31. kolo
04.04.2009 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hreidarsson trefil pouze tyč, a tak na KC Stadium branku neviděli

Portsmouth ani Hull při sobotním odpoledni nenadchly, ale ani výrazněji nenudily. Zápas s přiměřeným množstvím šancí spěl prakticky od svého začátku k remíze a ne jiným výsledkem také nakonec skončil.

Přehled zajímavých příležitostí úvodní části načínáme až ve třinácté minutě centrem Johnsona, k němuž se protlačil Peter Crouch, aby neslavnou hlavičkou zaměstnal Matta Dukea. Uběhlo dalších deset minut a málem zahřmělo tentokrát na opačné straně hřiště. To když se Manucho zbavil Campbella a dostal se na konec centrovaného pasu Barmbyho. Angolský forvard však Jamesovu svatyni netrefil. Poté přišla 28. minuta a s ní dvě kontroverzní situace, vždy posouzené ve prospěch provinilého Portsmouthu. Nejprve mohl být Johnson rád za to, že po ošklivém zajetí do Geovanniho nešel po druhé žluté kartě předčasně pod sprchy, posléze zase Crouch zahrál rukou ve vlastním pokutovém území - sudí si takového prohřešku nevšiml. A tak mohli Pompey pokračovat ve své hře, díky níž málem šli krátce před přestávkou do vedení. Crouchovou pobídkou ovšem Kaboul trestuhodně pohrdl, když zblízka klec, v níž se brankář Duke akorát bezmocně krčil, přehlavičkoval.

Do druhé půle favorizovaný Portsmouth neodstartoval zrovna střízlivě. Nejdříve zmatkoval James a nechybělo moc, aby ho vytrestal Fagan, o chvíli později zase Geovanni netrefil svůj volej zcela ideálně a minul. Navíc v 58. minutě musel anglický veterán v brance Pompey čarovat, aby protivníkovi nedovolil jít do vedení. Pak sice nadešlo několik chvil pro oddechnutí, které hosté vítali určitě s otevřenou náručí, avšak klidové rozpoložení ještě v 77. minutě narušil hříšník Johnson, jehož neustálé stíhání a faulování soupeřů již přestalo rozhodčího Foye bavit. Jenže i v početním oslabení neměl Portsmouth výraznější problémy s udržením alespoň toho bezbrankového stavu, naopak Hreidarsson v nastavení ještě hlavičkoval do tyče. Nicméně přes závěrečnou obří smůlu Pompey si nakonec obě mužstva body rozdělila.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele