Aktuality

Podolski: Klinsmann mě nikdy nebral vážně

Lukas Podolski, který bude od nové sezony opět oblékat dres Kolína nad Rýnem, uvedl, že se mu hodně ulevilo, když vedení Bayernu Mnichov odvolalo v dubnu z pozice trenéra Jürgena Klinsmanna.

Mladý gólman Šebek podepíše smlouvu s Chelsea

Osmnáctiletý český brankář Jan Šebek podepíše začátkem července profesionální smlouvu s fotbalovým klubem Chelsea. V Londýně už dva roky sbírá zkušenosti v tamní akademii a díky svým výkonům si vysloužil postup do seniorského áčka, kde je jedničkou Petr Čech.

Arbeloa zvažuje odchod z Liverpoolu, chtěl by zpět do Španělska

Álvaro Arbeloa přiznal, že vážně zvažuje svou budoucnost v Liverpoolu a přemýšlí o návratu do své vlasti. Důvodem jsou zřejmě hlavně sílící spekulace o chystaném příchodu Glena Johnsona z Portsmouthu, přestože zájem o něj projevila také Chelsea.

Demba Ba by měl smlouvu respektovat, zní z Hoffenheimu

Jediný týden před oficiálním otevřením přestupových oken se vedení Hoffenheimu chystá na schůzku s útočníkem Dembou Ba. Mítink prý bude mít jediné téma, a to jeho prohlášení o chystaném odchodu z klubu. Vedení tuto myšlenku jednoznačně zavrhuje.

Pavljučenko vyhlíží přestup

Angažmá Romana Pavljučenka v Tottenhamu nebude mít zřejmě příliš dlouhého trvání. Ruský reprezentant po pouhém roce opět požádal agenta, aby mu našel nového zaměstnavatele.

Hoarau podepsal novou smlouvu s PSG

Guillaume Hoarau bude i nadále hájit barvy PSG. O francouzském útočníkovi se mluvilo a psalo v souvislosti s možným odchodem z hlavního města Francie, Hoarau ale nyní za všemi podobnými spekulacemi udělal tlustou čáru a podepsal novou smlouvu...

Z Marinova přestupu zřejmě sejde

Marko Marin zatím na mistrovství Evropy do 21 let nepředvádí výkony, jaké by si představoval, a na náladě mu nepřidají ani zprávy z domova. Jeho vytoužený přestup z Mönchengladbachu do Brém totiž zřejmě ztroskotá na neshodách klubů ohledně přestupové částky...

AS Řím zřejmě koupí švýcarská společnost

Nejmenovaná švýcarská společnost by měla podle italských médií koupit většinový podíl v klubu AS Řím. Oficiální oznámení transakce se očekává začátkem příštího týdne.

Zlínský obránce Čelůstka je blízko přestupu do Slavie

Čtvrtou letní posilou Slavie Praha by se měl v brzké době stát zlínský obránce Ondřej Čelůstka. Moravský klub o tom informoval na svých webových stránkách, ČTK to potvrdil i ředitel ligového mistra Petr Doležal.

O Atoubu je zájem, jasno bude v příštích dnech

Rozhodování o budoucím angažmá čeká přes léto také Thimotheeho Atoubu. Kamerunskému fotbalistovi v Hamburku na konci června vyprší smlouva a stane se volným hráčem.

V Manchesteru potvrdili Tévezův odchod

Útočník Carlos Tévez odchází z Manchesteru United. Pětadvacetiletý fotbalista byl v klubu poslední dva roky na hostování a vedení anglického šampiona dnes oznámilo, že argentinský reprezentant nechce na Old Traffordu pokračovat.

Televize Setanta dluží i Premier League, přišla o vysílací práva

Britská televizní stanice Setanta Sports míří ke krachu a tratit na tom bude i anglický fotbal. Vedení Premier League došla trpělivost s neuhrazeným dluhem a v noci na dnešek vypovědělo Setantě smlouvu.

Trenér Muňiz se po roce vrací do Málagy

Trenér Juan Ramón López Muňiz po roce opouští fotbalisty Santanderu a vrací se do Málagy. Vedení Racingu oznámilo, že čtyřicetiletému kouči dalo souhlas k odchodu a předčasně s ním ukončilo spolupráci.

Maicon: Když s Interem nevyhrajeme Ligu mistrů, pak odejdu

Pravý obránce Interu Brazilec Maicon má o své fotbalové budoucnosti jasno. Rád by své dovednosti předváděl i nadále v Interu Milán. Prohlásil ale, že pokud se týmu nepodaří vyhrát Ligu mistrů, pak půjde štěstí vyzkoušet jinam.

Poprvé po 21 letech jde hráč z Crvene Zvezdy do Partizanu

Brazilský útočník Cléo porušil letité tabu v srbském fotbale, když přestoupil z Crvene Zvezdy Bělehrad do Partizanu. Mezi oběma kluby panuje nesmiřitelná rivalita a žádný hráč nevyměnil dres jednoho z nich za angažmá v druhém táboře dlouhých 21 let. Naposledy si takto troufl přestoupit v roce 1988 někdejší jugoslávský reprezentant Goran Milojevič.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele