnáctou příčku s dvaadvaceti body. Po těsné porážce v Arnhemu (2:3) nezaváhal před vlastními fanoušky do té doby s posledním De Graafschapem (2:0). Naposledy si v rotterdamském derby vyšlápl na slavnějšího konkurenta z Feyenoordu, kterého přehrál 2:1 brankou Robina van der Meera z 90. minuty.

"Přesně kvůli takovým okamžikům se pohybuji ve fotbalovém prostředí, výhra byla obrovským zadostiučiněním za tvrdou práci. Na Feyenoord se nám dlouhodobě nedařilo, o to více si ceníme důležitých tří bodů v těžkém období. Teď je potřeba pracovat stále stejně. Není důvod si myslet, že půjde vše samo. Fortuna je doma nesmírně silná a může porazit kohokoliv, čekají nás perné chvilky," krotí euforii hostující trenér Adrie Poldervaart.

Domácí se ve druhé polovině sezóny potýkají s nevyrovnaností výkonů, problémy mají hlavně při defenzivní činnosti. Z předchozích čtyř utkání totiž inkasovali již patnáctkrát, když po debaklu s De Graafschapem (1:5) a vyřazení z KNVB Beker od Feyenoordu (1:4) zaskočili doma Arnhem (2:1). Naposledy neměli nárok v Eindhovenu a lídrovi nejvyšší nizozemské ligy podlehli vysoko po výsledku 0:5.

"Utkání s Excelsiorem řadím do kategorie důležitých. Soupeř se dostal do dobré pohody a my se ho nyní pokusíme zastavit, oproti posledním týdnům se však potřebujeme zlepšit," řekl v krátkosti kouč René Eijer. Ten postrádá vykartovaného Esserse, kvůli zranění se nepodávají na trávník Dammers, Koot, Vlijter, Řek Lamprou a Francouz Dianessy. Hosté mají dlouhodobě na marodce Belgičana Matthyse s Američanem Paynem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.78 - 4.22
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Groningen - SBV Vitesse  (neděle 14:30)
Arnhemu se z dlouhodobého hlediska nedaří udržet stabilní výkonnost, proto bude mít i v tomto ročníku velké problémy dostat se přímo do Evropské ligy. Momentálně třikrát za sebou nezvítězil a v tabulce se nachází na páté příčce se třiceti body o čtyři body za čtvrtým Alkmaarem a už o devět bodů za třetím Feyenoordem. Nyní se pokusí uspět na půdě sebevědomě hrajícího Groningenu, jenž se chce co nejdříve vzdálit sestupovým pozicím.

FC dlouhodobě patří mezi tradiční účastníky nejvyšší nizozemské soutěže, ale v první polovině sezóny se mu příliš nedařilo. Teď to vypadá, že klidně může zabojovat o horní polovinu Eredivisie. Nejprve totiž předvedl fantastický výkon proti Heracles a doma ho přehrál hladce 3:0. Vzápětí zavítal do Eindhovenu a za svůj výkon se nemusel stydět, po porážce 1:2 neměl daleko k nečekanému bodu.

Naposledy výtečně zvládl koncovku úvodního dějství v Tilburgu a vypracoval si dvoubrankový náskok, který byl základem k potřebné výhře 2:1. Groningenu patří patnácté místo s jednadvaceti body, před šestnáctým Emmenem je díky lepšímu skóre. Trenér Danny Buijs sice stále postrádá Hoekstru s Dánem Pohlem, nicméně počítat již může s důležitým japonským špílmachrem Doanem, který si plnil reprezentační povinnosti na mistrovství Asie.

Domácí letos porazili pouze Excelsior a to navíc těsně v poměru 3:2. Poté vypadli z národního poháru s Alkmaarem (0:2), nečekaně nestačili na Sittard (1:2) a minule přišli o výhru s Heerenveenem v nastaveném čase brankou z pokutového kopu (2:2). Kouč Leonid Sluckij k tomu nemůže nasadit důležitého obránce Büttnera a nejlepšího střelce týmu Linssena, oba dva si totiž budou odpykávat trest za dosažení pěti žlutých karet.

Kvůli zranění se v dresu SBV nedostanou na trávník ani Gong, Matavž, Kruiswijk, Beerens či Musonda. "Vitesse se nedá nikdy podcenit, jeho kádr je i přes výpadky formy neskutečně kvalitní. Našim cílem je odvést maximum a uvidíme, na co to bude stačit. V Arnhemu můžeme předvést nejlepší výkon v sezóně, i přesto bychom mohli odjíždět s prázdnou," řekl s velkým respektem k soupeři šestatřicetiletý Buijs.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.28 - 2.87
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Emmen - ADO Den Haag  (neděle 14:30)
Nováček z Emmenu si v nejvyšší soutěži vede poměrně slušně a dokáže držet krok, na druhou stranu ho pravděpodobně vskutku čeká jen boj o holé přežití. Momentálně je v tabulce na šestnácté barážové příčce s jednadvaceti body o skóre za patnáctým Groningenem, teď se pokusí své konto rozšířit proti Den Haagu. Hosté na tom nejsou o mnoho lépe, v dosavadním průběhu vybojovali o tři body více a patří jim jedenácté místo.

FC v úvodních dvou zápasech nového roku získal čtyři body, když nečekaně remizoval s PSV Eindhoven (2:2) a poté díky brance v samém závěru zvítězil ve Venlu (3:2). Teprve naposledy si vybral slabší chvilku a z půdy Alkmaaru si odvezl debakl 0:5. "První poločas se nám nepovedl, darovali jsme soupeři hned dva pokutové kopy a pak už to bylo těžké. Nic se neděje, s Den Haagem hodláme uspět," uvedl s nadhledem domácí trenér Dick Lukkien.

ADO se začátkem druhé poloviny sezóny nemohl dostat do optimálního tempa. Po zkratu ke konci utkání podlehl Venlu 2:4, vzápětí nedokázal udržet náskok z prvního poločasu proti Bredě a vybojoval remízu 1:1. Teprve naposledy si poradil s Heracles v poměru 2:0 a ústřední postavou se stal český útočník Tomáš Necid. Ten se dostal do hry až v 69. minutě, jenomže poté oprášil nesporné kvality a vstřelil oba góly svého výběru.

Tím si rozhodně řekl o návrat do základní sestavy, ve které se naposledy objevil téměř před třemi měsíci. Alfons Groenendijk postrádá pouze Davida vinou poraněného kolene. "Letošní ročník je nesmírně vyrovnaný a každý bod může být klíčový. Emmen má silný kádr, vždyť před vlastními fanoušky zaskočil i PSV. Rozhodně nechceme být zataženi na vlastní polovině, je potřeba se neustále tlačit před pokutové území protivníka," řekl hostující stratég.

Domácí se potýkají s početnější marodkou než Den Haag, na níž se nacházejí Dieman, Siekman, Marinus, Bos, Bijlsma a Pedersen. "Očekávám hodně opatrnou bitvu s nádechem nervozity, o vítězi by mohla rozhodnout jediná branka," myslí si Lukkien. Podzimní vzájemný souboj vyzněl lépe pro Emmen, jenž v úvodním poločase vsítil hned dvě branky a i přes snížení nadcházejícího rivala po přestávce se nakonec radoval v poměru 2:1.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.39 - 2.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Utrecht - PSV Eindhoven  (neděle 16:45)
Ve šlágru 21. kola nizozemské nejvyšší soutěže vyzve trápící se Utrecht lídra tabulky z PSV a o favoritovi není pochyb. Na druhou stranu domácí celek letos již několikrát prokázal, že může držet krok s nejlepšími. Momentálně svěřenci kouče Dicka Advocaata upadli do hluboké krize a prohráli pětkrát v řadě, v Eredivisii se nacházejí na šestém místě s osmadvaceti body. Eindhoven doposud posbíral pětapadesát bodů.

Ve dvaceti střetnutích tak pouze jednou remizoval a jednou prohrál, nyní se minimálně pokusí uhájit pětibodový náskok před druhým Ajaxem. Hosté v novém roce nejprve ztratili koncentraci na půdě Emmenu a nedotáhli do úspěšného konce dvoubrankové vedení, remíza 2:2 pro ně byla obrovským zklamáním. Následně si dokázali poradit s Groningenem po výsledku 2:1 a minule nedali šanci nováčkovi ze Sittardu, kterého rozdrtili hladce 5:0.

FC se naposledy radoval v polovině prosince, kdy si z Heerenveenu odvezl cenný úspěch v poměru 3:2. Vzápětí však vypadl z osmifinále národního poháru po porážce s Feyenoordem (0:1) a těsně podlehl i Ajaxu (1:3). Po měsíční zimní přestávce nevybojoval ve třech utkáních jediný bod. V Alkmaaru inkasoval třikrát (0:3), skórovat se mu nepovedlo s Tilburgem (0:1) a dvoubrankový náskok skandálně neudržel ani ve Zwolle (3:4).

Kouč favorita Mark van Bommel stále nemůže počítat s mexickou oporou Hirvingem Lozanem (poranění hlavy), připraven možná nebude ani Bergwijn vinou zranění nohy. Na marodce se k tomu dlouhodobě nachází Australan Thomas (po operaci kolenních vazů). "Na duel se těšíme, ale zároveň si uvědomujeme, že nás čeká nepříjemný soupeř. Potřebujeme hrát bez chyb, jinak bychom mohli litovat," vyjádřil se v krátkosti hostující lodivod.

Domácí nemohou počítat s Emanuelsonem a Bazoerem, kteří obdrželi červenou kartu ve střetnutí se Zwolle. Z kádru byl kvůli neprofesionálnímu chování vyloučen Tannane, zdravotní potíže trápí Desserse, Makienoka, Marsmana a Striedera. "Je před námi velká výzva, přerušit takto dlouhou šňůru proher zrovna proti PSV se zdá být nemožné. I přesto všichni věříme, že se nám to povede," uvedl s optimistickými vyhlídkami Advocaat.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.35 - 4.07 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Heracles Almelo - AFC Ajax  (sobota 18:30)
Pět bodů, takový je deficit Ajaxu na první místo, které drží jeho největší konkurent PSV. Pořád mu jednoduše nezbývá než do morku kostí vyhrávat a doufat, že jeho protivník v některém utkání zaváhá. Pokračovat ve svém snažení musí na půdě Almela, které je na tom v posledních týdnech opravdu bídně a propadá se tabulkou dolů.

Od té doby, co Heracles vypadlo z Nizozemského poháru na konci října loňského roku, chytlo krizi jako hrom. V uplynulých deseti zápasech prohrálo hned osmkrát, v novém roce stále čeká na svůj premiérový bod, ba dokonce hůř, rovněž na svůj první vstřelený gól! Vylepšovat své statistické údaje proti Ajaxu? To bude pořádně složitý úkol.

V současné chvíli domácí v tomhle duelu nebudou mít vůbec co ztratit. Příliš se nepředpokládá, že by mohli zopakovat stejný výkon jako na podzim z úvodního srpnového kola, v němž z Amsterdamu brali remízu. Na marodce mají celkem čtyři hráče, a to ve složení Tim Breukers, Niels Leemhuis, Robin Pröpper a Sebastian Jakubiak.

Ajax na konci ledna utrpěl těžký debakl od Feyenoordu, nechal však před týdnem na tenhle neúspěch zapomenout a před vlastními fanoušky nasázel Venlu dohromady šest branek. "Musíme pořád pokračovat, pokračovat a pokračovat. Stále působíme na třech frontách a nechceme na tom vůbec nic měnit," burcoval hostující trenér Erik ten Hag.

Příští středu čeká amsterdamský klub osmifinále Ligy mistrů proti slavnému Realu Madrid. I proto by měl v Almelu zvítězit, aby se atmosféra v kabině před tak důležitým zápasem zbytečně nepokazila. "Zaměřujeme se jenom na Heracles. Pro Eredivisie je to zásadní duel. Až po něm své pohledy upřeme na Ligu mistrů," ujišťoval ten Hag.

Ten nebude mít k dispozici Lisandra Magallána ani Bruna Varelu, nejistý je pak start u dvou hráčů, neboť Noussair Mazraoui ani Frenkie de Jong nejsou zcela zdravotně v pořádku. "Ve čtvrtek nedotrénoval de Jong, uvidíme, jak se situace vyvine. Mazraoui se do tréninku vrátil nedávno, jestli bude v pátek v pohodě, v sobotu nastoupí," prozrazoval ten Hag.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 15.00 - 9.20 - 1.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SC Heerenveen - PEC Zwolle  (sobota 18:30)
Pod vedením nového trenéra Jaapa Stama vstoupilo Zwolle do jarní části sezóny přímo fantasticky, ze tří utkání vydolovalo stoprocentní počet bodů a záhy se dostalo na dostřel první sedmičce, která zaručuje posezónní play-off o Evropskou ligu. Svou formu by chtělo potvrdit i v Heerenveenu, který hledá spíše sám sebe. Nevyhrál od začátku prosince.

Zatím se ukazuje Stamovo angažování jako dobrý krok vedení klubu z Overijsselu. Především v ofenzívě působí jeho mužstvo velmi dobrým dojmem, vždyť v každém ze tří jarních utkání skórovalo minimálně dvakrát. A to si přitom vyšláplo na silný Feyenoord nebo Utrecht, jemuž dokonce před týdnem nastřílelo celkem čtyři branky.

S Heerenveenem má PEC od roku 2017 pozitivní bilanci, porazil ho třikrát ze čtyř případů, přičemž střelecky se proti němu vždy prosadil dvěma góly. Rozhodně nemá jediný důvod, proč si v současné chvíli na soupeře nevěřit i nyní a oplatit mu podzimní porážku hned z úvodního kola Eredivisie. V tabulce mimochodem také okupuje vyšší pozice.

Fríský celek prožívá mdlý ročník. Získat nějakou delší šňůru dobrých výsledků se mu jednoduše nedaří, všudy všeho vyhrál jen pětkrát z dosavadních dvaceti odehraných kol, a nachází se jen v dolní polovině tabulky. Ne že by pohárové příčky byly vzdáleny na míle daleko, přiblížit se jim však bude bezpochyby nějakou dobu trvat.

Ke splnění svého cíle se Srdíčka potřebují nějakým způsobem nastartovat. Nutno podotknout, že ve dvou jarních venkovních střetnutích na půdách Ajaxu a Vitesse, kde uhrála bod, ukázala, že by jejich situace nemusela být tak špatná. Oproti hostům, jimž bude chybět zraněný Dico Koppers, by teď měla mít k dispozici kompletní kádr.

A to včetně záložníka Mortena Thorsbyho, který si v lednu chtěl vynutit přestup do Itálie, kam odcestoval bez svolení, a vynechal díky tomu dva tréninky. "Omluvil se. A stejně jako my chce sezónu dokončit zde," uvedl technický manažer klubu Gerry Hamstra. "Po měsíci působení v juniorce se vrátil do áčka. Všichni Mortena známe. Pro tým dělá hodně."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.52 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
VVV Venlo - Willem II  (sobota 20:45)
Venlo může být se svým dosavadním účinkováním celkem spokojeno, vždyť mu momentálně patří sedmé místo se šestadvaceti body. Na druhou stranu v posledních dvou ligových duelech nebodovalo a v nesmírně vyrovnané soutěži je pouhých pět bodů od sestupového pásma. Nyní se utká s konkurenčním Tilburgem, kterému se až na minulý zápas v druhé polovině soutěže daří a nachází se na solidní deváté pozici s pětadvaceti body.

Domácí výběr vstoupil do roku 2019 tím nejlepším možným způsobem a po vyrovnaném průběhu si odvezl všechny tři body z půdy Den Haagu (4:2). Následně zklamal proti nováčkovi z Emmenu a kvůli inkasované brance v páté nastavené minutě prohrál nejtěsnějším poměrem 2:3. Před týdnem zavítal do Amsterdamu a pokusil se zaskočit favorizovaný Ajax, ovšem především ve druhém poločas úplně odpadl a domů si odvezl debakl 0:6.

Trenér Maurice Steijn věří, že jeho svěřenci se tentokráte chytnou. "I když to tak nevypadá, bude do důležité utkání hlavně z pohledu psychicky. Vítěz si upevní postavení v horních patrech Eredivisie, naopak poražený se může až nebezpečně blízko přiblížit příčkám znamenající nevyzpytatelnou baráž. Podle mě to bude nesmírně vyrovnané a určitou roli může hrát i nervozita," vyjádřil se diplomaticky pro klubové stránky pětačtyřicetiletý lodivod VVV.

Hosté se zatím perou s nástrahami nejvyšší nizozemské soutěže velmi dobře a vypadá to, že by o holé přežité nemuseli bojovat až do závěrečného kola. Hned na úvod nového roku porazili Bredu 2:0, pak si poradili ve čtvrtfinále národního poháru s druholigovým Twente (3:2). O velké překvapení se postarali v Utrechtu po výhře 1:0, nicméně svůj dobrý dojem si trochu pokazili s Groningenem, jemuž po špatném prvním poločase podlehli 1:2.

"Tilburg si dává velký pozor na chyby v defenzívě, nebezpečný je naopak po standardních situacích a rohových kopech. Máme za sebou skvělé fanoušky, může to být rozhodující faktor," dodal závěrem Steijn. Ten by měl mít k dispozici kompletní kádr, zatímco jeho protějšek Adrie Koster nenasadí Francouze Coulibalyho kvůli ruptuře v oblasti stehenního svalu, připraven není ani Ogenia. Na podzim se radovalo Venlo po těsném výsledku 1:0.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.25 - 3.02
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Feyenoord Rotterdam - BV De Graafschap  (sobota 20:45)
Feyenoord letos působí jako nevyčerpatelná pokladnice ohromujících výsledků, ovšem k jeho škodě i v negativním slova smyslu. V dosavadním průběhu dokázal na vlastním stánku přehrát oba hlavní kandidáty na mistrovský titul, amsterdamský Ajax dokonce deklasoval 6:2. Jenomže na druhou stranu nasbíral mnoho nečekaných ztrát, proto je v tabulce třetí s devětatřiceti body a na vedoucí PSV má manko hrozivých šestnácti bodů.

Nejslavnější rotterdamský celek například překvapivě prohrál hned v úvodním utkání nového roku ve Zwolle (1:3). Ještě větší šok zažil před týdnem v derby se zachraňujícím se Excelsiorem. Jeho porážku po senzačním vystoupení s AFC snad neočekával nikdo, avšak svěřenci trenéra Giovanniho van Bronckhorsta ukázali svou temnou stránku a po nepřesvědčivém výkonu prohráli 1:2 brankou z poslední minuty.

"Samozřejmě nás to mrzí, tímto se připravujeme o reálnou naději na mistrovský titul. Rádi bychom stabilizovali výkonnost, ale bohužel je to pořád jako na houpačce. Pevně věřím, že se vzpamatujeme, a hned proti De Graafschapu opět ukážeme, co v nás je," vyjádřil se s velkým odhodláním v hlase čtyřiačtyřicetiletý lodivod Feyenoordu. Výběr z Doetinchemu ve druhé polovině soutěže zabral a oživil naději na přímou záchranu.

V podzimní části vybojoval pouhých dvanáct bodů a vypadalo to, že se bude dostávat z krize velmi obtížně. Nicméně hned na úvod roku 2019 rozdrtil Sittard (5:1) a po smolné porážce s Excelsiorem (0:2) se vzápětí vytáhl proti Bredě (3:0). "Tento zápas byl pro nás důležitý, moc jsme si přáli opustit poslední místo. Hráli jsme dobře a psychicky se trochu zvedli, chtěli bychom mít důstojnou roli i proti Feyenoordu," uvedl s úsměvem kouč BV Henk de Jong.

Hosté se díky dvěma cenným tříbodovým ziskům vyhoupli na sedmnácté místo a na patnáctý Groningen mají manko pouhých tří bodů. V tomto ročníku se jim povedlo rotterdamského rivala už jednou zaskočit, když hned v 1. kole uspěli v poměru 2:0. Na stadion De Kuip nepřivezou útočníka Nijlanda kvůli poraněným tříslům, připraven nebude ani Abdulahi. Domácí postrádají Botteghina, Malaciu a brankáře Bijlowa.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 10.10 - 21.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
NAC Breda - AZ Alkmaar  (pátek 20:00)
Páteční předehrávka 21. kola nizozemské nejvyšší soutěže bude mít jasného favorita. Alkmaar ve svých dosavadních čtyřech zápasech nového roku ještě ani jednou neinkasoval a ve všech případech celkem hladce zvítězil, díky tomu se posunul na čtvrté místo tabulky se čtyřiatřiceti body o pět bodů za třetí Feyenoord. Naopak domácí se trápí a ve druhé polovině sezóny ještě nevyhráli, proto se propadli na osmnáctou příčku se šestnácti body.

AZ nebyl spokojen s podzimní části a zdá se, že během měsíční zimní přestávky udělal změny k lepšímu. V národním poháru se probojoval do semifinále po výhře 2:0 nad Arnhemem. V lize si nejprve poradil s velkým konkurentem z Utrechtu po výsledku 3:0, následně nezaváhal ani v Heerenveenu (2:0). Naposledy nedal žádnou naději nováčkovi z Emmenu a deklasoval ho 5:0, v podobném duchu chce určitě pokračovat i do budoucna.

Breda se naposledy radovala z tříbodového zisku před více jak měsícem, kdy zaskočila Heerenveen (4:2). Nicméně poté prohrála v Tilburgu (0:2), smírně se rozešla s Den Haagem (1:1) a před týdnem v přímém souboji o poslední pozici vyhořela v Doetinchemu proti místnímu De Graafschapu (0:3). Oba dva soupeři se musí vypořádat s početnou marodkou, nicméně trenér NAC Mitchell van der Gaag přeci jen počítá větší absence.

Momentálně mu scházejí Angličan Leigh se Srbem Ilićem (oba problémy s kotníkem), te Vrede se Sporksledem (oba poraněná achilovka) a dále i Španěl Paolo Fernandes (po operaci kolene) či Damen (svalové potíže v oblasti břicha). "Musíme se zvednout a věřit, že nastanou lepší časy. Alkmaar je nesmírně silný v ofenzívě a dokáže přetavit v gól téměř každou nebezpečnou situaci. Favorité nejsme, ale o body budeme bojovat," řekl krátce van der Gaag.

Jeho protějšek John van den Brom se nemůže spolehnout na nemocného Helmera, Belgičana Wuytense a dlouhodobě ani ne na Boadua s de Boerem. "Chceme vyhrát, ale musíme zůstat nohama na zemi. Soupeř je v ohrožení sestupu a udělá maximum pro to, aby se z této těžké situace vyhrabal. Důležitá bude zodpovědnost a koncentrace," vyjádřil se pro klubové stránky dvaapadesátiletý lodivod Alkmaaru. Podzimní vzájemný duel skončil jasnou výhrou AZ (5:0).
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.17 - 4.41 - 1.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven20181169:1155
2.AFC Ajax20162272:1850
3.Feyenoord Rotterdam20123543:2739
4.AZ Alkmaar20104640:2634
5.SBV Vitesse2086633:2730
6.FC Utrecht2084833:3128
7.VVV Venlo2075827:3526
8.Heracles Almelo20821033:4226
9.Willem II2074930:3625
10.PEC Zwolle20731026:3424
11.ADO Den Haag2066828:3924
12.Fortuna Sittard2065932:4123
13.SC Heerenveen2057842:4722
14.SBV Excelsior20641029:4922
15.FC Groningen20631124:3121
16.FC Emmen2056924:4521
17.BV De Graafschap20531222:4618
18.NAC Breda20441222:4416

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Stiksxx

Ihattarenovi je 16? Tvl to jsem ani nevěděl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele