Anglická Premier League - souhrn 31. kola

04.04.2009, 15:43, aktualizováno 05.04.2009, 19:02
Komentáře a souhrny
Liverpool i Chelsea vyhrály a vyvinuly tak tlak na vedoucí Manchester, ten ale otočil zápas s Aston Villou a stále o bod vede. Everton si doma poradil s Wiganem, stejně tak Arsenal s Manchesterem City a Bolton s Middlesbrough. Důležité body v boji o záchranu má Blackburn, hladina se naopak zavírá nad WBA...

Blackburn Rovers - Tottenham Hotspur 2:1

04.04.2009 13:45

Góly: 82. Benni McCarthy, 89. André Ooijer - 30. Robbie Keane (pen.)

V Ewood Parku to dnes vypadalo s domácími dlouho bledě. Rovers ještě deset minut před koncem prohrávali s Tottenhamem 1:0, ale nakonec dokázali využít početní převahy a dvěma brankami otočili vývoj utkání a získali tři body.

Blackburn začal na domácí půdě dobře a první šanci si vypracoval v 11. minutě. Míč ale hlavičkou po centru Pedersena poslal mimo tři tyče El-Hadji Diouf. Také na druhé straně přišla hrozba z hlavičky Ledleyho Kinga, ale ani on nedokázal přesně zamířit. Gólman Rovers Paul Robinson poté musel zasahovat proti střele Darrena Benta. V prvním poločase se hrála vskutku otevřená partie, a proto mohl Blackburn podnikat rychlé protiútoky. Diouf si na konci jednoho z nich udělal prostor ve vápně, ale jeho střelu nakonec zastavil Assou-Ekotto. Ve 26. minutě potkala Blackburn špatná zpráva, když hřiště musel se zraněním opustit Morten Gamst Pedersen. Nahradil ho David Dunn.

Skóre se nakonec poprvé měnilo po půlhodině hry. Sudí Walton totiž odpískal pokutový kop poté, co Givet po Lennonově centru ve vápně zahrál rukou. Penaltu posléze ve svůj 10. gól v sezoně přetavil Robbie Keane.

O poločase provedl neobvyklý tah kouč Rovers Sam Allardyce, když stáhl Jasona Robertse a do útoku posunul stopera Sambu. Na hřiště pak vyslal Ooijera. Nová útočná dvojice domácích Diouf - Samba se snažila v úvodních minutách druhého dějství něco vymyslet, ale buď míč nezamířil do branky, a nebo ho zneškodnil brankář Gomes. V 65. minutě zahrozil i Tottenham, kdy si v šestnáctce udělal prostor Jermaine Jenas, jenomže nikdo ho v koncovce nedoplnil.

O deset minut později mohl srovnat McCarthy, ale Dioufův centr v branku nepřetavil. Za další čtyři minuty přišel pravděpodobně rozhodující moment celého zápasu. Během dvou minut totiž obdržel dvě žluté karty Wilson Palacios a byl vyloučen. Toho okamžitě využil Blackburn, když svůj 11. gól v sezoně vstřelil v 81. minutě McCarthy a vyrovnal. Famózní obrat nakonec v 87. minutě dokončil Dioufův rohový kop, respektive Ooijer, jenž po něm dokázal vstřelit rozhodující branku.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Chelsea FC 0:2

04.04.2009 16:00

Góly: 58. Frank Lampard, 65. Florent Malouda

Chelsea napravila zaváhání z minulého kola proti Tottenhamu a v dnešním utkání si připsala tři body za výhru 2:0 nad Newcastlem. Straky nespasil ani nový trenér v podobě legendárního Alana Shearera. O výhře Blues rozhodl druhý poločas, když se trefili Lampard s Maloudou.

První poločas tohoto zajímavého střetnutí příliš nenabídl. Hrálo se sice aktivně, ale oba celky se navzájem nepouštěly do větší blízkosti svých pokutových území. Jako první ohrozili branku soupeře hráči Chelsea, v 19. minutě vytáhl hlavičku Lamparda skvělým zákrokem brankář Harper. Domácí na to odpověděli takřka stejnou akcí, Enrique poslal centr do pokutového území, kde nepřesně zakončil Obafemi Martins. I další příležitost si vypracoval domácí Newcastle, Lovenkrands obloučkem vyzval Martinse, ale tomu k zakončení scházeli milimetry. Bohužel nic dalšího souboj Newcastlu s Chelsea nepřinesl, takže se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Na začátku druhého poločasu se obraz hry příliš nezměnil, Obafemi Martins to zkoušel přes Johna Terryho neúspěšně. V 56. minutě padl v St. James Parku první gól utkání, z ničeho nic vybojoval Anelka míč a vzápětí sám zakončil. Anelka překonal Harpera, jenomže míč orazítkoval břevno, naštěstí pro Chelsea se míč odrazil k volnému Lampardovi, který hlavou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Chelsea. Domácí Straky se snažily okamžitě odpovědět, ale do větší šance se svěřenci trenéra Shearera nedostali.

V 65. minutě navíc inkasovali podruhé, Anelka vybojoval důležitý hlavičkový souboj ve středu hřiště a následnou akci Malouda zakončil brankou. Francouzský záložník překonal Harpera střelou po jeho levé ruce - 2:0. Opařený Newcastle se na větší tlak nezmohl a v závěru utkání mohl ještě několikrát inkasovat. Své šance promarnili Di Santo nebo Kalou, Chelsea vyhrála na půdě Newcastlu 2:0. Situace Newcastlu je i nadále kritická.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Stoke City 0:2

04.04.2009 16:00

Góly: 2. Ricardo Fuller, 49. James Beattie

Baggies i na své půdě zapomněli útočit a lacino se nechali pokopat od Stoku. Ten West Brom ustřihl křídla prakticky se zahajovacím hvizdem a pak už jen v klidu průběh utkání kontroloval. Na konečných 0:2 z pohledu domácích zvyšoval spolehlivý střelec Beattie.

První poločas na The Hawthorns bychom do škatulky zábavných opravdu nemohli zařadit ani z legrace. Přitom to celé začalo tak nadějně. Už ve druhé minutě se totiž zleva uvolnil do středu pole Fuller a na okraji šestnáctky parádně vystřelil Stoku vedení. A hned záhy mohlo být de facto rozhodnuto, to kdyby Carson skvěle nezasáhl proti umně kroucenému přímému kopu Whelana. West Brom prakticky celé úvodní dějství tápal a nějaké šance pro něj byly naprostým tabu. Proto mohl ve 26. minutě prohrávat již 0:2, ovšem Etherington individuální akci z protiútoku nedokázal přesně zakončit. Baggies se konečně probrali až s úderem 30. minuty. Tehdy nadějně vnikl do pokutového území soupeře Fortuné, aby protáhl Sorensena. To však bylo v první půli nejen ze strany Throstles vše.

Jestli si někdo z fandů domácího celku dělal o přestávce naděje, že jeho miláčci vývoj utkání v druhém dějství otočí, byl zmražen prakticky okamžitě po návratu aktérů na hrací plochu. Už ve 47. minutě totiž za Beattieho opět mluvila přesná koncovka, když se někdejší kanonýr Sheffieldu prosadil někde kolem penaltového puntíku parádně z halfvoleje. Bohužel o tom, že je nyní rozhodnuto, se mohli přihlížející přesvědčovat pořád dokolečka a jejich trápení utnul až závěrečný hvizd sudího. Od oné minuty, kdy byla definitivně seťata hlava West Bromwiche se na The Hawthorns opravdu skoro nehrálo.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Middlesbrough FC 4:1

04.04.2009 16:00

Góly: 8. Kevin Davies, 44. Gary Cahill, 78. Matthew Taylor, 84. Ricardo Gardner - 38. Gary O'Neil

Krásná podívaná se naskytla divákům v Boltonu. Domácí totiž za nejlepší obranu zvolili útok, a tak se až do posledního gólu hrálo nahoru-dolů. Na rozdíl od svého soupeře je navíc sestupu už nejspíše nepostihne.

Bolton začal pěkně zostra a hned v osmé minutě, kdy Gardner přehrál Hoyteho a na jehož centr nedosáhl Elmander, otevřel skóre kapitán Davies. Na druhé straně se o brzké vyrovnání mohl zasloužit Downing, ale po výtečné individuální akci zakončil pouze do boční sítě. Hosty o chvíli později podržel Jones, který se zaskvěl proti přímému kopu Taylora. 23. a 24. minuta pak patřila Huthovi, ale ani jedna z jeho střel se gólově neujala. První ještě skončila zblokovaným rohem, druhá už mířila nad branku.

Další vystrašení domácích fanoušků měl na svědomí Afonso Alves. Brazilský útočník zahrával přímý kop a Jaaskelainen se jako opařený koukal, jestli míč branku trefí. A právě Alves stál u zrodu úspěšnější akce. Nahrál totiž Tuncayovi, který skvěle přiťukl O’Neilovi, jenž s chladnou hlavou domácího brankáře překonal. I přesto se do šaten za remízy nešlo. Elmander totiž svou přihrávkou našel Cahilla, který potrestal strašlivou obranu Boro.

Domácí se mohli prosadit znovu v osmé minutě druhého poločasu, tentokrát ale Elmander vyloženou šanci zahodil. Na druhé straně se zase za hlavu chytali Aliadiere s Tuncayem. Ten zklamal i po hodině hry, když po Downingově přímém kopu střílel zbytečně nad. Oba týmy stále útočily a zápas se tak hrál ve velkém tempu. Pozadu nezůstávali ani brankáři. Ten domácí se vytáhl proti střele Alvese, na Jonese si zase nepřišel Taylor.

To se však po chvíli mělo změnit. Taylor z přímého kopu centroval někam mezi penaltu a malé vápno, míče se však nikdo nedotkl a Jones doprovázel míč pohledem až do vlastní branky. Dílo zkázy pro Middlesbrough poté dokonal Gardner, jenž právě po přihrávce Taylora výborně napálil míč a nechal Jonese bez šancí. To byla taky konečná zápasu, ve kterém se Boro opět přiblížilo pádu z ligy.

Více informací k zápasu

West Ham United - Sunderland AFC 2:0

04.04.2009 16:00

Góly: 42. Junior Stanislas, 53. James Tomkins

O tom, že se investice do vlastních odchovanců vyplatí, se na vlastní kůži přesvědčili hosté ze Sunderlandu. Ty totiž dvěma brankami "popravili" devatenáctí letí mladíci z West Hamu. Ve 42. minutě se trefil Junior Stanislas, který vůbec poprvé nastoupil v základní sestavě a hned se dočkal první branky v "A" týmu. O jedenáct minut později ho napodobil James Tomkins, který se po šesti zápasech v Premier League také dočkal své první gólové trefy.

Sunderland měl v úvodních momentech míč na kopačkách častěji, ale jeho koncovka byla mizerná, střely měly blíže k rohovému praporku než k domácí brance. Až ve 20. minutě se jejich střelba zpřesnila a hned z toho mohl být úvodní gól zápasu, avšak Leadbitter nedokázal prostřelit domácího gólmana. Po půlhodině zahrozili domácí, do dvou příležitostí během pár minut se dostal Di Michele, avšak jeho pokusy se mezi tři tyče nevešly. 33letý Ital o sobě dal znovu vědět tři minuty před koncem poločasu, kdy přesnou přihrávkou poslal do šance Stanislase. Ten zachoval klidnou hlavu a povedenou střelou otevřel skóre utkání a připravil hostům před odchodem do kabin studenou sprchu.

Jak špatně pro Sunderland první poločas skončil, tím hůře ten druhý začal. V 53. minutě totiž hosté prohrávali už o dvě branky, když se prosadil další mladíček v dresu domácích "Kladivářů". Po závaru před brankou hostů se míč dostal až na kopačku Tomkinse, který upravil skóre na 2:0.

West Ham po druhé brance výrazně ožil a hosté mohou hlavně děkovat Gordonovi v jejich brance, jenž dokázal zneškodnit tři velmi dobré šance domácích. Dvacet minut před koncem ztratil zápas tempo, na hřišti byl dlouho ošetřován domácí Spector a po jeho nuceném střídání se ani jeden z týmů nedokázal dostat zpět do zápasu. Po devadesáti minutách tak svítilo na ukazateli skóre 2:0.

Domácí tým je na sedmém místě tabulky, hosté jsou v daleko složitější situaci. V posledních pěti ligových zápasech nedokázali zvítězit a "tancují" nad propastí znamenající pád do nižší soutěže.

Více informací k zápasu

Hull City - Portsmouth FC 0:0

04.04.2009 16:00

Góly: -

Portsmouth ani Hull při sobotním odpoledni nenadchly, ale ani výrazněji nenudily. Zápas s přiměřeným množstvím šancí spěl prakticky od svého začátku k remíze a ne jiným výsledkem také nakonec skončil.

Přehled zajímavých příležitostí úvodní části načínáme až ve třinácté minutě centrem Johnsona, k němuž se protlačil Peter Crouch, aby neslavnou hlavičkou zaměstnal Matta Dukea. Uběhlo dalších deset minut a málem zahřmělo tentokrát na opačné straně hřiště. To když se Manucho zbavil Campbella a dostal se na konec centrovaného pasu Barmbyho. Angolský forvard však Jamesovu svatyni netrefil. Poté přišla 28. minuta a s ní dvě kontroverzní situace, vždy posouzené ve prospěch provinilého Portsmouthu. Nejprve mohl být Johnson rád za to, že po ošklivém zajetí do Geovanniho nešel po druhé žluté kartě předčasně pod sprchy, posléze zase Crouch zahrál rukou ve vlastním pokutovém území - sudí si takového prohřešku nevšiml. A tak mohli Pompey pokračovat ve své hře, díky níž málem šli krátce před přestávkou do vedení. Crouchovou pobídkou ovšem Kaboul trestuhodně pohrdl, když zblízka klec, v níž se brankář Duke akorát bezmocně krčil, přehlavičkoval.

Do druhé půle favorizovaný Portsmouth neodstartoval zrovna střízlivě. Nejdříve zmatkoval James a nechybělo moc, aby ho vytrestal Fagan, o chvíli později zase Geovanni netrefil svůj volej zcela ideálně a minul. Navíc v 58. minutě musel anglický veterán v brance Pompey čarovat, aby protivníkovi nedovolil jít do vedení. Pak sice nadešlo několik chvil pro oddechnutí, které hosté vítali určitě s otevřenou náručí, avšak klidové rozpoložení ještě v 77. minutě narušil hříšník Johnson, jehož neustálé stíhání a faulování soupeřů již přestalo rozhodčího Foye bavit. Jenže i v početním oslabení neměl Portsmouth výraznější problémy s udržením alespoň toho bezbrankového stavu, naopak Hreidarsson v nastavení ještě hlavičkoval do tyče. Nicméně přes závěrečnou obří smůlu Pompey si nakonec obě mužstva body rozdělila.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Manchester City 2:0

04.04.2009 16:00

Góly: 8. Emmanuel Adebayor, 49. Emmanuel Adebayor

Arsenal zvládl své utkání proti Manchesteru City a bez problémů zvítězil 2:0. O obě branky se postaral útočník Adebayor, který skóroval v 8. a 49. minutě. Jeho dvorním nahrávačem se stal Fabregas, který se po tříměsíční pauze zaviněné zraněním vrátil v oslnivé formě a pro svého spoluhráče oba góly připravil.

Úvod utkání patřil hostům, kteří si vytvořili dvě příležitosti, ty ale žádné větší ohrožení branky domácích neznamenaly. Byl to právě Arsenal, který z první šance dokázal skórovat. Fabregas přesně našel v malém vápně Adebayora a ten prudkou hlavičkou do horního rohu branky rozjásal domácí příznivce poprvé. Pro útočníka Toga to už byla letošní 12. branka v dresu Arsenalu.

Domácí měli v dalším průběhu míč převážně na svých kopačkách, hostům navíc "přitížilo" zranění Wayne Bridgeho, který musel být v 17. minutě kvůli zranění kolena vystřídán. Citizens se k většímu ohrožení branky soupeře dostali až po půlhodině hry, ale dvojice Wright-Phillips - Richards si vylámala zuby na Almuniovi v domácí svatyni. O pár chvil později se do dobré příležitosti opět dostal Wright-Phillips, ale situaci nevyřešil správně a místo přihrávky na zcela osamoceného Fernandese se pokoušel akci zakončit sám.

Hosté zaspali začátek druhé půle a to se jim stalo osudným, běžela 49. minuta a míč měl na kopačkách aktivní Fabregas, který milimetrovou přihrávkou mezi hostujícími obránci našel Adebayora, který uklidil míč do sítě v tomto zápase už podruhé. Citizens se pokoušeli s nepříznivým výsledkem ještě něco udělat, ale pokusy Zabalety či Dunneho skončili v náručí domácího gólmana.

Závěr utkání již nepřinesl žádnou šanci, dvacet minut před koncem kouč Wenger vystřídal opory týmu, které šetří na blížící se duel Ligy mistrů. I přesto si Gunners dokázali svůj náskok uhlídat a do tabulky si připisují tři body za výhru 2:0.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Liverpool FC 0:1

04.04.2009 18:30

Góly: 90. Yossi Benayoun

Reds hráli znovu až do posledních minut, a tak se dostávají na úroveň Manchesteru United, který má však oproti nim nyní dva zápasy k dobru. Nicméně komu že mohou v Liverpoolu blahořečit? Youssimu Benayounovi, který se trefil až ve druhé minutě nastavení, vážení.

První desetiminutovka byla jaksepatří seznamovací, přesto do ní Liverpool zvládl vtěsnat svou první vážnější šanci. Právě na jejím konci se totiž vně pokutového území soupeře udržel obdivuhodnou dobu na balonu Torres, aby perfektně prostrčil míč k Dossenovi, který hned napoprvé Schwarzera nešetřil a pořádně ho protáhl. Následný rohový kop pro změnu vyústil v nešťastnou ránu Škrťela, respektive tečujícího Dosseny, do břevna. Reds pokračovali v jakž takž aktivní hře a taková taktika mohla nést ovoce opět ve 22. minutě. Tehdy měl Gerrard dostatek času na rozmyšlenou, a tak narýsoval parádní pas pro Torrese, který ranou již uvnitř šestnáctky donutil Schwarzera k dalšímu brilantnímu zákroku. Tentýž Španěl pak po centru Kuyta hlavičkoval těsně nad soupeřovu klec.

Právě Torres byl doteď zřejmě nejaktivnějším hráčem Liverpoolu, přičemž Fulhamu hrozil vlastně permanentně. Třeba ve 25. minutě pro změnu rozjel akci proto, aby mohl Xabi navázat střelou těsně vedle. A právě tento jeho krajan se zakrátko stal další obětí škodolibé paní štěstěny, která jeho pumelici z halfvoleje nasměrovala opět jen do horní konstrukce Schwarzerovy svatyně. Jen tak mimochodem, po minutě to zkoušel Torres znovu sám, tentokráte však soupeřova golmana zrovna nepostrašil. A pak zas a znova - Gerrard s "El Ninem" dokonale zamotali hlavy zadákům Fulhamu, ovšem druhý jmenovaný pak ve velké šanci neobstál ideálně. Koneckonců jak jinak si mohl dneska počínat než nastřelit tyčku? Nijak, a o své smůle by si mohl klidně popovídat s Dossenou, který krátce po jeho nezdaru odhlavičkoval překrásný centr Gerrarda podruhé v dnešním utkání do břevna. Ještěže okamžik na to sudí foukl do píšťalky na znamení konce první půle, jinak by se asi hosté uhryzali z toho, jakou mají dneska smůlu.

Jenže se začátkem druhého dějství jako by se Liverpool předem obával možného příchodu další "konstrukční pohromy" a dopředu se zrovna nehnal. Až v 54. minutě si na výlet troufl Gerrard, balon předal doleva Insuovi, který pěkně našel hlavu nehlídaného ďábla Torrese. Od ní se však míč odrazil přímo do náruče pozorného Marka Schwarzera. Nicméně ani tato šance nikterak nevytrhla Reds z dosud až přílišné pasivity. Pak zase až v 71. minutě brejk Gerrarda zakončoval skrze Schwarzera střídající Babel, ale včas se vrátil Paintsil a osvobodil Fulham. O deset minut později zase Fulham jen křečovitě bránil rohový kop, přičemž jejich snahu pak utnula Gerrardova střela těsně mimo.

Zápas už se chýlil ke svému konci, ovšem nebyl by to Liverpool, kdyby do jeho závěru nedal celý zbytek svých sil. A světe div se, opět se mu to náramně oplatilo. Nejprve ještě Benayoun pálil jen do boční sítě, pak se však ve druhé minutě nastavení k němu odrazil míč podruhé a tentokráte izraelský žolík nezaváhal.

Více informací k zápasu

Everton FC - Wigan Athletic 4:0

05.04.2009 16:00

Góly: 26. , 47. Marouane Fellaini, 51. , 61. Leon Osman

Everton se díky dnešní výhře dostal již jen bod za Aston Villu. Proti Wiganu se moc nenadřel. Bez větších problémů zvítězil 4:0, když se mezi střelce zapsal Jo, jenž mířil přesně hned dvakrát, Osman a Fellaini.

Utkání začalo vcelku svižně a už po patnácti minutách mohly klidně oba celky vést. Jenže nestalo se tak. První gólová šance patřila domácímu Osmanovi, k anglickému záložníkovi sklepl hlavou míč Fellaini, jenže Osman nedokázal svou následnou střelou trefit bránu a dobrou příležitost tak zazdil. Přesně po deseti minutách hry dal o sobě Everton opět vědět. Fellaini se dostal k hlavičce přes bránícího Melchiota, tentokrát mu ale scházela síla a Kirkland moc práce neměl. Následně se mohl hlavou prosadit taktéž hostující Scharner, po centru Valencii ovšem míč poslal nad.

Úvodní gól přišel v 26. minutě, kdy se do listiny střelců zapsal brazilský dlouhán Jo. Ten se stal hlavní dnešní hvězdou, když se prosadil také těsně po přestávce. Nepředbíhejme však. Do té doby mohl se skóre zamíchat třeba ještě Fellaini, jenže scházela mu přesnost. Obdobně si vedl také jeho spoluhráč Steven Pienaar.

V 47. minutě přišel zřejmě rozhodující moment celého dnešního duelu. Střelou k tyči se prosadil záložník Marouane Fellaini a třetí hřebík do rakve Wiganu přidal jen o čtyři minuty později Jo. V hlavní roli byl opět také středopolař Fellaini. Právě po jeho střele totiž dostal Jo možnost zakončovat, jelikož gólman Kirkland vyrazil míč přímo k jeho nohám a brazilský mladík už moc práce neměl.

Everton ale ani po třetím gólu nepřestal hrát a stačilo mu pouze dalších deset minut na to, aby se opět prosadil. Fellaini byl dnes k nezastavení. Také u čtvrtého přesného zásahu figurovalo jeho jméno. Po jeho střele totiž dostal možnost opět k dorážce Leon Osman a nezaváhal. Wigan se málem dočkal alespoň snížení. Pokus Hugo Rodallegy ale nebyl přesný, a tak Howarda ohrozit nemohl. Zápas se už dohrál v poklidu a Toffees se radovali z další výhry.

Více informací k zápasu

Manchester United - Aston Villa 3:2

05.04.2009 17:00

Góly: 14. Cristiano Ronaldo, 80. Cristiano Ronaldo, 90. Federico Macheda - 30. John Carew, 58. Gabriel Agbonlahor

Přiznejte se, kdo jste o něm, jakémsi Federicovi Machedovi, před tímto zápasem slyšeli? Právě on se totiž stal spolu s dvojitým střelcem Cristianem Ronaldem ústřední postavou nedělního souboje Manchesteru s Aston Villou. Ten italský forvard rozhodl přesnou ranou v nastavení.

Velmi slibně vstoupila do šlágru kola poněkud podceňovaná Aston Villa. Zejména po levé straně se poměrně snadno prosazoval Shorey s Youngem, přičemž druhý jmenovaný hned v páté minutě našel od rohového praporku na přední tyči Carewa, jehož hlavičkový pokus zastavil až na brankové čáře hlídkující Fletcher. I přes tento počáteční neúspěch však Villans pokračovali v produkci své vlastní sebevědomé hry, zatímco favorit vcelku nestíhal a očividně tápal, především při přechodu vpřed. Jenže stačila jedna hloupost a veškerá předešlá snaha vyšla vniveč. Při úniku Giggse s Nanim se Milner, kdo ví proč, rozhodl vypomoci vlastnímu brankáři a postrčit mu balon do náruče, kvůli čemuž se pochopitelně musel pískat nepřímý volný kop. Ten si vzalo pod patronát duo Giggs-Ronaldo a portugalský technik nezklamal - umně obstřelil zeď i bezmocného Friedela. Otřesené hosty mohl ihned vzápětí ještě více potopit Giggs, ovšem Cuellar se s ním stihl vrátit a jeho pokus zblokoval.

Každopádně o nějaké odevzdanosti ze strany Villy stále nemohla být řeč. Vždyť už v 19. minutě z přímého kopu Ashley Young pořádně protáhl Van der Sara. A když Manchester váhal i nadále, kapitána Barryho bezmála po půl hodině hry konečně přešla trpělivost a byla z toho vyrovnávací branka. Hostující záložník si u pravé postranní čáry troufl hned na dva protivníky, prosmýkl se mezi nimi a pak našel hlavu snadno skórujícího Carewa, který se pro změnu krátce před tím s přehledem odpoutal od Evanse. Od tohoto okamžiku se hra vcelku ustálila, vyrovnala a přes absenci větších šancí se bylo stále na co dívat. Nicméně do přestávky už ojediněle hrozil jenom domácí celek. Nejprve Ronaldo jen lízl centr Naniho ze standardní situace tak, aby ho usměrnil přímo do Friedelovy náruče, posléze Carrick kousek za šestnáctkou vypálil těsně nad soupeřovu svatyni.

Jakkoliv to bylo v úvodním dějství opačně, na začátku toho druhého si obě mužstva dávala velký pozor a v první řadě hrála ze zajištěné obrany. Jenže dřív nebo později ona premiérová nepozornost přijít musela a vězte, že se jí dopustil domácí Manchester. Ronaldovi ukradl ještě na vlastní polovině míč Barry, předal ho Carewovi a pelášil ho spolu s Agbonlahorem doplnit na pouti do zformované defenzivy United. Ta však dneska rozhodně nemá den, neboť trojici odvážných borců v modrém dovolila skórovat. Carew zleva odcentroval přesně na hlavu nehlídaného Agbonlahora, který si však následně oslavy zrovna neužil, když ji celou v bolestech proležel na zemi.

Posléze sice chvíli trvalo, než se MU probralo a začalo alespoň zvolna tlačit, nakonec se však přihlížející v "Theatre of Dreams" opravdu dočkali. Avšak ani ne tak gólových příležitostí, jako spíš pouhé územní převahy. Rudí Ďáblové byli schopni skutečně hrozit tak maximálně ze standardních situací (především prostřednictvím rohů), ze hry se příliš neprosazovali. Nakonec ale i to stačilo k vytoužené druhé trefě. V 80. minutě si na hraně velkého vápna zpracoval míč Ronaldo a levačkou ho po zemi poslal k levé Friedelově tyči tak dokonale přesně, že snad ani nebylo možno zasáhnout.

Jestli pak někomu bylo souzeno strhnout vedení na svou stranu, byli to rozhodně domácí. Villans jako by došly síly, a tak si za tři minuty uvnitř pokutového území narazil Fletcher s Ronaldem, aby pak zblízka ranou pod břevno náramně protáhl Friedela. Sám portugalský kouzelník posléze ze slušné pozice přestřelil. Fakt, že na tom v závěru utkání nebyli hosté s energií bůhvíjak dobře, svědčí i Ronaldův sprinterský souboj s Youngem, který vyústil v Portugalcovu přihrávku do vyložené šance Wellbeckovi. Birminghamské znovu bravurně podržel Friedel. Jenže proti střele střídajícího Machedy byl zakrátko mrňavý jak kdejaký trpaslík. Neznámý mladík z Itálie dostal milimetrový pas od Giggse a se soupeřem v zádech se otočil tak, aby překrásně zakroutil balon ke vzdálenější tyči.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United30215452:2068
2.Liverpool FC311910255:2167
3.Chelsea FC31197551:1764
4.Arsenal FC311610550:2758
5.Aston Villa31157945:3952
6.Everton FC31149844:3151
7.West Ham United311281137:3544
8.Wigan Athletic311181230:3241
9.Fulham FC3110101130:2740
10.Manchester City311151546:3938
11.Tottenham Hotspur311081337:3638
12.Bolton Wanderers311141636:4537
13.Stoke City31981431:4735
14.Blackburn Rovers318101335:5034
15.Hull City318101335:5234
16.Portsmouth FC30891332:4633
17.Sunderland AFC31881529:4132
18.Newcastle United316111436:5129
19.Middlesbrough FC31691622:4627
20.West Bromwich Albion31661926:5724

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (419)

Přidat komentář
$dolar$

Nesnasim vas Kohouti

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha miluju vás rovers

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěknej zápas, těžko uvěřit že hrál 17. s 11. týmem. Škoda, že byl nespavedlivě vyloučenej Palacios.

Reagovat
vodka

rozhodčí to tentokrát hodně nedával... Na obě strany... a to obvykle rozohdčí nekritizuju..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně měl jít ven Mokoena..

Reagovat
smazaný uživatel

Další důležitý gól ke konci v podání Ooijera, snad už Rovers na těchto příčkách zůstanou.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs za to, že hráli 6+5

Reagovat
smazaný uživatel

v zaklade iba 5 anglicanov

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem započítal i Robbieho, protože je Brit. Ale i tak, ještě mají spoustu dalších angličanů, kteří nenastoupili. Defoe, O´Hara, Dawson, Huddlestone, Bentley, + další Britové Hutton, Bale...

Reagovat
smazaný uživatel

robbie není brit

Reagovat
vodka

Irsko neni na britských ostrovech?

Reagovat
smazaný uživatel

je ale nepatří do Velké Británie

Reagovat
vodka

já vim, Irsko neni součást UK.. Ale je sranda, že ačkoliv severní Ir je Brit, tak jiný Ir neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Christopeher Samba Na stopera neuvěřitelně zahraný centrforvard... Navíc způsob, jakým rozděloval a zpracovával některé balony

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs za to že mi posrali tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jsi vsadil na Rovers - Spurs, tak jsi si ho posral sam svoji demenci. Ja treba mel 1

Reagovat
vodka

Já bych na tento zápas nevsadil ani za nic... Oba týmy hrají dobře, když mají svůj den, oba to dokážou projet...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste WBA - Stoke 2, Bolton - Boro 1, Hull - Pompey 1 a jsem spokojeny

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz ten Hull byl velka chyba... mel sem dat 10

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna teda ten Stoke taky, ale verim Beattiemu.

A ten kurz se vynasobil dost dobre... Neco kolem 9000 za 250,-...

Reagovat
vodka

To by vyjít mělo. Zvlášť Bolton a Hull. WBA - Stoke bych dal 02...

Reagovat
smazaný uživatel

Na vsechny ty zapasy krom Boltonu by to slo dat 10 nebo 02... Ale tu realnou vyhru to srazi fakt hodne.

Reagovat
hefy

Spurs Za důležitý nezískání tří bodů v boji o Uefu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prima Člověk příjde domů ze zápasu a čeká, že se vklidu podívá na fotbal - a podívejme se, ono to jde na Prima COOL.

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak to hlasili asi mesic dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdykoliv byla reklama na Prime na tu jejich COOL, tak tam byla upoutavka na PL z cehoz se dalo docela snadno vyvodit, ze to budu davat tam.

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že je to TV k ničemu...

Reagovat
fantomas

Neni, uvolní vysílací čas pro hlavní kanál...a jelikož na PL asi tolik lidí nekoukali, přesunuli to tam. Jak snadné. Musíš to brát trošku nesobecky, z pohledu televize, která potřebuje sledovanost.

Reagovat
smazaný uživatel

A jako první to odnese Sunderland... Já jen nechápu na co tu PL teda vysílají a dávají na kanál, kde ji bude sledovat ještě méně lidí...

Reagovat
fantomas

Tvou logiku bych fakt nechtěl mít. Umíš bejt hrozně ublíženej...

Reagovat
smazaný uživatel

Haha...

Reagovat
fantomas

Zkus se nad sebou zamyslet, todle si opravdu nedal...kdyby nešlo o SAFC, tak tu určitě nenadáváš ("a jako první to odnese Sunderland")...a ty chceš teda radši, aby ji vubec nevysílali jen kvůli sobě, když ostatní lidi na to stejně mohou koukat, jen ty máš tu smulu? Takovej sobec jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde jsem nenapsal, že chci, aby ji nevysílali... K tomu ještě že to odnesl Sunderland: kdyby to odnesl třeba Tottenham a jeho fanoušci by tu nadávali, že to kvůli tomu nemohli vidět, určitě bych tu Primu neobhajoval...

Reagovat
fantomas

"Já jen nechápu na co tu PL teda vysílají" - neřikal?

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že jsi to špatně pochopil. Na co tu PL vysílají, jsem napsal proto, že mají malou sledovanost a dají to na kanál, kde to sleduje ještě míň lidí. "Já jen nechápu na co tu PL teda vysílají" jsem nenapsal kvůli tomu, že zrovna neuvidím Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

Beattieeeee nejlepsi utocnik PL podle statistik v pomeru k odehranym minutam... Stoke je kouzelny prvni vyhra venku..

Reagovat
smazaný uživatel

nemela byt reakce

Reagovat
Tomanatura

To byl tak výborný tah s tím Beattiem, až se mi to zdá nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Copak nestačí Lupoli? jak se mu vůbec daří, abych mu teda nekřivdil..?

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak .....sice teď se na mě valí škola takže nemám už čas ani zběžně překládat reporty z utkání ale co vím tak od SCD v základu nehrál....tak ale útok u Blades není a nebyl slabinou, ale ztráta tak výjmečného hráče mrzí vždycky, ještě když potom vidíš jak válí na vyšší úrovni....

Reagovat
smazaný uživatel

Prima to avizovala asi měsíc, je potřeba tu televizi občas sledovat.

Reagovat
Kapřík

Docela by mě zajímalo, proč dneska Premier league sabotuje Prima.

Reagovat
smazaný uživatel

prima nic nesabotuje

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na Prima Cool (dementnější název snad vymyslet ani nešel).

Reagovat
smazaný uživatel

A když ji nemám? (Správně, nemohu dělat nic.)

Reagovat
herbage

Tak nejsi "cool"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti na to mám říct? Je tu internet, přenosů všude milion, nikdo nemáme vše...

Reagovat
Kapřík

Jo, díky ale už jsem to zjistil. Myslel jsem si, že se tam podívám na Newcastle nebo Man. City, ale kupodivu tam dávají West Ham .

Reagovat
smazaný uživatel

Oni většinou mají ty nejméně zajímavé zápasy, asi je to levnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se na to (NUFC - CFC) zase jednou nedá dívat...

Reagovat
Tomanatura

Poprvé mám radost z gólu Čukotky a to dokonce dvojnásobnou

Reagovat
smazaný uživatel

Proč radost?

Reagovat
fantomas

Protože přijde očistkááá.

Reagovat
smazaný uživatel

Až Magpies spadnou?

Reagovat
fantomas

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že je k tomu potřeba sestup, ale tam se to za posledních pár let tak dosralo... Těžko uvěřit, že chce Ashley pro Newcastle fakt to nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

viz. zakazování vstupu novinářům na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fakt blbec, na to se nedá říct nic jinýho.

Reagovat
Tomanatura

Mám ji na tiketu a potopí Newcastle. Newcastle se v nižší lize zorganizuje a opět bude ten starý a sympatický tým

Reagovat
smazaný uživatel

Ta druhá mě sice dost mrzí ale i tak musím uznat, že pokud chci pro Newcastle to nejlepší, asi by jim ten sestup prospěl...

Reagovat
smazaný uživatel

druhá věta*

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, když se dívám, co udělal sestup s několika dříve tradičními účastníky Premier League...

Reagovat
Tomanatura

To je pravda, ale ti krachují. Southampton má prý peníze tak maximálně do konce sezony a Charlton netuším. Newcastlu by se to s největší pravděpodobnosstí nestalo.

Reagovat
fantomas

O to nejde. Jde o to, že NUFC potřebuje čistku víc než kdokoliv jiný z PL...a tomu napomůže jen sestup, protože takovéhle je to tam už pár let a nic se neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, vím jak to tomanatura myslel. Že sestoupí z Premier League ale neznamená, že jim to pomůže, spíše naopak, může je to finančně zruinovat, tím spíš, když nepostoupí do roka, což se klidně může stát při vyrovnanosti druhé anglické ligy.

Reagovat
fantomas

Zabezpečení nejsou špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby těch hráčů neodešlo až moc

Reagovat
minoLFC

Newcastlu už nič nepomôže...ten klub je prieklatý...keď padne tak ho neuvidíme minimálne 2-3 sezony a po návrate lepší nebude

Reagovat
Tomanatura

A proklel jej Harry Potter? Přece nebudeš hodnotit klub podle toho, jak hraje posledních pár roků...

Reagovat
minoLFC

tak ale pozri aký kvalitní hráči tam za posledné roky hrali a aj niektorí tí treneri boli tom(Sam, Kevin,...) a aj tak žiaden posun to neprinieslo...a na to Ashley nemal vplyv...inak zostup im neprajem hlavne kvôli Alanovi, to by ho mohlo v dalšej kariere poznamenať

Reagovat
minoLFC

...tréneri boli top...

Reagovat
Tomanatura

Právě proto, že se tam točilo tolik hráčů a tak podobně. Toto jsou ty důvodu, jelikož se tam neustále něco měnilo. Tudíž prostě musí přijít něco, co zastaví takové machinace a obmění klub od začátku. Ať už se vrátí za rok, nebo za 10. Takto by byli pořád jen pro smích.

Reagovat
fantomas

Ade, ne asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to debilní, kudrnaté, dřevěné, přeceňované a bůhví proč to každý týden pobíhá po hřištích v PL....co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, přehlédl jsem to "po hřištích v PL".

Reagovat
fantomas

Stejně ti nevěřim, že si kudrnatej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kudrnatej opravdu nejsem, max. kudrnatý... Já nevím, jestli se tomu dá říct kudrnatý, ale vlásky (moc jich není) se točí pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabrizio

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

Elano

Reagovat
smazaný uživatel

Brad Friedel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marosh16

Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo na boleyn ground ? Spectorovi

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale asi nic pěkného, když ho museli šest minut ošetřovat přímo na trávníku a nakoenc odnést na nosítkách...

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem si právě musel odskočit, tak taky vůbec nevím.

Reagovat
herbage

80. Pro City, aby zůstalo i příští rok stejně komické

Reagovat
fantomas

Bolton mi dělá radost, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU ma proste skvelú prácu s mládežou...

Zola

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevedel som že sympatizuješ Sunderlandu...

Reagovat
Tomanatura

Peterborough

Reagovat
smazaný uživatel

exeter hlavně ! Tým kterej hrál loni blue square premier jede na postup

Reagovat
Tomanatura

Jo, všímám si jeho výsledků Peterborough bude příští rok hrá s jiným Borough v Championship.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton Podle mnoha antiodborniku nefotbalovy tym co neumi utocit, strilet goly atp... letos jeden z nejlepsich tymu souteze.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

(aby som sa nezaprel )

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Le Tissier, ten v té televizi musí před očima plešatět

Reagovat
herbage

Dobře Arsenal Fabregas dvě aisstence, Ade dva góly. Po druhém gólu hráči citizens naprosto demoralizovaní, bez pohybu, bez nápadu, bez chuti výsledek otočit, hráčům Arsenalu stačilo jen chodit a posouvat si mezi sebou míč. Hughes se bude muset přes léto hodně vytáhnout, ale myslím že na to nemá, i kdyby měl 11 Robinhů. O titulu si může jen nechat zdát, možná že 7mej flek za rok vybojujou, při troše štěstí. Go šejci, go

Reagovat
vodka

Hughes si koupí Santa Cruze a doufám, že Robinha prodá, nebo pošle do háje... Je na čase, aby začal znovu hrát Petrov...

Reagovat
herbage

To jim vůbec nepomůže, vždyť oni nemaj žádnej střed zálohy a ti hráči tam jen na sebe čuměj. Hodně jim chyběl Ireland, ale ten tříčlennj defenzivní blok od začátku, to byl děs. Samí psoouvači míčů, kteří nic nevymyslí. Jestli Hughes bude spolíhat, že křídla něco udělaj a Bellamy tam hlavou zavěsí či co, tak je blázen.

Reagovat
vodka

Tak Ireland jako AM je výbroný, problém je, že dneska nehrál... De Jong tazím hraje houby, ale to by se mělo zlepšit. Zvykání na PL každému trvá jinak...

Reagovat
herbage

I kdyby dneska hrál, tak by to nevytrhl, City chybí celková koncepce

Reagovat
smazaný uživatel

Kterou ale Hughes zavadi. Je obdivuhodny co dokaze s tymem, ktery mel na konci sezony lepsi formu jen nez Derby a ktery prohral 7:1 s Boro. Jen aby vyhodil jeste tak 8 hracu a muze se konecne zacit odznova.

Reagovat
herbage

No to jako měl dobu s týmem něco udělat toho moc nepředvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jaky dostal tym toho predvedl neskutecne hodne, akorat to nepochopi nekdo, kdo kouk

Reagovat
smazaný uživatel

* kouka jen na vysledky, loni videl hrat City sotva 5x, letos taky sotva 5x..

Reagovat
Tomanatura

Tobě nějak mizý příspěvky, ne?

Reagovat
Tomanatura

respektive poloviny...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak me zlobi net, radsi si to budu vsechno kopirovat:))

Reagovat
herbage

Sven toho předvedl za první půl roku podstatně víc. tým nasměroval správným směrem, hrál na 1.-4.tém fleku, jen se mu nepovedlo jaro, no. Kdyby dostal důvěru, tak jsou dnes Citizens dál, než teď. Neřikám, že by Hughes měl jít někam jinam, mě to nevadí, jen řikám, že nebudou mít v nejbližší době na Big4, naotž na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Citizeni skoncili 9., meli formu lepsi jen nez Derby, porazil je uplne kazdy, hrali nejhnusnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

* fotbal cely sezony (Arsenal aspon hral hodne utocne) a tezil jen z individualit. Kolik zapasu vyhral jen diky tomu, ze Johnson, Ireland, Elano, Geovanni nebo Petrov to vzali na sebe a pri tom byli daleko horsi?... Za Hughese prehraji doma kazdeho, za Svena je bylo schopne prehravat uplne vsechno, co souper predstavil.

Ja jsem hodne, hodne dlouho nevidel horsi tym, nez lonske Man City a jen se mi potvrdilo, ze Sven a jeho 4-5-1 je uz 10 let mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zacatek prispevku je zbytecny, tys psal o prvni polovine sezony. Ale prave i v ni byli uplne nemozni, jen meli stesti. Treba porazeni Man Utd, Villy, SAFC, Brums.. to byli zapasy, kdy si s nima souper delal uplne co chtel a oni to jen se stestim betonarsky ukopali.

Nevim jestli si loni tu PL nesledoval, nebo sledoval jen vysledky. Ale Man City bylo otresne.

Reagovat
smazaný uživatel

A jen tak mimochodem, v lonsky sezone napriklad Man City vstrelilo mene golu jak 19. Birmingham.

Reagovat
herbage

Nehráli tak špatně. Často to tebou zmiňovaní vzali na sebe, ale prezentovali se jako tým a ty jejich akce byly pohledné.

Reagovat
fantomas

Možná těch pár gólových, co si viděl. To je asi tak všechno ale.

Reagovat
smazaný uživatel

To si prave nejak nemuzu vybavit. Sven prevzal sice prumerny, ale dobre poskladany tym od Pearce. To, co predal Hughesovi, byl nejhur fungujici tym v PL. A je to jeho zasluha. Podle me mohl Hughes udelat dve veci, okamzitou revoluci, vykopat polovinu tymu a privest si uplne jine hrace a nebo jen nekolik postu nahradit lepsima hracema a tomu zbytku dat sanci. Vybral si tu druhou cestu, neprodal hrace jako Elano, Caicedo, Fernandes a na to asi doplaci. Ale bylo to fer vuci hracum.

Reagovat
smazaný uživatel

To si prave nejak nemuzu vybavit. Sven prevzal sice prumerny, ale dobre poskladany tym od Pearce. To%

Reagovat
smazaný uživatel

ja koncim, ten net me depta..

nebud k tomu Markovi tak kriticky. On nikd

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nikd

Reagovat
Tomanatura

Prosím?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ten Robinho dnes viac pomahal defenzive ako ofenzive .... inak dost ma sere to obviazane koleno Walcotta ... ak sa do utorku neda do kopy (popripade ani Nasri) bude to dost drsne ist do Spanielska s jednym kridlom

Reagovat
fantomas

Titul ještě ne, ale boj o čtvrté místo klidně.

Reagovat
herbage

Ani omylem. Stačilo vidět, kde je čtvrtý Arsenal a kde je to slavní City

Reagovat
fantomas

Zaprvý, příští sezona je daleko. Zadruhý soudit podle jednoho zápasu by bylo hrozně krátkozraké a omezené.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pro herbageho typicke. Takovy uz jsem videl soud Blackburnu, Boltonu atd... holt lidi co znaji jen svuj klub a soupere jen ze zapasu s nim.

Reagovat
fantomas

Je to tak. Takových zápasů může ManCity odehrát nanejvejš dva za sezonu, v nich se opravdu nerozhoduje. Už jsme viděli tucet fantastických celků, co vyhořely na menších a papírově daleko slabším. A co si budem povídat, zrovna Arsenal je v takové disciplíně mistrem nad mistry.

Reagovat
fantomas

*slabších (dneska píšu fakt jak hovado )

Reagovat
herbage

Nj, Arsenal třeba o gól prohraje, ale pořád tlačí a má míč. Tohle byl zcela odevzdaný výkon a hráči ani nevěděli co mají hrát. V zápase Arsenalu s Derby jim to prominu, ale celku ManCity, který mnozí cpou někam na čelo tabulky, to zkrátka odpustit nemohu.

Reagovat
fantomas

Nikdo je tam necpe, proboha, uvědom si to už!

Reagovat
herbage

Pořád se tu smějete Benítezovi, Wengerovi, Scolarimu, Eriksonovi, Ramosovi a dalším, ale uvědomte si, že vždy svým týmům vtiskli nějakou herní tvář, nějaký systém hry. To že pak ty týmy ztroskotaly na špatných výkonech hráčů či vyslovených sabotážích, to je věc už jiná. Hughes je dobrej trenér pro týmy jako Blackburn, kde může jen překvapit, ale na potencionální velkoklub nemá. Uvidíme za pár let. Zatím mě nijak nepřesvědčil, ale dám mu teda čas do příští sezóny, než nad ním definitivně zlomím hůl jako trenérem pro velký klub

Reagovat
fantomas

Děláš jako by Hughes neměl svuj systém a Blackburnu dříve nevštípil jeho vlastní tvář...neskutečné.

Reagovat
herbage

Tak co to bylo za systém. Klasickej anglickej fotbal. Rychlá křídla, tvrdej střed, pohotoví a rychlí útočníci. Vždyť vloni s Arsenalem hrál vyrovnané partie a tlačili je dokonce některé pasáže. Hráli dobrý, rychlý fotbal, ale většinou právě breakový. Ve velkém týmu musíš být prívě připraven diktovat tempo hry, měnit herní systém za pochodu, mít připravené různé herní varianty. Dnes ho pravda limitovala zranění behěm zápasu, takže toho moc změnit nemohl, to mu připočítám k dobru.

Reagovat
fantomas

No a? Klasickej anglickej fotbal snad nemůže mít systém (MU, kdyby ses chtěl hádat) nebo co tim chceš naznačit? Blackburn tolik na brejky nehrál, to se pleteš...aspon já ho takový za Hughese opravdu nepamatuju. Byla to jistě jejich zbran proti větším týmům, to nepopírám, ale že by hráli jen na ně? Kravina.

Reagovat
vodka

No, je otázka, co považuješ za brejky. Oni hráli strašně přímočaře, takže díky tomu rychlému přechodu do útoku a velkému pohybu všech ofenzivních hráčů vypadal každý útok tak trochu jako brejk...

Reagovat
fantomas

Za brejk považuju to, že se nějakej mančaft brání a brání a pak dva tři šikovní borci vyrazej a daj gola, nebo si vytvořej šanci. To pak vlastně ani nemužeš nacvičit, to by systém nebyl.

Reagovat
vodka

v podstatě teď pojmenovals loňskou hru Man City pod Erikssonem Já beru brejk jako útok po rychlém přechodu z vlastní půlky, kdy jsou do rozhozené obrany..

Reagovat
vodka

pojmenoval = charakterizoval

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz mas hrace jako Petrov, to se to brejkuje

btw, dobre zes i tu mezi webama nasel utociste manutd.cz uz vyslo z mody..

Reagovat
vodka

na manutd.cz je to bohužel o ničem... pokecat se tam nedá skoro s nikým.. Největší komik je ale ten AndyCole... 38letý chlap, který přijde moralizovat, přitom se vyjadřuje, jako by neuměl do 5 napočítat...

Reagovat
fantomas

Tak pokud mu je 38, může si rok přidávat a být ve skutečnosti opravdu Andy Cole - pak by se jeho neznalost češtiny dala celkem pochopit.

Reagovat
Tomanatura

Zas jsem se tam pobavil včera, to snad není možné

Reagovat
fantomas

Já hlavně rozlišuju brejk a protiútok. To "tvoje" bych nazval právě protiútokem, to svý brejkem (třeba v hokeji se brejk řiká de facto samostatnýmu nájezdu hráče, kterej zkrátka všem ujede - od toho to odvozuju)

Reagovat
vodka

aha, vidiš, já beru brejk a protiútok jako to samé

Reagovat
fantomas

Jojo, to sem si tak nějak domyslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to vhodny, ja N'Zogbiovi taky davam sanci

Reagovat
vodka

Hughes právě dokázal Rovers dát naprosto jedinečnou tvář. Byl to jediný tým, který hrál ofenzivně a přesto to nebyla vysloveně nátlaková hra a čekání na chybu soupeře. Rovers měli po MU a Tottenhamu pod Jolem nejlepší a nejrychlejší přechod do útoku...

Reagovat
vodka

je zajímvé, že ani oni se tam necpou, respektive cpou, ale několikkrát už řekli, že v určitém časovém horizontu... To jenom novináři a redaktoři je cpou pořád na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

nezabudaj ze Arsenal bol v predchadzajucom zapase ovela odovzdanejsi ako dnes city

Reagovat
smazaný uživatel

* v predchadzajucom spolocnom

Reagovat
herbage

Blackburn taky na to nemá, dnes měl jen velké štestí. Co se City týče, tak klub který chce hrát o titul by měl držet se čtvrtým týmem tabulky alespoň krok, ne tam pobíhat po hřišti jak 11 blbců, kteří spolu hrají poprvé. Viděl jsem i pár ukázek z jeich zápasů, nějaké sestřihy a s týmy jako Sunderland hrají vyrovnané partie. Tým s takovými hráči musí od začátku do konce utkání diktovat tepmo hry, ne čekat na breaky

Reagovat
fantomas

Jak mužeš ze sestřihu odhadnout vyrovnanost partie? To sis jako spočítal šance a vyšlo ti pět na pět, takže to muselo být vyrovnané?

Reagovat
smazaný uživatel

A muzes mi rict, kde jsi vycetl, ze letos Man City chtelo hrat o titul? Na to, jaky ma letos Hughes ambice, teda stabilizovani kadru, napraveni jeho slozeni, kvalifikaci do Evropy... zatim splnuje vsechno na jednicku.

Ono je neuveritelny, ze prijde sejk s tim, ze chce do 5 let vyhrat titul a ty rikas, ze letos jsou tym co chce hrat o titul maji na to strasne moc casu... na to, co se od nich letos ocekavalo ,co od sebe asi ocekavali oni, hraji dobre.

Reagovat
Arbiter

Mohu se jen zeptat, kde je ta hra o Evropu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve ctvrtfinale UEFY.

Reagovat
Arbiter

A ty věříš, že se přes pohár UEFA probojujou do Evropy příští rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidim duvod proc tomu neverit.

Reagovat
Arbiter

No každopádně tohle už není na jedničku, protože má jen jednu cestu, jak se do Evropy dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ani tech 6 bodu za umisteni v PL neni nejak moc. Kdyz vezmes los ostatnich tymu nad nima

Reagovat
smazaný uživatel

A mimochodem, Blackburn nema celou sezonu Rieda, Emertona, Cruze a Dunn zacal hrat nedavno. Coz je pro ne to samy, jako kdyz se zrani Fabregas, Adeabyor, Walcott a vyber si koho chces ze zakladni obranne 4.

A pokud vim, tak s timhle mel Arsenal 5 remiz v rade s uplne slabyma tymama... kdybys aspon se v tech tymech vyznal. Rovers nemaji celou kostru tymu.

Reagovat
vodka

Bohužel taky Samba s Pedersenem jsou úplně z formy... U Samby to sice není tak hrozné, protože on hraje na úrovni pořád... Nelsen byl taky mimo..

Celkově Balckburnu nemohl většinu sezony hrát "motor," tedy střed pole. Proto taky nic jiného než dlouhé nákopy na Robertse nezbývá.

Přesto aspoň za tu neuvěřitelnou vůli a pracovitost si tu záchranu zaslouží... Dunn doufám, že se rozehraje. Bohužel on je podobný případ jako Ashton, v celé kariéře neměl sezonu, kdy by se nějk vážněji nezranil... Pořád se rozehrává a přitom on a Tugay jsou momentálně v týmu jediní, kteří jsou schopni dát hře myšlenku....

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, ten tym ma kvality na to, aby za rok hral v klidnym stredu tabulky. Zranenych ma spoustu hodne tymu, ale oni prisli vazne o to nejklicovejsi a to dlouhodobe. Navic proste celou sezonu spatne zacli kvuli spatny, nebo prilis kratky praci Ince a nedokazou se z toho sebrat.

Ale tvrdit o nich, ze na to nemaji, kdyz minule dve sezony bojovali o Evropu je docela usmevne. Allardyce je opet pozvedne.

Reagovat
vodka

Doufám, že Allardyce nezačne hrát ten stejně hnusný fotbal jako s Boltonem... Každopádně má schopnosti dostatečné na to, aby Rovers udržel a příští sezonu při troše štěstí můžou opět skončit 8.-13.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim to vypada dost podobne, uz si v podobe Andrewse nasel sveho Nolana, Pedersenovi vratil auty, hodne spoleha na standartky..

Reagovat
vodka

Tak momentálně mu nic moc jiného nezbývá. Nejrychleji se hráči naučí standartní situace, kdy to je otázka dejme tomu měsíce trénink. Ale s tímto jeho stylem toho snad nejvíc naběhá Samba, když bude přebíhat pokaždé do vápna na aut, roh, jakoukoliv standartku a pak se vracet zase zpátky...

Andrews hraje zatím jenom kvůli tomu, že nikdo jiný tam není. Tugay nevydrží celý zápas, Mokoena dopředu je absolutně nulový a Villanueva je exot... Emerton je bohužel zraněný, jinak by hrál on. Koneckonců jaká je nouze o střední záložníky ukazuje i to, že tam hraje Warnock (i když to svoje si vždycky uhraje..).

Reagovat
fantomas

Tugay? No nevim, nevim...

Reagovat
vodka

Tugay vždycky dokáže přihrát na volného hráče, uklidnit hru, zároveň taky překvapit. Má neuvěřitelný přehled kdo kde stojí... Jenom škoda, že už nemá skoro žádnou rychlost....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mel 11 Robinhu, tak hraje o zachranu, je to ten nejhorsi hrac co letos koupili. Kazdopadne je

Reagovat
smazaný uživatel

Kde mam 3/4 prispevku

Reagovat
smazaný uživatel

3 body nad sestupem Pořád je to strašně ustrašené, málokdo ví co má dělat, co udělá druhý, málo agresivity, připosraní obránci, prohrané hlavičkové souboje... Bůh s námi...

Reagovat
Staenly10

Doufám,že se prohodíte s Newcastlem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufat můžeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Lucas v základe a Dossena na lavom krídle.Už to vidím, Lucas sa vykartuje na Murphym a Dossena bude mat snahu, ale nebude mat prihravku a center...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zas Benítez postavil?

Reagovat
Tomanatura

Poprvé vsadím na ty kriply z Liverpoolu a on Benítéz postaví toto.

Reagovat
Tomanatura

*reakce na hrubase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Fulham nemůže prohrát (doufám)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hehe, Dempsey.

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel-Dossena-brvno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jak se to tam semlelo? Nedával sem bacha...

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard kopal roh ku vzdialenejšej žrdi(na Škrtela),Škrtel vystelil,Dossena tečoval hlavou do brvna...

Reagovat
fantomas

To sem si moh myslet, na eurosportu to maj samozřejmě opačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*na vzdialenejšiu žrď(myslím že je to správnejšie)

Reagovat
fantomas

Myslim, že je to uplně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Lorcan

přesně tak, Arsenal vyhrál, co nám je po Liverpoolu a jeho žrdi

Reagovat
fantomas

Tak nic, atdhe vyplo...nebudu na to koukat...už mě ty internetový přenosy fakt dožíraj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom menší otázečka: co myslíš, že se stalo mě dnes se Sunderlandem?

Reagovat
smazaný uživatel

KUA,Alonso krásna strela,brvno...

Reagovat
smazaný uživatel

Torres tyč...

Reagovat
kubys

Kluci Liverpoolští mě nějak začínají zlobit, moc se snaží. Nene hoši, pěkně remízku do tipovačky potřebuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres brvno

Reagovat
vodka

Co chceš když proti AV ste měli 8 střel na bránu a 5 gólů. Je logické, že se to někdy musí vrátit...

Reagovat
smazaný uživatel

Taký je futbal,no...

Reagovat
fantomas

Olivere, furt žiješ jo? Já už bych se bejt tebou asi zastřelil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Musím uznat, že jestli po dnešku nebude Liverpool první, tak by jim nepomohlo ani 11 Šmicerů v základu a šmicerovští fyzioterapeuti, trenéři atd... To není možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Rušnejší 1. polčas som ešte nezažil ....

Reagovat
smazaný uživatel

to si toho zažil málo u LFC teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme som to tak nemyslel...

4roky fandím...

Reagovat
smazaný uživatel

no to já od doby kdy tam přišel Pata Bergrů

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko máš rokov ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já asi od roku 2000, je mi totiž teprve 20

Reagovat
Bakary3

Kováč seděl, že by se jim do Anglie něco doneslo ?

Reagovat
Bakary3

Teda seděl, vim jen, že nehrál..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to napadlo

Reagovat
minoLFC

4 tyčky to nás bude mrziet

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke jsou uz 13 a to je ted ceka NUFC a Rovers doma, pak nekolik dalsich lehkych zapasu. Kam az to muzou vytahnout??

Reagovat
smazaný uživatel

Do Evropské ligy nakonec ti budou ohržovat Wigan

Reagovat
Staenly10

Neskutečné...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,taký je futbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

GOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

toto se nevidí moc často

Reagovat
R22

to by chtělo screen

Reagovat
fantomas

To si hodim do malování, vytisknu a zarámuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Yosssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii BEnayouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon bude vazne zajimavy boj o titul, kdyz boj o zachranu je prakticky jasny

Reagovat
Staenly10

Neřekl bych...

Reagovat
smazaný uživatel

WBA, Boro to maji jasne, NUFC pokud nevyhraje na Stoku, tak velice pravdepodobne.. alespon podle me

Reagovat
Staenly10

WBA asi ano,ale Boro stačí vyhrát 2 zápasy a je zpátky...

Reagovat
fantomas

Jenže tak je to na papíře, ve skutečnosti jsou v neskutečných sračkách, z kterých se jen tak nevyhrabou.

Reagovat
smazaný uživatel

Navic maji uz prakticky jen dva lehke zapasy a to ty pristi dva. Pokud je nevyhraji, tak uz nemaji sanci ani teoretickou.

Reagovat
Staenly10

Ale ten NU bych neřekl že,ře setoupí (doufám),Stoke porazí,ať už jakymkoliv haluzem,ale cejtim to .

Reagovat
fantomas

Věz, že já ani ne.

Reagovat
Staenly10

Hodně bude rozhodovat los. Neví někdo,jaký má los Sunderland,Portsmouth a NU ?

Reagovat
fantomas

EuroFotbal poradí...

Reagovat
smazaný uživatel

Klikni si na ten tym v tabulce, pak si nahore vyber rozlosovani aktualni sezony PL a podivej se sam..

Reagovat
Staenly10

Díky .

Reagovat
Staenly10

Tak si myslim,že nejtěžší los má Sunderland. Body by asi měly získat doma s Hullem. Pak venku docela dobrý WBA a důležitej zápas na Portsmouth...

Newcastle to má celkem dobrý. Veledůležitej zápas na Stoke,pak doma s Boro a Portsmouthem,tam by měli získat 3 body a ještě doma s Fulhemem by nějaký ten bod být mohl...

Portsmouth to má asi nejlepší. Doma s WBA a Sunderlandem,na Blackburnu mají podle mě šanci na body a možná ještě doma s Boltonem,ale Bolton je venku dobrý...

POdle mě by se NU na to 17. místo dostat měl...

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland potřebuje vůdce, někoho, kdo ho zachrání, potáhne celý tým... Nikdo takový u nás není... Chlapci se bojí, odvažují se jen k ránám z dálky... Není tam chlapík typu Andyho Reida co by uměl vzít na sebe zodpovědnost...

Reagovat
Staenly10

Vidim to o boj o 17. flek mezi práve Sunderlandem a NU... Doufám,že se straky udržej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady už je to jen o štěstí a bojovnosti. Newcastle potřebuje prostě vyhrát více zápasů než my, takže v současné době dva. Taky bude zajímavý souboj Newcastle – Middlesbrough. Tam se podle mého rozhodne o bytí a nebytí obou týmů. Každopádně Sunderland musí bodovat s Hullem, WBA a Portsmouthem (bezpodmínečně), což se při současné formě v čele s primabalérinem Cisséem nedá předpokládat. Nové koště dobře mete, Newcastle bude mít impuls od Shearera a asi je zachrání.

Reagovat
minoLFC

už som myslel, že ma jebne ....toľko šanci...díky YOSSI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj já taky Yossi

Reagovat
R22

já asi umřu ve třiceti už, takový nervy vždycky, ale ta radost pak o to větší

Reagovat
fantomas

Tentokrát nikdo nemůže proti pozdnímu gólu Liverpoolu říct ani ň.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo, protože mi posral tipovačku.

Reagovat
Staenly10

Mě naopak .

Reagovat
fantomas

Mně naopak vylepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nikdo neudělal (překvapivě), kromě jednoho dole...

Reagovat
smazaný uživatel

OMG FULHAM :(

Reagovat
smazaný uživatel

Yossi je král, letos se stává jedním z klíčových hráčů. Už sem myslel že to ovladač nepřežije, hlavně po těch tyčkách a dalších šancích lítal po celým pokoji. Jedno z nejcennějších vítězství sezóny, kdy Live v cestě nestála ani velká smůla první poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že som nezobudil spiace decko nad nami...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna tomi Škrtelovi to nie a nie padnúť do tej správnej brány

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak by to nebol jeho gól,ale Dossenov...

Reagovat
smazaný uživatel

Borci, tak takhle jsem jeste nikdy nerval. Diky Yossi

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, napravil tu svoji zahozenou šanci o několik chvil dříve

Reagovat
smazaný uživatel

No zahozenou zrovna ne, řešil to dobře, chyb+lo štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOOOOOOL

Reagovat
vladis271

zostarol som o 10 rokov,ale 3 body su na anfielde.ale tolko smoly.preboha v prvom polcase styri tycky.v druhom to tam lietalo az to nakoniec zachranil obrezany.thanks yossi

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze vyhral liverpool,takhle už to asi chelsea nevybojuje

Reagovat
smazaný uživatel

a tak to ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

tak arsenal je uplne v haji takze zalez

Reagovat
smazaný uživatel

co si si fukol?

Reagovat
Paddy

porad je sance a musime v ni verit

Reagovat
honziss

Wow! Pohled na dnešní výsledek WHU a na střelce gólů je to nejlepší zakončení již tak naprosto perfektního dne. Díky Juniore a díky Tomko.

Reagovat
smazaný uživatel

To jste nemuseli... Ale ukazuje se jak kdo umí pracovat s mládeží... Naše vyhrála tu svoji skupinu a v prvním týmu ani jeden... Stanislas debut a hned nás pošle do kytek...

Reagovat
honziss

No jo, zrovna Stanislas mě překvapil, moc šancí na nějaké trvalejší prosazení do Áčka jsem mu nedával, ale ukázal že na to má. Dost mu pomohlo to hostování v Southendu.

Nicméně mě překvapil i Zola, že mu dal šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

James Beattie do repre!!

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

92 min to sou ale luckeri

Reagovat
honziss

Že se ozývá zrovna Modrák.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls zápas?..naprosto zaslouženě..Luckeři byli spíše Fulham nespočetně tyčí a břeven

Reagovat
smazaný uživatel

cuscus ja nevim jestli ti to doslo ale hraje se na goly a ne na tyce a na brevna .Dali ste gol az v 92 minute takze luck jak svina takze Luckeri ste vis?

Reagovat
fantomas

Logický myšlení fakt na urovni...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si jantar...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud měl dnes někdo štěstí, tak hlavně Schwarzer, který si sakra dobře postavil tyče.

Jestli letos s těmi výsledky, s těmito góly v nastaveních už ten titul nedáme, tak navrhuji to rozpustit. Aspoň pak mezi námi ubyde kardiaků. Aspoň mi pak bude mít kdo přijít na pohřeb, kdyby to čirou náhodou postihlo i mě.

Reagovat
fantomas

Luckeři...

Reagovat
smazaný uživatel

Stanislas a povedená střela? kdyť dorážel ze 2 metrů do prázdné branky .. ale gratulace WHU, Černé mačky ze začátku kousali

Reagovat
smazaný uživatel

což nic nemění na tom, že doufam v záchranu společně s nima, ať si spadnou třeba Pompeys, Premier League bez severskeho derby Newcastle - Sunderland by nebylo ono Alan to dokáže

Reagovat
smazaný uživatel

No, nechapu proc tomu verit, kdyz zatim v kariere netrenoval ani zacky

Reagovat
smazaný uživatel

protože v momentálním rozpoložení týmu potřebujeme hecíře, který tu ligu zachrání - proto to taky vzal, několikrát během sezóny odmítl vědom si své nezkušenosti, až teď když prostě vidí jak jsou na tom Straky špatně, tak si řekl, že to zkusí nakopnout.. přeci jenom síla jeho osobnosti je veliká

doufám od něj v záchranu a příští sezónu zpátky Keegana, když už není v týmu Wise

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v posledních 8 zápasech to už neni o trénování v pravym slova smyslu. Taky doufám, že to nějak zvládnou.

Reagovat
fantomas

O zkušenostech to teď opravdu není ani v nejmenším. I sebestarší manažer by je teď z bahna nevyvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

No jiste, treba manager co zna vsechny tymy PL a vi, co proti nim hrat, vi, jak poskladat tym.. takovy by jim urcite nepomohl vic jak Shearer.

Reagovat
fantomas

Je mu uplně k ničemu, když ví, co proti nim má hrát, když to pak ti hráči nedokážou zrealizovat. To poslední, co teď Straky potřebují, je nějaké chytračení, co na toho a onoho platí...na dně jsou především se sebevědomím, ani ne tak po taktické stránce (i když rezervy tam nepochybně jsou veliké, ale teď na nich přednostně pracovat by nebylo z výše uvedených důvodů zrovna prozíravé).

Reagovat
fantomas

Krom toho jsem přesvědčen o tom, že Shearer po konci kariéry PL nepřestal sledovat a minimálně zhruba ví, co všechny kluby praktikují za systém, styl hry. Zrovna on měl i jako hráč strategické cítění (plus byl příkladný kapitán). Zase z něj nedělej někoho, kdo sotva přišel do velkého fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, Alanovi sem pral vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro BARCU

Reagovat
smazaný uživatel

---Brown--Watson--Scharner--

N'Zogbia-------------Valencia----

---------------Mido-----------------

sem zvykly, ze Bruce stavi sestavu skvele, ale tohle je vazne to nejlepsi, co Wigan mohl dat do hry... Chci videt, co proti tomu ten tym bez kridel vymysli

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tohle udela, nakopne to na Fellainiho a on neco vymysli

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 ... no tak s timhle ten Arsenal asi nedame

Reagovat
SqueeZy

Jenom prijdu domu a nestacim se divit... Videl si ten zapas? kdyztak nahod nakej kratsi report co tam delali...

Reagovat
vitasrp

Wigan Jsem rád, že stačilo jen jedno kolo a kluci z Wiganu si uvědomili, kdože to na tom 7. fleku momentálně má být..

Mimochodem chazy, co jste to tam vyváděli?? Nějakej krutej výsledek, co

Reagovat
smazaný uživatel

No krutej vzhledem k vyvoji dost Skoda ze na zacatku N'Zogbia a Scharner zabili sance, pak uz se Wigan k nicemu nedostal. Zas vsechno vychazi z neschopnosti promenit sanci, kdyz se nejaka objevi.

Reagovat
honziss

(...)

7. West Ham

8. Wigan

(...)

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Chazy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to otoci a chazy se bude smat.., WHU ma nejtezsi los

Reagovat
honziss

Proto si musím vychutnat současný stav věcí a drtivou porážku Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu verim

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL

Reagovat
fantomas

Na titul už stejně nejedem, tak proč přeješ rivalovi v boji o čtvrtej flek?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo nie som taky sebec ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Villa jedeeem

sice mám 10 ale za to to stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to s náma stalo?!

Reagovat
$dolar$

Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo (CR7)

Reagovat
smazaný uživatel

panecku,co si dovolil ten 17 rocny chalan , velky klobuk dole

Reagovat
smazaný uživatel

no sice dal gol ale do te doby nebyl vidět, ani jeden balon nesklepl - ale uvedl se nejlip jak moch to je jasné

Reagovat
Tomanatura

Nejelo mi ani jedno připojení. Jak to vypadalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Macheda se patičkou uvolnil přesl obránce A.Villy (Davies?) a pak pravačkou obstřelil Friedela.

Reagovat
vitasrp

Dneska se rozhodlo o titulu... A o 4. fleku jakbysmet..

Reagovat
vitasrp

Mimochodem tohlo kolo PL mě v tipovačce fakt moc nepodrželo, Fulham mám plichtu, MU mám plichtu a oboje se mi posere v poslední minutě.. Neskutečný

Reagovat
vanGomm

Dávat hedicap X jsou tam ještě vyšší kurzy

Reagovat
smazaný uživatel

V tipovačce?

Reagovat
smazaný uživatel

PJ bude vyplácet výhry?

Reagovat
smazaný uživatel

Kua,táto PL ma v tak mladom veku zabije...

Reagovat
smazaný uživatel

Macheda. V sedmnácti letech, hmm....

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ho neznám.To je nějaký objev z akademie?

Reagovat
smazaný uživatel

prisel tak 2 roky dozadu z lazia ...

Reagovat
Tomanatura

To je zas jiný...

Reagovat
smazaný uživatel

neee macheda prisel z lazia a ty asi myslis petrucciho ten prisel z as roma tak pred rokem asi ...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Sorry, spletl jsem si to s Petruccim, ten došel z AS, Macheda z lazia.

Reagovat
Tomanatura

Vždyť už 2 roky dává pravidelně góly v rezervě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, 17letý italský útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff...už jsem pomalu začínal mít v hlavě myšlenku jak Rafa zvedá nad hlavu titul PL, díky Machedo...

Reagovat
minoLFC

škoda

Reagovat
minoLFC

aspoň vidno, že Villa zatiaľ potrebmé skúsenosti na CHL nemá, takto neudržať výsledok....

Reagovat
vitasrp

Jj, hlavně ta netaktická hra útočníků na konci, kdy nebyli schopni na polovině MU podržet balon a vybojovat například faul, místo toho riskovali a hodně míčů odevzdali.. V samotném závěru bych to pochopil, tam taky určitě chtěli a potřebovali vyhrát, ale od toho 2. golu hráli strašně pasivně

Reagovat
smazaný uživatel

Postranný poškodil AV

Reagovat
Bily

Tak sem se po hodne dlouhy dobe koukal na Premiere League a musim rict ze oko nezaujateho divaka pri zapase United - Villa teda muselo KOUKAT B-) nadherny zapas, s nabojem, bojovnosti, super atmosferou a s opravdu stastnym koncem pro United, Villa minimalne bod si rozhodne zaslouzila. Tyhle ty zapasy delaji sampiony a tady si troufam rict ktery tym to letos bude.

Kulatemu nesmyslu zdar!!!

P.S. nadherny goly!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem vůbec nevěděl, že nějaký Macheda existuje a po dnešku jsem čuměl jako svině, luxusní gól.

Reagovat
anonym

Tahle se nechat připravit o body. Je to škoda, hlavně po prvním poločase. A. Young, Agbonlahor.

Reagovat
smazaný uživatel

A Carew ne?

Reagovat
anonym

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se zase ukázala síla BIG4, když už ne ani letos, tak se ta stálá čtyřka nezmění hafo dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

s peniazmi od ropnych magnatov to dlho nebude trvat

Reagovat
smazaný uživatel

neotravuj woolwichský šmejde

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš co říkat, se strýčkem abramovičem, co volečku?

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj deti nech sa vytesuju

Reagovat
smazaný uživatel

sám si děcko, ani mě neznáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam ho rad (Sejbera)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už jsem si všiml. Ale snažme se to řešit na úrovni

Reagovat
fantomas

Co tu meleš o Woolwichi?

Reagovat
Tomekcz

Macheda dal v tydnu hattrick za rezervu proti Newcastlu a ted premiera jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

MU

Reagovat
fantomas

Zírám, co se to děje za věci. Dneska byl Manchester k poražení víc než kdy jindy a Aston Villa to takhle, s prominutim, dojebe. První půle ze strany MU neuvěřitelně ospalá, chyběl tomu pohyb, myšlenka. Ronaldo měl zrovna v plánu orální cvičení, stoperská dvojice den otevřených dveří...Evans hořel jako papír, Neville nestíhal, O'Shea jakbysmet. Villans toho dokázali využít v jedinou branku, naopak je ještě předtím ke všemu potopil hlupák Milner, takže to měli o to těžší. Co se s nima ale stalo v druhý půli fakt nevim. Začátek ještě ušel, ale pak Villa totálně fyzicky odpadla. Nechala MU hrát jejich hru (čehož se vyhnula v předešlých 60 minutách) a jen čekala na popravu. Ronaldo hrál celou dobu sice hovno hvnoucí, ale střílet nezapomněl. No a akce z 93. minuty byla už jen lahůdka, taková třešnička na dortu. Giggs zase protlačil balon neexistující škvírou a Machada poslal na Friedela životní pumelici.

O titulu ještě asi rozhodnuto neni, zvlášť když se MU v první půli prezentovalo tak, jak prezentovalo, ale čtvrtej flek už se AV vzdálil asi až příliš. Ted si to Villans fakt neskutečně posrali.

Reagovat
fantomas

*Macheda

Reagovat
Tomanatura

Jak hrál Carrick s Fletchem?

Reagovat
smazaný uživatel

odehrali si svoje..

Reagovat
fantomas

Carrick s přehledem, Fletcher nepředved nic navíc, ale ani příliš nepropadal.

Reagovat
vodka

Fletcher v druhé půli skvělý. Vybojoval plnou prdel balonů a nezkazil skoro žádnou přihrávku. v prvním poločase slabší, to jo, ael to celý MU...

Reagovat
anonym

S většinou souhlasím, ale neházel bych to jen na Milnera. Chyba byla v domluvě s brankářem.

Reagovat
fantomas

Tak jako tak, byla to školácká chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta prezentace odpovídala asi sestavě, ale díky bohu za výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas se všim. Až mě samotnýho překvapilo jak rozebranej absencema MU vypadal. Nejvíc chyběl podle mě Rooney a stopeři.

Reagovat
PJ

Ronalda si popsal naprosto přesně. Neudělal snad jedinou pořádnou akci, založil brejk Villy ze kterýho padnul druhej gól. Ale dva dal a díky tomu neni na odstřel. A pak ještě úplně na konci skvěle podržel míč, když s nim přesprintoval půlku hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidiím, že v man u jim roste nový pořádně namyšlený uličník s minimem respektu k ostatním

Reagovat
smazaný uživatel

ManU, to bolo ubohe..radovat sa ako traposi, ze dali nahodny gol, po nedoslednej obrane Villy...doma tesne vyhrat, pritom Villa nema formu...hanba!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ubožák Hudynho

Reagovat
vitasrp

Ty si fakt neskutečný vemeno

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Tomanatura

Slovensko-maďarský blbče...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Jéžišmarjá, ty si ale tatary

Reagovat
smazaný uživatel

PiJáku

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady prosímtě meleš?:-D

Reagovat
Devil

Dalsi debil...

Reagovat
smazaný uživatel

Je toto mozne v tiplize presnej vysledek 2:2. Kua to je pech

Reagovat
Staenly10

Ještě že tak,jinak bys mi odksočil,teď bude záležet na Birminghamu. Go Wolverhampton go !

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime zitra. Brums come on !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ManU lets go

Reagovat
smazaný uživatel

no kdo viděl tu aston villu a fandí jí, tak asi si půjde zítra koupit do elektro worldu (to není reklama) novou telku, bo starou asi vyhodil, jak si to villans sami projeli.. agbolahor asi nejlepší z hostů na druhé odle mě fletcher nebo tevez (jak tam šel po hlavě u lajny palec nahoru - takhle se bojuje o místo v základu nebo o body vy tupí čeští reprezentanti) .. fotbal to byl hezkej, už sem se těšil že má cfc opět šanci ale paradoxně nerozhodla zkušenost ale mládí...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam Tevez podklouzl Ale bylo to kvůli přehnaný snaze, to je fakt.

Reagovat
vanGomm

Tak včera Liverpool v nastavení vyhrál..Dnes M.U.také v závěru vyhrál a už to tu něteří nemohou polknout.Manchester U. prohrál poslední dva zápasy,takový tým nebude prohrávat 3-4x po sobě.A ještě se zápasem k dobru má teď velkou výhodu.

Reagovat
minoLFC

nj ale ManU od Villy lepšie nebolo, Villa si to posrala sama....

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně je jedno v kolikáté minutě to dostali United na svoji stranu, protože bojovat až do konce se vyplácí. Nevim co všichni mají, že když někdo nevede celej zápas, tak je výhra pak haluz...

Reagovat
smazaný uživatel

A to Villa kvůli Big four vypustila Poháru UEFA, na který dřela už v létě v Intertoto cupu a přitom efekt žádný. Ponaučení pro příště.

Reagovat
Staenly10

No jo,po*rali si to sami .

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, vzhledem k týhle skutečnosti mě nemrzí jak to s ní teď vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester příjemně překvapil

Reagovat
hefy

Dneska mě ošklivě zradil net, ale když vidim skóre zápasu sem rád, že sem to neviděl.

Reagovat
Devil

Uff,jednou me ten fotbal privede do hrobu.Manchester ! Dalsi vikend,kterej ukazal,ze fotbal se hraje az do chvile,az rozhodci foukne naposledy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite kde bych mohl shlednout gol macheda ??nikde sem to nemohl najit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

400. pro Deana Ashtona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

ať má příští rok apoň 30 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tak chtěl jsem remízu, ale výhra Manchestru mě taky moc netrápí. Doufám že boj o titul ještě rozhodnutý není a že AV si již nebude nárokovat účast v Big4

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc

Reagovat
smazaný uživatel

stát se samozřejmě všechno, ale myslím, že dnes se rozhodlo o titulu....

Reagovat
smazaný uživatel

*může

Reagovat
vodka

Jinak dneska má u mě Ferguson obrovské plus za to, že tam poslal Machedu a stáhl poměrně brzo Naniho....

Jinak na konci zápasu měli útočníci MU dohromady nižší věk, než 3 hráči v poli každý sólo (van der Sar, Friedel, Giggs). Taky gratulace WHU a Zolovi

Reagovat
smazaný uživatel

Macheda pusobi, ze ho Ronaldo vyborne zpracoval

Reagovat
vodka

Mě připomínal spíš Eaglese Každopádně bych ho nijak nepřeceňoval. Kombinačně slabý, až na ten gól neukázal skoro nic. I když snaha se cení, zvlášť když sem ho viděl sprintovat dozadu na výpomoc Evrovi Pak pomohl vybojovat balon a zase sprintoval na hrot....

Jinak by mě zajímalo, jestli je ten divák s kterým se objímal jeho partner, nebo jenom kamarád

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

MU to už není normální !!!! Taková haluz na konci! A o LFC ani nemluvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

To je hold ta zaverecna nadvlada velkych klubu.

Reagovat
PJ

Haluz jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele