Ústí se snaží zvrátit osud a ještě získat profesionální licenci

06.05.2011, 14:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Obrázek přesně ukazuje kam Ústí paří

Reagovat
ACSMan

na prázdnou tribunu která není tribuna ale beton

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, a navíc mi to připomíná stadiony v pralesní lize ...

Reagovat
ACSMan

Jsem sice z Ústí ale souhlasim, všechny peníze se tu cpou do hokeje pak stejně hokejisti hrajou 1. ligu

Reagovat
didosh

ta baráž to je konečná......

Reagovat
FC Porto FC

beztak už se nezachrání

Reagovat
smazaný uživatel

jde jim o 2. ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Odvolací lhůtu využijeme a tým nastoupí v neděli proti Příbrami s cílem vyhrát a pokusit se o záchranu v první lize," řekl dnes spolupracovníkovi ČTK Stanislav Pelc sportovní manažer Ústí nad Labem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak přece neřekne: "Hoši, balíme to..jdem na pivo, stejně už se nezachráníme..", budeme hrát aspoň o čest a zabojujeme ještě o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Nezájem.

Reagovat
ryzskej

tak proč to tu píšeš, osle

Reagovat
smazaný uživatel

Dává tím najevo, že Ústí v lize chybět nebude. Ne že ho nezajímá ten článek. Nejdřív myslet, potom nadávat.

Reagovat
Radar

Reagovat
doNny

jeb.at takové antifotbalové město, z obou hledisek

Reagovat
smazaný uživatel

prostě si vzali tím postupem velké sousto a teď za to budou platit. nerad bych se opakoval, ale snížení počtu účastníků nejvyšší soutěže vypadá jako ideální řešení

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, snížit počet na 14, možná by dokonce bylo lepší na 12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

12

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, v té lize nemají co dělat pouze Ústí, Příbram a Budějovice. Naopak na druhou stranu, do první ligy míří Dukla a doufám i v Žižkov, takže obsazení do příštího ročníku by mohlo být parádní.

Reagovat
Puskas

i bez Slávky?

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň by byl v Plzni klid...

Reagovat
Kongo

Buď jen Slávia nebo nikdo z těhle dvou

Reagovat
smazaný uživatel

Ústí, jedině Ústí!

Reagovat
didosh

Za pokus liga stojí!Zajímalo by mě jaké by byly návštěvy kdyby hrály opravdu doma...

Reagovat
pavel.fotbal

Před 20 lety (cca) se hrálo taky o postup, ( za Suchánka) , pak přišla známá úplatkářská aféra, no tak v tý době chodilo na zaápasy s mužstvama s čela tabulky(Opava,Blšany atd.. cca tak 3500- 5000 diváků. S těma horšíma tak do 2000 , nebo lehce nad, a tak by to bylo i teď, severočeská derby s Teplicemi, Libercem a Jabloncem by mohlo být i 6500-7000, tak ajko na hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiná doba. Místa na stání, žádný internet, žádná anglická liga v televizi. Dnes by tato čísla byla velmi dobrá. Tehdy to až tak astronomické číslo nebylo. I když na druhou ligu možná i jo.

Reagovat
didosh

To by mohlo být super ale vidím v tom háček,v tomhle kraji je podle mě už dost ligového fotbalu ikdyž U.n.L.je velké...

Reagovat
didosh

kdy se dostalo Ústí do profi soutěží...

Reagovat
pavel.fotbal

Přes tahle čísla jsem skeptický, protože loni se postoupilo a fotbal už tehdy byl popelkou, tady u nás (jsem taky ústečák) je to na hlubokou analýzu. Na přelomu tisíciletí, přišel k hokeji (Slovan Ústečtí Lvi) manažer David Šaffer a signoval , hned na začátku to , že má zájem o postup do extraligy. Fotbal se v té době vyštrachal po tý úplatkářský aféry a zániku Spartaku Armaturka na přelom 2. ligy a ČFL. A postupně se ve druhý lize adaptoval, Šaffer k hokeji přitáhl hodně sponzorů (Drinks union, Spolchemie atd..) Tady ale postupně začíná pomalu přicházet smrt špičkového sportu ( Vždyť se tu střídavě za posledních 20 let hrál špičkový volejbal- několik titulů, za manažera Javůrka, volejbal, ale skrze propojení Mila Olomouc se Setuzou zakopal známý Drnovický boss Gottwald, Setuza přestala sponzorovat , a pak i Gottwald zmizel, Basketbal čekal stejný osud - propad do současný 2. ligy) vždyť tady hrál 1. ligu i ženský basketbalový tým , vše je , ale pryč. Do loňska, do minulého vedení města ( Kubata a spol.) se zdálo a to souvisí i z předchozí vládou dost peněz, protože tady u nás máme nový krásný most, ALE .... město si ho vzak lo na úvěr, s tím že ho ministerstvo ( to předchozí to dělalo, tohle už NE), se o něj bude udržovat a platit jeho náklady. A co se týče peněz z rozvojových fondů SEVEROZÁPAD,( z těch se stadion dal postavit, příp. zrekonstruovat), problém je to , že město ze svýho rozpočtu při podpoře hokeje( chvála) zaplatilo rekonstrukci a obnovu zimáku, teď odkoupilo na splátky od Spolchemie Kulturák, za ty Evropské peníze se 30. 6. otevře obrovský muzeum, takže z těch to nejde. Je fakt, že město Chomutov za tyto peníze postavilo nový zimák a dále vedlebude kulturní centrum a fotbalový stadion(oprava?), takže každý dělá co může, nechci říci, že minulý vedení rozhazovalo nesprávným směrem, ale teď mají díky tomu napružený rozpočet a je to jak ode zdi ke zdi. Připadá mi, že tady jsou lidi naštvaný na tyhle kroky vedení. Ono taky tomu nepřispělo, tp že Spolchemie, poté co byl v roce 2008 hluboce v plusu, dík tomu, že v roce 2009 začali splácet úvěry(nebop spíš to podělali a zadliužili se skrze spojení se Setuzou, určitým způsobem tu figuruje Sisák, protže to sdružení má Aliachem, jenž on kontroluje(patří tam Spolchemie, SETUZA,Oleochem,Spolpharma, A Olomouc), dík dohodě s bankama, Spolchemie jede, a je teď ekonomicky v pohodě( musím to vědět, páč , tam dělám), ty další nevím, no ale s tím prokoučovaným rokem 2009 nastali problémy se sponzoringem, ten byl v té sezóně kdy hráli Lvi hokejovou extraligu slušný) Další chybu vidím i v tom, že ačkoliv za místním pivovarem Zlatopramen i Březňák stojí gigant HEINEKEN, tak ten své zájmy sponzorské upírá poněkud jinam a výš(Champions League), zakže se nemůžeme divit, že jsme tam kde jsme a je fakt, že v okolí je fotbalu opravdu dost.Tak nevím kam míří při snaze získat prachy na tu rekonstrukci :

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle zkrátka nenajdu slovo, který by to vystihovalo

Reagovat
didosh

wou naprosto vyčerpávající a dostačující informace,dověděl jsem se něco co jsem nevěděl.Děkuju za info!Škoda toho Heinekenu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele