Aktuality

Maldini odmítl nabídku na asistenta v Chelsea

Legendární italský fotbalista Paolo Maldini nebude asistentem v Chelsea. Čtyřicetiletý obránce, který po sezoně ukončil kariéru, odmítl nabídku nového trenéra londýnského celku Carla Ancelottiho, pod jehož vedením nastupoval v AC Milán.

Německý kouč Löw kritizuje tréninková hřiště v JAR

Trenér německých fotbalistů Joachim Löw není spokojený s tréninkovými hřišti, která jsou k dispozici před mistrovstvím světa v Jižní Africe. Kouč obhájců bronzových medailí navštívil dějiště šampionátu během Poháru FIFA, který skončil v neděli vítězstvím Brazílie.

Grafite se upsal Wolfsburgu do roku 2012

Nejlepší střelec německé ligy Grafite prodloužil smlouvu ve Wolfsburgu, kterému letos pomohl 28 góly k mistrovskému titulu. Brazilský útočník, jenž měl platný kontrakt ještě na dva roky, uzavřel s klubem vylepšenou tříletou smlouvu do roku 2012.

Nejlepším hráčem ME do 21 let se stal střelec Berg

Nejlepším hráčem mistrovství Evropy fotbalistů do 21 let ve Švédsku byl vyhlášen domácí útočník Marcus Berg. Střelec nizozemského Groningenu se navíc stal díky sedmi gólům i nejlepším střelcem turnaje.

Olomouc posílí Otepka a Brazilec Caihame

Fotbalisty Olomouce posílí zkušený záložník Rudolf Otepka, který přestupuje z Baníku Ostrava. Na Hané podepsal smlouvu na dva roky. Sigma navíc angažovala z Petržalky i brazilského útočníka Esise Steinese Caihameho, jenž si na testech vysloužil tříletý kontrakt.

Novým trenérem Santanderu se stal Mandiá

Novým trenérem fotbalistů Racingu Santander se stal Juan Carlos Mandiá. Pro dvaačtyřicetiletého kouče bude angažmá u dvanáctého týmu uplynulého ročníku španělské ligy prvním působením v nejvyšší soutěži.

V Ligue 1 mění dres další brankář, do Toulouse jde Pelé

Ve Francii se v posledních 24 hodinách doslova roztrhl pytel s přestupy brankářů. Mickaël Landreau odešel do Lille a v PSG ho nahradil zkušený Gregory Coupet. Toulouse zase opustil Cédric Carrasso (Bordeaux), jeho místo zaujme Yohann Pelé z Le Mans...

Trojan začal v Mohuči operací kolena

Pro fotbalistu Filipa Trojana začalo angažmá v Mohuči operací. Šestadvacetiletý český záložník se dnes podrobil lékařskému zákroku na levém koleni, které si poranil v dubnu ještě v dresu druholigového St. Pauli. Bundesligový nováček z Mohuče dnes na svém webu oznámil, že Trojan bude chybět několik týdnů.

Laporta: Daniel Alves je nejlepší pravý bek světa

S dalším obrovským uznáním ke hráčům Barcelony dnes přispěchal prezident klubu Joan Laporta. Po úspěšném tažení Brazílie za vítězstvím na Konfederačním poháru označil Daniho Alvese za nejlepšího pravého beka současnosti.

Coupet se vrací do Francie, bude chytat za Paris St. Germain

Bývalý brankář francouzské reprezentace Grégory Coupet odchází z Atlétika Madrid. Podle agentury Reuters podepsal šestatřicetiletý fotbalový gólman dvouletou smlouvu s Paris St. Germain.

Slavia slíbila, že Jarolíma uvolní, ale jen částečně

Vedení mistrovské Slavie dnes novému předsedovi fotbalového svazu Ivanu Haškovi oznámilo, že je ochotno uvolnit trenéra Karla Jarolíma k reprezentaci. Nadále ale trvá na tom, že pouze na částečný úvazek do konce kvalifikace pro mistrovství světa 2010.

Jacobsen v Evertonu neprodlouží, podepsal smlouvu v Blackburnu

Blackburn Rovers posílil svůj hráčský kádr o dalšího člena. Do tohoto anglického prvoligového týmu přichází z Evertonu dánský obránce Lars Jacobsen. S vedením klubu se dohodl na dvouleté smlouvě.

Hašek se chystá na jednání se Slavií kvůli uvolnění Jarolíma

Ivan Hašek dnes bude poprvé oficiálně jednat s vedením pražské Slavie kvůli uvolnění jejího trenéra Karla Jarolíma k národnímu týmu. Jarolímovi by chtěl nabídnout smlouvu na plný úvazek. Hašek prý už má připravenou i další variantu pro případ, že by angažmá kouče Slavie u reprezentace nevyšlo.

Bordeaux získalo z Toulouse brankáře Carrassa

Mistr Ligue 1 Girondins Bordeaux získal výraznou posilu na brankářský post. Z Toulouse přivedl člena širšího kádru francouzské reprezentace Cedrika Carrassa. Šestinásobný držitel francouzského titulu to uvedl na svých oficiálních stránkách.

Brémy pracují na návratu Borowského

Po pouhé jedné sezóně by se Tim Borowski mohl vrátit zpět do Werderu Brémy. 29letý střední záložník strávil letošní sezónu v Bayernu, kde sice zaujal svou gólovou produktivitou, ale do základní sestavy se natrvalo nedostal a v mnichovském klubu se s ním už nepočítá...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele