Anglická Premier League - preview 37. kola

01.05.2010, 10:52, aktualizováno 03.05.2010, 08:48
Previews
Předposlední kolo anglické ligy se dnes dohraje dvěma zápasy. Arsenal může proti Blackburnu potvrdit třetí místo, Rovers jsou aktuálně třináctí. Wigan se střetne s Hullem, který nemine sestup.
Wigan Athletic - Hull City  (pondělí 14:30)
Ještě nedávno to vypadalo, že si to Wigan v předposledním kole rozdá s Hullem o udržení. Husarský kousek Latics v podobě výhry nad Arsenalem však dopomohl k tomu, že Wigan se už sestupu bát nemusí a Tigers naopak odsoudil do druhé ligy.

Ještě deset minut před koncem prohrával Wigan před dvěma týdny na domácí půdě s Arsenalem 0:2, jenže pak vsítil tři góly, vyhrál 3:2 a pomalu se mohl radovat. A když Hull v tomtéž kole, ani v tom následujícím nedokázal vyhrát, nezkazila Wiganu radost z udržení ani prohra s konkurujícím West Hamem.

V zápase s Hammers si lýtko poranil útočník Marcelo Moreno a manažer Roberto Martinez s ním příliš nepočítá. Připraven ještě není ani Hendry Thomas, stejně jako Kingson.

Do základní sestavy Tigers by se v předposledním zápase mezi anglickou elitou mohl vrátit Jan Vennegoor of Hesselink. Nahradit by vpředu mohl Jozyho Altidoreho, který si kvůli třízápasovému trestu již za Hull nezahraje - končí mu hostování.

Svou dvouletou pouť Premier League zakončí Tigers příští týden v domácím duelu s Liverpoolem a jejich budoucnost je nejasná. Klub sice odmítá, že by musel jít do administrace, ale dluhy ve výši 35 milionů liber rozhodně nebude jednoduché zkrotit. Navíc bez Premier League, z které do klubové kasy pramenily velké peníze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Blackburn Rovers - Arsenal FC  (pondělí 18:00)
Arsenal se už sice nehne ani výše ani níže, přesto sám Wenger nabádá své svěřence k přesvědčivému konci. Doslova je žádá, aby "zůstali věrní tomu, co předváděli po celou sezonu". Ovšem také ony celosezónní výkony nejsou nikterak uspokojivé, už jen proto, že doposud svůj finiš Kanonýři nezvládají. Blackburnu nejde o moc - tak akorát o prémie a možnost vtěsnat se ještě do elitní desítky.

Duben byl pro všechny příznivce Gunners zklamáním a možná i krutým vystřízlivěním. Arsenal v něm poztrácel osm bodů a definitivně tak přišel o naději na titul. Už i ten vstup do onoho osudového měsíce - hubená výhra nad Wolverhamptonem - nenasvědčoval ničemu, co by mělo Kanonýry těšit. Koneckonců v tuhle chvíli lze konstatovat, že právě tohle vítězství je zatím jediným za posledních sedm utkání ve všech soutěžích. Faktem tedy zůstává, že nejhorší úsek sezony (tři zápasy bez výhry) si Arsenal vybral zrovna v tom nejhorším okamžiku. Navíc se mu opět nepovedlo zlepšit obrannou hru, ba co víc - oproti už tak mizernému loňsku si v defenzivním výkazu ještě o něco pohoršil. Jeho akcie teď mírně povznáší snad jen návrat Van Persieho, specialistu na Blackburn, kterému v sedmi zápasech nastřílel stejný počet branek.

Rovers jsou na tom podobně jako Arsenal, akorát že oni na vítězství nečekají "jen" tři, ale rovnou pět střetnutí. Jenže jejich vyhlídky do budoucna, vzhledem k tomu, že ještě poměrně nedávno mohli být skloňováni jako jedni z možných sestupujících, jsou přeci jen růžovější než ty soupeřovy. Nejhůře se totiž Blackburn zastaví na 13. příčce (loni skončil patnáctý), přičemž ještě klidně může předhonit desátý Fulham, jenž má momentálně stejně bodů jako Rovers. Lancashireský celek si navíc před vlastním publikem ví rady i s úplnou smetánkou Albionu, řečenou Big Four. Alespoň remízu totiž uhájil proti všem třem zbývajícím gigantům. Teď už zbývá jen Arsenal, jemuž však Rovers podlehli ve všech čtyřech minulých vzájemných soubojích.

Andrej Aršavin nadále nemá žádnou jistotu ohledně pondělního startu, i když sám na trávník vyběhnout rozhodně chce. Bolavé lýtko ho tam však nakonec pustí jen s malou pravděpodobností. Záložníka Denilsona zase do konce sezony vyřadily problémy s třísly. Stejnou diagnózu si už dříve vyslechl Fabregas, Gallas či Vermaelen.

O tom, že Rovers závěr sezony neberou na lehkou váhu, svědčí i fakt, že se před tímto duelem vydali na týmový výlet do Skotska. Ten ovšem muselo vynechat duo marodů Samba-Emerton, přestože jejich šance na včasné uzdravení nakonec nejsou tak chabé. Minulé kolo s Wolverhamptonem zmeškal rovněž Diouf s Grellou, také oni by ale na Arsenal mohli být připraveni.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.50 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Liverpool FC - Chelsea FC  (neděle 14:30)
Chelsea zajíždí do Liverpoolu a na Anfield Road jí čeká dost možná rozhodující bitva o mistrovský titul. Liverpool nedokázal Chelsea už tři zápasy porazit. Prolomení těchto neúspěchů by znamenalo pro Chelsea velké selhání a pro Manchester United velkou výhodu.

I v Anglii už liga finišuje a schyluje se k velkému boji. Účast Liverpoolu v příštím ročníku Ligy mistrů je už takřka vyloučena a tým z města Beatles se tak musí spokojit alespoň s Evropskou ligou, z jejíhož semifinále ve čtvrtek po velkém boji s madridským Atléticem vypadl. Svěřence Rafaela Beníteze navíc čeká první zápas s týmem z Big Four od poslední prohry v derby s Manchesterem United 21. března. "Chelsea se od Atlética trochu liší, ale i tak chceme vyhrát, takže budeme muset zápas pojmout ofenzivně," řekl sám španělský manažer.

I pro samotného Beníteze bude tento zápas speciální. Jeho souboj z istanbulského finále Ligy mistrů 2005 s Carlem Ancelottim zná každý nazpaměť. Ancelottimu a jeho AC Milán tehdy protekla trofej doslova mezi prsty. Italský manažer vše Reds vrátil o dva roky později opět ve finále stejné soutěže a také při prvním letošním střetnutí obou týmů na Stamford Bridge, které Chelsea ovládla výhrou 2:0. Proto je teď řada zase na Benítezovi. "V Istanbulu udělal vše, co měl udělat. Ale jeho problém je, že teď hraje proti jinému Liverpoolu, který se už tak lehce nevzdá," sliboval Benítez.

Jakoukoliv pomoc úhlavnímu rivalovi naopak naprosto odmítá brankář Pepe Reina. "Nemyslím si, že současní hráči nepociťují nebo nechápou historii, kterou má Liverpool," reagoval španělský brankář na slova sira Alexe Fergusona. "Nechci hrát pro ně (ManUnited - pozn. red). Vždy hraji pro můj tým a naše fanoušky. Nezajímá mě, co se stane s Manchesterem United. Budu chtít v neděli vyhrát, protože chci zjistit, že máme stále na čtvrté místo," zakončil strážce tyčí aktuálně sedmého celku tabulky.

Liverpool ale do utkání půjde oslaben v defenzivě. Mimo hru jsou obránci Martin Škrtel (kotník), Emiliano Insua a Fabio Aurelio (oba stehno), navíc na marodce je do konce sezony nejlepší střelec týmu Fernando Torres, jenž laboruje s kolenem. Kromě toho se na seznam marodů umístil i Martin Kelly (také koleno), k čemuž je pochybný start Davida Ngoga, jehož trápila bolavá záda. LFC by tak v útoku mělo začít pouze s Ryanem Babelem. Ani tyto ztráty by ale týmu uškodit neměly, pokud za ním bude pevně stát bilance posledních zápasů s Chelsea na Anfield Road. Blues zde naposledy vyhrály v říjnu 2005 4:1 a od té doby si ze tří zápasů odvezli jediný bod. Pro oko fanouška je také potěšitelná zpráva, že v posledních šesti vzájemných střetnutí těchto týmů padlo hned 22 branek.

O tom, že to londýnský celek na Anfieldu nebude mít jednoduché hovoří statistika posledních zápasů Reds na svém stánku. Červení v domácím prostředí už deset utkání neprohráli, navíc z oněch deseti utkání si odnesli devět výher. Pokud ale Liverpoolu v závěru sezony zvlhne střelecký prach a přestane získávat body, bude to nejhorší sezónní výkon klubu za posledních pět let, tedy od sezony 04/05, kdy Rafa Benítez ve své první sezoně v roli manažera klubu získal pouze 58 bodů.

Sama Chelsea navíc ve venkovních zápasech není tak silná. Blues z posledních možných 21 venkovních bodů získali pouhých 10. Tyto neúspěchy by ale odčaroval mistrovský titul, ke kterým by londýnskému celku pomohl i fakt, že s týmy vyznávajícími červenou barvu letos ztratil pouze jeden bod. Svěřenci Carla Ancelottiho navíc mají našlápnuto k dalšímu primátu, chybí jím už jen šest branek do překonání dosavadního střeleckého rekordu v historii klubu. Za sezonu 60/61 totiž Chelsea nasázela do sítí soupeřů 98 branek, současná Chelsea jich letos má prozatím 93.

Carlo Ancelotti se možná u řeky Mersey bude muset obejít bez čtveřice hráčů. Otazník se snáší nad startem Ricarda Carvalha kvůli jeho zraněnému kotníku. Naopak takřka naprosto jsou vyloučeny starty Bosingwy a Michaela Essiena (oba koleno) a John Obiho Mikela (kotník). Pro modré to ale není žádná novinka, neboť bez těchto hráčů nastoupili i v posledním utkání se Stoke, které opanovali jasně 7:0.

"Myslím si, že Sunderland bude chtít hrát co nejlépe a porazit United. To samé ale bude chtít Liverpool proti nám. Každý z těchto týmů má respekt k Premier League a každý tým dává do každého utkání to nejlepší, co má. Každý tým tady hraje až do konce. Musíme si dávat velký pozor, protože Liverpool je silný tým a hraje na Anfieldu. Potřebujeme ale v neděli další tři body. Pokud dvakrát vyhrajeme, staneme se mistry. Nesmíme přemýšlet o výsledku v Sunderlandu. To by bylo moc špatně," varoval na závěr manažer hostů Carlo Ancelotti.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.70 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Fulham FC - West Ham United  (neděle 16:00)
Přesně před kulatými 35 lety se West Ham s Fulhamem utkal ve finále FA Cupu. Letos se v nějakém finále objeví jen jeden z těch dvou londýnských celků. Svou spanilou jízdu Evropskou ligou co nevidět v Hamburku zakončí Fulham. Hammers naproti tomu mohou děkovat nejen sobě, ale hlavně neschopnosti svých konkurentů, že se vůbec zachránil.

12. květen 2010. Suverénně nejdůležitější datum v letošní sezoně Cottagers a dost možná i v celé klubové historii. Právě tehdy Fulham vyzve ve finále EL španělské Atlético Madrid. Teprve při svém druhém účinkování v evropských pohárech. Už teď je tedy jasné, že se Fulham stal největší letošní senzací mezinárodních kolbišť, i kdyby třeba květnové finále neustál a prohrál stejně jako před 35 lety. Z hlediska Premier League nutno konstatovat, že ta byla vzhledem k pohárovým výsledkům odsunuta tak trochu na druhou kolej. To je celkem logické i vzhledem k tomu, že Cottagers prakticky celou sezonu bojují v klidném středu tabulky a v nejinačí pozici bude i po posledním kole. Nic na tom tedy nezmění ani fakt, že v lize poslední dobou tápají a chuť vítězství okusili pouze jedinkrát v posledních osmi zápasech.

West Ham už je stejně jako Fulham taky v klidu. Díky minulé, těžce vydřené výhře nad Wiganem a zaváhání Hullu i Burnley se s definitivní jistotou bude v prvoligových vodách ráchat i příští sezonu. Určitě to ale není tak, že by teď Hammers už vůbec neměli o co hrát. Vždyť v tabulce ještě klidně mohou skončit jen jedinou příčku pod Fulhamem, což by znamenalo mimo jiné i tučnější finanční prémie. K tomu mu stačí stáhnout dvoubodové manko na 14. Bolton, třeba i sobotní výhrou. K té mají Kladiváři asi lepší předpoklady než soupeř. Pomineme-li totiž souboj se silným Liverpoolem, nepodlehl nikomu už tři utkání v řadě. Na druhou stranu venku je to stále ta samá mizérie - výhru na cestách West Ham nezažil od prvního ligového kola.

Mohutná rotace se sestavou se dá opět očekávat u Fulhamu. Do hry by se tak mohli dostat náhradníci jako Baird, Okaka či Shorey. Počítat nelze ani s riskováním zdraví "nakřápnutého" Zamory, který musel ve čtvrtek využít analgetika, aby vůbec mohl startovat proti Hamburku. Zajímavé je, že West Hamu by tak nyní k bodovému zisku mohlo pomoci něco, co ještě nedávno spolumajitel klubu David Gold otevřeně kritizoval. A sice opětovné nasazení "ladies teamu", jak kdysi Gold nazval sestavu, jež vyběhla k utkání s Hullem.

Hammers, kteří k úplné i matematické jistotě záchrany potřebují ještě alespoň bod, naopak postaví určitě to nejsilnější, co mají k dispozici. Přitom by už mohli využít schopností Jamese Tomkinse a Luise Boa Morteho, někdejšího "cottagera". Naproti tomu jsou však stále bez několika důležitých borců, chybí třeba Collison, Ilunga či Dyer.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Manchester United  (neděle 17:00)
Steve Bruce - první kapitán, jenž pod vedením sira Alexe Fergusona triumfoval v Premier League. Steve Bruce může být ale dnes paradoxně také tím, který svému bývalému nadřízenému zkříží důležitý plán - obhajobu a zisk rekordního devatenáctého anglického titulu.

Manchester United pochopitelně cestuje na Wearside s jediným úkolem - připsat si po tomto kole další tři body. Jedině ty totiž mohou zaručit, že by se Red Devils posunuli na první místo. Na začátku zápasu již totiž bude jasné, jak svůj zápas na půdě Liverpoolu dohrála Chelsea. Pokud by vyhrála, musí ho její největší konkurent napodobit. Jinak na titul může s definitivou zapomenout. Tedy alespoň v této sezoně. Rudí ďáblové ztrácejí na Blues dvě kola před koncem jediný bod, mají ale daleko horší skóre.

Alex Ferguson pak po svých svěřencích jistě bude požadovat daleko větší soustředěnost, než jakého se mu dostalo v posledním vzájemném utkání. Jeho tým dokázal urvat alespoň bod za remízu v nastaveném čase. Do vlastní sítě se tehdy smolně trefil sunderlandský Anton Ferdinand. Obvykle se ale Manchesteru na Black Cats daří. Za posledních deset let a dvacet ligových zápasů s nimi ještě ani jednou neprohráli, remizovali pak pouze třikrát.

Sunderland ale letos rozhodně nepatří ke slabým týmům. Přestože plno bodů poztrácel na stadionech soupeřů, na Stadium of Light jsou k neporažení. Vlastně - jedinými týmy, které zde dokázaly zvítězit, jsou Chelsea a Aston Villa. Pouze velice špatná série mimo vlastní stánek - jenom deset bodů z osmnácti zápasů - znamená, že Sunderland ani letos nebojuje o evropské poháry. Z desátého místa tak může již vcelku poklidně pozorovat závěrečné dění v Premier League. Pohárové i sestupové pozice jsou daleko, předaleko.

Přitom v posledních deseti utkáních nabrali domácí solidní formu. Bez bodů skončili pouze dvakrát - jednou s Liverpoolem, podruhé s West Hamem. V minulém utkání si připsali výjimečně také vítězství mimo vlastní stadion, když porazili tygry z Hullu. Kdo jiný mohl vstřelit jedinou branku utkání, než současná jasná hvězda Černých koček - Darren Bent. Anglický kanonýr letos v lize vstřelil již 24 branek; pouze Wayne Rooney a Didier Drogba jsou v tomto ohledu lepší.

Přesto i on je krátký na statistiky, které jasně hovoří proti jeho celku. Naposledy se totiž ze zisku tří bodů proti Manchesteru United radovali v březnu roku 1997, od té doby sir Alex Ferguson dovedl svůj tým k jedenácti výhrám a čtyřem remízám. Když se k tomu navíc přidá momentální forma Red Devils - dvě výhry v řadě s těžkými soupeři a devět zápasů s jedinou porážkou - a neuvěřitelná motivace, je jasné, že domácí dnes rozhodně "lážo-plážo" nečeká.

Je to ale již šest let, kdy se ManU podařilo naposledy pořádně v lize zafinišovat a zvítězit ve všech posledních čtyřech ligových zápasech. V sezoně 2002/2003 se jim to podařilo, když obrali o všechny body jak Blackburn, Tottenham a Charlton, tak Everton, a nakonec se radovali z mistrovského titulu. Pokud by se jim i letos vydařil závěrečný "sprint" obdobně, titul bude přinejmenším velice blízko. Pojem velice blízko by ale fanoušky rozhodně nepotěšil...

Dnes bude Manchester jistě spoléhat také na defenzivu - tu má totiž vůbec nejlepší z celé ligy. V 36 zápasech inkasoval pouze osmadvacetkrát, v posledních čtyřech venkovních zápasech pak pokaždé udržel čisté konto.

Hostům by se do sestavy měli vrátit dva klíčoví muži - kanonýr Rooney a stoper Rio Ferdinand. Jiný obránce - Garry Neville - má problémy s lýtkem. Zraněný je také Michael Owen a Anderson. Domácím chybí suspendovaný Alan Hutton, zastoupit by ho měl Phil Bardsley, jenž by si tak zahrál proti svému bývalému zaměstnavateli. Ze zranění se pomalu dostává Lee Cattermole a John Mensah. Mimo jsou George McCartney s Andy Reidem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.25 - 4.60 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Birmingham City - Burnley FC  (sobota 13:45)
Fotbalisté Birminghamu City usilují o to, aby skončili v tabulce Premiere league do desátého místa. Pokud v dnešním utkání porazí jistého sestupující Burnley, tak se jim to podaří. Birmingham ale trápí nepříliš dobrá forma, svěřenci Alexe McLeishe už čekají osm zápasů na výhru. Výkop na St. Andrews stadium začne krátce po poledni.

Birmingham dlouho usiloval o to, aby si mohl zahrát evropské poháry, to se mu nakonec nepovedlo, ovšem o zklamáni ze sezony se rozhodně mluvit nedá. Vždyť po návratu do nejvyšší anglické soutěže je to jeden z největších úspěchů za poslední léta. Bývalý trenér Glasgow Rangers a současný manažer Birminhgamu Alex McLeish může být se sezonou a s odvedenou prací naprosto spokojen. Méně spokojen už může být s posledními osmi koly, Birmingham si v nich sice občas připsal bod za remízu, ovšem ani jednou nevyhrál. Tato nelichotivá série tak byla hlavní příčinou toho, proč se v Birminghamu nebudou hrát evropské poháry.

Burnley ukončilo výpraskem 4:0 od Liverpoolu svojí naději na konečnou záchranu v Premiere league. Letošní nováček si tak v příštím roce nejvyšší anglickou soutěž nezahraje a nezbývá mu nic jiného, než se o postup mezi anglickou elitou znovu poprat v Championship. Burnley v letošním roce doposud nasbíralo pouhých sedmadvacet bodů, což je na záchranu pochopitelně hodně málo.

Domácím bude chybět kapitán Stephen Carr, to je pochopitelně největší ztráta. V táboře hostí je dobrou zprávou návrat Chrise McCanna, ovšem postrádat bude Carlisleho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Aston Villa  (sobota 16:00)
Sobotním šlágrem anglické Premier League je nepochybně příjezd Lvů z Birminghamu na stadion Manchesteru City, kde se v rozmezí pěti dnů odehrají dva rozhodující boje o Ligu mistrů.

Poslední obdobné drama okolo 4. příčky pamatuje sezóna 2005/2006, kdy přišel Tottenham o Ligu mistrů prohrou v posledním ligovém kole. I tentokrát mají Kohouti do nejprestižnější evropské soutěže nakročeno nejlépe. Navíc je čekají zápasy s Boltonem a Burnely, rozhodující však bude dohrávka v Manchesteru.

Citizens zbývají tři zápasy, které v následujících devíti dnech rozhodnou o úspěchu v letošní sezóně. Rozhodně to však nebude procházka růžovou zahradou. Domácí duely s přímými konkurenty doplní zápas na hřišti West Hamu, katu Spurs zpřed čtyř let. Ani forma proti lepším týmům nedává moc důvěry svěřencům manažera Manciniho.

Za posledních šest zápasů se střetli třikrát s týmem z nejlepší osmičky. Výsledek: skóre 0:3, dvě domácí prohry a remíza na Emirates Stadium. V roce 2010 pak doma přivítali, z momentálních aspirantů na Evropu, pouze Liverpool a ani proti němu se hráčům v modrém nepodařilo střelecky prosadit.

Villans se těší pouze na dva zápasy a je vcelku jasné, že pouze prodloužení série tří výher v řadě na pět dává naději na Ligu mistrů. Velkou psychickou vzpruhou bylo vítězství v derby, kdy se štěstěna převážila na stranu Martina O’Neilla až v samotném závěru.

Jeho svěřenci si své naděje vybojovali především na hřištích soupeřů, plný počet bodů si odvezli i z Manchesteru, ovšem z Old Trafford, kde udrželi čisté konto. Na začátku sezóny si obdobně poradili v Liverpoolu, remízy pak uhráli na White Hart Lane i v Goodison Parku. Naopak vysoké prohry 3:0 a 7:1 utrpěli na stadionech Arsenalu a Chelsea.

Od sezóny 2002/2003, od které se datuje nepřetržitá prvoligová licence City, se odehrálo v Manchesteru sedm vzájemných ligových střetnutí. Po čtyřech vítězstvích v řadě pro domácí, vyhrála Aston Villa na konci dubna 2007 3:1, ale poslední dva zápasy opět zařídily tři body pro Citizens.

Nepříznivou bilanci pro tým z Birminghamu bude chtít určitě napravit Gabriel Agbonlahor, nejlepší ligový střelec týmu v této sezóně by určitě rád zopakoval svůj hattrick během osmi minut z předešlé sezóny v domácím prostředí. Prosadit se budou chtít i dvě ex-ikony, na straně hostů Richard Dunne, který se již letos proti bývalému týmu prosadil, a v dresu domácích Gareth Barry. Ten se na stadionu City v lize zatím střelecky neprojevil.

Právě nad ním a Adebayorem visí otazník startu, na marodce pak zůstává Johnson, Petrov, Gonzalez, Lescott a Given. Jedničku v brance nahradí na rychlo povolaný Marton Fulop, který nejspíše dochytá všechny tři zbývající zápasy. Z lavičky hostů nevyběhne na trávník Delph a Harewood, menší naděje si pak dělá Davies.

Zajímavý přístup k závěru sezóny zvolil kapitán Blues, Kolo Touré. "Víte, jak se nejlépe vypořádat s takovým tlakem? Prostě relaxovat a užívat si každý moment. Fotbal je překrásná práce, kde musíte využít každou minutu a pokud je na vás tlak, prostě vyjít s úsměvem a být šťastný. Jsem přesvědčen, že právě tak dokážete překonat svou normální hru a získáte to, co chcete," hýřil optimismem na stránkách klubu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.55 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Portsmouth FC - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Wolves si minulý týden zajistili setrvání v Premier League i na příští sezonu, zápas na jihu Anglie by pro ně tak mohl být jakýmsi fotbálkem pro pobavení. Svěřenci Micka McCarthyho se museli ohlížet za svá záda po celý ročník a v minulých utkáních se nemohli chlubit zrovna oslnivou formou - z posledních deseti utkání vyhráli jediné. Remíza doma s Rovers v kombinaci s prohrou Hullu i Burnley však dala Vlkům jistotu záchrany.

I Portsmouth má své jisté, ale na rozdíl od Wolves nad touto jistotou srdce příznivců neplesala. Už po devítibodovém odpočtu se záchrana zdála býti během na tak dlouhou trať, že cíl byl v nedohlednu. Po sérii nepovedených výsledků se sen o udržení v nejkvalitnější lize světa rozplynul úplně. I tak však fanoušci ani hráči nevzdali svůj boj a tou nejsladší odměnou budiž postup do semifinále FA Cupu. Poté, bohužel, přišla další rána.

Opožděná žádost Pompey o účast v evropských pohárech byla zaškrcena hned v počátku - neprošla ani přes FA z důvodu nepříznivé finanční situace jihoanglického klubu. Svěřencům Avrama Granta tak zůstává "pouze" finále nejstarší fotbalové soutěže světa.

Minulý týdne se Pompey postavil do cesty Bolton. Trotters se sice v úvodu utkání dostali do dvoubrankového vedení, to však smazal Aruna Dindane a zajistil remízu. Dindane... říkáte si, proč Portsmouth nic neplatil, když na hrot postavil útočníka Pobřeží Slonoviny? Dindane totiž se svým agentem i zástupci klubu odletěli do Lens, kde si "vyprosili" start i ve zbytku sezony bez nutnosti splacení klauzule ve smlouvě, jež činí čtyři miliony liber.

Jubilejní devadesátý zápas mezi Pompey a Wolves se bude pravděpodobně odehrávat spíše v defenzivním duchu. V posledních třech vzájemných duelech totiž padlo pouze jeden gól a ani forma celků, jež v sobotu změří síly ve Fratton Parku není valná. Portsmouth už čeká na vítězství sedmý zápas, Wolverhampton pak šestý.

Domácí manažer Avram Grant se bude muset obejít bez dvojice Nadir Belhadj a Jamie O’Hara. Pro Belhaje skončila sezona kvůli zranění kotníku, O’Hara má zase problémy se zády a bude mít co dělat, aby stihl finálový zápas FA Cupu. Dalšími hráči, které bude muset Grant šetřit vzhledem ke zmíněnému utkání s Chelsea jsou Hassan Yebda a Papa Bouba Diop - jejich start je tak nejistý.

Wolves bude k poprvé k dispozici na hostování příchozí Geoffrey Mujangi Bia, jenž Vlky posílil z Charleroi. Mujangi nahradí v nominaci Stephena Warda, který absolvoval operaci kolene, hvězda týmu Matt Jarvis je stále mimo hru s poraněným stehnem. Naopak k dispozici bude kapitán Karl Henry, jenž stál tři zápasy za faul vůči Tomáši Rosickému.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Stoke City - Everton FC  (sobota 16:00)
Evertonu je pohárová Evropa pro příští rok takřka zapovězena, stejně tak Stoke City již dávno překonalo syndrom druhé sezóny a Premier league si zahraje i následující ročník. Na Britannia Stadium se tak bude hrát především o čest.

Toffees se můžou stát po Manchesteru United a Chelsea teprve třetím celkem, který dokáže na stadionu Stoke vyhrát i podruhé po jejich návratu do nejvyšší soutěže. Naopak Hrnčíři by po deseti zápasech v řadě konečně svého soupeře porazili, naposledy vyhráli před osmadvaceti lety ještě na Victoria Ground.

I současná forma obou celků je diametrálně odlišná. Stoke před vlastními fanoušky prohrálo třikrát z posledních pěti zápasů a na ligové vítězství čekají tři kola. Naposledy odjížděli ze Stamford Bridge se sedmigólovým výpraskem. Naopak Everton je jediný zápas od vyrovnání rekordní série deseti zápasů bez prohry z roku 2006. Poslední výsledky drží teoretickou šanci v řádech promilí na Evropskou ligu. Vítězství v obou závěrečných duelech a dvě porážky městského rivala Liverpoolu, to je jeho jediná naděje.

Rozdílná psychická síla je jasná i v dalším faktoru. Zatímco Stoke ztratilo potenciálních 22 bodů v zápasech, ve kterých vedlo, Everton získal 14 bodů v utkáních, v nichž museli dotahovat náskok soupeře. Oba týmy jsou v tomto ohledu na prvním místě mezi celky Premier league.

V brance domácích se určitě neobjeví Sorensen, kterého nahradí Begovič. Diao a Fuller nejsou zcela fit, ale na trávník alespoň jeden z nich pravděpodobně vyběhne. Fellaini, Gosling a Heitinga sedí na marodce hostů, Osman s Rodwellem mají svůj start nejistý.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.55 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Tottenham Hotspurs přivítá ve svém svatostánku čtrnáctý Bolton a je jasné, že bude chtít urvat tři body. Na první pohled se zdá, že by mělo jít o jednoznačnou záležitost, ovšem Bolton nebude chtít prodat svoji kůži lacino. Tottenham je ale pochopitelně favoritem.

Už jen tři zápasy dělí fotbalisty Tottenhamu Hotspurs od historického úspěchu, totiž dostat se do první čtyřky Premiere league. Tato společnost byla dlouho vyhrazena pro tzv. Velkou čtyřku a právě Kohouti jsou blízko tomu, aby se na úkor Liverpoolu do této společnosti dostali. Tottenham bojuje o čtvrtou pozici společně s Manchesterem City, Aston Villou a můžeme zde zmínit i s Liverpoolem, který má ale ze všech týmů nejhorší pozici. Svěřenci manažera Harryho Redknappa mají situaci ve svých rukou, a pokud ve zbývajících třech duelech zvítězí, zahrají si předkolo milionářské Ligy mistrů.

Spurs se do konce soutěže střetnou s Boltonem, Manchesterem City a Burnley, a právě zápas se Citizens bude pro Kohouty zápasem roku. Nejprve ale musí Redknappovi hoši zdolat na domácím stadionu White Hart Lane v Londýně Bolton. Tottenham se v posledních kolech prezentoval skvělou formou a velmi těžký los zvládl solidním způsobem, prohrál pouze zápas na Manchesteru United, ještě předtím však porazil Chelsea i Arsenal.

Bolton pocestuje do Londýna s tím, že zde nemá vůbec co ztratit a vlastně ani získat. Wanderers se už dvě kola před koncem zachránili a lépe jak na čtrnáctém místě už skončit nemohou, na třináctý Stoke City totiž ztrácejí nedostižných sedm bodů. Bolton tak může skonči nejhůř na sedmnácté pozici. Svěřenci manažera Owena Coyla v minulém kole remizovali s Portsmouthem 2:2, ovšem po půlhodině hry už vedli 2:0. Dvě branky Dindaneho však znamenali vyrovnání.

Vzájemná bilance obou týmů je poměrně vyrovnaná, ale svému soupeři má co vracet především Bolton, ten byl totiž letos od Tottenhamu vyřazen z FA Cupu po potupné porážce 4:0. Další letošní zápasy skončili remízou a v jednom případě se radoval Bolton. Domácímu týmu bude scházet Vedran Čorluka, Jonathan Woodgate a Carlo Cudicini. Na druhé straně zase budou absentovat Gavin McCann, Joey O'Brien a Sean Davis.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 6.00 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC36255693:3280
2.Manchester United36254781:2879
3.Arsenal FC36226878:3972
4.Tottenham Hotspur35197963:3764
5.Aston Villa361713651:3564
6.Manchester City351712669:4263
7.Liverpool FC361881061:3362
8.Everton FC361512959:4957
9.Birmingham City3612111335:4447
10.Sunderland AFC3611111447:5344
11.Blackburn Rovers3611111438:5444
12.Fulham FC3511101436:3943
13.Stoke City3510131233:4443
14.Bolton Wanderers36991840:6536
15.Wolverhampton Wanderers368111729:5235
16.Wigan Athletic36981935:6935
17.West Ham United368101844:6234
18.Hull City366102032:7328
19.Burnley FC36762337:7827
20.Portsmouth FC36672331:6416
Bodové odečty
Portsmouth FC-9za uvalení konkurzu kvůli finančním problémům

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (736)

Přidat komentář
smazaný uživatel

300.pre Villans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Reagovat
SunFells

Strašidelná fotka

Reagovat
herbage

Mně by spíš zajímalo, co to smíšené gesto znamená

Reagovat
herbage

*Mne

Reagovat
Tomanatura

Asi "dobře on".

Reagovat
herbage

To řiká pravá ruka, ale levá? Mně to přijde, jako by po zápase říkal: "Aarone, skvělý výkon" a "Garethe, popovídáme si o tvé výkonu v kabině". I ten obličej je takový rozpačitý

Reagovat
smazaný uživatel

Ten palec může být také nějaké ironické gesto, zatímco levá ruka ukazuje na místo sporné situace. Ve tváři je pak takový trochu kyselý výraz, ale to lze těžko vyčíst.

Reagovat
herbage

To bude pravděpodobnější vysvětlení

Reagovat
Losinho

Levou rukou ukazuje, že se maj dívat na pravou, na který má palec nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

"Zadržuju dech už 10minut, mrkněte na moje hodinky s kačerem donaldem!"

Reagovat
Losinho

Podle toho, jak je rudej v obličeji by to souhlasilo. Ale hodinky nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Má průhlednej pásek u hodinek...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo možná to je:

"Pane rozhodčí, jak dlouho už zadržuji dech? Ještě 1 minutu?"

Reagovat
Losinho

A co třeba: "Pane rozhodčí, pískněte jim už tu ruku. Aspon jednou."

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool FC - Chelsea FC 1-0

Fulham FC - West Ham United 2-0

Sunderland AFC - Manchester United 0-2

Wigan Athletic - Hull City 1-0

Blackburn Rovers - Arsenal FC 0-0

Birmingham City - Burnley FC 1-0

Manchester City - Aston Villa 3-0

Portsmouth FC - Wolverhampton Wanderers 1-0

Stoke City - Everton FC 0-1

Tottenham Hotspur - Bolton Wanderers 1-1

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně tvých tipů nevyjde,ale ten první musí vyjít

Reagovat
Devil

Tottenham-Bolton,to pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham výhra, City remízka a jdem do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Villans by mohli potvrdit svou venkovní bilanci a urvat boda

Reagovat
smazaný uživatel

doufám:))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

tak,tak

Reagovat
Tomanatura

Tak hlavně ať je dneska remízka City s Villans a pak výhra Spurs. Ještě by mohl Everton vyhrát ve Stoke, ale tomu nějak nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Banana! Moje řeč

Reagovat
smazaný uživatel

ja doufam ze liverpool ten zapas ukope alespon na tu remizku... jinak pokud porazi chelsea, tak ma jeste alespon teoretickou sanci na LM, takze se nebojim ze ten zapas vypusti, jak tu mini nekteri odbornici

Reagovat
smazaný uživatel

Šance, že se dostane Liverpool do LM je tak 1%... Spurs by museli remizovat s Citizens a zároveň nezískat z dalších 2 zápasů víc než 3 body(přičemž hrají s Boltonem a Burnley), Citizens by museli 2x remizovat (AV i Spurs) a jednou prohrát(WHU) a AV by musela remizovat s Citizens..

I když jak to teď čtu, tak to až tak nereálné není, že by 4 týmy skončily s 68mi body a postoupil Liverpool, skore mají nejlepší, stačí jim 2 výhry a trošička štěstí..

Reagovat
Losinho

Liverpool FC - Chelsea FC 1-2

Fulham FC - West Ham United 2-1

Sunderland AFC - Manchester United 0-2

Wigan Athletic - Hull City 1-0

Blackburn Rovers - Arsenal FC 0-1

Birmingham City - Burnley FC 0-0

Manchester City - Aston Villa 3-1

Portsmouth FC - Wolverhampton Wanderers 1-1

Stoke City - Everton FC 1-2

Tottenham Hotspur - Bolton Wanderers 1-1

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Predposledni kolo a v tv neni dnes jediny primy prenos, hlavne ze tam je nejaka stupidni kvalifikace motorek. Pak je sice tenis, ale Gulbis-Nadal bude nezajimavej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to mrdky mediální.

Reagovat
smazaný uživatel

A zitra nedavaji ani cely zapas Liverpool-Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

V programu to maji od 15:00 a zapas zacina o pul hodiny driv.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na facku, to nedělá ani Blekota Černý...

Reagovat
herbage

No. Jednou na ČT vypadl přenos a oni místo toho dali nějaký receptář z roku 1985

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

říkám, mrdky mediální....prostě nechápu. Fotbal je populárnější a ještě k tomu je závěr. Zajímavý výběr...Na jednu stranu nevidíme do smluv.

Reagovat
smazaný uživatel

Totálni magori...A to nehovorím o tom, že keď ide na Európu zaujímavý čas NHL, oni dávajú NBA, ktorú im zaručene sleduje viac ľudí, najmä v prvom kole Demencia.

Reagovat
Losinho

Prima COOL, 15:40 - Manchester City FC - Aston Villa FC

Reagovat
smazaný uživatel

Ja prima cool nemam a i kdybych mel, tak se na ty jejich odborniky divat nemuzu, videl jsem na Prima cool Premier League 2x v zivote a mam zazitek do konce zivota

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, mám to podobně...od doby, co tam řekli, že je Tottenham chudý klub a že závidí Arsenalu všechny ty prachy, tak se na to koukat nemůžu.

Reagovat
herbage

Tak v relaci s Arsenalem je to relativně chudý klub, ale Arsenalu spíš závidí každoroční účast v LM. Každopádně já vám letos ten čtvrtej flek přeju více, než Citizens, tak snad ho urvete

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych. Aspoň co se týká příjmů, tak Spurs patří mezi nejbohatší kluby. A to náklady jako Arsenal rozhodně momentálně nemá, i přesto, že se staví jedno z nejlepších tréninkových center na světě.

Reagovat
herbage

Já nevím, jak se to tedy počítá, ale co se týče hodnoty klubu, tak Arsenal je snad 2. nebo 3. nejbohatší klub světa. Vy máte ale silné majitele, kteří tomu rozumí a klub maj rádi, tak vám to může být prakticky jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jasný, Arsenal je pořád o krok blíž. Ale prostě i s porovnáním nelze říct, že je THFC chudý ;)

Reagovat
smazaný uživatel

a ani relativně :)

Reagovat
herbage

Jo to jo. Proto tak píšu, že Tottenham závidí Arsenalu úplně jiné věci, než peníze

Reagovat
tomasinho

Třeba Campbella?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

No jo, jenže když nemám Nova Sport tak je Prima VŮL jediná možnost vidět v TV PL....

Reagovat
smazaný uživatel

to já se radši podívám ne netu s vietnamci. Sice jim nerozumím, ale mám aspoň pocit, že tomu rozumí víc :)

Reagovat
Losinho

Já vždycky porovnávám jestli komentuje líp Čapek nebo ty maníci z Primy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti,z primy tomu vůbec nerozumí,takový bláboly

Reagovat
Losinho

To je pravda, ale počítám že na Nova Sport to nebude o nic lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

To taky ne,ale aspoň tomu rozumí(ale nedávají to moc najevo),myslím,že u Nova Sport je chyba,že komentujou 2 komentátoři,pač jeden nakecá míň nesmyslů než dva dohromady

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Se skvělým nepřepnutelným komentářem. A tohle udělal Dé Džong opravdu výborně. - Ano, Julián Leskó teď mohl těžit z jeho vynikající defenzivní práce...3 minuty ticha.

Reagovat
herbage

Komisařka Julián Leskó?

Reagovat
smazaný uživatel

super, aspoŇ nebudu nasranej, že to je v TV a já se dívám na netu

Reagovat
Tomanatura

Tak dneska je stejně nejzajímavější úplně jiný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky?

Reagovat
Tomanatura

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={48C41513-A376-4D1F-981D-660FC5BB193E}&redirectorid=news_story&newsid=6648373

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tys myslel tu benefici s legendama, o ktere jsem tu vcera psal. Ja od tebe cekal zase nejake argentinske derby Jen aby to bylo kde sledovat...

Reagovat
Tomanatura

To je až zítra

Teďka začínám hledat stream, když se podaří, tak ti pošlu odkaz..

Reagovat
Losinho

Tipuju Liberec - Bohemians.

Reagovat
Tomanatura

Co to je?

Reagovat
Losinho

Píšou fotbal, ale asi to je nějaká chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fail, koho zajímaj nějaké motorky, že? PL jde do finiše a oni tam daj tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

treba se ti motorkari vysekaji vsichni hnedka pri startu a daji tam nejaky primi prenos z PL

Reagovat
SunFells

To by dávali závody sanitek vezoucí motorkáře do nemocnice

Reagovat
Losinho

To by náhodou mohlo bejt dost napínavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej PP?? Spurs hrají v 16:00 a dávaj to až v 18:30

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě to špatně přečetl, jinak v televizi není jediný přímý přenos znamená, že právě jeden přímý přenos do TV nedávají, ne že tam žádný není.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nedávají ani jeden přímý přenos

Reagovat
smazaný uživatel

*na Nova Sport

Reagovat
smazaný uživatel

No vzdyt to sem rikal.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkal, podívej se o 2 posty nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Mas problemy s pochopenim psaneho textu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, prostě "v tv dnes neni jediný přímý přenos" neznamená "v tv je dnes 0 přímých přenosů"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele,prostě dávají jen jeden zápas ze záznamu v 18:30

Reagovat
smazaný uživatel

A já neříkám, že ne

Reagovat
smazaný uživatel

OK,jak vidíš zítra Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně, mám rozladěnou televizi, navíc první půlhodinu neuvidím a ke konci jdu pryč.

No, myslim že vyhraje, ale nepřeji si to

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tak

Reagovat
Losinho

2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo promin,ja to cetl bez "neni"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi nás Nova sport přichystává na příští sezónu...

Reagovat
kiwwi

no neviem ale ja citam ze STV3 aj Nova sport davaju 14:30 a potom United 17:00 dava Nova sport

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nedávají ani jeden přímý přenos

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zítra o titulu no.... Bud CFC nebo "lůzy". Když CFC vyhrae a pak Baníček tak budu týden slavit !

Reagovat
smazaný uživatel

Bude stačit jen baník

Reagovat
smazaný uživatel

hmm... no je to hlavní no!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli jsem to tu už dával..

Ale ta podoba

http://img512.imageshack.us/img512/9604/giggs.png

Reagovat
SunFells

...A oba dva jsou kapitáni ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

A oba jsou to ďáblové, jen jeden rudý, druhý hnědý

Reagovat
vodka
Reagovat
vodka

a davros samozřejmě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Tottenham - Bolton je v TV tak nebrecte porad :)

Reagovat
SunFells

píšou přímý přenos a dávají to 2 a půl hodiny po zahájením

Reagovat
iamek

Vsak staci :-P ... Hlavne, ze budeme koukat na tenis a motorky

Reagovat
Side

Nova sport me dneska solidne nasral, misto ManCity - AV davaji tenis

Reagovat
Tomekcz

neni to nahodou na Coolu?

Reagovat
smazaný uživatel

je.

Reagovat
Chazy

Tak je to semifinale, PL nabizi jen radovy utkani

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že je to jen tenis na průměrném turnaji...

Reagovat
Chazy

Kdepak, je to masters

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to jen tenis a na průměrném turnaji, jinak by to vzal Berdych vážně..

Reagovat
Chazy

To by pak byly prumerny i grand slamy kdybsy bral jeho jako meritko

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to jen tenis.

Reagovat
Chazy

Vsak prave, daleko zabavnejsi sport

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec. To ti schválim už aj ten baseball, basket, rugby, ale tenis? Je to pekný šport, nič viac.

Reagovat
fantomas

Já mu teda neschválim nic z toho. Max. hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Beriem späť, max. hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie šport mali byť lepšie než tenis a prirodzene horšie než futbal a hokej, akurát by som nad tým tak nekrútil očami...( )

Reagovat
fantomas

Když kroutim, tak kroutim. Ale já sem nekroutil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorím o sebe, nie o tebe

Reagovat
fantomas

Ani ty nekroutíš, nikdo nekroutí...

Reagovat
smazaný uživatel

Že to neukazujem neznamená, že nekrútim...

Reagovat
Chazy

basket, rugby nikdy

Reagovat
Mindas

Rugby.

Reagovat
Chazy

Nebavi me ani to, ani NFL. Ale svoje kouzlo to mit musi, tech lidi co na to koukaj.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetlené to už je. Okrem hokeja nič neberieme

Reagovat
Chazy

Jako kdybyste byli podstatni.

Reagovat
smazaný uživatel

Napodobne

Reagovat
fantomas

To nejsi ani ty. To jsou jen funkcionáři Nova Sport, logicky.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Tak dneska Trotters musejí ukázat, že sem takovej most přátelství mezi nimi a Arsenalem, takže odteď de facto svého úhlavního nepřítele určitě porazí a zatarasí mu cestu do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

HM, my potřebujeme nutně vyhrát a on zas hraje v základu ten chcípák Vieira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

A kdo jiný by měl hrát střed zálohy, to mi vysvětli?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaba to tam odehraje určitě líp..

Reagovat
Mindas

Ve středu zálohy? V systému 4-3-3 určitě, ale v tomto je to absolutní nesmysl, to snad nemyslíš ani vážně. Jediní, kdo může hrát středového záložníka s ofenzivníma úkolama jsou Barry, Ireland, Vieira. Když první dva jsou zranění, tak je to jasná volba. Dát tam Zabu, tak se zachováš přesně tak, co každej při příchodu Manciniho kritizoval a to, že bude hrát diamant se samýma štítovýma hráčema. Nákup Gaga na post Irelanda by se ti nelíbil, ale rval by si tam jiného defenzivního hráče. Úsměvné.

Reagovat
smazaný uživatel

Vieiru já beru jako štíta, stejně jako Zabu. Navíc si myslím, že Zaba by to tam zvládl odehrát stejně dobře jako Vieira (protože až na dnesní zápas to bylo tragický). A to, že Gaga nechci na místo Irelanda, beru podle sympatíí, Gaga nesnáším, stejně jako Vieiru.

Reagovat
Mindas

Ale je úplně u prdele, zda ho bereš, jako štíta nebo ne. V systému 4-4-2, pokud nastoupí na štítovém hráči de Jong, tak Vieira má jednoznačné ofenzivní úkoly. Tvořit hru, kreativita, a toho má v sobě, ať chceš nebo ne, nepoměrně víc, než Zabaleta. Ty raději začni koukat na fotbal nezaujatě a začni oceňovat kvalitu a né osobnost. To, že nesnášíš Vieiru, Barryho a další, tak neznamená, že si zaslouží kritiku. U Barryho by to byl dobrý vtip a i Vieira umí zahrát velice dobře. Já spoustu hráčů taky nemusím, a to nejen v City, ale dokážu ocenit jejich kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barryho oceňuju, hraje dobře, čím dál líp, nekritizuju ho. Vieirův výkon jsem mohl ocenit max při včerejším zápase a možná ještě jednou, ale v dalších patřil k nejhorším a hrál totální tužku.

Reagovat
Mindas

Že by hrál Vieira vždy takovou tužku, jak ty si myslíš, tak to bych zase netvrdil. Měl dobré zápasy a slabší, stejně jako každý hráč na Světě. Vieira není prostě tím rozdílovým hráčem, který by rozhodoval zápasy, ale až na vyjímky zatím nehraje zase až tak špatně. Třeba včerejší zápas mu velice vyšel a jelikož se teď v závěru hraje o hodně, tak jeho zkušenosti a přehled jsou velmi znát. Ty máš hrozně zkreslený pohled nesnášenlivostí k jeho osobě. Jinak bych se ještě vrátil k faktu, kdy nestálu kritizuješ každý Manciniho krok. Zrovna Mancini si za poslední měsíce zaslouží jednoznačně jen palec nahoru, a to nejen za to jak se nesere s primadónama, ale i za to, že sestavu zatím tvoří vždy podle aktuální formy, což každý manažer pod takovým tlakem, jako je v City, by neuměl a nebo by na to neměl koule, viz. Hughes.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevi nekdo link a TOTT-Bolton?

Reagovat
SunFells

Kdo si hraje, nezlobí ...Vlado

Reagovat
fantomas

Hergot, ten Bale je boží.

Reagovat
Mircu5

To měla být penalta do řiti už...

Reagovat
fantomas

Weiss je fakt jako dítě. Vzteká se, hraje si, válí se, balon nedá nejen z nohy, ale i z ruky...

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Brr..

Reagovat
smazaný uživatel

huddlestone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mircu5

Paráda, penalta

Reagovat
SunFells

Huddlestone má neuvěřitelnou ránu a když to ještě tak umístí ...to zastaví až síť.

Reagovat
fantomas

No fakt to trefil uplně přesně, líp to trefit snad ani nešlo...

Reagovat
Mircu5

Já mam šoky z toho Fulopa...

Reagovat
Mircu5

jOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 2:1 Johnson

Reagovat
Tomekcz

To City ma z prd... kliku

Reagovat
smazaný uživatel

a jakože se jmenuju Deph, nejsem žádnej gangsta, teď ale poteče tu krev

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to řekl, že nejdůležitějším hráčem Citizens bude v závěru utkání Adam Johnson

Reagovat
fantomas

* sezony

Reagovat
smazaný uživatel

fakt je radost na něj koukat .. a utkání je pěkný, vůbec si neodhadnu tipnout jak dopadne..

Reagovat
smazaný uživatel

v závěru sezony samozřejmě...

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Já?

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuuj, ropáci... aspon, že slepice vedou, snad ten čtvrtej flek udělaji...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Matty, už to fakt zabal. To je děs na tebe letos koukat.

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Nikdo, vůbec nikdo neprodělal za letošek takovej propad jako on. Oproti loňsku jak nebe a dudy.

Reagovat
Tomekcz

Fulop je vybornej

Reagovat
Mircu5

Radši ať tam jde Nielsen, ten působil jistějším dojmem v minulém zápasu. Je to velký risk ho tam nechat ještě 2.pol.

Reagovat
fantomas

Jak tak moh působit, když řešil jen dvě jakž takž složitý situace a opravdu složitou ani jednu?

Reagovat
Mircu5

Fulop řešil jednu složitou situaci a byl z toho gól, u ostatních se taky neukázal v nejlepším světle, mám prostě obavy, příjde mi strašně nervozní a ani se mu nedivím, jde o všechno...

Reagovat
fantomas

No, a jakou máš jistotu, že Nielsen by byl v těchto chvílích spolehlivější? Vůbec žádnou.

Reagovat
Mircu5

To ne, ale pokud bude Fulop pořád takhle působit, tak bych to riskl i s tím Nielsenem klidně. Uvidíme jak si povede ve 2. pol., budu mu držet palce, mám prostě jen strach, jsem ještě víc nervozní než on

Reagovat
Mindas

Přesně tak. Fulop přišel, jako "spasitel", což už samo o sobě znamená obrovskou váhu. Nervózní je, je to na něm vidět, jeho mimice a gestech, ale stále má dost zkušeností s PL. Nielsen by byl, podle mě, více nervózní a tam by mu žádné zkušenosti nepomohly, protože s PL žádné nemá. Zase by to mohl cítit jako výzvu a vyšvihnout se. Těžko říct, podle mě se o tom až moc mluví a každý Fulopuv zákrok se hrozně řeší.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mircu5

podle mě to bude 3:2

Reagovat
Counter

Skvělá podívaná na City of Manchester Stadium, zvlášť dvouminutovka s dvěma góly, proloženými nastřeleným břevnem stála za to :)

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Mircu5

pro nezaujatého diváka v pohodě, pro mě šok při každém centru do naší 16ky

Reagovat
smazaný uživatel

Sa proste dalo čakať a oni tam serú tenis

Reagovat
Chazy

Stejne by ten zapas nemeli, protoze Cool ma prvni volbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Tak zatím parádní zápas City s Villou. A. Johnson zařídil obě branky City, Carew gól a břevno. Jenom jedno si neodpustím. Adebayor je naprosto nulový...

Reagovat
Mindas

A kdy nebyl nulový? Snad jen v derby, jinak trága.

Reagovat
Mircu5

Tak to nemáš pravdu, Ade zahral i před derby asi 2 výborné zápasy...

Reagovat
Mindas

Hm, brávo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mircu5

ale gólově se mu daří

Reagovat
Mircu5

Herní projev Adeho nulový, ale 14 gólů dal, takže mi nevadí asi jako tobě.

Reagovat
Tomanatura

Jono, proto se Mancini mermomocí snaží o Torrese...

Reagovat
fantomas

A nebude to spíš kvuli Tevézovi? Že by chtěl po sezoně odepsat tak drahou posilu, to se mi fakt nezdá...

Reagovat
Tomanatura

Těžko, Tevez neodejde. Neměl by kam... Nevíc, 3 hráči na 2 posty nejsou moc, navíc když je Torres často zraněný.

Reagovat
fantomas

Neodejde ale ani Ade, tak co řešíš?

Reagovat
Tomanatura

Ade, Carlitos, Efko - 3 hráči na 2 posty

Reagovat
fantomas

Jo, a Ade bude sedět na lavičce. To tak...

Reagovat
Tomanatura

Myslíš, že pro Manciniho to bude tak velký problém?

Reagovat
fantomas

Mancini mě nezajímá, jen se opravdu těšim na to dusno v kabině...

Reagovat
Tomanatura

Uvidíme...

Reagovat
fantomas

Tak osobně sem příjemně překvapenej, jak to Boltonu klape vzadu. Steinsson s Knightem se vyloženě překonávaj (resp. čekal sem, že budou hořet daleko, daleko víc), Robinson hraje možná mírně pod svuj standard, ale i tak to neni nejhorší. U těch Baleových a Kaboulových centrů se sice vždycky klepu, ale hra Trotters ve vzduchu nikdy nezklame naštěstí. K ofenzívě je těch výhrad naopak požehnaně.

Zase klasickej Coyleův paprsek (= kolmice dopředu, zpátky a ještě jednou, dvakrát...vyčkávání na uvolnění křídelních prostor). Jenže je nad slunce jasný, že todle dneska fungovat nebude. Ekotto překvapuje skvělou poziční hrou, navíc na něj hraje tragickej Taylor a Vladko si pak přes, nebojim se říct, fenomenálního Balea ani neuprdne. Takže Coyle může bejt jenom rád za Wilsherea, kterej je na tu tvorbu hry ale až zoufale sám, takže ve finále i on působí dosti nulovým a nevýrazným dojmem (no pár záblesků tam bylo). Pomoc od Daviese je v tomhle směru klíčová a právě ona může za to, že se občas Bolton dostane blíž Gomesovy brance a třeba i ke standardce, což je dneska snad jediná cesta, jak skórovat.

S nadějí na body to dneska fakt nevidim dobře. Je třeba co nejrychlejc vystřídat Taylora s Weissem a zkusit Gardnera s Leem. Třeba něco vymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss mal yatial asi 3 lopty...hrac jak on potrebuje viac..

Reagovat
fantomas

A zase z nich nic nevytěžil. Ale ve svym příspěvku mimochodem vysvětluju proč, je to těžký no. Spurs dobře bráněj a Weiss je od spoluhráčů odříznut daleko výrazněji než Taylor.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ...proste Spurs sa nedaju :) ale este neni koniec

Reagovat
fantomas

Jaaski.

Reagovat
fantomas

AAARGH! Taylore, proč nejsi pravák??

Reagovat
fantomas

"Matthew Taylor - Botlon's best player today - comes up again..." - degenerace Eurosportu nebo co?

Reagovat
Tomanatura

Tévez (zase) nejlepší hráč zápasu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je magor ten Jaaski, primo na Aarona..Melo to byt tak 3:1 pro nas, ale to je jedno, score rozhodovat nebude.

Reagovat
fantomas

Čtyřikrát mužstvo neskutečně podržel, nevim, proč se zmiňuješ jen o tomhle zaváhání, které navíc vyústilo jen v marnou střelu Guddyho, a ještě ho označíš za magora (jako kdyby snad chtěl).

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, ti komentátoři jsou fakt neskuteční tragédi...

2:1 pro MC "Fanoušci citizens tu budou muset udělat opravdové peklo, aby Manchester získal aspoň bod"...

Jinak být fanouškem City, tak by mi pil Adebayor krev... Ale neskutečně... To je nekop ala Dindane, jen v lepším týmu... Kdyby měli Kollera, tak dá víc golů a je i platnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkám si ještě na experty ve studiu...

Reagovat
smazaný uživatel

"Což asi znamená konec snů AV o LM..."

Jinak Citizens se chtějí zbavit SWPho? Wobr dělá v Prima Cool?

Reagovat
Tomanatura

Prý je to opravdu tak ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ptám, proto to není v uvozovkách... Nějaké další info by nebylo?

Reagovat
Tomanatura

Mluví se o tom, že Mancini nechce dál spolupracovat s SWP, Irelandem, Robinhem a co já vím s kým ještě. Ono tomu dává zapravdu i počet jejich odehraných minut, no. Prostě se mu nehodí do systému, čili budou na prodej.

Ale 100% to samozřejmě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ireland? Toho Robinha a SWP chápu, ale Ireland se mu nehodí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ireland se mu nehodi vubec, je to uplne jiny post nez Barry, De Jong, Vieira, neni tam misto na to, aby hral vysunuteho zaloznika. U Manciniho by to slo asi jen ve 4-2-3-1 a to on hrat nebude.

Reagovat
Mircu5

Jo ti komentátoři na Cool jsou drsní, někdy melou fest blbosti

Reagovat
terry

Já to říkal pořád, že je to kopyto..

Reagovat
fantomas

Ostuda se neudělala, díky hoši. Možná to volalo po remíze, ale výhra Spurs taky spravedlivá. Šancí měli víc, souhrně v zápase taky předvedli lepší (vyrovnanější) výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Blues !!! Vykradem posledního z Big 4 . A 100% bilance .

Reagovat
smazaný uživatel

tak večer jsem na Bazalech, ale až se vrátím, tak chcu vidět Chelsea s titulem, ať už tuhle sezonu mám z krku... oh Africa...

Reagovat
homeles8

oh? nebude to ms?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
homeles8

co to jako je?

Reagovat
homeles8

jo tak, já to měl předtim puštěný bez zvuku. Ale stejně je to trapný

Reagovat
SunFells

Tak když už si to pouštíš bez zvuku, ať to máš alespoň s dobrým klipem, respektive reklamou

http://www.youtube.com/watch?v=eQmu48sZohc&translated=1

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze dnes nebudu mit o duvod vic nesnaset Liverpool I tak me ale mrzi, ze se to kryje se zapasem Owls s Crystal Palace, to bude hodne zajimavej zapas.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dnes výhra !!!

Reagovat
terry

To jsem zvědavej, jak to chtěj na Nova Sport vymyslet.

Reagovat
Paddy

to je na nich, každopádně jestli zase prošvihnou začátek, tak to tam půjdu zapálit

Reagovat
Paddy

kdo se přidá?

Reagovat
smazaný uživatel

V programu to maj od 15:00 ne?

Reagovat
Paddy

STV3 to jistí

Reagovat
smazaný uživatel

Taky chytám, tak kdyžtak tam... Jakej je problém, zas nějakej blbej tenis?

Reagovat
smazaný uživatel

Motorky. A tenis je skvelej sport, hlavne kdyz v nem mas komu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, kdyby to aspoň byl tenis. Ale motorky? To je úplná kravina. Fakt nechápu, kdo to může sledovat...

Reagovat
Arbiter

Motorky kravina nejsou, ale Chelsea je důležitější, kor když se tak trochu rozhoduje o titulu

Reagovat
SunFells

...Každý má svoje

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, ale právě že já jsem (aź do reakce Arbitera) ještě ikdy neslyšel, že by motorky nebyly blbost. Možná se pohybuju ve špatný společnosti.

Reagovat
Arbiter

já se na MotoGP podívám rád, stejně jako na F1

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mohli odvysilat to MotoGP na Nove nebo co ja vim. Chapu, ze maji motorky svoje fanousky, ale aby se to takhle prekryvalo

Reagovat
Arbiter

Nejsem si jistý, jak je to s právy na vysílání, ale asi to možné není. Ale také je možnost, že je to rozhodnutí programových ředitelů...

Reagovat
smazaný uživatel

Já už radši golf než tenis... Jednou jsem sledoval celý turnaj Major od začátku do konce, to byla jízda...

Reagovat
smazaný uživatel

Golf je paráda. Ty noční přenosy s Bosákem jsou lahůdkový.

Já teď ujíždím na snookeru

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje je skvela zabava, golf i snooker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto nesnáším motorky, Snooker jak kdy a jak kdo hraje... Je to dobrá kulisa, ale asi bych nevydržel koukat celou noc. To radši pokr, tam je to výrazně napínavější (pro mě)..

Reagovat
Arbiter

já bych se na to mohl dívat max. tak deset minut, pak mi to přijde nudné

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis na snooker?

Reagovat
Arbiter

vyzkoušel jsem obojí, poker i snooker Na dívání je to nuda, poker jako hra (naživo) je super

Reagovat
smazaný uživatel

Poker je i ke sledovani vybornej, ted uz to bohuzel nebyva na Nova Sport tak casto. Me to stve po nejake dobe treba na DSF kvuli komentari, ale komentar v podani dua Stanek-Rychtarik na Nova Sport byl famozni. I kdyz to byvaly treba 3 roky stary turnaje WPT, stejne jsem obvykle nevedel, jak to dopadlo, takze to nicemu nevadilo

Co se tyce snookeru, jasne ze bych u jednoho hraciho dne neprosedel 7 hodin kvuli 10 framum, ale kdyz to v tv zahlidnu, vzdycky se rad na kousek podivam.

Reagovat
terry

Přesně tak.

Reagovat
Arbiter

jo, ty komentáře jsou skvělé, to je fakt, ale nevyhledávám to a když to zahlédnu, tak max. na 10 minut

Reagovat
terry

To já zas třeba u snookeru dokážu stravit celkem dost času. U pokeru podobně.

Reagovat
Arbiter

mám jiné starosti, navíc na televizi se dívám max o víkendu

Reagovat
smazaný uživatel

U Snookeru já ne, leda takové pozadí, kdy si dělám něco do školy a mě to hraje ztlumeně, sem tam mrknu.. Ale to je taková nouzovka, kdy si vybírám mezi Snookerem, porno filmem na nově a hororem na primě a tohle je nejmenší zlo...

Reagovat
smazaný uživatel

porno film na nove?

Reagovat
terry

Nova Cinema asi.

Reagovat
Arbiter

Oni na nově dávají porno filmy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz mozna vim, co mysli. Tam obcas byva nejakej erotickej film (= pecko s pribehem)

Reagovat
tomasinho

Na nova cinema spíš

Reagovat
Arbiter

Jojo, ale já jsem myslel, že už to nějaký ten pátek nevysílají Navíc eroťák a péčko, to je celkem rozdíl Btw. i péčko může mít příběh

Reagovat
herbage

Ahoj, já jsem Kurt a přišel jsem vám spravit televizor

Reagovat
papos182

*s "pribehem"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, erotickej film... Minulý víkend jsem listoval takhle seznamem a na nově běžel nějaký erotický film (sakra, to je nějaké dlouhé slovní spojení)... Nějaká telenovela spojená s péčkem... Ztlumil jsem to a po půl hodině jsem teprv zjistil, že je to erotický film a ne telenovela...

Reagovat
Paddy

za ten pokr

Reagovat
smazaný uživatel

pokr je taky docela zábava, ale mě to přijde pořád na jedno brdo. Když ho hraju, tak v pohodě. Kounout, to se kouknu tak max půl hoďky, ale abych to sledoval čtyři a půl hodiny v kuse...

Jinak včera jsem se díval na zápas snookeru Selby vs. Dott... to byl skvělej zápas, škoda, že Selby prohrál

Reagovat
Arbiter

tak zrovna tyhle dva sporty mě moc neba

Reagovat
Paddy

souhlas, rally zato formule

Reagovat
homeles8

rally jsem sledoval dřív furt

Reagovat
Paddy

motorky, proto bude zápas k videni asi az od 30.minuty , nechat si ujit takovy svatek fotbalu, to je docela silne kafe motorky se taky daj, ale s timto se srovnavat nedaji...

Reagovat
domingo

Není tu náhodou bruce?

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool vyhraje nebo ukope remizu

Reagovat
Paddy

jak ten zapas muzes vubec hodnotit

Reagovat
tomasinho

Tak dneska tomu věřím víc než kdy jindy. Chelsea si prostě dneska neodveze tři body, ani kdyby se Carlo na hlavu postavil. Věřím v alespoň bod, nejlépe v tři.

Reagovat
Arbiter

aby se nestavěl na hlavu někdo jiný

Reagovat
terry

Nevím, co tě k těmhle prognózám vede.

Reagovat
tomasinho

Osobní pocit, to že na Anfieldu nevyhrála Chelsea v lize od října 2005 bude hrát bez defenzivního záložníka. Prostě nevěřím, že by mohli vyhrát.

Reagovat
terry

Ballack to zvládne, to se nebojím. Vy zas nemáte Torrese, jste vyštavení po 120 minutách přetěžkého zápasu, frustrace po vyřazení.. A taky pro nás hraje bilance a statistiky.

Reagovat
tomasinho

Statistiky hrát můžou. I přes vyřazení a zklamání je Chelsea stále velkou motivací, sestava se vrátí do normálu(Masch v záloze,Johnson vpravo). Vyšťavení někteří možná byli, ale podle se už dali dokupy, navíc Aquilani hrál jen 90 minut a dneska by mohl hrát rozhodující roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si zase myslím, že tam vyhrajeme. Carlo to proti týmům z bývalé big4 umí namíchat hodně dobře. na Anfieldu Chelsea vyhrála ještě v lize mistrů od toho října 2005.

Reagovat
tomasinho

A hraje se snad liga mistrů? Píšu v lize od roku 2005 a ty napíšeš i v CHL. Někdo je tady trošku mimo a já to nejsem. Navíc to byl na lavičce Hiddink a povedly se dvě standartky, které jsme letos od začátku sezony mírně vylepšili. Prostě neprohrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Však právě proto, že to není PL, tak jsem napsal slovíčko "ještě". Nasrat, prohrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

nasrat, vy prohrajete

Reagovat
homeles8

jaktože na atdhe.net nic nejni? to je jedinej způsob, jak já se můžu dívat na fotbal a voni tam dneska mají jen motorky a basket

Reagovat
homeles8

díky moc, tak jsem zvědavej, jak mi to pude

Reagovat
homeles8

Reagovat
Tomanatura

YNWA

Reagovat
homeles8

to si jenom myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

ty už jsi jak ten "ManUtd353", co napsal L'pool 4ever

Reagovat
tomasinho

Reagovat
homeles8

Bude dneska hrát J.Cole?

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea musi prohrat

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Chelsea

Reagovat
terry

Jose Mourinho To Lure Chelsea's Frank Lampard To Join Him At Real Madrid In The Summer - Report

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

mám lepší: "Chelsea star Joe Cole is on Arsene Wenger's wish list" - daily mail

Reagovat
terry

Chelsea Playmaker Joe Cole Will Make A Shock Return To West Ham United This Summer - Report

Reagovat
herbage

S Chelsea se handrkuje o plat a ve WHU se spokojí s 25 tisíci liber na týden? To by byl klubista

Reagovat
smazaný uživatel

Klubista WHU asi ne, když fandí CFC od malička. Zůstane na SB.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, kdo takové zprávy dokáže vymyslet... Jediné, čemu věřím je nabídka spolupráce v Realu od Mourinha...

Reagovat
smazaný uživatel

A vlastně i ten Arsenal, Wenger ho na wishlistu mít může...

Reagovat
smazaný uživatel

ale skončí to nějákým Denilsonem opět:)

Reagovat
mithro

YNWA

Reagovat
Alberto Aquilani

Kedy hrá vlastne Liverpool , o 14:30 , alebo jak píše NovaSport o 15:00 ? dík

Reagovat
terry

14:30

Reagovat
Chazy

Novasport nepise kdy ten zapas zacina, ale kdy zacina jejich prenos :P

Reagovat
Alberto Aquilani

Majú tam ale "Primy prenos" aspoň tu na eurofotbale o 15:00 tak to ma pomylilo .

Reagovat
Chazy

Vsak to bude primy prenos, jen tak od 30 minuty no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

15:30

Reagovat
terry

Reagovat
tomasinho

Liverpool: Reina, Mascherano, Agger, Carragher, Kyrgiakos, Gerrard, Lucas, Aquilani, Maxi, Benayoun, Kuyt. Subs: Cavalieri, Babel, Pacheco, Ngog, El Zhar, Degen, Ayala.

Ach jo, čekal jsem Johnsona a Masche místo Lucase, co se dá dělat, beztak si ten ocas zas něco udělal. Masch na beku, to nás chraň pánbůh.

Reagovat
terry

Mash na bekovi? Kyrgiakos na bekovi? Nějak se přestávám bát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na bekovi bude zase Agger ne?

Reagovat
terry

Už to vidim.

Reagovat
tomasinho

Jasně, Agger je vlevo letos lepší než uprostřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Coz je pro LFC hodne smutna informace.

Reagovat
tomasinho

No, bohužel, při zranění Aurelia i Insuy tam hrát musí no. Všechny ty jeho zranění způsobily to, že je na stoperu nedůrazný.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratil na jistote, durazu, z toho plynulo ze ani ve vzduchu nebyl bezchybny a nejak se mu nedarilo ani prosadit se tim svym vybornym vyvezenim mice, proste byl nejistej Na kraji se nejistoty smerem dozadu tolik bat nemusi, ale ze by to byl post pro nej, to se rict neda

Reagovat
terry

Já letos Liverpool vůbec nesledoval, takže tohle slyším prvně. Každopádně si ho právě na bekovi nějak neumím představit.

Reagovat
tomasinho

Asi tak nějak, natrvalo to není ideální, ale momentálně není jiná volba.

Reagovat
tomasinho

Co se tak divíš? Ač je to můj největší oblíbenec z našeho momentálního kádru, tak byl na stoperu děsně slabý a nedůrazný, navíc ho to dopředu táhne, a často, když chyboval, byl z toho nebezpečný brejk. Na kraji může útočit a zúročit svou dfobrou rozehrávku.

Reagovat
terry

Já se divím, ale asi ne tak, jaks to pochopil. Já totiž letos Liverpool vůbec nesledoval, takže jsem to slyšel prvně.

Reagovat
tomasinho

Aha, jo tak.

Reagovat
kiwwi

co je s Johnsonom?

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard. Aquilani,Benayoun, pěkně nebezpečná záloha...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Benayoun ještě není nejhorší..

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Didier Drogba

Chelsea dneska mistr,ale za cenu oběti,že Didi nebude král střelců,ale bude to Bent

Reagovat
terry

To je fakt oběť teda.

Reagovat
terry

Čech - Ivanovič, Alex, Terry, A. Cole - Lampard, Ballack, Malouda - Kalou, Drogba, Anelka

Reagovat
smazaný uživatel

Malouda v záloze? Tam je poloviční ne?

Reagovat
terry

Bývá, jenže když před ním bude Anelka, tak tam bude mít volno, protože Anelka stejně lítá většinu času úplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 4-3-3, aby nebyl ve středu zálohy...

Reagovat
terry

Střed zálohy, nestřed zálohy.. On to tam stejně neumí a bude to roztahovat do lajny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud to nebude střed zálohy, tak může roztahovat hru do křídel. Pokud bude hrát ze středu, tak bude střed zálohy neskutečně hořet... Snad má Ancelotti nějaké eso v rukávu, ta sestava se mi nelíbí o nic více než Liverpoolským ta jejich...

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha... Bez DM, s Maloudou ve středu zálohy, s 3mi útočníky... Hůře to snad poskládat nešlo.

Momentálně se modlím za diamant s Maloudou a Lampardem na krajích a Anelkou na podhrotu..

Reagovat
smazaný uživatel

I když to zní taky tragicky, Ballack na DM osamocen proti Aquilanimu a Gerrardovi... Co je na lavičce vlastně? Je tam aspon Belletti?

Reagovat
terry

Už jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš někde sepsanou lavičku? Díky

Reagovat
Deywid

Hilario, Ferreira, Zhirkov, Belletti, J.Cole, Deco, Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych hodil Ivanoviče na DM, místo něj do obrany Ferreira/Belletti (křídla Liverpoolu jsou většinou neškodná), Malouda na křídlo, na druhé Joey, Kalou s Anelkou na lavičku...

Reagovat
terry

Jenže to je zas až moc velký zásah do sestavy, navíc se to snad nikdy nehrálo a je blbost, aby to Ancelotti zkoušel. A na křídla případně Malouda s Kalouem.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, třeba Ancelotti ví, co dělá...

Každopádně 4-3-3 a křídla Malouda/Joey místo Kaloua a Anelky a záloha Ballack-Ivanovič-Lampard...

Reagovat
smazaný uživatel

A ted vsichni: COME ON YOU OWLS!!

Reagovat
tomasinho

Vysílají to někde?

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite na to budou linky, uz po nich patram.

Reagovat
smazaný uživatel

Na bet365 bezi v krasne kvalite oba zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

A samozrejme i Tangerines kvuli playoff

Reagovat
tomasinho

Škoda, že se to tak koliduje s LFC.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tecou. Maji nevyhodu, ze k Robins zrovna prisel Coppell a ten to tam pozvedne...

Reagovat
tomasinho

Coppell tuším to má převzít až po sezoně ne? Teď už to poslední kolo dokoučuje Millen ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel ze do konce sezony budou spolupracovat a pak bude Coppell sam, mozna ze je to jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hart je sice nesympatickej, ale jinak mam Eagles rád Sheffieldu sestup nepřeju, ale ne na úkor Palace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nepreju sestup Palace, ale z techto dvou mam jasno. Bohuzel budu zklamany

Reagovat
domingo

Hele, nechcete si někdo dát práci s vypsáním přezdívek jednotlivých klubů pro neznalé nižších anglických soutěží? To je vždycky jak zprávy od mimozemšťanů

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
domingo

Díky.

Reagovat
papos182

Reagovat
vladis271

Rafa ma sklamal, že tam nedal Pacheca, kedy chceš skúšať mladých, keď nie v zápasoch, kde o nič nejde? Už sa teším keď vypadneš. Ak by bol pri kormidle on v čase keď bol Houlier, Gerrard by sa teraz niekde patlal v second division

Reagovat
kiwwi

Lee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nieco sa ti nepaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestup Owls sa mi nepaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme do nich

Reagovat
Tomekcz

Liverpool FOREVER jen do nich

Reagovat
kiwwi

jezis trpnem ked Mascherano ide robit obranny zakrok

Reagovat
Side

Kalou

Reagovat
mike.84

kur*va tak ja tu dřepim u bedny a tam jezdí nějací teplouši v neoprenech na trati.. to se zase titlbach s korantegem yvznamenali... koho zajímají nějake motorky

Reagovat
Tomekcz

a navic Vale nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
mike.84

co je ,však ja se na to tež tedkom divam na netu ale tak kdyby si ti kokotci uvědomili že na tenhle fotbal čeka cca 2 mil divaků ,kdežto stupidni motroky sleduje 50 tis tak by to bud ustřihli nebo dali na tu jejich slavnou tn cz.. ted tam an mě vyskočí radotinsky s kaizerem a můžu to rovnou dat MUTE

Reagovat
kiwwi

jezis Aquaaaaaaaaa

Reagovat
Tomekcz

Skodaaaaaaa ja mu to preju

Reagovat
smazaný uživatel

Aquilani pěkná

Reagovat
smazaný uživatel

jej břevínko

Reagovat
terry

Nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak jsi měl bobky

Reagovat
terry

Ne.

Reagovat
DreamTeam

bylo

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo

Reagovat
DreamTeam

bylo...sice jen lizlo..ale bylo

Reagovat
terry

Lízlo to spíš až síť.

Reagovat
DreamTeam

tu potom take..ale predtim se lehce otrelo o brevno

Reagovat
smazaný uživatel

Neasi to byla ta vnitřní tyčka...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné dresy Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool,Liverpool,Liverpooool!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadl mi Ustream

Reagovat
Tomekcz

Lorenzo sestrel Pedrosu

Reagovat
smazaný uživatel

pískej konec

Reagovat
Xavi8

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Poznatky: Malouda na hřišti není, Kalou bohužel ano...

Reagovat
terry

Kalou hrál minule skvěle, celkem mu věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

On má vždycky nějakej záblesk a pak několik týdnů nic... To jsem za ty 3 roky zjistil...

Reagovat
terry

Nikdo lepší tam ale není. Kromě Maloudy na druhou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se prostě nelíbí Malouda ve středu, ještě se nedotkl míče... Tam měl jít prostě do středu místo něj Deco, Ivanovič, Belletti nebo kdokoliv jiný, ale proboha proč jeden z klíčových hráčů...

A Joe Cole na lavičce není?

Reagovat
terry

Tak tak. Prostě do středu měl jít Deco, Malouda nalevo a napravo Kalou. Joey na lavičce je.

Reagovat
smazaný uživatel

dotkl

Reagovat
Cantona

kukajte to na STV3 kym to nejde na Novasport ;)

Reagovat
Tomekcz

staci sopcast a zlatej anglickej komentar

Reagovat
terry

Drogbu teda slušně řežou.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Gerrard co nejdřív spadne v pokutovém území

Reagovat
smazaný uživatel

ne ale asistenciu si pripisal peknu

Reagovat
Tomanatura

Mascherano je ten nejtragičtější centrovač míčů v kosmu. Jeho centry jsou ještě 8x horší než Maiconovi

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Takze na urovni Alvese?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Tomanatura

Ještě 3x horší

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

No se moc nesměj, protože Alvés má po Xavim z Barcelony nejvíc asistencí. Co potom Bacary nebo Gael, kteří nacetrují na gól jednou za uherský rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říká herbage, Alves má v lize více asistencí než Scholes, Carrick, Anderson a Park dohromady.

Reagovat
kiwwi

horsie ako Alvesove?

Reagovat
smazaný uživatel

"Benayoun ve své kariéře proti Chelsea ještě neskoroval"... Kdo z týmu Liverpoolu proti Chelsea skoroval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Lucas tesne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
DreamTeam

jj....uz jsem daval ruce nahoru

Reagovat
Tomekcz

Achjo L"ucas proti Atleticu takovou prihravku a tady nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha teče To je neskutečné...

Reagovat
terry

Která?

Reagovat
smazaný uživatel

Naše, ta Liverpoolu je vcelku spolehlivá...

Ještě, že je Ivanovič na správném místě ve správný čas...

Reagovat
terry

Já narážel na to, že tam žádnou nevidím (naší)..

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, já ti to tvrdil, že to fungovat nebude... Pokud to někdo nezlomí individuálně ,tak to dopadne hodně blbě....

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba... Tak nakonec je Kalou přece jen užitečnej...

Reagovat
vladis271

Čo to máme na dresoch??? Niečo mi ušlo?

Inak priznám sa je mi zle, keď si predstavím, že mufanci dnes fandia Liverpoolu bŕŕŕŕŕŕŕŕŕŕ

Reagovat
Tomekcz

YNWA

Reagovat
tomasinho

Podle mě skončila smlouva s CArlsbergem a nová se Standart Chartered začne později, takže proto.

Reagovat
Tomekcz

Aqua BOZE ten je slabej

Reagovat
Tomanatura

Ale jinak hraje dobře, jen by si mohl odpustit ty jeho ztráty míče...

Reagovat
kiwwi

Aquaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
terry

I Liverpool má svého Mikela.

Reagovat
terry

Nikdy jsem nechtěl Deca na hřišti víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Do středu zálohy bych dal kohokoliv, hlavně kdyby mohl jít Malouda na křídlo... A říkám to kur*a od začátku...

Reagovat
Alberto Aquilani

Vsak dobre ez tam noz nanho nevytiahol kua

Reagovat
Sarlin

Bóže Maloudo

Reagovat
Tomekcz

Skodaaa

Reagovat
terry

Už to běží na Nova Sport?

Reagovat
Tomekcz

asi 10 min

Reagovat
Tomekcz

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Sarlin

Olééééééééééééééééééééééé

Reagovat
Tomekcz

gerrad To je jasny

Reagovat
Tomekcz

Gerrard

Reagovat
kiwwi

zapredanec Gerrard

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard je modrý .

Reagovat
terry

I ty koukáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to zapnul, jsem myslel, že je to ve tři .

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznat, že takovou uličku záloha Chelsea jen tak nevymyslí...

Reagovat
terry

DROGBAAA!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Lucas má za posledné 3 zápasy už 3 asistenciu .

Reagovat
Alberto Aquilani

či to bol Gerrard ?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo Gerrard

Reagovat
Tomanatura

Oj, tragikomikové...

Reagovat
vladis271

No a koniec ilúzií, odchovaný scouser sa nezapre. Možno to bolo len podvedomie

Reagovat
Tomanatura

Mně těší, že většina fanoušků Liverpoolu víc nemá rádo MU, než mají rádi LFC...

Reagovat
smazaný uživatel

Poháry mají jisté, tak proč neuškodit rivalovi...

Reagovat
Tomanatura

Díky komu je mají jisté?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky tomu, že získali dostatečný počet bodů?

Reagovat
Tomanatura

Ne, díky vítězství MU v Carling Cupu...

Reagovat
vladis271

Ak by bola ešte reálna šanca na LM, fajn zožerte si ten 19. titul, ale takto mi to môže byť šumafuk

Reagovat
smazaný uživatel

V odborne literature se tomu pry rika mindrak

Reagovat
Tomanatura

A v praxi to vidíme tady

Reagovat
vladis271

http://therepublikofmancunia.com/maybe-liverpool-fans-are-just-better-than-me/

A pozri si hlasovanie fanúšikov akoby sa zachovali ak by bola situácia opačná

Ale mindrák majú len scouseri, že?

Reagovat
smazaný uživatel

A jak mi dokazes, ze jsou tam hlasy fanousku MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Až nato, že celá tá konštrukcia je pomýlená. Rebríček, zostavený podľa získaných titulov, je tiež pomyselná tabuľka. A lfc v nej spolu s MU tróni. Bolo by nezmyslom hrať dnes tak, aby sme z tej tabuľky zostúpili na druhé miesto.

Apropo, neverím že by mancs rozmýšlali inak, tiež by si potom písal že viac nenávidíš lfc ako máš rád MU?

Reagovat
Tomanatura

Rozhodně bych si nepřál prohru MU po takových chybách a nesmál bych se tomu. Ale tak nikdy nemůžu vědět, teď si můžu klidně říct, že bych se tak ani náhodou nechoval, ale realita by pak byla třeba jiná.

Mně těší, že alespoň nějací vaši hráči takto neuvažují a snaží se. Jen jsem takový zkrat nečekal zrovna od gerrarda.

Reagovat
afc

Dobre cukotka,teraz udrzat

Reagovat
DreamTeam

Kreativita Gerrarda nezna mezi

Reagovat
smazaný uživatel

hm offside jak cyp FA a rozhodčí se prostě rozhodli že Chelsea vyhraje titul za každou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

výrok týdne

Reagovat
kiwwi

looooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš opravdu kretén.

Reagovat
Sarlin

Ty musíš mít nádor na mozku, jinak si ty tvoje bliky nedokáži vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sory nechal sem se unést

Reagovat
mithro

hanba live

Reagovat
Alberto Aquilani

Mal by prehodiť Aquilaniho s Gerrardom, SG Aquimu s Kuytom vobec nepomaha

Reagovat
pa3ce

Tak Gerrard nechce titul v Manchestri ,to je jasné

Reagovat
Tomekcz

Taky to nemusel delat tak napadne

Reagovat
vladis271

To máš pravdu, čakal som menej nápadnú haluz

Reagovat
smazaný uživatel

kua lampard, mohlo byt po zapase

Reagovat
Tomekcz

mascherano to taky prodal

Reagovat
smazaný uživatel

pravda,ten je dnes na rucnik

Reagovat
Tomekcz

mascherano to taky prodal

Reagovat
kiwwi

kurva pici co im jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, to mohl být už nějaký 3.-4. gol... Na tohle se dojede...

Reagovat
mithro

tak uz sa liverpoolu podarilo dostat modraskov do sedla, mozem to pokojne vypnut

Reagovat
fantomas

Nějaká "homolice" řikáte, jo?

Reagovat
Tomanatura

Škoda, Liverpool je zatím lepší, jen prostě chybí útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ty 3 golovky a gol Chelsea proti jednomu břevnu? Jako záloha nefunguje Chelsea, ale především je to neschopnost Liverpoolu v předfinální a finální fázi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledě na to, že Chelsea nemá defenzivního záložníka, takže ztráta se vynuluje s tím útočníkem...

Reagovat
Tomanatura

Vždyť se do všech šancí dostali chybami Liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako se Liverpool dostává do šancí díky chybám Chelsea, respektive absencí DM..

Reagovat
Tomanatura

Se vymlouvej na absenci DM, když hraje proti Chelsea naprosto marný Liverpool Zatím scousers hrají nad očekávání dobře, kdyby mohl hrát aspoň ten Torres, tak by to vypadalo úplně jinak, no. Ale tak co už.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mohl hrát Essien/Mikel, tak by Malouda hrál na křídle a nehrál by jeden z dvojice Kalou/Anelka..

Reagovat
Tomanatura

Kdyby byly v řiti ryby...

Reagovat
smazaný uživatel

"kdyby mohl hrát aspoň ten Torres, tak by to vypadalo úplně jinak, no. Ale tak co už."

Reagovat
Tomanatura

Vždyť je to celé o kdyby. Ale nechci se tu o tom zbytečně bavit, prostě Liverpool si dnes jde svoje, prakticky všechno dnes zařídili oni samotní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč takové spekulace rozjíždíš? Oba týmy mají jedenáctky naprosto poslepované, Liverpool po stranách a v útoku, Chelsea v záloze.

Reagovat
Tomanatura

Tak to určitě ne. Liverpool je naprosot poslepovaný celý, Chelsea bez Essiena hraje celou sezonu, navíc jí nechybí nejdůležitější hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Celý čas si to čakal, ale v hlbke duše si stále dúfal, že Vám lfc pomôže?

Iste poznáš to heslo - Anyone but United!

A nehrajte sa na svätcov, že by ste sa zachovali inak.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Terry nebo Ivanovič 3 vyhrané hlavičky během 10ti vteřin...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard prostě uličky umí a né že né...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak přes kopírák..i to chycení za hlavu bylo úplně stejné..

Reagovat
Tomekcz

Gerrard OPET Luceas je buh

Reagovat
Sarlin

Že tebe někdo flákl blitkopuškou?

Reagovat
Sarlin

b* :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou...

Reagovat
kiwwi

omg ved zakopol o vlastnu nohu

Reagovat
mithro

presne v spomalenom to je krasne vidiet ako si zakopne o nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard ven!

Reagovat
Tsigi

Kalou snad dneska nic neustál

Reagovat
Tsigi

Vidět běsnícího Carla se moc často nestává

Reagovat
smazaný uživatel

kalou za tohle měl dostat žlutou

Reagovat
vitasrp

Ty si blbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi blbec

Reagovat
smazaný uživatel

a ne snad? zakopl o svoji nohu

Reagovat
tomasinho

Zakopl a spadl, za to se dává žlutá?

Reagovat
vitasrp

A za to se dává žlutá??? Zakopnutí si o svou nohu snad není simulace.. Navíc já bych spíš řešil, proč si o ni zakopl, on totiž stačí jenom lehký kontakt nohy s tou soupeřovou a rozhodí tě to natolik, že si pak zavadíš o nohy a spadneš..

Reagovat
smazaný uživatel

to by pak nebylo ale simulování, prostě to v té rychlosti neustál, posouzeny to bylo správně

Reagovat
anonym

Zakopl o svoji nohu následně potom, co mu k tomu Lucas pomohl. To se vlastně nepočítá, že?

Reagovat
Tomekcz

Gerrard dela co muze, jedna prihravka mu vysla tu druhou zmaril Lucas, tohle je jasny

Reagovat
mithro

nic ine sa nedalo cakat

Reagovat
mithro

bohuzial takto to dopada ked sa spoliehame na ost

Reagovat
smazaný uživatel

Proč každej hráč místo toho aby zakončil z jasné pozice, tak sebou radši trapně plácne o zem..Takové simulování je asi ta nejhorší věc na fotbale vůbec..

Reagovat
smazaný uživatel

a este rozhodcovia. riesenie je jastrabie oko

Reagovat
smazaný uživatel

Stevie G je pravý scouser

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit, ze jsem takovou prihravku od Gerrarda nevidel poprve. Proti komu to bylo pred par lety, kdo vi?

Reagovat
vitasrp

Já si pamatuju Euro 2004 a podobnou nahrávku Gerrarda v 90. minutě, kterou vyslal sám na bránu Henryho... Byla z toho penalta a rozhodující gól..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ono je tu uz video

Reagovat
C0br

Tak ze to Steve rozsekne takovimhle zpusobem to jsem vazne necekal.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem nečekal,že to bude tak okaty...ale účel to snad splní

Reagovat
smazaný uživatel

Tomanatura

02.05.2010 15:06

Mně těší, že většina fanoušků Liverpoolu víc nemá rádo MU, než mají rádi LFC...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

my už prakticky o nic nehrajem

Reagovat
Swarley

...několik posledních desítek let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a co loni?

Reagovat
Swarley

loni vyhrál titul Manchester United...

Reagovat
smazaný uživatel

řeč ale nebyla o tom, kdo titul vyhrál, ale o tom, kdo o něj hrál

Reagovat
Swarley

já zapomněl, že vám stačí tak málo

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

trapné, radši se běž vyfňukat k mamince

Reagovat
smazaný uživatel

Na to mi stačilo tvoje včerejší vystoupení.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš fakt magor

Reagovat
ACSMan

Co to má Live napsaný na těch dresech, podivnej Carlsberg

Reagovat
vladis271

Gerrard a Masch to pochopili, len ten Lucas, Agger a Kyrgi to jaksik ešte nechápu

Reagovat
Liquid

krásná ulica, mohl by Steven dostat body na fantasy za asistenci, udržet a titul bude náš, Lampard, Kalou a Anelka nebyli daleko od gólu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až ted sem si uvědmil že to byl Gerrard kdo nahrál opičákovi na gol

Reagovat
tomasinho

To se máš čím chlubit

Reagovat
smazaný uživatel

Owls

Reagovat
papos182

Reagovat
Tomanatura

Ideální scénář druhé půle:

Ballack v závěru ztratí na půlce balon, nějaký Pacheco nebo tak někdo ho zachytí, dá Terrymu jesle a zavěsí. Terryho následně Capello vyloučí z reprezentace a Ballackovo kouzlo 2. míst bude dále pokračovat

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Terryho vyloučí z reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš dá gola Benayoun, vlastníci se naštvou a střelí ho do rezervy do konce smlouvy...

Reagovat
papos182

Zatim skvely scenar, jeste Carra by si mohl dat vlastnaka

Reagovat
herbage

Co to má Liverpool na dresech za sponzora?

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš to "Roman Abramovič"? Nic, to je jen na tenhle zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

No keby roman zacáloval odmeny za ten 6ty flek, o ktory dojdeme, tak je to absolútne idealny stav.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak milion... Pro Abru žádnej problém...

Reagovat
smazaný uživatel

YOUUUUUUUU´LL NEEEEVEEER WAAAALK ALOOONE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je pěkné vidět, jak fans United najednou milují více Liverpool než svůj tým, který naprosto ignorují...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vážně pitomoc . proč bych ho měl jako ignorovat

Reagovat
smazaný uživatel

To nemám šajna, hrajete za chvilku taky, ale vůbec vás to nezajímá...

Reagovat
smazaný uživatel

ted už ne no

Reagovat
terry

No ale moc nechybělo.

Reagovat
terry

LAMPAARD!

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool

Reagovat
terry

Mascherano.

Reagovat
herbage

Mascherano dneska září

Reagovat
kiwwi

jezis dufam ze tie pice z Liverpoolu vypadnu z PL

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano a Gerrard prestupuju po sezone do Chelsea ?

Reagovat
terry

To je slušná bilance. Drogba s Lampardem dali tolik gólů co Liverpool.

Reagovat
Swarley

teď nevím jestli to vypovídá o skvělém Drogbovi s Lampardem a nebo o naprosto marném Liverpoolu...

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

smrt liverpoolu to je skandál

Reagovat
mickey mouse

ty si ale pitomec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě k tomu vystřídá Carraghera a dá tam Ayalu! to už vypadá fakt podezřele!

Reagovat
smazaný uživatel

Lfc hrá o udržanie prvej priečky v počte titulov. Kto sa nato nevie pozerať touto optikou, tak chápem jeho rozčarovanie, ale je to krátkozrakosť.

Lfc už nehrá sezonu 2009/2010, tá pre nich skončila pred vianocami.

MU by sa nezachoval inak.

Reagovat
DreamTeam

vzdyt je to uplne fuk..stejne o prvenstvi prijdou

Reagovat
Tomanatura

Vždyť se na to s optikou nedíváte vy. O to prventství stejně přijde Liverpool maximálně do 2 až 3 let, jen se momentálně uklidňujete nevyhnutelným.

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Mircu5

Reagovat
papos182

Ten Carragher to udelal mene okate, predstira zraneni

Reagovat
mickey mouse

raději Chelsea než MU

Reagovat
smazaný uživatel

Masch nebo Johnson, ono to je jedno....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem klidnej, Wigan to zaridi

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Scotland

Reagovat
kiwwi

to by bol ten najlepsi scenar na svete

Reagovat
C0br

Stejne verim vic Wiganu.

Reagovat
terry

Zase Terry. Proč jen ho nemůžeme posadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Připomíná mi to sezonu 2 roky zpátky za Granta, jen jsou role vyměněné...

Reagovat
herbage

Schválně jsem se podíval pod souhrn PL po 31. kole:

herbage

21.03.2010 19:27

Nevím, co všichni pindáte. Chelsea má titul stále ve svých rukou a když vyhraje všechna zbývající utkání, nikdo jí ho vzít nemůže Situace se může měnit každým týdnem, jasnějí bude skutečně až tak za měsíc...

[reagovat]

Chazy

21.03.2010 19:28

Tak, to byl tvuj objektivni pohled pres tabulku bez ohledu na vyvoj v soutezi.. a ted vazne?:)

[reagovat]

herbage

21.03.2010 19:35

Tak mají ještě dohrávku k dobru a vzájemný duel s MU, takže ze hry o titul ještě venku nejsou. Navíc nebudou hrát LM a budou mít víc sil

terry

21.03.2010 18:56

Now we can say 'Bye' to the title! Thank you, Carletto!

Reagovat
Chazy

Ale prosimte, ten nejtezsi zapas je jeste ceka

Reagovat
C0br

Reagovat
herbage

Jestli si N'Zogbia schoval kopačky z utkání proti Arsenalu, tak proč ne

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Talkers

03.04.2010 16:11

Pro mě vždycky budeš ďáblík

To jsem psal do Preview - cokoliv mimo výhry United otevírá dveře k titulu všem týmům... Chelsea nemá nic vyhraného ještě, ale pokud nebudou taktické chyby a Ancelotti nebude experimentovat, tak by titul měl putovat na SB.

Reagovat
kiwwi

tak akoze tak lopty neodskakuju ani nasim borcom na dedine v okresnej sutazi

Reagovat
Swarley

jinak dnes se opět přesvědčujeme o tom, že Liverpoolská marnost opět nezná mezí...spoléhat se na Liverpool je stejně hloupé, jak spoléhat se na tříleté opilé dítě...po zápase si nazapomeňte zazpívat YNWA a dál se topte ve vlastní zoufalosti...doufám, že je Vám jasné, že jste zase jednou celé Anglii a nejen jí, pro smích...hlavně se poplácejte po ramenou, jak jste to United zkomplikovali...ale to že ze sebe děláte voly, to zase hodťe za hlavu...vždyť vám to vždycky tak hezky šlo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč

Reagovat
Swarley

nemám proč, nejsem scouser...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale za to jsi blb...titul jste si prohráli sami, vymlouvat se na nás je fakt hloupy brečeni...

Reagovat
Swarley

za prvé o titulu ještě není rozhodnuto a za druhé pokud ho nevyhrajem, tak to je jen a jen naše chyba...o spolehnutí na Vás už jsem právě v tom příspěvku něco napsal, jestli si to přehlédl

na vás nadávat a vymlouvat se, to nemá cenu...vy jste pro smích

Reagovat
kiwwi

mozno breci ale ma pravdu...ste na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Hloupe je od vas to, ze se spolehate na nekoho jineho a ne na sebe.

Reagovat
kiwwi

kebyze Live dnes hra normalny futbal a prehrali by tak nepoviem ani pol slova, ale toto co dnes predvadzali to bol totalny grc

Reagovat
tomasinho

A co měli asi tak předvádět, když mají na pravém beku defenzivního záložníka, uprostřed zálohy Lucase se "srdcařem" Gerrardem a vepředu osamoceného Kuyta. I přes to byli v první půli dlouhou dobu aktivnější, jen chyběla finální fáze, po gole už se to sesypalo, nebyly ani fyzické, ani psychické síly na obrat.

Reagovat
papos182

Celou sezonu hraje Liverpool spatne, kdyz mu o neco jde, a ted, kdy mu uz o nic nejde, sis myslel, ze budou hrat super fotbal?

Reagovat
kiwwi

ale prosim ta...ako som uz vyssie pisal, tolko lopt co si na 2 metre nevedeli prihrat nevidim ani v okresnej lige, + ten Mascheranov vykon to bol

Reagovat
tomasinho

Co ti přijde pro smích? Prohát s Chelsea? Nebo proč to vytahuješ dneska, když pro smích je Liverpool celou sezonu. Zas tady nedělej Zagorku, první půlhodinu jsme měli více ze hrym jen chyběla finální fáze. Zbytečně přeháníš a rozvíjíš tím nesmyslnou debatu s dementy jako je Dr.Nicolas a podobní.

Reagovat
smazaný uživatel

Swans 0:0. Tangerines!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pořád je to jenom 0:2 a jeden gol vrací Liverpool okamžitě do hry.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Rád jsem se poučil o tom jak to ve fotbale chodí.

Reagovat
Nikikrew

no co Chelsea ak vyhra nad poolom tak to doma uz urcite ukopu...liverpool klasika(ak chcu byt uspesny nabuducu sezonu tak musia minimalne priniest 3 kvalitnych hracov)

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem jedem Owls!

Reagovat
terry

Reina

Reagovat
herbage

Příští sezónu bude mít Liverpool i jmenovky hráčů v čínštině?

Reagovat
Pipo123

Swansea si posrali záver sezóny

Reagovat
Tomekcz

jedina sance byla ze to Liverpool ubetonuje na 0:0, ale to Gerrard hodne rychle zamitnul, bez utocniku uz gola nedaj

Reagovat
herbage

Co se stalo přes léto s Maloudou?

Reagovat
smazaný uživatel

změnil účes...

Reagovat
terry

Co máš na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipl bych, že to, že už to není už jen posouvač míčů...

Reagovat
terry

No mě je divný, že si toho všimnul až teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta klička u lajny byla ukázková - dal si 2 hráče a placírkou za stojnou nohou posunul na volného Kaloua...

Reagovat
herbage

To jsem si všimnul pochopitelně už dřív, ale ta parádička co před chvilkou předvedl, to byhc u něj stále nečekal

Reagovat
herbage

Vždycky hrál mizerně, i když pravda minulé jaro se pod Hiddinkem zvednul. Ale letos je jednak gólový, jednak platný v kombinaci, podrží balón, vyveze, neztrácí, osobní souboje ustává, zbytečně nepadá, střílí i pravačkou a co jsem teď viděl, tak si troufá i na odvážné parádičky. Poprvé po letech mi připomíná toho šikulu z Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

Letos ho nepoznává nikdo.. Mě se zdá, že je to trošku více opálený Zola s parukou...

Reagovat
Nikikrew

mne to pride ze Liverppol ani neche tento zapas otocit!

Reagovat
Tomekcz

to bylo jasny uz od toho 1. golu

Reagovat
kiwwi

Twente Stoch

Reagovat
Amos

Ten gol jsem videl na sopcastu ten týpek to tam hodil,fakt libovej

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho jsem vůbec nepochopi, co se stalo...

Reagovat
Amos

Stoch daval krásnej gol , kterej jsem viděl , díky týpkoj , kterej to na sopcastu přepnul :)

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si Liverpool nezahraje ligu,mistrů,prodá Torrese a zkrachuje.

Chelsea zkrachuje o pár ler později.

A o titul bude bojovat Manchester s Arsenal jak tomu bývavalo dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

nezkrachuje, protože se chystá vekej prodej někomumoc moc bohatymu...přijdou hvězdy a o titul si to bude rozdávat MCFC, Liverpool a Chelsea...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
domingo

Fujtajxl.

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych viděl člověka který koupí tým co vypouští zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik zápasů Liverpoolu jsi viděl letos ty brepto?

Reagovat
smazaný uživatel

stačí mi dnešek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skončí SAF a titul bude pravidelně vyhrávat City a Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

místo Saši přijde Mourinho a MU bude dominovat

Reagovat
Amos

Jura Žirkovský na plac , konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Billy Bob Thorton právě dokončuje natáčení celovečerního filmu z prostředí anglické kopané s názvem When the Liverpool comes down. (The Times)

Reagovat
smazaný uživatel

to bude asi nějaký scifi

Reagovat
smazaný uživatel

Santa je uchyl

Reagovat
afc

Gratulacia Chelsea k titulu.Mat 6 vyhier s BIG4 je skvela bilancia a to im zrejme zabezpecilo titul.Titul je v spravnych rukach.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě zůstává zápas ve Wiganu... Chelsea za posledních 5-6 let vyhrála jen jednou poslední zápas...

Reagovat
afc

To sa uz nemusis bat.Dnes titul vyhrali.Wigan tam pojde na vylet a s ich deravou obranou nemaju narok a Chelsea este urcite bude chciet atakovat 100+Drogba korunu.

Reagovat
smazaný uživatel

pro ty co to neví, je ten sponzor na dresech LFC Carlsberg v čínštině, je to jako rozloučení s 18ti letou historií tohoto sponzora na hrudích hráčů z Anfield Road.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpominam na prvni PL zapas na Turf Moor, novackovske nadseni, nepromenenou penaltu Carricka, gol z voleje Robbieho Blaka... Ach jo

Reagovat
Boban

a taky prvni zapas v sezone, ve kterem nehral Darren...

Reagovat
herbage

Předposlední zápas Joe Colea v modrém dresu?

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, před přestupem do Arsenalu

Reagovat
Amos

Jen ať jde k nám

Reagovat
herbage

700. pro starého Maloudu

Reagovat
terry

Reagovat
Tomanatura

700. pro MU

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland: Gordon, Bardsley, Turner, Mensah, Richardson, Henderson, Meyler, Cana, Malbranque, Campbell, Bent.

Subs: Carson, Ferdinand, Zenden, Jones, Da Silva, Kilgallon, Cattermole.

Man Utd: Van der Sar, O'Shea, Evans, Vidic, Evra, Nani, Scholes, Fletcher, Giggs, Berbatov, Rooney.

Subs: Foster, Hargreaves, Ferdinand, Brown, Park, Carrick, Macheda.

Reagovat
kiwwi

konecne 4-4-2

Reagovat
Tomanatura

Nejlepší možná

Reagovat
Tomanatura

P.S. Těším se na Campbella a Richardsona.

Reagovat
tomasinho

Campbell bude hrát zase napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez LAV?

Reagovat
Tomanatura

Vždyť je zraněný, ne?

Reagovat
kiwwi

a co je s nim vlastne?

Reagovat
smazaný uživatel

místo nanuka bych dal valenciu

Reagovat
Nikikrew

no co ked nie Liverpool tak potom Wigan!

Reagovat
smazaný uživatel

hej, tak hrajem...

Fabianski - Sagna, Campbell, Tweety, Traore - Eboue, Diaby, Nasri - Walcott, Vela, Van Persie

subs: Mannone, Djourou, Gibbs, Eastmond, Arshavin, Henderson, Eduardo

Reagovat
SunFells

Traorého s Ebouém jsem čekal, akorát na beku ...Alex se ještě stihnul zranit, že je tam Henderson?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, podle všeho jsou Clichy, Song i Bendtner na marodce.

Reagovat
SunFells

A Rosa taky koukám

Reagovat
afc

tyzden sa nehraje a 3 sa stihnu zranit,no pekne...

Reagovat
Counter

Hodně zajímavá sestava, docela se těším :)

Reagovat
fantomas

Chválim Ebouého na středu. Jinak Vela doufám ukáže, že Arsenalu v budoucnu nemá co dát...

Reagovat
Arbiter

Rosa je zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

asi prý jo

Reagovat
smazaný uživatel

Robin's bitches.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele