Anglická Premier League - preview 28. kola

27.02.2010, 10:45, aktualizováno 28.02.2010, 09:39
Previews
Tottenham hraje s Evertonem a bude chtít zareagovat na výhru Manchesteru City na půdě Chelsea. Snazší úkol před sebou má jiný adept na celkové čtvrté místo, Liverpool přivítá Blackburn. Sunderland se pokusí ukončit své trápení doma proti Fulhamu...
Tottenham Hotspur - Everton FC  (neděle 14:00)
Nedělní program Premier League otevře ve dvě hodiny odpoledne duel mezi pátým Tottenhamem a devátým Evertonem.

Domácí doufají, že do utkání zasáhne dvojice Palacios - Corluka, kteří se nakazili blíže nespecifikovaným virem a jejich start je nejistý. Podobně dopadlo dalších 16 zaměstnanců klubu a dokonce bylo zavřeno i tréninkové hřiště klubu. Manažer Spurs Redknapp věří, že vir nebude mít vliv na výkon na hřišti a domácí dotáhnou utkání do vítězného konce. "Čeká nás ale přísnější režim, přijedeme, odehrajeme zápas a pak hned odjedeme. Žádné návštěvy klubové restaurace nebo podobně. Pořád je to ale lepší, než bychom měli mít zavřený celý stadion," povzdechl si manažer Tottenhamu.

Everton byl ve čtvrtek vyřazen z Evropské ligy. Do Lisabonu si vezl výhru 2:1, ale odvetu nezvládl a od Sportingu dostal hned tři branky a se soutěží se loučí.

Domácí by také rádi "vyzkoušeli" evropské poháry, nejlépe Ligu mistrů. Na čtvrtou příčku, která zajišťuje předkolo miliónové soutěže, ztrácí Tottenham pouhé tři body. "Poháry jsme letos nehráli příliš dobře. To ale ostře kontrastuje s našimi výkony v lize, ve které se nám v posledních měsících daří," nechal se slyšet lodivod hostů David Moyes.

Kromě již zmiňované domácí dvojice visí otazníky i nad startem Defoea, který si poranil podkolení šlachu a Crouche, jenž má pochroumaný kotník. Na hřišti se určitě neobjeví Lennon, King a dlouhodobě zranění Woodgate a Cudicini.

Ani hosté nebudou v nejsilnější možné sestavě. Everton nemůže počítat s Fellainim a Hibbertem, zatím nejistý je start Senderose s Cahillem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Blackburn Rovers  (neděle 16:00)
Liverpoolu teče v lize do bot a dobře ví, že ho klidně může Liga mistrů minout. Na čtvrté místo Manchesteru City totiž ztrácí čtyři body a jeho bleděmodrý sok má navíc slušnou formu. Na druhou stranu se počítá postup do osmifinále Evropské ligy a ani na domácí scéně není jedenáct kol před koncem nic ztraceno. Nicméně na Anfield Road přijede outsider z Blackburnu a právě s těmito soupeři Reds ztrácejí body nejčastěji.

Liverpool musí zabrat i kvůli ostatním protivníkům, o Ligu mistrů totiž bojují hned čtyři celky a při katastrofálním scénáři nemusí na vítěze nejprestižnější klubové soutěže z roku 2005 zbýt dokonce žádný evropský pohár. V lize se začínají jeho výkony stabilizovat, Everton i Bolton domácí porazil, s Arsenalem prohrál po velmi dobrém výkonu a v taktickém střetnutí s Manchesterm City uhrál alespoň bod.

Blackburn se pohodlně drží těsně za středem tabulky daleko od vidiny pohárové Evropy i daleko od sestupových vod, a proto je odsouzen hrát kolem středu tabulky. Možná se právě proto namotivuje na silného protivníka, aby se v anglickém průměru dostal alespoň na chvilku na světlo. Nicméně na půdě giganta příliš často neboduje, vyhrál zde naposledy před 17 lety a remízy jsou také spíše výjimečné.

Liverpool se už může spolehnout na svého nejlepšího střelce Fernanda Torrese, který i přes vleklé zdravotní problémy nastřílel již dvanáct branek, sekunduje mu s deseti trefami pouze Holanďan Dirk Kuyt. Kouč Rafael Benitez nemá k dispozici vykartovaného Sotiriose Kyrgiakose. Rafael Benitez má velké problémy hlavně se složením obrany, mimo je kvůli zranění z Evropské ligy Martin Škrtel, do hry se kvůli stále poraněnému koleni nedostane ani Glen Johnson.

Blackburn může využít téměř kompletní výběr, mimo je pouze Ryan Nelsen, jehož na trávník nepustí bolavé koleno, zpátky už ovšem je po karetním trestu Chris Samba. "Chceme vyhrát každý zápas a přitom předvádět dobrý fotbal, to zůstává cílem i pro tento zápas," vyjádřil se s ohleduplnou myšlenkou kapitán Reds Steven Gerrard. "Zatím nechceme nic hodnotit, to uděláme až na konci sezóny," odpálkoval neustálou kritiku na adresu jeho týmu. Manažer hostů Sam Allardyce ví, že může využít horší formy soupeře: "Nikdo není neomylný, hrát se dá i s Chelsea či Manchesterem United. Dobrý výsledek tedy určitě není ztracen."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.25 - 9.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Fulham FC  (neděle 16:00)
Sunderland by se konečně rád uklidnil a odskočil více od hrozby sestupových pozic. Jenže k tomu je nutná výhra nad Fulhamem, desátým a letos solidně hrajícím celkem, která by mu zajistila náskok před nenáviděným pásmem na pět bodů. The Cottagers ovšem neprohráli již sedm zápasů v řadě, pokud-li počítáme zápasy ze všech soutěží.

Hlavně jsou hosté povzbuzeni o postup do osmifinále Evropské ligy. Dokázali totiž přejít přes ukrajinský Šachtar Doněck, loňského vítěze dnes již zaniklého Poháru UEFA. Přitom dál úspěšně bojuje ještě v FA Cupu. "Není to tak dávno, kdy byl pro nás leden strašlivým měsícem. Lidé nás odepisovali, ale jsme zpět," lebedí si záložník Damien Duff.

Většinu bodů ovšem Fulham dosáhl na domácí půdě. Venku letos v Premier League dokázal porazit v úplně prvním kole poslední Porstmouth. Série bez venkovní výry trvá tedy už přes půl roku. Přesto musejí být ve Fulhamu s výsledky naprosto spokojení. "Jsme malý klub. Ale když sem někdo přijde, dělá svou práci skvěle," pochvaluje si Duff.

Černé kočky ze Sunderlandu se zatím drží od sestupových pozic. Jestli však nezačnou sbírat tři body, může se jim to šeredně vymstít. Třináct ligových utkání, od skalpu nad Arsenalem (1:0), tak dlouho čekají na slast z výhry. "Víme, v jaké situaci jsme. Ale nedávno jsme třikrát v řadě neprohráli, tak to není tak špatné," myslí si záložník Lee Cattermole.

Domácí se budou muset obejít bez suspendovaného Meylera, který je potrestán ještě na dva zápasy, zranění jsou Henderson a Reid. Manažer Fulhamu Roy Hodgson určitě do sestavy nezařadí zraněného Dikgacoiho, Dempseyho, A. Johnsona ani Pantsila, start Koncheskyho, který má problémy s kotníkem, a Zamory, jenž laboruje s achilovkou, je nejistý.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Manchester City  (sobota 13:45)
Chelsea nemá proti Manchesteru City jinou možnost než vyhrát, pokud chce odpovědět na předehrávku Manchesteru United, který porazil West Ham a dotáhl se na Blues na rozdíl jediného bodu.

Chelsea bude mít ještě o motivaci navíc, když na podzim na Eastlands prohrála. Nyní se ale hraje na Stamford Bridge, kde jsou Blues neporazitelní, letos zde jen jednou remizovali.

V manažerských křeslech proti sobě usednou Carlo Ancelotti a Roberto Mancini, tedy dva trenéři, kteří proti sobě ještě nedávno bojovali v italské lize, kde koučovali nejslavnější milánské týmy. Nyní se proti sobě postaví v dalším interesantním souboji.

Jejich duel ale bude zcela jasně zastíněn jinou situací. Tváří v tvář se totiž proti sobě postaví John Terry a Wayne Bridge a to již všem musí být jasné, oč tu běží. V posledních týdnech se v anglických mediích prakticky neprobírá nic jiného, než aférka Johna Terryho s matkou Bridgeova syna, která nakonec stála stopera Chelsea kapitánskou pásku v národním mužstvu. Vše navíc vyvrcholilo před dvěma dny, kdy Wayne Bridge oznámil, že celou situaci pečlivě zvážil a v Albionu končí.

Ale pojďme se věnovat zpět zápasu na Stamford Bridge, kde se proti sobě zároveň postaví dva nejvíce utrácející celky v Premier League. Jenže zatímco Chelsea je na dobré cestě za přetržením tříleté nadvlády Rudých Ďáblů, čekání Citizens na nějakou trofej nadále pokračuje. Nadějně to sice vypadalo v FA Cupu, ale tam City před pár dny vypadli se Stokem a bilance dvou výher z posledních osmi zápasů naznačuje, že na Eastlands není vše v pořádku.

Proti Chelsea se ale budou chtít hosté určitě vytáhnout. Otázkou je, co jim soupeř dovolí. Blues postrádají brankářskou jedničku Petra Čecha, takže zaskakovat bude znovu muset Hilário. Ani Citizens nebudou kompletní, kvůli červené kartě z posledního zápasu se Stoke bude pykat Emmanuel Adebayor. Nastoupit by ale již konečně mohl Tevez, jenž se vrátil z Argentiny, kde řešil narození své dcery.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.10 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Birmingham City - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Na St. Andrews se proti sobě postaví Birmingham s Wiganem a domácí budou chtít po nepovedených výkonech venku konečně zapsat výhru a dosáhnout magické hranice 40 bodů, která by měla znamenat jistotu záchrany.

Brums sice po dvanáctizápasové sérii bez porážky, která se překulila až do nového roku, mluvili o pohárové Evropě, ale poslední zápasy venku naznačily, že se bude spíše bojovat o klidný střed. A může být ještě klidnější, když Birmingham porazí Wigan, protože to by dosáhl 40 bodů, což v Premier League obvykle znamená záchranu.

Do sestavy Brums se vrací po zranění kotníku Barry Ferguson a manažer Alex McLeish tak musí jen vyřešit útok, kde si vybírá mezi Jamesem McFaddenem a Christianem Benitezem. Wigan by mohl postrádat důležitý článek obrany, Tituse Brambla a další start si pravděpodobně nepřipíše ani James McCarthy. Nicméně jinak má manažer Roberto Martinez k dispozici všechny hráče.

Toho bude chtít Wigan využít a na St. Andrews bodovat, protože po poslední prohře s Tottenhamem se situace Latics značně zhoršila. Wigan je totiž už jen pouhé dva body nad sestupem a nerad by se do záchranářských soubojů nějak zvlášť zapojil.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.30 - 4.45
více informací
Bolton Wanderers - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Bolton s Wolverhamptonem mají za sebou jakožto spoluzakladatelé Football League bohatou historii, letos se jim však jistota a rovnováha vyhýbají stejným obloukem jako lucifer nebeské bráně. Oba je v tabulce dělí jen jediný bod, přičemž Trotters dokonce okupují sestupové příčky. Do konce sezony mají ještě opravdu co dělat.

Coyleova záchranná mise zatím stále jako by jen startovala. Přesně před měsícem se totiž jeho Wanderers odrazili k lepším zítřkům poprvé a dosud taky naposled. Výhra nad Burnley, shodou okolností Coyleovým nedávným zaměstnavatelem, je tedy zároveň jejich jedinou v osmi zápasech pod vedením nového manažera a to ještě nepočítáme závěrečnou mizérii pod Megsonovým dohledem. Zkrátka a dobře, s Boltonem to nevypadá vůbec dobře. Neocitá se totiž jen ve srabu výsledkovém, ale především i střeleckém. Vždyť na ligovou trefu Trotters čekají více než sedm hodin, přičemž nepohodu v zakončení v celé své nahotě představili i ve středu v pohárové odvetě s Tottenhamem. Během ní navíc zvládli hned čtyřikrát inkasovat, čímž se dostáváme k dalšímu neduhu současného Boltonu - bez zraněného Cahilla defenzíva působí strašně zranitelně.

V sobotu se žádné přehnané střelecké hody asi čekat nedají, to opravdu ne. Wolverhampton na tom totiž s ofenzívou není o nic líp jak Bolton. S pouhými 21 vstřelenými brankami na kontě trčí spolu s Portsmouthem na samém dně střelecké tabulky Premier League. K tomu venku vyhrává ještě řidčeji než sporadicky - naposled se tak stalo dávno před novým rokem, navíc v dalších deseti přilehlých zápasech Wolves výhru neslavili. To je docela kontrast oproti boltonské nadmíru slušné domácí bilanci a dvěma čistým kontům při posledních představeních před vlastním publikem. Přesto by se chtělo říct, že v sobotu asi vyhraje ten tým, který bude míň špatný. Bolton čeká na triumf pět utkání, Wolverhamptonu se zase v minulých osmi kolech povedlo plně zaskočit jen Tottenham.

Talentované duo Weiss-Wilshere, které nemohlo nastoupit do pohárového klání se Spurs, už opět slídí po dalších ligových zkušenostech. Ovšem opomíjený středopolař Davies se pro jistotu zranil a pravý bek Steinsson také ještě není v úplném zápasovém rytmu.

Mick McCarthy naproti tomu plánuje postavit už potřetí v řadě stejnou zahajovací jedenáctku. Mužstvo z Molineux je navíc povzbuzeno nečekaně brzkým návratem útočníka Keogha, který v prosinci musel na operaci kotníku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.30 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Portsmouth FC  (sobota 16:00)
Již v administraci, tedy bez devíti bodů a s téměř stoprocentní jistotou sestupu. S takovou jde Portsmouth do bitvy s Burnley, se kterým má dost společného. Oba celky kdysi snily své sny, teď se však probouzejí do tvrdé reality. V případě Clarets jde o záchranářský boj i navzdory prvním utěšeným výsledkům.

Hra o přežití? Kdepak, jen o čest. Avram Grant teď čelí nelehkému úkolu - do zbývajících kol musí své svěřence namotivovat takovým způsobem, aby nepřišli ani o ty poslední kousky cti. Bude to těžké, nadmíru těžké. Nejenže plno hráčů čeká takřka jistý prodej, neboť klub dluží až 60 milionů liber a také sama budoucnost týmu je pochopitelně ve hvězdách, ona ani minulost není nijak světlá. Jak už bylo napsáno, Pompey doteď nenasbírali moc bodů - 16. Navíc jsou na dně vlastně ve všech ohledech. Spolu s Wolves vlastní nejméně produktivní útok, v posledních třech venkovních zápasech mají skóre 0:8. Vůbec mimo Fratton Park takřka nebodují, zaznamenali pouze jednu výhru na posledních 26 výletech. Co jediné dává Portsmouthu naději, je jméno Burnley. To totiž patří mezi čtyři soupeře, které letos modří zvládli přehrát.

Burnley je zase doma. To je opravdu povzbudivé. Vždyť dlouhou sérii bez vítězství a šňůru čtyř proher přerušilo na začátku února zrovna před vlastním publikem, když si poradilo s West Hamem. Od té doby město opět dvakrát opustilo a byly z toho drtivé prohry 0:3 s Fulhamem a 2:5 s Aston Villou. Z hlediska venkovních zápasů vůbec nejhorší celek Premier League se však doma chová docela jinak. To však poslední dobou nejde moc dobře posoudit, jelikož se před domácím hledištěm Clarets od Boxing Day představili všehovšudy dvakrát, z čehož jednou stanulo proti skvělé Chelsea. Jak si teď fialoví povedou je tedy pro nás velkou neznámou. Co s nimi asi udělají vlastní fanoušci v kombinaci s jedním vítězstvím za posledních 15 kol?

Vůbec poprvé se klub z Premier League ocitl v tak vážném stavu, že musel vstoupit do administrace. Jako by to snad nestačilo, budou se teď navíc Pompey muset obejít bez svého elitního střelce Piquionneho. Naproti tomu levý bek Hreidarsson přemůže bolest Achillovky, jen aby propadajícímu se celku pomohl.

Měsíc se museli Clarets obejít bez svého kapitána Grahama Alexandera, ten se teď po doléčení potíží s lýtkem konečně vrací. Také Burnley však potkala absence jednoho důležitého forvarda. Řeč je samozřejmě o Davidu Nugentovi, jenž nemůže startovat proti svému mateřskému týmu. Připraven ho zastoupit je již Martin Paterson, který se chystá na svůj první kompletní start od září loňského roku. Příslibem do budoucna je jeho pozdní branka v minulém kole v roli střídajícího hráče.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.35 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Stoke City - Arsenal FC  (sobota 18:30)
Rozčarování z výsledku uválčeného na horké portugalské půdě Kanonýři v minulém kole aspoň zčásti otupili hladkou výhrou nad Sunderlandem. Jenže v boji o titul tento výsledek sehrál dosti nicotnou roli, neboť také Chelsea s Manchesterem nezaváhaly. Arsenal teď proto čelí další výzvě - utká se s Potters, kteří čekají na přemožitele dlouhých sedm zápasů!

Soupeř z řad nejnepříjemnějších, přesně do této kategorie se poslední dobou bezostyšně řadí mužstvo ze Stoke-on-Trent. Není divu, vždyť jen Potters a Aston Villa se mohou v klidu nazvat králi letošního kalendářního roku. Platí totiž za jediné dva týmy, které v něm zatím neokusily hořkost porážky. Teď je však otázkou, zda se hochům ze Stoke brzy z takové jízdy nerozklepou kolena. Koneckonců pokud uštědří porážku i Arsenalu, jejich maraton se posune ještě do jiné dimenze - do té, v níž se neocitli dlouhých 36 let. A takový krok není vůbec nemožný. Vždyť Potters celkem nedávno, v lednu, suverénně vykopli Arsenal z FA Cupu, čímž zaznamenali už čtvrtou po sobě jdoucí domácí výhru nad tímto soupeřem.

Je tu však jedno "ale". Arsenal teď hodlá navázat na své kolegy v bitvě o mistrovský titul. Oba si totiž dříve z Britannia Stadium odvezli rovnou maximum bodů. Krom toho je pak v této sezoně zdvojená výhra Potters dosti vzácným jevem. Zajímavé je, že o jediném takovém případě hovoříme v souvislosti s dvěma londýnskými rivaly Gunners, Tottenhamem a West Hamem. Co se týče Arsenalu, ten dvakrát v řadě triumfoval zrovna naposledy, kdy na výhru nad Liverpoolem navázal skalpem Sunderlandu. Mimochodem znovu s bonusem v podobě čistého konta. Zaměření Arsenalu tak jako by nabývalo všeobecnějšího rázu. Už to není jen druhé nejproduktivnější mužstvo soutěže, svou pozornost začíná upírat i směrem k defenzívě. A právě to určitě jenom živí jejich naděje na titul.

Křídelník Matthew Etherington sice již podstupuje lehčí tréninkovou zátěž, ale šance, že teď zasáhne do zápasu, je stále ještě mizivá. To zadáci Wilkinson s Fayem určitě připraveni budou, neboť se vracejí po vypršení pouhého karetního trestu. Taková skutečnost jasně nahrává Whiteheadově posunu zpátky do zálohy poté, co minule musel zaskakovat na pravém kraji obranné linie.

Arsene Wenger před sobotou posoudí Eduardovu způsobilost k návratu. Chorvatský útočník už delší dobu trénuje a na včasný návrat má tisíckrát větší šanci než například Aršavin. Jeho absence je naproti tomu víceméně jistá. Mimo hru nadále zůstává i Gallas, na místo vedle Vermaelena si tedy opět brousí zuby duo Silvestre-Campbell.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.25 - 3.50 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - West Ham United  (úterý 21:00)
Manchester United sice v sobotu prohrál s Evertonem, ale už v úterý má šanci vše napravit. Kvůli víkendovému finále Carling Cupu, v němž Rudí Ďáblové figurují, se totiž zápas s West Hamem přesouvá na úterý a úkolem United bude vyhrát.

Po zasloužené prohře v Goodison Parku totiž obhájce titulu ztrácí na vedoucí Chelsea, která nezaváhala, čtyři body a pokud vyhraje, vyvine na ní alespoň nějaký tlak. Zasloužené vítězství Evertonu uznal i manažer Manchesteru Sir Alex Ferguson, jenž nehledal výmluvy a soustředí se na duel s Kladiváři. "V úterý nás čeká důležitý zápas, ale nebojím se ho. Dlouhodobě dokazujeme na podobné situace reagovat."

Před finálovým zápase Carling Cupu se bude moci na Old Trafford rozehrát Rio Ferdinand, jenž si na Evertonu odseděl poslední část ze čtyřzápasového trestu. Ve hře už je také jeho parťák Nemanja Vidič a vše tak nasvědčuje tomu, že se tito dva borci vedle sebe postaví poprvé od loňského října.

West Hamu může přijít dřívější termín zápasu vhod. Venku jsou sice letos Hammers ani ne poloviční, ale o víkendu si připsali proti Hullu nejvyšší výhru pod manažerem Gianfrancem Zolou a budou nabuzeni. Tigers si z Boleyn Ground odvezli tři góly a West Ham po čistém kontě bude na Old Trafford útočit na třetí nulu v řadě, což by se mu povedlo poprvé téměř po roce.

Přestože se Hammers v posledních duelech dařilo, Zola nevyloučil, že udělá v základní sestavě nějaké změny. Otázkou je zejména start útočníka Benniho McCarthyho, jenž se stále nezotavil ze zranění kolene, které utrpěl při svém debutu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.25 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC27194463:2261
2.Manchester United27183663:2457
3.Arsenal FC27174663:3055
4.Tottenham Hotspur27137748:2646
5.Manchester City261210448:3346
6.Liverpool FC27136843:2745
7.Aston Villa26129537:2145
8.Everton FC26108838:3738
9.Fulham FC271071032:2937
10.Birmingham City26107925:2837
11.Stoke City26810826:2934
12.Blackburn Rovers27971129:4334
13.West Ham United26691135:4027
14.Sunderland AFC26681232:4426
15.Wigan Athletic26671326:5225
16.Wolverhampton Wanderers26661421:4424
17.Hull City27591325:5424
18.Bolton Wanderers26581329:4923
19.Burnley FC26651527:5523
20.Portsmouth FC26441821:4416
Zbývající zápasy
27.02. 16:00Hull City - Aston Villa (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (496)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska musí být jasné 3 body, zatímco Citizens jsou venku špatní, prohrávají, jsou remízovým králem ligy, my jsme letos konečně zas doma výsledkově skvělí.

Do zápasu jdeme bez Čecha, v brance bude Hilário, který sice kdovíjaká jistota není, na druhou stranu v několika posledních zápasech, kdy nastoupil, nezklamal.

Jsem rád, že se zas tupě nechal vyloučil ten tožský trouba a neohrozí nás, škoda jen, že se vrátil Tévez.

Přeju si sestavu Hilário – Ivanovič, Alex, Terry, Belletti – Ballack, Mikel, Lampard – Cole, Malouda – Drogba,

i když čekám, že místo Joeyho nastoupí klasicky Anelka, z čehož moc šťastnej nejsem. Francouzova současná forma je špatná, a místo Alexe Carvalho. Dále jsou v nominaci a na střídačku připraveni Kalou, Sturridge, Ferreira, Bruma, Borini, Turnbull.

Prostě dneska musíme vyhrát, udržet si čtyřbodové vedení a vrátit Manchesteru prosincovou porážku.

Skromný tip 2:1 (Drogba, Malouda – Tévez)

Reagovat
Arbiter

Místo Bellettiho Jura

Reagovat
smazaný uživatel

Stále zraněn, jinak bych ho napsal do nominace...

Reagovat
Arbiter

no podle oficiálů v ruské verzi by tam mohl nastoupit Ferreira

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mě po dopsání taky napadl, přeci jen Belletti nemusí být ještě úplně fit.

Reagovat
mike.84

dneska to bude opravdu zajimavý zapas (tevez - drogba, terry-bridge). sem zvědam na adama johnsona zda bude hrát. vídm xbecksi že máš rád ancelottiho "vanoční" stromeček bez dárků. ja doufám že nastoupí vedle sebe anelka (popř kalou) a drogba protože na obranu citizens, která zatím nepůsobí nijak zvlašt neprůchodně by to mohl jít. tentokrát však doufám že ancelotti pochopí že nemůže donekonečna hrát tak uzce zvalšt když city to roztahujou at už s tevezem SWP nebo bellamym. doufam že dnes nepředvedou svůj obvykly nadstandartní vykon de jong a given. taky si přeju výhru a klopytnutí united v dalším kole. mikel snad eliminuje irelanda a lamprad snad převýší de jonga. hodně se opět těším na kompanyho ktereho rad sleduju.

ps. nečtu info o man city tak nevím zda někdo koho sem napsal nenastoupí..

tip 1-0 lamps penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Příznivcem ne, spíš je mi jasné, že to tak Carletto poskládá...

Reagovat
mike.84

ja doufám že ne. myslím že by na ně platilo klasicke 442 nebo aspon 4231

Reagovat
mike.84

jo a ještě bych si dovolil oponovat ti s tím hilariem. sice zápas s interem sem neviděl (pry nechytal moc jistě) ale vždycky když sem ho sledoval tak pravě že pořad dokázal čecha nahradit naposto s přehledem a působí jako skvělá dvojka která svoje odchytá . rozhodně nemam strach ztoho že chytá hilario. podle mě je lepší než turnbull

Reagovat
Arbiter

proti City musíme naplno bodovat! Hiláriovi budu držet pěsti C'mon Blues!!!

Reagovat
terry

A já to dneska neuvidim.. Teda snad se aspoň vrátím na druhou půli.

Reagovat
smazaný uživatel

proč už v tý tabulce neodečtete ty body ???

Reagovat
smazaný uživatel

ježiškajrá, to je toho...

Reagovat
Arbiter

protože to není oficiální asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke nebude bodovat proti Arsenalu. Arsenal je venku silnej (3. misto)

Reagovat
smazaný uživatel

snad to Arsenal dá, ale bude to hoodně težké.....

Reagovat
herbage

Go, šejci, go...

Reagovat
Arbiter

bylo by to překvapení...

Reagovat
herbage

Jako s Evertonem? Tož ať klidně je Ropné derby jistě rozhodnou souboje Tevéz vs Hilário

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ti to výchází Hilario pekná minela..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Dnes nemají důvod profesorovat, navíc to tam nemůže brzdit Adebayor. Vám chybí spousta hráčů, v brance budete mít jednoho z těch dvou tragédů, je to vcelku otevřenej zápas. Spíš se budou oba Italové přebíjet v tom, kdo vymyslí blbější sestavu.

Reagovat
herbage

Chelsea 3-4-3 vs Manciniho stromeček 5-3-2-0

Reagovat
smazaný uživatel

No, 3-4-3 určitě

Reagovat
herbage

Tak 4-3-3, jen Malouda do zálohy a bude vypomáhat obraně, jako proti Interu

Reagovat
Arbiter

tak až taková spousta hráčů nám nechybí. De facto Čech, Essien, Cashley a Jurij. Hilário není bůhví jak skvělý golman, ale zachytat umí, třeba se mu ten zápas vydaří...

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě Bosingwa dlouhodobě, pak Deco, zdravotní problémy měli Alex, Belletti... Ať jsou jakkoliv důležití, zužuje vám to kádr.

Reagovat
Arbiter

já to pochopil tak, že to, že nám chybí spousta hráčů, nás nějak výrazně omezuje, co se kvality na trávníku týče...

Reagovat
Chazy

Dneska by me vazne prekvapilo, kdyby Arsenal neprohral. Stoke je v 2010 hrozne nahore, specialne doma a po tom zapase se City tam bude sebevedomi..

Reagovat
herbage

Na Arsenal oni navíc umí a bez Aršavina to bude těžké, přesto věřím v tři body, klidně nějakou haluzí jako na podzim na Fulhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Zase na druhou stranu chybí Matty a mají za sebou hodně náročnej program. Já tam čekám spíš remízu, hlavně že už je zpátky Faye

Reagovat
Chazy

Tak ja rozhodne nerikam, ze nemaji sanci, ale vidim to otevrene :).. docela se na ten zapas tesim. Ale letos uz sem se tesil na tolik zapasu a 90% za nic nestala.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si Carlo zas neslehne a neda tam Anelku.Jen dobre,ze ma opicak stop,ale zas nastoupi asi ten druhej opicak.Chelsea výhra doufam

Reagovat
66pepo66

Dufam, ze ti modri zadubenci prehraju.. city tentokrat prekvapivo drzim palce!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se dnes Clarets přiblíží k záchraně

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez si minimálně dvě šance vytvoří musí zachytat Hilario a řádit Drogba jinak to nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Hilário - Ivanovič Carvalho Terry Malouda - Ballack Mikel Lampard - Anelka Cole - Drogba

Given - Zabaleta Richards Lescott Bridge - Kompany De Jong Barry - Bellamy Tevez Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem ho chtěl na lávce, poslední zápasy se mu nedaří

Reagovat
Deywid

jj, a jemu by ten oddych len a len prospel

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany spíš na CB a Zabaleta v záloze...

Reagovat
Arbiter

Malouda na LB

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se tesim na Newcastle v nejvyssi soutezi

Reagovat
smazaný uživatel

Bridge Terrymu nepodal ruku...dalo se čekat....jak se na to režie soustředila

Reagovat
Arbiter

mě to třeba taky zajímalo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako jo, ale zdá se mi to přehnané sledovali je pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Bridge Čekám nějakej pěknej faul na Terryho, tak mě nezklam Wayne

Reagovat
Arbiter

aby pak Wayne nebyl přemotivovaný a nešel pod sprchy dřív, než by měl...

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyt kvůli tomu se na to dnes dívám

Reagovat
Arbiter

ty chceš, aby Wayne dostal červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Aby sestřelil Terryho!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

a pak to vypneš?

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně. Nebaví mě koukat na Serii A

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Wayne Terrymu ruku nepodal...

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal bych to samo.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Však já ho neodsuzuju a plně chápu...

Reagovat
Arbiter

tak tu ruku teda nepodal...

Reagovat
smazaný uživatel

Bridge

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ty prasata pískají na Bridge ?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověděl sis sám

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

oni na něj pískají

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml jsem si, že když si vedl Bridge míč, tak se spustil strašlivý pískot. Ale nejspíš to bude za to, že tomu děvkařovi nepodal ruku, jak to tady tak čtu.

Reagovat
Arbiter

no je to možné, jinak si to nedovedu taky vysvětlit...

Reagovat
herbage

Ta prasata

Reagovat
Arbiter

hrubasova poznámka měla aspoň úroveň...

Reagovat
herbage

? Jen opravuji pravopis

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji pane profesore

Reagovat
herbage

Není zač

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem vidlák, ale říkat "ta prasata" mi přijde prostě nepřirozené

Reagovat
Arbiter

Škoda Florant...

Reagovat
Chazy

Fans Chelsea dosahli dalsi urovne trapnosti, kdyby radsi se drzeli svy klasicky zapasovy cinnosti...neruseneho klidneho sezeni a poslouchani hroboveho ticha.

Reagovat
Arbiter

asi tě poslechli

Reagovat
Arbiter

škoda, škoda, šance máme, teď ještě proměnit

Reagovat
Arbiter

málem vlastňak

Reagovat
Arbiter

dvě mouchy jednou ranou

Reagovat
Arbiter

Krasně Braňo

Reagovat
Arbiter

prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps joooooooooooo

Reagovat
Arbiter

Joey jooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

parádně no

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypada? Nemam dneska net, stihnu jen druhou pulku matchu od 4... :(

Reagovat
Arbiter

jsme lepší, Joey poslal skvělý pas na Lampse a ten zavěsil

Reagovat
terry

To si ale dělá Mikel prdel, ne? A ti dva obránci? To je fakt bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry

Reagovat
smazaný uživatel

Riccy

Reagovat
Arbiter

Ale taky Hilário...

Reagovat
Tomekcz

Tevez

Reagovat
Arbiter

je pravda, že Mancini má klauzuli, že pokud se nekvalifikuje ManCity do LM, tak ho můžou vyhodit?

Reagovat
Arbiter

*

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bol zbytočný gól

Reagovat
Tsigi

Mikel, Terry, Carvalho a Hilario to dodělá - jeden z nejvtipnějších golu, které jsem letos viděl

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

moc pěkný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Terry s Carvalhem - dva šašci...ale aspon bude 2. půle zajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt trotli hoši nechápu tohle by Čech nepustil ani jednou ze sta pokusů

Reagovat
Arbiter

to nevíš, ale je to pravděpodobné...

Reagovat
Tsigi

já bych za vrchního šaška týhle akce pasoval Terryho teda, má zvláštní styl minule bránil Milita zádama a teď zas tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Goal attemps: 14-3

Goals: 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme 1-1

Reagovat
Arbiter

zbytečná chyba a zbytečný gól= zbytečné vyrovnání

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol byl doslova hilarious

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ku*va, jsme lepší, dáme pěknej gól, ale vzápětí si zas musíme nechat dát naprosto dementní gól Alexovi musí být na střídačce krásně

Reagovat
vitasrp

Ještě že máme toho tragéda Hilaria... Ten tragéd nejenom, že neumí vykopnout normálně balón, on ani nechytí takovouhle sračku doprostředka brány.. Jestli dneska ztratíme, jde to jen a pouze na jeho vrub.. S touhle postavičkou v bráně titul uděláme asi hodně ztěžka..

Reagovat
Arbiter

jenže nebýt těch chyb předtím, které byly taky strašné, nemusel by to Hilário řešit. Všichni ví, že to není top brankář, tak se podle toho mají chovat...

Reagovat
vitasrp

Fajn, ale tohle chytit, nezlob se na mě, prostě musí.. Posral to i Mikel, kterej to měl buď zpracovat, nebo odpálit zpět k jejich vápnu, nikoli to takhle debilně prodloužit vzad a podělat Terryho, dát výhodu Tevezovi a vytvořit soupeři šanci.. Jsme fakt kreténi..

Reagovat
Arbiter

musí, já vím

Reagovat
smazaný uživatel

Už to uznal i vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

ted obrana Chelsea vypadala trošku jako ta arsenalská...

Reagovat
honziss

Chelsea by si už konečně měla sehnat kvalitní dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Hilarious jak muze mit tym takovy urovne tak mizernou dvojku, to nepochopim. Hlavne ze platit Kalouovi 90000 tydne blby neni, ale mit za nejaky prachy kvalitnejsi nahradnika vecne zranenyho Cecha, to je problem.

Reagovat
Arbiter

věčně zraněného

Reagovat
Chazy

No na brankare jo, mas to rok co rok neco. Friedel si odchyta pet let bez prestavky.

Reagovat
Arbiter

ale věčně? Každou sezonu od proražení lebky něco má, ale není to nikdy nijak drastické. pod souslovím věčně zraněný si představím něco jiného...I u brankaře

Reagovat
Chazy

Ja prave ne, beru to tak, ze od brankare ocekavas celou sezonu bez zraneni. Kdyz ma kazdy rok neco, ma to jinou vahu. Kdyby brankar byl doopravdy vecne zraneny, muze se jit zahrabat.

Reagovat
Chazy

Ale nechme to, je to uplne nepodstatny, jde jen o vyklad spojeni, debilni diskuze..

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Terry zase ukázal svou extratřídu. Holt takhle hraje ten nejlepší stoper světa.

Reagovat
Chazy

Ale no tak, vzdyt to o nem snad ani nikdo netvrdi

Reagovat
smazaný uživatel

By ses divil

Reagovat
smazaný uživatel

No fakt to o něm tady spousta lidí tvrdí.. A když si dovolím něco proti tomu říct, tak to máš vidět ty reakce..

Reagovat
smazaný uživatel

Tady spousta lidí netvrdí, že je nejlepší stoper na světě, ale pouze hají, že není takovej tragéd, jak se tady snažíš každýmu podsouvat ty... A holt se mu v posledních zápasech příliš nedaří...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor já o něm netvrdím jakej je to tragéd.. Je to celkem kvalitní stoper, ale rozhodně to není nic extra.. Jsou prostě lepší stopeři.. Terry je tak maximálně v Top20 a tam se taky nedostane jen tak nějakej nazdárek.

Reagovat
smazaný uživatel

"celoživotně tragický Terry"

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti stoperům Interu a některým z Chelsea je tragický. Navíc v poměru ceněnosti a kvality je to snad nejhorší hráč na světě..

Reagovat
Tsigi

tak tys do toho zakomponoval takový kraviny jako že Cordoba je lepší, pak se nediv

Reagovat
smazaný uživatel

Není snad? Córdoba je výbornej stoper.. To už je hodně subjektivní, přiznávám..

Reagovat
Tsigi

Dost pochybuju, že jsi v posledních pár letech někdy viděl Cordobu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Vždyť teď hraje za Inter často..Třeba teď se Sampdorií.. Mně se líbí jak hraje je říznej, malej ale stejně výborný hlavičkář.. Akorát nemá moc dobrou rozehrávku, ale na co by jí měl dobrou, když má většinou vedle sebe Lúcia?

Reagovat
Tsigi

nemá výběr místa, dřív to doháněl rychlostí, ale ta už mu taky odchází, rozehrávku má mizernou a je malý, naprosto průměrný fotbalista - nejlepší léta má za sebou a i v těch nejlepších se Terrymu zdaleka nerovnal

Reagovat
vitasrp

A nechápu taky, jak může Mikel takovýmhle způsobem podskočit balón, když u něj není zhola nikdo, má dvě hodiny času a on to stejně vyřeší tak, aby z toho soupeř měl šanci skórovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Střídat brankáře Hilário dolů do brány fanynka, řada 13 sedadlo 7

Reagovat
smazaný uživatel

hilario za ten gol nemohl tevez to trefil sice pomalu ale perfektne mic umistil, za ten gol moh predevsim mikel kterej naprosto neatakovany hrozne odhlavickuje a terry ktery je posledni zapasy totalne tragicky

Reagovat
miky10

„perfektne mic umistil” přesně doprostřed to šlo, to bych chytil i já, je jasný, že chyba byla už i jinde, ale tohle byla fakt konina největšího kalibru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc čutaná zatím, hráči tam jenom chodí

Reagovat
Chazy

Holt italsky fotbal zavedeny v Anglii, co bys cekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to promiň, ale i zápas o střed tabulky má v calciu větší tempo, než dnešní zápas dvou "gigantů".

Reagovat
Chazy

Fajn.

Reagovat
Tsigi

a i tohle stačí na vedení v lize

Reagovat
Chazy

Vzdyt ja porad rikam, ze letos je to snad nejhorsi sezona PL za posledni roky. Snad jen tri tymy v PL hraji nad svoje moznosti, z tech co bojuji o titul ani jeden. Kdyby MU hralo jako minuly roky, uz ten titul ma jisty,kdyby CFC hrala jak za Mourinha, tak take.. Pretahovana o to, kdo bude min tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Za cenu obrovských výdajů a neperspektivity... No neber to.

Reagovat
Chazy

Ono je hlavne luck, ze nemaji letos zadnou konkurenci, minuly roky by CFC s timhle prvni nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Cole zatim super

Reagovat
miky10

tak zatim hrůza...jsme opticky lepší, dali hezkej gól, ale ta minela......ZLEPŠIT!!!

Reagovat
Arbiter

tak to zkusím ještě jednou- neví někdo, co je pravdy na tom, že má Mancini ve smlouvě klauzuli, že když když nedá LM, může letět?

Reagovat
Chazy

The Whites udrzet..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

I bez Wise a Poeyta to jde! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za nezájem o Bellamyho

Reagovat
Chazy

Rek bych, ze ten uz si musel Manciniho definitivne ziskat. Takovyho hrace v Italii tezko videl.

Reagovat
terry

Už běž do hajzlu, Hilário.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikele jdi do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co Arbitere, to je překvapení co

Reagovat
Arbiter

stejně si stojím za to, že to bylo nepravděpodobné...Ale co, zatím jsou v h*jzlu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro tebe coby modrého zaslepence to možná nepravděpodobný bylo, ale stačí se na to podívat nezaujatýma očima

Reagovat
Arbiter

zaslepence no já jsem tady spíš dával na statistiky

Reagovat
Arbiter

navíc v tom zápase jsme, co se tlaku do předu lepší, rozhodují dneska naše totálně zbytečné chyby, které se u nás jen tak nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ty se dali čekat. Terry, Hilario, Mikel, všichni to zatím potvrzují.

Reagovat
smazaný uživatel

Daly*

Reagovat
Arbiter

stejně jako se dalo předpokládat, že Drogba bude proměňovat

Reagovat
Arbiter

já budu sprostý

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy

Reagovat
Tomekcz

ole ole

Reagovat
terry

Tohle se dalo pískat.

Reagovat
terry

Ale je to stejný jak s Kalouem na Interu.. kdyby to tolik nepřihrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Hilario je fakt traga....

Reagovat
Alessandro24

Bridge nepodal ruku Terrymu http://www.youtube.com/watch?v=AjwEtC-cNOI

Reagovat
rufus

Dobře udělal. A ta reakce fanoušků Chelsea je ubohá, prostě je to stejnej plevel jako Terry samotnej.

Reagovat
terry

Dík. To je rychlost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak malej kluk

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

A ne snad?

Reagovat
herbage

Chápu oba dva. Myslím, že oba by na to nejraději co nerychleji zapomněli, jenže média se v tom musí pitvat a dál to rozebírat

Reagovat
Chazy

Holt ta manchesterska rivalita tak velka neni, pekne si pomuzou k uspechum.

Reagovat
Arbiter

Joe Cole dole

Reagovat
terry

Nekomentuju. Navíc ani nechápu toho Bellettiho.

Reagovat
Arbiter

tak dopředu bude lepší než Mikel, navíc ten nese vinu za gol...

Reagovat
terry

Stažení Mikela chápu, ale mělo se to udělat jinak. Když proháváme 1:2, nemá cenu tam dávat post za post DM, ale měl tam jít Sturridge, dozadějc by stáhl Ballack.

Reagovat
smazaný uživatel

To je směšné, proti Interu Kalou a teď Cole...Carlo má asi cit pro černou humor...

Reagovat
herbage

Matt Bellamy A Craig samozřejmě taky

Reagovat
Chazy

Reagovat
herbage

A hráči Chelsea si můžou broukat: Our time is running out, our time is running out

Reagovat
terry

Tevez je asi domluven s Waynem.

Reagovat
Arbiter

tohle jsem nepochopil...

Reagovat
terry

No jak vylítnul na Terryho.

Reagovat
Arbiter

nepochopil jsem spíš tu reakci Teveze...

Reagovat
Chazy

Nesnaz se chapat Teveze, on fakt patri mezi ty nejhloupejsi v EPL.

Reagovat
smazaný uživatel

A vybral si k té potyčce sobě rovnýho hlupáka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Jo tak. No říkám, že chce pomstít Wayna.

Reagovat
Tomekcz

jen at se porvou

Reagovat
Chazy

Jak letos koukam na CFC, furt me napada otazka.. Je tu nejaky fan, ktery by byl vylozene rad za pritomnost Ballacka? Mne by takovy hraac v tymu fakt stval. U Drogby chapu, prejdu jeho lidsky nedostatky a schovam je za prinos tymu, to sem zvladal u Ronalda taky.. ale ten Ballack, to je navic tak zbytecnej hrac. Jeho pusobeni je od zacatku do konce nevydareny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem fanda CFC, ale máš recht.

Reagovat
terry

Loni to byl jeden z klíčovejch hráčů, ačkoliv já sám jsem to absolutně nechápal. V létě jsem chtěl ale jeho odchod, protože přesně tohle jsem čekal. Bohužel tam nikdo jiný není.

Reagovat
herbage

Tak mně Ballack neštve a myslím že hrál dobře, tedy zápasy co jsem viděl. Souhlas ale, že tkaový Essien by byl na jeho místě lepší. Ballack se snad vrátí do Bundesligy

Reagovat
Chazy

Tak takhle, Ballack dokaze zahrat dobre, ale jaky to ma smysl, kdyz vedle nej je Lampard. Od doby co prisel, tak byl problem je dat do sestavy najednou a porad to neklape, Gerrard - Lampard v repre je to samy. Ja nerikam, ze je to o nicem hrac, ale z pohledu jejich tymu proste ano. Navic se od zacatku netaji tim, ze si sel hlavne vydelat,ma uz vek, mohl by uvolnit misto..

Reagovat
terry

Snad v létě.

Reagovat
herbage

Tak s tím Lampardem máš pravdu. Já když vidím Ballack hrát za Německou repre, tak bývá pravidelně nejlepším hráčem na hřišti, prostě má skvělej přehled a dobře diriguje hru. Měl jí do týmu, kdy by byl ústřední hvězdou, ale on dokáže i tvrdě pracovat a být zkrátka tím řadovým dělníkem, i kdžy jeho výkony jsou pak poloviční

Reagovat
Chazy

Reagovat
Arbiter

jelikož je zraněný Essien, tak jsem za jeho přítomnost v týmu rád...

Reagovat
Chazy

Nefualoval a ma za to redku letosni sezona je trapna..

Reagovat
Chazy

Ale nasel bys spoustu lepsich variant na ten post.

Reagovat
Arbiter

souhlasím ale v zimě to asi moc nešlo, měli jsme náběh na ban a koupit někoho v zimě, hrozilo nám, že ten ban budem mít na hodně dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro CITIZENS

Reagovat
terry

Ancelotti teda dneska těma střídáníma překvapuje.. Poprvé mu snad teče pořádně do bot.

Reagovat
Arbiter

Carvalho-Kalou, takže Ivanović do středu a Belletti na RB...

Reagovat
Chazy

Tak to Whites zase posrali..

Reagovat
smazaný uživatel

červená

Reagovat
terry

To si děláš prdel, ty ****!!!

Reagovat
Chazy

Nefualoval a ma za to redku letosni sezona je trapna..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

ole ole penalta

Reagovat
terry

Na jedný straně nepískne penaltu, která se dala pískat a teď si vymyslí tohle, zmrd! Stamford Bridge poprvý v sezoně padne.

Reagovat
herbage

ManCity je jedinej tým lize, kterejj dokáže proti vám přeplatit rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

vymyslí ? jasnej faul

Reagovat
terry

Děláš si prdel?

Reagovat
-Kopy-

Ne, on jde sám na kasu on ho ze zadu do něj naběhne, není o čem

Reagovat
terry

On do něj nenaběhl, vlastně se ho ani nedotkl.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
C0br

Vlastne tam vubec nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

Reagovat
herbage

Co se tam děje?

Reagovat
smazaný uživatel

Hilario a rozhodčí rozhodli zápas.

Ten dement by měl sežrat píšťalku.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by pískli v GL, ale v PL? Koukám, časy se dost mění

Reagovat
Chazy

No, ale slapaky na mic, spousta duraznych souboju se nepiska. Ale posuzovani situaci ve vapne se v PL zmenila hodne, coz me docela mrzi..

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu říct, že PL úrovní pomalu ale jistě klesá.

Reagovat
Chazy

Nepochybne. Fotbal obecne jde dolu.

Reagovat
Chazy

No to si delas prdel. Ten zapas rozhodl Hilario, Terry a Mikel, CFC nemela na to srovnat, rozhodci jen napomoh vyssimu skore.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl písknout penaltu pro Chelsea, tady penaltu pískat nemohl, měl dát žlutou za simulování, jestli něco.

A vždyť píšu, že rozhodl i Hilario.

Reagovat
afc

to je fantazia

Reagovat
herbage

Přej a bude ti přáno. Neměli bychom být zlomyslní nebo dneska Arsenal padne

Reagovat
afc

ak by sa dnes to nejak podarilo uhaluzit,tak do konca ligy to bude este riadna divocina.

Reagovat
herbage

No jesti se tak v půlce duba vrátí Robin a mezitím se rozehrajou Nicklas s Eduardem, tak by to mohlo být ještě nadějné. Eduardo pro domácí zápasy a LM, Bendtner proti týmům jako Stoke. Snad dneska nenastoupí jako křídla Rosa s Nasrim, protože pak by nebyl žádný záložník do ofenzívy na střídání. zkusil bych od začátku Thea nebo Carlose, protože je nutnej jedno přímočařejší a gólovější křídlo při absenci Andreje

Reagovat
afc

Dnes to bude hlavne o trpezlivosti a koncentracii celej obrany.Obavam si ich standartiek.V tom sme majstri.Inkasovat po Delapovych autoch.Nasri proti Sunderlandu zahral konecne vyborne,takze asi zacne v zaklade.Na kridlo by som asi dal Walcotta.Tomasek s Ebouem by to mohli v 2 polcase rozhybat.

Reagovat
herbage

Přesně tak bych to viděl i já Hliník - Bacary, Sol, Verminátor, Gael - Alex, Aaron, Cesc - Theo, Niklas, Samir, střídání Rosa, Eboué, Vela

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej dive

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemůže být náhoda. Úmyslné poškození Chelsea.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem přehnal. Prosím smazat.

Reagovat
herbage

Teď si můžeš klidně vsadit, že už to nikdo nesmaže

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej je kurs?

Reagovat
Lovec

Reagovat
terry

Ne všichni fanoušci Chelsea jsou idioti.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Tsigi

Tvrdá anglická liga

Reagovat
Chazy

Tak co piskne rozhodci neni o lize, letos je to s nima spatny, tech chyb je hodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je fraška tohle...červená karta nevim no

Reagovat
terry

Ach jo. Kde jsou ty časy, co jsme měli nejlepší obranu v Evropě, dostávali jsme 20 gólů za sezonu. To bylo nemyslitelné, abychom inkasovali 3 góly a ještě k tomu doma!! Kde jsou ty časy.

Reagovat
terry

Tak to by mě zajímalo, jak budem příští tejden hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tahle byla v celku jasná no

Reagovat
afc

Miško Ballack red

Reagovat
smazaný uživatel

Z Chelsea budou brzo Reds

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bože můj...to už je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ten titul si letos nikdo nezaslouží. A nakonec to zase vyžere manU, už to vidím.

Reagovat
Lovec

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

De vidět jak je Čech důležitej pro tým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CHELS JE PI.. A BUDE EšTE VO VACSEJ KED VYLETIA AJ Z LIGY MAJST.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je tam, kam ty jsi se ještě nikdy nedostal a přitom by jsi tak chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tam bol ked ty si tu ešte nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Každý se musí narodit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov...

Reagovat
Arbiter

debil Ballack

Reagovat
Chazy

Ty jsi za nej rad!

Reagovat
Arbiter

nemá smysl o tom debatovat, jiný výklad spojení

Reagovat
Chazy

Reagovat
Tomekcz

Papa Ballacku

Reagovat
smazaný uživatel

teda nestačím zírat... čekal jsem v pohodě výhru chelsea proti takovým tragédům jako je city...absolutně nechápu co golman jako Hilario dělá v chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Nažerte se všichni haters Chelsea

Reagovat
herbage

Ham, ham

Reagovat
smazaný uživatel

Chutné menu, mohl bych jíst dvakrát týdně.

Reagovat
terry

Taková ostuda. Dostat doma proti týmu, kterej celej zápas útočí ve dvou lidech, trojku, to je kumšt.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
mickey mouse

zrovna když nejvíc chci ať Chelsea vyhraje No nazdar United budou mít titul a City budou 3-4 . Kdyby byl v brance Čech tak věřím tomu že 3 góly nedostanou.Jen ať jim dá Inter bůra

Reagovat
mickey mouse

tak už 4

Reagovat
terry

Ten Given je úžasnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ten Ballack je neskutečnej Německej debil.. Jak si může dovolit dostat takovouhle redku.. At táhne, smahnout mu pořádně tučnou pokutu a je dobře, že si pár zápasů odsedí na lavičce... Protože na to poslendní dobou nemá.. Jenže ten Italskej dědek, co mám mimochodem parodovat trenéra, ho tam furt bude stavět.. Jak mně už leze na nervy...

Reagovat
herbage

Ještě že Hiddink už podepsal Turecku...

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

hlavně bych souhlasil s tím ,že už na to prostě nemá

Reagovat
Chazy

Rada pro Manciniho - Adebayora pustit klidne zadarmo, Teveze navzdy v zakladu. Ten rozdil je neskutecny.

Arbitere - snad dneska vidis, pro rikam, ze je Given nejlepsi v EPL. V prvnim zapase chytl za stavu vedeni o jeden gol penaltu, dneska opet rada zakroku. Fantastcky vykopy a cteni hry, nepokazil zadnej centr. Brankar svetovyho formatu.

Reagovat
terry

On Arbiter říká něco jiného?

Reagovat
Chazy

No kdysi se se mnou hadal v porovnani jeho a Cecha :)

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

nikde jsem nezpochybňoval, že je Given skvělý

Reagovat
Chazy

Ale on je nejlepsi :P

Reagovat
Arbiter

když myslíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Je nejlepší na světě

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Reagovat
herbage

Ade zadarmo? Já právě začínám pochybovat, jestli je dobře že ho Arsenal pustil, ale asi jo

Reagovat
Chazy

Vy byste ho potrebovali vic, Man City ted nehraje tak, ze by se jim takovy utocnik moc hodil :).

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas říkám bejt tam Čech vypadá to jinak Věc názoru a nikdo nemá pravdu v tom když řekne že ten a ten je nej....to je jako kdyby ses zeptal jestli je lepší Rooney nebo Drogba a tak...taky je to věc názoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney a Drogba vec nazoru?..momentalne se zadnej utocnik Rooneymu nerovna, ani Drogba, ani nikdo..

Reagovat
Godwinson

ještě, že na to nekoukám :) co to ten Dean s tim Belletim vyved?

Reagovat
Godwinson

Bellettim

Reagovat
vitasrp

Jinak rozhodčí je zase zmrd utkání, ale to už je poslední dobou docela normální, že prostě pánové v černém snad neodpískají dobré utkání.. Fakt paráda..

Reagovat
terry

Tak to běžte do hajzlu, jestli si necháte dát doma čtyři góly.

Reagovat
Arbiter

tak se dvěma obránci, se divíš

Reagovat
terry

To mě nezajímá, stejně neměli šanci vyrovnat..

Reagovat
smazaný uživatel

zhasněte lampiony

Reagovat
Tomekcz

ole ole ole BURA to chce

Reagovat
vitasrp

Sack him in the morning!!!!!

Bring back Mourinho, bring back Mourinho, bring back Mourinho!!!!

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

Reagovat
anonym

Only Hiddink

Reagovat
terry

Blbost.

Reagovat
anonym

Blbost by byla přivést zpátky toho arogantního kašpara.

Reagovat
terry

Hiddink nepřijde, nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Me.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že se Jose dívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Dean si asi teď myslí, že když nám pískne penaltu, že se všechno zapomene.

Reagovat
Chazy

O to mu asi tezko jde.

Reagovat
terry

Já vim.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je zas tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám rozhodší to chudák fakt nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí...pískl obě penalty neprávem podle mého názoru...tak nevim no

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea totální výsměch ropákům

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodči je šašek, když už to je rozhodnuty, tak dá chelsea takovou penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že mi vypadl stream, 4 góly je i na mě příliš... Buď Carlo začne něco dělat nebo ať táhne do pr*ele... Už mi taky se*e, stejně jako současná Chelsea... Ať dopr*ele když už máme trpět ty zas*aný naplaveniny a nesympatický hráče a střídání trenérů, ať dop*dele hrajem pěknej fotbal a titul máme každoročně už v březnu... Tohle mě fakt nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

emoce...

Reagovat
Chazy

V sestave Pompey Ricardo Rocha, dneska to bude zabavny den

Reagovat
terry

Škoda, že Hiddink s tím podpisem Turecku ještě chvíli nepočkal.

Reagovat
Arbiter

jediné, co mě tak trochu uklidňuje je, že pořad vedeme ligu a že se blíží návrat bizona

Reagovat
Chazy

A ze vas ceka utkani na Old Trafford, Spurs a Liverpoolu?:)

Reagovat
Arbiter

píšu snad něco o tom, že mě něco zneklidňuje? Píšu jen to, že mě něco uklidňuje

Reagovat
Chazy

To neni podstatny, mne slo hlavne o to na tohle upozornit :-)

Reagovat
Arbiter

o co se snažíš mě nezajímá

Reagovat
Chazy

Co te (ne)zajima taky neni podstatny

Reagovat
Arbiter

zalez

Reagovat
terry

S tímhle nás MU roznese.

Reagovat
Arbiter

uvidíme, snad se dáme do kupy...Jinak, chtěl jsi po mě něco snad před dvěma dny (myslím čtvrtek večer) ?

Reagovat
terry

Něco asi jo, ale už nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Neroznesou nás...bude Čech bude Essien a bude Titul

Reagovat
Godwinson

tušim, že po Wiganu byla vlna paniky taky všude ...

Reagovat
terry

Vždyť od tý doby to jde z kopce.

Reagovat
Godwinson

z jakýho, že kopce? co to zase je :)

Reagovat
Tsigi

MU momentálně těžko někoho roznese

Reagovat
Tomekcz

no jo Romane Sejk ma vic dolacu

Reagovat
Lovec

Címa Nový Hudynho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se číst.

Reagovat
Lovec

?

Reagovat
smazaný uživatel

Címa27.02.2010 15:27

To jsem přehnal. Prosím smazat.

Reagovat
Lovec

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tedy srovnání s Hudynhem?

Reagovat
terry

Jak můžou dostat ambice Chelsea na titul vážnou trhlinu, když pořád vedeme ligu?

Reagovat
vitasrp

Jsem ale rád, že se čím dál tím víc ukazuje, že ti kašpárci v obleku rozhodčích jsou prostě a jednoduše ostudou fotbalu.. Už nezáleží na tom, co je podle pravidel přestupek a co by se tedy mělo pískat, ale visí to na tom, co tito lidé vidí, co odpískají a co si i vlastně troufnou odpískat.. Jsem rád, že penalta, která vůbec neměla být, definitivně pohřbila naše naděje a co víc, ještě přinesla neuvěřitelně směšnou červenou kartu pro Bellettiho.. Na Interu zase jasná penalta a červená pro Samuela nepadne.. Fotbal je čím dál větší loterie, ať už to kurva někdo zastaví!!

Reagovat
Chazy

Sakra puvodni myslenka byla, ze rozhodci je ten triadvacaty hrac, jehoz slovo vzdycky plati, je nezpochybnitelny, nesmi se proti nemu protestovat a nesmi se rozhodci za svoje rozhodnuti a chyby bezopravnene napadat. Chovat se k nemu s uctou a respektem a uznavat jeho praci. Ne na nej co kolo nadavat. V tomhle se fotbal dost zkazil, v rugby je to jiny.

Reagovat
Arbiter

na druhou stranu pokud mají takovou zodpovědnost, mají se podle toho chovat

Reagovat
vitasrp

Až rozhodčí budou pískat, co mají, rozhodovat tak, aby se skutečně hrálo podle pravidel, budu je respektovat.. Jenže oni si hrají vlastní ligu, rozhodují zápasy, a to všechno se v poslední době sešlo v enormním množství.. Stačilo mrknout na LM, co tam všchno šlo posrat, to bylo až k neuvěření.. Přitom by stačila pomoc techniky, všechno by se zpřesnilo, nebylo by téměř co vytýkat, proč nadávat a rozhodčí by měl důvěru i respekt.. Mě jejich výkony poslední dobou deptaj..

Reagovat
Chazy

Protoze to vidis nechutne jednodusse. Muj kamos je rozhodci, rekneme zacinajici rozhodci na trochu vyssi urovni nez uplny amater, pravidlum rozumi jako nikdo, umi je zpameti, fyzicky je pro praci skvele pripraveny, na zapasy se pripravuje, zadnej neodflakne, odvadi maximum a... stejne ty chyby dela. Dela je pravidelne, dela je kazdy, snazi se z nich poucovat, ale bude je delat dal. Rozhodci maj tezkou praci. Utocnik netrefi prazdnou a rozhodci udela chybu, zapas ovlivni stejne, jen rozhodci to dela s dobrym umyslem. Rypat umi kazdy, ale je to smesny. Fotbal se zrychluje, hodne zrychluje, maji to tezky.

Reagovat
Chazy

A s tou technikou - do fotbalu nepatri.

Reagovat
vitasrp

Blbost..

Reagovat
Chazy

Do fotbalu chyby patri, je to sport. Chapu techniku v tenise, tam je tech spornych situaci 20 za zapas a rozhodcich je nekolik, takze to neshazuje jejich autoritu, kdyz se nedari, stejne je delaji i dalsi. Navic jsou na kazdym tenisovem zapase nahradni rozhodci a kdyz ma hrac zajem, muze se pripadne nahradit nejaky z nich. Do fotbalu ne ne ne..

Reagovat
Chazy

A hlavne - v tenise je vzdycky jasny, jestli to byl out nebo in. Ve fotbale jde poznat jen jednoznacna simulace, ale jak velky je kontakt aby hrac spadl je slozity urcit. A 5cm ofsajd ti sotva pomuze, takze kdyz takovy gol padne, obcas je skoda ho neuznat.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vitasrp

Proto by se jim snad mělo nějak pomoct, ne?? Protože vůči člověku, kterej dělá chyby, podělá ti zápas nesmyslným rozhodnutím a shodí ti celou tu tvojí dřinu asi těžko budeš cítit nějaký respekt.. Pokud na to sám člověk už nestačí, je na Fifě, aby mu nějakými technickými pomůckami pomohla.. Fotbal má být fotbal, ne loterie, kdy jenom čekáš, co rozhodčí pískne a co ne..

Reagovat
Chazy

Kdyz nedokazes mit respekt k rozhodcimu i presto, ze udela chybu, nehraj fotbal.

Reagovat
vodka

pláč fana CFC je fakt vtipný... Problém je, že hráči začali podvádět a hrát unfair jako první, rozhodčí to mají čím dál víc složitější a respekt vůči nim už není vůbec žádný... Je na ně mnohem větší tlak a po každém i když jen trochu sporném rozhodnutí na něj naletí 5 hráčů a tváří se jak kreténi, že nikdo za nic nemůže a vlastně se nic nestalo...

Reagovat
Chazy

Ono se holt lip fnuka a fnuka, kdyz mas na koho vsechno svest..

Reagovat
Arbiter

pláč

Reagovat
vodka

nikoliv konkrétně v tom příspěvku na který sem reagoval, ale celkově víťovy příspěvk,y ve kterých kritizuje všechny a všechno... nebaví mě to číst...

Reagovat
Arbiter

jednoduchá rada- nečti je

Reagovat
vitasrp

Však to nečti.

Reagovat
Chazy

Obcas si soucasti diskuze a clovek to precist musi, ale fakt potrebujes ziskat nejaky nadhled, si strasnej fnukal.

Reagovat
vodka

tak tak, fňukal je nejvýstižnější slovo... nějak poslední rok ztrácím vyjadřovací schopnosti... nevim, žeby už stařecká demence?

Reagovat
Chazy

U tebe je to o te pretrvavajici hladine alka v krvi, ty uz si ani nemuzes zdravy rozum pamatovat :P

Reagovat
vodka

náhodou, od 29. 1. sem neměl ani jedno okno... za poslední 2 roky asi rekord...

Reagovat
vitasrp

Po zápase určitě...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Co se deje ted? :)

Reagovat
Arbiter

nic, prohráli jsme, dostali dvě redky a pořad vedem ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo... To jsem si zas zkazil odpoledne... Tak holt snad příště... Dneska jsem znechucen...

Reagovat
Arbiter

já mám ples, takže zapomenu

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu ven, je tam krásně, provětrám hlavu Třeba tenhle zápas někomu otevře oči...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
FuckT

Wilshere 2 krat v zaklade... len skoda,ze Weissovi nedal tu sancu este ani raz...a este povie taku pi.vinu,ze ho che aj 2 sezonu :D:D

Reagovat
supervizor

pro dementní fanoušky chelsea co pískali na Bridge

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Godwinson

tak se nediv, přece nebudou pískat na Terryho :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

no možná by se vzpamatoval

Reagovat
Godwinson

pískali, protože si neohlídal starou, no ... taky důvod

Reagovat
supervizor

no, když si zhrnu to co o ní vím, tak to bude pekna pi..

nicméně pískat proti hráči, který odešel jen proto, že pro něj nezbylo místo a nikdy nic neřekl proti chelsea ani proti Terrymu i když bůvody měl

Reagovat
Godwinson

to máš pravdu ... já neřikám, že je to dobrý, jen píšu, že to zase není tak k překvapení :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mircu5

Neříkám nic...4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...škoda, že som to nevidel, ale až tak ma to netrápi - nasledujúcich 48 hodín - SVK-FIN, Spurs-EFC, AV-MU, CAN-USA Nádhera.

Reagovat
Godwinson

hlavně to poslední bude nádhera :))

Reagovat
smazaný uživatel

Užijem si všetko...Vlastne si ani neviem vybrať čo viac, ale pravdepodobne logicky zvíťazí hokej

Reagovat
FuckT

jj sportovo je to teraz perfect...a hokejisti robia radost...s Kanadou sa sice prehralo ale hambit jak Fini sa nemusia chalani

Reagovat
mickey mouse

Zlatý Čech.Ancelotti - nový Scolari ?

Reagovat
vodka

Jde vidět, že když Mancini nestaví přizdisráčskou taktiku a postaví tam tři běhavé hráče a do středu de Jonga, tak můžou porazit naprosto kohokoliv...

Hughes si ten tým zkrátka postavil na takový fotbal...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

On na to časom možno príde...Dvakrát vyklepnúť CFC, to som od MC pred sezónou nečakal.

Reagovat
vitasrp

Jinak poslední dobou mi připadá, že Carletto z lavičky vysílá čím dál víc signálů, že na koučování CFC nemá.. Tohle ještě asi taky dopadne katastrofou..

Reagovat
Godwinson

nebuď zase až takovej pesimista, jedna vlaštovka jaro nedělá :)

Reagovat
terry

Jenže ono už je to celý hejno. Aby nenapodobil Scolariho.

Reagovat
Godwinson

já nevim, tyhle řeči po každý prohře se mi moc nelíbí ... poslední zápasy jsem sice moc neviděl, ale na Evertonu rupnuli i United a v Miláně se nedalo čekat roznesení domácích .... spíš bych to viděl tak, že je taková prohra zase trošku probere :))

Reagovat
terry

Když si většinu zápasů neviděl a pak vypíchneš tyhle zápasy, to je těžký..

Reagovat
Godwinson

ne většinu, ty poslední tři ... po kterejch předpokládám píšeš plky, který píšeš ...

Reagovat
terry

Píšu je skoro pořád.

Reagovat
Godwinson

potom nevim, proč je uznačován vitasrp za největšího fňukala ... ale to je fuk, jen takový "řeči" po každý prohře nemám moc v lásce, no nic ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě dnes tak neskutečně točil, sedí tam jak dědeček hříbeček, žádný emoce, nic... Ty vole, já snad začnu vzpomínat na Mouřenína...

Reagovat
terry

Já už vzpomínám. Ale to už dýl, hlavně na obranu.

Reagovat
FuckT

Mourinho je best...dokaze zvladnut hviezdy snad najlepsie z trenerov...

Reagovat
Tsigi

Název Filmu : Carlo prozření

po trénování Juventusu a AC se Carlo dostává do anglického gigaklubu, který již 3x v dějinách vyhrál titul a zjišťuje, že na to nemá :

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre moje tipy

Reagovat
herbage

Čtyřistaněconěco pro můj tip: Go, šejci, go...

[reagovat]

Arbiter

27.02.2010 11:45

bylo by to překvapení...

[reagovat]

herbage

27.02.2010 11:49

Jako s Evertonem? Tož ať klidně je Ropné derby jistě rozhodnou souboje Tevéz vs Hilário

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

a já si stojím za svým

Reagovat
honziss

Šejci si museli uvědomit blbost, jakou udělali, když dosadili Manciniho, když teď podplácí FA, aby dávala distancy hráčům, kteří nemají co dělat v základní sestavě (Vieira, Adebayor). Protože tohle je jediný způsob, jak dosáhnout toho, aby je taloš do základu nestavěl. Jsem rád, že to nese ovoce a snad to vidí i Mancini.

Reagovat
smazaný uživatel

svata pravda, jinak Barry me dneska prekvapil, ale jak odesel Bridge a prisel Santa Cruz, hralis me v deseti..

Reagovat
FuckT

uz ma zacina ten Coyle srat

Reagovat
smazaný uživatel

A čím? Že zase Vladenko nenastúpil od začiatku? Veď minule nič nehral

Reagovat
FuckT

pocuvaj homosko vladenka ti mam v pici...mna sere on lebo si myslim,ze je to kokot...a zato,ze hrava Elmander...

Reagovat
FuckT

a to s tym,ze minule nic nehral...ten zapas som videl...a kym nedosla vichrica tak hral dobre...ale v snehu on toho vela nenahra...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

Reagovat
smazaný uživatel

Takže radepur nepomohol?

Reagovat
FuckT

skusas nove slovicka ??mohol by si ich predtym aj vysvetlit

Reagovat
smazaný uživatel

Google it

Reagovat
FuckT

mam to v pi*i...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss po polčase nastúpi na ihrisko a šupne tam 2 banány

Reagovat
smazaný uživatel

Tak šupol tam ten Vlado tie 2 góly alebo nie? Prestávku som nevidel

Reagovat
FuckT

vlado ani nenastupi...ked sa vyhrava tak zbytocne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bóže, ten Elmander tam furt mátoží

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne ten tragéd z Ikey odchádza, Klasnič ideš.

Reagovat
FuckT

inac ma zaujima jak sa taky striedajuci hrac citi...co ma v hlave...ze dobre Bolton 1:0 tak to ma byt....alebo kur*a Wolverhampton dajte na 1:1 a mozno nastupim... XD

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lee je fantastický, kam sa na neho Párky v Ginu hrabe. A to asi nemusel piť ten džús z mačiek

Reagovat
FuckT

ty musis byt fuckt dobry ko*ot...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klasnič Mohlo byť po zápase

Reagovat
FuckT

nice experience...Weiss pozbiera par skusenosti ake to je byt taktickym striedanim :D:D

Reagovat
vodka

ty si fakt marný, až to bolí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

mozno by to zabolelo teba,keby sa pozname ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

to mě vyhrožuje nějaký tomáš ťažký?

Reagovat
FuckT

skoda,ze to neni moje meno...Tomas Tazky ma 2 roky ;) ale ani toho by si nedal...

Reagovat
vodka

co nadělám no... holt se budu muset celý život bát, až si na mě někde za rohem počkáš... nevím jak to břímě unesu, ale musím být silný...

Reagovat
smazaný uživatel

footballmanager2010.blog.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Pani redaktori, Carling Cup Final preview nic???

Reagovat
smazaný uživatel

A načo? Kedy tu boli preview na pohárové zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Podle anglického plátku Daily Mail je 25letý kanonýr Marouane Chamakh krůček od podepsání čtyřleté smlouvy s Arsenalem. Maročanovi v létě končí kontrakt v Bordeaux.

A nedaj s tim pokoj a nedaj...

Reagovat
papos182

Tak vetsiho adepta na jeho ziskani nez Arsenali nevidim...

Reagovat
smazaný uživatel

to je možný, nicméně nehledě na to, že ho opravdu nechci, mě docela štve, že se o tom tolik naapíše... prostě pro plátky je to nějaký zlatý důl nebo co...proste "bomba" přestup. Dělá se z toho, jako kdyby k nám měl přijít Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, na tý expresce asi všichni vydělali majlant...

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo samozřejmě obrazný a přehnaný... ale myslím, že zrovna tys to pochopil a jenom sis tak rejpnul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona je neděle prostě nevděčná. Pokud někomu nezlámou nohu, tak není o čem psát, proto se píšou i ty bezvýznamné spekulace. Buď rád, že tu nemáš článek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes třetí chyba tuto sezonu a ani z jedné nepadl gol. Klikař

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič ten by se nám do MU krásně hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Teda Luko, co to bylo zas za haluzárnu?

Reagovat
smazaný uživatel

14:44 Ramseyho zlomenina potvrzena

Trošku černý humor ten nadpis, zlomenina potvrzena...

Reagovat
smazaný uživatel

OT:5:05 Liverpool sleduje dva hráče z Francie

Kouč Reds Rafa Benitez má zájem o dva obránce hrající ve Francii. Prvním je 24letý stoper Lille Adil Rami, konkurentem mu ale bude Marseille. Druhým je 28letý pravý bek Rod Fanni, který hraje v Rennes. O toho má zájem i Sunderland.

No tak Rami je vynikající stoper, ale opravdu potřebuje Liverpool zrovna stopera? Fanni bude hrát asi tak kde, když napravo hraje Johnson? Taky na stoperu? To by byla škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

"There was absolutely no malice in the challenge. I would never, ever go out to hurt a fellow professional. I am deeply upset that Aaron has suffered such a bad injury and my thoughts are with him." Ryan Shawcross

"I would like to send him my best wishes too for a speedy recovery."

Reagovat
smazaný uživatel

Landoneee

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa: Friedel, Cuellar, Collins, Dunne, Warnock, Ashley Young, Milner, Petrov, Downing, Heskey, Agbonlahor.

Man Utd: Kuszczak, Rafael Da Silva, Vidic, J Evans, Evra, Valencia, Fletcher, Carrick, Park, Owen, Berbatov.

Reagovat
Lovec

Škoda toho Evertonu... ve druhé půlce měli minimálně na remízku. To co nedal Donovan . V té chvíli jsem věděl, že je to bude mrzet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele