Skibbe vydržel v Hertě jen pět zápasů

12.02.2012, 12:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (75)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za nick

Reagovat
smazaný uživatel

...to šlo rychleji než jsem čekal

Reagovat
smazaný uživatel

hertha chce zase sestupovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem zvědavý, kdo ho jako nahradí. Přesto v záchranu věřím, před sebou máme spoustu zápasů. HERTHA BSC

Reagovat
Dubov

to je komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Stanislawski

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celticz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si vedení myslí že trenér změní tým za 4 zápasy no tak to už by AVB měl balit kufry....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Mam z toho zmiesane pocity. Nieco v Skibbem bolo. Mozno bol schopny zatraktivnit hru... ale momentalne na to nebol priestor. Jak v Nürnbergu, tak proti H96 mohla Hertha kludne dat prvy gol a trebars by to vyzeralo vsetko inak... nedali, prehrali a sebavedomie slo prec. Hra pod Skibbem nebola tak ucelna ako pod Babbelom (i v Babbelovom pripade sa ale ucelnost ku koncu jesene vytracala).

Nuz, neviem...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli takovýhle častý změny jsou ku prospěchu klubu

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt tym neni na sestupovych pozich, tak o co jim jde? muzou byt radi ze hrajou bundesligu s timhle kadrem co maji

Reagovat
smazaný uživatel

Nejede tu náhodou někdo příští týden na Hertha - Dortmund ?

Reagovat
Arne

Já měl jet, ale padlo mi to... Po tomhle víkendu jsem ale možná i rád, zřejmě to bude hostující koncert se vším všudy. Fandů BVB tam vždycky je strašně moc, dvakrát jsem je tam zažil v letech 2007 a 2008. Tehdy byli přinejlepším průměr, teď při té euforii to bude dost znásobený.

Reagovat
JozkokozleJ

Ja tam budem, a na rozdiel od Arneho razim heslo (prirodzene, ine mi ani nezbyva), ze rychly gol v sieti Weidenfellera to spravi

Reagovat
Arne

Já si holt ten zápas pustím v úplným klídku, nebudu nic moc čekat a uvidí se... Třeba budeš mít pravdu. Teď ve Stuttgartu jsem čekal, že zopakujeme poslední dva výkony a MINIMÁLNĚ remízu uhrajeme, a místo toho přišlo toto.

Musíme z toho vzít i pozitivum a to je fakt, že v příštích zápasech nebude hrát TrOttl. Ten zákrok byl dost ošklivej, na druhou stranu u něj je to první červená a na to oni taky koukají... Tři zápasy z toho snad budou, nejlepší by byly čtyři, abych na něj nemusel koukat ani proti Werderu, ani v Kölnu.

Reagovat
JozkokozleJ

Pred vcerajsom som tiez choval (ako sa ukazalo) az nezdravu vieru v uspech. Trottl je jednoznacne pozitivum vcerajska, cim dlhsie bude absentovat, tym lepsie. Hre neprinasal vobec nic.

Samozrejme, ocakavam, ze s najväcsou pravdepodobnost bude zapas proti BVB jednoznacny, o to by to bolo ale milsie a euforickejsie, keby sa aspon ta remiza uhrala. Neviem ako situaciu vnima väcsina fanusikov Herthy, ale co si trufam odhadnut, tak odvolanie Skibbeho moze byt akymsi ventilom pre blbu naladu a tiez prichod noveho trenera resp. docasneho trenera akousi nadejou na zlepsenie a tym padom ani ta zapasova atmosfera ci nejaky ten duch na tribunach nemusi byt nejak negativny, ba naopak... s novou situaciou nove odhodlanie.

Reagovat
Arne

Asi 200 fanoušků si dneska došlo do tréninkovýho centra a vypadá to, že jsou nasraní spíš na ně než na Skibbeho. Narychlo se pak zorganizovala nějaká diskuse, kde si něco vyříkali/vyříkávají, tak snad to bude dobrý. Hlavně že nic nerozmlátili jako tenkrát po prohře s Norimberkem.

Reagovat
JozkokozleJ

Uvidime. Po polcase vraj odisla znacna cast fanusikov Herthy zo stadiona. A po zapase, co som videl zabery, tak dorazil k sektoru Mijatović a Niemeyer diskutovat s fanusikmi, a ti vyzerali pekne nasrane...

Reagovat
Arne

Jojo, přišel tam ještě jeden třetí, teď jen nevím, kdo to byl... To je každopádně chyba, mají tam jít všichni jako jedno mužstvo. Tuhle chybu kdysi udělali Friedrich a spol., je třeba se taky někdy poučit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to teda moc ne snad si teď seženou někoho lepšího

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha je velmi sympatický klub. Jeden z nejsympatičtějších v Německu Jsem rád, že tam máme úspěšného českého hráče

Reagovat
Arne

Ještě včera jsem si to nemyslel, ale nejspíš je to krok správným směrem... Jestli se to mělo otočit, tak proti Hannoveru nebo Gladbachu, kterým jsme nedali ani čuchnout, jenže bohužel i tak prohráli. V tom poháru jsme se definitivně zlomili, jinak si to včerejší galapředstavení nedovedu vysvětlit.

Myslel jsem si, že krátkodobě to se Skibbem půjde, ale že z dlouhodobýho hlediska on není žádná výhra. Víc jsem se seknout nemohl. Je ho škoda, protože mít trošku štěstí v těch čtyřech předchozích zápasech, dostal by i čas a časem by úspěch přišel, o tom jsem přesvědčen. Sice to zní divně, ale za těch pár tejdnů u nás si mě docela získal.

Teď na Dortmund to zřejmě povedou Tretschok a Covic, možná Dárdai, či že srdcaři a klubisti. Bude to chtít ubojovat, při současný formě BVB bude remíza fantastickým výsledkem. Pak v Augsburgu, s Brémami a v Kölnu to chce šest bodů. Pokud přijde Stanislawski, bude to ok, on to dokáže zbláznit a celkem mu věřím. Vysněnýho mám ale Rangnicka, sice dost fantasmagorie, ale podle některejch zpráv už je na tom zdravotně dobře.

A poslední věc - pomalu taky začínám přemýšlet o tom, jestli je Preetz tím pravým. S tím, co má k dispozici, na trhu znovu upletl z hovna bič (kromě léta 2009), ale ti trenéři... Už vyhodil čtyři za 2 a půl roku, copak jsme někde v Itálii? Takhle to nejde a vůbec bych se nedivil, kdyby dřív nebo později odešel taky, byť by mě to strašně mrzelo.

Reagovat
Arne

Plus je potřeba zůstat v klidu... Dva roky zpátky jsme na záchranu ztráceli deset bodů a nakonec jsme se docela dostali do hry, teď je ta situace není nikterak kritická.

A pro zlepšení nálady: http://www.youtube.com/watch?v=zg1-hu-Xudg

(po posledním podzimním zápase Hoffe - Hertha).

Reagovat
smazaný uživatel

ta tiskovka je povedená

jinak se spekuluje i o tom, že Hopp volal Babbelovi už v pondělí...

Reagovat
Arne

Hopp po tom dobrým začátku to tam začíná posílat do kytek... Což mě těší, ale štve mě, jak si z toho dělá prdel, z těch podmínek 50+1. Watzke o tom mluvil už dávno a teď po tom, jak dojednával přestupy Gustava nebo Lakiće, je to úplně jasný a lidi ze svazu jen přihlížejí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale snad se z toho stane odstrašující případ pro Kinda, který je v tomto ohledu velkou vadou Hannoveru

Reagovat
Arne

To je, moc jsem nechápal, jak se někdy kolem zimní přestávky začal míchat Schmädtkemu a Slomkovi do práce... Jinak on a jeho firmička si počkají těch několik let a klub převezmou podle pravidel. Oni to s ním jinak myslí rozumně, tam bych problém neviděl.

Reagovat
JozkokozleJ

To 50+1 neplati len pre profesionalne kluby?

Reagovat
Arne

Nejspíš jo, jen pro profesionální...

Reagovat
JozkokozleJ

Nechcem sa teda Hoppa zastavat, kazdemu musi byt sympatickejsie to klasicke dostanie sa klubu na vrchol... ale ako teda porusil to pravidlo 50+1?

A uslo mi nejak i to ohladom Gustava a Lakica, co tam bolo?

Reagovat
Arne

On ze svý pozice nesmí klub zastupovat, nesmí za něj jednat... A právě to dělá a ani se nesnaží to skrývat.

Reagovat
JozkokozleJ

Asi budem za blba, ale nerozumiem tomu, preco nemoze jednat zo svojej pozicie za klub?

Reagovat
Arne

V tom je de facto podstata toho pravidla... Investor nemůže mít v klubu nadpoloviční rozhodovací právo a nesmí být v žádné vedoucí nebo jednatelské pozici, aby nad klubem neměl kontrolu.

Reagovat
JozkokozleJ

No ved ano, tak to pravidlo chapem i ja. Preto som sa pytal, ci plati i pre amaterske kluby. Ak sa nemylim, Hopp vstupil do Hoffenheimu ako do amaterskeho klubu, kludne teda i s 100 % podielom, takze z toho hladiska by nemal byt ziaden problem, jednat za klub.

Jedine, ze by ten 100 % podiel nemal. Ale to nevidim dovod, preco by kupoval 49 % amaterskeho klubu a sypal do neho peniaze.

Reagovat
Arne

Hele, já možná o tom napíšu článek a při té příležitosti si vyhledám i tyhle detaily... Každopádně i kdyby to pro amatérský klub neplatilo, tak to platí pří přechodu na profesionální klub. Ony v tom pravidlu je taková výjimka (pro Wolfsburg a Leverkusen de facto), ale na tenhle případ žádná.

Jinak on může vlastnit víc než polovinu kapitálu (konkrétně Hopp vlastní 100 %, mám ten dojem), ale může mít max 49 % hlasovacího práva, ta většina musí zůstat tomu mateřskému klubu.

Reagovat
JozkokozleJ

No ale to by nastal dost velky paradox. Firma "A" nevlastni nic, ale de facto rozhoduje o diani v klube, ktory vlastni firma "B". A to este nehovorim o fakte, ze firma "A" kludne uz nemusi ani existovat, ked mohla predajom klubu firme "B" zaniknut.

No, clanok o tom pravidle, by bol velmi velmi prinosny a zaujimavy.

Reagovat
Arne

Jde o to, že ve hře je jen jedna firma, firma B... Firma A, která jakoby nic nevlastní, není firmou.

Ono je to dost složitý a já si nedělám iluze, že tomu stoprocentně rozumím... Ten článek bych v průběhu tohoto týdne mohl napsat.

Reagovat
JozkokozleJ

Super.

Amaterske kluby väcsinou vlastni mesto. V buducnosti urcite moze nastat situacia, kedy bude v hre jak firma A, tak firma B.

Reagovat
Arne

To si nerozumíme... Že jsou někde dvě firmy, to existuje třeba v Bayernu, kde nějaký procenta má Adidas a Audi. Já to myslel tak, že ta "firma A", která rozhoduje o klubu "firmy B", zkrátka není žádnou firmou, nemůže jí být.

Reagovat
JozkokozleJ

Ja zas myslim teoreticku situaciu podobnu Hoffenheimu. Amatersky klub kupi od mesta ci obcianskeho zdruzenia (teoreticky i firmy) investor, ma 100 %, pretoze 50+1 sa nevztahuje na amaterske kluby. Ak som (to co si pisal) pochopil spravne, tak ma Hopp iba 49 % hlasovacich prav, hoc kupil cely amatersky klub.

A teda tie moje uvahy sa vztahuju na tuto situaciu...

Tato hypoteza nemoze nastat u profesionalnych klubov, tam to pravidlo 50+1 plati.

Reagovat
Arne

Nejsem si jistej, jak to platí nebo neplatí pro ty amaterský kluby... Fakt je, že se podle toho musel chovat i Red Bull, když kupoval ten klub z předměstí Lipska a udělal z něj RB Lipsko. Zase ale tam od začátku jeli jako profesionálové, takže je to možná blbej příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

tenkrát na tom narazil TSV 1860, protože jim investor přivedl Rukavinu, ten tam sice zůstal, ale investor se zase musel pakovat

Reagovat
Arne

Já jsem to tehdy nějak nesledoval, ale vím, že tam nějakej problém byl... A očividně jsou i teď s tím Ismaikem, i když to vypadalo v pohodě a i když to teď na hřišti Lvům jde.

Reagovat
jv

Co se tak děje?

Reagovat
Arne

Před pár týdny jsem někde zahlídl, že se nějak hádají a možná to vyústí v odchod manažera... Víc jsem to nesledoval.

Reagovat
jv

*tam

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

nasadit proti BVB přechodného trenéra by měl být dobrým krokem...

...je malá pravděpodobnost, že je porazíte a hráčům by nepomohlo, kdyby prohráli i s 3. trenérem, který by je měl vést delší dobu v řadě

jinak s Favrem se pohádal už Dieter - nebo taky až Preetz?

Reagovat
Arne

Tak tihle tři se hádali navzájem a Preetz společně s Favrem ten vnitřní boj vyhráli, čímž se DH pakoval rok předtím, než původně měl.

Oni tihle dva byli sehranou dvojkou, aspoň se tak zdálo... Ale nepovedly se jim přestupy (Favre kdysi říkal, že dělají 70 % úspěchu) a šlo to z kopce. Jsem ale přesvědčen, že kdyby to Favre nevzdal a pokračoval, tak by nás dokázal zachránit. On ale bojovat přestal, lidsky selhal, byť je po taktický stránce dost možná nejlepším trenérem v BL.

Reagovat
herbage

neříkal jsi, že deset let v Berlíně je jako 30 let v jiném klubu? To by Rangnick nebyl asi úplně ta správná volba

Reagovat
Arne

To říkal Hoeneß a po něm to papouškoval Babbel, těžko říct... Nemyslím si, že v Schalke nebo třeba HSV je to s tím tlakem a médií o tolik lepší, nehledě na Bayern.

A stejně nevíme, v čem to přesně je a s čím to souvisí... Postihlo to i Millera, kterej dělá náhradníka v Hannoveru, takže v TV není, nepíše se o něm a žádná extra talentovaná trojka na něj netlačí, takže by podle týhle logiky měl bejt v pohodě a nebyl.

Reagovat
herbage

Tak já bych vám Ralfa děsně moc přál, dost mě mrzelo už to, že odešel od Schalke. Já třeba moc nemusím Felixe, kolem kterého je neskutečná aura, ale právě Rangnick či Favre jsou trenéři, které mám moc rád a těší mě, když mají taky občas úspěchy. To samé Labbadia. Rangnick je pro vás ideál, potenciál v týmu máte obrovský, skvělá práce s mládeží a i finačně jste na tom stabilně, že nemusíte rozprodávat. Ale je to jen zatím tvé přání a spekulace, uvidíme co bude dák

Reagovat
Arne

Nesouhlasím s Felixem, on je pan trenér, jen by potřeboval být v klubu, kde bude ustálený vedení a bude tam silnej manažer, který si prosadí svou... A jestli naše finance jsou stabilní, o tom mám své pochyby... Rozprodávat nemusíme, to je fakt, ale taky možnost utratit za rok na posilách jen zhruba dva miliony, to není moc dobrá vizitka.

Reagovat
smazaný uživatel

...právě že ne, příznakem syndromu vyhoření je i pocit, že je všechna práce k ničemu a vlastně dělat nemusí, navíc se začíná vyvíjet averze k lidem, se kterýma spolupracuje atp. to je u dvojky celkem možný...

Reagovat
smazaný uživatel

Arne, co Hubník tragédie? jako dostali pět gólů tak je jasný že nic moc ale osobně toho hodně podělal?

Reagovat
Arne

Jak psal Jožko včera, nemá cenu se ani vyjadřovat k jednotlivcům... Nefungovalo prostě nic a nikdo, včetně Hubni.

Každopádně jeho jarní forma mi moc radost nedělá. Na podzim, v jeho druhý polovině byl taky sem tam kritizovanej, ale celkově hrál solidně. Teď je to o poznání horší, což je ale taky částečně třeba přičíst tomu, že se mu tam v pěti zápasech prostřídali tři parťáci.

Reagovat
JozkokozleJ

Najlepsi stoper Herthy, ale to samo o sebe este nie je ziadna pochvala

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

hele, komu vlastně budeš fandit příští sezónu, až bude hrát Dynamo s Herthou?

Reagovat
Arne

To je snad jasný, ne? Komu bys fandil, kdyby hrálo Dynamo nebo Dortmund s Baníkem?

Ich bin ein stolzer Herthaner!

Reagovat
smazaný uživatel

to měla být jen taková rivalská popichovačka. Jasně že Baník

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
jv

Kromě výše zmíněných bych přihodil navíc jedno jméno - Thomas Doll, kterej nedávno skončil v Al-Hilal.

Reagovat
Arne

Toho ne... Taky mě napadl už při dřívějších hledání trenérů, ale nemám z něho dobrej pocit.

Reagovat
jv

Jen mě to napadlo, když je volnej. Ale osobně bych dal přednost Stanimu nebo ještě líp Ralfovi, čemuž ale moc nevěřím, i když by už asi zase chtěl pracovat...

Reagovat
Arne

Hm, tak podle BZ je po Stanim druhý hlavní kandidát... Sám se nabídl Götz, ten by se mi docela i líbil, Topmöller naštěstí vyloučen, Oenning naštěstí taktéž, Röber bohužel zřejmě taky padá a možností prej je i Balakov.

Reagovat
jv

Hm, tak potom bych řek, že to asi vezme Stani. Každopádně Götz, ani Röber by nebyli od věci, oba znají prostředí a fandové by je stopro vzali... Balakova bych nebral.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně rád bych viděl na Euru stoperskou dvojici Rozehnal - Hubník/Sivok .. co vy?

Reagovat
smazaný uživatel

strašně rád bych už Rozehnala nikdy neviděl, ale repre považuju svym způsobem za zbytečnost, takže to jde celkem mimo mě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele