Aktuality

Oddo: Jsme unavení

Obránce AC Milán Massimo Oddo připustil, že kádr Rossoneri při současném nabitém programu bojuje s únavou. Právě únava může podle Odda za středeční remízu s Catanií 1:1.

Pavljučenko: Když se ozve Real, půjdu

Premier liga začíná být ostrostřelci Romanu Pavljučenkovi malá. Ruská nejvyšší soutěž skončila už v listopadu a kanonýr Spartaku Moskva tak má nyní dost času o přemýšlení nad svou budoucností. O Pavljučenka se údajně zajímá i Real Madrid.

Nedvěd dostal dvouzápasový trest, ale pokutu dementoval

AKTUALIZOVÁNO Pavel Nedvěd popřel zprávu italského listu La Stampa, podle nichž mu klub uložil pokutu ve výši 175 tisíc korun a podle níž klubové vedení jedná, jak s fotbalistou dál po jeho vyloučení naložit. Jediným trestem je prý dvouzápasový distanc, kterým ho dnes odpoledne potrestala disciplinární komise Italského fotbalového svazu.

Po dvou jarních kolech bookmakeři mění odhad: mistrem bude Sparta

Pouze dvě jarní kola první fotbalové ligy stačila k tomu, aby se změnil odhad bookmakerů na nového českého mistra. Zatímco před dvěma týdny nabízeli nejnižší kurz na mistrovské oslavy Slavie Praha, po jejím klopýtnutí v Brně už mají nového favorita v podobě konkurenční Sparty Praha.

Casillas sní o triumfu se španělskou reprezentací

Iker Casillas na klubové úrovni vyhrál již řadu trofejí a svou sbírku by rád obohatil i o nějaký triumf se španělskou reprezentací. První šanci bude mít brankář Realu Madrid již za několik měsíců na evropském šampionátu, na němž se Španělé budou chtít zbavit nálepky neturnajového mužstva...

Slavia se na novém stadionu poprvé představí až začátkem května

Budování nového stadionu fotbalové Slavie Praha je téměř u konce. Stavba v Edenu je osázena už přibližně třetinou z 21 tisíc sedaček a firma Hochtief finišuje s posledními pracemi tak, aby mohla na konci března začít předávat stadion investorovi, společnosti E Side Property.

Pato si při oslavě branky vzpomněl na Ronalda

Alexandre Pato včera opět prokázal, jak velký poklad v něm AC Milán má. Mladý brazilský útočník dal jedinou branku Rossoneri v jejich zápase na půdě Catanie a při oslavách si vzpomněl na svého vážně zraněného krajana Ronalda...

Richards musel s problematickým kolenem na operaci

Manchesteru City se vzdaluje čtvrtá příčka zajišťující start v příštím ročníku Ligy mistrů a o evropské poháry bude v nejbližších zápasech bojovat bez jedné ze svých nějvětších hvězd. Obránce Micah Richards se podrobil drobné operaci kolena a ze sestavy Citizens vypadne na několik týdnů...

Kluivert hodlá ukončit kariéru v Ajaxu

Ještě minimálně jeden přestup plánuje Patrick Kluivert. Nizozemský útočník na sobě měl již řadu dresů a jeden z nich by rád oblékl ještě jednou - tečku za svou kariérou totiž chce udělat v Ajaxu Amsterdam...

Ve slovenské lize se o titul poperou Žilina s Artmedií

K velkému souboji o mistrovský titul se schyluje v jarní části slovenské fotbalové ligy. Vedoucí Žilina a s jednobodovou ztrátou druhá Artmedia Petržalka si před víkendovým startem ani nemohou dávat jiné cíle, ale stejně dramatickou bitvu svedou také týmy o třetí místo, které může znamenat účast v Poháru UEFA.

Mascherano blízko k přestupu do Liverpoolu

Kauza ohledně Javiera Mascherana se blíží ke konci. Argentinský záložník hostuje z West Hamu United v Liverpoolu a na Anfield Road by rád zakotvil natrvalo. Toto přání se mu splní možná ještě tento týden...

Lyon se zlobí na Manchester kvůli Benzemovi

Manchester United se už delší dobu zajímá o mladého útočníka Lyonu Karima Benzemu. Prezidenta Olympique Aulase však rozčílilo, že si Red Devils na Benzemu opět vzpomněli těsně před vzájemným zápasem v osmifinále Ligy mistrů.

Rijkaard věří v postup do finále

Barcelona v prvním utkání semifinále Copa del Rey jen remizovala na vlastním hřišti s Valencií. Trenér Frank Rijkaard však byl s hrou svého týmu spokojený a věří, že Barcelona si finále zahraje. Hostům se nelíbil výkon rozhodčího.

MfD: Stadion Slavie financují firmy spřízněné s věřiteli Grosse

Stoprocentním vlastníkem firmy E-Side Property, která staví nový stadion Slavie Praha, je podle Mladé fronty Dnes společnost Key Oak spřízněná s věřitelem expremiéra a bývalého předsedy ČSSD Stanislava Grosse, firmou Key Investments.

Je to osud, prohlásil Mancini

Inter Milán včera v klíčovém utkání s AS Řím dlouho prohrával. Vyrovnat dokázal až v závěru domácí kapitán Zanetti, což kouč Interu Mancini považuje za znamení shora. Ztráta Římanů na první příčku zůstala devítibodová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele