Aktuality

Papadopulos možná odejde do Heerenveenu

Fotbalový útočník Michal Papadopulos po roce stráveném v Mladé Boleslavi zřejmě znovu změní dres a odejde na další zahraniční angažmá do Heerenveenu. Úřadující vítězové Nizozemského poháru projevují o autora deseti letošních prvoligových tref eminentní zájem.

Martins chce Newcastlu pomoci k návratu

Přestože mnoho médií i příznivců Newcastlu United čekalo, že Obafemi Martins v případě sestupu z klubu odejde, nigerijský útočník se rozhodl přesně naopak. Týmu chce pomoci k návratu do Premier League.

Rekordní nákup Ronalda a Kaká podle Péreze Real nezadluží

Fotbalový Real Madrid se prý kvůli nákupům hvězdného dua Kaká a Cristiano Ronaldo, za které zaplatí dohromady zhruba 160 milionů eur (asi 4,3 miliardy korun), nezadluží. Prohlásil to prezident španělského velkoklubu Florentino Pérez.

Ujfaluši: Můj konec v reprezentaci je nezvratný a definitivní

Obránce Tomáš Ujfaluši neplánuje, že by se někdy vrátil do národního týmu, a jeho rozhodnutí uzavřít reprezentační kariéru je nezvratné. 31letý hráč Atlétika Madrid to řekl v rámci dnešní tiskové konference Fotbal pro rozvoj. Ujfaluši je dlouhodobým patronem tohoto charitativního projektu, který má za cíl pomáhat mladým keňským fotbalistům.

Kewell: Příchod Rijkaarda je pro nás jednoznačným přínosem

Hvězda tureckého Galatasaraye a australské reprezentace Harry Kewell je z příchodu trenéra Rijkaarda do klubu nadšený. Podle jeho slov je přítomnost bývalého kouče Barcelony prospěšná jak pro jeho hru, tak i pro celý tým.

Teplice prý žádnou oporu neprodají, raději si vydělají pohárem

Opory Teplic musejí minimálně do srpna zapomenout na přestup do jiného klubu. Severočeský klub se rozhodl, že se raději pokusí vydělat peníze postupem do základní skupiny Evropské ligy a jen v případě neúspěchu by vyslyšel některého zájemce o služby teplických hráčů. Do té doby odejdou jen hráči, s nimiž není trenér Jiří Plíšek spokojený.

Werder chce Marina okamžitě. Možná bude muset rok počkat

Werder Brémy má velký zájem o záložníka Mönchengladbachu Marko Marina. Mladý německý reprezentant je přestupu nakloněn, jenže v Borussii má ještě na rok smlouvu a kluby se zatím nedokázaly dohodnout.

Milán se Džeka nevzdal. Je naše priorita, říká Galliani

Milán se nevzdal naděje na angažování Edina Džeka. Wolfsburg sice o svém kanonýrovi vyhlašuje, že je neprodejný, rossoneri po něm však stále touží. Podle viceprezidenta Gallianiho je Džeko přestupovou prioritou AC.

Soldo se vrací do Německa. Povede Kolín nad Rýnem

Chorvatský internacionál Zvonimir Soldo se stal novým trenérem Kolína nad Rýnem. U dvanáctého týmu uplynulého ročníku Bundesligy vystřídal Christopha Dauma, který rok před vypršením smlouvy odešel do Fenerbahce Istanbul.

Petera přiznal, že je majitelem Baníku Ostrava

Tomáš Petera je už oficiálním majitelem Baníku Ostrava. Ředitel společnosti Praha olympijská v rozhovoru pro dnešní Moravskoslezský deník přiznal, že před časem odkoupil majoritní balík akcií klubu od předchozího vlastníka, bývalého tenisty Daniela Vacka.

Bude to historický přestup, těší se Ronaldo

Cristiano Ronaldo se blíží historickému přestupu do Realu Madrid, který za něj nabídl osmdesát milionů liber. Hvězda Manchesteru United věří, že přesun do Španělska nezkomplikují ani drobné problémy s kýlou.

Bayern potvrdil zájem o Bosingwu

Bayern Mnichov se na letním přestupovém trhu činí a ještě se svou aktivitou neskončil. Generální manažer nejslavnějšího německého týmu Uli Hoeness potvrdil, že další posilou by mohl být obránce Chelsea Jose Bosingwa.

Pohár FIFA je generálkou na MS, jeho prestiž roste

Ačkoli je Pohár FIFA především generálkou na mistrovství světa, jeho prestiž stále stoupá. Kromě týmu pořádající země se v něm totiž střetávají úřadující světoví šampioni a mistři jednotlivých konfederací. Osmý ročník Poháru FIFA začne v neděli.

Nedvěd by mohl hrát za Parmu, spekulují v Itálii

Český záložník Pavel Nedvěd před dvěma týdny skončil v Juventusu Turín, a protože stále neřekl, zda definitivně ukončil kariéru, v Itálii se spekuluje, kde bude v příští sezoně hrát. Podle některých médií by šestatřicetiletý bývalý kapitán české reprezentace mohl posílit nováčka Serie A Parmu.

Barcelona vyzvala Real, aby řekl, kde vzal na Ronalda peníze

Vedení Barcelony se nelíbí částka, za niž konkurenční Real Madrid koupil Cristiana Ronalda z Manchesteru a Kaká z AC Milán. "Bílý balet" za obě hvězdy zaplatí dohromady 160 milionů eur a zhruba stejnou částku má v plánu v létě ještě utratit za další posily. Katalánci tvrdí, že to je podezřelé, Real by podle nich měl zveřejnit zdroj peněz.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele