Aktuality

Deco potvrdil, že chce z Chelsea odejít

Portugalský záložník Deco pomýšlí na změnu dresu. V Chelsea se v tvrdé konkurenci do základní sestavy neprobojoval, a tak prohlásil, že by uvítal změnu působiště.

Nevím kdy, ale vrátím se, uvedl Aquilani

Záložník AS Řím a italské reprezentace Alberto Aquilani se již těší na příští sezonu a podle svých slov nemá v úmyslu se šetřit. Rád by se totiž s národním týmem podíval na světový šampionát v Jihoafrické republice v příštím roce.

Barnetta chce do Anglie, nikdo se ale neozval

Tranquillo Barnetta se již v minulosti svěřil, že mu je Leverkusen malý a v létě by z tohoto klubu mohl odejít. Rád by si vyzkoušel ostrovní fotbal v Anglii. Realita je ovšem jiná. Barnetta totiž zatím žádnou nabídku z vysněné soutěže neobdržel.

Angličanům chybí k MS krůček, ale v Jižní Africe se ještě nevidí

Fotbalisté Anglie dělají vše pro to, aby odčinili blamáž z minulé kvalifikace, kdy promrhali postup na loňské mistrovství Evropy. Do konce současných bojů o světový šampionát sice chybí téměř půlrok, ale výběr Albionu už má k jihoafrickým břehům velmi blízko.

Švento míří ze Slavie do rakouského Salzburku

Slavia Praha s největší pravděpodobností přijde o jednu ze svých opor Dušana Šventa. Rychlonohý obránce či záložník, který několikrát nastoupil i v útoku, je blízko přestupu do rakouského mistrovského celku Red Bull Salcburk.

Mazuch odejde z Fiorentiny do Anderlechtu

Ondřej Mazuch po dvou letech opouští Fiorentinu a druhé zahraniční angažmá si vyzkouší v Anderlechtu Brusel. V nejslavnějším belgickém klubu, kde se setká i s krajany Danielem Zítkou a Janem Polákem, by dnes měl podepsat smlouvu o ročním hostování s následnou opcí na přestup.

Melo podle agenta spíše prodlouží smlouvu s Fiorentinou

Ještě před dvěma roky ho příliš fanoušků neznalo, nyní je Felipe Melo jedním z klíčových hráčů Fiorentiny. O 25letého brazilského záložníka se zajímají například Real Madrid nebo Inter Milán, agent jihoamerického fotbalisty ale přestup neočekává. Naopak podle něho dojde k prodloužení současné smlouvy...

Manchester United přijal nabídku Realu za Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo se zřejmě bude přece jenom stěhovat z Manchesteru United do Realu Madrid. Španělský velkoklub nabídl Red Devils za portugalského reprezentanta rekordních 80 milionů liber a anglický celek tuto částku přijal. Ronaldo nyní pocestuje do Španělska...

Pohár FIFA otestuje připravenost JAR na pořádání fotbalového MS

Rok před startem mistrovství světa v Jihoafrické republice proběhne generální zkouška, která ověří připravenost organizátorů. Od neděle se na čtyřech hlavních jihoafrických stadionech uskuteční Pohár FIFA, tedy turnaj šampionů všech šesti světadílů, pořadatelské země a úřadujícího mistra světa.

Stoičkov popřel, že se stal trenérem íránského klubu

Bývalý vynikající bulharský fotbalista Christo Stoičkov označil za nesmyl zprávy médií, že přijal trenérské angažmá v íránském klubu Abú Moslem. Klub přitom v květnu na svém webu uvedl, že s bývalým hráčem Barcelony podepsal smlouvu na dva roky.

Brazilci jsou blízko postupu, Argentina se trápí

Fotbalisté Brazílie v utkání jihoamerické zóny kvalifikace o mistrovství světa porazili v důležitém souboji Paraguay 2:1 a osamostatnili se v čele tabulky. K jistotě postupu na šampionát tak potřebují jediné vítězství z posledních čtyř zápasů. Naopak rival z Argentiny v duelu s Ekvádorem potvrdil, že se mu v poslední době nedaří.

Pirlo nevyloučil přestup do Chelsea

Andrea Pirlo nevyloučil, že by se opět mohl setkat v jednom týmu s Carlem Ancelottim. O přestupech bývalých svěřenců tohoto trenéra do Chelsea se mluví jako na běžícím pásu. Pirlo ale tyto informace nepopřel.

Fotbalisté Anglie dostali dodatečně medaile za titul z roku 1966

Jedenáct anglických fotbalových mistrů světa z roku 1966 se po 43 letech dočkalo svých medailí. Obdrželi je dnes od britského ministerského předsedy Gordona Browna.

Klubům bez vyhřívaného trávníku hrozí finanční sankce

Kluby v první fotbalové lize, které nemají vyhřívaný trávník, se v příští sezoně nejvyšší soutěže vystavují hrozbě finančního postihu. Výkonný výbor fotbalového svazu na svém dnešním zasedání rozhodl o tom, že klubům bude strženo půl milionu z balíku peněz od marketingového partnera svazu STES.

Giuseppe Rossi sní o návratu do Serie A

Giuseppe Rossi byl v posledních několika sezonách klíčovým hráčem Villarrealu, přesto přiznal, že jeho největší touhou je návrat do italské Serie A. Španělský klub se nekvalifikoval do Ligy mistrů a je pravděpodobné, že jej útočník opustí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele