Aktuality

Benfiku bude trénovat Jesus

Benfiku Lisabon převezme trenér Jorge Jesus, jenž dovedl v uplynulé sezoně portugalské ligy Bragu k pátému místu. Držitel rekordních 31 portugalských titulů uzavřel se čtyřiapadesátiletým koučem smlouvu na dva roky.

Real Madrid si na drahé nákupy půjčí od bank

Real Madrid si údajně na drahé nákupy hvězdných posil vzal dvě vysoké půjčky od bank. Staronový šéf španělského klubu Florentino Pérez utratí celkem 159 milionů eur (asi 4,2 miliardy korun) za Cristiana Ronalda a Kaká a chystá se přivést na San Bernabeu další hráče za desítky milionů eur.

Fulham posílí irský obránce Kelly

Irský obránce Stephen Kelly je novou posilou Fulhamu. S týmem anglické Premier League dnes podepsal tříletý kontrakt. V uplynulé sezoně nastupoval Kelly za Birmingham a Stoke City.

Mutko o podivném zápase: Stydím se za Samaru

O tom, že utkání dvanáctého kola ruské Premier Ligy mezi Těrekem Groznyj a Křídly Sovětů Samara bylo smluvené, v Rusku pochybuje málokdo. Že něco není v pořádku, avizovaly před utkáním sázkové kanceláře, které přijímaly prakticky jenom sázky na výhru domácích. Samotné utkání jim dalo za pravdu, Těrek Groznyj podivným způsobem vyhrál 3:2.

Výměna Mexese za Jankulovského podle agenta nehrozí

Český reprezentant Marek Jankulovski se zřejmě nemusí obávat, že by ho vedení AC Milán chtělo vyměnit za Philippa Mexese z AS Řím. Agent francouzského obránce prohlásil, že šestý celek uplynulého ročníku italského ligy chce sedmadvacetiletého hráče navzdory zájmu řady evropských klubů udržet.

Dortmund získal Rangelova. Rukavina na odchodu

Dortmund získal posilu do útoku, ze sestupující Chotěbuzi přichází bulharský reprezentant Dimitar Rangelov. Borussii naopak nejspíš opustí Antonio Rukavina, který je blízko trvalému přestupu do Mnichova 1860.

Polanski se vrací do vlasti. Hostuje v Mohuči

Eugen Polanski se po jedné sezóně v Getafe vrací do Německa. Defenzivní záložník bude hostovat v Mohuči, nováček Bundesligy si zajistil také opci na trvalý přestup 23letého hráče.

Gerrard uvažuje o konci kariéry v třiatřiceti

Anglický reprezentant Steven Gerrard uvažuje o tom, že skončí s kariérou v roce 2013. V té době mu v Liverpoolu vyprší smlouva a on nechce hrát za jiný klub.

Mowbray se stal koučem Celtiku

Nekonečná sága o přestupu kouče Tonyho Mowbraye do Celtiku FC je u konce. Vedení skotského celku dnes veřejně oznámilo, že dosavadní trenér WBA definitivně převzal druhý tým uplynulé sezony skotské Premier League.

Mistrovskou Slavii má posílit ještě šest fotbalistů

Ještě minimálně šest fotbalistů by mělo posílit pražskou Slavii. Uvedl to dnes ředitel českého mistra Petr Doležal při představení dvou nových tváří v červenobílém dresu - běloruského záložníka Vitalije Trubily a obránce Benjamina Vomáčky.

Talentovaný Morávek přestupuje do Schalke 04

Fotbalový záložník Jan Morávek definitivně přestupuje z Bohemians 1905 do německého týmu Schalke 04, s nímž dnes podepsal čtyřletou smlouvu. ČTK o tom informoval ředitel "klokanů" Lukáš Přibyl.

Crouch možná odejde do Wolfsburgu

Agent anglického reprezentanta Petera Crouche Jonathan Barnett naznačil, že jeho klient by mohl zvážit své budoucí působiště. Učinil tak poté, co o vytáhlého útočníka údajně projevil zájem mistr posledního ročníku německé bundesligy VfL Wolfsburg.

Švento přestoupil ze Slavie do rakouského Salcburku

Slovenský fotbalista Dušan Švento odchází ze Slavie do Salcburku. O příchodu čtyřiadvacetiletého záložníka informoval rakouský klub na svých internetových stránkách. Přestup potvrdil i hráčův agent.

Koubek podepsal smlouvu, Baník mu slíbil až pět posil

Trenér Miroslav Koubek dnes podpisem roční smlouvy s opcí zahájil angažmá v Ostravě. Nový kouč Baníku, který dovedl druholigovou Čáslav na druhé místo, si za svého nejbližšího spolupracovníka vybral dosavadního žižkovského asistenta Borise Kočího.

Ferrara potvrdil zájem o Grossa

Ciro Ferrara se definitivně stal trenérem turínského Juventusu a ihned začal hledat posily. Jednu novou tvář by rád přivedl na levý okraj obrany a italská média spekulovala o Fabiu Grossovi z Lyonu. Ferrara nyní potvrdil, že se o tohoto italského reprezentanta opravdu zajímá...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele