Bundesliga - souhrn 16. kola

09.12.2011, 22:28, aktualizováno 11.12.2011, 19:33
Komentáře a souhrny
Bayern vyhrál ve Stuttgartu a odskočil druhému Dortmundu na rozdíl tří bodů. Borussia Mönchengladbach prohrála na půdě posledního Augsburgu a nevyužila tak možnost posunout se do čela tabulky. Po páteční výhře nad Herthou se na čelo dotáhlo Schalke, v sobotu ho napodobil Werder. Tři body mají také 1. FC Köln a Hoffenheim...

VfB Stuttgart - Bayern Mnichov 1:2

11.12.2011 17:30

Góly: 6. Christian Gentner - 13. Mario Gómez, 57. Mario Gómez

Stuttgart se i v početním oslabení dlouho držel, nakonec ovšem na mnichovský celek nestačil. Lví podíl na tom má jako je už ve vzájemných zápasech tradicí bývalý střelec VfB Mario Gómez, který byl opět k neudržení. Bavoři tak mají díky zaváhání největších konkurentů na čele tabulky již tříbodový náskok.

Úvod zápasu nabídl pořádně žhavou podívanou. Bayern zavzpomínal na poslední povedená utkání v Mercedes-Benz Areně a i tentokrát se mohl hned záhy ujmout vedení. Byl to Gómez, pro kterého připravil skvělou příležitost Robben, hlavní ofenzivní zbraň Bavorů však ještě nemířila do černého. A hned vzápětí navíc Švábi z premiérové útočné akce udeřili. Molinaro potáhl balón do pokutového území, předal Harnikovi, ten ještě posunul do nohy Gentnerovi, jenž povedenou ranou jen potvrdil střeleckou formu z posledních utkání - 1:0.

Stuttgartská radost ale neměla dlouhého trvání. Ve třinácté minutě poslal do vápna nadýchaný bochánek Rafinha, míč poté s pomocí teče doputoval až ke Gómezovi, jenž se už pro tuto chvíli nemýlil - 1:1. Bývalý střelec VfB tak svůj mateřský celek opět nešetřil. Mnichované začali tlačit na pilu, k čemuž jim výrazně pomohl i nesmyslný zákrok Molinara na Robbena, po kterém sudí Gräfe nemohl opomenout žluté napomenutí, pro italského beka však šlo již o druhé varování, a tak musel hřiště předčasně opustit.

Ještě o chviličku předtím mohl utkání otočit Müller, jeho ránu si však Ulreich vychutnal, za což se mu pochopitelně dostalo zaslouženého potlesku. Hosté dávali výhodu jednoho hráče v poli znát hodně vehementně, dlouho se jim ale nedařilo ohrozit Ulreichovu svatyni. Nejblíže k úspěchu měla střela Gebharta, ani jeho dalekonosný pokus se ovšem mezi tři tyče nevešel.

I po obrátce byl k vidění stejný obraz hry. Stuttgart se stáhl před vlastní branku a nedával svěřencům Juppa Heynckese ani o milimetr prostoru navíc. Bavorský celek si ovšem i tak poradil, prolomit hustý obranný val měly střely z dálky. Jako první se této úlohy ujal opět Müller, ani reparát mu však nevyšel podle představ. I přesto se Bayern nakonec kýžené druhé branky dočkal. Kroos si všiml nabíhajícího Lahma, ten ještě šikovně vrátil pod sebe a na Gómeze už potom čekal snadný úkol - 1:2.

Poté už Bavoři utkání definitivně kontrolovali, navíc hned několikrát mohli přidat pojišťující třetí gól. I o to se nejvíce snažil Gómez, ani jemu už ale přáno nebylo, jubilejní třetí hattrick v sezóně si tak zatím minimálně do příštího kola nezapíše. Naopak mohlo být z ničeho nic srovnáno, střídající Cacau ovšem neuspěl, jeho tým si tím pádem připisuje další domácí porážku.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - 1. FC Kaiserslautern 1:1

11.12.2011 15:30

Góly: 27. Shinji Kagawa - 60. Olcay Şahan

Domácí rozlučka s rokem 2011 Dortmundu příliš nevyšla. Proti Kaiserslauternu sice po gólu Kagawy vedl, nakonec se ale musel spokojit pouze s remízou 1:1, která pro něj znamená nepříjemnou ztrátu.

Kaiserslautern nezačal vůbec špatně a favorizovanému Dortmundu v úvodu téměř nic nedovolil. I proto Schmelzerovi nakonec nezbylo nic jiného, než vyzkoušet své štěstí alespoň střelou z velké vzdálenosti. Ta ale postrádala notnou dávku přesnosti. Mnohem nebezpečnější byl na druhé straně Florian Dick, jehož tvrdou dělovku musel Weindenfeller vyrazit nad břevno.

Po nevýrazném začátku se Dortmund rozehrál a začal nebezpečně hrozit. Jeho první gólovku přinesla 14. minuta. Da Silva zahrával přímý kop, v malém vápně se dostal k míči Lewandowski a v nelehké pozici vystřelil. Povedlo se mu ovšem nastřelit pouze břevno. Už o několik sekund později přišel vcelku diskutabilní okamžik. Po souboji s Abelem se skácel v šestnáctce k zemi Kagawa, jenže penaltu si u rozhodčího Aytekina nevymodlil.

Ve 27. minutě se domácí fanoušci konečně dočkali. Großkreutz přiťukl Gündoganovu přihrávku na Kagawu, ten si na hranici šestnáctky zpracoval míč a svou pravačkou jej neomylně poslal za záda gólmana Trappa. Těsně před přestávkou mohl Dortmund své vedení ještě navýšit, jenže Hummelsovu hlavičku po centru Da Silvy dokázal odvrátit u tyčky stojící Sahan.

Po změně stran začali svěřenci trenéra Kloppa aktivně, dlouhou dobu si ale nedokázali vytvořit žádnou stoprocentní šanci. Hodně horko bylo každopádně hostujícím příznivcům v 57. minutě, kdy nebezpečnou přihrávku Grosßkreutze odvrátil na poslední chvíli před dobíhajícím Lewandowskim vyběhnuvší gólman Trapp. Přesně po hodině hry přišel pro celý žlutočerný tábor velký šok. Centr Tifferta odvrátil Piszczek nešťastně pouze k Sahanovi, který následně z hranice šestnáctky napálil míč z voleje nechytatelně k tyčce.

V 72. minutě byl Dortmund ohromně blízko své druhé brance, jenže Hummelsova nenápadná hlavička orazítkovala pouze tyčku, hned vzápětí pro změnu vychytal Kevin Trapp kanonýra Roberta Lewandowského. O deset minut později přišel další krásný fotbalový moment. To se míče ujal Mario Götze, popotáhl jej k pokutovému území a následně tvrdě vypálil. Povedlo se mu však nastřelit pouze břevno hostující brány. Dortmund se až do závěrečného hvizdu snažil s nerozhodným staven něco udělat, jeho snaha však kýžené ovoce nepřinesla.

Více informací k zápasu

Hannover 96 - Bayer Leverkusen 0:0

10.12.2011 18:30

Góly: -

Sobotní večerní utkání mezi Hannoverem a Leverkusenem příliš fotbalové krásy nenabídlo. Hosté po tomto kole jistojistě zůstanou na šesté pozici, zato Hannover se po úterní dohrávce může ještě propadnout.

Jedinou výraznější příležitost si během první půle na svůj účet připsali domácí. Leverkusenu se po střele Kadlece a Pogatetzově hlavičce nepovedl rohový kop a Hannover tak mohl jít do brejku. Abdellaoue předal zprava míč neobsazenému Schlaudraffovi, jenž se zjevil osamocený před Lenem, ale ve vyložené šanci z bezprostřední blízkosti trefil míč jen do mladého brankáře Bayeru.

Kromě Schlaudraffa se při prvních čtyřiceti pěti minutách nikdo již do výrazné šance nedostal a do kabin se šlo za nerozhodného stavu, k jehož změně nic nenasvědčovalo ani po změně stran.

Porýnští hosté poprvé zahrozili až po šedesáti čtyřech minutách. Sam se dokázal prodrat do výhodné pozice, jenomže svou následnou střelou pouze nechal vyniknout Zielera a jeho rukavice.

Domácí brankář se musel činit ještě jednou a to v samém závěru, kdy nad břevno posunul dobře kopnutý volný kop Ballacka. Na bezbrankovém stavu se tak nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - VfL Wolfsburg 4:1

10.12.2011 15:30

Góly: 18. Sokratis, 45. Claudio Pizarro, 55. Markus Rosenberg, 71. Marko Arnautović - 86. Marcel Schäfer

Wolfsburg ani potřetí za sebou nezvítězil a odjel z Brém se čtyřmi góly ve své síti. Naopak Werder odčinil zcela opačným výsledkem poslední prohru v Allianz Areně.

Z herního pohledu se první půle zcela jasně odvíjela ve prospěch Werderu. A to i z pohledu výsledkového. V osmnácté minutě ve středu pole udeřil Chris rukou do břicha Bargfredeho a sudí Kircher nařídil volný kop. K němu se postavil levý bek Schmitz, v šestnáctce našel úplně volného Pizarra, jehož hlavičku zády k brance vyrazil před sebe Benaglio na volného Sokratise Papastathopoulose, proti jehož dorážce neměl švýcarský brankář sebemenších nároků.

Vlci mohli vyrovnat jen dvě minuty po inkasované brance, míč z rohového kopu poskakoval nebezpečně blízko Wieseho brankové čáře, nicméně nikdo z hráčů hostujícího celku jej do branky dotlačit nedokázal. I když Werder svého soupeře ve hře opticky o třídu převyšoval, větší příležitosti si i díky jeho velikému počtu ofsajdu vypracovával Wolfsburg. Jednou z nich byla situace ze 37. minuty, kdy Salihamidžić narazil Dejagahovi, ten ale tváří v tvář Wiesemu prováhal ideální možnost ke střelbě a vybojoval tak roh.

Werder se snažil odpovědět ve 39. minutě, kdy na Benagliovu branku postupovali společně sami Trinks s Rosenbergem, přičemž prvně psaný dostal míč na malé vápno, kde, ač byl sám, zpanikařil a branku trestuhodně přestřelil. Domácí fanoušci, jichž se sešlo něco málo přes 39 tisíc však nemuseli smutnit, neboť jejich oblíbencům se ještě do konce první půle podařilo vedení zvýšit. Schmitz své autové vhazování poslal na koncovou čáru, Ignjovski jej předal Claudiu Pizarrovi, jenž obešel vše, co mu stále v cestě a podruhé překonal Benaglia.

Felix Magath do druhé půle provedl hned dvě střídání a na hře jeho týmu to bylo v úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky znát. Skóroval však opět Werder. Fritz do křídla poslal míč na Markuse Rosenberga, tomu cestu ve snaze faulovat jej uvolnil padající Schäfer a domácí útočník zasadil třetí ránu do vazů hostí.

Další šanci měl na svědomí sám domácí kapitán Fritz, po hodině hry se však po třicetimetrovém sprintu nechal doběhnout a zakončil vedle. Za hosty se snažil odpovědět Dejagah, který těsně minul pravou tyč. Smůlu v tomto ohledu měl za chvíli i Rosenberg, ten ale tyč trefil doopravdy.

To už však na hřišti byl i třetí dnešní útočník Werderu Marko Arnautović. Rakouský hrot se odměny dočkal v 71. minutě, kdy využil skvělé práce Pizarra a definitivně rozhodl utkání. Wolfsburg však zbraně nesložil a snažil se vstřelit alespoň čestný gól. Velmi blízko tomu byl Dejagah, po akci debutanta Poltera ale přestřelil. Dvě minuty nato zase z malého vápna po vzoru spoluhráče Trinkse netrefil branku Arnautović.

Dolnosasové se branky přece jen dočkali, pět minut před koncem snížil dalekonosnou střelou k tyči Marcel Schäfer. To však bylo málo a Werder tak poměrně velkým rozdílem zvítězil.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - Hamburger SV 0:0

10.12.2011 15:30

Góly: -

Hamburk ani v sedmém utkání pod Thorstenem Finkem neprohrál, byť v Mainzu od toho nebyl daleko.

Úvodní šance utkání vznikly po chybách v obou obranách. Nejprve v šestnácté minutě nepochopitelně domácí stoper Svensson trefil Jansena, který díky tomu mohl postupovat sám na Wetkla, jenomže poskytnuté naděje nedokázal využít a domácí brankář míč vyrazil na roh.

I Mainz se tedy do své první nadějné příležitosti dostal díky soupeři. Ve 32. minutě Bruma si naskočil na míč, avšak jej netrefil a na branku mohl sám uhánět Caligiuri, tváří v tvář Drobnému však zamířil vedle. Domácí ve své aktivitě pokračovali a do vedení se mohli dostat i dvě minuty po Caligiuriho selhání - Malliho však po kombinaci s Pospěchem vychytal Drobný.

Aktivita M05 vzrostla a začínal tak pro Drobného branku být čím dál větší hrozbou. Ve 42. minutě Ivanschitz z levé strany těsně minul, z následného protiútoku však mohl udeřit Hamburk, jenomže Jansen střelou pod břevno opět Wetkla nenachytal. I díky oběma brankářům tak diváci v Coface Areně v první půli gól neviděli.

V prvních dvaceti minutách druhé půle však jakoby z obou týmů elán vyprchl. Fotbal se šancemi se znovu začal hrát až v závěru utkání. Nejprve se Wetklo vyznamenal proti Petrićově skvěle kopnutému volnému kopu, pak zase ve vyložené šanci z malého vápna přestřelil Choupo-Moting.

A když ani po krásné akci z 88. minuty a zakončení Choupo-Motinga gól nepadl, souboj dvou zřejmě největších zklamání letošní sezóny skončil bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

1. FC Norimberk - TSG Hoffenheim 0:2

10.12.2011 15:30

Góly: 39. Vedad Ibišević, 56. Vedad Ibišević

Norimberk nedokázal ani přes velké množství šancí navázat na domácí výhru s Kaiserslauternem, naopak Hoffenheimu úlohu po vyloučení Chandlera více než usnadnil, čímž nemohl koncernový celek taktéž marně čekající na nějaký obrat k lepšímu pohrdnout.

Oba celky začaly hodně svižně, dlouho se však nemohly dostat k ohrožení soupeřovi branky. O to se jako první postaral po čtvrthodině hry Esswein, jeho hlavička však úspěchem neskončila. Odpověď přišla ze stejného soudku, akorát se změnili hlavní protagonisté, konkrétně se jednalo o centrujícího Rudyho, do zakončení se opřel Ibišević, ani jeho hlava ale nedokázala zacílit přesně. Postupem času se začalo výrazně přitvrzovat.

Frankové se však dlouho soustředili spíše na hru. Příležitost měl po rohu hlavičkující Pekhart, tomu se ovšem zamířit přesně nepovedlo. To už dokázal o několik minut později Chandler, jenž se do balónu pořádně opřel, stopku mu však vystavil pohotový Starke. Hned vzápětí ovšem přišel pro domácí celek šok. Johnson našel ve vápně Ibiševiče, a ten nedal Schäferovi šanci - 0:1. Zmar Bavorů ještě podpořil Chandler, který si všlápl na Salihoviče a musel předčasně do kabin.

Po přestávce začal koncernový celek jasně ukazovat, jak se má využívat početní převaha. Dobré šance měli během pár minutek Vorsah, Ibišević i Firmino, ani jednomu z nich se ale nepodařilo přidat druhý pojišťující gól. Chvíli nato však hosté přece jen udeřili. Johnson poslal do pokutového území další míč, Ibišević i napodruhé předčil Plattenherdta a tentokrát pro změnu nohou poslal balón za Schäfera - 0:2.

Po hodině hry zachybovali Schäfer s Wollscheidem, toho mohl využít opět Ibišević, hattricku se však postavil do cesty Plattenhardt, který tak alespoň trochu napravil své předchozí zaváhání. Tlak celku z Kraichgau ale nebral konce. Branku měl nadosah i Salihović, jeho rána si ovšem našla cestu jen do tyče. Potom se poprvé výrazněji ukázal střídající Feulner, po jeho pasu dokonce Pekhart snížil, ale sudí Drees jeho branku pro ofsajdové postavení neuznal. V nastaveném čase pak srovnal rozložení sil Compper, jenž viděl červenou kartu za faul na Pekharta.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - SC Freiburg 4:0

10.12.2011 15:30

Góly: 20. Christian Clemens, 61. Lukas Podolski, 66. Christian Clemens, 73. Lukas Podolski

Köln začíná pomalu obracet statistiku domácích zápasů s Freiburgem, dnešní výhra je pro porýnský celek již druhá v řadě. Svěřenci Stale Solbakkena tak po jednozápasovém výpadku v porýnském derby opět potvrdili, že RheinEnergieStadion je pro každého protivníka těžkým oříškem.

Kozly posadilo hned na začátku do sedla nedorozumění Bastianse s Baumannem, čehož se snažil využít Podolski, před kterým vzývala opuštěná branka, reprezentační střelec ovšem napálil balón jen do břevna, od kterého se poté odrazil zpátky do pole. Domácí měli utkání jasně ve své režii, i tak se ale museli mít neustále na pozoru. Nejdříve to zkoušel Rosenthal, po něm i Cissé, ani jeden z nich však nedokázal zacílit přesně.

Nejenže hosté nedokázali využít své náznaky, ovšem navíc tak jako v případě Rosenthala nabízeli svými chybami nadějné příležitosti. Balón se potom po ose Riether - Podolski - Peszko dostal až k hlavičkujícímu Clemensovi, jenž nezaváhal - 1:0. Peszko byl hodně aktivní, hlavou ovšem branku netrefil, jeho další rána si potom našla jen boční síť. Těsně před přestávkou hosté přitlačili na pilu, Makiadiho branku však sudí Fritz pro útočný faul neuznal.

Ve stejném duchu se pokračovalo i po změně stran. Srovnat krok mohli Makiadi a po něm i Bastians, ani jednomu z nich se však v tísni nepodařilo udeřit míč tak, aby zamířil do prostoru ohraničeného třemi tyčemi. A poté již opět začala úřadovat ofenziva Kozlů. Na počátku celé akce stála Butscherova chyba, Lanig následně posunul balón na Peszka, ten ještě oslovil lépe postaveného Podolskiho, jenž přesně zavěsil - 2:0.

Polsko-německá spolupráce úřadovala o chvíli později znovu, tentokrát se ale Clemensovi vrhnul do cesty právě Butscher, který tak alespoň částečně napravil své předchozí zaváhání. Definitivně hotovo pak bylo v 66. minutě. Clemensův rohový kop si našel cestu až za brankovou čáru, Putsila zasáhnout nestihl - 3:0. Konečnou podobu dodal výsledku po spolupráci s Jajalem z bezprostřední blízkosti také dvougólový střelec Podolski - 4:0.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - Borussia Mönchengladbach 1:0

10.12.2011 15:30

Góly: 51. Jan-Ingwer Callsen-Bracker

Jedno velké překvapení se odehrálo v AGL Areně, kde domácí Augsburg naprosto nečekaně odolal doposud téměř bezchybné Borussii Mönchengladbach. Domácí si tím pádem připisují druhé domácí vítězství v řadě, Hříbata naopak ukončila pětizápasovou sérii bez porážky.

Borussia na svého soupeře hned od úvodu vlétla a snažila se co nejrychleji ujmout vedení. V tomto směru byl aktivní zejména Bobadilla, který pálil téměř z každé pozice, jeho střelám ovšem chybělo to nejdůležitější - přesnost. Nováček se osmělil až po deseti minutách, Wernerův pokus si však taktéž cestu mezi tři tyče nenašel. Rychlý protiútok na opačné straně potáhl Bobadilla, Hanke se však trefit do určeného prostoru nedokázal.

Po půlhodině hry se i díky zvýšené aktivitě augsburgských hra znatelně rozhýbala. Nejprve hlavičkoval po rohovém kopu Oehrl, ovšem nad branku. Potom fanouškům zadělal na kardiacké problémy ter Stegen, který si špatně zpracoval Jantschkeho malou domů, Werner byl ale tak překvapený, že mladý brankář stihl svou chybu včas napravit. Poslední minuty prvního dějství již patřily jasně Augsburgu, Werner ovšem hned dvakrát ztroskotal na ter Stegenovi.

I po obrátce se začalo střelou Bobadilly, té se však tentokrát pro změnu postavil do cesty Sankoh. A, aby toho nebylo málo, tak Bavoři z ničeho nic udeřili. K volnému přímému kopu se postavil Callsen-Bracker, jehož tvrdá rána s pomocí zdi zapadla za bezmocného ter Stegena - 1:0. Augsburg ale ani poté, co se ujal vedení, tak nepolevil. Oehrlův protiútok však na poslední chvíli zastavil Dante, střela Mölderse pak byla nepřesná.

Mönchengladbachu se nedařilo navázat na předešlé výkony a postupem času začínalo být čím dál, tím více jasné, že dneska to už bez Reuse tam snadno nepůjde. Na posledních dvacet minut sice hru viditelně rozhýbal střídající Leckie, který se ihned po svém příchodu na trávník protlačil ke střele, z úhlu ovšem na Amsifa recept nenašel. Poslední minuty už byly z pohledu Borussie jedno velké trápení, FCA si tím pádem připisuje další cenný skalp.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - Schalke 04 1:2

09.12.2011 20:30

Góly: 25. Adrián Ramos - 20. Klaas-Jan Huntelaar, 44. Teemu Pukki

Hertha nedokázala v rámci páteční předehrávky protrhnout smutnou sérii proti Schalke, které si za výhru 1:2 odváží tři body a minimálně do zítřka se posune na druhé místo za první Bayern. Výhru hostí zařídil těsně před koncem první půle Pukki.

Jestliže Hertha chtěla v tomto utkání zlomit nepříznivou sérii se Schalke, obraz hry tomu minimálně v úvodu první půle vůbec nenasvědčoval. Domácí spíše jen vyčkávali na chybu svého soupeře, což se jim nevyplatilo ve dvacáté minutě. Fuchsův centr do šestnáctky nedokázal odvrátit Hubník, míč se tak dostal ke Klaasi-Janu Huntelaarovi, který potvrdil svou střeleckou fazónu z předchozích utkání a poslal svůj tým do vedení.

Jediné, co si Die Alte Dame mohla přát, bylo srovnat do poločasu. A to se podařilo jen pět minut po inkasované brance. Rohový kop nejproduktivnějšího muže posledních zápasů berlínského celku Raffaela našel hlavu Adriána Ramose, na jehož prudkou hlavičku nedokázal Unnerstall zareagovat.

K uzoufání více než padesáti dvou tisíc diváku na Olympiastadionu ale Königsblauen ještě před odchodem do šaten opět strhli vedení na svou stranu. Postaral se o to v samotném závěru finský útočník Teemu Pukki, jehož skvělá rána pod břevno znamenala další zvrat v utkání.

Taktický plán HBSC pro dalších 45 minut tak byl více než jasný - znovu rychle srovnat. Blíže ke vstřelené brance ovšem bylo opět Schalke. Po šedesáti minutách hry znovu potvrdil své kvality Fuchs a přesně našel Huntelaara, naštěstí pro Herthu ale nizozemský šutér zaváhal a nechal vyniknout Krafta.

Tým z hlavního německého města i nadále opticky soupeře přehrával, nedokázal se však dostat do výraznější střelecké příležitosti. Definitivně rozhodnuto mohlo být v 86. minutě, to by ale Jurado nesměl ve vyložené šanci minout levou tyč.

Na konečném výsledku to ovšem nic nezměnilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Bayern Mnichov16111440:1034
2.Borussia Dortmund1694331:1131
3.Schalke 0416101533:2231
4.Borussia Mönchengladbach1693424:1130
5.Werder Brémy1692530:2629
6.Bayer Leverkusen1675422:1926
7.VfB Stuttgart1664623:1922
8.Hannover 961657419:2322
9.TSG Hoffenheim1663718:1821
10.1. FC Köln1562726:3120
11.Hertha BSC1647523:2519
12.Hamburger SV1646620:2618
13.1. FSV Mainz 051545621:2717
14.VfL Wolfsburg1652922:3417
15.1. FC Kaiserslautern1636712:2015
16.1. FC Norimberk1643914:2815
17.FC Augsburg1635814:2714
18.SC Freiburg1634920:3513

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (89)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Super

Reagovat
smazaný uživatel

huntelaar nejlepší střelec

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ,Leverkusem nísto Monchengladbachu ,a mohla by takhle sezona klidně skončit

Reagovat
Krausio_Real_M

Huntelaar, to je kanón

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je kurva dnes nejaky clanok z Talianska?

nemyslim preview,hocico to moze byt ohladom nejakeho talianskeho klubu

Reagovat
Radin

dnes hrála jen Sampdoria a ještě k tomu špatně..to jsou tak marní?

Reagovat
RickNash

však ho napiš, pošli a jestli nebude stát za starou belu, tak tu bude... do toho, ale bacha! jestli chceš, aby tu byl dnes, tak na to máš jenom šest minut...

Reagovat
smazaný uživatel

svojim talentom a casom nebudem mrhat na nejake clanky

Reagovat
JozkokozleJ

A na blbe komentare mozes?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem o com hovoris

Reagovat
smazaný uživatel

Že se s tímto individuem ještě zahazujete. Jemu to dělá jenom dobře a vám zbytečně zle.

Reagovat
RickNash

A ostatní by měli, viď? debilko...

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatni to maju ako brigadu, tak preco nie?

nie si dostatocne gramotny aby si tomu chapal,ale mne nadavas do debilov

Reagovat
božský John

články fanoušků,aha

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Pukki Škoda, že jsem nemohl koukat

Reagovat
Al Capone

Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Augsburg děkujem

Reagovat
smazaný uživatel

Felixi? Koho koupíme?

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař, Jiráček a proboha lepší stoper než je Madlung

Reagovat
smazaný uživatel

Poslal bych tam Topraka.

Reagovat
smazaný uživatel

To hraje v Bayeru tak zle?

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem prospěšnější je, když nehraje. Škoda, taková naděje to byla. Třeba se s tím přechodem ještě srovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Huraaa :-), to je urcite tim, ze jsem si zrovna dneska vzala na sebe klubove tricko ;-)

Reagovat
jv

Reagovat
Godwinson

Vedad Tak to mám radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nedávno jsem se smál obraně Werderu, dnes jejich soupeři Wolfsburgu -

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski jede jak šlak!

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski

Reagovat
JozkokozleJ

Haggui, Pogatetz a Schmiedebach su paradni hraci.

Keby sa Dortmundu podaril ten Schmiedebach, tak myslim, ze by to bol vyborny kauf.

Reagovat
jv

No, jakpak by se momentálně Haggui Bayeru hodil... Zájem o Schmiedebacha skutečně podle všeho je, tak uvidíme, jestli to dopadne, prozatím se čile spekuluje.

Údajně by k nám mohl zamířit i Beister, nejproduktivnější hráč 2. BL s Fortuny, ale má ještě rok platnou smlouvu s HSV... No a potom se rozjíždí podle všeho boj o Bonyho, o toho se ale hodně zajímá i Werder. Všechno je to ale jenom zatím z TM, takže brát hodně s rezervou.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilfrieda? jestli jo, tak tam těch zájemců bude podstatně více

Reagovat
Arne

Bayern, Dortmund, Schalke a Werder? No já nevím, mně ta spekulace od začátku připadá, že se jen agent snaží ho zviditelnit a vyšroubovat cenu.

Reagovat
jv

To stoprocentně... Ale tak něco na tom pravdy asi bude, i když pro většinu klubů z BL bude už finančně nedostupnej, bohužel. I když nakouknul jsem do fóra Werderu, a tam se spekuluje o prodeji Marina, díky čemuž by měl Allofs dostatek financí na případný posily. Každopádně osobně bych prodloužil s Rosim a byl by klid, stejně je spolu s Pizou nejspolehlivější.

Reagovat
smazaný uživatel

a Wesley chce taky pryč...

Reagovat
jv

No, tak ono se mu ani není, co divit.

Reagovat
JozkokozleJ

Vsimol som si, ze vo Fortune to pali nejakemu mladikovi (Beister). Parkrat som pozrel tuto sezonu Fortunu, ale vzdy kratko na nejake posudenie.

Dortumund ale uz ma toho Bittencourta z Cottbusu, vsak? Ten sa mi v zapase proti SGD velmi pacil.

Reagovat
smazaný uživatel

jen se na nich BVB nechává docela oškubat

Reagovat
jv

Tak, ale zase talent je to podle všeho obrovskej, navíc je mu pořád jenom sedmnáct...

Reagovat
smazaný uživatel

jasný no, ale je to takový risk...

...oproti tomu Petersen byl akcí z posezoním zbožím, ale je fakt, že ostatní nemají tak "pěkně" postavenou smlouvu

Reagovat
jv

To je taky fakt no... Každopádně věřím, že se prosadí.

Reagovat
smazaný uživatel

s Leitnerem vám to vyšlo, tak snad to nebylo šťastné období jako u Werderu (Naldo, Diego, Özil...)

Reagovat
jv

Doufám.

Reagovat
jv

Jojo, ten už je náš.

Reagovat
Arne

A kdo před třemi lety Hannoveru daroval?

Reagovat
jv

Zrovna jsem na to koukal... Je to pro vás škoda, podržet ty hráče delší dobu, tak jste teď minimálně po finanční stránce v lepší situaci.

Reagovat
JozkokozleJ

Tych prikladov, ze hraci odchodom z Herthy akoby boli sucasne zbaveni nejakej kazajky, je viac...!?

Aspon, ze Lasoggom (a snad i Torunom) sa vracia rovnovaha

Reagovat
jv

Taky je tam Ben-Hatira.

Reagovat
JozkokozleJ

Pre neho ale plati to uslovie: "Navrat strateneho syna"

Reagovat
jv

Jj, právě jsem myslel, že ten se jako jeden z mála vrátil.

Reagovat
JozkokozleJ

Union Berlin sa v druhej lige pekne rozohral. Po letnych rosadach som sa obaval, ze to bude tuhy boj o zachranu a ono to vyzera naopak! Snad budu takto pokracovat

Reagovat
jv

Tak postup si snad letos nenechá utéct Fortuna a asi ani Eintracht, byl bych rád, kdyby se tam připletli i Lvi, ale to asi nevyjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dortmund by mohl zahrát jako při skvělé reprezentaci německého mistra v Champions League a na tom čele bychom se mohli zase trošku trhnout ... snad poslední zápas bez Bastiho

Reagovat
jv

Užij si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si mám užít?

Reagovat
jv

Přání... I když nakonec vyšlo.

Reagovat
Kepy_FCB

http://bilder.ultras.ws/bild.php/35322,jhfkhfk6SX06.jpg

Koukám RB už si nakoupil "fanoušky"...

Reagovat
smazaný uživatel

...übrigens nur der Vf??

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Da Silva dneska moc dobrý výkon. Fakt se mi líbil.

Reagovat
slovaňáák

Škoda bodů, mohli jsme vyhrát.. Nadruhou stranu Bayern by mohl ztratit s VfB, které i dokonce momentálně vede.

Reagovat
smazaný uživatel

dobry kolo

Reagovat
godwood

Bravo BAYERN !!!

Reagovat
jv

Hm, tak po dlouhý době jsem to neviděl a hned takovýhle překvápko, škoda... Ale na druhou stranu ta sestava dávala tušit všelicos.

Reagovat
smazaný uživatel

a Avoš(?) si to opravdu užije

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska poprvé v sezoně jsme dokázali vyhrát když jsme poprvé inkasovali. Ve všech předchozích zápasech (Gladbach, Hannover, Dortmund, Mainz, City) jsme prohráli, tak konečně se povedlo otočit

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem nejak utocit,ale Gomez je gay? Lebo kamarat mi poslal nejake clanky z netu,ze aj wiki je nieco k tomu spomenute a tak Len tak pre zaujimavost...

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, ale má přítelkyni. Takže při nejhoršim bi.

Reagovat
smazaný uživatel

bisexualita se ukazuje u lidí, kteří se nemohou/nechtějí smířit s tím, že jsou homosexuálové

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zase četl, že většina žen jsou bi.

Reagovat
smazaný uživatel

to už jsem nečetl, řikal to nějaký sexuolog, kterého jsem zaslechl v tv, když jsem projížděl programy (na Uzel na přednášce, ale to už si tolik nepamatuju)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ono to stejně je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Na té fotce mi připomíná spíš Alfa.

Reagovat
smazaný uživatel

někde asi ukořistil jeho skalp

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný sčim sem dneska spokojenej jsou tři body. To vyloučení nám paradoxně neprospělo, ubrali jsme na plynu a hráli na výsledek. Nevím na kolik to bylo tím, že se Stuttgart po té kartě zatáhl, ale rozhodně jsme měli hrát daleko aktivnější, určité pasáže mi bohůžel neuvěřitelně připomínali hru za van Gaala. Nevim, dám to do strany. Chvílema to byla neuvěřitelná nuda, na konci sem myslel že mě trefí. Připomínalo mě to druhý zápas proti Villarealu. Chybí prostě moment překvapení, je to všechno takový evidentní, až na pár momentů věděl soupeř co přesně uděláme..

Reagovat
smazaný uživatel

Gómez se nemusí trefit půl roku, ale proti VfB je na svém místě (obdobně to vlastně měl i Podolski) snad teď ale bude pálit zas jak na začátku podzimu a Poldi s Pizzou ho poženou dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Dynaaaamo, Dynaaaaamo.

Reagovat
smazaný uživatel

a příští týden se jede na hřiště poslední Hansy. To by mohlo být veselo

Reagovat
jv

Každopádně by to chtělo bodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woods

Gomez,Podolski,Pizzaro,Huntelaar - pekne im to slape, dufam ze tento suboj bude pokracovat aj nadalej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele