AC Milán si Aquilaniho a Lópeze nenechá, Silva zůstane

24.05.2012, 09:35
Aktuality
Vedení AC Milán má kvůli probíhající přestavbě kádru pořádně napilno. Výkonný ředitel Rossoneri Adriano Galliani včera oznámil, že jeho klub nevyužije opce na trvalý přestup Alberta Aquilaniho a Maxiho Lópeze. Neprodejným hráčem je naopak obránce Thiago Silva.

Aquilani je kmenovým hráčem Liverpoolu, do AC Milán přišel před rokem a není vyloučeno, že zůstane. "Opci sice nevyužijeme, ale s Liverpoolem chceme otevřít nová jednání," uvedl Galliani. Podle staré dohody mohl Milán získat bývalého hráče AS Řím za osm milionů eur.

Angažmá u rossoneri definitivně skončilo pro Maxiho Lópeze. Argentinský útočník přišel v zimě vyztužit útočné řady a nyní se vrací do Catanie. "Jsme spokojeni s tím, co pro nás odvedl, rozhodli jsme se ale nepodepsat ho. Maxi se vrátí do Catanie," oznámil Galliani. Rovněž za Lópeze by Milán musel zaplatit osm milionů eur.

Italského vicemistra opouští řada zkušených hráčů typu Nesty, van Bommela či Gattusa. Fandové se naopak mohou spolehnout, že neodejde klíčový obránce Thiago Silva, o kterého se údajně zajímají Barcelona, Paris Saint-Germain či Manchester City. "Je o něj boj. Zájem některých klubů je opravdu silný, my ale odmítneme všechny nabídky," zdůraznil Galliani.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (324)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele