Aktuality

Niko Kovač ukončil fotbalovou kariéru

Chorvatský fotbalista Niko Kovač ukončil profesionální kariéru. Bývalý reprezentant naposledy působil v dresu rakouského Salzburku, ale sezona pro něj skončila již v únoru, když si při tréninku poranil meniskus.

Přestup Žirkova do Chelsea je údajně hotový

Ruský reprezentant Jurij Žirkov údajně přestoupil z CSKA Moskva do Chelsea. Podle agentury AFP londýnský klub s pětadvacetiletým záložníkem podepsal čtyřletou smlouvu a zaplatí za něj 21,5 milionu eur (asi 576 milionů korun).

Souhrn Premier League 2008/09 (1)

Také letošní ročník Premier League nabídnul strhující podívanou, ve které se do posledního kola se bojovalo o poháry i o udržení. Pro začátek si připomeňme, jak si vedly celky z dolních pater tabulky.

Jol: S investicemi nesmíme zaváhat

Nizozemský kouč Martin Jol bude od nové sezony trénovat amsterodamský Ajax. Podle bývalého kouče Hamburku byla nabídka slavného nizozemského klubu příliš lákavá na to, aby ji odmítl.

Santa Cruz o budoucností mlčí. Odejít ale stále chce

Roque Santa Cruz by rád v létě opustil Blackburn. Paraguayský útočník ale na toto téma odmítá hovořit, chce předejít konfliktům se svým zaměstnavatelem.

Neapol touží po Quagliarellovi. Nabídne 25 milionů?

Vedení Neapole potvrdilo informace italských médií, podle kterých chce získat útočníka Fabia Quagliarellu. Problémem ale může být přestupní částka, Udinese si svou hvězdu cení na pětadvacet milionů eur.

Stoke chce získat Scholese z Manchesteru United

Anglický záložník Paul Scholes by mohl v příští sezoně působit v týmu Stoke City. Podle listu Daily Telegraph klub čtyřiatřicetiletému hráči Manchesteru United nabídl smlouvu na příští sezonu a navíc i budoucí roli asistenta trenéra Tonyho Pulise.

Disciplinárka bude kvůli neúčasti v devatenáctce řešit jen Vydru

Disciplinární komise fotbalového svazu včera odmítla návrhy ředitele reprezentačního úseku Jiřího Nevrlého, který žádal zahájit disciplinární řízení s kluby FK Mladá Boleslav a Sparta Praha kvůli neúčasti jejich hráčů v kvalifikaci mistrovství Evropy do devatenácti let, kam byli povoláni.

Pérez se asi stane prezidentem Realu. Přišel o konkurenci

Prezidentem Realu Madrid se nejspíš po třech letech opět stane Florentino Pérez. Jeho poslední protikandidát Eduardo Garcia včera totiž oznámil, že se červnových voleb šéfa "Bílého baletu" účastnit nebude.

Leverkusen koupil z Basileje Derdiyoka

Švýcarský reprezentant Eren Derdiyok přestoupil z Basileje do Bayeru Leverkusen. Německý klub za dvacetiletého útočníka zaplatil údajně pět milionů eur a podepsal s ním čtyřletou smlouvu.

Juventus Trezeguetovi v přestupu bránit nebude

Juventus je ochoten vzdát se po devíti letech služeb Davida Trezegueta. Prezident klubu Giovanni Cobolli Gigli se dnes nechal slyšet, že útočníkovi nebude bránit v letním přestupu.

Torres prodloužil v Liverpoolu

Španělský fotbalista Fernando Torres prodloužil smlouvu s Liverpoolem. Pětadvacetiletý kanonýr bude podle agentury AP v anglickém celku působit až do roku 2013.

Světové talenty: Adem Ljajič

V letošním roce udělal Adem Ljajič, jeden z nejobletovanějších hráčů Evropy, důležitý krok ve své kariéře. Po přestupu do Manchesteru United by se měl v následujících letech stát hráčem té nejvyšší kategorie.

Německého mistra posílil Dán Kahlenberg

Německého fotbalového mistra z Wolfsburgu posílil pět dní po zisku titulu dánský reprezentant Thomas Kahlenberg. Šestadvacetiletý záložník přichází z francouzského prvoligového celku AJ Auxerre.

Logo a název Bohemians může využívat jen Bohemians 1905

Jediným českým klubem, který může využívat název Bohemians Praha a tradiční logo s klokanem, je podle rozhodnutí Úřadu průmyslového vlastnictví (ÚPV) Bohemians 1905.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele