Aktuality

Krajčík se možná po půlroce vrátí do Slavie

Slovenský reprezentant Matej Krajčík se pravděpodobně vrátí po půlroce do mistrovské Slavie. V lednu odešel z pražského klubu do italské Regginy, s níž sestoupil do druhé ligy a následně se s jejím vedením dohodl na zrušení dvouleté smlouvy.

Van Gaal chce divadlo kolem Ribéryho rychle vyřešit

Naprosto nejasná je situace Francka Ribéryho, jenž vyjádřil svoji touhu hrát za Real Madrid, jenže jeho stávající zaměstnavatel Bayern je proti. Všeho pokrk již má nový trenér bavorského klubu Louis van Gaal, ten požaduje rychlé řešení problému, který podle něj není dobrý pro nikoho...

Reina věří, že Alonso a Mascherano zůstanou

O Xabiho Alonsa má zájem Real Madrid, Javiera Mascherana by zase ráda získala Barcelona. Španělský brankář Liverpoolu Pepé Reina ale věří, že si jeho manažer Rafa Benítez bude i nadále stát za svým a ani jednoho defenzivního záložníka na Pyrenejský poloostrov nepustí...

Melinho jde z Olomouce na hostování do Koblenze

Brazilec Melinho jde z Olomouce do německého klubu TUS Koblenz. Devětadvacetiletý ofenzivní záložník se v týmu druhé bundesligy dohodl na podmínkách kontraktu a Sigma ho dnes uvolnila na roční hostování s opcí.

Totti zvažuje návrat do italské reprezentace

Kapitán AS Řím Francesco Totti zvažuje návrat do italské reprezentace. Dvaatřicetiletý útočník za národní tým nastoupil naposledy před třemi lety, kdy Squadra Azzura opanovala mistrovství světa.

Hamburg získal z Twente Eliu

Hamburger SV získal další posilu. Z nizozemského Twente přestoupil do bundesligového týmu dvaadvacetiletý útočník Eljero Elia, který po zdravotní prohlídce uzavře smlouvu do roku 2014. HSV za něj podle agentury SID zaplatí devět milionů eur (asi 233 milionů korun).

Lincolnovy dny v Galatasarayi jsou sečteny

Milanu Barošovi zřejmě z Galatasaraye odejde jeho dvorní nahrávač. Největší hvězda týmu Lincoln se po dovolené nevrátil zpět do Turecka a měl by nést následky. I kdyby se brazilský špílmachr rychle navrátil, tak podle prezidenta klubu Polata již za Galatasaray hrát nebude...

Kanonýr Berg nejspíš přestoupí do Anglie

Groningen v létě nejspíš přijde o svou největší hvězdu. Klubový manažer Hans Nijland přiznal, že očekává odchod Marcse Berga. O švédského kanonýra je veliký zájem v Anglii.

Tévez: Přestup do City ze mě zrádce neudělá

Argentinský střelec Carlos Tévez si je jistý, že případný přestup do týmu Manchesteru City by z něj u fanoušků United zrádce neudělal, a věří, že na tento transfer příznivci Red devils brzy zapomenou. Jeho omlouvání případného přestupu naznačuje, že má namířeno právě k Citizens.

AC Milán podal nabídku za Fabiana, ten by ji rád přijal

Brazilský útočník FC Sevilla Luis Fabiano se nechal slyšet, že by v létě rád odešel do AC Milán a doufá, že tento přestup bude brzy zpečetěn. Milánský celek totiž už v pátek poslal do Andalusie oficiální nabídku, která by vedení klubu měla o prodeji hráče přesvědčit.

Boruc: Nejsem z formy, jen jsem neměl štěstí

Polský gólman ve službách Celtiku Artur Boruc rázně odmítl tvrzení, že by se potýkal se špatnou formou. On sám vidí příčinu kolísavých výkonů jinde. Tvrdí, že v minulé sezoně měl v několika zápasech jen velkou porci smůly.

Landreau zahájil angažmá v Lille vážným zraněním

Brankář Mickaël Landreau odstartoval angažmá v Lille zraněním. Třicetiletý fotbalista, který v úterý podepsal s klubem tříletou smlouvu, si při pátečním tréninku přetrhnul vazy v pravém koleni a čeká ho několikaměsíční pauza.

Bednář dostane druhou šanci, zastal se jej prezident

Ještě nedávno vše nasvědčovalo tomu, že osud Romana Bednáře v týmu West Bromwiche je nadobro zpečetěn. Nyní se ale zdá, že dostane ještě jednu šanci. Poté, co byl český útočník suspendován z týmu Baggies kvůli aféře s drogami, se jej zastal prezident klubu Jeremy Peace.

Melo by mohl jít do Arsenalu výměnou za Eboueho

Fiorentina by přes léto mohla dohodnout velký obchod s Arsenalem. Vedení tohoto italského klubu totiž prozradilo, že brazilský záložník Felipe Melo by mohl přestoupit do londýnského celku, současně by ale za něj jako náhrada měl příjít Emmanuel Eboue.

Savidan s fotbalem asi bude muset skončit

Místo dresu Monaka čeká francouzského fotbalistu Steva Savidana nečekaný konec kariéry. Jednatřicetiletý útočník se před chystaným přestupem do knížecího klubu z Caen podrobil obvyklé lékařské prohlídce, která podle listu L'Equipe odhalila, že má srdeční problémy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele