Aktuality

Telenovela na pokračování - Zlatan v hlavní roli

Pěkných pár let nebyl přestupový trh tak rušný, jako je tomu letos. Někdo jásá, jiný zuří. Cristiano Ronaldo, Kaká, Ribery, Benzema, Agüero, Forlán... V posledních dnech se ale nejvíce mluví o Zlatanu Ibrahimovičovi.

Drogba dostal za výbuch zlosti trest na čtyři zápasy

Útočník Chelsea Didier Drogba byl potrestán zákazem startu ve čtyřech zápasech evropských pohárů kvůli svému rozhořčenému výstupu po semifinále Ligy mistrů, v němž jeho tým vypadl s Barcelonou. Na další dvě utkání dnes dostal reprezentant Pobřeží slonoviny podmínku, která poběží dva roky.

Policie neví, zda zásah proti baníkovcům naúčtuje státu a Brnu

Vedení jihomoravské policie zatím neví, zda naúčtuje státu a Brnu únorový zásah proti rozvášněným fanouškům ostravského Baníku, jak mu to doporučuje ministerstvo vnitra. Právní rozbor vnitra ukázal, že by měl zákrok zaplatit nikoli uživatel stadionu - tedy 1. FC Brno, ale jeho majitel.

Nabídky na přestup Benzemy zatím nejsou

Hodně rušné léto před sebou možná má Karim Benzema, o útočníkovi Lyonu se mluví v souvislosti s přestupem do nějakého většího klubu. Ty jsou ale zatím opatrnější a agent francouzského reprezentanta Karim Djaziri prozradil, že není s nikým v kontaktu...

Gattuso by mohl následovat Ancelottiho do Chelsea

Záložník Gennaro Gattuso by mohl odejít z AC Milán do Chelsea. Jednatřicetiletý fotbalista by totiž dál rád hrál pod trenérem Carlem Ancelottim, který nedávno odešel z milánského celku do Londýna.

Mbia řekl vedení Rennes, že chce odejít do Evertonu

Kamerunský fotbalista Stephane Mbia vyjádřil své přání z francouzského Rennes odejít. Láká jej anglická Premier League, zájem o něj totiž dlouhou dobu jeví Everton. Kamerunec dal jasně najevo, že anglickou destinaci by před francouzskou ligou upřednostnil.

Jones chce hrát za USA. Příčinou je Löw

Jermaine Jones se nedávno rozhodl, že místo Německa bude reprezentovat Spojené státy americké. Nyní prozradil, co jej k tomuto rozhodnutí vedlo. Hlavním důvodem byla prý osoba trenéra Joachima Löwa.

Sparta definitivně potvrdila příchod rakouského beka Hohenedera

Vedení fotbalové Sparty definitivně potvrdilo příchod rakouského stopera Niklase Hohenedera, který na Letnou přestoupil po vypršení smlouvy v týmu LASK Linec.

Prezident Neapole: Chci ještě tři hvězdy

Neapol už získala jednu velkou posilu, když z Udinese koupila útočníka Fabia Quagliarellu. Ambiciózní klub ale s obchody zdaleka nekončí. Prezident De Laurentiis chce přivést ještě nejméně tři hvězdné hráče.

Juninho jedná o angažmá v Kataru

Brazilský záložník Juninho Pernambucano by mohl hrát v Kataru. Čtyřiatřicetiletý hráč, který po sezoně skončil v Lyonu, jedná s celkem Al Gharrafa. Pro bývalého brazilského reprezentanta je prý podle zatím nespecifikované smlouvy nachystán plat 2,5 milionu eur.

Valdes z Barcelony neodchází, prohlašuje agent

Victor Valdes jedná s Barcelonou o nové smlouvě, ta současná mu vyprší už příští léto. Podle španělských médií jsou požadavky hráče od nabídky klubu hodně vzdáleny a 27letý brankář je údajně na odchodu. Jeho agent to popírá.

Benfiku bude trénovat Jesus

Benfiku Lisabon převezme trenér Jorge Jesus, jenž dovedl v uplynulé sezoně portugalské ligy Bragu k pátému místu. Držitel rekordních 31 portugalských titulů uzavřel se čtyřiapadesátiletým koučem smlouvu na dva roky.

Real Madrid si na drahé nákupy půjčí od bank

Real Madrid si údajně na drahé nákupy hvězdných posil vzal dvě vysoké půjčky od bank. Staronový šéf španělského klubu Florentino Pérez utratí celkem 159 milionů eur (asi 4,2 miliardy korun) za Cristiana Ronalda a Kaká a chystá se přivést na San Bernabeu další hráče za desítky milionů eur.

Fulham posílí irský obránce Kelly

Irský obránce Stephen Kelly je novou posilou Fulhamu. S týmem anglické Premier League dnes podepsal tříletý kontrakt. V uplynulé sezoně nastupoval Kelly za Birmingham a Stoke City.

Mutko o podivném zápase: Stydím se za Samaru

O tom, že utkání dvanáctého kola ruské Premier Ligy mezi Těrekem Groznyj a Křídly Sovětů Samara bylo smluvené, v Rusku pochybuje málokdo. Že něco není v pořádku, avizovaly před utkáním sázkové kanceláře, které přijímaly prakticky jenom sázky na výhru domácích. Samotné utkání jim dalo za pravdu, Těrek Groznyj podivným způsobem vyhrál 3:2.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele