Aktuality

Ústí se stane farmou Teplic

Ústecký fotbal se vzdal snahy osamostatnit se od sousedních Teplic a naopak spolupráci ještě posílí. Na dnešní valné hromadě byl do představenstva druholigového klubu FK Ústí nad Labem zvolen teplický obchodní ředitel Petr Heidenreich a do dozorčí rady sportovní sekretář Jan Skýpala a manažer David Köstl.

Stuttgart? Šimák už s přestupem počítá

Český fotbalista Jan Šimák podle všeho přestoupí v létě do Stuttgartu. Hráč druholigové Jeny už osobně jednal s představiteli německého mistra. V Jeně má sice smlouvu ještě na další sezonu, ale za určitou částku jej může případný zájemce vykoupit. Jena navíc zřejmě sestoupí, což by odstupné snížilo.

Domenech chce před Eurem klid

Trenér francouzské reprezentace Raymond Domenech požádal v úterý novináře, aby dopřáli jeho celku klid při přípravě na blížící se evropský šampionát.

Van Persie: Potřebujeme něco vyhrát

Arsenal nevyhrál žádnou trofej už dlouhé tři roky, naposledy londýnský celek triumfoval v roce 2005 v FA Cupu. Robin Van Persie, který toho vinou zranění letos moc neodehrál, ale věří, že letošní sezóna skončí jinak a Kanonýři konečně opět potěžkají nějakou trofej.

Mladou Boleslav přebírá Karel Stanner

Vedení Mladé Boleslavi odtajnilo jméno nástupce Zdeňka Ščasného ve funkci hlavního trenéra. Od rezervního týmu se k áčku posouvá Karel Stanner...

Figo popřel spekulace o odchodu do Anglie

Luis Figo rázně popřel informace některých anglických médií. Podle nich měl portugalský záložník vyjednávat o angažmá v QPR a k podpisu smlouvy zbývalo doladit poslední detaily...

Lucio potvrdil úmysl opustit Bayern

Budoucí trenér Bayernu Mnichov Jürgen Klinsmann již pomalu může začít přemýšlet o tom, jak zalepí mezeru ve středu obrany. Ta by mohla vzniknout odchodem Brazilce Lucia, který potvrdil úmysl vyzkoušet si jakoukoliv ze tří nejkvalitnějších evropských lig...

Je to únavné, smutní zraněný Rosický

Už hodně dlouho se Tomáš Rosický neobjevil v sestavě Arsenalu a na tom se jen tak nic nezmění. Kapitán českého národního týmu stále nemůže naplno trénovat se svými spoluhráči a jeho návrat na hřiště je neustále ve hvězdách...

Ščasný bouřil při většině angažmá v české lize

Zdeněk Šťastný se trénování začal věnovat ještě jako hráč kyperského týmu Anegennisis Dherinia v sezoně 1991/92. Dosud vedl sedm českých a tři zahraniční celky na různých úrovních. V české nejvyšší soutěži měl potíže se zvládáním vlastních emocí, za což obdržel nejeden trest.

Ronaldinho si prý svá zranění vymyslel

Hvězda Barcelony Ronaldinho své zdravotní potíže v poslední době údajně pouze předstírá. Brazilský fotbalista chyběl kvůli zranění v sestavě katalánského celku v nedělním duelu s Almeríou, vedení klubu dnes však oznámilo, že sedmadvacetiletý hráč zraněný není, přesto se však bude se svými problémy léčit.

Ščasný v Mladé Boleslavi skončil, klub přijal rezignaci

Trenérem fotbalistů Mladé Boleslavi už nebude Zdeněk Ščasný. Vedení klubu dnes dopoledne přijalo jeho rezignaci, kterou kouč avizoval na tiskové konferenci po pondělním utkání se Spartou Praha. ČTK to řekl obchodní ředitel klubu Petr Svěcený. Nástupce Ščasného bude představen na odpolední tiskové konferenci.

Předběžná nominace Argentiny na OH

Hodně hvězdná bude argentinská reprezentace na olympijském fotbalovém turnaji v Pekingu. Jihoamerická země již oznámila předběžnou nominaci a v ní nechybí jména jako Riquelme, Lionel Messi nebo Fernando Gago...

Henry přirovnává Barcelonu k Beatles

Thierry Henry uzavírá v Barceloně první sezónu po odchodu z Arsenalu. Svého přestupu nijak nelituje a nové angažmá si užívá. Jediné, co mu trochu vadí, je obrovský zájem o celé katalánské mužstvo, který Henry přirovnává k popularitě Beatles.

Pondělní dohrávka bude mít disciplinární dohru

Po pondělní ligové dohrávce mezi Mladou Boleslaví a Spartou skončí podle všeho domácí trenér Zdeněk Ščasný znovu před disciplinární komisí. Totéž čeká zcela jistě kapitána Jana Rajnocha. Oběma navíc hrozí pokuta za kritiku rozhodčích v době do 24 hodin po utkání, což je v kompetenci šéfa soutěže Iva Lubase.

Keane zahodil pásku, zaplatí vysokou pokutu

Útočník Tottenhamu Robbie Keane ve víkendovém utkání s Manchesterem City neunesl, že se ho manažer Ramos rozhodl vystřídat, a vzteky zahodil kapitánskou pásku. Irský reprezentant za své chování dostal od španělského kouče vysokou pokutu ve výši 120 tisíc liber.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele